2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
A Világbank szerint a vártnál nagyobb lesz a visszaesés az idén
Nem 1,75 százalékkal, mint korábban jeleztük, hanem 3 százalékkal csökken az idén a világgazdaság kibocsátása - jelentette ki Robert Zoellick, a Világbank elnöke. A fellendülésnek, ami egyelőre 2010-ben várható, az üteme még bizonytalan és a jelenlegi válság utóhatásait a fejlődő országok még az eddiginél is jobban megérezhetik, kilátásaik egyre sötétebbek - nyilatkozta az elnök. Zoellick arra figyelmeztetett, hogy a következő hónapokban sokkal erőteljesebben kell mozgósítani a pénzintézet forrásait a szegény országok javára, mert "magas árat fizetnek egy válságért, aminek nem okozói". A bankelnök úgy becsüli, hogy az idén a fejlődők finanszírozásában a szükségeshez 350-630 milliárd dollár hiányzik.
2009.06.11. 17:10
 
 
Másodfokú, narancs riasztást adtak ki négy régióban
Másodfokú, narancs riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök délután az ország négy régiójára a zivatarok miatt. A szolgálat honlapján olvasható előrejelzés szerint heves zivatarok fordulhatnak elő a Nyugat- és a Közép-Dunántúlon, valamint Közép- és Észak-Magyarországon. A viharokat intenzív csapadék, erős, 90 kilométer/óra fölötti széllökések vagy jégeső kísérheti. Fodor Zoltán meteorológus tájékoztatása szerint az elkövetkező órákban egy intenzív zivatarzóna éri el Ausztria felől az országot, és több helyen lehet számítani jelentős mennyiségű csapadékra, felhőszakadásra. A fővárost a zivatarzóna várhatón 20-21 óra körül éri el, majd éjjel a keleti országrészben is esni fog.
2009.06.11. 16:45
 
 
A WHO világjárvánnyá nyilvánította az új influenzát
Az Egészségügyi Világszervezet világjárvánnyá nyilvánította az új influenzát. A WHO közölte tagállamaival, hogy a legmagasabb, hatos szintre emeli az új influenzával kapcsolatos készültség szintjét. Döntése azt a tényt tükrözi, hogy földrajzilag széles területen elterjedt a betegség, de nem szükségképpen jelzi a kór fertőzőképességének mértékét. A bejelentés előtt az ENSZ egészségügyi szakosított szerve rendkívüli szakértői konferenciát rendezett az új (H1N1) influenzavírus terjedésének kérdéséről. 41 éve nem volt példa globális influenzajárványra.
2009.06.11. 16:35
 
 
MLSZ: 2010-től 24 csapatos lesz az NB II
A jelenlegi 32 csapat helyett a 2010/11-es szezontól 24 szerepel a másodosztályban - döntött a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki rendkívüli ülésén. A testület elfogadta a következő idényre vonatkozó NB II-es és NB III-as versenykiírást, amely nem változott, így a másodosztályban továbbra is 32 csapat küzd majd a feljutásért területi alapon (kelet, nyugat) felosztva, míg a harmadik vonalban 96 együttes hat csoportba osztva szerepel.
2009.06.11. 16:20
 
 
Bolíviai kommandósakció: folytatja munkáját a parlamenti vizsgálóbizottság
Nem oszlik fel, hanem folytatja a munkáját Bolíviában az a parlamenti vizsgálóbizottság, amely a feltételezett terrorista csoporttal kapcsolatos ügyek feltárásán dolgozik az ügyészséggel párhuzamosan; a magyar Tóásó Elődöt jövő kedden hallgatják ki - jelentette a bolíviai sajtó. A bizottság kormánypárti és ellenzéki tagjai egyaránt a munka folytatása mellett döntöttek egészen addig, amíg fel nem derítik a Rózsa Flores Eduardo nevével fémjelzett, erőszakkal felszámolt csoport teljes kapcsolatrendszerét - közölte César Navarro bizottság elnö. A testület fennmaradása a belső viták miatt vált kétségessé: a kormánypárti és ellenzéki tagok kölcsönösen egymást vádolták információk kiszivárogtatásával.
2009.06.11. 16:14
 
 
Közelednek egymáshoz a kgfb és a casco biztosítások díjai
Három évvel ezelőtt háromszor annyiba került egy casco, mint egy kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb), de mára a casco ára már csak duplája a kgfb díjának, így várható, hogy a trend folytatódásával a kétféle biztosítás integrálódik - közölte a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) adatai szerint a kgfb díjbevétele az utóbbi három évben gyakorlatilag 130 milliárd forinton stagnált, míg ebből a kárkifizetés aránya 75 százalékról 68 százalékra esett. A casco biztosítások díjbevétele ezzel szemben 105 milliárd forintról 97 milliárdra esett 2006 és 2008 között, a kárkifizetések aránya viszont 56 százalék körül stabilizálódott.
2009.06.11. 15:49
 
 
Elfogadták a 2010-es pécsi EKF programtervét
Elfogadta a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa program jövő évi programtervét a város közgyűlése csütörtökön. A döntés értelmében mintegy 130 pillérprogramra, illetve rendezvénysorozatra 1 milliárd 842 millió forintot költenek, melyből 700 millió forintot az Oktatási és Kulturális Minisztérium, 750 milliót a pécsi önkormányzat, 392 milliót az Európai Unió biztosít. A programkínálat ugyanakkor bővülni fog a partnervárosok és civil szervezetek produkcióival. A baranyai megyeszékhely olyan kiemelkedő eseményeknek adhat otthont, mint a Bauhaus vagy a Nyolcak csoportja és kortársaik kiállítása, nemzetközi tánctalálkozó, Balkán Világzenei Fesztivál, s egyebek mellett a győri, a szegedi és a pécsi balett közös produkciójában Dante Isteni színjátékának balettbemutatója.
2009.06.11. 15:45
 
 
Folyamatos rendőri ellenőrzés a fővárosban a nyári időszakban
A Budapesti Rendőr-főkapitányság folyamatos rendőri jelenléttel és ellenőrzésekkel igyekszik megelőzni a külföldiek elleni bűncselekményeket - közölte Tóth Gábor. A budapesti rendőrfőkapitány emlékeztetett arra, hogy május 15-től az ellenőrzéseket már megkezdték több társszervvel együtt, ezek a nyár folyamán tovább zajlanak. Ezen kívül mozgóőrhelyeket állítanak fel és fokozottan ellenőrzik a turisztikailag frekventált helyeket. Kiemelten foglalkoznak majd a szórakozóhelyek ellenőrzésével, ezen belül is a túlszámlázást szeretnék megakadályozni a kontrollal. Tóth Gábor elmondása szerint az elmúlt évben 15-20 eset vált ismertté, ezek között volt zsarolás, illetve emberrablásnak minősíthető eset is.
2009.06.11. 15:43
 
 
Izrael ideiglenes határok közötti palesztin állam megteremtését javasolta
Ideiglenes határok közötti palesztin állam megteremtését javasolta csütörtökön Simon Peresz izraeli államfő. A politikus Javier Solana kül- és biztonságpolitikai főmegbízottal folytatott jeruzsálemi megbeszélésén tette kezdeményezését. Indítványa szerint a felek egyértelműen elköteleznék magukat, hogy e határok egy meghatározott idő után állandókká válnának. A Palesztin Hatóság máris elutasította a tervet. "Határozottan elutasítjuk Peresz javaslatát, amely a startmezőre állítana vissza bennünket" - mondta Mahmúd Abbász palesztin elnök szóvivője. Száeb Erekat palesztin főtárgyaló ezt megerősítette, mondván, hogy "nem akarnak újabb átmeneti időszakokat. A végjátékra kell összpontosítani". "Elfogadják a kétállamos megoldást, igen vagy nem?" - vetette föl.
2009.06.11. 15:10
 
 
Hock Zoltán: álkonzervatív liberális párttá alakult az MDF
Egy álkonzervatív liberális párt alapjait tették le az MDF-székházban, amikor politikusokat töröltek távollétükben a párt tagjainak sorából - mondta Hock Zoltán, az országos választmány által kizárt három politikus egyike Budapesten. A képviselők arról is beszéltek sajtótájékoztatójukon, hogy továbbra is az MDF tagjának tekintik magukat. Hock Zoltán a Katona Kálmánnal és Pettkó Andrással közösen tartott sajtótájékoztatón elmondta: MDF-tagnak tartják magukat, küzdeni fognak párttagságukért. Ha ez nem sikerül, akkor jogi útra terelik a kérdést. Az MTI kérdésére, hogy kizárásuk után tervezik-e új frakció, illetve párt alakítását, Hock azt mondta: későbbi történet, hogy tudnak-e új frakciót alakítani, új pártot nem szeretnének létrehozni.
2009.06.11. 15:00
 
 
EKB: a recesszió 2010 közepén ér véget az euróövezetben
Hosszú és mély recessziót követően 2010 közepén indulhat be a gazdasági növekedés az euróövezetben a Európai Központi Bank (EKB) csütörtökön megjelent havi jelentése szerint. Az EKB megfelelőnek tartja a jelenlegi 1 százalékos alapkamatot, a német IfW gazdaságkutató intézet ugyanakkor azt valószínűsíti, hogy a bank idén leszállítja 0,75 százalékra az irányadó kamatrátát, majd 2010 végén fokozatos kamatemelésbe kezd. Az EKB jelentése szerint a "kivételesen gyenge" idei első három hónap után további, de már kisebb mértékű gazdasági visszaesés várható a 16 országból álló övezetben, és bővülésre legkorábban 2010 második felében lehet számítani. Az euróövezetben az idei első negyedévben átlagosan 4,8 százalékos volt a visszaesés.
2009.06.11. 14:55
 
 
Párizs és Berlin felsorakozik Barroso újraválasztása mögött
A francia elnök és a német kancellár támogatást ígért az Európai Bizottság elnökének újraválasztásához, egyúttal felszólítva az ír választókat, hogy mondjanak igent az Európai Unió reformszerződésére. Nicolas Sarkozy és Angela Merkel a két ország vezetőinek szokásos informális találkozóján, Párizsban cserélt eszmét az EU jövőjéről. Mindkettőjük pártja - a francia UMP és a német CDU - magabiztos győzelmet aratott a hét végén rendezett európai parlamenti választásokon.
2009.06.11. 14:49
 
 
Tenisz, Birmingham: Czink bejutott a nyolcaddöntőbe
Czink Melinda bejutott a nyolcaddöntőbe, miután megnyerte a cseh Barbora Zahlavova Strycova ellen szerdán eső miatt félbeszakadt találkozóját a 220 ezer euró összdíjazású, birminghami füvespályás női tenisztornán, csütörtökön. A világranglistán 57., 16. helyen kiemelt magyar játékos 6:2, 2:3-as állásnál folytatta riválisával a mérkőzést, melyet a lehető leggyorsabban nyert meg: sorozatban négy játékot hozott, így 6:3-as szettel zárta le az összecsapást. Czink Melinda a nyolc közé jutásért a tervek szerint még csütörtökön pályára lép a kanadai Aleksandra Wozniak ellen. Eredmény: 2. forduló (a 16 közé jutásért): Czink (16.)-Zahlavova Strycova (cseh) 6:2, 6:3.
2009.06.11. 14:40
 
 
A levegőből szívja az energiát a fejlesztés alatt álló Nokia telefon
A Nokia olyan mobiltelefont fejleszt, amelyet sohasem kell feltölteni, ugyanis az energiát magából a levegőből "szippantja" fel. A technológia ugyanazon az elven működik, mint a rádiófrekvenciák: a készülék a környezetben lévő Wi-Fik, mobilhálózatok, televíziók és egyéb elektromos készülékek elektromágneses sugárzását használja majd fel, hogy elektromos energiát generáljon magának - olvashatjuk a PC Pro írásában. A Nokia cambridge-i laboratóriumában dolgozó kutatócsoport szerint ezek a készülékek nagyjából 50 milliwatt energiát tudnak majd a sugárzásából magukba szívni, ami elegendő arra, hogy egy okostelefon szép lassan feltöltődjön akár kikapcsolt állapotban is.
2009.06.11. 13:38
 
 
Zene a rasszizmus ellen a Sziget nulladik napján
Zene a rasszizmus ellen címmel a rockzenei és a világzenei nagyszínpadon egyaránt monstre koncertsorozat lesz a Sziget fesztivál nulladik napján, augusztus 11-én; a program két rasszizmusellenes szervezet, a brit Rock Against Racism (RAR) mozgalom és a Love Music Hate Racism (LMHR), valamint a budapesti brit nagykövetség közreműködésével valósul meg. A Sziget nulladik napján a rockzenei nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai előadók - köztük az LGT, Fenyő Miklós, Balázs Fecó, Republic - mellett várhatóan külföldi sztárok is fellépnek egy közös produkcióval; a névsor egyelőre egyeztetés alatt van.
2009.06.11. 13:36
 
 
A költségvetési bizottság összehívását kezdeményezi a Fidesz
A Fidesz kezdeményezi, hogy hívják össze a parlament költségvetési bizottságának rendkívüli ülését és azon hallgassák meg Oszkó Péter pénzügyminisztert - mondta Cser-Palkovics András csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. A párt helyettes szóvivője szerint erre azért van szükség, mert az elmúlt napokban napvilágot látott és eddig nem cáfolt sajtóértesülések szerint a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött szerződés módosítása tartalmazza az ingatlanadó bevezetésére vonatkozó kötelezettségvállalást.
2009.06.11. 13:26
 
 
Péntekre visszavonják az UV-riasztást
Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntektől visszavonja az UV-B-riasztást, - közölte a meteorológiai szolgálat. Az előrejelzések szerint az UV-B-sugárzás pénteken 6,7-es erősségű lesz, azaz a 7,5-es riasztási érték alá csökken. Felhívták a figyelmet arra, hogy a riasztás visszavonása nem jelenti azt, hogy szükségtelen a napsugárzás elleni védekezés, a prognosztizált 6,7-es érték is az erős kategóriába tartozik, és akár 20-30 perc napozással is bőrpír keletkezhet.
2009.06.11. 13:18
 
 
Oszkó: az szja csökkentését segíti a vagyonadó bevezetése is
Egyéni és politikai érzelmektől fűtött vita zajlik a vagyonadó körül, de szakmai szempontból vitathatatlan, hogy a vagyon adóztatása is lehetővé teszi a jövedelmeket terhelő adók csökkentését - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter csütörtökön a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének budapesti konferenciáján. Az adócsökkentés fedezetét nagyrészt a forgalmi és a jövedéki adók emelése, valamint a vagyontípusú adók bevezetése teremti meg - jelezte a pénzügyi tárca vezetője. "Mindenkinek elemi érdeke, hogy csökkenjenek a jövedelmeket terhelő adók, mert ennek következtében jobban növekedhet a gazdaság, kevesebben kerülnek adót, ha bevezetjük a vagyonadót" - fogalmazott a pénzügyminiszter.
2009.06.11. 12:58
 
A vihar miatt károsultak 60-80%-os kormányzati támogatást kapnak
A lakhatás elemi feltételeit biztosító kormányzati támogatás 60, illetve 80 százalékos mértékű lesz a viharkárt szenvedett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeken - hangzott el az érintett polgármesterek csütörtöki nyíregyházi tanácskozásán, ahol Szittáné Bilarics Erzsébet, az Önkormányzati Minisztérium főosztályvezetője ismertette a szerdán elfogadott rendelet részleteit a helyhatóságok vezetőivel. Azok, akiknek van lakásbiztosításuk, ilyen az érintettek alig fele, az önrészük 80 százalékához kapnak támogatást a döntés alapján, így gyakorlatilag 98 százalékos mértékben a teljes káruk megtérül - mondta Seszták Oszkár, a megyei önkormányzat fideszes elnöke a tanácskozást követő sajtótájékoztatón az MTI kérdésére válaszolva.
2009.06.11. 12:50
 
 
Az államfő nem írta alá a családtámogatási rendszer módosításáról szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök nem ért egyet a gyermekgondozási segély (gyes) időtartamának három évről két évre csökkentésével, ezért nem írta alá a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvényt, valamint az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról szóló jogszabályt - közölte Köztársasági Elnöki Hivatal közleményben az MTI-vel. Az államfő a törvényt megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek, döntését levélben tudatta Szili Katalin házelnökkel. A közlemény szerint a köztársasági elnök indoklásában kiemelte: fontos, hogy az anyák továbbra is szabadon dönthessenek a munkába való visszatérésről.
2009.06.11. 12:30
 
 
Semjén: ha a helyzet úgy alakul, javaslatot teszünk Országgyűlés feloszlatására
Ha a helyzet úgy alakul, akkor a Fidesz-KDNP ismét benyújtja a parlamentnek az Országgyűlés feloszlatására vonatkozó korábbi javaslatát - közölte Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke Budapesten. Ha úgy látjuk, hogy a Fidesz-KDNP mellett az SZDSZ és bizonyos szocialista politikusok szavazataival fel lehet oszlatni az Országgyűlést, akkor be fogjuk nyújtani ezt a javaslatot - közölte Semjén Zsolt. A KDNP elnöke a javaslat benyújtására időpontot nem jelölt meg, annyi közölt: "még némi mozgástér van, ezért várunk ezzel". Hozzátette: egyrészt látni kell, hogy az SZDSZ bizonyos politikusai milyen álláspontot alakítanak ki ezzel kapcsolatban, másrészt látni kell azt is, hogy az MSZP-ben - amely láthatólag nem egységes - milyen mozgások vannak.
2009.06.11. 12:13
 
 
A kormány szerint 15 ezerrel bővülhet az óvodai, bölcsődei helyek száma 2012-ig
A gyes időtartamának csökkentése mellett a kormány programot dolgozott ki a gyerekvállalás ösztönzésére; ennek keretében 2012-ig, főként EU-s forrásból, 15-16 ezerrel kívánja bővíteni az óvodai, bölcsődei férőhelyek számát - közölte Budai Bernadett Halásztelken, egy felújított óvodában tartott sajtótájékoztatón. A kormányszóvivő újságírói kérdésre reagálva kijelentette: amennyiben a köztársasági elnök pozitív ösztönzők hiányára hivatkozva nem írja alá és visszaküldi a családtámogatási rendszer módosításáról szóló új jogszabályt, úgy a legfőbb közjogi méltósággal megismertetik a csomag egészét.
2009.06.11. 11:50
 
 
Anand a következő idényben több partit is játszik a magyar bajnokságban
A világbajnok Viswanathan Anand a következő idényben biztosan asztalhoz ül a magyar bajnokságban - erről szerződést írt alá az indiai nagymester és Nádasi Tamás, az Aquaprofit Nagykanizsa sakk-klub elnöke. Anand elmondta, Mainz, Zürich, Korzika és a moszkvai Tal-emlékverseny után játszik majd a magyar csapatbajnokságban, amelyben akár három partit is vívhat. Nádasi hozzátette, hogy a csapat legerősebb összeállításában Anand szerepel az első táblán, a spanyol Alexei Shirov a másodikon, Polgár Judit pedig a harmadikon. Ezen kívül az együttes játékosa még Polgár Zsófia és Portisch Lajos is. Nádasi jelezte: célja, hogy mind a három Polgár-lány a Nagykanizsa színeiben játsszon, továbbá, hogy egy linaresi erősségű tornát létrehozzon.
2009.06.11. 11:40
 
 
Bajnai: elkerülhetetlenek a fájdalmas lépések
A kormány az elmúlt hatvan napban több gyors, fájdalmas, de elkerülhetetlen lépést tett a költekezés visszafogására és a növekedés megindítására; az egyensúly "kordában tartása" után gyorsan lehet teljesíteni az euró bevezetéséhez szükséges egyéb kritériumokat - mondta a kormányfő a Menedzserek Országos Szövetségének közgyűlésén csütörtökön Budapesten. Bajnai Gordon a legfontosabb célok közé sorolta az ország iránti bizalom erősítését is, amelyet csak kitartó, következetes munkával, és a válságot megelőző időszakra jellemző túlköltekezés megszüntetésével lehet elérni. Nem csak a kormánynak, de az ellenzéknek is az a feladata, hogy az éledező, de törékeny bizalmat megtartsa és erősítse - mondta.
2009.06.11. 11:39
 
 
Cristiano Ronaldót 94 millió euróért megvette a Real Madrid
Elfogadta a Real Madrid rekord összegű, 80 millió fontos (94 millió eurós) ajánlatát Cristiano Ronaldóért a Manchester United labdarúgócsapata. "Cristiano kérését figyelembe véve - aki ismét jelezte, hogy távozni szeretne -, illetve a képviselőivel folytatott megbeszélések után úgy döntöttünk, engedélyt adunk neki, hogy tárgyaljon a madridiakkal" - áll az angol bajnok csütörtöki közleményében. A végleges megállapodás várhatóan június 30-ig készül el. Ronaldó lehet minden idők legdrágább labdarúgója, megelőzve Zinédine Zidane-t, akiért 2001-ben a Real 75 millió eurót fizetett a Juventusnak. Spanyol sajtóhírek szerint Ronaldó hat szezonra írt alá, keresete átlagosan nettó 9.5 millió euró lesz.
2009.06.11. 11:07
 
 
Kovács László: évi 200-250 milliárd eurót veszít az EU az adócsalók miatt
Becslések szerint évi 200-250 milliárd eurót veszít az Európai Unió az adócsalók, adókerülők miatt - jelentette ki Kovács László, az Európai Bizottság vám- és adóügyi biztosa csütörtökön a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének (MOKLASZ) budapesti konferenciáján. Ezért tesznek erőteljes lépéseket az EU pénzügyminiszterei, az OECD és a G-20-ak az adóparadicsomok felszámolására, az adókerülés visszaszorítására. A becsült 200-250 milliárd jelentős része áfa-csalásból adódik, hiszen jónéhány cég csak áfa-visszatérítésre, számlaadásra jött létre - hangsúlyozta az adóügyi biztos.
2009.06.11. 11:00
 
 
Új vírus: csoportos megbetegedés egy düsseldorfi iskolában
A német egészségügyi hatóságok 27 újinfluenzás megbetegedést regisztráltak egy düsseldorfi iskolában - jelentette be az egészségügyi minisztérium csütörtökön. A nyugat-németországi városban egy japán iskola diákjai betegedtek meg. A megerősítetten H1N1-es vírussal fertőzött gyerekek karanténban vannak, az iskola jövő hétig zárva marad - közölte a tárca szóvivője. A düsseldorfi japán iskolába 560 diák jár, az intézményben közel 30 pedagógus tanít. Eddig csak gyerekek, elsősorban hatodikosok kapták el az új típusú influenzát okozó H1N1-es vírust. Egyelőre tisztázatlan, hogyan jelent meg a betegség az iskolában.
2009.06.11. 09:48
 
 
A vasárnapi viharban megrongálódott házak közül 3700-at fedtek be
A vasárnapi viharban megrongálódott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakóházak közül csütörtök reggelig 3700-at fedtek be fóliával ideiglenesen - közölte Pernyák Sándor, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője. A károsult településeken szerda estig nem tudtak végezni a munkálatokkal a szabolcsi, a budapesti, a Borsod-Abaúj-Zemplén és a Hajdú-Bihar megyei tűzoltók, illetve a közerők és a helyi lakosok, 200 épület lefedése csütörtökre maradt - mondta az ezredes. Hozzátette: kisebb mértékben károsodott házakról van szó, a jelentősebb kárt szenvedett épületeket már mindenütt sikerült fóliatetővel ellátni.
2009.06.11. 09:26
 
Sértődés egy fehér házi fotó miatt: Obama a talpát mutatta Izraelnek
Némi bonyodalmat, sőt sértődést okozott Izraelben egy fehér házi fotó Barack Obama amerikai elnökről, aki - amerikai módra - lábát asztalán pihentetve telefonált az ovális irodában. A Fehér Ház szemfüles fotósa szokatlan szögből, lába felől kapta lencsevégre elnökét: a kép előterében, az asztalon két nagy elnöki talp látszik, a háttérben pedig azok tulajdonosa: Obama, aki székében kényelmesen hátradőlve, a kagylót füléhez tartva telefonál. A gond csak az, hogy - mint kiderült - a vonal másik végén Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök tartotta a telefont. A fotót egy sor izraeli hírközlő szerv sértőnek nevezte - számolt be az esetről szerdán a Huffington Post liberális amerikai hírportál.
2009.06.11. 09:24
 
 
Új vírus: Hongkongban bezárták az iskolákat
A hongkongi hatóságok csütörtökön közölték, hogy bezárják az általános iskolákat, óvodákat és bölcsődéket azt követően, hogy 12 gyermek fertőződött meg az A típusú H1N1-es vírussal. A felsorolt intézmények péntektől számított két hétig zárva lesznek, hogy elkerüljék a fertőzés tovaterjedését - mondta Donald Cang hongkongi kormányzó. Hozzátette, mivel nem tudják megállapítani a betegség forrását, úgy vélik, hogy első ízben észlelték új influenza-fertőzés gyanúját olyan betegeknél, akik nem külföldről tértek haza, hanem a jelek szerint hazájukban kapták meg a kórt. Kínában ezzel egy időben megerősítették, hogy már 111 új influenzás beteget regisztráltak.
2009.06.11. 09:22
 
 
3,8 százalékra gyorsult az infláció májusban
A fogyasztói árak májusban 1,5 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 3,8 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A portfolio.hu felmérése szerint elemzők 3 százalékos inflációt vártak májusra, hasonlóan a londoni elemzőkhöz. A maginfláció májusban 0,4 százalék, 12 havi összehasonlításban 3,1 százalék volt. A nyugdíjas fogyasztói kosárra számított áremelkedés 12 havi indexe májusban 5,5 százalékot tett ki. Az idei első öt hónapban az árak átlagosan 3,2 százalékkal haladták meg az előző év azonos időszakit.
2009.06.11. 09:02
 
 
Árulkodó női keblek
A női kebel formája elárulja tulajdonosa jellemvonásait - állítja egy olasz szexológus. Piero Lorenzoni szerint a nagy keblű hölgyek általában optimisták, vidámak, érzékenyek és jó szeretők. Az apró mellű nők jó társaságbéliek, megértők és odaadók a szexben. A méret mellett különböző gyümölcsökhöz hasonlította a női kebleket. A grapefruit alakú kebellel megáldott nők az ágyban meglehetősen félénkek, sokkal jobban szeretik a gyengéd simogatást, kényeztetést, mint a szexet. Az ananász vagyis ovális formájú mell tulajdonosa intelligens, előtérbe helyezi a karrierjét, de közben romantikus lélek és hisz a szerelemben. A körte alakú kebel fékezhetetlen, független nőt takar, aki kedveli a kalandokat és kiváló az ágyban.
2009.06.11. 07:45
 
 
Lendvai: a baloldali politikusoknak újra kell értelmezniük szerepüket
A baloldali politikusoknak újra kell értelmezniük egész szerepüket, magatartásukat ahhoz, hogy képesek legyenek a politika megroggyant hitelének, morális tisztaságának helyreállítására - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke a Népszabadságnak adott interjúban, amelyet a lap csütörtöki száma közöl. A személyes felelősség kérdését illetően azt mondta, magáénak érzi a szocialista párt összes sikerét és kudarcát, és soha nem bújna ki alóla. "Méltatlan és gyermeteg dolog volna utólag egymásra mutogatni. Vállalom a részem, ami se a jóban, se a rosszban nem kicsi" - fogalmazott a politikus.
2009.06.11. 07:38
 
 
Nem emelkednek az autópálya-díjak
Nem nőnek az autópálya-díjak július 1-jén annak ellenére, hogy az általános forgalmi adó 20-ról 25 százalékra emelkedik - írja csütörtöki számában a Világgazdaság. Az adónövelés így a bevételek, valamint az utak fenntartására fordítható keret csökkenésében érezteti hatását. Emellett aggasztó - írja a lap -, hogy a Közlekedési Koordinációs Központ legújabb becslései szerint a matricák értékesítéséből az idén befolyó összeg csupán 41,9 milliárd forint lesz, ami 4,1 milliárddal kevesebb az utolsó számításhoz képest, és elmarad a tavalyitól is.
2009.06.11. 07:30
 
Ma számolja össze a külképviseleti szavazatokat az OVB
Mai ülésén számolja össze a külképviseleteken leadott szavazatokat az Országos Választási Bizottság (OVB), majd ezeket összesíti az itthon leadott voksokkal és várhatóan megállapítja a június 7-ei európai parlamenti (EP) választás jogi eredményét. Matematikai esélye azonban már nincs annak, hogy a mandátumok kiosztása megváltozzon. A 92 nagykövetségen és konzulátuson leadott 3.376 szavazat nem befolyásolja érdemben a vasárnapi EP-választás eredményét. A külképviseleteken leadott szavazatokat tartalmazó urnákat a jogszabály szerint csütörtök éjfélig kellene az Országos Választási Központba szállítani, de az urnák keddig megérkeztek, így az OVB csütörtök délutáni ülésén azokat össze tudja számolni.
2009.06.11. 07:02
 
 
Új elem a periódusos rendszerben
Több mint 13 évvel felfedezése után hivatalosan is visszaigazolták a 112-es rendszámú elem létezését - közölték a darmstadti Nehézionkutató Intézet (GSI) illetékesei. A döntést az Alap- és Alkalmazott Kémia Nemzetközi Egyesülete (IUPAC) elnevezésű szervezet tudatta Sigurd Hofmannal, aki a szupernehéz elemek előállítására alakult kutatócsoportot vezeti. A 112-es rendszámú, a hidrogénnél 277-szer nehezebb elem a periódusos rendszerben a higany alatt található, tulajdonságai is hasonlítanának hozzá, ám csupán az ezredmásodperc töredékéig él.
2009.06.10. 20:36
 
 
Usain Bolt kapta a sportolói Oscar-díjat
A férfiaknál Usain Bolt, a jamaicaiak klasszis sprintere kapta meg a sportolói Oscar-díjnak tartott Laureus-díjat. A 22 éves futó szerdán, Torontóban vehette át az elismerést neves elődjétől, az amerikai Michael Johnsontól. Bolt - aki olyan sztárokat előzött meg, mint Michael Phelps, Lewis Hamilton, Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo és Valentino Rossi - a tavalyi, pekingi olimpián három aranyérmet is szerzett. 100 és 200 m-en, valamint a 4x100-as váltó tagjaként is első lett, ráadásul mindhárom számban világcsúccsal. A jelöltek közül egy 46 tagú zsűri választotta ki a győztest.
2009.06.10. 20:21
 
Legalább két embert meglőttek a washingtoni holokauszt-múzeumban
Legalább két embert meglőttek szerdán a washingtoni holokauszt-múzeumban. Egy ember lőfegyverrel a kezében bement a múzeumba, és rálőtt annak egyik őrére, majd - a washingtoni rendőrség egy szóvivőjének közlése szerint - a támadót is lövés érte. A szóvivő nem tudott semmit a sérültek állapotáról, csak annyit mondott, hogy kórházba vitték őket. Egy másik rendőri közlés szerint nem kettő, hanem három embert ért lövés a holokauszt-emlékhelyen. Az AFP francia hírügynökség azt jelentette, hogy a lövöldöző egy 89 éves antiszemita férfi volt.
2009.06.10. 20:08
 
 
Férfi kézilabda Eb-selejtező: vereség a szlovákoktól
A továbbjutás szempontjából fontos mérkőzésen kikapott a magyar férfi kézilabda-válogatott a vendég szlovák csapattól az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, szerdán Szombathelyen. Eredmény: 4. csoport: Magyarország-Szlovákia 29-30 (15-12), gól: Nagy L. 9, Iváncsik G. 4, Mocsai 4/2, Eklemovics 3, Zubai 3, Iváncsik T. 2, Ilyés 2, Császár 1, Harsányi 1, illetve Sulc 7, Kopco 7, M. Stranovsky 5, Valo 5, Szücs 3, Petro 1, Kleis 1/1, T. Stranovsky 1. A vereség azt jelenti, hogy a továbbjutás veszélybe került, és - a papírforma-győzelmeket leszámítva - vagy Horvátországban vagy Szlovákiában nyerni kell.
2009.06.10. 20:02
 
 
Szavazhatunk az elmúlt század legnagyobb találmányára
A londoni Science Museumban az intézmény fennállásának 100. évfordulója alkalmából kiválasztották a kiállított tárgyak közül azt a tíz találmányt, melyeket a legfontosabbnak ítéltek az emberiség történelmében. A tudományos múzeum honlapján egész nyáron át bárki szavazhat, melyiket tartja a "leg"-nek, sőt megírhatja, hogy saját életén melyik találmány, felfedezés változtatott a legtöbbet. Ez lehet akár az iPod, akár a lombikbébi eljárás is. A top 10-es lista, melyre a kiállítási kollekcióból szavazni lehet: a gőzgép 1712-ből, Stephenson mozdonya (1829), elektromos távíró (1837), az első röntgengép (1895), Ford T-modellje (1908), a penicillin (1928), a V2 rakétamotor (1944), a Pilot ACE számítógép (1950), az eredeti DNS-modell (1953) és az Apolló 10 kabinja 1969).
2009.06.10. 19:45
 
 
Már keresi a francia tengeralattjáró az Air France fekete dobozait
Megérkezett az Emeraude francia atommeghajtású tengeralattjáró szerdán az Atlanti-óceánnak abba az övezetébe, ahol az Air France repülőgépe tíz nappal ezelőtt lezuhant. A tengeralattjáró csúcstechnológiát képviselői szonárjainak segítségével már meg is kezdte a kutatást az Airbus fekete dobozai után. Egy nap alatt 1296 négyzetkilométer területet kell átvizsgálnia, s nap mint nap más célterületet jelölnek ki számára - közölte Christophe Prazuck sorhajókapitány, a francia hadsereg szóvivője.
2009.06.10. 19:04
 
 
Orbán Viktor: jövőre új IMF-megállapodás kell
A jobbközép ellenzék tárgyalásokat kezd a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) jövőre egy új hitelcsomagról, ha megnyeri a parlamenti választásokat, és a gazdaság növekedésére összpontosít, miközben az euró bevezetése 2014-ig nem valószínű - jelentette ki Orbán Viktor a Fidesz elnöke a Reutersnak. Magyarország a 25,1 milliárd dolláros készenléti hitelre támaszkodva finanszírozza kifutó és új adósságait, és Orbán Viktor szerint a szocialisták az áprilisi parlamenti választásokig az utolsó fillérig elköltik majd ezt az összeget. "Emiatt az új kormány és az ország egyaránt nagyon nehéz helyzetben találja majd magát. Addigra elfogy ez a pénz, emiatt pedig új megállapodásra lesz szükségünk az IMF-fel."
2009.06.10. 19:00
 
 
Új vírus: a WHO rendkívüli tanácskozást hívott össze
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rendkívüli szakértői tanácskozást hívott össze csütörtökre a H1N1 influenzavírus által okozott járvány terjedésének ügyében. Az ENSZ e szakosított szerve jelezte kedden: közel áll ahhoz, hogy világjárvánnyá nyilvánítsa az új influenza járványát. Előbb azonban biztosítani akarja az államok megfelelő felkészülését a betegséggel kapcsolatos pánik megelőzésére. "Fontos, hogy az emberek ne essenek pánikba" a legmagasabb, hatos fokozatú járványriasztásra való áttéréskor - hangsúlyozta kedden Fukuda Keidzsi, az Egészségügyi Világszervezet főigazgató-helyettese, arra a reális veszélyre utalva, hogy olyanok is eláraszthatják a kórházakat, akiknek valójában nincs szükségük kórházi kezelésre.
2009.06.10. 18:49
 
 
MDF országos választmány: jóváhagyták Hock, Katona és Pettkó kizárását
Az MDF országos választmánya jóváhagyta Hock Zoltán, Katona Kálmán és Pettkó András pártból való kizárását - értesült az MTI. A korábban kiszivárgott eredményekhez képest mások a szavazati arányok: az MTI jelenlegi információi szerint 48 igen, 19 nem és 5 érvénytelen szavazattal született meg ez a döntés. Az ülésen nem jelent meg a három képviselő. MDF-esnek lenni nem párttagkönyv kérdése - jelentette ki Pettkó András az MTI-nek. Elmondta: ő annak idején egy értékrendhez csatlakozott, és ennek az értékrendnek a szellemében fog dolgozni az elkövetkezendő években is.
2009.06.10. 18:40
 
A Mol átvette a horvát INA irányítását
A Mol átvette az INA működtetése feletti irányítást, miután a horvátországi olajipari cég Zágrábban megtartott, éves rendes közgyűlése megválasztotta a társaság új felügyelő bizottságát - közölte a Mol Nyrt. egy nappal azt követően, hogy a horvát versenyhivatal feltételesen jóváhagyta a Mol és az INA tranzakcióját. A társaság hangsúlyozza: a horvát kormánnyal 2009. januárjában aláírt részvényesi megállapodás módosítása alapján a Mol 5 főt delegál a kilenc-tagú bizottságba. Hozzáteszik: szerdán sor került az új igazgatóság és az ügyvezető igazgatók megválasztására is.
2009.06.10. 17:55
 
Tévedésből kidobott egymillió dollárt
Egymillió dollárt (200 millió forint) dobott ki egy izraeli nő tévedésből, amikor kiselejtezett egy matracot. A nő még hétfőn vásárolt új matracot idős édesanyjának, s a régit azonnal kidobta. Másnap reggel döbbent rá, mit is tett, ekkor jutott ugyanis eszébe, hogy anyja a matracba rejtette megtakarított pénzét. Kiment a ház elé, hogy megkeresse a matracot, de a szemetesek már elvitték. Három különböző szemétlerakót is végigjárt az asszony, de a matrac nem került elő. Mint elmondta, a pénz egy része amerikai dollárban, másik része izraeli sékelben volt, de azt nem közölte, hogyan tett szert ekkora összegre az anyja.
2009.06.10. 17:47
 
NB I: Pintér Attila lett a Győri ETO vezetőedzője
Pintér Attila lesz a Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetőedzője a következő három évben. A felek erről szerda délután állapodtak meg szóban. Pintér Dragoljub Bekvalac helyét veszi át, miután a szerb tréner múlt csütörtökön lemondott posztjáról, mivel nem tudta garantálni a klubvezetés által a következő idényre kitűzött célokat, azaz a kupagyőzelmet és a dobogós helyezést a bajnokságban.
2009.06.10. 17:35
 
 
Jégverés pusztított Nagykanizsán
Csaknem negyedórán át mogyoró-dió nagyságú jég esett szerda délután Nagykanizsán, a 74-es főúton leállt a forgalom, az árkok nem tudták elvezetni a csapadékot. A hirtelen lecsapott viharban folyamatosan zúdult a jég, a vízelvezető árkok teljesen megteltek. A 74-es főúton leállt az autóforgalom, mert látni sem lehetett az utat - tapasztalta az MTI tudósítója. A palini városrészben az árkokat eltömítette a hömpölygő víz és az olvadó jég, ami az utcán és a kertekben, udvarokban esetenként 10-15 centiméter vastagon állt meg. A kiskertekben és a gyümölcsösökben több helyen szinte mindent letarolt a jég, a zöldségekből csak a szárak csonkjai maradtak, a szőlő leveleit kilyuggatta, az ágait letördelte a csapadék.
2009.06.10. 17:30
 
 
Lemondott az SZDSZ négy ügyvivője
Lemondott posztjáról az SZDSZ négy ügyvivője - Béki Gabriella, Csőzik László, Gulyás József és Léderer András - a testület szerdai ülésén. Az ügyvivők lépésüket úgy indokolták: ezt a döntést eredetileg március 30-án, azt követően hozták meg, hogy az SZDSZ ügyvivői testületének többsége támogatta Bajnai Gordon miniszterelnökké választását. Közölték: lemondásuk bejelentésével azért várták meg az európai parlamenti (EP) választást, hogy ezzel ne okozzanak zavarokat az SZDSZ választási kampányában.
2009.06.10. 17:24
 
 
A magyar nők nem lázadnak a hagyományos társadalmi szerepek ellen
A magyar nők nem lázadnak a hagyományos társadalmi szerepek ellen: több mint háromnegyedük egyet ért azzal az állítással, miszerint egy férfinak mindig gondoskodnia kell családja anyagi biztonságáról, 71 százalékuk szerint pedig elsősorban a nők feladata a családról gondoskodni és háztartási munkát végezni - hangzott el a Találd a NŐT! című, a Magyar Fogyasztó Platform által szervezett konferencián, amely a nők fogyasztási szokásait, személyiségét, a nekik szóló - szellemes vagy ügyetlen - reklámokat, egyéniségüket, életmódbeli attitűdjeiket elemezte. Mint kiderült, léteznek olyan reklámsztereotípiák, amelyek több mint 100 évesek - a szépség, a szex, a női vonzerő már akkor is mindent eladott.
2009.06.10. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057[2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista