2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Szili: párbeszéd, küzdelem és remény kell a válság ellen
Szili Katalin szerint a válság leküzdéséhez különösen fontos a párbeszéd, az egymásért való küzdelem és az, hogy reményt adjunk az embereknek. Az Országgyűlés elnöke, Pécs szocialista polgármesterjelöltje erről az MSZP majálisán beszélt a baranyai megyeszékhelyen pénteken. "Legyen párbeszéd, egymásért való küzdelem és adjunk reményt a közösségeknek, mert csak így tudjuk magunkat erőssé tenni abban a viharban, amelyet a gazdasági és bizalmi válság teremtett" - fogalmazott a politikus. A házelnök szerint a jövőben olyan közösség összekovácsolására lenne szükség Magyarországon, amelyben nem a pártpolitikai erők vitája a lényeg, hanem az, miként tudunk együttműködni közös céljaink érdekében.
2009.05.01. 13:01
 
 
MSZP-majális: Lendvai meghirdette a "baloldali minimumot"
Lendvai Ildikó szerint meg kell hirdetni egy baloldali minimumot, amihez erejük maximumára lesz szükség, és amiért érdemes volt vállalni a válságkezelés nehéz folyamatát. Az MSZP frakcióvezetője a párt majálisán pénteken öt pontot sorolt a baloldali minimum körébe: a munkahelyek védelmét, illetve a legális munka ösztönzését; a szociális kríziskezelő programot; a válság elleni védekezés terheinek arányos elosztását; a szolidáris szociális és nyugdíjrendszert; a világi-, állami oktatás rendszerinek fenntartását, akár takarékosabb működtetés árán is; végül azt: nem szabad, hogy a válság a vétlenekből bűnbakot csináljon, és meg kell akadályozni, hogy bárki féljen a származása vagy a nézete miatt.
2009.05.01. 12:43
 
Labdarúgás: lemondott a REAC edzője, Nagy Sándor az utód
Lemondott a REAC NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Hevesi Tamás, a Soproni Ligában sereghajtó gárda elnöksége pedig elfogadta ezt. Forgács József klubtulajdonos az MTI-nek megerősítette, hogy a folytatásban meghatározatlan idejű szerződéssel az eddigi pályaedző, Nagy Sándor készíti fel az együttest. "A Debrecentől elszenvedett keddi, 4-0-ás vereség másnapján ajánlotta fel lemondását Hevesi, amit csütörtökön fogadott el az elnökség, noha elégedettek voltunk a szakember munkájával és hozzáállásával. Jövőre a célunk az élvonalba való visszajutás lesz" - mondta Forgács.
2009.05.01. 12:35
 
 
Új vírus: Obama küldöttségének egyik tagja is megfertőződhetett
A washingtoni Fehér Ház megerősítette, hogy a Barack Obama elnököt április közepén Mexikóba kísérő küldöttség egyik tagja is felkerült a világjárvánnyal fenyegető új influenzavírus valószínű fertőzöttjeinek listájára. Robert Gibbs fehér házi szóvivő egy (helyi idő szerint) csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, hogy az amerikai energiaügyi minisztérium egyik alkalmazottja "influenzára emlékeztető tünetekkel" betegedett meg mexikói tartózkodásakor, s nem kizárt, hogy a fertőzést a családja is elkapta.
2009.05.01. 12:29
 
Gondolatvezérelt kerekesszéket fejlesztettek ki
Gondolatvezérelt kerekesszéket fejlesztettek ki spanyol tudósok; az újfajta szék megkönnyítené a súlyos fogyatékkal élő, a joystickes változatot használni képtelen emberek mozgását. A kerekesszék lézerszkenner segítségével alakít ki háromdimenziós képet maga körül, majd ezt kivetíti a székben ülő előtt elhelyezett képernyőre - számolt be a találmányról a The Daily Telegraph brit újság internetes kiadása (www.telegraph.co.uk). A szék használóját a fején elhelyezett, az agyi tevékenységet figyelő elektródák segítik abban, hogy a gondolat mozgássá váljon.
2009.05.01. 12:13
 
 
Asztalitenisz-vb: a világelső vár Tóthra a nyolcaddöntőben
Tóth Krisztina bejutott a nyolcaddöntőbe egyesben a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon, ott azonban már bravúrra lesz szüksége, ugyanis a világranglista-vezető kínai Csang Ji-ning vár rá. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a 22. helyen kiemelt Tóth (27. a világranglistán) a pénteki harmadik körben a spanyol színekben versenyző, ázsiai származású Zhu Fanggal (70.) csapott össze, aki nagy csatára kényszerítette. Tóth az elvesztett nyitószettet követően 2:1-re, majd 3:2-re is vezetett, riválisa azonban mindkétszer egyenlíteni tudott, a döntő játszma azonban már ismét a magyar játékosé volt. Csanggal szombaton, magyar idő szerint 7 órától játszik majd Tóth.
2009.05.01. 12:09
 
 
Fidesz: fel kell lépni a romákat érő erőszak ellen
A Fidesz szerint a leghatározottabban fel kell lépni a gyűlöletkeltéssel és a romák ellen elkövetett bűncselekményekkel szemben, de nem lehet egy egész országot rasszistának nevezni - mondta Balog Zoltán, az emberi jogi bizottság fideszes elnöke, miután pénteken Budapesten találkozott Jacques Barrot-val, az Európai Bizottság alelnökével, az unió emberi jogi és biztonsági ügyekben illetékes biztosával. Balog Zoltán a találkozó után azt mondta, a romákkal szemben elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban Jacques Barrot-val egyetértettek abban, hogy a gyűlöletkeltés és a gyilkosságok megengedhetetlenek, ezeket nem lehet eltűrni egy demokráciában, és minden politikai erőnek össze kell fogni, hogy ezeket megakadályozza.
2009.05.01. 12:01
 
 
Viharos széllökésekre figyelmeztet a meteorológia
Időnként viharossá erősödő szélre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat 24 órás előrejelzése pénteken nap közben. A szolgálat honlapján közzétett sárga riasztás alapján pénteken a délelőtt második felétől az északi, északkeleti szél a középső országrészt leszámítva időnként viharossá, óránként 60-70 kilométeresre fokozódhat. Főként a középső megyékben és a Dél-Dunántúlon lehet számítani zivatarra, amit néhol 80 kilométer per óra fölötti széllökések, jégeső, lokálisan jelentősebb mennyiségű (10-20 milliméter) csapadék kísérhet.
2009.05.01. 11:27
 
Az MSZOSZ elnöke szerint a dolgozó érdeke fontosabb a szűk eliténél
"Olyan világot, olyan Magyarországot akarunk, ahol a dolgozó emberek érdeke előbbre való, mint a szűk, nagy pénzügyi bázissal és gazdasági hatalommal rendelkező elité" - fogalmazta meg a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének fő május 1-jei üzenetét Pataky Péter, a szövetség elnöke pénteken az MSZOSZ nagygyűlésé Budapesten. "Bár ezer gondunk van - világgazdasági válság, belső gazdasági gondok, politikai krízis - nem lehet behúzódni egy sarokba, és otthon maradni" - indokolta az együttlét szükségességét Pataky Péter egy kisteherautó platójáról néhány száz fős hallgatósághoz szólva.
2009.05.01. 11:07
 
 
Jégkorong-vb: Id. Ocskay Gábor is a helyszínen szurkol
"Nehezen hozott a szívem, de szeretném a helyszínen kiszurkolni a magyar válogatottnak a bennmaradást" - nyilatkozta az MTI-nek a Zürichbe péntek délelőtt megérkezett id. Ocskay Gábor, akinek hokis fia, a nemzeti együttes addigi alapembere március 24-én hunyt el szívinfarktusban. "Tudom, érzem, hogy Gábor a csapattal van, és amit eddig látott, azzal elégedett lenne. Keményen hajtanak a fiúk, és a szlovák, illetve a fehéroroszok ellen is volt esély a sikerre, pedig a két ellenfél elvileg sokkal erősebb. A szurkolók hozzáállására meg egyszerűen nem találok jelzőket. Kíváncsi vagyok, milyen a hangulat a csarnokban" - mondta id. Ocskay Gábor.
2009.05.01. 11:04
 
 
Kijelölték a miniszterelnöki rezidencia védelmi területét
Fizikailag a rendőrség ugyan nem zárta le a miniszterelnöki rezidencia körüli utcákat, de meghatározták azt a területet, amely biztosítási szempontból lezártnak minősül május elsejétől. Az intézkedést Dobozi József rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos rendelte el 2009 május 01. 0 órától a szükséges ideig, de legkésőbb 2010. április 30. 24 óráig. A kijelölt rövid szakasz mintegy 50 méter hosszú, ez a XII. kerületi Dániel köz a Szarvas Gábor és a Dániel út között. A Köztársasági őrezred szóvivője elmondta, hogy a lezárás sem kordonállítást, sem rendőri jelenlétet, sem forgalomkorlátozást nem jelent, csupán meghatározza azt a területet, amelyre szükség esetén ezeket az intézkedéseket meghozzák.
2009.05.01. 11:00
 
 
Belehalt sérüléseibe a holland királyi családra támadó férfi
Egy nappal a Beatrix holland királynő ellen megkísérelt autós támadás után belehalt súlyos sérüléseibe a merényletet elkövető férfi. A holland államügyészség pénteki közlése szerint a férfi hajnalban hunyt el a kórházban, egy operációt követően. A 38 éves Karst T. csütörtökön a közép-hollandiai Apeldoornban kisautójával nagy sebességgel belehajtott a királyi családot részvételével rendezett ünnepi felvonulás nézőinek egy csoportjába, öt ember halálát és tizenkettő sérülését okozva. Mint utóbb bevallotta, a munkája és lakása elvesztése miatti kétségbeesésében ragadtatta magát a támadásra.
2009.05.01. 10:33
 
 
Jégkorong-vb: Szuper kezd az osztrákok ellen is
Szuper Levente kezd a magyar kapuban az osztrákok elleni, bennmaradásért folyó, péntek 16:15 órakor kezdődő zürichi mérkőzésen a svájci jégkorong-világbajnokságon. Pat Cortina szövetségi kapitány Budai Krisztiánt nevezi tartalékkapusnak. Arról is döntött a szakember, hogy a vb-re utólag benevezett Kóger Dániel és Nagy Gergő is szerepet kap, és a hátvéd Ondrejcik Rastislav marad ki a csatársorból. Az osztrákok a 16., a magyarok a 20. helyen állnak a világranglistán. A két együttes eddig 32-szer találkozott, 23-szor győztek az osztrákok, hétszer a magyarok, és volt két döntetlen is. Az összesített gólkülönbség 143-80 az osztrákok javára.
2009.05.01. 10:28
 
 
Számítógépvírusként is terjed Japánban az új influenza
Betette a lábát Japánba az új influenza - számítógépvírus formájában. A fertőző betegségekkel foglalkozó japán országos intézet (Inmi) honlapján figyelmeztetett arra, hogy terjed az interneten egy, a szervezet nevében közzétett üzenet, amelyhez Tájékoztatás a sertésinfluenzáról című fájlt csatoltak. Ez a csatolt állomány a számítógépvírus, amelyet megnyitva nem tüsszögni kezdünk, hanem a számítógépünk válik megbízhatatlanná. A japán nyelvű üzenetet az Inmi szerint találomra küldték szét a "vírusgazdák".
2009.05.01. 10:00
 
 
Megszűnt a várakozás Röszkénél
Péntek estére megszűnt a várakozás a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, mely a hosszú hétvégére hazatérő szerb vendégmunkások rohama miatt alakult ki korábban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Szenti Szabolcs elmondta: pénteken volt időszak, amikor csak kétórás várakozás után tudtak kilépni az utazók az országból, de estére a torlódás megszűnt, várhatóan vasárnap és hétfőn a belépő oldalon lesz intenzív forgalom. Alternatív útvonalként akkor is a tompai vagy a tiszaszigeti átkelőhelyet javasolják. Utóbbit a magyar és a szerb állampolgárok vehetik igénybe.
2009.05.01. 09:34
 
 
Soros: az önkorrigáló piac paradigmája omlott össze
A jelenlegi gazdasági válság nemcsak a pénzügyi rendszer összeomlását hozta, hanem kiderült, hogy hibás az önkorrigáló piac uralkodó paradigmája - mondta Soros György csütörtök este a PEN nemzetközi írószövetség New York-i rendezvényén. A rendszer a saját súlyától dőlt össze, bebizonyosodott, hamis az a feltételezés, hogy a piacok egyensúlyra törekednek, ahová a kilengések után mindig visszatérnek - fejtette ki a magyar származású üzletember a Metropolitan Múzeumban. Nemcsak a pénzügyi rendszer, hanem egy világszemlélet omlott össze. Tévednek azok, akik a jelenlegi válságot a korábbi krízisekhez hasonlítják.
2009.05.01. 09:26
 
 
ENSZ: továbbra is riasztó a humanitárius helyzet Gázában
A Gázai övezeti humanitárius helyzet száz nappal a Hamász palesztin szervezet elleni izraeli offenzíva után is riasztó - állapítja meg az ENSZ közel-keleti tevékenységének koordinálásával megbízott tisztségviselő. "A helyzet valóban riasztó. Lehetetlennek tűnik kielégíteni a lakosok humanitárius igényeit, és a helyreállítás olyan hosszú ideig fog tartani, hogy képtelenség kiszámolni, mennyi üzemanyagra, pénzre, eszközre lesz szükség. Az idő múlik, és nem látni előrelépést. Több tízezer lakos van megfelelő hajlék nélkül. Sürgősen el kell kezdeni az újjáépítést" - mondta Robert Serry, miután látogatást tett az övezetben. Szerinte félő, hogy ebben a helyzetben úja fellángol az erőszak a palesztin területen.
2009.05.01. 09:19
 
 
Májusfaszezon Németországban
A szerelem vagy a tavasz hírnökeként a németek 46 ezer májusfát állítanak az idén. A Német Faipari Főszövetség becslései szerint 35 ezer nyírfát és nyírfaágat fognak elhelyezni a férfiak szerelmük jeleként imádottjuk ablaka alatt. Ehhez jön még az a 11 ezer fa, amelyeket május elején a városok és közösségek közterein állítanak fel. A májusfaállítás hagyománya Németországban a XIII. századig nyúlik vissza. A feldíszített fát eredetileg a tavasz és a termékenység hírnökeként tartották számon. Főleg Németország északi és déli területein szokás, hogy a férfiak május 1-je reggelén feldíszített nyírfával lepik meg az áhított nőt, hogy így fejezzék ki vonzalmukat.
2009.05.01. 09:16
 
Pártrendezvények május 1-jén
Bajnai Gordon miniszterelnök is beszédet mond az MSZP május 1-jei budapesti rendezvényén ma a Városligetben, amellyel a párt megnyitja az európai parlamenti (EP) választási kampányt. Az MSZP országszerte 161 helyszínen tart ma rendezvényeket, amelyeken szó lesz Magyarország európai uniós csatlakozásának ötéves évfordulójáról, az MSZP kampányának indításáról és a munka ünnepéről. Az SZDSZ május 1-jén a fővárosi Városháza parkban tartja kampánynyitó rendezvényét. Itt Egy a magyar fesztivál címmel zenés rendezvényt is tartanak, amelyen magyar, roma és klezmer zenét hallgathatnak az érdeklődök, az est végén pedig a szerb Boban Markovic lép fel.
2009.05.01. 09:05
 
A forint 290 alatt tartja magát
A forint jegyzése a péntek reggeli bankközi kereskedésben 288,04/eurós árfolyamon járt, míg az euró 288,11 forintot ért a bankközi csütörtök este. Péntek reggel 216,72 forint volt a dollár. Az amerikai deviza esett az euróhoz képest, egy euró péntek reggel 1,3268 dolláron állt, szemben a csütörtök esti 1,3242 dollárral. A lengyel zloty péntek reggeli jegyzése 4,406/euró volt a csütörtök reggeli 4,395-tel szemben, a cseh korona pénteki 26,753/eurós jegyzése is a kelet-európai pénz gyengülését mutatta, hiszen csütörtök reggel még 26,685-ön volt.
2009.05.01. 09:04
 
 
Megváltoztak a gyorshajtásért kiróható bírság szabályai
Május elsejével megváltoztak a közigazgatási bírság szabályai; mostantól nem a sebességtúllépés százalékos, hanem kilométer/órában megadott mértékétől függ, milyen összegű bírságra számíthat a járművezető. A Magyar Közlönyben megjelent jogszabály-módosítás melléklete szerint május elsejétől óránkénti 50 kilométeres megengedett sebességig 15-25 kilométeres túllépés után kell fizetni 30 ezer forintot. Így akkor, ha az adott útszakaszon óránként 50 kilométeres a megengedett sebesség, csekket a 65-tel vagy annál gyorsabban haladók kapnak.
2009.05.01. 09:00
 
Balatoni Borok Fesztiválja Budapesten a Feneketlen-tónál
Balatoni Borok Fesztiválját rendezik meg május 1-jén és május 2-án Budapesten a Feneketlen-tónál - közölték a szervezők. A kétnapos fesztiválon a kulturális programok mellett a magyar borászok mindennapi problémáira kívánják a figyelmet felhívni. A szervezők közlése szerint május 2-án szakmai beszélgetést tartanak, ahol a balatoni borrégióhoz tartozó 6 borvidék egységes szabályozását, a marketing tevékenységet, az arculat megteremtését, a szőlő- és fajtatermesztés összehangolását vitatják meg.
2009.05.01. 08:57
 
 
Öt éve az EU-ban: a befektetési aranypiacot a csatlakozás hozta vissza
Az Európai Unióhoz csatlakozás tette ismét lehetővé Magyarországon a befektetési célú arany kereskedelmét, ezzel megnyílt az út a magánszemélyek előtt, hogy vagyonukat, megtakarításukat akár befektetési aranyba is fektethessék. A csatlakozást követően Magyarország az EU jogharmonizáció keretében átvette az unió áfa szabályozását, így a mai hazai jogszabályok alapján a befektetési aranyat sem áfa, sem fogyasztási adó nem terheli - írja elemzésében az aranykereskedelemmel foglalkozó Magyar Aranypiac Kft. A befektetési aranyérmék és rudak jóval kedvezőbb árúak lettek, mint az ékszerarany, mert az ékszereknél meg kell fizetni a megmunkálás díját és az áfát is.
2009.05.01. 08:54
 
 
Ésszerűbb nyomtatással 30 milliárd forint spórolható
Magyarországon évente körülbelül 425 milliárd forintot költenek üzleti célú nyomtatásra, ám hatékonyabb használattal több mint 30 milliárd forintot is meg lehetne takarítani évente. Az angol Centre for Economics and Business Research (cebr) kutatóintézet felmérése szerint a teljes összegből 162 milliárd forintot a kihelyezett nyomtatásra, 263 milliárd forint a házon belüli nyomtatásra költenek el. Ésszerűbb használattal az előbbiből 10 milliárd forintot, az utóbbiból pedig 6,5-20 milliárd forintot lehetne megtakarítani éves szinten.
2009.05.01. 08:47
 
Augusztus 19-ig lehet nevezni az év szállodaszobája versenyre
A Turizmus Kft. és a Magyar Szállodaszövetség (MSZSZ) 2009-ben negyedszer hirdeti meg az év szállodaszobája versenyt, amelyre 3, 4 és 5 csillagos kategóriában lehet nevezni augusztus 19-ig. A Turizmus Kft. közlése szerint bármely, 2004. január 1. után átadott új építésű vagy felújított szállodaszoba pályázhat. A versenybe kizárólag standard, kétágyas szoba nevezhető. Nem nevezhető olyan szoba, amely az előző pályázatokon 1-3. helyezést ért el. A jelentkezőnek rendelkeznie kell magyarországi működési engedéllyel, illetve érvényes osztályba sorolással.
2009.05.01. 08:24
 
 
A mobilcégek figyelmeztetnek a túlzott adatforgalomra
Mivel az átlagos felhasználók számára a mobil internetes adatforgalom nehezen követhető nyomon, a magyar szolgáltatók előre tervezhető csomagokat kínálnak az ügyfeleknek, illetve figyelmeztetik őket, ha forgalmuk eléri a kritikus szintet, ezzel is megakadályozandó a több tízezer forintos számlák kiküldését. A Vodafone-nál például két éve elérhető olyan fix árú csomag, amellyel kiszámíthatóan lehet internetezni, és kizárható a költségtúllépés. A Pannon tájékoztató SMS-t küld ügyfeleinek, amikor elérik a tarifacsomagban foglalt adatforgalom 80 százalékát, illetve a 100 százalék elérésekor is. A T-Mobile díjmentesen biztosítja az adatforgalmi értesítő szolgáltatást.
2009.05.01. 08:10
 
 
Május 11-én indul az Atlantis űrsikló
Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) csütörtökön hivatalosan közölte, hogy május 11-én indítják útnak az Atlantis űrsiklót a Hubble-teleszkóphoz, vagyis egy nappal korábban, mint eddig tervezték. Az indítás közép-európai idő szerint 20 órakor lesz a floridai űrközpontban. LeRoy Cain, az űrsiklóprogram igazgatóhelyettese elmondta: azért hozták egy nappal előbbre az indítást, mert az amerikai légierő programja miatt 13-a és 22-e között semmiképp nem tudják indítani az Atlantist, viszont a NASA-nak nem elég, ha az indítás csak egy nappal előzi meg a tilalmi időszakot. Még korábbra viszont nem tudták hozni.
2009.05.01. 08:05
 
 
Új vírus: Mexikóban már 300 beteg esetében biztos a fertőzöttség
Mexikóban csütörtök estére 300-ra nőtt azon betegek száma, akik bizonyítottan a H1N1 jelű influenzavírussal fertőződtek meg, és 12-re azoké, akik laboratóriumi vizsgálatok által igazoltan ebben a betegségben haltak meg - jelentette be az ország egészségügyi minisztere. Egy héttel ezelőtt tört ki az országban a sertésinfluenza járvány, amelyet az Európai Unió most már új influenzavírusnak, az Egyesült Államok pedig H1N1 influenzavírusnak nevez, hogy a névhasználat ne ártson a húsiparnak. Mexikóban mintegy 3000 azon betegek száma, akiket gyaníthatóan a H1N1 fertőzött meg. Ezek közül 679 ember vírusmintáját vizsgálták már meg hiteles laboratóriumban, és 300 bizonyult azonosnak a járvány okozójával.
2009.05.01. 08:01
 
Az izraeli kormányfő Egyiptomba látogat
Május első felében Egyiptomba utazik Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő, hogy Hoszni Mubarak egyiptomi elnökkel tárgyaljon - jelentette be az izraeli miniszterelnöki hivatal csütörtökön. Március 31-i hivatalba lépése óta ez lesz Netanjahu első egyiptomi látogatása. Az izraeli kormányfő Mubarak meghívásának tesz eleget, még azelőtt, hogy Washingtonba utazik, ahol várhatóan május 18-án tárgyal Barack Obama amerikai elnökkel. Az izraeli-egyiptomi kapcsolatokban a feszültség jelei mutatkoztak az elmúlt egy hónap alatt, elsősorban a keményvonalas Avigdor Liberman külügyminiszteri kinevezése miatt. Liberman egyszer a parlament szószékén átkozta el Mubarakot, mert elutasította Izrael meglátogatását.
2009.04.30. 21:50
 
 
Egységesebben kíván fellépni az EU az új influenzavírus ellen
Az eddiginél is szorosabb együttműködésben igyekeznek szembenézni az Európai Unió tagországai az amerikai kontinensen feltűnt új influenzavírus jelentette fenyegetéssel, ugyanakkor továbbra is érvényes az, hogy az egészségügyi kockázatokkal szembeni felkészülés és védekezés nemzet illetékességi körbe tartozik - mutattak rá az egészségügyi miniszterek csütörtöki találkozójukon. A rendkívüli luxembourgi ülés után kiadott közös közlemény szerint az unió és tagállamai eddig gyorsan és jól reagáltak az új vírus megjelenésére.
2009.04.30. 21:00
 
 
Fogathajtó ob: a díjhajtás után Dobrovitz vezet a négyeseknél
Dobrovitz József vezet a csütörtöki díjhajtást követően a négyesek mezőnyében a Fábiánsebestyénben zajló nemzetközi fogathajtóversenyen, amely az országos bajnokság első fordulója, és a kettesek számára az első válogató az augusztusi, kecskeméti vb-re. A csapatban világbajnok vecsési hajtó az öt nemzetből érkezett 14 fős mezőnyben egyedüliként produkált kiváló díjhajtást, így már a verseny első harmadáben kilencpontos előnyre tett szert, miközben vetélytársai idény eleji formát mutattak. Az egyesfogatok között a lengyel Bartlomiej Kwiatek vezet, Farkas Józsefet és Fábián Lászlót megelőzve.
2009.04.30. 20:15
 
 
Forgalmi változások lesznek a május elsejei hosszú hétvégén
Május elsején a BKV Zrt. járatai a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek; az ünnepnapon tartott rendezvények miatti, illetve egyéb forgalomkorlátozások azonban több helyszínen befolyásolják a közösségi közlekedés megszokott forgalmi rendjét a hosszú hétvégén - közölte a BKV csütörtökön az MTI-vel. A Diákolimpia miatt a 26-os buszok pénteken 9.30 és 14.30 óra között megosztva, az Árpád híd és a Zenélő kút valamint a Nyugati tér és a Centenáriumi emlékmű között közlekednek, a Szállodák, a Szabadtéri színpad, a Palatinus strand, a Parkmozi köz valamint a Hajós Alfréd uszoda megállókat nem érintik - olvasható a közlekedési társaság MTI-nek megküldött közleményében.
2009.04.30. 20:00
 
 
Csak vasárnap érkezik meg Magyarosi holtteste Ferihegyre
A korábbi információkkal ellentétben nem szombaton, hanem vasárnap érkezik meg Ferihegyre a Bolíviában lelőtt román állampolgárságú Magyarosi Árpád holtteste - közölte Nyikos Attila, a család ügyvédje csütörtök este az MTI-vel. Józsa Mátyás, Magyarország argentínai nagykövete csütörtök hajnalban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy szerdán helyi idő szerint délután indították útnak Budapestre a Magyarosi Árpád földi maradványait tartalmazó koporsót a bolíviai Santa Cruz városból. A diplomata, aki La Pazból szerdán tért vissza állomáshelyére, e-mailben közölte az MTI-vel, hogy a holttest elszállíttatásáról gondoskodó bolíviai ügyvéd az AeroSur bolíviai légitársaság madridi járatával útnak indította a koporsót.
2009.04.30. 19:30
 
 
A WHO felhagy a sertésinfluenza elnevezés használatával
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) csütörtökön közölte: felhagy a sertésinfluenza elnevezés használatával, hogy ne adjon okot félreértésre a sertések járványügyi veszélyességére vonatkozóan. Dick Thompson, a WHO szóvivője Genfben elmondta, hogy a szervezet mostantól a tudományos meghatározásnak megfelelő, A típusú H1N1-es influenzavírus (A/H1N1) elnevezést használja majd. A szóvivő a lépést azzal indokolta, hogy az agráripar és az ENSZ élelmezési ügynöksége (FAO) aggodalmát fejezte ki, amiért az eddig használt sertésinfluenza elnevezés félrevezeti a fogyasztókat és számos országban a disznók kényszervágásának értelmetlen elrendeléséhez vezet.
2009.04.30. 19:15
 
 
Agyonvertek egy felvételre jelentkező férfit az orosz különleges rendőri erők
Agyonvertek egy felvételre jelentkező férfit ezen a héten az orosz különleges rendőri erők kötelékében, valószínűleg egy "beavatási szertartáson" - közölte csütörtökön a Moszkvai terület ügyészi hivatala, amely az ügyet vizsgálja. A harmincéves Viktor Kricenkov hétfőn belehalt sérüléseibe egy Moszkva melletti kisváros kórházában, miután az orosz különleges rendőri erők (orosz megnevezésük szavainak kezdőbetűivel rövidítve OMON) hét tagja összeverte a szervezetbe belépni szándékozó férfit - jelentette a helyi média. Az ügyben eljáró ügyészek valószínűnek tartják, hogy Kricenkov barbár beavatási szertartásnak esett áldozatául.
2009.04.30. 19:00
 
 
Tenisz, Róma: Federer és Djokovic negyeddöntős
A svájci Roger Federer és a címvédő szerb Novak Djokovic is könnyedén jutott be a negyeddöntőbe a 2,75 millió dollár összdíjazású, salakpályás római férfi tenisztornán. Eredmények, nyolcaddöntő:Federer (svájci 2.)-Stepanek (cseh) 6:4, 6:1 Djokovic (szerb, 3.)-Robredo (spanyol, 13.) 6:1, 6:1 Del Potro (argentin, 5.)-Wawrinka (svájci, 10.) 6:2, 6:7 (5-7), 6:3 Gonzalez (chilei, 12.)-Melzer (osztrák) 3:6, 6:3, 7:5 Monaco (argentin)-Cilic (horvát, 15.) 6:4, 6:4.
2009.04.30. 18:45
 
 
Jégkorong-vb: Nagy és Kóger is játszani fog pénteken
Nagy Gergő és Kóger Dániel is játszani fog az osztrákok elleni mérkőzésen pénteken a magyar válogatottban a svájci jégkorong-világbajnokságon. Ezt Pat Cortina szövetségi kapitány árulta el a csapat csütörtöki edzését követően. A két, egyaránt 19 éves csatárnak ez lesz pályafutásuk első felnőtt vb-meccse, korábban még divízió I-es tornákon sem szerepeltek. Cortina arról viszont csak pénteken határoz, hogy ki legyen az, aki nem lép jégre a bennmaradásért vívandó első találkozón. Azt is csak a meccs napjának délelőttjén derül ki, ki lesz a két benevezendő kapus.
2009.04.30. 18:25
 
Elválhat a nyolcéves szaúdi kislány ötvenéves férjétől
Elválhat ötvenéves házastársától az a nyolcéves szaúdi kislány, akit apja kényszerített hozzá férjéhez. Korábban a bíróság kétszer is a házasság érvényessége mellett foglalt állást. Az ügy a konzervatív házasságszemlélet átgondolására késztetheti az Arab-félszigeten fekvő monarchiát. A bíróság korábban azzal a kitétellel mondta ki a házasság fenntarthatóságát, hogy az nem teljesedik be, míg a kislány el nem éri a pubertást - írta internetes kiadásában a The Daily Telegraph című brit napilap. Az apa adóssága elengedése fejében adta férjhez egyik barátjához a lányát.
2009.04.30. 18:00
 
 
Halálos baleset Ártándnál, szünetel a határforgalom
Egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült, amikor két kamion és hat személyautó karambolozott csütörtök délután a 42-es főúton, az ártándi határátkelő közelében - közölte a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelem az MTI-vel. A határforgalom mindkét irányba szünetel, a főutat teljes szélességében lezárták. Az ártándi határátkelőtől egy kilométerre történt balesetben egy személyautót maga közé szorított két kamion, majd további öt kocsi csapódott bele a hátsó kamionba. A személyautó két utasa közül az egyik a helyszínen életét vesztette, a másik súlyosan megsérült. A mentésvezetőtől az MTI megtudta, hogy a súlyos sérültet mentőautóval kellett a berettyóújfalui kórházba szállítani, mivel a viharos szél miatt a mentőhelikopter nem szállhatott fel.
2009.04.30. 17:57
 
 
A Chrysler csődvédelmet kér
Az amerikai autógyártás egyik pillérének számító Chrysler csütörtökön csődvédelmet fog kérni, miután a kormánnyal és a hitelezőkkel folytatott egyeztetések előző éjszaka kudarcba fulladtak, közölte az Obama-kormány két tisztviselője. A Chrysler állítólag 2,25 milliárd dollár készpénzt ajánlott fel a fedezettel biztosított hitelezőinek azért cserébe, ha azok beleegyeznek a cég 6,9 milliárd dolláros, fedezettel biztosított adósságállományának leírásába. A hitelt nyújtó fedezeti alapok azonban elutasították az ajánlatot, ami után már csak a csődvédelem maradt a vállalat számára.
2009.04.30. 17:00
 
 
Stabil a 290 alatti forint/euró árfolyam
A forint továbbra is együtt mozog a kedvező világpiaci tényezők hatására erősödő régiós devizákkal a bankközi devizapiacon. Délután négy órakor 289,31 forinton jegyezték az eurót a bankközi kereskedelemben, szinte megegyező árfolyamon a szerda délutáni 289,55 forinttal. Nap közben az árfolyam érintette a 287 forintot is. Az utolsó jelentős trendforduló április 21-én 300 forint feletti árfolyamnál volt, korábban, március 5-én pedig 316 forint felett is kötöttek üzleteket. A kereskedők a forint árfolyamának erősödésével szemben 287 forintos és 286,50 forintos euróárfolyamnál látnak viszonylag szilárd ellenállási küszöbértékeket.
2009.04.30. 16:59
 
 
Különválik feleségétől Sean Penn
Bírósági úton kíván különválni feleségétől, Robin Wright színésznőtől Sean Penn. Noha a pár továbbra is házas marad, különélésüket hivatalos formában, jogilag szeretnék rögzíteni. Az Oscar-díjas színész "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva kérelmezte a különélést az általa benyújtott iratokban - értesült a Hollywood Acces. Mindy Ross, a sztár ügyvédje hangsúlyozta, hogy bíróság fog dönteni a vagyon és a gyerekek feletti felügyelet megosztásáról, jóllehet a pár hivatalosan továbbra is házas marad. Robin Wright Penn-nek harminc napja van arra, hogy ő is hasonló kérelmet nyújtson be, de folyamodhat válásért is. Az utóbbi esetben garantált a válás kimondása - tette hozzá a jogi képviselő.
2009.04.30. 16:50
 
 
Egészségügyi Minisztérium: tünetmentesen senki ne szedjen vírusellenes gyógyszert
Feleslegesen, tünetmentesen senki ne szedjen semmilyen vírusellenes készítményt, mert a tömeges gyógyszerszedés miatt rezisztencia alakulhat ki, így ezek a készítmények akkor nem fognak hatni, amikor valóban szükség lehet rájuk - mondta az Egészségügyi Minisztérium államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Vojnik Mária közölte: a cseppfertőzéssel terjedő influenza elleni védekezéshez most még elég az, ha az emberek betartják az alapvető higiénés óvintézkedéseket, például a gyakori kézmosást. Hozzátette: Magyarország nem vezetett be utazási korlátozást, de a minisztérium felhívja a figyelmet, hogy csak az utazzon a közép-amerikai térségbe, akinek mindenképpen muszáj.
2009.04.30. 16:25
 
 
Várhatóan szombaton érkezik Magyarosi Árpád holtteste Ferihegyre
Várhatóan szombaton érkezik meg a Ferihegyi repülőtérre a Bolíviában lelőtt román állampolgárságú Magyarosi Árpád holtteste - közölte a család ügyvédje csütörtökön az MTI-vel. A holttest várhatóan az Air Berlin egyik szombati járatával érkezik Ferihegyre - mondta Nyikos Attila. Józsa Mátyás, Magyarország argentínai nagykövete csütörtök hajnalban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy szerdán helyi idő szerint délután indították útnak Budapestre a Magyarosi Árpád földi maradványait tartalmazó koporsót a bolíviai Santa Cruz városból.
2009.04.30. 16:00
 
 
Létszámcsökkentés a Magyar Távirati Irodánál
Csoportos létszámcsökkentésről kezdett konzultációt csütörtökön a Magyar Távirati Iroda vezetése a hírügynökségnél működő Üzemi Tanáccsal. A jelenleg 364 munkavállalót foglalkoztató cég az Üzemi Tanácsnak és a területileg illetékes munkaügyi központnak előzetesen küldött levelében 42 dolgozó elbocsátását irányozta elő. Vince Mátyás, az MTI Zrt. elnöke a konzultáció első megbeszélésén kifejtette, hogy a hírügynökség piaca évről évre szűkül. A cég saját bevételei 2008-ban reálértékben nem emelkedtek, az idei üzleti tervben az értékesítési árbevétel 8 százalékos csökkenésével számol a társaság.
2009.04.30. 16:00
 
 
Tenisz, Stuttgart: Szávay kikapott Gyementyjevától
Szávay Ágnes egy szoros és egy nagyon sima játszmában kikapott a második helyen rangsorolt Jelena Gyementyjevától a 700 ezer dollár összdíjazású stuttgarti salakpályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében. Az első szettet kiváló játékkal kezdte Szávay, elhúzott 4:1-re, a világranglistán harmadik orosz azonban kiegyenlített (4:4). A rangsorban 32. magyar játékosnak 5:4-nél játszmalabdája volt, ám nem tudott élni a lehetőséggel, majd viszonylag simán elbukta a rövidítést. A második felvonásban Gyementyjeva nagyon beleerősített, a labdái is bejöttek, Szávay pedig mindössze egy játékot nyerve kiesett. A mérkőzés 1 óra 39 percig tartott. Eredmény, nyolcaddöntő: Gyementyjeva (orosz, 2.)-Szávay 7:6 (7-4), 6:1.
2009.04.30. 15:55
 
 
Sertésinfluenza: Magyarország kész együttműködni a mexikói hatóságokkal
Magyarország, Franciaország, Japán, Nagy-Britannia, Panama és Spanyolország jelezte, hogy kész együttműködni a mexikói hatóságokkal a sertésinfluenza járványának leküzdésében, és kilátásba helyezte, hogy ha szükséges, segítséget nyújt nekik - jelezte csütörtöki közleményében a mexikói külügyminisztérium. Mexikóban bukkantak fel az első sertésinfluenzás emberi megbetegedések, és a latin-amerikai országból jelentették eddig a legtöbb feltételezett, illetve megerősített esetet.
2009.04.30. 15:50
 
 
Közös tulajdonba került Overdose, de magyar marad
Egy szindikátusi megállapodás alapján közös tulajdonba került Overdose, a 12 versenyen veretlen magyar ló. Mikóczy Zoltán, a négyéves telivér eddigi egyedüli tulajdonosa a változtatást azzal indokolta, hogy a partnerekkel jobb versenykörülmények biztosítására nyílik mód. "Megerősítem azt a hírt, hogy Overdose jobb versenykörülményeinek biztosítása céljából szindikátusi megállapodásra került sor, mely által a ló közös tulajdonba került. A két szerződő partnerem Czucz István és Mario Hoffmann szlovák állampolgárok - idézte Mikóczyt a PannoniaOverdose.hu oldal.
2009.04.30. 15:25
 
 
F1: fejlesztési szabadság a költséghatárt betartó csapatoknak
Nagyobb technikai szabadságot kapnak jövőre azok a Forma-1-es csapatok, amelyek vállalják, hogy 2010-ben nem költenek többet, mint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Világtanácsa által meghatározott 40 millió font - áll az FIA csütörtöki közleményében. Azoknak az istállóknak, amelyek önkéntesen elfogadják, hogy ezt az összeget nem lépik túl, nem kell maximalizálniuk a motorok fordulatszámát, valamint két szezon között bármennyit tesztelhetnek, versenypályán és a szélcsatornában egyaránt. A 40 millió fontos limitbe nem tartoznak bele a versenyzők fizetései, az esetleges pénzbüntetések, valamint a motorok előállításának költségei. A nemzetközi szövetség a 2010-es idényre tizenkettő helyett tizenhárom csapatnak engedélyezi az indulást.
2009.04.30. 14:51
 
 
Ballagások országszerte az érettségik előtt
A hosszú hétvége miatt országszerte nagyon sok középiskolában már csütörtök délután megtartják a ballagásokat. A diákok hétfőn reggel magyar nyelv és irodalomból kezdik meg az érettségi vizsgákat, ezeket kedden a matematika, szerdán a történelem írásbelik követik. Az oktatási tárca közlése szerint a tavaszi matúrára 137.469 diák jelentkezett, 13 ezerrel több, mint tavaly. Ebben a vizsgaidőszakban is élhetnek a jelentkezők a 7 vizsgafajta mindegyikével, a megfelelő feltételek megléte esetén a rendes, az előre hozott, a szintemelő, a kiegészítő, az ismétlő, a pótló és a javító érettségi letételével.
2009.04.30. 14:29
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094[2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista