2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Beyonce thrillere volt a legnézettebb hétvégén az amerikai mozikban
Beyonce Obsessed (Megszállott) című kényszerű szerelmi háromszög thrillere volt a legkapósabb néznivaló az észak-amerikai mozikban a hét végén: 28,5 millió dollárért (6,4 milliárd forint) váltott rá jegyet közönség. A boxoffice-lista élére ugrott, Végzetes vonzerő-stílusú filmben a hiphop sztár ideális házasságába pancsol bele egy pszichotikus fiatal nő (Ali Larter), aki éppen az ő férjére veti ki hálóját. Az asszonyka azonban nem éppen áldozattípus, és foggal-körömmel harcol az uráért. A pénteken kezdődő nyári moziszezon előtt idén szokatlanul jól áll a filmes kassza Észak-Amerikában.
2009.04.27. 11:05
 
 
Giggs az év labdarúgója Angliában
A Manchester Unitedot erősítő Ryan Giggset választották az angliai labdarúgók az év játékosává. A 35 éves walesi középpályás - aki először részesült az elismerésben - csapattársai közül Nemanja Vidicet, Rio Ferdinandot, Cristiano Ronaldót és Edwin van der Sart, továbbá a liverpooli Steven Gerrardot utasította maga mögé a profi játékosokat tömörítő szervezet szavazásán. Giggs 17 évesen, 1991 márciusában mutatkozott be Sir Alex Ferguson együttesében, azóta tíz bajnoki címet, két BL-t, négy kupát és három ligakupát nyert. Szerdán az Arsenal elleni BL-elődöntőben vívhatja 800. mérkőzését a klub színeiben.
2009.04.27. 10:20
 
 
Magyar sertéstartók: fogyasztható a magyar sertéshús
Semmilyen élelmezésügyi kockázat nem merül fel a magyar sertéshússal szemben a mexikói sertésinfluenza megbetegedések kapcsán - közölte a Magyar Sertéstartók Szövetsége. A szövetség kiemeli: a magyar sertéstelepek állategészségügyi szempontból teljesen zártak, ezért a magyar sertéshús biztonsággal fogyasztható. Ezzel együtt a szövetség arra kéri a magyar állategészségügyi hatóságot, hogy azonnal kezdeményezzen Brüsszelben uniós szintű fellépést minden Amerikából, különösen Közép-Amerikából érkező hústermék behozatali tilalmának azonnali bevezetésére.
2009.04.27. 10:18
 
Férfi tenisz-világranglista: Ferrer egy helyet visszacsúszott
A spanyol David Ferrer ugyan vasárnap döntőt játszott Barcelonában, mégis visszacsúszott egy helyet a múlt heti álláshoz képest a férfi teniszezők világranglistáján. A profi játékosokat tömörítő ATP honlapja szerint jelenleg a 14., a rangsort pedig továbbra is honfitárs legyőzője, a katalán fővárosban sorozatban ötödször diadalmaskodó Rafael Nadal vezeti.
2009.04.27. 10:15
 
 
Mit hozhat a jövő?
Negyven éven belül várható tudományos újdonságokat jövendölt meg egy 46 kutatóból álló nemzetközi csoport a Wired magazin angol kiadásában. 1996-ban hasonló előrejelzést állítottak össze az amerikai kiadásban, de akkor nem tudták előre jelezni az iPod megjelenését, még az internet rendkívüli hatalmát sem. Most is elég óvatosak, jóslataik nagy részének már körvonalazódnak a jelei. Az orvostudomány akkorát fejlődik 2024-ig, hogy feltalálja az AIDS elleni oltóanyagot, 2030-ig a mesterséges szemet, 2032-ig pedig gyógyítani tudja a rákot. Tizenkét év múlva lesz férfiaknak szánt fogamzásgátló pirula, 2035-ig megszületik az automata gépkocsivezető. 2020-ig robotokkal és mesterséges intelligenciákkal fog az emberiség rendelkezni.
2009.04.27. 10:12
 
 
Magyarországon nincs sertésinfluenza-megbetegedés
Magyarországon nincs sertésinfluenza-gyanús megbetegedés, de a hatóságok felkészültek a védekezésre - közölte Falus Ferenc országos tiszti főorvos. Nincs járvány, nincs izgalomra ok - hangsúlyozta a szakember, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy még az Európai Unió területén sem találtak olyan megbetegedést, ami "igazoltan" sertésinfluenza lett volna. Falus Ferenc elmondta azt is: ha a vírus eljutna Magyarországra, "abban a pillanatban" el tudnák kezdeni az oltóanyag gyártását. Ez négy hetet venne igénybe, újabb négy hétig tartanának az ellenőrzések, így szükség esetén "gyakorlatilag 8-12 hét után az oltásokat tömegesen el lehetne kezdeni" - mondta.
2009.04.27. 10:04
 
 
Sertésinfluenza: rendkívüli miniszteri tanácskozást javasol az EB
Rendkívüli egészségügy-miniszteri tanácskozást javasolt hétfőn az Európai Unió bizottsága a sertésinfluenza-veszély miatt - jelentette be Brüsszelben a bizottság szóvivője. Mint Johannes Laitenberger közölte, Andrulla Vasziliu egészségügyi biztos az unió cseh soros elnökségéhez fordul a tanácskozás mielőbbi megrendezéséért. A biztos még a hétfői nap folyamán Luxemburgba utazik, hogy találkozzon az európai külügyminiszterekkel a helyzet értékelésére. A bizottság ugyanakkor azt is jelezte, hogy Európában továbbra sem fordult elő olyan sertésinfluenza-eset, amilyen Mexikóban eddig több mint száz ember halálát okozta, az Egyesült Államokban és Kanadában pedig többeket megbetegített.
2009.04.27. 09:46
 
 
Bajnai: lesz méltányosság az ingatlanadónál
Bajnai Gordon azt kérte a pénzügyminisztertől, hogy olyan ingatlanadó koncepció készüljön, amely az alacsony jövedelműeknél nem jár jelentős többletterheléssel, és legyen benne lehetőség a méltányosságra. A miniszterelnök hétfőn, a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában erre példaként a nyugdíjasok speciális helyzetének figyelembe vételét említette. Mint mondta, a tervezett adó az átlagos, méltányolható méretű ingatlanoknál nem jelent majd többletterhelést, hiszen most is többféle ilyen típusú adó van, de progresszív, vagyis ha valakinek nagyobb értékű ingatlana van, annak többet kell fizetnie.
2009.04.27. 08:42
 
 
Filmvetítésekkel ünneplik a Louvre húszéves piramisát
Szervezett vezetéssel és az üvegkupola történetét bemutató filmek vetítésével ünnepli üvegpiramisa felavatásának huszadik évfordulóját a párizsi Louvre múzeum. A Leoh Ming Pei kínai-amerikai építész által tervezett építményt 1989 márciusában Francois Mitterrand akkori francia államfő avatta fel. Ekkor heves viták bontakoztak ki a piramis körül: halottasháznak, gúla alakú kacatnak titulálták. Manapság azonban a Louvre legkedveltebb alkotásainak sorában a Milói Vénusz és a Mona Lisa után az előkelő harmadik helyet foglalja el, és a múzeum jelképévé vált.
2009.04.27. 08:39
 
 
Elégedettek az amerikaiak Obamával
Az amerikaiak túlnyomó többsége elégedett Barack Obama elnök tevékenységével - ez derül ki az ABC televíziós társaság felméréséből, amelyet az elnök hivatalba lépésének 100 napja alkalmából készítettek. A megkérdezettek 69 százaléka szerint Obama megfelelő módon látja el munkáját. Ez az arány szorosan megközelíti a Dwight Eisenhower elnök (1953-1961) esetében mért szintet, és magasan felülmúlja a közvetlen elődök, George W. Bush (2001-2009) és Bill Clinton (1993-2001) mutatóját. A válaszadók 50 százaléka úgy ítélte meg, hogy jó irányban haladnak az ügyek az Egyesült Államokban. Az utóbbi hat év alatt soha nem volt ilyen magas ez az arány, és Obama januári hivatalba lépése előtt mindössze 19 százalékon állt.
2009.04.27. 08:10
 
Másképp gondolkodnak a papagájok és a hollók
A papagájok és a varjúfélék intelligenciája immáron vitathatatlan - egyszerű számtanfeladatokat oldanak meg, élelemtartalékaikat eldugják konkurenseik elől, a táplálékkereséshez olykor eszközt is használnak. "Madarak gondolkodása" című projektjük résztvevői az egyik oldalon jákópapagájok és keák, a másik oldalon pedig hollók, új-kaledóniai varjak és szajkók. A holló például elrejti táplálékát konkurensei elől - a keának azonban nincs szüksége erre. A holló ennél fogva képes perspektívát váltani. Ha észreveszi, hogy valaki figyeli rejtekhely-keresés közben, új helyet talál ki.
2009.04.27. 08:05
 
 
Fogyókúrára fogták a sünt
Csökkentették adagját, sőt megvonták reggelijét Pöf-pöfnek, a kissé nagyra nőtt sündisznónak. A kilenchónapos nőstény 2,04 kilogramm súlyú, ami sündisznóéknál igencsak tetemes, hiszen egy kisebb macska súlyával vetekszik. Egy angliai sündisznó menhelyen ette degeszre magát kutya-és macskaeledelből. Az otthon másik 15 lakója 600-600 grammot nyom, ezért döntöttek úgy, hogy fogyókúrára fogják. 20 éve gondozok sündisznókat, de soha nem láttam Pöf-pöfhöz hasonlót. Amikor hozzánk került picinyke volt... Nem etetem jobban őt, mint a többit, mozogni azonban nem szeret - magyarázta a The Daily Telegraph brit lapnak Maureen Webb, a menhely vezetője.
2009.04.27. 08:01
 
 
A miniszteri fizetések csökkentéséről dönthet a Ház
A miniszterek fizetésének csökkentéséről szóló törvényjavaslatokról dönthet ma az Országgyűlés. Házszabálytól eltérés szükséges ahhoz, hogy a Bajnai-kormány első, a központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló törvényjavaslatot még ma elfogadja a Ház. A javaslat megteremti annak lehetőségét, hogy a miniszterelnök az egyes miniszterek illetményét legfeljebb 15 százalékkal csökkentse. Az előterjesztés másik eleme szerint az állami vezetők nem válthatják meg pénzben ki nem vett szabadságukat, ha hatáskörgyakorlásuk megszűnésétől számított harminc napon belül ismét állami vezetővé választják őket.
2009.04.27. 07:53
 
 
Bolíviai kommandósakció: hazaszállítják Magyarosi holttestét
Átadta a Magyarosi Árpád holttestének elszállításához szükséges személyi okmányokat és engedélyt a magyar nagykövet vasárnap Santa Cruz városban, így néhány napon belül Budapestre érkezhet a holttest, amennyiben az anyagi fedezet biztosított lesz. Józsa Mátyás, Magyarország argentínai nagykövete, aki a Külügyminisztérium megbízásából tájékozódik a Bolíviában lelőtt, illetve börtönbe került magyar állampolgárok ügyéről. Rózsa Flores Eduardót szülővárosában, Santa Cruzban április 17-én temette el a családja. Eduardo húga, Rózsa Flores Silvia családjával együtt Santa Cruzban él már több éve. Józsa Mátyás vasárnap személyesen találkozott is vele.
2009.04.27. 07:27
 
 
A holland és svéd gyerekek a legboldogabbak
Hollandiában és Svédországban élnek Európa legboldogabb gyerekei a brit Gyermekszegénység Elleni Akciócsoport jelentése alapján - írja hétfői számában a Népszabadság. A lap ismertetése szerint a felmérésben az Európai Unió 27 tagállamában, valamint Norvégiában és Izlandon elemezték a gyermekek helyzetét. Több mutató, így például az egészségügyi körülmények, a táplálkozás, az oktatás, az anyagi jólét, lakóhely és környezet minőségét vették górcső alá, de vizsgálták azt is, milyenek a gyerekek kapcsolatai, és mennyire elterjedt körükben például az alkohol- vagy a drogfogyasztás. Az összesített lista szerint Hollandiában a legjobb gyereknek lenni, a második helyen Svédország, a harmadikon Norvégia végzett. Magyarország a 22. helyre került.
2009.04.27. 07:14
 
 
Sertésinfluenza: már 103 halott Mexikóban
Százháromra emelkedett a gyaníthatóan az új típusú sertésinfluenza következtében elhunyt emberek száma Mexikóban - közölte José Angel Córdoba mexikói egészségügyi miniszter vasárnap. A mexikói közszolgálati televíziónak adott nyilatkozatában elmondta, hogy 1614 embert kezelnek influenzaszerű tünetekkel, közülük négyszázat kórházakban. A mexikói hatóságok előzőleg 86 halottról és közel 1400 betegről számoltak be. A hétvégén mexikóiak milliói maradtak otthon, vagy csak szájukat eltakaró maszkban merészkedtek ki az utcákra. A fővárosban bezárták az iskolákat, a mozikat, a könyvtárakat, a színházakat és a múzeumokat, s lemondták a nyilvános rendezvényeket.
2009.04.27. 07:00
 
 
Jégkorong-vb: Magyarország-Kanada 0-9
A magyar válogatott 9-0-ás vereséget szenvedett a 24-szeres világbajnok Kanadától a svájci jégkorong-világbajnokság csoportküzdelmeinek második fordulójában, vasárnap. A találkozó fantasztikus hangulatban zajlott, a helyszínen mintegy négyezer magyar szurkoló buzdította Pat Cortina együttesét. Az összecsapáson kulcscsonttörést szenvedett Benk András, így számára véget ért a torna. Kanada-Magyarország 9-0 (4-0, 2-0, 3-0). A csoport másik mérkőzésén: Fehéroroszország-Szlovákia 2-1 -szétlövéssel. A magyarok akkor juthatnak be a középdöntőbe, ha kedden a rendes játékidőben legyőzik a fehéroroszokat. A csoport állása: 1. Kanada 6 pont, 2. Szlovákia 4, 3. Fehéroroszország 2, 4. MAGYARORSZÁG 0.
2009.04.26. 22:36
 
 
Egészségügyi szükségállapotot rendeltek el az Egyesült Államokban
Egészségügyi szükségállapotot rendeltek el vasárnap az Egyesült Államokban a sertésinfluenza miatt - közölte Janet Napolitano belbiztonsági miniszter. Az egészségügyi szükségállapot lehetővé teszi, hogy a kormányzat kiemeljen városi, állami és szövetségi dolgozókat munkájukból, és betegségmegelőző tevékenységre irányítsa át őket. Ez "szokásos operatív eljárás" ilyen helyzetben - mondta a miniszter. "Minden olyan személynek, aki a sertésinfluenza emberi vírusától érintett országból érkezik az Egyesült Államokba, keresztül kell mennie (az egészségügyi hatóságok) eljárásain - folytatta Napolitano. - Azokat az utasokat, akiken látszanak a tünetek, ha és amint felfedezik azokat, az érvényben lévő szabályok szerint elszigetelik."
2009.04.26. 20:15
 
A külügyi tárca óvatosságra inti a Mexikóba utazókat
Nagyfokú óvatosságot javasol a Mexikóba utazóknak a magyar külügyminisztérium a közép-amerikai országban kialakult közegészségügyi helyzet miatt - mondta Szelestey Lajos vasárnap az MTI-nek. A Külügyminisztérium szóvivője hozzátette, hogy a tárca folyamatosan figyeli a fejleményeket, és szükség esetén újabb figyelmeztetést ad ki. Emlékeztetett arra, hogy a sertésinfluenza miatt Mexikóban az összes tömegrendezvényt lemondták, nincs oktatás, még az adóbevallások határidejét is kitolták. Szelestey Lajos hozzáfűzte: mexikói források szerint két gyógyszer segít leküzdeni a betegséget, az egyik a Tamiflu, a másik a Relenza.
2009.04.26. 19:45
 
 
Női kosárlabda NB I, döntő: bajnok a Sopron
A címvédő Sopron nyerte meg az UNIQA női kosárlabda-bajnokság 2008/2009-es kiírását, miután a döntő negyedik találkozóján legyőzte a hazai Szeged együttesét. A soproni csapat ezzel történetének hatodik bajnoki címét szerezte meg. Eredmény, döntő, 4. mérkőzés: Szeviép-Szeged-MKB-Euroleasing Sopron 71-76 (17-26, 14-15, 19-24, 21-11). A párharc győztese: a Sopron, 3-1-es összesítéssel. Legjobb dobók: Maslowski 23, Zserzserunova 21, Németh 13, illetve Honti 15, Milovanovic 15, Horti 14, MacLeod 14.
2009.04.26. 18:56
 
 
Elérhető lesz mobiltelefonon a világ legmagasabb pontja
Nemsokára mobiltelefon összeköttetés létesülhet a világ legmagasabb pontjával: a nepáli telefontársaság azt tervezi, hogy mobilhálózatot épít ki a Mount Everest térségében. A tervek szerint az alaptábor közelében létesítenek átjátszóállomást. A Mount Everestet megmászók a 8500 méter magasan lévő táborból gyorsabban tudnak majd tájékoztatni és ha szükséges, segítséget is kérni. Mostanáig csak műholdas telefont használhattak az alaptábor lakói. Nem csak a hegymászók, hanem a technikai újdonságok is meghódítják fokozatosan a világ legmagasabb csúcsának térségét: a közelmúltban 5180 méter magasságban internet-kávézót nyitottak.
2009.04.26. 18:17
 
 
Oszkó: a magyar kormány koncepciója nyitottságra talált Washingtonban
Az új magyar kormány határozott koncepciója nyitottsága talált Washingtonban - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter magyar újságíróknak vasárnap az amerikai fővárosban, ahol a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank tavaszi ülésszakán vett részt. Kifejtette: tárgyalópartnerei részéről pragmatikus hozzáállást tapasztalt a kormány és programja iránt, ez utóbbit minősítik, és "e tekintetben teljesen pozitív a fogadtatás". "A Magyarország iránti jelenlegi bizalmatlanságot akkor tudjuk megváltoztatni, ha nemcsak programot hirdetünk, hanem azt el is végezzük" - mondta.
2009.04.26. 17:44
 
 
Látogatócsúccsal zár a XVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
Vasárnap délutánig 61 ezernél is többen keresték fel a seregszemlét, amelyen a legtöbb érdeklődőt a Gyermek(b)irodalom vonzotta - közölte a szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MMKE) az esti zárás előtt az MTI-vel. Tavaly több mint 60 ezer látogatója volt a könyves seregszemlének. Zentai Péter László, az MKKE igazgatója szerint egyelőre nem érezni a válságot a könyvfesztiválon. Kiemelte: a könyvfesztivál négy napja alatt nyolc teremben reggeltől estig telt házzal több mint 400 program zajlott le. A könyvfesztivál díszvendége, az orosz Booker-díjas Ljudmila Ulickaja a nyitónapon vette át a Budapest Nagydíjat.
2009.04.26. 17:39
 
 
Másodszor is férjhez ment Salma Hayek, de már nem titokban
A titokban tartott Valentin napi esküvője után másodszor is férjhez ment kislánya apjához Salma Hayek színésznő. A mexikói híresség és Francois-Henri Pinault francia milliárdos Velencében mondta ki ezúttal a boldogító igent pompázatos esküvő közepette. A La Fenice színházban valódi velencei karneváli stílusban megrendezett kézfogón a pár kétéves kislányuk Valentina Paloma kíséretében jelent meg. A vasárnapi olasz napilapok szerint a maskarás esküvői bálon számtalan híresség vett részt, köztük Bono, a U2 frontembere, Ashley Judd, Charlize Theron és Penelopé Cruz hollywoodi színészek, valamint Jacques Chirac volt francia államfő.
2009.04.26. 16:55
 
 
Sakk GP, Nalcsik: Lékó legyőzte Gelfandot
Lékó Péter világossal legyőzte az izraeli Borisz Gelfandot a sakk Grand Prix-sorozat nalcsiki állomásának vasárnapi, tizedik fordulójában. A torna honlapja szerint a magyar nagymester riválisa a 43. lépésben adta fel a partit. Lékó eddigi mérkőzésein - két győzelem, nyolc remi - hat pontot gyűjtött, ezzel a mezőny elején van a 14 résztvevős viadalon. Az oroszországi torna a hat viadalból álló GP-sorozat negyedik állomása. Eredmény, 10. forduló: Lékó-Gelfand (izraeli) 1-0. A magyar sakkozó a 13 körös verseny hétfői 11. fordulójában az ukrán Pavel Eljanovval játszik és a sötét bábukat vezeti majd.
2009.04.26. 16:36
 
 
A magyar nagykövet szerint Tóásó Előd aránylag jól van
A korábbiaknál jobb körülmények között van La Paz-i börtönében Tóásó Előd - mondta vasárnap délután telefonon az ügyében eljáró magyar nagykövet, Józsa Mátyás, leszögezve, hogy Tóásót a börtönben nem kínozzák, az elfogásakor elszenvedett bántalmazások nyomai azonban súlyos sérülésekre utalnak. Mint mondta, helyi idő szerint szombat délután jártak benn ismét a börtönben. "Az ügyvédi iroda és Tóásó Előd közötti hosszú beszélgetést a tiszteletbeli konzul és én segítettük. Úgy tűnik, fellépésünk eredményeként megváltoztatták az étrendjét. Most már annyi élelmet kap, hogy annak egy részét átadja a társainak. Jobban odafigyelnek rá, úgyhogy egy picit normálisabbá váltak a körülményei" - fejtette ki a nagykövet.
2009.04.26. 16:01
 
 
F1, Bahreini Nagydíj: Button győzött
A pontversenyben éllovas Jenson Button, a Brawn GP brit pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, a világbajnokság negyedik futamát. A második helyen a német Sebastian Vettel (Red Bull), míg a harmadikon az olasz Jarno Trulli (Toyota) végzett. A világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a negyedik lett. A 29 esztendős Button idei harmadik, pályafutása negyedik futamgyőzelmét szerezte meg az autósport elitkategóriájában. A hatodik pozícióban a finn Kimi Raikkönen zárt, s ezzel megszerezte az első pontokat a Ferrarinak. A Forma-1 történetében korábban alig akadt példa arra, hogy az olasz istálló három verseny után még pont nélkül állt volna.
2009.04.26. 15:46
 
Keleti szomszédsági tanácskozás lesz májusban Budapesten
Az Európai Unió közös keleti szomszédságpolitikájáról rendeznek tanácskozást májusban Budapesten - mondta Szentiványi Gábor külügyi szakállamtitkár vasárnap. A megbeszélésen egyebek mellett az Ukrajnával, Moldovával és Fehéroroszországgal fenntartott viszonyról is szó lesz. "Szeretnénk, ha minél előbb tartalmas együttműködés alakulna ki ezekkel az országokkal. Magyarország a maga módján erős támogatója, egyik éllovasa ennek a folyamatnak" - hangsúlyozta Szentiványi Gábor. A keleti partnerség - amelynek az említetteken kívül részvevője Grúzia, Azerbajdzsán és Örményország is - az EU egyik új kezdeményezése, amelyet május 7-én Prágában egy csúcstalálkozó keretében indít hivatalosan útjára a közösség.
2009.04.26. 15:24
 
A nyelvtörvényről is tárgyal a magyar és a szlovák külügyminiszter
A szlovák nyelvtörvényről is tárgyal Balázs Péter külügyminiszter szlovák partnerével, Miroslav Lajcákkal hétfőn Luxemburgban, ahol az uniós külügyminiszterek tanácskozásán vesz részt; a tárcavezető vasárnap nyilatkozott erről az MTI-nek. Mint Balázs Péter elmondta, elsősorban a további lépésekről szeretne egyeztetni szlovák kollégájával. Hozzátette: ha megvan a szlovák fogadókészség, kész rövid időn belül Pozsonyba menni. Emellett "nagyon gyors leltárt" is felvennének arról, hogy Lajcák "listáján mi van és az én listámon mi van" - mondta Balázs Péter. A tárcavezető az MTI kérdésére hozzátette: az ő listáján a szlovák parlament által első olvasatban elfogadott nyelvtörvény módosítása is szerepel.
2009.04.26. 14:43
 
Válság milliárdos módra
Nagymúltú szállodák tulajdonosait is megcsapta a válság szele: eladó többek között a londoni Savoy és a szingapúri El Raffles, ahol hajdan a felső tízezer és híres művészek szálltak meg. A Savoyt 1889-ben nyitották meg. Évtizedek során olyan hírességek laktak benne, mint a nagy tenor Enrico Caruso, Oscar Wilde író, aki még szeretőjét, Albert Douglast is magával vitte, Marilyn Monroe, Mick Jagger. A brit királyi család magánrendezvényeit tartotta benne, és londoni látogatásaik alkalmával a szállodai vendégei voltak a spanyol uralkodó család tagjai is.
2009.04.26. 14:22
 
 
Tiszalöki gyilkosság: civilek demonstrációt szerveznek a rendőrség elé
A romákkal szemben elkövetett bűncselekmények elleni tiltakozásul petíciót akarnak átadni civil szervezetek a rendőrség vezetőinek hétfőn. A Roma Polgárjogi Alapítvány az MTI-vel vasárnap közölte: csatlakoznak a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom által meghirdetett hétfői megmozduláshoz. A rendőrség Teve utcai épülete előtt tartandó gyertyás demonstrációnak kettős célja van. Az egyik, hogy megemlékezzenek a nagycsécsi, a tatárszentgyörgyi és a tiszalöki gyilkosság áldozatairól. A másik pedig azt kérni a rendőrségtől, hogy a nyomozás állásáról rendszeresen és nyilvánosan tájékoztassák a közvéleményt azon fegyveres és Molotov-koktélos támadások ügyeiben, amelyeket romák sérelmére követtek el.
2009.04.26. 12:30
 
 
Választási bizottság: Kivágó Iván Györgyné átveheti Hunvald helyét
Az MSZP budapesti szervezete által megnevezett Kivágó Iván Györgyné veheti át Hunvald György helyét a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciójában - erről vasárnap döntött a Fővárosi Választási Bizottság (FVB). Tiba Zsolt főjegyző, a Fővárosi Választási Iroda vezetője az MTI-nek elmondta: ha nem érkezik kifogás a döntés ellen, akkor a törvényben előírt határidő letelte után, szerda délután az FVB kiadja az új képviselőnek a mandátumot, és Kivágó Iván Györgyné a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén leteheti a képviselői esküt. Hunvald György, aki a VII. kerület polgármestere is, február közepétől előzetes letartóztatásban van a városrészben kipattant ingatlanügyek miatt.
2009.04.26. 12:18
 
 
Jégkorong-vb: Szuper Levente kezd a kapuban Kanada ellen
Szuper Levente kezd a kapuban a Kanada elleni világbajnoki mérkőzésen - döntött a vasárnap esti találkozó előtti utolsó edzést követően Pat Cortina, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A szlovákok elleni 4-3-as vereség alkalmával 48 védést bemutató Szuper tartalékja Hetényi Zoltán lesz, ezúttal Budai Krisztián a kimaradó. A szakember egy helyen változtat a csatársorokban is: Kovács Csaba és Vas János cserél. Előbbi Vaszjunyin Artyommal és Jánosi Csabával, utóbbi pedig Fekete Dániellel és Palkovics Krisztiánnal alkot egy sort. A csoport állása: 1. Kanada 3 pont (6-1), 2. Szlovákia 3 (4-3), 3. Magyarország 0 (3-4), 4. Fehéroroszország 0 (1-6).
2009.04.26. 12:09
 
 
Bajnai kedden Brüsszelben ismerteti programját
Bemutatkozó látogatásra kedden Brüsszelbe utazik Bajnai Gordon kormányfő, és találkozik José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével, akivel ismerteti kormánya válságkezelő programját - tájékoztatta a kormányszóvivői iroda vasárnap az MTI-t. A miniszterelnök megbeszélést folytat majd Jaap de Hoop Scheffer NATO-főtitkárral is, akivel várhatóan értékelik a NATO áprilisi jubileumi csúcstalálkozójának eredményeit, és áttekintik Magyarország szövetségesi kötelezettségvállalásának helyzetét. A kormányszóvivői iroda közlése szerint Bajnai Gordon - szintén kedden - Bécsben találkozik Werner Faymann osztrák kancellárral.
2009.04.26. 11:02
 
 
A Világbank 55 milliárd dolláros támogatást ad infrastrukturális beruházásokra
A Világbank szombaton bejelentette, hogy három év alatt összesen 55 milliárd dolláros támogatást ad infrastrukturális beruházásokhoz fejlődő országokban. Lényegében két projektről van szó - derült ki Robert Zoellicknek, a Világbank elnökének szavaiból: az egyik az infrastruktúra létesítményeinek helyreállítására, a másik a Világbank pénzügyi vállalkozása, az IFC úgynevezett válságmentő programjára vonatkozik. Az előbbi keretében 45 milliárd, utóbbiéban 10 milliárd dollár jutna a fejlesztésekre, melyek célja a munkahelyteremtés mellett a szegénység csökkentése is lenne az adott térségben.
2009.04.26. 10:43
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsák 10 gólnál tart
Dzsudzsák Balázs lőtte idegenben 2-0-ra győztes csapatának, a PSV Eindhovennek az első gólját a Heracles Almelo ellen szombat este, így már 10 gólos a holland labdarúgó-bajnokságban. Bodor Boldizsár szintén eredményes volt, az ő gólja egy pontot ért együttesének, a Rodának, a magyar játékos érdemeit azonban kisebbíti, hogy szűk negyedórával később, a 40. percben kiállították. A 33. forduló szombati játéknapjának eredményei: Heracles Almelo-PSV Eindhoven 0-2 NEC Nijmegen-NAC Breda 2-3 Heerenveen-Twente Enschede 1-1 Roda JC Kerkrade-FC Volendam 1-1. Pénteki eredmény: Sparta Rotterdam-Graafschap Doetinchem 0-0.
2009.04.26. 10:40
 
Az IMF rövidesen 250 milliárddal több dollárral rendelkezik
Az IMF fő döntéshozó testülete szombaton Washingtonban arról döntött, hogy 250 milliárd dollárral azonnal hatállyal emelni kell - a tagországok biztosította forrásokból - a nemzetközi pénzügyi szervezet pénzalapját. Az összeg a fele annak, amiről a G20, azaz a világ legjelentősebb húsz államának vezetői határoztak még a hónap elején Londonban az IMF hitelalapjának, úgynevezett új hitellehetősége, a NAB növeléséről. Ebből Japán 100 milliárdot vállalt, hasonló összeget közösen az Egyesült Államok és az EU, további felajánlásokat tett Kanada, Svájc, Norvégia.
2009.04.26. 10:07
 
 
Kötvénykibocsátással szerezne pénzt az IMF
A Nemzetközi Valutaalap kész kötvényeket kibocsátani, hogy megteremtse a szükséges pénzügyi eszközöket új, összesen további 500 milliárd dollárt igénylő válságellenes hitelezési programjához. Ez a megoldás elsősorban a még a fejlődő országok közé sorolt jelentős államok, elsősorban Kína, Brazília, továbbá Oroszország igényeit tükrözi, mely államok nem kívántak komolyabb közvetlen pénztámogatással beszállni az IMF nagy válságellenes sürgősségi hitelcsomagjába. Az azonban a kötvénykibocsátás terve mellett sem biztos, hogy az 500 milliárd dolláros hitelalap-növelés sikerrel megvalósul - írják a jelentések.
2009.04.26. 09:33
 
 
Európában nincs sertésinfluenza-eset
Európában még nem fordult elő olyan sertésinfluenza-eset, amilyen Mexikóban eddig 81 ember halálát okozta, az Egyesült Államokban pedig többeket megbetegített - közölte vasárnap az EU egészségügyi szóvivője. Mint hozzátette, az európai egészségügyi illetékesek állandó kapcsolatban állnak az amerikai és a mexikói társszervekkel, valamint az Egészségügyi Világszervezettel (WHO), és folyamatosan értékelik a rendelkezésre álló információkat. A WHO szerint nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet idézett elő a sertésinfluenzából kialakult, Mexikóban és az Egyesült Államokban terjedő betegség.
2009.04.26. 09:25
 
Éhségsztájkol az elítélt iráni-amerikai újságírónő
Hatodik napja éhségsztrájkol az Iránban kémkedés címén nyolc évi börtönre ítélt iráni-amerikai újságírónő. Mint Roxana Saberi apja az amerikai hírügynökségnek szombaton elmondta, a 32 éves, kettős állampolgárságú újságírónő kedden kezdte el éhségsztrájkját, és eltökélt szándéka azt kiszabadulásáig folytatni. Saberit alig egy napig tartó, zárt ajtók mögött rendezett tárgyaláson ítélték el. Roxana Saberit januárban tartóztatták le, eredetileg azzal a váddal, hogy sajtóakkreditáció nélkül dolgozott. Április elején azonban már kémkedés címén emeltek ellene vádat.
2009.04.26. 09:21
 
 
Liberman kész tárgyalni Szíriával, de csak előfeltételek nélkül
Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter késznek mondta magát béketárgyalásokat kezdeni Szíriával, de csak előfeltételek nélkül. Ugyanakkor Ehud Barak védelmi miniszter szerint Izraelnek fontos érdeke a Szíriához fűződő kapcsolatok normalizálása. Liberman vasárnap az izraeli közrádióban tette e kijelentést, reagálva arra a szíriai ajánlatra, hogy újítsák fel a két ország közötti közvetett béketárgyalásokat, amelyek tavaly az előrehozott izraeli választások kiírása után félbeszakadtak. Damaszkusz követelésének középpontjában a Golán-fennsíkról való teljes izraeli kivonulás áll.
2009.04.26. 09:07
 
 
Videofelvétellel állt elő a Rózsa Flores tevékenységét vizsgáló ügyész
Kulcsfontosságúnak nevezett videofelvétellel állt a bolíviai sajtó elé szombaton a Rózsa Flores Eduardo által vezetett állítólagos terrorista sejt tevékenységét vizsgáló ügyész. Az ABI bolíviai hírügynökség tudósítása szerint Marcelo Sosa közölte, hogy a felvétel bizonyítja a csoport tagjai ellen felhozott vádakat, ugyanis az április 16-i kommandós akcióban agyonlőtt három "feltételezett terrorista" azon sajnálkozik, hogy nem helyeztek el bombát az Evo Morales államfőt és kormányát a Titicaca-tavon szállító hajón. A gyanúsítottak arról is beszéltek, hogy hogyan lehet nagyobb robbanást előidézni.
2009.04.26. 09:05
 
 
Az IMF reméli, hogy megfelelő támogatást tud nyújtani Magyarországnak
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) reméli, hogy megfelelő támogatást tud nyújtani a nehéz időszakot átélő Magyarországnak - jelentette ki John Lipsky, az IMF első vezérigazgató-helyettese egy szombati sajtótájékoztatón Washingtonban. Magyarország egy "nagyon nehéz régióban" található, és egy pénzügyi kiigazítási folyamat közepén van. A belső, valamint a külső stabilitás fenntartása és a növekedés támogatása jelenleg nagy kihívást jelent számára, de az IMF segíteni igyekszik a források biztosításával ebben a nehéz időszakban - mondta a Nemzetközi Monetáris és Pénzügyi Bizottság szokásos tavaszi ülése után.
2009.04.26. 08:53
 
 
Tüzelő veréb: cigarettázásával okozott 800 milliós kárt
Cigarettázó veréb okozott áruházi tüzet és azzal 800 millió forintnyi kárt Nagy-Britanniában. Leasinghamben égetett le egy boltot, ám ez csak hat héttel a tűz után derült ki. A szakértők hiába kutakodtak a tűz oka után, hetekig nem tudták megfejteni a rejtélyt, mígnem 35 cigarettacsikkre bukkantak a tető romjai között. Mint kiderült, egy veréb előszeretettel kapkodta csőrébe a csikkeket és bélelte ki füstszűrőikkel fészkét. Egy csikk azonban még parázslott... "Hihetetlen, hogy ilyen kis állat ilyen kis tárggyal ilyen nagy kárt tud okozni" - idézte az áruházat biztosító társaság szóvivőjét a brit Metro újság.
2009.04.26. 08:51
 
 
New York új státuszszimbóluma: a holland kerékpár
Új divat hódít New Yorkban: egyre többen pattannak a robosztus holland kerékpárra. A Manhattanben manapság egyre közkedveltebbé váló közlekedési eszköz külcsínben szinte alig változott a második világháború óta. A széles nyereggel, stabil vázzal ellátott járgány emellett egyáltalán nem olcsó: egy eredeti importált példány értéke elérheti a kétezer dollárt (450 ezer forintot). A Hudson folyó menti metropoliszban kiépített 280 kilométernyi kerékpárút is arra ösztönzi a munkahelyük és otthonuk között ingázókat, hogy bringára pattanjanak.
2009.04.26. 08:41
 
 
Megnyílt a 19. Mediawave fesztivál
Megnyílt a 19. Mediawave film- és zenei fesztivál szombaton este Győrben. A rendezvénysorozat eseményei egy időben öt országban, több mint húsz városban zajlanak. Az idei filmfesztiválra 1334 filmet neveztek 78 országból - hangzott el a megnyitón. Kis- és nagyjátékfilmes versenyprogramok is zajlanak az idei Mediawave fesztiválon, olyan filmekkel egyebek között, amelyek már a Cannes-i filmfesztiválon is nyertek díjat. A megnyitón átadták a Párhuzamos kultúráért díjakat. A fesztivál szervezői szerint olyan életpályát bejáró alkotók kaphatják meg ezt az elismerést, akik mindig saját belső iránytűjük alapján dolgoztak, s nem voltak hajlandók besorakozni a mindenkor elvárt kulturális vagy politikai trendbe.
2009.04.26. 08:26
 
 
Romnet: fokozott rendőri biztosítás mellett virrasztottak Tiszalökön
Rendőri biztosítás mellett tartottak virrasztást a szerdán meggyilkolt Kóka Jenő emlékére Tiszalök cigánysorán, az áldozat családi házának udvarán. Az 53 éves férfit szerdán délután fél kettőkor temetik el a helyi temetőben - tudatta a RomNet internetes lap szombaton. Az országos rendőrfőkapitány ötvenmillió forintra emelte a romák elleni, halálos áldozatokkal járó fegyveres támadások nyomravezetői díját. Bencze József altábornagy szombaton közölte, hogy a nagycsécsi, a tatárszentgyörgyi és a tiszalöki bűncselekmények összefüggnek, azonos az elkövetői kör, ezért a korábban kitűzött 10-10 millió forintos nyomravezetői díjat egységesíti, és 50 millió forintra emeli.
2009.04.26. 08:08
 
 
Oszkó Péter: Magyarország betartja az IMF hiányfeltételét
Magyarország a globális recesszió mélyülése ellenére is igyekszik betartani az államháztartási hiányra vonatkozó azon feltételt, amely a Nemzetközi Valutaalap (IMF) mentőcsomagjában szerepel - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter szombaton Washingtonban. A Bajnai-kormány meg kíván felelni annak az IMF-feltételnek, hogy a magyar államháztartás hiánya nem haladja meg a hazai össztermék 2,9 százalékát - közölte a Bloomberg hírügynökségnek adott interjújában az IMF hétvégi tanácskozására az amerikai fővárosba érkezett pénzügyminiszter. Az ebben a hónapban hivatalba lépett pénzügyminiszter elmondta, hogy át akarja alakítja a költségvetés szerkezetét.
2009.04.26. 08:00
 
 
Japán Nagydíj: Talmácsi a negyedik
Talmácsi Gábor, a Balaton Racing Team versenyzője a 4. helyen végzett a 250 kcm-esek között a Japán Nagydíjon, a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán, vasárnap. A győzelmet a spanyol Alvaro Bautista (Aprilia) szerezte meg a japán Aojama Hirosi (Honda) és az olasz Mattia Pasini (Aprilia) előtt. A géposztály másik magyarját, Tóth Imrét (Team Tóth Aprilia) a 13. helyen intették le. A Motegiben korábban kétszer is dobogós magyar remekült rajtolt el a 7. helyről, s az első kanyarból harmadikként jött ki, bár kicsit meglökték a startot követő tumultusban.
2009.04.26. 07:56
 
 
Boksz: Balzsay Károly megvédte címét
Balzsay Károly először védte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki címét, miután szombaton kiütéssel legyőzte az új-zélandi Masolino Masoét a németországi Krefeldben. Ezzel a 29 éves magyar öklöző, aki januárban nagy csatában szerezte meg az övet az orosz Gyenyisz Inkintől, 21. profi diadalát aratta. A Boksz Világszövetség (WBA) szamoai származású, 42 éves volt középsúlyú bajnoka a 11. menetig remekül tartotta magát Balzsay ellen, ám akkor már nem kerülhette el a KO-t. Balzsay a tervek szerint legközelebb augusztusban, Budapesten lép szorítóba.
2009.04.25. 20:48
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098[2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista