2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Charles Simonyi ismét indulásra kész
Charles Simonyi második űrrepülése alkalmával is több tudományos és technológiai kísérletet végez a Nemzetközi Űrállomás (ISS) fedélzetén. A magyar származású amerikai üzletember a tervek szerint március 26. és április 7. között csaknem két hetet tölt majd a világűrben. Charles Simonyi az első a világon, aki immáron második alkalommal repülhet civilként a világűrbe. Az űrállomásra a Szojuz TMA-14 űrhajóval jut el a kazahsztáni Bajkonurból Gennagyij Padalka orosz parancsnok és Michael Barratt amerikai orvos-űrhajós társaságában. Áprilisban a Szojuz TMA-13 fedélzetén tér vissza a Földre Jurij Loncsakov parancsnokkal és Michael Fincke amerikai űrhajóssal.
2009.03.25. 12:03
 
 
Gyurcsány Ferenc tájékoztatta a kormányt az átalakításokról
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a szerdai kormányülés elején tájékoztatta a kabinet tagjait arról, hogy új kormány megalakítását kezdeményezte, új miniszterelnök vezetésével - közölte a kormányszóvivő. Daróczi Dávid elmondta: Gyurcsány Ferenc tájékoztatta a kormánytagokat a bizalmatlansági indítvány közjogi menetrendjéről. Mint mondta, Gyurcsány Ferenc arról is beszélt, hogy az új helyzet nem egyszerűen miniszterelnök-váltást jelent majd, hanem ezzel együtt szélesebb körű kormányátalakítás is várható. Az új miniszterelnöknek önálló politikai szereplőnek kell lennie - idézte fel Gyurcsány Ferenc szavait.
2009.03.25. 12:00
 
WADA-figyelmeztetés a FIFA-nak és az UEFA-nak
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) arra figyelmeztette a labdarúgás vezetőit, hogy a sportág kikerülhet az olimpiai programból. A Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azt közölte, hogy elutasítja a WADA versenyen kívüli kontrollra vonatkozó szabályát, és annak újragondolását kérte a szervezettől. A WADA január 1. óta érvényben lévő rendelkezése szerint a sportolóknak három hónapra előre, minden napra meg kell adniuk egy pontos helyet, ahol egy adott órában elérhetők az ellenőrök számára. A FIFA és az UEFA szerint egy csapatsportágban nem olyan egyszerű ezt megtenni, mint az egyéni sportokban, s azt kérték, hogy a "holléti nyilvántartást" ne a játékosoknak, hanem a kluboknak kelljen kitölteniük.
2009.03.25. 11:51
 
 
A függetlenség napján újra megnyílhat a Szabadság-szobor koronája
Július 4-én, a függetlenség napján újra megnyílhat a látogatók előtt a szabadságot és demokráciát jelképező New York-i Szabadság-szobor 2001. szeptember 11. óta zárva lévő koronája - jelentette be Ken Salazar belügyminiszter. A terrortámadás után biztonsági megfontolásokból bezárt Szabadság-szobor múzeumi részét, valamint a szobor talapzatához tartozó kilátót 2004-ben újra megnyitották a látogatók előtt, ezen a ponton túl azonban azóta is tilos a bejárás. Salazar szerint a minisztérium egy jegy- vagy sorsolási rendszer alkalmazásával adna lehetőséget kisebb csoportok számára, hogy a július 4-i nap folyamán feljussanak.
2009.03.25. 11:28
 
Hétéves fiú az idei tornacipőbűz-bajnok
Hétéves fiúcska diadalmaskodott az Egyesült Államok idei tornacipőbűz-bajnokságán, teljesítményéért 2500 dollár (550 ezer forint) üti a markát - meg egy évre elég lábszagtalanító-szer. A legújabb bajnok, Joshua Boothe zsenge korát tekintve szédületes jövő előtt áll a "szagsportágban", ki tudja mit hoz még ki lábaiból. A döntőben hat vetélytársát utasította maga mögé. Versenylábbelije kinézetre is iszonyú, igen lestrapált, és a külcsín nem hazudtolja meg a belbűzt. A zsűri ezt a finom összhangot is nagyra értékelte, bár elsősorban a szag alapján határozta meg - nem kevés fintorgással - a végső sorrendet.
2009.03.25. 10:57
 
 
Vértes programja támogatása esetén elvállalná a kormányfő-jelöltséget
Elvállalná a miniszterelnök-jelöltséget Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke, ha a politikai erők támogatják a programját. A közgazdász ezt újságírói kérdésre mondta el a GKI szerdai budapesti tájékoztatóján. Vértes András közölte, hogy előzetesen egyeztettek vele, de a politikai erők még nem kérték fel jelöltnek. Hangsúlyozta, neki van egy programja, ebben meg kell egyezni minél több politikai erővel, és ha megegyeztek, akkor tud dönteni arról, hogy elvállalja-e a kormányfő-jelöltséget. Vértes András közölte, a GKI előrejelzése semmilyen értelemben nem miniszterelnöki program. A részleteket firtató kérdésekre azt mondta, minden további kérdést túl korainak tart.
2009.03.25. 10:50
 
 
Gémesi: megkerestek az MDF újraszervezése érdekében
Többen megkeresték Gémesi Györgyöt az MDF-ből, hogy vegyen részt a párt vezetésének újraszervezésében - ezt a Magyar Demokrata Fórum egykori politikusa, Gödöllő polgármestere mondta szerda reggel az ATV műsorában. Hozzátette: azt kérték, hogy egy új vezetőség felállításában legyen partner, de nem kíván ebben részt venni. A politikus azt nem árulta el, hogy kik keresték meg a pártból. Gémesi György szerint a régi MDF eltűnt, a párt "átevezte magát" a baloldalra. Az MDF a túlélésért küzd, és ezért a célért mindent feláldoz. Úgy fogalmazott: "Az MDF réges-régen összefonódott az MSZP-vel".
2009.03.25. 10:15
 
Padalka, Barratt és Simonyi indulhat a Nemzetközi Űrállomásra
Gennagyij Padalka orosz űrhajós, parancsnok, Michael Barratt amerikai űrhajós, fedélzeti mérnök és Charles Simonyi űrturista indulhat csütörtökön a Szojuz TMA-14 űrhajó fedélzetén a Nemzetközi Űrállomásra - erősítette meg szerdán az illetékes orosz állami bizottság. Az orosz Makszim Szurajev (parancsnok), az amerikai Geoffrey Williams (fedélzeti mérnök) és a svájci Esther Dyson űrturista a dublőr csapat, vagyis ha a kijelölt űrhajósokkal, vagy az űrturistával valami történne, ők lépnek a helyükre. Az állami bizottság a felkészülés során többször dönt a jelöltekről, majd az indulás tervezett napja előtti napon hozza meg végleges döntését.
2009.03.25. 10:06
 
 
Tilos a lampionok röptetése Dél-Kínában
Idén már 61 repülőjárat menetrend szerinti indulását akadályozták meg a dél-kínai Hajnan szigetén röptetett lampionok, ezért a tartomány vezetői az évszázadok óta kedvelt lámpások betiltása mellett döntöttek. A rizspapírból, vékony bambuszszálakból és egy különleges mécsesből álló lámpás a meleg levegő hatására akár 500 méter magasba is emelkedhet, így potenciális veszélyt jelentve a fel-, illetve leszálló utasszállító repülőgépekre. Az idén február 9-re eső holdújévi ünnepségsorozatot lezáró lampionünnep idején Szanja üdülőváros Phoenix Nemzetközi Repülőterén 15 járat közel másfél órát kényszerült várakozni a tömegesen felengedett lámpások miatt - közölte a helyi közbiztonsági hivatal tisztségviselője.
2009.03.25. 09:59
 
 
KSH: gyorsul a népesség fogyása az országban
Idén januárban kevesebben születtek és többen haltak meg az országban, mint tavaly ugyanebben az időszakban; a természetes fogyás 3384 főről 3849 főre emelkedett, a népesség lélekszáma 10 millió 28 ezer fő volt - közölte szerdán közleményben a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az MTI-vel. Az előzetes adatok szerint januárban 8383 gyermek született, ami 2,1 százalékkal kevesebb az egy évvel ezelőttinél, és ez 177-tel kevesebb újszülöttet jelent. A halálozások száma 12 232 volt, ami 2,4 százalékkal, azaz 288-cal több, mint a tavalyi év első hónapjában.
2009.03.25. 09:46
 
Glatz Ferenc feltétele a "megfelelő bizalom"
Megfelelő társadalmi és politikai bizalom esetén elképzelhető, hogy vállalná a kormányfői tisztséget - mondta Glatz Ferenc akadémikus a Klubrádió reggeli műsorának nyilatkozva. Ha ehhez megfelelő társadalmi és politikai bizalom van, akkor komolyan elgondolkodik azon, hogy elvállalja-e a miniszterelnökséget - mondta. Arra a kérdésre, hogy miniszterelnökként miként tudná megteremteni a társadalmi támogatást az intézkedéseihez, Glatz Ferenc azt válaszolta: az elmúlt évtizedek európai politizálásának legnagyobb hibája az, hogy a legjobb politikusok is az emberekért akarnak tenni valamit, de az emberek nélkül. Épp ezért sokkal aktívabb párbeszédre van szükség a politikában - tette hozzá.
2009.03.25. 09:13
 
 
Gyors megállapodást szeretne az MSZP a miniszterelnök-jelöltről
Az MSZP minél gyorsabban megállapodna a miniszterelnök-jelöltről - mondta Simon Gábor, az MSZP országos választmányának elnöke szerda reggel a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. "Igyekszünk minél gyorsabban megállapodni. A közjogi határidő meg van szabva, hogy mikor kell a konstruktív bizalmatlansági indítványt benyújtani. A szándékaink szerint a héten meg szeretnénk állapodni, de mindenképpen a közjogi határidőn belül" - hangsúlyozta Simon Gábor. A politikus hozzátette: a megállapodás azonban nem lehet ultimátum és nem diktátum. Az országnak ma az az érdeke, hogy legyen a parlament széles támogatását élvező miniszterelnöke.
2009.03.25. 08:38
 
OTP: 10 százalékban maximálnák a szavazati jogot a közgyűlésen
Az OTP módosítani kívánja az alapszabályát úgy, hogy a közgyűlésen egy részvényes vagy részvényesi csoport sem gyakorolhatna 10 százalékot meghaladó szavazati jogot - derül ki közgyűlési előterjesztésből, amelyet a bank szerdán közölt a tőzsde honlapján. A jelenleg hatályos alapszabály 25 illetve 33 százalékban maximálja az egy részvényes által gyakorolható szavazati jogokat. Az indoklás szerint a szórt részvényesi szerkezet mellett a jelenlegi korlátozás már nem képes ellátni a feladatát. A 10 százalékos szavazati limit által biztosítható lenne, hogy egyetlen részvényes vagy részvényesi csoport se rendelkezzen túlzott erőfölénnyel a közgyűlési döntések meghozatala során.
2009.03.25. 08:36
 
 
Az SZDSZ számára Surányi az elfogadható jelölt
Surányi György, a Magyar Nemzeti Bank volt elnökének miniszterelnök-jelöltségét támogatja az SZDSZ - közölte az MR1-Kossuth Rádió szerda reggeli műsorában Fodor Gábor pártelnök. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, aki szombaton jelentette be távozási szándékát, kedden Glatz Ferenc akadémikust, Surányi György volt MNB-elnököt és Vértes Andrást, a GKI elnökét nevezte meg az MSZP kormányfő-jelöltjeként. Fodor Gábor közölte, hogy az SZDSZ számára közülük csak Surányi György az elfogadható jelölt. Surányi György az egyetlen, aki képes lehet a bizalmat helyreállítani, és valóban politikamentesen irányítani az országot - mondta a pártelnök.
2009.03.25. 08:33
 
 
Netanjahu: a béke "tartós cél" lesz a következő kormány számára is
A béke "tartós célja" minden izraeli kormánynak, így a következőnek is - jelentette ki egy szerdai jeruzsálemi értekezleten Benjámin Netanjahu kijelölt kormányfő, azt ígérve, hogy kormánya békemegállapodásra fog törekedni a palesztinokkal. E megjegyzések nyilvánvalóan azokat az aggodalmakat voltak hivatva csillapítani, hogy a keményvonalas Netanjahu, amint hivatalba lép, befagyasztja a múltbeli békeerőfeszítéseket. A kormányfőjelölt a gazdasági témájú értekezleten azt hangoztatta, hogy tárgyalni fog a Palesztin Hatósággal és munkálkodni fog a palesztin gazdaság fejlesztésén.
2009.03.25. 08:31
 
Pizzázó kéményébe szorult egy betörő
Pizzázó kéményébe szorult be egy betörő az Egyesült Államokban, szerencséjére éjjel, üzemen kívül. Amikor a tulajdonos reggel bement sütödéjébe, döbbenten látta, hogy lábak lógnak lefelé a kemence kürtőjéből. Hamarosan hangok is érkeztek hozzá, segítségért fohászkodók. Az éttermes rendőrt hívott, azok tűzoltókat, és hamarosan előkerült egy 165 centi magas, 80 kilós férfi. Elmondása szerint legalább öt órán át raboskodott a kéményben. Nagy szerencséje, hogy nem fűtöttek be neki. Magyarázattal nem tudott szolgálni, a rendőrség pedig egyértelműen betörési szándékra gyanakszik, mivel a Mikulás már messze jár.
2009.03.25. 07:55
 
 
Csökkennek a fizetések a Forma-1-es Renault-nál
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso, valamint Nelson Piquet Jr. is beleegyezett a Flavio Briatore csapatfőnök által kezdeményezett fizetéscsökkentésbe a Renault Forma-1-es istállónál. "Közöltem velük, hogy le kell faragni a kiadásokat és ebbe a bérek karcsúsítása is beletartozik. Megértették a helyzetet, és már meg is állapodtunk" - mondta a részletek taglalása nélkül az olasz üzletember, aki szerint csapata az idei szezonban a Ferrarival és a BMW-Sauberrel lesz harcban és a három legjobb istálló között jegyzik majd. A Forma-1-es világbajnokság 2009-es nyitófutamát, az Ausztrál Nagydíjat vasárnap rendezik Melbourne-ben.
2009.03.25. 07:29
 
 
Szonda-Ipsos: a többség szükségesnek látja a megszorításokat
A megkérdezettek többsége úgy véli, hogy a gazdaság rendbetételéhez mindenképpen szükség van a megszorításokra - derül ki a Szonda Ipsos közvélemény-kutató cég felméréséből, amelyet a szerdai Népszabadság ismertetett. Az ezer ember telefonos megkérdezésén alapuló közvélemény-kutatás eredményei szerint a válaszadók 57 százaléka szerint, ha a Fidesz kerülne kormányra, az ígért adócsökkentés mellett megszorításokat is végrehajtana a párt, további 10 százalék véli úgy, hogy adócsökkentést sem hajtana végre és mindössze 17 százalék azok aránya, akik szerint az adócsökkentést megszorítások nélkül vinné véghez a Fidesz.
2009.03.25. 07:06
 
 
Obama: a kormány válságellenes stratégiája működni fog
Az amerikai kormány válságellenes stratégiája működni fog, az eddigi lépések nyomán már érzékelhetők a haladás jelei - erről igyekezett meggyőzni az amerikaiakat Barack Obama kedd esti sajtótájékoztatóján. A két hónapja hivatalban levő amerikai elnök ugyanakkor türelmet kért programjához. "Ki fogunk lábalni a recesszióból, de ehhez időre, türelemre lesz szükség" - mondta a második, fő műsoridőben sugárzott sajtótájékoztatóján a Fehér Házban. "Átfogó stratégiát indítottunk a válság ellen minden fronton, és látszani kezdenek a haladás jelei" - fogalmazott, megerősítve, hogy munkahelyeket teremtenek, segítenek a felelősségteljes háztulajdonosoknak, újraindítják a hitelezést és a gazdasági növekedést.
2009.03.25. 07:02
 
 
Elhunyt Ocskay Gábor válogatott jégkorongozó
Tragédia rázta meg a magyar jégkorongsportot: harmincnegyedik életévében, szerda hajnalban elhunyt Ocskay Gábor, az Alba Volán és az - április 24-én kezdődő, svájci A csoportos világbajnokságra készülő - magyar válogatott vezéregyénisége. Halálhírét édesapja, a székesfehérvári klub ügyvezetője, id. Ocskay Gábor közölte az MTI-vel: "Gábor éjfélkor rosszul lett, szívinfarktust kapott, és már nem tudtak rajta segíteni". A hozzátartozók által nyilatkozásra felkért Horog László újságíró, a család barátja a részletekről beszámolva annyit mondott, hogy a fehérvári játékos Budapesten élő menyasszonyánál pihent, amikor éjfélkor rosszul lett. Kihívták hozzá az orvosokat, de már hiába.
2009.03.25. 06:48
 
 
Lendvai: a jelölteknek nem most kell dönteniük arról, vállalják-e
Glatz Ferenc, Surányi György és Vértes András is elvi hozzájárulását adta a jelöléshez, de végső döntést csak azután kell hozniuk arról, hogy vállalják-e a miniszterelnök-jelöltséget, ha már kiderült, megvan az elvi parlamenti többség a támogatásukhoz - közölte Lendvai Ildikó az InfoRádió Aréna című műsorában kedd este. A frakcióvezető hozzátette: a MSZP tárgyalódelegációja a szocialista frakcióval és az SZDSZ-szel tárgyal tovább a három miniszterelnök-jelöltről, de tájékoztatják a többi képviselőcsoportot is. Hangsúlyozta: csak az lehet miniszterelnök-jelölt, akit a frakció és az SZDSZ is támogat.
2009.03.24. 22:00
 
 
Fidesz: új miniszterelnököt csak új választás nyomán lehet jelölni
A Fidesz számára elvi és alapvető álláspont, hogy új kormány csak új választások után jöhet létre, és ugyanígy új miniszterelnököt is csak egy új választás után lehet jelölni - mondta az ellenzéki párt szóvivője az MTI-nek azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc kormányfő, az MSZP elnöke kedden este bejelentette a miniszterelnök-jelölteket. Szijjártó Péter leszögezte: a Fidesz álláspontja változatlan, és álláspontjuk független attól, hogy kiről van szó. A politikus megerősítette a Fidesz korábban már hangoztatott álláspontját, mely szerint új kormányt, új miniszterelnököt csak új választás nyomán lehet jelölni.
2009.03.24. 21:33
 
Fehér Csaba helyett Vadócz került be a vb-selejtezőre készülő keretbe
Fehér Csaba sérülése miatt Vadócz Krisztián bekerült a szombati, albánok és a szerdai, máltaiak elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a nemzeti együttes mellett dolgozó orvosi csapat a keddi vizsgálatok alapján úgy döntött, hogy a NAC Bredában futballozó Fehér korábban szerzett nyaksérülésével kapcsolatban nem szabad kockáztatni, ezért a válogatottba három év után visszakerült játékosra nem számíthat Erwin Koeman szövetségi kapitány.
2009.03.24. 21:01
 
Forma-1: marad a pontrendszer
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kedden hivatalosan is közölte, hogy az idén még nem vezeti be a győzelmi szabályt, vagyis marad a korábbi pontrendszer a Forma-1-ben. A FIA honlapján megjelent, a 2009-es esztendőre vonatkozó sportszabályok 6/1-es pontjában az olvasható, hogy "...az a pilóta nyeri a világbajnokságot, aki a versenyek során a legtöbb pontot gyűjti össze..." A nemzetközi szövetség egy hete állt elő azzal, hogy az a versenyző vívja ki vb-címet, aki a legtöbb futamgyőzelemmel rendelkezik, és nem feltétlenül az, aki a legtöbb pontot gyűjti az idényben.
2009.03.24. 20:53
 
 
Herényi: mindhárom jelölt személye elfogadható, de programjuk a döntő
Mindhárom jelölt személye elfogadható a Magyar Demokrata Fórum számára, a döntő azonban az, hogy milyen program áll mögöttük - mondta Herényi Károly az MDF elnökhelyettese, független képviselő az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedd este arra reagálva, hogy az MSZP elnöksége megnevezte a párt miniszterelnök-jelöltjeit. Közölte: mindhárom jelölt mögött komoly teljesítmény áll, de felelős döntést hozni a programok ismerete nélkül nem lehet. A döntés felelőssége az MSZP-t és az SZDSZ-t terheli, az MDF szavazatára ehhez nincs szükség - tette hozzá az elnökhelyettes.
2009.03.24. 20:38
 
 
Gusztos: az SZDSZ várhatóan szerdán hoz döntést a jelöltekről
Az SZDSZ szerdán várhatóan döntést hoz arról, hogy a három miniszterelnök-jelölt közül kit, kiket támogat - mondta Gusztos Péter az SZDSZ ügyvivője, az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedd este. Közölte: a Gyurcsány Ferenc által bejelentett három jelölt neve közül "több is" felmerült a megbeszéléseken, és van köztük olyan, akit tudnak támogatni, és olyan is, akit nem. "Egy jelöltet biztosan nem támogatunk" - szögezte le.
2009.03.24. 20:31
 
 
IMF: a rugalmasabb hitelpolitika minden országra vonatkozik
Minden országra, a már működő programokra is vonatkoznak azok a változások, amelyeket a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hitelezési gyakorlatának korszerűsítése, rugalmasabbá tétele kapcsán kedden bejelentett - közölte a pénzintézet egy vezető tisztviselője. Az új hitelfeltételek május 1-jével lépnek érvénybe, a rendelkezésre álló kereteket viszont azonnal megnövelik - tájékoztatott Reza Moghadam, a stratégiai, politikai és felülvizsgálati osztály igazgatója. Hozzátette, hogy a hitelek kezelési költségének új rendszere augusztus 1-jétől lép életbe. A washingtoni székhelyű Valutaalap kedden jelentette be, hogy jelentős mértékben átalakítja hitelezési gyakorlatát.
2009.03.24. 20:12
 
 
Glatz, Surányi és Vértes az MSZP miniszterelnök-jelöltje
Glatz Ferenc akadémikus, Surányi György volt jegybankelnök és Vértes András, a GKI elnöke az MSZP miniszterelnök-jelöltje - jelentette be Gyurcsány Ferenc kormányfő, az MSZP elnökségi ülése közben újságíróknak, kedden este. Az MSZP elnöksége azt javasolja, hogy e három személlyel és e három személyről kezdődjenek el a hivatalos konzultációk - fogalmazott Gyurcsány Ferenc, pártelnök. Mint mondta, az elmúlt három nap tájékozódó megbeszéléseit követően azt látják, hogy e három ember közül "valaki biztosan megkaphatja az ahhoz szükséges támogatást, hogy Magyarország következő miniszterelnöke legyen".
2009.03.24. 19:30
 
 
Megbukott a cseh kormány
Megbukott a Mirek Topolánek vezette cseh kormány, miután elvesztette a bizalmi szavazást kedden a parlamentben. Az Európai Unió soros elnökségét adó kabinet addig marad a helyén, amíg Václav Klaus államfő ki nem nevez egy új miniszterelnököt, vagy előre nem hozza az egyébként a jövő év közepén esedékes parlamenti választást. Ennek megszervezéséhez öt hónapra lenne szükség a cseh voksolásokat szervező statisztikai hivatal szerint. A kormány ellen 101-en szavaztak a kétszáz tagú törvényhozásban, köztük négy korábban koalíciós képviselő is, aki időközben függetlenné vált. Mirek Topolánek közölte, hogy elfogadja a szavazás eredményét, le fog mondani, kormánya szigorúan az alkotmány előírásainak megfelelően jár el.
2009.03.24. 18:47
 
 
Először edzett a vb-selejtezőre készülő Koeman-csapat
Megtartotta első edzését a szombati albánok és a szerdai máltaiak elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak Erwin Koeman szövetségi kapitány. Az újpesti Szusza Ferenc Stadionban a keret Jámbor László vezetésével melegített be, majd rövid, gyors passzos feladatok következtek. A bő egyórás tréninget egykapus játék zárta le, ekkor a középpályások a védők ellen gyakorolhatták a szélekre kivitt támadásokat. Különösen Dzsudzsák Balázs volt elemében a bal szélén. Torghelle Sándor, Bodor Boldizsár, valamint a névnapját ünneplő Gyepes Gábor külön, könnyített munkát végzett, ám mint kiderült, egyikük sem bajlódik komolyabb sérüléssel.
2009.03.24. 18:11
 
Társadalompolitikai munkacsoport a Reformszövetségben
Megalakult a Reformszövetség társadalompolitikai munkacsoportja, mely négy témakörben dolgozza ki a gazdaságpolitikai csomagot kiegészítő javaslatait - közölte az MTI-vel kedden a Reformszövetség. Ezekben az elkészült programban említett, de részleteiben még nem kifejtett társadalmi tényezők kapnak hangsúlyt. Fontos ugyanis, hogy a kiadások racionalizálásával felszabaduló forrásokat megfelelő módon osszák el a társadalmi krízis elkerülése és a következő generációk jövője érdekében - írták. A munkacsoportot Glatz Ferenc akadémikus, alapító tag, a javaslat kidolgozója vezeti.
2009.03.24. 17:55
 
 
Obama: segítséget kell nyújtani a bajba jutott gazdaságoknak
Az eddigieknél nagyobb segítséget kell nyújtani a bajba jutott gazdaságoknak - szólított fel Barack Obama amerikai elnök kedden nyilvánosságra hozott üzenetében. "Gazdasági, biztonsági és erkölcsi kötelességünk segítő kezet nyújtani azoknak az országoknak és népeknek, amelyeket a legnagyobb kockázat fenyeget" - szögezte le állásfoglalásában, amelyet a világ legnagyobb gazdaságait tömörítő G20 csoport vezetőinek április 2-i londoni találkozója elé időzített a Fehér Ház. "Ha hátat fordítunk ezeknek az országoknak, a jelenlegi válság okozta szenvedés nagyobb lesz" - érvelt Obama.
2009.03.24. 17:52
 
 
Véget ért az MSZP és az SZDSZ megbeszélése
Véget ért az MSZP és az SZDSZ tárgyalódelegációi közötti keddi megbeszélés, amelyről a delegációk anélkül távoztak, hogy a sajtóval ismertették volna a tanácskozáson elhangzottakat. A Parlamentben tartott zártkörű megbeszélés körülbelül egy órán át tartott. Az MTI megpróbált kérdéseket feltenni a távozó Lendvai Ildikó frakcióvezetőnek és Simon Gábor választmányi elnöknek, de ők nem yilatkoztak. Hétfőn Lendvai Ildikó, illetve Fodor Gábor egyértelműsítette, hogy a két párt nem kíván újra koalíciót kötni, hanem csak a parlamenti többséget biztosítanák az új kormánynak. Abban maradtak, hogy nem pártpolitikus miniszterelnököt keresnek, hanem olyan embert, akinek egyszerre van szakmai és társadalmi tekintélye is.
2009.03.24. 16:45
 
 
Surányi szeretné elkerülni a pártok támadásait
Surányi György csak feltételekkel vállalná el a miniszterelnöki posztot; garanciát szeretne kapni arra, hogy az új kabinet nem lesz a pártok céltáblája - értesült több forrásból az MTI kedden. Az MTI információi szerint a volt jegybankelnök már egyeztetett az MSZP, a Fidesz és az SZDSZ elnökével, elsőként Gyurcsány Ferenccel, majd Orbán Viktorral, kedden pedig Fodor Gáborral beszélt. A távirati iroda úgy tudja: a megbeszéléseken mindhármukkal azt közölte, akkor fontol meg egy ilyen felkérést, ha nyilatkozatban garantálják, hogy kormánya nem lesz folyamatosan a pártok céltáblája. Orbán Viktortól nem kapott ígéretet arra, hogy az új kabinetet nem bírálja majd a legnagyobb ellenzéki párt.
2009.03.24. 16:30
 
 
Uniós intézmények a nemzetközi SMS-tarifák csökkentéséről döntöttek
Megállapodtak az Európai Unió tagországait és az Európai Parlamentet képviselő tárgyalócsoportok kedden, hogy jelentősen csökkentik a több országot érintő SMS-küldés díját és az úgynevezett adatroaming, azaz mobiltelefonos internetezés nagykereskedelmi díját. Az Európai Bizottság tavalyi javaslata nyomán született megállapodás szerint az Európai Unión belül külföldre utazó uniós polgároknak - várhatóan július elsejétől - a mostani 29 centes átlagárral szemben legfeljebb 11 centbe kerülhet majd egy SMS küldése. Kötelezően bevezetik emellett a másodpercenkénti számlázást is. A megállapodást az Európai Parlament jövő hónapra tervezett szavazása után szentesítik véglegesen.
2009.03.24. 16:12
 
Harminc panasz a március 15-i rendőri intézkedésekkel kapcsolatban
Harminc panasz érkezett eddig a Független Rendészeti Panasztestülethez a március 15-i rendőri intézkedésekkel kapcsolatban - közölte az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának keddi ülésén Kaltenbach Jenő, a szervezet elnöke. A panaszosok egyebek mellett az igazoltatást, a fogva tartás körülményeit, a kényszerintézkedést és az adatrögzítést kifogásolták - tette hozzá. A bizottsági ülésen - amelynek fő témája a március 15-i rendőri intézkedés volt - Szabó Máté, az állampolgári jogok országgyűlési biztosa arról beszélt, hogy polgári engedetlenségnek tartja a bekiabálást, és szerinte a rendőröknek bocsánatot kellene kérniük azoktól, akiket emiatt vontak eljárás alá.
2009.03.24. 15:33
 
 
Orbán nem támogatja Surányit
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke találkozott Surányi Györggyel, de a párt nem támogatna egy, a volt jegybankelnök által vezetett kormányt - mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. Az MTI több forrásból is úgy értesült, hogy Surányi csak feltételekkel vállalná el a miniszterelnöki posztot. A volt jegybankelnök már egyeztetett az MSZP, a Fidesz és az SZDSZ elnökével, elsőként Gyurcsány Ferenccel, majd Orbán Viktorral, végül Fodor Gáborral beszélt. Az MTI úgy tudja: a megbeszéléseken mindhármukkal azt közölte, akkor fontol meg egy ilyen felkérést, ha nyilatkozatban garantálják, hogy kormánya nem lesz folyamatosan a pártok céltáblája. Orbán Viktortól nem kapott ígéretet arra, hogy az új kabinetet nem bírálja majd a legnagyobb ellenzéki párt.
2009.03.24. 15:26
 
 
Lerövidítené a választások kiírásának határidejét a Fidesz és a KDNP
Lerövidítené az országgyűlési választások kiírásának törvényi határidejét a Fidesz és a KDNP, hogy mindenképpen a júniusi európai parlamenti választással egy időben lehessen megtartani egy előre hozott parlamenti voksolást - jelentette be Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője és Semjén Zsolt, a KDNP elnöke kedden, sajtótájékoztatón. Szerintük, ha a parlament az április 14-i vagy 20-i ülésén döntene erről a kétharmados módosításról, akkor még június 7-én, az EP-választással egy időben meg lehetne tartani az előre hozott választásokat.
2009.03.24. 15:07
 
 
Gyurcsány: a kormány bízik a rendőrségben
A kormány bizalmáról biztosította a rendőrséget a miniszterelnök kedden Budapesten. Gyurcsány Ferenc elmondta: arra törekedett az elmúlt években, hogy a kormány világos, egyértelmű magatartással tanújelét adja annak, hogy bízik a magyar rendőrségben. Biztos abban, a következő kormányok is ugyanezt fogják tenni, azért, mert ez az ország érdeke. A kormányfő a Készenléti Rendőrség Kerepesi úti bázisán - új rendőrségi gépjárművek ünnepélyes átadásán - tartott beszédében kijelentette: "ellentétes az ország érdekével bármilyen fajta személyi, hatalmi, manipulatív szándék érvényesítése, mert a rendőrség az ország szövetségese, az ország szolgálója, nem pedig ellenfele".
2009.03.24. 14:57
 
 
Elbukhat a gyűlöletbeszéddel kapcsolatos alkotmánymódosítás
A parlamenti vitában egyértelművé vált, hogy az Országgyűlés nem fogja megszavazni azt a kétharmados alkotmánymódosítást, amely a gyűlöletbeszéd elleni, a jelenleginél hatékonyabb fellépés megteremtését tenné lehetővé. Az előterjesztés általános vitája kedden kezdődött. Az MSZP-n kívül egyetlen párt sem támogatta a törvényjavaslatot. A Fidesz, a KDNP és az SZDSZ képviselője is azon a véleményen volt, hogy indokolatlan az alkotmány módosítása, mert a jelenleg hatályos törvények is lehetővé teszik a gyűlöletbeszéddel szembeni fellépést.
2009.03.24. 14:20
 
 
Annyit fizet a vendég, amennyit jónak lát egy spanyol étteremben
Egy barcelonai étterem a vendégeket meghódítva küzd a válsággal: a napi ajánlat fogyasztói annyit fizetnek, amennyit akarnak vagy tudnak. Eledino García, a tulajdonos három hete vezette be a becsületkasszát Miraya nevű 32 férőhelyes éttermében, hogy visszacsábítsa korábbi vendégeit, akik közül sokan elveszítették munkájukat. Ahogy az AP hírügynökségnek elmondta, a rendszer bevált, hiszen változatlanul megvan a napi bevétele. Azok, akik a 10 dollárba kerülő, háromfogásos napi ajánlatot választják ebédre, nem számlát kapnak, hanem egy borítékot, amelybe annyi pénzt tesznek, amennyit tudnak.
2009.03.24. 14:10
 
 
Az SZDSZ-székházban járt délelőtt Surányi György
Semmi meglepőt nem lát Fodor Gábor abban, hogy kedd délelőtt Surányi Györggyel találkozott az SZDSZ székházában. A pártelnök a szabad demokraták ügyvivő testületének és frakciójának közös megbeszélését követően újságírói kérdésre azt mondta, hogy viszonylag rendszeresen találkoznak, mert a gazdasági kérdésekben mindig kikéri Surányi György véleményét. Hozzátette: most más témákban is kikérte a véleményét a kialakult helyzet miatt, de erről nem kívánt beszélni, mert mint mondta, nincs rá felhatalmazva.
2009.03.24. 13:44
 
 
A 24 nyolcadik évadát forgatja Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland májusban kezdi forgatni a 24 című sikerfilmsorozat nyolcadik évadját. A terrorelhárító ügynök, Jack Bauer újabb akciójának hossza az írók leleményétől függ - nyilatkozta a színész kedden az AP hírügynökségnek. A színész egy új animációs film bemutatóján nyilatkozott Hongkongban. A Szörnyek az űrlények ellen című filmben az egyik főszereplőnek, W. R. Monger tábornoknak kölcsönzi a hangját. Sutherland saját elmondása szerint Jack Bauer alakjának köszönheti karrierje újjáéledését, és nem aggódik amiatt, hogy beskatulyázzák az ügynökszerepbe. "Olyan munkát csinálok, amilyet én akarok, és az emberek vagy el tudják fogadni, vagy nem" - hangzott határozott véleménye.
2009.03.24. 13:07
 
 
Még gyengülő pályán a forint
A QUAESTOR Zrt. megítélése szerint a forint továbbra is gyengülő pályán mozog, az euró bevezetése 2014 előtt nem várható, és rövid távon az ERM-II. árfolyamrendszerbe való belépésre sincs esélye Magyarországnak. Háda Bálint, a befektetési társaság vezető elemzője keddi sajtótájékoztatóján kifejtette: a maastrichti kritériumok közül legfeljebb az inflációra vonatkozó előírás teljesülhet. Az államadósság és az államháztartási hiány terén azonban Magyarország a legrosszabbul áll a régióban. Az állampapír hozamok továbbra is magasak, és az árazás azt mutatja, hogy a piac még 2014-ben sem számít az euró bevezetésére.
2009.03.24. 12:48
 
 
Emelkedett a menedékkérők száma 2008-ban
Emelkedett a menedékkérők száma 2008-ban az előző évhez képest, elsősorban a súlyosbodó afganisztáni és szomáliai konfliktusok következtében - közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR). A világszervezet szakosított intézménye szerint 383 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be tavaly 51 ipari országban. Ez 12 százalékos növekedést jelent a 2007-es adatokhoz képest. 2006 óta a tavalyi már a második év volt, amikor emelkedett a regisztrált menedékkérők száma - mutatott rá az UNHCR közleményében. A legnagyobb számban - több mint 40 ezren - irakiak kértek menedéket külföldön. A sorban őket követte 21 800 szomáliai, 20 500 orosz, 18 500 afgán és 17 400 kínai állampolgár.
2009.03.24. 12:02
 
 
Premier League: Fülöp lett vasárnap a Sunderland legjobbja
A Sunderland futballszurkolói Fülöp Mártont választották a meccs emberévé a Manchester City otthonában vasárnap elszenvedett 1-0-ás vereség után. A Robinho büntetőjét is hárító magyar kapus a klub honlapja szerint a hívek 58 százalékának a szavazatát kapta meg. A Premier League 30. fordulóját követően Fülöp a hetedik helyen áll a sunderlandiek háziversenyében. A Fekete Macskák a PL-tabella 14. helyén várják a folytatást.
2009.03.24. 11:58
 
Emelkedett a menedékkérők száma 2008-ban
Emelkedett a menedékkérők száma 2008-ban az előző évhez képest, elsősorban a súlyosbodó afganisztáni és szomáliai konfliktusok következtében - közölte kedden az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR). A világszervezet szakosított intézménye szerint 383 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be tavaly 51 ipari országban. Ez 12 százalékos növekedést jelent a 2007-es adatokhoz képest. 2006 óta a tavalyi már a második év volt, amikor emelkedett a regisztrált menedékkérők száma - mutatott rá az UNHCR közleményében.
2009.03.24. 11:35
 
Mesterházy: a programrészletekről még nem folyik egyeztetés
Az MSZP és az SZDSZ közötti tárgyalások nem terjednek ki az új kormány programjának részleteire - mondta Mesterházy Attila, az MSZP alelnöke a párt országos elnökségének ülése után. A frakcióvezető-helyettes hangsúlyozta: a saját programjukat szeretnék elkészíteni, amelyet az MSZP-frakció el tud fogadni, és amelyhez további parlamenti többséget lehet társítani. Ez egészen biztosan kompromisszumos program lesz, de egy új kormány új programja - fűzte hozzá. Mesterházy Attila a tárgyalásokkal összefüggésben elmondta, egyelőre a személyekről egyeztetnek, és ezzel párhuzamosan lehet arról tárgyalni, mi az a program, amely szerint közösen tud fellépni egy új politikai többség a parlamentben.
2009.03.24. 11:35
 
2010-es női kézilabda Eb: egy csoportban a svéd, cseh és azeri csapattal
A magyar válogatott a svéd, a cseh és az azeri csapattal került azonos csoportba a 2010-es női kézilabda Európa-bajnokság selejtezőjében - derült ki a keddi, bécsi sorsoláson. A kvartett első két helyezettje jut ki a kontinensviadalra. A csapatok oda-vissza alapon mérkőznek, és a csoportok első két helyezettje vehet részt a 2010. december 9. és 19. között sorra kerülő, norvég-dán közös rendezésű Eb-n. A selejtezősorozatot 2009. október 14. és 2010. május 30. között bonyolítják le.
2009.03.24. 11:31
 
 
Kevesebbe kerülhet jövőre a Forma-1-es licenc
Jövőre kevesebbe kerülhet a versenyzők számára szóló Forma-1-es licenc kiváltása. Erről állapodott meg a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) és a pilótákat tömörítő szervezet (GPDA) hétfőn este. A döntést még a FIA Világtanácsának jóvá kell hagynia. A licencekkel kapcsolatos pénzügyi részleteket nem hoztak nyilvánosságra. A 2007-es szezonban még csak 1690, a 2008-asban már 10 ezer, az ideiben pedig 10.400 euró a licenc alapára. Ehhez jön még pluszköltség az előző szezonban begyűjtött pontok alapján. Így fordulhat elő, hogy a címvédő brit Lewis Hamilton - aki egyébként nem tagja a GPDA-nak - több mint 200 ezer eurót fizetett az idei Forma-1-es jogosítványáért.
2009.03.24. 11:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126[2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista