2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Változtatnak módszerükön a rendőrök az intézkedések során
A jogszerűség, a szakszerűség és az arányosság követelménye mellett új intézkedés-filozófiát alkalmaz mostantól a rendőrség, mivel az utóbbi időben egyre többen szegülnek szembe a rendőrökkel, és több ember is sérül meg a kényszerítő eszközök alkalmazása miatt - mondta Török Zoltán, az ORFK közrendvédelmi főosztályának vezetője. A rossz tendencia folytatódásának elkerülése érdekében az ORFK kidolgozott egy olyan intézkedés-módszertant, amelynek lényege, hogy az intézkedés minél biztonságosabb legyen, ezek alkalmával senki ne szenvedjen sérülést. A biztonságos intézkedés filozófiája nem azt jelenti, hogy a rendőrök gyakrabban, vagy nyomatékosabban lépnének fel, hanem a megelőzésre koncentrálnak.
2009.06.09. 16:35
 
 
Bíróság elé állítják az első guantánamói rabot az Egyesült Államokban
Az Egyesült Államokba szállították kedden az első guantánamói rabot, akit a tervek szerint már aznap bíróság elé állítanak amerikai nagykövetségek elleni pokolképes merényletekben játszott szerepe miatt egy New York-i szövetségi bíróságon. Eric Holder igazságügy-miniszter közölte: Ahmed Gailanit felelősségre vonják azért a szerepért, amelyet a tanzániai és kenyai amerikai nagykövetségek elleni pokolgépes merényletekben, 244 ember, köztük 12 amerikai megölésében játszott. A Fehér Ház közölte: Gailani pere az első fontos lépés a guantánamói rabok sorsának gyors rendezésében; az elkövetkező hetekben újabb perekre fog sor kerülni.
2009.06.09. 16:35
 
 
Elakadt a 4-es metró fúrópajzsa a Duna alatt
Elakadt a 4-es metró déli alagútfúró pajzsa a Duna alatt, mert az eddigitől eltérő szerkezetű agyag beleragadt a pajzs marótárcsájába - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság. Hasonló gondok miatt már többször le kellett állítani rövid időre a fúrópajzsot, mert a folyamatosan változó talajviszonyokhoz kell igazítani a marótárcsát. Mivel a Duna alatt fokozott a veszély, ezért tárcsát mintegy fél méterre visszahúzzák és keszonnyomás alatt megtisztítják, majd átállítják. A szakemberek azt remélik, hogy szerdán elkezdődhet a tisztítás és a hét végére végeznek a munkálatokkal. Az átmeneti leállás miatt a korábban előre jelzett ütemterv tartható marad - írták.
2009.06.09. 16:12
 
Csökkent az autók ára az Európai Unióban
Az Európai Unióban átlagosan 1,3 százalékkal csökkent az autók ára idén januárban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Bizottság legutóbbi felmérése szerint. Figyelembe véve az 1,8 százalékos általános áremelkedést, reálértékben 3,1 százalékkal lettek olcsóbbak az autók Európa-szerte. Magyarországon reálértékben nem változott az autók ára. A legnagyobb mértékben Lettországban esett reálértékben a gépkocsik ára, 14,7 százalékkal, Csehországban 13 százalék, Szlovákiában 10,9 százalék, Lengyelországban 9,4 százalék volt a csökkenés. A lista másik végén Románia áll, ott reálértékben 3,7 százalékkal emelkedett a személygépkocsik ára az idén január és tavaly január között.
2009.06.09. 15:48
 
 
Énekese rákműtétje után újra fellépett a Depeche Mode
Mindössze néhány héttel a Depeche Mode énekesén, Dave Gahanen végrehajtott műtétet követően a világhírű brit csapat újra színpadra állt; az együttes Lipcsében folytatta a Gahannél felfedezett rákbetegség miatt megszakadt turnéját. A hétfői németországi koncerten a Depeche Mode mindent beleadott, Dave Gahan két órát töltött a színpadon. A 40 ezres közönség az első perctől az utolsóig éltette az énekest, aki igen hálás volt a felé áradó szeretetért. A frontembert, aki kábítószer-túladagolás miatt 1996-ban majdnem meghalt, május elején Athénban szállították kórházba, ahol hólyagrákot fedeztek fel nála. A zenészt nem sokkal később New Yorkban műtötték meg.
2009.06.09. 15:44
 
Az MSZP nem támogatja az SZDSZ ingatlanadóra vonatkozó javaslatait
Az MSZP-frakció csak egy elemét tudja támogatni az SZDSZ ingatlanadóra vonatkozó javaslatainak - derült ki az MTI által megkérdezett szocialista politikusok szavaiból kedden. Az MSZP-s politikusok azért nem adták a nevüket a véleményükhöz, mert a két párt szakértői hivatalosan még nem zárták le az egyeztetéseket. A vagyonadóról szóló törvényjavaslat parlamenti vitájában Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője többpontos javaslatcsomagot ismertetett. A liberálisok azt szorgalmazzák, hogy a vagyonadó legyen egységes, azaz terjesszék ki minden ingatlanra, beleértve a vállalkozások tulajdonában lévő ingatlanokat is.
2009.06.09. 15:30
 
 
Nézőpont Intézet: Orbánt szeretnék a legtöbben miniszterelnöknek
Ha közvetlenül választanának miniszterelnököt, akkor Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a voksok 38 százalékával számolhatna a Nézőpont Intézet felmérése szerint; Bajnai Gordon jelenlegi kormányfő és Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti (EP) listavezetője 8-8 százalékot kapna. Az MDF EP-listájának élén álló Bokros Lajost százból tizennyolcan ültetnék a kormányfői székbe - olvasható az összegzésben. Az adatokból az is kiderül, hogy az Orbán Viktort elutasítók táborában nem Bajnai Gordon, hanem Bokros Lajos a legkedveltebb.
2009.06.09. 15:25
 
 
Nem lesz kisebb a parlament 2010-ben
Egyre kisebb az esélye, hogy 2010-ben 200 fős legyen a parlament, az MSZP és a Fidesz egymást hibáztatja, amiért nem sikerül megállapodni a képviselők számának csökkentéséről. Nem az MSZP-n múlik, hogy nem lesz kisebb parlament, ennek egyre kisebb az esélye - közölte Göndör István, az MSZP frakcióvezető-helyettese. A frakcióvezető-helyettes azt mondta: a Fidesz "árnyékbokszolást" folytat, amikor hétről hétre kezdeményezi a kormány által javasolt alkotmánymódosítás napirendre vételét, de annak másik eleméről, a választójogi törvényről nem hajlandó szavazni.
2009.06.09. 14:29
 
 
F1: feltételek nélküli nevezést sürget a FIA elnöke
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke levélben szólította fel a Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) tagjait, hogy nyújtsák be feltételek nélküli nevezéseiket a 2010-es világbajnoki szezonra. Mosley azt tanácsolta az eddig csak feltételes jelentkezést benyújtó nyolc istállónak, hogy haladéktalanul nevezzenek be a jövő évre, mert csak ebben az esetben lehet beleszólásuk a tervezett szabálymódosításokba. A jelenleg is versenyző alakulatok közül csak a Williams és a Force India adta be végleges nevezését a jövő évre, amiért a FOTA ideiglenesen felfügesztette mindkét csapat tagságát.
2009.06.09. 14:23
 
 
Bajnai: 2010-től a munkavállalók 91 százaléka az alsó kulcs szerint adózik
A kormány első 50 napja az egyensúly és bizalomteremtés jegyében telt el, s a növekedés érdekében megvalósuló élőmunka tehercsökkentés nyomán 2010-ben a munkavállalók 91 százaléka, 5 millió forintos határig az alsó, 17 százalékos szja-kulcs szerint fog adózni - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) keddi rendezvényén Budapesten. A jövő évi adóváltozások nyomán a négy százalékos társasági különadó megszűnik, ugyanakkor a 19 százalékra emelkedő társasági adóban érvényesíteni lehet beruházási, fejlesztési kedvezményeket - jelentette ki Bajnai Gordon.
2009.06.09. 14:20
 
 
Demonstrációt hirdet a megszorítások ellen a Honvédszakszervezet
A kormány megszorító intézkedései ellen demonstrációt hirdet a Honvédszakszervezet június 22-ére a fővárosi Kossuth térre. A katonák azért tiltakoznak, mert az intézkedések mintegy 30 százalékos bércsökkenést jelentenek a számukra - közölte az érdekképviselet elnöke kedden Budapesten. Mészáros Géza elmondta: a mintegy 12 ezres tagságú, reprezentatív szakszervezet a többi között azt várja a kormánytól, hogy módosítsa a közszféra terheit növelő törvénymódosítási javaslatát és vonja vissza a 13. havi juttatás megvonásáról szóló kezdeményezését. Az érdekképviselet tiltakozik a cafetéria és más - eddig kedvezményes - juttatások megadóztatása ellen is.
2009.06.09. 14:16
 
 
Kétórás figyelmeztető sztrájkot tartanak a Malév-pilóták szerdán
Nem okoz fennakadást a Malév pilótáinak szerdai, kétórás figyelmeztető sztrájkra - közölte a légitársaság kedden. A pilóta szakszervezet június 10-én 11:40 és 13:40 óra között hirdetett figyelmezető sztrájkot azt követelve, hogy a légitársaság 30 százalékkal emelje meg a Q400-as típuson repülő pilóták jövedelmét. Ennek a bérkövetelésnek a Malév nem enged, tekintettel a légitársaság nehéz helyzetére és az egész iparágat sújtó recesszióra - áll a közleményben. A Malév arra kéri utasait, hogy időben érkezzenek ki a repülőtérre, a légitársaság menetrendjét nem fogja érinteni a figyelmeztető sztrájk.
2009.06.09. 14:09
 
 
SZDSZ: minden ingatlanra ki kell terjeszteni a vagyonadót
Az SZDSZ a vagyonadó kiterjesztését javasolja minden ingatlanra, beleértve a vállalkozások tulajdonában lévő ingatlanokat is - mondta Kóka János a jövő évi adótörvények és a vagyonadóról szóló előterjesztés keddi parlamenti vitájában. Hozzátette: ennek a lépésnek lenne igazi gazdaságélénkítő hatása, mivel az "alvó ingatlanokat" visszavezetné a piacra, és csökkenthetné az ingatlanárakat is. A liberális párt azt is javasolja, hogy a vagyonadó legyen leírható a magánszemélyeknél a személyi jövedelemadóból, a vállalkozásoknál pedig a helyi iparűzési adóból - emelte ki.
2009.06.09. 13:59
 
 
Political Capital: jobboldali átrendeződést hozott az EP-választás
Európában évek óta megfigyelhető jelenség a szociáldemokrata pártok válsága, az európai parlamenti választások ennek a folyamatnak a kiteljesedését hozták; Magyarországon kikezdheti a kormány stabilitását a vereség, a Jobbik jelentős eredménye pedig egyben a Fidesz kudarca is - tartalmazza a Political Capital elemzése, amelyet kedden juttattak el az MTI-nek. Az elemzés szerint a vasárnapi EP-választásokon az uniós tagállamokban általában nem a kormánypártok vesztettek az ellenzékkel szemben, hanem inkább a jobboldali pártok győztek a szociáldemokrata pártokkal szemben. Ebbe a képbe illeszkedik a magyarországi választás eredménye is: a hazai pártrendszer erősen jobbra tolódott.
2009.06.09. 13:31
 
 
Tenisz, Birmingham: Czink egyesben továbbjutott
A 16. helyen kiemelt Czink Melinda 6:4, 6:3-ra nyert a selejtezőből felkerült spanyol Arantxa Parra Santonja ellen a 220 ezer euró összdíjazású birminghami füvespályás női tenisztorna 1. fordulójában, és bejutott a 32 közé. Eredmények, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Czink (16.)-Parra Santonja (spanyol) 6:4, 6:3. A világranglista 57. helyén álló magyar játékos 5:4-es vezetésénél elvette ellenfele adogatását, és 33 perc alatt jutott szettelőnyhöz. A folytatásban Parra Santonja (198.) 4:3-as Czink vezetésnél nem tudta hozni szervajátékát, és végül 68 perc alatt bukta el a meccset.
2009.06.09. 13:24
 
 
Schwarzenegger: "tankönyv helyett internetet"
Tankönyv helyett online tananyagból tanuljanak a diákok - terjesztette elő tervét Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó a gyerekek korszerű oktatásán kívül a könyvkiadás tetemes költségének megtakarítását is szem előtt tartva. Tavaly 350 millió dollárt (71,4 milliárd forint) fordítottak Kaliforniában tankönyvkiadásra, ám az állam nem engedheti meg magának többé ezt a fényűzést - írta kedden a BBC online kiadványa. A filmsztárból lett kormányzó szerint egyébként sincs ma fontosabb, mint a gyerekek bevezetése a digitális birodalomba, s az online hozzáférhetővé tett tankönyvek frissítése is egyszerűbb.
2009.06.09. 13:20
 
Nem új influenzavírussal fertőződtek meg a Szombathelyen kezelt betegek
A megerősítő vizsgálat eredménye szerint nem az új típusú influenzavírussal fertőződött meg az a két ausztrál állampolgár, akit vasárnap szállítottak a szombathelyi Markusovszky Kórházba a betegségre utaló tünetekkel - közölte az intézmény elnök-vezérigazgató főorvosa kedden. A vizsgálatok alapján kizárható, hogy az új influenzavírus okozta a megbetegedésüket, és mivel panaszmentessé váltak, kedden elbocsátjuk őket - írta Lakner László a közleményben. Mint hozzáfűzte: a másik két beteg, a Fülöp-szigeteki házaspár hétfőn átesett a szükséges vizsgálatokon, de mivel tüneteik enyhék voltak és láztalanná váltak, végül nem vették fel őket a fertőző osztályra.
2009.06.09. 13:10
 
 
Václav Klaus "aláírta" a lisszaboni szerződést
Václav Klaus cseh köztársasági elnök aláírta az általa korábban keményen bírált és határozottan elvetett lisszaboni szerződést - jelentette a Právo című baloldali lap kedden. A hír igaz. Tény és való, bár egy kis pontosításra szorul. A "nevezetes eseményre" hétfő délután a dél-morvaországi Brünnben került sor, ahol az europesszimistának ismert államfő az egyik könyvesboltban új könyvét dedikálta a népes érdeklődőknek. Sokukat maga a könyv ugyan nem érdekelte, de kihasználva az alkalmat aláírást akartak szerezni az államfőtől. Ilyen kéréssel állt Klaus elé Apolena Rychlyková, a brünni művészeti főiskola hallgatója is, aki a lisszaboni szerződés másolatát tette le az asztalra.
2009.06.09. 13:01
 
A béketárgyalások gyors újrakezdésére kérte Izraelt az Egyesült Államok
A palesztinokkal való béketárgyalások gyors újrakezdésére és befejezésére kérte Izraelt az amerikai elnök közel-keleti különmegbízottja. George Mitchell kedden tárgyalt Simon Peresz izraeli államfővel. A tervek szerint délután megbeszéléseket folytat Benjámin Netanjahu kormányfővel és Avigdor Liberman külügyminiszterrel. Mitchell hétfő este érkezett Izraelbe, majd Ehud Barak védelmi miniszterrel tárgyalt. A tárca közleménye szerint szóba kerültek a palesztin területeken lévő zsidó telepek bővítésével és a vadtelepek létesítésével kapcsolatos kérdések is.
2009.06.09. 12:40
 
A baromfiágazat mérsékelt növekedésre számít az idén
A baromfiágazat a kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére is a felvásárlás mérsékelt, mintegy 6,5 százalékos növekedésére számít az idén - mondta Bárány László, a Baromfi Termék Tanács (BTT) elnöke a szervezet küldöttgyűlésén. Az elnök közölte: a tavalyi 436 ezer tonna után az idén várhatóan 464 ezer tonna élő állatot vásárolnak fel feldolgozásra. A szakember annak ellenére bizakodó, hogy a gazdasági körülmények nem kedveznek az ágazatnak, hiszen magasak a takarmányárak, és várhatóan ezek az idén sem csökkennek majd az aszály miatt. A tanács tagjai ugyanakkor úgy vélik, hogy a piaci kereslet alátámasztja majd várakozásaikat. Bárány László szerint csupán a lúdtenyésztésben lehetnek esetleg előre nem látható gondok.
2009.06.09. 12:35
 
 
Dávid Ibolya: nincs ma napirenden, hogy Bokrost Habsburg váltaná
Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti képviselője mandátumának átvétele után kimegy Brüsszelbe, nincs ma napirenden semmiféle képviselőcsere - jelentette ki Dávid Ibolya, az MDF elnöke kedden az MTI-nek. A pártelnök annak kapcsán mondta el véleményét, hogy a Magyar Hírlap keddi számában azt írta: Bokros Lajos csak néhány hónapig lesz brüsszeli EP-képviselő, ezután átadja helyét az MDF EP-listáján őt követő Habsburg Györgynek. A lap úgy tudja, a váltásra azért lesz szükség, mert Bokros Lajos lenne az MDF húzóembere a következő országgyűlési választáson is.
2009.06.09. 11:51
 
"Könyörtelen megtorlással" fenyegetőzik Észak-Korea
"Könyörtelen megtorlással" fenyegeti Észak-Korea mindazokat, akik "akár a legkisebb mértékben is" megsértik az ország méltóságát és szuverenitását - áll egy észak-koreai állami napilap keddi számának kommentárjában. "Nukleáris elrettentő erőnk erős védelmet biztosít, illetve lehetőséget nyújt arra, hogy könyörtelen és igazságos megtorló csapást mérjünk azokra, akik akár a legkisebb mértékben is megsértik az ország méltóságát és szuverenitását" - olvasható a Mindzsu Dzsoszon című lap cikkében, amelyből a KCNA hivatalos hírügynökség közölt részleteket. Ez az első alkalom, hogy Phenjan támadó jellegű erőként utal nukleáris arzenáljára.
2009.06.09. 11:45
 
Sólyom: az igazságszolgáltatást ki kell hagyni a politikai csatákból
A politikai csatákból teljesen ki kell hagyni az igazságszolgáltatást - figyelmeztetett Sólyom László köztársasági elnök az ügyészség napja alkalmából tartott keddi ünnepségen Budapesten, az igazságügyi palotában. Az államfő beszédében kiemelte: az ügyészség politikai részrehajlással való megvádolása politikusok, kormányzati tisztviselők részéről, vagy ennek más módon való sejtetése nemcsak az igazságszolgáltatásba vetett közbizalom aláásására alkalmas, de egyben kísérlet arra, hogy politikai szempontok szerint befolyásolják az ügyészség eljárását.
2009.06.09. 11:14
 
 
Fidesz: az adótörvények tragikus hatással lesznek a turizmusra
A jövő évi adótörvény javaslat tragikus hatással lehet a turizmusra, vendéglátásra; nem életszerű, ellentétes az európai uniós adócsökkentési tendenciával, és alkalmatlan a válság kezelésre - mondta Bánki Erik, az Országgyűlés turisztikai bizottságának elnöke, a Fidesz turisztikai munkacsoportjának vezetője kedden, háttérbeszélgetésen, Budapesten. Elmondta: az adójavaslat egyetlen eleme sem jelent könnyebbséget a turizmusban, a vendéglátásban dolgozóknak, vállalkozásoknak, így a jelenlegi formájában beláthatatlan következménye lehet az ágazat számára.
2009.06.09. 10:46
 
 
Új párt megalakítását jelentették be az MKP-ból kilépők
Híd néven új párt megalakulását jelentette be kedden Pozsonyban Bugár Béla azon képviselők nevében, akik a napokban kiléptek a Magyar Koalíció Pártjából, mert nem értenek egyet a vezetés politikai stílusával. Bugár Béla a sajtóértekezleten elmondta: az új pártot magyarok, az MKP volt ismert személyiségei alapítják, de soraikba bármelyik szlovák állampolgár beléphet. A Hídnak mindenképpen lesz "kisebbségi programja" - húzta alá Bugár. Szerinte a mostani bejelentésnél fontosabb lesz a "második lépés", amikor meg kell szerezni a pártalapításhoz szükséges 10 ezer támogatói aláírást, el kell készíteni a programot, megszervezni az alakuló ülést és megválasztani a párt vezető szerveit.
2009.06.09. 10:28
 
 
Szerelmes dalokat hallgatnak a krokodilok
A krokodilok szeretik a szerelmes dalokat, bár vad külsejük, fenyegető tekintetük és ijesztő állkapcsuk alapján ezt nem feltételeznénk. Ezek a 200 millió éve a Földön élő hüllők túlélték a dinoszauruszok tömeges kipusztulását, egy romantikus dal első taktusainak hallatán elérzékenyülnek. Legalábbis ezt látni a Ho Si Minh-városi Hoaca gazdaságában nevelt kétezer példányon, amelyeknek egyenesen földbe gyökerezik a lábuk, ha felhangzik egy édeskés dallam. A krokodilok érzelmességét megszelídítésükre használják a gazdaságban. A muzsikán nevelkedő állatok nem küzdenek egymással, és táskák, cipők meg övek készítésére szánt értékes bőrük így nem sérül meg.
2009.06.09. 09:50
 
 
6,7 százalékkal esett vissza a GDP
A bruttó hazai termék (GDP) 2009. I. negyedévében 6,7 százalékkal, a naptári hatás kiszűrésével 6,1 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden részletes adatai alapján. A kiigazítatlan adat szerint a GDP 6,7 százalékkal esett vissza. Az első három hónapban a GDP szezonálisan és naptárhatással kiigazítva 2,5 százalékkal maradt el a tavaly utolsó negyedévitől. A GDP tavaly a negyedik negyedévben 2,5 százalékkal volt alacsonyabb, naptári hatás kiszűrésével a gazdaság teljesítménye 2,7 százalékkal esett vissza az előző év azonos időszakához viszonyítva.
2009.06.09. 09:11
 
 
Tovább javult a külkereskedelmi mérleg
A külkereskedelmi mérleg január-áprilisban 323 milliárd forint (1,049 milliárd euró) aktívumot mutatott, az egyenleg 237 milliárd forinttal (718 millió euróval) javult az egy évvel korábbi 86 milliárd forintos (331 millió eurós) aktívumhoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az előzetes adatok alapján. A kivitel az első négy hónapban 5.460 milliárd forint (18,508 milliárd euró), a behozatal 5.137 milliárd forint (17,460 milliárd euró) volt. A kivitel euróban 27 százalékkal, a behozatal 30 százalékkal mérséklődött az előző év azonos időszakához viszonyítva.
2009.06.09. 09:02
 
 
A bécsi klasszikusok lesznek a miskolci operafesztivál középpontjában
Látványos megnyitóval szerdán kezdődik a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál a borsodi megyeszékhely belvárosában; az idei program Bécset és a bécsi klasszikus zeneszerzőket ünnepli. A rendezvény, amely a "Bartók+Bécs 2009" kísérőcímet viseli, június 21-ig kínál programokat az opera szerelmeseinek. A fesztivál ezúttal is Kelet- és Nyugat-Európa operajátszásának hagyományos és újszerű formáival, az operaszínpadok ünnepelt sztárjaival, ígéretes tehetségekkel, a közismert művek mellett máshol nem hallható ritkaságokkal várja a közönséget - mondta Barázda Eszter, a rendezvény sajtóreferense az MTI-nek.
2009.06.09. 08:52
 
 
Viharkár Szabolcsban: 6.500-ra nőtt az épületkár-bejelentések száma
Még mindig érkeznek épületkár-bejelentések a vasárnapi vihar után az érintett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeken, így az összesítésben a hétfőn jelzett 6.000-ről 6.500-ra nőtt a tornádószerű szél és a teniszlabdányi jégdarabok miatt megrongálódott lakóházak száma - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője kedden. A megrongálódott tetejű házak lefedésén továbbra is nagy erőkkel dolgoznak, kedd reggelig 1.114 lakást fedtek be ideiglenesen fóliával - mondta Pernyák Sándor ezredes.
2009.06.09. 08:45
 
Az FBI továbbra is ügynökökkel figyelteti az amerikai mecseteket
Robert Mueller, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója közölte: a muszlim panaszok ellenére az FBI gyanú esetén továbbra is ügynökökkel fog figyeltetni egyes amerikai mecseteket. Mueller azután beszélt erről, hogy muszlim szervezetek panaszkodtak, ártatlan hívők és papok válnak az FBI célpontjaivá az esetleges terroristák helyett. Egy michigani muszlim szervezet néhány napja annak a panasznak a kivizsgálását kérte a washingtoni igazságügy-minisztériumtól, hogy az FBI muzulmán hívőket toboroz, hogy kémkedjenek hívőtársaikról és iszlám vezetőkről. Egy másik, év eleji panasz szerint a szövetségi nyomozók kémet küldtek egy dél-kaliforniai mecsetbe.
2009.06.09. 08:12
 
 
Ideiglenesen leállíttatták a Chrysler eladását
Az amerikai legfelsőbb bíróság ideiglenesen, de meghatározatlan időre leállíttatta hétfőn a csődbe ment Chrysler autógyártó cég eladását az olasz Fiatnak. Szakértők szerint a bíróság ezzel csupán több időt akar hagyni magának arra, hogy válaszoljon az indianai nyugdíj-, és építési alapok beadványára. Ezek a társaságok azzal a sürgős kéréssel fordultak a hét végén a legfelsőbb bírósághoz, hogy fagyassza be a Chrysler kulcsüzletága eladását, mert fellebbezni akarnak az ügylet ellen. A bíróság lépése keresztülhúzhatja a washingtoni kormány azon tervét, hogy az amerikai autógyárat ismét nyereségessé teszi, miközben azt nem terheli adósságainak nagy része.
2009.06.09. 07:53
 
 
PM: nem terheli az áfa-emelés visszamenőleg a lakásvásárlásokat
Nem terheli visszamenőlegesen a július elsejétől megemelkedő áfa az új lakásvásárlókat - cáfolta a Pénzügyminisztérium a Napi Gazdaság kedden megjelent lapinformációit. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint amennyiben a vásárló az új lakás beszerzéséhez kapcsolódó előleget június 30-ig kifizeti, az eladónál azt jóváírják, úgy az addig érvényes adókulccsal - 20 százalékos áfával - adózik. Csak az előleggel le nem fedett ellenérték - a vételár fennmaradó része - esik az új, magasabb, 25 százalékos áfakulcs alá. Ez azt is jelenti, hogy ha a július 1-je előtt kézhez vett, jóváírt előleg lefedi a teljes vételárat, úgy a teljes összeg után 20 százalékos az adó.
2009.06.09. 07:46
 
 
A Real Madrid leigazolta Kakát
A Real Madrid bejelentette hétfőn késő este, hogy leigazolta Kakát, az AC Milan aranylabdás labdarúgóját. A hírt a Milan megerősítette saját honlapján. A spanyol királyi klub nem közölte az ügylet pénzügyi részleteit, de a spanyol sajtó már korábban tudni vélte, hogy a 27 éves futballista 65 millió euróért igazol át, igaz, a Reuters brit hírügynökség értesülései szerint közel 68 millió euróért váltott klubot a játékos. Ez az összeg (bármelyik is legyen) a futballtörténelem második legnagyobb értékű adásvétele Zinedine Zidane Juventusból Realba igazolása mögött (73 millió euró).
2009.06.09. 07:17
 
 
Lezuhant repülőgép: hétfő estig 24 holttestet találtak meg
A kutatásban részt vevő francia és brazil hajók további nyolc holttestet találtak meg hétfőn az Atlanti-óceánban, ott, ahol feltételezések szerint az Air France repülőgépe egy héttel ezelőtt lezuhant. Így a gépen tartózkodó 228 emberből összesen huszonnégynek a holttestét emelték már ki a vízből - jelentette be hétfő este egy brazil katonai szóvivő. Henry Munhoz alezredes ezúttal nem említette az újonnan megtaláltak nemét. Hasonlóan a korábban megtalált holttestekhez, ezeket is a katasztrófa helyszínétől mintegy 800 kilométerre fekvő Fernando de Noronha szigetre szállítják egy elsődleges igazságügyi vizsgálat céljából, majd onnét Recife városba - tette hozzá.
2009.06.09. 07:10
 
 
Továbbra is a jövő évre vár fellendülést az Európai Bizottság
Még érvényesek azok az előrejelzések, amelyekben az Európai Bizottság 2010 második és harmadik negyedévére teszi a gazdasági növekedés pozitívba fordulását az euróövezetben - emlékeztetett Joaquín Almunia pénzügyi felelős hétfőn este Luxembourgban. Az Európai Unión belüli eurózónát alkotó tizenhat ország pénzügyminiszterének találkozóját követően nyilatkozva a spanyol biztos hozzátette, ha a növekedés megkezdődik, akkor lehet elindítani a fellendüléshez vezető programokat a zóna országaiban. A miniszterek találkozóján ismertették mindazonáltal a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) azt a friss jelentését is, amelyben a szervezet rögzíti, hogy egyelőre még nem lehet bizonyosat mondani arról, mikor állnak helyre az euróövezet gazdaságai.
2009.06.09. 07:03
 
 
Nem emel kifogást Brüsszel a munkaerő-korlátozás meghosszabbítása ellen
Nem emel kifogást az Európai Bizottság az ellen, hogy Németország és Ausztria újabb két évvel meghosszabbította az öt éve csatlakozott európai uniós tagállamokból, köztük Magyarországról érkező munkaerő alkalmazására vonatkozó korlátozásokat - közölte Vladimír Spidla foglalkoztatási biztos a tagországok munkaügyi minisztereinek luxemburgi találkozóján. Az uniós megállapodások szerint a 15 régebbi EU-tagország öt év után már csak abban az esetben tarthat fenn korlátozásokat a új tagországok munkavállalóira, ha az akadályok felszámolása súlyos zavarokat okozna saját piacán. A régi tagállamok közül egyedül Németország és Ausztria jelezte, hogy 2011 májusáig még folytatni kívánja a korlátozásokat.
2009.06.08. 21:29
 
 
Női kosár Eb: vereség a lettektől is
Kikapott 76-59-re a házigazda lettektől hétfőn, így a továbbjutás szempontjából nehéz helyzetbe került a magyar válogatott a női kosárlabda Európa-bajnokságon. Rátgéber László együttese csak a második félidőben tudott számottevő ellenállást kifejteni a balti gárda ellen, így - két vereség után - már csak abban bízhat, hogy kedden megveri a lengyeleket. Ebben az esetben hármas magyar-lengyel-görög holtverseny alakul ki a lettek mögött, és az előzetes számítások szerint egy tízpontos siker már elég lenne a középdöntőhöz. A B csoport harmadik, utolsó fordulójában a magyarok kedden 17 órakor találkoznak a lengyelekkel.
2009.06.08. 21:10
 
 
A gaboni kormány hivatalosan bejelentette az államfő halálát
Georgette Koko gaboni miniszterelnök-helyettes hétfőn bejelentette az állami televízióban, hogy aznap elhunyt Omar Bongo Ondimba, az ország elnöke, s "egységre és szolidaritásra" szólította fel a gaboniakat. A francia sajtó már vasárnap közölte a 73 éves gaboni elnök halálhírét, de Jean Eyeghé Ndong gaboni miniszterelnök és a spanyol külügyminisztérium hétfő délelőtt még cáfolta a hírt. A La Vanguardia című katalán napilap és az Europa Press spanyol hírügynökség azt jelentette az államfő környezetéhez tartozó, nevük elhallgatását kérő illetékesekre hivatkozva, hogy a gaboni államfő hétfőn, 14:00 órakor halt meg a barcelonai Quirón klinikán, ahol rákbetegséggel kezelték.
2009.06.08. 21:00
 
 
Budapest a "legélhetőbb" kelet-európai nagyváros
A kelet-európai EU-országok nagyvárosai közül Budapesten a legjobb élni az egyik vezető londoni gazdaságelemző ház hétfőn közzétett friss összeállítása szerint. Az Economist Intelligence Unit (EIU), a világ legnagyobb, nem befektetési banki elemző és előrejelző intézete által elsősorban az üzleti kiküldöttek számára rendszeresen elkészített, az idén 140 nagyvárost tartalmazó életminőségi lista öt átfogó kategória - stabilitás, egészségügyi ellátás, oktatás, kultúra és környezet, valamint infrastruktúra - összesen harminc mennyiségi és minőségi ismérve alapján számszerű indexet ad meg az adott város "élhetőségére".
2009.06.08. 19:03
 
 
A Mercedes-múzeumba került Hamilton világbajnok autója
Végleg leparkolta 2008-as, világbajnok autóját Lewis Hamilton: a híres jármű mostantól a stuttgarti Mercedes-múzeum egyik kiállítási tárgya lesz. "Nagyon sokat jelent nekem ez az autó. Fantasztikus emlék a tavalyi esztendő" - mondta a hétfői ünnepségen a McLaren Forma-1-es csapat brit pilótája. Az MP4-23 jelzésű ezüstnyíllal Hamilton az előző szezon utolsó futamán kaparintotta meg a vb-címet. "Hiányzik ez a kocsi" - árulta el a 24 éves versenyző arra utalva, hogy idén messze nem úgy megy neki, mint egy évvel korábban. "Nem egyszerű a mostani helyzet, de tanulnunk kell a hibáinkból" - fűzte hozzá.
2009.06.08. 17:50
 
 
Sidi Pétert megbüntetette a sportlövő szövetség
Egy hónapra megvonják Sidi Pétertől a Gerevich alapítványi ösztöndíjat - a Magyar Sportlövők Szövetségének (MSSZ) elnöksége hétfői ülésén a versenyző fegyelmezetlenségei miatt határozott így. Krzyzewsky Miklósnak, az MSSZ elnökének az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a tavalyi olimpián légpuskában hatodik komáromi lövő azért kapott büntetést, mert a pekingi és a müncheni Világkupa-versenyen nem a válogatott melegítőjében állt fel a dobogóra, illetve indoklás és előzetes egyeztetés nélkül maradt távol a júliusi kontinenstorna hazai válogatóversenyétől.
2009.06.08. 17:50
 
 
Bajnai Gordon: minden viharkárosult kap segítséget
A kormány minden károsultnak segítséget kíván nyújtani Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a viharkárok helyreállításához - ezt Bajnai Gordon miniszterelnök mondta Nyírbogdányban hétfőn, ahol a helyszínen tájékozódott a vasárnapi természeti csapás következményeiről. A kabinet szerdai ülésén hoz határozatot, s a rendelet alapján előleget utalnak ki a rászoruló családoknak - mondta a kormányfő. Hozzátette: az előleget a helyi önkormányzatok fizetik majd ki a viharkárosultaknak. A miniszterelnök arról is szólt, hogy a középületek helyreállításához az önkormányzatok a regionális vis maior alapból kapnak előleget.
2009.06.08. 17:46
 
A Roma Összefogás Párt nem kapott voksot Nagycsécsen
Alig-alig kapott támogatást az MCF Roma Összefogás Párt azokon a településeken, amelyek az elmúlt másfél évben a romákat ért súlyos támadások miatt kerültek reflektorfénybe; ezeken a településeken a Jobbik fölényes győzelmet aratott a roma szerveződés felett. Az Országos Választási Iroda honlapján közölt adatok szerint az MCF Roma Összefogás Párt országosan 13.440 szavazatot (0,47 százalékot) ért el a vasárnapi európai parlamenti (EP) választásokon, amivel az utolsó helyen végzett. Az MTI összehasonlította azokon a településeken, ahol romák sérelmére követtek el bűncselekményeket, milyen eredményt ért el a két rivális politikai tömörülés.
2009.06.08. 17:40
 
 
Januártól törvény szabályozza a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást
A parlament 201 igen, 148 nem szavazattal és 4 tartózkodással fogadta el hétfőn a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási törvényt amely a biztosítás megkötésétől, és nem január első napjától számítja a biztosítás egyéves tartamát, továbbá kötelezővé teszi a kártörténeti nyilvántartást. A kötelező gépjármű felelősségbiztosítást jelenleg egy 2004-ben hozott kormányrendelet szabályozza, ezt váltja fel jövő év első napjától az új törvény. A szabályozás rendszere és sok előírása változatlan maradt, de új szabályok is bekerültek a törvénybe.
2009.06.08. 17:40
 
 
Eladósodott és új befektetőt keres a SkyEurope
Húszmillió eurós tőkeinjekcióra van szüksége a SkyEurope-nak, közölte hétfőn az szlovák-osztrák fapados légitársaság vezetője. Jason Bitter elmondta: három befektetői csoporttal tárgyalnak, közülük kettő a közép-európai térségből való. A lehetséges partnerekről semmi mást nem árult el a súlyosan eladósodott cég vezetője. Hitelezőkkel is tárgyalnak és kidolgoztak egy új törlesztési ütemtervet, mondta Bitter. "Nem arról van szó, hogy nem fizetjük a tartozásokat. Az viszont igaz, hogy nem törlesztünk időben" - mondta a közép-európai térség első fapados légitársaságának vezetője a CTK cseh hírügynökségnek.
2009.06.08. 17:15
 
 
Az államháztartás májusban 35,4 milliárd forint többletet ért el
Az államháztartás májusban - önkormányzatok nélkül - 35,4 milliárd forint többletet ért el - közölte a Pénzügyminisztérium (PM) hétfőn. A szaktárca májusra 60,7 milliárd forint pénzforgalmi többletet várt. Áprilisban az államháztartás 38,1 milliárd forint hiánnyal zárt. Az első öt havi deficit 568,7 milliárd forint volt, a GDP 2,2 százaléka, a PM május végére 543,3 milliárd forint összegű hiányt prognosztizált. Tavaly májusban az államháztartás 97,5 milliárd forint többletet mutatott, az első öt havi hiány 424,8 milliárd forint volt, a GDP 1,6 százaléka.
2009.06.08. 17:06
 
 
Sarkozy támogatja Koszovó EU-csatlakozási törekvéseit
Nicolas Sarkozy francia elnök biztosította hétfőn Hashim Thaci koszovói miniszterelnököt, hogy "visszafordíthatatlan" az a támogatás, amelyet Franciaország nyújt Koszovó függetlenségéhez és európai uniós csatlakozásához. A francia elnöki hivatal közleménye szerint Sarkozy biztatta a koszovói hatóságokat, hogy törekedjenek modus vivendi kialakítására Szerbiával (azzal az országgal, amelynek Koszovó korábban tartománya volt). "E két országnak együtt kell megtalálnia az eszközöket a múlt problémáinak fokozatos leküzdéséhez" - idézte a francia államfő szavait az Elysée-palota közleménye, amelyet a két államférfi találkozójáról adott ki.
2009.06.08. 16:15
 
 
Eladja ciprusi cégét Simor
Értékesíti ciprusi cégében lévő befektetéseit, majd megszünteti a társaságot Simor András jegybankelnök, a befolyó pénzt pedig hazautalja - jelentette be hétfőn az Országgyűlésben Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke válaszul arra az azonnali kérdésre, melyet Szijjártó Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője intézett hozzá."Megértettem azok véleményét, akik szerint a közszereplőkre, így a jegybankelnökre is, szigorúbb viselkedési szabályok kell, hogy vonatkozzanak" - mondta Simor András.
2009.06.08. 16:15
 
 
Hatáskör hiányában visszautasította Lomnici beadványát az Ab
Hatáskör hiányában visszautasította a Legfelsőbb Bíróság volt elnökének, Lomnici Zoltánnak a gyűlöletbeszéd, valamint a bírákkal szembeni véleménynyilvánítás alkotmányos korlátainak kérdésében alkotmányértelmezést kérő indítványát az Alkotmánybíróság (Ab). A döntés szerint az Ab-nek azért nincs hatásköre ebben a kérdésben, mert - mint írták - az alapjogokat az alkotmány szerint csak törvény korlátozhatja, tehát a szólásszabadság korlátairól csak a korlátozó törvény ismeretében lehet állást foglalni. Hozzátették: e nélkül az Ab a törvényhozó helyett hozna jogpolitikai vagy jogalkotói döntéseket. Ugyanígy a bírói gyakorlat egységesítése sem az Alkotmánybíróság hatásköre.
2009.06.08. 16:11
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059[2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista