2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
OVB: mégsem lehet népszavazást tartani a gyógyszertárakról
Nem lehet népszavazást tartani abban a kérdésben, hogy a gyógyszertárakban csak gyógyszereket lehessen-e árusítani. Az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfői ülésén egy alkotmánybírósági felülvizsgálat nyomán ezzel megváltoztatta korábbi döntését. Az OVB még tavaly augusztusban döntött úgy, hogy aláírásgyűjtésre alkalmasnak tartja a kérdést. A polgárok egy országos népszavazáson kifejezhették volna álláspontjukat a kérdésben, és véleményükkel egyező jogszabályalkotásra kényszeríthették volna az Országgyűlést.
2009.06.22. 19:44
 
 
New York elpusztít kétezer kanadai ludat
Kétezer, New York két repülőtere környékén élő kanadai ludat gyűjtenek be a vadügyi hatóságok, hogy a repülőgépekre veszélyes madarakat megsemmisítsék - írta a hétfői USA Today. New York városa azután rendelte el a térség parkjaiban, közterein élő madarak elpusztítását, hogy január közepén átvonuló kanadai ludak okoztak egy repülőgép-szerencsétlenséget. A madarakkal történt összeütközés után leálltak a US Airways gépének hajtóművei, de a kapitánynak sikerült úgy landolni a Hudson folyón, hogy a fedélzeten utazó mind a 155 ember túlélte a manővert.
2009.06.22. 18:28
 
A hét első felében érkezik Magyarországra Lothar Matthäus
Lothar Matthäus, az FC Fehérvár edzőjelöltje a hét első felében érkezik Magyarországra Berzi Sándor, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő csapat ügyvezetője szerint. A klub és a játékosként 150-szeres német válogatott pénteken szóban megállapodott egymással, de a korábbi magyar szövetségi kapitány visszarepült hazájába, ahol ügyvédeivel tanulmányozza a szerződéstervezetet. Sajtóértesülések szerint keddre várták Mattha:ust, azonban Berzi úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy "inkább szerdára várható" a szakember. "Ha Matthäus rendben találta a szerződést, akkor már csak annak aláírása van hátra" - tette hozzá a magyar szövetség korábbi főtitkára.
2009.06.22. 17:22
 
 
Megválasztották az MTI Tulajdonosi Tanácsadó Testületének vezetőit és tagjait
Megválasztotta az Országgyűlés az MTI Tulajdonosi Tanácsadó Testületének (TTT) elnökét, elnökhelyettesét és tagjait, valamint az MTI felügyelőbizottságának elnökét és tagját hétfőn. A TTT elnökévé az MSZP jelöltjét, Bayer Józsefet, elnökhelyettesévé a Fidesz által javasolt Vízkelety Mariannt, tagjaivá pedig Csernyánszky Juditot (MSZP), Hovanyecz Lászlót (MSZP), Ilosvai Gábort (Fidesz), Pap Máriát (SZDSZ), Sipos Balázst (MSZP) és Szikora Józsefet (KDNP) választotta meg a Ház, abszolút többséggel. Az MTI felügyelőbizottságának elnöke - az Országgyűlés döntése értelmében - a Fidesz által javasolt Halasi Tibor lett, tagjának pedig az MSZP jelöltjét, Lantos Erzsébetet választották meg, egyhangúlag.
2009.06.22. 17:20
 
 
Katonák demonstráltak a Parlament előtt a megszorítások ellen
A kormány megszorító intézkedései ellen tartott figyelmeztető demonstrációt a Honvédszakszervezet (HOSZ) és a hozzá csatlakozó érdekképviseletek hétfőn a budapesti Kossuth Lajos téren, a Parlament előtt; a tárca szerint időarányosan teljesítette a szakszervezetekkel kötött megállapodásban rögzített vállalásait. Mészáros Géza, a HOSZ elnöke a megjelent mintegy 600 ember előtt elmondta, hogy a megszorítások akár 30 százalékos jövedelem kiesést is okozhatnak például az alacsonyabb beosztásban dolgozó katonáknak. Nem azt kérik, hogy ne legyenek megszorítások, hanem azt, hogy a terheket arányosan osszák el, és ne hozzák hátrányos helyzetbe a katonákat - közölte.
2009.06.22. 17:16
 
 
Megválasztották a Legfelsőbb Bíróság elnökének Baka Andrást
Letette ünnepélyes esküjét Baka András a parlamentben, miután az Országgyűlés hétfőn 309 igen és 36 nem szavazattal megválasztotta a Legfelsőbb Bíróság elnökének. Az eskütétel előtt Bajnai Gordon miniszterelnök gratulált Baka Andrásnak, az eskütétel után pedig elsőként Szili Katalin házelnök fogott vele kezet. Őt Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője, Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke, Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke, Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter, valamint Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője követte.
2009.06.22. 17:00
 
 
A Depeche Mode tagjai is megnézik a budapesti Corbijn-kiállítást
A Depeche Mode tagjai keddi budapesti koncertjük előtt megtekintik fotósuk és tervezőjük, a holland Anton Corbijn kiállítását a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeumban. Bár a zenekar soha nem vállal ilyen jellegű szereplést turnéi során, most mégis kivételt tesznek, tekintettel az Anton Corbijnnel húsz éve tartó barátságra és együttműködésre - tájékoztatta Piringer Patricia, a múzeum sajtóreferense hétfőn az MTI-t. A XX. század portréfotózásának egyik megújítója, a kulturális ikonokat fekete-fehérben és kékben ábrázoló holland művész, Anton Corbijn képeiből április 29-én nyílt Munka címmel retrospektív kiállítás a Ludwig Múzeumban.
2009.06.22. 16:40
 
 
Sarkozy: a diszkrimináció elleni harc lesz az új kormány legfőbb feladata
A diszkrimináció elleni harc lesz a következő francia kormány prioritása - mondta hétfőn Nicolas Sarkozy francia államfő a parlament két házának együttes ülésén tartott ünnepi beszédében. Sarkozy közölte: szerdán jelenti be a kormányalakítást, amelyet a sajtó és a politikai elit már az európai parlamenti választás óta beharangozott. Sarkozy jelezte, hogy nem kívánja újra megnyitni a vitát a pozitív diszkriminációról, amelyet a francia köztársaság alapelvei nem tesznek lehetővé. A diszkrimináció ellen harcot "nem szabad etnikai kritériumok alapján csinálni, hanem szociális kritériumok szerint kell megszervezni" - hangsúlyozta az elnök.
2009.06.22. 16:32
 
 
Új konzervatív frakció alakult az EP-ben
Új konzervatív és reformpárti frakció alakult az Európai Parlamentben (EP) - jelentették be a cseh Polgári Demokratikus Párt (ODS) sajtóértekezletén hétfőn Prágában. "A Polgári Demokratikus Párt (ODS) ennek a frakciónak lesz a tagja" - közölte újságírókkal Adéla Kadlecová, az ODS külügyi osztályának vezetője. Az új frakciót a cseh, a brit és a lengyel konzervatív pártok alakították, amelyekhez további öt párt is csatlakozik. Prágában úgy tudják: a Magyar Demokrata Fórum, amelynek egy képviselője van az EP-ben, szintén az új frakció tagja lesz. A frakciónak eddig összesen 55 tagja van, és ezzel a létszámmal a negyedik legnagyobb lesz az EP-ben.
2009.06.22. 16:24
 
 
Uniós tiltakozó gazdademonstráció Luxembourgban
Mintegy 4500-5000, az unió minden részéből érkezett gazdálkodó tiltakozott Luxembourgban, Kirchbergben az expo területén az EU mezőgazdasági politikája ellen. A tüntetés ideje alatt szinte megbénult Kirchberg városrész és környékének élete, ahová a gazdálkodók mintegy 500 traktort is magukkal hoztak, elsősorban a Luxemburgot övező országokból, Franciaországból, Németországból, Hollandiából és Belgiumból. Padraig Walshe, a Copa, az egyik legjelentősebb EU-s gazdaszervezet elnöke arról beszélt, hogy válságban van a tejágazat, az árak mélyponton vannak, a tej felvásárlási ára némely EU-országban már megközelíti az 1983-as szintet.
2009.06.22. 16:17
 
 
Főbíróválasztás: nem szavazhatnak külön a szocialisták
A Fidesz elutasította az MSZP azon javaslatát, hogy a szocialisták külön urnába dobhassák szavazataikat a főbírójelöltről - mondta a rendkívüli házbizottság ülése után Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója. Répássy Róbert elmondta: a szocialisták javaslata sértette a szavazás titkosságára vonatkozó szabályokat, amelyek szerint úgy kell eljárni, hogy ne lehessen azonosítani sem azt, hogy ki adott le szavazatot, sem pedig a képviselők pártállását. Göndör István, az MSZP frakcióigazgatója azt közölte: kezdeményezték, hogy a kormánypárti és az ellenzéki képviselők külön-külön urnába dobhassák be szavazócéduláikat, de a Fidesz ezt a javaslatukat elutasította.
2009.06.22. 15:53
 
 
Az Európai Unió Háza előtt demonstráltak a tejtermelők Budapesten
A tejtermelő ágazat kilátástalan helyzete miatt demonstrációt tartottak a gazdák az Európai Unió Háza előtt hétfőn Budapesten. A demonstráción - amelyen több száz tüntető és egy szarvasmarha vett részt - Istvánfalvi Miklós, a Tej Terméktanács elnökhelyettese elmondta: a jelenleg kialakult helyzetért elsősorban az Európai Unió a felelős, mivel a tejkvóták emelése miatt Magyarországon másfél év alatt 95 forintról 55 forintra esett a tej kilónkénti felvásárlási átlagára. A demonstráció keretében a tejtermelő gazdák petíciót adtak át az Európai Unió képviselőinek, ebben arra kérik az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja felül azokat a döntéseit, amelyek a tejágazatot válságba sodorták.
2009.06.22. 15:25
 
Párizsban is megjelent az új vírus, bezártak egy iskolát
A francia egészségügyi hatóságok csütörtökig bezártak egy általános iskolát Párizs XV. kerületében, miután hét tanulót megbetegített az új típusú influenzavírus. Az iskolában tanuló egyik 10 éves kislányról pénteken mutatták ki a laborvizsgálatok, hogy egy Nagy-Britanniában tett utazás során megfertőződött a H1N1-es vírussal. Ez volt az új típusú influenza okozta első megbetegedés Párizsban. A vizsgálatok azóta kimutatták, hogy a kislány hat osztálytársa is elkapta a fertőzést, így összesen hét H1N1-es vírussal megfertőződött beteget tartanak számon a francia fővárosban - közölte hétfőn a prefektúra.
2009.06.22. 15:14
 
 
Új vírus: tesztelik a Kínában kifejlesztett első vakcinát
Megkezdték hétfőn a Kínában kifejlesztett első A(H1N1) influenza elleni védőoltás laboratóriumi tesztjeit - közölte az Új Kína hírügynökség. A vakcina várhatóan szeptemberben kerül piacra a tizennégy napos laboratóriumi biztonsági teszt, valamint a júliusban induló, két hónaposra tervezett klinikai próbák után. A Hualan Biological Engineering elnevezésű vállalat június 3-án kapta meg az új vírustörzset az Egészségügyi Világszervezet egyik referencialaboratóriumától. A Henan tartományban működő gyártócég 90 ezer dózist már előállított, ám akár napi 600 ezer adagot is képes gyártani az engedélyezés után - jelentette be a cég képviselője. A klinikai próbák tervét a kínai állami élelmiszer- és gyógyszerügyi hatóság hagyta jóvá.
2009.06.22. 15:07
 
 
Sandra Bullock lenyomta a Másnaposokat a hétvégén
A Sandra Bullock főszereplésével készült romantikus komédia, a Nász-ajánlat első helyen végzett az amerikai mozikban a hétvégén, maga mögé utasítva a sokáig listavezető Másnaposok című vígjátékot, valamint a Pixar új animációs-filmjét, a Felt. A Disney készítette mozi, amelyben a Sandra Bullock által megformált erőszakos főnökasszony vízum-okokból elveteti magát jobb sorsra érdemes asszisztensével, 34,1 millió dolláros bevételt hozott a vasárnap nyilvánosságra hozott adatok szerint.
2009.06.22. 14:47
 
 
Bokros Lajos az új konzervatív csoporthoz csatlakozik az EP-ben
Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti (EP) képviselője az új konzervatív frakcióba ül be az Európai Parlamentben - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője hétfőn az MTI-nek. Az MDF-es politikus közölte: az új csoport és az MDF között értékazonosság áll fent. Az MDF közleményt is küldött, melyben úgy fogalmaz: az Európai Unió nyolc különböző államának jobbközép EP képviselői hétfőn bejelentették, hogy megalakítják az Európai Parlament új, Európai Konzervatívok és Reformerek nevű csoportját. Ezek a pártok jelenleg 55 EP-képviselővel alkotják a csoport magját, mely várhatóan az EP negyedik legnagyobb frakciója lesz - írják.
2009.06.22. 14:46
 
 
MNB: nem változott a jegybanki alapkamat
Nem változtatott a jegybanki alapkamat 9,5 százalékos szintjén a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa hétfői ülésén. A döntés megfelelt az elemzői várakozásoknak. A monetáris tanács tavaly októberben 8,5 százalékról 11,5 százalékra emelte az alapkamatot, majd november 24-én, december 8-án és december 22-én 0,5-0,5 százalékponttal csökkentette. A január 20-i kamatdöntő ülésen újabb 0,5 százalékponttal mérsékelték az alapkamatot, így alakult ki a jelenleg érvényes 9,5 százalékos kamat. Az év végére az elemzői konszenzus szerint 8,5 százalékos lehet az alapkamat, amely jövő év végére 6,9 százalékra csökkenhet.
2009.06.22. 14:02
 
A SkyEurope szerint nem fizetésképtelen a cég
A SkyEurope nem fizetésképtelen, de a pénzügyi helyzet rendezése érdekében hitelezői védelmet kért és kapott az illetékes szlovák bíróságtól, amelyet meg is kapott, és jelenleg is potenciális befektetőkkel tárgyal - közölte az MTI-vel egy, az ezzel ellentétes külföldi hírügynökségi hírre reagálva a SkyEurope hétfőn. A hitelezői védelmet a szlovák bíróság akkor hagyja jóvá, ha úgy ítéli meg, hogy a menedzsmentnek életképes üzleti terve van. Ennek megfelelően a SkyEurope mintegy 3 hónapos "türelmi időt" élvezhet, ameddig pótlólagos befektetési lehetőségeket keres és átstrukturálja pénzügyi kötelezettségeit - tette hozzá Zboray András, a cég kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.
2009.06.22. 14:00
 
Európa Liga sorsolás: a Haladás kazah riválist kapott
A szombathelyi Haladás a kazah Irtis Pavlodar csapatával találkozik a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójában. Az európai szövetség (UEFA) hétfői sorsolása alapján a párharc első mérkőzésére Szombathelyen kerül sor július 2-án, a visszavágót pedig Kazahsztánban játsszák egy héttel később.
2009.06.22. 13:40
 
Elmaradhat a költségvetés remélt többletbevétele
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) szerint az általános forgalmi adó július 1-jei emelését követően a költségvetés remélt többletbevételei előreláthatóan elmaradnak, mivel mind a gazdaság teljesítménye, mind a lakossági fogyasztás meredeken esik vissza. A szakmai szervezet hétfői közleményében felhívja a figyelmet, hogy az áfa megemelésével előbb-utóbb növekedni fognak a fogyasztói árak is, mivel sem a kereskedőknek, sem a gyártóknak nincs tartalékuk ennek kigazdálkodására. A KSH legutolsó adataira hivatkozva az OKSZ emlékeztet, hogy az élelmiszerek kiskereskedelmi fogyasztása az első negyedévben 4,3 százalékkal, márciusban már 8 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakához képest.
2009.06.22. 13:23
 
 
Álarcban esküdött az influenzás pár
Sebészmaszkban és gumikesztyűben esküdött egymásnak örök hűséget egy influenzás pár az Egyesült Államokban. Az esküvő előtt két nappal tudták meg mindketten, hogy megkapták a kórt. Bár a pár lemondta volna az eseményt, az orvosok biztosították őket, hogy nem jelentenek komoly veszélyt a násznépre. Ennek ellenére igencsak megtartották a "három lépés távolságot" - bő 3 méternyit - minden rokontól és baráttól az egész esküvőn és lakodalmon. A pár egyébként a betegség első tüneteinél - hányás - még viccelődött, hogy biztos "disznókórosak". Akkor még nem tudták, hogy a kezdetben - tévesen - sertéseknek tulajdonított influenzát kapták el.
2009.06.22. 13:02
 
 
Emelkedik a gázolaj ára
Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán, a benziné nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A Mol egy hete 4-4 forinttal forinttal növelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani változással a gázolaj ára literenként átlagosan 270 forintra nő, a benziné pedig 290 marad. Ha a következő hetekben nem csökken drasztikusan a benzin tőzsdei ára, július elseje után az áfa és a jövedéki adó növekedése miatt biztosan 300 forint fölötti lesz a 95-ös kiskereskedelmi átlagára.
2009.06.22. 12:38
 
 
BL-sorsolás: a svéd Kalmarral találkozik a Debrecen
A svéd Kalmar FF lesz a magyar bajnok Debrecen ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. Az európai szövetség (UEFA) hétfői sorsolása alapján a DVSC-TEVA hazai pályán játssza a párharc első mérkőzését július 14-én vagy 15-én, a visszavágóra pedig Svédországban kerül sor egy héttel később. A párharcok győztesei (17 csapat) a harmadik selejtező körbe jutnak, melynek sorsolását július 17-én tartják. A főtáblára kerülésért zajló negyedik forduló sorsolását augusztus 7-én rendezik. A főtáblára öt csapat jut fel a bajnokok selejtezősorozatából.
2009.06.22. 12:33
 
Nőtt a mobilinternetezők száma, de csökkent az adatforgalom
Május végére 42 ezerrel, 607 ezerre emelkedett a három magyarországi szolgáltató mobilinternet-előfizetéseinek száma, ám mivel az adatforgalom a felhasználói kör bővülésénél kisebb mértékben nőtt, egy előfizetőre vetítve májusban is csökkent a forgalmazott adatok mennyisége - derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) mobilinternet-gyorsjelentésből. Rekord mértékben, 26 ezerrel nőtt az olyan SIM-kártyák száma, amelyeken az előző három hónapban zajlott adatforgalom, így május végén 502 ezer aktív kártya volt forgalomban. Májusban a felhasználók az áprilisi 743 ezer gigabyte után 763 ezer gigabyte adatot forgalmaztak, de az egy előfizetőre jutó átlagos adatforgalom 1,56-ról 1,52 gigabyte-ra csökkent.
2009.06.22. 12:21
 
 
Obama is ott lesz a 2010-es foci vb megnyitóján
Barack Obama amerikai elnök is a helyszínen tekinti meg a jövő évi labdarúgó-világbajnokság johannesburgi nyitóünnepségét. "Ha a naptára megengedi, ott lesz június 11-én a Soccer City Stadionban" - mondta a kenyai származású politikusról Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) vezetője. A 2010-es vb-ről szólva a svájci sportdiplomata megígérte, hogy az ugyancsak a Dél-afrikai Köztársaságban zajló Konföderációs Kupa tapasztalatai alapján "nagyon jó" tornát láthatnak majd a nézők.
2009.06.22. 12:19
 
 
Főbíróválasztás: az MSZP-nek B és C terve is van
Az MSZP-frakciónak B és C terve is van arra, hogy a parlamenti főbíróválasztásnál bebizonyítsa, tartotta a szavát, és igennel voksolt Baka Andrásra - mondta Mesterházy Attila frakcióvezető hétfőn Budapesten újságíróknak, a képviselőcsoport ülése után. A politikus nem kívánt részleteket elárulni arról, hogyan tudják ezt bebizonyítani. Mesterházy Attila azután beszélt erről, hogy a házbizottságban nem támogatták az MSZP azon javaslatát, hogy zárt ülésen, nyílt szavazással válassza meg a Legfelsőbb Bíróság elnökét az Országgyűlés. A frakcióvezető azt mondta, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy még egyszer ne fordulhasson elő az a helyzet, hogy nem tudják feketén-fehéren bizonyítani: tartották a szavukat.
2009.06.22. 12:16
 
 
Főbíróválasztás: a Fidesz-KDNP nem támogatta a zárt ülést
Elutasította a Fidesz-KDNP-frakciószövetség, hogy zárt ülésen, nyílt szavazással döntsenek a főbírójelölt személyéről az MSZP-frakció javaslatának megfelelően - mondta Szili Katalin házelnök a házbizottság rendkívüli ülése után hétfőn az MTI-nek. Szili Katalin hozzátette: az MSZP javaslata szerint a zárt ülésen gombnyomással szavaztak volna Baka András személyéről, majd a zárt ülés döntését hozták volna csak nyilvánosságra. A zárt ülés elrendeléséhez a parlament kétharmados többségének támogatása kellene, a nyílt szavazáshoz a házszabálytól kellene eltérni, de a Fidesz és a KDNP egyiket sem támogatta, SZDSZ pedig nem nyilatkozott - hangsúlyozta a házelnök.
2009.06.22. 11:55
 
 
A Fidesz támogatja Baka Andrást
Igennel szavaz a Fidesz-KDNP frakciószövetség a Legfelsőbb Bíróság elnökének jelölt Baka András megválasztására hétfőn - jelentette be Navracsics Tibor frakcióvezető, miután a képviselőcsoport ülésén meghallgatták a jelöltet. A frakcióvezető azt mondta: három ellenszavazattal és nyolc tartózkodással a 142 képviselő túlnyomó többsége úgy döntött, hogy igennel szavaznak, továbbra is támogatni fogják Baka Andrást, ahogy az eddigi négy alkalommal is támogatták a köztársasági elnök jelöltjét. Kérdésre válaszolva hozzátette: volt olyan indítvány, amely lelkiismeretei szavazást javasolt, lehet, hogy a három nemmel szavazó között volt, aki inkább lelkiismereti szavazást szeretett volna, de kötelező igent fogadott el frakciószövetség.
2009.06.22. 11:35
 
 
Közel 40 ezren haltak meg tavaly közúti balesetben az EU-ban
Csökkent tavaly a halálos közúti balesetek áldozatainak száma az Európai Unióban, de az EU még mindig messze van attól a céljától, hogy jövőre már csak feleannyi legyen a haláleset, mint az évtized legelején - derül ki az úgynevezett Európai Közbiztonsági Tanács éves jelentéséből. A hétfőn Brüsszelben közzétett adatok szerint tavaly 39 ezer halálos áldozattal jártak az autó-, kerékpáros- és gyalogosbalesetek uniós szinten. 2001-ben még 54 400 haltak meg közúti balesetben. Magyarországon 2001-ben 1239-en, tavaly 996-an vesztették életüket az utakon. A 20 százalékos csökkenés mindazonáltal elmarad a 28 százalékos uniós átlagtól.
2009.06.22. 11:32
 
 
Nézőpont Intézet: két út áll az MSZP előtt
Az MSZP előtt két út áll: új, fiatal politikust jelöl miniszterelnöknek az áprilisi konszenzus felrúgásával, vagy a "biztonsági forgatókönyv" szerint a Lendvai-Szekeres-Kiss trojka ajánl jelöltet a kongresszusnak - áll a Nézőpont Intézet elemzésében. Az intézet emlékeztet rá: az MSZP több, egymással versengő erőcsoport dinamikus egyensúlyára épülő szervezet, ezért "eddig csak az a vezető volt hosszú távon is sikeres a szocialisták élén, aki egyszerre tudott e platformok többségének érdekeit szem előtt tartva lavírozni úgy, hogy közben a párt hagyományos szavazóit sem idegenítette el".
2009.06.22. 11:28
 
Átcsoportosítják a fővárosi büdzsét a Margit híd felújításának pluszköltségére
Költségvetési átcsoportosítások elfogadását javasolja a Margit híd felújításához szükséges további több mint 17 milliárd forint biztosításához a Főpolgármesteri Kabinet a Fővárosi Közgyűlésnek - ismertették a testület hétfői ülésének résztvevői. A kabinet elvetette azt az elképzelést, hogy a következő két évben újabb hitellel biztosítsák ezt a pénzt. A városvezetés elé már alternatívaként sem került az a korábban felmerült javaslat, hogy az 1-es és a 3-as villamos vonal meghosszabbításának elhagyásával teremtsék elő a hiányzó pénz nagy részét.
2009.06.22. 11:14
 
 
F1: Ecclestone mindenáron megakadályozna egy rivális bajnokságot
Minden lehetséges eszközzel meg akarja akadályozni egy rivális bajnokság beindítását Bernie Ecclestone, a Forma-1 irányítója. "Harmincöt évet és még többet áldoztam az életemből a Forma-1-re. Felbomlott a házasságom miatta, ezért átkozottul nem hagyom, hogy minden összeomoljon egy semmiség miatt. Ha elemezzük a problémákat, kiderül, hogy nincs köztük olyan, amelyet ne lehetne könnyedén megoldani" - nyilatkozott a The Times című lapnak a 78 éves brit üzletember. Az F1 jogtulajdonosa hozzátette, amennyiben a Forma-1-es csapatok többségét tömörítő szervezet (FOTA) valóban elkezd előkészíteni egy rivális sorozatot, perek özöne kezdődhet.
2009.06.22. 11:08
 
 
Agyonlőtte apját egy hatéves fiú apák napján
Véletlenül agyonlőtte egy 6 éves fiúcska katona apját éppen apák napján a Fülöp-szigeteken. Az apa ráadásul veszélyes bevetésről tért haza, muszlim lázadók ellen kellett harcolnia. Azt sértetlenül megúszta. Apák napjára kapott eltávozási engedélyt, hogy együtt lehessen fiával. Vasárnap reggel megkérte fiát, hogy vigye oda neki szolgálati pisztolyát. A gyerek mielőtt átnyújtotta volna, kiürítette a fegyver tárát - ahogy apja tanította neki -, ám egy golyó a csőben maradt. A fiúcska ezek után játékosan apjára fogta a fegyvert, elsütötte, és legnagyobb döbbenetére az el is sült, hasba találva apját. A 45 éves férfi belehalt sérülésébe.
2009.06.22. 11:00
 
 
Cseh Lászlóék is csodadresszben úszhatnak
Engedélyezte a FINA, a Nemzetközi Úszószövetség az összes olyan, úgynevezett csodadressz használatát, amelynek módosítását és felülvizsgálatát még májusban rendelte el. A FINA illetékes szakértői testülete hétfőn áldását adta többek között az Arena cég X-Glide elnevezésű versenyruhájára is, amelyet a legjobb magyar úszók már teszteltek - tájékoztatta Kiss László szövetségi kapitány az MTI-t. A próbák rendkívül jó tapasztalatokat hoztak, a tavaly Pekingben három számban olimpiai ezüstérmes Cseh László is dicsérte az új dresszt, amelyet immár a július végi-augusztus eleji római világbajnokságon is használhatnak a magyar válogatott tagjai.
2009.06.22. 10:53
 
 
Több mint kétmilliárdos adócsalást derítettek föl a vámosok
Két ügyben összesen 2,6 milliárd forint elkövetési értékű adócsalást derítettek föl a vámosok Bács-Kiskun megyében; az elmúlt két hét során végrehajtott akciókban tizenhárom embert vettek őrizetbe - közölte Török Árpád, a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának parancsnoka Szegeden. A házkutatások során készpénzt és nagy értékű luxusautókat, ingatlanokat foglaltak le. A bűncselekményeket hosszabb ideje összehangoltan működő, hierarchikusan felépülő bűnszervezetekben követték el a gyanúsítottak - mondta az őrnagy a regionális parancsnokság történetének legnagyobb elkövetési értékű felderítésekről tartott sajtótájékoztatón.
2009.06.22. 10:45
 
 
Az iráni Őrök Tanácsa szerint 50 körzetben adtak le több voksot
Az iráni Őrök Tanácsa elismerte, hogy a június 12-i elnökválasztás során 50 szavazókörzetben több voksot adtak le, mint amennyi szavazásra jogosult volt - jelentette hétfőn az iráni állami tv a testület szóvivőjére hivatkozva. Ugyanakkor a szóvivő hangsúlyozta: ennek a szabálytalanságnak "nem volt jelentős befolyása" a választás végső kimenetelére, amelynek értelmében az eddigi elnök, Mahmúd Ahmadinezsád kapott újabb négyéves mandátumot. Az ellenzéki jelöltek éppen e visszásságok miatt emeltek kifogást az Őrök Tanácsánál a választás végeredményének ügyében. A szóvivő azonban kijelentette: a testület előzetes vizsgálatai szerint nem 170 körzetben észlelték ezt a rendellenességet, mint azt a panaszosok állították, hanem csupán 50-ben.
2009.06.22. 10:40
 
Csődvédelembe menekült a SkyEurope
Fizetésképtelenséget jelentett és csődvédelembe menekült a SkyEurope. A szlovák légitársaság hétfői közleménye szerint az illetékes szlovák bíróság megindította a SkyEurope Airlines a. s. átszervezését célzó eljárást. A társaság szerint az eljárás védelmet biztosít a hitelezőkkel szemben és nagyban hasonlít az amerikai csődtörvény 11. fejezetében leírt, Chapter 11 néven ismert reorganizációs csődvédelemhez. Ezt a megoldást jellemzően akkor választják bajba jutott cégek, ha bíznak abban, hogy az újjászervezést követően folytatni tudják tevékenységüket. A SkyEurope közleménye szerint az átszervezésről végzett hivatalos szakértői vizsgálat pozitív eredményt hozott.
2009.06.22. 10:05
 
 
Közel 40 ezren haltak meg tavaly közúti balesetben az EU-ban
Csökkent tavaly a halálos közúti balesetek áldozatainak száma az Európai Unióban, de az EU még mindig messze van attól a céljától, hogy jövőre már csak feleannyi legyen a haláleset, mint az évtized legelején - derül ki az úgynevezett Európai Közbiztonsági Tanács éves jelentéséből. A hétfőn Brüsszelben közzétett adatok szerint tavaly 39 ezer halálos áldozattal jártak az autó-, kerékpáros- és gyalogosbalesetek uniós szinten. 2001-ben még 54 400 haltak meg közúti balesetben. Magyarországon 2001-ben 1239-en, tavaly 996-an vesztették életüket az utakon.
2009.06.22. 09:58
 
 
Szávay egy helyet javított a női tenisz-világranglistán
Szávay Ágnes egy helyet javítva egy héttel ezelőtti pozícióján a 28. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, melyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint Czink Melinda maradt az 54. A két magyar wimbledoni ellenfelei közül a belga Kirsten Flipkens (Szávay) jelenleg a 110., a francia Amélie Mauresmo (Czink) pedig a 17. a rangsorban.
2009.06.22. 09:35
 
 
Csökkent Magyarország népességszáma
A természetes népességfogyás következtében 2009 első négy hónapjában 14.811-el csökkent Magyarország lélekszáma, a becsült népességszám április végén 10 millió 21 ezer volt - áll a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb jelentésében. Az előzetes adatok szerint az idén januártól április végéig 31.257 gyermek született, 1,9 százalékkal (610-zel) kevesebb, mint egy évvel korábban. A halálozások száma átlépte a 46 ezret, ami 1,2 százalékos (526) emelkedést jelent az előző év hasonló időszakához képest. A házasságkötések száma az év első két hónapjában és áprilisban alacsony szinten stagnált, márciusban viszont jelentősen visszaesett az egy évvel korábbihoz képest.
2009.06.22. 09:28
 
 
Bajnai Gordon Izraelbe és a palesztin területekre utazik
Izraelbe és a ciszjordániai Rámalláhba utazik hivatalos látogatásra Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn este. A kormányszóvivő tájékoztatása szerint az utazás fő apropója az, hogy Magyarország és Izrael húsz éve vette fel újra egymással a diplomáciai kapcsolatokat. Bajnai Gordon kedden hajnalban érkezik Izraelbe. Aznap találkozik Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel, Simon Peresz államfővel, Reuven Rivlin parlamenti elnökkel valamint az ellenzéki Kadima párt vezetőjével Cipi Livni, volt külügyminiszterrel is.
2009.06.22. 09:00
 
 
Lezuhant repülőgép: eddig 11 áldozat személyazonosságát állapították meg
A június 1-re virradóra az Atlanti-óceánba zuhant Air France repülőgépen meghalt áldozatok közül eddig tizenegy személyazonosságát állapították meg a törvényszéki orvosok. A vasárnap ismertetett közlés szerint öt brazil férfi és öt brazil nő, valamint egy nem brazil férfi holttestét tudták azonosítani. Ez utóbbi állampolgárságát nem hozták nyilvánosságra, mint ahogy - a családok kérésére - a brazil áldozatok kilétét sem. Személyazonosságukat fogazatuk, ujjlenyomatuk és DNS-vizsgálatok alapján állapították meg. A keresőalakulatok szerdáig ötven tetemet emeltek ki a tengerből. Az áldozatok azonosítását az észak-brazíliai Recifében végzik.
2009.06.22. 07:41
 
 
Orbán: nem készülök kétharmados győzelemre
Orbán Viktor nem készül kétharmados győzelemre az országgyűlési választásokon, de ha mégis megszerzik, nem fog "félreugrani". A Fidesz elnöke vasárnap a storytv Esti Frizbi című műsorában a lerövidített gyessel, illetve a megszüntetett 13. havi nyugdíjjal kapcsolatban kifejtette: kormányra kerülésük esetén a gyest biztosan vissza fogják emelni három évre, a nyugdíj azonban egy nagyobb tétel, "ott óvatosabban kell eljárni, (...) először a gazdaság motorjait meg kell indítani". Kiemelte, hogy véleménye szerint az állami bürokrácia leépítése, valamint az adócsökkentés a két legfontosabb teendő.
2009.06.22. 07:30
 
 
Felszínre hozták a barlangba csúszott lányt
Felszínre hozták azt a 16 éves lányt, aki vasárnap este belecsúszott egy bükki barlangba, sérülései nem súlyosak, kórházba szállították - tájékoztatta a mentőszolgálat az MTI-t hétfőn reggel. A mentőket vasárnap este nyolc óra előtt riasztották, a lányt a barlangi mentők hétfő reggel fél hat előtt hozták a felszínre - közölte Sütő Katalin, a mentőszolgálat ügyeletvezető főorvosa. Állapota nem súlyos, a mentők felkar, mellkasi és medencesérüléssel kórházba szállították - tette hozzá. A lány a Bükk egyik víznyelő barlangjába, a Jávorkúthoz közeli Szepesi-zsombolyba csúszott bele. A szerencsétlenül járt emődi fiatalt vasárnap 23 óra tájban érték el, kimentésében csaknem harmincan vettek részt.
2009.06.22. 07:00
 
 
Kajak-kenu válogató: Kovács és Janics is négy számban indulhat az Eb-n
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége elfogadta a kapitány, Storcz Botond előterjesztését a csütörtökön rajtoló, brandenburgi Eb-n induló csapattal kapcsolatban. A szegedi válogatón 500 m egyesben és párosban is győztes Kovács Katalin az egyes indulás mellett döntött, így párosban a Maty-éren ezen a távon másodikként záró Kozák Danuta, Szabó Gabriella duó szállhat vízre. Az olimpiai távú (500 m-es) négyes egységben Csipes Tamara, Medveczky Erika, Benedek Dalma és Janics Natasa képviseli majd a magyar színeket. Az egyes és páros számokban a szegedi győztesek állhatnak majd rajthoz, a női 200 m-es négyesben Paksy, Fazekas, Kovács és Janics ülhet majd a hajóba. Az Eb-n debütáló 4x200 m-es váltóra Paksyt, Janicsot, Kozákot és Hegyit jelölte a kapitány.
2009.06.21. 20:34
 
 
Férfi kézilabda Eb-selejtező: csodálatos magyar győzelem
Kijutott a januári ausztriai Európa-bajnokságra a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután vasárnap a selejtező utolsó fordulójában álomszerű játékkal 30-19-re nyert Szlovákiában, ezzel csoportjában a horvátok mögött a második helyen végzett. 4. csoport, utolsó játéknap: Szlovákia-Magyarország 19-30 (6-17). A magyaroknak pontot kellett szerezniük ahhoz, hogy ott legyenek az Eb-n, mivel június 10-én, Szombathelyen nagy meglepetésre a szlovákok győztek 30-29-re. Vasárnap nem sokáig kellett izgulni, Hajdu János szövetségi kapitány együttese ugyanis már az első félidőben hengerelt, s bár a második játékrész elején semmi sem jött össze neki, sikerült túljutnia a kritikus szakaszon, így végül Eb-részvételt érő KO-sikert aratott.
2009.06.21. 17:45
 
Verrasztóék vasárnap is dobogóra állhattak Párizsban
Gyors egymásutánban kétszer is szólították a Verrasztó testvérpárt a párizsi, nemzetközi úszóverseny vasárnapi eredményhirdetései során: előbb Evelyn nyerte meg a 200 m vegyes fináléját, majd közvetlenül ez után bátyja, Dávid végzett a második helyen ugyanennek a számnak a döntőjében. A húg országos csúcsának (2:11.04 p) a közelében teljesítve, 2:11.64 perccel diadalmaskodott az Európa-csúcsot (2:09.37) tartó francia Camille Muffat előtt, aki 2:12.93-mal lett második. Verrasztó Dávid, aki nagy küzdelemben maradt alul a brazilok klasszis úszójával, Thiago Pereirával szemben, 2:01.50 perc alatt, egyéni legjobbját megközelítve ért célba és szerzett ezüstérmet.
2009.06.21. 17:31
 
 
Az RMDSZ saját jelöltet indít a román elnökválasztásokon
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) saját jelöltet kíván indítani az őszi elnökválasztásokon - erre a döntésre jutott a hétvégén Kolozsváron a Területi Elnökök Konzultatív Tanácsa (TEKT). Markó Béla, a szövetség elnöke a tanácskozás után a sajtónak elmondta: a jövő héten még zajlanak az egyeztetések, de a területi szervezetek elnökeinek elsöprő többsége azon az állásponton van, hogy a szövetségnek kell jelöltet indítania. A jelölt személyére vonatkozóan több név is felmerült, döntést azonban a jövő hétvégén Marosvásárhelyen összeülő Szövetségi Állandó Tanács (SZÁT), illetve a Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) hoz majd.
2009.06.21. 17:29
 
 
Kajak-kenu válogató: Kovács verhetetlen volt
Kovács Katalin negyedik győzelmét is begyűjtötte vasárnap a szegedi Maty-éren rendezett kajak-kenu HP Kupa Eb- és vb-válogatón: azután, hogy pénteken 1000 m egyesben, majd szombaton 500 m egyesben és párosban is nyert, a zárónapon 200 m párosban - Janics Natasával - lett első. A Domino Honvéd 23-szoros világbajnok kajakosa minden számban diadalmaskodni tudott a hétvégén, amelyben elindult.
2009.06.21. 17:12
 
 
Mosley visszakozik, mégsem perel az FIA
A péntekihez képest vasárnap már jóval békülékenyebb hangot ütött meg Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, aki a Brit Nagydíjon azt mondta: a szervezet inkább tárgyalna a nyolc "renitens" Forma-1-es csapattal, mintsem perelné őket. "Folyamatosan egyeztetünk, csak idő kérdése, és minden rendben lesz - mondta Silverstone-ban a brit sportvezető. - Azt hiszem, közel vagyunk a megállapodáshoz, hiszen csak néhány apróság állja útját a megegyezésünknek. Mi készek vagyunk ezeket tisztázni."
2009.06.21. 16:39
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047[2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista