2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Meghalt Michael Jackson
Michael Jackson 50 éves korában meghalt. Az első hírek szerint a popsztárnak megállt a szíve és kómába esett, a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem kórházába szállították. Amikor az orvosok Holmby Hillsbeli otthonából helyi idő szerint délután elvitték, már nem lélegzett és nem volt pulzusa. Újraélesztése eredménytelen volt. Ellentmondó jelentések láttak napvilágot állapotáról; helyi forrásokra hivatkozva a Los Angeles Times és a CBS News arról adott hírt, hogy meghalt, a CNN hírtelevízió azonban hosszú ideig nem erősítette meg a hírt. Később az NBC közölte, a család egy barátja megerősítette, hogy a szupersztár valóban elhunyt. Egyes jelentések szerint a kórházban is megkísérelték újraéleszteni, de az énekes már semmilyen életjelet nem mutatott.
2009.06.26. 06:45
 
 
Bajnai: már novemberben lehet költségvetés
Bajnai Gordon szerint akár már novemberben elfogadhatja a jövő évi költségvetést az Országgyűlés, vagyis a szokásos menetrendnél hetekkel hamarabb. A miniszterelnök a Magyar Televízió csütörtöki Este című műsorában hangsúlyozta, nem választási költségvetést készítenek. A kormányfő úgy fogalmazott: igyekeznek felgyorsítani a költségvetés elkészítésének folyamatát, mert az az ország az érdeke, hogy minél előbb legyen elfogadott büdzséje a jövő évre. A legfájdalmasabb intézkedéseket már meghozta a kormány, de a költségvetés "még mindig nem lesz móka és kacagás" - emelte ki Bajnai Gordon. Hangsúlyozta: nem választási költségvetést készítenek.
2009.06.25. 23:00
 
 
Jégeső volt Buda egyes részein, 60-70 riasztást kaptak a tűzoltók
Jégeső esett felhőszakadás kíséretében a főváros több budai kerületében csütörtök este, a hegyekből lezúduló víz miatt lelassult a közlekedés. A tűzoltók este fél tízig körülbelül 60-70 riasztást kaptak. Jégeső hullott a Moszkva téren és az Istenhegyi úton - mondták az MTI-be telefonáló budapestiek. A Rózsadombon pincéket öntött el a víz, a Szilágyi Erzsébet fasorban egy benzinkút került víz alá. A XXII. kerületi Szoborpark közelében 6-7 autó csúszott az árokba, a Budaőrsi úton a felhőszakadás miatt csak lépésben haladt a forgalom. A fővárosi tűzoltóság este fél tízig körülbelül 60-70 riasztást kapott - közölte az ügyeletes. A legtöbb káresemény a XXII. és a II. kerületekben történt.
2009.06.25. 22:00
 
 
Három ország rendőrei ellenőrizték a közlekedőket az M5-ös autópályán
Három ország rendőrei ellenőrizték az M5-ös autópálya forgalmát Csongrád megyében csütörtökön. A Hármashatár elnevezésű nemzetközi közúti ellenőrzési akciót kilencedik alkalommal tartották meg. A magyar, román és szerb rendőrök több száz esetben intézkedtek. A rendőrök figyelték a gyorshajtókat, vizsgálták a járművek műszaki állapotát, illetve azt, hogy a tehergépjárművek vezetői betartották-e a pihenőidőt. A rendőrök harmincöt esetben szabtak ki helyszíni bírságot, kétszázezer forint értékben. Gyorshajtás miatt csaknem hetven esetben indult szabálysértési eljárás, de a több mint háromszáz megszondáztatott sofőr közül csupán egy volt ittas. Tíz forgalmi engedélyt vettek el különböző okokból.
2009.06.25. 21:00
 
 
18 milliárdos programot készít a tejválság enyhítésére az FVM
A tejágazat válságának enyhítésére összesen 18 milliárd forintos programot dolgoz ki az agrártárca - jelentette be Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) szakállamtitkára csütörtökön, a Magyar Agrárkamara (MAK) XXIII. küldöttgyűlésén. Az ágazat számára legalább ugyanekkora támogatást szorgalmaztak a tejtermelők hétfőn Budapesten tartott demonstrációjukon is. A MAK közleményében idézi a szakállamtitkárt, aki arról számolt be, hogy az intézkedések egy részéhez Brüsszelnek is hozzá kell járulnia.
2009.06.25. 20:07
 
 
Mélygarázs épül a Kossuth téren
A Kossuth téren 540 férőhelyes mélygarázs, egy látogató központ és közpark is megépül a jövő év végéig, erről egyhangú szavazással döntött a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön. A projekthez a főváros 5,8 milliárd forint kötelezettségvállalást nyújt. Ez arra a 35 évre érvényes, amíg az önkormányzat Parking Kft.-je működteti a mélygarázst. Ugyancsak vita nélkül, egyhangú szavazással határozott a testület arról, hogy tíz európai uniós pályázatot nyújt be a kerékpáros úthálózat fejlesztésére. Hagyó Miklós előterjesztése szerint 2013-ig megdupláznák a főváros jelenleg 180 kilométer körüli kerékpárút-hálózatát. Idén mintegy 27 kilométerrel bővülhet a hálózat.
2009.06.25. 19:38
 
 
Meghalt Farrah Fawcett színésznő
Hosszú rákbetegség után 62 éves korában csütörtökön meghalt Farrah Fawcett amerikai színésznő - jelentette a CNN hírügynökség. A 70-es évek szőke szexbálványa a Charlie angyalai című tévésorozat sztárjaként vált ismertté. Fürdőruhás poszteréből több millió példányt adtak el. Végbélrákot diagnosztizáltak nála 2006 végén; a rák 2007-ben átterjedt májára is, és többszöri németországi, illetve kaliforniai kezelés sem segített. Egy Los Angeles-i kórházban halt meg. A rákkal folytatott két és fél éves küzdelméről a közelmúltban dokumentumfilm készült Farrah története címmel.
2009.06.25. 19:22
 
 
Szili: előbb a szembenézés, utána a személyi kérdések
Szili Katalin szerint a szocialisták július 4-i kongresszusán az a legfontosabb feladat, hogy szembenézzenek az elmúlt hét, illetve az elmúlt húsz év politikájával. A házelnök az elmúlt napok MSZP-s nyilatkozatai kapcsán az MTI-nek hangsúlyozta: továbbra is úgy gondolja, "bármilyen személyi kérdés csak a szembenézést követően kerülhet egyáltalán napirendre". Hozzátette: a mélyreható változások igénye már a párt újjászervezését is felvetheti és ezt támasztják alá a legutóbbi közvélemény-kutatások is. "Nem Bizáncra van szükségünk, hanem Bad Godesbergre" - fogalmazott Szili Katalin.
2009.06.25. 19:00
 
 
Úszó ob: Cseh négy aranyat szerzett Egerben
Cseh László a 200 m gyors, és a 400 m vegyesen aratott győzelmeit követően a csütörtöki harmadik egyéni fináléjában, 50 m háton is diadalmaskodott az Egerben zajló 111. úszó országos bajnokság első napján. A Kőbánya SC háromszoros olimpiai ezüstérmes kiválósága mindössze két századdal maradt el az országos csúcstól. Cseh ezt követően a 4x100-as gyorsváltó tagjaként is bezsebelt egy aranyérmet. Kis Gergő 800 m gyorson a várakozásoknak megfelelően nagy fölénnyel nyert. A nőknél a mellúszók 50 méteres sprintszámában Verrasztó Evelyn esélyeshez méltóan diadalmaskodott, megszerezve a Jövő SC első aranyérmét.
2009.06.25. 18:54
 
 
India védelmét szolgálhatja a chilipaprika
Kézigránátok tölteteként használnák fel az indiai biztonsági erők a világ legerősebb chilipaprikájának a porát tüntetések megfékezésére, felkelők elleni hadműveltekben - közölte csütörtökön a védelmi tárca egyik illetékese. A tárca tudományos szakemberei a kisebb kézigránátokban lévő robbanóanyagot felváltják a chili egy bizonyos fajtájával, hogy ártalmatlanná tudják tenni az embereket ahelyett, hogy megölnék őket. "Programot dolgozunk ki arra, hogy miként alkalmazzzuk a legerősebb chilit különféle területeken a védelmi erőknél" - mondta az indiai védelmi kutatási és fejlesztési szervezet szakembere.
2009.06.25. 18:07
 
 
Elsőfokú az árvízvédelmi készültség Budapesten
Demszky Gábor főpolgármester elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el Budapesten csütörtök este - közölte az MTI-vel a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája. A közleményből kiderül, hogy a fővárosban szombaton lezárhatják az alsó rakpartokat. Mivel a budai alsórakpart egy része a budai főgyűjtőcsatorna építése miatt már le van zárva, ezért az alsó rakpartok további szakaszainak lezárása várhatóan pénteken, az éjszakai órákban kezdődik meg. Amennyiben az árhullám az előrejelzéseknek megfelelően vonul le a Duna budapesti szakaszán, szombaton feltehetően a teljes budai és pesti alsó rakparti szakaszt le kell zárni.
2009.06.25. 17:44
 
 
Kajak-kenu Eb: a hét magyar hajóból hat döntős 500 m-en
A hét magyar egységből hat egyből a vasárnap délutáni döntőbe került a csütörtöki 500 m-es előfutamokból a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon. Kovács Katalin (K-1), Vajda Attila (C-1), a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor (K-2) duó és a Csipes Tamara, Medveczky Erika, Janics Natasa, Benedek Dalma összeállítású női kajaknégyes futamgyőzelemmel lépett tovább. Szabó Gabriella és Kozák Danuta (K-2), valamint a Széles Gábor, Varga Dávid (C-2) kettős egyaránt második hellyel kvalifikálta magát a legjobbak közé.
2009.06.25. 16:51
 
 
Bajnai: több intézkedés szolgálja az anyák munkába állásának megkönnyítését
A gyes és a gyed időtartamának háromról két évre csökkentésével párhuzamosan több intézkedés szolgálja a kisgyerekek jó körülmények közötti nappali elhelyezését, a fiatal anyák újbóli munkába állásának megkönnyítését - a többi között erről beszélt Bajnai Gordon csütörtökön Szigethalmon egy új óvoda meglátogatásakor. A kormányfő elmondta, hogy a terv szerint a következő három évben - elsősorban EU-s pályázati pénzekből - 15 ezerrel bővül az óvodai, bölcsődei helyek száma. Emellett a kormány új forrásokat teremt az óvodánál egyszerűbb, olcsóbb családi napközik rendszerének megerősítésére és a családi felügyelet intézményének térhódítására.
2009.06.25. 15:50
 
 
Holland Nagydíj: Talmácsi 19. az első szabadedzésen
Talmácsi Gábor limiten belüli idővel az utolsó, 19. helyen végzett a MotoGP első szabadedzésén csütörtökön, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján. Talmácsi tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett - ebben a géposztályban lett 2007-ben világbajnok -, a mostani szezont pedig a 250 kcm-esek között kezdte, ám május 25-én a második motor hiánya és a médiajogok átruházásával kapcsolatos vita miatt szakított a Balatonring Teammel. A magyar motoros június 12-én kötött szerződést a Moto GP-ben érdekelt Honda Scot csapattal.
2009.06.25. 15:46
 
 
Varga István: a tartós munkanélküliséget gazdaságélénkítéssel lehet elkerülni
Eddig a válságkezelés volt a kormány elsődleges feladata, de remélhetőleg még az év során el lehet indulni a növekedésösztönzés irányába - mondta csütörtökön az MTI-nek Párizsban Varga István. A nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter szerint, ha nem indul be Európában mindenhol a gazdaságélénkítés, akkor tartós munkanélküliséggel kell számolni. A tárcavezető a világ fejlett országait tömörítő Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) éves miniszteri találkozóján vett részt a francia fővárosban. Tájékoztatása szerint a legtöbb hozzászóló, köztük a meghívott szakszervezeti vezetők is egyaránt a növekedő munkanélküliség veszélyeire hívták fel a figyelmet.
2009.06.25. 15:43
 
 
Még áradnak a nyugat-magyarországi folyók
Rendelkezésre áll az árvízi védekezéshez és a helyreállítási munkálatokhoz szükséges költségvetési pénzügyi fedezet - közölte Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter Budapesten. A Rábára minden idők legmagasabb vízállását várják. Déltől harmadfokú a készültség Nagybajcsnál, ahol - akárcsak Győrben - szombat hajnalra várják a Duna tetőzését. A folyó itt a várakozások szerint 750 centiméter körül tetőzik, ez körülbelül egy méterrel marad el a valaha mért legmagasabb vízszinttől. A Duna vízállása Komárom-Esztergom térségében megközelíti a harmadfokú készültség szintjét, legfeljebb 10-20 centiméterrel lehet annál alacsonyabb. A Lajtán a harmadfokú árvízvédelmi készültség szintjét meghaladja a vízállás.
2009.06.25. 15:39
 
 
Hétfőn szavaz a Ház a PSZÁF elnökjelöltjéről
Az Országgyűlés hétfőn szavaz a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete Felügyeleti Tanácsának elnökjelöltjéről, Farkas Ádámról - közölte Szili Katalin, a házbizottság ülése után csütörtökön újságírók előtt. Zárószavazás lesz többek közt a vagyonadóról és a gyes két évre csökkentését tartalmazó törvényjavaslatról is. Az Országgyűlés elnöke elmondta, a nyári rendkívüli ülésszak utolsó napján - amely a szokásoktól eltérően 11 órakor kezdődik - több személyi döntés is lesz. Titkos szavazással döntenek a képviselők Áder János július 14-től megüresedő országgyűlési alelnök posztjáról, amelyre a Fidesz Pelczné Gáll Ildikót jelölte.
2009.06.25. 15:25
 
 
Labdarúgás: több kettős rangadóra is sor kerülhet ősszel
A július 25-én kezdődő NB I-es labdarúgó bajnokság őszi szezonjában több kettős rangadóra is sor kerülhet - derült ki, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága megtartotta a Soproni Liga sorsolását. A versenybizottság megtárgyalta a Szombathelyi Haladás és a Ferencváros kérelmét, így ez a két csapat egymással játszik az első fordulóban, ám a találkozó elhalasztására nem adott lehetőséget az MLSZ. A bizottság jelezte: irányított sorsolást végeztek, így több alkalommal is sor kerülhet kettős rangadókra, amelyeket a Puskás Ferenc Stadionban tartanának, azonban ebbe az egyesületeknek is bele kell egyezniük.
2009.06.25. 15:21
 
 
MLSZ: Rudolf az év játékosa, Csertői az év edzője
Rudolf Gergelyt, a bajnok Debreceni VSC csatárát választották meg a 2008/2009-es szezon legjobb játékosának a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki, Telkiben megtartott elnökségi ülésén. Rudolf Erwin Koemantól, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányától és Kisteleki Istvántól, az MLSZ elnökétől vette át a Bozsik József-díjat. Az év vezetőedzője, a Szombathelyi Haladással bajnoki bronzérmes Csertői Aurél lett. Az idény felfedezettjének járó Hidegkuti Nándor-díjat a Debrecen futballistája, Varga József kapta meg. A gólkirálynak járó elismeréssel Bajzát Péter, a Győri ETO támadója lett gazdagabb.
2009.06.25. 14:50
 
Oscar-díj: 10 film versenghet a legjobb filmnek járó aranyszobrocskáért
Az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia tervei szerint jövő évtől 5-ről 10-re bővül a legjobb filmnek járó Oscar-díjért versengő művek listája, ami feltehetően növeli majd az esélyét a közönségkedvenceknek, a dokumentumfilmeknek, az animációs és az idegen nyelvű alkotásoknak. A döntéshozók remélik, hogy a jelöltek számának bővítésével nagyobb teret kapnak majd az értékes filmek, és a díjátadó gála nézettsége is nőni fog. Azért döntöttek így, mert az idei Oscar-gálán ötnél több film érdemelte volna meg, hogy induljon a szobrocskáért, köztük a kritikusok és a közönség közös kedvence, a Batman legsötétebb kalandjait bemutató Sötét lovag, a másik sikeres szuperhős-film, a Vasember, a Wall-E című animációs film és egy komédia, a Trópusi vihar.
2009.06.25. 14:29
 
 
Szabálysértési eljárást indított Brüsszel 25 EU-tagország ellen
Uniós szabálysértési eljárás indítását jelentette be az Európai Bizottság csütörtökön a 27-ből 25 tagállam, köztük Magyarország ellen, mert nem teljesítették teljes egészében az energiapiaci verseny növelését célzó reformokat. Csak Ciprus és Málta nem kapott figyelmeztetést. Magyarország esetében a bizottság elsősorban információk közlésének hiányát említette a döntés indoklásául. Ha a tagállamok nem korrigálják a brüsszeli megállapításokat, a bizottság az Európai Bíróság elé utalhatja ügyüket.
2009.06.25. 14:09
 
 
A G8-csúcs bojkottjára kérik a first ladyket Berlusconi szexizmusa miatt
Olasz egyetemi tanárnők arra kérik a G8-csoport állam- és kormányfőinek feleségeit, hogy bojkottálják a hét legfejlettebb ipari ország és Oroszország júliusi csúcstalálkozóját. A kezdeményezés szerint a first ladyk távolmaradásukkal tiltakozhatnának Silvio Berlusconi olasz kormányfő rendszeres szexista megnyilvánulásai ellen. A tanárnők felhívásukban kifejtették: mélységesen felháborítja őket az, ahogy az olasz kormányfő - mind nyilvánosan, mind a magánéletében - a nőket kezeli. Elsősorban Berlusconi szexista élű nyilvános kijelentéseit és viselkedését kifogásolják, amellyel az olasz miniszterelnök "módszeresen lejáratja a nők jelenlétét a társadalmi és intézményi körökben".
2009.06.25. 14:00
 
Talmácsi év végére az első tízbe szeretne kerülni
Év végére az első tíz közé szeretne kerülni a futamokon, s bár dobogóban nem gondolkodik, azért így is nagyon motivált - mondta Talmácsi Gábor a francia hírügynökségnek, amely nagy terjedelmű írásban számolt be a 125 kcm-es kategória 2007-es világbajnokának idény közbeni váltásáról. A magyar pilóta tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett, idén a 250 kcm-ben szerepelt, ám május 25-én a második motor hiánya és elsősorban a médiajogokkal kapcsolatos vita miatt szakított a Balatonring Teammel. Június 12-én a Scot Racing Teamhez igazolt, s 14-én már el is indult MotoGP-ben a Katalán Nagydíjon, amelyen 17. lett.
2009.06.25. 13:55
 
 
Júliustól változik a jogviszony-ellenőrzés az OEP-nél
Pontosítja jogviszony-nyilvántartó rendszerét az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP); július elsejétől két további visszajelzéssel bővül a rendszer, a zöld és piros mellett megjelenik a kék és a barna jelzés is - mondta Farkasinszki Ildikó, az OEP Nyilvántartási Főosztályának vezetője. A változtatásnak az a lényege, hogy az a magyar állampolgár, aki egyébként nem Magyarországon biztosított, már ne az egészségbiztosítási alap, hanem a külföldi biztosítása terhére vegye igénybe az ellátást. Az ő hazai ellátásukat az OEP finanszírozza, majd a külföldi biztosítóval az elszámolásokat rendezi.
2009.06.25. 13:37
 
Az Opel naponta több mint 5 millió euró veszteséget termel
Naponta 5 és 6 millió euró közötti összeggel növekedik az Opel vesztesége az autógyár jövőjéről szóló tárgyalások elhúzódása miatt egy német lapjelentés szerint. A Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) beszámolója szerint a General Motors (GM) és az osztrák-kanadai Magna vezette csoport tárgyalásai továbbra sem vezetnek eredményre. A lap úgy tudja, hogy legkésőbb szeptember közepére határozni kell az Opel jövőjéről, mert a társaság addigra feléli a berlini kormány és az Opel németországi gyárainak otthont adó tartományok által biztosított összesen másfél milliárd eurós áthidaló hitelt, további állami segítségre pedig nem számíthat a cég.
2009.06.25. 13:25
 
 
A Fővárosi Közgyűlés megszavazta a többletforrást a Margit híd felújításához
A Fővárosi Közgyűlés csütörtökön jelentős többséggel megszavazta azt a városvezetői indítványt, hogy költségvetési átcsoportosítással további 17,1 milliárd forintot biztosítsanak a Margit híd rekonstrukciójához, amelyre a büdzsében 13 milliárd forintot terveztek. Az MSZP és az SZDSZ mellett 8 fideszes képviselő is megszavazta a pluszpénzt. Tizenhét fideszes képviselő, köztük Tarlós István frakcióvezető, valamint a KDNP és az MDF tartózkodott a szavazásnál.
2009.06.25. 13:25
 
 
Parragh: Magyarország problémáit a hibás gazdaságpolitika okozza
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint a válság csak kis mértékben okozza Magyarország gondjait, a gondokért alapvetően az évek óta folytatott hibás gazdaságpolitika a felelős. A "GDP megroggyanását" 2006 negyedik negyedévére, a megszorításokkal, fogyasztáscsökkenéssel, és a gazdasági megrendelések csökkenésével járó konvergenciaprogram bevezetésének idejére tette az elnök. Azóta a gazdaság nem tudott igazi növekedést elérni, és egyelőre a Bajnai-program is csak a pénzügyi egyensúlyra koncentrál - mondta Parragh László Salgótarjánban egy fórumon.
2009.06.25. 13:20
 
Az eredeti bűn festője, Georges Rouault a Modemben
2009.06.25. 13:20
 
Utcabál a Művészetek Palotájánál
Június 27-én a Ferencvárosi Fesztivál keretén belül három neves zenekar lép fel a Művészetek Palotája előtti szabadtéren.
2009.06.25. 13:17
 
Orosz Barbi baldachinos ágyban alszik és párnagyűjteménye van + video
Orosz Barbara oda van az izgalmas dolgokért, akár a lakásáról, akár a magánéletéről van szó! Baldachinos ágyban alszik, párnagyűjteményét bővíti és figyel a színösszeállításra, miközben kiéhezett rabokkal ismerkedne a börtönben, vagy építőmunkások vágyakozó tekinteteiben fürdene az utcán.
2009.06.25. 13:13
 
 
Valószínűleg ősszel döntenek Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi jogáról
Várhatóan már csak ősszel foglalkozhat az Országgyűlés mentelmi bizottsága és a parlament Dávid Ibolya és Herényi Károly független országgyűlési képviselők mentelmi jogának felfüggesztésével - tudta meg az MTI. A MTI értesülése szerint a legfőbb ügyész a mentelmi jogok felfüggesztését azzal az indokkal kérte, hogy Dávid Ibolya, az MDF elnöke és Herényi Károly, az MDF politikusa megalapozottan gyanúsítható kétrendbeli személyes adattal visszaélés vétségével, valamint egyrendbeli kényszerítés bűntettével az adatgyűjtési üggyel összefüggésben.
2009.06.25. 13:05
 
Kérni a jobb fülnél érdemes
Az emberek készségesebben dolgozzák fel a jobb fülüknél elhangzott információt, inkább teljesítik az ezen az oldalon elhangzott kéréseket - állapították meg olasz kutatók. A Naturwissenschaffen című tudományos folyóiratban közzétett tanulmány szerzői ezt azzal magyarázzák, hogy bal agyféltekénk, mely a jobb füllel áll kapcsolatban, ügyesebb a kérések feldolgozásában. Az első teszt során 286 klubtagot figyeltek meg, miközben hangos zene mellett beszélgettek: az összes kapcsolatfelvétel 72 százaléka a hallgató jobboldalán zajlott. Egy másik próbánál 176 klubtagtól vagy jobb oldalukról, vagy bal oldalukról kértek cigarettát a kutatók: jellemzően többször kaptak a jobb fülnél "lejmolók".
2009.06.25. 13:04
 
Megnyitotta kapuit a "Duna Borok Kertje"
A Főváros szívében nyitotta meg kapuit a "Duna Borok Kertje", mely a legnagyobb és legősibb magyar bortermelő vidéket mutatja be.
2009.06.25. 12:46
 
Siófoki Nyári Esték
A Kálmán Imre Kulturális Központ – a Szegedi Szabadtéri Játékok tradícióját követve – idén is folytatja a tavaly nyáron már sikeresen megrendezett Siófoki Nyári Esték sorozatát.
2009.06.25. 12:43
 
Somoskői, Salgói és Füleki Várfesztivál
Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Várfesztivál, Nógrád megye északi csücskében, nevezetes turisztikai és történelmi helyszíneken. A központban Somoskő vára, tőle délre Salgó, északra pedig Fülek vára helyezkedik el, mindhárom csodás természeti környezetben.
2009.06.25. 12:40
 
 
Bizottság alakult a fővárosi önkormányzat beruházásainak ellenőrzésére
Paritásos vizsgálóbizottságot hozott létre a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön a KDNP javaslatára a fővárosi önkormányzat beruházásainak előkészítésével és megvalósulásával összefüggő kérdések áttekintésére. A bizottság Bojár Iván András (SZDSZ) támogató szavazatával jöhetett létre. Ugyancsak SZDSZ-es segítséggel, Bőhm András szavazatával a közgyűlés megválasztotta a bizottság négy ellenzéki tagját. Steiner Pál, az MSZP frakcióvezetője jelezte, hogy náluk a személyi javaslatoknak szabott menetrendje van, emiatt csütörtökön nem tudnak jelölni. Az SZDSZ nem nyilatkozott arról, hogy kit jelöl a bizottságba.
2009.06.25. 12:35
 
 
IV. Velence-tavi nyári játékok
A Velencei-tavi Nyári Játékok 2009-ban negyedik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvénysorozat nyolc hétvégén keresztül jelentkezik programokkal.
2009.06.25. 12:30
 
Magas vérnyomás – nem elég ismerni a rizikófaktorokat
A lakosság 89 százaléka tudja, hogy megfelelő életmóddal megelőzhető a magas vérnyomás, ám mégsem tesz egészsége érdekében.
2009.06.25. 12:26
 
 
Gusztos Péter szigorú feltételekkel vállalná az SZDSZ elnökségét
"Szigorú feltételek maradéktalan teljesülése esetén" vállalná az SZDSZ elnöki tisztségét Gusztos Péter annak érdekében, hogy a magyar liberális párt megtartsa önállóságát és hosszú távon megújuljon - írta blogján csütörtökön a politikus. A frakcióvezető-helyettes azt írta bejegyzésében, hogy az SZDSZ-nek teljes politikai, személyi és szervezeti megújulásra van szüksége, amit véleménye szerint jó eséllyel a Parlamenten kívül kell megtenni. Kijelentette, ha a a liberális párt képes szembenézni ezzel és erős felhatalmazást ad a hosszú távú építkezéshez, akkor vállalja ezt "a lehetetlennek tűnő feladatot".
2009.06.25. 11:35
 
 
Gusztos Péter szigorú feltételekkel vállalná az SZDSZ elnökségét
"Szigorú feltételek maradéktalan teljesülése esetén" vállalná az SZDSZ elnöki tisztségét Gusztos Péter annak érdekében, hogy a magyar liberális párt megtartsa önállóságát és hosszú távon megújuljon - írta blogján a politikus. A frakcióvezető-helyettes azt írta bejegyzésében, hogy az SZDSZ-nek teljes politikai, személyi és szervezeti megújulásra van szüksége, amit véleménye szerint jó eséllyel a Parlamenten kívül kell megtenni. Kijelentette, ha a a liberális párt képes szembenézni ezzel és erős felhatalmazást ad a hosszú távú építkezéshez, akkor vállalja ezt "a lehetetlennek tűnő feladatot".
2009.06.25. 11:26
 
 
A legfőbb ügyész kérte Dávid Ibolya és Herényi mentelmi jogának felfüggesztését
A legfőbb ügyész szerdán kérte az Országgyűléstől Dávid Ibolya, az MDF elnöke és Herényi Károly MDF-es politikus képviselői mentelmi jogának felfüggesztését - tudta meg az MTI csütörtökön a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjétől. Fazekas Géza azt mondta: a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő ügyben - amelyet az UD Zrt. vezetőjének jogi képviselője által tett feljelentés miatt indítottak - "indokolttá vált a mentelmi jog felfüggesztésének indítványozása a nyomozás adatai alapján". A szóvivő azt nem árulta el, hogy pontosan milyen bűncselekmények gyanúja miatt kérte az ügyészség a politikusok mentelmi jogának felfüggesztését.
2009.06.25. 11:20
 
 
A Manchester United stadionja a leglátogatottabb
A Manchester United mérkőzéseit látták átlagban a legtöbben az elmúlt labdarúgóidényben. Az angol bajnok találkozóira 75.304 néző látogatott ki a 76 ezer főt befogadó Old Trafford Stadionba. Az MU-t a Real Madrid követi az európai ranglistán, míg a harmadik helyen a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona áll - a kicker magazin összeállítása szerint. A spanyolokat három német együttes követi, legjobb olaszként pedig az AC Milan a kilencedik. Magyarországon a 2008-2009-es szezonban 2812 volt az NB I átlag nézőszáma, a leglátogatottabbnak pedig a Szombathelyi Haladás stadionja bizonyult meccsenként 6111 szurkolóval.
2009.06.25. 11:16
 
Rablási ügyben hallgatják ki Robbie Williamst
Fegyveres rablási ügyben hallgatja ki a bahamai rendőrség Robbie Williamst. A brit énekes szupersztár nem gyanúsított az ügyben, de a helyi hatóságok azt próbálják kideríteni, hogy van-e kapcsolat a rablás és egy durva szópárbaj között, amelyet Williams nem sokkal a bűncselekmény előtt vívott két fotóssal. A The Sun csütörtöki beszámolója szerint a Take That egykori frontembere éppen egy jókora, kézzel sodort cigarettára gyújtott rá, amikor a lesipuskás fotósok lekapták. A Bahamák egyik kis szigetén baráti társasággal nyaraló, 35 éves énekesnek ez nem tetszett, és összeszólalkozott a brit és az amerikai fotóriporterrel - akiket néhány óra múlva, szállásukon fegyveres betörők kiraboltak.
2009.06.25. 11:12
 
 
Fidesz: még hétfőn döntsön a Ház Dávid és Herényi mentelmi jogáról
A Fidesz azt követeli, hogy az Országgyűlés ne halassza szeptemberre a Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi jogának felfüggesztéséről szóló szavazást, hanem jövő hétfőn döntsön róla - közölte Répássy Róbert, a párt frakcióvezető-helyettese. Ennek érdekében a parlament mentelmi bizottságának fideszes alelnöke még csütörtökön kezdeményezi, hogy a testület hétfő délelőtt üljön össze, és tárgyalja meg a két MDF-es politikus, független országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésével kapcsolatos ügyet - mondta sajtótájékoztatóján a politikus. Répássy szerint ilyen tárgyi súlyú bűncselekményben még nem kérték parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztését.
2009.06.25. 11:10
 
 
Századvég: biztos kieső az SZDSZ, bekerülne az Országgyűlésbe a Jobbik
Biztos kieső helyen áll az SZDSZ, és biztosan bekerülne az Országgyűlésbe a Jobbik; az LMP támogatottsága közelít az MDF-éhez, a Fidesz és az MSZP közötti támogatottságbeli olló pedig az EP-választáson elért eredményekhez hasonlóan alakul - derült ki a Századvég és a Forsense közös közvélemény-kutatásából. Az összes megkérdezett 68 százaléka mondta, hogy biztosan elmenne szavazni egy most vasárnap megrendezésre kerülő országgyűlési választáson, ami 7 százalékos emelkedést jelent az EP-választások előtti eredményekhez képest. A Fidesz és az MSZP támogatóinak aránya az elmúlt egy hónapban nem változott: az összes megkérdezett valamivel több mint harmada szavazna a Fideszre, tizede pedig az MSZP-re.
2009.06.25. 10:56
 
A kirgiz parlament megszavazta a légi bázisról szóló megállapodást
A kirgiz parlament csütörtökön megszavazta a manaszi légi bázisról szóló amerikai-kirgiz megállapodást. A kirgiz főváros, Biskek melletti támaszpontot a megállapodás értelmében "nemzetközi tranzitközpontnak" alakítják át, hogy nem katonai jellegű szállítmányokkal lássák el innen az Afganisztánban állomásozó haderőket. A megállapodást a volt szovjet köztársaság 90 fős parlamentjének 75 képviselője szavazta meg. Ellenszavazat nem volt, öten tartózkodtak, tíz képviselő nem vett részt a voksolásban. Ez az utolsó bázis Közép-Ázsiában, amelyet az amerikai légierő használhat. Az Egyesült Államok 2001 óta rendelkezik támaszponttal a Manasz repülőtéren, ahonnan logisztikai támogatást nyújt az afganisztáni erőknek.
2009.06.25. 09:55
 
 
Megközelíthetetlenné válhat hamarosan az ősi Selyemút
Hamarosan nem lehet majd átjutni az ősi Selyemút bejáratán. Chi-Yuen Wang, a Kaliforniai Egyetem (Berkeley) geológusának vizsgálatai szerint olvadó gleccserek fogják elárasztani a Csilien-hegység és a Góbi-sivatag alacsony dombjai közt húzódó úgynevezett Hohszi-folyosót. Ez a sors más, gleccserekhez közel eső száraz területeket is fenyeget. Az olvadó gleccserek nagy kiterjedésű áradásokhoz, majd azt követően még nagyobb szárazsághoz vezetnek majd - tudósít a New Scientist című tudományos magazin internetes kiadása a vizsgálatról.
2009.06.25. 09:17
 
 
Csökkent a kiskereskedelmi forgalom az év első négy hónapjában
A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2009 első négy hónapjában 3,4 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. Áprilisban folytatódott és gyorsult a forgalom mérséklődése, volumene 4,1 százalékkal volt alacsonyabb, mint tavaly áprilisban. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint a kiskereskedelmi eladások volumene 0,3 százalékkal maradt el az előző havitól. Az országos kiskereskedelmi üzlethálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2009 első négy hónapjában 2.125 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, ebből áprilisban 607 milliárd forintot.
2009.06.25. 09:05
 
 
A valaha mért legmagasabb vízállással tetőzik a Rába Szentgotthárdnál
A valaha mért legmagasabb vízállással, ezekben a percekben tetőzik a Rába Szentgotthárdnál, a folyón levonuló árhullám miatt az alsóbb szakaszokon is nagyon magas vízszinteket várnak - tájékoztatta az MTI-t csütörtök reggel Nádor István, a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetője. Elmondta, hogy a Rába vízszintje Szentgotthárdnál jelenleg 502 centiméter, tetőzéshez közeli állapotban van, s ez a vízállás több mint 30 centiméterrel magasabb, mint ami az 1965-ös nagy árvizet okozta Vas megyében. A magas vízszint azonban nem jelent akkora veszélyt, mint régen, hiszen azóta jelentősen megemelték a töltéseket, új védművek is épültek, amelyek jó állapotban vannak, s a vízhozam sem éri el a 44 évvel ezelőtti mennyiséget - tette hozzá.
2009.06.25. 08:30
 
 
A nyári szünet előtti utolsó ülését tartja a Fővárosi Közgyűlés
A Margit híd felújításával és az ehhez szükséges plusz 17 milliárd forintos költségvetési átcsoportosítással összefüggő kérdésekről várható a legnagyobb vita a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén. Havas Szófia (MSZP) jelezte: sem a költségvetési átcsoportosítást, sem azt nem szavazza meg, hogy a nyári szünetre Demszky Gábor főpolgármester vegye át a pénzügyi bizottság hatásköreit. Ez esetben mindkét téma csak ellenzéki támogatással kaphat zöld utat. Az ellenzékiek azonban korábban már többször kinyilvánították, hogy költségvetést nem szavaznak meg. A Margit híd felújítása kapcsán a KDNP paritásos önkormányzati bizottsági, a főpolgármester pedig számvevőszéki vizsgálatot kezdeményez a jelentős drágulás miatt.
2009.06.25. 08:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044[2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista