2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Klaus cseh elnök kinevezte az ideiglenes kormányfőt
Jan Fischer személyében csütörtökön kinevezte az ideiglenes cseh kormányfőt Vacláv Klaus államfő. Fischer átmeneti kormánya május 9-én veszi át az ország irányítását Mirek Topolánek kabinetjétől, miután ez utóbbi elbukott a baloldali ellenzék által március 24-én kezdeményezett bizalmi szavazáson. Az ideiglenes kormány az októberre tervezett előrehozott választásokig marad hivatalában. A választásokat október 15-ig kívánják megtartani. Fischer kinevezése alapvetően a távozó kormánykoalíciót vezető Polgári Demokratikus Párt (ODS) és az ellenzékben lévő Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) megállapodásán nyugszik.
2009.04.09. 14:30
 
 
Robbanószerkezeteket találtak Pest megyében
Robbanószerkezeteket, lőfegyvereket és lőszereket találtak szerdán a nyomozók Pest megyében, a szerkezeteket az éjszaka folyamán akarták felhasználni - közölte a Nemzeti nyomozó Iroda csütörtökön. Szerdán Pest megye területén több helyszínen négy személyt fogtak el, akik megalapozottan gyanúsíthatóak visszaélés robbanóanyaggal bűncselekmény elkövetésével - közölte az NNI. Az MTI egy helyi lakostól úgy értesült, hogy az egyik helyszín Százhalombatta volt, ahol egy lakótelepi, tízemeletes épület környékén az éjszaka több tűzszerészt és rendőrt láttak.
2009.04.09. 13:42
 
 
Tatárszentgyörgyi tűz: "öngyújtogatás" is lehetett
A rendőrség nem zárja ki, hogy a tulajdonosnak érdekében állhatott az április 7-ei tatárszentgyörgyi tűzeset, mint ahogy nem zárható ki a bosszú, illetve a rasszista motívum sem - mondta Papp Péter, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. A szakember szerint az első verzió létjogosultságát több körülmény is alátámasztani látszik. Tavaly ősszel a ház tulajdonosa a házra 20 milliós, az ingóságokra 4,65 milliós, a melléképületre 4 milliós biztosítást kötött - közölte Papp Péter. Hozzátette: ismert az a tény is, hogy a házastársak korábban hitelt vettek fel az örkényi takarékszövetkezettől, melynek törlesztő részleteit egy ideje már nem tudták fizetni, és a közüzemi számlákkal is elmaradásban voltak.
2009.04.09. 13:37
 
 
Euróban határozná meg a kormány a betétbiztosítási értékhatárt
A kormány azt javasolja, hogy a betétbiztosítási értékhatárt 50.000 euróban határozzák meg - mondta Budai Bernadett a kormányszóvivői tájékoztatón csütörtökön Budapesten. Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) garanciáját, az EU irányelvében szereplő 50.000 eurós összeg 260 forintos euróárfolyamon számított ellenértékében, 13 millió forintban határozták meg korábban, a biztosított összeg a 300 forint körüli árfolyammal 15 millió forintra nő. Ha az Országgyűlés elfogadja a javaslatot, akkor a döntés 2009. június 30-ával léphet hatályba. A kormány emellett 2010. január elsejétől az eddigi 3 hónap helyett 20 munkanapra csökkentené a kártalanítási összeg kifizetésének határidejét.
2009.04.09. 12:45
 
 
Fidesz: a parlament feloszlatása az egyetlen demokratikus alternatíva
A Fidesz szerint a parlament feloszlatása és az új választások kiírása az egyetlen demokratikus alternatívája a Bajnai-kormány létrejöttének, a frakció ezért ragaszkodik ahhoz, hogy az április 14-i parlamenti ülésen a Ház az önfeloszlatásról szóló Fidesz-KDNP javaslatról is hozzon előzetes döntést - mondta Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön. Elmondta: április 14-én még nem érdemben döntenének a parlament feloszlatásáról szóló javaslatról, hanem csak az indítvány tárgysorozatba vételéről vagy sürgősségi tárgyalásáról szavaznának. Répássy szerint legkorábban az április 20-ai parlamenti ülésen kerülhet a javaslat napirendre, így akkor szavazhatnak majd róla érdemben.
2009.04.09. 12:09
 
 
11,7 milliárd forint értékben írnak ki pályázatot kerékpárutak építésére
Mintegy 11,7 milliárd forint értékben írnak ki pályázatot 300 kilométernyi kerékpárút megépítésére az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) regionális prog­ramjainak keretében - mondta Varju László, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium fejlesztési ügyekért felelős államtitkára. A fejlesztések révén egyharmadával bővülne a magyarországi kerékpárút-hálózat - mondta el Varju László a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. A pályázatokat május 2-től lehet beadni, a leghátrányosabb helyzetű kistérségek akár 95 százalékos támogatással is számolhatnak, amennyiben komplex program keretében valósul meg a fejlesztés.
2009.04.09. 11:58
 
 
"Nindzsaruhát" kapott a rokkant teknős
Úszó - vagy inkább búvárruhát - kapott egy zöld tengeri teknős, "aki" a négyből három úszóját is elvesztette, mielőtt a teknősmenhely gondozásába vette. A veszélyeztetett hüllőfaj mentésével foglalkozó Sea Turtle Inc. szolgálat szekemberei szerdán mutatták be az eredményt: a "nindzsaruhába" öltöztetett ötéves, Allison névre keresztelt rokkant teknős nyílegyenesen úszott a a vízben. A búvárruhába erőátviteli szerkezetet építettek be, amelynek segítségével a teknős megmaradt egyetlen lábúszójával képes volt hajtani magát, ezt egy szénszálas stabilizáló hátuszony egészítette ki - teljes sikerrel.
2009.04.09. 11:47
 
 
Szili Katalin is csatolt záradékot a Bajnai-nyilatkozathoz
Szili Katalin levelet írt Bajnai Gordonnak, amelyben hat intézkedést szorgalmaz - értesült szocialista forrásból az MTI. Az Országgyűlés elnöke aláírta a Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt által elvárt politikai nyilatkozatot, amely a kiadáscsökkentő, "fájdalmas, lemondást jelentő" intézkedéseket sorolja fel. Az MTI úgy tudja, Szili Katalin azt írta: olyan kormányt szeretne, amelynek lépései nyomán csak minimális mértékben csökken a foglalkoztatás, amely tesz a társadalmi különbségek csökkentéséért, megteremti a pénzügyi stabilitást, és állami beavatkozással élénkíti a gazdaságot. Azt is kezdeményezte, hogy - a kiadáscsökkentés mellett - a kormány tekintse át a bevételek növelésének lehetőségeit is.
2009.04.09. 11:46
 
London fenntartja a kelet-európai munkavállalók regisztrációját
Fenntartja a brit kormány a kelet-európai EU-munkavállalók kötelező regisztrációját a lehetséges végső határidőig, 2011-ig - közölte a brit belügyminisztérium. Nagy-Britannia volt a legnagyobb EU-gazdaság, amely a 2004-es bővítés után azonnal megnyitotta munkapiacát a nyolc új kelet-európai uniós tagállam, köztük Magyarország munkavállalói előtt, azzal a feltétellel, hogy a keleti EU-polgároknak be kell jegyeztetniük munkavállalásukat a brit belügyminisztériumnál. Ez csaknem automatikus munkavállalási engedélyt jelent: a folyamodványok átlagosan 96 százalékát a tárca jóváhagyja.
2009.04.09. 11:42
 
 
A német pénzügyminiszter szerint nem szabad változtatni az eurócsatlakozás feltételein
Nem szabad változtatni az euróövezethez való csatlakozás feltételein, mert el kell kerülni, hogy az övezet stabilitásával kapcsolatban akár a legcsekélyebb kétség merüljön fel - jelentette ki az MTI-nek adott interjúban csütörtökön Peer Steinbrück német pénzügyminiszter. A miniszter kételyeit fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a csatlakozási folyamat felgyorsítására irányuló korábbi magyar, illetve lengyel javaslatok a helyes utat jelentenék. Elismerte, hogy egyes közép-, illetve kelet-európai országok a válság következtében rendkívül nehéz helyzetbe kerültek. A német pénzügyminiszter szerint ebben a helyzetben különösen fontos az, hogy a politika ne tegyen hamis ígéreteket az embereknek.
2009.04.09. 11:33
 
Fidesz: miért herdálja a Gyurcsány-kormány az emberek pénzét?
Írásbeli kérdéssel fordult a fideszes Szijjártó Péter a pénzügyminiszterhez, miután szerdán a Gyurcsány-kormány egyik utolsó döntésével több százmillió forintot juttatott a Külügyminisztériumnak, valamint a Miniszterelnöki Hivatalnak. "A bukott kormány utolsó ülésén tisztességtelen módon 876 millió forintot juttatott a külügynek, melyből javarészt a miniszterelnök protokollkiadásait akarják fedezni, valamint több százmillió jutott a Miniszterelnöki Hivatal teljesen felesleges médiakampányára is" - olvasható az írásbeli kérdésben. A szóvivő hozzátette: miközben minden idők legbrutálisabb megszorító csomagjával akarják elvenni a pénzt az emberektől, saját luxusukra nem szégyelltek százmilliókat költeni.
2009.04.09. 11:32
 
 
Csak 2012-ben indulhat a 4-es metró próbaüzeme
Előreláthatólag 2012-ben indulhat a 4-es metró próbaüzeme - mondta Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektvezetője a Fővám téri állomás bejárásán csütörtökön Budapesten. A vezető elmondta, hogy várhatóan 2011 végére megépítik az alagutakat és minden olyan műszaki berendezést, ami ahhoz kell, hogy a rendszer üzemeljen. Hozzáfűzte, hogy az automatizált 4-es metró próbaüzemére a tervekben csak 3 hónapot hagytak, ami kevés, mivel a nemzetközi gyakorlat azt mutatja, hogy a próbaüzem 6 hónapig is eltarthat. A metró csak a sikeres tesztek után szállíthat utasokat.
2009.04.09. 11:26
 
 
Madonna adományt küldött nagyszülei falujának Olaszországba
Jelentős pénzadományt küldött Madonna, az olasz származású amerikai popdíva a földrengés sújtotta olasz Pacentro falunak, ahol ma is élnek rokonai - jelentette be Los Angelesben az énekesnő szóvivője. Az összeget nem közölték, de mintegy fél millió dollárt (kb. 110 millió forint) emlegetnek a jólértesültek. Madonna - eredeti nevén Madonna Louise Ciccone - az Egyesült Államokban született, olasz bevándorlók családjában. Az énekesnőtől Fernando Caparso, a kis hegyi falu polgármestere kért segítséget a pusztító földrengés után, amely csaknem 300 halálos áldozatot követelt Abruzzo régió térségében.
2009.04.09. 11:19
 
 
Megduplázódott a rablások száma a fővárosban
Duplájára nőtt a rablások száma a fővárosban és Pest megyében az első negyedévében a tavalyi első három hónaphoz képest; a közelmúltban két, Budapesten és az agglomerációban elkövetett sorozatrablást derítettek fel - hangzott el a rendőrség csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján. Bodnár Zsolt dandártábornok, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese elmondta: tavaly év végén, az idei év elején megfordult a korábbi években jellemző tendencia, és jelentősen megnőtt a rablások száma. Egyre több kiskereskedelmi egységet támadnak meg.
2009.04.09. 11:00
 
 
Megállapodás a bizalmatlansági indítvány vitájának lebonyolításáról
Megállapodtak a parlamenti frakciók a bizalmatlansági indítványt tartalmazó határozati javaslat tárgyalásáról, amely lényegében kitölti a keddi plenáris ülés napirendjét. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülése után elmondta: a jövő keddi parlamenti ülés Velez Árpád (MSZP) mandátumigazolásával kezdődik, majd a konstruktív bizalmatlansági indítvány vitájával folytatódik. Ennek keretében elsőként Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Bajnai Gordon kormányfőjelölt mond beszédet, amelyhez két körben, először 20-20, majd 10-10 percben szólhatnak hozzá a frakciók. Ezután szavaznak a képviselők a konstruktív bizalmatlansági indítványról, majd az új miniszterelnök leteszi az esküt.
2009.04.09. 11:00
 
 
Lemondott a brit terrorelhárítás vezetője
Lemondott csütörtökön a Scotland Yard terrorelhárító ügyosztályának főparancsnoka, miután véletlenül a nyilvánosság elé tárta egy készülő, titkos terrorellenes rendőrségi akció részleteit. Bob Quick, aki a brit rendőrségi terrorelhárítás legmagasabb rangú vezetője volt, a minap úgy szállt ki szolgálati autójából a Downing Street-i miniszterelnöki hivatal előtt, hogy a felgöngyölítő akció részletes tervezetének leírása jól látszott a kezében, és az erről készült fotók el is jutottak a lapokhoz. Emiatt előre kellett hozni egy nagyszabású terrorellenes rajtaütést.
2009.04.09. 09:53
 
 
Feledékeny diákokon segít az "okos" iskolatáska
Berlini diákok a Kutató ifjúság (Jugend forscht) elnevezésű versenyre olyan iskolatáskát fejlesztettek ki, amely egy tankönyv vagy füzet hiánya esetén riaszt. Ehhez az összes szükséges taneszközt chipekkel látták el, elektromos leolvasót szereltek az iskolatáskára, és mindehhez írtak egy megfelelő számítógépes programot - tudósít a Der Standard című osztrák lap online változata. A berakodás során a program ellenőrzi, hogy a következő napra szükséges összes könyv és füzet jelen van-e. Abban az esetben, ha hiányozna valami, csipogni kezd. A diákok ötletét különdíjjal, továbbá kétszázötven euróval jutalmazta a zsűri. A fejlesztők mind műszaki pályára készülnek.
2009.04.09. 09:52
 
 
Erősödött a forint a bankközi devizapiacon
Erőre kapott a forint, az eurót csütörtök reggel 290,40 forinton jegyezték a bankközi piacon, szemben az előző délutáni 295,11 forinttal. A nemzetközi kereskedelemben az euró 290 forint alatt forgott az éjszakai órákban. A kereskedők szerint a forint és a térség devizái stabilizálódni látszanak a több napos erősödés, majd az azt követő korrekció után. Szerdán délelőtt még 297-298 forint körül mozgott az euró árfolyama, majd együtt a térségbeli devizákkal erősödésnek indult. Az euró erősödött a dollárral szemben, csütörtök reggel 1,33 felett járt a szerdai 1,32 körüli árfolyam után. Hétfőn még 1,3550 dollár volt az euró.
2009.04.09. 09:42
 
 
Vagyon-visszaszerzési hivatal alakult a rendőrségen
Vagyon-visszaszerzési hivatal alakult a rendőrségen, az országos hatáskörű bűnügyi szervezet a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) keretei között jött létre azzal a céllal, hogy titkos nyomozással számolják fel a maffiacsoportok anyagi hátterét, vagyonát - írta a Népszava. A Vagyon-visszaszerzési Hivatal (VVH) önálló egységként működik, feladata pedig a bűncselekményekkel szerzett, illetve a jogtalan vagyongyarapodásból származó javak felkutatása, és zárolása. Bencze József országos rendőrfőkapitány a lapnak elmondta, a hivatal tagjai elsősorban gazdaságvédelmi, illetve a pénzmosási ügyekben tapasztalt nyomozókból kerültek ki. Céljuk, hogy az elkövetők anyagi hátterét, bázisát feltérképezzék.
2009.04.09. 09:00
 
 
Megtalálták az olívaolaj antioxidáns alkotóelemét
Köztudott, hogy az olívaolaj jót tesz a szívnek és az érrendszernek. Most portugál kutatók felfedezték azt az alkotóelemet, amely lényegében kiváltja ezt a hatást. Eszerint a 3,4-DHPEA-EDA elnevezésű antioxidáns védi a vörösvérsejteket a szabad gyökök káros oxidatív hatásától. Ezek a vérsejtek különösen érzékenyek az ilyen behatásokra, hiszen oxigént szállítanak. A kutatók laboratóriumban vizsgálták meg az olívaolaj több összetevőjének hatását olyan vörösvérsejtekre, amelyek azelőtt egy káros vegyszerrel érintkeztek. A kísérlet során a 3,4-DHPEA-EDA biztosította a legnagyobb védelmet - írják a portói egyetem kutatói a "Molecular Nutrition & Food Research" című szaklapban.
2009.04.09. 08:00
 
 
278-ra nőtt az olaszországi földrengés halálos áldozatainak száma
Csütörtökön délelőtt 278-ra emelkedett a közép-olaszországi földrengés halálos áldozatainak száma. A holttesteket lakóházak romjai alól emelték ki Abruzzo régióban. A mentési munkálatokat erős utórengések nehezítik. Giorgio Napolitano köztársasági elnök a természeti csapás sújtotta térségbe utazott, és pénteken részt vesz az áldozatok temetésén, amelyet a hétfő hajnali földrengés epicentrumához közeli L'Aquilában tartanak. A római kormány csütörtökön rendeletet fogad el, amely egyebek között 150 millió eurós gyorssegélyt irányoz elő az iskolák újjáépítésére, és szigorú büntetést helyez kilátásba a tragédiát kihasználó fosztogatók ellen.
2009.04.09. 08:00
 
 
Gondban a lakáshitelpiac
A bankok beszámolói szerint rendkívüli mértékben leült 2009 első hónapjaiban a hazai lakáshitelpiac - írja a Világgazdaság. A piaci szereplők szerint ez a visszaesés már nem magyarázható szezonális hatásokkal, hanem a kereslet hirtelen és tartósnak ígérkező elapadásának a következménye. Az állami támogatások - kamattámogatás, szocpol - várható megszűnésétől ugyanakkor nem tartanak túlságosan a piaci szereplők, és nem készülnek különösebb rohamra sem a kamatkedvezményeket az utolsó pillanatban kihasználni igyekvő ügyfelek részéről.
2009.04.09. 07:48
 
Április 14. az első negyedévi eva előleg befizetés határideje
Az egyszerűsített vállalkozói körbe (eva) tartozóknak április 14-ig, keddig kell átutalniuk, befizetniük az első negyedév utáni adóelőleget, bevételük 25 százalékát, mivel az április 12-i határidő vasárnapra esik. Az egyszerűsített vállalkozói adóból a 2008-ra előirányzott bevétel 99 százaléka, 166,5 milliárd forint folyt be tavaly. A múlt év első négy hónapjában 39,6 milliárd forint evát fizettek be az adózók. Az idei évtől szigorodtak az egyszerűsített vállalkozói adó hatálya alá tartozó vállalkozások és egyéni vállalkozók számlatartási kötelezettségei. Ha e kötelezettséget nem teljesítik, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) mulasztási bírságot róhat ki rájuk.
2009.04.09. 07:34
 
 
Reklámfelületnek árulja esküvői nyakkendőjét
Reklámfelületnek árulja esküvői nyakkendőjét egy vőlegény Romániában és reméli, hogy még új autót is tud majd venni a bevételből. A 26 éves Tudor Ciora honlapot kreált az üzlethez (www.cravatamea.com). Tarifái: 20 euró egy csík a felső harmadban, 10 a középső részen, 5 pedig az alsón. A vőlegény bízik abban, hogy a "nyakkendőre befolyt" pénz révén a mellényzsebéből ki tudja fizetni a lakodalom költségeit - adta hírül az Ananova brit hírügynökség.
2009.04.09. 07:26
 
 
Bajnai nem lesz "persona non grata"
Szinte biztos, hogy a Fidesz és a KDNP is felhagy a parlamenti kivonulással Bajnai Gordon miniszterelnöksége alatt - tudta meg a Népszabadság. A szokásos kivonulásról ugyan még nem született hivatalos döntés, de szinte biztos, hogy a Fidesz és a KDNP felhagy a parlamenti kivonulással, ha Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök - írja a lap megbízható forrásra hivatkozva. "Nem lehet automatikusan alkalmazni a kivonulást Bajnai Gordonnal szemben is, ez túlzás lenne", "nem Bajnai Gordon mondta az őszödi beszédet" - fogalmaztak fideszes politikusok a Népszabadságnak. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) politikusai pedig azt közölték: nyilvánvaló, hogy nem lesz kivonulás.
2009.04.09. 07:07
 
 
BL, negyeddöntő: győzött a Barcelona és a Chelsea
A Barcelona és a Chelsea tulajdonképpen a negyeddöntő első mérkőzésén eldöntötte a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján: a katalánok hazai pályán négygólos győzelmet arattak a Bayern München felett, míg a Chelsea idegenben múlta felül 3-1-re a Liverpoolt. BL, negyeddöntő, első mérkőzések: FC Barcelona (spanyol)-Bayern München (német) 4-0 (4-0). Gól: Messi (9., 38.), Eto'o (12.), Henry (43.). FC Liverpool (angol)-Chelsea (angol) 1-3 (1-1). Gól: Torres (6.), illetve Ivanovic (39., 62.), Drogba (67.).
2009.04.08. 22:45
 
Az euró árfolyama 293 forint alatt is járt
A térségbeli devizákkal együtt mozgott a forint árfolyama szerdán késő este is a bankközi devizapiacon, ahol már 293 forint alatt volt az euró. Röviddel 22 óra előtt az euró 292,85 forintra gyengült a kedd késő esti 295,88 forintról (-1,02 százalék). Szerdán eddig 299,27 és 292,75 forint között mozgott az euró. Ugyanekkor a dollár 220,86 forintra hanyatlott az előző napi 222,72 forintról (-0,84 százalék). A dollár eddig 226,96 és 220,13 forint között ingadozott. Az euró 0,55 százalékkal 26,553 cseh koronára gyengült, és 0,78 százalékkal 4,4380 zlotyra süllyedt.
2009.04.08. 22:25
 
 
Futsal Kupa: súlyos magyar vereség a világbajnok braziloktól
Súlyos, 8-1-es vereséget szenvedett a magyar futsalválogatott a világbajnok brazil csapattól a budapesti Körcsarnokban rendezett négyes torna utolsó, szerdai napján. A dél-amerikai gárda hibátlan mérleggel megnyerte a tornát, míg a magyar csapat harmadik lett. "Nem vagyok nagyon csalódott, megfiatalított csapatom bátor játékot vállalt fel, de nem vagyunk azonos szinten a világbajnokkal" - mondta a magyar szövetség honlapjának a válogatottat éppen 100. mérkőzésen irányító Kozma Mihály. Eredmények, 3. forduló: Magyarország-Brazília 1-8 (0-2). Magyar gólszerző: Kovacsics. A torna végeredménye: 1. Brazília 9 pont, 2. Szlovákia 6, 3. Magyarország 3, 4. Horvátország 0.
2009.04.08. 22:05
 
 
Vízilabda Euroliga, negyeddöntő: kiesés szélén áll a Vasas
Budapesten is diadalmaskodni tudott az olasz Pro Recco együttese a magyar bajnok Vasas ellen a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén, így a címvédő itáliai együttes 3 gólos előny birtokában várhatja az április 22-i visszavágót. Eredmény: TEVA-VasasPlaket - Pro Recco (olasz) 8-11 (1-4, 3-1, 3-4, 1-2). Földi László, a Vasas vezetőedzője: "Ilyen jó csapat ellen nagyon nehéz játszani, és főleg győzni, hát ha még oda is fújnak a játékvezetők. De nem szeretném pusztán az ő nyakukba varrni a vereségünket, mi is követtünk el hibákat rossz időpontban. A Vasas sokkal jobban is tud vízilabdázni, mint azt ma tette, amikor pedig nagyon szerettünk volna nyerni, különösen ilyen közönség előtt, de hát nem sikerült, nagyon sajnáljuk."
2009.04.08. 21:20
 
 
Fodor: az SZDSZ-nek erős elvárásai vannak a kormányprogrammal szemben
Az SZDSZ-nek határozott feltételei voltak az új kormány támogatásáért cserébe, s miután ezek megvalósulni látszanak, a szabad demokratáknak "erős elvárásaik" vannak a Bajnai-kormány programjával szemben - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Kifejtette, hogy a Bajnai-csomag ugyan még nincs kész, de a jövőben formálódó elemekkel kapcsolatban az SZDSZ már most szeretné meghatározni a célkitűzéseit. Mint mondta, pártjának három elvárása van: a jogállam becsületének visszaállítása, a szociálpolitikai juttatásokban a rászorultsági elv érvényesítése és az ügynökakták megismerhetősége.
2009.04.08. 21:15
 
270 fölé emelkedett az olaszországi földrengés halottjainak a száma
Kétszázhetvenkettőre emelkedett a hétfői közép-olaszországi földrengés ismert halálos áldozatainak a száma - jelentette szerda este az ANSA hírügynökség a rendőrség tájékoztatása alapján. Silvio Berlusconi kormányfő napközben még 260 halálos áldozatról számolt be, megjegyezve, hogy tizenhat gyermek van a halottak között. A hatóságok szerint a veszteségmérleg azért emelkedett, mert időközben újabb holttesteket találtak a földrengés sújtotta régióban. Madonna, az olasz gyökerekkel rendelkező amerikai popsztár bejelentette, hogy félmillió dollárt adományoz a károk helyreállítására.
2009.04.08. 21:05
 
 
"Államcsínykísérlet" címén eljárást indított a moldovai főügyészség
A moldovai főügyészség szerdán "államcsínykísérlet" címén eljárást indított a fővárost, Chisinaut megrázó erőszakos cselekmények miatt - jelentette be Valeriu Gorbulia főügyész. A vizsgálat során az ügyészségnek meg kell állapítania, kik vettek részt az akár 25 évi börtönbüntetéssel is sújtható bűncselekményekben - tette hozzá. A belügyminisztérium szerint az erőszakos cselekmények során 193 embert állítottak elő, közöttük nyolc fiatalkorút. Az Oroszországból kitiltott Natalia Morar újságíró, aki részt vett a keddi tüntetésen, szintén az előállítottak között van - közölte a tárca szóvivője. Moldovában három napja tartanak a tüntetések: ellenzéki fiatalok a vasárnapi parlamenti választásokon aratott kommunista győzelem ellen tiltakoznak.
2009.04.08. 20:45
 
Labdarúgó Ligakupa: Fehérvár az első döntős
Elsőként az FC Fehérvár jutott a labdarúgó Ligakupa fináléjába, miután a hazai kétgólos sikert követően döntetlent ért el a Győr vendégeként az elődöntő visszavágóján. Ligakupa, elődöntő, visszavágó: Győri ETO FC-FC Fehérvár 1-1. Továbbjutott: az FC Fehérvár 3-1-es összesítéssel.
2009.04.08. 20:29
 
NB I: a Debrecen nem tudott élre kerülni Zalaegerszegen
A Debrecen egy góllal kikapott Zalaegerszegen a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, így nem tudott a tabella élére ugrani. A hajdúságiaknak egy pont is elég lett volna, hogy megelőzzék a listavezető Újpestet, s erre minden lehetőségük megvolt, hiszen a 94. percben büntetőhöz jutottak, amely azonban kimaradt. A zalaiak sikerükkel a harmadik helyre ugrottak. Soproni Liga, 16. fordulóból elhalasztott mérkőzésen: ZTE FC - DVSC-TEVA 2-1 (1-1). Zalaegerszeg, 5382 néző. Gólszerzők: Illés (32.), Pavicevic (63.), illetve Dudu (39.).
2009.04.08. 20:15
 
 
Sztrájk az Eiffel-toronyban
Sztrájk miatt szerdán zárva maradt a világ egyik legnépszerűbb turistalátványossága, a párizsi Eiffel-torony. A napi 18 ezer látogatót fogadó leghíresebb párizsi építmény ötszáz főt foglalkoztat. Az alkalmazottak szerdán senkit nem engedtek fel a toronyba és a turistáknak három nyelvű szórólapot osztottak szét, amelyen franciául, angolul és spanyolul az állt: "A tavalyi 6,9 millió látogatóval a válságtól megkímélt Eiffel-torony a látogatók fogadásának magasabb színvonaláért, a turisták és a személyzet biztonságáért és a munkahelyek megtartásáért sztrájkol". Az intézmény vezetősége nem kívánta kommentálni a dolgozók akcióját, de egész nap tárgyalt a sztrájkolókkal.
2009.04.08. 19:30
 
 
John Emese: tegyen feljelentést Tarlós, ha tud bűncselekményről
Ne mérlegeljen, hanem azonnal tegyen feljelentést Tarlós István, ha bármilyen visszaélésről vagy bűncselekményről tud - reagált szerdán John Emese, az SZDSZ fővárosi frakcióvezetője a fideszes politikus bejelentésére. Tarlós szerint vannak olyan ügyek Budapesten, amelyek esetében elképzelhető, hogy nem marad más eszköz, mint hogy a nyomozati szervekhez és az igazságszolgáltatáshoz fordul a fővárosi Fidesz. John Emese sajnálatosnak tartja, hogy a Fidesz fővárosi frakcióvezetője tíznapos politikai alkudozást javasol, miközben arra céloz, hogy törvénytelenségekről van információja. Az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmaz: "ez sajátos erkölcsi bizonyítványt állít ki Tarlós úrról."
2009.04.08. 19:25
 
Visszaszerezték az amerikaiak a kalózok által elfoglalt hajót
Visszaszerezte az uralmat az amerikai legénység a szomáliai kalózok által elfoglalt teherhajó felett - közölte szerdán az amerikai védelmi minisztérium. A CNN szerint a túszejtési helyzet még nem ért véget, a kalózok foglyul ejtették a hajó parancsnokát. A kalózok a 17 ezer tonnás, Maersk Alabama nevű, amerikai zászló alatt közlekedő dán konténerhajót az Indiai-óceánon kerítették hatalmukba aznap reggel Szomália félautonóm területe, Puntland partjai közelében. A Pentagon tisztviselői egyelőre csak név nélkül nyilatkoztak az ügyben, mert még nem erősíthető meg, hogy a legénység - amely állítólag kapcsolatba lépett a hajót üzemeltető céggel - valóban visszafoglalta a hajót.
2009.04.08. 19:15
 
Megalakult a Pálinka Nemzeti Tanács
Megalakult a Pálinka Nemzeti Tanács, és elkészült Magyarország első pálinkatérképe - jelentették be a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium és az Agrármarketing Centrum munkatársai Agárdon, egy szakmai fórumon szerdán. A tanács felügyeli és szervezi a pálinka minőségének ellenőrzését, és kidolgozza a "nemzeti pálinkastratégiát" - mondta el az agrárminisztérium kabinetfőnöke. Harcz Zoltán ismertette: a Pálinka Nemzeti Tanács 13 tagú testület, a tagokat Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter kérte fel a munkára.
2009.04.08. 18:35
 
 
Speciális tűzszerész járműveket rendelt a Honvédelmi Minisztérium
Speciális tűzszerész járműveket rendelt a Honvédelmi Minisztérium (HM) az afganisztáni Puli-Humriban működtetett tartományi újjáépítési csoportban (PRT) szolgáló katonák védelmének fokozása érdekében - közölte a minisztérium szerdán az MTI-vel. A három speciális páncélozott tűzszerész jármű mechanikus géppuska állvánnyal és a lövész túlélőképességét minden oldalról növelő védőpajzzsal rendelkezik, továbbá a jármű fegyverállványára helyezhető a Magyar Honvédségben rendszeresített 12,7 mm-es géppuska. A szaktárca hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárást folytatott le, amelynek eredményeként az afganisztáni magyar kontingenshez kerülnek a járművek.
2009.04.08. 18:05
 
A győri Audinál csökkentik a termelést a héten
A járműgyártás a héten szünetel a győri Audi Hungaria Motor Kft.-nél, a motorgyár bizonyos részein pedig csökkentették a termelést a húsvéti ünnepek előtti napokban. Ünnep után visszatérnek a gyártás normális menetrendjéhez - mondta a vállalat kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére szerdán. Lőre Péter hangsúlyozta:a vállalat vezetése több ízben nyilvánosságra hozta már, hogy a termelést az aktuális piaci igényekhez igazítja. A jelenlegi csökkentett termelési hetet két hasonló jellegű , előre tervezett intézkedés már megelőzte a karácsonyi ünnepek környékén és február első hetében. A fizetett szabadságukat töltik azok a munkatársak, akiket a mostani intézkedés érint - közölte a kommunikációs vezető.
2009.04.08. 17:30
 
 
Megérkezett Olaszországba a magyar segélycsoport
Úton van Olaszország földrengés sújtotta régiója felé a magyar segélycsoport. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a tervek szerint az Üdvhadsereg és más egyházi segélyszolgálatok helyi szervezetével együttműködve kezdi meg a munkáját csütörtökön. A segélyszervezet humanitárius szakértője és orvosa hajnalban indult Budapestről a hétfői földrengés helyszínére. A magyar szakemberek szerdán este érkeznek meg az olasz fővárosba, ahol csütörtökön reggel egyeztetnek az Üdvhadsereg helyi szervezetével. A megbeszélést követően megkezdik az igényfelmérést a földrengés által érintett mintegy harminc településen.
2009.04.08. 16:43
 
Húsért cserélnek szexet a csimpánzok
A nők vélhetően megsértődnének azon, amit a nőstény csimpánzok természetesnek tartanak: húsért cserébe szexet vár a hím, amint arról német kutatók beszámoltak kedden. Úgy találták, hogy a nőstény csimpánzok gyakrabban párosodnak azokkal a hímekkel, amelyek megosztják velük a húst. "Eredményeink erőteljesen arra utalnak, hogy a vadon élő csimpánzok húst cserélnek szexre, méghozzá hosszú távon teszik ezt" - közölte Cristina Gomes, a lipcsei Max Planck Evolúciós Antropológiai Intézet munkatársa.
2009.04.08. 16:35
 
 
Fidesz: Bajnai kormánya gyenge és illegitim lesz
A válsággal szemben csak egy erős kormány tudja felvenni eredményesen a küzdelmet, Bajnai Gordoné viszont gyenge, átmeneti és illegitim lesz, hiszen nem a választók akaratából, hanem pártok közötti politikai paktumok és "mutyik" jóvoltából jön létre - reagált a szerdai kormányszóvivői tájékoztatóra Szijjártó Péter. A Fidesz szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy Magyarország egyre mélyebb válságban és egyre nehezebb helyzetben van, ilyenkor pedig azonnali cselekvésre volna szükség, nem pedig időhúzásra és időpocsékolásra. A politikus véleménye szerint a hatalomhoz való görcsös ragaszkodással és a hatalmi egyezkedéssel viszont rendkívül sok időt pocsékolnak el.
2009.04.08. 16:25
 
 
A Bajnai-csomag leginkább a közszférát és a nyugdíjasokat sújtja
A Bajnai-csomag kiadáscsökkentő elemeinek tételeiből a nagyobb megtakarítást a közszférát és a nyugdíjasokat érintő lépések jelentik - tudta meg az MTI kormányzati forrásból. Az MSZP és az SZDSZ képviselői által aláírt és Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt által elvárt politikai nyilatkozat a kiadáscsökkentő, "fájdalmas, lemondást jelentő" intézkedéseket sorolja fel. Ezek között a legnagyobb megtakarítást a közszférát és a nyugdíjasokat érintő lépések jelentik.
2009.04.08. 15:41
 
 
Halálra ítéltek négy tibetit a tavalyi zavargások miatt
Kínában halálra ítéltek négy tibetit a tavalyi zavargásokban játszott szerepük miatt, egy pedig életfogytiglani börtönt kapott - jelentette a kínai hírügynökség szerdán. Két halálos ítélet végrehajtását a bíróság felfüggesztette. Az elítélteteket abban találták bűnösnek, hogy gyújtogattak Lhaszában, a tartomány fővárosában, és ezzel hét ember halálát okozták. Az öt férfi ügyét három különböző eljárásban tárgyalták. Ezek az első ismert halálos ítéletek a kínai uralom ellen tavaly márciusban kirobbant erőszakos tiltakozás miatt, amelyben a hatóságok szerint 19-en, tibeti ellenzékiek szerint több mint 200-an vesztették életüket.
2009.04.08. 15:37
 
 
Karikatúra-fesztivál: Benne vagyunk! Öt éve az Európai Unióban
Benne vagyunk! Öt éve az Európai Unióban címmel nyílt meg a XIII. Magyar Karikatúra Művészeti Fesztivál szerdán a Magyar Kultúra Alapítvány (MKA) budai várbeli székházában. A kiállítás a főváros után több hazai és külföldi városba is ellátogat majd - közölte a megnyitón Koncz Gábor, az MKA igazgatója. Mint Bába Szilvia, a kiállítás szervezője elmondta, az idei fesztivál kapcsolódik az uniós belépésünk évében, 2004-ben Vigyázat, jövünk! címmel meghirdetett kiíráshoz. Koncz Gábor kiemelte: az idei pályázatra olyan országok alkotóit hívták meg, amelyek öt éve, hazánkkal együtt csatlakoztak az Európai Unióhoz. A kiállítás május 10-ig látogatható a MKA budai székházában.
2009.04.08. 15:00
 
Olimpia 2016: Chicago lenyűgözte a NOB-küldöttséget
"Mély benyomást" tett a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) a 2016-os játékok lehetséges házigazdáit szemléző testületére Chicago "erőteljes" pályázata. "Azzal a határozott benyomással utazunk el innen, hogy a pályázat erős, a végén azonban csak egy győztes lesz - jelentette ki Naval el-Mutavakel, a tíztagú bizottság vezetője. - Lenyűgözött bennünket mindaz, amivel Chicago a játékokhoz és az olimpiai mozgalomhoz hozzá tudna járulni. Nagyon elégedettek vagyunk a látottakkal, illetve a százával feltett kérdéseinkre kapott válaszokkal" - tette hozzá a 400 méteres női gátfutás 1984-es ötkarikás győztese, az első nő, aki muszlimként állhatott dobogóra olimpián, egyben az első marokkói atléta, aki ötkarikás bajnok lett.
2009.04.08. 14:37
 
A gazdagoktól is áldozatot kérne az MSZP
Az MSZP elnöksége javaslatokat juttat el Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölthöz, amelyek a válságkezelő programban erősíthetik a társadalmi igazságosság elvét - tudta meg szocialista forrásból az MTI. A kedd esti elnökségi ülésen arról beszéltek a résztvevők, hogy miként lehetne a kiadáscsökkentő lépéseket kiegészíteni "baloldali karakterű" elemekkel. Az MTI úgy tudja, a szocialisták nem akarják felpuhítani a Bajnai-csomagot. Az elnökség tagjai többletbevételt hozó lépéseket szorgalmaznának, amelyek a "legmódosabbakat sújtanák". Az ötletek között felmerült a luxusautók súlyadójának megemelése, és az is, hogy az állami támogatásban részesülő cégek vezetőinek prémiuma kiemelkedően magas adókulcs alá essen.
2009.04.08. 14:30
 
 
A magyarok a második legnagyobb befektetők Horvátországban
A magyar cégek által Horvátországban befektetett összeg nagysága alapján Magyarország lett 2008-ban a második legnagyobb befektető - derül ki a Horvát Nemzeti Bank (HNB) által publikált előzetes adatokból. A magyar cégek összesen 900,2 millió euró tőkével szálltak be a horvát gazdaságba, ami csaknem kétszerese az eddigi rekordévnek számító 2003 adataihoz képest. A HNB kimutatása szerint a magyar befektetők a 2007-es harmadik helyről Belgiumot megelőzve kerültek a második helyre, az első helyen szereplő osztrák cégek összesen 1.011,5 millió eurót fektettek be Horvátországban.
2009.04.08. 14:17
 
 
Az EU-tagok eddig 3 ezer milliárd euróval támogatták a bankokat
Az Európai Unió tagállamainak kormányai eddig összesen mintegy 3000 milliárd eurót fordítottak a pénzügyi stabilitás megőrzésére a bankoknak nyújtott egyedi támogatások, garanciavállalások, illetve a pénzintézetek tőkefeltöltése révén, közölte szerdán az Európai Bizottság. Ez az éves uniós össztermék körülbelül egynegyedének felel meg. Az összegből 2300 milliárd euró jutott a garanciarendszerekre, 300 milliárd euró feltőkésítési programokra, 400 milliárd euró ad hoc megmentési és szerkezetátalakítási intézkedésekre. A brüsszeli bizottság a gazdasági válság miatt soron kívüli összeállítást készített arról, hogyan állnak az uniós tagországok az állami támogatásokra vonatkozó EU-szabályok alkalmazásával.
2009.04.08. 14:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112[2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista