2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Bepaprikázott, kiseprűzött betörők
Előbb bepaprikázta, aztán kiseprűzte betörőit egy asszony az Egyesült Államokban. Az 58 éves, Tennessee államban, Tazewell városában élő hölgy három férfit futamított meg háztartási arzenáljával. A paprika chili-típusú volt, házi termés, jó csípős. Egy egész üvegnyit kaptak a képükbe a betörők, aztán több edénybombát, a fináléban pedig seprűzést. A három férfi egyébként narkót követelt a nőtől, és nem távozott üres kézzel: zsákmányolt egy doboz vérnyomáscsökkentő tablettát. A rendőrség nem sokkal később elfogta a paprikás triót.
2009.05.20. 07:26
 
Nőtt a benzin ára
Emelte bruttó 5 forinttal szerdán a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolja ára nem változott. A benzin ára legutóbb április végén változott, akkor a társaság 4 forinttal emelte. A Mol a gázolaj árát két hete változtatta meg, akkor bruttó 4 forinttal csökkentette. A mostani emeléssel a benzin átlagára 272 forintra emelkedett, a gázolajé 253 forint maradt. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok.
2009.05.20. 07:24
 
 
A nagyközönség is megtekintheti a 4-es metró két állomását
Ma megnyitják az épülő 4-es metró két állomását a látogatók előtt; a Szent Gellért és a Fővám téri állomáson szakemberek vezetik körbe az érdeklődőket. A Szent Gellért téri és a Fővám téri állomás több mint 30 méter mélyen van, a látogatók szakmai kísérettel juthatnak le az állomásokra, és a Duna medre alól tekinthetik meg a fúrópajzsokat és az új metróvonal két legmélyebb megállóját. Az állomások érdekessége, hogy a belső teret többszintű, vasbeton gerendarács rendszer szeli át, ami lehetőséget ad arra, hogy a napfény bejuthasson majd föntről egészen a peronszintig. Ennek a technológiának és az ezt kihasználó építészeti elképzelésnek köszönhetően nagy belső terek jöttek létre az állomásokon.
2009.05.20. 07:22
 
 
Három napról két órára csökkenhet az új influenzavírus diagnosztizálása
Három napról két órára csökkenhet az új típusú influenzavírus (A/H1N1) diagnosztizálása egy magyar cég technológiájának köszönhetően - írja a Világgazdaság. A vírus diagnosztizálása jelenleg három napot vesz igénybe, ám a magyar Diagon Kft.-nek van egy olyan technológiája, amely két óra alatt kimutatja a vírus jelenlétét a szervezetben - mondta a lapnak a cég vezetője, hozzátéve, ha megérkezik a vírus, rövid időn belül képesek annyi tesztanyagot legyártani, amennyi a hazai lakosság s néhány Magyarország méretű állam lakosainak ellátásához elég - olvasható a lapban.
2009.05.20. 07:15
 
 
Napi Gazdaság: 25-30 ezer magyar vendégmunkás térhet haza
A nyugat-európai gyárbezárások és leépítések következtében az idén várhatóan 25-30 ezer magyar vendégmunkás tér majd haza - számol be a Napi Gazdaság. Idén eddig már több mint kétezer, korábban külföldön dolgozó regisztráltatta magát valamelyik munkaügyi központban, ami legfeljebb negyede lehet az összes hazatérőnek. A regisztráltak száma hónapról hónapra nő, jóllehet a tömeges hazatelepülési hullámot az év második felére várják a szakemberek. A jelenlegi tendenciákat véve elsősorban Írországból, Angliából, Németországból és Ausztriából várható nagyszámú munkaerő hazatelepülése - olvasható a gazdasági napilapban.
2009.05.20. 07:13
 
 
A pártok olcsóbbá tehetik az EP-választást
A június 7-ei európai parlamenti (EP) választásra 4,1 milliárd forintot biztosított az Országgyűlés, a költségek egyharmadát a helyi és területi választási szervek személyi kiadásai és járulékai adják. A pártok olcsóbbá tehetik a választást, ha a szavazatszámláló bizottságokba delegáltakat küldenek. A helyi és területi szervek dologi kiadására 807 millió forintot terveznek. Ezt a pénzt a helyi hirdetményekre és tájékoztató kiadványokra, a szavazókörök infrastruktúrájának biztosítására (telefonra, villamosenergia-szolgáltatásra, takarításra), a helyi választási iroda szavazásnapi működtetésére, a választói névjegyzék elkészítésére, az ajánlószelvények és értesítők borítékolására és postázására lehet fordítani.
2009.05.20. 07:01
 
 
Beperelt egy ausztrál kaszinót egy sokat vesztő játékos
Beperelte az őt vendégül látó kaszinót egy ausztrál férfi, aki szerint az intézmény vétkes abban, hogy hagyta őt játszani, és 43 perc alatt másfél millió ausztrál dollárt veszteni. A szerencsejátékos, akit már kitiltottak egy sydneyi kaszinóból, most egy másik államban lévő intézményt fogott perbe. Harry Kakavas 42 éves ingatlanügynök a Victoria állambeli Legfelsőbb Bíróságnál kedden benyújtott keresetében azzal érvel, hogy a melbourne-i Crown Casino tudott az ő játékszenvedélyéről, ennek ellenére hagyták őt játszani - áll az AAP ausztrál hírügynökség beszámolójában. A férfit már egy évtizede nem engedik be lakóhelyén, Sydneyben üzemelő Star City Casinóba, és ügyvédei kérvényezik, hogy a tilalmat terjesszék ki egész Ausztráliára.
2009.05.19. 21:00
 
 
Férfi kézilabda NB I, döntő: egy győzelemre az aranytól a Veszprém
A címvédő MKB Veszprém 25-24-re nyert a Pick Szeged otthonában a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntősorozatának második mérkőzésén, így már csak egyetlen siker választja el az aranyéremtől. Döntő, 2. mérkőzés: Pick Szeged-MKB Veszprém 24-25 (13-17). Gól: Ghionea 6/2, Zvizej 4, Andjelkovic 4, Katzirz 3, Zubai 3, Krivokapic 2, Laluska 2, illetve Vujin 6/1, Vilovski 5, Iváncsik G. 2, Eklemovics 2, Gulyás 2, Perez 2, Iváncsik T. 2, Korazija 2, Ilyés 1, Lapcevic 1. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-0 a Veszprém javára.
2009.05.19. 20:10
 
Férfi kosárlabda NB I: az Atomerőmű jutott elsőként a döntőbe
Az Atomerőmű jutott be elsőként a férfi kosárlabda NB I fináléjába, miután a három sikerig tartó elődöntő harmadik mérkőzésén is legyőzte a Szombathelyt. A másik ágon a Pécs simán verte a vendég ZTE-t, ezzel 2-1-re vezet. Eredmények, elődöntő, 3. mérkőzések: Atomerőmű SE - Falco KC-Szombathely 87-71. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc végeredménye: 3-0 az ASE javára. Pécsi VSK-PANNONPOWER- Zalakerámia ZTE-KK 86-66. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-1 a Pécs javára, a negyedik mérkőzést pénteken játsszák Zalaegerszegen.
2009.05.19. 20:00
 
 
Demszky: az EU támogatja a 4-es metró második szakaszát
Még a 2007 és 2013 közötti tervidőszakban kész támogatást nyújtani az Európai Unió (EU) a 4-es metró második szakaszának megépítéséhez - közölte brüsszeli tárgyalását követően Demszky Gábor az MTI-vel. A főpolgármester Brüsszelből telefonon nyilatkozva elmondta, hogy az Európai Bizottság regionális politikáért felelős főigazgatóságának (DG Regio) képviselőjével, Michele Pasca Raymondo főigazgató-helyettessel folytatott megbeszélésen elvi megállapodásra jutottak abban: az unió által kifogásolt minden szerződést kiemelnek a projekt EU-s finanszírozásából, hogy a korábbi visszafizetési kockázatot elkerüljék.
2009.05.19. 19:55
 
 
Magyarország nem tud a bolíviai ügyészi delegációról
Budapestet hivatalosan nem értesítették arról, hogy bolíviai ügyészi delegáció érkezne Magyarországra az egy hónappal ezelőtti kommandósakció ügyében - mondta Mátrai Zsuzsanna külügyi szóvivő az MTI-nek. Hivatalos megkeresés nem érkezett. A Buenos Aires-i magyar nagykövet azonban kapcsolatba lépett a bolíviai nagykövettel, azonban ő sem tudott az ügyészi delegáció magyarországi útjáról - mondta Mátrai. Az MTI kérdésére hozzátette: ha valóban érkezik ilyen delegáció, akkor Magyarország nem zárkózik el attól, hogy segítse a csoport munkáját.
2009.05.19. 19:45
 
 
Obama szigorú üzemanyag-fogyasztási normát jelölt ki az új autókra
Szigorú üzemanyag-fogyasztási, egyben első ízben károsanyag-kibocsátási normákat jelölt ki az új amerikai autókra kedden Barack Obama elnök. A Fehér Ház előirányzata szerint a személygépkocsik - autók és teherautók - átlagos fogyasztását 35,5 mérföld/gallon (6,7 liter/100 kilométer) értékre kell leszorítani 2016-ig. Obama közölte: a cél az ország olajfüggőségének csökkentése, az üzemanyag-takarékosság fokozása és a környezeti károk mérséklése. Az új kocsiknak 2016-ra 30 százalékkal tisztábbaknak és takarékosabbaknak kell lenniük. A programmal összesen 1,8 milliárd hordó olajat lehet megtakarítani, ez egyenértékű azzal, mintha 177 millió autót vonnának ki a forgalomból. Az összes megtakarítás évi átlagban napi 704 500 hordónak ígérkezik.
2009.05.19. 19:35
 
Letette az esküt az új palesztin kormány
Letette kedden a hivatali esküt a ciszjordániai Rámalláhban Szalám Fajjád új palesztin kormánya. A 23 miniszter közül tízen a Mahmúd Abbász elnök vezette Fatah tagja. A Gázai övezetet ellenőrzése alatt tartó iszlamista Hamász máris közölte, hogy nem ismeri el a kabinetet.
2009.05.19. 19:15
 
 
Overdose nem indul Ascotban sem
A két júniusi, ascoti versenyen sem indul Overdose, az eddig mind a 12 futamán veretlen magyar ló, mivel továbbra sem jött teljesen rendbe a két első lába. A május 23-i Haydock Parkba tervezett futást már korábban lemondta a ló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán. "Sajnos szertefoszlottak azok az álmok, hogy június 16-án és 20-án Ascotban futhasson" - jelentette ki Mikóczy a PannoniaOverdose.hu-nak. "Ez sem állatorvosi szempontból, sem pedig a ló iránti tiszteletből és elkötelezettségből nem lehetséges. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy Overdose csak 100 százalékos egészségi állapotban jelenhet meg a világ legnagyobb versenyein."
2009.05.19. 19:15
 
 
Elárverezik Ingmar Bergman házát
Elárverezik Ingmar Bergman, a két éve elhunyt világhírű svéd rendező házát, amely egy szigeten fekszik a skandináv ország déli részén. A hétfőn kezdődött licitbe már több érdeklődő is beszállt - számolt be az árverést bonyolító Christie's aukciós ház egyik szóvivője kedden. A Farö szigetén fekvő, négy épületből álló létesítmény árát három és négy millió euró (832,3 millió-1,1 milliárd forint) közötti összegre becsülik. A szigeten látható a homokdűnék, fenyőfák és sziklák övezte, fából épült lakóház, ahol Bergman egyik leghíresebb alkotását, a Jelenetek egy házasságból című filmjét forgatta.
2009.05.19. 19:15
 
 
Suzuki: 21%-kal nőtt a gyártás Magyarországon 2008-ban
A Magyar Suzuki 2008-ban 281.686 gépjárművet gyártott, ami 21,28 százalékos növekedés 2007-hez képest - közölte a társaság kedden az MTI-vel. A vállalat közleményében ismerteti: a Magyar Suzuki Zrt. a tulajdonosok részvételével megtartotta éves közgyűlését, ahol elfogadták a társaság 2008-as év pénzügyi mérlegét. A teljesítmény növekedése az értékesítésben is megmutatkozott, így a cég nettó árbevétele 609,414 milliárd forintot tett ki 2008-ban, amiből a belföldi értékesítés árbevétele 87,524 milliárd forint volt - hangsúlyozzák.
2009.05.19. 19:05
 
Gólya-valóságshow Zala megyében
Kikeltek a fiókák a zalaistvándi "gólyakamerás" fészekben: a gólyacsalád életét, a fiókák etetését, gondozását az interneten nap mint nap három-ötezren kísérik figyelemmel. Most még nehéz megállapítani, hogy három vagy négy fióka kelt ki. A szülők alaposan körülbástyázták a fészket, az apró madarak megbújnak a kimélyített fészekcsészében, így nehezen láthatók. A kisgólyák várhatóan augusztusban repülnek ki a fészekből, addig a szülők látják el őket táplálékkal: az első időkben gilisztákkal, rovarokkal, lárvákkal, később már békát és talán apró siklót is kapnak - mondta el Darázsi Zsolt, a Madártani és Természetvédelmi Egyesület zalai csoportjának vezetője.
2009.05.19. 19:00
 
 
Még nincs magyar döntés a guantánamói foglyokról
Nem született még döntés Magyarországon a guantánamói foglyok befogadásáról, mivel még konkrét ajánlatot sem tett az Egyesült Államok - mondta a külügyi szóvivő kedden az MTI-nek. Mátrai Zsuzsanna azt követően nyilatkozott, hogy az amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője arról beszélt: a magyar kormány jóváhagyása után az év végéig megérkezhetnek a guantánamói menekültek Magyarországra. "A befogadásról nem született még döntés, de folyamatosan konzultálunk az amerikai féllel. Több alkalommal leszögeztük, hogy támogatjuk a fogolytábor felszámolását célzó amerikai döntést" - mondta Mátrai.
2009.05.19. 19:00
 
 
Új vírus: a nagy gyógyszergyártó cégek hajlandóak segíteni
A világ nagy gyógyszergyártó cégei megállapodtak abban, hogy ha az új típusú influenza világméretűvé válik, akkor a szegény országoknak hozzáférhetővé teszik a vírusellenes vakcinát és gyógyszereket. Margaret Chan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója kedden Genfben tárgyalt erről vakcina- és gyógyszergyártó cégek képviselőivel, a segítségüket kérve. Chan elmondta: néhány cég megígérte, hogy adományként bocsát vakcinát a szegény országok rendelkezésére. Mások pedig kilátásba helyezték, hogy tartalékot képeznek az influenza elleni gyógyszerekből a szegény országok számára.
2009.05.19. 17:58
 
Magyar bankokat minősített le a Moody's
Rontotta több magyar bank besorolásait kedden a Moody's Investors Service hitelminősítő - egyes esetekben több fokozattal -, arra a véleményére hivatkozva, hogy a működési környezet gyors romlása jelentős nyomást gyakorol az érintett pénzintézetek önálló hitelképességi mutatóira. A cég hangsúlyozta, hogy a leértékelés a magyar szuverén adósság korábbi osztályzatrontását követi. A nemzetközi hitelminősítő keddi londoni bejelentése szerint a visszaminősítések az OTP Bank, az OTP Jelzálogbank, a CIB Bank, a K&H, az MKB, az Erste Bank Hungary, a Budapest Bank és az MFB besorolásait érintik.
2009.05.19. 17:27
 
 
Bokros: a reformok kritikus tömege kell Magyarország felzárkózásához
Magyarország felzárkózásához a "reformok kritikus tömegének" bevezetése, vagyis egyidejű költségvetési-, adó-, közigazgatási- és egészségügyi reform szükséges - jelentette ki Bokros Lajos kedden Egerben. Ez abban az esetben valósítható meg ha "közpolitika" váltja fel a pártpolitikát. Előbbit az különbözteti meg, hogy rendelkezik szakmai tartalommal - közölte az MDF Európa Parlamenti listájának vezetője az egri főiskolán megtartott hallgatói fórumon. Mindez azért sürgető, mert a XXI. század első évtizedét véglegesen elvesztette Magyarország a felzárkózás szempontjából. Nem csupán Nyugat-európához, hanem az uniós taggá váló, volt szocialista országokhoz képest is - tette hozzá a közgazdász politikus.
2009.05.19. 17:21
 
 
Bolíviai ügyészi küldöttség készül Magyarországra
A bolíviai ügyészség delegációt készül küldeni Magyarországra, hogy kivizsgálja bizonyos magyar állampolgárok kapcsolatát a dél-amerikai országban leleplezett államellenes összeesküvéssel - közölte a keddi bolíviai sajtó. A La Razón című La Paz-i újság szerint Marcelo Sosa ügyész többek között Révész Tiborral, egy jobboldali magyar csoport vezetőjével szeretne találkozni, akiről az összeesküvést kivizsgáló parlamenti bizottság úgy véli, hogy ő az ügy egyik főszereplője. Az ügyészség a bolíviai külügyminisztérium segítségét kérte, hogy segítsen megszervezni Révész kihallgatását - írta a lap.
2009.05.19. 16:58
 
 
Hetvenötödik helyről a negyedikre!
A szombati kicsúszás utáni 75. helyről végül negyedikre tornázta fel magát a Synergon Turán Motorsport csapata a Salgó-Gemer Rallyn. Frici és Gábor a vasárnapi hibátlan autózással alig maradt csak le a dobogóról.
2009.05.19. 16:53
 
Szerdán éjfélig lehet benyújtani az szja bevallásokat
Május 20-án, vagyis szerdán éjfélig lehet benyújtani a személyi jövedelemadó (szja) bevallásokat és rendelkezni az adó 1+1 százalékáról; ez az adó megfizetésének határideje is. Az egyszerűsített bevallásokat is eddig kell visszaküldeni az adóhatóságnak. A határidőt érdemes betartani, mert a késlekedőkre mulasztási bírságot szabhat ki az adóhatóság. A pontos kitöltésre is célszerű figyelni, mert a hibás bevallás a jogszabály szerint 20 ezer forint mulasztási bírsággal sújtható.
2009.05.19. 16:52
 
Klausmann Viktorék tízszer többet szexelnek a terhesség óta!
Klausmann Viktor hamarosan újra édesapa lesz, mégis úgy néz ki, még az utolsó napokat is kihasználja a kikapcsolódásra: nemrég ugyanis az FHM partyján futottunk össze vele. Rengeteg gyönyörű bombázó közt tárgyaltuk ki a gyermekvállalással kapcsolatos élményeket, sőt azt is megtudhattuk Viktortól, hogy mi a gyors szülés válságterve, és hogy feleségének tízszeresére nőtt a szexuális aktivitása s terhesség alatt.
2009.05.19. 16:48
 
 
Gallup: a többség bizalmatlan a kormány intézkedéseivel szemben
Az emberek többsége bizalmatlan a kormány tervezett intézkedéseivel szemben, szerintük a program nem alkalmas arra, hogy az ország elkerülje a államcsődöt - derül ki a Magyar Gallup Intézet által készített közvélemény-kutatásból, amelynek eredményeit kedden közölték az MTI-vel. A május 2. és 8. között, mintegy ezer ember megkérdezésével készített felmérés szerint a magyarok 32 százaléka úgy véli, a kormány intézkedései alapvetően rendítik majd meg a családjuk anyagi helyzetét, további 43 százalék pedig arra számít, hogy bár meg fognak tudni élni a jövedelmükből, de a csomag jelentősen rontja a helyzetüket. A megkérdezettek fele úgy látja, hogy a megszorító intézkedések terhei elsősorban a lakosságot és nem az üzleti szférát érintik majd.
2009.05.19. 16:45
 
Debreczeni Zita Timótól vár gyereket? - Ada félti az ikrektől!
Újabb sztár vallott őszintén, vagy talán ezúttal kevésbé őszintén a Tabu Tv riporterének. Debreczeni Zita arról beszélt, hogy már igencsak elege van az újságírók viselkedéséből: úgy születnek címlapok, hogy fel sem hívják őt. A szépség úgy döntött, hogy véget vet a dolognak, és ezúttal maga szolgáltat egy igaztalan pletykát: a zenetévés Timótól terhes!
2009.05.19. 16:45
 
 
Idősebb lehet az Andok, mint hitték
A Kolumbiában lévő Keleti-Andok felemelkedéséért felelős geológiai vetődések 25 millió évvel ezelőtt váltak aktívvá, 18 millió évvel előbb, mint a korábban elfogadott, az Andok felemelkedését illető dátum – állítják a Smithsonian Trópusi Kutatóintézet, a német Potsdami egyetem és a kolumbiai Ecopetrol szakemberei. Mauricio Parra a kutatás vezető szerzője szerint, még senki nem állapította meg a hegységépítő események korát a kolumbiai Andok keleti hegyláncánál.
2009.05.19. 16:35
 
Hódít a mobiltelefon, ha zenehallgatásra kerül a sor
Ha zenéről van szó a fiatalok szinte minden stílusra nyitottak, kinek az elektronikus, kinek a rock zene jön be – derült ki a Nokia nem reprezentatív, online felméréséből. A Nokia 5800 XpressMusic érintőképernyős zenetelefonjához kapcsolódó weboldalon több száz fiatal vallott mobilhasználati és zenehallgatási szokásairól.
2009.05.19. 16:31
 
 
2,5 millió eurót kap az UEFA Kupa győztese
Két és fél millió eurót kap a szerdai UEFA Kupa-döntőben diadalmaskodó csapat, valamint automatikusan kvalifikálja magát a jövőre Európa Liga néven folytatódó sorozat csoportkörébe - jelentette be kedden az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA). A szerdai fináléban az ukrán Sahtar Donyeck és a német Werder Bremen találkozik egymással Isztambulban. A jóval több hasznot hozó elsőszámú európai kupasorozatban, a Bajnokok Ligájában már a főtáblára, a legjobb 32 közé jutásért is csaknem félmillió eurót zsebelhetnek be a klubok.
2009.05.19. 16:30
 
 
IV. Pannon design bútor és lakberendezési kiállítás és vásár Sopronban
A tavasz visszavonhatatlanul beköszöntött Sopronban. Mindezt immár negyedik éve nem csak a Lővérek fáinak zöldellő lombjai, és a „Leghűségesebb Város” parkjaiban látható vadgesztenyefák virágai jelzik, hanem az is, hogy megnyitja kapuit a soproni IV. Pannon DESIGN Bútor és Lakberendezési Kiállítás és Vásár.
2009.05.19. 16:24
 
 
Dukai Regina és Papa Jo a Jáksó Hot20-ben!
Dukai Regina és Papa Jo a Danubius rádióban vendégeskedett, méghozzá Jáksó Lászlónál. Volt ott minden, ami szem-szájnak ingere és az is, ami nem...
2009.05.19. 16:19
 
 
Interaktív összművészeti kísérlet a Holdudvar Galériában
Menyhárt „Menyus” Tamás nyitja meg Menyhárt „Menyus” Tamás „2009 - Családi album” című legújabb összművészeti kísérletét május 20-án a Holdudvar Galériában. Menyus úgy gondolja, senki nem ismeri jobban művészetét, mint ő maga, ezért saját szavaival szeretné kísérni legújabb kiállításának megszületését. Mindemellett azt is fontosnak tartja, hogy művei és a befogadók között valódi kapcsolat alakuljon ki, ezért hangsúlyt fektet arra, hogy saját maga adjon nyomjelzőket a megértéshez. A kiállítás a szokásos aukcióval zárul június 1-én.
2009.05.19. 15:57
 
RizikóRiadó a Városligetben
Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek okozta halálokok állnak az első helyen, melyek egyik legjelentősebb kiváltója a kezeletlen magas vérnyomás. Több mint kétmillióan szenvednek magas vérnyomástól hazánkban, pedig a betegség szövődményei megelőzhetőek lennének! A RizikóRiadó programsorozat részeként május 23-án, szombaton, reggel 9 órától, a városligeti Nagyréten hívják fel a figyelmet a magas vérnyomás akár életet veszélyeztető következményeire és veszélyeire, amit nem véletlenül nevez az orvosi szakma „néma gyilkosnak”.
2009.05.19. 15:51
 
Fashion Extasy és Ékszerképzet - divat- és ékszerbemutató show a Holdudvarban
Világszínvonalú magyar tervezők különleges, modern és elegáns stílusú ruha- és ékszerkollekcióikat mutatják be - Fashion Extasy és Ékszerképzet címmel - idén nyáron három alkalommal, elsőként 2009. május 21-én (csütörtökön) este a margitszigeti Holdudvarban. Az ékszerbemutatón show-műsorával közreműködik a Dance Dimensions Modern Táncművészeti Egyesület.
2009.05.19. 15:50
 
 
Az Insignia Sports Tourer nyerte az AUTO BILD magazin design díját
Az Opel Insignia Sports Tourer lett az első az AUTO BILD Design Award 2009 európai szavazásán 11 versenytársát megelőzve a "Szedán és Kombi" kategóriában. A szavazásban a magyarországi olvasók is résztvettek és nálunk is nyert az Insignia Sports Tourer.
2009.05.19. 15:45
 
 
Uniós pénzből életmódváltás
Az életmód programokról szóló TÁMOP 6.1.2. pályázatok előreláthatólag az elkövetkező hetekben kerülnek társadalmi vitára, és ezt követően várható a pályázat kiírása. Összesen 6 milliárd forintra lehet majd pályázni.
2009.05.19. 15:40
 
 
Pécsi Folknapok - huszadszor!
Huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Pécsi Folknapok - Nemzetközi Népzenei Fesztivál a jövő hétvégén. Az idei program a kiváló hazai és külföldi fellépők autentikus népzenei és világzenei koncertjei mellett vallási témájú produkciókkal is várja a hallgatóságot.
2009.05.19. 15:30
 
 
A vegyész szakvélemény döntheti el, öngyújtogatás történt-e Tatárszentgyörgyön
Május végére érkezhet meg a rendőrséghez az a vegyész szakvélemény, melynek birtokában a nyomozók közelebb juthatnak az április 7-i tatárszentgyörgyi gyújtogatás kapcsán feltett kérdés megválaszolásához: öngyújtogatásról, vagy külső elkövető cselekményéről lehet szó - közölte kedden a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. Papp Péter elmondta: a Bűnügyi Szakértői Intézet vegyésze még vizsgálja a tatárszentgyörgyi cigány önkormányzat elnökhelyettesének, Horváth Lídiának kiégett házában talált flakonokat. Nemcsak arra kíváncsi: pontosan mi volt bennük, hanem arra is, hogy kinek a kezében lehettek ezek az égésgyorsítót tartalmazó flakonok.
2009.05.19. 15:04
 
 
A kormány hamarosan megküldi Brüsszelnek a konvergenciaprogram- beszámolót
A konvergenciaprogrammal kapcsolatos Brüsszelnek készülő beszámolót a kormány egy-két héten belül megküldi, de a konvergenciaprogramot még nem szükséges módosítani, miután az IMF és az Európai Unió képviselőivel most befejezett tárgyalások alapján megváltozott a makrogazdasági pálya - felelte Kovács Álmos, a Pénzügyminisztérium szakállamtitkára az MTI kérdésére kedden. Kovács Álmos elmondta, hogy az aktuálizált konvergenciaprogramot minden év decemberében juttatja el a magyar kormány Brüsszelnek, de a túlzottdeficit-eljárás keretében azt vállalta, hogy minden félévben készít egy beszámolót.
2009.05.19. 15:03
 
Veres: nem marad el a jövő évi adócsökkentés
A költségvetési hiánycél módosítása miatt nem kell azzal számolni, hogy jövőre nem lehet megvalósítani a tervezett adócsökkentést - mondta Veres János, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese kedden Budapesten sajtótájékoztatón. A volt pénzügyminiszter szerint mindezzel csak akkor kellene számolni, ha a növekedés rosszabb lenne a tervezettnél. Veres János megjegyezte ugyanakkor, hogy a korrigált hiánycél nem növeli az adócsökkentés mértékének nagyságát. A szocialista politikus szerint az Európai Bizottság, a Nemzetközi Valutaalap és a magyar kormány közötti hétfői megállapodás azt is jelenti, hogy a két nemzetközi szervezet a helyzethez illeszkedőnek, közgazdaságilag megalapozottnak és politikailag vállalhatónak ítélte a válságkezelő intézkedéseket.
2009.05.19. 14:56
 
 
40 millió eurónyi új kölcsönre számíthatnak a magyar kis- és középvállalatok
Az EU finanszírozó intézete, az Európai Beruházási Bank (EIB) 440 millió eurós hitelvonalat nyit kelet-közép-európai kis- és középvállalatok számára az Erste bankcsoport négy leányvállalata, a Ceská sporitelna, az Erste Bank Österreich, az Erste Bank Hungary és az Immorent közreműködésével. A keretösszegből Magyarországon 40 millió eurót az Erste Bank Hungary folyósít olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyek a környezetvédelem, az energiatakarékosság és az infrastruktúra fejlesztés területén indítanak beruházásokat.
2009.05.19. 14:50
 
 
Stumpf nem zárja ki a kétharmados Fidesz-többséget 2010-ben
Stumpf István nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a Fidesz a következő parlamenti választáson kétharmados többséget szerezzen, ám, mint mondta, a racionális kalkulációk szerint ehhez sok feltételnek kellene teljesülnie. A Századvég Alapítvány elnöke erről az általuk kiadott (V)álságkormányzás című könyv keddi bemutatója után beszélt újságíróknak. Stumpf István szerint, ha a szocialisták egyéniben relatíve jól szerepelnek, azaz nyernek egyéni körzetekben is, akkor a választójogi rendszer meg tudja akadályozni, hogy egy párt kétharmados többséget szerezzen.
2009.05.19. 14:48
 
 
Jelentősen enyhülnek csütörtöktől a horvát vámszabályok
Jelentősen enyhülnek csütörtöktől Horvátországban a beviteli vámszabályok, így az európai uniós, tehát a magyar állampolgárok is az eddiginél jóval nagyobb mennyiségben vihetnek magukkal élelmiszert - tájékoztatta kedden az MTI-t a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviselete. A május 21-én hatályba lépő változásoknak köszönhetően egyes élelmiszerfajtákból 10 kilogrammnyit is bevihetnek az utazók, egyebek mellett hús- és tejtermékekből, csecsemőtápszerekből és bébiételekből.
2009.05.19. 14:33
 
 
Világszerte növekszik az optimizmus az Ifo gazdaságkutató intézet szerint
Egyre bizakodóbbak az elemzők a világgazdasági kilátások javulását illetően: a müncheni Ifo gazdaságkutató intézet szerint a várakozások minden régióban javultak - különösen Észak-Amerikában és Ázsiában -, de Nyugat-Közép-és Kelet-Európában is jobbnak látják a következő fél évet, mint korábban. A 90 országban megkérdezett mintegy 1000 szakértő a jelenlegi helyzetet viszont még igen kritikusnak tartja. Az Ifo három havonta megjelenő világgazdasági hangulatmutatója első ízben javult 2007 ősz óta, a második negyedben 64,4 pontot jelzett, az előzőben 50,1 pontot, tavaly az utolsóban 60,0 pontot.Az aktuális helyzet megítélése 38,4 pontra esett 45,7 pontról.
2009.05.19. 13:46
 
 
Narancs riasztás a déli országrészre jégeső miatt
Másodfokú, narancsriasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a Dél-Dunántúlra, illetve a Dél-Alföldre kedd kora délután a lokálisan előforduló, 2 centimétert meghaladó nagyságú jéggel kísért zivatarok miatt - közölte a szolgálat. A két régióban a késő esti órákig heves zivatarokra, illetve viharos erejű széllökésekre kell számítani, helyenként felhőszakadás, jégeső is lehet - közölte Polyánszky Zoltán veszélyjelző meteorológus. Késő estétől heves időjárási események már csak az ország délkeleti felén várhatók - tette hozzá.
2009.05.19. 13:14
 
 
Rendezetlen a budapesti jégpályák sorsa
Csütörtökön születhet döntés, ki építse meg a Millenárison az új, sátortetős jégpályát, ugyanakkor Újpesten továbbra is rendezetlen a létesítmény sorsa. Így erősen bizonytalan az idén a világ legjobbjai között szerepelt jégkorongozók hátországa. A Puskás Ferenc Stadion tőszomszédságában lévő Gyakorló Jégpályát a rövidpályás gyorskorcsolyázók és a műkorcsolyázók számára átépítik, így onnan kiszorul a jégkorong, amely a tervek szerint a 100 méterre lévő Millenárison sátortetős pályát kap. A beruházásra pályázatot írtak ki, amelynek első köre érvénytelen volt. A másodikra ketten adtak be pályázatot, csütörtökön lesz döntés. Ha ismét érvénytelen a pályázat, megint ki kell írni a tendert.
2009.05.19. 13:10
 
 
NHH: áprilisban is csökkent a mobilpiac
Áprilisban a március véginél 121 ezerrel kevesebb, összesen 11,991 millió ügyfele volt a három magyarországi mobilszolgáltatónak - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) kedden. A közlemény szerint a száz főre jutó előfizetések száma április végére a március végi 120,8-ról 119,6-ra csökkent. A 100 főre jutó előfizetések száma 2008. április végén 113,9 volt, ugyanakkor az idei év első négy hónapjában bekövetkezett visszaesés ellenére az előfizetések száma április végén is magasabb volt, mint 2008. november végén, amikor 100 főre még csak 119,1 előfizetés jutott. Az eddigi legmagasabb érték 2008 decemberében 121,8 volt.
2009.05.19. 13:04
 
 
Újabb tizenötmilliárd forint a panelprogramra
Újabb tizenötmilliárd forint jut a panelprogramra - jelentette be az önkormányzati tárca vezetője a kormányszóvivői tájékoztatón. Varga Zoltán nagy jelentőségűnek nevezte, hogy a válságkezelés mellett a kormány úgy döntött: folytatja a panelprogramot. Emlékeztetett, hogy tavaly február 1-jén hirdette meg az előző kormány a panelprogramot és szeptember végéig rekordszámú pályázat érkezett be. A 30 milliárd forintnyi állami támogatási igényből 4 és félmilliárdról már döntés született, a mostani 15 milliárd forinton túl a még fennmaradó támogatás sorsáról pedig a tervek szerint a félév végén határoznak, amennyiben a hiánypótlásokat megkapják.
2009.05.19. 12:55
 
 
Századvég: a Gyurcsány-kormány utolsó éve megroppantotta a középosztályt
Gyurcsány Ferenc elmúlt egy éves kormányzása nyomán megroppant a magyar középosztály - mondta Stumpf István, a Századvég Alapítvány elnöke az intézet által, az elmúlt egy év kormányzásáról (V)álságkormányzás címen kiadott könyv bemutatóján kedden. Stumpf István szerint időzített, szociális bomba ketyeg a társadalomban, amelynek hatástalanítására a következő kormánynak minden energiáját mozgósítania kell. A Századvég Alapítvány hatodik alkalommal publikált kormányzati évértékelő kötetet. Az alapítvány elnöke a bemutatón emlékeztetett: a tavalyi kötet a Végjáték címet viselte. Leszögezte: az elmúlt egy év valóban végjáték volt, amelyért magas szociális-gazdasági árat fizet a magyar társadalom.
2009.05.19. 12:17
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077[2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista