2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Fidesz: legyen név szerinti szavazás a 13. havi nyugdíj elvételéről
Név szerinti szavazást kezdeményez a Fidesz hétfőn az Országgyűlésben a 13. havi nyugdíj elvételéről - jelentette be Soltész Miklós, a Fidesz és a KDNP népjóléti kabinetvezetője hétfői sajtótájékoztatóján. A politikus szerint a 13. havi nyugdíj elvételével átlagosan 8 százalékkal csökkennek a nyugdíjak, ami óriási gondot jelent az idős embereknek. Soltész Miklós hangsúlyozta: Bajnai Gordon miniszterelnöknek semmilyen erkölcsi és társadalmi felhatalmazása nincsen arra, hogy elvegye a nyugdíjasok pénzét. Mint mondta, a név szerinti szavazáson kiderül majd, hogy a szocialisták és a szabad demokraták a nyugdíjasok mellé állnak vagy a Bajnai-kormány illegitim döntését támogatják.
2009.05.11. 10:56
 
 
XVI. Benedek: elfogadhatatlan az antiszemitizmus
Visszataszító és teljes egészében elfogadhatatlan az antiszemitizmus - jelentette ki XVI. Benedek pápa hétfőn, tel-avivi érkezésekor. A katolikus egyházfő, akit Simon Peresz izraeli államfő és Benjámin Netanjahu miniszterelnök fogadott, emlékeztetett arra, hogy "a zsidó nép tragikusan tapasztalta meg azoknak az ideológiáknak a rettenetes következményeit, amelyek tagadják minden emberi lény alapvető méltóságát". "Ezért kell tisztelettel megemlékeznem a soá hatmillió zsidó áldozatáról, és imádkozni, hogy az emberiség soha többé ne legyen tanúja ilyen mértékű bűntettnek" - mondta.
2009.05.11. 10:55
 
 
Megérkezett Izraelbe XVI. Benedek pápa
Megérkezett hétfőn délelőtt Izraelbe, szentföldi zarándokútjának második állomására XVI. Benedek pápa. A katolikus egyházfő repülőgépe a Tel-Aviv-i Ben Gurion repülőtéren szállt le. A hivatalos fogadási ceremónia után helikopteren utazik tovább Jeruzsálembe. A pápa, akit Simon Peresz izraeli államfő és Benjámin Netanjahu fogadott, öt napot tölt Izraelben és Ciszjordániában. Hétfői jeruzsálemi programja során ellátogat a Siratófalhoz, a Jad Vasem holokausztemlékhelyhez és a Mecsetek terére is. XVI. Benedek a harmadik pápa, aki a Szentföldre látogat VI. Pál 1964-es, majd II. János Pál 2000-es zarándokútját követően.
2009.05.11. 10:14
 
 
Suchman: az MSZP-nek le kell zárni a Gyurcsány-korszakot
A szocialisták nagy küzdelmet, szoros és biztatóbb eredményt vártak a vasárnapi pécsi választástól - mondta Suchman Tamás hétfőn, a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában; a szocialista politikus az előző napi pécsi választás eredményére utalva úgy vélte: le kell zárni a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelezett korszakot. Mint mondta, egy demokráciában a nép döntését emelt fővel tudomásul kell venni, a következtetéseket le kell vonni, és a következő lépéseket, bármilyen kellemetlenek is, meg kell lépni. A vasárnapi pécsi időközi polgármester-választáson Páva Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje a szavazatok több mint 65 százalékának elnyerésével győzött. Szili Katalinra, az Országgyűlés elnökére, az MSZP jelöltjére a választók 34 százaléka voksolt.
2009.05.11. 09:55
 
 
Ismét útnak indul az Atlantis űrsikló
Ma este, közép-európai nyári idő szerint 20 órakor a floridai Kennedy űrközpontból ismét útnak indul a világűrbe az Atlantis. Az amerikai űrsikló fedélzetén tartózkodó hétfőnyi legénység feladata az lesz, hogy alkalmassá tegye a Föld körüli pályán keringő Hubble űrteleszkópot további megfigyelésekre. Az amerikai űrkutatási ügynökség (NASA) legutóbb 2002-ben küldött űrhajósokat a Hubble karbantartására. Az űrteleszkóp, amelynek "szeme" olyan éles, hogy 320 kilométeres távolságból képes felismerni egy tízcentes érmét, ezúttal új, nagylátószögű kamerával egészül ki. Ennek segítségével a Hubble "ablakot nyit" a tudósok előtt olyan fénysugarakra, amelyek a világegyetem csecsemőkorában (500 millió évvel az ősrobbanás után) született égitestekről keltek útra.
2009.05.11. 09:10
 
Hibridautó került a japán eladási lista élére áprilisban
A Honda Insight típusú hibridautója vezeti Japánban az áprilisi autóeladási listát. A Insight vegyes, benzin és áram üzemelésű autójából 10.481-et értékesítettek a múlt hónapban a japán autókereskedők hétfőn közölt adatai alapján. Hibridautó még sohasem került az eladási lista élére. Bár a hibridautó drágább a benzin üzemelésűeknél - a legolcsóbb Insight ára 19 ezer dollár -, nem utolsósorban előnyös környezeti hatásának köszönhetően került az eladási lista élére a 660 köbcentinél nagyobb autó kategóriában. A Honda Insight-jának várhatóan erős versenyt támaszt majd a Toyota továbbfejlesztett Prius vegyes üzemelésű autója, amelyet a jövő héten fognak bemutatni. A Prius a legkelendőbb hibridautó a világon.
2009.05.11. 09:06
 
A Richter megduplázta első negyedévi nyereségét
Az első negyedévben 21,53 milliárd forint adózott nyereséget ért el a Richter Gedeon Nyrt., 103,3 százalékkal többet, mint az előző év hasonló időszakában döntően az árfolyamnyereségnek köszönhetően. A hétfőn közzétett nemzetközi szabvány szerint készült konszolidált gyorsjelentésben a társaság 7,6 százalékos éves növekedéssel 61,34 milliárd forint árbevételről számolt be. A portfolio.hu által megkérdezett elemzők az első negyedévre 18 milliárd profitot vártak. A nem konszolidált árbevétel 6,2 százalékkal 45,85 milliárd forintra nőtt, az adózott nyereség pedig 26,66 milliárd forint volt, 161,8 százalékkal több az egy évvel korábbinál.
2009.05.11. 08:26
 
 
Az adó- és a nyugdíjtörvényről dönt a Ház
Az adó- és a nyugdíjtörvény módosításáról dönt ma az Országgyűlés. Az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslat szerint az általános forgalmi adó (áfa) felső kulcsa 20 százalékról 25 százalékra emelkedik július 1-jétől. Bevezetnek egy középső kedvezményes, 18 százalékos kulcsot is, amely a tejre, tejtermékekre, kenyérre, pékárukra, illetve a távhőszolgáltatásra lesz érvényes, de az utóbbi esetében csak augusztus 1-jétől vezetik be. A gyógyszerekre, könyvekre, napilapokra vonatkozó 5 százalékos, kedvezményes kulcs megmarad.
2009.05.11. 08:00
 
 
Fizetésképtelenné válhat sok magyarországi szálloda
Sok magyarországi szállodánál, egyebek mellett az áfa emelésének hatására, szeptemberre valószínűsíthető a fizetésképtelenség - írja szakértőkre hivatkozva hétfői számában a Napi Gazdaság. A lap összeállítása szerint a vendégek egyre inkább az utolsó pillanatban hozzák meg döntéseiket, ettől még a korábbinál is sokkal kiszámíthatatlanabbá vált a helyzet. A Napi Gazdaság a Magyar Szállodaszövetségre, valamint a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségére hivatkozva azt írja, hogy a szállodákra felvett hitelek nagysága - az árfolyam- és kamatemeléseket is figyelembe véve - összesen 1000-1500 milliárd forintra becsülhető.
2009.05.11. 07:31
 
 
Obama az arab országokban népszerűbb,mint az Egyesült Államokban
Barack Obama amerikai elnök népszerűsége messze meghaladja az Egyesült Államokét az arab országokban - derült ki egy vasárnap közzétett közvélemény-kutatásból. Az Ipsos amerikai közvélemény-kutató márciusban végzett felmérést Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségekben, Kuvaitban, Libanonban, Egyiptomban és Jordániában. A megkérdezettek 33 százalékának kedvező, 43 százalékának pedig negatív véleménye volt az Egyesült Államokról. Ezzel szemben Obama népszerűsége hazájáénál jóval magasabb, átlagosan 48 százalékos volt, sőt Jordániában elérte az 58 százalékot. A felmérésbe bevont országok közül a legkevésbé Egyiptomban szimpatizáltak az új amerikai elnökkel.
2009.05.11. 07:27
 
 
Népszavazás fog dönteni Izlandon az EU-csatlakozásról
Népszavazás fogja eldönteni Izlandon, hogy a szigetország kezdjen-e csatlakozási tárgyalásokat az Európai Unióval - jelentette be az izlandi kormány vasárnap. Jóhanna Sigurdardóttir szociáldemokrata kormányfő elmondta: az új koalíciós kormányt alkotó Szociáldemokrata Szövetség és a Baloldal-Zöld Párt továbbra sem ért egyet az EU-csatlakozás kérdésében. "A két párt megállapodott abban, hogy nem tud megállapodni az ügyben, abban azonban egyetértés van, hogy a végső szót a csatlakozási folyamat megkezdéséről az embereknek kell kimondani egy népszavazáson" - hangsúlyozta sajtótájékoztatóján.
2009.05.11. 07:20
 
 
Politológusok szerint pillanatkép a pécsi választás eredménye
Az, hogy Páva Zsolt a Fidesz-KDNP jelöltje mintegy kétharmados győzelmet aratott Szili Katalin szocialista jelölt felett a pécsi polgármester választáson, jó pillanatfelvétel, ami visszatükrözi a közvélemény-kutatásokat, és ez nem sok jót ígér sem az MSZP-nek, sem Szili Katalin politikai jövőjének - vélik az MTI által vasárnap este megkérdezett politológusok. Ezzel az eredménnyel szertefoszlott az a mítosz, ami eddig körüllengte Szili Katalint - véli Magyar Kornélia, a Progresszív Intézet elemzője. Szerinte az eredmény azt mutatja, Szili népszerűsége a házelnöki posztnak szól, nem személyének.
2009.05.11. 07:15
 
 
Jégkorong-vb: történelmi orosz aranyérem
Az orosz válogatott nyerte a svájci jégkorong-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 2-1-re győzött az örök rivális kanadai csapat ellen. Sikerével az orosz együttes minden idők legeredményesebbjévé vált, 25 aranyéremmel. Döntő: Oroszország-Kanada 2-1 (1-1, 1-0, 0-0), gól: Szaprikin (13.), Radulov (35.), illetve Spezza (6.). A mostani siker nemcsak aranyérmet, hanem világranglista első helyet is ért az orosz válogatottnak. A vb legértékesebb játékosa (MVP): Ilja Kovalcsuk (orosz). Az orosz válogatott átvette az első helyet a jégkorong-világranglistán is, amelyet a rangsor 2004-es bevezetése óta először vezet. A svájci vb-t a 16. helyen záró magyar válogatott továbbra is a 20.
2009.05.11. 07:11
 
 
Szili: emelt fővel vállalható az eredmény
Szili Katalin szerint emelt fővel vállalható az eredmény, hiszen kétszer akkora támogatást kapott ő és az összefogás, mint amekkora az MSZP népszerűsége a közvélemény-kutatások szerint; a szocialista polgármester-jelölt erről vasárnap este nyilatkozott az MTI-nek. Mint elmondta: telefonon gratulált Páva Zsoltnak, a Fidesz-KDNP jelöltjének a győzelemhez. Pécs város polgárai döntöttek, ezt tiszteletben kell tartani, a város vezetésének pedig mielőbb el kell kezdenie dolgozni, mert nehéz kihívásokkal néz szembe - tette hozzá.
2009.05.10. 21:00
 
 
Merkel és Sarkozy az uniós bővítés ellen
Az Európai Unió bővítésének befagyasztása mellett emelt szót a német kancellár és a francia államfő. Angela Merkel és Nicolas Sarkozy vasárnap este Berlinben együtt szólalt fel a két ország konzervatív ifjúsági szervezeteinek közös nagygyűlésén, amelyre az európai parlamenti választási kampány keretében került sor. Mindketten elutasították Törökország európai uniós csatlakozását, s ehelyett különleges partneri viszonyt javasoltak Ankarának.
2009.05.10. 20:47
 
EP-választás: újabb pártok listáit vette nyilvántartásba az OVB
Nyilvántartásba vette a Fidesz-KDNP, a Magyar Kommunista Munkáspárt (Munkáspárt), az MCF Roma Összefogás Párt, valamint a Lehet Más a Politika és a Humanista Párt (LMP-HP) közös listáit a június 7-ei EP-választásra az Országos Választási Bizottság (OVB) vasárnap esti ülésén. Ez azt jelenti, hogy az éppen négy hét múlva esedékes európai parlamenti választáson tíz párt nyolc listán indulhat. (Két-két párt közös listát állított.) A már említett pártokon túl a Jobbik, az MSZP, az MDF és az SZDSZ listáit vette nyilvántartásba korábban az OVB.
2009.05.10. 19:35
 
 
Sólyom: igazuk van a szentkirályszabadjai repülőtér ellen tiltakozóknak
Igazuk van azoknak, akik tiltakoznak a szentkirályszabadjai polgári repülőtér megépítése ellen - mondta Sólyom László köztársasági elnök, miután megtekintette a szentkirályszabadjai repülőtér építését. Magyarország értékeit meg kell védeni - fogalmazott az államfő, aki vasárnap kezdte meg látogatását a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban. Az államfő felhívta a figyelmet arra, hogy a repülőtér beruházója egy off-shore cég, amelyik a Seychelles-szigeteken van bejegyezve. A Balaton Magyarország nemzeti értéke, ide akarnak telepíteni egy nemzetközi teherrepülőteret, ahol naponta átlagosan 51 leszállás történne, azaz 20-30 percenként dübörögnének el gépek a balatoni települések felett - mondta Sólyom László.
2009.05.10. 18:58
 
 
Öttusa Vk, Budapest: Marosi Ádám ezüstérmes
Marosi Ádám ezüstérmes lett a budapesti Trigránit férfi öttusa Világkupa-versenyen. A győzelmet a lett Gyenyisz Cserkovszkisz szerezte meg, a harmadik helyen a litván Edvinas Krungolcas végzett. Tibolya Péter 13., Németh Róbert pedig 18. lett. Marosi, aki az idei első Vk-versenyen, Mexikóvárosban harmadik volt, három tusa - a vívás, az úszás és a lovaglás - után az élen állt, a lövészetből és futásból álló kombinált számban azonban kiélezett versenyben a 3000 méteres távnak ötödikként nekivágó Cserkovszkisz mögé szorult. Marosi úszásban és lovaglásban is a második legjobb eredményt érte el, akárcsak Tibolya vívásban.
2009.05.10. 17:41
 
 
Washington: nem tudni, hogy Oszama bin Laden életben van-e
Nem tudni, hogy életben van-e Oszama bin Laden, az al-Kaida vezetője - mondta James Jones amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó. Az ABC szerint Hamid Karzai afgán elnök szerdán, washingtoni látogatásakor azt mondta, hogy az al-Kaida vezére valószínűleg él. Aszif Ali Zardari pakisztáni államfő szerint viszont - aznap őt is fogadta Obama a Fehér Házban - Oszama bin Laden halott. James Jones tábornok azt mondta, nincsen egyértelmű adat erre vonatkozóan. Közölte, hogy az amerikai hírszerzés vizsgálja az Oszama bin Laden megjelenésével, üzeneteivel kapcsolatos adatokat. Az al-Kaida vezetője januárban és márciusban is közzétett egy hangfelvételt, amelyeket az amerikai elemzők eredetinek ítéltek.
2009.05.10. 17:39
 
 
Fidesz: a kormány a családokon hajtaná be a költségvetési hiányt
A Fidesz szerint a kormány ahelyett, hogy megpróbálná beindítani a gazdasági növekedést, a családokon igyekszik behajtani a költségvetési hiányt - mondta Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke, az ellenzéki párt által szervezett babakocsis tüntetésen, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. A több száz szülő és nagyszülő - gyermekeikkel, unokáikkal - babakocsisok vezetésével vonult át a belvárosi Hold utcából az Alkotmány utcán keresztül az Országház elé. A békés demonstráció végén a résztvevők pelenkákat akasztottak a Parlamentet körülvevő láncra, a párt nőtagozatának elnöke pedig egy petíciót adott át Szili Katalin házelnök egyik munkatársának.
2009.05.10. 17:33
 
 
Sziklának csapódott és meghalt egy siklóernyős Kővágószőlősnél
Sziklának csapódott és életét vesztette egy siklóernyős Kővágószőlős közelében - közölte Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfi tanuló volt a sportágban. A Jakab-hegyi starthelyről indult, s feltehetően a szélirány megváltozása miatt ütközött a sziklának. A siklóernyős olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - mondta a rendőr százados. Hozzátette: a rendőrség és a légügyi hatóság munkatársai vizsgálják az eset körülményeit.
2009.05.10. 16:37
 
 
Négyezer fölé emelkedett az újinfluenzás megbetegedések száma
Négyezer háromszáz fölé emelkedett világszerte a bizonyított újinfluenzás esetek száma, és eddig 29 ember halt bele a betegségbe az Egészségügyi Világszervezet (WHO) közlése szerint. A genfi székhelyű szervezet legfrissebb adatai szerint a fertőzés a világ immár 29 országát érinti, s összesen 4379 esetben bizonyítottan az új influenza vírusa fertőzött meg embereket. Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ pénteken még világszerte 2500 esetről számolt be; a fertőzés akkor 26 országot érintett. Mexikóban, ahonnan a járvány kiindult, a WHO szerint 1626 bizonyított esetet jegyeztek fel, s a betegségben eddig 45-en haltak meg.
2009.05.10. 16:33
 
 
F1, Spanyol Nagydíj: Button diadalmaskodott
A Brawn GP kettős győzelmével fejeződött be vasárnap a Forma-1-es Spanyol Nagydíj: a pontversenyben éllovas brit Jenson Button végzett az élen és a brazil Rubens Barrichello lett a második. Button és Barrichello mögött az ausztrál Mark Webber (Red Bull) szerezte meg a harmadik helyet a 66 körös versenyen. A brit pilóta előnye az élen 14 pontra nőtt a második helyezett Barrichellóval szemben. A vb-címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a kilencedik lett, míg a 2007-es világbajnok finn Kimi Räikkönen feladta a viadalt Barcelonában. Button idei negyedik, pályafutása ötödik futamgyőzelmét szerezte meg az autósport elitkategóriájában.
2009.05.10. 15:48
 
 
Úszóvilágcsúcs született 200 m férfi háton
Világcsúcsott úszott 200 m férfi háton a japán Irie Rjószuke 1:52.86 perces idővel. A 19 éves versenyző az ausztrál-japán országok közötti viadalon vasárnap döntötte meg a korábbi rekordot, amelyet 1:53.94-gyel az amerikai Ryan Lochte tartott a tavalyi, pekingi olimpiai döntő óta. A Párbaj a medencében elnevezésű canberrai eseményen Irie már 100 m háton is "ijesztgette" egy másik amerikai, Aaron Peirsol 52.54 másodperces világcsúcsát, amitől szombaton alig kétszázadnyira ugyan, de elmaradt. Kétszázon viszont már "aláúszott" az eddigi legjobb eredménynek.
2009.05.10. 15:10
 
 
Páva Zsolt győzött a pécsi polgármester-választáson
Páva Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi polgármester-választást Pécsett vasárnap. Az előzetes eredmények alapján a győztes 36.570 érvényes szavazatot kapott, míg vetélytársára, Szili Katalin házelnökre, az MSZP jelöltjére 18.981-en voksoltak, 561 szavazat érvénytelen volt, 36 hiányzott. A mintegy 152 ezer lelket számláló Pécs 127.198 választópolgárából 56.148 járult az urnák elé, ez 44,14 százalékos részvételt jelent. Pécsett Tasnádi Péter polgármester január 27-ei halála miatt kellett időközi polgármester-választást tartani. A posztra két jelölt pályázott.
2009.05.10. 15:07
 
 
34 milliárdos rekordnyeremény a spanyol lottón
126 millió euróval, azaz 34,7 milliárddal forintot nyert meg egy rendkívül szerencsés játékos a spanyol lottó jackpotjátékán - olvasható az Euromillions nevű játék hivatalos honlapján. A pénteki húzás főnyereménye pontosan 126 millió 231 ezer 764 euró. A nyertesről mindössze annyit tudni, hogy egy madridi bevásárlóközpontban vette meg a mesés gazdagságot jelentő szelvényt. A jelenlegi rekordnyereményt megelőzően már többeket tett gazdaggá az Euromillions: 2006-ban két francia és egy portugál játékos osztozott a 183,5 milliós jackpoton, 2005-ben pedig egy ír nő nyert egymaga 115 milliót.
2009.05.10. 14:55
 
 
A grúz elnök közvetlen tárgyalásra hívta az ellenzéket
Közvetlen tárgyalásra hívta meg Miheil Szaakasvili grúz elnök hétfőre az ellenzéki vezetőket, hogy megkíséreljenek véget vetni a kaukázusi országban egy hónapja tartó belpolitikai patthelyzetnek - közölték kormányzati és ellenzéki források. A grúz ellenzék április 9. óta tüntetéseken követeli az általa többek között tekintélyelvű kormányzással vádolt Szaakasvili távozását. Ellenzéki tüntetők szerdán Tbilisziben összecsaptak a rendőrökkel, egy nappal egy állítólagos katonai zendülés leverése után. Az összecsapás erősítette azokat az aggodalmakat, hogy kiterjedtebb kormányellenes zavargások törhetnek ki Grúziában.
2009.05.10. 14:35
 
 
Amy Winehouse rövidre fogta karibi fellépését
Amy Winehouse brit énekes a heves eső miatt kénytelen volt rövidre fogni visszatérésnek is számító St. Lucia-i fellépését. A művész szóvivője által kiadott közlemény szerint Winehouse azért hagyta ott a színpadot a karibi szigeten rendezett dzsesszfesztiválon, mert a hatalmas eső elöntötte a színpadot, ezzel balesetveszélyt okozott, valamint a felszerelést is veszélyeztette. Chris Goodman szerint a művész folytatni akarta a koncertet, de nem engedték a szervezők. A szóvivő szerint a hónapok óta a szigeten tartózkodó Winehouse "csalódott" volt az események ilyetén alakulása miatt, de ígéretet tett a helyi közönségnek, hogy "meghálálja vendégszeretetüket".
2009.05.10. 14:04
 
 
Overdose nem indul a Haydock Parkban
Bizonyossá vált, hogy nem állhat rajthoz a Haydock Parkban, a május 23-ára tervezett következő futamon Overdose, az eddigi mind a 12 versenyén veretlen magyar ló, mivel teljesen nem jött rendbe bal első lába, amelyre egy hete elkezdett sántítani. "Öröm az ürömben - olvasható a PannoniaOverdose.hu-n -, hogy Max Fournier úr, Overdose nagy francia ellenfele, Marchand d'Or kovácsa nemcsak Dózi fájós, bal első lábát tudta megpatkolni, de utána a tályog helyét is feltárta, így minden remény megvan arra, hogy a világ immáron leghíresebb sprintere az igazi nagy megmérettetésen, a két júniusi futamon már teljesen egészségesen állhasson starthoz."
2009.05.10. 13:12
 
 
Az ENSZ is új tartalékvaluta-rendszert akar
A világgazdasági válságról június elejére tervezett ENSZ-konferencián, az ENSZ Közgyûlés elnöke szerint napirendre kell tûzni a dollár mint tartalékvaluta felváltásának kérdését. Jelenleg az IMF Különleges Lehívási Jogok (SDR) kosarában a dollár, az euró, a japán jen, és az angol font szerepel tartalék-valutaként. Oroszország és a Húszak vezetõi azonban szívesen látnák a rubelt, a jüant és az aranyat is. Miguel d'Escoto szerint a konferenciának tükröznie kell a nagyobb igazságosságra és jobb képviseletre vonatkozó igényt a világgazdaságban, így a zárónyilatkozat-tervezetben egy új tartalékvaluta-rendszer létrehozására irányuló követelést is rögzítenének.
2009.05.10. 12:50
 
 
Fidesz: az MSZP politikai válságának kezelése folyik
A Fidesz szerint Magyarországon nem a gazdasági válság kezelése folyik, hanem az MSZP politikai válságának kezelése; nem ahhoz kérnek áldozatvállalást, hogy a magyar gazdaságot mentsék meg, hanem ahhoz, hogy az MSZP politikai hatalmát mentsék át - reagált a Fidesz elnöki stábjának vezetője Bajnai Gordon kormányfő vasárnapi nyilatkozatára. Szijjártó Péter közleménye szerint az alkalmatlan válságkezelés miatt 130 ezren vesztették el munkájukat az elmúlt néhány hónapban, és a munkahely-ellenes MSZP-csomag újabb 200 ezer munkahelyet sodor veszélybe.
2009.05.10. 12:47
 
 
Németországnak van Opel-terve, ha a GM csődbe jut
Németországnak van terve az Opel vagyonának megvédésére a hitelezőktől, ha az anyavállalat General Motors a következő hónapban csődöt jelent. A GM csődje esetén az Opel vagyonát egy vagyonkezelőnek adnák át, amely biztosítaná a hitelezők érdekeit, miközben egy bankkonzorcium áthidaló hitellel segítené az európai járműgyártót - jelentette ki a német gazdasági miniszter a Der Spiegelnek nyilatkozva. Amint azt Karl-Theodor zu Guttenberg elmondta, így az Opel fennmaradása biztosítva lenne, amíg a befektetőkkel a végső megállapodás megszületik. Kizárta azonban, hogy a német állam részt vásárolna a cégben, de a kormány az áthidaló hitelnyújtásban esetleg részt venne.
2009.05.10. 12:15
 
Irán szerint magasabb olajárak kellenek a fejlesztésekhez
Irán szerint az olajáraknak 70-80 dollárra kellene nőniük ahhoz, hogy a megfelelő olajipari beruházásokhoz elég pénz álljon rendelkezésre, és a termelők érdekeltek legyenek a fejlesztésben. Irán a világ nagyságra ötödik olajexportőre, hagyományosan a kemény vonalat képviseli a Kőolaj-exportáló Országok Szervezetén (OPEC) belül. AZ OPEC, amely legközelebb május 28-án ülésezik, - és várhatóan további termeléscsökkentésről dönt - szeptember óta már mintegy napi 4,2 millió hordós kitermelés-visszafogásban állapodott meg. Ez a világ jelenlegi olajkínálatának közel ,5 százaléka. Május 1-i állás szerint az OPEC tagországai a múlt év óta ígért termeléscsökkentések 84 százalékát hajtották már végre.
2009.05.10. 11:44
 
 
Roma albérlők miatt fenyegették meg egy család több tagját Nagykanizsán
Három épület tulajdonosát érte fenyegetés az elmúlt napokban Nagykanizsán, ahol vasárnapra virradó éjjel két házra nagyméretű horogkeresztet festettek ismeretlenek, hogy távozásra bírják az egyik épületben lakó cigány albérlőket - értesült az MTI az egymással rokoni kapcsolatban álló háztulajdonosoktól. Panker József vasárnap reggel fedezte fel József Attila utcai házának falán a 60-70 centiméter nagyságú fekete horogkeresztet. Azt mondta: nem ez volt az első eset, mert néhány nappal korábban szintén erre a helyre - több méterre a kerítésen belül - ugyancsak horogkeresztet mázolt valaki, de annak nyomait már festékkel megpróbálta eltüntetni. A férfi mostanáig nem tett feljelentést.
2009.05.10. 11:23
 
 
Bajnai: Magyarország stabilabbá vált
Bajnai Gordon szerint az elmúlt hetekben, az új kormány felállása óta, Magyarország politikai és gazdasági értelemben egyaránt stabilabbá vált. A miniszterelnök úgy fogalmazott: jó úton járnak, amelynek már látszanak az első halvány, de pozitív jelei. "Elindultunk egy úton, amelyet nem csak a forint erősödése, vagy az alacsony költségvetési hiány jellemez, de a visszatérő bizalom is" - mondta, hozzátéve: többek között ez látszik a piac visszajelzéseiből, de a külföldi kormányfőkkel folytatott tárgyalásain is ezt tapasztalta.
2009.05.10. 11:03
 
 
Pápai mise Ammánban
A jeruzsálemi latin pátriárka arab nyelvű üdvözletével kezdődött meg vasárnap XVI. Benedek pápa miséje Ammánban. A jordániai főváros stadionjában mintegy 25 ezer ember előtt bemutatott mise előtt Fuád Tval pátriárka emlékeztetett arra, hogy az iraki háború kezdete óta több mint egymillió iraki menekült érkezett az országba, köztük 40 ezer keresztény. "Ez különleges feladatokat ró a jordániai egyházra, jelenlétük azonban lehetőség is népeinknek a szolidaritás gyakorlására" - mondta Tval. A pápa szentbeszédében hangsúlyozta, hogy a szentföldi keresztények ugyanolyan nehéz körülmények között élnek, mint a Közel-Kelet valamennyi népe.
2009.05.10. 10:02
 
 
Vb-selejtezők: hétfőtől árusítják a jegyeket a magyar csapat meccseire
Hétfőn megkezdődik a belépők értékesítése a magyar labdarúgó-válogatott románok, svédek, illetve portugálok elleni mérkőzésére. Erwin Koeman csapata szeptember 5-én és 9-én játssza két soron következő vb-selejtezőjét, két itthoni találkozót a svédekkel, illetve a portugálokkal, ezt megelőzően pedig - augusztus 12-én - Románia ellen lép pályára, barátságos meccsen. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) döntése értelmében a leglelkesebb szurkolók, s a gyereklabdarúgók a három találkozóra hétfőtől vehetik meg a belépőket, nagyon kedvezményes áron. A csomagban értékesítésre kerülő 10 ezer darab, összesen 7500 forintba kerülő "bérlet" mindhárom találkozóra érvényes, s elkezdődik egy 1 gyermek+1 kísérő akció is.
2009.05.10. 08:54
 
Obama megígérte, hogyleszokik a súgógépről
Öniróniáról tett tanúságot Barack Obama amerikai elnök szombaton este Washingtonban a fehér házi tudósítók szövetségének (WHCA) hagyományos éves vacsoráján. Az elnök, akinek első 100 napja alatt sokan a szemére vetették, hogy súgógép-függő, ígéretet tett arra, hogy következő 100 napja során megtanul a segítség nélkül beszélni, ugyanakkor alelnöke, az elszólásairól elhíresült Joe Biden megtanulja, hogy ragaszkodjon a súgógéphez. Obama ugyancsak kinevettette miniszter-jelölési bakijait: "Még nem volt a történelemben olyan elnök, aki ilyen gyorsan három kereskedelmi minisztert nevezett volna ki" - mondta.
2009.05.10. 08:50
 
 
Új vírus: már három halálos áldozat az Egyesült Államokban
Újabb halálos áldozata van az új típusú influenzavírusnak az Egyesült Államokban; egy harminc év körüli férfi a kór harmadik megerősített halottja az országban - jelentették be az egészségügyi hatóságok. A férfi, aki krónikus szívbetegségben is szenvedett, április 30-án betegedett meg és szerdán halt meg az északnyugati Washington államban. Halálát a jelek szerint az új típusú, H1N1-es influenza szövődményei okozták - közölte Washington állam egészségügyi minisztériuma. Korábban egy texasi nő és egy kisgyerek halt meg a betegségben az amerikai hatóságok közlése szerint. Az új influenza Mexikóban jelent meg, ahol eddig 48 halálos áldozatot követelt, és több mint 1500 embert betegített meg.
2009.05.10. 08:45
 
 
"Kakukktojás": kígyófej a brokkoliban
"Kakukktojást" talált brokkolijában egy New York-i étteremben egy férfi: kígyófejet. Először azt hitte, gombát lát, de aztán megfordította a hüvelykujjnyi valamit, és egy kígyó fejét ismerte fel benne. Mivel ilyesmit nem rendelt, és az étlapon sem szerepelt az étek - még "fejes" salátaként sem -, nem ette meg, hanem panaszt tett az étteremnek. Az rögvest kidobta összes brokkoliját - kígyófejeit azért nem, mert nem volt több -, és szigorú vizsgálatot ígért. A férfi nem tervezi, hogy perel. Kárpótlásul a vendéglő - sűrű bocsánatkérések közepette - megvendégelte a barátnőjével együtt.
2009.05.10. 08:44
 
EP-választás: még két hétig lehet jelentkezni a külképviseleti szavazásra
Még két hétig, május 22-éig jelentkezhetnek a külképviseleti névjegyzékbe azok a választójoggal rendelkező magyar állampolgárok, akik a június 7-ei európai parlamenti (EP) választáson nem tartózkodnak Magyarországon. Eddig körülbelül 1.700-an jelentkeztek a külképviseleti szavazásra, közülük a legtöbben Brüsszelben adnák le szavazatukat. Eddig 1.706 választópolgár kérte külképviseleti névjegyzékbe vételét az Országos Választási Iroda (OVI) tájékoztatása szerint. A választás napján külföldön tartózkodó választópolgárok a Magyar Köztársaság nagykövetségein és főkonzulátusain akkor szavazhatnak, ha a helyi jegyzőnél jelentkeznek a külképviseleti névjegyzékbe.
2009.05.10. 08:40
 
 
Száz forint szemétdíjhátralékért ment a végrehajtó
36 eurócent, azaz 100 forint szemétdíjhátralék behajtásért küldött végrehajtót egy férfi nyakára a hatóság Ausztriában. Mint kiderült, az illető véletlenül nem fizette be az aprót 236 euró és 36 centnyi - 66 ezer forintnyi - szemétdíjából. Az, hogy több mint 65 ezret befizetett - ami nyilvánvalóan nem notórius nem fizetőre utal -, nem zavarta a hatóságot, a bürokratikus gépezet teljes gőzzel beindult. A férfinak a 100 forintos hátralék miatti adósságbehajtó ember látogatása 1400 forintjába került, ki kellett fizetnie a kiszállási díjat.
2009.05.10. 08:38
 
 
Változik az áfa és a táppénz
Hétfőn lesz az adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények zárószavazása, amelynek nyomán júliustól 20-ról 25 százalékra nő az áfa, és augusztustól a munkabér 70-ről 60 százalékára csökken a táppénz. A parlament előtt lévő javaslatok csak az idén hatályba lépő változásokról rendelkeznek, a jövő évi módosításokról külön előterjesztés készül majd.Az egyik legjelentősebb változás, hogy az általános forgalmi adó (áfa) kulcsa 20 százalékról 25 százalékra emelkedik 2009. július 1-jétől. Bevezetnek egy középső kedvezményes, 18 százalékos kulcsot is, amelyet a tejre, tejtermékekre, kenyérre, pékárukra kell alkalmazni július 1-jétől.
2009.05.10. 08:29
 
 
Az államfő megkezdi látogatását a Balaton-felvidéken
A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkba látogat ma Sólyom László köztársasági elnök, aki ezzel 2007 januárban kezdődött Értékőrző Tájak és Emberek Magyarországon elnevezésű országjáró sorozatának már a hetedik állomására érkezik meg. Az államfő eredetileg március 29-31. között látogatott volna el a nemzeti parkba, de utazását akkor a "belpolitikai helyzetre tekintettel" elhalasztotta. Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője elmondta: a túra egyik meghatározó témája az lesz, hogyan hat a gazdasági válság a munkaerőpiacra a zalai térségben. E témához kapcsolódva az államfő Zalaszentgróton részt vesz a zalai térség munkaerőpiaci helyzetével foglalkozó fórumon.
2009.05.10. 08:20
 
Gyógyszeripari beszerzői menedzser index készülhet
Gyógyszeripari szakmai fórumot alakítottak a legnagyobb gyógyszerpiaci szereplők a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) égisze alatt, és a távlati tervekben az ágazatra vonatkozó beszerzői menedzser index számítására készülnek - mondta Holics Szilvia, az MLBKT kommunikációs és marketing vezetője. Az MLBKT most minden hónapban feldolgozói ipari beszerzői menedzser indexet tesz közzé, amely a cégvezetőknek a gazdasági folyamatokra vonatkozó várakozásait összegzi.
2009.05.10. 08:18
 
 
Chevrolet: nőhet a magyar piaci részesedés az idén
A zsugorodó magyar személygépkocsi-piacon részesedés-növekedéssel számol az idén is a Chevrolet márka, noha az első négy hónap adatai még nem túl biztatóak: január-április között 62 százalékkal volt alacsonyabb az értékesítés, mint tavaly ilyenkor. Az összpiac eközben 55 százalékkal esett vissza. A General Motors Magyarország adatai szerint a Chevrolet- kereskedők az idén az első négy hónapban összesen 1.009 darabot adtak el a márkából, de a teljes évi értékesítési terv meghaladja az 5.000 darabot. Tavaly, az év második felében már nehézségekkel küzdő magyar piacon 7.509 új Chevrolet talált gazdára, ami 4,9 százalékos piaci részesedéshez volt elegendő.
2009.05.10. 08:15
 
 
A Herz Szalámigyáron is segíthet a készülő 30 milliárdos hitelcsomag
A Herz Szalámigyár problémáit is orvosolhatja az a 30 milliárd forintos hitelkonstrukciós csomag, amelyről folynak a végső szakmai egyeztetések. Várhatóan két héten belül kerül a kormány elé az a 30 milliárd forintos hitelkonstrukciós csomag, amely adott feltételek teljesülése esetén segítséget nyújthat a finanszírozási gondokkal küszködő nagyobb élelmiszeripari cégeknek - közölte Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési minisztérium államtitkára. A szakpolitikus szerint ez orvosolhatja a Herz problémáit is, ha a vállalat megfelel a feltételeknek, például nem áll felszámolási eljárás alatt.
2009.05.10. 08:09
 
 
Az indonéz elnök pártja nyerte a parlamenti választásokat
Susilo Bambang Yudhoyono indonéz elnök pártja nyerte meg az április elején tartott parlamenti választásokat a világ legnépesebb muszlim államában - jelentette be a választási bizottság. A hivatalos végeredmény szerint a liberális-konzervatív Demokrata Párt (PD) a szavazatok 20,85 százalékát kapta, háromszor annyit, mint a legutóbbi, 2004-es választásokon. Második helyen, a voksok 14,45 százalékával a néhai diktátor, Suharto tábornok konzervatív Golkar Pártja végzett. Az Indonéz Demokratikus Küzdelem Pártja (PDI-P) 14,03 százalékot szerzett az április 9-én megrendezett választáson.
2009.05.10. 08:04
 
 
Páva Zsolt győzött a pécsi polgármester-választáson
Páva Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi polgármester-választást Pécsett vasárnap - értesült az MTI tudósítója a helyi választási irodán. Az előzetes eredmények alapján a győztes 36.570 érvényes szavazatot kapott, míg vetélytársára, Szili Katalin házelnökre, az MSZP jelöltjére 18.981-en voksoltak, 561 szavazat érvénytelen volt, 36 hiányzott. A mintegy 152 ezer lelket számláló Pécs 127.198 választópolgárából 56.148 járult az urnák elé, ez 44,14 százalékos részvételt jelent. Pécsett Tasnádi Péter polgármester január 27-ei halála miatt kellett időközi polgármester-választást tartani. A posztra két jelölt pályázott.
2009.05.10. 07:53
 
 
NB I: kikapott az Újpest Pakson
A kiesés ellen küzdő Paks meglepetésre két góllal legyőzte az Újpestet a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójának szombati játéknapján, s így a második helyen álló lila-fehérek három körrel a zárás előtt ötpontos hátrányba kerültek az éllovas Debrecennel szemben. Paksi FC-Újpest FC 3-1 (0-1). Paks, 5800 néző. Gólszerzők: Éger (49.), Horváth L. (55.), Vári (90.), illetve Tisza (12.). Kiállítva: Kabát (79.). Az Újpest egyetlen helyzetéből megszerezte a vezetést, a Paks hiába támadta végig az első félidőt, a vendégek kapusán, Balajcza Szabolcson nem tudott kifogni. A második játékrészben aztán a hazaiak gólokra váltották helyzeteiket, és megérdemelten nyertek.
2009.05.09. 21:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086[2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista