2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Visszavonta panaszát Mohszen Rezai konzervatív iráni elnökjelölt
Visszavonta a június 12-i iráni elnökválasztás során tapasztalt szabálytalanságok elleni panaszát Mohszen Rezai konzervatív jelölt. A szavazáson harmadik helyen végzett Rezai arra hivatkozott, hogy a hatóságoknak kevés idejük van a történtek kivizsgálására - tartalmazza az Őrök Tanácsának küldött levél, amelyet szerdán az IRNA hivatalos hírügynökség idézett. A jelölt, aki egykor a Forradalmi Gárdisták parancsnoka volt, hivatkozott az ország politikai, biztonsági és társadalmi helyzetére is, amely érzékeny és döntő szakaszba jutott. Szerinte ez sokkal fontosabb, mint a választások és saját felelősségvállalása mellett a többi ellenzéki jelöltet is önmérsékletre szólította fel.
2009.06.24. 07:25
 
 
Tenisz, Wimbledon: Szávay Ágnes is kiesett
Az esélyesebb Szávay Ágnes az első fordulóban két szettben, 87 perc alatt vereséget szenvedett a világranglistán 110. belga Kirsten Flipkenstől a wimbledoni teniszbajnokságon. A 30. helyen kiemelt magyar játékos - aki a torna előtt úgy nyilatkozott, hogy célja a legjobb nyolc közé kerülés - rendkívül gyengén játszott, rengeteg ki nem kényszerített hibát vétett. Váratlan veresége azt jelenti, hogy egyesben már a legjobb 64 között sem lesz magyar versenyző. Eredmény: 1. forduló (a 64 közé jutásért): nők: Flipkens (belga)-SZÁVAY (30.) 7:5, 6:4.
2009.06.24. 07:05
 
 
Bajnai Gordon palesztin vezetőkkel tárgyal
Palesztin vezetőkkel, Szalám Fajjád kormányfővel és Rijád al-Malki külügyminiszterrel tárgyal szerdán Rámalláhban Bajnai Gordon miniszterelnök. Kedden izraeli látogatáson járt: Benjamin Netanjahu kormányfővel és Simon Peresz államelnökkel is találkozott, illetve ellátogatott a jeruzsálemi Jad Vasembe, azaz a holokausztmúzeumba.
2009.06.24. 07:00
 
 
Az új főbíró folyamatosságot ígért az igazságszolgáltatásban
Folyamatosságot ígért az igazságszolgáltatásban Baka András, a Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács új elnöke a Magyar Televízió Az Este című műsorában kedden. "Nem tervezek leszámolást, elszámolást (...) folyamatosságot ígérek és ebből szeretnék építkezni" - mondta a parlament által hétfőn megválasztott új főbíró. Az ítéletek politikamentesek, viszont a bírói munka természete olyan, hogy az ítéleteket a nyilvánosságban rögtön magyarázni kezdik - hangsúlyozta kérdésre válaszolva Baka.
2009.06.24. 07:00
 
 
Drogrendelés rendőrtől
Véletlenül rendőrtől rendelt kábítószert mobiltelefonos SMS-ben egy férfi az Egyesült Államokban. Nem kapta meg. Mivel a rendőr nem ismerte az illetőt, és azt sem tudta, hogy komoly-e a szándék, vagy csak viccel vele valaki, megbeszélte az üzenet küldőjével, hogy találkozzanak egy bevásárló központban. Ott aztán kiderült, hogy komoly a vevő, aki még komolyabb lett, amikor a rendőr letartóztatta.
2009.06.24. 06:55
 
 
Obama: nem kell újabb gazdaságösztönző csomag
Az amerikai elnök nem tart szükségesnek egy újabb gazdaságösztönző tervet, annak ellenére sem, hogy az amerikai gazdaságban még válságban van. Fehér házi sajtóértekezletén Barack Obama elmondta: több idő kell a korábbi, összesen 787 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomag hatékonyságának értékeléséhez. Úgy vélte, hogy e nélkül a recesszió "még súlyosabb" lenne. Ezzel kapcsolatban utalt arra is, hogy a munkanélküliség az idén valószínűleg meghaladja a 10 százalékot, bár - mint elismerte - korábban maga is azt jósolta, hogy a mutató nem kerül 8 százalék fölé.
2009.06.23. 21:39
 
 
Tenisz, Wimbledon: Czink Melinda búcsúzott
Czink Melinda az első fordulóban vereséget szenvedett a 17. helyen kiemelt, 2006-os győztes francia Amélie Mauresmótól a wimbledoni teniszbajnokságon. Eredmény: 1. forduló (a 64 közé jutásért): nők: Mauresmo (francia, 17.)-CZINK 6:1, 4:6, 6:2. Az első, 19 percig tartó szettben a 29 éves Mauresmo valósággal átgázolt rengeteget hibázó magyar ellenfelén, így 6:1-gyel hozta azt. A folytatásban óriásit javult Czink játéka, 2:2 után kétszer is elvette Mauresmo adogatását, és a magyar játékos 6:4-re hozta a játszmát. A záró felvonásra Czink elfáradt, ziccereket hibázott, míg Mauresmo főként kiváló első adogatásainak köszönhetően gyűjtötte a pontokat, s végül a negyedik meccslabdáját értékesítve, 89 perc alatt jutott be a legjobb 64 közé.
2009.06.23. 21:14
 
 
A munkanélküliség a legégetőbb társadalmi probléma világszerte
A munkanélküliség a legégetőbb társadalmi probléma világszerte a Szonda Ipsos felmérése szerint. A globális fogyasztói bizalom másfél éves tartós zuhanás után végre stabilizálódni látszik, bár eközben a háztartások háromnegyede kénytelen volt szorosabbra húzni a nadrágszíjat és visszafogni a kiadásait. Az Ipsos csoport huszonhárom országban készített online felmérést 2009 áprilisában. A Magyarország részvételével folyó kutatásban - amelyben most először vehettek részt magyar válaszadók - 23 ezren válaszoltak a feltett kérdésekre. A közel két tucat ország a világ gazdasági teljesítményének több mint háromnegyedét adja.
2009.06.23. 20:30
 
 
Elnököt választottak az Európai Parlament frakciói
Az Európai Parlament két legnagyobb frakciója újjáválasztotta kedden az elnökét, s ismét alelnöki megbízatást kapott a néppárti csoportban Szájer József, a Fidesz delegációvezetője. A legerősebb blokk, az Európai Néppárt frakciójának élére egyetlen jelöltként az eddigi pártelnök, Joseph Daul francia konzervatív politikus került, és szintén egyetlen jelöltként választották újjá a szocialisták frakcióvezetőjévé a német Martin Schulzot. Szájer József a néppárti szavazást megelőző felszólalásában hangsúlyozta, hogy a minden helyzetben kiutat találó, kreatív magyar szellemet szeretné képviselni az európai politikában - tájékoztatta az MTI-t sajtóközleményében a magyar néppárti fideszes delegáció.
2009.06.23. 19:53
 
 
Az IMF jóváhagyta a hitelkeret újabb részletének lehívását
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden Washingtonban jóváhagyta a magyar készenléti hitelkeret újabb részletének lehívását, tájékoztatta a pénzintézet az MTI-t. Az IMF igazgatósága aznapi ülésén elfogadta a hitelszerződés második felülvizsgálatának eredményét, ezáltal jóváhagyta az újabb, 1,43 milliárd eurós hitelrészletet, amelyet Magyarország azonnal lehívhat. A 17 hónapos hitelkeretben az IMF az új részlettel együtt eddig összesen 8,4 milliárd eurót hagyott jóvá Magyarországnak.
2009.06.23. 19:18
 
 
Bajnai: tanulni kell a múltból
Bajnai Gordon szerint tanulni kell a múltból, hogy az soha ne ismétlődhessen meg, és ebben a kormány nagyon elkötelezett. A miniszterelnök erről hivatalos izraeli látogatása során beszélt újságíróknak, miután meglátogatta a Jad Vasem holokausztmúzeumot kedden Jeruzsálemben. Bajnai Gordon megerősítette, hogy a Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel folytatott délelőtti megbeszélésükön szóba került a Jobbik tárnyerése. Véleménye szerint a kormány úgy tud tenni az ügyben, hogy támogatja a holokauszt tagadását tiltó törvény elfogadását és szándékuk az is, hogy minden demokratikus párttal összefogva karanténba zárják a szélsőséges eszméket.
2009.06.23. 18:38
 
 
Forma-1: Mosley maradna a FIA elnöki székében
Továbbra is megtartaná elnöki székét Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) első embere. A 69 éves brit sportvezetőt szexbotrányát követően tavaly bizalmi szavazás után választották újra, akkor azt mondta, hogy többet nem száll harcba a posztért. Most azért maradna, mert szeretné megfékezni azt a "lavinát", amelyet a Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet, a FOTA indított el azzal, hogy saját sorozat beindítását tervezi. "Azok a támadások, amelyek az elmúlt időszakban érték a szervezetet, ártanak a Forma-1-nek, de számomra nagy kihívást jelent, és nem fogok meghátrálni" - olvasható Mosley nyílt levelében.
2009.06.23. 18:30
 
Londoni elemzők szerint a vállalatvezetők már derűlátók
Most már általánosságban derűlátó módon ítélik meg a globális vállalati szektor vezetői a következő egy év üzleti kilátásait az egyik vezető londoni gazdaságelemző ház most meghonosított hangulatmérő barométere szerint, amely azonban ágazatonként és térségenként még jelentős eltéréseket mutat. Az Economist Intelligence Unit (EIU) - a világ legnagyobb, nem befektetési banki jellegű gazdasági előrejelző cége - az újonnan indított interaktív, havonta frissített felmérésben a következő tizenkét hónap várható üzleti klímájáról kérdez. A nullától tízig terjedő hangulati skálán - amelyen a tízes osztályzat jelzi a legbizakodóbb megítélést - az átfogó átlag 6,3 pont volt az első felmérésben.
2009.06.23. 18:07
 
 
Vasárnap várhatóan elönti a budapesti rakpartokat a Duna
A szakemberek vasárnapra várják a Duna tetőzést a fővárosi szakaszon az esőzések következtében; a víz elönti a rakpartokat; a III. kerületi védelmi bizottság kedd délutáni ülésén dönt a szükséges óvintézkedésektől. Az Országos Vízjelző Szolgálat előrejelzése szerint a Duna várhatóan vasárnap 700 centiméterrel tetőzik majd Budapest térségében. Ez azt jelenti, hogy előbb a budai, majd a pesti rakpartot is le kell zárni a forgalom elől. Óbuda-Békásmegyer önkormányzata az MTI-t kedden arról tájékoztatta: Bús Balázs polgármester összehívta a védelmi bizottságot, hogy előkészítsék a szükséges óvintézkedéseket.
2009.06.23. 17:36
 
 
Banderas és Huppert is ellátogat Karlovy Vary filmfesztiválra
Antonio Banderas spanyol színész és Isabelle Huppert francia színésznő is ellátogat az idei nemzetközi filmfesztiválra a nyugat-csehországi Karlovy Varyba - közölte Jirí Bartoska, fesztiváligazgató kedden Prágában. Már a múlt héten bejelentették, hogy a fesztivál vendégei között lesz John Malkovich, népszerű amerikai színész-producer. A július 3-án kezdődő nemzetközi filmszemlén, amelyet 44. alkalommal rendeznek meg a híres fürdővárosban, Isabelle Huppert és John Malkovich Kristályglóbuszt kapnak a világ filmművészetéhez való jelentős hozzájárulásukért. A hazai, tehát cseh filmesek közül ezúttal Jan Svankmajer rendező kapja Kristályglóbuszt életműve elismeréseként.
2009.06.23. 17:30
 
 
Nem indul vagyonnyilatkozati eljárás Simorral szemben
Nem rendeli el vagyonnyilatkozati eljárás megindítását Simor András jegybankelnökkel szemben Géczi József Alajos, az Országgyűlés mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottságának elnöke. Az eljárást a fideszes Répássy Róbert kezdeményezte június elején a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke ellen. A mentelmi bizottság szocialista elnöke keddi, az MTI-hez eljuttatott tájékoztatásában azt írta: Simor András a vagyonnyilatkozatát - a házszabály vonatkozó bekezdésében foglaltaknak megfelelően - a kezdeményező által kifogásoltakon is túlmenően kiegészítette, kijavította, megmagyarázta, a pontosításokat pedig a nyilvános vagyonnyilatkozatában feltüntette.
2009.06.23. 17:25
 
 
Megegyezett a pilóták szakszervezete a Malévvel
Megegyezett a Hunalpa, a pilóták szakszervezete a Malév menedzsmentjével, így felfüggesztették a szerdára meghirdetett munkabeszüntetést. Óvári Tamás, a Hunalpa elnöke az MTI-nek kedden délután elmondta, hogy a munkáltatóval jelenleg szövegezik a megállapodást, amelyet a szakszervezet még jogi szakértőivel is átnéz, és ezt követően szignálja azt. Hozzátette: a sztrájk felhívást akkor törlik véglegesen, ha az érdekképviselet is aláírta már a megállapodást.
2009.06.23. 17:15
 
 
Egy pohár vizet fogyasztó mosógép
Környezetbarát mosógépet fejlesztettek ki Nagy-Britanniában: a masina, amely egyetlen pohár vizet használ fel a mosáshoz, már a jövő évben a boltokban lehet. A mosógépet a Leedsi Egyetem szakemberei tervezték, reményük szerint több milliárd liter víz felhasználását lehet majd megtakarítani vele. Vízfelhasználása kevesebb mint egytizede a hagyományos mosógépekének, energia-felhasználása pedig 30 százalékkal kisebb azáltal, hogy a mosóvizet több ezer piciny, újrafelhasználható műanyag golyó váltja fel, amelyek nedves közegben kiválasztják és magukba szívják a piszkot a ruhákból.
2009.06.23. 15:34
 
Nyugati országok tiltakoznak az iráni tüntetőkkel szembeni erőszak miatt
Bekérették a francia, a svéd és a finn külügyminisztériumba kedden az iráni nagykövetet, tiltakozásul a vitatott iráni elnökválasztás eredménye ellen tüntető ellenzékiekkel szembeni erőszak miatt, amelyet Belgium közleményben ítélt el. Az Európai Unió soros cseh elnöksége még hétfőn felszólította az uniós tagországokat, hogy kéressék be külügyminisztériumaikba az iráni nagyköveteket. A felhívásnak engedve a francia külügyminisztériumba kedden - június 15-e óta immár másodszor - bekérették Irán párizsi nagykövetét. Követelték, hogy Teherán maradéktalanul tisztázza a voksolás tisztaságával kapcsolatos kételyeket, s megerősítette: Párizs elítéli a tüntetések "brutális elfojtását", amely "számos áldozatot követelt".
2009.06.23. 15:33
 
Equilor: mikor vegyünk eurót a nyaraláshoz?
Aki még nem vette meg a nyaraláshoz szükséges devizáját, annak érdemes a 280 forint alatti euró árfolyamokat kihasználni - ajánlja az Equilor Befektetési Zrt. A brókercég szerint bár van rá némi esély, hogy a 272-es szintet is megközelítse az euró árfolyama a következő hetekben, inkább annak a veszélye nagyobb, hogy az árfolyam visszapattanjon akár a 290-es értékig is. A pénzpiacokon most valamivel nyugodtabb a helyzet az elmúlt időszakhoz képest, de ettől még napi 4-5 forintos árfolyammozgás is előfordul. A külföldre utazóknak ezért mindenképpen érdemes megfontolni, hogy mikor, milyen árfolyamon és milyen ütemben vásárolják meg a nyaraláshoz szükséges devizát - írja elemzésében a brókercég.
2009.06.23. 15:27
 
 
Oszkó: az IMF-szándéknyilatkozat szerint bevezetendő a vagyonadó
A Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) közötti legújabb szándéknyilatkozat-tervezet egy kitétele szerint egy központi beszedésű, értékalapú, vagyoni típusú adó ésszerűen része kell, hogy legyen a magyar adórendszernek - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter kérdésre válaszolva a Országgyűlés költségvetési bizottságának keddi ülésén. Oszkó Péter elmondta, a szándéknyilatkozat végleges formája a napokban kerül majd nyilvánosságra. Elmondta: az IMF és az Európai Unió által biztosított hitelkeretből eddig 14 milliárd eurót hívott le Magyarország, ebből 8 milliárd euró került felhasználásra, a többi a tartalékokat növeli.
2009.06.23. 15:18
 
 
Nem született megállapodás az MSZP erőcsoportjai között
Nem született megállapodás azon a hétfő esti találkozón, amelyet Lendvai Ildikó pártelnök kezdeményezett a sajtóban fiataloknak nevezett vezető szocialista politikusokkal - tudta meg az MTI. Az MSZP elnöke - Szekeres Imre és Kiss Péter elnökhelyettesekkel együtt - azért kezdeményezte a megbeszélést, hogy kitalálják annak módját, miként integrálódhatnának a párt jelenlegi irányítási mechanizmusába az úgynevezett fiatalok. Az MTI információi szerint az érintettek elutasították a megállapodást, s továbbra is a bizalmi szavazást támogatják.
2009.06.23. 15:10
 
 
Jövő hét elején érkezik meg a 4-es metró pajzsa a Fővám térre
Várhatóan csak a jövő hét elején érhet a 4-es metró fúrópajzsa a Fővám téri állomásra - nyilatkozta az MTI-nek Pető Szabolcs, a DBR Metró Projekt Igazgatóság szóvivője. Korábban fővárosi politikusok arról tájékoztattak, hogy a pajzs már pénteken megérkezhet a pesti oldali első állomásra. Pető Szabolcs közölte: a munkálatok jelenlegi állása szerint csak a jövő hét elején, hétfőn vagy kedden várható a pajzs megérkezése a Fővám téri állomásra. Hozzátette: pontos időpontot csak a megérkezés előtt pár nappal lehet tudni, mivel nagyon bonyolult technológiáról van szó.
2009.06.23. 14:49
 
 
Hat világcsúcsot nem ismert el a Nemzetközi Úszószövetség
Hat, közelmúltban elért világcsúcsot nem hitelesített a Nemzetközi Úszószövetség (FINA), mivel azokat az érintettek olyan ultramodern dresszben érték el, amely akkor még nem volt engedélyezve. A leglátványosabb, utóbb törölt rekord Alain Bernard nevéhez fűződik, aki április 23-án, a francia bajnokságon 46.94 mp alatt úszta le a 100 gyorsot. Hasonló sorsra jutott a japán Irie Rjószuke 200 m háton elért legjobb ideje, valamint az orosz Anasztaszija Zujeva és honfitársa, Julija Jefimova két-két eredménye. A FINA hétfőn közölte, hogy engedélyezi az összes olyan "csodadressz" használatát, amelynek módosítását és felülvizsgálatát még májusban rendelte el.
2009.06.23. 14:15
 
Pucér rabló
Pucér rablót keres a rendőrség Kanadában, bár nem túl nagy erőkkel, mivel a férfi csak egy doboz ételt zsákmányolt. Az étek egy nőé lett volna, aki egy gyorsétteremnél állt kocsijával, és várta, hogy megkapja elvitelre vacsoráját. Amikor aztán átnyújtotta neki egy alkalmazott, éppen közéjük szaladt egy meztelen férfi, aki futtában elemelte az ennivalót és - persze - elrohant. Nem futtában kapkodta be a vacsorát, mert bepattant egy furgonba. Mind a nő, mind az alkalmazott annyira meghökkent, hogy még személyleírást sem tudtak adni - csupán annyit, hogy húszas éveiben jár a rabló és férfi -, és persze a furgon rendszámát sem jegyezték meg vagy fel.
2009.06.23. 13:30
 
 
Chris Brown elismerte, hogy bántalmazta Rihannát
Bűnösnek vallotta magát Chris Brown egy amerikai bíróság előtt az ellene felhozott vádakban, amelyek szerint súlyosan bántalmazta egykori barátnőjét, Rihannát. Az ügyésszel kötött vádalku öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést és 180 napos közmunkát, valamint családi erőszak elleni tanfolyamon való részvételt helyezett kilátásba büntetésként. A 20 esztendős R&B-énekes ügyvédjei jelentették be a vádalku megszületését helyi idő szerint hétfőn, amikor a vádlott ismét megjelent a Los Angeles-i bíróság előtt. A rappert márciusban vádolta meg a Los Angeles-i megyei ügyészség súlyos testi sértés elkövetésével Rihannával, a barbadosi énekesnővel szemben.
2009.06.23. 12:53
 
 
Rekordmezőnyt várnak a Kékszalagra
A tavalyi csúcs megdöntésére, több mint 578 hajó és 2600 versenyző részvételére számítanak a szervezők a jövő pénteken 9 órakor rajtoló 41. Kékszalag vitorlásversenyen. Straub Elek, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke a keddi sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy a július 2-től 5-ig tartó T-Mobile Nagydíj és Fesztivál többrétegű esemény: az élsport, azaz a győzelemért harcoló vitorlázók küzdelme mellett az ország egyik legnagyobb tömegsport-rendezvénye is. A leggyorsabb Balaton-kerülő címre idén is a nyolcszoros győztes Litkey Farkas pályázik a legjobb eséllyel.
2009.06.23. 12:46
 
 
Cameron Diaz csillagot kapott a Hírességek sétányán
Csillagot kapott Cameron Diaz a hollywoodi Hírességek sétányán. A 36 esztendős színésznő a 2386. álomgyári híresség, aki kiérdemelte, hogy megörökítsék a nevét a forgalmas sétányon. Az amerikai filmsztár olyan celebek kíséretében jelent meg a hétfői ceremónián, mint Tom Cruise és felesége, Katie Holmes, valamint Lucy Liu, aki partnere volt a Charlie angyalai című filmben. Diaz éppen ezen a héten fog új filmmel visszatérni a filmvászonra: pénteken lesz a premierje az Egyesült Államokban a My Sister's Keeper (A nővérem húga) című filmjének, amelyben egy kétgyermekes anyát alakít, akinek egyik gyermeke rákbeteg.
2009.06.23. 12:41
 
A héten köthetnek szerződést az Újpest új vezetőedzőjével
Újpesten várhatóan még a héten megkötik a szerződést William McStayjel, a labdarúgócsapat kiszemelt vezetőedzővel. "Két szerződésről beszélünk, az egyik a tréner szerepvállalására vonatkozik, a másik pedig egy együttműködési megállapodás lesz a Celtic Glasgow-val" - mondta az MTI érdeklődésére Joe Böröcz, a lila-fehérek nemzetközi ügyekért felelős ügyvezető igazgatója. Hozzátette, abba egyelőre nem kíván belemenni, hogy milyen időtartamra szól majd az edző megbízatása, de mindenképpen hosszú távon számítanak rá.
2009.06.23. 12:29
 
 
Farkas Ádámot jelöli a PSZÁF élére a miniszterelnök
Farkas Ádámot, az Allianz Bank volt vezérigazgatóját jelöli a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Felügyeleti Tanácsa elnökének Bajnai Gordon miniszterelnök - közölte a Kormányszóvivői Iroda kedden. A közlemény szerint a kormányfő az Országgyűlés elnökének írt levelében kezdeményezi, hogy a jelöltet hallgassa meg a parlament költségvetési bizottsága. A Felügyeleti Tanács elnökének személyéről már hétfőn szavazhat a parlament. A PSZÁF-ot korábban vezető Farkas István a múlt héten mondott le posztjáról.
2009.06.23. 12:15
 
 
A Jobbik is téma volt Bajnai és Netanjahu találkozóján
Bajnai Gordon szerint tanulni kell a múltból, hogy az soha ne ismétlődhessen meg, és ebben a kormány nagyon elkötelezett. A miniszterelnök erről hivatalos izraeli látogatása során beszélt újságíróknak, miután meglátogatta a Jad Vasem holokausztmúzeumot kedden Jeruzsálemben. A magyar kormányfő délelőtti megbeszéléseivel kapcsolatban elmondta: már készülnek a 2010-ben esedékes soros magyar EU-elnökségre, amelynek ideje alatt létrejöhet egy izraeli-EU csúcsértekezlet. Bajnai Gordon megerősítette, hogy a Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel folytatott megbeszélésükön szóba került a Jobbik térnyerése.
2009.06.23. 12:13
 
 
Václav Havel megfilmesíti színdarabját, a Távozást
Václav Havel világhírű cseh drámaíró, volt államfő személyesen kívánja filmre vinni legutóbbi Távozás (Odcházení) című drámáját; ez lesz az első eset, hogy Havel a filmes szakmában próbál szerencsét. Havel órákig tudna beszélni művei betiltásáról a volt szocialista rendszerben, arra azonban nyilván sohasem gondolt, hogy egyszer majd saját maga tiltja be egyik művének terjesztését. Most ez történt: az író ugyanis a napokban megtiltotta a prágai Archa Színházban tavaly bemutatott Távozás a televíziós felvételét, mert az "megsérthetné az ugyanolyan címet viselő film" producerének az érdekeit. Így derült ki, hogy Havel személyesen kívánja filmre vinni a Távozást.
2009.06.23. 12:06
 
 
Szombaton döntenek az SZDSZ tisztújításának időpontjáról
Szombaton az SZDSZ országos tanácsának (ot) rendkívüli ülése dönt a tisztújítás időpontjáról - mondta kedden az MTI érdeklődésére Szent-Iványi István. Korábban az ot július 4-ét jelölte ki, de szabad demokrata forrásokból az MTI úgy értesült, hogy a tisztújítás július 11-re is eltolódhat. A testület elnöke azt mondta, hogy többen is kifogásolták az országos tanács döntését, ezért a szombati ülésen határoznak a pontos dátumról. Elmondta azt is, hogy az ot szombati, a küldöttgyűlésről döntő ülését már összehívták.
2009.06.23. 11:43
 
 
Az Experidance lép fel a pilisszántói Szikla Színházban
A világhírű Experidance tánckar fellépése lesz a pilisszántói Szikla Színház idei évadjának kiemelt programja; a csapat július 4-én lesz látható, másnap pilisi nyárköszöntő folklór napot tartanak. A Román Sándor vezette Experidance Ezeregy év című produkciójával lép fel, táncban mutatva be történelmünket a honfoglalástól napjainkig - tájékoztatták a szervezők az MTI-t. A kortárs tánctechnikák és a magyar néptánc elemeit vegyítő Experidance-ben mintegy harminc, a Táncművészeti Főiskolán végzett hivatásos táncos szerepel. A hatalmas nézettséget hozó társulat több éve szerepel a Nemzeti Színház, a Nemzeti Táncszínház és a Művészetek Palotája repertoárján előadásaival.
2009.06.23. 11:34
 
Fidesz: a jegybank elnöke morálisan megbukott, szakmailag alkalmatlan
A Fidesz szerint Simor András jegybankelnök morálisan megbukott, és szakmailag is alkalmatlan arra, hogy posztján maradhasson - jelentette ki Cser-Palkovics András, az ellenzéki párt helyettes szóvivője. A fideszes politikus azt mondta: hétfőn sokan két bejelentést vártak a Magyar Nemzeti Bank elnökétől, egyrészt azt, hogy csökkentik a jegybanki alapkamatot, másrészt pedig, hogy ciprusi cégügyei miatt lemond posztjáról, azonban egyik sem következett be. Azok után, hogy Simor András az elmúlt hetekben nyilvánosságra került ügyek miatt morálisan megbukott, mára már szakmailag is alkalmatlannak bizonyult arra, hogy a jegybank elnöke maradhasson - jelentette ki Cser-Palkovics.
2009.06.23. 11:15
 
 
"Sivatag" a Csendes-óceán mélyén
Szinte teljesen kihalt tengerfenék-sivatagot fedeztek fel amerikai kutatók az egyébként élettől nyüzsgő Csendes-óceán mélyén. A Csendes-óceán déli részén, Dél-Amerika és Ausztrália között a tengeri üledékből vett mintában kevesebb élő sejtet találtak, mint bárhol másutt. Steven D'Hondt, a Rhode Island-i Egyetem oceanográfusa négy-hat kilométer mélységben vette csoportjával a mintákat. Az üledék egy köbcentijében átlagosan mintegy ezer élő sejtet találtak, ami nagyjából csak ezrede annak, amennyi az üledékekben szokásos. A partok közelében pedig még ennél is több, milliárdnyi élő sejt található az üledék egy köbcentiméterében.
2009.06.23. 11:06
 
 
Átfogó rendőrségi akció a motorkerékpárosok ellenőrzésére
Kétnapos országos közlekedésbiztonsági akciót tart szerdától a motorkerékpárosok ellenőrzésére a rendőrség - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A motorkerékpárral közlekedőket és járműveiket ellenőrzik az ország útjain szerdán és csütörtökön. A fokozott ellenőrzés oka, hogy magas a motorkerékpárosok által elkövetett közúti közlekedési szabályszegések száma, s az általuk okozott vagy elszenvedett balesetek többsége súlyos, gyakran halálos kimenetelű. Az ORFK emlékeztetett arra: tavaly összesen 131 motorkerékpáros vesztette életét közlekedési balesetben, vagyis a közúti balesetben elhunytak több mint 13%-a motorosbaleset áldozata lett. Az idén június közepéig 36 motoros halt meg közlekedési balesetben.
2009.06.23. 11:05
 
 
Zuschlag-per: Ujhelyi nem emlékszik az ifjúsági szervezet finanszírozási problémáira
Ujhelyi István, az MSZP alelnöke nem emlékszik arra, hogy a párt ifjúsági szervezetének finanszírozása hogyan történt, mert az operatív munkát Zuschlag János végezte teljes kompetenciával. Erről a szocialista politikus, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára tanúkihallgatásán beszélt a Zuschlag-per keddi tárgyalásán a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Ujhelyi István, akit a Baloldali Ifjúsági Társulás és az Ifjú Szocialisták Mozgalma egyesüléséből létrejött Fibisz elnökévé választottak 2002-ben, azt mondta: nem foglalkozott a szervezet operatív ügyeivel, a programok szervezésével, mert országgyűlési képviselőként erre nem volt ideje, ezt a munkát Zuschlag János alelnök végezte.
2009.06.23. 10:45
 
 
Kopint-Tárki: 2009-ben 6,0 százalékkal csökken a GDP
Az idei új GDP előrejelzését a márciusi 4-5 százalékos visszaesés után 6,0 százalékra rontotta a Kopint-Tárki Zrt., miközben inflációs prognózisát 5,2 százalékra emelte a márciusi 3,7 százalékról - jelentette be Palócz Éva vezérigazgató. A Kopint-Tárki új prognózisa szerint idén az ipari termelés 14,0 százalékkal zuhan, mind a háztartások fogyasztása mind a beruházások 7 százalékkal csökkennek. A kutatóintézet az euró 2009. évi átlagos árfolyamát 285 forintra várja, a hordónkénti átlagos olajárat pedig 65 dollárra. Jövőre a magyar gazdaság 0,5 százalékkal nő, az átlagos évi infláció 5,5 százalék lesz a Kopint-Tárki új előrejelzése szerint.
2009.06.23. 10:38
 
Ryan O'Neal megkérte a haldokló Farrah Fawcett kezét
Közel 40 évvel ezelőtt egy világot ríkatott meg Ryan O'Neal a Love Story című film tragédiájával: kedvesét, akit Ali McGraw alakított, gyógyíthatlan betegség ölte meg szerelmük beteljesülésekor. Az amerikai színész most a valóságban is újraéli ezt: élettársa, Farrah Fawcett rákbetegségének végső stádiumába jutott. O'Neal bejelentette: feleségül veszi őt. "Farrah életem szerelme. Nem tudom elképzelni az életemet nélküle. A rák alattomos betegség" - mondta a színész az ABC televíziónak adott interjúban.
2009.06.23. 10:25
 
 
A GKI szerint 6,5 százalékkal eshet az idén a gazdaság
Tovább rontotta az idei gazdasági kilátásokra vonatkozó előrejelzését a GKI Gazdaságkutató Zrt., a korábban várt 4-5 százalékos visszaes helyett 6,5 százalékot prognosztizál 2009-re - derül ki a kutatóintézet legfrissebb előrejelzéséből, amelyt kedden hoztak nyilvánosságra. A kutatók szerint az infláció az idén éves átlagban 5 százalék lesz, noha márciusban még 3,5 százalékot vártak. A beruházások 8 százalékkal esnek vissza a korábban várt 5 százalék helyett, és az export is jóval nagyobb mértékben esik vissza a márciusi prognózisban előrejelzettnél: 9 százalék helyett 15 százalékkal, míg az import 17 százalékkal szűkül.
2009.06.23. 10:19
 
 
Mesterházy: az MSZP egyik legnagyobb hibája a kiszivárogtatás
Az MSZP egyik legnagyobb hibája, hogy állandóan, mindenhonnét minden kiszivárog - mondta Mesterházy Attila kedden a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. A szocialisták parlamenti frakcióvezetője szerint a vitás kérdéseket egymás között kell megbeszélni. Mint mondta, nem szeretne partner lenni az üzengetésben. Mesterházy szerint szavazóik azt várják tőlük, hogy közösen, "csapatszellemet sugározva" lépjenek fel az MSZP érdekében. A frakcióvezető azzal összefüggésben beszélt erről, hogy a műsorban arról kérdezték, mi történt az előző esti zártkörű MSZP-s megbeszélésen.
2009.06.23. 08:45
 
 
Mégsem a lezuhant Air France-gép feketedobozainak jeleit észlelték
Nem az Atlanti-óceánba zuhant Air France-gép feketedobozainak jeleit észlelték - közölte kedden a francia közlekedési miniszter egyik munkatársa. A névtelenül nyilatkozó tisztviselő elmondta: a francia haditengerészet hajói valóban észleltek hangokat, de ezek nem a keresett adatrögzítő dobozokból származnak. Néhány órával korábban a Le Monde című francia napilap honlapján jelent meg a hír, hogy a hadihajók a feketedobozokból érkező gyenge jeleket észlelték. Ezután egy mini tengeralattjárót küldtek, hogy megtalálja a két szerkezetet a tengerfenéken.
2009.06.23. 08:40
 
 
Az ENSZ főtitkára követeli az iráni letartóztatások leállítását
Az ENSZ főtitkára hétfőn felszólította az iráni hatóságokat, hogy haladéktalanul vessenek véget a letartóztatásoknak, a fenyegetéseknek és az erő alkalmazásának. Ban Ki Mun sajtószolgálatán keresztül fejezte ki megdöbbenését az ázsiai országban megrendezett elnökválasztás óta történt események kapcsán. Különösen az sújtotta le, hogy a civilek ellen bevetett erő következtében emberek vesztették életüket és sebesültek meg. A világszervezet vezetője felszólította Teheránt, hogy tartsa tiszteletben az alapvető polgári és politikai jogokat, főként a véleménynyilvánítás és a szabad gyülekezés jogát.
2009.06.23. 07:55
 
 
Az Őrök Tanácsa nem semmisíti meg az iráni elnökválasztás eredményét
Az iráni Őrök Tanácsa kizárta annak lehetőségét, hogy megsemmisítse a június 12-i elnökválasztás eredményét - jelentette kedden az iráni állami TV. Az iszlám köztársaság legfőbb ellenőrző testületének szóvivője, akit az angol nyelvű adás, a Press TV idézett, leszögezte: "Az Őrök Tanácsa nem találta nyomát nagyobb csalásnak vagy törvénysértésnek. Egy hétfői bejelentésben annyit közöltek, hogy 50 választókörzetben észleltek szabálytalanságokat, legfőképpen azt, hogy több szavazatot adtak le, mint amennyi szavazásra jogosult volt, de úgy ítélték meg, hogy ezek nem befolyásolták jelentősen a választások végső kimenetelét. A választásokat a hivatalos eredmények szerint az eddigi elnök, Mahmúd Ahmadinezsád nyerte.
2009.06.23. 07:50
 
 
Metróbaleset Washingtonban: 7 halott, 70 sérült
A jelzőrendszer meghibásodása okozhatta szakértők szerint azt a hétfői washingtoni metróbalesetet, amelyben a legújabb közlés szerint legalább hét ember halt meg, és több mint 70 megsérült. Korábban a tűzoltóság kilenc halottról számolt be. Adrian Fenty polgármester legfrissebb, keddi közlése szerint azonban heten haltak meg a közlekedési katasztrófában. Még ez sem végleges adat, ugyanis két sérült állapota, akiket kórházban kezelnek, válságos. A katasztrófa úgy következett be, hogy az egyik szerelvény nagy sebességgel hátulról belerohant az ugyanazon a sínpályán álló másikba. A halottak között van az előbbi metró 42 éves vezetője.
2009.06.23. 07:00
 
 
Izraelbe érkezett Bajnai Gordon
Izraelbe érkezett másfél napos hivatalos látogatásra Bajnai Gordon miniszterelnök annak apropóján, hogy a két ország húsz éve vette fel újra egymással a diplomáciai kapcsolatokat. A magyar kormányfő kedd hajnalban érkezett Jeruzsálembe, ahol Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel munkareggelin vesz részt. Ezután Simon Peresz államfővel egyeztet. Még délelőtt ellátogat a Jad Vasem holokausztmúzeumba, ahol megtekinti a kiállítást, majd koszorút helyez el az Emlékek Csarnokában arra a jelképes sírra, amely a második világháború hatmillió zsidó áldozatának állít emléket. A magyar miniszterelnök ezt követően fát ültet a Jeruzsálem erdőben. Bajnai Gordon délután megbeszélést folytat az izraeli parlament, a kneszet elnökével.
2009.06.23. 07:00
 
 
Obama aláírta a mérföldkőnek számító dohányzásellenes törvényt
Barack Obama amerikai elnök hétfőn aláírta a dohányzásellenes törvényt, amely példátlan jogokkal hatalmazza fel a szövetségi élelmiszer- és gyógyszerfelügyeletet (FDA) a dohánytermékek reklámozásának és előállításának szabályozására. Obama, - aki maga is évek óta igyekszik leszokni a cigarettázásról - az aláírási ceremónián kifejezte örömét, hogy a törvény több mint egy évtizedes kongresszusi küzdelem után végre az elnök asztalára kerülhetett aláírásra. Az új törvény nem engedi az FDA-nak a dohányáruk betiltását, de a termékek tartalmának szabályozása mellett korlátozhatja a reklámkampányokat, főleg azokat, amelyek a gyerekeket célozzák.
2009.06.22. 21:00
 
 
Vince Mátyás: az MTI rugalmasabban alkalmazkodik az előfizetői igényekhez
A Magyar Távirati Iroda tavalyi eredményei közül a vidéki tudósítói hálózat megerősítését, az új hírszerkesztési központ felállítását, valamint a határon túli magyarokról és az önkormányzatokról szóló hírkiadás bővítését emelte ki Vince Mátyás elnök az MTI 2008-as tevékenységről szóló beszámolójában hétfőn az Országgyűlésben. Vince Mátyás - akit 2007-ben újabb öt évre választott meg a nemzeti hírügynökség elnökének az MTI Zrt. Tulajdonosi Tanácsadó Testülete - közölte: 2008-ban kiemelt feladat volt az MTI szerkesztőségében a szervezeti és a felelősségi rend átalakítása.
2009.06.22. 20:31
 
 
Katona Tamás: a természetbeni juttatások kedvezményesen adóznak
Az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) előtt történt megállapodás alapján a kormány is támogatja, hogy a természetbeni juttatások adója kedvezményes legyen, és csak az egyes juttatásoknak legyen felső határuk - mondta Katona Tamás pénzügyminisztériumi államtitkár, a közteherviselés rendszerének átalakítását célzó, valamint a vagyonadóról szóló törvényjavaslatok módosításairól szóló javaslatok szavazása előtt a parlamentben. Az államtitkár expozéjában kiemelte, hogy a jövő évi adóátrendezés célja a munkahelyek megőrzése. Ami pedig az OÉT megállapodást illeti, a természetbeni juttatások nem a 32 százalékos általános, hanem 25 százalékos kedvezményes kulccsal fognak adózni.
2009.06.22. 19:59
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046[2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista