2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Bencze: nem gárdista egyenruha miatt állították elő a demonstrálókat
Nem azért állított elő a rendőrség a múlt szombati Erzsébet téri rendezvényről több embert, mert a demonstrálók gárdista egyenruhát viseltek, hanem mert megtiltott rendezvényen vettek részt, és ellenszegültek a rendőri intézkedésnek - jelentette ki Bencze József országos rendőrfőkapitány pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A főkapitány elmondta: a rendőrség jogszerűen tiltotta meg a rendezvény megtartását. Az oszlatás is jogszerű volt, mert a megjelentek egy megtiltott rendezvényen vettek részt, és a rendezvény több esetben is elveszítette békés jellegét, rendőrökre támadtak, ami önmagában is feloszlatási ok. Hangsúlyozta: a rendőrség nem azért állított elő néhány tüntetőt, mert a Magyar Gárda formaruháját viselték.
2009.07.10. 14:00
 
 
Az önkormányzatok hitelállománya 800 milliárd forint
Az önkormányzatok hitelállománya 800 milliárd forint - mondta a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke pénteken egy budapesti sajtótájékoztatón. Gémesi György hozzátette: nincs több pénz az önkormányzatoknál. Azt is elmondta: el lehet vonni az önkormányzatoktól 120 milliárdot, de az összeg mellé kell tenni a helyhatóságok feladatkörébe tartozó tevékenységek - oktatás, egészségügy, útfenntartás, közlekedés - költségeit is. Mint mondta, ezek a költségek folyamatosan nőnek az áfaemelés, az energiaár-növekedés vagy az infláció miatt. Ezeket a feladatokat - növekvő kiadással - nem lehet kevesebb pénzből ellátni, vagy egyes területeken az államnak kell vállalnia a finanszírozást.
2009.07.10. 13:47
 
 
Kajak-kenu ob, vb-válogató: Benedekék legyőzték az Eb-ezüstérmest
A Medveczky Erika, Benedek Dalma duó legyőzte a Világkupa-győztes, Eb-második Szabó Gabriella, Csipes Tamara kettőst 1000 m-en a kajak-kenusok idei országos bajnokságán, a szegedi Garantiqa Kupán, amely több számban válogató az év fő eseményére, a kanadai Dartmouth-ban augusztus 13. és 16. között sorra kerülő világbajnokságra. A női kajak egyesek között a papírformát igazolva az első válogatón is győztes, Eb-aranyérmes Kovács Katalin diadalmaskodott. A legtöbb egykilométeres számban (az olimpia műsorán is szereplőkben) már korábban eldőlt a vb-induló kiléte, pénteken csak a női K-1 és K-2 volt válogató is egyben, a kenu négyes vb-csapatot az egyes és páros teljesítmények alapján Storcz Botond szövetségi kapitány jelöli ki.
2009.07.10. 13:40
 
 
Fodor Gábor lemond képviselői mandátumáról
Fodor Gábor az őszi ülésszak kezdetétől lemond képviselői mandátumáról - közölte a politikus az SZDSZ elnökeként tartott utolsó sajtótájékoztatóján pénteken Budapesten. Döntését indokolva közölte: nem kíván egy olyan frakcióban dolgozni, ahol a frakcióvezető azon munkálkodik, hogyan lehet a pártot szétverni, és olyan helyzetbe hozni, ahol az SZDSZ a "teljes reménytelenség útjára tévedhet". Emlékeztetett arra, hogy egy évvel korábban, amikor elnökké választották, egy rendkívül nehéz helyzetben lévő pártot vett át, és az volt a meggyőződése, hogy tennie kell egy kísérletet arra, hogy a támogatottságot növeljék, miközben még inkább érvényre juttatják a liberális értékrendet.
2009.07.10. 13:00
 
Az új influenza vírusa az emberről átterjedhet a sertésekre
Növekszik annak a veszélye, hogy a H1N1-vírus okozta új influenza, amelyet eredetileg sertésinfluenzának neveztek, az emberről átterjedhet a sertésekre - figyelmeztetnek német kutatók, akik a Journal of General Virology című szaklapban számoltak be kísérleteikről. A humán betegség széles körű átterjedése a sertésekre a vírustörzsek további keveredését okozhatja, megjósolhatatlan változásokat előidézve a kórokozóban és a kór lefolyásában. Már eddig is volt néhány olyan gyanús eset, amikor feltételezték, hogy a világjárványt okozó H1N1 vírus sertéseket fertőzött meg. A legújabb német kutatás azt bizonyítja, hogy a kórokozó valóban fertőző a sertésekre, és a betegség igen gyorsan terjedhet.
2009.07.10. 12:31
 
 
KDNP: állítsák le az állami vagyon eladását
Az állami vagyon eladásának azonnali leállítására szólított fel Medgyasszay László kereszténydemokrata országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatóján. Nincs semmi erkölcsi alapja ennek a kormánynak, s a korrupció gyanújával terhelt Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nek (MNV) az eladások folytatására - mondta. Az ellenzéki politikus a miniszterelnök-kereséshez hasonlította azt a "kutyakomédiát", ami mostanában a vagyonkezelő vezérigazgatójának menesztése kapcsán "az MSZP-SZDSZ-MDF-kormány háza táján" történik. Medgyasszay László szerint az MSZP-n belüli klánok harca csúcsosodik ki, amely nem öncélú folyamat, hanem a még meglévő kevés állami vagyon megszerzéséről szól, s az egyéni felelősséget szeretnék "elkerülni, elkenni".
2009.07.10. 12:00
 
 
G8: a német kancellár nem sürgeti az állami beavatkozás visszavonását
Akkor lehet majd elkezdeni a visszavonni a válságellenes állami beavatkozásokat és támogatásokat világszerte "ha kicsit kimásztunk a gödörből" - így fogalmazott Angela Merkel német kancellár pénteken sajtóértekezleten a Nyolcak (G8) csúcsértekezletének színhelyén, az olaszországi L'Aquilában. A lecsúszás mélypontja nem az a hely, ahol az ember elkezdi a kimeneti stratégiát a válságkezelésből - mondta a kancellár. Egyebekben a német kancellár arról beszélt, hogy az euró "kiegészíti a dollárt" mint nemzetközi tartalékvaluta, de szerinte "egyelőre nincs gyakorlati jelentősége" a kínai javaslatnak, hogy keressenek vagy alakítsanak ki új globális tartalékvalutát.
2009.07.10. 11:50
 
 
Bajnai: Magyarországnak létfontosságú a Nyugat-Balkán európai integrációja
A magyar külpolitikának "top prioritása a Nyugat-Balkán európai és transzatlanti integrációja", ebben Magyarország vezető szerepet játszik, amiben folytonosság és konszenzus van a magyar külpolitika jövőjét illetően is - közölte Bajnai Gordon pénteken a horvátországi Dubrovnikban. A kétnapos Croatia Summit 2009 konferencia keretében tartott sajtótájékoztatóján a miniszterelnök kifejtette: Budapest számára létfontosságú, hogy ez a térség hogyan integrálódik. Fontos, hogy "a szomszédunkban stabilitás és gyarapodás legyen, de nagyon fontos gazdasági érdekünk is fűződik hozzá". Hozzátette, hogy Magyarország biztonsága is nő, ha ez a térség biztonságosabb.
2009.07.10. 11:00
 
 
Bokros: ne politikai kapcsolatok alapján jelöljék Magyarország uniós biztosát
Ne politikai kapcsolatok alapján, hanem érdemek szerint döntsön arról Bajnai Gordon miniszterelnök, hogy ki legyen Magyarország következő biztosa az Európai Bizottságban - kérte Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti képviselője péntek reggel a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Az MDF képviselője kérdésre válaszolva elmondta: a magyar képviselőknek formális hatásuk nincs arra, hogy kit jelöljön Magyarország uniós biztosnak. Mint mondta, informális "valószínűleg lesz", de hogy milyen, arra egyelőre nem tudott válaszolni. "Mi nem jelölünk" - szögezte le.
2009.07.10. 10:00
 
 
Csökkentek a mezőgazdasági termelői árak
Az idén január-májusban 25,9 százalékkal csökkentek mezőgazdasági termelői árak a bázishoz képest, ami a növényi termékek árszínvonalának 34,9 százalékos, valamint az élő állatok és állati termékek árainak 4 százalékos visszaeséséből adódott - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Az agrártermékek termelőiár-szintje májusban 21,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest. Ezen belül a növényi termékek árszínvonala 28,9 százalékkal, az élő állatok és állati termékeké 4,3 százalékkal esett vissza. A tavalyi év első öt hónapjában még 34,8 százalékkal nőtt az agrártermékek termelői ára, ezen belül a növényi termékek ára 46,4 százalékkal, az élő állatoké és állati termékeké pedig 19,8 százalékkal emelkedett.
2009.07.10. 09:30
 
 
Népszava: Szijjártó mentelmi jogának felfüggesztését kéri a bíróság
Szijjártó Péter Fidesz-szóvivő mentelmi jogának felfüggesztését kérte a parlamenttől a Fővárosi Bíróság - értesült a pénteki Népszava. A politikust Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter és Szilvásy György volt titokminiszter jelentette fel. A két tárcavezető Szijjártónak azt a nyilatkozatát sérelmezte, mely szerint törvénytelenül hallgattak le, figyeltek meg ellenzéki parlamenti képviselőket az UD Zrt. ügyében. Az ügyészség azonban időközben lezárta a nyomozást, mondván, nem történt bűncselekmény. A miniszterek pótmagánvádat nyújtottak be, s ezt a bíróság befogadta - írta a napilap.
2009.07.10. 09:00
 
 
Európa Liga-sorsolás: az Újpest a Steaua Bucuresti-vel találkozik
A csütörtökön zárult első fordulót követően kialakult a selejtező második fordulójának párosítása a labdarúgó Európa Ligában. A 40 párharcból kettőben lesz magyar együttes: az Újpest a román Steaua Bucurestivel, a kazah Pavlodart búcsúztató Szombathelyi Haladás pedig a svéd IF Elfsborggal csap össze. Mindkét csapat idegenben kezd jövő csütörtökön. 2. forduló (július 16./július 23.): Steaua Bucuresti (román)-ÚJPEST FC, IF Elfsborg (svéd)-SZOMBATHELYI HALADÁS, Rosenborg (norvég)-Qarabag Agdam Baku (azeri), Pacos Ferreira (portugál)-Zimbru Chisinau (moldáv), Polonia Warszava (lengyel) - AC Juvenes-Dogana (San Marinó-i), Sturm Graz (osztrák)-Siroki Brijeg (bosnyák), FC Basel (svájci)-FC Santa Coloma (andorrai).
2009.07.10. 09:00
 
 
A nők életükből egy évet töltenek azon töprengve, hogy mit is vegyenek fel
A nők életükből csaknem egy évet, egészen pontosan 287 napot töltenek el azon töprengve, hogy mit is vegyenek fel reggel, vagy hogyan öltözzenek fel egy jeles eseményre - derült ki egy brit felmérésből. A kutatás során 2491 tizenhat és hatvan közötti hölgyet faggattak ki arról, hogy hogyan választja ki különböző alkalmakkor az öltözékét - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában. Mint kiderült, a nők átlagosan 16 percet tipródnak hétköznap reggel a ruhásszekrény előtt, próbálva eldönteni a legütősebb öltözéket. Egy "átlagos" hölgy reggelente kétszer öltözik át, míg megszületik a sorsdöntő elhatározás, s minden második nő esténként egy negyedórácskát töpreng a másnapi viseleten.
2009.07.10. 08:15
 
 
Kína 2012-ben női űrhajós felbocsátását tervezi
Női űrhajóst küld az űrbe Kína 2012-ben - jelentette az állami sajtó. Jang Li-vej, aki 2003-ban Kína első űrhajósa lett, és most az ő gondjaira vannak bízva az űrprogram újoncai, közölte, hamarosan, várhatóan 2012-ben kínai nőt láthatunk majd az űrben. A lehetséges űrhajósnőt 16 áprilisban végzett női vadászrepülő-pilóta közül választják ki - írja a China Daily című kínai napilap. Kína lett a harmadik nemzet - az Amerikai Egyesült Államok és a Szovjetunió/Oroszország után -, amelyik önerőből embert küldött a világűrbe, amikor emberrel a fedélzetén az első Sencsou űrhajót 2003-ban felbocsátották. A világ első űrhajósnője a szovjet Valentyina Tyereskova volt, aki 1963-ban három napot töltött a világűrben.
2009.07.10. 08:00
 
 
Progresszív Intézet: hárompárti lenne a parlament ha most lenne a választás
A Fidesz, az MSZP és a Jobbik részvételével hárompárti parlament alakulna, ha most vasárnap lennének a választások. Az MDF, az SZDSZ és a Lehet Más a Politika (LMP) viszont nem érné el az ötszázalékos küszöböt - áll a Progresszív Intézetnek az MTI-hez is eljuttatott felmérésében, amely szerint jelenleg semmi sem veszélyezteti a Fidesz kétharmados többségét. A közvélemény-kutatás szerint a teljes lakosság körében az MSZP támogatottsága továbbra is 10%, a Fidesz ugyanebben a körben 40%-on áll, szemben a március végén mért 30-cal. A Jobbik szintén erősödött a teljes lakosság körében: jelenleg 5%-on áll a márciusi egyhez képest. Az erősödés itt tulajdonképpen a korábban rejtőzködő szavazók megmutatkozását jelenti - írta az intézet.
2009.07.10. 08:00
 
 
ORFK: a rendőrség fellép a jogsértőkkel szemben a hétvégi demonstrációkon
A rendőrség a leghatározottabban fellép a jogsértőkkel szemben a hétvégi demonstrációkon, és maximálisan biztosítja a gyülekezési jog békés gyakorlását a hatályos jogszabályok alapján - áll az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodájának közleményében. A police.hu-n olvasható dokumentum rámutat: a gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvényeken "a rendőr köteles intézkedést kezdeményezni, ha a közbiztonságot, a közrendet sértő, vagy veszélyeztető tényt, körülményt, vagy cselekményt észlel, illetve ilyet a tudomására hoznak". Ennek megfelelően minden jogsértővel szemben intézkedést kezdeményez a rendőrség - tették hozzá.
2009.07.10. 07:00
 
 
Nem minden nő rajong a magas férfiakért
Míg az európai nők a jól megtermett férfiakat preferálják, a tanzániai hagyományos vadászó-gyűjtögető életmódot folytató törzs asszonyainál a testmagasság már nem játszik ilyen fontos szerepet. Korábbi tanulmányok kimutatták, hogy a magas férfiak előnyben vannak párválasztáskor, nagyobb a valószínűsége, hogy a kiszemelt hölgy igent mond a lánykérésre, s esetükben magasabb az utódok száma. Ezek az eredmények azonban nyugati országokban végzett felmérések során születtek - olvasható a The New Scientist tudományos hírportálon. Most kiderült, hogy ezeket a preferenciákat nem lehet általános jellegűnek tekinteni.
2009.07.10. 07:00
 
 
EU-biztos: Macedónia, Szerbia és Montenegró vízummentes lehet januártól
Jövő kedden ismerteti javaslatát az Európai Bizottság arra, hogy a feltételeket teljesítő nyugat-balkáni országok lakói vízummentesen utazhassanak az Európai Unióba - jelentette be Jacques Barrot jogi és igazságügyi biztos csütörtökön, megerősítve azt az előző napi kiszivárogtatást is, hogy elsőként Macedónia, Szerbia és Montenegró térhet át az új rendszerre. Elmondta azt is, hogy a vízumliberalizáció a javaslat szerint január elsején lépne életbe. További két ország, Bosznia-Hercegovina és Albánia a jövő év folyamán csatlakozhat az említettekhez - jelezte Barrot újságíróknak nyilatkozva.
2009.07.09. 22:00
 
 
Kiskunhalas is felmondja a HospInvesttel a szerződést
Felmondja a kiskunhalasi kórház működtetésére a Hospinvesttel kötött szerződést a város önkormányzata csütörtökön - közölte az MTI-vel Lukács László (Fidesz), Kiskunhalas alpolgármestere. Emlékeztetett: a város képviselő-testülete június 22-én hozott határozata szerint július 10-éig kell a városi kórházat működtetésre átvevő HospInvest Zrt-nek befektetőt hoznia és az elszállított képalkotó berendezést visszaszállítania a kórházba, ellenkező esetben szerződésszegést követ el a befektető, és a város jogosult felmondani a szerződést. A befektető képviselője csütörtökön közölte, hogy nem tudja a szerződésben vállaltakat teljesíteni, ezért az önkormányzat felmondja a szerződést - mondta az alpolgármester.
2009.07.09. 21:30
 
 
Bajnai: Horvátország a biztonság szigete a régióban
Az egész térség megbékéléséhez hozzájárulhat, hogy Horvátország csatlakozott a NATO-hoz; az ezernél is több szigettel rendelkező ország egészében a biztonság szigetévé vált a régióban - mondta Bajnai Gordon csütörtökön Dubrovnikban, a Croatia Summit 2009 elnevezésű rendezvényen tartott megnyitó beszédében. A nemzetközi konferencián a magyar miniszterelnök hozzátette, hogy az európai uniós csatlakozási folyamatot is hasonló formában kell végigvinni, ebben a szellemben kell integrálódnia Horvátországnak. A majdani belépéssel pedig Zágráb kikövezi az utat a nyugat-balkáni országok előtt is - fogalmazott.
2009.07.09. 21:00
 
 
UNESCO: a katonák miatt súlyos károkat szenvedtek az iraki kincsek
Amerikai és lengyel katonák súlyos károkat okoztak az ókori Babilon romjaiban és az ott lévő értékekben, többek között az Istár-kapu sárkányai is sérültek - közölte csütörtökön az UNESCO. A nemzetközi kutatók által az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) számára készített jelentésből kiderül: 2003 és 2004 között az amerikai és lengyel megszálló csapatok olyan halmokat is elhordtak, amelyek alatt még Perzsia korabeli város ki nem ásott részei voltak. "A katonák vélhetően a kincsek után kutatva zúzták össze a köveket" - mondta John Curtis, a British Museum konzervátora. A nehéz katonai járművek súlyos károkat okoztak többek közt az Istár-kapun át vezető 2600 éves felvonulási út díszítésén is.
2009.07.09. 20:20
 
Szabálytalanul hívták össze a küldöttgyűlést az SZDSZ etikai bizottsága szerint
Szabálytalanul hívták össze az SZDSZ vasárnapi küldöttgyűlését a párt jószolgálati és etikai bizottsága szerint. A testület rámutat: az így összehívott küldöttgyűlésen hozott döntések és határozatok is szabálytalanok lesznek. A csütörtökön az MTI birtokába került bizottsági állásfoglalás szerint azzal, hogy az SZDSZ országos tanácsa (ot) a küldöttgyűlés összehívásakor nem döntött a küldöttválasztás időrendjéről, sőt a tavalyi küldötteket rendelte küldöttnek tekinteni, megsértette a párt alapszabályát. "Ebből következően a 2009. július 12-i küldöttgyűlés nem lett szabályosan összehívva" - olvasható az állásfoglalásban, amelyet Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, országos ügyvivő kért a jószolgálati és etikai bizottságtól.
2009.07.09. 20:05
 
 
Megszüntették a nyomozást az UD Zrt.-t érintő egyes bűncselekményekben
Bűncselekmény hiányában megszüntette az UD Zrt. vezetői ellen államtitoksértés, magántitok jogosulatlan megismerése, valamint számítógépes rendszer feltörése miatt indult nyomozást a rendőrség - mondta Futó Barnabás, a cég jogi képviselője az MTI-nek. Az UD Zrt. neve az úgynevezett adatgyűjtési ügy miatt vált ismertté. Ezzel kapcsolatban a rendőrség és az ügyészség is nyomozást folytat; a több szálon futó nyomozások során eddig egyedül az ügyészség gyanúsított meg egy embert, Szilvásy György volt titokminisztert. Szilvásyt hivatalos személyként, folytatólagosan elkövetett különleges személyes adattal visszaéléssel gyanúsították meg.
2009.07.09. 20:00
 
 
Buffett: az amerikai gazdaságnak újabb élénkítő csomagra van szüksége
Az amerikai gazdaságnak újabb gazdaságélénkítő programra van szüksége - jelentette ki csütörtökön az ABC televízióban Warren Buffett üzletember, aki bírálta az első ösztönző csomagot. Nagyon is szükség van az újabb csomagra, mert az első felemásra sikeredett - mondta a legendás befektető, aki a Forbes magazin idei listáján a világ második leggazdagabb embere. Amerikában egyre szélesebb körben bontakozik ki a vita arról, hogy szükség van-e újabb állami ösztönző keretre a februárban elfogadott első, 787 milliárd dolláros óriásprogram után. Barack Obama elnök gazdasági tanácsadója, Laura Tyson a napokban kijelentette: a szövetségi kormánynak el kell kezdenie összeállítani egy második kerettervet, minden eshetőségre számítva.
2009.07.09. 19:45
 
 
Madoff nem fellebbez a 150 évi börtönbüntetés ellen
Bernard Madoff, az 50 milliárd dolláros Wall Street-i csalássorozatot végrehajtó volt amerikai befektető nem fellebbez a rá kiszabott 150 évi börtönbüntetés ellen. Ira Sorkin, a befektetők ezreit évtizedeken át becsapó, most 71 éves Madoff ügyvédje nem közölte csütörtökön, miért döntöttek így. Nem fellebbezünk, így döntöttünk, és nincs több mondanivalónk - tájékoztatta az újságírókat. A szupercsalót - aki márciusban az ellene felhozott mind a 11 vádpontban, egyebek között kötvénycsalásban, három rendbeli pénzmosásban és hamis tanúzásban bűnösnek vallotta magát - múlt héten New Yorkban ítélték 150 évi szabadságvesztésre. Elvben fellebbezést nyújthatott volna be egy szövetségi kerületi fellebbviteli bíróságon, de nem élt ezzel a jogával.
2009.07.09. 19:20
 
 
Székely: több mint 4200 szakdolgozó hiányzik az egészségügyben
Több mint 4200 szakdolgozó hiányzik az egészségügyben - közölte Székely Tamás egészségügyi miniszter Veszprémben, az egészségügyi szakdolgozók 40. kongresszusán. Az egészségügyi intézményekben összesen 102 ezer 407 szakdolgozói álláshely van, ám ebből csak 98 ezer 109-et töltenek be, így 4298 szakdolgozó hiányzik - mondta a miniszter, hozzátéve, hogy a betöltetlen állások aránya az utóbbi hét évben átlagban 4% körül volt. Közölte, végig kell gondolni a szakképesítések rendszerét és a licencvizsgák lehetőségét. A licencet sikeres vizsga esetén olyan ember kaphatja, akinek van egészségügyi szakképesítése, a szakmán belül számára új tevékenység végzésére jogosít - tájékoztatta a miniszter a jelen lévő mintegy 800 egészségügyi szakdolgozót.
2009.07.09. 19:00
 
 
Guinnes-rekord lett az ötszáz literes kisfröccs a Fröccsünnepen
Megvan az első budapesti Fröccsünnep "hivatalos végeredménye"; a fesztiválon 15 ezer kisfröccs fogyott el, és az ötszáz literes kisfröccs révén még egy világrekord is született. A rekorder kisfröccs 250 liter neszmélyi rozéborból és 250 liter szódából készült. A rekordot a Guinness Világrekordok Londonból a helyszínre érkezett képviselője, Bánfi Andrea hitelesítette - tájékoztatta csütörtökön a Magyar Bormarketing Kht az MTI-t. A kereskedők egyöntetűen sikernek könyvelték el Városháza Parkban júniusban megrendezésre került rendezvényt, és jelezték, hogy jövőre is szívesen vennének részt egy ilyen eseményen.
2009.07.09. 18:55
 
 
Budapesti tenisztorna, nyolcaddöntő: Szávay győzött
A negyedik helyen kiemelt Szávay Ágnes maratoni mérkőzésen legyőzte csütörtökön az olasz Tathiana Garbint a 220 ezer dollár összdíjazású GDF Suez Grand Prix Budapest elnevezésű salakpályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében. Szávay a negyeddöntőben a magyar származású, svájci Timea Bacsinszkyval találkozik. Eredmények: egyes, nyolcaddöntő: Szávay (4.)-Garbin (olasz) 7:6 (7-2), 5:7, 7:5. Klejbanova (orosz, 5.)-K. Bondarenko (ukrán) 4:6, 6:4, 6:4. Bacsinszky (svájci)-Mayr (osztrák) 0:6, 6:3, 6:4.
2009.07.09. 18:35
 
 
Tour de France: Hushovd nyerte a 6. szakaszt, Cancellara vezet összetettben
A norvég Thor Hushovd nyerte csütörtökön a Tour de France országúti kerékpáros körverseny hatodik szakaszát, míg összetettben továbbra is az olimpiai bajnok svájci Fabian Cancellara vezet. A norvég kerekes sprintbefutóban szerezte meg a győzelmet a mezőnypontverseny tavalyi bajnoka, a spanyol Oscar Freire Gomez előtt. Eredmények: 6. szakasz: Gerone-Barcelona, 181,5 km: 1. Thor Hushovd (norvég, Cervelo) 4:21:33 ó 2. Oscar Freire Gomez (spanyol, Rabobank) azonos idővel 3. José Joaquin Rojas (spanyol, Caisse d,Epargne) a.i. Az összetettben (sárga trikó): 1. Fabian Cancellara (svájci, Saxo Bank) 19:29:22 ó 2. Lance Armstrong (amerikai, Asztana) azonos idővel 3. Alberto Contador (Spain / Asztana) 19 mp hátrány.
2009.07.09. 18:05
 
 
G8-csúcs: a Nyolcak az Ötökkel kibővítve tanácskoznak
A Nyolcak (G8) olaszországi csúcsértekezletének második napján az Ötök (G5) csoportjával kibővülve elsősorban valutapiaci és kereskedelempolitikai kérdésekről tárgyaltak. A Nyolcak szerdai tanácskozásához csütörtökön Brazília, India, Kína, Mexikó és Dél-Afrika, valamint az Ötök mellett a külön meghívott Egyiptom vezetői csatlakoztak. A kibővült kör ígéretet tett a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) dohai kereskedelmi fordulójának - tárgyalássorozatának - jövő évi lezárására, és utasította kereskedelmi minisztereit, hogy találkozzanak, még mielőtt a G20-csoport következő értekezletére sor kerül szeptemberben Pittsburgh-ben.
2009.07.09. 18:00
 
Labdarúgó EL-selejtező: továbbjutott a Haladás Kazahsztánban
Továbbjutott a Szombathelyi Haladás a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 1. fordulójából, miután 1-0-s hazai sikerét követően a csütörtöki visszavágón 2-1-es vereséget szenvedett a kazah Irtisz Pavlodar vendégeként, s így idegenben szerzett góllal jobbnak bizonyult riválisánál. A Haladás a következő körben a svéd Elfsborggal találkozik, amely a második helyen zárta a 2008-as nemzeti bajnokságot. A jövő csütörtöki első mérkőzést Svédországban, míg a két hét múlva esedékes visszavágót Szombathelyen rendezik. Ebben a szakaszban már az Újpest is érdekelt lesz, a lila-fehérek a román Steaua Bucurestivel találkoznak, míg a kupagyőztes Budapest Honvéd a 3. fordulóban kapcsolódik be a küzdelembe.
2009.07.09. 17:00
 
 
MSZP: a Fidesz nem vonna vissza minden válságkezelő intézkedést
Az MSZP szerint a Fidesz mintha kezdené felismerni a realitásokat: azt, hogy a magyar kormány az elmúlt év őszétől kezdve a válságkezeléshez, az egyensúly megteremtéséhez szükséges döntéseket hozta meg - mondta Veres János, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. "Kormányon Orbán Viktor sem tehetne mást, mint amit tett az előző, és tesz a jelenlegi kormány. Ezt már ő is kezdi felmérni" - fogalmazott. Megjegyezte, a Fidesz elnöke a 13. havi nyugdíjjal kapcsolatban egy tévéműsorban "már elszólta magát": azt már a Fidesz sem állítaná vissza, amíg a gazdaság teljesítménye nem teszi lehetővé; s már nem ígérik a családi pótlék emelését sem.
2009.07.09. 17:00
 
 
Nem született döntés az NB I-es futballközvetítésekről
A tervekkel ellentétben mégsem született végleges döntés az NB I-es közvetítéseket illetően a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) rendkívüli elnökségi ülésén, így továbbra sem dőlt el, hogy a következő három idényben a Digi TV vagy a Sport TV csatornáján szerepelnek a Soproni Liga mérkőzései. Kisteleki István elnök szerint ugyanakkor hétfőre mindenképpen eldől a kérdés, kedden pedig a szerződés aláírására is sor kerülhet. Az MLSZ június 25-én elfogadta a Digi TV NB I-es mérkőzésekre vonatkozó közvetítési ajánlatát, a Sport TV azonban múlt szombaton jelezte: él opciós jogával, és vállalja ugyanazokat a feltételeket.
2009.07.09. 16:30
 
 
Az Index szerint megszületett a politikai döntés Tátrai Miklós menesztéséről
Az Index hírportál értesülései szerint csütörtökön megszületett a politikai döntés, hogy a pénzügyminiszter felmenti tisztéből Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) vezérigazgatóját. Az Index úgy tudja, az MSZP-frakció a csütörtöki egyeztetésen "nem gördített akadályt az elé", hogy az MNV-t felügyelő pénzügyminiszter felmentse a tisztéből Tátrait. Tátrai Miklóssal kedd délelőtt tárgyalt Bajnai Gordon miniszterelnök, aki "ekkortól kezdve már csak arra várt, hogy a szocialista frakció is beleegyezzen a leváltásra" - írta a hírportál, hozzátéve, hogy ez a döntés csütörtökön megszületett, bár azt még nem tudni, hogy Oszkó Péter pénzügyminiszter mikor és milyen hatállyal hozza meg a döntését.
2009.07.09. 16:00
 
 
EKB: nagyon sok az euróbankjegy Kelet-Európában
Példátlan mértékben emelkedik az euróövezeten kívül - főleg Kelet-Európában - forgalomban lévő euróbankjegyek mennyisége a valutauniós jegybank (EKB) felmérése szerint, amelyet a csütörtöki Financial Times idézett. A londoni gazdasági napilap által látott elemzés szerint az EKB kimutatta, hogy tavaly decemberben 95,4 milliárd euró értékű euróbankjegy forgott a 16 tagállamból álló országcsoporton kívül - főleg az euróövezettől keletre és délkeletre -, csaknem harmadával több az egy évvel korábban mért 71,1 milliárd eurónál. A jegybank számítása szerint a kibocsátott összes euróbankjegy 13 százaléka forog a valutaunió határain túl.
2009.07.09. 15:45
 
 
A tavalyinál kevesebb gabonát aratnak az idén
A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt az idén a korábbi évinél mintegy 30 százalékkal kevesebb kalászos gabonát takaríthatnak be a termelők - mondta Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének (GOSZ) elnöke Budapesten. A szakember közölte: már folyik az őszi búza aratása. Ebből a gabonaféléből 20-25 százalékot már betakarítottak az 1,38 millió hektárról. A terméshozam várhatóan 3,5 tonna lesz hektáronként, így összességében mintegy 4 millió tonna termésre lehet számítani őszi búzából. Az össz-gabonatermés várhatóan ugyancsak 30 százalékkal lesz kevesebb, mint tavaly. Ez azt jelenti, hogy 5-6 millió tonna között lesz országosan.
2009.07.09. 15:40
 
 
Michael Jackson új viaszfigurája a londoni Tussauds panoptikumban
Michael Jackson új viaszfiguráját állították ki a londoni Madame Tussauds panoptikumban; az újabb hasonmás eredetileg nem a pop királyának halálára, hanem július közepére tervezett nagy londoni visszatérésére készült. A viaszfigura a tervezett 50 londoni koncertet hirdető plakátokon látható Jacksont mintázza: fehér inget, V-kivágású pólót, fekete nadrágot és mellényt visel. A viaszmásról sem maradhatott el a homlokba húzott jellegzetes fekete kalap, és persze a jellegzetes csípőtartás sem hiányzik. Jackson figuráján több mint huszan dolgoztak. Már a bemutatás napján több száz rajongó kereste fel az elhunyt szupersztár figuráját.
2009.07.09. 15:20
 
 
Kósa: végrehajthatatlan a 120 milliárd forintos elvonás az önkormányzatoktól
Végrehajthatatlan az a terv, hogy 120 milliárd forintot vonjanak el az önkormányzatoktól, de az intézkedésnek drámai lesz az önkormányzatokra gyakorolt hatása - közölte budapesti sajtótájékoztatóján Kósa Lajos. A Fidesz alelnöke emlékeztetett arra, hogy Bajnai Gordon miniszterelnök a szocialista párt kongresszusán azt mondta, az önkormányzatoktól 120 milliárd forintot kíván elvonni. A debreceni polgármester szerint ez a jelenlegi állami központi költségvetési finanszírozásnak durván 10 százaléka. A politikus szerint ez a 120 milliárd nem önmagában áll, mivel a miniszterelnök máshol arról beszélt, hogy 40 milliárdot kíván elvonni a közösségi közlekedéstől.
2009.07.09. 15:00
 
 
G8-csúcs: a résztvevők elítélték Észak-Korea nukleáris kísérleteit
A G8 csúcstalálkozó résztvevői csütörtökön nyilatkozatban ítélték el Észak-Korea nukleáris és rakétakísérleteit. A hét legfejlettebb ipari állam és Oroszország állam- és kormányfői mély nyugtalanságuknak adtak hangot a távol-keleti kommunista ország által az utóbbi hónapokban végrehajtott kísérleti atomrobbantások és rakétatesztek kapcsán. "Ezek a kísérletek veszélyeztetik a térség és a tágabb régió békéjét és biztonságát" - hangoztatja a G8 nyilatkozata. Az aláírók felszólítják az észak-koreai vezetést, hogy tegyen eleget vállalt nemzetközi kötelezettségeinek. Egyúttal helyeslik, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa nemrég megerősítette az Észak-Korea ellen hozott szankciókat.
2009.07.09. 14:00
 
 
Guanakócsikó született a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban
Négy teveféle él Dél-Amerikában: két vadon élő és két háziasított; közülük a guanakót és a lámát láthatják a miskolci park látogatói. Az eddig hat egyedből álló csapat létszáma most tovább gyarapodott: egy hónappal ezelőtt ugyanis egy kis csődörcsikó jött a világra. A miskolci állatkert guanakócsapata tavaly vehette birtokba új kifutóját, amelyet - természetes élőhelyükhöz hasonlóan - nandukkal és nagy marákkal osztanak meg. A guanakókat korábban, a spanyol hódítások idején húsukért és szőrükért is vadászták, szerencsére ez mára nem jellemző, mivel a guanakóból háziasított lámákat éppen ezért - valamint teherhordásra - tenyésztik.
2009.07.09. 13:57
 
 
Vári Attila is távozik a Honvéd vízilabdacsapatától
A háromszoros ötkarikás aranyérmes Molnár Tamás után a kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila is elhagyja a Honvéd ob I-es vízilabdacsapatát. Azt még nem tudni, hogy melyik együttesben folytatja pályafutását, annyi azonban bizonyos, hogy a következő szezonban már nem a Domino gárdáját erősíti majd - adta hírül a 2008/09-es hazai bajnokságban bronzérmesként zárt klub honlapja. Vári 2002-ben igazolt át a Vasasból a Kőér utcába, ahol évekig a csapatkapitányi tisztséget is betöltötte. A Domino Honvéddal négyszer nyert magyar bajnokságot, amellett 2004-ben Euroligát és Szuperkupát, 2006-ban pedig Magyar Kupát. A védőjátékos a Kemény Dénes irányította válogatott tagjaként olimpiai aranyat érdemelt ki 2000-ben, Sydneyben és 2004-ben, Athénban.
2009.07.09. 13:53
 
 
Draskovics: a rendőrség megújul, egyre inkább képes rendet tartani
A rendőrség a folyamatos megújulás közepette egyre inkább képes rendet tartani, biztonságot, nyugalmat szolgáltatni az ország polgárainak - egyebek mellett erről beszélt az igazságügyi és rendészeti miniszter a frissen végzett rendőr tiszthelyettesek és tisztek részére rendezett ünnepélyes feladatmeghatározó eligazításon csütörtökön Budapesten. Draskovics Tibor azt mondta: kedvező folyamat, hogy ebben az évben egynegyedével csökkent a bűncselekmények száma és egynegyedével kevesebben haltak meg közúti balesetben, mint egy évvel korábban. Ugyanakkor kedvezőtlen folyamatot jelez, hogy növekedett a fegyveres rablások, a vagyon elleni bűncselekmények száma.
2009.07.09. 13:45
 
 
800 dolgozót bocsát el a székesfehérvári Denso
Csoportos létszámleépítés keretében, a munkavállalók képviselőivel történt konzultációt követően, maximum 800 dolgozójától kénytelen megválni szeptember végéig a székesfehérvári Denso Gyártó Magyarország Kft. - közölte az MTI-vel a cég humánerőforrás igazgatója. A lépésre az "üzleti környezetben bekövetkezett rendkívüli nehézségek" miatt kényszerült az autóipar számára alkatrészeket gyártó, Székesfehérváron 1997-től a japán Denso leányvállalataként, 4.100 dolgozót foglalkoztató cég. "..Az üzleti környezetben bekövetkezett rendkívüli nehézségek miatt elkerülhetetlen a vállalat számára a létszámcsökkentés.." - áll a cég MTI-hez eljuttatott közleményben.
2009.07.09. 13:43
 
 
A Fidesz az ügyészséggel vizsgáltatná a kormányzati negyed ügyét
A Fidesz megnyugtatóbbnak tartaná, ha a kormányzati negyed ügyének kivizsgálását a Központi Nyomozó Ügyészség venné át - közölte a párt két politikusa. Balsai István és Cser-Palkovics András közös közleményükben úgy fogalmaznak: javaslatukat annak érdekében vetették fel, hogy a vizsgálat szakmailag megalapozott, illetve pártatlan legyen. Képviselők szerint ez azért is indokolt, mert az ügyben felmerülhet a korábbi miniszterelnök és miniszterek felelősségének kérdése is felvetődhet. További gyanús körülményeknek tartják, hogy a párt által korábban kezdeményezett számvevőszéki vizsgálatot többszöri elutasították, illetve a vizsgálóbizottságok felállítását sorozatosan megakadályozták.
2009.07.09. 13:00
 
 
Václav Klaus nem írta alá a válságellenes csomagot
A cseh államfő megvétózta a Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) válságellenes csomagját, amely egyebek között a roncsprémium bevezetését is tartalmazza. A válságellenes csomagot a két nagy párt - a CSSD és a Polgári Demokratikus Párt (ODS) - kompromisszumos megállapodása alapján a közelmúltban fogadta el a cseh képviselőház. Az intézkedések deklarált célja a cseh gazdaság fellendítése és a társadalmi stabilitás megőrzése volt. Az elnöki vétó után a törvénytervezet visszakerül a képviselőházba. A vétó felülvizsgálatához a törvénynek többségi támogatásra van szüksége.
2009.07.09. 12:39
 
 
Telt ház előtt vetítették a magyar versenyfilmet Karlovy Varyban
Telt ház előtt vetítették le a magyar versenyfilmet, Pálfi György Nem vagyok a barátod című alkotását Karlovy Varyban a 44. nemzetközi filmfesztiválon. A mozi az első visszhangok szerint elismerést váltott ki a szakmában. A CTK hírügynökség a filmvetítésről szóló tudósításában azt írta: Pálfi György újra bebizonyította, hogy kísérletező provokátor. Új filmjét húsz nap alatt, részletes forgatókönyv nélkül és amatőr színészek segítségével készítette el. A késő esti vetítés miatt a részletesebb filmkritikákra csak a következő napokban lehet számítani. Sajtóértekezletén Pálfi György azt mondta, torkig volt azzal, hogy állandóan csak kilincsel és pénzt keres a filmjére.
2009.07.09. 12:31
 
 
Az iráni biztonsági erők szétverik az esetleges újabb tüntetéseket
Teherán tartomány kormányzója figyelmeztette az iráni ellenzéket, hogy a biztonsági erők "szétverik" az esetleges újabb tüntetéseket. Mir Hoszein Muszavi ellenzéki vezető hívei a június 12-i elnökválasztás hivatalos eredménye miatti tiltakozásul csütörtökön ismét jelentős demonstrációkra készülnek, azt követően, hogy korábban erőszakosan feloszlatták tüntetéseiket. Csütörtök reggel semmi nem utalt arra a főváros utcáin, hogy megerősítették volna a biztonsági intézkedéseket, viszont látni lehetett, amint aktivisták újabb tüntetésekre buzdítják az embereket. A demonstrációra szóló felhívásokat már több napja köröztetik az iráni internetes közösségi, illetve ellenzéki oldalakon.
2009.07.09. 12:12
 
 
Antraxtámadás esetén védelmet nyújthat egy új gyógyszer
Egy kísérleti szer segítségével majmok és nyulak túlélték a lépfenefertőzést, ami arra utal, hogy az új vegyület hatásos lehet antraxtámadás esetén - közölték amerikai kutatók. Az orvosok jelenleg antibiotikumokat alkalmaznak a lépfenefertőzés megelőzésére vagy kezelésére, és van egy antraxvakcina is, ám ezek csak akkor hatásosak, ha gyorsan alkalmazzák, a tünetek jelentkezésekor általában már késő. A most kifejlesztett antibiotikumokkal kombinálva is alkalmazható gyógyszer viszont eleve megakadályozza, hogy a lépfene halálos toxinja belépjen a sejtekbe. 2001-ben öt ember halt meg az Egyesült Államokban, miután a posta által kézbesített levelek felnyitásakor lépfenespórákat lélegeztek be.
2009.07.09. 11:26
 
 
Ronaldo mesterhármasával győzött a Corinthians
Korábbi önmagát idézte szerdán a kétszeres világbajnok brazil Ronaldo, aki három góllal segítette győzelemhez a Corinthians labdarúgócsapatát a Fluminense ellen 4-2-re megnyert, korábbról elhalasztott bajnoki találkozón. A 32 éves támadó - aki tavaly tért haza az olasz AC Milan gárdájától - 22. mérkőzésén tizennegyedszer talált a hálóba. "Mindhárom gól olyan, mintha a gyermekem lenne, ezért egyiket sem emelném ki" - nyilatkozta Ronaldo az összecsapás után. Győzelmével a Corinthians kilenc forduló után tizennégy ponttal az ötödik helyen áll a bajnoki tabellán, első az Internacional 20 ponttal.
2009.07.09. 11:13
 
 
MSZP: ne jó szocialisták, hanem jó kapitalisták legyenek a bankok
Az MSZP továbbra is azt várja el a bankoktól, hogy kövessék a devizaárfolyamok mozgását, és csökkentsék az euró és svájci frank alapú hitelek törlesztőrészeletét - mondta Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Joggal lehet elvárni legalább az állami támogatásban részesülő pénzintézetektől, hogy dinamikusan kövessék a devizaárfolyamok mozgását, hogy ezáltal is olcsóbbak legyenek a törlesztőrészletek - közölte a politikus, megjegyezve: nemcsak a forint erősödött az elmúlt hónapokban, hanem csökkentek az alapkamatok is, azaz olcsóbban lehet megvenni a pénzt.
2009.07.09. 11:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032[2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista