2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Vizes vb: Verrasztó Evelyn nyolcadik női 100 m gyorson
Verrasztó Evelyn nyolcadik helyen végzett pénteken a 100 méteres gyorsúszásban a római vizes világbajnokságon. A csütörtök esti elődöntőből 53.74 mp-es országos csúccsal jutott a fináléba, ahol 53.92-vel csapott a célba. Verrasztó szereplése a legjobb nyolc között már önmagában bravúr volt, ezt megelőzően ugyanis legutóbb - Patoh Magda személyében - 1972-ben, a müncheni olimpián úszott világversenyen a női 100 m gyors fináléjában magyar versenyző. A számot az olimpiai bajnok német Britta Steffen nyerte 52.07-es világcsúccsal. A korábbi rekordot is ő tartotta: vasárnap 52.22-t ért el a német váltó első úszójaként.
2009.07.31. 18:21
 
 
Matt Damon dokumentumfilmet és Bourne 4-et forgat
Történelmi dokumentumfilmen dolgozik Matt Damon hollywowdi filmsztár, akinek egyik legnagyobb sikere, a Bourne-sorozat is hamarosan új epizóddal bővülhet. Damon a History csatorna The People Speak című filmjének megvalósításában executive producerként is részt vesz - számolt be róla a The Hollywood Reporter. A Bourne-trilógia várható bővítéséről is a hollywoodi mozis szaklap adott hírt a héten a Universal filmstúdió tervezett munkáit számba véve. A lap szerint az Apádra ütök harmadik részével együtt az amnéziás ügynök negyedik akciójához fűz a legvérmesebb reményeket a stúdió, ám mindkét produkció sztárigényes és költséges vállalkozás, ezért nem tudni pontosan, mikor vágnak bele.
2009.07.31. 18:06
 
 
Nem teljesítik minden kötelezettségüket a magánkórházak működtetői
Nem teljesen valósították meg vállalt kötelezettségeiket a magántőkével üzemelő kórházak működtetői - ezt állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) pénteken közzétett jelentésében. A számvevők azt javasolják a kormánynak, dolgozzon ki olyan törvényi szabályozást, amely egyértelműen meghatározza a magánszektor szerepvállalását az ágazatban. Az egyes kórházi tevékenységek kiszervezését vizsgáló számvevők 22 intézményt kerestek fel 2006 és 2008 között, és megállapították, hogy a működtető társaságok valós pénzügyi helyzetének, stabilitásának megítélése átláthatatlanabbá, bonyolultabbá vált, amely növeli az üzemeltetés kockázatát, és az önkormányzatok nem kérik számon az ellátás színvonalát.
2009.07.31. 17:59
 
 
Sikeresen visszatért a Földre az Endeavour űrrepülőgép
Sikeresen visszatért a Földre az Endeavour és hét űrhajósa; az amerikai űrrepülőgép a Floridában lévő Kennedy Űrközpontban landolt. A 16 napos küldetés során a Nemzetközi Űrállomás (ISS) és az Endeavour legénysége javítási és fejlesztési munkákat végzett az űrállomáson. Átrakodták az ISS-re és felszerelték a Kibo japán modul utolsó alkatrészeit. Újakra cserélték a 350 kilométeres magasságban keringő űrbázis egyik napelemtábláját tartó szerkezet négy akkumulátorát. Emellett átéltek néhány váratlan kellemetlenséget is, amelyek közül a központi mosdóhelyiség eldugulása és a levegőtisztító berendezés túlmelegedése okozta a legnagyobb "fejfájást". Végül azonban mindkettőt sikerült megszerelniük.
2009.07.31. 17:31
 
 
Azonosították a mallorcai merénylet két gyanúsítottját
Azonosították a spanyol nyomozók a csütörtöki mallorcai merénylet két gyanúsítottját - olvasható az El País és az El Mundo című lapok internetes kiadásában. A rendőrség még nem közölte a gyanúsítottak nevét. Az RNE országos rádióadó szerint valószínűleg egy fiatal párról van szó, akik napokkal korábban költöztek be az üdülőszigeti székhely, Palma de Mallorca egyik szállodájába. Baszk nyelven beszéltek, és csütörtökön nyomtalanul eltűntek. Azon a napon feltehetőleg az ETA baszk szeparatista szervezet terroristái pokolgépes merénylettel megöltek két csendőrt Mallorcán.
2009.07.31. 17:25
 
 
Távozik az OTP vezérigazgató-helyettese
Távozik az OTP Banktól Urbán László vezérigazgató-helyettes, közös megegyezéssel július 31-i hatállyal, "az egységes menedzsmentszemlélettől eltérő vezetői felfogás miatt" - közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A munkaviszony megszűnésével egyidejűleg Urbán László igazgatósági tagsága is megszűnik, és lemond valamennyi, a társaság érdekeltségeiben viselt pozíciójáról. A közlemény szerint az OTP Bank Nyrt. stratégiai és pénzügyi divíziójának vezetésével - amely magában foglalja a befektetői kapcsolatok irányítását is - 2009. augusztus 1-jei hatállyal a bank elnök-vezérigazgatója Bencsik Lászlót bízza meg, akit a szükséges engedélyek kézhezvételét követően a divízió élére vezérigazgató-helyettessé nevez ki.
2009.07.31. 17:05
 
 
Egy szerb nő perli az utazási irodát, mert férje "elkanászodott"
Egy féltékeny szerb asszony beperelte az utazási irodát, mert nyaralásuk alatt a férje idegen nőt figyelt egész nap és emiatt hazatérve a feleség beadta a válókeresetet is. Görögországban pihentek, s a férj nem átallotta, hogy egész nap a szomszéd erkélyen meztelenül napozó fiatal lányt lesse. A feleség panasza szerint a férfit nem lehetett lecsalni a tengerpartra, nem ment úszni, sem sétálni, kizárólag csak a szomszéd teraszt figyelte álló nap. A szerb asszony úgy érezte, hogy ezzel elromlott a nyaralása, hazatérve még a válókeresetet is beadta. Az utazási irodát hibáztatja házassága megromlása miatt és kártérítést követel tőle, mert szerinte olyan szobát adtak nekik, ahonnan a férje vidáman nézegethette a ruhátlan nőt.
2009.07.31. 16:38
 
 
Megakoncert a sokszínűség mellett a nulladik napon a Szigeten
A rasszizmus ellen tiltakoznak a Sziget fesztivál nulladik napján, augusztus 11-én a hazai pop-rockélet legismertebb képviselői, külföldi vendégzenészek, magyar dzsesszmuzsikusok és Miles Davis világhírű zenésztársai. A tízórás megakoncert eseményei párhuzamosan két színpadon zajlanak majd. "Több mint ötven zenekar és előadó tesz hitet az elfogadás és a sokszínűség mellett" - olvasható a szervezők közleményében, amelyben emlékeztetnek, hogy a Zene a Rasszizmus Ellen címet viselő augusztus 11-iki koncert az angliai Rock Against Racism szervezet és a brit nagykövetség kezdeményezésére jön létre a Hajógyári-szigeten.
2009.07.31. 16:12
 
 
Beismerő vallomást tett Balla Irma gyilkosa
Beismerte Balla Irma meggyilkolását D. Lajos debreceni lakos, aki a gyilkosságot megelőzően segédmunkásként dolgozott a Balla Irma háza melletti építkezésen - közölte Jónáné Pocsai Edit, a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség szóvivője. Tájékoztatása szerint ügyész és rendőr együtt hallgatta ki D. Lajost, aki beismerte: ő ölte meg Balla Irmát. Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselőt brutális körülmények között, lakásában gyilkolták meg 2007 húsvétján. Holttestét fia találta meg, ő értesítette a rendőrséget. Egy évvel később a rendőrség a fiút, S. Sándort gyanúsította meg a gyilkosság elkövetésével, s előbb őrizetbe vették, majd egy évig előzetes letartóztatásban tartották. Jelenleg szabadlábon védekezik.
2009.07.31. 16:05
 
A horvát parlament bevezette a válságadót
A horvát parlament pénteken megszavazta az idei költségvetés bevételeinek növelését, egyebek között bevezette a válságadót. A gazdaság romlása miatt idén már harmadszor módosított költségvetés 111,2 milliárd kunás bevétellel és 120 milliárd kunás kiadással számol. Szombattól, augusztus elsejétől egy százalékponttal 23 százalékra emelik az áfát, és a jövő év végéig különadót, úgynevezett válságadót vetnek ki a személyi jövedelemadón felül és kívül a havi 3000 kunát (mintegy 120 ezer forint) meghaladó fizetésekre, nyugdíjakra és minden más jövedelemre.
2009.07.31. 15:59
 
 
A KRESZ megújítását szorgalmazzák szakmai és civil szervezetek
A közlekedésszabályozás megújítását szorgalmazza az országos rendőrfőkapitány, az ombudsman, az országos vámparancsnok, a Közlekedési Bírák Egyesület és több más civil szövetség, egyesület. A felhívás aláírói azt várják a jogalkotóktól, hogy a XXI. század és az EU-tagság "követelményeinek megfelelően tekintsék át a közlekedésszabályozás teljes rendszerét a polgárbarát, biztonságos és felelős magatartást ösztönző normarendszer továbbfejlesztésének érdekében. Újítsák meg koncepciójában és részleteiben a több mint harminc éves, többször módosított KRESZ szabályait, a közlekedési nyilvántartás és ellenőrzés rendszerét" - tartalmazza a közlemény.
2009.07.31. 14:59
 
 
Emelkedett a civil halálos áldozatok száma Afganisztánban
Negyedével emelkedett az afganisztáni háború civil halálos áldozatainak száma 2009 első felében a tavalyi év hasonló időszakához képest - derült ki az ENSZ jelentéséből. Január és június között 1013 polgári személy vesztette életét a tálib felkelők támadásainak és az országban állomásozó nemzetközi erők légicsapásainak következtében. Ez 24 százalékos növekedést jelent 2008-hoz képest - állapította meg a világszervezet afganisztáni missziója (UNAMA). A jelentés szól arról is, hogy miközben a nemzetközi erők igyekeznek csökkenteni a polgári áldozatok számát, ennek ellenére az afgán erőkkel együtt 310 civilt öltek meg. Ezek közül kétszázat mintegy 40 légicsapásban.
2009.07.31. 14:06
 
 
Az EU 100 millió euróval támogatja Szerbia költségvetését
Az Európai Bizottság pénteken úgy döntött, hogy 100 millió euróval támogatja Szerbia költségvetését, és jóváhagyott egy 85 milliós segélycsomagot is a Nyugat-Balkán államainak és Törökországnak - jelentette be a Bizottság belgrádi képviselete. A 100 millió eurós segítséget a nemzetközi válság miatt rohamosan növekvő szerb költségvetési hiány tette szükségessé. Olli Rehn bővítési biztos szerint a támogatás lehetővé teszi, hogy Szerbia folytassa az EU-integrációhoz kapcsolódó reformjait, amelyeket a jelenlegi válságban egyébként későbbre halasztana. A segély tehát elsősorban azt szolgálja, hogy ne álljon le az ország közeledése az EU-hoz.
2009.07.31. 13:47
 
 
Forma-1: hétfőn Sao Paulóba szállítják Felipe Massát
Hétfőn magángéppel Sao Paulóba szállítják Felipe Massát, a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Ferrari-pilótát. Ezt Dino Altmann, Massa orvosa és a család képviselője jelentette be pénteken, a budapesti Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) Pap Károly utcai intézménye előtt. "Az állapota folyamatosan javul, és jól érzi magát, ezért úgy döntöttünk, hogy hétfőn egy magángéppel elutazik Sao Paulóba" - mondta Altmann. Az orvos, aki csütörtökön kijelentette, biztos abban, hogy a 28 éves Massa teljesen felépül, és újra versenyezni fog, a visszatérés időpontjáról nem bocsátkozott találgatásba.
2009.07.31. 13:35
 
 
Hétfőn kezdődik a fővárosi útfelújítási program második üteme
Hétfőn indult a fővárosi útfelújítási program második üteme, megújul a macskaköves Thököly út, továbbá a Hűvösvölgyi út - jelentette be Budapest közlekedési tanácsnoka. Lakos Imre elmondta, hogy a Thököly utat két szakaszon, a Dózsa György út és a Hungária körút, valamint a Mexikói út és a Nagy Lajos király útja között újítják fel, de a várható metróépítkezés miatt csak ideiglenes pályaszerkezetet kap. A járdaszakaszokat is felújítják, a kereszteződésekben pedig akadálymentesen lehet majd közlekedni. A munka várhatóan október 10-én fejeződik be, ezalatt irányonként egy-egy sávot lehet majd használni, 30 kilométeres sebességkorlátozás és parkolási tilalom mellett. A költség 430 millió forint.
2009.07.31. 13:32
 
 
Négyezer forint fölé emelkedett az OTP részvények ára
Négyezer forint fölé emelkedett az OTP részvények ára pénteken kora délután a Budapesti Értéktőzsdén, utoljára tavaly október közepén forogtak négyezer forint fölötti árfolyamon a bank papírjai. Az OTP részvénye 13 óra után nem sokkal 4.019 forintig emelkedett, 169 forinttal, 4,39 százalékkal többre az előző napi záróáránál.
2009.07.31. 13:30
 
 
Hatalmas az eltérés az EU-tagországokban a minimálbér összegét illetően
Tizenháromszoros különbség mutatkozik az Európai Unió tagországai között a minimálbér összegét illetően - derül ki az Eurostat adataiból, amely a 27 tagországból álló EU azon húsz tagállamát vizsgálta, ahol törvény rögzíti a legkisebb kifizethető havibért. Az idén januári állapotot tükröző felmérés szerint a legmagasabb összegű minimálbért Luxemburgban fizetik, havi 1642 eurót, a legkisebbet pedig Bulgáriában, 123 eurót. Magyarország a tizenhatodik helyen áll a 270 eurós havi minimálbérével. Az Eurostat három csoportra osztotta a minimálbért alkalmazó uniós tagországokat: a 400 eurónál kisebb, a 400-800 euró közötti, illetve a 800 eurónál magasabb minimálbért előíró országokra.
2009.07.31. 13:19
 
 
Görögországban mindenkit beoltanak a H1N1 vírus ellen
Mindenkit beoltanak Görögországban az új típusú influenzát okozó H1N1-vírus ellen - közölte a görög egészségügyi miniszter. Dimitrisz Avramopulosz azt mondta a kormány ülése után tartott sajtótájékoztatón, hogy a Kosztasz Karamanlisz miniszterelnök utasításának megfelelően beoltják az ország összes állampolgárát és lakosát.A miniszter hangsúlyozta, hogy Görögország az elsők között szerzi be a vakcinát, de nem fogják vele beoltani a lakosságot, amíg nem kapják meg a nemzetközi, illetve európai uniós engedélyt. Görögországban eddig hétszáz, H1N1 vírussal fertőzött embert regisztráltak, legtöbb esetben enyhe lefolyású volt a betegségük.
2009.07.31. 12:30
 
 
Az adóhatóságtól kér vizsgálatot az MSZP pénzügyi szolgáltatók kapcsán
Az adóhatóságtól és az adatvédelmi biztostól kér vizsgálatot az MSZP azokkal a pénzügyi szolgáltatókkal kapcsolatban, amelyek sajtóhírek szerint eleve azzal a céllal adnak hitelt, hogy később megszerezzék az adós ingatlanát. Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő szerint az APEH-nek meg kellene vizsgálnia azokat a cégeket, amelyek megveszik, majd néhány napon belül továbbadják a bedőlt hitel miatt eladott vagy elárverezett lakásokat. Ezek a cégek sajtóhírek szerint sok esetben kapcsolatban állnak azzal a pénzügyi szolgáltatóval, amely korábban hitelt adott az ingatlanra.
2009.07.31. 12:15
 
Rekord veszteség a British Airwaysnél
Rekord veszteséget szenvedett el üzleti évének első negyedében a British Airways (BA) a lanyha kereslet miatt. A légitársaság több mint 20 évvel ezelőtti privatizációja óta először fordult elő, hogy egy hagyományosan jó negyedben - április-június között - veszteség halmozódott fel. A BA pénteki közlése szerint az üzemi veszteség 94 millió font sterling volt, míg egy évvel korábban még 35 millió font volt a profit. A bevétel 12,2 százalékkal, valamivel 2 milliárd font alá csökkent. A társaság az adózott eredményt nem ismertette. A BA a vezérigazgató tájékoztatása szerint folytatja a költségek csökkentést, mivel a válság miatt egyelőre nem látszanak a fellendülés jelei a légiközlekedési piacon.
2009.07.31. 11:45
 
 
Tízéves csúcson a munkanélküliség az euróövezetben
Tízéves csúcsra, 9,4 százalékra emelkedett a munkanélküliség az euróövezetben júniusban - tette közzé pénteken az Eurostat. A 27 uniós tagországban 8,9 százalékos volt a munkanélküliség az év hatodik hónapjában. Elemzők 9,7 százalékot vártak az euróövezetben a májusi 9,3 százalék után. A 27 tagországban májusban 8,8 százalék volt a ráta. Júniusban 158 ezer ember veszítette el az állását az eurót használó 16 országban. Spanyolországban volt a legmagasabb a munkanélküliség, 18,1 százalék, elsősorban az építőipar összeomlása miatt. Tavaly június óta az Európai Unióban 5 millióan kerültek utcára a gazdasági válság miatt.
2009.07.31. 11:39
 
 
Kétszázmillióból kap díszkivilágítást az Erzsébet híd
Nettó 200 millió forintból a Gordiusz'95 Zrt. építheti ki az Erzsébet híd díszvilágítását, miután a társaság nyerte meg a Budapest Főváros Önkormányzata által a feladatra kiírt nyílt közbeszerzési pályázatot - az eredmény a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A díszkivilágítás tervét az ajánlatkérő készíttette el, a nyertes vállalkozó feladata a kivitelezés. Összesen 260 lámpatestet kell elhelyeznie a híd tartószerkezetén, teljes hosszban, mindkét oldalon. A díszkivilágítást össze kell hangolni a közvilágítással. A közbeszerzést a négy ajánlattevő közül nettó 197 millió 287 ezer 700 forinttal - mint legolcsóbb ajánlattevő - a budapesti székhelyű cég nyerte. Az ellenszolgáltatás eredetileg becsült értéke 204 millió 300 ezer forint volt.
2009.07.31. 11:22
 
 
Olcsóbb lesz az augusztus 20-i ünnepség
A Népszabadság értesülése szerint a tavalyihoz képest húsz százalékkal olcsóbban rendezik meg az idén az augusztus 20-i állami ünnepségeket, a lebonyolításra kiírt pályázat győztesét csütörtökön hirdették ki. A napilap pénteki száma szerint az állami rendezvények és a tűzijáték, a kreatív tervezés, a gyártási és a médiafoglalási, valamint a PR-feladatok megszervezésére az Absolut Pyro Kft. és az Omega Trading Hungary Kft. alkotta konzorcium adta be a legelőnyösebb és legolcsóbb pályázatot. A Népszabadság úgy tudja, a konzorcium nettó 239 millió forintos ajánlattal győzött. Tavaly a rendezvény összköltségvetése meghaladta a 290 millió forintot.
2009.07.31. 11:00
 
 
MNB: nőtt a forint és euró lakáshitelek értéke júniusban
Júniusban a háztartások új forint és euró lakáscélú hiteleinek szerződéses értéke jelentősen emelkedett, míg a svájci frank alapúaké az előző havi szinten maradt, a nem pénzügyi vállalatok új forint- és euróhiteleinek szezonálisan igazított szerződésértéke pedig összességében csökkent - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken. Az MNB adatai szerint júniusban a lakáscélú hitelek állománya 3.936 milliárd forint volt, szemben a májusi 4.033 milliárd forinttal. Ebből az 5 éven túli lakáshitel állomány júniusban 3.884 milliárd forintot, májusban 3.980 milliárd forintot tett ki.
2009.07.31. 10:24
 
 
XVI. Benedek pápa lemezzel "rukkol elő"
Lemezt ad ki XVI. Benedek pápa; az egyházfő énekel és imákat recitál a Szűz Máriát dicsőítő hanghordozón - számolt be a kiadó pénteken. A pápa egyelőre még cím nélküli lemezén nyolc kortárs klasszikus komolyzenei szám is helyet kap - közölte a Geffen/Universal kiadó. XVI. Benedeket a Római Filharmonikus Akadémia kórusa kíséri majd, az énekfelvételeket a Szent Péter-székesegyházban rögzítik. A kísérőzenét a brit királyi filharmonikusok biztosítják, a zeneműveket a londoni Abbey Road híres stúdióiban veszik fel. Az eladott lemezek utáni bevételekből világszerte hátrányos helyzetű gyerekek zenei oktatását támogatják.
2009.07.31. 10:09
 
 
Lamperth kemény költségvetési tárgyalásokra számít a kormányfővel
A jövőre tervezett 120 milliárdos önkormányzati forráskivonás több évre történő elosztását javasolja egy hét múlva a miniszterelnöknek a költségvetésről szóló konzultáción - nyilatkozta Lamperth Mónika, az MSZP elnökhelyettese a Magyar Televízió Napkelte című műsorában pénteken. "Kemény csatára számítok" - mondta a politikus, aki szerint meg kell vizsgálni, hogy a 120 milliárdos önkormányzati elvonást hogyan lehetne több évre felosztani. Az önkormányzati vezetők, illetve szakemberek egyetértenek abban, hogy a forráskivonásra csak a feladatok elvonásával együtt kerülhet sor - hangsúlyozta a volt belügyminiszter.
2009.07.31. 10:00
 
 
Tovább késik Michael Jackson boncolási jegyzőkönyve
A Los Angeles-i halottkémi hivatal meghatározatlan időre elhalasztotta Michael Jackson teljes boncolási jegyzőkönyvének ismertetését; a döntést vélhetően az ügyben zajló nyomozás miatt hozták meg. Ed Winter helyettes vezető halottkém csütörtökön az ügyben nyomozó rendőrséggel és a kerületi ügyészséggel való találkozás után jelentette be a halasztást. "További vizsgálatokat kell végezni" - mondta a szakértő, aki részleteket nem közölt. Mint az a nyomozás során kiderült, Jackson legalább 19 álnéven jutott gyógyszerekhez, orvosai többek közt a Josephine Baker és a Jack London neveket is használták a popsztárnak felírt recepteken.
2009.07.31. 09:53
 
 
Erősödik a forint a bankközi kereskedelemben
Erősödik a forint: pénteken délelőtt kilenc órakor 266,61 forinton jegyezték az eurót a bankközi kereskedelemben, szemben a csütörtök délutáni 267,92 forinttal. A kereskedők változatlanul a 265-270 euró/forintos sávon belül várják a forint árfolyamának alakulását az elkövetkező napokra is, a bizalom fokozódásának jeleként enyhén erősödő trenddel - amennyiben a nemzetközi tőzsdei környezet ezt nem akadályozza meg, és nem korlátozza a befektetők kockázatvállalási hajlandóságát. A piac a második negyedévi amerikai GDP adatok közzétételére vár befektetési stratégiájának kialakításához. Az adatok kora délutáni nyilvánosságra hozataláig különösebb árfolyammozgás nem várható.
2009.07.31. 09:50
 
 
Nőtt a gazdálkodó szervezetek száma júniusban
A regisztrált gazdasági szervezetek száma június végén 1 millió 670 ezer volt, 46 ezerrel több, mint egy évvel korábban és 16 ezerrel több mint tavaly év végén - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A növekedés a bejegyzett vállalkozások számának 15 és fél ezret meghaladó, valamint a nonprofit szervezetek számának félezres bővüléséből adódott, miközben a költségvetési és társadalombiztosítási szervezetek száma tovább csökkent. A regisztrált gazdasági szervezetek száma a tavalyi év végén 1,654 millió volt, 329 ezerrel több, mint 2007 végén, és 378 ezerrel haladta meg a 2006 végi értéket.
2009.07.31. 09:09
 
 
Népszabadság: Pákh és Baltaytis Barbadoson már működtetett őssejtklinikát
A barbadosi hatóságok bezáratták a tiltott őssejtterápia miatt a napokban letartóztatott Yuliy Baltaytis és Pákh Imre üzletember vállalkozásaként működő ottani őssejtklinikát - írja a Népszabadság pénteki számában. A Népszabadság felidézi a HVG egy tavalyi cikkét, amely szerint a letartóztatott amerikai professzor, Yuliy Baltaytis és Pákh Imre, aki az őssejtlabort üzemeltető IRM Zrt. egyik igazgatósági tagja, Barbadoson is együtt "virágoztatott" hasonló üzletet, ám 2006 végén a BBC egyik riportja után a hatóságok bezárták a klinikát. A riport szerint a barbadosi klinika nem titkolt módon ukrán forrásból származó őssejtjei feketeiparágat generáltak mindenekelőtt Harkovban és Kijevben.
2009.07.31. 09:00
 
 
F1: Hamilton szerint fantasztikus lenne Schumacher ellen versenyezni
A címvédő Lewis Hamilton óriási lelkesedéssel tekint a lehetőség elé, hogy bő három hét múlva a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacherrel versenyezhet. "Fantasztikus lenne vele megküzdeni - mondta csütörtökön a McLaren-Mercedes brit pilótája. - Michael minden idők egyik legnagyobb sportolója és máris egy legenda." Hamilton 2007-ben debütált az autósport elitkategóriájában, éppen az után, hogy Schumacher visszavonult. A német sztár szerdán jelentette be, hogy - a Ferrari kérésének eleget téve - felépüléséig helyettesíti az idei szezonból hátralévő futamokon Massát. Nagy érdeklődéssel várt visszatérésére augusztus 23-án, Valenciában kerülhet sor.
2009.07.31. 08:35
 
 
Hajléktalan kerti törpéket mentenek Ausztráliában
Nagyjából 1500 "hajléktalanná" vált kerti törpét mentettek egy ausztrál kisvárosban. A Sydney Telegraph beszámolója szerint a törpék "drámája" gazdájuk, egy idős asszony halálával kezdődött. Lenyűgöző méretű gyűjteményétől az örökösök nem voltak lenyűgözve: meg akartak szabadulni a seregtől. Szerencsére az elhunyt ügyvédje azonban kapcsolatba lépett egy "szakintézménnyel", az Ausztrál Törpeszövetséggel, amely aztán nagyszabású mentőakcióba kezdett. Egy négytagú brigád, a segítőkész helybeliekkel karöltve mintegy négy óra leforgása alatt két teherautóra rakta a hűtőmágnes méretűtől a 150 cm-es megatörpékig terjedő méretű sereget.
2009.07.31. 08:11
 
 
Sértetlenül tért vissza a Földre egy darab sajt a világűrből
Sértetlenül tért vissza a Földre egy darab angol cheddar sajt, amelyet a holdra szállás 40. évfordulója alkalmából juttattak fel még kedden a világűrbe. A sajtot a Nyugat-angliai Sajtkészítők Egyesülete egy hőlégballon segítségével bocsátotta fel a légkör felső részébe Wiltshire-ből. A héliummal töltött léggömböt ellátták globális helyzetjelző rendszerrel is, ám az röviddel a felbocsátás után elromlott. A ballon pedig kipukkadt az atmoszféra felső részében - jelentette a BBC hírszolgálata. A "csillagközi" sajt a felbocsátási helytől több mint 90 kilométerre, egy kertben ért földet, és megtalálója, egy ismeretlen nő szerda este bevitte a közeli rendőrőrsre.
2009.07.31. 08:00
 
 
Mától nagyobb büntetés jár a vezetés közbeni telefonálásért
A szokásosnál nagyobb büntetésre számíthatnak mától azok, akik megszegik a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer, a motorkerékpár-bukósisak vagy a mobiltelefon használatára vonatkozó rendelkezéseket - írja a pénteki Népszabadság. A lap ismertetése szerint mostantól nem a szabálysértési, hanem a közlekedési törvényben foglaltak szerint büntetik ezeket a kihágásokat a rendőrök. A rendőrnek kötelező a szabályszegést rögzítenie, és az azt követő közigazgatási hatósági eljárásban fix összegű, a jelenleg szokásosnál nagyobb büntetést szabnak ki.
2009.07.31. 08:00
 
 
Elhalasztják az ítéletet a mianmari ellenzéki vezető perében
Majdnem két héttel elhalasztják az ítélethirdetést Mianmarban a Nobel-békedíjas ellenzéki vezető, Aung Szan Szú Kji ellen hónapok óta folyó perben - közölték pénteken kormányzati forrásból a délkelet-ázsiai országban. Hírek szerint a bíróság ugyan összeült pénteken, hogy lezárja a házi őrizet szabályainak megsértésével vádolt politikus perét - a bírósági eljárásnak otthont adó börtön körül fokozott rendőri készültséget léptettek életbe -, de erre várhatóan majd csak augusztus 11-én kerül sor. A halasztás oka egyelőre nem ismert. Öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják Aung Szan Szú Kjit.
2009.07.31. 07:58
 
 
Obama szerint a II. negyedévben is csökkent az amerikai GDP
Barack Obama amerikai elnök csütörtökön azt mondta, hogy a pénteken nyilvánosságra kerülő második negyedévi amerikai GDP-adat csökkenést mutat majd és a munkanélküliség továbbra is "komoly" problémát jelent. A szakértők szerint a hazai össztermék 1,5 százalékkal csökkent éves szinten az első negyedévi 5,5 százalékos hanyatlás után. Több elemző azzal számol, hogy ez az utolsó negyedév, amikor csökkent az amerikai GDP, és ezzel lezárul a 19 hónapja tartó recesszió. A múlt héten Ben Bernanke, az amerikai szövetségi tartalékbankrendszer (Fed) elnöke azt mondta, hogy a munkanélküliség az egyik legnagyobb probléma.
2009.07.31. 07:20
 
 
Népszava: nem vonatkozik a vezetőkre az államigazgatási létszámstop
A Népszava értesülése szerint nem teljes a közigazgatásban elrendelt létszámstop, a vezetőkre ugyanis nem vonatkozik. Szollár Domokos kormányszóvivő a hét elején jelentette be, hogy a kormány teljes létszámstopot rendelt el, a központi közigazgatásban egyetlen álláshelyre sem lehet új köztisztviselőt felvenni, ha valaki távozik állásából. A tiltás a rendőrség utcán dolgozó járőreire, nyomozóira, valamint a Magyarország 2011-es EU soros elnökségéhez kapcsolódó feladatokat végző szakemberekre és az uniós foglalkoztatási projektekben dolgozókra nem vonatkozik - mondta Szollár. A Népszava tudomása szerint mentesülnek a létszámstop alól a megüresedő "magasabb vezetői állások" is.
2009.07.31. 07:00
 
 
EL-selejtező: 5-1-re győzte le a Fenerbahce a Honvédot
A Budapest Honvéd 5-1-es vereséget szenvedett 45000 néző előtt a török Fenerbahce otthonában csütörtökön, a labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójában zajló párharc első mérkőzésén. A házigazdák első gólját a brazil világbajnok Roberto Carlos szerezte, a Fenerbahce spanyol Európa-bajnok támadója Dani Güiza mesterhármast ért el, míg az isztambuliak utolsó gólszerzője, a csapatkapitány Alex volt. A Honvéd a 78. percben szépített Zsolnai révén. A kupagyőztes Honvéd az egyetlen a három magyar induló közül, amely még versenyben van a második számú európai kupasorozatban, igaz, csak most kezdte szereplését. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik a Bozsik Stadionban.
2009.07.30. 23:01
 
 
A legnagyobb adóhátralék 3,2 milliárd forint
Az APEH 2009 második negyedévében 214 adózónál összesen 42,8 milliárd forint adóhiányt állapított meg, amihez 35,5 milliárd forint jogkövetkezmény társult az MTI összesítése szerint, amely az adóhatóság honlapján nyilvánosságra hozott adatok alapján készült. A nagy adósok közül 150 vállalkozás, 64 pedig magánszemély. A vállalkozói lista élén a budapesti székhelyű SYNUX Szol­gál­ta­tó Kft. "f.a." áll, a bírságokat is beleértve 3,2 milliárd forint tartozással. A második legnagyobb adós az ugyancsak fővárosi VAS­HÍD Ke­res­ke­del­mi és Szol­gál­ta­tó Kft. 2,3 milliárd forinttal, a harmadik pedig a tatabányai KACIFÁNT BABÉR Kft. 2,1 milliárd forinttal. Rajtuk kívül 1 milliárd forint feletti tartozása 12 cégnek van.
2009.07.30. 21:51
 
 
Ügyvédjük szerint Pákh és Fásy nem tudott arról, mi történik a laborban
Sem Pákh Imre műgyűjtő, sem pedig Fásy Ádám televíziós személyiség - akik a cégbírósági adatok szerint igazgatósági tagjai voltak az IRM Zrt.-nek - nem ismerte az őssejtkezeléssel foglalkozó társaság munkájának részleteit, így az sem tudta, hogy mi történik a laboratóriumban - mondta közös jogi képviselőjük, Nagy Krisztina. Az ügyvéd tájékoztatása szerint Fásy Ádám nem igazgatósági tagja volt az IRM Magyarország Zrt.-nek, hanem tiszteletbeli igazgatósági tagja. "Neki sem anyagi, sem tulajdonosi kapcsolata nem volt a céggel" - mondta Nagy Krisztina, kifejtve: Fásynak - mint médiaszemélyiségnek - az lett volna a feladata, hogy szerepet vállaljon a őssejtkutatás eredményeinek népszerűsítésében.
2009.07.30. 20:50
 
 
Megegyezés született Michael Jackson gyerekeinek elhelyezéséről
Megegyezésre jutott az elhunyt Michael Jackson gyerekeinek elhelyezéséről az énekes édesanyja és a két idősebb gyermekének életet adó volt felesége - jelentették be az ügyvédek. A megállapodás szerint a 79 éves Katherine Jackson kapja a popcsillag három gyerekének felügyeleti jogát, Debbie Rowe pedig rendszeresen látogathatja két gyerekét. Michael Jackson 2002-ben készült végrendeletében hangsúlyozta, hogy azt szeretné, ha anyja gondoskodna gyerekeiről. Debbie Rowe 2005-ben megpróbálta megszerezni az énekes két idősebb gyermeke feletti felügyeletet, az elhelyezési pert 2006-ban zárták le, a zenész javára szóló döntéssel.
2009.07.30. 20:16
 
Újra megnyitották a forgalom előtt a mallorcai repülőteret
Néhány órával lezárása után csütörtökön kora este ismét megnyitották a forgalom előtt Palma de Mallorca repülőterét - közölte a spanyol légikikötőket üzemeltető AENA társaság. A légikikötőt azért zárták le, mert a nap folyamán a sziget egyik csendőrlaktanyája előtt - nagy valószínűséggel a Baszk Haza és Szabadság (ETA) szakadár szervezet tagjai - robbantásos merényletet hajtottak végre, két csendőr halálát okozva. A szigeten lévő tengerparti kikötőket azonban továbbra is zárva tartják, vagyis hajók és a főként turistákat szállító kompok egyelőre nem közlekednek.
2009.07.30. 19:59
 
 
Teheránban a rendőrség erővel oszlatja a reformpártiak gyásztüntetését
Az iráni hatóságok rendőri erőt vetettek be, hogy feloszlassák a Teherán több pontján összegyűlt ellenzéki tüntetőket, akik meg akartak emlékezni a Mahmúd Ahmadinezsád elnök vitatott újraválasztása nyomán kirobbant tüntetések halálos áldozatairól. Estére mintegy háromezer tiltakozó sereglett össze az iráni főváros központjában lévő, hatalmas szabadtéri imahelyen, a Grand Moszalánál, annak ellenére, hogy a hatóságok megtiltották, hogy az ellenzék gyászszertartást tartson ott a június 20-i, különösen heves tüntetések áldozatainak emlékére. "A tüntetők győzelmi jelként az égre emelték kezüket, miközben a motoros rohamrendőrök megpróbálták szétzavarni őket" - mondta egy szemtanú.
2009.07.30. 19:45
 
 
Vizes vb: Hosszú Katinka bronzérmes 200 m pillangón
Hosszú Katinka bronzérmet szerzett csütörtökön 200 m pillangón a római vizes világbajnokságon. A magyar versenyző 2:04.28 perces remek idővel ért célba, mindössze egy századdal úszott lassabban, mint a szerdai esti elődöntőben, amikor az új Európa-rekordot felállította. A számot Jessicah Schipper nyerte 2:03.41-es világcsúccsal. Az ausztrál úszó az amerikai Mary Descenza szerdai 2:04.14-es idejét adta át a múltnak.
2009.07.30. 19:03
 
 
Vizes vb: Cseh László ezüstérmes 200 m vegyesen
Cseh László 1:55.24 perces idővel ezüstérmet szerzett csütörtökön a 200 m-es vegyesúszásban a római vizes világbajnokságon. Kis Gergő ugyanebben a számban 1:59.32-vel nyolcadik lett. A számot az amerikai Ryan Lochte nyerte 1:54.10 perces világcsúccsal. A korábbi rekordot az ugyancsak amerikai Michael Phelps tartotta azzal, hogy tavaly a pekingi olimpián, augusztus 15-én 1:54.23-at úszott.
2009.07.30. 18:39
 
 
Szabó Máté: a hajléktalanoknak is jár az egészségügyi ellátás
Összeegyeztethetetlen az alapjogokkal az Országos Egészségbiztosítási Pénztár elképzelése, hogy egy jogszabály módosításával megvonná a hajléktalanoktól az egészségügyi ellátás jogosultságát - közölte az állampolgári jogok országgyűlési biztosának hivatala. Mint emlékeztetnek, Szabó Máté szociális munkások jelzései nyomán rendelt el vizsgálatot, mivel az Országos Egészségbiztosítási Pénztár nem fogadta el egészségügyi szolgáltatásra feljogosító igazolásként a hajléktalanságot bizonyító közokiratot - a lakcímkártyát. A biztos álláspontja szerint a társadalombiztosítási jogszabály egyértelműen meghatározza a hajléktalanság fogalmát és azt, hogy a hajléktalan egészségügyi szolgáltatásra jogosult.
2009.07.30. 18:30
 
 
Tizenhét éves fiú lőtt nyakon egy 13 éves gyereket Lőrinciben
Nyakon lőttek egy 13 év körüli gyermeket csütörtökön a délutáni órákban a Heves megyei Lőrinciben - közölte Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. Elmondása szerint a súlyos sérültet ezekben a percekben szállították fel Budapestre, az Országos Baleseti Intézetbe. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányságot sajtószóvivője azt MTI-nek elmondta, hogy a lövés egy családi házban dördült el, ahol egy 17 éves fiú eddig tisztázatlan körülmények között valamilyen lőfegyverrel nyakon lőtt egy 13 éves gyereket. Az adatgyűjtés jelenleg is folyik, de az elsődleges információk szerint a fegyver valószínűleg véletlenül sült el - tette hozzá Soltész Bálint.
2009.07.30. 17:15
 
 
Madonna a Coburg-palotában "húzza meg magát" a koncertek között
A luxusszállóként működő bécsi Coburg palotában pihenhet Madonna a kelet-európai koncertek között, az énekesnő ugyanis nem akar vándorolni, és az osztrák fővárosban rendezné be "főhadiszállását". Madonnának nincs kedve szállodából szállodába költözködni, és inkább kibérelné a Bécs belvárosában álló palotát, ahol már meg is kezdték az előkészületeket a popcsillag fogadására. Madonnának bőven akad különleges kívánsága: igényt tart egy próbateremre, amelyhez speciális padlóborítás és tükrökkel borított falak is kellenek, és szükség van egy külön szobára a Louis Vuitton-bőröndök számára is. Az énekesnő kifejezett kérése, hogy a palotában található összes vécéülőkét szereljék le, és tegyenek fel újakat.
2009.07.30. 17:13
 
 
Deloitte: Közép-Európa még mindig kiváló befektetési célpont
A Deloitte legújabb közép-európai kockázati tőke bizalmi felmérése szerint Közép-Európa még mindig kiváló befektetési és felvásárlási célpont - közölte a tanácsadó cég. A Deloitte közép-európai kockázati tőke indexe 2009. áprilisára 30 ponttal, 48-ról 78 pontra emelkedett a 2008. októberi mélyponthoz képest, ez azt mutatja, hogy lassan elkezdődhet a vállalati felvásárlások piacának helyreállása - emeli ki a közlemény. Emellett szintén a piaci fellendülés korai jeleként értékelhető, hogy a kockázati tőke szakemberek figyelme a portfoliókezelésről egyre inkább az új befektetések felkutatása felé terelődik - teszik hozzá a szakemberek.
2009.07.30. 17:08
 
 
Nedved az előző szezon legjobb labdarúgója Csehországban
Pavel Nedvedet, a Juventus volt játékosát választották a 2008/09-es szezon legjobb labdarúgójának Csehországban. A helyi szakújságírók voksolásának végeredményét csütörtökön hozták nyilvánosságra. A 36 éves középpályás - aki az idény végén jelentette be visszavonulását - hatodszor nyerte el a cseh Aranylabdát. A második helyen a Chelsea kapusa, Petr Cech, a harmadikon pedig a Galatasaray támadója, Milan Baros végzett a szavazáson. Az edzők között Karel Jarolim, a Slavia Praha trénere lett a legjobb.
2009.07.30. 16:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014[2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista