2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Felvonták a köztársaság lobogóját augusztus 20. alkalmából
Közjogi méltóságok jelenlétében, a Magyar Köztársaság lobogójának ünnepélyes felvonásával megkezdődött csütörtökön Budapesten, a Kossuth téren az augusztus 20-i központi állami ünnepség. A katonai tiszteletadással rendezett ünnepségen részt vett Sólyom László köztársasági elnök, Bajnai Gordon miniszterelnök és Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, valamint Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság és Baka András, a Legfelsőbb Bíróság elnöke. A zászlófelvonáson a kormány több tagja mellett jelen voltak a diplomáciai testület és az egyházak képviselői, valamint több politikus is. A rendőrség kordonokat állított fel a Kossuth tér környékén, a Vértanúk terét körbezárták, és szintén elzárták a Szalay utcát is.
2009.08.20. 09:00
 
 
Megkezdődött az elnökválasztás Afganisztánban
Megkezdődtek az elnök- és tartományi választások csütörtökön Afganisztánban. Mintegy hétezer választókörzetben 17 millió szavazásra jogosultat várnak, hogy megválasszák az amerikai invázió után nyolc évvel fegyveres lázadás, kábítószer-kereskedelem és korrupció sújtotta ázsiai ország új elnökét. A választás biztonságán 300 ezer, legmagasabb fokozatú riadókészültségbe helyezett afgán és külföldi katona őrködik. Az elmúlt napokban a tálib lázadók fokozták támadásait, még Kabul szívében is lecsaptak, ahol csütörtök reggelre nagyszámú rendőrségi torlaszt állítottak fel, rendőrök kutatják át a járműveket, a vezetőket és a járókelőket.
2009.08.20. 08:59
 
 
Forbes: ismét Angela Merkel a legbefolyásosabb nő a világon
Angela Merkel német kancellár vezeti 2009-ben is a világ 100 legbefolyásosabb nőjének listáját a Forbes amerikai magazin szerint, amely helyi idő szerint szerdán tette közzé az idei rangsort. Angela Merkelt kivéve - aki immár negyedszer áll az első helyen -, a lista élén álló másik kilenc nő vállalatvezető, mint például Anne Lauvergeon, a Areva francia atomipari vállalat főnöke, aki megőrizte tavalyi 9. helyét, vagy Irene Rosenfeld, a Kraft Foods elnöke (6.). Míg tavaly Condoleezza Rice akkori amerikai külügyminiszter a 7. helyen állt, utóda, Hillary Clinton a 36. helyre esett vissza a tavalyi 28. helyéről, amikor még New York állam szenátora volt.
2009.08.20. 08:19
 
 
Németh Miklós a határnyitásról nyilatkozott a BBC-nek
A magyar kormány számos alkalommal hangoztatta, hogy a joguralom, a demokrácia, és a piacgazdaság elvein alapuló új társadalmat akar, és ennek megfelelően kellett cselekednie - indokolta a húsz évvel ezelőtti határnyitásról hozott döntését Németh Miklós volt miniszterelnök a BBC-nek adott interjúban. A brit közszolgálati műsorszolgáltató honlapján a páneurópai piknik évfordulóján közzétett hangfelvételen a volt kormányfő elmondta, amikor értesült a páneurópai piknikről, még nem tudta, hogy egy hónap múlva meglátogatja Helmut Kohl nyugatnémet kancellárt, hogy egy fontos lépést, a határnyitást javasolja neki.
2009.08.20. 08:04
 
 
BL-selejtező: a Debrecen idegenben legyőzte a Levszki Szófiát
A Debrecen 2-1-re győzött a Levszki Szófia vendégeként a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójának első mérkőzésén. A hajdúságiak a frissen igazolt Bodnár László bombagóljával szereztek vezetést a 12. percben, és a hazaiak a második félidő elején egyenlítettek. A győztes találatot Czvitkovics Péter szerezte a 76. percben. A visszavágót jövő kedden rendezik a Puskás Ferenc Stadionban, ahol a Levszkinek mindenképpen legalább két gólt kell szereznie, hogy megfordítsa a párharcot, amelynek győztese a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára jut. Magyar csapatnak ez a bravúr eddig egyszer sikerült, 1995-ben a Ferencvárosnak.
2009.08.19. 22:41
 
 
Páneurópai piknik a határnyitás 20. évfordulóján
Sólyom László köztársasági elnök, Bajnai Gordon miniszterelnök, Angela Merkel német kancellár és Carl Bildt svéd külügyminiszter részvételével tartottak megemlékezéseket szerdán Nyugat-Magyarország több pontján is abból az alkalomból, hogy 20 évvel ezelőtt ezen a napon a sopronpusztai páneurópai pikniken néhány órára megnyílt a magyar államhatáron lévő "vasfüggöny" és keletnémetek százai jutottak át Ausztriába. Ez fontos lépésnek bizonyult az európai újraegyesítés folyamatában. A villámlátogatásra Magyarországra érkező Angela Merkel német kancellár Sopronpusztán arról beszélt: Magyarország húsz éve szárnyat adott a németek, az NDK-s polgárok szabadságvágyának azzal, hogy a határt résnyire nyitotta.
2009.08.19. 21:45
 
 
Új erőcsoport a Fővárosi Közgyűlésben
Szakmai alapokon nyugvó műhelymunkát szorgalmaz egy munkacsoport a jelenlegi túlpolitizáltság, a kormányzati-ellenzéki megközelítés, valamint a kamarilla jellegű politizálás helyett a fővárosi önkormányzatban. A munkacsoport két-két SZDSZ-es és MDF-es tagja a jövő héten első közös fellépéseként javaslatot tesz az önkormányzat szervezeti szabályzatának módosítására, s a Fidesz-KDNP támogatásával ez meg is valósulhat - tudta meg az MTI az érintett képviselőktől szerdán.
2009.08.19. 21:31
 
 
Fico: Sólyom lesz a felelős azért, ha Révkomáromban valami történik
A szlovák miniszterelnök szerint ha a magyar államfő pénteki látogatása idején Révkomáromban valami történik, akkor azért Sólyom László fogja viselni a felelősséget. "Ő volt az, aki ezt a látogatást kiprovokálta" - mondta újságíróknak Robert Fico szerdán este Pozsonyban, miután részt vett a magyar nagykövetség augusztus 20. kapcsán rendezett ünnepi fogadásán. Leszögezte: a szlovák fél nem tudja és nem is fogja megakadályozni azt, hogy Sólyom László Szlovákiába jöjjön. Ugyanakkor azt sem tudja megakadályozni, hogy a Szlovák Testvériség (Slovenská Pospolitost) szélsőségesei, vagy más pártok hívei Révkomáromba menjenek tüntetni.
2009.08.19. 21:00
 
 
Biztonságosnak ígérkezik az augusztus 20-i ünnepségsorozat
Juhász Gábor szerint az operatív törzs minden olyan előkészületet megtett, amelynek alapján joggal mondhatja: "biztonságos ünnepnek nézünk elébe". Az igazságügyi tárca államtitkára - aki az operatív törzset is irányítja - szerdai sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a törzs úgy látja, nincs járványveszély sem. Munhoray Árpád, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese elmondta, hogy a Fővárosi Tűzoltóság több mint 20, különböző típusú gépkocsival és 120 tűzoltóval vesz részt az állami ünnep rendelvényeinek biztosításában. Az Országos Mentőszolgálat összesen 47 mentőegységgel lesz ott a rendezvényeken, mert az állami rendezvények mellett a Red Bull Air Race-t is a mentőszolgálat biztosítja.
2009.08.19. 20:00
 
 
Sólyom: a piknik a történelem előreláthatatlan fordulatát jelezte
A páneurópai piknik nem mesterséges médiaesemény volt, hanem a történelem előreláthatatlan fordulatát jelezte - mondta Sólyom László köztársasági elnök a páneurópai piknik 20. évfordulója alkalmából szerdán Fertőrákoson. Az államfő a fertőrákosi barlangszínházban megrendezett Európa-koncert előtt úgy fogalmazott: a mostani fényes ünnepség igazságot szolgáltat a civil szervezeteknek, a magyar és a nemzetközi médiában rávilágít arra, hogy a rendszerváltásban döntő szerepet játszottak az emberek, az ország népe.
2009.08.19. 19:30
 
 
Az SZMM megalkotja a jogszabályokat a lakáshitelesek védelmében
A lakáshitelesek védelmében a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megalkotja az átláthatóbb adatszolgáltatást lehetővé tevő rendeleteket, illetve a szükséges törvényjavaslatokat szeptemberben az Országgyűlés elé terjeszti - közölte a szaktárca szerdán. Az Országgyűlés ifjúsági, szociális és családügyi bizottsága keddi rendkívüli ülésén három pontból álló állásfoglalást fogalmazott meg a válság miatt nehéz helyzetbe került lakáshitelesek megsegítésére, és felkérte a kormányt, hogy a szükséges törvényjavaslatokat szeptember 15-ig terjessze be az Országgyűlésnek. Ilyen lehet például - mutat rá a szaktárca - a pénzügyi követelések kezelésének rendszerét szabályozó, azt átláthatóbbá tevő rendelkezés.
2009.08.19. 19:23
 
 
Növeli az autógyártást a General Motors és a Ford
A legnagyobb amerikai autógyártó, a General Motors bejelentette, hogy növeli a termelést, 60 ezer járművel többet gyárt az élénkülő kereslet nyomán; és ugyancsak termelésnövelésbe kezd a Ford - tudósított szerdán a Voice of America (VOA) rádió. A GM 1350 korábban elbocsátott munkását veszi vissza kanadai és amerikai üzemeibe. A júliusban csődeljáráson és átszervezésen átesett autógyártó részben arra reagál, hogy a kormány legújabb, autóvásárlást támogató programjának köszönhetően hiány alakult ki a legkeresettebb modellekből. A Ford Motor Company közölte: az erősödő kereslet nyomán fokozza a Focus és az Escape modellek gyártását.
2009.08.19. 19:20
 
 
Szlovák közjogi méltóságok szerint Sólyom révkomáromi látogatása provokáció
A Szlovák Köztársaság elleni tudatos provokációnak minősítette Sólyom László magyar államfő péntekre tervezett révkomáromi látogatását a három legfőbb szlovák közjogi méltóság. Ivan Gasparovic államfő, Robert Fico kormányfő és Ivan Paska házelnök szerdán délután kiadott közös nyilatkozatukban leszögezték, hogy nem vállalnak felelősséget a látogatás következményeiért, beleértve a szlovák-magyar viszony rosszabbodását is. A legfőbb szlovák közjogi méltóságok sajnálattal állapították meg, hogy Sólyom László látogatása az általuk felsorolt körülményekre való tekintettel nem elfogadható, és a magyar államfő ezen a napon nem szívesen látott vendég Szlovákiában.
2009.08.19. 19:05
 
 
Buffett: a dollárkibocsátás ugyanolyan veszélyes lehet, mint a válság
Az amerikai gazdaságot a mélyebb recessziótól végső soron megóvó szövetségi dollárkibocsátás hosszabb távon ugyanolyan veszélyes lehet, mint maga a pénzügyi válság volt - figyelmeztetett a szerdai The New York Timesban megjelent véleménycikkében Warren Buffett üzletember. A világ leggazdagabb emberei közé tartozó legendás befektető szerint a központi bankrendszer, a Fed, valamint a Bush- és az Obama-kormány gazdasági vezetői szerencsére kellő bölcsességet, bátorságot és határozottságot tanúsítottak tavaly ősszel, amikor a pénzügyi rendszer az összeomlás küszöbére került.
2009.08.19. 18:58
 
 
Tenisz, Toronto: Szávay kiesett
Szávay Ágnes a második fordulóban búcsúzott a kétmillió dollár összdíjazású torontói keménypályás női tenisztornától. A viadal hivatalos honlapja szerint a világranglistán 30. helyezett magyar játékos szerdán két szettben, 1:11 óra kapott ki Agnieszka Radwanskától. Kettejük párharcában a legfrissebb rangsorban 13. lengyel teniszező 2-1-re vezet. Eredmény: 2. forduló (a 16 közé jutásért): A. Radwanska (lengyel, 14.)-Szávay 6:1, 6:1.
2009.08.19. 18:47
 
 
Az Asus és az Apple a legmegbízhatóbb PC forgalmazó egy tanulmány szerint
A Rescuecom márkafüggetlen amerikai számítógépszerviz szerint az év második negyedévében az Asus és az Apple személyi számítógépei voltak a legmegbízhatóbbak. Az eredményt 11.560 telefonos javítási kérelem alapján hirdették ki, figyelembe véve az adott vállalatok piaci részesedését. Ezek szerint a legkevesebb hívás az Asus és az Apple számítógépeivel kapcsolatban érkezett. A tanulmánnyal egy időben jelent meg a michigani egyetem más szervezetekkel közösen összeállított vevőelégedettségi indexe, amely szerint a PC-k versenyében 85 ponttal szintén az Apple lett az első. A második a Dell 75 pontot, míg a Hewlett-Packard, az Acer és a Gateway hármas szövetsége 74 pontot ért el.
2009.08.19. 18:44
 
 
Elmarad a Magyar Repülő Szövetség légi bemutatója augusztus 20-án
Elmarad a Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) augusztus 20-án 11.00-12.00 óra közötti időszakra tervezett hagyományos légi bemutatója. A szövetség és a rendezvényt támogató fővárosi önkormányzat is értetlenül áll a döntés előtt, amelyről csak szerdán, a sajtóból értesültek. Az előzetes tervek szerint 15 repülőgép, köztük egy utasszállító Malév-gép repült volna el a Margit és az Erzsébet híd között, ám a programot az Operatív Törzs nem hagyta jóvá. A szövetség azt közölte: hivatalosan nem is tájékoztatták őket a döntésről.
2009.08.19. 18:15
 
 
Harmadik hónapja csökken Obama népszerűsége
Barack Obama amerikai elnök népszerűsége harmadik hónapja folyamatosan csökken az NBC televízió szerdai közlése szerint; támogatottsági mutatója azonban még így is 51 százalékos, munkáját a megkérdezettek 40 százaléka ellenzi. Obama működésének megítélésében fontos szerepet játszik a kormányzat tervezett egészségügyi reformja, amelyet a közvéleménynek mindössze 41 százaléka támogat, 47 százalék nem ért vele egyet. Konzervatív kommentátorok szerint a demokrata elnökről alkotott vélemény a tavalyi választások óta megváltozott, egyre többen tekintik őt is egy szokványos költekező liberális politikusnak.
2009.08.19. 17:45
 
NB I: súlyos pénzbüntetést kapott a Győr
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága szerdai ülésén 100.000 forint pénzbüntetést rótt ki a Győri ETO FC-re a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésen történt szurkolói rendbontás miatt. A visszaesőnek számító győrieknek ezen felül következő hazai bajnoki találkozójukon 20 fővel meg kell emelniük a rendezői létszámot, továbbá kötelesek szövetségi ellenőrt fogadni és viselni ennek költségeit. A Debrecen - szintén visszaesőként - a Haladás elleni meccsen történt rendzavarás miatt a következő két hazai élvonalbeli mérkőzésén kénytelen 15-15 fővel növelni a rendezői létszámot, s ezekre a találkozókra szövetségi ellenőrt kell fogadnia, valamint viselnie kell az eljárási költségeket.
2009.08.19. 17:36
 
 
Besenyei nyolcadik a budapesti műrepülő vb-futam időmérőjén
Besenyei Péter a nyolcadik helyen zárta a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat budapesti futamának szerdai időmérőjét, melyet az amerikai Kirby Chambliss nyert meg. Chambliss a legjobb edzésidőért a plusz egy világbajnoki pontot is megkapta. Az első tíz helyezett automatikusan kvalifikálta magát a csütörtökön 14 órakor kezdődő futamra, a vb-sorozat negyedik versenyére. Az öt legrosszabb időt elért pilóta a csütörtöki szabadkártyás futamon külön megmérkőzik egymással, s közülük kettő bejut a 12 fős döntőbe.
2009.08.19. 17:32
 
 
Sólyom: az "Áttörés" emlékműve örök jele lesz a szabadulás élményének
Az NDK-s polgárok életüket is kockáztató bátorságát, a szabadulás hihetetlen élményét örökíti meg kőbe faragva az "Áttörés", a szabadulás emlékműve - mondta Sólyom László köztársasági elnök szerdán Sopronpusztán, amikor a páneurópai piknik 20. évfordulója alkalmából felavatta Melocco Miklós szoborkompozícióját. 1989. augusztus 19-én Sopronpusztánál néhány órára megnyílt a magyar-osztrák határ "vasfüggönye" és keletnémetek százai jutottak át Ausztriába. Az államfő kiemelte: az emlékmű megörökíti a pikniket szervező polgárok olthatatlan vágyát, hogy "hazatérhessenek" a határok nélküli Európába, dicsőíti elszántságukat és ügyességüket, ahogy azt az akkori akadályok ellenére megszervezték.
2009.08.19. 17:02
 
 
MSZP: a takarékosság nem lehetetlenítheti el az intézményeket
Az MSZP-frakció elvárja a kormánytól, hogy a nagy rendszereket érintő megtakarítások az intézmények működését ne veszélyeztessék - mondta Mesterházy Attila frakcióvezető azt követően, hogy a képviselőcsoport vezetése és a raportőri munkacsoport Bajnai Gordon miniszterelnökkel egyeztetett a jövő évi büdzséről szerdán. Mesterházy Attila leszögezte: a frakció támogatja a kormányt abban, hogy olyan takarékos költségvetés készüljön, amely kizárólag az ország érdekeit veszi figyelembe.
2009.08.19. 16:40
 
 
Négy Forma-1-es istálló járt közben a Renault ügyében
Négy Forma-1-es csapat járt közben a Renault ügyében a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bíróságánál, amely hétfőn jóváhagyta a francia istálló fellebbezését, és engedélyezte indulását a hétvégi Európa Nagydíjon Valenciában. A FIA hivatalos internetes oldalán tette közzé szerdán a döntés indoklását, amely tartalmazza azt is: a Red Bull, a Ferrari, a McLaren és a Toyota levélben kérte a testületet, hogy törölje el a büntetést. A versenybíróság előzőleg azért tiltotta el Fernando Alonsót és csapatát a valenciai versenytől, mert a július 26-i Magyar Nagydíjon a csapat annak ellenére kiengedte a boxból a kétszeres világbajnok spanyolt, hogy az egyik kerékcsavart rosszul rögzítették a szerelők.
2009.08.19. 16:35
 
 
Hakaszföldön búcsúznak a szibériai katasztrófa áldozataitól
Hakaszföld Cseljomusjoki és Szajanogorszk településein szerdán temették el a szibériai Szajan-Susenszki Vízi Erőműben hétfőn történt műszaki katasztrófa áldozatai közül az első négyet. Az Interfax hírügynökség beszámolója szerint mindkét településen hatalmas tömeg kísérte utolsó útjára az áldozatokat. Az egyik helyi intézménynél válságstábot rendeztek be, ahol meg lehet tudni a legfrissebb híreket az áldozatokról, a sérültekről, továbbá a kártérítésekről. Csütörtökön további kilenc áldozatot temetnek el. A halálos áldozatok száma a szerda déli ismeretek szerint 13 - megtaláltak egy embert a gépterem romjai között -, kórházban 14 személyt ápolnak, s még 62 embert keresnek.
2009.08.19. 14:35
 
 
NB I: nem lesz több rádiós körkapcsolás
A jövőben nem adhat körkapcsolást a labdarúgó Soproni Liga mérkőzéseiről a Magyar Rádió (MR) - mondta az MTI-nek szerdán Such György, az MR elnöke. "Hétfőn kaptunk a ligától értesítést, melyben jelezték, hogy a jövőben nem áll módjukban engedélyezni a körkapcsolást - nyilatkozta a közszolgálati rádió első embere. - Úgy gondolom, a piac majd eldönti, hogy mennyit ér a meccsek közvetítése." A Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga (MHLL) múlt csütörtökön közölte, hogy három idényre összesen 225 millió forintot kér a helyszíni közvetítésekért, mire a rádió válaszában jelezte, hogy ilyen feltételekkel nem tart igényt a közvetítésekre.
2009.08.19. 14:32
 
 
Milliárd eurós nagyságrendű károkat okoznak a kartellek az unió gazdaságának
Az Európai Bizottság által megbírságolt kartellek legalább 7,6 milliárd euró kárt okoztak az unió gazdaságának 2005 és 2007 között - olvasható az uniós versenypolitikáról szerdán Brüsszelben közzétett jelentésben. A kartellek elleni küzdelemben a Bizottság új mechanizmust vezetett be, amelynek lényege, hogy a kartellügyeket az érintett felek hozzájárulásával, egyszerűsített eljárás révén rendezik. A jelentés szerint 2008-ban a Bizottság 34 vállalkozásra szabott ki bírságot hét kartellügyi határozatában. A banánkartell és más hasonló kartellek esetében a fogyasztók közvetlenül látták kárát a magasabb áraknak mindaddig, amíg a Bizottság fel nem oszlatta az árrögzítő kartelleket.
2009.08.19. 14:22
 
 
Uniós forrást csoportosítottak át az M3-as új szakaszára
A kormány döntött arról, hogy az M7-es autópálya fejlesztéséhez korábban igényelt európai uniós forrást Magyarország az M3-as autópálya új szakaszának megépítésére használja fel - ismertette Varju László, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára szerdán, a kormányszóvivői tájékoztatón. Az államtitkár hangsúlyozta: a kormány döntése értelmében prioritásként kezelik az M3-as autópálya új, Nyíregyháza és Vásárosnamény közötti, 46 kilométeres szakaszának megépítését, az M7-es fejlesztését pedig hazai forrásból valósítják meg.
2009.08.19. 14:00
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték a vesztegetésen ért Varga Gergelyt
A Pesti Központi Kerületi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a vesztegetéssel gyanúsított Varga Gergely volt kerületi ügyészt szeptember 19-ig. A végzés nem jogerős, mivel azzal szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be. A tájékoztatás szerint az előzetes letartóztatás elrendelését azért látta indokoltnak a bíróság, mert megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával vagy megfélemlítésével, bizonyítékok megsemmisítésével, meghiúsítaná vagy megnehezítené a bizonyítást.
2009.08.19. 13:30
 
 
Pitt "röhejesnek" nevezte Cruise Stauffenberg-filmjét
Nem szűnik a viaskodás a két filmsztár között: ezúttal Brad Pitt csípett egyet Tom Cruise-on, amikor a Stern című német magazinban kijelentette, hogy kollégája Stauffenberg-filmje "röhejes". A 45 esztendős Pitt a Becstelen Brigantyk című háborús filmjével kapcsolatban beszélt arról, amire korábban már a film rendezője, Quentin Tarantino is célzott a német lapban: nevezetesen, hogy a közelmúltban bemutatott, a Hitler elleni merényletet feldolgozó Valkűr meglehetősen ódivatú. Pitt elmondta, hogy ezzel szemben a Brigantyk a műfaj hagyományaival szakítva "lerombolja a megszokott jelképeket".
2009.08.19. 13:29
 
 
Jóri Andráshoz fordult az NBH főigazgatója az UD Zrt. ügyének nyomozása miatt
Jóri András adatvédelmi biztoshoz fordult Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) főigazgatója, mert a büntetőeljárás során olyan anomáliákat tapasztalt, amelyek arra utalnak, hogy a nyomozóhatóság, illetve az ügyészség az állampolgárok személyes adatait érintő jogellenes cselekményeket figyelmen kívül hagyták. Az NBH lemondott főigazgatója többek között kifogásolja, hogy miközben az UD Zrt. számítógépein a nyomozók 30 komplett környezettanulmányt találtak, amely mintegy 80 ember személyes és különleges adatait tartalmazza, az ügyész anélkül, hogy meghallgatta volna az érintetteket, azt állapította meg: nem történt bűncselekmény, a sértettek jelentős érdeksérelme nem állapítható meg.
2009.08.19. 12:30
 
 
Loeb egyelőre nem megy a Forma-1-be
Sebastian Loeb, az ötszörös rali-világbajnok hatodik győzelmére koncentrál, és egyelőre biztosan nem indul a Forma-1-ben. "Szóbeszédek mindig vannak, de jelenleg csak a rali-vb-re figyelek, mert nagyon szoros a verseny, és már csak három futam van hátra - jelentette ki Loeb szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. - A szezon végén lehetséges, hogy az elmúlt évhez hasonlóan ismét tesztelek majd egy F1-es autót, de most azon dolgozunk, hogy minél gyorsabbak legyünk, és megszerezzük a hatodik ralibajnoki címünket." A Citroen francia pilótája hozzátette: a finn Mikko Hirvonen nagyon kemény ellenfél, mert híres arról, hogy sosem hibázik.
2009.08.19. 12:28
 
 
Sólyom: a magyarság megmaradásának feltétele a magyar nyelv használata
A magyarság megmaradásának alapvető feltétele a magyar nyelv teljes használata mindenhol - mondta Sólyom László köztársasági elnök Budapesten. Az államfő a Magyar Tudományos Akadémián (MTA) megrendezett "Nyelvhasználat és jogi szabályozás a tudomány tükrében" című konferencián reményét fejezte ki, hogy ez a konferencia nagy segítségére lesz a magyar államnak abban, hogy mindenhol képviselhesse azt az alapvető igényt, ami a korlátlan nyelvhasználatot jelenti. Kiemelte: a magyar állam feladata a határon túli nemzetrészek jogos igényének segítése, hogy a szomszédos államok tegyék a magyar nyelvet regionális hivatalos nyelvvé.
2009.08.19. 11:30
 
 
Tarlós: a Fidesz több fővárosi ügyben is az ügyészséghez fordul
A fővárosi ellenzék a közeljövőben sorozatban fog az ügyészséghez fordulni, mivel úgy látják, remény sincs arra, hogy a BKV-nál és a főváros vezetésében történtekről a közvélemény hiteles tájékoztatást kapjon - közölte Tarlós István szerdai sajtótájékoztatóján. A Fidesz fővárosi frakcióvezetője példaként öt ügyet említett; ezek négy tanácsadói szerződéssel, valamint Hagyó Miklós MSZP-s főpolgármester-helyettes szóvivőjének - akit Tarlós István H. É.-ként említett - párhuzamos munkaköreivel kapcsolatosak. Horváth Éva, Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes szóvivője közölte: visszautasítja Tarlós vádjait, a valótlanságok miatt jogi lépéseket is tett.
2009.08.19. 11:26
 
 
Több robbanás történt fontos bagdadi intézmények közelében
Hat pokolgép-, illetve aknarobbanás történt szerdán fontos bagdadi intézmények közelében, és ezek legalább 75 ember halálát okozták, 310-en pedig megsebesültek. Azóta, hogy az amerikai erők június végén kivonultak az iraki városokból, ez a legvéresebb nap a fővárosban. A legpusztítóbb robbanás a külügyminisztérium épületegyüttese mellett történt, amelynek egyik, tízemeletes tagja súlyosan megrongálódott. Az épületegyüttes a szigorúan védett "zöld zónán" kívül, annak közvetlen közelében található. Csak ebben a robbanásban több tucatnyi ember halt meg - sokan közülük a berobbanó üvegektől vesztették életüket -, és több mint száz megsebesült.
2009.08.19. 11:11
 
 
A reálkeresetek 2,2 százalékkal csökkentek az első félévben
A reálkeresetek - 3,3 százalékos infláció mellett - 2009. január-júniusban 2,2 százalékkal maradtak el az egy évvel korábbitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél a számviteli nyilvántartások alapján jelentett bruttó átlagkeresetek 2009 első hat hónapjában 1,3 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Az alkalmazásban állók létszáma 2009. január-júniusban átlagosan 2 millió 667 ezer volt. Nemzetgazdasági szinten az átlagos nettó kereset 121.700 forintnak felelt meg, ezen belül a fizikai foglalkozásúak keresete 89.600 forint, a szellemi foglalkozásúaké 154.700 forint volt.
2009.08.19. 10:25
 
 
Milliókért kelt el Warhol Jackson-portréja
Több millió dollárért cserélt gazdát Andy Warhol Michael Jacksonról készített portréja; az árverést bonyolító galéria azonban nem közölte a pontos vételárat. A 76-szor 66 centiméteres képért a Sotheby's egyik májusi aukcióján 278 500 dollárt (54 millió forint) fizetett egy ismeretlen licitáló, aki a popsztár júniusi halálát követően újra eladásra kínálta a Warhol-művet. Az eredeti tervek szerint a licit már július 12-én véget ért volna, de a viharos érdeklődés miatt meghosszabbították a határidőt. A galéria előzetesen 10 millió dollár (1,93 milliárd forint) körüli összegre becsülte az alkotás árát, amelyen a mosolygó Michael Jackson látható a Thriller időszakát idéző vörös dzsekiben.
2009.08.19. 10:22
 
 
Elhunyt a miskolci paneltűzben megsérült lány
Elhunyt az a 16 éves lány, aki a miskolci paneltűzben múlt szombaton életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Borsod megyei kórház. A tájékoztatás szerint az intenzív ellátásra szoruló fiatal lány - aki súlyos, életveszélyes szénmonoxid és füstmérgezést szenvedett - kedden a kora esti órákban hunyt el. A halálesetről a kórház stroke, vasculáris és általános neurológiai toxicológiai osztálya - ahol a beteget kezelték - szerdán reggel számolt be. A paneltűzben egy 39 éves nő és 13 éves fia vesztette életét, az édesanya 16 éves lánya pedig napokig életveszélyes, válságos állapotban volt.
2009.08.19. 09:08
 
 
Búvárokkal keresik az eltűnteket a Szajan-susenszki erőmű géptermében
A búvárok mellett robotokkal is kutatnak az eltűntek után a Szajan-Susenszki Vízi Erőmű elárasztott géptermében - közölte az orosz rendkívüli helyzetek minisztere. Szergej Sojgu hangsúlyozta: valamennyi mentőbrigád folytatja a kutatást. A gépteremben számos búvár dolgozik, egy pillanatra sem hagyják abba a kutatást. A dél-szibériai Hakaszföldön lévő Szajan-Susenszki Vízi Erőműben hétfőn bekövetkezett balesetben 12 személy vesztette életét és legalább 64 eltűnt.
2009.08.19. 08:15
 
 
Rendőrségi erősítés: paprikagránát
Erősödik az indiai rendőrség: paprikagránátokat fog kapni, erős paprikásakat. Pontosabban "legerőseket," a világ legcsípősebb chili paprikájának porával töltötteket. A paprikás kézigránátok "próbaüzeme" már megtörtént, és sikerrel, ennek eredménye a döntés, hogy a jövőben lázadók, tüntetők ellen a rendőrség nyugodtan hagyatkozhat az "Erőre", a torokkaparó, szemkönnyeztető, ám "életveszélytelen" gránátokra. Az "atomchili" Bhut Jolokia fajtájú, kétszázszor erősebb mint az átlagos jalapeno paprika. A szám egzakt, mivel létezik mérési módszer, a Scoville-féle, amely a paprikapor "aktív" - csípő - részének aránya alapján pontosan számszerűsíti az erőt.
2009.08.19. 07:43
 
 
Feketézés: hajfestészeti tömegrekord
Újabb világcsúccsal büszkélkedhet Kína: a tömeges hajfestésével. Félezer középkorú vagy idősebb ember gyűlt össze és festette egyszerre őszülésnek indult, vagy teljesen fehér haját feketére. Igencsak igyekeztek, mert egyúttal gyorsasági verseny is volt a feketézés, amelynek a Sanghaj Egyetem tornaterme adott otthont. A hajfestősprint legjobbjának egy percbe telt a művelet, a sereghajtónak 9 perc 1 másodpercbe - adta hírül a Zsenmin Zsipao című kínai lap.
2009.08.19. 07:39
 
 
Berlusconi fizetési plafont követel a futballistáknak
Fizetési plafon bevezetését követeli a futballisták számára Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, az AC Milan tulajdonosa. "A bérek nem felelnek meg a realitásnak ezekben a válságtól sújtott időkben. Határokat kellene szabni" - jelentette ki a politikus. A juventusos Fabio Cannavaro, az olasz válogatott kapitánya megjegyezte, hogy éppen a Milannál keresnek rengeteget a sztárok, miközben sok olasz labdarúgó hónapok óta a pénzére vár. "Önmagában nem oldja meg a problémát a fizetések csökkentése. A jegyárakat is mérsékelni kellene" - tette hozzá a világbajnok hátvéd.
2009.08.19. 07:37
 
 
Páneurópai piknik: az MTI be nem mutatott fotókkal és dokumentumokkal jelentkezik
A magyarországi rendszerváltás és a német újraegyesítés fontos állomása volt a húsz évvel ezelőtt Sopronpusztánál megrendezett páneurópai piknik, amely utat nyitott a keletnémet turisták előtt Ausztriába. Az MTI az évfordulóra emlékezve eddig be nem mutatott fotókkal és dokumentumokkal jelentkezik a http://1989.mti.hu oldalán. A Magyar Távirati Iroda fotós munkatársai nemcsak a határnyitás történelmi pillanatait örökítették meg, hanem jelen voltak az esemény előtti és utáni napok fontos történéseinél is.
2009.08.19. 07:07
 
 
Pénteken kezdődik a Margit híd felújítása
Pénteken kezdődik meg Budapesten a Margit híd felújítása, ami miatt várhatóan 2010 augusztusáig a dunai átkelőt lezárják az autóforgalom elől és a gyalogosforgalom mellett csak a tömegközlekedési eszközök használhatják. A felújításról szóló szerződést múlt hétfőn írta alá a Fővárosi Önkormányzattal a kivitelező Közgép-Strabag és az A-Híd Zrt. A munkálatok várhatóan 2011 márciusáig tartanak, de a forgalomnak 2010 augusztusában szeretnék visszaadni a hidat. A beruházás áfa nélkül 20,8 milliárd forintba kerül, ebből hatmilliárdot az Európai Unió biztosít.
2009.08.19. 07:01
 
 
Ámokfutás Németországban, három halott
Vérfürdőbe torkolló családi dráma történt kedden Németországban, a Düsseldorfhoz közeli Schwalmtalban. A rendőrség késő esti közlése szerint hárman meghaltak, egy ember súlyos sérüléseket szenvedett. A tettes egy 50 év körüli, válás előtt álló férfi, aki a háza előtt lövöldözni kezdett, majd bezárkózott. A rendőrséget délután fél öt tájban riasztották a lövéseket és kiabálást halló szomszédok. Több mint 200 kommandós és mentők érkeztek a helyszínre, az épületet körbezárták, a környéket lezárták. A házat este nyolc óra előtt megrohamozták. A fegyveres férfi megadta magát. A rendőrök két halottat találtak a házban, egyet előtte. Egy súlyos sérültet kórházba szállítottak.
2009.08.18. 22:00
 
 
Évente több mint 70 milliárd forint hálapénzt adnak a magyarok
A magyarok évente 73,4 milliárd forint hálapénzt adnak az egészségügyi ellátás különböző szintjein jobb ellátásban bízva - derült ki a Patika Egészségpénztár és a Magyar Önkéntes Egészségpénztárak Szövetsége a Corvinus Egyetem marketing tanszékének munkatársaival közösen készített felméréséből, amelyet kedden ismertettek Budapesten. Az 2.200 ember megkérdezésén alapuló kutatásból kiderült, hogy kórházakban adták a legtöbb hálapénzt, a legkevesebbet a gyógyszertárban "hálálkodtak" az emberek. A kutatók megjegyzik, hogy a patikai hálapénz a kisvárosok lakóira jellemző inkább, legalább is ők többet fordítanak ilyen célra.
2009.08.18. 22:00
 
 
A fővárosi MSZP kezdeményezi Hunvald György visszahívását
Az MSZP fővárosi szervezete kezdeményezi az előzetes letartóztatásban lévő Hunvald György szocialista politikus visszahívását valamennyi, gazdasági társaságban betöltött funkciójából. A frakció közleményében azt írja, hogy erről az augusztus 24-i ülésen határoznak, így a Fővárosi Közgyűlés augusztus 27-i ülésén már döntés is születhet. Közölték azt is, hogy a közgyűlés egészségügyi és szociálpolitikai bizottságának elnöke augusztus 3-ai levelében kérte a szocialista frakciót, hogy a Péterfy Sándor utcai kórház felügyelőtanácsába jelöljön új képviselőt.
2009.08.18. 21:10
 
 
Magyarország-nap több amerikai államban a páneurópai piknik évfordulóján
Magyarország-napként ünnepli több amerikai szövetségi állam augusztus 19-ét az 1989-es páneurópai piknik évfordulója alkalmából; Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó is külön közleményben méltatta a 20 évvel ezelőtti magyar-osztrák határnyitás jelentőségét. Washington, Arizona, Új-Mexikó, Kalifornia, továbbá Nevada, Colorado, Texas, Utah és Oregon állam, valamint az Egyesült Államok legnagyobb megyéje, a 10 milliós Los Angeles megye hirdette ki ünnepélyes proklamációban, hogy 2009. augusztus 19-ét Magyarország-napként ünnepli - tájékoztatta Bokor Balázs Los Angeles-i főkonzul kedden az MTI-t.
2009.08.18. 21:00
 
Egy Forma 1-es futamnyi lóerő az augusztus 20-i vízi és légi parádén Szolnokon
Szolnok városa minden eddiginél színvonalasabb programkavalkáddal ünnepli augusztus 20-t. Az idén fesztivállá bővülő seregszemle fő attrakciójának a tűzijáték mellett az országszerte egyedülálló tiszai vízi és légi parádé ígérkezik - tudatták kedden a rendezvény szervezői.Körülbelül tízezer kilowatt, azaz egy Forma 1-es futamra való teljesítmény kápráztatja el a nézőket a vízen és a levegőben - fogalmazott a megyeszékhely augusztus 20-i rendezvényeiről tartott sajtótájékoztatón az egyik főszervező. Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum igazgatója szerint igazi kuriózum a városban működő helikopterbázis és a két másik honvédségi alakulat közel háromnegyed órás közös parádéja, melynek bevezetőjeként a Malév légi bemutatója ígér izgalmas perceket.
2009.08.18. 20:27
 
 
Romlott a képviselők szavazási fegyelme
Tavaly őszhöz képest romlott a szavazási fegyelem az Országgyűlés tavaszi és rendkívüli nyári ülésszakán - derül ki az Országgyűlés adataiból. Az elmúlt félévben "száz százalékos" szavazó csak a szocialista frakcióban volt: Rózsa Endre, Sándor István, Tittmann János és Winkfein Csaba. Utóbbi kettő egy éve részt vesz minden parlamenti szavazáson. Ősszel még a Fidesznek is volt eminens képviselője, Hadházy Sándor, aki most tavasszal viszont már 93 szavazásról hiányzott. Az őszi ülésszakon - az összes szavazáson részt vevők mellett - az MSZP frakció 140, a Fidesz képviselőcsoportjának pedig 49 tagja teljesített 99 százalék felett, most azonban nem akadt egyetlen ilyen frakciótag sem.
2009.08.18. 20:05
 
 
Nyilatkozatban méltatta Barroso a páneurópai piknik évfordulóját
Nyilatkozatban méltatta kedden José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke a Sopron melletti páneurópai piknik 20. évfordulóját. Mint fogalmazott, az osztrák-magyar határon lezajlott esemény segített abban, hogy új irányt vegyen az európai történelem. Európaiak százai gyűltek ott össze 1989. augusztus 19-én, és a vasfüggöny rövid megnyitása hozzájárult annak végleges leomlásához, valamint Németország békés egyesítéséhez. Ez volt "a vég kezdete" Európa megosztottsága és a hidegháború számára - állapította meg.
2009.08.18. 19:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999[2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista