2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Duray magyar nyelven kért bocsánatot a Szlovák Nemzeti Párttól
Duray Miklós a Szlovák Nemzeti Pártnak (SNS) elküldött magyar nyelvű bocsánatkérésével eleget tett annak a bírósági döntésnek, amelyre a taláros testület júniusban kötelezte a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) stratégia alelnökét a szlovák pártot illető, sértőnek minősített kijelentése miatt - vélte szerdán egy neves szlovák ügyvéd, Ján Carnogursky. "Természetesen azzal a feltétellel, hogy a magyar szöveg pontos fordítása annak, amit a bíróság elrendelt" - mondta a TASR szlovák hírügynökségnek szerdán Carnogursky ügyvéd, volt szlovák kormányfő. Az SNS képviselője arroganciának minősítette Duray eljárását.
2009.08.05. 19:30
 
 
Megszüntették az árvízvédelmi készültséget a Rába szentgotthárdi szakaszán
Előbb harmadfokúról elsőfokúra mérsékelték, szerdán délután három órakor pedig megszüntették az árvízvédelmi készültséget a Rába szentgotthárdi szakaszán, a folyó körmendi szakaszán viszont elsőfokú készültséget léptettek életbe - közölte az MTI-vel a Nyugat-dunántúli Természetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. A Rába lassú apadása a szentgotthárdi szakaszon folytatódik, de a Szentgotthárd alatti területeken az áradás kisebb mértékben még tovább tart - mondta Nádor István vízügyi igazgató. Az árhullám mezőgazdasági területeket elöntött, de lakott területeket nem veszélyeztet.
2009.08.05. 19:00
 
 
Putyin félmeztelenül pózolt a fotósoknak Szibériában
Vlagyimir Putyin félmeztelenre vetkőzve pózolt az őt kísérő fotósoknak az észak-szibériai Tuva tartományban tett látogatása során, tovább építve a férfias képet, amely Oroszország legnépszerűbb vezetőjévé tette. Az orosz miniszterelnök fedetlen felsőtesttel lovagolt, majd úszott egy jeges folyóban, végül egy fán ült modellt a fotósoknak. Putyin hét elején tett látogatásakor visszatért arra a helyre, ahol két éve II. Albert monacói herceggel vakációzott. Az akkor készült félmeztelen fotók pletykát és találgatásokat váltottak ki az államelnöki időszaka végéhez közeledő Putyin terveivel kapcsolatban. Egyesek ereje fitogtatásának tartották izmos felsőtestének nyilvános mutogatását.
2009.08.05. 18:50
 
 
A rendőrség szerint a kislétai fegyvert már használták két korábbi esetben
A Kislétán használt fegyvert az elkövetők már korábban is használták - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány, miután megbeszélést folytatott roma vezetőkkel a romák elleni bűncselekmény-sorozatról. A főkapitány elmondta: az elsődleges fegyverszakértői vélemény szerint a a Kislétán használt egyik lövedék olyan puskából származik, amelyet másik két helyszínen is használtak. A főkapitány azonban nem kívánta megnevezni, melyek voltak ezek a helyszínek. A tavaly július óta tartó romák elleni bűncselekmény-sorozatnak eddig 55 sértettje van, közülük hatan életüket vesztették. Legutóbb hétfőre virradóra Kislétán egy 45 éves roma nőt lőttek agyon, 13 éves gyermekét pedig életveszélyesen megsebesítették.
2009.08.05. 18:00
 
 
F1: M. Schumacher visszatéréséről az orvosok döntenek
Csak akkor térhet vissza a Forma-1-be a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, ha orvosai engedélyezik számára a versenyzést, és azt állapítják meg, hogy februári nyaksérülése teljesen meggyógyult. A német pilóta az augusztus 23-i, valenciai Európa Nagydíjon helyettesítené a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett brazil Felipe Massát a Ferrarinál. Schumacher azonban februárban egy motorkerékpár-versenyen bukott, aminek következtében nyakizmai megsérültek, és mivel a Forma-1-ben ezek az izmok jelentős terhelést kapnak, a 40 esztendős sztár csak akkor ülhet autóba, ha orvosai engedélyezik ezt.
2009.08.05. 17:40
 
 
Az államháztartás júliusban 1,2 milliárd forint hiánnyal zárt
Az államháztartás júliusban - önkormányzatok nélkül - 1,2 milliárd forint hiánnyal zárt - közölte a Pénzügyminisztérium. Oszkó Péter szerint "az eddigi pénzügyi adatok azt mutatják, hogy a tervezettnek megfelelően tudunk gazdálkodni". Az államháztartás első hét havi hiánya 815,8 milliárd forint volt. Oszkó Péter a Vám- és Pénzügyőrség szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: a kormány a nagy gazdasági visszaesés miatt az adóbevételekben meglehetősen nagy kieséssel számolt, és ehhez igazították a költségvetési gazdálkodást, illetve a költségvetési hiányt. A bevételek a miniszter szerint összességében megfelelnek a jelenlegi prognózisnak.
2009.08.05. 17:00
 
 
Megkezdődött a rendőrség és a roma vezetők megbeszélése
Mintegy húsz roma vezető érkezett szerda délután az Országos Rendőr-főkapitányság Teve utcai központjába Bencze József országos rendőrfőkapitány meghívására. A megbeszélésen megjelent Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter is. Bencze József a hétfőre virradóra Kislétán elkövetett gyilkosság után hívta találkozóra a cigány kisebbségi önkormányzati képviselőket és roma szervezetek vezetőit, hogy tájékoztatást adjon a romák elleni bűncselekmény-sorozattal kapcsolatban. A tavaly július óta tartó romák elleni bűncselekmény-sorozatnak eddig ötvenöt sértettje van, közülük hatan életüket vesztették. Legutóbb hétfőre virradóra Kislétán egy 45 éves roma nőt lőttek agyon, 13 éves gyermekét pedig életveszélyesen megsebesítették.
2009.08.05. 16:00
 
 
A Kincsem parkban lesz a budapesti Madonna-koncert
Az eredetileg meghirdetett helyszínen, a Kincsem Parkban tartják meg az augusztus 22-i budapesti Madonna-koncertet - közölte a szervező Live Nation Hungary szerdán. A szervezők múlt kedden közölték, hogy a Puskás Ferenc Stadion adhat otthont az amerikai énekesnő fellépésének. Ezt követően Kisteleki István MLSZ-elnök levelet írt Török Ottónak, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatójának, és azt kérte, a válogatott két szeptemberi, a svédek és a portugálok elleni hazai vb-selejtezőjére tekintettel ne a Puskás-stadionban rendezzék a koncertet.
2009.08.05. 16:00
 
 
Új vírus: döntött a kormány a vakcina beszerzéséről
Döntött a kormány az új típusú influenza elleni vakcina beszerzéséről - jelentette be a kormányszóvivő. A döntés értelmében összesen hatmillió vakcinát fognak beszerezni, ebből az Egészségügyi Világszervezet (WHO), továbbá az Európai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (ECDC) útmutatásainak megfelelően a lakosság 40 százaléka oltható be - mondta az egészségügyi miniszter. Székely Tamás hozzátette: befejeződtek az oltóanyag előállítása kapcsán a preklinikai vizsgálatok, és az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) feltehetően lehetőséget ad a gyártónak - az Omninvest Kft.-nek - a klinikai kísérletekre, ez után lehet kiadni a forgalomba hozatali engedélyt.
2009.08.05. 16:00
 
 
Steven Spielberget Szabadság Éremmel tüntetik ki
Művészeti és humanitárius tevékenységéért Steven Spielberg amerikai filmrendezőnek ítélték oda a 2009. évi Szabadság Érmet (Liberty Medal) - jelentette be a philadelphiai National Constitution Center. A díjhoz 100 ezer dolláros (18,5 millió forint) pénzjutalom jár, október 8-i átadásán Bill Clinton volt amerikai elnök is jelen lesz. Spielberg az alkotója egyebek között a Schindler listája, a Ryan közlegény megmentése és a Bíborszín című filmeknek. A rendező alapítványt hozott létre a holokauszt-túlélők történeteinek képi és hangrögzítésére. A Szabadság Érmet 1988-ban alapították azok számára, akiknek tevékenysége az Amerikai Egyesült Államok alapelveit képviseli.
2009.08.05. 15:45
 
Az MTV kuratóriuma elfogadta a közmédium tavalyi mérlegét
Nagy többséggel elfogadta a Magyar Televízió (MTV) Zrt. tavalyi mérlegét szerdán a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma - közölte Czeglédi László, a testület elnöke az ülés után az MTI-vel. Az MTI-nek nyilatkozó testületi tagok közlése szerint 15 támogató és 6 ellenző szavazat mellett fogadták el a 34 milliárdos bevétel mellett szolid plusszal záró 2008-as mérleget. A médiatörvényben szabályozott médiumok közül az MTV az utolsó, amelynél ez megtörtént, a testület tagjaitól ugyanis június közepén nem kapott többségi támogatást az anyag. A két hónappal ezelőtti döntéshozatal után a lépést jogszerűtlennek nevezte Czeglédi László kuratóriumi elnök és Medveczky Balázs, a tavaly március óta elnök nélkül működő társaság ügyvezetője is.
2009.08.05. 15:35
 
 
Kislétai gyilkosság: a kormányfő intézkedéscsomagot rendelt a rendőrségtől
Intézkedéscsomagot rendelt a rendőri vezetőktől Bajnai Gordon miniszterelnök - jelentette be a kormányszóvivő, miután a kormányfő a rendőri vezetőkkel egyeztetett a kislétai gyilkosság és a romagyilkosságokkal kapcsolatos nyomozások állásáról. Szollár Domokos kiemelte: a kormány minden segítséget megad a rendőrségnek a nyomozáshoz. Az intézkedéscsomag célja, hogy a "védőhálót" kiterjesszék, azaz az esetleges következő támadásokról megvédjenek minden olyan települést, ahol nagyszámban élnek romák. A miniszterelnök a dolgozószobájában fogadta Bencze József országos rendőrfőkapitányt és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozásért felelős nyomozóját, ahol részletes tájékoztatást kapott.
2009.08.05. 15:32
 
 
Orvosetikai kerekasztalt kezdeményez az SZDSZ
Neves orvosok, egészségpolitikusok, egészségügyi szakjogászok és bioetikai szakértők részvételével orvosetikai kerekasztal felállítását kezdeményezi az SZDSZ - közölte a párt az MTI-vel szerdán. A Szabad Demokraták Szövetsége megengedhetetlennek tartja, hogy Magyarországon kontrollálatlan körülmények között, haszonszerzési célból olyan orvosi beavatkozások történjenek, amelyek árát kiszolgáltatott helyzetű betegekkel fizettetik meg úgy, hogy a terápia eredményessége orvosszakmai szempontból nem bizonyított - írja közleményében az SZDSZ.
2009.08.05. 15:25
 
 
Nobel Intézet: Michael Jackson biztosan nem kap Nobel-békedíjat
Az oslói Nobel Intézet a rajongók követelése ellenére is teljesen kizártnak tartja, hogy Michael Jackson legyen a Nobel-békedíj 2010-es kitüntetettje - ezt a bizottság egyik szóvivője is megerősítette szerdán. Eddig több mint 15 ezren írták alá azt az internetes petíciót, amelyben azt kérik, hogy a 2010. évi Nobel-békedíjat adományozzák a június 25-én elhunyt popénekesnek. "Valóban jelentős számú email érkezik be hozzánk, amelyekben ezt kérik" - mondta a testület képviselője. Azonban ez "teljesen elképzelhetetlen, a bizottság nem fogja odaítélni a díjat" - tolmácsolta a döntéshozók véleményét a szóvivő.
2009.08.05. 15:20
 
 
Lendvai: a költségvetés elfogadásáig maradnak a szocialista miniszterek
Ficsor Ádám kivételével a szocialista miniszterek a költségvetés elfogadásáig a helyükön maradnak, azt követően azok mondanak le a kormánytagságról, akik a kampányban napi feladatot látnak el - közölte Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke. A párt országos választási bizottságában (ovb) kialakították a munkamegosztást is, a testület kiegészítéséről a választmány dönt majd - írta a pártelnök az MTI-hez eljuttatott közleményben. Lendvai Ildikó a július eleji pártkongresszuson javasolta, hogy az ovb-t egészítsék ki Botka László szegedi polgármesterrel, Ficsor Ádám titokminiszterrel, Molnár Csaba kancelláriaminiszterrel, Burány Sándor budapesti pártelnökkel és Boldvai László Nógrád megyei pártelnökkel.
2009.08.05. 14:00
 
 
A betéti kamatok gyorsabban csökkennek a hitelkamatoknál
A hitelkamatoknál nagyobb mértékben csökkennek a banki betéti kamatok a monetáris tanács 100 bázispontos, július végi jegybanki alapkamat csökkentése nyomán. Az MTI által megkérdezett bankoknál úgy nyilatkoztak, hogy az alapkamat-csökkentés hatásának érvényesítésén a termékeik árazásában jelenleg dolgoznak, így annak hatásáról is csak a döntés meghozatala után tudnak nyilatkozni. Míg június végén, július elején nem volt ritka az akár 13 százalékos akciós betéti kamat, a legtöbb banknál mára már csak 10 százalék alatti kamatokat kaphatnak lekötött betéteik után a befektetők - derül ki a banki hirdetményekből.
2009.08.05. 13:59
 
 
Újabb három emberben igazolták az új vírust Magyarországon
Újabb három emberben igazolták az elmúlt egy napban az új típusú influenza vírusát (A/H1N1) - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján szerdán. Velük együtt száz fölé emelkedett az eddig megerősített esetek száma Magyarországon. A tájékoztatás szerint kórházban senkit nem kell ápolni. Az eddigi magyarországi megbetegedések közül egy volt halálos kimenetelű. Indulhat annak a magyar vírustesztnek a gyártása, amely két óra alatt kimutatja az új típusú influenzavírust a szervezetben - tájékoztatta a gyártó cég kedden az MTI-t.
2009.08.05. 13:00
 
 
Amerikában 60 millió forintba kerülne felnevelni egy gyereket
Csaknem 60 millió forintba - 291 570 dollárba - kerül egy gyerek felnevelése az Egyesült Államokban - számította ki a kormányzat. Az adat a közepes jövedelmű családokra - adószempontból fontos ez -, és a tavaly született gyerekekre áll. A becslésben szerepel a "koszt-kvártély", a ruha és egyebek 18 éves korig. A szülési kiadások és a főiskolai-egyetemi tandíj nincs benne, viszont az infláció igen. A "kvártély" az összeg egyharmadát teszi ki, az élelem a 16 százalékát, akárcsak a felvigyázás és az oktatás. Tavaly 269 040 dollárra kalkulálta egy gyerek felnevelésének kiadását az Egyesült Államok mezőgazdasági minisztériuma, amely évente elvégzi a becslést 1960 óta. A kiadás akkor 25 300 dollárról "indult".
2009.08.05. 12:59
 
 
Beyonce és Lady Gaga az MTV Video Music Awards jelöltjeinek élén
Kilenc-kilenc jelölést kapott Beyonce és Lady Gaga az MTV Video Music Awards idei díjaira, és a tavalyi nagy visszatérő, Britney Spears sem panaszkodhat hét jelölésével. Mindhárom énekesnő versenyben van az év videója díjra; Beyonce a Single Ladies, Lady Gaga a Poker Face, Britney Spears a Womanizer című dalával. E kategóriában vetélytársuk lesz Kanye West Love Lockdown című dala és Eminem We Made You című száma - hirdették ki kedden New Yorkban. A díjkiosztó gálát New Yorkban rendezik szeptember 13-án, ismét a brit komikus színész, Russel Brand műsorvezetésével.
2009.08.05. 12:03
 
 
Euróövezet: javult a szolgáltatási szektor teljesítménye
Kezd engedni szorításából a recesszió az euróövezet szolgáltatási szektorában: a 2000 vállalat megkérdezése alapján a Markit kutató intézet által összeállított beszerzőmenedzser-,mutató júliusban tavaly október óta a legmagasabb szintre, 45,7 pontra nőtt a júniusi 44,7 pontot követően. Az index még így is elmarad az 50 ponttól - ami a növekedés és a zsugorodás közötti határt jelzi - a foglalkoztatási helyzet romlása miatt. Javult az új megrendelések almutatója is, 46,2 pontra 43,8 pontról, ugyanakkor romlott a foglalkoztatási index: 44,3 pontra a júniusi 44,5 pontról. Júniusban 10 éves csúcsra, 9,4 százalékra nőtt a munkanélküliség az euróövezetben, elemzők szerint átlépheti a 10 százalékos küszöböt.
2009.08.05. 12:00
 
 
Nem találtak bombát a Déli pályaudvaron és a Haller utcában sem
Budapesten a Haller utcában sem találtak robbanószerkezetet a tűzszerészek, ahogyan korábban a Déli pályaudvarnál sem - közölte az MTI-vel a BRFK sajtóreferense szerdán. A Haller utcában 11 óra 47 perckor fejezték be a tűzszerészek a vizsgálatot, amit azért rendeltek el, mert előzőleg a tűzoltókhoz egy ismeretlen telefonált be és azt mondta: "robbanószerkezetet helyeztünk el az APEH épülete előtt". A Déli pályaudvaron 9 óra 55 perckor leállt a vasúti forgalom, mert egy ismeretlen telefonáló bombával fenyegette meg a pályaudvart. A pályaudvart 11 óra 15 perckor nyitották meg, addig a vonatok csak a Kelenföldi pályaudvarig közlekedtek.
2009.08.05. 12:00
 
 
A Vagyontanács tagjává nevezték ki az MNV új vezérigazgatóját
Sólyom László köztársasági elnök kinevezte a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) tagjává Kamarás Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) nemrégiben kinevezett vezérigazgatóját. A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent határozat szerint a kinevezés hat évre szól, bár az MNV vezérigazgatói munkaszerződését egy évre kötötték meg. Az MNV Zrt. részvényesi jogainak gyakorlója, a pénzügyminiszter 2009. július 16. napjával nevezte ki az MNV Zrt. vezérigazgatójává Kamarás Miklóst, miután július 15-én rendkívüli felmondással menesztette a korábbi vezérigazgatót, Tátrai Miklóst.
2009.08.05. 10:56
 
 
Meghaladta az ezret az új influenza halálos áldozatainak száma
Meghaladta az ezret a világon az új influenza halálos áldozatainak a száma az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb összesítése alapján. A szervezet honlapján szerdán nyilvánosságra hozott adatok szerint a H1N1 vírus eddig 1154 ember halálát okozta, közülük 1008-an az amerikai földrészen haltak meg. A halálesetek számát tekintve a második helyen a délkelet-ázsiai térség áll, ott 65-en vesztették életüket a gyilkos kórban. Összességében 162 ezer 380 megbetegedést észleltek szerte a világon. Az amerikai kontinens e tekintetben is vezető helyet foglal el majd 100 ezer regisztrált esettel.
2009.08.05. 10:33
 
 
Berlusconi lánya elítélte apja botrányait
Barbara Berlusconit megdöbbentette, hogy apja egy fiatal modellre pazarolta figyelmét - mondta az olasz kormányfő lánya a Vanity Fair magazinnak. A 25 éves Barbara szerint a politikusoknak a magánéletben is tartaniuk kellene magukat ahhoz, amit a nyilvánosság előtt prédikálnak - szemben apja szövetségeseivel, akik azt állítják, hogy a kormányfő privát ügyei nincsenek hatással Olaszország vezető politikusának közszereplésére. Silvio Berlusconi tagadta a Noemi Letiziával folytatott viszonyról szóló híreket, amelyek azt követően kaptak szárnyra, hogy a miniszterelnök egy hatezer eurós nyaklánccal lepte meg a 18. születésnapját ünneplő lányt egy partin.
2009.08.05. 10:24
 
 
Harmadfokú árvízvédelmi készültség a Rába szentgotthárdi szakaszán
Harmadfokú árvízvédelmi készültség van érvényben a Rába szentgotthárdi szakaszán - közölte a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság igazgatója. A folyó a hajnali órákban 419 centiméteres vízállásnál tetőzött, ami csaknem egy méterrel kevesebb, mint a júliusi árvíznél mért maximális szint - mondta. Az igazgató tájékoztatása szerint vízátfolyások miatt le kellett zárni a Rátót-Rábagyarmat, a Csörötnek-Rönök és a Csörötnek-Vasszentmihály közötti utat, valamint a nap során sor kerülhet a Csákánydoroszló és Ivánc közötti út lezárására is.
2009.08.05. 10:00
 
 
F1: Massa elhagyhatta a brazíliai kórházat
Egy nap után elhagyhatta a Sao Pauló-i Albert Einstein kórházat Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén sérült meg súlyosan. A 28 esztendős Ferrari-pilóta hétfőn reggel indult el Budapestről Brazíliába, és korábban még az orvosok azt tartották valószínűnek, hogy két napig tartják majd megfigyelés alatt, ám az elvégzett vizsgálatok eredményei alapján korábban elengedték. Dino Altman, Massa orvosa elmondta, minden eredmény azt mutatja, hogy a pilótának nincs szüksége újabb operációra, csak sokat kell pihennie.
2009.08.05. 09:05
 
 
Megtépázta a vihar a Szentendrei-sziget több települését
A Szentendrei-sziget több települését is megtépázta a kedd éjszakai vihar; Pócsmegyeren nincs áram és víz, vízátfolyások miatt utak járhatatlanok, Tahitótfalut elöntötte a szennyvíz - közölte a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság főosztályvezetője. Dobson Tibor tájékoztatása szerint a Pest megyei tűzoltók egész éjszaka szivattyúztak, kidőlt fákat távolítottak el az utakról, de a csatornázási művek szakemberei is dolgoztak. Tahitótfaluban a hegyről lezúduló víz és iszapos törmelék eltömítette a csatornákat, ezért a szennyvíz elárasztotta a települést. Pócsmegyeren vízátfolyások miatt több út járhatatlan, és emiatt sem a vízművek szakemberei, sem a tűzoltók nem tudják felszámolni a károkat, mintegy ötezer ember víz és áram nélkül maradt.
2009.08.05. 09:00
 
 
Letette a hivatali esküt Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök
Letette a hivatali esküt szerdán a teheráni parlamentben Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök. A szertartás, amelyen több ellenzéki vezető és mérsékelt képviselő nem vett részt, a Koránból való idézetek felolvasásával kezdődött, majd a második hivatali időszakra beiktatott elnök ünnepélyes esküt tett, hogy megóvja a perzsa állam alkotmányát és határait. Az ünnepi aktust Ali Laridzsáni parlamenti elnök vezette. A törvényhozás épületéhez rendőrök százait, köztük elitalakulatokat vezényeltek, amelyek könnygáz gránátokkal oszlatták az épületnél kezdődött tüntetést. Szemtanúk szerint Muszavi vesztes elnökjelölt több száz híve gyűlt össze, hogy tiltakozzon a szerintük csalással hatalomra került elnök beiktatása ellen.
2009.08.05. 08:47
 
 
Az űrben kísérleteznek egy magyar cég termékeivel
A miskolci Admatis Kft. az első olyan magyar társaság, amelynek termékével a világűrben is kísérleteznek - írta az Észak-Magyarország szerdán. Az Admatis egy kutatásával, valamint több, általa kifejlesztett és gyártott alkatrésszel kísérleteznek majd a világűrben, a cél lefilmezni egy bizonyos habosítási folyamatot a súlytalanság körülményei között - olvasható a Borsod megyében megjelenő napilapban. A cikk megemlíti, hogy az Admatis korábbi űrtechnikai tapasztalatai birtokában pályázott és nyert arra, hogy a Sentinel-2 műhold multispektrális berendezésének 16 alkatrészét megtervezze, legyártsa és szállítsa.
2009.08.05. 08:36
 
 
Phenjan feltételek nélkül engedte szabadon az amerikai újságírókat
Elutazott szerdán Észak-Koreából Bill Clinton; szóvivőjének közlése szerint vele van az a két amerikai újságíró is, akiket négy hónapja vettek őrizetbe az észak-koreai hatóságok, és akiknek az elengedését a volt amerikai elnöknek előző nap sikerült elérnie a phenjani vezetésnél. Amerikai források szerint az észak-koreai kormány nem támasztott feltételt a két amerikai újságíró szabadon engedéséhez, vagyis azt nem kötötte össze a nukleáris programjáról folyamatban lévő nemzetközi tárgyalásokkal. Matt McKenna tájékoztatása szerint Clintont és kíséretét szállító repülőgép útban van Los Angeles felé. A gép idő közben Japánban egy amerikai támaszponton leszállt üzemanyag-felvétel miatt. A két szabadult újságíró kitűnő egészségi állapotnak örvend.
2009.08.05. 08:15
 
 
Új borkategória-megjelölések lesznek a boroscímkéken
Új borkategória- megjelöléseket kell alkalmazni a magyar borokon augusztustól, a palackban lévő bor minőségéről a földrajzi jelzés helyett ezentúl az ad eligazítást, hogy egy-egy címkén milyen tradicionális megnevezések szerepelnek. Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára az MTI-nek elmondta: az új kategóriákat, amelyek a fogyasztók jobb, egyszerűbb és átláthatóbb tájékoztatását szolgálják, az európai uniós borpiaci reform második szakaszának hatályba lépésével vezették be Magyarországon. Bevezetik az oltalom alatt álló eredet-megjelöléses borkategóriát, amelybe tartozhat a védett eredetű bor, továbbá a meghatározott termőhelyről származó bor is.
2009.08.05. 07:25
 
 
Több mint kétszázan virrasztottak éjjel Kislétán
Több mint kétszázan vettek részt a hétfőn meggyilkolt 45 éves asszony emlékének tiszteletére megtartott békés virrasztáson kedden este Kislétán - jelentette az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója. Az este fél kilenckor kezdődött virrasztásra Nyírbogátról, Máriapócsról és Nyírbátorból is érkeztek rokonok, ismerősök, akik csendben, gyertyákat meggyújtva emlékeznek a megölt asszonyra. Az összegyűlt romák a ház előtt, és az udvaron csendesen beszélgettek, a házban inkább csak a szűkebb család tartózkodott. Az esemény békésen zajlott, a rendőrség folyamatosan járőrözött a környéken.
2009.08.05. 07:07
 
 
Szabadon engedi Észak-Korea az amerikai újságírókat
Kim Dzsong Il észak-koreai vezető kedden méltányosságból megkegyelmezett az Észak-Koreában bebörtönzött két amerikai újságírónak. A KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség jelentése szerint "Kim Dzsong Il, a Nemzetvédelmi Bizottság elnökeként kivételes kegyelemben részesítette" a két újságírót, akit júniusban ítéltek 12 év kényszermunkára illegális határátlépésért és "ellenséges tevékenységért". Az észak-koreai vezető utasítást adott az amerikai-koreai Euna Lee és az amerikai-kínai Laura Ling szabadlábra helyezésére. Ennek időpontja az első jelentésekből nem derül ki.
2009.08.04. 21:55
 
 
Narancsszínű riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat az ország keleti felére
Narancsszínű riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország keleti felére kedden, így ott bárhol előfordulhat heves zivatar, intenzív csapadék, erős vihar és jégeső. A széllökések sebessége meghaladhatja a 90 kilométer/órát is. Egyes helyeken az erős viharokban két centiméteres jégdarabok is eshetnek. Azokon a területeken, ahol felhőszakadás lehet, rövid idő alatt 50 milliméternél nagyobb mennyiségű eső is előfordulhat.
2009.08.04. 21:30
 
 
Az MSZP november végén nevezi meg kormányfőjelöltjét
Az MSZP november végére, december elejére tervezett kongresszusán nevezi meg miniszterelnök-jelöltjét - közölte Lendvai Ildikó pártelnök az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében. A szocialisták ezen a kongresszuson fogadják majd el programjukat egy politikai, szakmai és társadalmi vitasorozat végén. E program képviseletére nevezik majd meg kormányfőjelöltjüket, és ennek alapján indítják el kampányukat is - áll a dokumentumban. Az MSZP meggyőződése szerint a tisztességes pártok a programjukkal kampányolnak és a programjuk képviseletére választanak miniszterelnök-jelöltet - írta a pártelnök.
2009.08.04. 21:00
 
 
Bujtor Istvánt kórházban kezelik, állapota súlyos
Bujtor Istvánt, a veszprémi Petőfi Színház igazgatóját néhány napja a veszprémi kórházban kezelik, állapota súlyos - tudta meg az MTI kedden. A 67 éves színidirektor állapotáról sem a család, sem a kórház, sem a színház, sem pedig az intézményt fenntartó Veszprém Megyei Közgyűlés vezetése nem kívánt nyilatkozni. Talabér Márta, a megyei közgyűlés alelnöke annyit közölt az MTI-vel, hogy a család szerdán közleményt fog kiadni Bujtor István egészségi állapotáról.
2009.08.04. 20:45
 
 
Xabi Alonso a Real Madridhoz szerződött
Xabi Alonso, a Liverpool spanyol labdarúgója a Real Madridnál folytatja pályafutását. Ezt az angol Premier League-ben szereplő klub közölte kedden. A csapat a megállapodás részleteit nem hozta nyilvánosságra. Spanyol lapértesülések szerint a válogatott középpályás négy évre ír alá a fővárosi elitklubhoz, amely harmincmillió eurót fizet érte. Alonso szerdán orvosi vizsgálaton esik át. A spanyol futballista már a Real Madrid nyolcadik igazolása lesz a nyári szezonban: eddig Kakát, Cristiano Ronaldót, Karim Benzemát, Raul Albiolt, Alvaro Negredót, Álvaro Arbeolát és Esteban Granerót szerezte meg az egyesület.
2009.08.04. 20:20
 
 
Ligakupa: fölényes ferencvárosi győzelem Nyíregyháza ellen
A Ferencváros hazai környezetben, többek között Rósa Dénes három góljával fölényesen nyert a Nyíregyháza ellen a labdarúgó Ligakupa A csoportjának harmadik fordulójában, kedden. Eredmény: Ferencváros-Nyíregyháza Spartacus 4-0.
2009.08.04. 20:10
 
 
A romák elleni támadások ügyében eddig ezren kerültek a rendőrség látókörébe
A romák ellen elkövetett bűncselekményekkel összefüggésben már ezren kerültek a rendőrség látókörébe "fegyverek és lőszerek tekintetében", közülük a nyomozó hatóság több százat ellenőrzött - közölte kedden a rendőrség a honlapján. A tájékoztatás szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) továbbra is nagy erőkkel folytatja a kilenc helyszínhez köthető nyomozást emberölés és emberölés kísérlete miatt. A bűncselekményeknek eddig 55 sértettje van, közülük hatan haltak meg: egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő Nagycsécsen, egy gyermekét védelmező édesapa és kisfia Tatárszentgyörgyön, egy munkába igyekvő férfi Tiszalökön és egy 45 éves gyermekét egyedül nevelő édesanya Kislétán.
2009.08.04. 20:00
 
 
Mobiltelefonos vonatjegyvásárlást ígér az év végére a MÁV-START
Mobiltelefon-egyenleg terhére történő vasúti menetjegy-vásárlást biztosító rendszer kiépítésére kezdeményezett közbeszerzési eljárást a MÁV-START Zrt. A társaság az MTI-hez pénteken eljutatott közleményében hangsúlyozza: a már működő e-Ticket rendszeren belüli fejlesztéssel az utasok telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is választhatnak menetjegyet, várhatóan az év végétől. A vásárlást a MÁVDIREKT helyi tarifával hívható telefonszámának tárcsázása után az ügyfélszolgálat munkatársai bonyolítják majd le. Az utasok egy 10 számjegyből álló kódot kapnak a hívás befejeztével, amelyet a pályaudvarokon elhelyezett menetjegy automatákba kell beütniük a jegy megszerzéséhez - ismerteti a rendszert a cég.
2009.08.04. 19:40
 
 
Hillary Clinton kenyai látogatásával afrikai körutat kezdett
Hillary Clinton amerikai külügyminiszter kedden afrikai körutat kezdett Nairobiban. A tizenegy napos turné célja az amerikai-afrikai kapcsolatok szorosabbra fűzése és a szomáliai helyzet stabilizálása. Clinton kedden érkezett meg a nairobi Jomo Kenyatta repülőtérre és szerdán kezdi meg tárgyalásait Barack Obama amerikai elnök apjának hazájában. Tárgyal Mwai Kibaki elnökkel és Raila Odinga miniszterelnökkel is. Clinton támogatásáról biztosítja a nemrégiben konfliktusok sújtotta három országot - Angolát, a Kongói Demokratikus Köztársaságot és Libériát -, majd a Zöldfoki-szigeteken fejezi be körútját.
2009.08.04. 19:30
 
 
MLSZ: egymillió forintos büntetés az FTC-nek
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága szurkolói rendbontások miatt összesen egymillió forintra büntette meg a Ferencvárosi TC-t. A testület a Hertha BSC-vel vívott barátságos mérkőzésen történt rendbontások miatt 500 ezer forint befizetésére kötelezte a fővárosi klubot, melynek további félmilliót a Zalaegerszeg elleni bajnoki találkozón tapasztalt rendzavarásért kell fizetnie. A barátságos mérkőzésen történtekért további büntetésként az FTC következő két barátságos nemzetközi edzőmeccsét zárt kapuk mögött köteles megrendezni. A bajnoki összecsapással kapcsolatban egy NB I-es hazai találkozó zárt kapuk mögötti lebonyolítását szabta ki a bizottság, azonban ezt szeptember 30-ig felfüggesztette.
2009.08.04. 19:05
 
 
MSZP: Demeter pártpolitikai érdekből támadja a titkosszolgálatokat
Az MSZP szerint a Demeter Ervin, az Orbán-kormány volt titokminisztere pártpolitikai érdekből támadja a titkosszolgálatokat. A kormánypárt frakciója azt követően adott ki közleményt, hogy a fideszes politikus kedden azt mondta: számos jel utal arra, hogy a titkosszolgálatok információt gyűjtenek a "politika egész közeli részéről". Az MSZP közleményében Nyakó István szóvivő úgy vélte, azzal, hogy Demeter rágalmaz, az országnak okoz károkat. Mint írta, nincs semmilyen összefüggés a posztjáról szeptember közepén távozó Ficsor Ádám titokminisztersége és az MSZP-ben betöltendő tisztsége között. Ficsor egyik törekvése az volt, hogy miniszterként mentesítse a politikától a titkosszolgálatokat - tette hozzá Nyakó.
2009.08.04. 19:00
 
 
Már csak a lottó főnyeremény segíthet egy olasz kisvároson
Kifogyott a pénz egy olasz kisváros kasszájából, s a pénzhiány olyannyira komoly, hogy a helyiek már csak Fortuna kegyeiben reménykednek. Basilio Ridolfo, a szicíliai Ficarra polgármestere úgy döntött, hogy a városvezetés támogatásával megjátssza a jackpotot az olasz lottón, amelynek halmozott főnyereménye mára elérte a csillagászati 115.900.000 eurót (közel 31 milliárd forint). Hogy a játék viszonylag "nagyban mehessen", összehívta a képviselőtestületet, és megszavaztatta őket arról, hogy szerényke tanácsosi tiszteletdíjukból adományozzanak személyenként 115 eurót a nemes célra. Hosszas tanakodás után Ficarra az 1, 3, 5, 8, 17, 25, 52 és 70 számokat játszotta meg a főterén lévő trafikban.
2009.08.04. 18:30
 
 
Az új panelprogramra 14-15 milliárd forint jut
A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) 14-15 milliárd forintot tervez a panel épületek korszerűsítésére fordítani az eddigi, összesen 28,2 milliárd forintos, a szén-dioxid-kvóták eladásából származó összegből - mondta Szabó Imre környezetvédelmi miniszter Budapesten. Hangsúlyozta: a kvótaeladásokból feltöltött Zöld Beruházási Rendszer (ZBR) "felülről nyitott" keret, mivel a további értékesítésekkel újabb összegek érkezhetnek a kasszába. A ZBR forrásaiból finanszírozott Klímabarát Otthon panel alprogramja a korábbi panelprogramokat váltja fel, ugyanakkor azoktól eltérően "mérhető és garantált" szén-dioxid-kibocsátás csökkentést eredményez, javítva ezzel Magyarország kvótapiaci pozícióit - mutatott rá.
2009.08.04. 18:00
 
 
F1: fellebbezett a spanyol szövetség a Renault ügyében
A Spanyol Királyi Automobil Szövetség (RFEA) fellebbezett a nemzetközi szövetség (FIA) illetékes bizottságánál a Forma-1-es Renault eltiltásának ügyében. Az RFEA arra kérte a FIA fellebbviteli bíróságát, hogy törölje az "aránytalanul súlyos" eltiltást, s így a hazai kedvenc Fernando Alonso indulhasson az augusztus 23-án esedékes Európa Nagydíjon, Valenciában. A spanyolok többek között azt írták, hogy a pilóta a rádiófelvételek tanúsága szerint előbb arra gondolt, hogy "normál" defektről van szó, azonnal értesítette a csapatát, így nem indokolt, hogy megbüntessék.
2009.08.04. 17:45
 
 
Felszállt a szentendrei skanzenvonatra az ötvenezredik utas
Alig négy hónappal a szentendrei skanzenvonat üzembe helyezése után kedd délelőtt jegyet váltott az ötvenezredik utas - értesült az MTI a szentendrei skanzen kommunikációs tanácsadójától. A szerencsés vendég harmadmagával érkezett Ausztriából. Takách Zsuzsanna elmondta, hogy a szabadtéri múzeum bejárataként is funkcionáló pénztárnál augusztus 4-én állították ki az 50 ezres sorszámot viselő díszes vonatjegyet Nemes László részére. Az osztrák Köflachból érkezett férfi nagyon meglepődött hirtelen jött szerencséjén.
2009.08.04. 17:40
 
 
Visszavonta a Balla Irma-gyilkosságban tett beismerő vallomását D. Lajos
Visszavonta a Balla Irma-gyilkosság kapcsán tett beismerő vallomását D. Lajos, aki a bűncselekményt megelőzően segédmunkásként dolgozott az asszony háza melletti építkezésen; az ügy vádlottja továbbra is az áldozat fia, S. Sándor - tudta meg a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség szóvivőjétől az MTI. Jónáné Pocsai Edit főügyész-helyettes pénteken azt közölte, hogy ügyész és rendőr együtt hallgatta ki a debreceni D. Lajost, aki beismerte: ő ölte meg Balla Irmát. A férfi időközben visszavonta a vallomását, így az eljárásban az nem vehető figyelembe. D. Lajos egyébként több meghallgatás során többféle nyilatkozatot tett a Balla-ügyben - jegyezte meg a bírósági szóvivő.
2009.08.04. 17:06
 
 
Kislétai gyilkosság: ingyenesen hívható számon várják a bejelentéseket
A rendőrség az ingyenesen hívható 06-80-201-303 zöld számon várja a romák sérelmére elkövetett támadásokkal kapcsolatos bejelentéseket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden az MTI-vel. Az országos rendőrfőkapitány hétfőn a romák sérelmére elkövetett bűncselekmény-sorozattal összefüggésben nettó 100 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki. A közlemény szerint a rendőrség számít a lakosság segítségére a súlyos bűncselekmények elkövetőjének, elkövetőinek azonosításában. "Fontos, hogy a polgárok akár a legapróbb információval is segítsék a nyomozást, ezért a fenti, külön ennek a bűncselekmény sorozatnak a felderítésére létrehozott zöld számon, ingyenesen tehetik meg bejelentéseiket" - tették hozzá.
2009.08.04. 17:00
 
 
F1: Schumacher három kilót fogyott, gőzerővel készül a visszatérésre
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher már leadott néhány kilót, olyan hatalmas erőbedobással készül visszatérésére, miután helyettesítenie kell a Ferrarinál a Magyar Nagydíjon súlyos fejsérülést szenvedett brazil Felipe Massát. "Száz százalékig arra koncentrálok, hogy felkészüljek a bevetésre" - írta a 40 esztendős német sztár saját honlapján, kedden. - "Három kilót már leadtam, de az izmaimat még erősítenem kell. A nyakam egyelőre még érzékenyen reagál a megterhelésre, de az edzés ettől eltekintve remekül megy." Schumacher az augusztus 23-i, valenciai Európa Nagydíjon vezeti majd a Ferrarit.
2009.08.04. 16:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010[2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista