2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Julia Roberts beleszeret Javier Bardembe
Javier Bardem csatlakozik az Ízek, imák, szerelmek című regény filmadaptációjának színészgárdájához: Julia Roberts szerelmét játssza majd az identitáskereső roadmovie-ban. Elizabeth Gilbert önéletrajzi ihletésű regényét Ryan Murphy rendezi (Kés, villa, olló), aki a forgatókönyvet is maga írta - értesült a Variety című mozis szaklap online kiadványa. Roberts az élete új szakaszához érkezett írónőt alakítja, aki Olaszországon és Indián át Balira vezető vándorlása utolsó állomásán szeret bele Felipébe, akit Bardem játszik, ha sikerül megállapodnia a produkcióval. A Plan B. stúdió filmjének producere Brad Pitt és Dede Gardner lesz.
2009.06.08. 15:46
 
 
Kínáé volt tavaly a világ második legnagyobb katonai költségvetése
Kínáé volt tavaly a világ második legnagyobb katonai költségvetése, de ez nem jelenti azt, hogy ezzel a világ második legerősebb katonai hatalmává vált - olvasható a Stockholmi Nemzetközi Békekutató Intézet hétfőn nyilvánosságra hozott éves jelentésében. Számos más ország hosszú éveken át sokkal többet költött fegyveres erőire, mint Kína, így ezeket nem előzte meg a kelet-ázsiai ország hadereje, noha tavaly nagyobb anyagi ráfordítást kapott, mint bármely más haderő, leszámítva az Egyesült Államokét. Az Egyesült Államok katonai költségvetése 607 milliárd dollárt tett ki tavaly, több mint hétszerese volt a 84,9 milliárd dolláros kínainak. A világ összes országának katonai kiadásai 1,46 billió dollárra rúgtak tavaly.
2009.06.08. 15:30
 
Emelkedik a késedelmesen törlesztők aránya Magyarországon
Magyarországon 2008 vége óta duplájára - 2 százalékról mintegy 4 százalékra - nőtt a hitelük törlesztésével 90 napon túl késedelemben lévők aránya, s további emelkedés várható, de a helyzet kezelhető marad - mondta Simonyi Tamás, a KPMG közép-kelet-európai pénzintézeti tranzakciókért felelős vezetője. A KPMG szakértője elmondta: a magyarországi hitelintézetek által kihelyezett lakossági hitelek mintegy fele jelzáloghitel, s a hitel/fedezet arány a folyósításkor 70 százalék volt, így, ha értékesíteni kellene e követeléseket, a bankok még akkor is pénzüknél volnának. Hozzátette: ha nagy tételben kerülnének a piacra ingatlanok, persze más volna a helyzet, mert ez letörné az árakat.
2009.06.08. 15:24
 
 
Navracsics: történelmi vereség érte az MSZP-t és az SZDSZ-t
Történelmi vereség érte az MSZP-t és az SZDSZ-t - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn napirend előtt a parlamentben a miniszterelnök szavaira reagálva és az európai parlamenti választás eredményét értékelve. Navracsics Tibor a miniszterelnökhöz intézve szavait azt mondta: miközben arról beszél, hogy ez egy eredményes kormány, nem veszi észre, hogy a politikája mögött álló politikai hátország vasárnap megsemmisült. Kiemelte: a kormánynak és a miniszterelnöknek nincsen stabil politikai támogatottsága. Ez egy történelmi vereség, amely az SZDSZ-t és az MSZP-t érte - jelentette ki.
2009.06.08. 13:32
 
 
Kóka: az SZDSZ támogatja a válságkezelő intézkedéseket
Az SZDSZ két hónapja kötött egy politikai megállapodást, ehhez a frakció tartani kívánja magát, és továbbra is támogatja a válságkezelő intézkedéseket - mondta újságíróknak az országgyűlési képviselőcsoport hétfői ülése után Kóka János. A frakcióvezető az MTI kérdésére hozzátette: a megbeszélésen nem merült fel, hogy kivonuljanak a kormány intézkedései mögül. "Akkora pofont kaptunk a választóktól, amekkorát csak egy politikai pártnak le tudnak keverni" - értékelte az európai parlamenti választás végeredményét Kóka János.
2009.06.08. 13:25
 
 
Bajnai: óriási probléma a Jobbik térnyerése
Bajnai Gordon arra kérte az európai parlamenti választásokon mandátumot szerzett politikusokat, hogy az európai Magyarország és a magyarság érdekeit tartsák szem előtt. A miniszterelnök hétfői parlamenti napirend előtti felszólalásában azt mondta: a Jobbik térnyerése óriási probléma. A kormányfő az eredményekről szólva azt hangsúlyozta, hogy az Európai Parlamentben több jobboldali képviselő lesz mint baloldali, illetve tovább nőtt az érdektelenség és a radikális, szélsőséges pártok ereje. Bajnai Gordon azt mondta: örül , hogy véget ért a kampány, így ismét többet koncentrálhatnak a munkára.
2009.06.08. 13:21
 
 
Fico szerint rossz hír a Jobbik előretörése Magyarországon
A szlovák kormányfő rossz hírnek tartja, hogy Magyarországon a Jobbik sikeresen szerepelt az európai parlamenti választásokon és három képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe. "Ez az autonómiáról nyíltan beszélő, a legjobboldalibb és legszélsőségesebb álláspontokat nyíltan vállaló párt nagy bizonytalanságot fog okozni a régióban" - jelentette ki Robert Fico Pozsonyban tartott hétfői sajtóértekezletén. Szerinte még rosszabb lesz a helyzet, ha a Jobbik bejut a magyar parlamentbe. A szlovák miniszterelnök ugyanakkor leszögezte: ez a magyar választók döntése volt, s abba másnak nincs beleszólása. Szlovákiának azonban kötelessége, hogy felkészüljön erre a helyzetre is.
2009.06.08. 13:11
 
 
Mesterházy: az MSZP-frakció támogatja a kormányt
Az MSZP-frakció egyhangúlag támogatja a Bajnai-kormány programjának végrehajtását - mondta Mesterházy Attila frakcióvezető hétfőn Budapesten újságíróknak a képviselőcsoport ülése után. A hozzászólásokban mindenki a kormány tevékenységének a támogatása mellett foglalt állást, és amellett érvelt, hogy folytatni kell az 55 nappal ezelőtt megkezdett programot, s ezt a véleményt szavazással is megerősítette a frakció - mondta a politikus. Az elnökség és a frakció is nyugodt, tárgyilagos hangnemben értékelte az európai parlamenti választások eredményeit - közölte Mesterházy Attila, miután reggel az MSZP országos elnöksége, délelőtt pedig parlamenti frakciója is ülésezett.
2009.06.08. 13:06
 
Hat forinttal emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A Mol a benzin és a gázolaj árát legutóbb egy hete 8, illetve 6 forinttal emelte. A mostani változással a gázolaj ára literenként átlagosan 263 forintra, a benziné pedig 286-ra emelkedik. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az emelést az elemzők piaci folyamatokkal magyarázzák.
2009.06.08. 12:55
 
Kemény Dénes: nem kötelező a jó szereplés a vízilabda vb-n
Kemény Dénes szerint nem kötelező jól szerepelni az újjáalakuló magyar férfi vízilabda-válogatottnak a nyári, római világbajnokságon, mert sokkal inkább a 2012-es londoni olimpia a cél. A Pekingben sorozatban harmadszor aranyérmes együttes szövetségi kapitánya hétfőn a Margitszigeten 18 játékossal kezdte meg a vb-felkészülést. Az MTI kérdésre a szakvezető azt mondta, bár csapata megfiatalodott és átalakul, a maga részéről mindenképpen elődöntőt vár. A magyarok a csoportmeccsek során Kanadával, Németországgal és Dél-Afrikával találkoznak a vizes vb-n.
2009.06.08. 12:50
 
Az Audi 12,1 százalékkal kevesebb autót adott el mint egy éve
Az Audi globális májusi eladása 6,1 százalékkal csökkent, míg a január-május közötti időszakban 12,1 százalékkal esett éves szinten. Májusban globálisan 82 800 Audi márka kelt el, az egy évvel korábbi 88 168 ezerrel szemben. Az idei év első öt hónapjában a cég 374 750 gépkocsit értékesített a világ egészében. Az Audi, amely a Volkswagen AG leányvállalata, májusban növelte ázsiai és csendes-óceániai eladásait, Kínában pedig már a harmadik egymást követő hónapban bővítette értékesítését.
2009.06.08. 12:45
 
 
Ismét leminősítette Írországot az Standard and Poor's
Rövid időn belül másodszor is leminősítette az euróövezeti alapító tag Írországot a Standard & Poor's, azzal az indokkal, hogy a bankrendszer támogatásának költségvetési terhe valószínűleg jóval nagyobb lesz a korábban vártnál. A világ legnagyobb hitelminősítőjének hétfői londoni bejelentése szerint az ír hosszú futamú szuverén adósosztályzat az eddigi "AA plusz"-ról "AA"-ra módosul, és az új besorolásra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátás marad érvényben. Az S&P március végén vonta meg Írországtól a lehető legjobb, "AAA" szuverén adóskockázati besorolást. A cég ezt akkor azzal indokolta, hogy szerinte évekig tart az ír közfinanszírozás rendbetétele.
2009.06.08. 12:35
 
 
Orbán: kétnapos elnökségi ülést tart a Fidesz
Kétnapos elnökségi ülést tart a Fidesz hétfőn és kedden - mondta újságíróknak Orbán Viktor pártelnök, a Fidesz és a KDNP közös frakcióülése után hétfőn. Az újságírók azt kérdezték a pártelnöktől, hogy kezdeményezi-e a Fidesz a parlament feloszlatását, illetve mit szólnak ahhoz, hogy a Jobbik három mandátumot szerzett az európai parlamenti választáson. Orbán Viktor erre azt mondta: kétnapos elnökségi ülést tartanak, és szerdán állnak az újságírók rendelkezésére. Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője vasárnap az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy hétfőn este ül össze a Fidesz elnöksége, és kedden is tanácskoznak majd, értékelik az EP-választás eredményét.
2009.06.08. 12:15
 
 
Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács támogatja Baka András főbírójelöltet
Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács hétfőn titkos szavazással úgy döntött: támogatja Baka András megválasztását a Legfelsőbb Bíróság elnöki posztjára. Az OIT 11 igen szavazattal, 3 ellenében támogatta Baka András megválasztását. A közlemény szerint Fazekas Sándor, az OIT elnökhelyettese a döntésről levélben tájékoztatta a köztársasági elnököt és az Országgyűlés elnökét. A főbírójelölt meghallgatásáról készült jegyzőkönyvet napokon belül nyilvánosságra hozzák.
2009.06.08. 11:44
 
 
Tíz Tony-díjjal táncolt el a Billy Elliot-musical
A Billy Elliot című musical tíz Tony-díjat kapott a hét végén a színházi produkciók New York-i díjkiosztó gáláján. A balettozni vágyó szénbányász fiáról szóló musical Stephen Daldry tíz éve forgatott filmjéből született. A produkció világsikere nyomán Elton John vetette fel a színházi adaptáció gondolatát, majd meg is írta hozzá a zenét. A Broadway legrangosabb díjainak vasárnap esti kiosztásán a Billy Elliot a legjobb musical címet kapta, a címszerepet játszó három kisfiú - David Alvarez, Trent Kowalik és Kiril Kulish - pedig megosztva a legjobb musicalszínész díját vehette át. "Azt akarjuk mondani minden gyereknek, aki táncolni szeretne, hogy sohase adja fel" - mondta Kulish.
2009.06.08. 11:25
 
 
Bivalyt klónoztak indiai tudósok
Vízibivalyt klónoztak magzati szövetek felhasználásával tudósok az indiai Harijána államban - jelentette az indiai The Hindu (www.hindu.com) című napilap. Garima, a 43 kilogrammos nőstény borjú az észak-indiai Karnal városában született a Nemzeti Tejkutató Intézetben. "Garima tökéletesen egészséges, maradéktalanul derűlátók vagyunk túlélése tekintetében" - idézte a lap A. K. Szrivasztava intézetigazgatót. Garima a második a klónsorban; a világ első klónbivalya - amelyet egy nőstény bivaly fülszöveteiből hoztak létre - február 6-án született az intézetben, ám egy héten belül elpusztult tüdőgyulladásban.
2009.06.08. 10:41
 
 
A piacok nem reagáltak érdemben az EP-választásra
Nem reagáltak érdemben a pénz- és tőkepiacok az európai parlamenti választások eredményére. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 200 pontos, 1,28 százalékos gyengüléssel nyitott, és a kereskedés első órájában nem változott érdemben az értéke. Az index 10 órakor 15.355 ponton állt, 1,8 százalékkal alacsonyabban a pénteki záró értékénél. A vezető részvények közül a legnagyobb veszteségben az OTP volt, árfolyama 3,3 százalékkal 3.501 forintra süllyedt, pénteken viszont a bankpapír nyerte a legtöbbet, csaknem 8 százalékos emelkedéssel zárt. A Mol 2,3 százalékkal, a Richter 1,5 százalékkal gyengült hétfőn, miközben a Magyar Telekom árfolyama 0,3 százalékkal emelkedett.
2009.06.08. 10:39
 
 
Megkezdődött az MSZP frakcióülése
Megkezdődött az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának ülése; a frakció hétfői szokásos ülésén értékeli az európai parlamenti választás eredményeit. A tanácskozáson jelen van Bajnai Gordon miniszterelnök is. Az MTI információi szerint a frakcióülés előtt az MSZP országos elnöksége is ülésezett. A képviselőcsoport ülésére megérkezett Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök is. Az MTI úgy tudja, hogy Gyurcsány Ferenc a kormányfői posztról történő távozása óta most először vesz részt a frakcióülésen.
2009.06.08. 10:35
 
 
A centrista pártok megőrizték domináns pozíciójukat az EP-ben
Bár a hétvégi választásokon negatív rekordot ért el a részvételi arány, a politikai fősodorhoz tartozó centrista pártok továbbra is domináns pozícióval rendelkeznek az Európai Parlamentben. A konzervatív-néppárti, illetve a szociáldemokrata tömb együttesen a jövőben is többséggel bír majd a 736 tagú EP-ben. Ebből fakadóan pedig nem csorbult drámai mértékben a testület képessége arra, hogy betöltse legfontosabb funkcióját: az Európai Unió egészét érintő törvényhozási feladatot. A brit konzervatívok és a jobboldali cseh polgári párt azon döntése, hogy kiválnak az Európai Néppárt jobbközép frakciójából, mindazonáltal bizonyos törést jelent, ami magában rejti némi kiszámíthatatlanság lehetőségét.
2009.06.08. 09:51
 
 
Továbbra is csökken a kereskedelmi szálláshelyek forgalma
A kereskedelmi szálláshelyeken a külföldi és a belföldi vendégek száma 2009. január-áprilisban 16, illetve 8 százalékkal maradt el az előző évitől - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. A visszaesés tart, de mértéke mérséklődött az első negyedévhez képest. Az első négy hónapban a vendégéjszakák száma a külföldi látogatók esetében 14, a belföldiek vonatkozásában 8 százalékkal csökkent a tavalyihoz képest. A szálláshelyek árbevétele folyó áron 12 százalékkal mérséklődött.
2009.06.08. 09:04
 
 
Férfi tenisz-világranglista: tizenhárom helyet javított Söderling
A Roland Garroson aratott vasárnapi diadalával a svájci Roger Federer csökkentette az éllovas spanyol Rafael Nadallal szembeni hátrányát a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyen a Párizsban finalista svéd Robin Söderling 13 helyet előre ugorva a tizenkettedik.
2009.06.08. 08:58
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a huszonkilencedik
A vasárnap végetért Roland Garroson nyolcaddöntős Szávay Ágnes két helyet javítva a 29. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a francia bajnokságon döntős orosz Dinara Szafina vezet. A Párizsban győztes orosz Szvetlana Kuznyecova a hetedikről feljött az ötödik helyre. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint a Roland Garroson 32 közé jutott Czink Melinda az 57. helyre ugrott előre.
2009.06.08. 08:36
 
 
3.593 ház rongálódott meg a viharban Szabolcsban
A legújabb összesítés szerint 3.593 ház rongálódott meg a vasárnapi viharban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte Pernyák Sándor ezredes, a régió katasztrófavédelmi igazgatóságának vezetője a térségi védelmi bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón hétfőn Nyíregyházán. A károsodott épületek zöme magántulajdonú, de megrongált a vihar 66 önkormányzati és 2 egyházi létesítményt is - mondta a katasztrófavédelmi szervezet igazgatója. Hozzátette: a vihar által sújtott települések száma a legfrissebb összesítés szerint 27, és jelenleg 300 hivatásos és önkéntes tűzoltó, valamint számos helyi lakos segít lefóliázni a megrongált tetejű házakat.
2009.06.08. 08:32
 
 
A babaarc ugyanúgy hat, mint a kábítószer?
A bájos gyermekarcok a női agyban ugyanazt a területet aktivizálják, mint a kábítószerek. Mindkét esetben az úgynevezett jutalomközpont kerül ingerületbe - közölte a münsteri Wilhelms Egyetem. Az ottani neurobiológusok, Melanie Glocker és Norbert Sachser professzor pennsylvaniai kollégáikkal vizsgálták a gyermeki vonások által kiváltott reakciókat. A kutatók közlése szerint először sikerült beazonosítani a gyermeki vonások által aktivált agyterületet. "Az eredmények betekintést engednek az emberi gondoskodás biológiai alapjaiba. Neurofiziológiai magyarázattal szolgálnak arra, hogy mi vesz rá arra minket, hogy mindenért törődjünk, ami egy kicsit is hasonlít egy babára" - mondta Glocker.
2009.06.08. 08:24
 
 
Fodor Gábor megerősítette lemondási szándékát
Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke a párt hétfői ügyvivői testületi ülésén megerősítette lemondási szándékát, és ezt a testület tudomásul vette. Erről a politikus nyilatkozott újságíróknak az ülés után. A pártelnök azt mondta, hogy az ügyvivő testület szombatra összehívta a párt országos tanácsát, ugyanis az jogosult dönteni több fontos kérdésben. Arra a kérdésre, hogyan értékelték a vasárnapi európai parlamenti választási eredményt - a tájékoztató adatok szerint az SZDSZ nem szerzett mandátumot -, annyit mondott, hogy az értékelés még hátravan, de ő az eredményt vasárnap kudarcnak minősítette.
2009.06.08. 08:22
 
 
Őfelsége ügynöke a barnákat szereti
A férfiak inkább a szőkéket részesítik előnyben, Nagy-Britannia legsármosabb titkos ügynöke azonban a barnákat szereti - állapította meg egy igen alapos vizsgálat James Bond szerelmi életéről. A szakemberek, akik azt kutatták, milyen az ideális Bond-girl, úgy találták, hogy az illető hölgy sötét, hosszú hajú, amerikai akcentussal beszél és fegyvert hord. A kutatók az első 20 Bond-film 195 női karakterét vizsgálták, illetve összevetették annak a 98 nőnek a jellemző vonásait, akiknek volt szexuális kapcsolata őfelsége ügynökével azon 97 nőével, akiknek nem.
2009.06.08. 08:09
 
 
EP-választás: Szlovákiában és Szlovéniában szavaztak a legkevesebben
Minden eddiginél alacsonyabb volt uniós szinten a részvételi arány a mostani európai parlamenti (EP-) választásokon. Szlovákiában, Szlovéniában és Csehországban volt a legalacsonyabb a szavazási kedv - derül ki az EP honlapján hétfő hajnalban közzétett adatokból. A június 4. és 7. között tartott EP-választáson a részvételi arány 43,09 százalékos volt. Öt évvel ezelőtt, az akkor huszonöt országot tömörítő Európai Unióban 45,47 százalék volt ez az arány. Hans-Gert Pöttering német kereszténydemokrata politikus, az Európai Parlament eddigi elnöke sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy "nagyon gyenge volt a részvétel".
2009.06.08. 07:49
 
 
Újabb 11 holttestet találtak az Atlanti-óceánban
A kutatásban részt vevő francia és brazil hajók további tizenegy holttestet találtak meg az Atlanti-óceánban a hét végén, ott, ahol feltételezések szerint az Air France repülőgépe egy héttel ezelőtt lezuhant. A brazil hatóságok korábban közölték, hogy hat holttestet emeltek ki a vízből, így már tizenhétre emelkedett a megtalált áldozatok száma. A tizenegy új tetemből négy férfi, négy pedig nő volt - közölte Henry Munhoz alezredes, a bazil légierő szóvivője; a többi áldozat neméről nem beszélt. A brazilok a katasztrófa helyszínétől mintegy 800 kilométerre fekvő Fernando de Noronha szigetre szállítják a holttesteket.
2009.06.08. 07:24
 
 
EP-választás: súlyos vereséget szenvedett a brit Munkáspárt
A brit európai parlamenti választások a hétfő hajnali, nem végleges eredmények alapján a kormányzó Munkáspárt történelmi vereségét hozták, és bejuttatták a brit szélsőjobb legnagyobb erejét, a Brit Nemzeti Pártot (BNP) az uniós törvényhozásba. A BNP két mandátumot nyert; az egyik a párt elnökéé. A hétfő hajnali adatok alapján az 1997 óta hatalmon lévő Munkáspárt a harmadik helyre csúszott vissza, az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja (UKIP) mögé, amelynek egyetlen fő politikai programpontja Nagy-Britannia kivezetése az EU-ból. A brit EP-választást a Konzervatív Párt nyerte; a részeredmények alapján a két tartományban a toryk 28,6 százalékot kaptak. Utánuk a UKIP következik 17,4 százalékkal, majd a Munkáspárt 15,3 százalékkal.
2009.06.08. 07:10
 
 
Erősödött a forint hétfőn reggel
A forint - egyedül a térségbeli devizák közül - erősödött az euróhoz képest hétfőn reggel. Röviddel 8 óra előtt az euró 287,05 forintot ért a péntek késő esti 288,10 forint után (-0,36 százalék). A dollár 205,90 forintról 205,85 forintra gyengült (-0,02 százalék). Ugyanekkor az euró 0,03 százalékkal 26,951 cseh koronára erősödött, és 0,20 százalékkal 4,5434 zlotyra drágult. Az euró péntek késő esti szinten, 4,5343 zlotyn állt. Az elemzők szerint az euró 285 és 290 forint között mozog majd a következő napokban. Egyben igen kis esélyt látnak arra, hogy a közeljövőben erősödni tudna a forint az euróhoz képest.
2009.06.08. 07:10
 
 
Barroso: az uniópárti erők győztek
Tagadhatatlan az európai parlamenti választáson azon pártok győzelme, amelyek támogatják az Európai Unión belüli nemzetközi együttműködést - emelte ki a négynapos voksolási folyamat lezárultával, hétfő hajnalban Brüsszelben kiadott közleményében José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke. Leszögezte: a képviselői helyek túlnyomó többsége azon politikai erőknek jut, amelyek építő jelleggel állnak az unióval kapcsolatos politikai kihívásokhoz. A portugál politikus - akinek bizottsági elnöki újraválasztását sok elemző szinte biztosra veszi az eredmények láttán - az alacsony részvételre utalva óvott attól, hogy bárki is önelégülten dőljön hátra az eredmények láttán.
2009.06.08. 07:07
 
 
Politikai elemzők: állandó szereplővé válik a Jobbik
Megsemmisítő vereséget szenvedett az SZDSZ a vasárnapi európai parlamenti választáson, a Jobbik pedig három mandátumával a politika állandó szereplőjévé válik, Magyarországon az európai tendenciák érvényesültek - mondta Szomszéd Orsolya, a Nézőpont Intézet elemzője hétfő hajnalban az MTI-nek. Magyar Kornélia, a Progresszív Intézet elemzője úgy vélte: a Jobbik meglepetésszerű győzelmet aratott az EP-választáson. Elsősorban a Fidesztől vett el szavazatokat, de egyes területeken az MSZP-től is sikerült elhódítania voksokat, az SZDSZ pedig megsemmisítő vereséget szenvedett, nagyon nehéz felállni ebből a helyzetből. Az MDF szereplése azt mutatta, hogy a párt átjárást biztosít a bal- és a jobboldal között.
2009.06.08. 00:26
 
 
A Fidesz-KDNP, az MSZP, a Jobbik és az MDF jutott EP-mandátumhoz
A Fidesz-KDNP, az MSZP, a Jobbik és az MDF jutott mandátumhoz a vasárnapi európai parlamenti választáson. A voksoláson a választók 36,28 százaléka, 2.914.516 fő jelent meg - jelentette be Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda vezetője az adatok 99,9 százalékának feldolgozása után. A Fidesz-KDNP a szavazatok 56,37 százalékát szerezte meg, ami 1.628.570 voksot jelent. Az MSZP 501.967 szavazattal 17,32 százalékot szerzett. A Jobbik 426.746 vokssal 14,77 százalékot, az MDF 153.172 vokssal 5,30 százalékot tudhat magáénak. A szavazatok 99,9 százalékának összeszámlálása alapján a mandátumok megoszlása a következő: Fidesz-KDNP: 14, MSZP: 4, Jobbik: 3, MDF: 1.
2009.06.07. 23:03
 
Lendvai: az MSZP folytatja a kormányzást
Az ország iránti felelősségtől hajtva folytatjuk a kormányzást - jelentette ki Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke vasárnap késő este Budapesten. Lendvai Ildikó szerint az EPválasztás néhány szempontból a papírformát hozta, de okozott meglepetést és drámai figyelmeztetést is. Mint mondta, a nagypártok eredménye megfelelt az előzetes közvélemény-kutatási adatoknak. Tudjuk, hogy az MSZP-nek még sokat kell dolgozni a baloldali elpártoló vagy otthonmaradó szavazók bizalma visszaszerzése érdekében - fogalmazott Lendvai Ildikó. A Jobbik eredményéről szólva a pártelnök azt hangsúlyozta: három olyan jelölt jutott be az EP-be, akik nem az európai szellemiséget, hanem attól idegen radikalizmust képviselik.
2009.06.07. 22:36
 
 
Felajánlja lemondását Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke
Fodor Gábor az SZDSZ hétfői ügyvivő testületi ülésén felajánlja lemondását - ezt az SZDSZ elnöke jelentette be az európai parlamenti választások eredményének nyilvánosságra kerülését követő sajtótájékoztatóján. A politikus kijelentette, hogy a választási eredmény az SZDSZ számára kudarc. Hozzátette a "választók megbüntettek minket, és ezt tudomásul is kell vennünk". A pártelnök szerint a "büntetés" feltehetően a több éves politikájuknak is szól, de részletekbe egyelőre nem akart bocsátkozni, mert véleménye szerint az okokat higgadtan és nyugodtan kell elemezniük.
2009.06.07. 22:33
 
 
Orbán: Magyarország kimondta, változást akar
Az európai választási eredmény arról beszél, hogy Magyarország felemelte a hangját, és kimondta, változást akar; "ez mindannyiunk számára felemelő élmény" - mondta Orbán Viktor vasárnap este a Fidesz-KDNP kampányközpontjában, Budapesten, miután kiderült: a Fidesz-KDNP 14, az MSZP 4, a Jobbik 3, az MDF pedig egy mandátumot szerzett az EP-választáson. Olyan egyetértés és egység mutatkozott, amelyre korábban soha nem volt példa - közölte a Fidesz elnöke. Úgy fogalmazott: "Ennek a győzelemnek az erejével fogjuk megváltoztatni Magyarországot". Magyarország azt követeli a szocialistáktól, hogy vonják le végre a konzekvenciákat, és ne álljanak többé a változás útjába - jelentette ki Orbán Viktor.
2009.06.07. 22:24
 
 
EP-választás: négy párt jutott mandátumhoz
A vasárnapi európai parlamenti választásokon, az Országos Választási Iroda (OVI) tájékoztató adatai szerint, a szavazatok 99,9 százalékának összeszámlálása alapján a mandátumok megoszlása a következő: Fidesz-KDNP: 14, MSZP: 4, Jobbik: 3, MDF: 1. A pártokra leadott szavazatok száma: Fidesz-KDNP: 1.628.570 szavazat (56,37 százalék), MSZP: 501.967 (17,37 százalék), Jobbik: 426.746 (14,77 százalék), MDF: 153.172 (5,30 százalék), LMP-HP: 75.066 (2,60 százalék), SZDSZ: 62.344 (2,16 százalék), Munkáspárt: 27.818 (0,96 százalék), MCF Roma Összefogás párt: 13.440 (0,47 százalék).
2009.06.07. 22:12
 
 
Kiss Péter: nincs napirenden az előre hozott választás
Az MSZP továbbra is támogatja Bajnai Gordon miniszterelnököt - közölte Kiss Péter alelnök újságírókkal vasárnap. Az Európa Parlamenti (EP) választás egy vitája sem befolyásolta azt, hogy az ország érdekében a kormány nemzeti programját kell megvalósítani - jelentette ki. Kiss Péter az MSZP székházban újságíróknak azt mondta: az ország akkor jár jól, ha a válságkezelést végigviszik. Felhívta a figyelmet arra, hogy a június 29-i utolsó parlamenti ülésnapon az összes törvény megszülethet, majd elkészül a jövő évi költségvetés tervezete. Nincs napirenden az előre hozott választás - válaszolta kérdésre az alelnök.
2009.06.07. 21:25
 
 
Navracsics Tibor: siker az EP-választás részvételi aránya
Sikerként értékelte a részvételi arányt az európai parlamenti (EP) választásokon Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője vasárnap a Fidesz választási központjában. A szomszédos országok közül Magyarországon volt a legmagasabb a részvételi arány az EP-választáson, ezért a 35-38 százalék közé tehető eredmény sikernek értékelhető - mondta Navracsics Tibor. Arra az egyik közvélemény-kutató cég által vasárnap este előre jelzett eredményre, mely szerint a Fidesz-KDNP várhatóan 16, az MSZP négy, míg a Jobbik két mandátumot szerez, Navracsics Tibor azt mondta: "Óvatos vagyok, de ha ez igaz, akkor ez egy földcsuszamlásszerű győzelem, sokkal nagyobb, mint amit a Fidesz valaha is kalkulált".
2009.06.07. 20:26
 
 
Közvélemény-kutatók szerint három párt jut be az EP-be
Magyarországról a Fidesz, az MSZP és a Jobbik küldhet képviselőket az Európai Parlamentbe - vetíti előre két közvélemény-kutató cég előzetes mérése, amelyet a Magyar Televízió megbízásából készítettek. A vasárnapi EP-választás lezárulása utáni percekben nyilvánosságra hozott kutatási adatok a Fidesz és a Jobbik becsült mandátumszerzésében különböznek egymástól: a Szonda Ipsos választási előrejelzése szerint a Fidesz várhatóan 16, az MSZP 4, míg a Jobbik 2 mandátumot szerez. A Századvég-Forsense mérése ettől annyiban tér el, hogy szerintük a Fidesz 17, az MSZP 4, a Jobbik pedig 1 képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe.
2009.06.07. 19:14
 
 
OVB: törvénysértők az automatizált telefonhívások
Egyhangú döntéssel nyilvánította törvénysértőnek az Országos Választási Bizottság (OVB) vasárnap esti ülésén azokat az automatizált telefonhívásokat, amelyek napközben a szavazáson való részvételre buzdítottak. A testülethez a nap folyamán több mint 30 beadvány érkezett, ezek jelentős része az automatizált telefonhívásokat kifogásolta. Az OVB a formailag megfelelő beadványok esetében - mintegy húsznál - megállapította, hogy az automatizált telefonhívásokkal megsértették a kampánycsendet. A bizottság arról is döntött, hogy rendőrségi feljelentést tesz a választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt. A Magyar Telekom megteszi a szükséges intézkedéseket, ha az illetékes hatóság azt elrendeli.
2009.06.07. 19:14
 
Az MKP elégedett az európai parlamenti választások eredményével
A Magyar Koalíció Pártja (MKP) elégedett a szlovákiai európai parlamenti választás eredményével, és sikernek tartja, hogy a párt a jövőben is két képviselőt küldhet Brüsszelbe - jelentette ki Csáky Pál, az MKP elnöke a választás nem hivatalos eredményeit értékelve. Csáky sikernek minősítette azt is, hogy a három konzervatív ellenzéki párt együttesen több mandátumot szerzett, mint a kormányzó Irány-Szociáldemokrácia, és síkraszállt az ellenzék szorosabb együttműködése mellett. Úgy vélekedett, hogy a kormánykoalíció által a kampányban bevetett magyar kártya ezúttal nem hatott olyan intenzíven, mint a tavaszi államfőválasztáskor.
2009.06.07. 19:07
 
Véget ért a kampánycsend, este tízkor lesznek eredmények
Véget ért a péntek éjfélkor kezdődött, 43 órás kampánycsend este hét órakor, ám a nem hivatalos választási eredményekre még 22 óráig várni kell. Erre azért van szükség, mert meg kell várni, amíg az Európai Unió valamennyi tagállamában véget ér a választás, és bezárnak a szavazókörök. Az uniós tiltás ugyanakkor nem vonatkozik a közvélemény-kutatásokra, így azokat korlátozás nélkül közzé lehet tenni, attól függetlenül, hogy az adatfelvétel a kampánycsend előtt, vagy alatt készült. A választásra jogosultak 34,9 százaléka, 2.804.539 ember járult az urnákhoz a vasárnapi európai parlamenti választáson 18.30 óráig az Országos Választási Iroda adatai szerint.
2009.06.07. 19:05
 
 
Dávid Ibolya: az MDF, az MSZP, a Fidesz és a Jobbik jut be
Egy forgatókönyvem van, abban az MDF, az MSZP, a Fidesz és a Jobbik szerepel - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke, miután vasárnap nem sokkal három óra után leadta szavazatát Tamásiban, a 3. számú szavazókörben. A pártelnök férjével együtt érkezett a Vályi Péter Szakképző Iskolában kialakított szavazóhelyiségbe. Dávid Ibolya nem vállalkozott esélylatolgatásra arra a kérdésre, hogy a választási részvétel ismeretében milyen eredményre számít. Arra sem kívánt válaszolni, hogy milyen következménye lehet a pártra, illetve az ő szerepére annak, ha az MDF nem érné el az ötszázalékos küszöböt az európai parlamenti választáson.
2009.06.07. 19:04
 
 
Orbán Viktor elégedett lenne a voksok felével
Több legyen vagy legalább annyi, mint legutóbb volt - mondta Orbán Viktor vasárnap kora délután arra az újságírói kérdésre, hogy milyen részvételi arányokra számít az EP-választásokon. A Fidesz elnöke elégedett lenne, ha a leadott voksok felét megszereznék. A Fidesz vezetője miután felesége és legnagyobbik lánya társaságában leadta szavazatát a fővárosban, azt mondta, hogy a magyar demokrácia nem "ősöreg demokrácia". A második EP-választáson, az a fontos, hogy "egy kicsit mindig erősödjünk", az emberek egy kicsit mindig közelebb érezzék magukhoz azokat a fontos kérdéseket, amelyekről döntenek. Harmincnyolc százalék feletti részvételnél már minden ok megvan arra, hogy elégedettek legyünk - közölte.
2009.06.07. 19:02
 
 
Új influenzagyanús eseteket vizsgálnak Szombathelyen
Új influenzagyanús eseteket vizsgálnak a szombathelyi Markusovszky Kórházban - adta hírül vasárnap délután a Vas Népe megyei lap online kiadása. A lap értesülése szerint a két személy Ausztráliából érkezett, Győrött fordultak orvoshoz, ahonnan Szombathelyre szállították őket, mivel az ÁNTSZ regionális központja a Vas megyei kórházat jelölte ki a fertőzött vagy feltehetően fertőzött betegek ellátására. A lap szerint a kórház illetékese megerősítette, hogy két H1N1-gyanús eset is van az intézményben.
2009.06.07. 19:01
 
 
Bajnai Gordon: van kiút a válságból
Bajnai Gordon szerint a demokrácia és az Európai Parlament (EP) szempontjából is jó hír, hogy délelőttig a vasárnapi választáson többen mentek el szavazni, mint öt évvel ezelőtt. A miniszterelnök erről újságírók előtt beszélt, miután leadta szavazatát a főváros XII. kerületében, a Virányos utcai általános iskolában, a 41-es szavazókörben. Emlékeztetett arra, hogy 54 nappal ezelőtt kapott felhatalmazást a parlamenttől a válságkezelő kormány megalakítására. Véleménye szerint az elmúlt 54 napban megmutatták, hogy van kiút a válságból. Magyarországot elindítottuk ezen az úton - tette a hozzá a miniszterelnök.
2009.06.07. 19:01
 
 
Éjfélre ígéri az áramszolgáltatás helyreállítását Szabolcsban az E.ON
Éjfélre ígéri az áramszolgáltatás helyreállítását a vihar sújtotta Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az E.ON Hungária Zrt. - közölte a cég kommunikációs munkatársa vasárnap este az MTI-vel. A vihar miatt 17 középfeszültségű vezetékhálózatban keletkezett üzemzavar, ezek közül tizenegyet az esti órákig sikerült elhárítani a folyamatosan dolgozó szerelőknek - mondta Egyházi Nikoletta. Hozzátette: hat helyen még folynak a hibaelhárítás munkálatai, amelyek várhatóan éjfélre mindenütt befejeződnek. A cég kommunikációs munkatársa azt is hozzáfűzte, hogy a kisfeszültségű hálózaton egyedi hibák még utána is előfordulhatnak, de azokat is folyamatosan elhárítják.
2009.06.07. 18:47
 
 
Bizalmat kapott a képviselőházban az átmeneti cseh kormány
Bizalmat kapott vasárnap a prágai képviselőházban a Jan Fischer miniszterelnök vezette átmeneti cseh kormány. Az öt parlamenti párt közül a Polgári Demokratikus Párt, a Cseh Szociáldemokrata Párt és a Zöldek Pártja támogatta a kormányt, ami elegendő volt a bizalom megszerzéséhez. A kommunista párt képviselői és a kereszténydemokraták többsége tartózkodtak a szavazástól. Az átmeneti kormány létrehozására azért volt szükség, mert a Mirek Topolánek vezette jobbközép kabinet márciusban elveszítette a képviselőház bizalmát. Fischer kormánya a politikai megállapodások szerint az októberre tervezett előre hozott képviselőházi választásig fogja vezetni az országot.
2009.06.07. 18:38
 
Roland Garros: Federer nyert férfi egyesben
A svájci Roger Federer nyerte a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesét, miután a vasárnapi döntőben 2 óra 35 perc alatt, három játszmában győzött a svéd Robin Söderling ellen. Federer pályafutása 14. Grand Slam-tornáján diadalmaskodott és ezzel behozta az eddig egyedüliként éllovas amerikai Pete Samprast az örökranglistán. A svájci teniszcsillagnak ezzel mind a négy GS-tornán - Melbourne, Párizs, Wimbledon, US Open - sikerült győznie. Ez korábban csupán öt játékosnak, a profi érában - 1968 óta - pedig csak az ausztrál Rod Lavernek és az amerikai Andre Agassinak sikerült.
2009.06.07. 17:24
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060[2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista