2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Kiss Péter nem számít meglepetésre a kongresszuson
Kiss Péter, az MSZP alelnöke sem a miniszterelnök-jelölt, sem a pártelnök megválasztásával kapcsolatban nem számít személyi meglepetésre. A politikus erről vasárnap délelőtt beszélt, amikor megérkezett a Budapest Kongresszusi Központba az MSZP rendkívüli kongresszusára. Arra az újságírói kérdésre, hogy mit vár a kongresszustól, úgy válaszolt: "megerősítjük Bajnai Gordont miniszterelnök-jelöltként (...), választunk pártelnököt Lendvai Ildikó személyében". Hozzátette: a kormány, illetve a pártvezetés mandátuma a következő országgyűlési választásokig tarthat.
2009.04.05. 10:36
 
 
Garázs-zenéléssel lazítanak a túlhajszolt dolgozók
Egyre többen porolják le öreg hangszereiket és vesznek részt internetes zenekurzusokon, vagy alakítanak garázs-zenekart munkatársaikkal azok közül a kimerült dolgozók közül, akik részben a gazdasági válság miatt hajszolják túl magukat és szinte állandó stresszben élnek. Dr. Barry Bittman, a pennsylvaniai Mind-Body egészségügyi központ ideggyógyásza és vezetője szerint egyáltalán nem meglepő, hogy a kimerült dolgozók a zenében találnak nyugalomra. Egy általa vezetett kutatás még azt is kimutatta, hogy a zenével való önkifejezés segítheti a szervezetet a rák leküzdésében, és a passzív pihenésnél háromszor hatékonyabbnak bizonyul a stressz testi tüneteinek enyhítésében.
2009.04.05. 09:33
 
 
A csapatfőnök szerint Hamilton nem hagyja el a Forma-1-et
A Forma-1-es McLaren-Mercedes csapatfőnöke, Martin Whitmarsh cáfolta, hogy a világbajnoki címet védő pilótája, Lewis Hamilton az autós gyorsasági versengés csúcskategóriájának elhagyására készülne, s hogy ilyesféle bejelentéssel élt volna. A reagálást az az írás előzte meg, amely a londoni Sunday Timesban jelent meg, a vasárnapi Malajziai Nagydíj elé időzítve. A lap szerint a 24 éves brit pilóta a szepangi vb-futamot megelőzően kapcsolatba lépett Max Mosley-val, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökével, akinek állítólag frusztráltságáról beszélt, amiért csapata cserben hagyta, s közölte, hogy távozik a Forma-1-ből.
2009.04.05. 09:23
 
Gyarapodnak a luxusszállodák Horvátországban
Az idegenforgalom fejlesztése jegyében gyarapodnak a luxusszállodák Horvátországban: megnyílt az Isztriai-félsziget első ötcsillagos szállodája, megújul Dubrovnik legnagyobb hotelje és Splitben 1200 ággyal bővül a szállodai férőhelyek száma. Az elmúlt években a horvát idegenforgalmi fejlesztések egyik kiemelt területe lett a magas színvonalú szállodák fejlesztése. Ennek megfelelően számos alacsonyabb kategóriájú hotelt újítottak fel és nyitottak meg a korábbinál több csillaggal, és sorra épülnek új, luxuskategóriába sorolható és egész évben nyitva tartó szálláshelyek.
2009.04.05. 09:02
 
 
Egyszemélyes gyerektüntetés atyai (a)utóvéddel
Egyszemélyes tüntetés zajlott Nagy-Britanniában: egy tízéves gyerek vonult fel egy autóúton, miközben apja (a)utóvédként haladt mögötte. A nem tömeges demonstráció járdáért folyt: az apa így akarta felhívni a figyelmet arra, hogy mekkora veszélyben van fia iskolába menet-jövet, mert az autóút szélén kell kutyagolnia járda hiányában. A tüntetésnek a rendőrség vetett véget, és elég hamar. Vízágyút, könnygázt, gumilövedéket nem kellett bevetnie. A megmozdulás eredménye: járda továbbra sincs, viszont az apát a rendőrség megfenyegette, hogy letartóztatja, ha még egyszer tüntetteti fiát, mert veszélybe sodorja.
2009.04.05. 08:51
 
 
Hétéves rádiós
Hétéves Nagy-Britannia legifjabb rádiósa: a lányka hallgatói tanácsadóként szerepel a Mercia FM rádióban. Elaina Smith betelefonálóként debütált: olyan frappáns tanácsot adott egy hallgató problémájának megoldására, hogy egycsapásra hatalmas sikert aratott. Ezek után a rádióállomás felkérte, hogy egy hétig vegyen részt a reggeli műsorban, ám a népszerűség okán meghosszabbították határozatlan időre a csöpp tanácsadó státusát. Az ifjú hölgy szinte mindenre tud megoldást, párkeresésre, lusta testvér aktiválására, férj visszacsalogatására. Utóbbihoz egy elhagyott nej kért tanácsot. Neki a gyerek azt felelte, hogy nem éri meg a fáradságot a férjét visszacsábítani, az élet túl rövid ahhoz, hogy bánkódjunk egy fiú miatt.
2009.04.05. 08:49
 
 
Egyre keresettebbek az energiaitalok
Jelentős mértékben nőtt az energiaitalok forgalma, mind mennyiségben, mind értékben az elmúlt egy évben - közölte az ACNieslen piackutató Kft. Az energiaitalok kiskereskedelmi forgalma értékben 31, míg mennyiségben 42 százalékkal bővült egyik évről a másikra. Az energiaitalok éves forgalma meghaladta a 10 milliárd forintot, a Nielsen 2008 március-2009 februári adatai alapján. Mindezek következtében a piackutató vállalat megállapította: az energiaitalok a válságnak ellenálló termékek közé tartoznak.
2009.04.05. 08:40
 
 
Az SZDSZ Országos Tanácsa támogatja Bajnai Gordont
Az SZDSZ Országos Tanácsa vasárnap kétharmados többséggel úgy döntött, hogy a párt országgyűlési frakciója támogassa Bajnai Gordon miniszterelnökké választását. Fodor Gábor pártelnök az ot több mint négyórás ülését követően elmondta: az Országos Tanács 62:21 arányban elfogadott határozatával megadta a felhatalmazást a párt ügyvivői testületének: támogathatja a jövendő kormányt abban az esetben, ha az előzetes várakozásoknak megfelelőnek tartják a kormányprogramot és a kormánylistát. Emlékeztetett arra, hogy az SZDSZ korábban azt kérte: a kormány programja alapvetően a Reformszövetség programján alapuljon, olyan változások történjenek a kabineten belül, amelyek egyértelműen szakértői válságkezelő kormányjelleget adnak annak.
2009.04.05. 08:38
 
 
Miniszterelnök-jelöltet és pártelnököt választ az MSZP kongresszusa
Miniszterelnök-jelöltet és pártelnököt választ ma az MSZP kongresszusa, a küldöttek elfogadnak egy politikai nyilatkozatot is, amelyben vállalják, hogy támogatják a kormányfő-jelölt programját. A választás eredményét Gyurcsány Ferenc leköszönő pártelnök jelenti be. A délelőtti zárt ülésen először a mandátumokat igazolják, majd a küldöttek elfogadják az ügyrendet. Várhatóan ezt követően Gyurcsány Ferenc miniszterelnök javaslatot tesz az MSZP miniszterelnök-jelöltjére, majd Bajnai Gordon nyilatkozik a jelöltség elfogadásáról. A tervezett menetrend szerint Hiller István elnökségi tag, a jelölőbizottság elnökeként javaslatot tesz az új pártelnök személyére, amelyet Lendvai Ildikó jelöltséget elfogadó nyilatkozata követ.
2009.04.05. 08:25
 
 
Erste: még válság van, de a második félévtől jöhet a stabilizálódás
Az Erste Csoport elemzői az idei év második negyedévére elképzelhetőnek tartják a tőkepiacok stabilizálódását, szerintük a készpénzeszközöket felülsúlyozásra, a kötvényeket alulsúlyozásra, a részvényeket pedig semleges súlyozásra érdemes venni, tartani. Az elemzők szerint az amerikai részvénypiacok helyett inkább az ázsiai vagy latin-amerikai piacokra érdemes áttenni a befektetéseket. Az Erste szerint a pénzügyi válság előidézte reálgazdasági krízisben azok a szektorok érintettek a leginkább, amelyek hagyományosan az elsők között reagálnak a ciklikus változásokra, ilyenek például az autó- és a repülőgépipar, a számítástechnika és ezeknek a területeknek a beszállítói.
2009.04.05. 08:21
 
Élénkül a használtautó-vásárlási kedv
A használtautó-kereskedések számára is nehezen indult 2009, a piac jelentősen visszaesett, azonban márciusban már érezhető volt, hogy ha lassan is, de élénkül a vásárlási kedv - közölte Horváth Zoltán, a Weltauto márkaigazgatója. A Porsche Hungaria használt autó üzletága az idén az első negyedévben 1380 használt autót értékesített, ebből 589-et garanciával - ismertette a márkaigazgató. Horváth Zoltán korábban úgy vélekedett, a használtautó-piac az új autókénál kevésbé, mintegy 15-20 százalékkal esett vissza az idén az első hónapokban. A Weltauto 2008-ban még nem érezte meg a válságot, összesen 10.608 értékesített gépjárművet értékesített, alig maradva el a 2007 évi 10.656 darabtól.
2009.04.05. 08:19
 
 
EU-Egyesült Államok csúcstalálkozó Prágában
Az Európai Unió és az Egyesült Államok csúcstalálkozót tart vasárnap Prágában. Obama a cseh királyok és államfők egykori székhelye, a történelmi Hradzsin előtti téren mondta el első nyilvános európai elnöki beszédét, amelynek a fő témái a transzatlanti kapcsolatok, a leszerelés, a gazdasági válság és a nemzetközi biztonság voltak. Az Egyesült Államok egy éven belül csúcstalálkozót szervez a nukleáris leszerelésről - jelentette be az amerikai államfő. Barack Obama hangsúlyozta az észak-koreai atomprogram elleni egyeztetett nemzetközi fellépés szükségességét.
2009.04.05. 08:16
 
 
Gasparovic nyerte a szlovákiai elnökválasztást
Ivan Gasparovic, jelenlegi államfő nyerte a köztársaságielnök-választás második fordulóját Szlovákiában - közölte az országos választási bizottság. A hivatalos végeredmény szerint Gasparovic megkapta a leadott szavazatok 55,53 százalékát, míg Iveta Radicovát 44,46 százalék támogatta. A választói részvétel 51,67 százalékos volt, ami mintegy nyolc százalékkal magasabb, mint a két hete lezajlott első fordulóban. A két jelölt közti különbség magasabb a vártnál. Ivan Gasparovic élvezte a két legerősebb kormánypárt - az Irány-Szociáldemokrácia (Smer) és a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) - támogatását, míg Iveta Radicová az ellenzék közös jelöltje volt, s mint ilyen maga mögött tudta a Magyar Koalíció Pártját (MKP) is.
2009.04.05. 08:03
 
 
Észak-Korea fellőtte nagy hatótávolságú rakétáját
A nemzetközi nyomásgyakorlással dacolva Észak-Korea vasárnap fellőtte nagy hatótávolságú rakétáját, amellyel állítása szerint műholdat akar a világűrbe juttatni; Dél-Korea, Japán és az Egyesült Államok máris élesen elítélte a történteket. Phenjan közölte, hogy sikeresen Föld körüli pályára állított egy műholdat. Az Egyesült Államok és a vele szövetséges viszonyban lévő Dél-Korea és Japán viszont azt gyanítja, hogy Észak-Korea magát a nagy hatótávolságú rakétát akarta kipróbálni, amely korábbi jelentések szerint képes lehet az Egyesült Államok területének - Alaszkának - az elérésére.
2009.04.05. 07:56
 
 
MOZI: Harry Potter és a Félvér Herceg
Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő.
2009.04.05. 00:00
 
Motorbalesetek országszerte: egy halott, négy súlyos sérült
Egy halottja és négy súlyos sérültje volt szombaton az ország több pontján történt motoros baleseteknek. A mostani hétvége az első, amikor a kellemes tavaszi időben a motorosok és a kerékpárosok nagy számban mennek ki az utakra - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette: az autósok az elmúlt csaknem fél évben elszoktak attól, hogy figyeljenek a kétkerekű járművekre, így azok nagyszámú megjelenése komoly balesetveszélyt jelent. Bényi Mónika felhívta a figyelmet arra is, hogy nem csak a gyors motorok jelentenek veszélyt, hanem az is, ha ezek a járművek az autóvezető holt látóterében jelennek meg, mert a gépkocsivezetők a jelenlétüket, éppen gyorsaságuk miatt, nem vagy nehezen érzékelik.
2009.04.04. 21:46
 
Négy és fél ezer plüssállat repült a jégre a magyar-finn mérkőzésen
Négyezer-ötszáz-harminckét plüssállatot dobtak a jégre a szurkolók a csütörtöki magyar-finn jégkorong-mérkőzés első hazai gólját követően. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a hokisok szombaton a játékokat átadták a Heim Pál Gyermekkórház betegeinek. A plüssfigurákból jut a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának és a SOTE 1. számú Gyermekklinikának is. A játékosokat elkísérte a múlt kedden elhunyt ifj. Ocskay Gábor húga, Zsuzsa is. "Leírhatatlan az a szeretet és támogatás, amit napok óta kapunk a szurkolóktól és a szövetségtől - mondta el Ocskay Zsuzsanna. - Tudom, hogy Gábor is egyetértett a plüssmacis jótékonysági akcióval, és ezzel a látogatással az ő szeretetét is elvihettük a gyermekekhez."
2009.04.04. 19:40
 
 
Göncz: a "nyitott kapuk" politikáját kell folytatni a Nyugat-Balkánnal
A Nyugat-Balkán kérdésében a NATO-külügyminiszterek egyetértettek abban, hogy a szervezetnek a "nyitott kapuk" politikáját kell folytatnia a térség országaival szemben - közölte Göncz Kinga külügyminiszter szombaton Strasbourgban, a katonai szervezet jubileumi csúcstalálkozóján magyar újságírókkal. Szerbia már eljutott a Partnerség a békéért (PfP) programig, és a párbeszédet, illetve a kölcsönös bizalom építését továbbra is folytatni kell Belgráddal - mondta Göncz Kinga. Hozzátette: Szerbiával szemben fontos elvárás az Eulex-szel, az Európai Unió koszovói rendőrségi és igazságügyi missziójával való együttműködés.
2009.04.04. 19:32
 
 
Barack Obama megérkezett Prágába
Megérkezett szombaton este Prágába Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke. A Ruzyne repülőtéren az amerikai vendéget Václav Klaus cseh államfő, illetve az Európai Unió nevében Mirek Topolánek cseh kormányfő fogadta. Obama vasárnap délelőtt nyilvános beszédet mond, majd részt vesz az Európai Unió - Egyesült Államok csúcstalálkozón. Az idei fél évben Csehország tölti be az Európai Unió soros elnöki tisztét. Prágai diplomácia források szerint az amerikai elnök beszédében a transzatlanti kapcsolatokkal, a leszereléssel, a gazdasági válsággal és a nemzetközi biztonsággal foglalkozik.
2009.04.04. 19:01
 
 
Férfi kézilabda BL: nem jutott a négy közé a Veszprém
Elmaradt a csoda, az MKB Veszprém nem jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután az idegenbeli ötgólos vereség után a szombati, hazai visszavágón csak 32-29-re tudott nyerni a címvédő spanyol Ciudad Real ellen. Férfi BL, negyeddöntő, visszavágó: MKB Veszprém - Ciudad Real (spanyol) 32-29 (17-15). Továbbjutott: a Ciudad Real, 58-56-os összesítéssel. A Veszprém eddig nyolcszor találkozott a Ciudad Reallal, de csak egyszer tudott nyerni ellene, még 2006-ban, de akkor is csak két góllal (31-29). Most ez kevésnek bizonyult volna, hiszen a címvédő egy hete 29-24-re győzött.
2009.04.04. 18:54
 
 
Tíz eljárás indult a Kikelet 2 akció ellenőrzése nyomán
Tíz eljárást indítottak és csaknem 400 ezer forint bírságot szabtak ki a vám- és pénzügyőrség és a tisztiorvosi szolgálat munkatársai a főváros frekventált piacain szombaton, a Kikelet 2 akció részeként végzett ellenőrzés során - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) szombaton. Az ellenőrzést hét helyszínen csaknem nyolcvanan végezték polgárőrökkel közösen. A pénzügyőrök mintegy 900 ruházati terméket, pólókat, nadrágokat, 2500 adattartalom nélküli DVD-t és CD-t, valamint 104 közbiztonságra különösen veszélyes eszközt - késeket, dobócsillagokat, teleszkópos botot - foglaltak le.
2009.04.04. 18:00
 
Bundesliga: Hajnalék legyőzték Dárdaiékat, élen a Wolfsburg
A sorozatban nyolcadik győzelmét arató VfL Wolfsburg vezeti a német labdarúgó-bajnokság tabelláját, miután a 26. forduló szombati játéknapján 5-1-re kiütötte a címvédő Bayern Münchent, amellyel eddig holtversenyben állt a második helyen. Az eddigi éllovas Hertha BSC - Dárdai Pál csapata - hazai környezetben kikapott a Hajnal Tamással felálló Borussia Dortmundtól, s ezzel visszaesett a harmadik helyre. Dárdai a 67. percig volt a pályán, Hajnal viszont végigjátszotta a berlini találkozót. A második helyen jelenleg a Hoffenheimet legyőző Hamburg áll, a Bayern a negyedik.
2009.04.04. 17:50
 
Verrasztó Evelyn magyar csúcsot úszott 100 m gyorson
Verrasztó Evelyn 54.21 másodperces országos csúccsal rukkolt ki a 100 méteres gyorsúszásban a spanyolok nyílt nemzetközi bajnokságán, a szombati selejtezőben. A Jövő SC versenyzője a málagai viadalon - az esemény honlapja szerint - a legjobb idővel került tovább az esti elődöntőbe. A sprintszám korábbi magyar rekordját is ő tartotta: a március végi Budapest-bajnokságon előbb 54.93 másodpercre, majd 54.61-re írta át a honi csúcslistát. Málagában Verrasztó Evelyn a negyedik lett 200 m háton a pénteki versenynapon. Ugyanebben a számban bátyja, Dávid ötödikként végzett, ám egyéni csúccsal, és szintén élete legjobbját produkálta 400 m vegyesen (4:14.16 p), amellyel meg is nyerte a spanyol bajnokságot.
2009.04.04. 17:45
 
 
Továbbra sincs egyetértés az EU-ban a pénzpiaci felügyelet kérdésében
Az Európai Unió tagállamainak pénzügyminiszterei körében továbbra sincs egyetértés abban, hogy az egységes pénzpiacot egyetlen központból irányítsák és felügyeljék-e, illetve milyen legyen a nemzeti felügyeletek szerepe - derült ki az uniós pénzügyminiszterek kétnapos informális tanácskozásán, amely szombaton fejeződött be Prágában. "A tanácskozás megmutatta - s ebben egyetértés volt - hogy Jacques de Larosier-nek, a Nemzetközi Valutaalap volt főnökének jelentése jó alap a vita további folytatására. A részletekben továbbra is eltérő az egyes országok véleménye" - jelentette ki a tanácskozás utáni sajtóértekezleten Miroslav Kalousek cseh pénzügyminiszter.
2009.04.04. 17:40
 
 
Eger-rali: Spitzmüller vezet
A bajnoki címvédő Spitzmüller Csaba érte el a legjobb időt az Eger-rali szombati nyolc gyorsasági szakaszán, az ob nyitóversenyén. Spitmüller mögött Herczig Norbert a második, ifj. Érdi Tibor pedig a harmadik. Az Eger-rali teljes távja 495,9 km, a 12 mért szakaszé pedig 160,5 km. Valamennyi út aszfaltos. Eredmények (8 gyorsasági 81,70 km): 1. Spitzmüller Csaba (Mitsubishi Lancer WRC) 36:37.5 p 2. Herczig Norbert (Subaru Impreza S11 WRC) 36:53.2 3. ifj. Érdi Tibor (Subaru Impreza WRC) 38:00.8. Vasárnap négy gyorsaságival (78,80 km) - koradélután - fejeződik be a viadal.
2009.04.04. 17:37
 
Labdarúgó NB I: Kecskemét-Újpest 2-2
Az éllovas Újpest ugyan csak döntetlent ért el a Kecskemét otthonában a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójának szombati első találkozóján, de az egy megszerzett ponttal is megőrzi első helyét a tabellán. Eredmény: Kecskeméti TE-ERECO - Újpest FC 2-2 (1-1), Kecskemét, 6000 néző, gólszerzők: Gyagya (7.) Csordás (47.), illetve Rajczi (32.) Korcsmár (67.). A mérkőzésen a KTE több helyzetet dolgozott ki, mint az Újpest, de összességében igazságos döntetlen született a két lila-fehér csapat összecsapásán.
2009.04.04. 17:32
 
 
Állástalansága és rossz nyelvtudása borította ki a binghamptoni ámokfutót
Állása elvesztése és a gyenge nyelvtudása okán elszenvedett megaláztatások miatt borult ki az a férfi, aki 13 emberrel végzett a New York állambeli Binghamtonban, egy bevándorlókat segítő civil szervezet épületében - mondta el szombaton a város polgármestere és rendőrfőnöke. Joseph Zikuski rendőrfőnök az NBC televíziónak azt mondta, hogy az emberek "megalázták és lekezelték" a férfit gyenge angoltudása miatt. Matthew Ryan polgármester az ABC televíziónak arról beszélt, hogy a 42 éves, feltehetően vietnami származású bevándorló, Jiverly Voong a nyelvi problémái mellett amiatt jött dühbe, hogy nemrég elvesztette állását, s azóta sehogy sem kapott munkát.
2009.04.04. 17:25
 
 
A NATO kész a párbeszédre Oroszországgal
Kész arra a NATO, hogy felújítsa a politikai párbeszédet Oroszországgal - döntöttek szombaton az atlanti szervezet csúcstalálkozójának strasbourgi zárónapján. "Oroszország számunkra nagyon fontos mint partner és mint szomszéd" - fogalmaztak közös állásfoglalásukban az állam-, illetve kormányfők. A NATO a tavaly augusztusi orosz-grúz háború nyomán függesztette fel a NATO-Oroszország Tanács politikai szintű megbeszéléseit, és a mostani döntés nyomán úgy számolnak, hogy nagyköveti szinten áprilisban, miniszteri szinten májusban újrakezdődhet a dialógus.
2009.04.04. 17:11
 
 
Portugál-rali: Loeb vezet
Az utóbbi öt évben világbajnok Sébastien Loeb áll az élen a Portugál-rali második napja után. A 12 futamos vb negyedik versenyén a francia sztárpilóta mögött a finn Mikko Hirvonen és a spanyol Dani Sordo következik a zárónap előtt. Eredmények: 1. Sébastien Loeb, Daniel Elena (Citroen C4 WRC) 2:56:15.6 ó 2. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (Ford Focus WRC) 26.8 mp hátrány 3. Daniel Sordo, Marc Marti (Citroen C4 WRC) 56.4 mp h.
2009.04.04. 16:40
 
 
Mű- és toronyugró Eb: Kormos Villő 12. lett 3 méteren
Kormos Villő a 12. helyen végzett 3 méteren a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokság szombati versenynapján. A viadal honlapja szerint a magyar versenyző a 12-es fináléban végrehajtott öt ugrására - úgy, hogy a másodikat alaposan elrontotta - összesen 240,75 pontot érdemelt ki, miáltal senkit nem tudott megelőzni a legjobbak között. Honfitársnőjének, Gondos Flórának nem sikerült döntőbe jutnia: ő a selejtezőben a 17 indulót számláló mezőnyben a 16. lett. A szám döntőjében olasz aranyérmest avattak Tania Cagnotto személyében, aki mellé az ukrán Olena Fedorova és a német Katia Dieckow állhatott fel.
2009.04.04. 16:12
 
A kubai-amerikai utazási korlátozások eltörlésére készül Obama
Az amerikai elnök arra készül a The Wall Street Journal szerint, hogy eltörölje a kubai-amerikaiak hazalátogatásaira vonatkozó korlátozásokat, de törvényhozók egy jelentős csoportja ennél is többet szeretne. Az üzleti körök lapja egy a nevét elhallgatni kívánó, magas rangú kormányzati illetékest idézett szombati, internetes számában, aki közölte, hogy Barack Obama szerint itt az ideje beváltani a választási kampányban tett ígéretét, hogy eltörli az utazási és csomagküldési korlátozásokat. A négy évtizedes embargó megszüntetéséről vagy diplomáciai közeledésről azonban egyelőre nincs szó.
2009.04.04. 15:49
 
Rasmussen lesz a NATO következő főtitkára
Anders Fogh Rasmussen lesz a NATO új főtitkára - jelentette be szombaton Strasbourgban Jaap de Hoop Scheffer, az atlanti szervezet július végén távozó civil vezetője. Törökország az utolsó percig ellenezte a többi tagország által támogatott dán kormányfő jelölését, de végül beadta a derekát. A NATO-csúcs strasbourgi zárónapján a tervekhez képest nagyon elhúzódott a tanácskozás, de annak végére - a korábbi pesszimista jóslatokat megcáfolva - megszületett a megállapodás. A jelenlegi főtitkárral együtt az újságírók elé álló Rasmussen azt mondta, hogy számára nagy megtiszteltetés, Dánia számára pedig történelmi jelentőségű a mostani döntés.
2009.04.04. 15:27
 
 
Világsztárjaival jön Magyarországra az AC Milan
Beckhammel, Kakával, Ronaldinhóval és Patóval együtt, vagyis a teljes első csapattal érkezik április 22-én Budapestre az AC Milan, hogy a Puskás-stadionban megmérkőzzön a magyar ligaválogatottal. A szervezők a találkozó bevételéből 50 ezer dollárt biztosítanak a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetségnek. Erdős László, a szervező Goal Vision Kft. ügyvezető igazgatója a szombati sajtóbeszélgetésen elmondta, a jegyárusítás a jövő hét elejétől kezdődik, a jegyelado.hu oldalon. Az árak várhatóan 4.800 és 18 000 ezer forint körül lesznek. Szabályozni fogják, hogy egy személy hány belépőt vehet, majd a következő héttől 5-10 ezer jegyet a stadion pénztáraiban is felkínálnak értékesítésre.
2009.04.04. 15:16
 
 
Újra megnyílt a sármelléki repülőtér
Több mint öthónapos kényszerszünet után, a Lufthansa Düsseldorfból érkező járatával szombaton ismét megnyílt a sármelléki FlyBalaton repülőtér. Az 50 személyes CRJ-200-as géppel 32 nyaralóvendég érkezett a Balatonhoz közeli reptérre, amely az újraindítás körüli bizonytalanságokat követően fogadja ismét a gépeket. Jonathan Moore, a repteret fejlesztő és üzemeltető Cape Clear Aviation Kft. ügyvezetője azt mondta: szándékaik szerint szeretnék nemcsak elérni, de meg is haladni a tavalyi, mintegy 110 ezres utasszámot.
2009.04.04. 14:39
 
"Kutyadolgokat" kap ajándékba Prágában az amerikai elnök
Eredeti karlsbadi porcelán tálból csemegézhet az amerikai elnök jövőbeni kutyája. Mirek Topolánek cseh kormányfő ugyanis ilyen, külön megrendelésre készült méregdrága tálakat, valamint egy luxus kutyafekhelyet ajándékoz vendégének, Barack Obamának - vált ismertté szombaton Prágában. Obama a közelmúltban hozta nyilvánosságra: engedett lányai és felesége kérésének, s a washingtoni Fehér Ház elnöki apartmanjának rövidesen - várhatóan már húsvétkor - egy kutya is a lakója lesz. Ez adta az ötletet a cseh kormányfő protokollfőnökének a nem egészen szokványos ajándék kiválasztásához.
2009.04.04. 14:36
 
Az izraeli rendőrség tűzpárbajban megölt egy arab nőt
Az izraeli rendőrség tűzpárbajban megölt szombaton egy arab nőt az ország déli részén, a hadsereg pedig két palesztin szélsőségest, aki a Gázai övezetből közelített Izrael határa felé - közölte egy biztonsági forrás, illetve egy katonai szóvivő. A nő, akiről egyelőre nem tudni, hogy a Gázai övezetből szármató palesztin, vagy izraeli állampolgárságú arab volt-e, tüzet nyitott egy rendőrkapitányságra, Arad városa mellett, mire a rendőrök viszonozták a tüzet, és lelőtték. A testére pokolgép volt erősítve, amelyet a rendőrök hatástalanítottak - közölte az idézett biztonsági forrás.
2009.04.04. 14:32
 
 
Tízezrek a brit BB-sztár temetésén
A néhai Diana hercegnő temetése óta nem látott gyászoló tömeg vett búcsút szombaton a Nagy-Britanniában futó Big Brother-sorozat egyik legellentmondásosabb sztárjától, Jade Goodytól, aki a rákkal vívott hosszas és nyilvános küzdelem után a múlt hónap végén hunyt el, alig 27 évesen. A fiatal nő, aki két kisgyermeket hagyott hátra, széles körben megvetett, rasszistának bélyegzett páriából vált országos megbecsültséggel övezett médiaszemélyiséggé azzal, hogy igen bátran viselt súlyos betegségét a kór megelőzésének, mások megmentésének szolgálatába állította.
2009.04.04. 14:21
 
 
Verrasztó Dávid 400 m vegyesúszásban spanyol bajnokságot nyert
Verrasztó Dávid 400 méteres vegyesúszásban - 4:14.16 perces egyéni csúccsal - győzött a spanyolok nyílt nemzetközi bajnokságán, Málagában. A viadal honlapjának tanúsága szerint a Jövő SC versenyzője pénteken egy ötödik helyezést is szerzett 200 m háton a Centro Acuáticóban. Utóbbi számban a nőknél húga, Evelyn a negyedik helyen végzett (2:11.68), Mutina Ágnes 200 m pillangón a hatodik lett (2:13.05).
2009.04.04. 14:08
 
 
Súlyos összecsapások Strasbourgban a NATO-csúcs alatt, tíz sérült
Súlyos összecsapások voltak a rendfenntartók és a NATO-ellenes tüntetők között szombaton Strasbourgban; a rohamrendőrök könnygázt és sokkoló gránátokat vetettek be a tiltakozók ellen. A francia belügyminiszter az este tíz ember, köztük négy rendfenntartó sérüléséről számolt be. A Rajna francia partján, az Európa-híd közelében néhány száz tüntető délután lécekkel és kövekkel rátámadt a rendőrökre. Kifosztottak egy benzinkúti üzletet és egy patikát, felgyújtottak egy hajdani, üresen álló vámépületet a hídnál és egy szállodát. A tiltakozók felgyújtottak egy üres rendőrőrsöt is, a hídon matracokból és utcatáblákból barikádot emeltek. Megpróbáltak utat törni maguknak a belvárosba, a csúcstalálkozó színhelyére, Molotov-koktélokat, köveket és üvegeket dobálva.
2009.04.04. 13:18
 
 
Franciaország visszatérésének üdvözlésével kezdődött a NATO plenáris ülése
A NATO katonai parancsnoki struktúrájába visszatért Franciaország üdvözlésével vette kezdetét szombaton Strasbourgban az észak-atlanti szervezet csúcstalálkozójának plenáris ülése. "Üdvözlöm Franciaország döntését, hogy ismét elfoglalja helyét a NATO-ban" - mondta Jaap de Hoop Scheffer főtitkár, a csaknem kétórás késéssel megkezdődött ülésen. A nyilvános rész után a résztvevők Afganisztánról tanácskoznak.
2009.04.04. 12:45
 
A Google megveszi a Twittert?
A Google állítólag arról folytat tárgyalásokat, hogy felvásárolja a Twittert. Régebben esett szó már arról, hogy a Facebookot üzemeltető cég veszi meg a riválisnak is számító közösségi internetes oldalt, ám az üzlet végül is meghiúsult, így a lehetőség a Google-nál maradt, amely úgy tűnik, élni is fog vele. A tárgyalások állítólag már előrehaladt állapotban vannak a Google és a Twitter között, de hivatalos közlemény még nincs, így csak spekulációkra és kiszivárgott információkra lehet hagyatkozni. A TechCrunch nevű brit informatikai online magazin szerint két cég közeli - magukat megnevezni nem kívánó - üzletember is megerősített a Google és Twitter között tárgyalásokat. Állítólag már csak az árról folynak az alkudozások.
2009.04.04. 12:32
 
 
Szekeres: a NATO-műveletek közös finanszírozása lehet megoldás a válságban
A NATO-műveletek közös alapból történő finanszírozására való áttérés jelenthet megoldást az észak-atlanti szövetség számára a gazdasági válságban - mondta az MTI-nek szombaton Szekeres Imre védelmi miniszter a NATO jubileumi csúcstalálkozóján. A magyar delegáció a közös finanszírozás szükségességét hangsúlyozta a péntek este a németországi Baden-Badenben megrendezett védelmi miniszteri munkavacsorán, amelynek részvevői a NATO katonai szervezetének és döntéshozatali rendszerének hatékonyabbá tételéről tanácskoztak.
2009.04.04. 12:30
 
 
Újabb három nagyprojekt kapott brüsszeli jóváhagyást
A szegedi villamoshálózat fejlesztését, a Közép-Duna vidéki hulladéklerakók rekultivációját és Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését is jóváhagyta az Európai Bizottság - közölte a kormányszóvivő szombati online sajtótájékoztatóján. "Az Európai Bizottság - a projektek előkészítettségének és a kormány gyorsító intézkedéseinek köszönhetően - újabb három nagyprojektet, a szegedi villamoshálózat fejlesztését, a Közép-Duna vidéki hulladéklerakók rekultivációját és Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését is jóváhagyta" - fogalmazott Budai Bernadett.
2009.04.04. 12:25
 
Száz éve érte el az első ember az Északi-sarkot
Száz éve, 1909. április 6-án érte el - legalábbis saját állítása szerint - az első ember, az amerikai Robert Peary az Északi-sarkot, azt a pontot, ahol a Föld forgástengelye a felszínnel találkozik az északi féltekén. A Jeges-tenger jégpáncélján található pólus egyben az északi szélesség 90. foka, ahonnan csak délre lehet haladni. Az 1856-ban született Peary hadmérnöknek tanult, de fantáziáját a sarkvidék foglalkoztatta. Harmincévesen indította első expedícióját, s 1905-ben már az északi szélesség 87. fokáig hatolt előre, megdöntve minden addigi rekordot.
2009.04.04. 12:23
 
Női vízilabda LEN Kupa: másodikként zárt a Dunaújváros
Második lett a Dunaújvárosi Főiskola női vízilabdacsapata a LEN Kupában, miután a szombati, oroszországi visszavágón három góllal kikapott a Sturm Csehov együttesétől. Női LEN Kupa, döntő, visszavágó: Sturm Csehov (orosz) - Dunaújvárosi Főiskola-ELCO-DVCSH 14-11 (4-5, 3-1, 3-4, 4-1), a magyar góldobók: Primász 5, Benkő N. 3, Szücs, Brávik F., Poszkoli 1-1. A kupát 25-23-as összesítéssel a Csehov nyerte.
2009.04.04. 12:20
 
 
Forma-1, Malajziai Nagydíj: Button rajtol az élről
Az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon diadalmaskodó Jenson Button, a Brawn GP brit pilótája nyerte a Forma-1-es Malajziai Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtolhat az élről. A második helyről az olasz Jarno Trulli (Toyota), a harmadikról a német Timo Glock (Toyota) indulhat. Az időmérőn eredetileg a német Sebastian Vettel (Red Bull Renault) autózta a harmadik, a brazil Rubens Barrichello (Brawn GP) pedig a negyedik legjobb időt. Előbbi azonban az egy héttel ezelőtti melbourne-i balesetokozásért tíz, utóbbi pedig váltócseréért öt helyes büntetést kapott. A címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a 13. időt autózta. Meglepetés volt az is, hogy a ferraris brazil Felipe Massa az időmérő első felvonásában csak a 16. időt érte el, így nem folytathatta a tréninget.
2009.04.04. 12:10
 
 
Fidesz: vizsgálóbizottság vizsgálja ki a Soros-cég tőzsdei támadását
Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Fidesz a Soros-cég tavaly októberi, az OTP-t ért tőzsdei támadása miatt - jelentette be Cser-Palkovics András, a párt helyettes szóvivője szombaton Budapesten. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) vizsgálatának eredménye szerint a Soros Fund Management állt az OTP elleni, tavaly október 9-i tőzsdei támadások mögött. Ugyanebben az időszakban a magyar fizetőeszköz ellen is "összehangolt spekuláció folyt, ami a forint erős gyengülését eredményezte" - mutatott rá a fideszes politikus a sajtótájékoztatón.
2009.04.04. 12:00
 
 
Szabó Máté visszavonta a "cigánybűnözésről" szóló kijelentéseit
Szabó Máté visszavonta a "cigánybűnözésről" szóló kijelentéseit; az állampolgári jogok országgyűlési biztosa szombaton, budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, nem állt szándékában megsérteni az alkotmányosságot. "Amennyiben (...) bárkiben az a vélemény alakulna ki, hogy kimondtam a kimondhatatlant és ezzel átléptem egy alkotmányos határt, annak ezúton is üzenem: ahogyan elhatárolódtam mindenki más hasonló kijelentésétől, ugyanúgy visszavonom a saját szavaimat is; sem gondolatban, sem tettben, sem szóban nem állt szándékomban sérteni az alkotmányosságot, amire a Parlamentben felesküdtem" - fogalmazott Szabó Máté.
2009.04.04. 11:27
 
 
Berlusconi megbotránkoztatta a NATO-t
Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnököt próbálta mobiltelefonon jobb belátásra bírni a NATO-főtitkár kinevezésének kérdésében Silvio Berlusconi olasz kormányfő, amikor - a NATO-csúcstalálkozó legemelkedettebb pillanatait elrontva - lemaradt a szombati Rajna-hídi "családi fotóról".A csúcstalálkozó részvevői körében élénk találgatás kezdődött, vajon mi is késztetthette Berlusconit arra, hogy a "nemzetek közt átívelő hídra" nem követte időben a többi csúcsvezetőt, hanem hosszasan, elmélyülten mobilozott a folyóparton. Ezután olasz kormányforrások közölték, hogy Berlusconi Erdogannal tárgyalt. Azt nem jelezték, hogy meg tudta-e győzni az olasz politikus török hivatali partnerét.
2009.04.04. 11:06
 
 
Hogyan élnek a magyar fiatalok?
Szelektíven gyűjti a hulladékot és törekszik az energiatakarékosságra a mai magyar fiatalok csaknem fele; negyedük azonban soha nem sportol, többségük rendszeresen fogyaszt zöldséget és főleg gyümölcsöt - derül ki Ságvári Bence szociológus Fanta Trendriport elnevezésű kutatásának újabb részéből. A tanulmánysorozat negyedik részében a szociológus a magyar fiatalok környezettudatosságát, életmódját, sportolási szokásait és a természetességhez fűződő viszonyukat vizsgálta. A kutatás szerint a 15-19 évesek 35, míg a 20-25 évesek 44 százaléka dohányzik és a rendszeres alkoholfogyasztók aránya 28 százalék.
2009.04.04. 10:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116[2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista