2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Asztalitenisz-vb: csak Tóth maradt állva egyesben
Egyesben csak Tóth Krisztina folytathatja szereplését a magyarok közül a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, Jakab János, Póta Georgina és Lovas Petra egyformán vereséget szenvedett esélyesebb riválisától a csütörtöki második fordulóban, így a 64 között kiesett.
2009.04.30. 14:00
 
 
Autó hajtott Hollandiában a királyi ünnepi nézőseregbe: 5 halott
Autó hajtott csütörtökön Hollandiában a királynő részvételével rendezett felvonulás nézőinek egy csoportjába, hivatalos ügyészségi közlés szerint öten meghaltak és további tizenketten sérüléseket szenvedtek. Az egyik áldozat órákkal a tragédia után, kórházi kezelés közben hunyt el. A csoport Beatrix királynő és családjának bevonulását nézték a monarchia tiszteletére hagyományosan április utolsó napján tartott ünnepségen, a közép-hollandiai Apeldoornban. A királyi családból senki sem sérült meg. A família tagjait azonnal helyi rezidenciájukba menekítették. Ügyészségi illetékesek közlése szerint a nagy sebességgel közeledő fekete Suzuki Swift minden bizonnyal szándékosan hajtott a királyi családot szállító nyitott tetejű busz felé.
2009.04.30. 13:29
 
 
Drágul a parkolás Budapesten
Átlagosan csaknem 30 százalékkal drágulnak június 1-jével a 2001 óta változatlan parkolási díjak, kibővítik a fizetőövezeteket, és családonként csak két kerületi parkolási engedélyt adnak ki, ebből az egyikért a teljes ár felét kell fizetni - rögzíti a Fővárosi Közgyűlés által csütörtökön csaknem egyhangú szavazással elfogadott rendelet. A BKV csaknem 300 forintos jegyárához igazított parkolási díjak maximuma a korábbi 430 forintról 580 forintra növekszik óránként. A legalacsonyabb 115 forintos díj pedig 145 forintra drágul. Az egyeztetéseken a kerületek ennél nagyobb mértékű emelést is javasoltak. Szorgalmazásukra a belső, frekventáltabb városrészeken esténként tovább kell majd parkolási díjat fizetni.
2009.04.30. 13:24
 
 
Az eurózónában tovább növekedett a munkanélküliség márciusban
Több mint 400 ezerrel emelkedett az állástalanok száma az eurózónában és meghaladta a 14 millió főt az Eurostat legutóbbi, márciusi adatai szerint. A 16 országot magába foglaló övezetben így 8,7 százalékról egy hónap alatt 8,9 százalékra emelkedett a munkanélküliségi ráta. Összesen 419 ezren vesztették el a munkájukat márciusban, az állástalanok tábora 14 millió 158 ezer emberből áll az Európai Bizottság statisztikai hivatala szerint. A legalacsonyabb - 2,8 százalékos - munkanélküliséget a korábbi hónapokhoz hasonlóan Hollandiában regisztrálták. A legmagasabb rátát Spanyolországban mérték, ahol történelmi magasságba ugrott a munkanélküliek aránya.
2009.04.30. 12:23
 
 
A Fidesz szerint kevés a vírusellenes gyógyszer, az MSZP szerint van elegendő
Az MSZP-s Kökény Mihály szerint az egészségügyi kormányzat megtett minden szükséges intézkedést a sertésinfluenzával kapcsolatban, és Magyarország rendelkezik elegendő vírusellenes gyógyszerrel is. A szocialista politikus a fideszes Mikola István csütörtöki kijelentéseire reagált, miszerint kevés a gyógyszer, és elégtelenek a kormányzati intézkedések. Kökény Mihály hangsúlyozta, hogy higgadt, felelős és szakmai kommunikációra van szükség, nem szabad, hogy a politika rátelepedjen erre a kérdésre, és felesleges pánikérzést keltsenek az emberekben. Kijelentette, hogy Magyarországon továbbra sincs közvetlen járványveszély, és megbetegedés sem fordult elő.
2009.04.30. 12:03
 
 
Bolíviai kommandósakció: ügynök szivárghatott be Rózsa Flores csoportjába
Bolíviában arra készül az ügyészség, hogy csütörtökön kihallgassa a vád egyik tanúját, akiről a helyi sajtóban az a találgatás merült fel, hogy titkos ügynök, aki beszivárgott Rózsa Flores Eduardo csoportjába. A kihallgatás zárt ajtók mögött lesz, de Tóásó Előd ügyvédje közölte, hogy igyekszik bejutni, mert védence szempontjából nagyon fontos tudni, ami elhangzik. Az El Deber című Santa Cruz-i lap által megszólaltatott szakértők találgatása szerint a tanú esetleg az a Mario Tadic Astorga, akit az április 16-i rajtaütésben elfogtak az állambiztonsági erők, de azóta semmit sem tudni róla.
2009.04.30. 11:37
 
 
Zuschlag-per: Arató Gergely azt mondta, nem tudott a számlahamisításokról
Arató Gergely, az MSZP országgyűlési képviselője, a Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára tanúkihallgatásakor azt mondta, nem tudott arról, hogy Zuschlag Jánossal közös képviselői irodájukban számlákat hamisítottak. A szocialista politikus ezt a Zuschlag-per csütörtöki tárgyalási napján jelentette ki a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Nem volt arról tudomásom, hogy az irodában valamilyen pályázati tevékenység folyt, azt az újságokból tudtam meg a nyomozás során - mondta a tanú.
2009.04.30. 10:52
 
 
Miskárolókészlet: csak állati használatra!
"Csak állati használatra!" - olvasható egy haszonállat-miskároló készleten a figyelmeztetés, amely döntős lett az idei Hülye Figyelmeztető Címkék bajnokságán az Egyesült Államokban. Immár 12. éve rendeznek viadalt a vásárlókat általában teljesen feleslegesnek tűnően figyelmeztető termékfeliratokból. A győztes 500 dollárt - 110 ezer forintot - kap, a második helyezett ennek a felét. "Ne egye meg a képernyőt!" - óvja az embereket egy másik felirat egy 2,5-szer 10 centis LCD kijelzőn. Ez szintén bejutott az idei döntőbe. A viadalt amúgy egy úti vécé nyerte, amelyet utánfutó végére lehet szerelni, és amelyre ráírták, hogy menet közben ne használja senki.
2009.04.30. 10:47
 
 
A semmittevés mérhetően zsugorítja az agyat
A hivatásos zenészekről és a Braille-írást olvasó vakokról ismert, hogy kezük gyakori és intenzív használata rendkívüli szenzomotoros képességek kifejlesztéséhez vezet, mi több, a kézért felelős agyterület megnagyobbodik. Most német kutatóknak először sikerült bebizonyítaniuk, hogy a folyamat fordítva is végbemegy: tehát ha nem használjuk a kezünket, kisebbedik az agy megfelelő területe, a tapintás pedig tompul. A bochumi kutatók olyan pácienseket vizsgáltak, akiknek a karja hetekig gipszben volt, kezüket alig használhatták. Kiderült, hogy ha nem csinálunk semmit, az agy is korlátozza bizonyos funkcióit.
2009.04.30. 10:37
 
 
KÖNYV: Haláltánc
St. Louis-ban fellép a világhíres vámpír balett-társulat. A nagy eseményre rengeteg vámpírúr érkezik, pomme de sang jelölteket hozva magukkal Anitának, akinek energiaháztartása az ardeur miatt egyre csökken. És ha ez még nem lenne elég, úgy tűnik, teherbe is esett, a teszt pozitív. A lehetséges apák száma viszont majdnem ugyanannyi, mint a pomme de sang jelölteké. Ezzel egy időben a triumvirátus hatalma véletlen események során megerősödik, Anitát pedig több ízben is meglátogatja Minden Vámpírok Öreganyja, a sötét Marée Noire, aki minden jel szerint ébredezik...
2009.04.30. 09:46
 
 
Akár egy héten belül újjáalakulhat az MDF-frakció
Akár egy héten belül újjáalakulhat az MDF parlamenti frakciója - mondta Herényi Károly, a párt elnökhelyettese a Napkeltében. Amit lehet ebben az ügyben, azt megtettünk, és úgy tűnik, hogy lesz frakció - fogalmazott a korábbi frakcióvezető, utalva arra, hogy tíz ember kell a képviselőcsoport újraalakításához. Az MDF parlamenti frakciója március 16-án szűnt meg, miután Csáky András hivatalosan is kilépett, azóta a kilenc MDF-es képviselő függetlenként végzi munkáját a parlamentben. Herényi Károly az újraalakulás részleteit firtató kérdésre azt mondta, aki MDF-tag, az nem tehet mást, mint hogy az alakuló frakcióba belép.
2009.04.30. 09:29
 
 
Pancsoló
Mikor a szülők hazaviszik a kórházból az újszülöttet, akkor az egyik legizgalmasabb feladat a kicsi első fürdetése. A babák hamar megszeretik a frissítő pancsolást, kivált, ha a kismama vagy a kispapa leküzdi kezdeti félelmét: jaj, csak ki ne csússzon a csöppség!
2009.04.30. 08:51
 
 
Jégkorong-vb: a középdöntő következik
Nincs megállás a svájci jégkorong-világbajnokságon: szerdán véget értek az alapszakasz csoportküzdelmei, csütörtökön délután Zürichben és Bernben pedig már középdöntős mérkőzéseket rendeznek. Az eddig hibátlan címvédő oroszok 16:15-től azokkal a svédekkel játszanak, akik szerda este drámai körülmények között 2-5-ről fordítva nyertek az amerikaiak ellen. A magyarok ellen a hajrában nyerő fehéroroszok az alsó ágat kisebb meglepetésre elkerülő norvégokkal csatáznak. A győztesnek marad még esélye a negyeddöntőbe kerülésre.
2009.04.30. 08:45
 
 
Bokros: Magyarországnak szüksége van az IMF-hitelkeret meghosszabbítására
Magyarországnak feltétlenül szüksége van az IMF-hitelkeret meghosszabbítására - jelentette ki a Nemzetközi Valutaalap képviselőinek szerdán Washingtonban Bokros Lajos, az MDF EP-listavezetője. Bokros Lajos - aki az IMF-ben John Lipsky első vezérigazgató-helyettessel és Marek Belkával, az európai osztály igazgatójával tárgyalt - az egyeztetések után az MTI-nek elmondta: ebbéli meggyőződését korábban kifejtette Bajnai Gordon miniszterelnöknek is, akinek azt a tanácsot adta, hogy a magyar kormány haladéktalanul kezdje meg a tárgyalásokat erről. Utalt arra, hogy az IMF vezetése fogadókésznek mutatkozik az ügyben.
2009.04.30. 08:20
 
Tűsarkú sprint női, férfi és páros kategóriában
Tűsarkú cipőkben futottak versenyt férfiak Kínában, bár nők is, ahogy a világ egyre több városában előfordult már. A férfiak 8 centi magas sarkú cipőkben rohantak, a nőknél 10 centi volt az előírás. A magasabb követelmény magyarázata: a nőknek nem idegen a tűsarkú cipő. A táv nem volt túl hosszú, mindössze 20 métert kellett oda-vissza megtenni, ám akadályokat is át kellett ugrani. A női és férfi egyéni mellett párosban is volt futóverseny, feltehetően vegyesben - bár ezt nem részletezte a Wuzhou Daily című kínai lap. Mindegyik kategória győztese 30 ezer forintnak megfelelő összeget kapott és vásárlási utalványt. A mezőny legifjabbja 18, legidősebbje 55 éves volt.
2009.04.30. 08:16
 
 
Sertésinfluenza: megerősítik a repülőtéri ellenőrzést Ferihegyen
Megerősítik a Ferihegyi repülőtéren az utasok ellenőrzését - közölte Székely Tamás egészségügyi miniszter az MTI-vel csütörtökön reggel annak kapcsán, hogy a WHO az új influenza, az A/H1N1 járvány miatt a riasztást ötös fokozatra emelte. "Első körben most a határőrizet megszigorítása a leglényegesebb intézkedés" - mondta a tárcavezető. Ez többek között azt jelenti, hogy a reptéri ellenőrző pontokon már nemcsak azon utasok adatait kérik el, akik Mexikóból, az Egyesült Államokból és Kanadából érkeznek Magyarországra, hanem azokét is, akik olyan országból jönnek, ahol már igazolták a vírus jelenlétét.
2009.04.30. 08:00
 
Májustól elektronikusan kell leadni a cégek beszámolóit
A cégek számviteli törvény szerinti beszámolóit május 1-től a kormányzati portálon keresztül, elektronikusan kell leadni a céginformációs szolgálatnak - az erről szóló, három miniszter által jegyzett rendelet a legújabb Magyar Közlönyben jelent meg. Az igazságügyi és rendészeti-, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető-, továbbá a pénzügyminiszter közös rendelete mellékletben közli azt az űrlapot, amely kísérője a beszámolónak. Ezen meg kell jelölni azt, hogy milyen dokumentumokat nyújtott be a cég. A benyújtott mérlegek, eredménykimutatások, kiegészítő mellékletek, a könyvvizsgálói jelentések, továbbá az adózott eredmény felhasználásáról szóló határozatok ingyen tekinthetők meg a www.e-beszamolo.irm.hu honlapon.
2009.04.30. 07:53
 
 
Obama: jó volt a kezdés, de további munkára van szükség
A 100 napja hivatalba lépett Barack Obama amerikai elnök szerda esti sajtótájékoztatóján úgy értékelte: kormánya jól kezdte munkáját, büszke az eddigi eredményekre, de még sok feladatot kell elvégezni, amihez időre lesz szükség. "Az Egyesült Államok jobb napokat is meg fog élni, újra felépítünk egy erősebb nemzetet" - fogalmazott. Kormányának eddigi tevékenységét értékelve kifejtette, hogy a recesszióból kilábalva a növekedés új alapjait kell megteremteni, amelyek erőssé és versenyképessé teszik Amerikát a XXI. században. Hangsúlyozta, hogy ezt szolgálják az új oktatási fejlesztések, a megújulóenergia-ipari beruházások és az egészségügy reformja.
2009.04.30. 07:49
 
 
Tovább nőtt a különbség az MSZP és a Fidesz támogatottsága között
Az MSZP megsínylette a kormányváltást címmel ismerteti a Népszabadság csütörtöki száma a Szonda Ipsos legutóbbi felmérését, amely szerint tovább nőtt a különbség az MSZP és a Fidesz támogatottsága között. A kutatók a parlamenti választások óta eltelt három év legnagyobb Fidesz-MSZP-különbségét állapították meg: az összes választókorú körében az MSZP támogatottsága 13 százalék, míg a legnagyobb ellenzéki párté 36 százalék. A többi párt a mérés szerint nem jutna be a parlamentbe, ha most vasárnap lennének a választások. A részvételüket biztosra ígérő választók közül 21 százalék adná voksát a szocialistákra, 65 százalék pedig a Fideszre.
2009.04.30. 07:30
 
 
Sertésinfluenza: Brüsszel szerint lesznek halálos áldozatok Európában
Az Európai Bizottság szerint a kontinens jól felkészült a sertésinfluenza elleni védekezésre, a várható világjárványnak azonban így is lesznek halálos áldozatai Európában. "Lesznek halálos áldozatok. Nem az a kérdés, hogy halnak-e meg majd emberek, hanem inkább az, hogy hányan, százas, ezres vagy tízezres nagyságrendben" - jelentette ki Robert Madelin, a bizottság egészségügyi és fogyasztóvédelmi főigazgatója egy szerda esti interjújában. "Nem tudjuk, hogy mekkora lesz a járvány, de Európa jobban fel van rá készülve, mint bármilyen más korábbi járványra" - tette hozzá.
2009.04.30. 07:25
 
 
BL: egygólos előnyt szerzett a MU
A címvédő Manchester United hazai pályán egygólos előnyre tett szert az Arsenallal szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, szerdán. A győztes gólt John O'Shea szerezte a 17. percben. A találkozó 67. percében csereként beállt Ryan Giggs 800. alkalommal szerepelt a Vörös Ördögök színeiben. A 35 éves walesi középpályás a tavalyi BL-döntőn döntötte meg Bobby Charlton 758 meccses csúcsát. BL, elődöntő, első mérkőzés: Manchester United (angol)-Arsenal (angol) 1-0 (1-0). A visszavágót jövő kedden rendezik Londonban.
2009.04.30. 07:05
 
 
Sertésinfluenza: a WHO 5-ös fokozatúra emelte a riasztást
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a hatos fokozatú skálán 5-ös szintre emelte szerdán a H1N1 vírus okozta sertésinfluenza terjedése miatt a riasztást - közölte az Európai Bizottság és Margaret Chan, az ENSZ szakosított szervezetének főigazgatója. Margaret Chan a WHO székhelyén tartott sajtókonferencián közölte: úgy döntött, hogy a négyesről ötös szintre emeli a riasztási fokozatot. Hangsúlyozta: küszöbön áll a világjárvány, és minden országnak életbe kell léptetnie a pandémiára való felkészüléssel kapcsolatos terveit. A vírus "a lassulás minden jele nélkül terjed", a WHO nemzetközi szakértőkből álló vészhelyzeti bizottsága szerda este ismét összeült, hogy megvitassa a riasztási szint emelését.
2009.04.30. 07:00
 
 
Csütörtökön érkezik Budapestre Magyarosi Árpád holtteste
Szerdán helyi idő szerint délután 4 órakor indítják Budapestre a Magyarosi Árpád földi maradványait tartalmazó koporsót a bolíviai Santa Cruz városból - közölte Józsa Mátyás, Magyarország argentínai nagykövete. A diplomata, aki La Pazból szerdán tért vissza állomáshelyére, Buenos Airesbe, az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában elmondta, hogy Juan Carlos Becerra, a holttest elszállításáról gondoskodó bolíviai ügyvéd tájékoztatása szerint a terveknek megfelelően szerdán az AeroSur bolíviai légitársaság madridi járatával útnak indítja a koporsót. Budapestre várhatóan csütörtökön késő délután érkezik meg a koporsó. A nagykövet elmondta, hogy a pontos útvonalról és időpontokról e-mailban kap tájékoztatást az ügyvédtől.
2009.04.29. 21:00
 
Amerikai jegybank nem változtatott az alapkamaton
Az amerikai jegybank (Fed) nem változtatott az alapkamaton a várakozásoknak megfelelően. Az egynapos kamat célsávja 0,0 és 0,25 százalék között maradt.
2009.04.29. 20:35
 
 
NB I: legyőzte az MTK az Újpestet
Az Újpest 3-2-es vereséget szenvedett a címvédő MTK Budapest vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójának zárómérkőzésén, így a lila-fehérek botlása nyomán a Debrecen keddi sikerével az élre ugrott a tabellán. Eredmény: MTK Budapest-Újpest FC 3-2 (1-1). Hidegkuti Stadion, 2000 néző. Gólszerzők: Pátkai (42., 79.), Urbán (89.), illetve Korcsmár (45.), Tisza (46.). Az Újpest kezdte aktívabban a mérkőzést, de negyedóra elteltével kiegyenlítetté vált a játék. A félidő vége előtt azonban gyors gólváltás történt. A folytatásban az Újpest azonnal betalált. A lila-fehérek megpróbáltak ráülni az eredményre, de ez a találkozó hajrájában megbosszulta magát, ugyanis az MTK előbb egyenlített, majd a vendégek ellen a győztes találatot is megszerezte.
2009.04.29. 20:15
 
 
Orbán Viktor: az idei EP-választás nagyon fontos lesz
Az idei európai parlamenti választás nagyon fontos esemény lesz, az emberek elvárása most sokkal nagyobb az európai vezetők felé, mint korábban, mert a világ egy olyan átalakuláson megy át, amely erős vezetőket igényel - mondta az MTI-nek Varsóban szerdán Orbán Viktor. A Fidesz elnöke, aki részt vesz az Európai Néppárt (EPP) varsói kongresszusán, elmondta, hogy ebben az alapvető átalakulási folyamatban - mint mondta, a válság helyett ő inkább ezt a fogalmat használja - olyan vezetőkre van szükség, akik nemcsak a politikai taktikában ügyesek, hanem világos vízióik is vannak a jövőről.
2009.04.29. 20:15
 
 
Balázs Péter: jó volt az együttműködés a románokkal a bolíviai ügyben
Nagyon jó volt az együttműködés a román hatóságokkal Magyarosi Árpád és Tóásó Előd ügyében - mondta Balázs Péter külügyminiszter a bolíviai kommandósakcióval kapcsolatban szerdán Budapesten az MTI kérdésére, azt követően, hogy tárgyalt román partnerével. Úgy adódott, hogy Magyarország volt "közelebb az eseményhez", először ez magyar ügyként jelentkezett. Ilyenkor nem azt kell firtatni, hogy ki az illetékes, Magyarország cselekedett, és utána felvette a kapcsolatot a román hatóságokkal - hangsúlyozta Balázs Péter az MTI-nek. Cristian Diaconescu ezzel összefüggésben kiemelte: a román kormányzat mindent megtesz azért, hogy továbbra is elmélyült stratégiai partnerség legyen a két ország között.
2009.04.29. 19:45
 
 
Az ENSZ BT elé került a sertésinfluenza ügye
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé került szerdán a sertésinfluenza ügye; a soros elnöki tisztséget betöltő Mexikó külügyminisztere a nemzetközi szervezetek szerepét és a nemzetközi együttműködés fontosságát hangsúlyozta az egészségügyi válság kezelésében. A világszervezet legfontosabb testületében első ízben esett szó az új influenza terjedéséről. Patricia Espinosa mexikói külügyminiszter azt sürgette, hogy a nemzetközi közösség tagjai fogjanak össze az influenzaválság leküzdésére. A mexikói diplomácia vezetője egy másik témáról - a gyerekeknek a fegyveres viszályokban játszott szerepéről - rendezett nyílt tanácskozás elején kifejtette: országa együttműködik az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) a válság kezelésében.
2009.04.29. 19:30
 
HospInvest: hozzájárultak a csődvédelemhez a hitelezők
A HospInvest Zrt. és az általa birtokolt társaságok a szerdára összehívott hitelezői gyűlés előtt megszerezték a csődvédelem megteremtéséhez szükséges hozzájárulásukat a hitelezőktől - tájékoztatta az MTI-t a HospInvest elnöke. A HospInvest Zrt., illetve a kórházcsalád intézményeit működtető leányvállalatai ennek megfelelően rövidesen benyújtják a fizetési haladékra vonatkozó kérelmeket az illetékes bíróságokra - közölte az MTI-hez eljuttatott kommünikében Kollányi Gábor. Mindennek nyomán a csődvédelem intézménye lehetőséget biztosít a HospInvestnek a finanszírozás hosszú távú stabilizálására - írta a cégvezető.
2009.04.29. 19:15
 
Egyelőre nem tudni,mikor érkezik Magyarosi holtteste Budapestre
Egyelőre nem tudni, mikor kerülhet Bolíviából Magyarországra a román állampolgárságú Magyarosi Árpád holtteste; a megbízott bolíviai ügyvédi irodán múlik, hogy mikor végez az adminisztrációs teendőkkel - mondta Harrach Gábor, a Magyar Vöröskereszt kommunikációs vezetője szerdán az MTI-nek. A holttest jelenleg is Santa Cruzban van, a megbízott bolíviai ügyvédi irodának a Magyar Vöröskereszt átutalta a 10 ezer dollárt, ezzel a szervezet az erkölcsi kötelességvállalását maradéktalanul teljesítette - közölte.
2009.04.29. 18:49
 
Kettős merénylet Bagdadban: 41 halott
Kettős merénylet történt szerdán Bagdad legnagyobb síita negyedében, Szadrvárosban, legalább 41 ember vesztette életét - közölte az iraki rendőrség. Néhány perces időkülönbséggel helyi idő szerint délután fél ötkor repült levegőbe két, robbanóanyaggal tömött autó népszerű piacok közelében. Az egyik környékén van egy fagylaltozó is, amely délutánonként általában zsúfolásig megtelik családokkal. A biztonsági erők találtak még egy járművet tele robbanóanyaggal, de ott sikerült időben hatástalanítani a gyújtószerkezetet. A belügyminisztérium 41 halottról és 68 sebesültről, a védelmi pedig 45 halottról és 6 sebesültről adott hírt. A halottak között számos nő és gyermek is van.
2009.04.29. 18:45
 
 
Dopping a pekingi olimpián: ismertté vált a hat lebukott sportoló neve
Különböző források mind a hat, mintájuk újraelemzése nyomán frissen doppingvétségen ért pekingi olimpikon nevét nyilvánosságra hozták szerdán. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kedden közölte, hogy hat sportoló összesen hét, Pekingben levett mintájában bukkantak a CERA, azaz az EPO vérdopping harmadik generációs változatának nyomaira. Az 1500 m-en aranyérmes bahreini futó Ramzi, a férfiak országúti kerékpáros mezőnyversenyében ezüstérmes olasz Rebellin, valamint Contreras-Maridalin dominikai súlyemelő, a kerékpáros német Schumacher, a gyalogló görög Cumeleka és a középtávfutó horvát Perisic doppingvétségét több hírügynökség a vizsgálat eredményét ismerő forrásra hivatkozva tette közzé.
2009.04.29. 18:25
 
 
Tenisz, Fez: Czink Melinda negyeddöntős
Czink Melinda bejutott a negyeddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású marokkói salakpályás női tenisztornán, miután szerdai nyolcaddöntős mérkőzésén legyőzte Anasztaszija Pavljucsenkovát. Ellenfele a negyeddöntőben a cseh Lucie Hradecka lesz. Eredmények: egyes, 2. forduló (a negyeddöntőbe jutásért): CZINK-Pavljucsenkova (orosz, 3.) 7:6 (7-1), 3:6, 6:3, Hradecka (cseh)-Peer (izraeli) 6:4, 6:1, Domínguez Lino (spanyol)-Keothavong (brit) 4:6, 7:5, 6:3, Hercog (szlovén)-Vinci (olasz, 7.) 6:2, 6:4.
2009.04.29. 17:40
 
 
Csökkent a 100 leggazdagabb magyar vagyona
A magyar TOP-100 vagyona 2008-ban 379 milliárd forinttal csökkent, a listavezető Demján Sándor korábbi 300 milliárdjából 160 milliárd maradt. A Napi Gazdaság 2009. évi TOP-100-as kiadványa csütörtökön jelenik meg, bemutatva a leggazdagabb magyarok 2008. december 31-iki vagyoni helyzetét - közölte a kiadó szerdán az MTI-vel. Idén nyolcadik alkalommal jelenik meg a 100 leggazdagabb magyart bemutató kiadvány, s az összeállításból kiderül, hogy a válság alaposan megváltoztatta a sorrendet és csökkentette a vagyonokat. A leggazdagabb magyar 2008 végén is Demján volt.
2009.04.29. 17:35
 
 
Ismét 290 forint alatt az euró
A bankközi kereskedelemben délután négy órakor 289,55 forinton jegyezték az eurót, szemben a kedd délutáni 294,40 forinttal és a reggeli 291,85 forinttal. Az euró bankközi jegyzése utoljára az idén február 10-én járt 290 forint alatti értéken. A forint és a térségbeli devizák árfolyam-emelkedését a javuló nemzetközi piaci hangulattal magyarázzák a kereskedők. A kockázatvállalási hajlandóság általános javulása mögött a kedvező amerikai lakásépítési adatok, és egyes, váratlanul jónak bizonyult vállalati mérlegbeszámolók húzódnak meg. Visszahúzó erőként változatlanul jelen van, bár háttérbe szorult kissé egy esetleges globális influenzajárvány gazdasági aktivitást csökkentő hatása.
2009.04.29. 17:19
 
 
Bolíviai kommandósakció: hivatalos jegyzékben tájékoztatták Magyarországot
Hivatalos jegyzékben ismertette Bolívia a magyar kormánnyal Rózsa Flores Eduardo és társai ügyével kapcsolatos álláspontját - közölte a Külügyminisztérium szerdán. A jegyzékben azt írták, "a bolíviai vezetés az állambiztonsági szervek által Santa Cruz városában felszámolt nemzetközi terrorista csoportnak tulajdonítja a felelősséget az elmúlt időszakban az ország területén elkövetett merényletekért" - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. Mint írták, a fogva tartott Tóásó Előd konzuli védelme a Buenos Aires-i magyar nagykövetség és a helyszínen tartózkodó magyar tiszteletbeli konzul révén megoldott, esetében "a magyar diplomácia fellépésének is köszönhetően a jogbiztonság szavatolt".
2009.04.29. 16:59
 
 
Raúl Castro: Kuba nem tesz gesztusokat Washingtonnak
Kuba a társadalmi rendszeréről és belső ügyeiről nem tárgyal az Egyesült Államokkal, de ezen kívül minden kérdést kész megvitatni a jobb kapcsolatok érdekében - jelentette ki Raúl Castro kubai elnök szerdán Havannában, az el nem kötelezett országok miniszteri értekezletén. "Megismételjük, hogy készek vagyunk megvitatni mindent az Egyesült Államok kormányával az egyenlőség alapján, kivéve a szuverenitást, a politikai és társadalmi rendszert, az önrendelkezés jogát és a belső ügyeket... Meg kell vitatni mindent nálunk, de náluk is, egyenlő feltételek mellett" - mondta. Raúl Castro leszögezte azt is, hogy Havanna nem tesz gesztusokat Washingtonnak.
2009.04.29. 16:35
 
 
EP-elnök: öt év után bebizonyosodott, siker volt az EU-bővítés
Az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott kelet-, délkelet- és közép-európai országok tagságának első öt éve egyértelműen bebizonyította, hogy a bővítés siker volt - mutatott rá az évforduló alkalmából szerdán kiadott közleményében Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament elnöke. A ma 27 tagból álló Európai Unió erősebb és egységesebb, mint bármikor korábban - tette hozzá -, márpedig az egység "előfeltétele annak, hogy az EU hatékonyan kezelje a jelen és a jövő problémáit". Az uniós tagországok csak közösségként tudják megvédeni értékeiket és érdekeiket a világban.
2009.04.29. 16:35
 
 
Hétfőn kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák
Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbelikkel megkezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák; a matúrára 137.469 diák jelentkezett, 13 ezerrel többen, mint tavaly - közölte Hiller István szakminiszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. Elmondta:a június 26-ig tartó érettségi időszakban a tanulók 3.741 érettségi vizsgabizottság előtt 191 tárgyból középszinten, 87 tárgyból emelt szinten vizsgáznak majd. Kérdésre válaszolva elmondta: a május 8-i német érettségit megtartják. Utalva arra, hogy e napon sztrájk várható, úgy fogalmazott: bízik benne, mindenkiben van annyi jó érzés, hogy bármilyen szándékát - legyen az politikai is - nem a diákság ellen akarja kihasználni. Ez még érvelésként sem helyes - fűzte hozzá a tárca vezetője.
2009.04.29. 16:30
 
Hétfőn kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák
Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbelikkel megkezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák; a matúrára 137.469 diák jelentkezett, 13 ezerrel többen, mint tavaly - közölte Hiller István szakminiszter. Elmondta: a június 26-ig tartó érettségi időszakban a tanulók 3741 érettségi vizsgabizottság előtt 191 tárgyból középszinten, 87 tárgyból emelt szinten vizsgáznak majd. Az érettségik lebonyolítására 1 milliárd 150 millió forintot különítettek el - tette hozzá. Azt is elmondta: a május 8-i német érettségit megtartják. Utalva arra, hogy e napon sztrájk várható, úgy fogalmazott: bízik benne, mindenkiben van annyi jó érzés, hogy bármilyen szándékát - legyen az politikai is - nem a diákság ellen akarja kihasználni.
2009.04.29. 16:05
 
 
TÁRKI: már csak az emberek 44%-a venne részt a választáson
Tovább csökken a választási hajlandóság; a TÁRKI legutóbbi felmérése szerint már csak a szavazásra jogosultak 44 százaléka ígérte biztosra részvételét egy most vasárnapi választáson; a Fidesz előnye továbbra is jelentős a kormánypárttal szemben. A közvélemény-kutató cég februárban és márciusban még 48-48 százalékos részvételi arányt mért - olvasható az MTI-hez szerdán megküldött felmérésben. A TÁRKI 1000 fő megkérdezésén alapuló, a 18 éves és idősebb lakosságot életkor, nem, iskolai végzettség és lakóhely szerint reprezentáló kutatása szerint a nagyobbik ellenzéki párt továbbra is jelentősen vezet a kormánypárttal szemben.
2009.04.29. 15:25
 
 
Szekeres: májusban újabb 40 magyar katona indul Afganisztánba
Az afganisztáni választások biztonságos megtartása érdekében újabb negyven magyar katona indul májusban a közép-ázsiai országba - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter szerdán Budapesten az MTI-nek. A katonák kiképzése megtörtént, ők májusban utaznak ki, hat hónapig lesznek Afganisztánban, hogy segítsék a választások biztonságos megtartását - hangsúlyozta a tárcavezető az afganisztáni Tartományi Újjáépítési Csoport (PRT) kormánybizottság ülése után. Az ülésen részt vett az afganisztáni Baglán tartomány kormányzója. Szekeres Imre közölte, bízik benne, hogy biztonságban és békében tartják majd meg a választást.
2009.04.29. 15:20
 
 
Obama: a kormány kész bármilyen lépésre a sertésinfluenza megfékezéséért
Az amerikai kormány kész bármilyen lépésre a sertésinfluenza terjedésének megfékezése érdekében - közölte szerdán Barack Obama, akit éppen 100 napja iktattak be hivatalába. Az elnök azt mondta, itt az ideje, hogy maximális elővigyázatossági lépések történjenek a vírustörzs terjedésének meggátolása érdekében, miután megtörtént az első sertésinfluenzás haláleset az Egyesült Államokban. "Nyilvánvalóan súlyos a helyzet" - jelentette ki az elnök, hozzátéve, hogy kormánya szorosan és folyamatosan figyelemmel kíséri az amerikai megbetegedéseket. Obama arról is beszélt a Fehér Házban a sajtónak: bizonyos iskolákat, főleg azokat, ahol megerősített megbetegedések történtek, esetleg be kellene zárni.
2009.04.29. 15:08
 
Bajnai: a kormány bevezetné a "biztos kéz" programot
A kormány osztrák és német mintára bevezetné a "biztos kéz" modellt, amely az építőiparban tiszta viszonyokat teremt, és megakadályozza a lánctartozásokat. Bajnai Gordon kormányfő elmondta: a modell arról szól, hogy az építtető, a fővállalkozó és az alvállalkozó egy közösen megbízott, úgynevezett "biztos kéz" szervezeten - ügyvédi irodán, bankon - keresztül szerződik egymással. Állami beruházások esetében ez a szervezet a Magyar Államkincstár lesz. A miniszterelnök közölte: az új modellben az alvállalkozók kifizetése az előfeltétele lenne annak, hogy a fővállalkozó megkapja a következő részletet a megrendelőtől.
2009.04.29. 14:51
 
 
Eltemették a tiszalöki gyilkosság áldozatát
Református gyászszertartással, cigány szokás szerint zeneszó kíséretében vettek végső búcsút a tiszalöki gyilkosság áldozatától, Kóka Jenőtől a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros köztemetőjében. A tiszalöki temetőben több, mint ezer ember búcsúzott el az áldozattól, köztük a kormány képviseletében Molnár Csaba kancelláriaminiszter és Teleki László, roma ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott. A parlamenti pártok képviselői és a cigány szervezek vezetői is ott voltak a temetésen. Az 54 éves férfit április 22-én este, éjszakai műszakba indulása előtt, háza udvarán lőtte agyon egy lesben álló ismeretlen.
2009.04.29. 14:25
 
 
Tasnádi Péter azt állítja, hogy nem vett részt bűnszervezetben
Tragédiának nevezte az ellene zajló büntetőeljárást a Fővárosi Bíróságon tartott tárgyaláson Tasnádi Péter, aki - élve az utolsó szó jogával - azt mondta: soha nem vett részt bűnszervezetben, és még csak nem is gondolt rá, hogy létrehozzon ilyet. Az ügyészség 16 bűncselekménnyel, köztük felbujtóként, bűnszervezetben elkövetett, életveszélyt okozó testi sértéssel és emberölés előkészületével vádolja a vállalkozót. Az ügynek összesen 14 vádlottja van.
2009.04.29. 14:17
 
Világsztárokkal készül forgatni Emir Kusturica
Igazi nemzetközi sztárparádé lesz Emir Kusturica új filmje, amelynek forgatását év végén akarja elkezdeni a világhírű rendező. A legendás mexikói forradalmárról, Pancho Villáról szóló alkotásban már biztos, hogy játszik a spanyol Penelope Cruz és Javier Bardem, valamint a mexikói Salma Hayek. A Nemdohányzó zenekar nevű rockegyüttesével jelenleg Oroszországban turnézó rendező május közepén Puerto Ricóba készül, ahol Johnny Depp-pel találkozik, hogy tárgyaljon vele részvételéről az egyelőre a Pancho Villa barátai és a hat ujjú asszony munkacímet viselő filmben.
2009.04.29. 14:13
 
Pártmajálisok és kampánynyitók a hosszú hétvégén
Az MSZP és a Fidesz egy nap különbséggel a Városligetben, az SZDSZ a Városháza parkban, a Jobbik a Hajógyári szigeten tartja európai parlamenti választási kampánynyitóját a hosszú hétvégén. Az MDF a hosszú hétvégén nem tart kampányrendezvényt vagy majálist, a párt még március 28-án, egy dunai rendezvényhajón tartott kampánynyitót. A szocialisták május 1-jén nyitják a kampányt a hagyományos városligeti majálissal, amelyen Bajnai Gordon is beszédet is mond. A miniszterelnök döntését azzal indokolta, hogy tiszteli az őt támogató pártokat, az MSZP-t és az SZDSZ-t, amelyek vállalják a válságkezelő program végrehajtásának felelősségét még akkor is, ha ez népszerűségvesztéshez vezethet.
2009.04.29. 14:00
 
 
Sertésinfluenza: az Omninvest felkészült az oltóanyag gyártására
Felkészült a mexikói úgynevezett sertésinfluenza elleni oltóanyag gyártására a hasonló szerek előállítására berendezkedett Omninvest Kft.; ha megkapják a világjárvánnyal (pandémiával) fenyegető vírustörzset, rövid időn belül megkezdődhet az ampullák töltése - közölte a társaság munkatársa szerdán. Németh Zsolt elmondta, hogy az Egészségügyi Világszervezet,(WHO) szerint a A/H1N1 nevű vírus valamennyi országban felbukkanhat, de mielőtt a járvány netán felütné a fejét, a vírustörzsminta felhasználásával megindulhat az ilyen esetekre kidolgozott, úgynevezett pandémiás termelési terv végrehajtása.
2009.04.29. 13:39
 
 
Néhány száz forinttal drágulnak a budapesti strandbelépők
Néhány száz forinttal drágulnak a budapesti strandok belépői az idei szezonban - mondta Ferenci Tibor, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette, hogy emellett azonban bővül a kedvezmények köre, meghosszabbítják például a nyitva tartást és bevezetik a délutáni jegyet. A strandszezon május elsején kezdődik a Gellért, a Dagály nyári medencéinek, valamint a Palatinus megnyitásával. A többi strand a hónap folyamán nyílik meg.
2009.04.29. 13:32
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095[2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista