2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Észak-Korea kilőtt hat rövid hatótávolságú ballisztikus rakétát
Észak-Korea kilőtt szombaton hat ballisztikus rakétát - jelentette a dél-koreai védelmi minisztérium. A rakéták rövid hatótávolságúak voltak, és mintegy 400 kilométer megtétele után a tengerbe csapódtak. Észak-Korea ezzel a lépésével tovább feszítette a húrt, hiszen május 25-én kísérleti atomrobbantást hajtott végre (amelyre az ENSZ Biztonsági Tanácsa az ellene érvényben lévő büntetőintézkedések szigorításával válaszolt), majd ezen a héten kilőtt több nem ballisztikus rakétát. A most szombati kísérleteket viszont már ballisztikus rakétákkal hajtották végre, márpedig az ENSZ határozatai tiltják számára ilyen fegyverek kilövését.
2009.07.04. 11:47
 
 
A mezőny fele már a célban a 41. Kékszalagon
Szombat késő délelőttig a mezőnynek már több mint a fele befutott a balatonfüredi célba a 41. Kékszalag vitorlásversenyen. Európa leghosszabb távú tókerülő versenyét sorozatban kilencedszer Litkey Farkas nyerte meg, ezúttal a Lisával a Brokernet-Uniqa csapat kormányosaként. Mögötte a Király Zsolt irányította Raffica végzett a második, a Soponyai Géza vezette Avatar pedig a harmadik helyen. Az élcsoport: 1. Brokernet-Uniqa (Lisa, kormányos: Likey Farkas) 12:13:46 óra 2. Raffica (korm: Király Zsolt) 12:23:42 3. Pioneer Media Contact (Avatar, korm: Soponyai Géza) 12:35:28. Idén 612 vitorlás indult, megdöntve ezzel a tavalyi - 578 hajót jelentő - rekordot.
2009.07.04. 11:34
 
 
Bajnai: három számot kőbe lehet vésni a költségvetés kapcsán
Bajnai Gordon szerint most válság van és nem választás, így a jövő évi költségvetésnek is erre kell reagálnia. Az MTI úgy tudja: a miniszterelnök a MSZP szombati, zárt ajtók mögött zajló kongresszusán leszögezte: három számot kőbe lehet vésni, amelyekből nem enged. Bajnai Gordon ragaszkodik a 3,8 százalékos hiányhoz, valamint ahhoz, hogy 120 milliárd forintos megtakarítás legyen az önkormányzatoknál, 40 milliárdos pedig a MÁV-nál. Az MTI úgy tudja, a miniszterelnök azt mondta: a válságnak nincs vége, ahogy a válságkezelésnek sem és az ország még nincs túl a nehezén.
2009.07.04. 11:30
 
 
Esélyként kell tekinteni az EU bővítésére a brit külügyminiszter szerint
Esélyként, nem veszélyként kell tekinteni az Európai Unió bővítésére - hangsúlyozta a brit külügyminiszter egy osztrák napilap szombati számában megjelent cikkében. A júniusi európai parlamenti választás eredménye egyértelművé tette, hogy nagy kihívást jelent az érdektelenség és elutasítás, amit sokan az Európai Unióval szemben tanúsítanak - írta David Miliband a Der Standard hasábjain. Az EU legfontosabb XXI. századi kihívásai közé tartozik az ellátás biztonságát megteremtő közös energiapolitika és az, hogy tiszta és egyértelmű hangon szólaljon meg külpolitikai kérdésekben.
2009.07.04. 11:02
 
 
Lendvai: elég legyen az előre hozott választások emlegetéséből
Lendvai Ildikó szerint elég az előrehozott választások emlegetéséből. Az MTI információi szerint a szocialista pártelnök azt kérte: a párt országos választási bizottságának tagjai közül azok, akik a napi szervezési munkában részt vesznek, azok a költségvetés elfogadása után mondjanak le kormányzati szerepükről. Lendvai Ildikó hangsúlyozta: 1,7 millió nyomós okuk van a válságkezelés támogatására, ugyanis ennyi devizahiteles nyertese van a politikájuknak. Aki az előre hozott választások mellett akar aláírást gyűjteni, az szegfű nélkül gyűjtse. Inkább naranccsal - fogalmazott az MTI értesülései szerint a pártelnök.
2009.07.04. 10:49
 
 
Megkezdődött az MSZP kongresszusa
A nyilvánosság kizárásával megkezdődött az MSZP kongresszusa szombaton reggel Budapesten, a XIV. kerületi Vasúttörténeti Park Mozdonyfordítójában. A kongresszus kezdetén a több mint 680 küldött dönt az ügyrendről, ezen belül arról is, hogy zárt legyen-e az ülés, ahogyan ezt az ügyrendi bizottság javasolta. A kongresszusra érkező küldötteket kisebb demonstráció fogadta a Vasúttörténeti Park bejárata előtt. A Magyar Kommunista Munkáspárt hat tüntetője két óriási transzparensének egyikén az volt olvasható: "Ide vezetett 20 év álbaloldali politikája". A politika szóban a T-betűt behajtani tilos táblában ábrázolták.
2009.07.04. 09:40
 
Veszprém-rali: Turi volt a leggyorsabb az első napon
Turi Tamás nyerte a pénteki prológot és szuperspeciált a Veszprém-ralin. A második helyről Spitzmüller Csaba, a harmadikról pedig Turán Frigyes várja a szombati folytatást. Eredmények: 1. Turi tamás, Tóth Imre (Subaru Impreza WRC) 6:31.3 perc 2. Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós (Mitsubishi Lancer WRC) 6:34.0 3. Turán Frigyes, Zsíros Gábor (Peugeot 307 WRC) 6:37.0
2009.07.04. 09:37
 
Az ókori rómaiak mégsem folytattak oly kicsapongó életet
Míg a közfelfogás szerint a császárkori Rómában a patríciusok naphosszat dőzsöltek, éjszakánként pedig vad orgiákon múlatták az időt, a valóságban mégsem folytattak oly kicsapongó életet, mint ezt sokat feltételezik - állítja egy brit történész. Ray Laurence rámutat, nincs semmiféle régészeti bizonyíték arra nézve, hogy bárki is orgiát rendezett volna. A rómaiak élvezték a szexet mind a házasságban, mind azon kívül, s az ókori graffitik tanúsága szerint a férfiak mindkét nem szépségét tudták értékelni. Ám a szerelmet szigorúan "négyszemközt", a hálószoba falai között tudták elképzelni.
2009.07.04. 09:28
 
 
Egydolláros lakbérrel csábít egy ausztrál település
Hetenként egy ausztrál dollárnyi lakbérrel próbálja vidékre csalogatni az embereket Wycheproof település Ausztrália ősi, Outbacknek nevezett hegyes-sivatagos táján. A kezdeményezés nagy sikernek tűnik, alig pár óra leforgása alatt tucatnyian jelentkeztek. A hasonló ausztráliai kezdeményezéseket eddig nagy siker koronázta. Wycheproof most két régóta üresen álló farmházat kínál heti egy ausztrál dollárért (155 forint). Az újonnan beköltözőknek maguknak kell gondoskodniuk a rendbehozatalról, és kötelezettséget kell vállalniuk arra is, hogy legalább három éven át a kisvárosban maradnak.
2009.07.04. 09:22
 
 
Ma lép életbe a nyári kamionstop
Ma lép életbe a nehéz tehergépjárművek számára a nyári hétvégi kamionstop, amely az eddigiektől eltérően szombatonként csak 15 órától lesz érvényben vasárnap 22 óráig. Egy tavalyi jogszabály-módosítás következtében változott meg a kamionstop időtartama. Eddig június 15-től, szombat reggel 8 órától vasárnap este 10 óráig volt tilos a kamionok közlekedése a nyári időszakban. A változtatással az időpont kitolódott július 1-jére, a hétvégén belül pedig szombat reggelről délután 3 órára, de változatlanul vasárnap este 10 óráig tart - közölte a közlekedési minisztérium.
2009.07.04. 09:17
 
 
Váratlanul lemondott a kormányzóságról Sarah Palin
Váratlanul, különösebb indoklás nélkül lemondott az alaszkai kormányzói posztról pénteken Sarah Palin, az amerikai Republikánus Párt tavalyi alelnökjelöltje. Lakhelyén, Wasillában tett bejelentése után azonnal elkezdődött a találgatás: valószínűleg azért távozik a kormányzói székből, hogy előkészítse 2012-es elnökjelölti kampányát. A liberális hangvételű The Washington Post úgy kommentálta a bejelentést: a kormányzói teendőktől megszabadulva Palinnak nyilván módja nyílik, hogy kiépítse csapatát és az országot járva támogatást szerezzen "várható jelöléséhez".
2009.07.04. 09:00
 
 
Krokodilt neveztek el Cristiano Ronaldóról
Cristiano Ronaldóról, a Real Madrid frissen szerződtetett portugál válogatott labdarúgójáról neveztek el egy ritka albínó krokodilt, a Kanári-szigetek Las Palmas-i állatkertjében. A hüllő a helyi sajtó információi szerint az elmúlt hetekben kapta a nevét a parkba látogató közel 9000 gyermek egybehangzó szavazatai alapján, akik azzal indokolták választásukat, hogy az állat pontosan olyan fehér, mint a Real Madrid meze, és legalább akkora szenzáció az állatvilágban, mint a 24 esztendős aranylabdás a futballpályán.
2009.07.04. 08:51
 
 
A világ első "csillagtalan" szállója
Akár kétezer forintnyi összegért alhat a fáradt szállóvendég a világ első minden csillagot - igaz szinte minden komfortot is - nélkülöző hoteljében, ami Zürich közelében nyitotta meg kapuit. Se ablak, se tévé, se központi fűtés-hűtés, de még meleg víz is alig van a svájci Sevelen városkában található Null Stern Hotelben - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában. A vendégek alkalmasint akár hat fáradt kamionsofőrt, utazó ügynököt vagy átutazó bevándorlót is kaphatnak hálótársul, és a reggeli 7 órás ébresztő után türelmesen sorakozhatnak a ház egyetlen zuhanyozójára várva.
2009.07.04. 08:43
 
Pólus Program: 62,7 milliárd forint üzleti környezet fejlesztésre
Az Új Magyarország Fejlesztési Tervben megvalósuló Pólus Programban az üzleti környezet fejlesztésére eddig 95,9 milliárd forint támogatás igényeltek a pályázók, a megítélt támogatás meghaladja a 62,7 milliárd forintot - derült ki a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt. összesítéséből. A Pólus Programra 2007-2013. között 354-423 milliárd forint keret áll rendelkezésre, ebből az üzleti környezet fejlesztésére 145,481 milliárd forintot különítettek el. A Gazdasági Operatív Programban (GOP) és a Közép-magyarországi Operatív Programban (KMOP) az innovációs és technológiai parkok támogatása 20,074 milliárd forint támogatási igény érkezett, ebből eddig 5 projekt nyert 9,435 milliárd forint támogatást.
2009.07.04. 08:39
 
 
Időarányosan jól halad az állami vezetők prémium-felajánlása
Időarányosan jól halad az állami cégek vezetőinek prémium-felajánlása, a kifizetések kezdetét követő első hónapban mintegy 140 millió forintot ért el az összeg - mondta el Száraz Gábor, a Magyar nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) szóvivője az MTI-nek. Hozzátette: az állami vezetők 2008. évi maximális prémiuma bruttó 700 millió forint, ebből nettó 350 millió forint felajánlás érkezhetne. A válság miatt azonban sok cégnél - van ahol jelentősen - csökkent a kifizethető prémium mértéke, így a várható 300 millió forintból a már teljesült 140 millió forint felajánlás időarányosan jó eredménynek tekinthető - tette hozzá. A befolyó összeget az erdőtelepítési program megvalósítására fordítják.
2009.07.04. 08:36
 
 
Az NFÜ százmillióért végeztet közvélemény-kutatást
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nyílt közbeszerzést írt ki közvélemény-kutatásra, a munkát a Medián és a Szonda Ipsos nyerte el, összesen nettó 106,9 millió forintért - a hirdetmény a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg. A feladat két részből áll, az elsőben - egyebek mellett - egy 7 ezer fős kérdőíves felmérést kell elvégezni, a kérdőív az uniós intézményrendszerrel kapcsolatos. A második részben pedig egyebek között 28 fókuszcsoport véleményét kell megtudni arról, hogy milyen a kapcsolatuk az európai uniós intézményrendszerrel.
2009.07.04. 08:30
 
 
MotoGp, Amerikai Nagydíj: Talmácsi 16. az első szabadedzésen
Talmácsi Gábor az olasz Niccolo Canepát megelőzve a 16. helyen végzett a MotoGP első szabadedzésén pénteken, a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyesült államokbeli versenyén, Laguna Secában. Eredmények: MotoGP, 1. szabadedzés: 1. Valentino Rossi (Yamaha) 1:21.981 perc 2. Jorge Lorenzo (Yamaha) 1:22.093 3. Casey Stoner (Ducati) 1:22.170 ...16. TALMÁCSI Gábor (Honda) 1:24.926. A magyar motoros tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett - ebben a géposztályban lett 2007-ben világbajnok -, a mostani szezont pedig a 250 kcm-esek között kezdte, ám május 25-én a második motor hiánya és a médiajogok átruházásával kapcsolatos vita miatt szakított a Balatonring Teammel.
2009.07.04. 08:25
 
 
Mindössze 36 kilométeren van harmadfokú árvízvédelmi készültség
Mindössze 36 kilométeren, a Lajtán van harmadfokú és 728 kilométer hosszan, a Dunán és a Rábán van elsőfokú árvízvédelmi készültség - derül ki az Országos Műszaki Irányító Törzs szombat reggeli gyorstájékoztatójából. A Lajta lassan apad, a vízállás a harmadfokú készültségi szint alá várhatóan a nap folyamán süllyed - közölte a szóvivő. Apad a Rába és a Duna is, utóbbi esetében várhatóan a nap folyamán a fővárosban a rakpartokról is elkezd lehúzódni a víz. A Murán levonult az árhullám. A fővédvonalon védekező létszám 838 főre csökkent.
2009.07.04. 08:05
 
 
Földrengés L'Aqulában néhány nappal a G8-csúcs előtt
Földrengést észleltek L'Aquilában, a háromszáz emberéletet követelő áprilisi földmozgás epicentrumában péntek délután, néhány nappal a hét legfejlettebb ipari ország és Oroszország csúcstalálkozója előtt. A földrengés a Richter-skála szerint 4,1-es erősségű volt - közölte a polgári védelem. Az április 6-i földrengésnek 299 halottja volt és mintegy 70 ezren maradtak fedél nélkül. A pénteki utórengésben nem sérült meg senki, és feltehetően károk sem keletkeztek, de L'Aquila lakói körében nagy riadalmat keltett, sokan kiszaladtak az utcára. Olasz médiajelentések szerint a pénteki kormányülésen Silvio Berlusconi kormányfő nem titkolta a földmozgás miatti aggodalmát.
2009.07.03. 21:50
 
 
A BRFK-nak nem volt hatásköre tudomásul venni a Szabadság téri demonstrációt
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nem vehette tudomásul és nem is tilthatta meg a szombatra, a Szabadság térre tervezett demonstrációt, ehhez azért nem volt hatásköre, mert a területre a belvárosi önkormányzat kulturális célra már korábban területfoglalási engedélyt adott ki - nyilatkozta az MTI-nek Tafferner Éva a BRFK szóvivője pénteken. Kifejtette: egy magánszemély jelezte a rendőrség felé, hogy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom demonstrációt szervez július 4-ére a Szabadság térre, majd a rendőrség megkezdte az egyeztető tárgyalásokat a rendezvény szervezőivel. A tárgyalások után erről jegyzőkönyv készült, amelyről a szervezők úgy gondolták: a BRFK tudomásul vette a rendezvényt - mondta Tafferner Éva.
2009.07.03. 20:40
 
 
Forsense: hullámvölgyben a lakosság közérzete az év első felében
A megkérdezettek több mint háromnegyede értékelte hármasnál rosszabbra a dolgok alakulását Magyarországon, és mindössze 2,5 százalékuk adott hármasnál jobb osztályzatot a Forsense közvélemény-kutató legújabb jelentése szerint. A Forsense általános közérzetet mérő indexe továbbra is borúsnak mutatta az embereknek az ország helyzetével kapcsolatos véleményét. A 0-tól 100-ig terjedő skálán az év első felében a pontszámok 17 és 27 között ingadoztak: januárban 27 pontról indult a mutató értéke, ami egyben az idei év eddigi csúcspontja is volt. Az azt követő hónapokban folyamatosan romlott a választópolgárok közérzete, áprilisban csupán 17 pontot mértek, ami az utóbbi öt év hangulati mélypontját mutatja.
2009.07.03. 19:35
 
Karlovy Varyban megnyílt a 44. nemzetközi filmfesztivál
A The Greatest című, Shana Feste rendező jegyezte amerikai film vetítésével pénteken este ünnepélyesen megnyílt a 44. nemzetközi filmfesztivál Karlovy Varyban; a versenyfilmek között Magyarországról Pálfi György Nem vagyok a barátod című filmje szerepel, Báron György kritikus személyében pedig magyar elnöke van a dokumentumfilmes zsűrinek. Közép-Európa egyetlen A-kategóriájú filmszemléjén több mint 220 alkotást láthatnak az érdeklődők. Az eredményhirdetésre és a díjkiosztásra július 11-én kerül sor. Az ünnepi megnyitón a cseh politikai és kulturális élet, valamint a nemzetközi filmvilág több személyisége is megjelent.
2009.07.03. 19:29
 
 
A NAÜ új vezetője nem látta bizonyítékát az iráni atomfegyver-ambícióknak
A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) megválasztott új főigazgatója nem látta írásos bizonyítékát annak, hogy Irán atomfegyver gyártásának a képességére törekedne. A japán Amano Jukija pénteken a brit hírügynökségnek arra a kérdésre válaszolva, hogy mit gondol a feltételezésekről, amelyek szerint az ázsiai ország ezt akarná elérni, azt válaszolta: erről a NAÜ hivatalos dokumentumai között nem talált semmilyen bizonyítékot.
2009.07.03. 18:54
 
 
Apadnak a folyók az Észak-Dunántúlon
Pénteken 18 órakor első fokúra mérsékelték az árvízvédelmi készültséget a Rába Sárvár és Győr közötti szakaszán - tájékoztatta az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság központi védelemvezető-helyettese az MTI-t. Szilbekné Molnár Katalin elmondta: a Lajta kivételével apadnak a folyók. A Duna Nagybajcsnál 24 óra alatt egy métert apadt, s szombat reggelre további félméteres vízálláscsökkenésre számítanak. A szombat reggeli előrejelzés szerint 490-510 centiméteres vízszinttel számolnak. A Duna szigetközi szakaszán, továbbá Komáromnál és Esztergomnál első fokú készültség van érvényben.
2009.07.03. 18:30
 
 
Kedden tartják Jacko nyilvános gyászszertartását Los Angelesben
Los Angelesben, a Staples Centerben jövő héten kedden tartják Michael Jackson nyilvános gyászszertartását - jelentette be a családot és az AEG Live koncertszervező céget képviselő pr-ügynökség. A Los Angeles belvárosában álló aréna húszezer ember befogadására alkalmas. A június 25-én váratlanul elhunyt popkirály itt tartotta tervezett világkörüli turnéjának a próbáit. Az AEG Live által szervezett, 50 koncertből álló sorozat július 13-án Londonban vette volna kezdetét. A Sunshine, Sachs and Associates nevű ügynökség csütörtökön kiadott közleményében tudatta, hogy a szertartás kedden helyi idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik. A húszezer férőhelyből 11 ezret ingyen osztanak szét Jackson rajongói között, és a szertartás részleteit pénteken ismertetik az AEG Live vezetői.
2009.07.03. 18:00
 
 
Heves megye nem társul Egerrel a kórház működtetésére
A Heves Megyei Közgyűlés szocialista vezetése egy egyszemélyes, a megye által alapítandó nonprofit társaság létrehozását javasolja a megyegyűlésnek az egri kórház működtetésére - erről az MTI-hez is eljuttatott levélben értesítette Eger polgármesterét a közgyűlés elnöke. A jobboldali vezetésű város korábban határozatban tett ajánlatot a megyének arra, hogy a jövőben egy fele-fele arányban városi, illetve megyei tulajdonú cég irányítsa az intézményt. Egyben igényt tartottak az első számú vezető kijelölésére. A megyei elnök, Sós Tamás szerint éppen ez utóbbi igény miatt nem tudják elfogadni a város javaslatát.
2009.07.03. 17:30
 
 
Tenisz, Wimbledon: Federer 20. Grand Slam-döntőjére készülhet
Elsőként az ötszörös győztes svájci Roger Federer jutott be a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyes küzdelmeinek vasárnapi döntőjébe. Federer a négy között a 24. helyen kiemelt német Tommy Haasszal találkozott, és mindössze 122 perc alatt, három szettben nyert. A 27 éves bázeli játékos karrierje 20. Grand Slam-fináléjára készülhet - Wimbledonban sorozatban a hetediket játssza -, s ha vasárnap győz, 15. GS-trófeáját gyűjti be, amivel e tekintetben ő lesz minden idők legsikeresebb teniszezője. Federer júniusban a Roland Garroson aratott diadalával érte be 14 GS-győzelemmel addig egyedüli éllovas amerikai Pete Samprast. Eredmény: férfi egyes, elődöntő: Federer (svájci, 2.)-Haas (német, 24.) 7:6 (7-3), 7:5, 6:3.
2009.07.03. 16:42
 
 
Tizenkettőre emelkedett az új influenzavírussal fertőzöttek száma
Egy 38 éves férfinál is kimutatták a laboratóriumi vizsgálatok az új influenzavírust, Magyarországon ő a tizenkettedik, akinél igazolták a vírust - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteken. A tájékoztatás szerint a beteg nem járt külföldön az elmúlt időszakban, de egy munkatársa június 26-án érkezett haza az Egyesült Államokból. A beteg tünetei - láz, torokfájás és rossz közérzet - miatt felkereste a budapesti Szent László Kórház ambulanciáját, ahol légúti mintát és vért vettek tőle. Az ambuláns ellátás után a beteget hazaengedték. A beteg állapota nem javult, ezért önként jelentkezett kórházi felvételre; jelenleg az állapota kielégítő.
2009.07.03. 16:10
 
 
Wimbledoni teniszbajnokság: párosban is döntősök a Williams-nővérek
Elsőként az egyes finálé két résztvevője, Venus és Serena Williams jutott be a wimbledoni teniszbajnokság páros küzdelmeinek döntőjébe. A negyedik helyen kiemelt címvédő amerikai testvérpár az elődöntőben a "műfajban" világranglista-vezető Cara Black, Liezel Huber zimbabwei, amerikai kettőst győzte le rendkívül könnyedén. A Williams-nővérek 2000, 2002, és 2008 után negyedik alkalommal diadalmaskodhatnak a wimbledoni torna páros versenyében, összesen eddig nyolc Grand Slam viadalt nyertek közösen.
2009.07.03. 15:53
 
 
UV-B riasztást adott ki szombatra a meteorológiai szolgálat
Ismét UV-B riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat: szombaton akár 7,8-as szintet is elérheti a sugárzás mértéke - közölte a szakszolgálat pénteken az MTI-vel. A meteorológiai szolgálat honlapján lévő térkép szerint az ország jelentős részén szombaton nagyon erős lesz az UV-sugárzás, egyedül a dél-keleti területeken, elsősorban Békés megyében és Hajdú-Bihar megye déli részein lehet alacsonyabb értékekre számítani. Felhívták a figyelmet, hogy ilyen magas UV-B sugárzásnál normál bőrtípus esetén már akár 15 percnyi napon tartózkodás is bőrpírt okozhat, emiatt arra kérik a szabadban tartózkodókat, hogy fokozottan ügyeljenek a leégés elleni védelemre,
2009.07.03. 15:15
 
 
Jean-Paul Belmondót kihallgatta a rendőrség
Egy feltételezett kölcsön ügyében kihallgatta a rendőrség Jean-Paul Belmondót; a legendás színész legújabb barátnőjének férje után nyomoz a belga rendőrség. A nyomozáshoz közeli források szerint a színészt tanúként hallgatták ki lakásán egy olyan kölcsön ügyében, amelyet a 76 éves színész évtizedekkel fiatalabb barátnőjének, Barbara Gandolfini modellnek adott. A belga rendőrség már hónapok óta figyeli Gandolfini férjének gyanús üzleti ügyeit. A férj - Frédéric Vanderwilt - több belgiumi szórakozóhely tulajdonosa, és van egy dubaji üditőital-forgalmazó cége is. Vállalkozásaiban felesége is benne van. Belmondo ügyvédje megerősítette a kihallgatás tényét, de tagadta a hírek szerint 200 ezer eurós kölcsön létezését.
2009.07.03. 15:10
 
 
Pert vesztett a verespataki aranybányát tervező beruházó
Pert vesztett a Verespatakon aranybányát nyitni tervező Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), mivel elutasították alapfokon azt a keresetét, amely szerint a vállalat kártérítést követelt a Korodi Attila volt román környezetvédelmi miniszter által irányított szaktárca vezetőségétől a bányaprojekt engedélyeztetésének felfüggesztése miatt. A román hírügynökségek által pénteken közölt döntés azt jelenti, hogy egyelőre sem Korodinak, sem Silviu Stoica volt román környezetvédelmi államtitkárnak nem kell kártérítést fizetnie a vállalatnak, amiért 2007. szeptemberében felfüggesztették a beruházás engedélyezési folyamatát. Az RMGC még nem döntötte el, hogy él-e fellebbezési jogával a legfelső bíróságon.
2009.07.03. 15:03
 
 
MSZP: megállapodtak a következő időszak politikai menetrendjéről
Az MSZP küldöttcsoportjainak többségi álláspontját figyelembe véve az országos elnökség eldöntötte a következő időszak politikai forgatókönyvét, így a szombati kongresszuson nem lesznek napirenden személyi kérdések - értesült az MTI szocialista forrásból, a két testület ülése után. Az MTI úgy tudja a négy forgatókönyv közül azt választották, amely szerint a szombati kongresszuson nem foglalkoznának személyi kérdésekkel, így a bizalmi szavazással sem. A párt legfelső döntéshozó testülete kibővítené a párton belüli együttműködés kiszélesítésére alkalmas országos választási bizottságot (ovb), amely a választásokig stabil személyi összetételben működik.
2009.07.03. 14:48
 
 
Herényi: több az MDF-be belépő, mint a kilépő
Herényi Károly szerint az MDF "mindenféle különösebb megrázkódtatás nélkül fogja ezt a váltást túlélni", többen lépnek be a pártba, mint ahányan az elmúlt időszakban kiléptek. A független országgyűlési képviselő egy pénteki sajtótájékoztatón nagyjából húszra tette azoknak az MDF-eseknek a számát, akik az utóbbi időben elhagyták a pártot és ezt - az alapszabály szerint - írásban is jelezték. Véleménye szerint a kilépőket két csoportba lehet sorolni: vannak olyanok, akik nem értenek egyet az MDF útjával és ezt "tisztességesen, becsületesen levélben közlik". A másik csoport szervezeteket akar megszüntetni, feloszlatni, nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy kárt okozzon az MDF-nek - hangoztatta.
2009.07.03. 14:15
 
 
Májusban is csökkent az euróövezeti kiskereskedelmi forgalom
Májusban tovább csökkent az euróövezet kiskereskedelmi forgalma: a visszaesés 0,4 százalék volt áprilishoz képest az övezet 16 országában. Az elemzők 0,1 százalékos csökkenést vártak, az április havi 0,1 százalékos növekedés után. Tavaly májushoz képest 3,3 százalék volt az esés, 2,7 százalékos elemzői várakozás mellett. Éves szinten az idei év minden hónapjában csökkentek a mutatók.
2009.07.03. 13:40
 
 
A pozitív gondolkodás egyeseket szomorúbbá tesz
Olyan pozitív állítások ismételgetése után, mint "szerethető vagyok" és "sikerülni fog", az emberek egy része inkább rosszabbul érzi magát, semmint növekedne önértékelése - közölték kanadai kutatók. Legalább 1952 óta - amikor a Pozitív gondolkodás ereje című, Norman Vincent Peale által írt könyv megjelent - a médiában azt tanácsolják az embereknek, hogy kedvező dolgokat mondogassanak maguknak - emlékeztetnek tanulmányukban kanadai pszichológusok. A szakemberek kutatási tapasztalata azonban mást mutat: az emberek egy részénél nem válik be az a módszer; akik már addig is alulértékelték magukat, még rosszabbul lesznek a pozitív kijelentések ismételgetésétől.
2009.07.03. 13:16
 
 
Megtiltotta a rendőrség a Szabadság térre szervezett szombati tüntetést
Megtiltotta a rendőrség a fővárosi Szabadság térre szombatra szervezett tüntetés megtartását. A rendőrség honlapjára pénteken feltett közlemény szerint szombatra "egyetlen demonstráció megtartását sem vette tudomásul" a rendőrség az V. kerületi Szabadság térre. Mint írják, "amennyiben lesznek olyan magánszemélyek és szervezetek - különös tekintettel a Magyar Gárda Egyesületre, akik ennek ellenére demonstrációt akarnak tartani a Szabadság téren, a rendőrség élve a jogszabályok adta lehetőségekkel, a leghatározottabban fog fellépni velük szemben".
2009.07.03. 13:15
 
 
Ha valamit nagyon nem akarunk kimondani, éppen az csúszik ki a szánkon
A mindenáron elkerülni kívánt társasági baklövések okára adtak magyarázatot amerikai kutatók a Science tudományos magazin pénteken megjelent számában: tudatosan és tudat alatt futó mentális folyamataink "összeakadnak". A Harvard Egyetem pszichológusa szerint az erőlködés, hogy elkerüljünk valamit, ironikus módon növeli annak esélyét, hogy mégis megtesszük. Ez különösen akkor zavarodhat össze, ha stresszes állapotban vagyunk, esetleg túlságosan leterheltek. Ez zajlik le, amikor minden igyekezetünk ellenére a fehér ruhára öntjük a vörös bort, esetleg szexista vagy rasszista megjegyzés csúszik ki szánkon.
2009.07.03. 13:14
 
 
Ismét vezetőváltás lehet a BKV élén
Rövidesen ismét vezetőváltás történhet a BKV élén, mivel Kocsis István vezérigazgatóban megrendült a városvezetés jelentős részének bizalma - tudta meg az MTI pénteken fővárosi politikusoktól. Mint elmondták, Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes péntek délelőtt tájékoztatta a bizalomvesztésről Kocsis Istvánt. A főpolgármester-helyettes Steiner Pál MSZP-frakcióvezetőt is értesítette álláspontjáról. Steiner Pál az MTI-nek elmondta, hogy teljes mértékben egyetért a főpolgármester-helyettes levelében foglaltakkal, és ezek alapján nem tartja kizártnak, hogy rövidesen vezetőváltás lehet a BKV-nál. Kocsis István nem kívánt reagálni az értesülésre.
2009.07.03. 12:10
 
 
Torghelle ott akar lenni a vb-selejtezőkön
Ott akar lenni a magyar labdarúgó-válogatott őszi világbajnoki selejtezőin a sérüléséből lábadozó Torghelle Sándor, aki három góljával eddig a csapat legeredményesebb játékosa a kvalifikációs sorozatban. A hazai szövetség honlapjának csütörtöki beszámolója szerint Erwin Koeman szövetségi kapitány meglátogatta a német másodosztályú Augsburg légiósát, aki áprilisban, bajnoki mérkőzésen súlyos térdsérülést szenvedett, meg is kellett műteni. A 33-szoros válogatott támadó azt mondta a szakembernek: már egészséges, elkezdte a felkészülést, s bár még nincs százszázalékos edzettségi állapotban, reméli, hogy az őszi vb-selejtezőkön a rendelkezésére állhat.
2009.07.03. 11:16
 
 
Bajnai: a kormány szeptemberben benyújtja a költségvetést
A kormány szeptember elején nyújtja be a költségvetést, amelyet terveik szerint "a szokásos december vége helyett" már novemberben elfogadhatna az Országgyűlés - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti fórumán Budapesten. Kifejtette: nagyban növelné a Magyarország iránti befektetői bizalmat és a kiszámíthatóságot, ha már november közepén, de legkésőbb a hónap második felében elfogadná az Országgyűlés a 2010-es költségvetést. A miniszterelnök leszögezte: a kormány nagyon fontosnak tartja a kiszámítható, prudens gazdaságpolitikát.
2009.07.03. 11:10
 
 
Usain Bolt új célja a 9.50 mp 100 méteren
Új célt fogalmazott meg saját maga számára Usain Bolt, a jamaicaiak klasszis sprintere, a pekingi olimpia háromszoros bajnoka: hamarosan 9.50 másodperc alatt szeretné lefutni a 100 métert. "Villám Bolt" jelenleg 9.69-cel tartja a táv világrekordját. "Úgy gondolom, sok munkával és odaadással elérhető ez az eredmény - fogalmazott az atléta, hozzátéve, hogy ezért még rengeteget kell dolgoznia és mostanában nincs csúcsformában. Azzal kapcsolatban, hogy egyik nagy riválisa, az amerikai Tyson Gay a mostani szezonban már 100-on (9.75 mp) és 200-on (19.58) is remek időt produkált - a megengedettnél nagyobb hátszéllel -, Bolt azt mondta: "Nincs gondom ezzel. Mindenki meg akarja dönteni a világcsúcsot, ez hozzátartozik a játékhoz. Nem félek az ellenfeleimtől."
2009.07.03. 11:00
 
 
Július 13-án írják alá a Nabucco-vezeték megépítéséről szóló megállapodást
Július 13-án Ankarában írják alá a részes felek a Nabucco-gázvezeték megépítéséről szóló kormányközi megállapodást - közölte pénteken a Reutersszel telefonon a román gazdasági miniszter, török és uniós forrásokat megerősítve. Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-nek pénteken megerősítette az aláírás időpontját és helyszínét. Hozzátette, a jelenlegi állás szerint magyar részről Bajnai Gordon miniszterelnök írja alá a kormányközi megállapodást. Törökország még június elején közölte: nem adta fel elképzeléseit arról, hogy a tervezett Nabucco gázvezetéken átmenő gáz 15 százalékát felhasználja, és erről júniusban tervez megállapodni az európai kormányokkal.
2009.07.03. 10:55
 
 
Szlovák minisztérium: a kisebbségi sajtóra nem vonatkozik az államnyelvtörvény
A szlovák államnyelvtörvény nem vonatkozik a nemzeti kisebbségek sajtójára - közölte a pozsonyi kulturális minisztérium pénteken. Állásfoglalásában a tárca arra a Sme című napilapban megjelent értesülésre reagált, miszerint a kisebbségi sajtóban a jövőben szlovák nyelven is fel kellene tüntetni a szlovákiai helységneveket és a földrajzi megnevezéseket. A minisztérium szerint a kisebbségi sajtóra, mivel "más nyelvű sajtó", nem terjed ki az államnyelvtörvény hatálya.
2009.07.03. 10:50
 
 
Kilépnek a kormányból az MSZP választási felkészülésében résztvevők
Lendvai Ildikó az MSZP szombati kongresszusán azt fogja javasolni, hogy november végén lépjen ki a kormányból az, aki a párt országos választási bizottságában (ob) konkrét pártbéli feladatot kap - írta pénteki számában a Népszabadság megbízható, de pontosan meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. A napilap információi szerint Baja Ferenc, a párt szocialista platformjának vezetője vetette fel, hogy aki a pártvezetésben szerepet vállal, ne legyen miniszter. Ehhez csatlakoztak mások, akik azt mondták: aki a pártvezetői munkában részt vesz, semmilyen formában ne legyen kabinettag.
2009.07.03. 10:17
 
 
Az EU utazási korlátozásokat rendelhet el iráni tisztviselők ellen
Az EU kilátásba helyezte, hogy alkalmasint beutazási korlátozásokat rendel el iráni tisztségviselők ellen, válaszul azokra a megtorlásokra, amelyeket az iráni hatóságok alkalmaznak a helyi ellenzékkel szemben - írta pénteken a Financial Times Deutschland (FTD) című lap. Az újság európai diplomáciai forrásokat idézve beszámolt arról, hogy az intézkedés lehetőségét csütörtökön vetették fel Stockholmban a 27 uniós tagállam magas rangú diplomatái. Az újság szerint a döntés meghozatala akár már a jövő héten várható, függ azonban az iráni helyzet alakulásától.
2009.07.03. 10:00
 
 
41. Kékszalag vitorlásverseny: 612 hajó rajtolt el
Rekordmezőnnyel, 612 hajóval rajtolt el pénteken 9 órakor a 41. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásverseny mezőnye. Európa leghosszabb tókerülő viadalán az eddigi csúcsot a tavalyi esztendő tartotta, amikor 578 hajó indult. A leggyorsabb Balaton-kerülő címre idén is a nyolcszoros győztes Litkey Farkas és csapata pályázik a legnagyobb eséllyel. Bár figyelmeztető jel lehet számukra, hogy kedden megrepedt a Lisa nevű vitorlás árboca. A csapat 2003 óta a páratlan években diadalmaskodott az 1997-ben épült Lisával, ekkor ugyanis nem lehet trapézt (kiülő keretet) használni a Kékszalagon, így nem indulhat a Libera versenyhajó.
2009.07.03. 09:20
 
 
Kiskunlacházi gyilkosság: nem ismerte be az erőszakot a gyanúsított
P. József a gyilkosságot szegről-végről elismerte, de a szexuális erőszakot nem - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője a kiskunlacházi gyilkosság gyanúsítottjáról. Csapi Balázs a napilap pénteken megjelent cikkében elmondta: a férfi azt állította, hogy közös beleegyezésen alapult a nemi aktus közte és H. Nóra között. Az alezredes hozzátette: hogy ez igaz-e, még nem tudják, erről nem szeretne nyilatkozni. A bűnügyi osztályvezető felidézte: a halottszemlén kiderült, hogy a bűncselekmény szexuális indíttatású, a boncolási jegyzőkönyv szerint azonban nem találták elementáris erőszak nyomát a holttesten.
2009.07.03. 09:15
 
 
Tovább javult a külkereskedelmi mérleg
A külkereskedelmi mérleg 323 milliárd forint (1,049 milliárd euró) aktívumot mutatott január-áprilisban, ami 237 milliárd forint (718 millió euró) javulás a 2008. január-áprilisi 86 milliárd forint (331 millió euró) aktívumhoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel. A részletes adatok megegyeznek a korábban közölt előzetes számokkal. Az idén január-áprilisban a kivitel volumene 22 százalékkal, a behozatalé 26 százalékkal volt kevesebb, mint egy évvel korábban.
2009.07.03. 09:10
 
Nagy erejű pokolgép robbant Athénban
Nagy erejű pokolgép robbant péntek hajnalban a görög fővárosban az amerikai McDonald's hálózat egyik étterme előtt, és kisebb robbantások voltak két másik helyszínen is - közölte egy rendőrségi forrás. A hatóságok korában azt közölték, hogy a robbanószerkezet a helyi adóhivatalnál lépett működésbe, és az épületében egy amerikai gyorsétterem is működik. Senki sem sérült meg, de az épület bejáratánál jelentékeny károk keletkeztek, és több gépkocsi is megrongálódott. A robbantás elkövetését eddig egyetlen szervezet sem vállalta magára. Egy illetékes a brit hírügynökséggel közölte, hogy most már egészen bizonyos: a McDonald's étterem volt a merénylet célpontja.
2009.07.03. 08:22
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037[2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista