2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Mélyponton a közéleti szereplők megítélése
A közéleti szereplők megítélése mélyponton van, a százfokú értékelő skálán ezúttal 29 pont az összesített népszerűségi mutató. Az átlagpolitikus választók általi minősítése elérhetetlen távolságra került a közepestől, alig az elégséges felett van - ismerteti a Népszabadság hétfői száma a Szonda Ipsos augusztusi közvélemény-kutatásának megállapításait. A középérték közelében csak Sólyom László és Orbán Viktor találhatók, a többiekről egyértelműen kedvezőtlen képet festenek a választók. A lista legnépszerűtlenebb politikusai Kóka János (18 pont), Gyurcsány Ferenc (19 pont), Draskovics Tibor (20 pont), Retkes Attila (22 pont) és Demszky Gábor (23 pont).
2009.08.24. 08:10
 
 
Ismét venezuelai lány lett a világszépe
A múlt évhez hasonlóan idén is venezuelai lány nyerte a Miss Universe szépségversenyt, amelyet ezúttal a Bahama-szigeteki Atlantis Hotelben rendeztek meg. Helyi idő szerint vasárnap késő este hirdettek eredményt, és a televízió élő műsorát világszerte követő milliók megtudhatták, hogy az idei, 58. verseny győztese a 18 esztendős Stefania Fernández Venezuelából. A koronát honfitársnője, a tavalyi nyertes Dayana Mendoza tette a fejére. Stefania immár a hatodik venezuelai szépségkirálynő a Miss Universe történetében. Mögötte a második helyen a Dominikai Köztársaságot képviselő Ada Aimée de la Cruz végzett, utánuk sorrendben Koszovó, Ausztrália és Puerto Rico szépe következett.
2009.08.24. 08:09
 
 
Rózsák békéje
Rózsák háborúja helyett a békéje jellemzi egy brit házaspár napjait: a férj 60 éve minden reggel ágyba visz egy szálat a feleségének. És mindig másikat. Ráadásul frisset. Meg is csókolja hitvesét minden alkalommal. A férj 87 éves, neje 83 esztendős, a minap ünnepelték gyémántlakodalmukat. Eddig már csaknem 22 ezer rózsát kapott a nej férjétől. Megkönnyíti a férfi rózsázását, hogy mind ő, mind neje kertész. Öt gyerekük, tíz unokájuk és egy dédunokájuk van - adta hírül a Daily Mail című brit lap.
2009.08.24. 08:02
 
Fidel Castróról készült videót mutatott be a kubai televízió
Tizennégy hónap után először mutatott be videofelvételt Fidel Castróról a kubai televízió vasárnap. A felvételen a volt kubai elnök fesztelenül társalog venezuelai diákok egy csoportjával. A havannai televízió legutóbb tavaly júniusban sugárzott egy videofelvételt, amelyen Castro barátja és szövetségese, Hugo Chávez venezuelai elnök társaságában volt látható. A 83 éves Castro a vasárnap adásba került filmkockákon sportöltözéket viselt, és látszólag jól nézett ki. A televízió kommentárja szerint a felvétel szombat reggel készült.
2009.08.24. 07:22
 
 
Negyedik hónapja javul a GKI konjunktúraindexe
A gazdasági szereplők kilátásai augusztusban is javultak, a GKI konjunktúraindexének szezonális hatásoktól megtisztított értéke negyedik hónapja emelkedik, már valamelyest meghaladja a tavaly novemberi értéket, de összességében továbbra is pesszimista vélekedést tükröz, különösen a lakosság körében. A GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az Európai Unió támogatásával készített felmérése szerint a konjunktúraindex augusztusban mínusz 32,4 pontra nőtt a júliusi mínusz 35,2 pontról. Az üzleti bizalmi index értéke mínusz 22,8 pontra emelkedett mínusz 25,4-ről, míg a fogyasztói bizalmi indexé 3,3 százalékponttal mínusz 59,8 pontra nőtt.
2009.08.24. 07:05
 
 
Volt koszovói katona a romagyilkosságok egyik gyanúsítottja
Koszovóban is szolgáló volt szerződéses katona a romagyilkosságok egyik előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottja - értesült az MTI megbízható forrásból. A magát megnevezni nem kívánó informátor közölte: Cs. István szerződéses katonaként legalább két ciklusban szolgált a koszovói magyar KFOR-misszióban. 2008-ban szerelt le a honvédségtől. Meg nem erősített információk szerint Cs. István volt a Debrecenben már "négyek bandájának" nevezett csoport fegyverszakértője és -beszerzője. Az MTI megtudta azt is, hogy a másik gyanúsított, K. István érintett volt a debreceni zsinagóga tóratekercsek őrzésére szolgáló szekrényének 1995 januárjában történt felgyújtásában is.
2009.08.23. 21:45
 
 
A CIA fegyverrel és fúróval akart szóra bírni egy terroristagyanús foglyot
Fegyverrel és fúróval akart szóra bírni egy terroristagyanús személyt évekkel ezelőtt az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) - derült ki abból a jövő héten nyilvánosságra hozandó, éveken át titokban tartott jelentésből, amelyről a The Washington Post a hét végén számolt be. A CIA vallató tisztjei 2002-ben többször is pisztollyal hadonászva igyekeztek megoldani az egyik makacsul hallgató fogoly - a Cole hadihajó elleni 2000. évi merénylet kitervelésével vádolt Abd al-Rahim al-Nasiri, az al-Kaida terrorszervezet egykori Perzsa-öbölbeli vezetője - nyelvét, legalább egy alkalommal pedig fúrógéppel akarták vallomásra kényszeríteni.
2009.08.23. 20:30
 
NBI: döntetlen a Honvéd-Újpest derbin
A Budapest Honvéd hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott az Újpesttel a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójában. Eredmény: Budapest Honvéd-Újpest FC 1-1 (0-1), Gólszerző: Hrepka (82.), illetve Foxi (29.). Bozsik Stadion, 2000 néző. Az első félidőben rengeteget állt a játék szabálytalanságok miatt. Elsőként a vendégek kezdtek el a játékra koncentrálni, Foxi pedig meg is szerezte a vezetést. Ezt Diego egalizálhatta volna, de a kapufát találta el. A fordulás után a kispestiek nekiestek ellenfelüknek: az Újpest csak Balajcza szenzációs bravúrjainak köszönhette, hogy megtartotta a vezetést. A lila-fehérek főként a kontrákra építettek, de a hazaiak nem adták fel, Hrepka pedig a 82. percben egyenlített, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.
2009.08.23. 19:37
 
 
Obama: új kezdet Amerika és a muzulmán világ között
Barack Obama amerikai elnök a muzulmán szent böjti hónap, a ramadán kezdetén a Fehér Házból küldött hét végi videoüzenetében megismételte: elkötelezte magát amellett, hogy új korszak kezdődjön az Egyesült Államok és a muzulmán világ között. "Az amerikai nép nevében - beleértve mind az ötven állam muzulmán közösségeit - Amerika és a világ muzulmánjai fogadják legjobb kívánságaimat; ramadan kareem (boldog ramadánt)" - mondta Obama. A ramadán ünnepi hagyományai a közösnek tartott értékekre emlékeztetnek, arra, hogy az iszlámnak mekkora szerepe volt az igazság, a haladás, a türelem és az emberi méltóság ügyének előmozdításában - emelte ki üzenetében.
2009.08.23. 19:05
 
Női junior kézilabda Eb: ezüstérmes a magyar csapat
Ezüstérmet szerzett a magyar válogatott a hazai rendezésű női junior kézilabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi, győri döntőben 29-27-re kikapott a norvég együttestől. Női junior Eb, döntő: Norvégia-Magyarország 29-27, gól: Kurtovic 9/4, Moerk 7, Sa. Solberg 6, Yttereng 2, Oftedal 2, Molid 2/1, Hall 1, illetve Kovacsics 8/4, Szalai 5, Zácsik 4, Hornyák 3, Tamás 3, Deáki 3, Kisfaludy 1. Az európai szövetség (EHF) 1996 óta rendez a junioroknak kontinenstornát, ez volt a hetedik ilyen viadal, és a magyar válogatott 2002 után ismét ezüstérmes lett.
2009.08.23. 18:44
 
 
Sakk GP, Dzsermuk: Lékó kikapott az utolsó fordulóban
Lékó Péter a sötét bábukat vezetve kikapott az izraeli Boris Gelfandtól a sakk Grand Prix-sorozat dzsermuki állomásának vasárnapi, 13., egyben utolsó fordulójában, ezzel holtversenyben a negyedik helyen végzett. Az örményországi torna honlapja szerint a magyar nagymester, akinek ez volt az egyetlen veresége, a 78. lépésben adta fel a partit. Lékó háromszor győzött, valamint kilenc döntetlent ért el, így 7,5 ponttal zárt.
2009.08.23. 18:26
 
 
MSZP: a rend pártja már a rendőrséget is fenyegeti
Az MSZP szerint egy bejegyzett és a választáson induló, Európai Parlamenti képviselőket adó párt, amelyik ráadásul a rend pártjának nevezi magát, nem állhat élére nyílt, provokatív törvénysértésnek. Ha ezt teszi, akkor a többi parlamenti pártnak, elsősorban a vele jó önkormányzati kapcsolatokat ápoló Fidesznek azonnal meg kell szólalnia - közölte Katanics Sándor, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának szocialista. A Fidesz reagálásában egy baloldali publicistát idézett, aki szerint a Jobbikra kell szavazni.
2009.08.23. 18:18
 
 
Nem tanúsítottak ellenállást elfogásukkor a romagyilkosságok gyanúsítottjai
Egy szemtanú szerint semmiféle ellenállást nem tanúsítottak elfogásukkor a romák elleni támadások elkövetésével gyanúsított férfiak - a magát megnevezni nem kívánó, 30 éves férfi ezt vasárnap mondta el az MTI tudósítójának. Egy asztaltársasággal csütörtök éjjel a debreceni Perényi 1. pincesörözőben szórakozó férfi éppen a vendéglátóhely bejáratánál tartózkodott az akció idején. Elmondása szerint mielőtt a kommandósok behatoltak, civil ruhás rendőrök vegyültek el a vendégek között, s ők adtak jelt az akcióra. Mindenkit hasra fektettek - köztük civil ruhás rendőröket is -, ez a helyzet mintegy 10 percig tartott. Először a nőket engedték ki a sörözőből, közülük többen hisztérikus sikoltozásban törtek ki.
2009.08.23. 18:00
 
 
Kettesfogathajtó-vb: Lázár Zoltán bronz-, a magyar csapat ezüstérmes
Lázár Zoltán elrontotta a vasárnapi akadályhajtást, így az elsőről harmadik helyre esett vissza egyéniben, míg a Lázár Vilmossal és Selyben Zsolttal kiegészülő magyar csapat megtartotta ezüstérmes pozícióját a Kecskeméten rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon. A vb kettős holland sikerrel zárult, ugyanis egyéniben a maratonhajtás után még második Harrie Verstappen nyert a svájci Beat Schenket megelőzve, míg a válogatottak küzdelmében a Verstappen mellett Benny Gosschalk és Mieke van Tergouw alkotta holland trió győzött a magyarok előtt.
2009.08.23. 17:58
 
 
A magyar csapat érem nélkül zárta a berlini atlétikai vb-t
A 11 fős magyar csapat érem nélkül, három döntős helyezéssel zárta a berlini atlétikai világbajnokságot. A legjobb eredményt a kalapácsvető Pars Krisztián érte el, aki negyedik lett, ám vele szemben az éremszerzés volt az elvárás. A válogatott többi tagja a tőle elvárható eredményt nyújtotta. Két éve, Oszakában szintén nem sikerült érmet szerezni, akkor Pars és a diszkoszvető Máté Gábor ötödik helyezése jelentett pontokat.
2009.08.23. 17:56
 
 
Atlétika vb, Berlin: Bekele duplázott
Kenenisa Bekele a 10.000 után az 5000 métert is megnyerte a berlini atlétikai világbajnokságon. A zárónap második fináléjában a hajrá döntött, melyben az etióp sztár az esélyeknek megfelelően bizonyult a legjobbnak. A második helyen az 1500-on harmadik amerikai Bernard Lagat, a harmadikon pedig a katari James Kwalia C,Kurui végzett. A vb zárónapján, vasárnap további hat döntőt rendeznek.
2009.08.23. 17:49
 
 
A távmunka hatékonyabbá és elégedettebbé tesz
A távmunka hatékonyabbá és elégedettebbé teszi a munkavállalókat, segít a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtésében, s megtakarítással is jár. Az infokommunikációs piacon érdekelt amerikai Cisco elemzése szerint az alkalmazottak 69 százaléka arról számolt be, hogy távmunkában hatékonyabban képesek végezni munkájukat, 75 százalékuk szerint pedig a határidőket is jobban lehet így tartani. A megkérdezettek 67 százaléka szerint munkavégzésük minősége is javult a távmunkának köszönhetően.
2009.08.23. 16:55
 
 
Miért jár körbe-körbe, aki eltévedt?
Német kutatóknak sikerült igazolniuk a filmekben és könyvekben gyakorta leírt jelenséget, amely szerint az eltévedt, tájékozódását vesztett ember körbe-körbe jár. A tübingeni Max Planck Intézet kutatói, Jan Souman és Marc Ernst GPS-jeladókkal felszerelt embereket raktak ki a Szaharában és a Rajna-völgy egy erdejében. A résztvevőknek csupán akkor sikerült egyenesen haladniuk, ha tudtak tájékozódni a Nap járása alapján - tudósít a Der Standard című osztrák lap internetes kiadása. Mihelyst felhők takarták el az égitestet, éles kanyarokat iktattak útvonalukba. Egyesek saját nyomukat is keresztezték anélkül, hogy észrevették volna.
2009.08.23. 15:48
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj: Barrichello győzött
Rubens Barrichello, a Brawn GP brazil versenyzője nyerte Valenciában a Forma-1-es Európa Nagydíjat. A második helyen a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) végzett, a harmadik pedig a finn Kimi Räikkönen (Ferrari) lett. A 37 éves brazil pilóta, aki idei első, pályafutása tizedik futamgyőzelmét szerezte meg, ezzel a vb-pontversenyben felzárkózott a második helyre, csapattársa, Jenson Button mögé. A brit pilóta a hetedik helyen zárt, és hat versennyel a szezon vége előtt 72 pontja van, míg csapattársának 54.
2009.08.23. 15:41
 
 
Afrika lakossága elérte az egymilliárd főt
Afrika lakossága elérte az egymilliárd főt - közölte a BBC brit rádió az USAID amerikai humanitárius szervezetre hivatkozva. A jelentés szerint Afrikában jelenleg átlagosan 5,3 gyereket szülnek a nők, és ilyen szaporodás mellett negyven év múlva, 2050-re a kontinens lakosainak a száma megduplázódhat, és eléri a kétmilliárdot. Jelenleg a Földön 6 milliárd 777 millió ember él, míg 1900-ban 1,6 milliárdos volt a bolygó lakossága. Becslések szerint 2012-ben születik meg a Föld hétmilliárdodik lakosa. Népességkutatók a pontos időpontont is megbecsülték, szerintük ez 2012. október 18-án, pontban 0:36 perckor következik be.
2009.08.23. 15:25
 
 
Nem engedi az állam egy 13 éves lánynak, hogy körbevitorlázza a Földet
Nem akarja engedni a holland oktatási tárca egy 13 éves lánynak, hogy egyedül körbevitorlázza a Földet, mert azzal túl sok iskolai hiányzást halmozna fel. A lányt a szülei ugyanakkor elengednék. Laura Dekker zsenge kora ellenére már tapasztalt vitorlázó, és fejébe vette, hogy megdönti a kaliforniai Zac Sunderland júliusban felállított világrekordját. A 17 éves fiú 400 nap alatt körbevitorlázta a földgolyót, és ezzel most ő a legfiatalabb a világon, aki ezzel a teljesítménnyel büszkélkedhet. Laura vállalkozását szülei támogatják, és kérték, hogy lányukat 2011 szeptemberéig mentsék fel az iskolalátogatási kötelezettség alól. Ezt az iskola megtagadta, és az oktatási tárca is azon az állásponton van, hogy a tankötelezettséget nem szabad figyelmen kívül hagyni.
2009.08.23. 14:59
 
 
A palesztin elnök szabadon engedi a Hamász kétszáz tagját
Mahmúd Abbász palesztin elnök utasítást adott arra, hogy a ramadán alkalmából helyezzék szabadlábra a Hamász radikális mozgalom kétszáz börtönben lévő tagját. A jóakarat kinyilvánítására szolgáló lépés válasz arra, hogy a Hamász ötven foglyát engedte el a héten, aki a Fatah mozgalomhoz tartozik. A Maan hírügynökség szerint a kölcsönös gesztusok akár a megbékülési megállapodás megkötését is előre jelezhetik a két legnagyobb palesztin politikai tömörülés között. A Fatah és a Hamász februárban párbeszédet kezdett egyiptomi közvetítéssel a megállapodásról, és ha ez sikerül, 2010 januárjában megszervezik a palesztin parlamenti választásokat.
2009.08.23. 14:54
 
 
Fidesz: rossz pályán a magyar foglalkoztatás
A Fidesz szerint teljesen rossz pályán van Magyarország a foglalkoztatás és a gazdaságélénkítés terén - Czomba Sándor, a párt országgyűlési képviselője azt mondta, a kormány pontosan az ellenkezőjét teszi annak, mint amit kellene: a fogyasztás ösztönzése helyett "értelmetlenül megszorít". A következő kormányzatnak célként kell kitűznie az uniós foglalkoztatási ráta átlagának elérését, amelyhez a következő években legalább 500-600 ezer új, legális munkahelyre van szükség, "ami egy hiteles (...) kormány részéről megvalósítható" - jelentette ki. A fideszes szakpolitikus közölte, szinte biztos, hogy az év végére 11 százalék körüli vagy afeletti lesz a munkanélküliség.
2009.08.23. 13:55
 
Jövőre és 2011-ben is Szuzukában lesz a Forma-1-es Japán Nagydíj
Jövőre és 2011-ben is Szuzuka adhat otthont a Forma-1-es Japán Nagydíjnak - jelentették be vasárnap a házigazdák, miután Valenciában, az Európa Nagydíj helyszínén tárgyaltak Bernie Ecclestone-nal, a sorozat irányítójával. Az eredeti tervek szerint 2010-ben Fudzsiban rendezték volna a szigetország F1-es futamát, a pálya többségi tulajdonosa, a Toyota autógyártó cég azonban július elején jelezte: a gazdasági válság miatt a gyár komoly anyagi gondokkal küzd, ezért igyekszik minden téren visszafogni kiadásait. A korábbi elképzelés az volt, hogy idéntől váltott helyszíneken bonyolítják le a japán GP-t, Szuzuka és a legutóbbi két versenynek otthont adó Fudzsi váltotta volna egymást: a páratlan években előbbi, a párosokban pedig utóbbi lett volna a házigazda.
2009.08.23. 13:32
 
 
Karzai ellenfele szerint csalás történt az afgán elnökválasztáson
Hamid Karzai hivatalban lévő afgán elnök legfőbb elnökválasztási vetélytársa azt állította, bizonyítékai vannak arra, hogy a csütörtökön tartott választást nagyrészt meghamisították. Abdullah Abdullah arról beszélt, hogy az első beérkezett eredmények aggasztóak. "Ezerszámra történhettek csalások országszerte, nincs kétség efelől" - mondta. A szavazatok összeszámlálása még javában zajlik, és keddig várhatóan nem teszik közzé az előzetes eredményeket sem. Közvélemény-kutatások azt jelezték előre, hogy Hamid Karzai hivatalban lévő elnök gyűjti majd össze a legtöbb szavazatot, de nem elegendőt ahhoz, hogy már az első fordulóban győzzön. A választás után mindkét elnök azt állította, hogy az első fordulóban legyőzte ellenfelét.
2009.08.23. 13:08
 
MDF: a magyar és a szlovák államfőnek közösen kellett volna szobrot avatnia
Szerencsés lett volna, ha Sólyom László magyar és Ivan Gasparovic szlovák államfő közösen avatja fel Szent István szobrát - mondta Viniczai Tibor a budapesti szlovák nagykövetség előtt. Az MDF elnökségi tagja szerint a magyar kormánynak "aktív országimázst" kellene folytatnia Szlovákia-szerte. Az MTI kérdésére, hogy ezt konkrétan hogyan képzeli el, azt felelte, hogy igénybe kellene venni az internetet és az óriásplakátokat. Arra a kérdésre, hogy ki hibázott akkor, amikor Sólyom Lászlót pénteken nem engedték be Szlovákiába, azt mondta, hogy nem voltunk elég körültekintőek, nem vettük figyelembe azt az érzékenységet, amely abból fakad, hogy Szlovákia egy "friss nemzet".
2009.08.23. 12:40
 
 
Előzetes letartóztatásba kerültek a romák elleni támadások gyanúsítottjai
Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Bíróság azt a négy férfit, akit a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozattal gyanúsítanak. Mind a négy férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését - tájékoztatták P. Zs. 30 éves és K. Árpád 42 éves gyanúsítottak védői az MTI tudósítóját. A bíróság a szökés, elrejtőzés, a bizonyítékok és az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a négy férfi előzetes letartóztatását. Az előzetes letartóztatást szeptember 23-áig rendelte el a bíróság. Az egyik gyanúsított, Cs. I. tudomásul vette az ítéletet, a többiek fellebbeztek, így a bírósági döntés nem jogerős.
2009.08.23. 12:40
 
 
Kiürítik Athén egyik elővárosát az erdő tűz miatt
A görög hatóságok utasítást adtak Athén egyik elővárosának, Agiosz Sztefanosznak a kiürítésére, mert a főváros környékén kitört erdőtüzek a lakosság életét fenyegetik. Az Athéntól 23 kilométerre északra fekvő településnek mind a tízezer lakosát felszólították, hogy távozzék otthonából, miután a tűz vasárnap elérte a lakóházak körzetét. A rendőrség hangosbeszélőn adott utasítást arra, hogy az emberek milyen irányba menjenek. A pánik határán járó lakosok az Athénba vezető főúton indultak el. Kilenc helikopter, 12 repülőgép, 132 autó és több száz tűzoltó küzd a lángokkal, amelyek már mintegy 12 ezer hektárnyi területet pusztítottak el. Olaszország, Franciaország és Ciprus segítséget ígért.
2009.08.23. 11:50
 
 
Merkel: a jövő héten döntsön a GM az Opelről
Angela Merkel német kancellár arra kérte a General Motors Co.-t, hogy a jövő héten döntse el, melyik társaságnak adja el a cég európai egységét, az Adam Opel AG-t. A Dow Jones hírügynökség jelentése szerint a kancellár azt mondta: sajnálja, hogy a General Motors nem tudott dönteni, de reméli, hogy hamarosan sor kerül erre, hiszen ez sürgős az alkalmazottak és az Opel gazdasági helyzete szempontjából is. "Minél hamarabb, annál jobb" - mondta Angela Merkel a ZDF televíziónak adott interjújában. Utoljára pénteken ült össze a General Motors testülete, de döntés nélkül ért véget a találkozó.
2009.08.23. 11:06
 
Evezős vb: reményfutamban a magyarok
Varga Tamás és a férfi könnyűsúlyú nyolcas is reményfutamra kényszerül a poznani evezős világbajnokságon, miután a nyitónapi előfutamok során egyiküknek sem sikerült egyenes ági továbbjutást érő helyen végeznie. A könnyűsúlyú kétpárban 2005-ben - Hirling Zsolttal - vb-aranyérmes, ezúttal könnyűsúlyú egypárban próbálkozó Varga ugyan remekül teljesített, csak a dán Mads Rasmussen volt gyorsabb nála, de mivel csak az első pozíció ért középdöntős folytatást, a magyar evezősnek kedden újra vízre kell szállnia a legjobb 12 közé kerülésért. A Forrai Dávid sztrókolta, fiatal könnyűsúlyú nyolcas egyetlen riválisát sem tudta megelőzni előfutamában, ötödikként ért célba, így Vargához hasonlóan a reményfutamban javíthat.
2009.08.23. 11:03
 
 
EU: több légitársaságnak csökkentenie kell a károsanyag-kibocsátást
A világ összesen csaknem 4000 kereskedelmi légitársaságának, repülőgép üzemeltetőjének kell csatlakoznia az Európai Unió gáz-kibocsátási kereskedelmi tervéhez 2012-ig, különben Európába repülésükkor büntetéssel sújthatók. A listán szerepelnek egyebek mellett olyan jelentős légitársaságok, mint a Lufthansa, az Alitalia, a Quantas, a KLM, az Emirates vagy a US Airways. Szerepelnek még európai repülőgépgyártó cégek, úgy mint az Airbus, a Dassault, számos magán gép üzemeltetője és katonai, így például Izrael és Oroszország légierő egysége. A program keretében a táraságoknak egyebek mellett 2010. januárra el kell készíteniük egy tervet, amely alapján figyelik a károsanyag-kibocsátást.
2009.08.23. 10:42
 
 
Tavaly 21 milliárd forint értékben váltottak be üdülési csekket
Több mint 21 milliárd forint értékben váltottak be üdülési csekket a kereskedelmi szálláshelyeken tavaly, amelyből 14 milliárd forintot a szállodákban regisztráltak - összesítette a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány adatai alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az alapítvány 2008-ban összesen 41 milliárd forint üdülési csekket bocsátott ki. Tavaly a kereskedelmi szálláshelyeken és a szállodákban egyaránt 28 százalékkal nőtt a beváltott csekkek értéke az előző évhez képest. Az üdülési csekkek 41 százalékát a szállodákban, 14 százalékát a panziókban, további 6 százalékot az egyéb kereskedelmi szálláshelyeken váltották be.
2009.08.23. 10:30
 
 
Trichet: még nehéz időszak előtt áll a világgazdaság
Annak ellenére, hogy látszódnak már a gazdasági válság enyhülésének jelei, nehéz időszak várható - mondta Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank (EKB) elnöke a hétvégén. A Dow Jones hírügynökség jelentése szerint az elnök azt mondta, hogy hiába láthatók már az enyhülés jelei, "nagyon döcögős út áll előttünk". Jean-Claude Trichet véleménye szerint mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy megelőzhető legyen egy újabb krízis és fenntartható legyen az enyhülés. A legnagyobb hibának nevezte, azt, ha a szakemberek elfelejtik, hogy további lépésekre van szükség.
2009.08.23. 10:09
 
 
Kamatdöntés hétfőn: az elemzők 50 bázispontos csökkentést várnak
A monetáris tanácstól 0,5 százalékpontos kamatcsökkentést vár az elemzők többség, így a jegybanki alapkamat hétfőtől 8,0 százalékra mérséklődhet. A Reuters a héten publikált elemzői felmérése szerint a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa hétfőn 50 bázisponttal 8,0 százalékra csökkenti a jelenlegi 8,5 százalékos jegybanki alapkamatot. Több elemző azonban azt sem zárja ki, hogy a tanács tagjai ismét 100 bázispontos csökkentéssel lepik meg a piacot, miután a legutóbbi inflációs adatok a jegybanki prognózisoknál kedvezőbbek voltak.
2009.08.23. 09:23
 
 
69-re emelkedett a halálos áldozatok száma a Szajan-Susenszki erőműben
Vasárnap reggelre 69-re emelkedett a megtalált halálos áldozatok száma a Szajan-Susenszki Vízi Erőműben, hat személyt még keresnek - jelentette be a rendkívüli helyzetek minisztériuma polgári védelmi osztályának vezetője a helyszínen. Szergej Saposnyikov hozzátette, hogy várhatóan vasárnap eljutnak a legmélyebb szintre, ahol még emberek lehettek a hétfői baleset időpontjában. Hétfőn eddig ismeretlen okból egy hatalmas hullám romba döntötte a Jenyiszej vizét duzzasztó, közel 250 méter magas gát lábánál lévő géptermet s az alatta lévő számos szintet.
2009.08.23. 09:15
 
 
A gyertya füstje egészségkárosodást okozhat?
A gyertyafényes vacsorák ugyan lehetnek romantikusak, de amerikai kutatók szerint károsak az egészségre. A Dél-Karolinai Egyetem kutatói égő gyertyák füstjét vizsgálták meg laboratóriumban, és arra a megállapításra jutottak, hogy a paraffinból készült viaszgyertyák a tüdőrákkal, valamint az asztmával kapcsolatos káros füstöt szabadítanak fel. Hozzátették, hogy egészségromboló hatásuk csak évekkel később jelentkezik. Amid Hamidi, a kutatás vezetője szerint azok az emberek vannak a leginkább kitéve a veszélynek, akik gyakran használnak gyertyákat például relaxáláshoz a kádban vagy este a vacsoránál, a jó hangulatért.
2009.08.23. 08:46
 
 
Ihletet keres egy svájci filozófus egy londoni repülőtéren
Azt hihetnénk, nem egy repülőtér a legalkalmasabb hely az elmélyült gondolkodásra, de egy svájci filozófus mégis úgy döntött, egy nemzetközi légiforgalmi kikötő szüntelen forgalmában keresi az ihletet. Alain de Botton, Az utazás művészete (The Art of Travel) című könyv szerzője a legnagyobb forgalmú európai repülőtér, a londoni Heathrow "lakója" lett egy hétre - adta hírül a brit sajtó. A repülőtér üzemeltetője teljes szabadságot és szabad bejárást biztosít számára a légikikötő egész területén, hogy megírhassa Egy hét a repülőtéren: heathrow-i napló című könyvét.
2009.08.23. 08:28
 
 
Rekordösszegű lottónyeremény Olaszországban
Európai viszonylatban is rekordösszegű lottónyeremény, majd 148 millió euró üti a markát egy szerencsés lottózónak Olaszországban. A nyertes kiléte egyelőre nem ismeretes. Mindössze annyit tudni, hogy a két euróba kerülő szelvényt egy toscanai falu, Bagnone egyik bárjában érvényesítették. Az alig 2 ezer lakosú településen szinte mindenki ismer mindenkit. Egy falubelinek úgy tűnt, hogy látta egyik 47 éves földijét, amint a médiában is megemlített bárban lottószelvényt vásárol. Olaszországban a szerencsejátékokon nagy összegeket nyerők ritkán fedik fel személyazonosságukat. Olaszországban január 31-e óta nem volt telitalálat a lottón, a nyereményalap egyre halmozódott.
2009.08.23. 08:17
 
 
Budapesti bokszgála: Bedák megvédte, Balzsay elveszítette címét
Bedák Zsolt a második menetben kiütötte a kazah Jerszin Dzsajlanovot, ezzel megvédte a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki övét. Ezzel szemben Balzsay Károly tecnikai KO-val kikapott a német Robert Stieglitztől a budapesti Syma csarnokban zajlott profi ökölvívógálán, s ezzel elvesztette a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki címét. A magyar versenyző a 11. menetre már nem állt ki. A kemény mérkőzés második felére Balzsay elfáradt, s a tizedik menet után edzője, Fritz Sdunek már nem engedte vissza.
2009.08.23. 08:01
 
 
A gárda-eskütétellel kapcsolatban 176 személy ellen indul eljárás
Összesen 176 személy ellen tett feljelentést és indított szabálysértési eljárást a szombati, szentendrei "Új Magyar Gárda" eskütétellel kapcsolatban a rendőrség - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Vona Gábornak, a Jobbik és a Magyar Gárda alapító elnökének gyanúsítotti idézést adtak át a helyszínen a rendőrök. Szentendre külterületén rendezvényt tartott a Jobbik szombaton, a kerítéssel körbezárt magánterületen mintegy félezer, fehér inget, fekete nadrágot és mellényt, a bíróság által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda egyenruháját viselő ember sorakozott fel és tett esküt alakzatban, árpádsávos és jobbikos zászlókat lobogtatva.
2009.08.22. 22:00
 
 
A történelmi Magyarországra emlékeztek Hejcén
Az ezeréves Magyarországra emlékeztek szombaton határon inneni és túli, a történelmi Magyarországhoz tartozó területek képviselői a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hejcén, ahol sok résztvevő nyilatkozott úgy, hogy az ünnepséget elrontotta a szlovák kormány pénteki intézkedése. Bauer Edit, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártja (MKP) európai uniós képviselője elnézést kért a több száz résztvevőtől azért, mert Szlovákia kormánya pénteken különböző indokokra hivatkozva nem járult hozzá, hogy a magyar államfő Szlovákia területére lépjen. Ezt a példa nélküli esetet mindenfélekeppen szóvá kell tenni az unió megfelelő fórumain - hangoztatta a politikus.
2009.08.22. 21:00
 
 
A "cigánybűnözés" ellen tüntettek a kelet-szlovákiai Korompán
A "cigánybűnözés" ellen tüntetett szombaton délután a kelet-szlovákiai Korompán a sokak által szélsőségesnek tartott Szlovák Testvériség civil szervezet. A Szlovák Testvériség többnyire feketébe öltözött és borotvált fejű 80-100 hívéhez Korompa központjában mintegy 300-400 helyi és környékbeli lakos is csatlakozott. Közösen bírálták a hatóságokat, azt állítván, hogy nem tesznek semmit a romák bűnözésének megállítására. Azt állították továbbá, hogy a városban tarthatatlan a közbiztonság helyzete, az emberek elleni támadások, a lopások mindennaposak. A tüntetést nem jelentették be, a közrend megsértése esetén a hatóságok beavatkoznak - mondta újságíróknak Imrich Holecko polgármester-helyettes.
2009.08.22. 20:00
 
Programok országszerte a Magyar Fotográfia Napján
Négy ország 56 településén 79 szakmai program várja a fotográfusokat és a fényképezés iránt érdeklődőket a Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett programsorozaton. A központi rendezvénynek augusztus 30-án a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus ad otthont. A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének (MAFOSZ) tájékoztatása szerint a programsorozat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, a fényképezés találmánya 1839-től napjainkig miként változtatta meg a világ fejlődését és az emberek életét. Az augusztus 30-án megrendezendő központi rendezvényen Kerekes István fotográfus veheti át Az Év Fotográfusa díjat.
2009.08.22. 19:21
 
 
A romák még nem nyugodtak meg, hogy elfogták a támadások gyanúsítottjait
Vegyes érzelmekkel fogadták a romák az érintett településeken azt a hírt, hogy a rendőrség őrizetbe vette a romák elleni támadássorozat elkövetőit, attól tartanak ugyanis, hogy még nem sikerült az összes elkövetőt elfogni. Balogh Mihály, a tiszalöki cigány önkormányzat elnöke az MTI-nek szombaton azt mondta: a helyi és a környékbeli cigányok jó része csak a televíziós híradókból értesült arról, hogy Debrecenben elfogták a sorozatgyilkosságokkal gyanúsított férfiakat, ezért fenntartásokkal fogadta a hírt. A Szabolcs megyei kisvárosban április 22-én este lőtték agyon a munkába igyekvő 54 éves Kóka Jenőt.
2009.08.22. 19:00
 
 
Budapesti bokszgála: Bedák Pál technikai KO-val győzött
Bedák Pál technikai KO-val győzött az orosz Ravil Muhamadjarov ellen a budapesti Syma Csarnokban zajló szombati profi ökölvívógálán. A veretlen magyar légsúlyú öklöző ötödik profi mérkőzésén is a korábbiakhoz hasonlóan jól teljesített: ellenfelét már a második menetben földre küldte, majd a negyedikben kétszer is cselekvésképtelenné tette, s a második után a mérkőzésvezető beszüntette az egyoldalú találkozót. A német Universum által szervezett esemény fő mérkőzésén Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoka este 10 órakor a német Robert Stieglitz ellen lép szorítóba. Utána Bedák Zsolt, a WBO kispehelysúlyú Európa-bajnoka száll ringbe címvédő mérkőzésen.
2009.08.22. 18:56
 
 
Erdőtűz tombol Athén közelében
Hatalmas erdő- és bozóttűz lobbant fel szombaton Athén északi határain. A görög polgári védelem - tekintettel a drámai helyzetre - rendkívüli állapotot hirdetett ki. "Pillanatnyilag nem vagyunk urai a helyzetnek" - közölték a régió polgármesterei a görög rádióban. Vastag, vöröses-barnás füstfelhők lebegtek csaknem az összes athéni városrész felett. Az ország más vidékeiről erősítéseket küldtek a tűz sújtotta vidékre. A tűz különösen nagy erővel tombolt a fővárostól 40 kilométerre északra, Marathon és Grammatiko helységek közelében. A lángok egyre fenyegetőbben közelítenek Athén elővárosaihoz. A tűzoltóság repülőgépeket és helikoptereket vetett be a lángok megfékezésére.
2009.08.22. 17:50
 
 
Holnap döntenek a roma-gyilkosságok gyanúsítottjainak előzetes letartóztatásról
A bíróság vasárnap dönt azoknak a férfiaknak az előzetes letartóztatásáról, akiket a romák elleni támadások gyanúja miatt péntekre virradóra vettek őrizetbe Debrecenben egy szórakozóhelyen - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatója az MTI-vel szombaton. Bencze József országos rendőrfőkapitány pénteken rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy elfogták a hat halálos áldozatot követelő támadássorozat gyanúsítottjait. Közölte azt is, hogy DNS-minta és több más bizonyíték is rendelkezésre áll a romák ellen elkövetett gyilkosságok elkövetésével gyanúsított 28 és 42 év közötti Hajdú-Bihar megyei férfiak előzetes letartóztatásához.
2009.08.22. 16:40
 
 
Sakk GP, Dzsermuk: Lékó remizett
Lékó Péter a világos bábukat vezetve döntetlent játszott a hazai színeket képviselő Levon Aronjannal a sakk Grand Prix-sorozat dzsermuki állomásának szombati, 12. fordulójában. Az örményországi torna honlapja szerint a magyar nagymester és riválisa a 45. lépést követően egyezett meg a remiben. Lékó eddig háromszor győzött, valamint kilenc döntetlent ért el, s 7,5 pontjával az élcsoport tagja. A vasárnapig tartó, 13 fordulós viadal a hat állomásból álló GP-sorozat ötödik versenye. Eredmény, 12. forduló: Lékó-Aronjan (örmény) döntetlen. A szegedi nagymester a vasárnapi utolsó fordulóban az izraeli Boris Gelfand ellen ül asztalhoz, és a sötét bábukat vezeti majd.
2009.08.22. 16:28
 
 
Magosz: milliárdokat fog kifizetni a bankoknak az állam
A Magosz szerint egy rossz jelzáloghitelezési konstrukció miatt milliárdokat fog kifizetni az állam a bankszektornak. Budai Gyula, a Fidesszel szövetséges szervezet szövetségi igazgatója azzal kapcsolatban állította ezt szombati budapesti sajtótájékoztatóján, hogy a nemzeti földalapkezelő - amely azóta beolvadt a nemzeti vagyonkezelőbe - 2003 és 2007 között több száz olyan földértékesítési szerződést kötött - több milliárd forint értékben -, amelyek esetében a vételárat banki hitelből fizették ki, és jelzálog-szerződések jöttek létre.
2009.08.22. 15:30
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj: Hamilton nyerte az időmérő edzést
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Európa Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről Valenciában. A Magyar Nagydíj-győztes pilóta mögött, a második helyről csapattársa, a finn Heikki Kovalainen, a harmadikról pedig a brazil Rubens Barrichello (Brawn GP) startolhat. A pontversenyben éllovas Jenson Button (Brawn GP) ötödik lett, míg a Hungaroringen megsérült brazil Felipe Massát helyettesítő olasz Luca Badoer (Ferrari) utolsóként zárta a kvalifikációt.
2009.08.22. 15:08
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996[1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista