2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Több mint 50 százalékkal esett az új autók eladása egy év alatt
Több mint 50 százalékkal, 33.668-ra esett a Magyarországon értékesített új autók száma az első öt hónapban, májusban éves összehasonlításban ennél is magasabb, több mint 65 százalékos volt a visszaesés, összesen 4.581 új autót adtak el - közölte legfrissebb felmérésének adatait a Jato Dynamics nemzetközi autóipari piackutató cég szerdán. Európában azonban már több piac is élénkült, különösen ott ahol roncsprogramot vezettek be. Magyarországon a legnépszerűbb márka májusban is a Suzuki volt, 782 eladott gépkocsival a piac 17,07 százalékát tudhatta magáénak, noha a havi értékesítés 66 százalékkal esett az egy évvel korábbihoz képest.
2009.06.17. 12:16
 
 
Hajnal Kaká és Ronaldo ellen játszhat augusztusban
Hajnal Tamás, a magyar labdarúgó-válogatott és a német élvonalbeli Borussia Dortmund középpályása augusztusban a Real Madrid ellen léphet pályára, miután a spanyol sztárcsapat barátságos mérkőzést játszik az idén 100 éves dortmundi együttessel. A Borussiát 1909 december 19-én alapították, a klub vezetői pedig úgy döntöttek, hogy méltóképpen ünnepelik meg a jubileumot, ezért augusztus 19-ére a brazil aranylabdás Kakát és - ha a szerződését aláírják - a szintén aranylabdás portugál Cristiano Ronaldót is a soraiban tudó Real Madridot hívták meg egy ünnepi barátságos mérkőzésre.
2009.06.17. 12:11
 
Sean Penn két filmből is kiszállt
Két filmből is kiszállt Sean Penn; az Oscar-díjas színész a The Three Stooges és a Cartel című filmekben elvállalt szerepét mondta vissza. A színész szóvivője nem közölte a döntés okait, de mint mondta, Penn a projektekben maradt volna, ha a elhalasztják a forgatások kezdetét. A The Three Stooges című filmben Penn a három komédiás egyikét, Larryt játszotta volna, míg a Cartelben egy fiát védő apa szerepe várt rá.
2009.06.17. 12:06
 
 
A Real Madrid elnöke 55 millió eurót hajlandó fizetni Ribéryért
A német sajtó keddi "kalkulációja" után, amely szerint 60 millió euró feletti összeg győzné meg a Bayern Münchent az üzlet jövedelmezőségéről, a Real Madrid 55 milliós ajánlatot tett a bajoroknak Franck Ribéryért, a francia válogatott karmesteréért. Közben Franz Beckenbauer újra kijelentette, ha Ribéry menni akar, foglalkozni kell a kérdéssel. Az As című spanyol sportnapilap honlapja szerint Florentino Pérez, a spanyol királyi klub régi-új elnöke rukkolt elő a konkrét összeggel azt követően, hogy Jorge Valdano klubigazgató még általánosságban szólva úgy fogalmazott: a Bayern csak "csillagászati összegért" engedné el francia irányítóját.
2009.06.17. 11:26
 
 
Mégis lehet személyi következménye az EP-választásoknak az MSZP-ben
Napirendre kerülhet az MSZP júliusi pártkongresszusán, hogy továbbra is van-e bizalom a párt nemrégiben megválasztott elnöksége iránt - tudta meg szocialista forrásból szerdán az MTI. Sajtóhírek szerint a kedd esti elnökségi ülésen Ujhelyi István alelnök azt javasolta: kérjen maga ellen bizalmi szavazást az MSZP elnöksége a pártkongresszuson, és ha nincs meg a többsége, akkor szeptemberben válasszon a párt új vezetést. A javaslatot támogatta Mesterházy Attila alelnök, valamint Vadai Ágnes, Varga László és Bárándy Gergely, de 8:5 arányban leszavazták őket.
2009.06.17. 11:20
 
 
Munkacsoportokat alakított a Fidesz a privatizációk ügyében
Munkacsoportokat hozott létre a Fidesz annak érdekében, hogy kormányra kerülésük esetén a leggyorsabban végre lehessen hajtani a víz-, a föld- és az erdővagyon magánosításáról szóló szerződések felbontását - mondta Bencsik János, a párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A vízvagyonnal kapcsolatos kérdésekkel foglalkozó munkacsoportot Fónagy János, az erdővagyonnal foglalkozót Tasó László irányítja, Jakab István pedig a földvagyon-munkacsoportot vezeti majd - fejtette ki Bencsik János.
2009.06.17. 11:12
 
 
Gráf: húzóágazattá válhat a mezőgazdaság és az élelmiszeripar
A mezőgazdaság és az élelmiszeripar a jelenlegi gazdasági körülmények között húzóágazattá válhat, és a válságból az egyik kivezető utat jelentheti - hangoztatta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. Hozzátette: a magyar mezőgazdaság múlt évi exportteljesítménye elérte az 5,7 milliárd eurót, az import pedig csak 3,8 milliárd euróra rúgott. Vagyis az agrárgazdaság pozitív szaldója csaknem elérte a kétmilliárd eurót. Ez a tendencia az idei első negyedévben sem tört meg, azaz az élelmiszerfogyasztás számottevően nem csökkent a globális gazdasági válság hatására sem.
2009.06.17. 10:20
 
 
Egyházi tiltakozás Madonna lengyelországi fellépése ellen
A lengyel egyházban már hetekkel a tervezett koncert előtt nagy izgalmat keltett Madonna; a varsói érseknek nem tetszik, hogy a popdíva Mária mennybemenetelének ünnepén lép fel, szerinte ez cinikus lépés. "Ha a két esemény egybeesése meg volt tervezve, akkor ez egy igen cinikus lépés, hogy elvonják a katolikusok figyelmét az ünnepről" - mondta az augusztus 15-i ünnep- és koncertnapra utalva Kazimierz Nycz a Radio Zetnek. Előfordulhat, hogy a hívők tiltakozni fognak a koncert ellen - tette hozzá az érsek. Egyes hívők már tiltakoznak is: az illetékes járási tanács egyik képviselője pár napja már aláírásgyűjtésbe kezdett az énekesnő fellépése ellen.
2009.06.17. 10:09
 
 
Iránban újabb tiltakozó megmozdulásra készülnek Muszavi hívei
Újabb tiltakozó akciót szerveznek szerda délutánra az iráni elnökválasztáson a hivatalos eredmények szerint alulmaradt Mir Hoszein Muszavi hívei - közölték a politikust támogató mozgalom tagjai. Teherán egyik legnagyobb terére, a Haft-e Tirre hirdették meg a gyűlést közép-európai idő szerint fél négyre. Muszavi egyelőre nem jelentette be nyilvánosan az újabb összejövetelt. A mérsékelt konzervatív politikus hívei a múlt heti elnökválasztás eredményének kihirdetése, vagyis szombat óta minden nap tiltakozó megmozdulást tartottak az iráni fővárosban. A belügyminisztérium hétfőn betiltott minden, Muszavit támogató gyűlést vagy felvonulást, aznap mégis több százezren vonultak föl Teheránban a választási csalások ellen tiltakozva.
2009.06.17. 09:02
 
 
Oszkó: igazságosabb lesz a vagyonadóztatás
Ismét határozottan cáfolta a pénzügyminiszter, hogy valamennyi ingatlant meg kívánná adóztatni a kormány, úgy vélte, hogy a módosító javaslatok elfogadásával igazságosabb lesz a vagyonadóztatás és megerősítette, hogy erről az adónemről nem folytattak külön egyeztetést az IMF-fel, ez az egész a 2010-es intézkedési csomag része. Oszkó Péter az M1 Napkelte című műsorában szerdán kifejtette: bár a Fidesz kijelentette, hogy megszünteti a vagyonadót, ha módja lesz rá, ezt a miniszter ésszerűtlen lépésnek tartaná. Az, hogy a legnagyobb értékű 200-300 ezer ingatlan adózzon Magyarországon és ebből általános adócsökkentést lehessen végrehajtani, egy jó program, ebből visszatáncolni ésszerűtlen lenne - fogalmazott.
2009.06.17. 08:55
 
 
Több mint egy tonna kokaint találtak fagyasztott cápában Mexikóban
Több mint egy tonna kokaint foglalt le a mexikói haditengerészet a latin-amerikai ország déli részén egy kikötőben; a csempészek fagyasztott cápákban akarták az Egyesült Államokba juttatni a kábítószert. A haditengerészet emberei több mint húsz cápatetem hasát nyittatták föl a Yucatán állam egyik kikötőjében horgonyzó hajón. Átvilágító berendezések és kábítószer-kereső kutyák segítségével szúrták ki a szállítmányt. A hajó személyzete azt mondta a porról, hogy tartósítószer, de hamar kiderült, hogy kokainról van szó. A kábítószerkartellek egyre leleményesebb módokon próbálják eljuttatni a drogot az első számú piacra, az Egyesült Államokba: találtak már kokaint sörösdobozokban, bútorba rejtve, de Szűz Mária-szobrok belsejében is.
2009.06.17. 08:08
 
 
Az államfőt többen tartják inkább megosztó személyiségnek, mint tavaly
Tavaly október óta nőtt azoknak a száma, akik Sólyom Lászlót inkább megosztó (47 százalék), mint egységet teremtő (31 százalék) személyiségnek látják - állapította meg a köztársasági elnök megítéléséről szóló, a Progresszív Intézet által tavasszal készített felmérés. Tíz megkérdezettből négy úgy gondolja, hogy az államfő megnyilatkozásaival a leginkább a Fidesznek kedvez. Sólyom Lászlót az emberek nem tartják olyan szereplőnek, aki érdektelen ügyekben is megnyilvánulna: a megkérdezettek 45 százaléka szerint csak fontos ügyekben ragadta magához a szót. Az államfő és a parlamenti többség viszonyának lenyomata is érzékelhető a közvéleményben: 44 százalék szerint nem választaná újra a parlament Sólyom Lászlót.
2009.06.17. 08:00
 
 
Lelőttek egy védett tanút őrző görög rendőrt Athénban
Ismeretlen támadók lelőttek egy civil ruhás rendőrt szerdán hajnalban Athén egyik északi, Ano Patiszia nevű külvárosában. A tájékoztatás szerint a 40 esztendős áldozat a görög rendőrség terrorizmusellenes részlegének munkatársa volt. A rendőr egy álló civil autóban ült - egy terrorcselekménnyel kapcsolatos ügyben érintett védett tanú házát őrizte -, amikor lelőtték. A két támadó motoron érkezett, és beszámolók szerint legalább 15 lövést adott le a rendőrre. Kórházba szállították a férfit, de már nem tudták megmenteni az életét. A védett tanú Szofia Kiriakidu, aki 2004-ben a Népi Forradalmi Harc (ELA) nevű terrorista csoport elleni perben volt férje, Angeletosz Kanasz, a szervezet tagja ellen vallott.
2009.06.17. 07:59
 
 
Júliusban újra elérheti a 300 forintot a benzin ára
Emelte bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. A Mol egy hete 6-6 forinttal növelte az üzemanyagok árát. A mostani változással a gázolaj ára literenként átlagosan 267 forintra, a benziné pedig 290-re emelkedik. A kutaknál 25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Ha a következő hetekben nem csökken drasztikusan a benzin tőzsdei ára, július elseje után az áfa és a jövedéki adó növekedése miatt biztosan 300 forint fölötti lesz a 95-ös kiskereskedelmi átlagára. A benzin és a gázolaj ára tavaly június közepén érte el történelmi csúcsát, akkor a 95-ös átlagára 317 forint, a gázolajé pedig 335 forint volt.
2009.06.17. 07:28
 
Egy hónap repülőn
Egy teljes hónapig repül egy amerikai humorista repülőgépen, jóllehet - állítása szerint - fél a repüléstől. A 33 éves Mark Malkoff túl van útja felén, június 1-jén szállt fel a gépre, az meg vele - és másokkal - New Yorkból és repült Atlantába. Csak akkor száll ki, amikor gépet vált, de nem megy be repülőterekre, csak a betonon sétál át a következő járathoz. Az AirTran légitársaság internetezési lehetőséget ad neki, a humorista és filmgyártó pedig naplót ír élményeiről. Ha repülője éjszakára leáll, Malkoff egyedül alszik rajta. Nem ez az első furcsasága, volt már, hogy egy hétig lakott egy Ikea áruházban, egy nap pedig 171 Starbucks kávézóba tért be - 24 órán belül.
2009.06.17. 07:26
 
 
Távozik a Fidelitas elnöki posztjáról Szijjártó Péter
Távozik a Fidelitas elnöki posztjáról Szijjártó Péter, aki nem indul újra a tisztségért a szervezet hét végi tisztújító kongresszusán; a Fidesz elnöki stábjának vezetője ezután kizárólag párton belüli teendőire koncentrál - írja szerdai számban a Magyar Nemzet. A lapnak adott interjúban Szijjártó Péter elmondta: a Fidelitas választmánya az ő teljes egyetértésével Ágh Péter ügyvezető alelnököt jelölte utódjául. A Fidelitas éléről való távozását a politikus a pártban betöltött feladataival - kommunikációs igazgató, szóvivő és most már az elnöki stáb vezetője is - magyarázta. A lapnak adott interjúban beszélt arról is: egy álma vált valóra azzal, hogy Orbán Viktor mellett dolgozhat.
2009.06.17. 07:21
 
 
Szerdán is jégeső és viharos széllökések lehetnek az ország déli részén
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán a Szombathely-Cegléd-Záhony vonaltól délre az országban többfelé várható zivatar, viharos, 60-90 kilométer/órás széllökések, illetve jégeső kíséretében. Az OMSZ honlapján szereplő figyelmeztetés szerint délnyugaton néhol továbbra is előfordulhatnak heves zivatarok, amelyekhez 95-100 kilométer/órás széllökés, nagyobb méretű jég (2-3 centiméteres átmérőjű) vagy felhőszakadás társulhat. Kedden este Nagykanizsa térségében, Pécs környékén és Somogy megyében is károkat okozott a nagy erejű szél és jégeső.
2009.06.17. 06:59
 
84 évesen államvizsgázott egy Svájcban élő magyar Mosonmagyaróváron
Sikeres államvizsgát tett az ország vélhetően legidősebb diákja, a Svájcban élő 84 esztendős Andrási Gábor kedden, a Nyugat- magyarországi Egyetem Mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karán. A vállalkozásában mai is aktív, friss szellemű, jó előadókészséggel bíró jelölt kiváló eredménnyel, kitűnőre védte meg diplomadolgozatát az akadémikusokból, nagydoktorokból álló záróvizsga-bizottság előtt - mondta el az MTI-nek Szakál Pál oktatási dékánhelyettes. Andrási Gábor több mint hat évtizede, 1946-ban kezdte meg agrártanulmányait, a politikai változások azonban az ország elhagyására kényszerítették. Előbb Ausztráliában próbált szerencsét, majd Svájcban telepedett le.
2009.06.16. 21:25
 
Plágiummal vádolják a Harry Potter-könyvek szerzőjét
A világszerte népszerű és nagy hasznot hozó Harry Potter-könyvek kiadója, a Bloomsbury tagadja, hogy J. K. Rowling, a sikerkönyvek szerzője Adrian Jacobs néhai író Willy, a varázsló kalandjai című könyvéből lopott volna "jelentős részeket" a Harry Potter és a tűz serlege című művéhez. Jacobs 1997-ben halt meg Londonban. Szóban forgó könyve, a The Adventures of Willy the Wizard - No 1 Livid Land 1987-ben jelent meg - egy évtizeddel azelőtt, hogy a Harry Potter-sorozat első kötete napvilágot látott. A Jacobs örökségét kezelő alapítvány most plágium vádjával pert indított a Bloomsbury ellen.
2009.06.16. 21:00
 
 
NB I: McStay, az Újpest új vezetőedzője a héten ír alá
Habár szóban az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetői már megállapodtak William McStay-jel, a skót Celtic Glasgow tartalékegyüttesének trénere csak a héten írhat alá hivatalosan is a lila-fehérekhez. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be. "Az elmúlt napokban Joe Böröcz, nemzetközi ügyekért felelős ügyvezető igazgató tárgyalt és jutott egyezségre a skót szakemberrel - nyilatkozta Salló István sportigazgató. - Az eddigi megállapodás alapján ő lesz az Újpest FC vezetőedzője, néhány apró részletet azonban még tisztázni kell, illetve elő kell készíteni, és aláírni a szerződést, amire, úgy gondolom, ezen a héten kerülhet sor." Sallói hozzátette: szerdától McStay segítője, Aczél Zoltán irányítja az edzéseket.
2009.06.16. 20:40
 
Dávid Ibolya arra kéri a pártokat, ne tekintsék hazugságvizsgálónak a parlamentet
Dávid Ibolya arra kéri a pártokat, ne tekintsék hazugságvizsgáló gépnek az Országgyűlést, és pillanatnyi érdekeik alapján ne rúgják fel a titkos szavazás demokratikus intézményét a főbíróválasztás kapcsán. Az MDF elnöke közölte: azt szeretné, hogy a pártok együtt kérjék fel az államfőt új jelölt vagy új jelöltek állítására. A politikus minderről azután beszélt kedden este, hogy Sólyom László ismét Baka Andrást jelölte a Legfelsőbb Bíróság elnökének. Dávid szerint az ügy kapcsán a két nagy párt a tőle megszokott módon cirkuszol, és nem a lényegről beszél. A politikus hangsúlyozta: Baka András egyik alkalommal sem kapott feles támogatást sem, azaz nincs bizalom iránta a parlamentben.
2009.06.16. 20:30
 
 
Szili: 22-én vagy 29-én is lehet szavazás az LB elnökjelöltjéről
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke szerint a parlament jövő hétfőn vagy egy héttel később szavazhat Baka András megválasztásáról. Erről a házelnök kedd este nyilatkozott az MTI-nek, miután Sólyom László köztársasági elnök ismét jelölte Baka Andrást a Legfelsőbb Bíróság elnökének. Elmondta: tárgyalnak erről a házbizottság csütörtöki ülésén, ahol ha bármelyik frakció kezdeményezi, megvitathatják a nyílt vagy titkos szavazás kérdését is. A házelnök hozzátette: akkor van lehetőség arra, hogy mihamarabb szavazzanak a jelöltről, ha az Országos Igazságszolgáltatási Tanács és a parlament alkotmányügyi bizottsága sem ragaszkodik ahhoz, hogy újra meghallgassa Baka Andrást.
2009.06.16. 20:10
 
 
A nyugat-európaiak kevesebb mint kétharmada készül vakációzni
Hét nyugat-európai ország 3 és fél ezer lakosát megkérdezve az Ipsos közvéleményt kutató cég azt állapította meg, hogy a lakosság 64 százaléka tervez nyári nyaralást. Eszerint a recessziós gazdasági helyzet nem sokat változtatott az emberek utazási kedvén, mivel tavaly 67 százalék mondta ugyanezt. Jobban csökkent a megkérdezettek vakációs kiadási terve: az idén a családok átlag 2066 eurót szánnak nyaralására, tavaly az összeg 2206 euró volt. Az Ipsos szakembere ennek alapján úgy értelmezi, hogy luxuskiadásnak kell tekinteni a nyári nyaralást, ezért mérsékelték a büdzséjét a jelentősnek mondható közel tíz százalékkal. A vakációs utazást átlagban "legalább 4 éjszakás" programnak tervezik.
2009.06.16. 20:00
 
 
Tőkés Lászlót kitüntették Washingtonban
Tőkés László református püspököt, európai parlamenti képviselőt a Truman-Reagan Szabadságéremmel tüntette ki kedden Washingtonban az amerikai Kommunizmus Áldozatainak Emlékhelye Alapítvány. Tőkés László "rendületlenül támogatja a szabadságot és a demokráciát szerte a világon, és kulcsszerepe volt abban, hogy Romániában 1989-ben véget ért a kommunizmus" - közölte Lee Edwards, az alapítvány elnöke. A püspök a kongresszus új látogatóközpontjában rendezett ünnepségen a neki adományozott kitüntetést mások mellett a diktatúra ellenében egyesült bátor temesváriaknak ajánlotta.
2009.06.16. 19:55
 
 
Cohn-Bendit az EP-frakciók ellenállásával fenyegeti Barrosót
A zöldek, a szocialisták és a liberálisok összefogását igyekszik elérni Daniel Cohn-Bendit, a Zöldek eddigi európai parlamenti frakcióvezetője annak megakadályozása érdekében, hogy José Manuel Barroso portugál konzervatív politikus, az Európai Bizottság eddigi elnöke kapjon újabb ötéves mandátumot az EU legfőbb végrehajtó testületének irányítására. Keddi brüsszeli sajtótájékoztatóján Cohn-Bendit - az 1968-as franciaországi diáklázadások egyik vezéralakja - elfogadhatatlannak minősítette a jobbközép politikai erőket tömörítő Európai Néppárt, valamint több európai baloldali kormány által is támogatott Barroso megbízatásának megújítását.
2009.06.16. 19:20
 
 
Az MSZP üdvözli Baka András újrajelölését, és nyílt szavazást kér
Az MSZP-frakció üdvözli, hogy a köztársasági elnök ismét Baka Andrást jelölte főbírónak, és arra kéri a parlamenti frakciókat, tegyék lehetővé, hogy már június 22-én, hétfőn nyílt szavazással döntsön a parlament a jelöltről - közölte a párt frakcióvezetője kedden az MTI-vel. Mesterházy Attila hangsúlyozta: az MSZP-frakció, ahogy ezen a héten, úgy jövő hétfőn is támogatni fogja Bakát, de a parlamenten belül kialakult szégyenletes helyzet miatt továbbra is azt kéri a többi parlamenti frakciótól, hogy nyílt szavazással, gombnyomással döntsön a jelöltről.
2009.06.16. 19:10
 
A kormány támogatja a fuvarozók két javaslatát
Támogatja a kormány a fuvarozók két javaslatát, amelyek szerdán a kabinet elé is kerülnek - értesült az MTI. Az MTI úgy tudja, adómentes marad a nemzetközi árufuvarozásban és személyszállításban gépkocsivezetőként, illetve árukísérőként foglalkoztatott magánszemélyek napidíja, valamint a gépjárműadó mértéke a légrugós, vagy azzal egyenértékű paraméterekkel rendelkező haszongépjárművek esetében nem emelkedik. Két fuvarozószervezet vasárnap nyílt levélben kérte az országgyűlési képviselőktől, hogy ne szavazzák meg azt a törvényjavaslatot, amelynek része a gépjárműadó és az üzemanyagot terhelő jövedéki adó mértékének emelése, valamint az üzemanyag-megtakarítás és a napidíj adómentességének megszüntetése.
2009.06.16. 18:55
 
 
Kézilabda BL: elkészült a kiemelési sorrend
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) Bécsben elkészítette a Bajnokok Ligája 2009/10-es női és férfi szezonjának kiemelési sorrendjét, amely alapján sorsolják majd a csoportokat. Az EHF hivatalos honlapjának tanúsága szerint a férfiaknál az előző szezonban negyeddöntős MKB Veszprém az első, a Pick-Szeged pedig a harmadik kalapba került. A nőknél az előző idényben döntős, ám a dán Viborggal szemben alulmaradó Győri Audi ETO csapatát az első kalapba sorolták be, míg a Ferencváros a selejtező második szakaszában kapcsolódik be, ott viszont az első kalapba került. A csoportok összetételéről döntő sorsolást június 24-én tartják Bécsben, a férfi Eb csoportjainak sorsolásával együtt.
2009.06.16. 18:55
 
 
A Fidesz frakcióülésen újra meghallgatja Baka Andrást
A Fidesz frakcióülésén újból meghallgatják majd Baka Andrást, akit az államfő újra jelölt a Legfelső Bíróság elnöki posztjára - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője az MTI-vel kedden. A frakcióülésen minden bizonnyal sor kerül a jelölt újbóli meghallgatására - mondta a Fidesz elnöki stábjának vezetője. A fideszes politikus Mesterházy Attila MSZP-frakcióvezető keddi sajtótájékoztatójára utalva azt mondta: ha igaz, hogy a szocialisták egyeztettek a köztársasági elnökkel Baka András jelöléséről, akkor az igazságszolgáltatás elleni még durvább támadás, hogy hétfőn mégsem szavazták meg a jelöltet a parlamentben.
2009.06.16. 18:45
 
MSZP: a Fidesz akadályozta meg Baka András főbíróvá választását
Az MSZP szerint a Fidesz akadályozta meg Baka András legfelsőbb bírósági elnökké történő megválasztását - jelentette ki Nyakó István, az MSZP szóvivője kedden Budapesten. Az ellenzéki párt a kétharmados többség reményében a Fidesz érdekeit szolgáló főbírót akar megválasztatni a parlamentben, ezáltal is az uralma alá akarja hajtani az igazságszolgáltatást - közölte a szóvivő az MSZP országos elnökségének véleményét ismertetve. Nyakó közölte: nyomatékosan felszólítják az ellenzéki pártot, nyilatkozzon "ország-világ előtt nyíltan" arról, hogy támogatja vagy elutasítja a köztársasági elnök jelöltjét.
2009.06.16. 18:25
 
 
Ismét jégverés és viharos szél pusztított Zala megyében
Újabb zivatar zúdult Nagykanizsa térségére, alig két órával a kedd délutáni, jégveréssel kísért felhőszakadás után. Zala megye csaknem összes tűzoltóját a környékre irányították, de Somogyból és Vas megyéből is kértek segítséget - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t. Először rövid ideig tartó, de nagyon erős szélvihar és jégverés csapott le a megye déli, délkeleti részére, nagyjából ugyanott, ahol öt nappal ezelőtt. A viharkárok elhárítása még alig kezdődött el, amikor kora este jelentős mennyiségű esővel és viharos széllel újabb zivatar érte el Zala déli részét. A nagykanizsai tűzoltókhoz az első vihar után alig fél órával már több mint 50 bejelentés érkezett.
2009.06.16. 18:20
 
Sólyom László újra Baka Andrást jelölte főbírónak
Ismét Baka Andrást jelölte Sólyom László államfő a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnökének kedden - tájékoztatta az MTI-t a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH). Az KEH közleménye emlékeztetett arra: a két nagy parlamenti frakció nyilvánosan támogatásáról biztosította Baka Andrást - akinek a megválasztását az Országos Igazságszolgáltatási Tanács is támogatta -, a jelölt azonban a hétfői szavazáson mégsem kapta meg a szükséges többséget. "Ez megrendítette a parlament szavahihetőségét, és ezzel az államszervezet demokratikus működése sérült. Az államfő szerint csak a nyilatkozatokkal összhangban lévő szavazás képes orvosolni ezt a sérülést" - olvasható a közleményben.
2009.06.16. 18:00
 
 
Bocsánatot kért Beckhaméktől a fecsegő dada
Nyilvánosan bocsánatot kért David Beckham labdarúgótól és feleségétől, Victoria Beckhamtől gyermekeik egykori dadája, amiért a munkaviszony megszűnése után információkat osztott meg a nyilvánossággal a sztárházaspár magánéletéről. Abbie Gibson visszavonta azon állítását is, miszerint David Beckham telefonon szidalmazta és megfenyegette őt - közölte kedden a londoni felsőbíróság előtt a házaspár ügyvédje, Gerrard Tyrrell. A nő 2003 és 2005 között volt a Beckham-fiúk, Brooklyn és Romeo dadája. Egy hónappal a munkaviszonya megszűnése után mesélt a Beckham-házban látottakról-hallottakról a News of the World című bulvárlapnak, amely állítólag több százezer fontot fizetett neki a bennfentes információkért.
2009.06.16. 18:00
 
 
Slota: a magyarok Szlovákiát Felvidéknek, a szlovákokat cselédnek tekintik
A Kárpát-medence fogalmon a magyarok Nagy-Magyarországot értik, Szlovákiát máig is Felvidéknek, míg a szlovákokat cselédnek tekintik - állítja a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke abban az interjúban, amelyet kedden adott a pozsonyi SITA hírügynökségnek a Szlovák Tanácsköztársaság megalakulásának 90. évfordulója alkalmával. "Szlovákiát megszállták Kun Béla idején, a Magyar Tanácsköztársaság zászlaja alatt Szlovákia nagy részét, egészen Gyetváig megszállták. A magyarok a megszállás idején...állati dolgokat követtek el, gyilkoltak és megalázták a szlovák nemzetet" - jelentette ki Ján Slota.
2009.06.16. 17:59
 
 
Lezárta a Gripen-ügy vizsgálatát az ügyész Svédországban
Az illetékes svéd ügyész lezárta a Gripen vadászgépek külföldre történő eladását és lízingelését övező korrupciós állítások miatt indított vizsgálatot. Christer van der Kwast kedden közölte, hogy nem talált bizonyítékot arra, hogy a svéd Saab ipari csoport és az általa felerészben tulajdonolt Gripen International szándékosan segített brit partnerének, a BAE Systemsnek kenőpénzek kifizetésében 2004. július 1. után. A Saab szerződést kötött a legnagyobb európai hadiipari csoporttal, a BAE Systemsszel, hogy segítsen eladni a Gripeneket. Vesztegetési ügyek gyanúja miatt Nagy-Britanniában vizsgálat folyik a BAE Systems ellen. Van der Kwast kijelentette: a vizsgálat azt mutatja, hogy a BAE kenőpénzeket fizetett Csehországban és Magyarországon.
2009.06.16. 17:48
 
 
FIA GT-futam lesz a Hungaroringen
Augusztus 28. és 30. között a Hungaroringen rendezik meg az FIA, a Nemzetközi Automobil Szövetség GT-világsorozatának egyik versenyét. Az MTI információja szerint a mogyoródi pálya a visszalépett Bukarest helyére ugrott be helyszínként. Utoljára három esztendeje rendeztek az FIA égisze alatt zajló GT-futamot a Hungaroringen, akkor szintén a román főváros helyére került be Mogyoród.
2009.06.16. 17:36
 
 
A július 1-től beadott igényléseknél változik a lakástámogatás
A lakásépítési (-vásárlási) kedvezmény, a fiatalok otthonteremtési támogatása, a jelzáloghitelek kamattámogatása, a kiegészítő kamattámogatás, továbbá az értékesítésre vagy bérbeadásra épített lakásokra kamattámogatás csak akkor jár, ha a kérelmeket ez év június utolsó napjáig beadják az érintettek - az erről szóló kormányrendelet a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. A lakásépítési (-vásárlási) kedvezmény a "szocpol" támogatást, a fiatalok otthonteremtési támogatása a fél-szocpolt jelenti. Ezek mellett megszűnik a kamattámogatás - függetlenül attól, hogy jelzáloghitelből vagy a bank saját forrásából származott - , illetve a bérlakás építés és a piaci lakásépítés kamatkedvezménye is.
2009.06.16. 17:15
 
Az egyedülállók aktívabbak a közösségi oldalakon
Az internetező egyedülállók nemcsak többet csetelnek, de a közösségi oldalakon is aktívabbak - derült ki a KutatóCentrum és a MASMI Hungary Piackutató Intézet közös felméréséből. A közösségi oldalak mellett a csetprogramok is igen népszerűek, az internetezők több mint 40 százaléka havi rendszerességgel használ azonnali üzenetküldő szolgáltatásokat. A férfiak közel 45 százaléka, a nők 39 százaléka legalább havonta használja ezt a kommunikációs módot. A legaktívabb csetelők a 18-29 évesek és az egyedülállók.
2009.06.16. 16:50
 
 
A kereskedelmi szálláshelyek is bekerültek a kedvezményes áfa-kulcs alá
A kormány a kereskedelmi szálláshelyeket terhelő forgalmi adót is a kedvezményes, 18 százalékos kategóriába sorolja 2009. július 1-től - jelentette be Ujhelyi István, az MSZP alelnöke sajtótájékoztatón Budapesten. Ujhelyi hangsúlyozta: a szakmai szervezetek által nagy ünnepléssel fogadott, jelentős adókönnyítés hozzájárul a turisztika versenyképességének, nyereségességének javításához, valamint segíti a foglalkoztatás bővítését az ágazatban. A kabinet és a szocialista frakció hétfőn született megállapodása mintegy 10 milliárd forintot hagy a turisztikai ágazatban - fűzte hozzá a szocialista képviselő.
2009.06.16. 15:30
 
 
Tenisz, Wimbledon: Arn Gréta győzelemmel kezdett a selejtezőben
Arn Gréta két sima játszmában nyert kedden az angol nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában. A wimbledoni viadal honlapja szerint a magyar játékos a brit Emily Webley-Smith fölött diadalmaskodott. A világranglistán 202. magyar a következő körben a nála három hellyel előrébb rangsorolt ausztrál Monique Adamczakkal találkozik, a főtáblára jutáshoz három győzelem kell. A hétfőn kezdődő 128-as főtáblán Szávay Ágnes és Czink Melinda alanyi jogon szerepel. Eredmény, selejtező, 1. forduló: Arn Gréta - Webley-Smith (brit) 6:0, 6:1.
2009.06.16. 15:25
 
 
Újraindult a 4-es metró fúrópajzsa a Duna alatt
Újraindult a 4-es metró fúrópajzsa kedden a Duna alatt, így a jövő héten a déli pajzs elérheti a Fővám téri állomást - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság. A pajzs a múlt heti leállás után azután indulhatott el ismét, hogy a szakemberek megtisztították a marótárcsát a beragadt agyagtól - olvasható a közleményben. Az igazgatóság kiemelte, hogy az alagútfúrás biztonságosan folytatható a Duna alatt, mivel az agyagréteget speciális hígító anyag befecskendezése mellett fejtik tovább, technikai szünetek azonban a jövőben is előfordulhatnak.
2009.06.16. 15:21
 
Ünnepségsorozat a rendszerváltás 20. évfordulója alkalmából
Méltó, hazai és külföldi vendégeket felvonultató, de költségtakarékos ünnepségsorozatot tervez a kormány a rendszerváltás 20. évfordulója kapcsán szervezett programsorozattal - jelentette be Molnár Csaba, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter a keddi kormányszóvivő sajtótájékoztatón. Molnár Csaba kiemelte: az ünnepségsorozat első állomása június 16-a, Nagy Imre újratemetésének évfordulója, a második június 27-e, a "vasfüggöny" átvágásának évfordulója lesz. A harmadik, utolsó állomás október 23-a, a Magyar Köztársaság kikiáltásának évfordulója lesz. Június 27-éről szólva a kancelláriaminiszter elmondta, a magyar közjogi méltóságok meghívására több mint 25 országból érkeznek hazánkba magas rangú vendégek, köztük 6 államfő, 2 miniszterelnök és számos házelnökök.
2009.06.16. 15:15
 
 
Répát akar termelni a brit lottómilliárdos
Répanevelésre fordítja nyereményének egy részét az a 74 éves brit nyugdíjas, aki 25 millió fontot - 8 milliárd forintot - nyert a múlt héten lottón a párjával. "Nagyon régóta küszködöm sárgarépa termesztésével a kertemben, de sose sikerült" - mondta. Most szakembert akar felfogadni, hogy megtanulhassa tőle a répázás fortélyait. 71 esztendős párja nem ellenzi a dolgot. Hogy a 25 millió fontból mennyi megy el répára meg szakértőre, arra nem tért ki a Reuters brit hírügynökség.
2009.06.16. 15:10
 
Lothar Matthaust Bielefeldbe is csábítják Fehérvár mellett
Lothar Matthaust, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitányát a Bundesligából kiesett Arminia Bielefeld szeretné megnyerni vezetőedzőnek, miközben az FC Fehérvár is szerződtetné. A székesfehérvári klub a múlt héten jelentette be, hogy megszületett a szóbeli megállapodás a játékosként rekorder, 150-szeres német válogatott világbajnokkal, a Bild című német napilap keddi információi szerint azonban a következő szezonban a másodosztályban szereplő Bielefeld is szerződést ajánl a 48 esztendős Matthausnak. A gárdának ugyanis új támogatója lehet, amely nem sajnálna egy nagyobb összeget áldozni a tréner megszerzésére.
2009.06.16. 15:05
 
 
Obama stílusosabb Brad Pittnél
Barack Obama már a filmsztárokat is háttérbe szorítja; egy felmérés szerint az amerikai elnök a világ férfi divatikonjait maga mögé utasítva lett a legstílusosabb férfi. A háromezer férfi megkérdezésével elvégzett kutatás eredménye szerint a 47 éves államfő mögött Brad Pitt végzett a második helyen. Míg Obamánál az egész világot lenyűgöző öltönyviseletét emelték ki, addig a filmsztárnál azt hangsúlyozták, hogy farmernadrágban és öltönyben is stílusos tud lenni. A OnePoll.com által megkérdezettek szavazatai alapján harmadik helyre David Beckham került, akinek divatos stílusa a világ egyik legtöbbet fotózott férfiarcává tette a focistát.
2009.06.16. 14:27
 
 
A Koengisgegg vásárolhatja meg a Saabot
Előzetes megállapodást kötött a General Motors (GM) a Koengisegg svéd sportautó gyártóval a Saab átvételéről. A GM Europe keddi közleménye szerint a Saab autógyár eladását a harmadik negyedév végéig lezárják. A megállapodásnak része egy 600 millió dolláros hitel, amelyet az Európai Fejlesztési Bank (EIB) biztosít svéd állami garanciavállalás mellett. A svéd kormány ugyanakkor közölte, hogy a pénzügyi támogatás egyelőre nyitott kérdés. "Még nem tudjuk, hogy a Koenigsegg csoportnak lesz-e szüksége hitelre és garanciára" - nyilatkozott Joran Hagglund, az iparügyi minisztérium államtitkára.
2009.06.16. 14:12
 
 
Háromkulcsos lesz a vagyonadó
Háromkulcsos lesz a tervezett vagyonadó: ha eléri a harmincmillió forintot az ingatlan értéke, akkor ezen összeg alatti része is sávosan adózna - tudta meg az MTI kedden szocialista forrásból. A hétfő esti frakcióülésen úgy döntött az MSZP, hogy a gazdasági bizottságot kéri meg egy módosító csomag benyújtására. A módosítás szerint 30 millió forintig marad az adómentesség, de ha ezt az összeget eléri az ingatlan értéke, akkor sávosan adózik. A 30 millió forintot meg nem haladó rész után 0,25 százalék, a 30 és 50 millió forint közötti részre 0,35 százalék, míg 50 millió forint felett 0,5 százalék az adókulcs.
2009.06.16. 14:06
 
 
Draskovics: legyen több rendőr a közterületeken
A kistérségek biztonságának növelésére több rendőrt kell vezényelni a közterületekre - mondta Draskovics Tibor rendészeti miniszter kedden az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának kihelyezetett ülésén a fővárosban, a rendőrségi palotában. A miniszter szerint a "látható rendőrségen" keresztül nagyobb rendet és nagyobb biztonságot lehet elérni. A rendőrség már meg is kezdte azokat a szervezeti előkészületeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy minden településen legyen rendőri jelenlét.
2009.06.16. 14:04
 
Az internet szárnyalásával elszállhat a családok együtt töltött ideje is
Az amerikai családok egyre kevesebb időt töltenek együtt, beleértve az étkezéseket és a tévézést is. A tendencia egybeesik az internet és a közösségi hálózatok terjedő használatával, bár egy hétfőn közzétett tanulmány nem kizárólag az utóbbiakat hibáztatja. A Dél-karolinai Egyetemen működő Annenberg Központ a Digitális Jövőért kutatói szerint a tavaly elvégzett felmérésben részt vevő amerikaiak 28 százaléka állította, hogy kevesebb időt tölt családtagjaival. Ez a szám 2006-ban még 11 százalék volt. A központ munkatársa kifejtette, hogy az olyan közösségi hálózatok látogatottsága, mint a Facebook, a Twitter vagy a MySpace, jelentősen emelkedett.
2009.06.16. 13:54
 
 
Korabeli MTI-hírfolyam Nagy Imre és társai újratemetéséről
Sajtótörténeti kuriózummal szolgál a Magyar Távirati Iroda június 16-án, kedden, Nagy Imre és társai újratemetésének 20. évfordulóján az 1989.mti.hu oldalon. A nemzeti hírügynökség első alkalommal tárja a széles nyilvánosság elé a rendszerváltást szimbolizáló nap eseményeiről az akkori előfizetők számára készített teljes hírfolyamát. Az MTI húsz évvel ezelőtt saját történetében példátlan módon 47 részes tudósításban számolt be az újratemetésről. A tudósításfolyam tartalmazza az akkori szóhasználat szerint "a nemzeti gyász és megemlékezés napján" a budapesti Hősök terén rendezett gyászszertartás minden mozzanatát.
2009.06.16. 13:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052[2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista