2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Változások július 1-től: megszűnik a 13. havi nyugdíj, módosuló adószabályok
Július 1-jétől változnak az adószabályok, megszűnik a 13. havi nyugdíj és a jelenlegi lakástámogatási rendszer, valamint a földgázellátásban a közüzemi szolgáltatás, és változnak a gyógyszerfelírás szabályai is. Szerdától a személyi jövedelemadó (szja) alsó sávhatára január 1-jéig visszamenőleg 1,7 millió forintról 1,9 millió forintra emelkedik. Az szja adókulcsok és az adójóváírás szabályai nem módosulnak, így a legalább havi bruttó 159 ezer forintot keresőknek havonta 3 ezer, éves szinten pedig 36 ezer forinttal több marad a zsebében. Az átlagbért kereső munkavállaló fizetése a korábbi nettó 122.215 forint helyett júliustól nettó 125.215 forint lesz.
2009.06.30. 20:00
 
 
Hőségriasztás is lesz szerdán az ország északkeleti térségében
Első fokú, figyelemfelhívó hőségriasztást jelzett szerdára és csütörtökre az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala az időjárási előrejelzések alapján. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) pedig arra figyelmeztetett, hogy ugyanebben a régióban nagyon erős UV-B sugárzásra kell számítani, így aki teheti, a déli órákban kerülje a közvetlen napsütést. Az OMSZ arról tájékoztatta az ÁNTSZ-t, hogy a Tiszántúl északi harmadán és Borsod-Abaúj-Zemplén megye legkeletebb részén a napi középhőmérséklet helyenként 25 Celsius-fok is lehet. Ez azt jelenti, hogy napközben a legmagasabb hőmérséklet elérheti a 33 Celsius-fokot is, de a 27 fokot biztosan meghaladja szerdán és csütörtökön.
2009.06.30. 19:00
 
 
Tenisz, Wimbledon: Serena Williams is bejutott a négy közé
A címvédő Venus Williams után húga, Serena is bejutott a legjobb négy közé az angol nyílt teniszbajnokságon, miután kedden késő délután két játszmában nyert a fehérorosz Viktorija Azarenka ellen. Az első szettet 26 perc alatt nyerte meg a tavaly döntős, korábban kétszer bajnok amerikai teniszező. A másodikban riválisának volt esélye egy szorosabb meccsre, ám lehetőségeit elpuskázta, így további 47 perc elteltével vesztesen baktatott le a szentély zöld gyepszőnyegéről. Eredmények: női egyes, negyeddöntő: S. Williams (amerikai, 2.)-Azarenka (fehérorosz, 8.) 6:2, 6:3. Az elődöntőben: V. Williams-Szafina, S. Williams-Gyementyjeva.
2009.06.30. 18:31
 
 
Fidesz: mindennek a teteje a szlovák nyelvtörvény
Mindennek a teteje a szlovák nyelvtörvény módosításának elfogadása, ez intézményes magyarüldözést jelent Szlovákiában - mondta Németh Zsolt, a Fidesz szakpolitikusa kedden az MTI-nek. Az ellenzéki képviselő szerint a magyar kormánynak határozottan fel kell lépnie a döntés ellen nemzetközi fórumokon. "Első alkalommal születik a második világháborút követő Európában egy olyan jogszabály, amely büntethetővé teszi a kisebbségi nyelvhasználatot. Ez pedig nem más, mint egyfajta intézményes magyarüldözés Szlovákiában" - mondta Németh Zsolt. Magyarországnak a leghatározottabban fel kell lépnie ez ellen. A kérdésben parlamenti konszenzus van Magyarországon - tette hozzá.
2009.06.30. 18:00
 
A napi szexuális érintkezés javítja a sperma minőségét
A napi szexuális érintkezés javítja az ondósejtek minőségét, ezt a szempontot figyelembe kell venni azoknak a pároknak, akik a gyermekáldást tervezik - derült ki egy ausztrál kutatásnak köszönhetően. Mindmáig vitatkoznak a szakemberek arról, hogy a peteérést megelőző napokban önmegtartóztatást kell-e gyakorolniuk a férfiaknak, vagy sem, ha növelni akarják a teherbeesés esélyeit. David Greening, a sydneyi meddőségi központ kutatója, aki eredményeiről az Európai Humán Reprodukciós és Embriológiai Társaság amszterdami kongresszusán számolt be kedden, vizsgálataival azt bizonyította, hogy helytelen az önmegtartóztatás.
2009.06.30. 17:22
 
 
Esküt tettek az MTI TTT és felügyelőbizottságának tagjai a Parlamentben
Letették esküjüket a Magyar Távirati Iroda Zrt. Tulajdonosi Tanácsadó Testületének (TTT) és felügyelőbizottságának tagjai a Parlamentben kedden Mandur László (MSZP), az Országgyűlés alelnöke jelenlétében. Az Országgyűlés június 22-én választotta meg négy évre a TTT elnökét, helyettesét és tagjait, valamint a felügyelőbizottság elnökét és tagjait. A TTT összetétele: Bayer József (MSZP) elnök, Vízkelety Mariann (Fidesz) elnökhelyettes, tagok: Csernyánszky Judit (MSZP), Hovanyecz László (MSZP), Ilosvai Gábor (Fidesz), Pap Mária (SZDSZ), Sipos Balázs (MSZP) és Szikora József (KDNP). Az MTI felügyelőbizottságának elnöke Halasi Tibor (Fidesz) lett, tagjának pedig Lantos Erzsébetet (MSZP) választották meg.
2009.06.30. 17:06
 
 
Az áfaemelés miatt drágulnak a fővárosi közszolgáltatási tarifák
Az áfakulcs 5 százalékos emelkedése miatt júliustól többet kell fizetni a budapesti közszolgáltatásokért. Az áfadrágulás mértékével növekszik júliustól a vízdíj, a csatornahasználati díj, a szemétszállítási díj és a szennyvízszippantás tarifája. E szolgáltatások esetében nem volt szükség újabb közgyűlési döntésre, mivel korábban a nettótarifák mértékét határozták meg. A szolgáltatócégek így az áfa változása miatt júliustól automatikusan növelik a számlák végösszegét az áfaemelés mértékének megfelelően. A BKV kezdeményezésére, az év eleji több mint 10 százalékos áremelés után, június elején a Fővárosi Közgyűlés az MSZP-SZDSZ-képviselők szavazataival döntött a legfeljebb 4,8 százalékos tarifaemelésről.
2009.06.30. 16:30
 
 
Fidesz: rossz üzlet az embereknek az új adócsomag
Cser-Palkovics András szerint a hétfőn elfogadott adócsomag rossz üzlet az embereknek: a feketeleves már szerdától, minden más pedig talán januártól érezteti majd hatását. A Fidesz helyettes szóvivője a sajtótájékoztatóján Oszkó Péter keddi nyilatkozatára reagált. A pénzügyminiszter a kormányszivivői tájékoztatón egyebek mellett azt mondta, hogy a parlament által hétfőn elfogadott, az élőmunkát terhelő adók 2010-es csökkentése nyomán a magyar munkaerőköltség jövőre versenyképes lesz a régióban. Szólt arról is, hogy a most megszavazott szja-szabályok nyomán a jövő évi nettó keresetek nőnek, a minimálbértől a havi 1,8 millió forintig egyaránt, az átlagkeresetnél közel havi 16 ezer forinttal.
2009.06.30. 16:24
 
 
Kedden megnyitja kapuit a Volt fesztivál
Kétszázhúsz zenekar és DJ lép fel idén a soproni Volt fesztivál tíz színpadán, köztük a nemzetközi élvonalból a Franz Ferdinand, a Limp Bizkit, Marilyn Manson vagy az Earth Wind and Fire Experience, és szinte a teljes hazai élvonal; a rendezvény kapui kedden este nyílnak meg, a koncertek szerdán délután kezdődnek. A hivatalos fesztiválmegnyitó szerdán 18 órakor lesz a soproni Arénában, a korai Volt fesztiválok helyszínén lesz, ahol Ákos adja elő az Ákos 40+1 turné záró, egyben a fesztivál nyitó koncertjét - közölte Vető Viktória sajtófőnök.
2009.06.30. 16:01
 
 
Szanyi: a gázpiac nyitása miatt nem emelkedik a gáz ára
A július elsejei gázpiaci liberalizáció miatt nem, csak az áfaemelés következtében növekszik a gáz ára, mintegy 3 forinttal köbméterenként - közölte Szanyi Tibor, az MSZP országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A jelenlegi 132 forintos gáz 135-137 forintra emelkedik, ami mintegy 4 százalékos növekedést jelent - mondta Szanyi Tibor hozzátéve: a nettó árban az árképletekkel kapcsolatos technikai csökkenés következett be, ezért nem emelkedik az áfa emelésével megegyező, 5 százalékos mértékben a fűtőanyag ára. Szanyi Tibor hangsúlyozta: a liberalizáció következtében a versenypiaci modell lép életbe, de az árat az energiahivatal által meghatározott séma szerint kell megszabni.
2009.06.30. 15:50
 
 
Tenisz, Wimbledon: Venus Williams továbblépett
A címvédő és ötszörös bajnok Venus Williams kedden sem teketóriázott sokat, két nagyon sima játszmában nyert a lengyel Agnieszka Radwanska ellen az angol nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében. Az amerikai teniszező következő riválisa az orosz Dinara Szafina és a német Sabine Lisicki párharcából kerül ki. Eredmények: női egyes, negyeddönő: V. Williams (amerikai, 3.)-A. Radwanska (lengyel, 11.) 6:1, 6:2.
2009.06.30. 15:33
 
 
Johnny Depp az első számú közellenség bőrében
Az amerikai mozik július 1-től vetítik Michael Mann Közellenségek (Public Enemies) című filmjét, amelyben Johnny Depp játssza az 1930-as évek hírhedt gengszterének, Dillingernek a szerepét. A film minden bizonnyal nagy sikerre számíthat, hiszen a bűnözőt üldöző FBI-ügynököt az "új Batman", a sármos Christian Bale alakítja, és a rendezőt a kritikusok a modern thriller géniuszának tartják. Az ezerarcú Johnny Depp a La Repubblicának adott interjúban bevallotta, hogy gyerekkora óta csodálja Dillingert, ugyanolyan csodálatot érez iránta, mint Charlie Chaplin vagy Buster Keaton iránt.
2009.06.30. 15:22
 
 
Harmadfokú árvízvédelmi készültség több mint száz kilométeren
Harmadfokú az árvízvédelmi készültség továbbra is a Dunán és a Rábán, összesen 102 kilométer hosszon; a Duna felső, határon kívüli szakaszain és a nagyobb mellékfolyókon megállt az apadás - közölte Antók Gábor, a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság törzsvezető-helyettese. Az igazgatóság összegzése szerint jelenleg harmadfokú árvízvédelmi készültség van érvényben a Dunán Ásványráró és Nagybajcs között, a Rábán Körmendnél és a Lajtán, összesen 102 kilométer hosszúságban. Tát és Esztergom között a 11 számú főútvonalat a víz elöntötte, az útszakasz fokozott ellenőrzése folyik. Budapestnél a pesti és a budai rakpart továbbra is le van zárva.
2009.06.30. 14:47
 
 
Szerdától árulják a jegyeket a magyar-román válogatott meccsre
Szerdán kezdődik el a jegyárusítás a Budapesten augusztus 12-én sorra kerülő Magyarország-Románia barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésre. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi tájékoztatása szerint a májusi elővételi akcióban már közel 6000 belépő fogyott el, az MLSZ pedig most megközelítőleg 20 ezret hoz forgalomba. Az érdeklődők 1500, 3000, és 4000 forintos jegyek közül választhatnak, valamint lehetőség van az úgynevezett családi kategóriájú belépők váltására is, amelynek lényege, hogy két felnőtt fejenként 1500 forintért foglalhat helyet a lelátón, és a velük érkező két gyermek ingyen mehet be a Puskás Ferenc Stadionba.
2009.06.30. 14:40
 
 
Karadzic nem tartja magát háborús bűnösnek
Nem tartja magát felelősnek Radovan Karadzic, a boszniai szerbek egykori vezetője azokért a háborús bűntettekért, amelyekkel az ENSZ hágai székhelyű Nemzetközi Törvényszékének ügyészei vádolják. A tavaly elfogott Karadzic erről a törvnyszéknek írott levelében foglal állást, védőinek keddi bejelentése szerint. A boszniai szerb vezető mindeddig nem kívánt nyilatkozni arról, hogy bűnösnek tartja-e magát vagy sem. Karadzic mos értésre adta, hogy a 11 vádpont (benne népirtás) közül egyikben sem ismeri el bűnösségét.
2009.06.30. 14:15
 
 
Barroso bízik az uniós reformszerződés idei ratifikálásában
José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke bízik abban, hogy ősszel az Európai Unió valamennyi tagországában befejeződik az EU intézményes reformszerződésének folyamata. A német alkotmánybíróság ezzel kapcsolatos döntését kedden Brüsszelben közleményben üdvözölve a bizottság elnöke kiemelte: a szerződés kulcsfontosságú ahhoz, hogy az EU kellőképpen cselekvőképes legyen. A német testület alapjában véve összeegyeztethetőnek ítélte az alkotmánnyal a lisszaboni szerződés néven is ismert dokumentumot, de úgy foglalt állást, hogy a ratifikáció lezárása előtt szükség van a parlament két háza, a Bundestag és a Bundesrat európai beleszólási jogainak erősítésére.
2009.06.30. 14:15
 
 
Ingyen esküvő a dohányzásról leszokóknak
Páratlan kezdeményezéssel állt elő egy Rijádban működő jótékonysági szervezet, amely magára vállalja az esküvő költségeit a dohányzással felhagyó szaúdi fiatalemberek helyett. Eddig több száz férfi jelezte, hogy érdekelné a jutányos és az egészségét szolgáló esküvő ötlete. Akadt köztük olyan is, aki csak azért szánta rá magát a dohányzásra, hogy aztán "leszokva" megkímélje pénztárcáját az esküvői költségektől - olvasható a BBC internetes oldalán. A Rijádban elhelyezett hirdetéseken a következő szöveg olvasható: "Leszokni az ön feladata, az esküvő a miénk". A jótékonysági szervezet programjába jelentkezők hétnapos kurzus keretében szoknak le a dohányzásról.
2009.06.30. 14:10
 
 
Visszatérnek az uniós boltokba a szabálytalan zöldségek és gyümölcsök
Visszatérnek az Európai Unió tagországainak boltjaiba a görbe uborkák, a hullámos görögdinnyék és más szabálytalan alakú zöldségek és gyümölcsök, miután szerdától uniós előírások szűnnek meg számos termék méretére és alakjára vonatkozóan. 26 gyümölcs- és zöldségféle esetében hatályukat vesztik az úgynevezett uniós termékspecifikus forgalmazási minőségszabványok. Árnyalja a képet, hogy tíz gyümölcs- és zöldségfajta (köztük az alma, a szamóca és a paradicsom) esetében továbbra is érvényesek maradnak a szabványok, bár a tagállamok saját hatáskörükben megengedhetik e termékek kiskereskedelmi forgalmazását, ha a boltok a címkén jelzik, hogy az előírástól eltérő termékről van szó.
2009.06.30. 14:06
 
 
Draskovics: az ujjlenyomat az útlevélben nagyobb biztonságot ad
Az ujjlenyomat útlevélben rögzítésével lehet garantálni, hogy a dokumentum felmutatóját egyértelműen azonosítani lehessen - mondta Draskovics Tibor az úgynevezett második generációs biometrikus útlevelek bemutatóján. A igazságügyi és rendészeti miniszter azt mondta: húsz évvel a vasfüggöny lebontása után a biometrikus útlevelek bevezetése újabb lépés, hogy az európai közösségnek nagyobb biztonságot lehessen garantálni. A bevezetés azt szolgálja, hogy ki lehessen szűrni az unió "értékes" útlevelével visszaélni szándékozókat. Draskovics kiemelte: az újfajta útlevelet - amelyet június 28-ától állítanak ki - továbbra is az okmányirodákban lehet igényelni, ahol leveszik az ujjlenyomatot is.
2009.06.30. 13:45
 
 
Óvatos napozásra és napolaj-használatra inti Brüsszel a nyaralókat
Az európai uniós előírásoknak megfelelő napfényvédő termékek használatát ajánlja az Európai Bizottság a nyári vakációra készülőknek. A fogyasztóvédelmi biztos közleményben azt írja: "idén nyáron teljesen világos üzenetünk van a fogyasztók felé: legyenek tisztában azzal, hogy a napvédő termékek csupán az egyik elemét jelentik a nap káros hatásaitól való hatékony védelemnek, és keressék az új címkéket, hogy tudatosan dönthessenek a napvédő termékekről". Az új címkék tartalmazzák az új UVA-logót vagy jelölést. Betiltották a megtévesztőnek talált kifejezéseket is, mint például a "napfényblokkoló" vagy a "teljes védelem", erre ugyanis egyetlen készítmény sem képes.
2009.06.30. 13:27
 
 
Kajak-kenu: Storcz kijelölte négyeseit
Kedden megnevezte a jövő hétvégi, szegedi válogatón általa indítani kívánt négyeseket Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya: női K-4 500-on Kovács Katalinnak, Janics Natasának, Kozák Danutának és Benedek Dalmának, férfi K-4 1000 m-en pedig a fiatal Tóth Dávidnak, Szalai Tamásnak, Dobos Andrásnak és Paumann Dánielnek szavazott bizalmat. A nőknél azért döntött e négy versenyző mellett Storcz, mert ők nyújtották a legjobb teljesítményt a válogató viadalokon egyesben, illetve párosban. A vasárnap véget ért brandenburgi Európa-bajnokságon a szoros időrend miatt nem volt lehetőség a legerősebb magyar négyes összeültetésére.
2009.06.30. 12:50
 
 
Szekeres: tarthatatlan a NATO és az EU jelenlegi kapcsolata
Tarthatatlannak nevezte Szekeres Imre a NATO és az Európai Unió jelenlegi kapcsolatát, mert nem aknázzák ki az együttműködésben rejlő előnyöket és lehetőségeket. A honvédelmi tárca vezetője erről a katonai attasék éves értekezletén beszélt, amelyet a Katonai Felderítő Hivatalban tartottak a fővárosban. A miniszter szerint hosszú távon ez az állapot nem tartható fenn, a két szervezet között erősíteni kell a az együttműködést, amelyhez több közös kezdeményezésre van szükség.
2009.06.30. 12:45
 
 
Századvég-Forsense: nőtt a fideszes politikusok népszerűsége
A fideszes politikusok népszerűsége növekedett, míg a szocialistáké csökkent júniusban az előző negyedévhez képest, a listát továbbra is Kósa Lajos (Fidesz), Debrecen polgármestere vezeti Sólyom László államfő előtt - áll a Századvég-Forsense legfrissebb felmérésében. Az előző negyedévhez képest a Fidesz politikusainak rokonszenvindexe 2 pontot emelkedett és a százas skálán elérte az 51-es szintet, az MSZP-s politikusok népszerűsége azonban egy ponttal csökkent, jelenleg 37 ponton áll, a különbség tehát tovább nőtt, 14 pontra. A népszerűségi lista utolsó öt helyét három szocialista és két SZDSZ-es politikus foglalja el.
2009.06.30. 12:44
 
 
Visszaadják a Michael Jackson-koncertekre váltott jegyek árát
Visszakapják a Michael Jackson londoni koncertjeire váltott jegyek teljes árát a rajongók. A koncerteket szervező AEG Live keddi közleményében leszögezte, hogy a hivatalos értékesítőktől vásárlókat kártalanítják. Az eBay online aukciós oldal teljes körű kártalanítást ígért jegyvásárlóinak. A Los Angeles-i központú AEG Live koncertszervező cég tájékoztatása szerint a jegyvisszaváltás részleteiről szerdától a www.MichaelJacksonLive.com honlapon lehet tájékozódni. A rajongók kérhetik a jegyár visszafizetését, de a veszteségei csökkentésére törekvő AEG ajánlata szerint választhatják ehelyett azt is, hogy megkapják koncertjegyüket, amelyet "Jackson által ihletett és tervezett" grafikák díszítenek.
2009.06.30. 12:25
 
 
Ismertté vált Michael Jackson végrendelete
Michael Jackson 2002-es végrendelete teremthet tiszta viszonyokat az ötvenévesen elhunyt énekes vagyona körül - számol be keddi számában a The Wall Street Journal. A pop királya hét évvel ezelőtt született végakaratában édesanyja és három gyermeke, valamint egy vagy több jótékonysági szervezet között osztotta meg vagyonát. A most ismertté vált végrendeletben Jackson nem említi apját, a 79 éves Joe Jacksont. Az újság értesülései szerint egy ügyvéd már csütörtökön átnyújthatja a Los Angeles-i fellebbviteli bíróságnak a végrendeletet, amelynél vélhetően nincs frissebb változat. A kiszivárgott részletek szerint Michael Jackson John Branca ügyvédet és John McClain zenei producert, közeli barátját jelölte ki a végrendelet végrehajtóinak.
2009.06.30. 12:20
 
 
Lezuhant a jemeni légitársaság egyik utasszállítója: találtak egy túlélőt
Fedélzetén 153 emberrel az Indiai-óceánba zuhant a jemeni állami légitársaság utasszállító repülőgépe a Comore-szigeteknél kedden hajnalban. A katasztrófa eddigi egyetlen túlélője egy gyermek, akinek állampolgárságát és nemét nem közölték. A terület fővárosa, Moroni egyik kórházának orvosa elmondta, hogy a gyermek jelenleg egy mentőhajón tartózkodik. A szigetek rendőrsége beszámolt, hogy három holttestre és az utasszállító roncsdarabjaira bukkantak. További túlélőt egyelőre nem találtak. A Yemenia jemeni légitársaság közlése szerint 142 utas és 11 fős személyzet tartózkodott a repülőgépen, a légitársaság tisztviselője azt mondta, hogy egy Airbus A310 típusú repülőgépük veszett oda az Indiai-óceánba. Az utasok franciák és Comore-szigeteki állampolgárok voltak.
2009.06.30. 11:45
 
3,8 milliárdért épít gyógyszertechnológiai központot az Egis
Új gyógyszertechnológiai kutató-fejlesztő bázist épít az Egis Budapesten - jelentette be Garamhegyi Ábel, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) szakállamtitkára. A várhatóan 2010 decemberében befejeződő beruházás 3,78 milliárd forintba kerül, a fejlesztést a magyar befektetési és kereskedelemfejlesztési ügynökség, az ITD Hungary támogatja. A csaknem 3.500 négyzetméter alapterületen épülő gyógyszertechnológiai laborban és kísérleti üzemben 70 ember dolgozik majd, és 20 új kutatónak is munkahelyet teremt - ismertette a részleteket Gál Péterné, az Egis Nyrt. vezérigazgatója.
2009.06.30. 11:30
 
 
Navracsics: ez a félév a kormánypártok összeomlásának a féléve volt
Ez a félév a kormánypártok és a kormányzati politika összeomlásának a féléve volt - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden Budapesten. A kormánypártok összeomlásának féléve volt ez, hiszen "már senki sem az, aki februárban volt, szerepek cserélődtek, pártok és pártok mögötti támogatói csoportok omlottak össze" - fogalmazott az ellenzéki politikus. Mint megjegyezte, ma "már a miniszterelnököt sem úgy hívják, ahogy a félév kezdetén, és egyetlen kormánypártnak az elnökét sem úgy hívják, ahogyan a félév elején, (...) és tulajdonképpen azt sem tudjuk, hogy a kormánypártok elnökeit éppen hogy hívják, mert senki sem akar jelen pillanatban egyik kormánypártnál sem elnök lenni".
2009.06.30. 11:15
 
Újabb halottkémi házkutatás Michael Jackson otthonában
Bizonyítékgyűjtés céljából újra átkutatták Michael Jackson Los Angeles-i bérelt otthonát, a halottkémi szakértők több órán át vizsgálódtak, és végül két gyógyszerekkel teli zsákkal hagyták el a házat. A múlt héten elhunyt Jacksonon pénteken hajtottak végre boncolást, de egyelőre nem közölték a halál pontos okát, mondván hogy további vizsgálatokra van szükség. Az énekes családja második, egy általuk felkért halottkém által elvégzett boncolásért folyamodott - jelentette be korábban Joe Jackson, az énekes apja.
2009.06.30. 10:57
 
 
A repülőjáratok útvonalát követte az új influenza vírusa
A repülőjáratok útvonalának elemzésével kanadai kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy az influenza új H1N1 vírusa a légiközlekedés útján terjedt szét a világban, eredményeiket hétfőn tették közzé a New England Journal of Medicine című szaklapban. A tanulmány a tavaly márciusi és áprilisi repülési adatok alapján készült, és azt mutatta, hogy Mexikóból 2 milliónál több ember repült a világ több mint ezer városába. A kutatók szerint az utazási szokások nagyjából állandóak az év ezen szakaszában, amikor az új H1N1 vírus idén megjelent Mexikóban.
2009.06.30. 10:35
 
 
Feltételekhez kötötte a német alkotmánybíróság a lisszaboni szerződés ratifikálását
Alapjában összeegyeztethetőnek ítélte az alkotmánnyal a német alkotmánybíróság keddi ítéletében a lisszaboni szerződést, de feltételekhez kötötte annak ratifikálását. A karlsruhei testület állásfoglalása szerint a ratifikáció lezárása előtt szükség van a parlament két ház háza, a Bundestag és a Bundesrat beleszólási jogainak erősítésére. A rendkívüli érdeklődéssel várt állásfoglalás tovább késlelteti a német ratifikációs folyamat lezárását. Az ítélet alapján Horst Köhler államfő a ratifikációs okiratot egyelőre nem írhatja alá. A szerződés ellen két "menetben" nyújtottak be alkotmányos panaszokat politikusok, pártok, illetve magánszemélyek.
2009.06.30. 10:30
 
 
MNB: a háztartások nettó hitelfelvétele 21,8 milliárd forint májusban
A háztartások forintban denominált nettó hitelfelvétele májusban 21,8 milliárd forint volt a szezonálisan igazított, árfolyamszűrt adatok szerint- közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden. Mind a forint, mind a devizabetéteknél - az április adatokhoz hasonlóan - jelentősebb, 74,3, illetve 59,4 milliárd forintos nettó elhelyezés történt májusban. A szezonálisan nem igazított állományi adatok szerint a háztartások nettó forinthitel-felvétele 21,8 milliárd forinttal nőtt, devizahiteleinél pedig 9,4 milliárd forint nettó törlesztés történt. A legnagyobb súlyt képviselő svájci frank alapú hitelállományok második hónapja tovább csökkentek.
2009.06.30. 10:09
 
 
Talmácsi csapattárs nélkül Laguna Secán
Talmácsi Gábor csapattársa, a japán Takahasi Juki nem indulhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság király kategóriájának, a MotoGP-nek a hétvégi versenyén, az amerikai Laguna Secában. A Scot Racing pilótája - a motogphirek.hu szerint - hátsérülése miatt nem vállalhatja a tengerentúli szereplést. Takahasi két és fél hete, a Katalán Nagydíj első körében bukott csúnyán, s ugyan a múlt hétvégén Assenben rajthoz állt - 15. lett -, pihenésre van szüksége. Talmácsi Gábor élete harmadik MotoGP-viadalára készül, ráadásul most jár majd először az amerikai pályán, hiszen a kaliforniai ringen csak a legnagyobbak számára rendeznek futamot. A 125 és 250 kcm-es kategória versenyzői pihennek a hétvégén.
2009.06.30. 09:39
 
 
MNB: 272 millió euró fizetésimérleg-többlet az első negyedévben
A külfölddel szemben fennálló finanszírozási képesség (a folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg együttes egyenlege) 2009 első negyedévében 272 millió euró (95 milliárd forint) volt - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden. A közleményben kiemelik: 1995 óta nem volt példa arra, hogy ez a mutató pozitív előjelű legyen. Az első negyedéves bevételi többlet mögött egyrészt a csökkenő gazdasági teljesítmény mellett javuló egyenlegű reálgazdasági és jövedelem-mérleg egyenlegek, másrészt a kiemelkedő mértékű EU-s transzferek állnak - olvasható az MNB közleményében.
2009.06.30. 09:34
 
Hordozható projektor az iPhone-hoz és az iPod Touch-hoz
A Phonesuit cég rövidesen olyan kis projektort dob piacra, amelynek segítségével hordozható projektorként is használható lesz az iPhone és az iPod Touch, 640 x 480-as videót produkálva. Már régóta lehetett hallatni mobiltelefonokhoz készült hordozható kis projektorokról, azonban az első olyan cég, amely a készüléket tökéletes minőségben meg is alkotta, a Phonesuit - írja a Yahoo. A cég korábban olyan iPhone-kellékeket gyártott, mint védőburkolatok és Bluetooth-headsetek, most a PhoneSuit MiLi Pro projektorral rukkolt elő. A szeptemberben boltokba kerülő készülék az iPod Touch-hoz és az iPhone-hoz egyaránt használható, de inkább az utóbbira optimalizálták.
2009.06.30. 09:09
 
 
Csökkentek az ipari termelői árak májusban
Az ipari termelői árak 2009. májusban az előző havihoz képest 2 szalékkkal mérséklődtek, az egy évvel korábbinál 6,2 százalékkal magasabbak voltak - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Az ipari termelői árak 2009 áprilisában az előző havihoz képest 1,9 százalékkal mérséklődtek, az egy évvel korábbinál 7,2 százalékkal magasabbak voltak. Tavaly májusban az ipari termelői árak az előző hónaphoz viszonyítva 1,1 százalékkal alacsonyabbak, az egy évvel korábbiaknál viszont 4,6 százalékkal magasabbak voltak.
2009.06.30. 09:02
 
 
Egy felmérés szerint Obama a legnépszerűbb politikus
Messze Barack Obama amerikai elnök a legnépszerűbb a világ vezető politikusai közül egy friss közvélemény-kutatás hétfőn nyilvánosságra hozott eredményei szerint. A WorldPublicOpinion.org nevű, amerikai nem kormányzati kutató szolgálat átfogó felmérése szerint a Föld lakosságának 62 százaléka bízik abban, hogy Obama helyes irányba tereli a világ ügyeit. Őt követi Angela Merkel német kancellár és Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár, akiknek a megbízhatósági indexe egyaránt 40-40 százalék. Javult Nicolas Sarkozy francia államfő megítélése, a tavalyi 30 után idén 34 százalékra kúszott fel népszerűsége.
2009.06.30. 09:00
 
Vizsgálat az újabb kizárásos sztrádatender miatt
Megindította az eljárást a legutóbbi kizárásos útépítési tender nyomán a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB); az M0-s déli szektorának új, 51-es főút és M5-ös közötti szakaszára kiírt pályázatra legolcsóbb ajánlatot benyújtó konzorciumot kizárták, ezért az jogorvoslatot kért - írta az index.hu. A portál szerint a KDB legkésőbb harminc napon belül dönt, addig is megtiltotta a szerződéskötést, mondván: valószínűsíthető a jogsértés. Az Index emlékeztet: június 15-én jelentette be a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. (NIF), hogy az Euroaszfalt vezette, többek között a Vegyépszer két cége alkotta konzorcium nyerte az M0-s déli szektorának új szakaszára kiírt közbeszerzési eljárást.
2009.06.30. 08:37
 
 
Kisebb árhullám érkezett a Duna szigetközi szakaszára
Kisebb árhullám érkezett a Duna szigetközi szakaszára, Nagybajcsnál tíz centimétert emelkedett a vízszint keddre virradóra - mondta az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság központi védelemvezető-helyettese. Nagybajcsnál a hétfő esti 646 centiméterrel szemben 656 centiméteres vízállást mértek kedd reggel. Az utóbbi érték több mint fél méterrel alacsonyabb a vasárnap hajnali tetőzésnél, a harmadfokú árvízvédelmi készültséget azonban továbbra is fenntartják. A térségben az altalaj annyira átvizesedett, hogy a mentett oldalon megjelentek a fakadóvizek. Komárom és Esztergom térségében másodfokú árvízvédelmi készültség van érvényben.
2009.06.30. 08:00
 
 
Kisiklott egy tehervonat Olaszországban, két vagonja felrobbant
Legalább tizenöt ember meghalt hétfőn éjjel az észak-olaszországi Viareggio városban, ahol kisiklott egy tehervonat, majd két, cseppfolyós földgázzal feltöltött tartálykocsija kigyulladt és felrobbant - közölték kedden a mentésben részt vevő olasz tűzoltóság illetékesei. A 14 tartálykocsiból álló szerelvény La Spezia kikötőjéből Pisába tartott. Éjfél előtt tíz perccel történt a szerencsétlenség a Ligur-tenger partján fekvő Viareggio pályaudvarának közelében. A robbanás hatalmas tüzet és rombolást okozott. Két épület összeomlott, öt másik megrongálódott, és a lángok átterjedtek a belvárosi pályaudvarral szomszédos utca házaira és az ott parkoló autókra.
2009.06.30. 07:57
 
 
Megfejtették, miért ízlik a sör
Müncheni élelmiszerkémikusok rájöttek, hogy az ember a nyelv mely érzékelőivel észleli a sör keserű ízét. Tizenöt, komlóból és sörből származó kémiai vegyületet vizsgáltak meg tüzetesen, és három olyan receptorra (érzékelőre) leltek, amelyek a nyelven tapasztalt keserű ízérzetet jelentik az agynak. Az ember összesen 25, keserű ízre érzékeny receptora közül csupán e három reagált a komló keserű ízére a laboratóriumi kísérletek során. Az ivás során a keserű ízanyagok egy része felszívódik a száj nyálkahártyáján, valamint a nyálban lévő fehérjék semlegesítik őket - magyarázzák a kutatók. Így a szájban csökken a keserű ízanyagok tényleges koncentrációja, s talán enélkül nem is ízlene sör.
2009.06.30. 07:29
 
Olcsó légitársaság állóhelyek eladását tervezi Kínában
Csökkentett árú állóhelyek eladására kért engedélyt egy kínai fapados légitársaság. Az utasok olcsóbban kapják majd a folyosók állóhelyeire szóló jegyeket - írja az IC Media. A Spring légitársaság elnöke, Vang Csenghua elmondta, hogy a jegyeket akkor kezdik árulni, ha a kormány is jóváhagyja a javaslatot. Bízik a támogatásban, mivel az ötlet Csang Töcsiang kínai miniszterelnök-helyettestől származik - adta hírül az Ananova brit hírügynökség. "Azt javasolta, utazzanak az utasok úgy, mint a buszon is, állva, csomagfeladás nélkül, étel, ital nélkül, de kényelmesen" - mondta Vang.
2009.06.30. 07:16
 
 
WHO: továbbra is gyorsan terjed az új típusú influenza
Továbbra is gyorsan terjed az új típusú influenza: a világ 116 országában 70 893 fertőzöttet tartanak nyilván, a betegségnek eddig 311 halálos áldozata van - közölte hétfőn közzétett legfrissebb jelentésében az Egészségügyi Világszervezet (WHO). A legutóbb, pénteken közzétett adatok óta több mint 11 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma. A legnagyobb mértékben az Egyesült Államokban nőtt a regisztrált fertőzöttek száma és elérte a 27 717-et, (+6268), a halálos áldozatok száma pedig 127. Argentínában, ahol szintén rohamosan terjed az A(H1N1)-vírus okozta fertőzés, az egészségügyi miniszter hétfőn lemondott, miután a kormány nem fogadta el az egészségügyi szükségállapot bevezetésére vonatkozó indítványát.
2009.06.29. 21:34
 
 
A PSZÁF új vezetője szerint messze van a pénzügyi válság vége
A PSZÁF hétfőn megválasztott új vezetője szerint még messze van a globális pénzügyi válság vége. Magyarországnak előrelátó pénzügyi szabályozóra van szüksége, hogy kezelje azokat a kockázatokat, amelyekkel a bankszektor szembenéz. Farkas Ádám a Reutersnak azt mondta, hogy a bankok pillanatnyi tőkehelyzetével kapcsolatos kockázatokat valószínűleg sikerült elkerülni, miután a külföldi anyavállalatok újratőkésítették leányvállalataikat. A pénzügyi szektor új kihívása - Farkas Ádám szerint - a portfolió minőségének romlása az ország recessziójának elmélyülése közepette.
2009.06.29. 20:54
 
 
Bajnai: túljutott az ország a válságkezelés első, legnehezebb szakaszán
A miniszterelnök üdvözli, hogy az Országgyűlés tavaszi ülésszakának utolsó napján a képviselők megszavazták az adótörvények módosítását, a büntető törvénykönyv egyes rendelkezéseinek szigorítását, illetve a közteherviselés rendszerének átalakítását. A parlament utolsó ülésnapján a felelős többség kivétel nélkül elfogadta a legfontosabb válságkezelő intézkedéseket a nyugdíj- és szociális rendszer átalakításától az adómódosításokon át a büntető törvénykönyv módosításáig. "Ezzel lezárult a válságkezelés első, talán legnehezebb szakasza" - fogalmazott Bajnai Gordon kormányfő a szavazások után a kormányszóvivői iroda közleménye szerint.
2009.06.29. 20:18
 
 
Tenisz, Wimbledon: Szafina bejutott a legjobb nyolc közé
A világelső Dinara Szafina nagy csatában, három játszmában legyőzte hétfőn Amélie Mauresmót és bejutott a legjobb nyolc közé az angol nyílt teniszbajnokságon. Az első szettet remek játékkal nyerte a francia teniszező, a másodikban egyenlített az orosz, majd a döntő játszmában - már az eső miatt behúzott, új tető alatt - Mauresmo 4:3-nál két bréklabdához jutott, de nem tudott élni a lehetőségekkel. Ezzel el is dőlt az összecsapás sorsa, mert az első helyen kiemelt Szafina elvette riválisa adogatását, megnyerte a sajátját és ezzel a meccset is. A férfiaknál Ivo Karlovic meglepetésre legyőzte a spanyol Fernando Verdascót, így a horvát "torony" lesz Roger Federer ellenfele a negyeddöntőben. Karlovic egyszer már nyert a svájci ellen, igaz nyolc alkalommal kikapott.
2009.06.29. 19:52
 
 
Az Őrök Tanácsa megerősítette, Ahmadinezsád nyerte az iráni elnökválasztást
Az iráni Őrök Tanácsa megerősítette hétfőn a bő két héttel ezelőtti elnökválasztás vitatott eredményét, amely szerint Mahmúd Ahmadinezsád szerezte meg a győzelmet a voksolás első fordulójában - közölte az IRIB állami tv-adó. A hat világi jogászból és hat vallásjogászból álló befolyásos testület titkára "a belügyminiszternek továbbított levelében ismertette a tanács végső döntését", amelyben a testület "kinyilvánítja, hogy helybenhagyja az elnökválasztás hiteles eredményét" - közölte a tv-csatorna. Az Őrök Tanácsa a szavazatok részleges újraszámlálása után hozta meg határozatát.
2009.06.29. 19:34
 
 
Jövő májustól két évre csökken a gyes
A 2010. május elseje után születő gyerekeknél már csak kétéves korig jár a gyermeknevelési segély (gyes) az eddigi három év helyett - döntött az Országgyűlés 199 igen, 159 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett. Az Országgyűlés ezzel újra elfogadta a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött, a gyermekek védelméről szóló törvény, valamint egyes szociális tárgyú törvények módosítását. A törvénymódosítás a gyes idejének csökkentése mellett azt is tartalmazza, hogy a gyermekgondozási díj (gyed) legfeljebb annyi időre vehető igénybe, mint amennyit a szülő biztosításban töltött, és ugyanúgy mint eddig, maximum a gyermek kétéves koráig jár. A módosítás szerint nem emelkedik jövőre a családi pótlék.
2009.06.29. 17:55
 
 
A szupercsaló Madoffot 150 évre ítélték New Yorkban
Százötven év börtönbüntetésre ítélték hétfőn New Yorkban Bernard Madoff Wall Street-i szupercsalót. Ekkora, maximális büntetést kértek az ügyészek minden idők legnagyobb Wall Street-i szélhámosa ellen, az áldozatok nagy számára, az ellopott pénz hatalmas összegére és a csalás szerteágazó következményeire hivatkozva. Az ügyvédek viszont védencük előrehaladott korára tekintettel 12 éves börtönbüntetésért folyamodtak. A saját bevallása szerint 50 milliárd dolláros pénzügyi csalássorozatot végrehajtó egykori üzletember márciusban mind a 11 vádpontban - egyebek között kötvénycsalásban, három rendbeli pénzmosásban és hamis tanúzásban - bűnösnek vallotta magát.
2009.06.29. 17:45
 
 
Jövőre vagyonadót kell fizetni
Jövő évtől adót kell fizetni a nagyértékű lakás, hajó, repülő és személyautó után, az ingatlandó három kulcsos lesz. A parlament 195 igen, 165 nem és 1 tartózkodás mellett fogadta el az egyes nagy értékű vagyontárgyakat terhelő adóról szóló törvényjavaslatot. Az új adót az APEH szedi be, az adózóknak önbevallást kell készíteniük. Adómentes lesz a tulajdonos által lakott 30 millió forintnál nem drágább, és egy második, legfeljebb 15 millió forintot érő lakás. Az ingatalnadó három kulcsos: 0-30 millió Ft-ig 0,25 százalék, 30-50 millió Ft között 0,35 százalék. 50 millió Ft felett 0,5 százalék. A törvény tartalmazza azt is, hogy 2010-től megszűnik a tételes egészségügyi hozzájárulás (eho).
2009.06.29. 16:57
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040[2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista