2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Atlétika: Pars ezúttal Halléban győzött, Kővágó második
Tartja idei remek formáját Pars Krisztián, a pekingi olimpia ezüstérmes kalapácsvetője, aki ezúttal a hallei atlétikai versenyen volt a legjobb, méghozzá kiváló, 80,82 méteres eredménnyel, szombaton. Ugyanitt Kővágó Zoltán második lett diszkoszvetésben. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a szombathelyi dobó idei második legjobb eredményével győzött, ami egyben a világ második legjobb produkciója is 2009-ben. A nemzetközi szövetség honlapja szerint Pars 81,43 méterrel áll a ranglista élén.
2009.05.23. 16:25
 
 
Afganisztánba látogatott Szekeres Imre honvédelmi miniszter
Szekeres Imre honvédelmi miniszter azt javasolja, hogy az afganisztáni újjáépítésre szánt, a kormány által előzőleg megállapított 500 millió forintból az a 240 millió - amelyet eddig a Külügyminisztérium pályáztatott meg - ezután közvetlenül a Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoportjához (PRT) kerüljön. A honvédelmi tárca vezetője erről újságírók előtt beszélt az afganisztáni Puli-Humriban lévő magyar katonai bázison szombaton. Mint a miniszter elmondta: a pénz átcsoportosítására azért van szükség, mert az ázsiai országban egyre romlik a biztonsági helyzet, illetve komoly áradások is voltak: a katasztrófában számos épület, közút és híd semmisült meg.
2009.05.23. 15:38
 
 
Az MSZP-választmány döntött a 2010-es képviselőjelöltek kiválasztásáról
Helyben népszerű, tisztességes, az MSZP értékeit magukénak valló jelöltek indulhatnak szocialista színekben a 2010-es országgyűlési képviselő-választáson - mondta Simon Gábor, az MSZP választmányának elnöke szombaton Budapesten sajtótájékoztatón, az MTI kérdésére válaszolva. A jelöltek kiválasztásánál szempont az is, hogy a párt programját vállalják és győzelmi esélyeik is legyenek - ismertette a politikus a testület ülése után.
2009.05.23. 15:24
 
 
Lendvai: az MSZP a megoldások importjára törekszik
Az MSZP olyan képviselőket küld az Európai Parlamentbe (EP), akik a konfliktusok exportálása helyett a megoldások importjára törekednek - mondta Lendvai Ildikó pártelnök szombaton Budapesten a választmány ülése után. Az egyik európai norma, amelynek átvételét, importját kívánja elérni az MSZP, a sokszínűség - vélekedett a kormánypárt elnöke, hozzátéve: Európa ellen kampányolnak azok, akik egyszínű parlamentről beszélnek.
2009.05.23. 15:02
 
 
Ismét későbbre halasztották az Atlantis leszállását
Ismét elhalasztotta a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt szombaton a NASA, az amerikai űrkutatási hivatal az Atlantis amerikai űrrepülőgép leszállását a floridai Cape Canaveral űrrepülőtéren. 12 napos űrutazását követően az Atlantisnak eredetileg pénteken kellett volna leszállnia, de a NASA - ugyancsak a viharos időjárás miatt -szombatra halasztotta a landolást, s most törölte ezt a közép-európai idő szerint délután 3 óra 16 percre kitűzött időpontot is. A NASA egyelőre nem tűzött ki új időpontot szombatra vagy esetleg a következő napokra, és azt sem jelezte, hogy az űrrepülőgépet esetleg átirányítják a kaliforniai Edwards légitámaszpontra.
2009.05.23. 13:54
 
 
Újabb tizenévest szúrtak le Londonban, idén már a kilencediket
Újabb tizenévest szúrtak le szombaton Londonban, idén már a kilencediket. Járőröző rendőrök az utcán találtak egy leszúrt kamaszra az éjszaka közepén a brit főváros keleti Hackney kerületében. Tavaly 29 londoni tinédzsert öltek meg, huszonkettőt közülük késszúrással. A fiatal áldozatokat szedő késelések sorozata feldúlta a londoniakat, s feltehetőleg az sem nyugtatta meg őket teljesen, hogy a Scotland Yard bejelentette a héten: egyharmadával csökkent az ilyen erőszakos bűncselekmények száma, amióta Boris Johnsont választották meg a múlt év májusában London polgármesterévé, s a fővárosi rendőrség kiemelt célként tűzte ki maga elé a késelések elleni hatékonyabb fellépést.
2009.05.23. 13:40
 
 
Magyar vonatkozású siker Cannes-ban
Díjat nyert szombaton a belga-holland-magyar koprodukcióban készült Lost Persons Area (Elveszett Személyek Körzete) című játékfilm a 62. Cannes-i Filmfesztiválon. A világ egyik legjelentősebb filmes seregszemléjének egyik párhuzamos programjába, az első és második filmeket felvonultató 48. Kritikusok Hetére beválogatott alkotás író-rendezője, Caroline Strubbe vehette át a francia szerzők egyesületének (SACD) a legjobb forgatókönyvért járó díját, amely 2500 eurós pénzjutalommal jár. A Brüsszelben élő luxemburgi származású fiatal filmesnek az Új Budapest Filmstúdió koprodukciójában készült első játékfilmjét május 16-án mutatták be Cannes-ban.
2009.05.23. 13:23
 
 
Szardínia-rali: Hirvonent megzavarta a "lóerő"
Vadlovak zavarták meg az első nap után második finn Mikko Hirvonent a Szardínia-ralin, a világbajnokság hatodik futamán. A pilóta elmondta: a szombati, nyolcadik gyorsasági szakaszon kétszer is majdnem összeütközött az úton kószáló állatokkal, s emiatt sok időt vesztett. "Egy kilométer után egy körülbelül nyolcfős csoportba szaladtunk bele, ott mintegy öt másodpercet vesztettünk. Aztán néhány kilométerrel odébb újabb kettőt találtunk" - mondta Hirvonen.
2009.05.23. 13:08
 
 
Forma-1, Monacói Nagydíj: Button rajtol az élről
A világbajnoki pontversenyben éllovas brit Jenson Button (Brawn GP) nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről. A második helyről a finn Kimi Räikkönen (Ferrari), a harmadikról pedig a brazil Rubens Barrichello (Brawn GP) indulhat. Az időmérőt bő tíz perc után kis időre félbe kellett szakítani, miután a vb-címvédő Lewis Hamilton (McLaren) nekicsapódott a falnak. A Monte-Carlóban tavaly diadalmaskodó brit pilótának nem esett baja, de a kvalifikációt be kellett fejeznie. Hamilton autójában váltót cseréltek, ezért öt hellyel hátrébb kellett sorolni, így az utolsó pozícióból vág neki a távnak.
2009.05.23. 12:49
 
 
Újra Horst Köhlert választották Németország államfőjévé
Az eddigi elnököt, Horst Köhlert választották ismét Németország államfőjévé. A szombati szavazáson a hivatalban lévő elnök már az első fordulóban abszolút többséget szerzett. Az államfőt közvetve választó, 1224 tagú szövetségi közgyűlésben Köhler 613 elektori szavazatot kapott, azaz pontosan annyit, amennyi az abszolút többséghez minimálisan szükséges. Köhler a konzervatívok és a szabaddemokraták képviselőinek szavazatai mellett a Bajorországból delegált, úgynevezett szabad választók voksait is megszerezte. Fő riválisa, a szociáldemokraták és a Zöldek által támogatott Gesine Schwan 503 szavazatot szerzett, míg a Baloldal pártjának jelöltjére, Peter Sodannra 91 elektor szavazott.
2009.05.23. 12:34
 
A béke "nagy akadályának" nevezte Izraelt a szíriai elnök
A közel-keleti béke "nagy akadályának" nevezte Izraelt Bassár el-Aszad szíriai elnök szombaton, az Iszlám Konferencia Szervezetének damaszkuszi külügyminiszteri értekezletét megnyitó beszédében. Szavai szerint az egész közel-keleti békefolyamat egyetlen eredménye, hogy "lemeztelenítette" Izraelt, leleplezte agresszív természetét". Ekmeleddin Ihsanoglu, a szervezet főtitkára szorgalmazta beszédében "a Gázai övezetben elkövetett (izraeli) háborús bűnök vétkeseinek nemzetközi törvényszék elé állítását".
2009.05.23. 12:25
 
Orbán: a szavazófülkében minden magyarra egy másik vár a határon túlról
Az európai parlamenti (EP) választáson eldől, hogy a Kárpát-medencei magyarságot hányan képviselhetik Brüsszelben - jelentette ki szombaton Orbán Viktor Esztergomban, a Fidesz és a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának közös kampányrendezvényén. A Fidesz elnöke utalt a közelmúltban határon túli területeken tett látogatásaira és elmondta, a döntés öt évre határozza meg a magyarok súlyát az Európai Parlamentben. A kampányrendezvényen, amelyen mintegy ötszázan vettek részt, beszédét azzal a felhívással zárta: " ne feledjék, a szavazófülkében minden magyart várni fog egy másik magyar, a határon túlról".
2009.05.23. 12:07
 
 
Egészséges élet minden méretben
Egészséges élet minden méretben - hirdetik a kövérség elfogadásának szószólói, akiknek tábora egyre jobban terjed. Már több mint 50 kövérség-elfogadó blog működik az interneten, és több mint egy tucat könyv ösztönzi az elgondolást. Kate Harding, aki élete legnagyobb részét ilyen vagy olyan fogyókúrával töltötte sikertelenül, elhatározta, hogy javít az életminőségén, és csatlakozott azoknak a fogyókúra-ellenes aktivistáknak gyorsan növekvő csoportjához, akik síkra szállnak a túlsúlyos emberek polgári jogaiért. Blogot is indított (www.shapelyprose.ning.com) a kövérség elfogadásának hirdetésére, és azért, hogy elősegítse a túlsúlyos emberek egészségének, életminőségének javítását.
2009.05.23. 11:29
 
 
Bokros: adóreformra minden körülmények között szükség van
Adóreformra, azaz a közteherviselés reformjára minden körülmények között szükség van - jelentette ki Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti listavezetője szombaton Budapesten. Az adóreform integráns része a reformok "kritikus tömegének" - közölte a képviselőjelölt. A volt pénzügyminiszter az egyik legfontosabb feladatnak nevezte az adóék, azaz a bruttó és a nettó bér közötti különbség csökkentését. Ez ma Magyarországon jóval ötven százalék felett van, a magasabb jövedelműeknél pedig a 67 százalékig is felmehet - tette hozzá. Bokros Lajos problémának nevezte, hogy a kormány által bevezetendő új adórendszer következtében nem nő az adózók száma.
2009.05.23. 11:23
 
 
Tóth Bertalan: az MSZP tradicionális választói jelentős részét elvesztette
Pécs jelkép, a választók arra használták fel az ottani polgármester-választást, hogy megbüntessék az MSZP-t - mondta Tóth Bertalan, a párt pécsi szervezetének elnöke szombaton Budapesten, közölve azt is: kiderült, hogy a szocialisták elvesztették tradicionális választóik jelentős részét. Kár lenne tagadni, hogy a május 10-i pécsi polgármester-választás a helyi politikán túlmutató volt - vélekedett az MSZP választmányának ülésén a politikus, aki országgyűlési képviselőjelölt a június 7-i időközi választáson. Az MSZP tradicionális választói jelentős részét elvesztette, ezért új szövetségeket kell kötnie, új választói rétegeket kell megszólítania - mondta.
2009.05.23. 11:05
 
A szívbeteg Dukai Regina futóversenyen indul a hétvégén!
Dukai Regináról már évek óta tudhatjuk, hogy problémák akadtak a szívével, mégpedig nem azért mert szerelmi gondjai akadtak, hanem sajnos súlyos orvosi probléma állt elő. Regina saját bevallása szerint nem nagyon szabad futnia, hiszen hamar felmegy a pulzusa, ezúttal mégis egy sportesemény, a tűsarkú futás edzésén találkoztunk a szépséggel. De vajon milyen hatással lesz a verseny az egészségére?
2009.05.23. 10:52
 
A gyomorsav gondoskodik az erős csontokról
Az egészséges csontoknak savas gyomorra van szükségük - ezt sugallja egy új kutatás. A gyakran alkalmazott savlekötő gyógyszerek ugyanis, mint például a protonpumpagátlók, növelhetik a csonttörések esélyét. 2006-ban már kimutatta egy brit tanulmány, hogy az ilyen gyógyszert szedő betegeknél gyakrabban fordul elő csípőcsonttörés, majd ezt további kutatások is alátámasztották. A gyógyszergyártók azonban felhívták arra a figyelmet, hogy egyik kutatás sem mutatott ki ok-okozati összefüggést. A hamburg-eppendorfi egyetemi klinika kutatói most első ízben találtak erre az összefüggésre utaló jeleket, eredményeiket a Nature Medicine című szaklapban publikálták.
2009.05.23. 10:51
 
 
Újabb leleplezés a brit alsóházi elszámolási botrány ügyében
Újabb leleplezést tett közzé szombati számában a The Daily Telegraph című brit lap a brit alsóházi elszámolási botrány ügyében. A lap szerint Jonathan Djanogly konzervatív politikus 77 ezer font (csaknem 25 millió forint) értékben számoltatta el magánbirtokára fordított kiadásait. A tory képviselő elszámolt további ötezer fontot a huntingdoni házában végzett felújításokra is. Nyílászárókat cseréltetett ki, és azzal indokolta költségtérítési igényét, hogy kénytelen volt a rendőrség tanácsára automata biztonsági ajtókat beszereltetni, mert állatvédő aktivisták fenyegetéseket intéztek a címére. Eddig több mint 200 alsóházi képviselőt érintett a vitatható, olykor egyértelműen hamis költségelszámolások ügye.
2009.05.23. 10:40
 
Már próbálnak a Cigányszerelem sztárjai
Megkezdődtek az idei Szegedi Szabadtéri Játékok megaprodukciójának, a Cigányszerelemnek a próbái. A Budapesten megtartott olvasópróbán a rendező, Béres Attila megaprodukciót és munkás, ám jó hangulatú nyári munkafolyamatot ígért az ország népszerű sztárjainak és a kiváló operistáknak. A nézőket sűrű nyírfaerdő, gyönyörű kalotaszegi ruhák és izgalmas zenei megoldások fogadják majd a Dóm téren.
2009.05.23. 10:40
 
 
Az Uffizi küzdelme a szú ellen
Szemtelen rovar, szú falja a firenzei Uffizi múzeum világhírű műkincseit. Az apró állatok fáradhatatlanok a fára festett képek, a fakeretek és szobrok lyuggatásában. Olyan nagy károkat okoznak, hogy Európa egyik legcsodálatosabb és leggazdagabb múzeuma gyors és hatékony ellentámadásra kényszerült. A szakemberek kitaláltak egy nitrogént előállító készüléket, a "szútalanítandó" műtárgyakat pedig belecsomagolták egy speciális anyagból készített lezárható zsákba. A zsákot telefújták nitrogénnel, úgy, hogy megfelelő hőmérséklet és nedvesség megtartása mellett, a kellő nyomás alatt az anyag mélyen behatoljon a repedésekbe. Ezzel a módszerrel el tudták érni, hogy a szú elpusztuljon, a fa pedig épségben maradjon.
2009.05.23. 10:27
 
 
Emelkednek az árak a balatoni strandokon
A balatoni strandok egy része idén újdonságokkal - többi között sportpályával, új játszótérrel - fogadja a vendégeket, a fizetős strandokon a belépőjegyek ára részben emelkedik, az áfaemelés után pedig a büféárak növekedésére lehet számítani - mondta Győrffy Árpád, a Balatoni Turisztikai Szolgálat által működtetett Balatontipp szerkesztője szombaton. Miközben a kedvező időjárás és felmelegedett víz miatt már sokan fürdenek a Balatonban, a strandok egy része még csak készül a nyitásra. A fizetős strandok többségéért csak a pénztárnyitáskor, pünkösd után kell fizetni, egy részüknél a tavalyinál magasabb árat.
2009.05.23. 10:10
 
 
Lendvai: az MSZP nem bűnbakot, hanem új stratégiát keres
Lendvai Ildikó szerint az MSZP nem bűnbakot, hanem új stratégiát keres. Az MTI-nek adott interjújában a pártelnök a rohamtempót és a reformpolitika mögötti társadalmi szövetség hiányát tartja hibának az elmúlt évek kormányzati politikájában; az MSZP a szociáldemokrácia "negyedik útját" keresi. Lendvai Ildikó azt mondta: nem látja annak a veszélyét, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökből bűnbak lesz. Az természetes, hogy egy fontos szakasz lezárultával megvan a pártban az értékelés igénye, de ez nem egy személyről, hanem egy jót és rosszat is hozó útszakaszról, egy új stratégia megalkotásáról szól - fűzte hozzá.
2009.05.23. 09:38
 
 
Blogoló macska a Twitter új sztárja
Itt a XXI. századi Gardfield! Bajszának minden rezdülését félmillió érdeklődő lesi a Twitteren át: a mikroblogoló Sockington cica a közösségi portál igazi sztárja lett az utóbbi másfél évben. Sockington, vagy röviden csak Socks Jason Scott 38 éves massachusettsi számítógép-szakértő macskája. A férfi 2007-óta twitterezik Socks szemszögéből nézve a világot, és ez alatt az idő alatt gyűlt köré az ötszázezres "Socks Sereg", a blogoló cica követőinek társasága. A twitterező Socks kommentárjaiból afféle vicces képregény rajzolódik ki.
2009.05.23. 09:30
 
 
Költségtérítés a közösségi közlekedést végző vállalatoknak
A MÁV-START Zrt. 165,177 milliárd forint, a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) 5,13 milliárd forint költségtérítést igényelhet 2009-ben a személyszállítási közszolgálat elvégzése után - olvasható a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletben. A MÁV Zrt. a keskenynyomtávú vasútvonalon történő személyszállítási közszolgálatért 914 millió forintot kap. Az MTI érdeklődésére a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) közölte, hogy a MÁV Zrt. azért kaphat költségtérítést személyszállítási közszolgáltatásért, mert a keskenynyomtávú vasútvonalakon történő szolgáltatást a rendelet megalkotásakor még nem adta át a MÁV-START részére.
2009.05.23. 09:20
 
 
Ismét nézőcsúcs a Bundesligában
Sorozatban hetedszer ünnepelhetnek nézőcsúcsot a német labdarúgó Bundesligában, miután az eddigi adatok szerint több mint 12,6 millióan követték figyelemmel a szezonban a 18 gárda bajnoki címért folytatott harcát. Az előző idény végén a teljes nézőszám 11,9 millió volt, a 2008/2009-es küzdelmekből pedig még a szombati forduló hátra van, s amelyen eldől, hogy az utóbbi évek egyik legizgalmasabb szezonjában melyik gárda nyeri meg a bajnokságot. Az utolsó játéknapra 400 ezer nézőre számítanak a stadionokban, így még az is lehetséges, hogy először a Bundesliga történetében az éves nézőszám eléri a 13 milliót.
2009.05.23. 09:10
 
 
Több mint 300 riasztást kaptak a viharok miatt reggelig a tűzoltók
Összesen 331 riasztást kaptak szombat reggelig a tűzoltók a pénteken kora este kezdődött viharos időjárás miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Senki nem sérült meg a viharban, de egy tűzoltó kisebb áramütést szenvedett a kárelhárítási munkálatok során. Szerencsére sérülése nem súlyos. A viharok elsősorban az ország nyugati és déli megyéiben okoztak jelentős károkat. A legtöbb riasztást - 160-at - Baranya megyéből kapták a tűzoltók. A tűzoltóknak legtöbbször - 276 esetben - kidőlt fákat és leszakadt faágakat kellett eltávolítaniuk. A kidőlt fák és a letört faágak a vasúti és közúti közlekedésben is fennakadásokat okoztak, elsősorban a Balaton térségében.
2009.05.23. 09:00
 
 
Tavaly 67,6 milliárd forintot tett ki a könyvforgalom
A tavalyi könyvforgalom - a Magyar Kiadók és Könyvkereskedők Egyesületének (MKKE) adatai szerint - 67,6 milliárd forint volt, ami átlagosan 6.700 forint könyvekre fordított kiadást jelent lakosonként - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai Tükör című kiadványából. A könyvforgalom folyó áron számolva 1 százalékkal haladta meg az előző évit. A közoktatási tankönyvek és nyelvkönyvek piaca 2008-ban is megőrizte primátusát, 17,3 milliárdos forgalmával az összforgalom 25,5 százalékát tette ki. Az ismeretterjesztő könyvek pozíciója az elmúlt évben valamelyest romlott, több mint 1 milliárdos, mintegy 6 százalékos forgalom-visszaesést regisztráltak, így az összforgalomból 24,1 százalékban részesedtek.
2009.05.23. 08:44
 
 
Hídmosások, vizsgálatok hétszáz millió forintért
A Hídszerviz Kft. nyerte a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ egyszerűsített közbeszerzését: két éven át 700 millió forintért mossa és vizsgálja az ország 750 közúti hídját - az eredményhirdetés a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg. A nyertesnek el kell végeznie a 19 megyében lévő 750 közúti híd oldalsó, alsó, felső (járdáról kézzel el nem érhető) részeinek, illetve a járdák, szegélyek, kocsipályák felső felületeinek, a vízelvezető rendszerek takarítását, lemosását. A munka része a kiemelt szegélyek, öntött és hengerelt aszfalt sávok közötti repedések, hézagok takarítása, és 1.500 méter hosszban a kiöntésük.
2009.05.23. 08:34
 
 
A bevándorlókról tárgyalna Kubával az Obama-kormány
A Kuba irányában tett nyitás újabb jeleként a washingtoni kormány javasolta Havannának a hat éve szünetelő tárgyalások felújítását a kubaiak törvényes bevándorlásáról az Egyesült Államokba. Haide Bronke külügyi szóvivő közölte, hogy a javaslat kubai diplomatákkal tartott pénteki washingtoni találkozón hangzott el. A bevándorlási témakörében legutóbb 2003-ban tárgyaltak egymással amerikai és kubai tisztségviselők, a rákövetkező évben pedig a Bush-kormány egyoldalúan felfüggesztette a párbeszédet, arra hivatkozva: Kuba holtpontra juttatta a tárgyalásokat azzal, hogy nem volt hajlandó tárgyalni a leglényegesebb kérdésekről.
2009.05.23. 08:23
 
 
Népszabadság: már nincs 15 millió magyar
A 15 milliós magyarság napjainkra puszta fikcióvá vált - olvasható a szombati Népszabadságban. A napilap a Miniszterelnöki Hivatal "Jelentés a külhoni magyarság helyzetéről" című kiadványát idézve arról ír: a legutóbbi években az összes szomszédos országban gyorsuló ütemben csökkent a magyar kisebbségek lélekszáma. A tanulmány bizonyos magyar közösségek esetében egyenesen a drámai jelzőt használja. Az apadás éppen a legnagyobb lélekszámú magyar kisebbségeknél a legszembetűnőbb. A Népszabadság szerint az anyaország tízmilliós lélekszámához a diaszpóra ötszázezer és egymillió fő közöttire becsült lélekszámát, illetve a szomszédos országokban kisebbségiként élő kétmillió-háromszázezer magyart számolhatjuk hozzá.
2009.05.23. 08:16
 
Szekeres: az MSZP 25 százalékot kaphat az EP-választásokon
Az MSZP körülbelül 25 százalékos eredményre számíthat az EP-választásokon - vélekedett Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Hozzátette: ha csak két-három európai parlamenti mandátumot szerezne az MSZP - ami szerinte nem valószínű - akkor az "rendkívül erős jelzés" lenne a szocialistáknak. Mint mondta: akár rossz, akár jó meglepetés éri őket az EP választásokon, az MSZP-nek higgadtan kell fogadnia az eredményt. Az egyik esetben nem kell kétségbe esnünk, a másikban pedig nem kell elbíznunk magunkat, hanem szükséges szembenéznünk a valósággal - fogalmazott az elnökhelyettes.
2009.05.23. 08:01
 
 
Férfi kosárlabda NB I: Pécs-Atomerőmű döntő lesz
A ZTE hazai pályán kikapott a Pécstől, amely ezzel 3-1-re megnyerte a férfi kosárlabda NB I három sikerig tartó elődöntőjét, és a fináléban az Atomerőművel találkozik. Eredmény, 4. mérkőzés: Zalakerámia-ZTE KK - Pécsi VSK-PANNONPOWER 71-72 (27-19, 15-24, 13-14, 16-15). Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3-1 a Pécs javára. A Pécs ellenfele az ugyancsak három diadalig tartó fináléban a Falco KC-Szombathelyt 3-0-lal búcsúztató Atomerőmű SE lesz.
2009.05.22. 21:45
 
 
Washington Post: küszöbön áll a General Motors elleni csődeljárás
Küszöbön áll a legnagyobb amerikai autógyár, a General Motors elleni csődeljárás - írta a pénteki The Washington Post. A lap úgy értesült, hogy az Obama-kormány csődvédelmi eljárás során akarja átszervezni a detroiti cég működését; a csődvédelmi kérelmet akár már a jövő héten vagy június első hetében benyújthatják. A GM átalakításával kapcsolatos terveket ismerő, névtelenséget kérő források szerint a kormány az eddigi 15 milliárd dollárnyi szövetségi kölcsönön túl további közel 30 milliárd dollárt szeretne a vállalatba pumpálni, hogy a kisebb méretben újjáéledő cég versenyképes autógyártóvá váljon.
2009.05.22. 21:35
 
Férfi vízilabda, bajnoki döntő: az Eger nyerte az első meccset
A vendég Eger nyerte a házigazda és címvédő Vasas ellen a Vodafone férfi vízilabda ob I rájátszásos döntőjének első, péntek esti összecsapását, ezzel 1-0-ra vezet az egyik fél három győzelméig tartó párharcban. Eredmény, döntő, 1. mérkőzés: TEVA-VasasPlaket - ZF-Eger 7-8 (2-3, 2-1, 1-1, 2-3). Góldobók: Kovács 3, Hosnyánszky, Vörös, Varga Dániel, Tóth 1-1, illetve Varga II. Zs., Biros 3-3, Decker, Nyéki 1-1. Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-0 az Eger javára. A döntő második mérkőzését vasárnap játsszák az egri Bitskey uszodában 17:15 órától.
2009.05.22. 21:10
 
 
Labdarúgó NB I: bajnok lett a Debrecen
A Debreceni VSC-TEVA nyerte a labdarúgó Soproni Liga 2008/09-es idényét, miután a 29. forduló pénteki nyitómérkőzésén 3-2-re győzött a Diósgyőr otthonában, s immár hat ponttal vezeti a tabellát. Ugyan üldözője, az Újpest pontszámban még behozhatja, mivel azonban pontegyenlőség esetén a több győzelem rangsorol, az elsőséget már nem lehet elvenni tőle. A hajdúsági klub 2005, 2006 és 2007 után negyedszer nyerte meg a bajnokságot.
2009.05.22. 21:00
 
 
Fákat döntött ki a viharos erejű szél szél Vas megyében
Fákat döntött ki, tetőket rongált meg az országon átvonuló vihar Vas megyében - közölte a katasztrófavédelem pénteken az MTI-vel. Csörötneken egy fa rádőlt egy ház tetejére, összetörte a cserepeket, a tűzoltók ideiglenesen műanyag fóiával fedték be a megrongálódott részeket, a házban lakó családot nem kellett kiköltöztetni - mondta Magyarósi Balázs, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Hozzátette: Rábafüzes, Csörötnek és Jakabháza térségéből délután négy és hét óra között többször is segítségül hívták a tűzoltókat, volt ahol a kidőlő fák villanyvezetéket szakítottak le. Kollégáik jelenleg is dolgoznak Csörötnek és Vassurány között - mondta.
2009.05.22. 20:45
 
 
Az ENSZ BT felszólította Mianmart, hogy engedjen szabadon minden politikai foglyot
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa megismételte pénteken azt a felszólítását, hogy a mianmari hatóságok engedjenek szabadon minden politikai foglyot, s kezdjenek igazi politikai párbeszédet Aung Szan Szú Kji Nobel-békedíjas mianmari ellenzéki vezetővel és minden ellenzéki és kisebbségi csoporttal egy átfogó nemzeti megbékélés érdekében. A Nemzeti Liga a Demokráciáért ellenzéki párt vezetője az utóbbi két évtizedből több mint 13 évet töltött házi őrizetben. Ezen a héten perbe fogták Rangunban az ellenzéki vezetőt a házi őrizet szabályainak megsértése címén. A Biztonsági Tanács aggodalmát fejezte ki a demokráciáért folytatott küzdelem mianmari vezetője ellen indított büntetőper politikai hatása miatt.
2009.05.22. 20:15
 
 
Facebook-alkalmazást indított a pápa
A világ legnagyobb közösségi oldalára, a Facebookra szabott alkalmazást indított XVI. Benedek pápa. A Pope2You elnevezésű alkalmazást a http://pope2you.net címen elérhető platformon állíthatják be a közösségi oldal felhasználói. A fiatalokat célzó újítást csütörtökön vezették be és már az első napon félmillióan látogattak az oldalra, amelyen keresztül a pápa YouTube-csatornája is elérhető. A Szentszék fejlesztői az okostelefonon netezőkre is gondoltak: az alkalmazás révén az iPhone- tulajdonosok is kaphatnak a pápától virtuális képeslapot és videó- és hangüzeneteket.
2009.05.22. 19:54
 
 
Veres János: a Fidesz hazugsággal riogat
A Fidesz hazugsággal riogat, hiszen hétfőn, az Oszkó Péter pénzügyminiszter által tartott tájékoztatón a frakciók képviselői láthatták a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) írt szándéklevél-tervezetet. Abban pedig nem szerepelt egy újabb, 600 milliárd forintos bankmentő csomagra vonatkozó tervezet - reagált az ellenzéki párt szóvivőjének pénteki szavaira Veres János MSZP-s országgyűlési képviselő. Szijjártó Péter pénteki sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a kormány több elfogadhatatlan, felháborító dologra készül, vagy már bele is vágott, így újabb 600 milliárd forintos bankmentőcsomagot léptetne életbe.
2009.05.22. 19:15
 
Véglegesítették a fővárosi MSZP országgyűlési választási listáját
Elsöprő többséggel, többórás heves vita után az MSZP budapesti elnöksége által benyújtott jövő évi országgyűlési választási listát fogadta el pénteken délután a párt fővárosi küldöttértekezlete - tudta meg az MTI a résztvevőktől. Tájékoztatásuk szerint az elnökség és a párttanács által beterjesztett listát 107-en támogatták, 45-en elutasították, hárman pedig tartózkodtak. A listán Lendvai Ildikó országos és Burány Sándor fővárosi pártelnököt, Hagyó Miklós és Horváth Csaba főpolgármester-helyettesek, Molnár Zsolt fővárosi alelnök és Steiner Pál fővárosi frakcióvezető követi.
2009.05.22. 18:10
 
 
Giro d'Italia: Cavendish nyerte a 13. szakaszt
A brit Mark Cavendish nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny pénteki, 13. szakaszát, az összetettben továbbra is az orosz Gyenyisz Mencsov áll az élen. Eredmények: 13. szakasz, Lido di Camaiore-Firenze, 176 km: 1. Mark Cavendish (brit, Columbia) 3:48:36 ó 2. Alessandro Petacchi (olasz, LPR) azonos idővel 3. Allan Davis (ausztrál, Quick Step) a. i. Az összetettben (rózsaszín trikó): 1. Gyenyisz Mencsov (orosz, Rabobank) 54:16:01 ó 2. Danilo Di Luca (olasz, LPR) 34 mp hátrány 3. Levi Leipheimer (amerikai, Asztana) 40 mp h. Szombaton a Campi Bisenzio és Bologna közötti 172 km-es szakasz vár a mezőnyre.
2009.05.22. 17:56
 
Euromoney: az OTP a legjobb magyar cég
Elemzői és piaci vélemények alapján az idén is az OTP Bankot választotta a legjobb magyar vállalatnak a Euromoney magazin, amelynek éves felmérésében több részkategóriában a Mol is első helyen végzett. A vezető londoni gazdaságpolitikai szakfolyóirat öt éve kezdte a kelet-közép-európai cégek rangsorának összeállítását, arra kérve a piaci szereplőket és az elemző intézetek szakértőit, hogy meghatározott kritériumok - piaci erő, jövedelmezőség, növekedési potenciál, eredmény - alapján nevezzék meg a legjobbnak tartott vállalatokat az általuk figyelt térségi gazdaságokban vagy azok egyes szektoraiban. A Euromoney májusi kiadásában közölt idei listán - amely 101 elemző válaszai alapján készült - az OTP szerepel Magyarország legjobb cégeként.
2009.05.22. 17:12
 
 
Magyarországon is elérhető az új influenzavírus tesztje
Két cég is jelezte Magyarországon, hogy megbízhatóan képes kimutatni az új típusú influenzavírust; a GenoID Kft. az amerikai járványügyi központ által kifejlesztett teszt elérhetővé válásáról tájékoztatta az MTI-t, míg a Diagon Kft. azt közölte, hogy felkészült a molekuláris gyorsteszt előállítására. A vizsgálat a legmodernebb molekuláris diagnosztikai eljárásokat alkalmazza, a technológiával nagy biztonsággal azonosítható az új típusú influenza akár már két óra alatt is - mondta el Nyíri Miklós, a GenoID Kft. biotechnológiai társaság ügyvezető igazgatója. Hozzátette: az eljárás annyiban jelent újdonságot, hogy kimutatható: nem egyéb, hanem az új típusú influenzavírus jelent meg a szervezetben.
2009.05.22. 16:44
 
Öngyilkos lett egy thaiföldi tini, mert eltiltották a videojátékoktól
Kiugrott egy tizenkét éves thaiföldi fiú kollégiumának hatodik emeletéről, feltehetően azért, mert szülei eltiltották a számítógépes játékoktól - adta hírül a helyi sajtó. A Szamut Prakan tartományban történt eset kapcsán a nyomozók vizsgálják az áldozat - egy rendőr fia - mobiltelefonján található SMS-eket, amelyekben barátainak panaszkodik, hogy nem játszhat a videojátékokkal. "A holnapi lesz az utolsó napom"- írta a fiú az egyik üzenetében barátjának múlt hét szerdán. Panpimol Lohtrakul, egy mentálhigiéniai intézet igazgatónője szerint a szülők általában nem tudják, hogyan kell bánni a játékfüggő gyerekekkel, akik szabályos elvonási tünetektől szenvednek, ha nem fokozatosan, hanem hirtelen és teljesen megvonják tőlük a játéklehetőséget.
2009.05.22. 16:05
 
 
Demszky Gábor elutasítja az ingatlanadót
Demszky Gábor jelenlegi formájában elutasítja az ingatlanadót, amit a 30 millió forintos értékhatár miatt elsősorban a Budapesten és a környékén élők fizetnének - a főpolgármester az ingatlanadóval kapcsolatos álláspontját egy pénteken az MTI birtokába került, május 15-i keltezésű levélben ismertette Bajnai Gordon miniszterelnökkel. Demszky Gábor leszögezi, hogy főpolgármesterként csak akkor tudja támogatni az ingatlanadót, ha az Országgyűlés mindkét tábora egyetért azzal, illetve, ha azt helyi adóként vezetik be, s nem az adóhivatalon keresztül, centralizált módon.
2009.05.22. 15:58
 
 
Kiadták a narancs riasztást a Nyugat-Dunántúlra zivatarok miatt
A Nyugat-Dunántúlra kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek délután a másodfokú, narancs riasztást az érkező hidegfront előtt kialakult zivatarok miatt, a fővárost kora este éri el a zivatarzóna, és éjjel várhatóan elhagyja az országot - közölte Fehér Tamás meteorológus. A hidegfront előtt vonuló zivatarrendszer ezekben a percekben érte el Szentgotthárdnál a határt, várhatóan heves esőkkel, jelentős mennyiségű csapadékkal, helyenként 2-3 centimétert meghaladó nagyságú jéggel és viharos erejű széllel - mondta Fehér Tamás.
2009.05.22. 15:52
 
 
Fokozott ellenőrzést vezet be hétfőtől a BKV a 4-es és 6-os villamosokon
Fokozott ellenőrzést vezet be a BKV a 4-es és 6-os villamosok végállomásain május 25-étől, júniustól pedig egyes vonalakon bevezetik az első ajtós felszállási rendszert - tájékoztatta a közlekedési társaság pénteken az MTI-t. A 4-es és 6-os villamos Moszkva téri, Móricz Zsigmond körtéri, illetve Fehérvári úti végállomásán a legforgalmasabb reggeli és délutáni időszakban csak a jegyek és bérletek ellenőrzése után szállhatnak fel az utasok. A rendszert tavaly novemberben alkalmazták először, hatására az utasbiztonságon túl jelentősen nőttek a jegy- és bérleteladások - közölte a BKV. Az ügyfélszolgálatra érkezett észrevételek összegzését követően a BKV az ellenőrzés folytatása mellett döntött.
2009.05.22. 15:41
 
 
A NASA szombatra halasztotta el az Atlantis leszállását
A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a NASA péntekről szombatra halasztotta el az Atlantis amerikai űrrepülőgép leszállását. Az amerikai űrkutatási hivatal döntését azt követően hozta meg, hogy továbbra is viharos az időjárás a floridai Cape Canaveral térségében, ahova az Atlantist várják. A NASA előbb a péntekre tervezett közép-európai idő szerinti 4 órára kitűzött első leszállási időpontot törölte, majd ezt követően döntött úgy: a jó másfél órával később adódó lehetőséget sem használja ki, és szombatra teszi át az űrsikló landolását. A kitűzött leszállási időpont közép-európi idő szerint délután 3 óra 16 perc.
2009.05.22. 15:35
 
 
Fidesz: az emberek lezárhatják a Gyurcsány-Bajnai-korszakot
Az európai parlamenti választáson az emberek lezárhatják a Gyurcsány-Bajnai-korszakot, a szavazás a kormány szimbolikus dolgairól is szól majd, az ingatlanadóról és a tervezett újabb bankmentőcsomagról - jelentette ki Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján. Szerinte a kormány több elfogadhatatlan, felháborító dologra készül, így újabb 600 milliárd forintos bankmentőcsomagot léptetne életbe. A Fidesz ugyanakkor elutasítja azt paktumot, amit az MSZP a bankokkal kötött; kikérjük magunknak, hogy a milliárdosok összefognak az emberekkel szemben - fogalmazott.
2009.05.22. 14:15
 
 
Új vírus: nyárra lesz meg a vakcinagyártás alapjául szolgáló vírus
Nyár közepére állhat a gyártók rendelkezésére az új típusú influenza elleni oltóanyag előállítása alapjául szolgáló vírus - mondta Kökény Mihály, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke, aki Magyarország képviseletében részt vett az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken véget érő éves genfi közgyűlésén. Azt a vírust, amely ellen a vakcina kifejlesztése megkezdődhet, várhatóan május utolsó napjaira állítják elő laboratóriumokban, és a WHO június végén-július elején - a szükséges biztonsági ellenőrzések elvégzése után - tudja a tagországok rendelkezésére bocsátani - mondta a politikus az MTI-nek telefonon.
2009.05.22. 13:18
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074[2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista