2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A Manchester United a legértékesebb futballklub
A tekintélyes Forbes magazin tanulmánya szerint a Bajnokok Ligája-címvédő Manchester United a világ legértékesebb futballklubja. A Forbes honlapjának beszámolója szerint a gazdasági világválság ellenére a 25 legértékesebb egyesület becsült ára átlagosan nyolc százalékkal nőt, átlagértékük pedig 597 millió dollár. A listán az első öt csapat értéke meghaladja az egymilliárd dollárt, erre egyedül a profi amerikaifutball-ligában (NFL) van példa.
2009.04.10. 14:01
 
Még hátra van egy újabb Bajnai Gordon-Veres János találkozó
Veres János jövőjéről még nincs megegyezés - tudta meg az MTI szocialista forrásból. A miniszterelnök-jelöltnek így még a napokban egyeztetnie kell a pénzügyminiszterrel, mielőtt kedden bejelentené kormányának névsorát. Veres János pénzügyminiszter pénteken ezt nem erősítette meg, ehelyett azt hangsúlyozta: neki személy szerint az a fontos, hogy az a program, amelynek előkészítésében részt vett, és amelynek eredményeképpen a költségvetési hiányt sikerül 3 százalék alá szorítani, folytatódjon. Hozzátette: a program meghozta az Európai Bizottság elismerését, és javította Magyarország hitelességét.
2009.04.10. 13:53
 
 
Már külföldiek is keresztre feszíttetik magukat a Fülöp-szigeteken
Idén is keresztre feszítésekkel, vallási és rituális szokások keveredésével vette kezdetét nagypénteken a húsvét a Fülöp-szigeteken, ahol idén már külföldiek is keresztre feszíttették magukat. Buzgó hívők tucatjai vállalkoztak a keresztre feszítésre, sokan korbáccsal csapkodták hátukat, mások pedig Krisztus passióját, vagyis a szenvedéstörténet kántálták a nagypénteken kezdődött húsvéti ünnepségeken a katolikus többségű ázsiai országban, ahol a vallási szokások véres rituálékkal keverednek. A önkéntes keresztre feszítés extrém megnyilvánulása az elkötelezett hitnek, amelyet az egyház nem néz jó szemmel. A kontinens legnagyobb katolikus közösségét irányító püspöki konferencia ellenzi az ilyen rituálékat, mivel a penitenciát gyakorlók saját maguk bántalmazásáért várnak jutalmat.
2009.04.10. 13:49
 
 
Eltemették a földrengés áldozatait Olaszországban
Közös gyászszertartás keretében eltemették pénteken a földrengés áldozatainak többségét az olaszországi L'Aquilában; a pápa bátorságra és a remény megőrzésére szólította fel a gyászolókat üzenetében. Péntekre nemzeti gyásznapot hirdettek Olaszországban. Az állami temetésen mintegy tízezren gyűltek össze a virágokkal borított 205 koporsó körül a közép-itáliai város rendőriskolájának gyakorlóterén. Ez az egyetlen hely a romba dőlt városban, ahol a koporsókat el tudták helyezni, és a nagyszámú résztvevő is elfért. Több felnőtt koporsójának tetejére a velük elhunyt gyermek koporsóját is feltették. Jelen volt Giorgio Napolitano államfő, Silvio Berlusconi miniszterelnök és a parlament mindkét házának elnöke.
2009.04.10. 13:45
 
 
Kosárlabda: Rátgéber az év edzője
Rátgéber László, az Euroliga-győztes Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatának trénere lett a szezon edzője egy tekintélyes internetes szaklap szerint. Az eurobasket.com szezonzáró összegzésében az egyéni kategóriákban egy kivételével minden címet a múlt vasárnapi döntőben a spanyol Salamancát legyőző orosz csapat játékosainak, illetve edzőjének adott. A lap ugyan a sorozat első és második számú ötösébe sem választott be senkit a negyedik helyen végzett MKB Euroleasing-Sopron, illetve a negyeddöntőig jutott MiZo Pécs 2010 csapatából, de az "elismerést érdemlő teljesítmény" címszó alatt kiemelt nyolc kosaras között helyet kapott Jelena Milovanovic (Sopron) és Iványi Dalma (Pécs) is.
2009.04.10. 13:27
 
A szocialisták megkapták a Bajnai-program vázlatát
Kezdenek programformát ölteni a Bajnai-kabinet válságkezelő intézkedései - tudta meg az MTI pénteken több vezető szocialista politikustól, miután megismerték a Bajnai-program vázlatát. A Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt és az MSZP-frakció vezetői közötti reggeli megbeszélésén a szocialisták vázlatosan megismerhették azokat az elképzeléseket, amelyekre az új kormányfő a programját építené. Az MTI úgy tudja, szóba került az alapvető élelmiszerek áfakulcsának csökkentése is. Az adótörvények vitáját a parlament a tervek szerint az április 20-ai héten kezdené meg, akkortól lehetne módosító indítványokat benyújtani a Veres János vezette Pénzügyminisztérium által benyújtott csomaghoz.
2009.04.10. 13:12
 
Bajnai kedden ismerteti a kormány összetételét az SZDSZ-szel
Az SZDSZ vezetői és Bajnai Gordon megállapodtak arról, hogy a miniszterelnök-jelölt kedd reggel 9 órakor ismerteti az SZDSZ országgyűlési képviselőcsoportjával kormányának összetételét és a válságkezelő program részleteit - mondta a megbeszélést követően az MTI-nek Kóka János pénteken. A frakcióvezető közölte, hogy a másfél órás tanácskozáson csak a programról beszélgettek.
2009.04.10. 13:08
 
 
Abdel-Azíz Buteflika győzött az algériai elnökválasztáson
Abdel-Azíz Buteflika algériai elnököt elsöprő többséggel újraválasztották tisztségébe a csütörtöki elnökválasztáson - jelentette be pénteken az észak-afrikai ország belügyminisztere. A közel húszmillió választópolgár 75 százaléka adta le voksát - ami rendkívüli arányú részvételnek számít Algériában - és 90 százalékuk a hivatalban lévő elnököt támogatta. A 72 éves politikusnak ez lesz a harmadik elnöki megbízatása. Az alkotmány korábban még előírta, hogy a köztársasági elnök csak egyszer választható újra, de Buteflika úgy módosíttatta az alaptörvényt, hogy harmadszor is indulhasson.
2009.04.10. 12:59
 
 
Bajnai Gordon a kancelláriaminiszterrel tárgyalt
Fél kettő után távozott Bajnai Gordontól Kiss Péter. A kancelláriaminiszter a rá váró újságíróknak arról, hogy elvállalja-e a társadalmi egyeztetésért felelős tárca nélküli miniszteri posztot, csak annyit mondott: a beszélgetéseknek csaknem a végére jutottak, és erről a kérdésről Bajnai Gordon fog dönteni. Arra, hogy milyen baloldali elemekkel akarják kiegészíteni a kormányprogramot, úgy válaszolt, hogy ezekről korábban Lendvai Ildikó pártelnök már nyilatkozott. Olyan elemeket akarnak beépíteni, amelyek nem csökkentik a program súlyát, de a közteherviselés szempontjából igazságosabbá teszik - fűzte hozzá.
2009.04.10. 12:55
 
 
Császári aranylakodalom Japánban
Japánban pénteken ünnepli ötvenedik házassági évfordulóját a 75 éves Akihito császár és nála egy évvel fiatalabb felesége, Micsiko császárné. A szigetországban az évforduló kapcsán megjelent cikkek nagy terjedelemben foglalkoztak az 1959-es esküvővel, amely a japán gazdasági csoda kezdetét is szimbolizálta. Micsiko személyében először került polgárlány a 2600 éves császári dinasztiába, jelképezve az idők változását. 1957-ben egy teniszpályán találkozott az akkor még koronaherceg Akihitóval, szerelmi történetük lázban tartotta a szigetországot.
2009.04.10. 12:43
 
 
A királynő különleges húsvéti érmeajándéka idős alattvalóknak
Egy XIII. századig visszanyúló hagyomány részeként különleges húsvéti érméket ajándékozott 166 idős alattvalójának II. Erzsébet angol királynő. A 83. születésnapját néhány héten belül ünneplő uralkodó nagycsütörtök alkalmából adta át a különleges ezüstérméket idős alattvalóinak, 83 férfinak és 83 nőnek. A ceremónia legidősebb résztvevője egy 107 éves hölgy volt. A Londontól 110 kilométerre észak-keletre élő Kathleen Grimwood mosolyogva vette át ajándékát a királynőtől. A Buckingham-palota szerint minden bizonnyal Kathleen Grimwood a valaha volt legidősebb kitüntetett, ezt azonban a hiányos feljegyzések miatt nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni.
2009.04.10. 12:28
 
 
Voronin moldovai elnök a szavazatok újraszámlálását kéri
Vladimir Voronin moldovai elnök pénteken azt kérte az alkotmánybíróságtól, hogy rendelje el a parlamenti választások voksainak teljes újraszámlálását az ország stabilitásának helyreállítása érdekében - jelentette a moldovai Omega hírügynökség. Az ellenzék vitatja a múlt vasárnap megtartott választások eredményét, és a fővárosban kedden zavargásokba torkollott az ellenzéki pártok által meghirdetett tüntetés. Chisinauban péntek délben nyugalom volt, a 10 órára meghirdetett tüntetést az ellenzék nem tartotta meg. Az újabb demonstrációra, amelyet az egyik ellenzéki pártot vezető főpolgármester engedélyezett, a főváros központi terén került volna sor, ahol a kormány és a központi televízió székháza is áll.
2009.04.10. 11:51
 
 
Fidesz: végzetes időhúzás zajlik
Mindaz, ami most zajlik a Bajnai-kormány létrehozása érdekében, a totális reménytelenséget jelenti Magyarország számára - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón. Mint mondta, hónapok óta zajlik a végzetes időhúzás; pedig ha valamikor, akkor most lenne szükség hatékony intézkedésekre és valódi kormányzásra. "Azonban nem kormányzás folyik hónapok óta, hanem a hatalomhoz való görcsös ragaszkodás és a válság félrekezelése" - fogalmazott. Hozzátette: azok a titkos egyezkedések, amelyek a hatalom megtartásáért zajlanak, az emberek háta mögött történnek, holott ez a válság az emberek életéről szól.
2009.04.10. 11:42
 
 
Húsvéti robbantásra készült az Angliában őrizetbe vett csoport
Húsvét idején készült "látványos méretű" terrormerényletre az a csoport, amelynek tagjait a héten vették őrizetbe Anglia északnyugati térségében - írták a pénteki brit lapok. Az utóbbi évek legnagyobb terrorellenes rajtaütését csütörtökre virradó éjjel hajtotta végre több száz fegyveres rendőr és elhárítási ügynök Manchester és Liverpool környékén. Az akcióban 12 személyt vettek őrizetbe, közülük 11 pakisztáni születésű. A műveletet előre kellett hozni, mert a Scotland Yard azóta lemondott terrorelhárítási parancsnoka véletlenül felfedte a rajtaütés tervezetét.
2009.04.10. 10:52
 
Húsvétkor fokozott közúti ellenőrzéseket tart a rendőrség
A húsvéti időszakban, péntektől hétfőig fokozott közúti közlekedési ellenőrzéseket tart Budapesten a rendőrség, különösen az ittas vezetőkre és gyorshajtókra figyelnek majd. Az ellenőrzés alapvető célja az ittas vezetők, a gyorshajtók és a szabálysértők kiszűrése, valamint a balesetmegelőzés és a lopott autók felderítése - áll a rendőrség közleményében. A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy a legcsekélyebb mennyiségű alkohol fogyasztása is tilos.
2009.04.10. 10:42
 
 
Iskolai lövöldözés volt Athénban, négyen megsérültek
Megsebesített három embert, majd főbe lőtte magát pénteken egy diák Athénban egy iskolánál. A kórházba szállítás után az ámokfutó belehalt sérüléseibe. A 19 éves diák hátrahagyott leveléből az derül ki, hogy nem bírta elviselni társai állandó piszkálódását. Az ámokfutó megsebesített két járókelőt a kollégium előtt, az épület bejáratánál pedig egy diákot, végül fejbe lőtte magát. A fiatalember két kis kaliberű lőfegyverrel támadt, áldozata két 30 év körüli férfi, akiket a lábukon ért lövés, és egy 18 vagy 19 éves diák. Őt súlyos sérüléssel, mellkasi lőtt sebbel szállították el a mentők. A munkanélküli ügynökség (OAED) által fenntartott szakképző iskola kollégiumának igazgatója szerint az ámokfutó 19 éves, az intézmény tanulója.
2009.04.10. 09:56
 
 
A fogyasztói árak 2,9 százalékkal nőttek
A fogyasztói árak márciusban 0,5 százalékkal nőttek februárhoz képest, és 2,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az adat megfelel az elemzői várakozásoknak. Márciusban lelassult az infláció, a fogyasztói árak februárban még 3 százalékkal haladták meg az egy évvel ezelőtti szintet, és 1 százalékkal nőttek januárhoz képest. Az idei első három hónapban átlagosan 3 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában. A maginfláció márciusban 0,2 százalék, 12 havi összehasonlításban 3,1 százalék volt. A nyugdíjas fogyasztói kosárra számított áremelkedés 12 havi indexe márciusban 4,2 százalékot tett ki.
2009.04.10. 09:04
 
Obama 83,4 milliárd dollárt kért az iraki és az afganisztáni háborúra
Barack Obama amerikai elnök 83,4 milliárd dollárt kért helyi idő szerint csütörtökön a kongresszustól az iraki és az afganisztáni háború finanszírozására. A kiegészítő finanszírozás az új Afganisztán-stratégia, illetve az iraki kivonulást előkészítő folyamat megvalósításához szükséges - mondta Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője. Amerikai médiajelentések szerint 75 milliárd dollárt a tervek szerint katonai és hírszerzési műveletekre költenének, a fennmaradó összeget pedig diplomáciai és fejlesztési célokra fordítanák. 400 millió dollárt Pakisztánnak juttatnának az iszlamista felkelők elleni küzdelem támogatására.
2009.04.10. 08:08
 
 
Al Pacino mint Napóleon
Napóleon szerepét fogja játszani az Oscar-díjas Al Pacino következő filmjében, amely egy gyermekkönyv filmadaptációja. A Betsy és a császár című film a britek által Szent Ilona szigetére száműzött császár életének utolsó napjaiban játszódik, és egy 14 éves kislánnyal való kapcsolatáról szól. A színész mindig is szeretett volna Bonaparte Napóleon bőrébe bújni, és most teljesül ez az álma ebben a különleges változatban, amelynek semmi köze sincs a császár valódi életrajzához - írja a The Hollywood Reporter című lap. A száműzött francia császár és a jelenlétében cseppet sem elfogódott Betsy történetének forgatásához ősszel fognak hozzá.
2009.04.10. 07:42
 
 
EP-választás: máig mindenkinek meg kell kapnia az ajánlószelvényt
Máig mind a 8 millió választásra jogosultnak meg kell kapnia a június 7-ei európai parlamenti (EP) választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt. A választóknak ezen a héten, tehát április 6-a és 10-e között kell megkapniuk az értesítést a névjegyzékbe való felvételről és az ajánlószelvényt. Az értesítő tartalmazza a családi és utónevet, a lakcímet, a személyi azonosítót, a névjegyzékbeli sorszámot, a szavazás helyét és idejét, s a szavazással kapcsolatos egyéb tudnivalókat. A névjegyzéket április 8-tól 15-ig kell közszemlére tenni. Aki a névjegyzékből kimaradt, és a törvényes határidőig, április 15-én délután négy óráig nem emel ez ellen kifogást, a szavazás napján már nem kérheti névjegyzékbe vételét.
2009.04.10. 07:41
 
Geronában megbüntetik azokat, akik nem viszik sétálni a kutyájukat
Megbírságolják ezentúl az észak-spanyolországi Geronában azokat a kutyatulajdonosokat, akik nem viszik el naponta legalább húsz percre sétálni házi kedvencüket. Azok is bírságra számíthatnak, akik nagyon kicsi helyen vagy hat óránál hosszabb ideig megkötve tartják az állatot. Az utcán kutya nem tartózkodhat póráz nélkül, tilos kóbor állatokat, például a macskákat etetni; aki nem tartja magát ehhez, azt 150 euróra büntetésre számíthat. A drákói szabályozást a következő tanácsülésen hagyják jóvá, a bírság 400 euróig terjedhet.
2009.04.10. 07:33
 
 
Az MSZP és az SZDSZ is tárgyalt Bajnai Gordonnal
Az MSZP-frakció vezetősége a képviselőcsoport javaslatairól beszélt Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölttel; azokról, amelyekkel kiegészülhet a válságkezelő program - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti frakcióvezetője, a párt elnöke pénteken Budapesten, újságíróknak. Arra a kérdésre, hogy melyek ezek a javaslatok, a politikus közölte: meg fogják hallani a programot a miniszterelnök-jelölt előadásában. Később az SZDSZ politikusaival találkozott Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt. Kóka János frakcióvezető és Horn Gábor ügyvivő egyaránt autóval hagyta el az épületet, a sajtónak egyikük sem nyilatkozott.
2009.04.10. 07:30
 
 
288 forint alatt járt az euró késő este
Az euró 288 forint alatt állt csütörtökön késő este a bankközi devizapiacon. Erősödött a zloty, és kisebb mértékben a cseh korona is. A forint ezzel már a lélektaninak számító 290/euró szint alatt van. A forint annak ellenére erősödött, hogy Király Júlia, az Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke csütörtökön úgy vélte, a magyar gazdaság a korábban vártnál mélyebb recesszióba kerülhet. Általában erősödtek a közép-európai devizák, miután az értéktőzsdék világszerte javultak.
2009.04.10. 07:12
 
 
Obama kormánya 17 600 autót vásárol amerikai gyáraktól
Barack Obama kormánya 17 600 üzemanyag-takarékos autót vásárol amerikai gyáraktól június 1-jéig - jelentette be csütörtökön az amerikai elnök, hangsúlyozva, azt szeretné, hogy az amerikai autóipar erős maradjon. Obama közölte, hogy a járműveket - amelyekkel részben a kormányzati flottát újítják fel - a három nagy detroiti gyártól, a General Motorstól, Chryslertől és a Fordtól szerzik be. A kormány 285 millió dollárt fordít a kocsik vásárlására; az összeget abból a 787 milliárd dolláros gazdaságösztönző csomagból különítik el, amelyet a kongresszus februárban fogadott el.
2009.04.10. 07:04
 
Trichet: az EKB tovább csökkentheti a kamatot
További kamatcsökkentésre lát lehetőséget az Európai Központi Bank (EKB) elnöke. Egy francia tévétársaságnak nyilatkozva Jean-Claude Trichet azt mondta, hogy lehetséges a további kamatcsökkentés. Az EKB a múlt héten 1,5 százalékról 1,25 százalékra, rekord mélyre csökkentette az alapkamatot. A legtöbb elemző akkor nagyobb, 50 bázispontú kamatvágást várt 1,00 százalékra. Trichet azt mondta még, hogy nincs hova tovább gyengíteni az egynapos betéti kamatot, miután azt egy hete 25 bázisponttal 0,25 százalékra fogta vissza az EKB. A bankvezető hangsúlyozta, hogy míg az idei év a gazdaság szempontjából igen kedvezőtlenül alakul, jövőre elindulhat az élénkülés a kormányzati intézkedések hatására.
2009.04.09. 20:35
 
Női kosárlabda NB I : elődöntős a Pécs
A Pécs csütörtökön nyert Szolnokon, így bejutott az UNIQA női kosárlabda NB I elődöntőjébe. Eredmények, negyeddöntő: 2. mérkőzés: Szolnoki NKK-MiZo Pécs 2010 49-65 (11-17, 16-18, 15-16, 7-14). Továbbjutott: a Pécs, 2-0-val. 1. mérkőzés: MKB-Euroleasing Sopron - Vasas-Csata 102-49 (32-12, 23-15, 22-13, 25-9). A második mérkőzést szombaton rendezik.
2009.04.09. 20:10
 
 
Demonstrációt szerveznek a tűzoltók a túlórapénzekért
Demonstrációt szervez a Legfelsőbb Bíróság épülete elé a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ) a tűzoltók kifizetetlen túlórapénze miatt - erről egyhangúlag döntöttek a résztvevők a szervezet csütörtökön véget ért, háromnapos küldöttgyűlésén, Siófokon. Hócza György ügyvivő az MTI-nek elmondta: a tiltakozó akciót eredetileg április 22-ére tervezték, de pár héttel elhalasztják, mert a tűzoltók április 18-án csatlakoznak ahhoz a demonstrációhoz, amelyet a közszférában dolgozók a béren kívüli juttatások megadóztatása ellen tartanak. Az ügyivő korábbi közlése szerint a HTFSZ tagságát érintően 81 városban zajlanak perek a kifizetetlen túlóra miatt, de a szakszervezet hiába vár jogegységi döntésre.
2009.04.09. 19:29
 
A Pentagon békés megoldást keres a szomáliai kalózakcióban
Az amerikai védelmi minisztérium békés megoldásra törekszik a szomáliai kalózok által elfoglalt teherhajó ügyében - közölte csütörtökön a tárca szóvivője, utalva arra, hogy a fegyveres beavatkozás sem kizárt. "Igyekszünk békés úton megoldani a helyzetet (...), de nem zárunk ki semmilyen lehetőséget" - mondta Bryan Whitman. Washingtoni idő szerint csütörtök kora délutánig nem rendeződött a Maersk Alabama sorsa; az amerikai zászló alatt közlekedő dán konténerhajót előző reggel érte kalóztámadás az Indiai-óceánon, Szomália partjainál. A Pentagon szerint patthelyzet alakult ki a kalózokkal folytatott egyezkedésen.
2009.04.09. 19:15
 
 
Egyetlen népszavazási kezdeményezést sem hitelesített az OVB
Hét népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtő ívének hitelesítését tagadta meg csütörtöki ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB). Az OVB szerint nem egyértelmű az a népszavazási kérdés: "Egyetért-e azzal, hogy a lopás bűntettnek minősüljön tekintet nélkül az elkövetési értékre és az elkövetési módra?" Ugyanezért nem hitelesítette az a kérdést, amely a választási rendszer átalakítását célozva arról szól: a területi választókörzetekben a listás képviselőket úgy válasszák meg, hogy a szavazók a pártok listái közül legfeljebb hármat (akár egy listát 3 szavazattal is) támogathassanak.
2009.04.09. 19:05
 
 
Robert De Niro japán éttermet nyitott Moszkvában is
Robert De Niro japán éttermet nyitott meg Moszkva belvárosában csütörtökön Macuhisza Nobujuki, a világ legnagyobb szusitekintélyének számító szakács társaságában. A sztár a megnyitón nem túl kiöltözötten és kissé borotválatlanul számolt be arról, mennyire szereti Moszkvát, s itteni barátait - köztük Nyikita Mihalkov rendezőt és Oleg Jankovszkij színészt -, akikkel előző nap találkozott. Mint mondta, készíteni nem tud szusit, de enni igen. Macuhisza Nobujuki (Nobu) eredetileg egyik törzsvendégével, De Niróval hozta létre Manhattanben a Nobu New York éttermet, amelyet a fergeteges siker nyomán mostanra 18 országban további 22 követett, s legtöbbjük a legkiválóbb éttermeknek járó Michelin-csillaggal is rendelkezik.
2009.04.09. 19:00
 
Kevesebb férfi alsónadrág fogy Amerikában, ez a súlyos válság biztos jele
A férfi alsónadrágok forgalmának visszaesése a súlyos gazdasági válság biztos jele, legalábbis az amerikai központi bank egykori nagy tekintélyű elnöke, Alan Greenspan számára is volt az egyik legmegbízhatóbb mutató - írta a Huffington Post hírportál csütörtökön. Greenspan híres volt arról, hogy merőben szokatlan mércéket használt a gazdaság állapotának figyelésére. Ezek egyike volt a férfi alsónadrág forgalmának alakulása. Greenspan korábban rámutatott, hogy a férfi fehérnemű keresletének akár csekély csökkenése azt jelzi: a fogyasztók nagyon súlyos helyzetben vannak.
2009.04.09. 19:00
 
 
Ecsődi László szocialista képviselő házát akarta felrobbantani egy férfi
Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő ingatlanát akarta felrobbantani a rendőrök által szerdán elfogott négy gyanúsított egyike, őt azzal is gyanúsítja az ügyészség, hogy lövést adott le 2007 decemberében Hiller István oktatási és kulturális miniszter házára - tájékoztatta az MTI-t a nyomozó főügyészség csütörtökön. Az ügyészség közlése szerint a robbanóanyag, amelyet a gyanúsított fel akart használni, emberi élet kioltására is alkalmas volt. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-nek azt mondta: a gyanúsított tagadta a terhére rótt bűncselekményeket, a gyanúsítás ellen panasszal élt és megtagadta a vallomástételt. Az ügyészség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását.
2009.04.09. 18:20
 
 
Megkezdte munkáját Olaszországban a magyar segélyszervezet
Csütörtökön megkezdte a munkát a magyar segélycsoport a földrengés sújtotta Közép-Olaszorszában. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai a Rómától több mint száz kilométerre fekvő L'Aquilla városában és a katasztrófa által leginkább sújtott Onnában tájékozódnak. Az olasz és a magyar segélyszolgálat együtt méri fel a károkat és tervezi meg a következő lépéseket. "Próbáljuk felmérni a speciális, egyedi igényeket, fókuszba helyezve a legkiszolgáltatottabb csoportokat, így a nőket, gyerekeket és időseket" - mondta Sasvári Gábor, a magyar ökumenikus segélyszervezet projektkoordinátora az MTI tudósítójának.
2009.04.09. 17:51
 
Ahmadinezsád: Irán hajlandó lenne tárgyalni nukleáris programjáról
Irán hajlandó lenne tárgyalni atomfejlesztési programjáról, de csak ha tiszteletben tartják a jogait - jelentette ki csütörtökön Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök a nagyhatalmak előző napi javaslatára válaszul. Az elnök szerint a korábbi tárgyalások a nyugat hibájából voltak sikertelenek, mert az iráni nukleáris program korlátozását akarták elérni. "Egyoldalú tárgyalásokat, feltételes tárgyalásokat, a fenyegetés légkörében folyó tárgyalásokat egyetlen szabad ember sem fogad el" - mondta Ahmadinezsád egy iszfaháni beszédében.
2009.04.09. 17:46
 
Csődgondnokságot kért a bíróságtól az Ajka Kristály Kft.
Csődgondnoksági kérelmet nyújtott be a Veszprém Megyei Bíróságra az Ajka Kristály Kft. - tájékoztatta Katzer Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója csütörtökön az MTI-t. Elmondta: az európai üvegipari cégek 40-60 százaléka csődbe, vagy annak közelébe jutott, s ők is a "túlélésükért küzdenek". Rámutatott: mivel döntően - 90 százalékban - exportra termelnek, így a gazdasági, pénzügyi válság azonnal éreztette a hatását náluk, a megrendeléseik januárban és februárban például legalább 60 százalékkal estek vissza.
2009.04.09. 17:35
 
250 milliós bírság a Kikelet II. akció első hetében
Kétszázötvenmillió forint bírsággal szankcionálták a hatóságok a szabályokat megkerülő termelőket és kereskedőket a Kikelet II. nevű tavaszi fogyasztóvédelmi akcióellenőrzés első hetében - közölte Kondorosi Ferenc az Új rend és szabadság program kormánybiztosa csütörtökön az MTI-vel. Április 1. és 7. között a hatóságok mintegy 8400 ellenőrzést végeztek, és a feltárt jogsértések miatt 1400 esetben szankcionálták a szabályokat megkerülő termelőket és kereskedőket. Ezen kívül több száz esetben a szabálytalanság megszüntetésére szólították fel az érintett gazdálkodókat, vagy megtiltották a végzett tevékenység folytatását, időlegesen bezártak 54 üzletet, és kivontak a forgalomból 10 tonna élelmiszert.
2009.04.09. 17:30
 
Folytatódik a sztrájk az Eiffel-toronyban
Folytatódott csütörtökön a dolgozók egy részének sztrájkja a párizsi Eiffel-toronyban. A világ egyik legnépszerűbb turistalátványossága délig teljesen zárva maradt, délután pedig a négy pillérből, illetve liftből csak egyet nyitottak meg a látogatóknak, akiknek közel 100 méteres sort kellett végigállniuk. A leghíresebb párizsi építmény dolgozói - a tornyot a közönség előtt lezárva - szerdán hirdettek sztrájkot az ötszáz alkalmazott munkahelyének védelmében, valamint a látogatók fogadásának magasabb színvonaláért, a turisták és a személyzet jobb biztonságáért.Az intézmény vezetősége és a sztrájkolók között csütörtökön is folytatódtak a tárgyalások. Az Eiffel-tornyot évente több mint 6 millióan keresik fel, eddig több mint 230 millióan váltottak ide jegyet.
2009.04.09. 17:05
 
MLSZ: 10 csapat kapta meg a licencet a következő szezonra
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) első fokú licencadó testülete csütörtökön tíz klubnak megadta az induláshoz szükséges engedélyt a 2009/2010-es szezonra, míg további tízet hiánypótlásra kötelezett. Az MLSZ tájékoztatása szerint a tízből hét csapat nemzetközi, UEFA-licencet kapott, míg további három nemzetit. A hiányos kérelmet beadó egyesületeknek április 30-ig van lehetőségük a szükséges anyagok pótlására. Licencet kapott klubok: - Nemzetközi (UEFA): DVSC-TEVA, Fehérvár FC, Győri ETO, Budapest Honvéd, Gabona Trans Kaposvári Rákóczi, MTK Budapest, ZTE - Nemzeti (NB I): FTC, Paksi FC, Pécsi MFC.
2009.04.09. 16:55
 
 
Várhatóan elfogadja a parlament a bizalmatlansági indítványt
Várhatóan elfogadja a parlament a konstruktív bizalmatlansági indítványt. Jelenleg csak azt tudni biztosan, hogy az MSZP és az SZDSZ többsége támogatja a kormányfőváltást, a Fidesz és a KDNP elutasítja az egész eljárást, a függetlenné vált MDF-esekről pedig még nem ismert, hogyan viszonyulnak a szavazáshoz. Az április 14-én napirendre kerülő bizalmatlansági indítványnak 204 támogató szavazata lehet, amennyiben az MSZP-s és az SZDSZ-s képviselők pártjuk vezető testületeinek döntése alapján, illetve a Bajnai Gordont támogató nyilatkozat szerint szavaznak, és közülük senki nem hiányzik a voksolásról. A 205. voks Gyenesei István önkormányzati miniszteré lehet.
2009.04.09. 16:50
 
 
Úthenger vezetőjét bírságolták meg gyorshajtásért az ukrán rendőrök
Gyorshajtás címén bírságolták meg egy úthenger vezetőjét a közlekedési rendőrök az észak-ukrajnai Szumi városban, mert a jármű akadályozta a gyalogosok átkelését a zebrán. Az éber rendőrök viszonylag jelentős összegre, 265 hrivnyára (kb 8,5 ezer Ft) büntették a maximum öt kilométeres haladási sebességre képes úthenger 35 éves tapasztalattal rendelkező vezetőjét, mert szerintük aszfaltozás közben meg kellett volna állnia a gyalogátkelőhely előtt - adta hírül csütörtökön az ukrán TNT tévécsatorna.
2009.04.09. 16:10
 
 
Kedd reggel dönt a konstruktív bizalmatlansági indítványról az SZDSZ
Kóka János kedd reggelre hívta össze az SZDSZ országgyűlési képviselőcsoportjának ülését, amelyen a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ellen benyújtott konstruktív bizalmatlansági indítvány megszavazásáról döntenek - közölte a frakcióvezető csütörtökön. A politikus közölte: a képviselők szavazataikat a válságkezelő program és a kormány összetételének ismeretében fogják leadni. Az MTI kérdésére hozzátette, nem volt olyan javaslat, hogy Bajnai Gordon miniszterelnök-jelöltet meghívják az ülésre. Az MTI más szabad demokrata forrásokból úgy értesült, hogy a jelenlegi állás szerint az a 15 képviselő, aki már aláírta a Bajnai Gordon által kért politikai szándéknyilatkozatot, igennel szavaz a jelölt megválasztására.
2009.04.09. 15:58
 
 
A Romániához fűződő diplomáciai viszony helyreállítását kéri Moldovától az EU
Az Európai Unió kinyilvánította csütörtökön, hogy teljes mértékben tiszteletben tartja Moldova szuverenitását, de azt kéri, hogy állítsa helyre diplomáciai kapcsolatait Romániával. A moldovai kormány a szomszédos Romániát vádolta meg a zavargások szításával, és szerdán kiutasította a román nagykövetet. Állítólag román újságírókat sem engedtek be az országba. "Noha megértjük, hogy nagyon bonyolult Moldova és Románia viszonya, arra szólítjuk fel a moldovai kormányt, hogy állítsa helyre a normális viszonyt" Bukaresttel - hangzik ezzel kapcsolatban az EU-trojkát alkotó francia, cseh és svéd külügyminiszter közös nyilatkozata. Románia diszkriminatívnak, túlzónak és sértőnek értékelte a moldovai lépéseket.
2009.04.09. 15:56
 
Tavaly 200 milliárd volt a becsült hazai nettó reklámköltés
Tavaly mintegy 200 milliárd forint forgott ténylegesen a hazai hirdetési piacon a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) becslései szerint - erről Skriba Judit, a szakmai szervezet ügyvezetésének tagja beszélt a Napi Gazdaság című lap által szervezett csütörtöki budapesti konferencián. Mindez azt jelenti, hogy míg 2000-ben a fele, addig tavaly a harmada volt a listaáron számított költségnek a tényleges kiadás; miközben a lakosonkénti 92 amerikai dolláros költés a volt szocialista országok között "előkelő helyet" jelent, uniós viszonyításban volna még mit növekednünk - mondta.
2009.04.09. 15:55
 
 
Vértes András: 2011 és 2013 között lesz Magyarországon euró
A legjobb esetben két év múlva, pontosabban 2011 és 2013 között Magyarországon euró lesz a fizetőeszköz - mondta Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke csütörtökön Győrben. Vértes András a "Van kiút a válságból" című fórumon kifejtette: csak akkor lesz már 2011-ben euró a fizetőeszköz Magyarországon, ha meglesz ehhez a szükséges rugalmasság Brüsszelben. Az egyoldalú, az eurózónához történő csatlakozás nélküli bevezetést viszont lehetetlennek tartja a GKI elnöke. Amikor Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz vállalta, hogy tagja lesz az euró zónának is, és ígéretet tett, hogy a tagságot egyeztetett módon valósítja meg - emlékeztetett Vértes András.
2009.04.09. 15:49
 
 
Berlusconi: eurómilliárdokba kerül a földrengéskárok helyreállítása
Eurómilliárdokba kerül majd a földrengés sújtotta közép-olaszországi Abruzzo régió helyreállítása - közölte csütörtökön az olasz kormányfő. Silvio Berlusconi azt követően beszélt erről, hogy a kabinet 100 millió eurós rendkívüli segélyt hagyott jóvá a természeti csapás sújtotta térség számára. A politikus nem közölte, hogy az újjáépítés pénzügyi fedezetét milyen forrásból teremti elő a kormány. Közben 279-re emelkedett a hétfői földrengés halálos áldozatainak száma, miután megtalálták egy diák holttestét L'Aquila város egyetemi kollégiumának romjai között. A halálos áldozatok között húsz gyermek van.
2009.04.09. 15:41
 
 
OMV: lezárult a Mol-részvények eladása
Az OMV AG lezárta a Mol-részvények eladását, a tranzakció után az OMV már nem rendelkezik Mol-részvénnyel - közölte az osztrák olajipari vállalat az MTI-vel csütörtökön. Az OMV a múlt hét hétfőn jelentette be, hogy eladja a birtokában lévő 21,2 százalékos Mol csomagot - ami 22.179.488 részvénynek felel meg - az orosz Surgutneftegasnak 1,4 milliárd euróért. Az adásvétel csütörtökön zárult le.
2009.04.09. 15:10
 
 
Az MSZP és az SZDSZ vezetői már tudják, kik lesznek a kormánytagok
Az MSZP és az SZDSZ legszűkebb vezetősége lényegében már tudja a Bajnai-kormány összetételét, de a pártok testületei és a frakciók csak közvetlenül a keddi bejelentés előtt ismerik majd meg a neveket - tudta meg az MTI több vezető szocialista és szabad demokrata politikustól. Az MSZP-frakció tagjai csütörtökön délután egyeztetnek, az akkor már várhatóan megválasztott kormányfővel a kabinet programjáról, és tehetnek javaslatot annak kiegészítésére. Az SZDSZ vezetői pénteken is egyeztetnek Bajnai Gordonnal a kormányalakítás menetrendjéről, kedden pedig együttes ülést tart az ügyvivői testület és a frakció.
2009.04.09. 15:00
 
 
TÁRKI: a magyarok félnek leginkább a válságtól
A magyarok érzik leginkább a pénzügyi válság hatását a visegrádi országok lakosai közül, és a válságtól való félelem is leginkább a magyarokra jellemző - derült ki a TÁRKI kutatásából, amelyet csütörtökön az MTI-hez is eljuttatott. A visegrádi országok lakosainak többsége egyetért abban, hogy országa gazdaságára a pénzügyi válság már hatással volt. A magyarok egynegyede tart attól, hogy bár most még nem érezte a válság hatását, várhatóan érezni fogja, és mindössze a megkérdezettek hat százaléka válaszolta azt, hogy szerintük őket nem fogja érinteni a válság. Ugyanezt a lengyelek közel egynegyede, a szlovákok nyolcada, míg a csehek közel ötöde véli így.
2009.04.09. 14:36
 
 
Aláírták az élelmiszer etikai kódexet
A nagy áruházláncok polcain július 1-jétől 80 százalékban magyar élelmiszert találhat a fogyasztó, miután a termelői, feldolgozói és kereskedői szakmai, valamint az érdekképviseleti szervezetek megbízottai csütörtökön a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumban aláírták az élelmiszer etikai kódexet. Gráf József, az agrártárca vezetője elmondta, hogy a kódex aláírásával több hónapos egyeztetési folyamat zárult le, amelynek eredményeként a magyar élelmiszervertikum szereplői rögzítették az együttműködés szabályait. A miniszter jelezte azt is, hogy az etikai kódexhez a szaktárca mellékletet csatolt, amelyet ő maga ír alá, és ebben az FVM garantálja az etikai kódex működésének feltételeit.
2009.04.09. 14:34
 
 
Jelentős kedvezményekkel várja a fiatalokat a Sziget fesztivál
Idén akár 50 százalékkal is olcsóbban juthatnak Sziget fesztivál hetijegyéhez az egyetemista és főiskolás diákok. A 17. fesztivál augusztus 12-17. között lesz, a rendezvény egyik újdonsága, hogy külön nagyszínpadot kapnak a magyar sztárok, az eddigi nagyszínpad pedig csak a külföldieké lesz. Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetője kiemelte: a gazdasági válság a fesztiválszervezőket is érinti, hiszen sok cég visszafogta reklámkiadásait, és tartanak attól is, hogy kevesebben engedhetik meg maguknak az ilyen jellegű költségeket. Ezért - bár a napijegyek ára 10 ezer forintra emelkedik - különböző kedvezményeket kínálnak majd a fiataloknak.
2009.04.09. 14:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111[2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista