2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
EP-választás: már kérhetik nyilvántartásba vételüket a pártok
Már kérhetik nyilvántartásba vételüket az Országos Választási Bizottságnál (OVB) azok a pártok, amelyek listát kívánnak állítani a június 7-ei európai parlamenti választáson. Az Európai Parlament tagjainak választásán a Magyarországon bejegyzett pártok állíthatnak listát. A választáson indulni szándékozó pártot az OVB-nél kell bejelenteni egy formanyomtatványon, és ahhoz mellékelni kell a társadalmi szervezetek bírósági nyilvántartásából - a választás kitűzését követően - kiállított kivonatot. A pártok hétfőtől, március 30-tól kérhetik nyilvántartásba vételüket, amelyről az OVB a bejelentést követő három napon belül dönt.
2009.03.30. 10:53
 
 
Bajnai: a program végrehajtása fájni fog
E program végrehajtása fájni fog, sokaktól követel majd áldozatot, lemondást, érinteni fog minden magyar családot, minden magyar embert, de meglesz az eredménye - mondta programjáról Bajnai Gordon kormányfő-jelölt a Parlamentben tett sajtónyilatkozatában. Mint mondta, Magyarországot a gazdasági válság veszélye fenyegeti, "Magyarországnak nincs vesztegetni való ideje, (...) nincsenek felesleges hónapjai, arra, hogy az állam működtetésében végre gyökeres változtatásokat hajtsunk végre - fogalmazott, hozzátéve, hogy kemény de gyógyító hatású lépésekre van szükség. Bajnai Gordon a következő hetekben egyeztetést kezdeményez a válságkezeléséhez hozzátenni tudó és akaró szakmai és politikai szervezetekkel, köztük az Országgyűlés valamennyi pártjával.
2009.03.30. 10:25
 
A Mol részvények ára 15 százalékkal nőtt
A Mol árfolyama 15 százalékkal 11.430 forintra nőtt hétfőn, miután a reggeli felfüggesztés után 10 órakor újraindították a papír kereskedését. A kereskedési nap további részére a tőzsde a Mol papírokra vonatkozóan az ajánlati árkorlátozást 30 százalékra szélesítette a szokásos 15 százalékról. A Mol papírok kereskedését hétfőn reggel még a tőzsdenyitás előtt azért függesztették fel, mert az OMV reggel jelentette be, hogy eladta a Mol-ban lévő teljes, 21,2 százalékos részesedését az orosz Surgutneftegas-nak.
2009.03.30. 10:20
 
Elvetették a General Motors és a Chrysler átalakítási tervét
A General Motors és Chrysler autóipari konszernek válságból való kilábalást célzó átalakítási tervei nem valósíthatók meg a jelenlegi formájukban - jelentette be hétfőn az a munkacsoport, amelyet Barack Obama elnök hozott létre a két konszern több milliárd dolláros állami támogatási kérelme elbírálására. Ezzel a konszernek a csődhöz közelebb kerültek. Obama elnök vasárnap közölte, hogy a GM és riválisa, a Chrysler nem tettek eleget azóta, hogy decemberben 17,4 milliárd dolláros állami segítséghez jutottak.
2009.03.30. 09:58
 
 
Jelentősen gyengült a forint a bankközin
Gyengült a forint, hétfőn reggel kilenc órakor 306,35 forint volt az euró a budapesti bankközi piacon a péntek délutáni 303,20 forint után. Hajnalban 306 és 307,50 forint között alakult az euró, majd kora reggel 308 és 309 forint között születtek a kötések, később kissé javult a forint pozíciója. A kereskedők mind az árfolyam hirtelen változásait, mind az elért árfolyamszintet a világban eluralkodott kockázatkerülésnek tulajdonítják - ennek mutatója többek között az euró/dollár keresztárfolyam alakulása, az ázsiai tőzsdei árfolyamok nagy esése, és például a "kockázatvállalási lakmuszpapírnak" tartott svéd korona árfolyamának gyengülése.
2009.03.30. 09:49
 
 
Tárolás a nappaliban
A nappali tárolóhelyein kondolkodva először tisztázzuk a szoba rendeltetését. Itt fogjuk fogadni a barátainkat, itt pihenünk, beszélgetünk, nézzük a tévét, itt hallgatunk zenét. Itt akarjuk elhelyezni azokat a tárgyakat, amelyeket azért gyűjtöttünk, hogy mások is megcsodálják, de amelyek túlzsúfolttá tennék a konyhát és szokatlanok volnának a hálószobában. Rendszerint itt helyezzük el elektronikus berendezéseinket.
2009.03.30. 09:49
 
 
Uprising / In your rooms
A Londonban élő izraeli Hofesh Shechter az angol táncélet fiatal csillaga, a világhírű Batsheva és a Jasmon Vardimon Dance Company ex-táncosa. Nem véletlenül bűvölte el a brit és nemzetközi közönséget: minden munkája erőteljes, tele megnyerő ötletekkel.
2009.03.30. 09:44
 
 
Dokk Progression - Wally Lopez (ESP)
Wally Lopez mint a house műfaj úttörője Spanyolországban, hamar elkezdte a világ legjelentősebb klubjait járni, ahol olyan hírességekkel játszott együtt, mint Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Pete Tong, Sébastien Leger és Mark Knight.
2009.03.30. 09:40
 
 
Madonna befejezte kiadójával
Madonna 25 évnyi együttműködést zár le a neves lemezgyártó céggel szeptemberben megjelenő válogatásalbumával.
2009.03.30. 09:39
 
 
Budapesti Tavaszi Fesztivál
Zenekari hangversenyek, kamaraestek, templomi koncertek, opera, operett - musical, Nemzetközi Színházi Fesztivál, ínyencségek, crossover, népzene, néptánc, táncművészet, szabadtéri programok, gyermekszemmel programok, kiállítások, japán művészet szerepel az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál bőséges programkínálatában.
2009.03.30. 09:34
 
 
MOZI: Transformers: A bukottak bosszúja
A várva várt folytatásban Sam Witwicky ismét összeáll az Autobotokkal, hogy felvegye a harcot esküdt ellenségeikkel, az Álcákkal... Michael Bay ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: gigantikus csaták, gigantikus robotok, gigantikus akciójelenetek, sosem látott trükkök az év szuperprodukciójában.
2009.03.30. 09:24
 
 
Szonda Ipsos: növekszik a közéleti apátia, romlik a közhangulat
A Szonda Ipsos felmérése szerint erősödnek a pártokkal szembeni ellenérzések, növekszik a közéleti apátia, romlik a közhangulat; a közvélemény-kutató cég adatai azt mutatják, hogy már 3,6 - 3,7 millió választópolgár kerüli a pártokat - olvasható Népszabadság hétfői számában. A Szonda Ipsos még a kormányfő lemondása előtt, március 17-25. között készítette az adatfelvételt 1.500 felnőtt megkérdezésével. A szkeptikusok tábora lényegében ugyanakkora, mint a két legnagyobb támogatottságot élvező párté együttesen, és ez eddig elég ritkán fordult elő. Az adatok szerint a politikailag bizonytalan, passzív csoportot az MSZP-től mostanában ellépők bővítették ilyen jelentős méretűre.
2009.03.30. 09:00
 
 
Az OMV eladta Mol-részesedését
Az OMV eladta a Mol-ban lévő teljes, 21,2 százalékos részesedését az orosz Surgutneftegas-nak - közölte az osztrák olajtársaság az MTI-vel hétfőn. A hírt az orosz olajipari cég is bejelentette. Az ügylet értéke az OMV közleménye szerint 1,4 milliárd euró, a tranzakciót követően az osztrák olajtársaságnál nem maradt Mol-részvény. A hír meglepetést keltett ipari körökben, az orosz olajipari társaság ugyanis eddig nem aktivizálta magát külföldi cégek felvásárlása terén, szemben más orosz olajipari cégekkel, amelyek világszerte vásárlásokkal használták ki a nyersanyagpiacokon adódó lehetőségeket.
2009.03.30. 08:27
 
 
Kedden mutatják be az új izraeli kormányt
Kedden mutatja be a kneszetben kormányát Benjámin Netanjahu megbízott izraeli miniszterelnök - közölte a Likud párt egyik, névtelenséget kérő vezetője. Mint a pártilletékes hétfőn elmondta, az egyes Likud-tárcák elosztásáról a nap folyamán dönt a párt. Izrael állam történetének 32. kormányában a Netanjahu vezette Likudon kívül a Munkapárt, a ortodox szefárd Sasz, valamint a szélsőjobboldali Jiszráél Béténu (Izrael az otthonunk) és a telepesek radikális pártja, a Zsidó Haza vesz részt. A Likudnak 27, a Munkapártnak 13, a Jiszráel Béténunak 15, a Sasznak 11, míg a Zsidó Hazának 3 képviselője van az izraeli törvényhozásban.
2009.03.30. 08:08
 
 
Több mint kétezer állásajánlat a tavaszi műegyetemi állásbörzén
Idén is megrendezik a műegyetemi állásbörzét a fővárosban: április 8-án és 9-én 145 cég mintegy 2100 állásajánlatából válogathatnak a látogatók - közölte Kroknay Szabó Mária tanácsadó. A műegyetemi állásbörzén a gazdasági élet minden szektorából képviseltetik magukat a cégek, azonban így is érezhető a válság hatása: idén tavasszal 35 százalékkal kevesebb cég lesz jelen, mint egy évvel korábban - olvasható a háttéranyagban. A legkeresettebb végzettségűek továbbra is a villamosmérnökök, a tavaszi műegyetemi börzén nekik szól a meghirdetett állások 25 százaléka. Őket az informatikusok (22 százalék), a gépészmérnökök (17 százalék)és a műszaki menedzserek (10 százalék) követik.
2009.03.30. 07:53
 
Egyre több magyar munkavállaló kerül bajba külföldön
Egyre több magyar munkavállaló kerül bajba a nyugat-európai országokban, a gazdasági válság mélyülésével mind több külföldi veszíti el munkáját ezekben az államokban is - derül ki az MTI által készített körképből. A Külügyminisztérium szerint nem szabad szaktudás és konkrét munkalehetőség nélkül útnak indulni. Magyarországról továbbra is a legtöbben Nagy-Britanniában próbálnak munkát keresni, épp ezért itt a legmagasabb a bajba jutott magyar munkavállalók aránya. A pórul jártak közül hetente több tucatnyian jelentkeznek a londoni magyar konzulátuson, részben tanácsot, részben pedig azt kérve, hogy juttassák haza őket, miután pénzük elfogyott.
2009.03.30. 07:45
 
 
Népszavazás lehet a képviselői költségtérítésről
Az Országgyűlésben ma bejelentik, hogy összegyűlt a szükséges számú aláírás a képviselői költségtérítés ügyében kezdeményezett népszavazáshoz. Seres Mária magánszemély kezdeményezése szerint az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott, elszámolható kiadásai után járna költségtérítés. A kérdésben legkevesebb 525 ezer hiteles aláírás gyűlt össze. A törvény szerint a referendum kiírásához kétszázezer hiteles aláírásra van szükség. Az országos népszavazás elrendelésére irányuló kezdeményezésről az Országgyűlésnek, kötelező népszavazás esetén, a bejelentéstől számított 15 napon belül kell döntenie, mérlegelés nélkül. A népszavazás időpontját a köztársasági elnök tűzi ki.
2009.03.30. 07:40
 
 
Obama: kezdenek látszani a stabilizáció jelei
Már látszanak a stabilizáció első jelei az eddig megtett válságellenes lépések hatására, mondta hétfőn Londonban megjelent nyilatkozatában az amerikai elnök, aki hitet tett a bajba került feltörekvő gazdaságok megsegítése mellett. Barack Obama a Financial Timesnak adott, a londoni üzleti napilap hétfői kiadásában megjelent interjúban azt mondta, hogy az amerikai gazdaságon belül például az ingatlanpiacon mutatkoznak, egyelőre "foltokban", a stabilizációs jelek.
2009.03.30. 07:15
 
 
Bajnai Gordon a hivatalos kormányfő-jelölt
Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter az MSZP hivatalos kormányfőjelöltje, akit az SZDSZ is támogatásáról biztosított. A szocialisták vasárnap esti zárt frakcióülésén Bajnai Gordon programbeszédet mondott, hangsúlyozva, hogy válságkezelő kormányt akar alakítani. Az SZDSZ ügyvivői testület 7:5, a frakció 13:4 arányban támogatta Bajnai Gordon jelölését. Az MTI értesülése szerint a frakcióból Gusztos Péter, Velkey Gábor, Béki Gabriella és Gulyás József szavazott nemmel. Az MTI úgy tudja, hogy Bajnai Gordon szeretné írásban rögzíteni az MSZP-s, illetve az SZDSZ-es képviselők támogatását, vagyis szerződést kötne velük, hogy akkor is támogatják kormányát, ha nehéz döntéseket kell meghozniuk.
2009.03.30. 01:16
 
A megkérdezettek 52 százaléka szerint előrehozott választások kellenek
Legyenek előrehozott választások - így válaszolt a megkérdezettek 52 százaléka a Szonda Ipsos által készített felmérésben arra a kérdésre, hogy mi lenne jobb az ország számára. Az MTV A szólás szabadsága című műsorának megrendelésére készített, ötszáz ember telefonos megkeresésén alapuló közvélemény-kutatás szerint 36 százalék véli úgy, hogy az lenne a jobb az ország számára, ha a jelenlegi parlament új kormányfőt választana. Arra a kérdés, hogy az ország jelenlegi helyzetében találnak-e olyan jelöltet, aki alkalmas és vállalja is a miniszterelnök-jelöltséget, a válaszadók 37 százaléka igennel, míg 43 százaléka nemmel válaszolt.
2009.03.29. 22:17
 
 
Az SZDSZ dönt: Bajnai vagy előre hozott választások
Bajnai Gordon éjjel fél tizenkettőkor távozott az SZDSZ székházából - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói. Bajnai csaknem két és fél óra után hagyta ott az SZDSZ egyeztetését. Azt mondta, hogy a szabad demokraták dolga a jelölés, de jelezte nekik, hogy reméli, még ma este megtudja a végeredményt. Az MSZP kormányfő-jelöltje vasárnap este kilenc órakor érkezett meg az SZDSZ Gizella utcai székházába, ahol este nyolc óra után kezdődött meg a liberális párt ügyvivőinek és országgyűlési képviselőinek újabb, vasárnap már második egyeztetése. A két testület tagjainak arról kell dönteniük, hogy Bajnai Gordon miniszterelnök-jelöltségét vagy az előrehozott választások kiírását támogatják-e.
2009.03.29. 20:20
 
 
Miami tenisztorna: Szávay legyőzte Ivanovicot, és nyolcaddöntős
Szávay Ágnes három játszmában nyert a szerb Ana Ivanovic ellen a Miamiban zajló, 9 millió dollár összdíjazású, keménypályás tenisztorna harmadik fordulójában, vasárnap, és bejutott a legjobb 16 közé.A világranglistán jelenleg 25. magyar teniszező 1 óra 59 perc alatt győzte le a volt világelsőt. Szávay nagy csatában háromnegyed óra alatt jutott előnyhöz, majd a folytatásban a rangsorban jelenleg hetedik Ivanovic újabb 37 perc elteltével egyenlített ki. Az utolsó felvonásban, amely 38 percig tartott, szinte végig a magyar játékos irányított és még az sem zavarta meg, hogy 3:0-ás vezetésénél eső miatt rövid ideig állt a játék. Szávay következő ellenfele a 11. kiemelt Viktorija Azarenka lesz.
2009.03.29. 20:08
 
 
Sajtóhírek szerint Bajnai éjfélig adott ultimátumot az SZDSZ-nek
Bajnai Gordon gazdasági miniszter éjfélig adott időt az SZDSZ-nek, ha addig a liberális párt nem dönt személyéről, akkor nem vállalja a miniszterelnök-jelöltséget - hangzott el az RTL Klub híradójában. A TV2 Tények című hírműsora úgy tudja, hogy Bajnai Gordon szeretné írásban rögzíteni az MSZP-s és ha úgy alakul az SZDSZ-es képviselők támogatását, vagyis egyfajta szerződést kötne velük, hogy támogatják a programját, hasonlóan ahhoz, ahogyan 1995-ben Bokros Lajos pénzügyminiszter megállapodott Horn Gyulával.
2009.03.29. 19:23
 
A G20-nyilatkozattervezete szerint 2010 végéig beindul a növekedés
A jövő év végéig be kell indulnia a világgazdasági növekedésnek az eddig megtett költségvetési és banktámogató lépések, valamint a Nemzetközi Valutaalap (IMF) átalakítása és tőkefeltöltése révén - áll a húsz legnagyobb fejlett és fejlődő gazdaság (G20) csütörtöki londoni csúcstalálkozójának nyilatkozattervezetében, amelyből a Financial Times idézett. A 24 pontos tervezet szerint a már elkezdett költségvetési élénkítő programok több mint 2 százalékponttal gyorsítják a világgazdaság növekedési ütemét, és 20 millió új munkahelyet teremtenek.
2009.03.29. 19:03
 
 
Bajnai Gordon az MSZP jelöltje
Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter az MSZP hivatalos kormányfőjelöltje - közölte Kiss Péter kancelláriaminiszter, az MSZP alelnöke újságírókkal. Az MSZP-frakció jelenlévő tagjai a képviselőcsoport vasárnap esti budapesti ülésén támogatták Bajnai kormányfői jelölését. A személyéről és programjáról tartott szimpátiaszavazáson, több, mint 120 képviselő vett részt, egy képviselő nemmel szavazott, négyen tartózkodtak - erősítette meg az MTI információját Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezető-helyettese. Hozzátette: a képviselőcsoport ülésén többen voltak, mint szombaton. A gazdasági miniszter szerint azonnali válságkezelésre van szükség.
2009.03.29. 18:42
 
 
Tömegtüntetés Madridban az abortusz liberalizációja ellen
Több tízezer ember tiltakozott Madridban a terhesség-megszakítás tervezett liberalizációja ellen. A spanyol szocialista kormány arra készül, hogy teljesen törvényessé teszi az abortuszt a terhesség első három hónapjában, több más európai ország gyakorlatához hasonlóan. A tervezet elleni demonstrációt katolikus kötődésű, abortuszellenes szervezetek kezdeményezték Madridban, és a megmozdulást a jobboldali pártok, illetve a katolikus egyház is támogatta. Országszerte további 50 városban tartottak hasonló tüntetést. Spanyolországban jelenleg az abortusz illegális, a műtét csak nemi erőszak miatt bekövetkezett terhesség, rendellenes magzati fejlődés, illetve az anya "fizikai vagy pszichikai egészségének veszélyeztetése" esetén engedélyezett.
2009.03.29. 18:20
 
 
Női vízilabda LEN Kupa-döntő: egygólos dunaújvárosi előny
Egy góllal győzött a házigazda Dunaújváros női vízilabdacsapata a LEN Kupa döntőjének első mérkőzésén az orosz Sturm Csehov ellen. Eredmény, LEN Kupa, döntő, 1. mérkőzés: Dunaújvárosi Főiskola-ELCO-DVCSH - Sturm Csehov (orosz) 12-11 (3-2, 4-2, 2-2, 3-5), a magyar góldobók: Szücs 4, Primász 3, Brávik F., Poszkoli 2-2, Benkő N. 1.
2009.03.29. 18:08
 
Idén is oxfordi siker a Cambridge-Oxford evezősversenyen
A tavalyihoz hasonlóan az idén is oxfordi diadal született Oxford és Cambridge egyetemeinek 155. alkalommal megrendezett evezősversenyén. A két ősi angol egyetemi város amatőr diákversenyzőinek évente egyszer megrendezett összecsapása az egyik legpatinásabb és legnépszerűbb sportesemény Nagy-Britanniában. A Temze nyugat-londoni, kanyargós szakasza mentén, valamint a hidakon az idén negyedmillióan nézték a 4 mérföld és 374 yard, vagyis 6,779 kilométer hosszú futamot. Az oxfordi egyetem 75. győzelmét aratta, de az összesítésben még mindig a cambridge-iek állnak jobban: az 1829 óta - időnkénti megszakításokkal - megrendezett versenyek közül eddig 79-et nyertek meg.
2009.03.29. 18:06
 
 
Nyolc egész egyötöd másodperc kell az első látásra szerelemhez
Egy férfinak 8,2 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy első látásra beleszeressen egy nőbe - állítják brit tudósok. Az Archives of Sexual Behavior című brit szaklapban közölt tanulmány, amelyből a Daily Telegraph című brit lap idézett, megállapította, hogy ha egy férfi tekintete mindössze 4 másodpercig pihen meg a hölgyön, akkor az nem tett rá komoly benyomást. Ellenben ha áttöri a 8,2 másodperces "idősorompót", már az is lehet, hogy szerelmes. A nőkre ugyanez nem érvényes - hangsúlyozzák a szakértők. A nők ugyanis első találkozáskor ugyanannyi ideig legeltetik szemüket a férfin akkor is, ha vonzónak találják és akkor is, ha nem.
2009.03.29. 17:36
 
 
Az afgán elnök hivatalban maradhat utódja megválasztásáig
Hamid Karzai afganisztáni elnöknek hivatalában kell maradnia, amíg utódját a nyár végén meg nem választják, annak ellenére, hogy államfői mandátuma május 21-én lejár - döntött vasárnap az afgán televízió szerint a közép-ázsiai ország legfelsőbb bírósága. Az állami tévé híradása szerint a bírói testület azzal indokolta döntését, hogy az afgán népnek javára szolgál, ha Karzai a helyén marad az augusztusi elnökválasztásokig. A bejelentést azonban fejetlenség övezi, mivel a legfelsőbb bíróság szóvivője és a vezető bírák egyike egyaránt úgy nyilatkozott az amerikai hírügynökségnek: nem tudnak róla, hogy a testületben döntés született volna.
2009.03.29. 17:30
 
Női kosárlabda Magyar Kupa: a Pécs a kupagyőztes
A MiZo Pécs 2010 tizedszer nyerte meg a női kosárlabda Magyar Kupát, miután a vasárnapi döntőben nagy csatában nyert a címvédő MKB-Euroleasing Sopron vendégeként, amely így rossz "főpróbát" tartott a jövő hétvégi Euroliga final four előtt. Eredmény, döntő: MiZo Pécs 2010 - MKB-Euroleasing Sopron 61-57 (17-19, 17-14, 14-15, 13-9) , Legjobb dobók: Vajda 20, Ohlde 14, Mazzante 11, illetve Horti 14, Holt 11, Krivacsevics 10, Honti 9.
2009.03.29. 17:18
 
 
Ismét pártelnököt választ az MSZP kongresszusa
Miniszterelnök-jelölés és elnökválasztás is lesz az MSZP április 5-i kongresszusán, amelyet két héttel a kétévente kötelező tisztújítás után tartanak. Az MTI úgy tudja, hogy Szekeres Imre elnökhelyettes vagy Kiss Péter alelnök az esélyes pártelnöknek. Gyurcsány Ferenc szombaton mondott le az MSZP elnöki posztjáról, amelyre egy héttel korábban választották újra a kongresszusi küldöttek. A jövő heti kongresszust előkészítő bizottságot a pártelnök vezeti, az MTI információi szerint Gyurcsány Ferenc azonban most nem vállalta ezt, így Lamperth Mónika elnökhelyettes irányítja a testületet.
2009.03.29. 17:06
 
A brit trónörökös turistaosztályon utazik
Turistaosztályon repül ezentúl Vilmos herceg, a brit trón várományosa, tekintettel a majdani alattvalóit sanyargató súlyos gazdasági bajokra. A The Sunday Telegraph - a legnagyobb vasárnapi brit konzervatív lap - értesülése szerint Vilmos különösebb hírverés nélkül utasította stábjának tagjait, hogy utazásait menetrendszerű járatok normál utasfülkéibe szervezzék. A 26 éves herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia - a lap bennfentes forrásai szerint már e hónap elején is a British Airways légitársaság Londonból Genfbe tartó menetrendszerű járatának turistaosztályán repült, amikor barátnőjével, Kate Middletonnal svájci sívakációra utazott.
2009.03.29. 15:25
 
Összetűzések a török helyhatósági választásokon, több halott
Két ember meghalt és több tucatnyian megsebesültek vasárnap Törökország délkeleti részében a helyhatósági választások idején, a rivális politikai csoportok között kirobbant összetűzésekben. Egyes források szerint az összecsapásokban hárman vagy négyen haltak meg, és a sebesültek száma eléri a félszázat. A török választók polgármestereket és helyi képviselőket választanak az ország 81 tartományában. Közvélemény-kutatások szerint a helyhatósági választások várhatóan megerősítik a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártját (AKP), amely 2002 óta egymás után már három választáson aratott győzelmet.
2009.03.29. 15:08
 
 
Kína külföldi kormányhivatalok számítógépeiben kémkedik
Kínai informatikusok egy hírszerzési művelet keretében állítólag betörtek külföldi kormányhivatalok és magánszemélyek - köztük a dalai láma - számítógépeibe - jelentette a The New York Times című amerikai napilap. A kutatást a kanadai Munk-intézet szakemberei végezték el a Torontói Egyetem számára, és kiindulópontja az volt, hogy a dalai láma adminisztrációja ellenőriztetni akarta számítógépein egy gyanús program eredetét. A kutatók arra az eredményre jutottak, hogy kínai számítógépekről az utóbbi két évben 103 ország összesen 1295 számítógépébe törtek be. Nagykövetségek, kormányhivatalok és a tibeti vallási vezető indiai, brüsszeli, londoni és New York-i képviseletének gépeiről van szó.
2009.03.29. 15:00
 
 
A Monty Python újra együtt
Ismét összeáll a legendás Monty Python Repülő Cirkusza - de csak egy filmre, amely azonban nem a Gyalogalopp - II. Csupán dokumentumfilmről van szó, amely abból az alkalomból készül, hogy az angol abszurd humor legkiválóbb csapatának öt életben lévő tagja 40 éve szerepelt először a BBC-n. John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones és Michael Palin ezúttal sem tagadja meg önmagát. A film címe: Monty Python: majdnem az igazság - az ügyvéd változata. (Monty Python: Almost the Truth - the Lawyer's Cut). Jones pedig úgy nyilatkozott, hogy "mindig is ilyen dokumentumfilmre vágyott".
2009.03.29. 14:29
 
 
Syma horkolás: a közös lóbőrhúzás első világrekordja
Együtthorkolást rendeztek szombat este kilenctől vasárnap hajnalig a Syma Csarnokban: 67 ember húzta a lóbőrt, köztük 13 számított "profinak", erős horkolónak. Mint kiderült, csoportos horkolási rekord felállítására még nem volt példa, egyénire viszont igen: a falakat rengető horkolás csúcstartója egy dél-amerikai férfi tartja 93 decibellel, amelyet 2008-ban produkált. A budapesti csoporthorkolás sem volt halk: több mint 90 decibelesre sikeredett. Az akció célja az volt, hogy felhívják a figyelmet az egészségre több szempontból is káros horkolásra.
2009.03.29. 13:23
 
 
Szakértők szerint kormányválságok sora jöhet a régióban
További kormányválságokra kell számítani a kelet-közép-európai régióban és a Balkánon - mondták az MTI-nek nyilatkozó szakértők. Gyarmati István, a Demokratikus Átalakulásért Intézet igazgatója és Tóth-Czifra András, a Vision Consulting elemzője arról is beszélt, hogy megerősödhetnek-e a szélsőségesek a kormányválság sújtotta országokban. Azok az országok vannak veszélyben, ahol kicsi a kormánytöbbség vagy olyan kormánykoalíció van, amely nem homogén pártokból áll össze. Mindegyik kormányválság előtt álló országra igaz az, hogy kormányuk nem képes kezelni a gazdasági válságot, fizetési gondokkal küzd - hangsúlyozta Gyarmati István.
2009.03.29. 11:39
 
 
Az együttzenélés összehangolja az agyakat
Az együtt zenélő emberek agyhullámai egymáshoz idomulnak. A berlini Max Planck Oktatáskutató Intézet kutatói nyolc gitárduónak játszottak le több ízben rövid, tíz-húsz percig tartó jazzdallamokat, közben pedig elektroenkefalográf (EEG) segítségével feljegyezték agyhullámaikat. Bizonyos agyterületek nagyon egymásra hangolódnak a szoros együttműködésben végzett cselekvések során. Az agyhullámok első hasonlóságait már az előkészületek alatt is észlelték a kutatók - amikor a gitárosok még nem játszottak, hanem csak az ütemet megadó metronómot hallgatták. Az együttzenélés közben azután az elülső és különösképp a központi agyterületek erőteljes szinkronjára lettek figyelmesek.
2009.03.29. 11:11
 
 
Orbán: a Fidesz újra és újra kezdeményezi a parlament feloszlatását
A mostani helyzetben a Fidesz egy dolgot tud tenni: újra és újra a parlament feloszlatását kezdeményezi - mondta Orbán Viktor. Amennyiben az SZDSZ hajlandó igent mondani a parlament feloszlatására, akkor megszűnik ez a jelenlegi állapot - közölte a pártelnök. Az ellenzéki politikus szerint egy Fidesz-kormány felállítása ma nem jelentene gondot, hiszen minden posztra párton belül és azon kívül is több megfelelő súlyú szakember is van. Orbán szerint hosszabb távon anyagilag is mérhető károkat okoz a jelenlegi helyzet az országnak. Úgy vélte, bármilyen jelölt neve merül fel a mostani helyzetben az gyenge kormányt eredményez. Egy erős kormány felállításának feltétele az előre hozott választás - mondta.
2009.03.29. 10:53
 
Fodor: kritikus helyzet alakult ki az MSZP-ben
Az SZDSZ ügyvivői testülete és parlamenti frakciója közös megbeszélésen tekintette át a miniszterelnök-jelölés kapcsán kialakult helyzetet, és azt érzékelik, hogy kritikus helyzet alakult ki az MSZP-ben, aminek Magyarországra nézve komoly következményei vannak - mondta Fodor Gábor a két testület ülését követően az újságíróknak vasárnap. A pártelnök hozzátette, az SZDSZ eddig is világos álláspontot képviselt: a végsőkig készek arra, hogy valamilyen megoldást találjanak. Emellett viszont világossá kívánta tenni, hogy "van egy végső pont, aminél tovább nem lehet menni". Közölte, hogy az ügyvivői testület és a frakció folytatni fogja a munkáját, hétfőn is összeülnek és tanácskoznak.
2009.03.29. 10:40
 
 
Forma-1, Ausztrál Nagydíj: Button nyert Melbourne-ben
A Brawn GP pilótája, a brit Jenson Button győzött a Forma-1-es világbajnokság idei első futamán, a vasárnapi, melbourne-i Ausztrál Nagydíjon. Csapattársa, a brazil Rubens Barrichello végzett a második, míg a Toyotával a 20. helyről elrajtolt olasz Jarno Trulli a harmadik helyen, utóbbit azonban utólag 25 másodperces büntetőidővel sújtották, mert akkor előzött, amikor a biztonsági autó a pályán volt, márpedig ez ilyenkor szabálytalan. Ezzel viszont Trulli a 12. helyre esett vissza, s pont nélkül maradt. A címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), aki a 18. pozícióból indult, negyedikként fejezte be az 58 körös GP-futamot, Trulli büntetése nyomán azonban előrelépett harmadiknak.
2009.03.29. 09:45
 
"Fiatalok a Polgári Magyarországért" Díj
Várda Ferenc hitoktató kapta idén a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díját. A PMA fiatalok tevékenységét kívánja elismerni a 2006-ban alapított, egy millió forintos juttatással járó díjjal. A „Polgári Magyarországért” Díj feltételeivel összecsengve, de kimondottan a fiatal korosztály értékteremtő tevékenységére teszi a hangsúlyt az Alapítvány ezzel az elismeréssel.
2009.03.29. 09:20
 
 
Marosi Ádám bronzérmes lett a mexikóvárosi öttusa Világkupán
Marosi Ádám a harmadik helyen végzett az öttusázók idei első Világkupa-versenyén, Mexikóvárosban. Győzött a lengyel Marcin Horbacz, míg az ezüstérem a mexikói Oscar Sotónak jutott. A mezőny másik magyarja, Kasza Róbert 26. lett. A férfiak versenyében 20 ország 56 öttusázója vett részt, a selejtező két csoportban zajlott, mindegyikből az első 18 jutott a szombati fináléba. A nemzetközi szövetség honlapja alapján Marosi a közepes vívás után remek úszással jelentősen javított helyzetén, majd jól lovagolt, a lövészettel kombinált futásban pedig ismét meggyőző teljesítményt nyújtott. A duplaszámnak a 12. pozícióból vágott neki, végül harmadikként futott a célba.
2009.03.29. 08:56
 
 
A montenegrói kormányzó koalíció a szavazatok 51,4 százalékát szerezte meg
A montenegrói kormányzó koalíció a szavazatok 51,4 százalékát szerezte meg a vasárnap tartott előre hozott parlamenti választáson - közölte a szavazást megfigyelő két közvélemény-kutató intézet. A Strategic Marketing és a CEMI nevű intézet szerint a legnagyobb ellenzéki párt, a Szocialista Néppárt a voksok 17,4 százalékára tett szert, míg a harmadik helyen az Új Szerb Demokrácia nevű párt végzett a voksok 9,3 százalékával. A két intézet a voksok összeszámlálásakor vett mintavétel alapján becsülte meg az eredményt.
2009.03.29. 08:54
 
 
Éleződőben az újabb orosz-ukrán gázkonfliktus
A hét elején az EU és Ukrajna megállapodást írt alá az ukrajnai gázvezeték-rendszer korszerűsítéséről, s az orosz vezetők világosan jelezték, hogy ezt rossznéven veszik, és nem marad következmények nélkül. Azóta Moszkva naponta érezteti ezt az erősen rászoruló Ukrajnával. A ukrán-EU megállapodás lényege, hogy az ukrajnai vezetékrendszert az EU közreműködésével újítják fel, de arról is szó van, hogy az unió, illetve tagállamai esetleg az orosz-ukrán határon vásárolják meg az orosz gázt.
2009.03.29. 08:49
 
Balul sült el a vécécsészében a kolbász: tűzriadót okozott
Alágyújtott a vécéjének egy elítélt a zárkájában az Egyesült Államokban, hogy abban melegítse meg a kolbászát, ami balul sült el: tűzriadót okozott. A börtönőrök 130 foglyot parancsoltak ki celláikból az ebédlőbe, miután felfigyeltek rá, hogy füstöl egy szellőzőcső. A füst nyomán aztán eljutottak a vécétűzhelyes szakácshoz. Az illetőt elkülönítették, amíg eldöntik büntetését. A konyhai szerepkörbe előléptetett vécécsésze nem porcelánból van, hanem rozsdamentes acélból. Hogy mivel gyújtott alá a rab, azt nem lehet tudni.
2009.03.29. 08:44
 
Az indonéziai gátszakadásnak 91 halálos áldozata van
Kilencvenegyre emelkedett a Jakarta mellett történt gátszakadás halálos áldozatainak a száma, de az eltűnteké a százat is meghaladja - közölte a katasztrófahelyzetekkel foglalkozó hivatal szóvivője. Mivel sok az eltűnt, a halálos áldozatok száma várhatóan tovább fog növekedni. Katonák, rendőrök és önkéntesek továbbra is keresik az újabb túlélőket, és a kutatás egy hétig is eltarthat. Péntek hajnalban Jakarta mellett egy víztározó gátja szakadt át, és a hirtelen nagy mennyiségben kiömlött víz mintegy ötszáz épületet árasztott el részben vagy teljesen. Az elöntött területen a vízszint magassága több helyen elérte a 2,5 métert.
2009.03.29. 08:33
 
 
Vasárnapi zárva tartással munkahelyet lehetne megtartani
A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) szerint az üzletek vasárnapi zárva tartásával munkahelyet lehetne megtartani. Sáling József elnök elmondta, hogy a gazdasági válság kezeléseként fel lehetne vetni az üzletek vasárnapi zárva tartását, amelynek fontos szerepe lenne a munkahelymegtartáson túl a munkahelyi légkör javításban. A szakszervezet szerint ha egy nappal rövidülne a boltok nyitva tartása, a meglévő létszámot ideálisabban be lehetne osztani, csökkenne a cégek költsége, többek között azzal, hogy nem kellene vasárnapi túlórapótlékot fizetni.
2009.03.29. 08:21
 
 
Mérséklik a kkv-k informatikai költésüket
A kis- és középvállalkozások mintegy 70 százaléka csökkenti informatikai beszerzését az idén a gazdasági válság hatására, mintegy 23 százalékuk meg is változtatja a beszerzések tartalmát, 7 százaléka teljesen lefújta a fejlesztési terveket, míg 4 százaléka csupán elhalasztotta azokat. A Publicus Research által a Pont ez Holding Kft. megbízásából készült felmérés szerint a kkv-k 74 százaléka már érzi a gazdasági válságot, ami 90 százalékuk szerint legalább egy évig, vagy tovább fog tartani. A cégvezetők háromnegyede a válság hatására átalakította az idei üzleti tervét, mivel közel felük a bevétel visszaesésével számol.
2009.03.29. 08:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122[2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista