2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Romagyilkosságok: egyezik a helyszínen rögzített DNS a gyanúsítottakéval
Az előzetes letartóztatásban levő négy gyanúsított közül kettő DNS-mintája egyezik a romák elleni támadások helyszínein rögzítettekkel - jelentették be keddi sajtótájékoztatójukon rendőri vezetők, de arról nem beszéltek, hogy hány helyszínen rögzített mintákkal találtak azonosságot. A rendőrség egyelőre nem keres további gyanúsítottat. A rendőri vezetők bejelentették, hogy az elemző munka révén fogták el a gyanúsítottakat. Elmondásuk szerint jellemző a gyanúsítotti körre, hogy még a 100 millió forintos nyomravezetői díj sem ingatta meg egyikőjüket sem, és a környezetükből sem kaptak a rendőrök információt.
2009.08.25. 12:05
 
 
Milliókért kelt el a Marilyn Monroe feletti nyughely
Több mint 4,6 millió dollárba kerül Marilyn Monroe felett tölteni az örökkévalóságot. Ennyiért kelt el ugyanis az a nyughely, amely pontosan az 1962-ben elhunyt filmlegenda urnahelye felett van. A Westwood Village temetőben lévő hely még nem üres, az ott nyugvó elhunytat azonban özvegye átköltöztetné máshová. Az özvegy adósságai miatt döntött a rendhagyó árverés mellett, amely az eBay internetes oldalon zajlott. A nyitó licit félmillió dollár (94 millió forint) volt, az árverés végül 4,602,100 dolláron (865 millió 109 ezer és 754 forint) fejeződött be.
2009.08.25. 11:57
 
 
BL-selejtező: biztosra vehető a telt ház a Puskás stadionban
Már csak körülbelül kétezer jegy vár gazdára a 20:45 órakor kezdődő Debrecen-Levszki Szófia labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóra, melyen így minden bizonnyal - a lehetőségekhez mérten - megtelik a Puskás Ferenc Stadion. A klub arról tájékoztatta az MTI-t, hogy kedden csak a fővárosban, a mérkőzésnek otthont adó Puskás Ferenc Stadion pénztáraiban lehet belépőkhöz jutni. Amennyiben azonban a mostani tempóban veszik tovább a jegyeket a drukkerek, ott is elfogy valószínűleg kora délutánig, azaz sietnie kell annak, aki a helyszínen szeretné megtekinteni az összecsapást. A stadion jelenlegi állapotában 32 ezer szurkoló látogathat ki BL-mérkőzésre.
2009.08.25. 11:46
 
 
Jessica Biel a net "legveszélyesebb híressége"
Jessica Biel a "legveszélyesebb híresség" az interneten - állította kedden egy online biztonsági cég. A McAfee Inc. internetes biztonságtechnikai vállalat szóvivője figyelmeztetett arra, hogy a 27 éves színésznőre keresve szinte biztos, hogy begyűjthetünk valamilyen komoly számítógépes vírust. Biel rajongóinak öt az egyhez az esélye arra, hogy keresztet vethessenek a gépükre - ecsetelte a kockázatot a szakértőcég. A McAfee harmadik alkalommal végzett ilyen típusú felmérést, a tavalyi jelentésükben a Brad Pittre való kattintással riogattak. A veszélyességi listán idén Beyonce a második, őt Jennifer Aniston, Tom Brady és Jessica Simpson követik.
2009.08.25. 11:22
 
 
Brit turisták külföldi rendetlenkedései
Egyre rosszabbul viselkednek a britek külföldön, csaknem hétezer szigetországi turistát tartóztattak le az idei és a tavalyi március közötti évben a világon. A leggyakoribb ok részeg randalírozás, kábítószerezés. A letartóztatások több mint fele Spanyolországban és az Egyesült Államokban történt. Csaknem ezer esetben kábítószer volt az ok, ezek egyharmada jutott a fenti két országnak. Balesetek is gyakorta történnek részegségük okán britekkel, a leggyakoribb a mopedes ütközés és a kizuhanás erkélyről. Útlevélből mintegy 30 ezret veszítettek el a nevezett egy év alatt a brit külügyminisztérium kedden közzétett adatai szerint.
2009.08.25. 11:19
 
 
Tovább esett a GKI fővárosi ingatlanpiaci indexe
Júliusban mínusz 33,4 ponton állt a GKI valamint az Ingatlan és Befektetés szaklap fővárosi ingatlanpiaci indexe, ez 4,4 ponttal alacsonyabb az áprilisinál, és 2002 óta a legkisebb érték - mondta Akar László a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten. A részindexek közül a legalacsonyabb mínusz 48 ponttal a lakáspiaci index. A felmérés 29-31 ezer új lakás felépítését valószínűsíti az idén. Az új lakások árai a következő 12 hónapban változatlanok maradnak, a használtaké viszont 3,5 százalékkal csökken a GKI prognózisa szerint. A fővárosi irodapiaci részindex mínusz 40 ponton áll, ez 5 ponttal van lejjebb az előző negyedévinél. Hasonló mélypont egyszer, 2002 júliusában volt az index történetében.
2009.08.25. 11:01
 
 
A Vogue főszerkesztőjének nem tetszik Letterman zoknija
Anna Wintour szeme mindent lát: a Vogue divatmagazin David Letterman műsorában vendégeskedő főszerkesztőjének a showman zoknijával akadt gondja, "érdekes" jelzővel illetve a ruhadarabot. Letterman előzőleg "bénának" nevezte magát a műsorban, aki semmit sem ért a divathoz. Elő is villantotta szürke zokniját, és kihívóan arra buzdította a divatkirálynőt, hogy "vessen rá egy pillantást, édes". Akkor hangzott el a tömör és velső minősítés. Bár már több mint húsz éve áll a Vogue élén, Anna Wintour most először vendégeskedett David Letterman Late Show című műsorában.
2009.08.25. 10:39
 
 
Jelentősen megnőtt a külföldiek magyarországi fogyasztása
A tavalyi első félévhez képest 21 százalékkal emelkedett a külföldiek összes magyarországi fogyasztása 2009 első hat hónapjában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A KSH közleménye szerint a külföldiek összes fogyasztása 544 milliárd forintot tett ki Magyarországon. A külföldre látogató magyarok ugyanekkor 379 milliárd forintot költöttek, negyedével többet, mint egy évvel korábban. Az időszak végén az utasforgalmi egyenleg 166 milliárd forintot tett ki, ami 16 milliárd forinttal több, mint a tavalyi első félévi adat.
2009.08.25. 10:06
 
 
Akár 90 ezer áldozata is lehet az új influenzának Amerikában
Akár 90 ezer halálos áldozata is lehet az új influenza várható második nagy hullámának az Egyesült Államokban - figyelmeztetett az amerikai elnök melletti egészségügyi tanácsadói testület hétfőn közzétett jelentésében. A 300 millió népességű országban a testület becslése szerint 120 millióan kaphatják meg a H1N1 vírust, és várhatóan 30-90 ezer lesz a halottak száma. A szakemberek "súlyos egészségügyi fenyegetést" emlegetnek, annak ellenére, hogy nem tartanak olyan magas elhalálozási aránytól, mint amekkorától korábban féltek.
2009.08.25. 09:15
 
 
Megkezdődött az ipari almafelvásárlás Szabolcsban
Megkezdte az ipari alma felvásárlását a piac többségét birtokló Agrana Juice Magyarország Kft. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; az osztrák érdekeltségű cég a gyümölcsért 11 forintot (4 eurócent) fizet kilogrammonként a termelőknek - közölte Szigeti Zoltán, a társaság ügyvezető igazgatója kedden. A kft. 3.500 szerződéses partnerétől 200-220 ezer tonna alma átvételét és feldolgozását tervezi - mondta a cégvezető. Szigeti Zoltán az induló árral kapcsolatban megjegyezte: tavaly 9 eurócent volt a megegyezéses ár, de azóta 900-ról, 600 euróra csökkent az almasűrítmény tonnánkénti világpiaci ára.
2009.08.25. 08:57
 
Ötmilliós hajvágás
Ötmillió forintnyi összegbe került egyetlen hajvágás Brunei szultánjának, mivel Londonból vitette magához kedvenc fodrászát, ráadásul külön luxuskabinban. Ennek oka, hogy a 63 éves szultán nagyon tart az új influenzától, és hogy fodrásza se kaphassa el repülés közben a kórt, nem engedte elvegyülni a többi utassal. A szultán - aki a világ egyik leggazdagabb embere - máskor is Londonból vitette magához a fodrászt, ám akkor nem kellett luxuskabinfelárat fizetnie, és a nyírás úgy csak 3 millió forintnyi összegbe került. "Normális" esetben Ken Modestu, a fodrász 10 ezer forintnyi fontot kér egy hajvágásért. Brunei szultánját 16 éve nyírja, általában 3-4 hetente.
2009.08.25. 08:18
 
 
Már megvehetik az önkormányzatok a bedőlt hitelesek lakásait
Az önkormányzatok múlt péntektől már élhetnek elővásárlási jogukkal: megvehetik azoktól az adósoktól a lakásukat, akik nem tudják fizetni hitelüket - közölte a kormányszóvivő. Szollár Domokos hangsúlyozta: augusztus 21-én lépett hatályba a lakáshitelesek megsegítését célzó, az önkormányzatok számára elővásárlási jogot biztosító törvény érintett rendelkezése. Ez a rendelkezés elővásárlási jogot biztosít az önkormányzatoknak, hogy a területükön kényszerárverezésre kerülő ingatlanokat megvásárolják és azokat korábbi tulajdonosainak bérbe adják. Szintén lehetőség nyílik arra, hogy azok is eladhassák lakásaikat az illetékes önkormányzatnak, akik ellen még nem indult végrehajtási eljárás.
2009.08.25. 08:11
 
 
Hazaengedték az egyik legfiatalabb guantánamói rabot Afganisztánba
Hazaszállították az egyik legfiatalabb rabot a terrorgyanús foglyok őrzésére kialakított amerikai börtöntáborból, a kubai Guantánamóról; a 19 éves fiatalember 7 évi fogság után térhet vissza Afganisztánba. Mohammed Jawad szabadulásáról polgári ügyvédje, az Amerikai Polgárjogi Szövetség (ACLU) képviselője, valamint katonai ügyvédje számolt be a sajtónak. Utóbbi elmondta: Jawad azt tervezi, hogy hazatérése után folytatja tanulmányait - jelentette az amerikai AHN hírügynökség hétfőn. Az amerikai erők azért fogták el a fiút Afganisztánban, mert állítólag kézigránátot dobott egy amerikai járműoszlopra.
2009.08.25. 08:09
 
 
Újabb 30 milliárd hitelt kaphat a BKV ősszel
Újabb 30 milliárd forint hitelt kaphat még ősszel a BKV, hogy "túlélje" az évet - írta értesüléseire hivatkozva a keddi Népszava. A lap tudomása szerint a rekordösszegű segítséget ezúttal nem a központi költségvetés nyújtja, amely tavaly decemberben már adott 10 milliárd forint rendkívüli tőkejuttatást a társaságnak. A kormány a tervek szerint csak garanciát vállal a visszafizetésre, a pénzt a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) utalná. A lap értesülését megerősítette Ikvai-Szabó Imre pénzügyekért felelős főpolgármester-helyettes, aki szerint néhány héten belül, a szeptemberi első kormányülések egyikén dönteni kell a kormánygaranciáról, különben a cég működése ellehetetlenülhet.
2009.08.25. 07:25
 
 
Romagyilkosságok: ma számol be a rendőrség a nyomozás részleteiről
A mai rendőrségi sajtótájékoztatón a romák elleni támadások gyanúsítottainak elfogásakor készült videófelvétel nyilvánosságra kerülése mellett több apró részlet és nyomozati információ is kiderülhet a hat halálos áldozatot követelő támadássorozat felderítéséről. A 28 és 42 év közötti, Hajdú-Bihar megyében élő, kilenc fegyveres és Molotov-koktélos, hat halálos áldozatot követelő támadással meggyanúsított négy férfit péntekre virradóra Debrecenben egy belvárosi sörözőben fogták el a rendőrök, a Budakörnyéki Bíróság vasárnap 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte őket.
2009.08.25. 07:10
 
 
Altatótúladagolás okozta Michael Jackson halálát
Altató-túladagolás okozta Michael Jackson halálát - adta hírül hétfőn a The Los Angeles Times című napilap igazságügyi orvosszakértőkre hivatkozva. A Los Angeles-i halottkém szerint emberölés történt. A popsztár vérében halálos mennyiségű erős anesztéziás szer, propofol volt - derült ki a Los Angeles-i halottkém jelentéséből, amelyet aznap hoztak nyilvánosságra Houstonban. A szakértői jelentés megállapította: végzetes gyógyszerkeverék került az énekes szervezetébe néhány órával halála előtt. Az elemzésekből kiderült: Jackson az erős érzéstelenítő hatású propofolon kívül két nyugtatót is kapott.
2009.08.25. 07:05
 
 
Katona Bélát javasolta a házelnöki posztra az MSZP országos elnöksége
Katona Bélát javasolta házelnöknek az MSZP országos elnöksége hétfőn a frakciónak; a testület egyben köszönetet mondott a posztról távozó Szili Katalinnak. Katona Béla személyében a választásokat közvetlenül megelőző időszakban, a megnövekedett politikai figyelem idején egy olyan politikus irányíthatja az Országgyűlés munkáját, aki a rendszerváltás óta tagja a magyar parlamentnek - írták az MTI-hez eljuttatott közleményben. A Lendvai Ildikó által jegyzett dokumentum indoklása szerint Katona Béla a politikai együttműködés és az országgyűlés demokratikus működését illetően számos tapasztalatra és komoly eddigi teljesítményre alapozhat.
2009.08.24. 21:55
 
 
Karzai abszolút többséget szerzett pénzügyminisztere szerint
A szavazatok 68 százalékát söpörte be, és ezzel abszolút többséget szerzett az afganisztáni elnökválasztáson Hamid Karzai hivatalban lévő államfő - közölte egy vacsorán újságírókkal az afgán kormány pénzügyminisztere hétfőn Kabulban. Az országszerte leadott összesen nagyjából 5 millió szavazatból eddig 4,5 milliót számláltak meg; Karzai több mint 3 millió voksot szerzett, legfőbb vetélytársa, Abdullah Abdullah pedig valamivel több mint egymilliót - mondta Haszrat Omar Zahilval. A többi jelölt közül Ramazan Basardoszt 3-4 százalékot kapott, a többiek eredménye elhanyagolható - tette hozzá.
2009.08.24. 21:05
 
 
Visszakerült a lerombolt New York-i WTC helyszínére az utolsó acélgerenda
Visszakerült a terroristák által lerombolt New York-i Kereskedelmi Világközpont (WTC) helyszínére az ikertornyok utolsó megmaradt acélgerendája, amely a szeptember 11-i emlékmű és múzeum része lesz. Ez az 58 tonnás, 11 méteres oszlop volt az utolsó gerenda, amelyet a WTC romjaiból eltávolítottak; a hatalmas acélrudat egy daru emelte a helyére hétfőn kora hajnalban. A gerendát a 2001. évi terrormerénylet után, 2002 májusában vágták ki a déli torony alapjából, és azóta gondosan őrizték a Kennedy Nemzetközi Repülőtér egy hangárjában.
2009.08.24. 20:58
 
 
Romagyilkosságok: önként szerelt le a volt szerződéses katona
Önként szerelt le a Magyar Honvédségtől Cs. István volt szerződéses katona, akit a romagyilkosságok kapcsán vasárnap helyeztek előzetes letartóztatásba - tudta meg az MTI megbízható forrásból hétfőn. A magát megnevezni nem kívánó informátor elmondta: Cs. István a legutolsó koszovói misszióból hazatérve azonnal beadta leszerelési kérelmét. Katonai szolgálata idején nem volt vele probléma, fegyelmi eljárás nem folyt ellene - mondta az informátor. A Honvédelmi Minisztérium az MTI érdeklődésére annyit közölt: a romagyilkosságokkal összefüggésbe hozott, előzetes letartóztatásban lévő személyek egyike sem szolgál jelenleg a Magyar Honvédségben hivatásos, illetve szerződéses állományú katonaként.
2009.08.24. 20:10
 
 
A külügyminiszter tiltakozását fejezte ki a szlovák nagykövetnek
Balázs Péter külügyminiszter hétfőn szóban és írásban határozottan tiltakozott Sólyom László köztársasági elnök szlovákiai látogatásának meghiúsulása ügyében a budapesti szlovák nagykövetnek, a tárca vezetője a kora délutáni órákban kérette magához Peter Weiss-t, a szomszédos ország diplomatáját - közölte Kohári Lajos, helyettes külügyi szóvivő az MTI-vel. A külügyminiszter politikai, jogi és eljárásrendi értelemben egyaránt elfogadhatatlannak értékelte a szlovák hatóságoknak Sólyom Lászlóval, a Magyar Köztársaság elnökével szembeni eljárását.
2009.08.24. 19:10
 
 
Eljárás a Teve utcai rendőrpalota előtt felvonuló gárdisták ellen
Eljárást indított a rendőrség azok ellen a gárdisták ellen, akik a magyar gárda egyenruhájában, alakzatba állva sorakoztak fel a rendőrség Teve utcai központja előtt hétfőn, miközben Vona Gábort, a Jobbik, és a jogerősen betiltott magyar gárda alapító elnökét gyanúsítottként hallgatták ki az épületben. A rendőrség azt követően idézte be gyanúsítottként a Jobbik, és a Fővárosi Ítélőtábla által jogerősen feloszlatott Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesületet elnökét, hogy szombaton mintegy félezer gárdista egyenruhát viselő ember tett esküt Szentendrén, egy magánterületen. A hétfői kihallgatáson a Jobbik elnöke a gyanúsítás ellen panasszal élt.
2009.08.24. 18:41
 
 
F1: Felipe Massa októberben tér vissza
Édesapja szerint Felipe Massa várhatóan az októberi Brazil Nagydíjon tér vissza a versenypályára. A brazil pilóta július 25-én, a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérőjén szenvedett életveszélyes sérülést. Luis Antonio Massa az Onda Cero spanyol rádióállomásnak hétfőn elmondta, bízik fia gyors felépülésében és nagyon reménykedik, hogy Interlagosban már ott lehet a rajtrácson. "Erre vár valamennyi honfitársam" - nyilatkozta a 28 esztendős versenyző édesapja. Massát vasárnap a valenciai Európa Nagydíjon az olasz Luca Badoer helyettesítette a Ferrarinál.
2009.08.24. 18:33
 
 
ÁNTSZ: változott az új influenzával kapcsolatos eljárási rend
Már két hete megszűnt az influenzagyanús megbetegedések egyedi, telefonon történő jelentési kötelezettsége és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) intézeteinek napi jelentése. Az igazolt esetekről az ÁNTSZ Országos Epidemiológiai Központja minden héten szerdán ad ki tájékoztatást - közölte a szolgálat. A változtatás oka, hogy a nemzetközi ajánlásoknak megfelelően az egészségügyi erőforrásokat már nem a járvány terjedésének lassítására, hanem előrehaladásának követésére és a betegek megfelelő színvonalú egészségügyi ellátására kell összpontosítani.
2009.08.24. 18:15
 
 
Fico: Szent István zászlaja alatt a legkeményebb magyarosítás folyt
A szlovák kormányfő szerint Szent István zászlaja alatt a legkeményebb magyarosítás folyt, ezért az első magyar királyt semmiképpen sem lehet a szlovákok királyának is tekinteni. "Senki se vágjon most olyan képet, hogy István valamiféle szlovák király. Nekünk megvan a mi Szvatoplukunk, és nem Istvánunk" - nyilatkozta Robert Fico hétfőn a TASR hírügynökségnek annak kapcsán, hogy Szent István révkomáromi szobrának pénteki felavatása diplomáciai vitát váltott ki Budapest és Pozsony között. Balázs Péter magyar külügyminiszter hétfői kijelentésére reagálva, miszerint Budapest európai fórumok elé viszi az ügyet, Fico azt mondta: "Az ügy egyelőre nem lépte túl a kétoldalú vita keretét."
2009.08.24. 17:00
 
 
Az alkotmányjogász szerint jogellenes a magyar gárda tevékenysége
Jogellenes a magyar gárda tevékenysége, bármilyen név alatt is folytatja tovább - mondta Lövétei István alkotmányjogász az MTI érdeklődésére hétfőn. A Fővárosi Ítélőtábla július 2-án nemcsak a magyar gárda egyesületet oszlatta fel jogerősen, de az annak keretében végzett tevékenységet, amelyet a magyar gárda mozgalom is folytatott, jogellenesnek minősítette. Ezért abban az esetben, ha ugyanazt a tevékenységet folytatják, amelyet a bíróság már egyszer jogellenesnek minősített egy szervezetettel összefüggésben, akkor lényegtelen, hogy a szervezet újraalakulásáról, jogfolytonosságáról vagy éppen arról beszélnek, hogy egy más, új szervezetről van szó - mondta a szakember.
2009.08.24. 17:00
 
 
KPMG: a legmagasabb jövedelemadó-kulcsok emelkedése várható 2010-ben
Véget ér a legmagasabb személyi jövedelemadó kulcsok elmúlt hét évben tapasztalt globális csökkenése, mivel egyre több kormány számít biztos költségvetési bevételre a legtehetősebbek adóterhének növelésétől a válság közepette. A KPMG nemzetközi tanácsadó cég 2003 és 2009 között 86 országra kiterjedően vizsgálta a legmagasabb kategóriájú személyi jövedelemadók és társadalombiztosítási járulékok globális változásait, és csökkenő trendet állapított meg: a legmagasabb jövedelmi sávban az átlagos jövedelemadó-kulcs a 2008-as 29,2 százalékról 2009-re 28,9 százalékra mérséklődött. A KPMG elemzői ennek ellenére úgy vélik, hogy 2010-re megfordulhat az elmúlt hét év csökkenő tendenciája.
2009.08.24. 16:28
 
 
Az MNB 8 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot
Ötven bázisponttal, 8 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa hétfőn. A döntés megfelel az elemzői várakozásoknak. A testület legutóbb július 27-én 100 bázisponttal mérsékelte 8,5 százalékra a jegybanki alapkamatot, a piac akkor 50 bázispontos kamatvágásra számított. További kamatcsökkentésre akkor kerülhet sor, ha az nem veszélyezteti az inflációs kilátásokat, és azt az ország kockázati megítélése is lehetővé teszi - áll a tanács indoklásában.
2009.08.24. 15:55
 
 
Új vírus: a WHO az egészségügyi személyzet elsődleges oltását szorgalmazza
Nem akármilyen dilemmára hívta fel a figyelmet az Egészségügyi Világszervezet (WHO): mivel nem lehet rögtön a lakosság egészét védőoltásban részesíteni az A/H1N1 vírus okozta új influenza világjárványa ellen, és a kormányoknak kell majd kijelölni a prioritásokat. Kit kell tehát először beoltani? A Science folyóiratban amerikai kutatók azt hangoztatják, hogy az iskolásokat és szüleiket. Más szakértők a krónikus betegségekben szenvedőket részesítenék legelőször a védőoltásban, hogy megelőzzék a szövődmények fellépését. A WHO jelenleg az egészségügyi személyzet elsődleges oltását szorgalmazza, és az egyes államokra bízza, mi legyen a többi prioritás.
2009.08.24. 15:41
 
 
Elkészült a közösségi közlekedés menetrendi koncepciója
Határidőre, augusztus 24-éig elkészült a távolsági és Budapest elővárosi közlekedés, valamint a regionális integrált közlekedés 2009/2010. évi menetrendjének koncepciója - közölte a Közlekedési Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) hétfőn. A koncepció a következő évi vasúti és autóbuszos menetrendek kialakításának alapelveit tartalmazza. A tervezet azokat a szakmai, gazdaságossági és hatékonysági megfontolásokat rögzíti, amelyek mentén javulhat a közösségi közlekedésre fordított költségvetési források felhasználása, bővülhet a szolgáltatók közötti együttműködés, nőhet a szolgáltatási színvonal, és erősödhet az ágazat versenyképessége az egyéni közlekedéssel szemben.
2009.08.24. 15:14
 
 
Térkép a londoni metró legforróbb pontjairól
Térképet tettek közzé a londoni metróhálózat legforróbb pontjairól, hogy felfedjék, amit az utasok már úgyis tudnak: a metróban bizony nagyon meleg lehet. A hőtérképet - amelyet nem a város közlekedési hatósága készített - a The Times címú napilap közölte hétfői számában. A kimutatás szerint az olyan nevezetességeket, mint a Szent Pál székesegyház érintő Central Line az a vonal, ahol a legmagasabbra kúszik a hőmérséklet: itt akár 30 fok is lehet. A térképet már régóta használják azok a mérnökök, akiknek feladatuk, hogy elviselhetőbbé tegyék az utasok számára a főváros metróhálózatát. Boris Johnson polgármester ígérete szerint a jövő nyártól már légkondicionált szerelvények várják az utasokat.
2009.08.24. 15:10
 
 
Romagyilkosságok: kedden számol be a rendőrség a nyomozás részleteiről
A romák elleni támadások gyanúsítottainak elfogásakor készült videófelvétel nyilvánosságra kerülése mellett több apró részlet és nyomozati információ is kiderülhet a hat halálos áldozatot követelő támadássorozat felderítéséről a rendőrség keddi sajtótájékoztatóján; a péntekre virradóra Debrecenben elfogott négy férfit vasárnap helyezték előzetes letartóztatásba. A romák sérelmére több emberen elkövetett emberölés és emberölés kísérlet bűntettének felderítéséről kedd délelőtt Házi István vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója és Petőfi Attila dandártábornok, a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója számol be a nyilvánosság előtt - közölte az ORFK szóvivője hétfőn.
2009.08.24. 15:10
 
 
Nem változtatott az inflációs és a GDP-előrejelzésén a jegybank
A GDP 6,7 százalékkal csökken az idén, az éves átlagos infláció 4,5 százalék lesz a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb inflációs jelentése szerint; a számok megegyeznek a májusi prognózissal. A 2010-es inflációs előrejelzését, a korábban várt 4,3 százalékról 4,1 százalékra csökkentette, míg a 2011. évit 1,9 százalékról 2,1 százalékra emelte a jegybank. A GDP-előrejelzésen nem változtatott a következő évekre: 2010-ben a GDP 0,9 százalékos csökkenését, míg a rákövetkező évben 3,4 százalékos emelkedését várja az MNB. A jegybank új inflációs előrejelzésében 2010-re 272 forint körüli euró árfolyammal és 71,6 dolláros hordónkénti olajárral számolt - ismertette Simor András jegybankelnök a hétfői tájékoztatón.
2009.08.24. 15:06
 
 
Romagyilkosságok: ismerőse szerint gyűlöli a romákat az egykori katona
Gyermekkori ismerőse szerint a romagyilkosságok miatt előzetes letartóztatásba helyezett Cs. István kamaszkora óta gyűlöli a romákat - tudta meg az MTI az egykori szerződéses katona lakóhelyén, a Debrecen melletti Bocskaikertben. Egy helybéli fiatal, aki gyerekkora óta ismeri a férfit, "életvidám, vicces, humoros" embernek írta le Cs. Istvánt, akiről azonban kamaszkora óta nyilvánvaló volt, hogy "rendkívüli módon gyűlöli a romákat", különösen a Bocskaikert melletti hajdúhadháziakat. Hozzátette: egy időben Cs. István szkinhedként egy motoros csapat tagja volt, nem egyszer cigányokat is megvertek, azt azonban a településen senki nem feltételezte róla, hogy ilyen gyilkosságsorozat részese lenne.
2009.08.24. 14:50
 
 
Dobótávolságon kívül rekednek az idei melegfelvonulás ellentüntetői
Dobótávolságon kívül rekednek a szeptember 5-ére meghirdetett fővárosi melegfelvonulás ellentüntetői, mert a rendőrség a menet útvonalával, az Andrássy úttal párhuzamos utcákat is lezárja majd - mondta Steigler Sándor, a Szivárvány Misszió Alapítvány kuratóriumának elnöke. Az alapítvány vasárnaptól, 14. alkalommal rendezi meg a korábban Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Film- és Kulturális Fesztiválnak nevezett egyhetes rendezvénysorozatot, amelyet az idei évtől Budapest Pride-nak hívnak.
2009.08.24. 13:38
 
 
A KEH vizsgálja, milyen lépések lehetségesek a szlovák-magyar kapcsolatokban
Vizsgálja a magyar fél, milyen lépések lennének célszerűek a szlovák-magyar kapcsolatokban államfői szinten, azután, hogy Sólyom László köztársasági elnököt nem engedték be Szlovákiába - mondta Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főosztályvezetője hétfőn az MTI-nek. A főosztályvezető megemlítette, hogy a két államfő a szeptemberi V4 csúcson találkozhat. Sólyom Lászlót pénteken nem engedték be Szlovákiába. Robert Fico szlovák miniszterelnök pénteken délután, rendkívüli sajtóértekezleten jelentette be a pozsonyi döntést, miután tanácskozott Robert Kalinák belügyminiszterrel és Ján Packa országos rendőrkapitánnyal. Az erről szóló diplomáciai jegyzéket átadták Magyarország pozsonyi nagykövetségének.
2009.08.24. 12:30
 
 
Pest megyében folytatják le az eljárást a romagyilkosságok ügyében
Nincs halasztó hatálya a romagyilkosságok vizsgálatára nézve annak a ténynek, hogy az előzetes letartóztatásba helyezett négy férfi közül hárman fellebbeztek a kényszerintézkedés ellen - közölte a Pest megyei főügyész. Birtalan Örkény elmondta, hogy a Pest Megyei Főügyészség hivatott áttanulmányozni a romákat ért támadássorozat felderítése közben összegyűlt temérdek iratanyagot is. A munka már elkezdődött - tette hozzá a főügyész, aki szerint minden bizonnyal azért kerül Pest megyéhez a felügyeleti jog, mert a romák elleni, egymással összefüggő bűncselekmények első helyszíne a Pest megyei Galgagyörk volt, később pedig egy másik Pest megyei településen, Tatárszentgyörgyön is rátámadtak egy cigány családra.
2009.08.24. 12:00
 
 
Elengedték a botozásra ítélt nőt, de a botozást nem
Szabadon engedték hétfőn Malajziában azt a nőt, akit szeszesitalozás miatt megbotozásra ítéltek, ám csupán elhalasztották büntetése végrehajtását. Ő az első nő, akit az ázsiai országban botozás fenyeget. A 32 éves nő bűne, hogy egy éjszakai klubban sört ivott. A rendőrség rajtaütés során érte poharazáson és vette őrizetbe. Az iszlám bíróság a múlt héten hat botütésre ítélte a kétgyermekes családanyát, és közölte, hogy a büntetés végrehajtásáig börtönben tartja, hétfőn azonban mégis szabadon engedte leszögezve, hogy az asszony nem mentesül a büntetés alól, de annak végrehajtását elhalasztják a ramadán végéig. Az muszlim böjti hónap múlt szombaton kezdődött.
2009.08.24. 11:59
 
 
Az Opel szakszervezete "látványos lépésekkel" fenyegeti a GM-et
Az Opel szakszervezeti vezetője arra szólította fel hétfőn a General Motors vezetését, hogy a héten válassza ki, kinek adja el az Opel AG-t. Klaus Franz "látványos lépéseket" helyezett kilátásba, ha a GM nem dönt. "Elfogyott a türelmünk" - mondta Klaus Franz hétfőn a Deutschlandfunk rádiónak. Hozzátette, hogy ha semmi sem történik a hét végéig, látványos lépéseket tesznek. Angela Merkel német kancellár már vasárnap kérte a GM-et, hogy a héten döntse el, melyik társaságnak adja el a cég európai egységét. Szavai szerint sürgős volna az alkalmazottak és a társaság gazdasági helyzete szempontjából. Utoljára pénteken ült össze a General Motors testülete, de döntés nélkül ért véget a találkozó.
2009.08.24. 11:47
 
 
Forma-1: Massát az Egyesült Államokban kezelik
Az Egyesült Államokban folytatja Felipe Massa kezelését egy amerikai specialista. A nemzetközi tekintélynek örvendő dr. Steve Olvey Miamiban fogadja a Ferrari brazil pilótáját, aki július 25-én, a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérőjén szenvedett életveszélyes sérülést. A kezelés várhatóan csak két vagy három napot vesz igénybe, ezt követően Massa Sao Paulóban folytatja a rehabilitációt. A versenyző bízik abban, hogy az október 18-i, hazájában sorra kerülő GP-futamon már szerepelhet. Massának felettébb jól esett, hogy honfitársa, Rubens Barrichello neki ajánlotta a vasárnapi, valenciai Európa Nagydíjon aratott győzelmét.
2009.08.24. 11:11
 
 
Elkészültek a Nemzeti Tankönyvkiadó tankönyvei
Elkészültek a Nemzeti Tankönyvkiadó (NTK) tankönyvei, a kiadványok jelentős részét már ki is szállították az iskolákba - közölte a cég hétfőn. A tankönyvkiadó több mint ötmillió tankönyvet, munkafüzetet, feladatlapot készített az idei tanévre, mintegy háromezer tonna papírból. A közlemény szerint a pedagógusok mintegy 2500, az NTK által kiadott tankönyvből választhattak az új tanévre a diákok számára. A 2.500-ból az állami támogatásra jogosult tankönyvlistán több mint 1000-féle cím található. A kiadó minden évfolyam minden tantárgyához készít tankönyveket, az alaptantárgyakból általában többfélét is, tekintettel a tanárok, tanulók eltérő igényeire.
2009.08.24. 11:05
 
 
Új influenza: a gyógyszercégek versenyt futnak az idővel
Több mint két tucat gyógyszerészeti társaság fut versenyt az idővel világszerte, hogy tesztelje, legyártsa és leszállítsa az egymilliárd adagot meghaladó új influenza elleni védőoltást, amellyel a fertőzés terjedését szeretnék elkerülni. Magyarországon augusztus 14-én kezdték meg az új influenza elleni oltóanyag tesztelését. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint 25 gyógyszerészeti társaság jelezte, hogy részt venne a vakcina gyártásában. Ezek közül öt a termelés 80 százalékát fogja lefedni. Ezek a francia Sanofi-Pasteur S.A., a brit AstraZeneca PLC és a GlaxoSmithKline PLC, az egyesült államokbeli Baxter International Inc., valamint a svájci Novartis AG.
2009.08.24. 10:51
 
 
19 ezer pont fölé emelkedett a BUX
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 19 ezer pont fölé emelkedett hétfőn a kereskedés első órájában; utoljára tavaly október elején volt ezen a szinten. A BUX háromnegyed tízkor 19.004 ponton állt, 790 ponttal, 4,34 százalékkal magasabban a legutóbbi, múlt hét szerdai záró értékénél. Az OTP részvények ára 7,74 százalékkal 4.902 forintra nőtt, a Mol árfolyama 3,1 százalékkal 14.305 forintra emelkedett. A BUX már a nyitásban 4,25 százalékkal emelkedett, ekkor 18.987 ponton állt, majd kissé lefelé korrigált, utána ismét fölfelé indult.
2009.08.24. 10:03
 
Szabó Bence Újpestről a Wolverhamptonba megy
Az angol élvonalbeli Wolverhampton Wanderers labdarúgó-csapatánál folytatja pályafutását Szabó Bence. A 19 esztendős csatárt az Újpest az őszi szezonra adja kölcsön a szigetországi klubnak - írta a lila-fehérek honlapja. Szabó csütörtökön utazik Angliába. Az újpestieknél egy ír támadó, Diarmuid O'Carroll a következő napokban próbajátékon szerepel, és ezután döntenek arról, hogy leigazolják-e.
2009.08.24. 10:02
 
 
A turisták lassan tönkreteszik a prágai Károly-hidat
Lassan tönkreteszik a történelmi Károly-hidat Prágában a turisták, akik habozás nélkül magukkal viszik emlékül a híd egy-egy darabját. Az építményt nemrég elektromos kerítéssel szerelték fel, de gyakran még ez is kevés a védelmében - írta a Pravo című cseh napilap. Az újság beszámolt egy olyan esetről is, amely felháborodást váltott ki a nagyközönség és a szakértők körében is: a kamera rögzítette, amint egy fiatalember letöri a híd egyik értékes szobrának kardját, és egyszerűen magával viszi. A fiatalembert azóta sem csípték fülön. A híd két kőkorlátját 30, a XVIII-XIX. századból származó szobor díszíti. A sokévi rombolás miatt több eredeti szobornak már csak a mása látható.
2009.08.24. 09:52
 
MNB: emelkedett a tőzsdei részvények állománya
Két éve először emelkedett a belföldiek és külföldiek által birtokolt részvényállomány 2009 második negyedévében; a kedvező fordulat hátterében nagyrészt átértékelődési hatás áll - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn. A második negyedév során a tőzsdei részvények állománya 915 milliárd forinttal nőtt, ebből 912 milliárd forint bővülés az átértékelődés eredménye. A tőzsdei részvények kapitalizációja a negyedév végén 4.161 milliárd forintot tett ki, a külföldiek 3.065 milliárd forint, a belföldiek 1.096 milliárd forint értékben birtokoltak részvényeket.
2009.08.24. 09:49
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay harmincharmadik
Szávay Ágnes előző heti pozíciójához képest három helyet rontott, így jelenleg a 33. a női teniszezők hétfőn kiadott világranglistáján, melyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint Czink Melinda az 50. a rangsorban. Női világranglista: 1. (1.) Dinara Szafina, 2. (2.) Serena Williams, 3. (3.) Venus Williams, 4. (5.) Jelena Gyementyjeva, 5. (4.) Jelena Jankovic, 6. (6.) Szvetlana Kuznyecova...33. (30.) Szávay Ágnes 1574 ...50. (52.) Czink Melinda 1127 ...184. (182.) Marosi Katalin 312 ...233. (243.) Arn Gréta 219 ...253. (253.) Kapros Anikó 196.
2009.08.24. 09:34
 
 
Balázs Péter: csorba esett Magyarország becsületén
Hiányoznak az Európai Unióban azok a normák, amelyek megakadályoznák, hogy egy közjogi méltóság ne léphessen át bármikor szabadon egy szomszéd országba - mondta a külügyminiszter a Nap-keltében hétfő reggel. Balázs Péter szerint az Európai Parlamentben "a szabályozás igényével" kell felvetni a kérdést, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő. "Csorba esett Magyarország becsületén, nem engedték át az államelnököt, ezt azért helyére kell tenni mind a kétoldalú, mind a sokoldalú kapcsolatokban. És én egy picit tovább is gondolkodom, mert az Európai Unióban olyan normák hiányoznak, amik ezt megakadályoznák" - jelentette ki.
2009.08.24. 09:05
 
 
Megkezdődik a helyreállítás a Szajan-Susenszki erőműben
A Szajan-Susenszki erőműben megkezdődnek a helyreállítási munkálatok, a rendkívüli helyzetek minisztériumának csapatai lassan elvonulnak, s energetikai szakemberek érkeznek a helyükre - jelentette be hétfőn reggel Szergej Saposnyikov, a rendkívüli helyzetek minisztériuma (MCsSz) polgári védelmi osztályának vezetője. A világ egyik legnagyobb vízi erőművében múlt hétfőn eddig ismeretlen okból egy hatalmas hullám romba döntötte a gát lábánál lévő géptermet, és elárasztotta azt, valamint az alatta lévő számos szintet. Hétfőig 69 dolgozó holttestét találták meg, további hat embert még keresnek.
2009.08.24. 08:42
 
 
A Barcelonáé a spanyol Szuperkupa
Az idegenbeli 2-1-es sikert követően az FC Barcelona vasárnap este hazai pályán is legyőzte - mégpedig 3-0-ra - az Athletic Bilbaót, ezzel elnyerte a spanyol labdarúgó Szuperkupát. Spanyol Szuperkupa, 2. mérkőzés: FC Barcelona-Athletic Bilbao 3-0 (1-0), g: Messi (1., 50.), Bojan (72.). A párharcot a Barcelona 5-1-es összesítéssel nyerte. A katalán alakulat bajnok és kupagyőztes is volt, így a kupamásodikkal mérkőzött a címért.
2009.08.24. 08:28
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995[1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista