2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Medián: visszaesett a miniszterelnök népszerűsége
A júniusi szintre esett vissza Bajnai Gordon miniszterelnök népszerűsége, de 47-ről 57 százalékra nőtt azok aránya, akik szerint a Bajnai-kormány a parlamenti ciklus végéig hivatalban marad - állapította meg a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet kutatása, amelynek eredményét a hvg.hu tette közzé kedden. Az augusztus 7-e és 11-e között készített felmérésből kiderül, hogy szinte minden politikus népszerűsége csökkent valamelyest, de a sorrend nem változott: Sólyom László köztársasági elnök áll az élen, majd a Fidesz-vezérkar foglalja el a népszerűségi lista következő hét helyét. A miniszterelnök népszerűsége a júliusi emelkedés után a júniusi szintre, 17 százalékra esett vissza.
2009.08.18. 19:05
 
 
Az ír "nem" tábor megindította kampányát a lisszaboni reformszerződésről
Megkezdték kedden népszavazási kampányukat az Európai Unió reformszerződését elutasító ír politikai mozgalmak. Az írek október másodikán járulnak az urnákhoz, hogy ismét szavazzanak az Európai Unió intézményi reformjait tartalmazó Lisszaboni Szerződésről, amelyet 2008-ban egy alkalommal már leszavaztak. Mindkét tábor, az ellene és mellette érvelők egyaránt az ország több sebből vérző gazdasági életét használják fel ügyük alátámasztására. A "nem" tábor kampányát azzal indította el kedden, hogy szerinte a szerződés nyomán a munkások életkörülményei romlanak, és az állam kiadásainak további lefaragására kényszerül majd, korlátozva például a közszolgáltatások körét.
2009.08.18. 19:04
 
 
Céline Dion ismét terhes
Céline Dion kanadai szupersztár ismét terhes - az énekesnő jövő májusban ad életet második gyermekének. A 41 éves énekesnőnek és férjének, René Angelil zenei producernek már van egy 8 éves fia. A The Journal de Montreal szerint az énekesnő egy New York-i klinikán esett át mesterséges megtermékenyítésen, ám Céline Dion honlapján nem tesz említést a terhességről. Céline Dion a világ egyik legsikeresebb énekesnője tavaly, a nyolc év óta első világkörüli turnéjának bevételei 325 millió dollárt (több mint 45 milliárd forintot) tettek ki.
2009.08.18. 18:52
 
 
Németországban 14 milliárd euróba kerül a rövidített munkaidő
Összesen 14 milliárd euróba kerül Németországban idén a rövidített munkaidő intézménye, amelynek révén több mint 1 millió ember menekül meg az állástalanságtól. A terheket a három szereplő, a munkaadó, a munkavállaló és az állam viseli közösen. A cégek ugyan kisebb fizetést utalnak ki a dolgozóknak, de állniuk kell a foglalkoztatás járulékos költségeit és a béren kívüli juttatásokat. Mindez a német munkaerőpiac- és foglalkozáskutató intézet (IAB) új felmérése szerint az év egészében 5 milliárd eurós kiadást jelent. A német állam várhatóan 6 milliárd eurót fordít idén az érintett dolgozók kieső fizetésének pótlására. Gyereket nevelő munkavállaló esetében az elmaradó javadalmazás 67 százaléka, máskülönben 60 százalék jár.
2009.08.18. 18:21
 
 
Nagy erőkkel készül augusztus 20-ra a mentőszolgálat
Nagy erőkkel - mintegy 50 mentőegységgel és 150 mentődolgozó bevonásával - készül az államalapítás ünnepére az Országos Mentőszolgálat - közölte Győrfi Pál, a mentők szóvivője kedden. Az augusztus 20-i fővárosi rendezvényekre - az előre kidolgozott, és egyeztetett mentési terv szerint - két motorkerékpáros elsősegélynyújtót, valamint két, egyenként akár száz sérült ellátására is alkalmas, rendkívüli helyzetekben bevethető baleseti egységet is kivezényelnek. A rohamkocsik pedig a rendezvények meghatározott pontjain, így például a Kossuth téren, a Red Bull Air Race egész napos Duna-parti programján, a Batthyány téren és a tűzijáték körzetében lesznek megtalálhatók.
2009.08.18. 18:12
 
 
Elbocsátotta a BKV Hagyó Miklós szóvivőjét
Miután a sajtó megtudta és kedden nyilvánosságra hozta, hogy a BKV-t felügyelő Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes (MSZP) szóvivőjét a BKV alkalmazza főállásban, a fővárosi közlekedési vállalat vezérigazgatója bejelentette, rendes felmondással megszüntették a szóvivő munkaviszonyát. Kocsis István ismételten azt hangsúlyozta, hogy neki semmi felelőssége nincs a cégnél fizetett vezetői végkielégítések ügyében. Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke Hagyó Miklóst vette védelmébe, mondván nem látja milyen felelősség terhelhetné a szocialista politikust.
2009.08.18. 18:00
 
 
Programok a fővárosban augusztus 20-án
Óriási vízi színpad, kenyérfesztivál és az Ország Tortájának bemutatása mellett katonazenekarok felvonulása, ünnepélyes tisztavatás, haditechnikai bemutató és tűzijáték is várja az érdeklődőket augusztus 20-án csütörtökön a Kossuth téren, a Duna-parton és a Hősök terén rendezett központi ünnepségen a fővárosban. A programsorozat már szerdán este megkezdődik: a Kossuth téren 21 órakor történelmi rockoperára várják a közönséget. A Szent István - Egy ország születése című előadásban - zenéjét Czomba Imre, koreográfiáját Román Sándor jegyzi - mások mellett Egyházi Géza, Fonyó Barbara és Puskás Péter lép színpadra.
2009.08.18. 17:55
 
 
Forma-1: Schumacher ott lesz Valenciában
Bár korábbi nyaksérülése miatt nem tudja helyettesíteni a Forma-1-es Ferrarinál a Magyar Nagydíj időmérőjén fejsérülést szenvedett Felipe Massát, Michael Schumacher mégis ott lesz vasárnap a valenciai futamon. A hétszeres világbajnok a maranellói istálló kérésére, a tesztpilóta Luca Badoer tanácsadójaként vesz részt az Európa Nagydíjon. A 38 éves olasz versenyző 1999-ben indult legutóbbi, 49. F1-es viadalán. A 2006-ban visszavonult Schumacher július 29-én közölte, hogy beszáll a Ferrariba a brazil Massa pótlására, ám egy hete bejelentette: a februári motorbalesetben megsérült nyaka nem bírja a terhelést.
2009.08.18. 17:33
 
 
Szerdán befejeződik a nagykörúti villamospálya felújítása
Szerdán befejeződik Budapesten a nagykörúti villamospálya felújítása, így augusztus 20-án üzemkezdettől a tervek szerint újra teljes vonalon járhatnak a 4-es és a 6-os villamosok - közölte Kocsis István, a BKV vezérigazgatója kedden sajtótájékoztatón, a Moszkva téren. A felújítás 19 napja alatt a villamosok autóbuszos pótlása szinte hibátlanul valósult meg - mondta a vezérigazgató. Hozzátette: csütörtökön az ünnepi tűzijáték után a BKV csúcsidőszaki sűrűséggel közlekedteti minden járatát, így a nagykörúton járó Combinókat is. Péntek hajnaltól pedig - amikortól lezárják a Margit hidat az autósok elől - sűrítik a 2-es metró és egyes villamosjáratok forgalmát.
2009.08.18. 17:00
 
 
Kocsis István szerint a felelőssége "zéró" a végkielégítések ügyében
Kocsis István szerint az ő felelőssége "zéró" a BKV-nál kifizetett sokmilliós végkielégítések ügyében. Kocsis István kérdésre válaszolva a végkielégítési ügyekkel kapcsolatban azt mondta: arra kell koncentrálnia a BKV-nak és a tulajdonos fővárosnak, hogy fejlesszék a céget és "elzárják a pénzcsapokat" akkor is, ha az átalakítások "fájdalommal járnak". Arra a kérdésre, van-e személy szerint neki, illetve a felügyelőbizottságnak (fb) vagy az igazgatóságnak bármilyen felelőssége a végkielégítési ügyekben, Kocsis István úgy válaszolt: az ő felelőssége "zéró", a közelében sem volt a BKV-nak, amikor kifizették Szalainé Szilágyi Eleonóra százmilliós végkielégítését.
2009.08.18. 16:43
 
 
A "titkos" utazók is elégedettek a ferihegyi szolgáltatásokkal
"Titkos utazó" módszerrel, valamint az utasok kikérdezésével minősíti rendszeresen a repülőterek, közöttük a ferihegyi szolgáltatásait is az ACI (Airport Council International); a legutóbbi felmérés szerint a Budapest Airport szolgáltatásaival elégedettek az utasok, sőt néhány területen javult is a színvonal - derül ki az ASQ (Airport Service Quality) elnevezésű vizsgálat eredményeiből. A BA egyes területei - a reptéren zajló építkezés ellenére is - átlagosan 3,6-3,8 pontot kaptak az 5-ös skálán. A reptér-üzemeltető kedden hangsúlyozza: a felmérés szerint érezhetően javult az elmúlt években a biztonsági ellenőrzés hatékonysága és a biztonsági személyzet udvariassága is.
2009.08.18. 16:28
 
 
Demszky átlátható viszonyokat akar a BKV-nál
Teljesen új gyakorlatra, átlátható viszonyokra van szükség a BKV irányításában, ellenőrzésében a cég működőképességének fenntartása érdekében - jelentette ki Demszky Gábor a BKV-s végkielégítési botrány kapcsán általa kezdeményezett keddi frakcióközi egyeztetést követő tájékoztatóján. A főpolgármester elmondta, hogy az egyeztetésen nem kapott támogatást az az indítványa, miszerint hívják vissza a BKV igazgatóságának és felügyelőbizottságának tagjait. Csak az SZDSZ támogatta ezt. Azzal a szocialista kezdeményezéssel nem ért egyet a főpolgármester, hogy a városüzemeltetési terület egy szelete, a BKV felügyelete a szocialista Hagyó Miklóstól Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyetteshez kerüljön át.
2009.08.18. 16:00
 
 
A hűtlenség ára
Pénzben kiszámítható ára volt a hűtlenségnek egy brit üzletember esetében, aki minden félrelépése után bűnbánóan egy-egy értékes ékszerrel ajándékozta meg megcsalt feleségét. A 26 évnyi házasság során Elizabeth Charlton ékszergyűjteménye ily módon 43 értékes darabbal gyarapodott. Robert Charltonnak a félrelépések majd 300 ezer fontba (95,5 millió forintba) kerültek - derült ki a minapi árverés során, amikor a bűnbánat vezérelte ékszerek kalapács alá kerültek. Robert Charlton lánya árvereztette el a 43 ékszert, miután a családtagok közül senki sem kívánta elfogadni a "bűnbánati" darabokat. Elizabeth többi ékszerét viszont a család megtartotta.
2009.08.18. 15:18
 
 
Menesztették Horváth Évát, Hagyó Miklós szóvivőjét a BKV-tól
Menesztették a BKV-tól kedden Horváth Évát, aki amellett, hogy Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes szóvivője, a közlekedési cégnél is alkalmazásban állt. A múlt héten Kocsis István, a BKV vezérigazgatója vizsgálatot rendelt el ez ügyben, s ezután kedden - rendes felmondással - megszűnt Horváth Éva munkaviszonya. Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója azt közölte: Horváth Évát munkatársként nem látta a BKV-nál, és az MTI érdeklődésére annyit tett hozzá, hogy Regőczi Miklós, a már korábban menesztett vezérigazgató-helyettes kötött Hagyó Miklós szóvivőjével szerződést még 2007 elején. Horváth Éva végkielégítést nem kapott.
2009.08.18. 15:14
 
 
Nem tarthat avatást az új Magyar Gárda Mozgalom szombaton
A bíróság szerint a jogerősen feloszlatott Magyar Gárda szombatra tervezett ünnepélyes eskütétele önmagában közrendbe ütközőnek minősíthető, ezért ha az új Magyar Gárda mozgalom tagjai megjelennek a helyszínen, a rendőrség a jogszabályok adta keretek között fel fog lépni - közölte a BRFK kedden. Augusztus 10-én egy magánszemély bejelentette a rendőrségnek, hogy augusztus 22-én a Hősök terén az új Magyar Gárda mozgalom tagjainak ünnepélyes eskütételére kerül sor. A rendezvény megtartását Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány megtiltotta a gyülekezésről szóló törvényben kapott felhatalmazás, valamint az alkotmány, a polgári és politikai jogok nemzetközi egységokmánya és a római egyezmény alapján.
2009.08.18. 15:10
 
 
20,6 százalékos a munkanélküliségi ráta Észak-Magyarországon
Egy hónap alatt csaknem másfélezerrel nőtt a regisztrált munkanélküliek száma az észak-magyarországi régióban, számuk július végén meghaladta a 106 ezret. A nyilvántartott álláskeresők alapján számított, a gazdaságilag aktív népességhez viszonyított munkanélküliségi ráta 20,6 százalék volt a regionális munkaügyi központ adatai szerint. Az országos mutató 12,7 ugyanebben az időszakban százalékos volt. A régió fokozottan hátrányos munka-erőpiaci helyzetét jelzi, hogy Borsod hosszú hónapok óta a második, Nógrád pedig a harmadik a legmagasabb munkanélküliségi mutatóval rendelkező megyék sorában, a Heves megyei átlag is 3 százalékponttal magasabb az országos átlagnál.
2009.08.18. 14:36
 
50 bázispontos kamatcsökkentés várható
A Reuters elemzői felmérése szerint a monetáris tanács 50 bázisponttal 8,0 százalékra csökkenti a jelenlegi 8,5 százalékos jegybanki alapkamatot jövő hétfőn. Az MTI-hez kedden eljuttatott összesítés szerint most 19 elemző gondolja úgy, hogy a jegybank a júliusi 100 bázispont után augusztusban további 50 bázisponttal mérsékli az irányadó rátát, 4 elemző tartást vár. A szakértők 2009 végére 7,5 százalékos, 2010 végére 6,0 százalékos alapkamatot jeleztek előre.
2009.08.18. 14:32
 
 
Áfa-csalás elleni összefogás az EU -ban
Az áfa-csalás elleni küzdelem jegyében az adóhatóságok közötti hatékonyabb együttműködést célzó javaslatokat fogadott el kedden az Európai Bizottság. Az Európai Bizottság arra törekszik, hogy rendeletmódosítással kiterjessze és megerősítse az adóhatóságok közötti információcsere jogszabályi kereteit, mivel az áfa-csalások miatt becslések szerint az uniós tagállamok mintegy 60 milliárd euró adóbevételtől esnek el. A javaslat egyik pillére az úgynevezett Eurofisc jogalapjának megteremtése: ez a kezdeményezés a tagállami adóhatóságok közötti operatív, gyors reagálású együttműködési rendszert kíván létrehozni.
2009.08.18. 14:24
 
Az elemzők további 50 bázispontos kamatcsökkentést várnak
A monetáris tanács 8,0 százalékra csökkenti a jövő hétfőn a jelenlegi 8,5 százalékos jegybanki alapkamatot a Reuters elemzői felmérése szerint. Az MTI-hez kedden eljuttatott felmérésben 2009 végére 7,5 százalékos, 2010 végére 6,0 százalékos alapkamatot mutat az elemzői konszenzus. Augusztusra 5,5 százalékos, 2009. végére 7,0 százalékos 12 havi inflációt várnak az elemzők, 2010 decemberére ugyanakkor már 2,7 százalékra eshet le a 12 havi infláció. A GDP idén 6,3 százalékkal, jövőre 0,35 százalékkal csökken az elemzők szerint.
2009.08.18. 13:55
 
 
A Balaton vízminősége a kánikula ellenére is kitűnő
A Balaton vízminősége az utóbbi hetek kánikulai időjárása ellenére továbbra is kitűnő - derül ki a Magyar Tudományos Akadémia Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének legfrissebb, augusztusi jelentéséből. A jelentés szerint a Tihanyi-félszigettől keletre a vízben nagyon kevés a lebegő algák mennyisége, az a-klorofill koncentrációja literenként mindössze 2 mikrogramm. A félszigettől nyugatra, Balatonföldvártól-Keszthelyig ennek tízszerese az algák mennyisége: az a-klorofill literenkénti koncentrációja 20-21 mikrogramm. "Ez a magasabb érték is azonban jó vízminőséget jelent, mert a megengedhető mennyiség ennek több mint háromszorosa" - hangsúlyozza a közlemény.
2009.08.18. 13:55
 
 
A gyerekek már háromévesen olyan erősen harapnak, mint a kutyák
A kisgyerekek már háromévesen olyan erősen tudnak harapni, mint a kutyák - derült ki egy új kutatásból, amely remények szerint hozzájárulhat ahhoz, hogy a kicsik játékai "harapásállóbbak" legyenek. A Leedsi Egyetem által végzett kutatás révén az öt év alatti korosztályban csökkenhet a játékok harapdálásából származó sérülések vagy halálesetek száma. Szakértők szerint az eszközökön látható jelzések nem megfelelőek a balesetek megelőzésére, mivel a szülők vagy nem olvassák el, vagy pedig félreértelmezik a figyelmeztetéseket - írta internetes kiadásában a The Daily Telegraph.
2009.08.18. 13:44
 
 
Több menekülő utat biztosítanak az ünnepi rendezvényekre látogatóknak
Felkészültek a tűzoltók az augusztus 20-i rendezvények biztosítására, így a nemzeti ünnepen a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság 105 tűzoltója, 15 gépjárműfecskendővel és egy tűzoltóhajóval vesz részt a két kiemelt kockázatú eseményen, a Duna fölött zajló repülőverseny és a tűzijáték biztosításában. Bérczi László alezredes, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság főosztályvezetője, aki tagja az operatív törzsnek, elmondta: a Gellért-hegy oldalát már csütörtökön "belocsolják", hogy a Citadelláról kilőtt, lehulló rakéták ne tudják meggyújtani a száraz aljnövényzetet. Megemlítette, idén sokkal több menekülő utat építenek ki a rakpartoknál, így 50 méterenként, ideiglenes lépcsőkön távozhatnak a Duna partról a látogatók.
2009.08.18. 13:30
 
 
Fidesz-KDNP: országgyűlési határozati javaslat a hitelkárosultak megsegítésére
Országgyűlési határozati javaslatot nyújt be a Fidesz-KDNP a hitelkárosultak megsegítésére - jelentette be Soltész Miklós, a frakciószövetség népjóléti kabinetjének vezetője kedden Budapesten. A Fidesz-KDNP azt javasolja többi között, hogy alkossanak megfelelő szabályozást a kilakoltatások megelőzéséért. Lehetőséget kell biztosítani arra is, hogy az adós maga értékesítse ingatlanát adott esetben legalább 6, legfeljebb 12 hónapos moratórium kitűzésével, s szabályozni kell a tartozás átütemezésének lehetőségét, feltételeit is.
2009.08.18. 12:32
 
 
Seres Mária azt kéri a képviselőktől, rendeljék el ismét a népszavazást
Az országgyűlési képviselők költségtérítéséről népszavazást kezdeményező Seres Mária nyílt levélben fordul a képviselőkhöz, azt kérve, ősszel ismét rendeljék el a népszavazást. Seres Mária keddi budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett: 605 ezren támogatták népszavazási kérdését és az Országgyűlés április közepén elrendelte a népszavazást. A képviselők azonban június 29-én törvényt hoztak és megszüntették a képviselői költségtérítést, így az Alkotmánybíróság július közepén okafogyottá nyilvánította a népszavazási kezdeményezést és az Országgyűlést új eljárásra utasította. A népszavazásról várhatóan ősszel szavaz ismét a parlament.
2009.08.18. 12:28
 
 
Szociális bizottság: törvénymódosítások kellenek a lakáshitelesek védelmében
Az átláthatóbb pénzügyi tevékenység kialakításáért és a hitellel rendelkezők védelméért további törvények módosítása és meghozatala szükséges az Országgyűlés ifjúsági, szociális és családügyi bizottsága szerint, amely erről kedden rendkívüli ülésén hozott állásfoglalást. A testület 15 kormánypárti igen és 12 tartózkodó szavazat mellett fogadta el a dokumentumot. A bizottság, amely az ülésen a lakáshitellel rendelkezők megsegítésére vonatkozó törvények és kormányintézkedések hatásairól hallgatott meg tájékoztatást, állásfoglalásában felkéri a kormányt, hogy a szükséges törvényjavaslatokat szeptember 15-ig terjessze be az Országgyűlésnek.
2009.08.18. 12:25
 
 
Csak a járművezető kamerázható be a BKV járművein
Korlátozottan kamerázhatók be a BKV közlekedési eszközei, csak a jármű vezetőjének önkéntes hozzájárulásával és kizárólag az ő munkavégzési helyén van mód kamerás megfigyelésre, az utasok kamerázása csak törvényi szintű jogalap megléte esetén lehetséges - tájékoztatta az MTI-t kedden az adatvédelmi biztos hivatala. Jóri András adatvédelmi biztos július 16-án úgy nyilatkozott: bár érzékelhető, hogy nőtt a BKV járatain az atrocitások száma, meg kell vizsgálni, hogy a BKV a jelenlegi jogi környezetben üzemeltethet-e térfigyelő kamerákat. A BKV korábban több közleményében is hangsúlyozta: munkavállalóik és az utasok biztonsága érdekében kamerával figyelnék meg a járművek utasterét.
2009.08.18. 12:15
 
 
Több mint 150 millió forint nyereséggel zárt a Sziget Fesztivál
A szponzorációs bevételek visszaesése ellenére az első számítások szerint több mint 150 millió forintos nyereséggel zárt az augusztus 12. és 17. között megrendezett Sziget Fesztivál, ami mintegy 50 százalékos növekedést jelent 2008-hoz képest - közölte az econet.hu Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A közlemény megjegyzi: némiképp csökkentette a fesztivál pozitív eredményeit, hogy az augusztus 11-én rendezett Zene a Rasszizmus ellen című programsorozat nem termelte ki a ráfordításokat.
2009.08.18. 11:40
 
 
Idén 6,5 százalékkal, jövőre 0,5 százalékkal esik a magyar gazdaság
A magyar gazdaság idén várhatóan 6,5 százalékkal, jövőre 0,5 százalékkal esik vissza, de 2011-12-ben már 3-3,5 százalékkal nő - áll a Költségvetési Tanács honlapján kedden kiadott előrejelzésben. A tanács becslése szerint a kormány idei intézkedés-csomagjának nettó hatásaként legalább 1-1,5 százalékkal emelkedhet az áruk és szolgáltatások kibocsátás szintje hosszabb távon. Amennyiben a gazdaság szereplői a lépéseket hitelesnek tekintik, akkor viszonylag gyorsan alkalmazkodnak hozzájuk, és már rövidebb távon is érvényesülhetnek a kedvező hatások.
2009.08.18. 11:18
 
 
Júliusban ismét nőtt az aktív ügyfelek száma a mobilpiacon
Az első félévben bekövetkezett 350 ezres és a júniusi 23 ezres ügyfélszám-csökkenés után júliusban 16 ezerrel nőtt a forgalmazásban résztvevő mobilügyfelek száma, miközben a három magyarországi szolgáltató ügyfélszáma érdemben nem változott - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) kedden. A közlemény szerint július végére a teljes ügyfélszám 11 millió 889 ezerről 11 millió 888 ezerre csökkent, így a három szolgáltató ügyfeleinek száma 287 ezerrel haladta meg a tizenkét hónappal korábbit. A teljes ügyfélszám alapján számítva száz főre június és július végén is 118,6 előfizetés, azaz hívásfogadásra alkalmas SIM-kártya jutott.
2009.08.18. 11:08
 
 
Az MSZP nem támogatja a BKV vezető testületeinek visszahívását
Nem értenek egyet a BKV igazgatósági és felügyelőbizottsági (fb) tagjainak visszahívásával a fővárosi szocialisták, de azt támogatják, hogy a jövőben Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes egyedül lássa el a BKV felügyeletét a szocialista Hagyó Miklós helyett - nyilatkozta Steiner Pál (MSZP) kedden. Kifejtette: az igazgatóság és az fb tagjainak visszahívását azért utasítják el, mivel ismereteik szerint egyik testület sem tárgyalt még soha a vezetők munkaszerződéséről, illetve még egyetlen vezérigazgató sem terjesztett ilyet elő.
2009.08.18. 10:57
 
 
A konzekvenciák gyors levonását sürgeti a BKV-szerződések ügyében Lendvai
Gyors vizsgálatot és a konzekvenciák sürgős levonását szorgalmazta a BKV-szerződések, sok tízmilliós végkielégítések ügyében az MSZP elnöke az MTV Nap-kelte című műsorában. "Röpüljön mindenki, akinek a dologban felelőssége van", ez az eset "rontja a közélet levegőjét" - hangoztatta Lendvai Ildikó, aki a közlekedési vállalatot felügyelő szocialista főpolgármester-helyettes kapcsán ugyanakkor azt mondta: "Nem látom Hagyó Miklós felelősségét a dologban". A szocialista pártelnök emlékeztetett arra, hogy Hagyó nyilatkozatai szerint nem tudott a kifizetésekről, az erkölcsi-politikai felelősség pedig azé, aki tudott, vagy tudhatott azokról, és nem tett semmit.
2009.08.18. 10:12
 
 
BL-selejtező: a főtáblás szereplésért küzd a Debrecen szerdán
A Debrecen labdarúgócsapata szerdán a bolgár Levszki Szófiával találkozik a Bajnokok Ligája-selejtező 4., már a főtábláért kiírt utolsó fordulójának első mérkőzésén. A magyar bajnok jó előjelekkel készül a találkozóra, hiszen pénteken hazai környezetben 2-1-re nyert a Haladás ellen. Győzelemmel hangolt a találkozóra a Levszki is, a fővárosiak 2-0-ra diadalmaskodtak a Minyor Pernik otthonában. A szerdai, szófiai találkozó visszavágóját augusztus 25-én, a Puskás Ferenc Stadionban játsszák, a párharc győztese bejut a BL csoportküzdelmeibe.
2009.08.18. 10:02
 
 
Szobrot kapott az új influenza első fertőzöttje Mexikóban
Szobrot kapott Mexikóban az a kisfiú, akit az új influenza első fertőzöttjének tekintenek. Az ötéves Edgar Hernandez Hernandez szobrát az ország keleti felében, La Gloria faluban állították fel. Az élethű alkotás a Nino cero (Nulladik kisfiú) címet viseli, és az a diadalt jelképezi, amellyel a kis beteg legyőzte a világméretűvé dagadó betegséget. A kisfiú édesanyja elmondta, hogy ő és Edgar is nagyon örülnek a bronzból készült, 1,3 méter magas, 70 kilós szobornak. Veracruz szövetségi állam hatóságai bíznak abban, hogy a szobor és a kisgyerek története alkalmas lesz a turisták odacsalogatására.
2009.08.18. 09:57
 
 
Öttusa-vb: két arany- és egy bronzérem
A magyar válogatott három éremmel - két arannyal és egy bronzzal - teljesítette a célkitűzést a hétfőn befejeződött londoni öttusa-világbajnokságon, noha a megoszlás némileg eltért az eredeti elképzeléstől. A fiúk esetében minden számban dobogós helyezés elérése volt a feladat, esetleg egy győzelemmel, ehelyett váltóban nem sikerült a közvetlen élmezőnyben végezni. Ugyanakkor Marosi Ádám, illetve a Marosi, Németh Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat révén született két elsőség. Ehhez még hozzájött a Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Vörös Zsuzsanna alkotta együttes harmadik helye, ami ugyancsak pozitívum, ugyanis a női válogatottal szemben nem volt megfogalmazott elvárás az éremszerzés.
2009.08.18. 09:33
 
 
A Született feleségek sztárja reptéri étteremláncot indít
A repülőterekre is kiterjeszti gasztronómiai birodalmát Eva Longoria; a Született feleségek című sorozatból ismert színésznő éttermeiben olyan menüt kínálnak majd, amelyet Hollywood ihletett. A szerződés aláírása küszöbön áll, az étteremlánc első "állomása" a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren nyílhat meg. "Nagyon örülünk neki" - mondta Eva Longoria az új üzleti vállalkozásról. A lánchoz tartozó éttermek a Besitos (Puszik) nevet viselik majd, az elnevezést a színésznő hollywoodi éttermének nevéből, a Beso (Csók) szóból kölcsönözték.
2009.08.18. 09:19
 
 
Szibériai erőműbaleset: az eltűntek vélhetően már nem élnek
A szibériai Szajan-Susenszki Vízi Erőműben hétfőn bekövetkezett balesetben 12 személy vesztette életét és legalább 64 eltűnt - jelentette ki Szergej Sojgu, a rendkívüli helyzetek orosz minisztere kedden, az erőmű tulajdonosa, a RuszGidro Rt. elnöke szerint az eltűnteket aligha találják életben. Ennek ellenére az eltűnteket tovább keresték hétfőn éjszaka és kedden is. A lista még nem végleges: házról-házra járva, a családokat kikérdezve próbálják tisztázni, kik tűntek el. Egy embert több órával a katasztrófa után élve megtaláltak egy föld alatti helyiségben, két szerencsés munkást pedig a családja körében leltek fel, ők lekésték a műszakkezdést.
2009.08.18. 09:10
 
 
KSH: júniusban már bővült az építőipar termelése
Az előző hónapok csökkenése után júniusban már jelentősen bővült az építőipari termelés volumene: a kibocsátás mind a kiigazítatlan, mind a munkanaptényezővel kiigazított adatok szerint 15,9 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A termelés májusban még 9,6 százalékkal, áprilisban 8 százalékkal maradt el az előző évitől. A júniusi termelés szezonálisan kiigazítva 12,3 százalékkal haladta meg az előző havit. Az év első hat hónapjában a termelés 1,9 százalékkal kisebb volt az egy évvel korábbinál.
2009.08.18. 09:10
 
 
Jelentősen emelkedett az üzemanyagok ára Horvátországban
Szokatlanul nagy mértékben, mintegy 15 százalékkal emelkedett éjféltől az üzemanyagok ára Horvátországban, ez derül ki a legnagyobb forgalmazó, az INA honlapján kedden közzétett árakból. A leggyakrabban forgalmazott üzemanyagfajták árának emelkedése meghaladja a fél kunát, azaz több mint 20 forintot. Az 95 Eurosuper benzin ára az eddigi 7,44 kunáról 7,99 kunára (mintegy 310 forintra) emelkedett, az Eurodizel ára az eddigi 6,67 kunáról 7,23 kunára (mintegy 280 forintra) nőtt. Horvátországban kéthetenként változik az üzemanyagok ára, a dollár árfolyama és a mediterrán jegyzési árak változásától függően. Legutóbb augusztus 4-én módosította árait az INA, akkor egy százalékkal mérséklődött a benzin és a gázolaj ára.
2009.08.18. 09:05
 
Tenisz, Toronto: Szávay sikerrel vette az első fordulót
Szávay Ágnes két szettben nyert a szabadkártyával induló, hazai közönség előtt szereplő Valerie Tetreault ellen a kétmillió dollár összdíjazású torontói keménypályás női tenisztorna első fordulójában. A viadal hivatalos honlapja szerint a magyar játékos 1 óra 44 perc alatt diadalmaskodott. Szávay a következő fordulóban a világranglistán 13. lengyel Agnieszka Radwanskával találkozik, kettejük külön párharca eddig 1-1-re áll.
2009.08.18. 08:57
 
 
A legtöbben Észak-Alföldről igényelnek támogatást a krízisalapból
Elsősorban azokban a régiókban igényelnek támogatást a krízisalapból, ahol a gazdasági válság óta tömegével bocsátották el a dolgozókat - írta a keddi Népszava az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság első összesítése alapján. A krízistámogatási kérelmekről szóló első adatok szerint a legtöbb igény az észak-alföldi, a legkevesebb a közép-magyarországi regionális nyugdíjbiztosítási igazgatósághoz érkezett. Nagy az érdeklődés az Észak-magyarországi és a Közép-dunántúli, viszonylag csekély viszont a Dél-alföldi és a Nyugat-dunántúli régiókban. Eddig még senkinek nem utaltak segélyt, a kérelmek elbírálása folyamatban van - tájékoztatták a lapot a főigazgatóságnál.
2009.08.18. 08:05
 
 
2500 négyzetméteres lesz a színpad a budapesti Madonna-koncerten
Nyolctagú zenekar, négy vokalista, 14 férfi és 6 női táncos, illetve a show egy részében egy négytagú orosz-roma együttes kíséri Madonnát szombati budapesti koncertjén a Kincsem Parkban. A színpad mintegy 2500 négyzetméteres lesz; az "A" színpadrész az alap, amihez elöl középen egy kifutó és a kifutó végén egy kisebb "B" színpad csatlakozik - közölte a szervező Live Nation hétfőn. Mint a közleményben szerepel, az "A" színpad minden része mozgó és mozgatható, a háttérfalak kivetítőként is szolgálnak, ezen felül lézer is tartozik a látványhoz. A produkció a legmodernebb technikát használja, a felszerelés legnagyobb része kifejezetten ehhez a turnéhoz készült.
2009.08.18. 07:48
 
 
Grúzia hivatalosan is kilépett a FÁK kötelékéből
Grúzia keddtől nem tagja a Független Államok Közösségének (FÁK), ezzel juttatva kifejezésre tiltakozását az orosz fellépés ellen a tavaly augusztusi grúz-dél-oszétiai konfliktusban. Az egykori Szovjetunió volt köztársaságait a balti államok kivételével tömörítő szervezetből való kilépését Grúzia közvetlenül az ötnapos háború után jelentette be, s mostanra fejeződött be a hivatalos eljárás. Mindkét fél hangsúlyozta azonban, hogy Tbiliszi továbbra is kötelezőnek tekint magára nézve több mint 70, a FÁK keretében létrejött szerződést, így többek között a vízummentes utazásról és a szabad kereskedelemről szóló egyezményeket.
2009.08.18. 07:27
 
 
Nem kóseren érték a börtön kóser rabját
Nem kóser étel vételén értek egy kóserkoszthoz ragaszkodó rabot egy börtön büféjében az Egyesült Államokban, mire leállították kivételezett élelmezését. A 66 éves - életfogytiglanra - elítélt zokon vette étrendje megváltoztatását, és pert indított a michigani börtön ellen. Mindez négy éve történt, és első fokon elutasították a rab keresetét, miszerint a börtön törvénytelenül vonta meg tőle a kivételes kosztot. Az elítélt fellebbezett, de másodfokon csak a minap született ítélete. Bár a bíróságon a férfi buzgón bizonygatta, hogy mekkora lelki gyötrelem vallásos meggyőződésének ellentmondó ételeket ennie, és hogy nem magának vette a büfében az egyáltalán nem kóser élelmiszert. A bíró nem hitt neki, és nem változtatott a rab étrendjén.
2009.08.18. 07:22
 
 
130 millió bankkártya számát szerezték meg hackerek az Egyesült Államokban
Valószínűleg minden idők legnagyobb számítógépes személyiségi adatlopása ügyében indított eljárást az amerikai igazságügy-minisztérium; a hackerek több mint 130 millió bankkártya számát tulajdonították el. Az adatlopással egy miami férfit, a 28 éves Albert Gonzalezt, valamint két meg nem nevezett orosz férfit gyanúsítanak. A személyiségi adatok ellopásával és az azokkal való visszaéléssel vádolt férfiak több mint 130 millió hitelkártya és hitelkeret nélküli bankkártya adatát szerezték meg úgy, hogy feltörték öt vállalat - a Heartland Payment Systems, a 7-Eleven, a Hannaford Brothers és további két cég - számítógépes rendszerét.
2009.08.18. 06:50
 
 
Őrizetbe vették Varga Gergely volt ügyészt
Őrizetbe vették Varga Gergely volt kerületi ügyészségi ügyészt hétfő délután hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette miatt - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfő este. "A kényszerintézkedésre azért került sor, mivel a nyomozás során konkrét adatok merültek fel arra, hogy a gyanúsított az eljárás szereplőit befolyásolni törekedett, ezáltal veszélyeztette a bizonyítás eredményességét" - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A főügyészség munkatársai Varga Gergelyt 2009. július 27-én Budapest közelében érték tetten, miközben vesztegetési pénzt vett át egy bírósági szakaszban lévő büntetőügy terheltjétől.
2009.08.17. 21:50
 
 
Több mint 7 milliárd forint díjhátralék négy fővárosi cégnél
Összességében csaknem 7,2 milliárd forint díjhátralék volt júniusban a fővárosi önkormányzat négy nagy közszolgáltató társaságánál - tudta meg az MTI a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésének résztvevőitől. Tájékoztatásuk szerint júniusban a Fővárosi Gázműveknél volt a legmagasabb a fogyasztók által ki nem fizetett díjak összege, 4,8 milliárd forint. Májusban még ennél is nagyobb, 5,3 milliárd forint volt a cégnél a díjhátralék. A Főtávnál júniusban 967 millió forintos volt a díjhátralék, amelynek összege korábban hónapokon át 1,5 milliárd forint körül mozgott. A Fővárosi Csatornázási Műveknél júniusban 771 millió forint, a Fővárosi Vízműveknél pedig 642 millió forint volt a díjhátralék, ez mindkét cégnél a korábbi hónapok adataihoz hasonló összeg.
2009.08.17. 21:10
 
 
Atlétika vb, Berlin: Iszinbajeva érvényes kísérlet nélkül kiesett
A világcsúcstartó Jelena Iszinbajeva óriási meglepetésre érvényes kísérlet nélkül kiesett a női rúdugrás döntőjében a berlini atlétikai világbajnokságon, hétfőn. Az aranyérmet így a lengyel Anna Rogowska szerezte meg. Az 5,05 méterrel rekorder orosz versenyző a fináléban szokása szerint akkor akart beszállni, amikor vetélytársai többsége már elvérzett. A 4,75-ös magasságon azonban váratlanul rontott, majd emeltetett, de a 4,80-on sem sikerült túljutnia. Ekkor már csak Rogowska volt versenyben, aki a 4,75-öt elsőre vitte. Iszinbajeva a női 3000 m akadály befutója utáni hangzavarban futott neki harmadszor a 4,80-nak, de simán leverte a lécet.
2009.08.17. 20:50
 
 
Áthelyezik a Rózsa Flores-ügyet Santa Cruzba
A bolíviai legfelsőbb bíróság elrendelte, hogy a terrorizmussal kapcsolatos, úgynevezett Rózsa Flores-ügyet a fővárosból adják át a Santa Cruz-i bíróságnak, ahol az állítólagos terrorista csoportot felszámolták. A döntés nagy politikai vihart váltott ki a bolíviai közéletben, amelyet már amúgy is felkavart szerdán két pokolgépes merénylet - jelentette a bolíviai hírügynökség. Maga Evo Morales elnök is hangot adott a gyanújának, hogy az ügyet az elfelejtésig fogják jegelni Santa Cruzban, ahol a baloldali kormány legerősebb ellenfelei vannak hatalmon.
2009.08.17. 20:15
 
 
Obama nem ígér könnyű vagy gyors győzelmet Afganisztánban
Barack Obama amerikai elnök hétfőn veteránok előtt arról beszélt, hogy nem várható gyors vagy könnyű győzelem Afganisztánban, a felkelést nem lehet felszámolni egyik napról a másikra. Az Egyesült Államok nem akart háborúzni a közép-ázsiai országban, de annak megszállására kényszerült a 2001. szeptember 11-i, Amerika elleni terrorista merénylethez hasonló esetleges újabb támadások megelőzésére - fejtette ki az arizonai Phoenixben, a Külföldi Háborús Veteránok nevű, legnagyobb ilyen szövetség képviselői előtt.
2009.08.17. 20:07
 
 
Atlétika vb, Berlin: Pars Krisztián lemaradt a dobogóról
Pars Krisztián első számú esélyesként nem tudott érmet szerezni, és a negyedik helyen végzett férfi kalapácsvetésben a berlini atlétikai világbajnokságon, hétfőn. Az idén a vb-ig 18 versenyen veretlen, olimpiai ezüstérmes magyar versenyző két érvényes kísérlettel, és 77,45 méterrel zárt. A világbajnoki címet a pekingi játékokon is első szlovén Primoz Kozmus szerezte meg 80,84 méterrel. A második helyen a lengyel Szymon Ziolkowski (79,30), a harmadikon pedig az orosz Alekszej Zagornyij (78,09) végzett. A számára csalódást hozó kalapácsvető döntő után nem állt meg nyilatkozni a rá váró újságíróknak Pars Krisztián.
2009.08.17. 19:48
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000[2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista