2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
MNB: tovább nőtt a hitelintézetek szabad likviditása júniusban
A hitelintézetek szabad likviditása tovább nőtt júniusban, bár májushoz képest az egynapos betétek átlagállománya csökkent, a kéthetes MNB-kötvény állomány viszont emelkedett - közölte hétfőn a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A jegybank júniusi, előzetes statisztikai mérlege szerint májushoz képest a kéthetes MNB-kötvények állománya 177,3 milliárd forinttal 2.647,4 milliárd forintra nőtt. A hitelintézetek egynapos betéteinek állománya ugyanakkor 84,7 milliárd forinttal, 381,7 milliárd forintra csökkent. A központi kormányzat betéteinek állománya csökkent júniusban, míg eszköz oldalon mérséklődött a külföldi követelések átlagállománya. Ez utóbbi június végén 7.628,2 milliárd forintot tett ki.
2009.07.13. 09:06
 
 
Kedden dönthet az Ab a képviselők költségtérítéséről kezdeményezett népszavazásról
Várhatóan kedden dönt az Alkotmánybíróság (Ab) a képviselők költségtérítéséről kezdeményezett népszavazásról, miután július 6-ai legutóbbi tanácskozásán nem hozott döntést az ügyben. Április közepén az ország­gyű­lési képvise­lők 360 igen szavazattal elrendelték a Seres Mária által kezdeményezett népszavazást, amelynek kérdése a következő: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az ország­gyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?" Az Országgyűlés június 29-én úgy döntött: jövőre megszűnik a képviselői költségtérítés, a képviselők a javadalmukból, azaz a bevételükből csak számlával igazolt költségeiket vonhatják le.
2009.07.13. 09:00
 
 
A hondurasi hatalom amnesztiát ajánlhat az elűzött elnöknek
Semmilyen körülmények között nem kaphatja vissza a hatalmat Honduras száműzött elnöke, Manuel Zelaya, de közkegyelmet kaphat, amennyiben előbb hazatér, és bíróság elé áll - közölte hétfőn Roberto Micheletti ügyvivő hondurasi elnök. Micheletti kifejtette: nem találna semmi kivetnivalót az amnesztiában, ha Zelaya előbb békében hazatérne, hogy megjelenjen a bíróság előtt. Hozzátette, hogy ezt a kérdést meg kell vitatni a legfelsőbb bírósággal és a főügyésszel. Manuel Zelaya hondurasi elnököt június végén távolította el a hadsereg a hatalomból és az országból, helyét Robert Micheletti parlamenti elnök vette át ideiglenesen.
2009.07.13. 07:28
 
 
A "szexakadémia" tanácsokat ad látogatóinak
Új interaktív kiállítás nyílt "Ámor Szexakadémia" címmel Berlinben, amelynek látogatói tanácsokat kapnak szexuális életük jobbá tételéhez. A "Végül - egy kiállítás azok számára, akiknek mindent meg kell érinteniük" mottójú bemutatón 50 interaktív vitrin, tárgy és filmrészlet vezeti végig a látogatókat a férfi és a női test intim területein, s ad megszívlelendő tanácsokat a sztriptíztől, a tökéletes orgazmus eléréséig. "Számtalan pár együtt jön ide, hogy tanuljanak valamit. Eddig nagyon jó a fogadtatás... Eddig ugyanannyi nő jött, mint férfi. A betérő nők kevésbé tűnnek gátlásosnak, míg a férfiak inkább feszélyezetten érzik maguk" - mondta Uta Barkow, a szexakadémiát működtető szexbolthálózat vezetője.
2009.07.13. 07:18
 
 
Negyedszer halasztották el az Endeavour indítását
Immár negyedszer halasztotta el az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA az Endeavour űrrepülőgép vasárnap estére tervezett indítását, ezúttal is a kedvezőtlen időjárás miatt kellett egy nappal késleltetni az űrsikló útját. A NASA közölte, hogy 32 kilométerre az indítóállástól zivatar alakult ki villámlás kíséretében. Az ilyen időjárási körülmények nemcsak az űrsikló indítását zavarhatják meg, hanem a leszállását is, ha netán valami folytán meg kéne szakítania a föld körüli pályára állást. A houstoni irányítóközpont a tervezet indítás előtt nyolc perccel fújta le a startot. Az NASA szerint helyi idő szerint hétfő este próbálkoznak majd újra az űrsikló indításával.
2009.07.13. 07:00
 
 
Politológusok szerint az elnökválasztás sem oldotta meg az SZDSZ bajait
Az elnökválasztás sem oldotta meg az SZDSZ problémáit, a belharcok tovább folytatódnak a kétfejűvé vált pártban, és továbbra sem lehet tudni, hogy kihez szólnak a szabad demokraták - mondta Szomszéd Orsolya, a Nézőpont Intézet elemzője és Gyulai Attila, a Political Capital szakértője vasárnap. Három országosan ismeretlen, súlytalan jelölt közül Retkes Attila győzött, ezzel azonban nem dőlt el az SZDSZ sorsa, továbbra sem lehet tudni, hogy a párt elkerüli-e a teljes összeomlást. Pusztán az elnökcsere nem valószínű, hogy érdemben javítani tudna a párt helyzetén, hiszen óriási a káosz - mondta Szomszéd Orsolya. Gyulai Attila szerint a tisztújítás nem a megoldás, hanem a probléma része.
2009.07.12. 21:45
 
 
A Nabucco vezetékről szóló megállapodás bátorító jelzés a befektetőknek
A Nabucco vezetékről szóló kormányközi megállapodás hétfői ankarai aláírásával a Nabucco-konzorcium részes államai szeretnék meggyőzni a befektetőket határozott elkötelezettségükről a projekt megvalósításával kapcsolatban. Az aláírás a régóta vágyott politikai jelzés, amely a Nabucco megépítésének megadja a végső lökést - írja kommentárjában az APA hírügynökség, rámutatva, hogy döntő kérdések - elsősorban a vezeték megtöltésével kapcsolatban - továbbra is nyitottak. A Nabucco gázvezeték a legfontosabb stratégiai gázellátó-vezetékek egyike lesz az EU-ban, Brüsszel azt reméli, hogy a teljes uniós gázszükségletek 5-10 százalékát fedezni tudják a vezetéken jövő gázzal.
2009.07.12. 21:00
 
 
Áradások, földcsuszamlások, jégesők sújtják Romániát
Felhőszakadások, szélviharok, jégesők sújtották vasárnap Románia nagy részét, harmincöt megyében estig volt érvényben a sárga jelzésű riasztási fokozat. Több települést már elöntött a víz, nagyobb áradásokra is számítani lehet. A hét végén szinte az ország egész területén hirtelen szakadt le az "esőfüggöny", megemelkedett a folyók és a kisebb patakok vízszintje. Több megyében már kiöntöttek medrükből a folyók, több helyen a házak belsejében is vízben gázolnak a lakók. Földcsuszamlások is voltak, számos helyen akadozik a közlekedés.
2009.07.12. 20:00
 
 
Kóka nem mond le az SZDSZ frakcióvezetői posztjáról
Az SZDSZ a megszűnés határára jutott, a pártnak viszont továbbra is a frakció az egyetlen működőképes testülete, és továbbra is folytatódnia kell a válságkezelésnek - mondta az MTI-nek Kóka János, aki leszögezte, nem mond le frakcióvezetői posztról. "Szomorúan látom azt, ami az elmúlt hetekben és a mai napon történt az SZDSZ-ben. Attól tartok, hogy a mai rendezvény hangulata, a náci video terjesztése, a lámpavasazás és Retkes Attila beszéde miatt 20 éve az SZDSZ-ben dolgozó tagok sorozatban fognak kilépni a pártból" - mondta a frakcióvezető.
2009.07.12. 18:20
 
 
Weinek Leonárd kilép az SZDSZ-ből
A vasárnap délelőtt még az SZDSZ pártelnöki posztjáért versengő Weinek Leonárd, Zugló polgármestere kilép az SZDSZ-ből. A politikus az MTI-hez eljuttatott késő délutáni közleményében azt írta: az elmúlt időszak párton belüli eseményei és a mai tisztújítás végeredménye alapján egyértelművé vált számára, hogy az SZDSZ-en belül sem szervezeti, sem politikai szempontból nincs esély a megújulásra. "A mostani választás nemhogy felszámolta volna a szekértáborok közötti harcot, hanem még jobban kiélezte azt. Az SZDSZ vezető politikusai évek óta egymás elleni érzelmeik, valamint szűk körű egyéni érdekeik által vezérelve politizálnak" - fogalmazott Weinek Leonárd.
2009.07.12. 17:54
 
 
Tereprali ob: Szalay győzött
Szalay Balázs győzött a tereprali országos bajnokság vasárnap véget ért negyedik futamán, a Prohun 500-on. A Gyula térségében megrendezett viadalon Szalay mögött Korda Erik lett a második, míg Palik László a harmadik. A versenyen, melynek 775 kilométeres össztávjából 485 kilométer volt a mért szakasz, 27 autós egység állt rajthoz. Eredmények: 1. Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Antara) 4:51:56 ó 2. Korda Erik, Tóth György (Nissan PickUp) 3:04 p hátrány 3. Palik László, Darázsi Gábor (Nissan Navara) 6:33 p h. A bajnokság állása négy futam után: 1. Miroslav Zapletal (cseh, Mitsubishi) 47 pont 2. Szalay Balázs 47 pont 3. Palik László 40,5 pont.
2009.07.12. 17:36
 
 
Budapesti tenisztorna: Szávay Ágnes diadalmaskodott
A negyedikként rangsorolt Szávay Ágnes nyerte a 220 ezer dollár összdíjazású, GDF Suez Grand Prix Budapest elnevezésű salakpályás női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben három játszmában győzött az első helyen kiemelt svájci Patty Schnyder ellen. A mérkőzés 1 óra 55 percig tartott. A húszesztendős magyar teniszező pályafutása harmadik WTA-tornagyőzelmét szerezte meg egyesben. Eredmény: egyes, döntő: Szávay Ágnes (4.)-Patty Schnyder (svájci, 1.) 2:6, 6:4, 6:2.
2009.07.12. 17:30
 
 
Solana: a BT ismerje el a palesztin államot kétoldalú megállapodás híján is
Javier Solana, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője felszólította az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy bizonyos határidő lejárta után ismerjen el egy önálló palesztin államot akkor is, ha az izraeliek és a palesztinok nem tudnak addig megállapodni egymással. Solana egy szombati londoni előadásában beszélt erről, miközben az izraeli-palesztin tárgyalások holtponton vannak. A palesztinok azt mondják, nem hajlandók felújítani a béketárgyalásokat, ha Izrael nem állítja le telepbővítő tevékenységét Ciszjordániában. Solana szerint közvetítőknek kellene időrendet kidolgozniuk a békemegállapodásra.
2009.07.12. 17:25
 
 
Törökország kompromisszumot kötött gázvezeték-ügyben
Egy nappal a Nabucco-vezetékről szóló kormányközi megállapodás aláírása előtt, Törökország lemondott arról, hogy a gázvezetéken szállított gáz 15 százalékára igényt tart. A török részről mutatkozó kompromisszumról a török média vasárnap adott hírt, az energiaügyi miniszterre, Taner Yildizre hivatkozva. Az Európai Bizottsággal ez ügyben folytatott tárgyalásokon Ankara ugyanakkor biztosítékot kapott, hogy részesül a projekt bevételeiből, miután a 3300 kilométeres vezetékből 2000 kilométer török területen halad. Törökország így a tranzitdíjakból 50-60 százalékot, évi 400-450 millió eurót remél.
2009.07.12. 17:20
 
 
SZDSZ-tisztújítás: megválasztották az SZDSZ ügyvivőit
Az SZDSZ új elnöke mellett a vasárnapi rendkívüli küldöttgyűlésen megválasztották a párt ügyvivői testületének 12 tagját is. Boruzs András, a szavazatszámláló bizottság elnöke közölte a végleges adatokat: a 451 regisztrált küldöttből 343-en adtak le érvényes voksot. Az ügyvivők névsora a kapott szavazatok sorrendjében: Badacsonyi Szabolcs, a most megalakuló társadalompolitikai kabinet vezetője, Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes, Szabadai Viktor fővárosi önkormányzati képviselő, Szentkuti Károly, Skaliczky Andrea, Kiss Róbert, Grószné Krupp Erzsébet, Molnár Margit, Tóth Róbert, Polai Zoltán Horváth Tibor és Weinek Leonárd zuglói polgármester.
2009.07.12. 16:15
 
 
Magosz: Tátrai Miklós azonnal távozzon a vagyonkezelő éléről
Tátrai Miklósnak azonnal távoznia kell a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatói székéből az állami cég gazdálkodása ellen indult nyomozás és az Állami Számvevőszék vizsgálatára indult ellenőrző bizottsági jelentés miatt - mondta sajtótájékoztatón Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) szövetségi igazgatója vasárnap Budapesten. Ezt már egy hete felvetették, és még mindig nem történt meg, holott erre a vagyontörvény és a végrehajtására vonatkozó kormányrendelet lehetőséget nyújt a pénzügyminiszternek, Oszkó Péternek - tette hozzá.
2009.07.12. 16:00
 
 
F1, Német Nagydíj: Webber nyert
Az ausztrál Mark Webber, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Német Nagydíjat vasárnap. Ez volt a 32 éves pilóta pályafutásának első győzelme az autós gyorsasági vb-n. A második helyen csapattársa, a német Sebastian Vettel végzett, miáltal a Red Bull idei harmadik kettős győzelmét aratta. A harmadik a brazil Felipe Massa (Ferrari) lett, aki a mostani szezonban először állhatott fel a dobogóra. A pontversenyben vezető brit Jenson Button (Brawn-Mercedes) ezúttal ötödikként ért célba, míg a világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) csak a 18., utolsó lett.
2009.07.12. 15:44
 
 
Az izraeli kormányfő találkozna a palesztin elnökkel
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő a vasárnapi kabinetülést megnyitva találkozóra hívta Mahmúd Abbász palesztin elnököt, hogy "politikai és gazdasági békét" teremtsenek. "Semmi ok sincs arra, hogy ne találkozzunk a (Palesztin) Hatóság elnökével, a helyszínnek pedig Beér-Sevát javaslom, hogy előmozdítsuk a békét a két nép érdekében" - mondta a miniszterelnök. A szokásos heti kabinetülést ezúttal, a szokástól eltérően a déli - Negev-sivatagi, a Gázai övezettől nem messze fekvő - Beér-Sevában tartották. Az ajánlatra válaszolva Abbász felszólította az izraeli vezetőket, hogy teljesítsék az "útiterv" néven ismert rendezési tervezetben vállaltakat.
2009.07.12. 15:32
 
 
Demszky: minden meghatározó politikusnak fel kell állnia
Demszky Gábor szerint minden olyan szabad demokrata politikusnak félre kell állnia, aki eddig meghatározta a párt országos politikáját. A SZDSZ vasárnapi rendkívüli küldöttgyűlésének délutáni politikai vitájában - amely az ügyvivői testület tagjainak megválasztását előzi meg - a főpolgármester azt mondta: sajnálja, hogy Kóka János a hozzá intézett, és a küldöttek által megerősített kérés ellenére sem mondott le a frakcióvezetői posztról. Demszky Gábor kijelentette azt is, nem indul jövőre a főpolgármesteri tisztségért. Kitért arra is: hiányérzete van, hogy senki nem köszönte meg Fodor Gábor távozó elnök munkáját, így ezt ő megteszi.
2009.07.12. 15:27
 
 
A Big Ben 150 éves
Óriási születésnapi üdvözletet vetítettek ki a brit parlament óratornyára szombat késő este abból az alkalomból, hogy százötven éve, 1859. július 11-én kondult meg először London egyik jelképe, az óratorony nagyharangja, a Big Ben. A másfélszázados évforduló alkalmából egész évben ünnepségeket tartanak Nagy-Britanniában. A "Boldog születésnapot 150 éves Big Ben, 1859-2009" felirat volt olvasható szombat éjszaka a Temze partján álló óratornyon. Az Edmund Beckett, Grimthorpe bárója tervezte 16 tonnás harangot 1856-ban öntötték ki először, az azonban megrepedt a két évig tartó kipróbálás során.
2009.07.12. 14:56
 
 
Obama: Európa számára is nagy az afgán háború tétje
Az afganisztáni katonai műveleteknek Európa számára is ugyanakkora a tétjük, ha nem nagyobb, mint az Egyesült Államok számára - mondta vasárnap Londonban sugárzott tévényilatkozatában az amerikai elnök. Barack Obama a Sky News brit hírtelevíziónak adott interjúban kijelentette: az afganisztáni háború nem Amerika háborúja. Az elnök szerint legalább olyan nagy, sőt talán nagyobb is a kockázata egy terrortámadásnak Londonban, mint az Egyesült Államokban. Gordon Brown brit kormányfő a brit hadsereg rádiójában - az elmúlt napok súlyos brit veszteségeire utalva - szintén a Nagy-Britanniát fenyegető terrorveszéllyel indokolta a brit katonai részvételt az afganisztáni műveletekben.
2009.07.12. 14:35
 
 
Hivatalba lépett Litvánia első női államfője
Beiktatták hivatalába vasárnap Litvánia első női államfőjét, a korábban európai biztosként dolgozó Dalia Grybauskaitét. Az új elnök a vilniusi parlament, a seimas rendkívüli ülésén tette le hivatali esküjét. Grybauskaite Litvánia negyedik közvetlenül megválasztott elnöke azóta, hogy a balti köztársaság 1991-ben visszanyerte függetlenségét a Szovjetuniótól. Az elnökválasztás május 17-i első fordulójában a voksok csaknem 70 százalékával megválasztott Grybauskaite Valdas Adamkust váltja, aki tíz éven át állt az ország élén. Az új államfő korábbi nyilatkozatai alapján a kivitel serkentését, az uniós segélyek gyorsabb felhasználását, illetve a kis- és közepes vállalkozásoknak nyújtandó adókedvezményeket tartja szükségesnek a balti országot sújtó gazdasági válság leküzdéséhez.
2009.07.12. 14:16
 
 
Vízilabda: Kemény Dénes vb-csapatot hirdetett
Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a vasárnap zárult Unicum Kupa után csapatot hirdetett a két hét múlva kezdődő római világbajnokságra. A szakvezető közvetlenül a megbeszélés után a nemzeti csapat honlapján keresztül hozta nyilvánosságra, hogy mely 13 játékosának szavazott bizalmat. Az együttesben ezúttal nem kapott helyet a háromszoros olimpiai bajnok kapus, Szécsi Zoltán, rajta kívül az eddig együtt készülő 16-os keretből Mátyás Zoltán és Török Béla maradt még ki.
2009.07.12. 14:11
 
 
Retkes Attila az SZDSZ új elnöke
Retkes Attilát választották meg az SZDSZ elnökévé a párt rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén vasárnap Budapesten. Retkes Attila 228 voksot kapott, Badacsonyi Szabolcsra 106-an, Weinek Leonárdra 72-en szavaztak. A küldöttgyűlésen 448 küldött regisztrált - közölte az egybegyűltekkel Boruzs András, a szavazatszámláló bizottság elnöke. Közülük 442-en vették fel, és 438-an adták le a szavazólapot. Ezek közül 406 volt érvényes. Retkes Attila, amikor a küldötteknek megköszönte elnökké választását, azt kérte Kóka Jánostól, hogy a lehető legrövidebb időn belül mondjon le frakcióvezetői posztjáról.
2009.07.12. 13:34
 
 
Vízilabda, Unicum Kupa: 6 gólos magyar siker a németek ellen
Meglehetősen közepes teljesítményt nyújtva nyert hat góllal a németek ellen a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely ezzel a százszázalékos szerbek mögött a második helyen fejezte be szereplését vasárnap, a margitszigeti Unicum Kupán. Eredmény: Magyarország-Németország 14-8 (3-3, 4-2, 2-1, 5-2), a magyar góldobók: Hosnyánszky, Varga Dénes 3-3, Kiss G., Biros, Hárai 2-2, Madaras, Varga Dániel 1-1. A szombaton a szerbekkel szemben 8-6-ra elveszített meccset követően a Hajós uszodában egy láthatóan csalódott csapat kezdte a zárónapi meccset a németek ellen, akik akciógóllal szereztek előnyt.
2009.07.12. 13:06
 
 
Szili: a baloldal feláldozta magát a neoliberális gazdaságpolitikának
Szili Katalin szerint újjá kell építeni a baloldalt, amely az elmúlt években feláldozta magát az általa végrehajtott neoliberális gazdaságpolitikának. Végrehajtásában ugyan volt szükségszerűség, "de azért hosszú távon még ezen belül is meg kell tudnunk teremteni azokat értékeket, amelyeket úgy hívunk, hogy szolidaritás vagy igazságosság, vagy éppen az embereknek a biztonsága" - mondta az Országgyűlés elnöke az MR1-Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorának adott interjújában. Arra a felvetésre, hogy gyakorta nyilvánította ki ellenvéleményét az MSZP politikájával kapcsolatban, úgy válaszolt: politikusként óriási hibát követne el akkor, ha úgy gondolná, politikustársainak kell megfelelnie.
2009.07.12. 12:45
 
 
Továbbra is jelentős a várakozási idő a röszkei átkelő kilépő oldalán
Vasárnap délre háromórásra nőtt a várakozási idő a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán, a belépő oldalon a forgalom folyamatos - tájékoztatta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. A torlódás a nyári szabadságukra Hollandiából, Németországból hazautazó török vendégmunkások miatt alakult ki - mondta az alezredes. A szóvivő az utazóknak a várakozás elkerülésére azt javasolta, hogy vegyék igénybe a tompai határátkelőhelyet, amely az M5-ös autópályáról a soltvadkerti vagy a kiskunfélegyházi kijáratnál lehajtva csupán 5 kilométer kerülőt jelent. A magyar és a szerb állampolgárok 8 és 18 óra között a tiszaszigeti átkelőt is választhatják.
2009.07.12. 12:37
 
 
Két súlyos sérültje van a pamplonai bikafuttatásnak
Öt embert öklelt fel a bika vasárnap a hagyományos pamplonai bikafuttatáson, két sérült állapota súlyos. A legrosszabbul az a résztvevő járt, akit az aréna bejáratánál kétszer is megdöfött szarvával egy állat. A férfi mellkasán és felsőcombján sérült meg, állapota súlyos - közölte az észak-spanyolországi város mentőszolgálata. Az ügyeletes orvos hozzátette, hogy komolyan aggódnak miatta. Egy másik bikafuttatónak a nyakát hasította fel egy bika szarva. A horzsolásos, zúzódásos és más sérüléseket is beszámítva összesen tizenegy ember számára végződött kórházban az életveszélyes látványosság az első veszteségmérleg szerint. A sérültek állampolgárságát nem hozták nyilvánosságra.
2009.07.12. 12:24
 
 
Obama biztos Merkel győzelmében
A németországi választási kampány éppen csak elkezdődött, de egy felettébb befolyásos külföldi vezető már "tudja", hogy ki lesz a győztes. Vasárnapi német sajtóbeszámolók szerint ez a valaki nem más, mint Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke, aki biztos Angela Merkel győzelmében. Mindezzel magára is haragította a konzervatív kancellár szociáldemokrata kihívóját, Frank-Walter Steinmeier külügyminisztert. Az amerikai elnöknek a diplomáciában szokatlan "színvallására" a napokban Washingtonban került sor, amikor Obama a Fehér Házban Angela Merkellel tárgyalt. A ZDF közszolgálati televízió részleteket is sugárzott a lezajlott párbeszédből.
2009.07.12. 12:04
 
 
Az EPO az agyat is csúcsteljesítményre sarkallja
Az erythropoietin (EPO) nevű doppingszer nem csupán az izmokat tüzeli fel, hanem az agyat is, legalább is egerek esetében - fedezte fel a göttingeni Max Planck Kísérleti Orvostudományi Intézet (Németország) Hannelore Ehrenreich professzor által vezetett csapata. "A szerrel kezelt fiatal egerek kognitív teljesítménye tartósan nőtt" - mondta a professzorasszony, majd rögtön hozzátette: "Eredményünkkel semmiképp sem kívánjuk arra ösztönözni az egészséges embereket, hogy EPO-val kezeltessék magukat." Véleménye szerint azonban az újonnan szerzett ismeretek segíthetnek a súlyos agybetegségek kezelésében.
2009.07.12. 11:58
 
 
Fodor: a küldöttgyűlést a kiútkeresésnek kell szentelni
Fodor Gábor szerint az SZDSZ-nek felül kell emelkednie az elmúlt időszak eseményein, és a rendkívüli küldöttgyűlést a kiútkeresésnek kell szentelni: indulatoktól mentesen szembenézni a közös felelősséggel, és kísérletet tenni a válságból való kilábalásra. A párt leköszönő elnöke vasárnap úgy fogalmazott: a feladat terhe akkora, hogy nem bír el további politikai játszmákat, belháborút, spekulációt, obstrukciót és rosszindulatot. Fodor Gábor hangsúlyozta: esélyt kell adni azoknak, akikben van kellő energia, erő, elszánás arra, hogy megpróbálják az SZDSZ-t feltámasztani. Úgy fogalmazott: nincs benne indulat, csak elkeseredettség és szomorúság.
2009.07.12. 11:40
 
 
Kormányközi megállapodással közelebb a Nabucco gázvezetékhez
A politikai-diplomáciai erőfeszítések eredményeként hétfőn Ankarában aláírják a Nabucco földgázvezetékről szóló kormányközi megállapodást az érintett országok vezetői, s ezzel jelentősen nő a közép-ázsiai és közel-keleti gázt Európába szállító és Ukrajnát elkerülő vezeték megépítésének esélye. Az eseményen magyar kezdeményezésre közös politikai nyilatkozatot adnak ki, illetve az Európai Unió egyoldalú nyilatkozatot tesz a projekt támogatására. A kormányközi megállapodás azt jelenti, hogy minden résztvevő állam biztosítja a megfelelő szabályozási keretet ahhoz, hogy a vezeték teljes hosszán azonos feltételekkel lehessen a földgázt szállítani.
2009.07.12. 11:00
 
 
Vége a recessziónak Németországban a berlini kormány szerint
Négy negyedéven át tartó történelmi visszaesés után az idei második negyedben megállt a német gazdaság zsugorodása a berlini gazdasági minisztérium szerint. Egy belső minisztériumi elemzés szerint a második negyedben nulla százalékos volt a gazdasági növekedés, vagyis véget ért a második világháború utáni német történelem legsúlyosabb gazdasági visszaesése. Európa vezető gazdasága 2008 második negyedévében indult zsugorodásnak. A Der Spiegel című hamburgi hírmagazinhoz eljutott elemzés készítői az áprilisi és májusi tényadatokra támaszkodhattak. A júniusi számokat és a negyedéves adatokat majd csak augusztusban teszi közzé a szövetségi statisztikai hivatal.
2009.07.12. 10:29
 
 
ORFK: bűncselekmény egy feloszlatott szervezet vezetésében részt venni
Aki a bíróság által jogerősen feloszlatott társadalmi szervezet vezetésében vesz részt, bűncselekményt követ el - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivői irodája. "Ilyen esetekben a rendőrség a leghatározottabban fog fellépni" - olvasható a rendőrség honlapján szombat este közzétett tájékoztatásban. A Fővárosi Ítélőtábla július 2-án kihirdetett ítéletében jogerősen feloszlatta a Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesületet. Szombaton a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szabadság téri nagygyűlésén közfelkiáltással újjáalakult a Magyar Gárda mozgalom.
2009.07.12. 10:00
 
 
Garantált siker egy lap számára, ha az amerikai first lady szerepel a címlapján
Lehet, hogy Barack Obama amerikai elnök a világ első embere, de a közvélemény-kutatások szerint a first lady "szívesebben látott" személy. Michelle a legutóbbi három felmérésben alaposan "rávert" férjére: 73-69, 67-54 és 76-72 százalék volt a tetszési index az ő javára. A folyóiratok is jobban fogynak vele, és az interneten is többször kattintanak rá, mint az elnökre. A first ladyk gyakran népszerűbbek, mint férjeik - igaz, Michelle Obama nem indult könnyen a "pályán" egy nem túl szerencsés megjegyzése miatt. Ám látványosan halad előre: szerepelt a Vogue-nak, a People-nek, az Ebonynak és a többszörös milliomos fekete bőrű műsorvezető, Oprah Winfrey folyóiratának, az O Magazine-nak a címlapján.
2009.07.12. 09:08
 
 
Az indiai fővárosban összeomlott egy épülő félben lévő híd
Összeomlott egy épülő híd egyik szelvénye vasárnap az indiai fővárosban, Újdelhiben. Öt ember meghalt, 20 megsérült. A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset akkor történt, amikor a munkások betonelemeket helyeztek a híd egyik pillérére. Úgy tűnik, hogy ez utóbbi nem tudta megtartani a ráhelyezett terhet. Anuj Dajal, a helyi metró szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a hibás pillérfej okozta a balesetet. Az építmény a metróhálózat része lesz. A mentőalakulatok további holttestek után kutatnak a romok között.
2009.07.12. 08:57
 
 
Lapértesülés szerint Sébastien Loeb a Toro Rossóhoz szerződik
Francia lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Sébastien Loeb, aki az utóbbi öt évben megnyerte a rali-világbajnokságot, a közeljövőben a Forma-1-es Toro Rosso istállóhoz szerződik. "Az F1-ben minden megtörténhet, és ha van egy hely számomra a csapatnál, akkor vállalom a kihívást" - nyilatkozta a L'Equipe című francia sportnapilap szombati számában Loeb. "A ralit semmiképpen sem szabad összehasonlítani a Forma-1-gyel. A hatvan-hetven kör nagyon kemény fizikai felkészülést igényel." A Toro Rossónál elégedetlenek Sébastien Bourdais eddigi teljesítményével: a francia a pilóta nyolc futam alatt mindössze két pontot gyűjtött, ezért a távozását rebesgetik.
2009.07.12. 08:46
 
 
Esőt fakasztanának Mumbaiban a késlekedő monszun miatt
Az esőfakasztás gondolatával foglalkoznak Mumbai vezetői, miután a késlekedő monszun miatt veszélybe került India pénzügyi fővárosának ivóvízellátása. A gyenge monszunszél eddig a szokásosnál kevesebb csapadékot hozott, és a város 3,3 milliárd literes napi vízfogyasztását biztosító hat tó szintje jelentősen csökkent. A Kínában bevált módszerhez hasonlóan a felhőkbe juttatott ezüst-jodid rakétákkal vagy szárazjéggel próbálnának esőt csikarni. A helyi lapokban a tengervíz sótalanítása is szóba került, a város vezetése szerint azonban ez az eljárás túlságosan költséges és hosszadalmas ahhoz, hogy megfoldást jelentsen a jelenlegi helyzetre.
2009.07.12. 08:43
 
 
Úszás: Peirsol újabb világcsúcsa 200 m háton
Aaron Peirsol ötszörös amerikai olimpiai bajnok megdöntötte a férfi 200 méteres hátúszás világcsúcsát szombaton, három nappal azután, hogy 100 méteres hátúszásban is új világrekordot állított fel. Peirsol az Egyesül Államok országos bajnokságán, Indianapolisban 1:53.08 mp-es világcsúccsal nyerte a 200 méteres távot, és ezzel megdöntötte a korábbi, 1:53.94 mp-es világrekordot, amely honfitársa, Ryan Lochte nevéhez fűződött. Az indianapolisi viadalom Lochte második lett 1:54.21 mp-es idővel. Mindketten jogot szereztek az olaszországi vb-n való részvételre.
2009.07.12. 08:35
 
 
Csökkent a háztartások zsír- és cukorfogyasztása
A háztartások élelmiszerkiadásán belül megváltozott a termékszerkezet: bár a zöldség- és gyümölcsfogyasztás továbbra sem magas, csökkent a zsír- és cukorfogyasztás - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai Tükör című kiadványából. A háztartásstatisztika adatai szerint 2007-ben zöldségekre és gyümölcsökre az élelmiszerekre és alkoholmentes italokra szánt kiadások mintegy 14 százalékát fordították, a zöldségfélékre 7,8 százalékát, gyümölcsökre 6,4 százalékát. A kiadvány szerint bár az utóbbi évtizedekben a lakosság vitaminigényeinek megfelelően az idényszerűség a fogyasztásban mérséklődött, ma is elmondható, hogy a friss zöldségek és gyümölcsök fogyasztása az év során nem egyenletesen oszlik el.
2009.07.12. 08:19
 
 
Kétezer bográcsban rotyogott a halászlé a bajai halfőző fesztiválon
Mintegy kétezer bográcsban rotyogott a halászlé szombaton Baján, a tizennegyedik halfőző fesztiválon, a város főterén, a Petőfi-szigeten és a környező utcákban. Magyarország mellett Horvátországból, Franciaországból, Németországból, az Egyesült Államokból, és Ausztráliából is érkeztek érdeklődők a népünnepélyre - tájékoztatta az MTI-t a program főszervezője. Bócsa Barnabás elmondta, összesen mintegy tíz-tizenkét tonna halat - zömében pontyot - és több mázsa pirospaprikát használnak fel a "hivatalos" halfőzők, de a helybeli házaknál ilyenkor legalább két-háromszor ennyi üstben készül a halászlé. Baja a hajdani halászok és vízimolnárok ősi hagyományait őrzi ezzel rendezvénnyel - mondta az ünnepélyes megnyitón a város polgármestere, Révfy Zoltán.
2009.07.11. 22:00
 
6 hónap után kiszabadult egy olasz túsz a Fülöp-szigeteken
Visszanyerte szabadságát a vöröskereszt egyik olasz munkatársa, akit fél évvel ezelőtt rabolt el egy Fülöp-szigeteki lázadócsoport - közölte vasárnap az olasz külügyminiszter. Franco Frattini egy olasz tévének adott interjúban jelentette be, hogy szombat délután kiszabadult az Abu Sayyaf iszlamista csoport fogságából Eugenio Vagni, a vöröskereszt 63 éves alkalmazottja. Vagnit két társával együtt január 15-én rabolták el a szigetország déli részén. A két másik túsz már korábban visszanyerte szabadságát. Frattini részleteket nem közölt Vagni szabadulásáról.
2009.07.11. 21:45
 
 
Rendbontás nélkül ért véget a Jobbik-nagygyűlés
Rendbontás nélkül ért véget a Jobbik Magyarországért Mozgalom szombati nagygyűlése a fővárosi Szabadság téren, ahol mintegy két és fél ezren, köztük a jogerősen betiltott Magyar Gárda Egyesület és mozgalom egyenruhás tagjai is részt vettek - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről. Vona Gábor, a betiltott egyesület és a Jobbik elnöke azt mondta: "kormányzásra készülnek" és amennyiben bejutnak az Országgyűlésbe, az első napon gárdista egyenruhában fognak ott megjelenni. Hozzátette: amennyiben parlamenti párt lesz a Jobbik, törvényjavaslatot terjesztenek az Országgyűlés elé, hogy jogszerűen működhessen a Magyar Gárda mozgalom, amnesztiát adnak a "politikailag meghurcoltaknak".
2009.07.11. 21:30
 
 
Rendkívüli tisztújító küldöttgyűlést tart az SZDSZ vasárnap
Rendkívüli tisztújító küldöttgyűlést tart vasárnap a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ), a pártelnöki posztért hárman indulnak, miután Fodor Gábor a június 7-i európai parlamenti választások után lemondott elnöki tisztségéről. A liberális párt három elnökjelöltje Badacsonyi Szabolcs, Retkes Attila és Weinek Leonárd. A küldöttgyűlés az elnök mellett a 12 tagú ügyvivő testület összetételéről is dönthet.
2009.07.11. 21:00
 
Vízilabda, Unicum Kupa: nyertek a szerbek a magyarok ellen
Két góllal kikapott a magyar férfi vízilabda-válogatott Szerbia nemzeti csapatától az Unicum Kupáért kiírt, és a római világbajnokság főpróbájának számító nemzetközi torna második, szombati napján, a Margitszigeten. Eredmény: Magyarország-Szerbia 6-8 (0-1, 2-2, 2-2, 2-3). A magyar góldobók: Varga Dénes, Kiss G., Szivós 2-2. A szombati másik mérkőzésen: Németország-Ausztrália 10-7 (2-1, 3-1, 4-3, 1-2). A vasárnapi program szerb-ausztrál mérkőzéssel kezdődik 9:45 órától, majd 11:30-tól játsszák a tornát záró magyar-német meccset.
2009.07.11. 20:55
 
 
Egy nappal elhalasztották az Endeavour űrrepülő indítását
Legalább egy nappal elhalasztotta az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA az Endeavour űrrepülőgép vasárnapra virradóra tervezett indítását. A szombati bejelentés szerint a halasztásra azért volt szükség, mert a kilövőállás közelében, attól kevesebb mint egy mérföldre (1,6 kilométerre) az előző nap egy villám csapott be, s a mérnökök ellenőrizni akarták, vajon ez tett-e bármilyen kárt az űrrepülőgép, illetve a kilövőállás rendszereiben. S bár az első ellenőrzések nem mutattak semmilyen károsodást, a szakemberek további vizsgálatokat szorgalmaztak. Az Endeavour indulását egy hónapon belül immár harmadszor halasztják. Első két alkalommal - még júniusban - a külső üzemanyagtartálynál észleltek hidrogénszivárgást.
2009.07.11. 20:00
 
 
Újjáalakult a Magyar Gárda mozgalom
A Magyar Gárda mozgalom újraalakulását jelentette be Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója, választmányi elnöke szombat délután a fővárosi Szabadság téren tartott nagygyűlésen, majd a Magyar Gárda Egyesület alapító tagjainak egyenruhát adott át. A mozgalomhoz csatlakozott, és a helyszínen egyenruhát öltött Für Lajos volt honvédelmi miniszter, aki a XX. századi történelem és a magyarság legnagyobb csodájának nevezte a Magyar Gárda mozgalom létrejöttét. Szintén egyenruhát öltött ifjabb Hegedűs Loránt református lelkész, valamint felesége, aki Budakeszi alpolgármestere. Ugyancsak magára öltötte a formaruhát Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője.
2009.07.11. 19:00
 
 
Obama: az afrikaiak vegyék kezükbe sorsukat
Az Egyesült Államok első fekete bőrű elnöke szombaton Ghánában sürgette az afrikaiakat, hogy az antidemokratikus módszerek, valamint a konfliktusok és a betegségek elleni küzdelemmel vegyék kezükbe saját sorsukat; s biztosította őket, hogy az Egyesült Államok támogatja majd ezt a hatalmas vállalkozást. Barack Obama mostani külföldi körútjának utolsó állomásán felszólította az afrikaiakat: immár ne az egykori gyarmatosítást hozzák fel magyarázatként a háborúkra, a betegségekre, az elmaradottságra, az antidemokratikus módszerekre és a korrupcióra ezen a - mint mondta - "ígéretekkel teli" kontinensen.
2009.07.11. 18:00
 
 
Sakk: Lékó remizett a dortmundi torna 9. fordulójában
A sötét bábukat vezető Lékó Péter döntetlent játszott a francia Etienne Bacrot-val a dortmundi sakk szupertorna szombati, kilencedik fordulójában. A viadal honlapja szerint a felek már a 17. lépésben megegyeztek a remiben. Eredmények, 9. forduló: Etienne Bacrot (francia)-Lékó Péter döntetlen. A tavaly győztes Lékó a tízfordulós torna vasárnapi zárókörében Jakovenko ellen ül asztalhoz és a világos bábukat irányítja majd.
2009.07.11. 17:55
 
 
Tour de France: spanyol szakaszsiker, összetettben Nocentini vezet
A spanyol Luis-Leon Sanchez nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny nyolcadik szakaszát, mely után továbbra is az olasz Rinaldo Nocentini viselheti az összetettben vezetőnek járó sárga trikót. A Pireneusokban rendezett, három emelkedővel nehezített szombati etapon Sanchez egy sikeres szökés végén harmadmagával érkezett meg a finishez, melyben a francia Sandy Casarral vívott nagy harcot a sikerért. A harmadik helyen a szintén spanyol Mikel Astarloza ért célba. A legjobbak egy bolyban futottak be, így Nocentini mögött sem volt változás: a 2007-es bajnok spanyol Alberto Contador a második, a hétszeres győztes amerikai Lance Armstrong pedig a harmadik.
2009.07.11. 17:35
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030[2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista