2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A Costa Ricába eltávolított hondurasi elnök azt állítja, hogy elrabolták
A Costa Ricába száműzött Manuel Zelaya hondurasi elnök azt nyilatkozta megérkezése után, hogy hazája katonai vezetése elárulta, és brutálisan elrabolta őt. "Pizsamában tartóztattak le... az elnöki őrség tagjait megverték... fél órán át ellenálltak" - mondta a Costa Rica-i főváros, San José repülőterén vasárnap adott interjújában. Közölte, hogy nem fogad el semmiféle kísérletet a leváltására, ki akarja tölteni 2010-ig szóló megbízatását. Feltette a kérdést, hogy vajon Washington áll-e a puccs mögött. Barack Obama amerikai elnök mély aggodalmának adott hangot annak kapcsán, hogy a hondurasi elnököt letartóztatták és száműzetésbe kényszerítették a hadsereg katonái.
2009.06.28. 14:53
 
 
Budapest szerint az orosz tulajdonszerzés legyen átlátható és kiszámítható
Budapest akkor tudja "jól fogadni" az orosz tulajdonszerzést Magyarországon, ha az "arányos, átlátható és kiszámítható" - hangsúlyozta Balázs Péter magyar külügyminiszter Szergej Lavrov orosz kollégájával Korfun tartott megbeszélésükön. Balázs Péter az MTI-t telefonon vasárnap arról tájékoztatta: a megbeszélésen megállapították, hogy a két ország közötti gazdasági együttműködés "egészen kitűnően" fejlődik. A magyar külügyminiszter ugyanakkor felhívta Lavrov figyelmét az orosz tulajdonszerzés problémáira Magyarországon.
2009.06.28. 13:54
 
 
Bukaresti pólótorna: kiütéses diadal az oroszok ellen
A magyar férfi vízilabda-válogatott vasárnap kiütéses, 15-2-es győzelmet aratott az oroszok felett a bukaresti négyes tornán, amelyen így a második helyen zárt. A vlv.hu szerint a találkozó legeredményesebbje Hosnyánszky Norbert volt négy góllal. Eredmény: Magyarország-Oroszország 15-2 (5-0, 3-0, 3-1, 4-1). A magyar gólszerzők: Hosnyánszky 4, Varga II. Zs. 3, Varga Dániel, Varga Dénes 2-2, Biros, Kiss G., Hárai, Kis G. 1-1. Az állás: 1. Románia 4 pont/2 mérkőzés, 2. Magyarország 4/3, 3. Oroszország 2/3, 4. Németország 0/2.
2009.06.28. 13:37
 
 
MSZP: a Fidesz igazságtalan és kétszínű, amikor az ingatlanadóról beszél
Nyakó István szerint a Fidesz igazságtalan, hazug és kétszínű, amikor az ingatlanadóról beszél. Az MSZP szóvivője Cser-Palkovics András (Fidesz) vasárnapi sajtótájékoztatójára reagált, amelyen a helyettes szóvivő szakmailag vállalhatatlannak, politikailag pedig értelmetlennek nevezte az ingatlanadót, és megismételte: hatalomra kerülésük esetén ezt eltörlik. Nyakó István szerint azért igazságtalan a Fidesz, mert az ingatlanadó eltörlése miatti bevételkiesést azokkal akarja megfizettetni, akiknek 30 millió forintnál kisebb értékű ingatlanjuk van.
2009.06.28. 13:33
 
 
Megnyitották a szükségtározót a Lajtán
Megkezdte a szükségtározó megnyitását a Lajtán az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság - tájékoztatta az Országos Műszaki Irányító Törzs vasárnap az MTI-t. Reich Gyula szóvivő azzal indokolta a tározónyitást, hogy ezzel mérsékelhető a Mosonmagyaróvár belterületén kialakuló árvízcsúcs, és enyhíteni tudják a gátak terhelését. A tározó befogadóképessége 3 millió köbméter. Az Országos Műszaki Irányító Törzs szóvivője kiemelte: a Lajtán ezekben az órákban a valaha mért legmagasabb - 1965-ös - értéket megközelítő árhullám vonul le.
2009.06.28. 13:16
 
 
Kajak-kenu Eb: Kovács és a Kozák, Szabó duó megvédte címét 500-on
A magyar versenyzők két-két arany- és ezüstérmet szereztek vasárnap 500 m-en a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon, a küldöttség így összesen hat első, kilenc második és két harmadik hellyel zárta a németországi regattát. Kovács Katalin (K-1) és a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó megvédte címét - előbbi az 1000 m után duplázott egyesben -, a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor (K-2) kettős és a Csipes Tamara, Medveczky Erika, Janics Natasa, Benedek Dalma összeállítású női kajaknégyes pedig másodikként ért célba 500-on. Vajda Attila (C-1) ezúttal nem fért fel a dobogóra, ötödikként zárt, míg az Eb-újonc Széles Gábor, Varga Dávid (C-2) kettős kilencedik helyen végzett.
2009.06.28. 12:55
 
 
MSZP: jó időben, újabb hatásos válságkezelő lépések
Kékesi Tibor szerint azzal, hogy az Országgyűlés hétfőn várhatóan elfogadja a jövő évi adótörvényeket, jó időben, újabb és hatásos lépéseket tesznek a gazdasági válság hatásainak csökkentésére. A szocialista képviselő az MTI-nek adott vasárnapi nyilatkozatában hangsúlyozta: fontosnak tartja, hogy az adóváltozások alapelveivel a politika és a szakma képviselői is szinte mindannyian egyetértenek. A megoldásokat pedig a közvélemény többsége támogatja - tette hozzá. Kiemelte: az adóváltozások eredményeként többek között csökkennek az élőmunka terhei, javul a hazai vállalkozások versenyképessége és egyszerűsödik az adórendszer.
2009.06.28. 12:42
 
 
Tizenháromra emelkedett a csehországi árvíz halálos áldozatainak száma
Tizenháromra emelkedett a csehországi árvizek áldozatainak száma. A legutolsó áldozatot - egy falusi tűzoltót - szombaton este találták meg az észak-morvaországi Sumperk melletti Bergovban. A tűzoltót a mentési munkák közben sodorta el a víz, és két napig nem volt róla semmi hír. Jelenleg is két eltűnt személyt tartanak nyilván. Az áradások leginkább az észak-morvaországi Novy Jicín város szélesebb környékét sújtották. A régióba több mint félezer katona érkezett pénteken, akik segítenek a helyreállítási munkákban. Míg észak-morvaországban megnyugodni látszik a helyzet és megkezdődött a romeltakarítás, valamint a helyreállítás, kiömlöttek a dél-csehországi patakok.
2009.06.28. 12:28
 
 
Fidesz: szakmailag vállalhatatlan, politikailag értelmetlen az ingatlanadó
A Fidesz szerint szakmailag vállalhatatlan, politikailag pedig értelmetlen az ingatlanadó - Cser-Palkovics András, a párt helyettes szóvivője vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatóján megismételte korábbi közlésüket, amely szerint ha a Fidesz ismét kormányra kerül, eltörlik ezt az új adót, bármilyen formában is vezeti be a jelenlegi kormány. Az ellenzéki politikus közölte, "totálisan értelmetlennek" tartják az ingatlanadó hétfőre tervezett parlamenti végszavazását, ezért arra szólítják fel a szocialistákat, hogy az említett szavazásra ne kerüljön sor. A helyettes szóvivő szerint mára az MSZP-kormány, illetve a rossz kormányzás szimbólumává vált az ingatlanadó.
2009.06.28. 11:04
 
 
Bolt és Fraser is megnyerte a 100 m-t a jamaicai atlétikai bajnokságon
A 100 méter férfi és női olimpiai bajnoka is megnyerte a klasszikus számot a jamaicai atlétikai országos bajnokságon. Usain Bolt, aki 9.69 mp-es világrekorddal győzött tavaly Pekingben, ezúttal 9.86-tal diadalmaskodott Asafa Powell (9.97) és Michael Frater (10.02) előtt. Fraser ha lehet még jobb formát mutatott, ugyanis 10.88 mp-s idővel lett első Kerron Stewartot (10.93) és Sheri-Ann Brookst (11.16) megelőzve. Az olimpiai ezüstérmes Sherone Simpson nem jutott döntőbe, miután ötödik lett futamában, így a világbajnoki keretbe sem kvalifikálta magát.
2009.06.28. 10:32
 
 
Új vírus: öt újabb megbetegedés Szerbiában
Öt újabb új influenzás megbetegedést regisztráltak Szerbiában, ezzel megduplázódott az országban a H1N1 vírussal fertőzöttek száma. Mint egy egészségügy-minisztériumi illetékes a belgrádi B92 rádiónak vasárnap elmondta, az új betegek közül négyen külföldről tértek haza, az ötödik pedig már egy fertőzöttel lépett érintkezésbe. Csak két embert kellett kórházba szállítani, a többieket otthon kezelik - tette hozzá az illetékes. A megbetegedések különösen kellemetlenül érintik a szerb hatóságokat a július 1-jén kezdődő belgrádi Universiade előtt, amelyre 10 ezer sportolót várnak.
2009.06.28. 10:15
 
 
Megszűnt a várakozás a röszkei átkelő kilépő oldalán
Vasárnap délutánra megszűnt a várakozás a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán, ahol a Nyugat-Európában dolgozó, szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt alakultak ki két órát is elérő sorok csütörtöktől - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Szombaton és vasárnap tízezer járművel mintegy harmincezren léptek ki Szerbia felé a teljes kapacitással működő átkelőnél - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A következő hétvégéken - különösen júliusban - is komoly torlódás alakulhat ki a röszkei átkelőnél.
2009.06.28. 10:13
 
 
Ősi folyó kanyarog a La Manche alatt
Ősi, évezredek óta a mélyben rejtőző folyóra bukkantak az angliai Dorset közelében, a La Manche csatorna alatt. A felfedezés annak a kétéves, 300 ezer fontos (97 millió forintos) projektnek köszönhető, amelynek keretében a 2012-es londoni olimpiára való felkészülés jegyében egy 500 négyzetmérföldes (1295 négyzetkilométeres) területet térképeztek fel - olvasható a The Daily Mail online kiadásában (http://www.dailymail.cu.uk). A rejtélyes folyó sziklák között kanyarog 8 mérföldön (12,9 kilométeren) át. Az egykori folyam szélessége 90 és 150 yard (82 és 137 méter) között ingadozik, mélysége pedig eléri a 30 lábat (914 centimétert).
2009.06.28. 09:46
 
 
A nők huszonnyolc évesen a legboldogabbak
A nők huszonnyolc éves korukban a legboldogabbak - állítja egy tanulmány. Kutatók úgy találták, a nők nem sokkal 30 éves koruk előtt a legmagabiztosabbak és a legelégedettebbek a szerelmi életükkel és alakjukkal. És ez az az időszak, amikor a legjobban élvezik a szexet is. Ám a boldogság rövid életű! Ahogy betöltik a harmincat, aggódni kezdenek az öregedés, az őszülés és a ráncok miatt - mutatta ki a felmérés. A 4 ezer nő válaszait feldolgozó tanulmányt a Clairol Perfect 10 hajfestékgyártó cég készíttette.
2009.06.28. 09:19
 
 
Az országban 528 kilométernyi folyószakaszon van készültség
A magyarországi folyók 528 kilométernyi szakaszán van érvényben védelmi készültség - tájékoztatta vasárnap reggel az MTI-t az Országos Műszaki Irányító Törzs. A közlemény szerint harmadfokú készültség van a Dunán Ásványráró és Nagybajcs között, a Mosoni-Dunán, a Rábán Körmendnél és a Lajtán, összesen 103 kilométeren. Másodfokú a készültség a Dunán Dunakilitinél, Komáromnál és Esztergomnál, a Rábán a torkolati szakaszon, valamint a Murán, összesen 165 kilométer hosszúságú szakaszon. Elsőfokú fokú a készültség a Dunán Esztergomtól Adonyig, a Rábán Árpástól Sárvárig, továbbá a Marcal torkolati szakaszán, 260 kilométer hosszan - olvasható a közleményben.
2009.06.28. 09:00
 
 
Még tíz nap van a választási plakátok eltávolítására
Tíz napjuk van az európai parlamenti választáson induló pártoknak arra, hogy eltávolítsák a kampányban a közterületeken elhelyezett plakátjaikat. A választási törvény szerint a szavazás napjához képest egy hónapon belül, tehát július 7-éig kell eltüntetni e plakátokat. A jogszabály szerint a plakátot annak kell eltávolítania, aki azt elhelyezte, vagy akinek érdekében elhelyezték. Ha a plakátokat nem távolítják el időben, Budapesten a fővárosi kezelésű közterületeken a fővárosi önkormányzatnak, míg a kerületekben a helyi önkormányzatoknak kell eljárniuk ezekben az ügyekben. Az önkormányzatok a határidő lejártát követően maguk is eltávolíthatják plakátokat, majd ennek költségét kiszámlázhatják.
2009.06.28. 08:45
 
A megbuktatott kormányfő sok ezer híve tüntetett Bangkokban
Thakszin Sinavatra megbuktatott miniszterelnök húsz-huszonötezer híve tüntetett szombaton Thaiföld fővárosában; a két hónappal ezelőtti erőszakos kormányellenes tüntetések óta ez volt a "vörösingesek" legnagyobb demonstrációja. Az Egyesített Front a Demokráciáért és a Diktatúra Ellen (UDD) nevű szervezet hívta össze a tüntetést, amelyen a volt kormányfő jellemzően vörös inget viselő támogatói azt követelték, hogy Veddzsadzsiva Abhiszit jelenlegi miniszterelnök oszlassa fel a parlamentet, és írjon ki választást. Az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városába, Dubajba menekült Thakszin Sinavatra telefonon keresztül ötven percig beszélt a tömeghez.
2009.06.28. 08:27
 
 
Július 1-jén életbe lép a nyári kamionstop
Július elsején életbe lép a nyári kamionstop a közutakon. Az erről szóló kormányrendelet hatálya kiterjed a 7,5 tonnát meghaladó magyar vagy külföldi hatósági jelzéssel ellátott tehergépkocsira, vontatóra, mezőgazdasági vontatóra, lassú járműre, valamint e járművekből és pótkocsiból álló járműszerelvényre. Ezek a tehergépkocsik a magyarországi közutakon július 1-jétől augusztus 31-éig, szombaton 15 órától vasárnap 22 óráig, munkaszüneti napokon a megelőző nap 22 órától a munkaszüneti nap 22 óráig nem közlekedhetnek. A korlátozás nem vonatkozik az EURO 3-as környezetvédelmi osztály besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsira.
2009.06.28. 08:26
 
 
A DÉMÁSZ és az E.ON július elsejétől emeli az áram árát
A lakosságot, a kis fogyasztókat és a közintézményeket ellátó egyetemes áramszolgáltatók közül a DÉMÁSZ és az E.ON emeli a végfelhasználói árat július elsejétől, áfával együtt 6,9, illetve 8,6 százalékkal - derül ki a Magyar Energia Hivatal honlapján közzétett tájékoztatóból. A másik két egyetemes szolgáltató, az ELMŰ és az ÉMÁSZ 2009. augusztus 1-től kapott lehetőséget 5,1, illetve 10,8 százalékos áremelésre. A négy áramszolgáltató 2009 májusában nyújtott be áremelési kérelmet a Magyar Energia Hivatalhoz, a kötelező áramátvétel mennyiségének és árának változása miatt.
2009.06.28. 08:15
 
Az áfa növelése és a gyenge forint emeli a mobiltarifát
A gyenge forint és az áfa 5 százalékpontos emelése miatt júliustól drágább lesz az unió területén mobilhívást indítania és fogadnia a magyar előfizetőknek, ám mivel a perc alapú számlázást a másodperc alapú váltja fel, mégis olcsóbban telefonálhatnak, ha odafigyelnek. Márton György, a Nemzeti Hírközlési Hatóság szóvivője elmondta, júliustól a harmadik körébe lép az uniós roaming-szabályozás, aminek egyik előnye lesz, hogy a külföldről indított SMS-ek ára mintegy a harmadára csökken, és remélhetően jelentősen mérséklődik a mobil internet nagykereskedelmi ára is.
2009.06.28. 08:13
 
 
Új boncolást kér Michael Jackson családja
Michael Jackson családja új, független boncolást kért - közölte Brian Elias, a Los Angeles-i törvényszéki orvostani intézet egyik szóvivője szombaton. A család már pénteken kérte a második boncolást, még azelőtt, hogy kiadták volna neki a popsztár holttestét. A hírességekről híreket közlő internetes oldal, a TMZ.com - amely mindenki mást megelőzve számolt be az énekes haláláról - úgy tudja, hogy a második boncolást szombaton végzik el Los Angelesben. Az első, pénteken elvégzett boncolás eredményeinek ismeretében a haláleseti vizsgálóbíró megállapította, hogy Jackson halálát nem bűncselekmény okozta.
2009.06.28. 08:06
 
 
Több jogszabály módosul júliusban
Az államnak is késedelmi kamatot kell fizetnie, ha késve fizet, a rászorultakat nem lehet kikapcsolni a gázellátásból, csak kamattámogatás jár az arra jogosult lakásvásárlóknak - egyebek mellett ezek a szabályok lépnek hatályba július első napján. A társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényt májusban módosította a parlament, eszerint július 1-jén kikerül a törvényből a 13. havi nyugdíj, az eredetileg szeptember 1-jére időzített nyugdíjkorrekciót pedig jövő év első napjára tolták a jogalkotók. A Polgári törvénykönyv úgy módosul, hogy az állam által vállalt fizetések esetén az állam nem köthet ki a maga késedelme esetén kamatmentességet, sőt a törvényesnél alacsonyabb kamatot sem.
2009.06.28. 08:00
 
November 1-jén életbe léphet a lisszaboni szerződés
A legoptimistább forgatókönyvek szerint november 1-jén életbe léphet a lisszaboni szerződés - mondta az unió soros elnöki tisztét betöltő Csehország miniszterelnöke szombaton Budapesten az MTI-nek. Jan Fischer arról is beszélt: bízik az ír referendum sikerében. Jan Fischer szerint a cseh államfő tartani fogja magát álláspontjához és az alkotmánybírósági döntés, valamint az ír referendum után aláírja a parlament két háza által már elfogadott dokumentumot. Szükség van még emellett azonban a lengyel elnöki jóváhagyásra és a német alkotmánybíróság végzésére is - mutatott rá.
2009.06.27. 21:04
 
Lengyel-rali: továbbra is Hirvonen vezet
A második nap után is a finn Mikko Hirvonen áll az élen a Lengyel-ralin. A világbajnoki sorozat nyolcadik versenyén Hirvonen mögött csapattársa, a szintén finn Jari-Matti Latvala a második, a spanyol Dani Sordo pedig a harmadik. A vb-címvédő, összetettben első francia Sébastien Loeb még a pénteki nyitónapon kiesett a versenyből. Állás a második nap után, 13 gyorsasági szakasz: 1. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (finn, Ford Focus) 2:21:45.8 ó 2. Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila (finn, Ford Focus) 12 mp hátrány 3. Daniel Sordo, Marc Marti (spanyol, Citroen C4) 38.5 mp h. Vasárnap öt gyorsaasági szakasszal zárul a viadal.
2009.06.27. 20:24
 
 
A vasfüggöny átvágásának 20. évfordulójára emlékeztek Budapesten
Bátor döntésnek nevezték a vasfüggöny 20 évvel ezelőtti lebontását, és köszönetüket fejezték ki Magyarország szerepvállalásáért a szombati budapesti évfordulós ünnepségeken részt vevő külföldi vendégek. Az emlékülés több felszólalója is kiemelte, hogy a szögesdrót átvágása, majd a keletnémet menekültek kiengedése Magyarországról megnyitotta az utat a német újraegyesítés, majd a kontinens egységének megteremtése előtt is, ugyanakkor hangoztatták, az európai közösségre még sok feladat vár. Az ünnepség alkalmából a magyar közjogi méltóságok több kétoldalú megbeszélést tartottak.
2009.06.27. 20:05
 
 
Több mint 550 kilométeren van árvízvédelmi készültség
A magyarországi folyókon 553 kilométer hosszan van árvízvédelmi készültség - mondta szombat este az MTI-nek Reich Gyula, az Országos Műszaki Irányító Törzs szóvivője. A Duna felső szakaszán a vízszint emelkedésének üteme lelassult, Nagybajcsnál több órája 708-710 centiméterrel "tetőzget" a folyó, vagyis nincs emelkedés, de az érzékelhető apadás sem indult még meg. A Rába két mellékfolyójának (Latincs, Pinka) vízgyűjtőjén sok csapadék esett, ezért Körmendnél lelassult a Rába apadása, mindössze fél méterrel csökkent a folyó vízszintje, így fenntartják a harmadfokú készültséget. A Lajtán az eddigi legmagasabb szinthez közelít a vízállás.
2009.06.27. 19:20
 
 
Vízilabda: vereség a románoktól Bukarestben
A magyar férfi vízilabda-válogatott egygólos vereséget szenvedett a házigazda románoktól a bukaresti négyes tornán. Kemény Dénes szövetségi kapitánynak az augusztusi római világbajnokságra készülő csapata pénteken a németek ellen hatgólos sikerrel kezdett, ezúttal azonban nem bírt a Kovács István vezette hazaiakkal. A találkozó az utolsó negyedben dőlt el, ekkor csak egyetlen találat született, ezt a román Radu szerezte. Eredmény: Románia-Magyarország 6-5 (2-1, 1-2, 2-2, 1-0), a magyar gólszerzők: Varga II. Zs., Kiss G., Szivós, Biros, Varga Dénes. Az állás: 1. Románia 4 pont, 2. Magyarország 2 (17-12), 3. Oroszország 2 (11-15), 4. Németország 0.
2009.06.27. 18:35
 
 
Fischer: ha törvényes, nem tiltható meg a heiligenkreuzi szemétégető építése
Nem lehet megtiltani a heiligenkreuzi (rábakeresztúri) szemétégető felépítését, ha a beruházás megfelel a jogi szabályozásnak és a nemzetközi normáknak - mondta Heinz Fischer osztrák szövetségi elnök szombaton Budapesten az MTI-nek nyilatkozva. Az osztrák kormányzatnak nem áll módjában megtiltani a szemétégető felépítését, nem avatkozhat be egy-egy cég munkájába, ha a beruházás minden törvényi előírásnak megfelel. Az osztrák fél már bejelentette: bármilyen nemzetközi vizsgálatban hajlandó részt venni a szemétégetővel kapcsolatban - mondta Heinz Fischer.
2009.06.27. 17:15
 
 
Magyar kapcsolatairól is beszélt a Simply Red énekese
Magyar kapcsolatairól, eddigi pályafutásáról, a népszerűségről, jövőbeni terveiről és Michael Jackson haláláról is beszélt Mick Hucknall, a Simply Red énekese szombat délutáni budapesti sajtótájékoztatóján; a sztárcsapat este a Kapcsolat koncerten várhatóan több százezer ember előtt lép fel az 56-osok terén. "Különös érzés lesz itt fellépnem, hiszen a gyermekem nagymamája magyar, a lányom Budapesten fogant. Örülök, hogy barátok között lehetek" - mondta sajtótájékoztatója elején a vörös hajáról ismert brit énekes, aki láthatóan nagyon jó hangulatban válaszolt a kérdésekre.
2009.06.27. 17:00
 
 
Narvaez maradt a WBO légsúlyú bajnoka
Megvédte a Boksz Világszervezet (WBO) légsúlyú (50,8 kg) világbajnoki címét az argentin Omar Narvaez, miután legyőzte a mexikói Omar Sotót, Buenos Airesben. Az argentin fővárosban rendezett összecsapáson Narvaez végig jobb volt kihívójánál, akit a 11. menetben kiütött. A profik között így továbbra is veretlen (30 győzelem, 2 döntetlen) Narvaez nyolcadik alkalommal védte meg övét, melyet 2006 augusztusában szerzett meg.
2009.06.27. 16:50
 
Öttusa Eb: bronzérmes a női csapat
Bronzérmet szerzett a Kovács Sarolta, Vörös Zsuzsanna, Gyenesei Leila összeállítású magyar csapat szombaton, a lipcsei öttusa Európa-bajnokság női versenyében. Az első helyen a britek, a másodikon az oroszok végeztek. Egyéniben Kovács szerepelt a legjobban, ő hatodikként zárt. Vörös 17., Gyenesei 20., az egyéni induló Cseh Krisztina pedig 35. lett. Győzött az elmúlt két év világbajnoka, a francia Amélie Cazé, mellette még a brit Heather Fell és az orosz Jevdokija Grecsicsnyikova állhatott fel a dobogóra.
2009.06.27. 16:47
 
 
Az új iPhone-on a Sony és Nintendo régi játékai futtathatóak
A PlayStation és GameBoy Advance játékok futtatására teszi alkalmassá az iPhone 3GS telefonokat két új emulátorszoftver. A régi PlayStation 1-et emuláló - vagyis egy adott működési környezetet más körülmények között utánzó - szoftver neve psx4iphone. Az interneten a Google segítségével lehet rátalálni és letölteni - írja a Yahoo. Használni csak az Apple iPhone új 3GS-modelljén lehet, tehát a régebbi 3G készüléken nem fut ez az alkalmazás. A béta verziójú - több szoftveres hibájú - program egyelőre csak hang nélkül képes megjeleníteni a játékokat, azok között nem tudunk váltani anélkül, hogy ne kelljen újraindítani az emulátort és játékállásokat is csak némi trükközéssel menthetjük el.
2009.06.27. 16:30
 
 
Bajnai: a kis lyukból gyorsan nagy hasadás lett a vasfüggönyön
Bajnai Gordon miniszterelnök méltatta mindazokat, akik lehetővé tették a vasfüggöny lebontását, azt, hogy a "kis lyukból gyorsan nagy hasadás legyen". Emlékezzünk a teljesítményükre, az elmúlt húsz évre - mondta a kormányfő pohárköszöntőjében az 1989-es határnyitás 20. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen, a magas rangú vendégeknek adott ebéden. Bajnai Gordon rövid beszédében felidézte, hogy 1989 júniusában harmadéves közgazdászhallgatóként vizsgára igyekezett, amikor keletnémetekkel találkozott, azt kérdezték, hol fogadják be őket.
2009.06.27. 16:24
 
Az MSZP nem akar kormánydiktátumot
Az MSZP következetesen támogatja a kormányt a gazdasági válságkezelésben - szögezi le az az MTI birtokába került dokumentum, amelyben Lendvai Ildikó pártelnök fogalmaz meg javaslatokat a július 4-ei kongresszusi határozathoz. A küldöttcsoportoknak kiküldött javaslat hibaként emeli ki, hogy a pártnak nem sikerült a reformot "kormánydiktátumból" társadalmi üggyé tenni. A pártelnök hangsúlyozza, hogy a szocialisták végigviszik vállalt kormányzási feladatukat, azaz folytatják a válság elleni védelem megszervezését; az MSZP-nek, mint baloldali pártnak pedig feladata és felelőssége a társadalmi válság megelőzése, a társadalmi biztonságot szolgáló intézkedések kezdeményezése.
2009.06.27. 16:02
 
 
Kajak-kenu Eb: három-három arany- és ezüst 1000 m-en
A magyar versenyzők nagyszerű teljesítményt nyújtva három-három arany- és ezüstérmet gyűjtöttek a szombat délutáni 1000 m-es döntőkben a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon. A kajakos Kovács Katalin és a kenus Vajda Attila is megnyerte futamát, ráadásul mindketten óriási fölénnyel. A folytatásban a Szabó Gabriella, Csipes Tamara és a Kökény Roland, Gönczy Gábor duó (mindkettő K-2) egyformán másodikként ért célba, majd a Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály kettős (C-2) kellemes meglepetésre újabb aranyat gyűjtött a küldöttségnek. A harmadik ezüstöt a Tóth Márton, Volein Viktor, Sarudi Pál, Mike Róbert összeállítású kenus csapat szállította a zárószámban.
2009.06.27. 15:14
 
 
1989 a Föld körül: szabadtéri fotókiállítás a Kodály köröndön
Vasárnap este tíz óráig látható az 1989 a Föld körül című fotókiállítás, amelynek képei szombat reggel kerültek ki az Andrássy útra és a Kodály köröndre; a szabadtéri kiállítás anyagának több mint fele a Magyar Távirati Iroda (MTI) gyűjteményéből származik. Megnyitójában Vince Mátyás, az MTI elnöke felidézte, hogy mit írt az MTI 1989-ben e napon: "Sopronban Horn Gyula, Magyarország külügyminisztere Alois Mock osztrák külügyminiszter társaságában részt vesz a város határában húzódó műszaki határzár lebontásában." Hozzátette: a húsz évvel ezelőtti események napról-napra pontosan követhetők képben és szövegben is az MTI honlapjának 1989-es aloldalán.
2009.06.27. 15:05
 
 
MotoGP: Talmácsi 16., Rossi 100. diadala a Holland Nagydíjon
Talmácsi Gábor az utolsó, 16. helyen végzett szombaton a MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján. Az utolsó, 19. helyről rajtoló magyar pilóta élete második futamán vett részt a királykategóriában, és egy ideig állt a 15. helyen is. A nyolcszoros világbajnok olasz Valentino Rossi pályafutásának 100. futamgyőzelmét aratta Assenben. A vb-pontversenyt immár egyedül vezető sztár előtt csak honfitársa, Giacomo Agostini lépte át a bűvös határt. Rossi egyik segítőjével egy hatalmas posztert görgetett ki célba érkezése után, ezen az eddigi győzelmeit megörökítő fotók voltak láthatók.
2009.06.27. 15:00
 
 
Matthäus nem lesz a Fehérvár edzője
A több hetes tárgyalássorozat ellenére mégsem lesz a Fehérvár FC labdarúgóklub vezetőedzője Lothar Matthäus. Az egyesület tájékoztatása szerint "a felek különböző okokból nem jutottak megállapodásra. A tárgyalások eredménytelenül zárultak, de mindkét fél sok sikert kíván a másiknak a jövőre nézve. A felek a megállapodás meghiúsulásának részleteit üzleti titokként kezelik, így arról nem nyilatkoznak." A játékosként 150-szeres német válogatott a múlt pénteken járt Székesfehérváron, ahol szóban megállapodott a klubbal, ám ezután visszarepült hazájába, ahol ügyvédeivel tanulmányozta a szerződéstervezetet.
2009.06.27. 13:58
 
 
SZDSZ: határozatképtelenség miatt nem szavaztak Kókáról
A vagyonadóról és Kóka János frakcióvezető személyéről is szavazni akart az SZDSZ országos tanácsa szombaton, de időközben határozatképtelenné vált a testület - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Boruzs András fővárosi elnök és Vámos József békéscsabai önkormányzati képviselő olyan javaslattal állt elő, hogy az SZDSZ országos tanácsa (ot) szavazzon Kóka János frakcióvezető személyéről, valamint arról, hogy támogassák-e a vagyonadót - mondta el a két politikus az MTI-nek. Közölték, hogy az ot elnöksége először nem támogatta, hogy napirendre vegyék javaslataikat, de a még kellő számban jelenlévő tagok megszavazták ezt, és a két felvetést összevontan tárgyalták.
2009.06.27. 13:54
 
Továbbra is víz alatt van több település Burgenlandban
Miközben Ausztria északkeleti részén tovább javult az árvízhelyzet, a keleti Burgenland még nem lélegezhetett fel szombaton. A Magyarországgal szomszédos tartomány déli részén több település utcái továbbra is víz alatt vannak, északi részén az áradó Lajtán kritikus helyzet alakult ki. Az osztrák-magyar határhoz közeli, ezer lakosú Strémben (Strem) volt a legrosszabb a helyzet, ott a házak mintegy fele vízben állt szombaton. A település utcáin néhol egy-másfél méteres víz hömpölygött, többeket gumicsónakkal menekítettek biztonságos helyre.
2009.06.27. 13:46
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Holland Nagydíj: Tóth Imre 15.
Tóth Imre a 15. helyen végzett a 250 kcm-esek között szombaton a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján. A Talmácsi Gáborral elrajtoló MotoGP-futam 14 órakor kezdődik. Eredmények: 250 kcm: 1. Aojama Hirosi (japán, Honda) 40:44,008 p 2. Hector Barbera (spanyol, Aprilia) 4,424 mp hátrány 3. Marco Simoncelli (olasz, Gilera) 10,339 mp h. ...15. Tóth Imre egy kör h. A vb állása: 1. Aojama Hirosi 121 pont, 2. Alvaro Bautista (spanyol, Aprilia) 108, 3. Hector Barbera 95.
2009.06.27. 13:39
 
 
Goethe és Schiller, a két blogger
Németország két leghíresebb írástudója sem tudott ellenállni a csábításnak: Goethe és Schiller bloggerek lettek. Természetesen senki sem várhatja, hogy a német felvilágosodás két óriása válaszoljon esetleges kommentekre, híres levelezésüket azonban most bloggá alakította át egy német újságíró, germanista, aki mellesleg az informatikához is ért. Giesbert Damaschke a www.briefwechsel-schiller-goethe.de oldalon kezdte el publikálni Goethe és Schiller levelezését, pontosan 215 évvel később. A "World Wide Weimar", ahogy a Frankfurter Allgemeine Zeitung írta róla, hamar meghódította a német blogoszférát, és ez magát Damaschkét is meglepte.
2009.06.27. 13:21
 
 
Csak hétfőn éri el a Fővám teret a 4-es metró fúrópajzsa
Nem szombat délután, hanem várhatóan hétfőn éri el a készülő 4-es metró Fővám téri állomását a fúrópajzs - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság szombaton. Pető Szabolcs PR-munkatárs közölte: az alagútépítő Bamco konzorcium arról tájékoztatta az igazgatóságot, hogy az utolsó szakaszon lévő tizenkét méteres betondugóban - amely minden állomásnál az óriási fúrópajzs biztonságos érkezését szolgálja - lassabban tudnak haladni a tervezettnél, és így várhatóan csak hétfőn érik el az állomást.
2009.06.27. 11:53
 
 
Kajak-kenu Eb: hét magyar hajó az 1000 m-es döntőkben
A négy magyar hajóból három vette sikeresen a szombat délelőtti középfutamot 1000 m-en a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon, s ez azt jelenti, hogy a táv délutáni döntőiben hét egységnek szoríthatnak a szurkolók. Egyedül Kucsera Gábor (K-1) nem tudta beverekedni magát a fináléba. Elsőként a kenu egyesek olimpiai és világbajnoki címvédőjét, Vajda Attilát szólították a rajthoz. Bíztatónak tűnt, hogy a csütörtöki körülményekhez képest - amikor is negyedik lett az előfutamban - ezúttal jobb feltételek várták, nem esett az eső, és a hullámzás is gyengébb volt, mint két nappal korábban.
2009.06.27. 11:44
 
 
Sólyom: a vérontás elkerülése volt a közös álláspont '89-ben
Az 1956-oshoz hasonló vérontás elkerülése volt az egyik legerősebb közös álláspont az ellenzék és a kommunisták között a '89-es határnyitásnál - emlékezett vissza a húsz éve történtekre szombaton Sólyom László, mint az akkori kerekasztal-tárgyalások egyik résztvevője. A határnyitás, de még a keletnémetek kiengedése sem vezetett volna önmagában Európa kettéosztottságának megszűnéséhez, hiszen a szögesdrót leomlott, de a civilizálttá vált határ két oldalán két gyökeresen különböző politikai rendszer maradt - mondta a köztársasági elnök a vasfüggöny átvágásának 20. évfordulója alkalmából rendezett emlékülésen, a Parlamentben.
2009.06.27. 11:39
 
 
Filozófialeckék a londoni metróban
Híres emberek gondolatait mondják be ettől a héttől kezdve a londoni metró hangosbemondóin. Ezek a bölcs mondások arra emlékeztetik az embereket, hogy az életben nem az a legfontosabb, hogy minél előbb eljussunk a célállomásra. Az ötlet a londoni közlekedési vállalattól származik, amely megbízta a Turner kortárs művészeti díjjal kitüntetett Jeremy Dellert, hogy gyűjtse össze olyan gondolkodók, mint Shakespeare, Gandhi, Sartre vagy Einstein legjobb gondolatait az alkalmanként hosszú és fárasztó föld alatti utazás "emberibbé tételéhez".
2009.06.27. 11:18
 
 
Vona: a Jobbiknak kormányzásra kell készülni
A társadalom azt üzente nekünk, hogy a Jobbik kezdjen el készülni a kormányzásra - mondta európai parlamenti választási eredményüket értékelve Vona Gábor elnök a parlamenten kívüli párt szombati kongresszusa előtt tartott sajtótájékoztatón. A tanácskozás célja a választási eredmény értékelése, a jövő feladatainak meghatározása, valamint az alapszabály módosítása "apróbb pontokon" annak érdekében, hogy "még jobban, még hatékonyabban, még erőteljesebben, de ugyanazt folytassuk", amit eddig - mondta, megjegyezve: rajtuk kívül minden nagyobb politikai erőnek újra kell fogalmaznia magát.
2009.06.27. 11:05
 
 
Július 12-én tartják az SZDSZ küldöttgyűlését
Július 12-én, vasárnap tartják az SZDSZ tisztújító küldöttgyűlését - jelentette be Retkes Attila a párt egyik elnökjelöltje a párt országos tanácsának (ot) rendkívüli, szombati ülése közben. A küldöttgyűlésen megválaszthatják a szabad demokraták új elnökét és a párt tizenkét ügyvivőjét. Retkes Attila kérdésre válaszolva elmondta: megválasztása esetén változásokat szeretne az SZDSZ parlamenti frakciójának vezetésében. Az országos tanács üléséről kiszivárgott információk szerint július 6-áig lehet elnököt és ügyvivőket jelölni. Nekik július 8-áig van idejük, hogy hivatalosan elfogadják a felkérést. A jelöltek listáját július 9-én a párt honlapján is közzé teszik.
2009.06.27. 11:01
 
 
A Déli Áramlatról is tárgyalt a magyar és a szlovén államfő
Az energetikai kérdésekről, így a Déli Áramlat és a Nabucco gázvezetékekről is tárgyalt a magyar és a szlovén államfő szombaton Budapesten - tájékoztatta Gulyás András, a köztársasági elnök külpolitikai főtanácsadója az MTI-t. Danilo Türk a vasfüggöny lebontásának huszadik évfordulója alkalmából érkezett Budapestre. A szlovén elnök jelezte, hogy érdekeltek a Déli Áramlat kiépítésében. Sólyom László pedig kiemelte, hogy Magyarország számára egyaránt fontos a Déli Áramlat és a Nabucco gázvezeték is. A magyar államfő szorgalmazta a két ország villamosenergia-rendszereinek összekapcsolását és a magyarországi gáztározó-kapacitás közös kihasználását - mondta Gulyás András.
2009.06.27. 10:36
 
 
Zászlófelvonással kezdődött a határnyitási emléknap
A Magyar Köztársaság lobogójának ünnepélyes felvonásával és katonai tiszteletadással kezdődött meg a vasfüggöny átvágásának 20. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezéssorozat szombaton Budapesten, a Kossuth Lajos téren. A zászlófelvonáson a magyar közjogi méltóságok mellett jelen volt számos magas rangú külföldi vendég is, akik a nap folyamán részt vesznek - többen közülük beszédet is mondanak - a 11 órakor kezdődő emlékülésen, a Parlamentben. A lezárt Kossuth Lajos térre a meghívottakon és a sajtó előzetesen akkreditált munkatársain kívül mást nem engedtek be.
2009.06.27. 10:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042[2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista