2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Pitt és Jolie 45 millió eurós álomháza Provence-ban
Megvásárolná Brad Pitt és Angelina Jolie azt a dél-franciaországi villát, amelyet tavaly óta "nyári rezidenciaként" bérelnek. A villa ára 45 millió euró (12,1 milliárd forint). A provence-i Chateau Miraval jelenleg Tom Bove amerikai üzletember tulajdona, a Jolie-Pitt páros azonban szívesen lecsapna rá - számolt be a Paris Match című magazin. Az újság értesülései szerint a borkedvelő Pitt restaurálná a villát és szívesen foglalatoskodna az ahhoz tartozó borospincével. A színészpáros hat gyerekével tavaly augusztus óta él a dél-franciaországi villában, és ősz végéig nem is akarnak kiköltözni. Angelina Jolie 2008-ban Nizzában hozta világra ikergyermekeit, a szülés után a Miravalba vonult vissza.
2009.08.27. 17:29
 
 
Két férfit hallgattak ki a szlovák nagykövetség elleni támadás ügyében
Tanúként hallgatott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) két budapesti férfit a szlovák nagykövetség budapesti épülete ellen elkövetett Molotov-koktélos támadás ügyében; a nyomozók azt vizsgálják, hogy ez a két ember összefüggésbe hozható-e a bűncselekménnyel - közölte csütörtökön a rendőrség. A BRFK szerdán azt közölte, hogy a térfigyelő kamera felvétele szerint egy ember követhette el a támadást. A palackok nem gyulladtak ki, kár nem keletkezett. A rendőrség közveszélyokozás előkészülete miatt nyomoz.
2009.08.27. 17:20
 
 
Az EP elnöke szeptemberben vár szavazást Barroso újabb mandátumáról
Az Európai Parlament (EP) elnöke "erősen reméli", hogy a testület szeptember közepén szavazni fog arról, újabb mandátumot ad-e José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság jelenlegi elnökének. Jerzy Buzek, aki lengyel néppárti - vagyis a jobbközép, kereszténydemokrata irányultságú európai pártcsaládhoz tartozó - politikusként lett a júniusban megválasztott, új összetételű EP elnöke, erről azután beszélt csütörtökön, miután találkozott Barrosóval. A szintén néppárti, portugál Barrosót saját pártcsaládja jelölte az újabb ciklusra, és a tagországok kormányaitól is politikai támogatást kapott. Megválasztásához azonban az Európai Parlamentben szüksége van más párthovatartozású képviselők voksára is.
2009.08.27. 17:13
 
 
Eltemették Cseh Tamást
Örök nyugalomra helyezték Cseh Tamás énekest, zeneszerzőt csütörtökön Budapesten; a Kossuth-díjas előadóművészt családja, barátai és pályatársai mellett több ezer tisztelője kísérte el utolsó útjára a Farkasréti temetőben. A legendás előadóművésztől, aki hosszan tartó betegség után, életének 67. évében augusztus 7-én hunyt el, ravatalánál barátja és szerzőtársa, Bereményi Géza dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező búcsúzott. "Te elvitted magaddal a születendő dalszövegeket, mert azok tenélküled már sosem fognak előbújni belőlem, mert azokhoz a te fizikai jelenléted szükséges (...) Pedig borzasztóan kíváncsi volnék a meg nem született dalainkra, de mostantól azok elvetélt gyerekek: rengetegen vannak, ismeretlenül" - szólt elhunyt barátjához Bereményi Géza.
2009.08.27. 16:39
 
 
A 2010-es költségvetésről egyeztetett az MSZP-frakció és a kormány
Csütörtökön lezárulnak a jövő évi költségvetésről tartott egyeztetések az MSZP-frakció és a kormány között, a vitás ügyekben elvi megállapodások születtek, de a hétfői frakcióülésen még lehet vita - tudta meg az MTI több szocialista politikustól. Az MTI értesülései szerint megegyezésre jutott a kormány, az MSZP-frakció vezetése és az egyezetéseken részt vett szocialista polgármesterek az önkormányzatokat érintő, nagyságrendileg 120 milliárd forintos forráskivonásról. Ennek egyik fő tétele az az 50 milliárd forint, amely a kizárólag hazai költségvetési forrásból finanszírozott fejlesztések leállítását jelenti. Az MTI információi szerint uniós fejlesztések nem maradnak el, a társfinanszírozáshoz biztosítják a hazai forrásokat.
2009.08.27. 16:30
 
 
Cselgáncs-vb: Karakas bronzérmes
Az 57 kg-os Karakas Hedvig bronzérmet nyert a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján. Az idén Eb-bronzérmes miskolci sportoló hatodik mérkőzésén az Ázsia-bajnok japán Macumoto Kaorival szállt szembe, akitől eddig mindhárom találkozójukon - legutóbb májusban, a moszkvai Grand Slamen - kikapott. A 19 éves magyar mindössze 14 mp-et töltött a tatamin, ugyanis egy látványos dobással elhajította ellenfelét, mire a bírók rövid tanácskozás végén ippont adtak. Ungvári Miklós szerdai harmadik helye után tehát a magyarok a második napon sem maradtak érem nélkül.
2009.08.27. 16:04
 
 
Brüsszel jóváhagyta az uniós források átcsoportosítását
Az Európai Bizottság jóváhagyta az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) operatív programjai közötti és a programokon belüli átcsoportosításokat, amelynek köszönhetően 111 milliárd forinttal bővült a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretösszege - mondta Varju László, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) államtitkára csütörtökön a kormányszóvivői tájékoztatón. A kormány tavaly decemberben fogadta el az ÚMFT módosításáról szóló terveket, azóta folytak az egyeztetések a brüsszeli jóváhagyásról.
2009.08.27. 16:04
 
 
PDSZ: a korábbiaknál rosszabb feltételekkel indul az új tanév
A korábbiaknál rosszabb feltételekkel indul az új tanév mind finanszírozási, mind munkavállalói szempontból - mondta Kerpen Gábor, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke. Az új tanév forráscsökkentéssel köszönt a közoktatásra, s a tervezett 120 milliárdos önkormányzati forráselvonás sok helyen a közoktatási feladatellátás rohamos minőségromlását, több helyen ellehetetlenülését okozhatja - fejtette ki az érdekvédő. Várhatóan tovább erősödik majd az a már most is sok helyen tapasztalt jelenség, hogy törvénysértő módon a fenntartók korlátozzák a túlórák számát, s a dolgozók nem kapják meg a munkavégzésüknek megfelelő törvényes juttatásukat.
2009.08.27. 15:45
 
 
S&P: szerkezeti gondokkal küszködnek a magyar bankok
A magyar bankok pénzügyi profilja várhatóan gyengülni fog rövid távon, a folytatódó recesszió, "a gyenge és kilengésekre hajlamos nemzeti valuta", valamint a finanszírozási nyomások következtében, áll a Standard & Poor's csütörtökön ismertetett értékelésében. A nemzetközi hitelminősítő londoni elemzése szerkezeti gyengeségnek nevezi a magyar gazdaság "jelentős külső finanszírozási igényét", amely a magas közadósságból és a nagymértékű külső egyensúlyhiányból ered, és amely "kiteszi a gazdaságot a globális piacokon uralkodó szűkös és drága finanszírozási kondícióknak".
2009.08.27. 15:39
 
 
Kevesebb EU-pénzt kap a 4-es metró
A várt 237 milliárd forint helyett 181 milliárd forint európai uniós támogatást kap a 4-es metró első szakaszának építése, az erről szóló hivatalos brüsszeli döntést néhány hét múlva közlik, a tárgyalások azonban már lezárultak az ügyben, így a támogatási összeg már nem fog változni - mondta a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Közlekedési Irányító Hatóságának vezetője. Az Európai Bizottság megvizsgált mintegy 50 közbeszerzési eljárást, ezekből tizenegyet minősített szabálytalannak, így 56 milliárd forint támogatást veszített a projekt - mondta el Szalóki Flórián.
2009.08.27. 14:45
 
 
Cselgáncs-vb: Ungvári hetedik lett
A 73 kg-os Ungvári Attila hetedikként végzett a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján. Az idei Hungária Kupán és a moszkvai Grand Slam-viadalon bronzérmes magyar a vigaszágon - ötödik meccsén - a 31 esztendős török Sezer Hüysüzzel találkozott. A Karvaly becenévre hallgató ceglédi dzsúdós ügyesen mozgott, ám egy perc elteltével rutinos ellenfele leszorította őt, s innen már nem volt menekvés. A 20 éves Ungvári így hetedikként zárta első felnőtt vb-jét. Az 57 kg-os Karakas Hedvig ugyancsak a vigaszágon küzd a délután folyamán.
2009.08.27. 14:41
 
 
Ezentúl a Fővárosi Közgyűlés dönt az intézmények vezetőinek kinevezéséről
A szakbizottságok helyett a Fővárosi Közgyűlés dönt a jövőben az intézmények és a gazdasági társaságok vezetőinek kinevezéséről, felmentéséről és a cégek igazgatósági, felügyelőbizottsági tagjainak megválasztásáról, visszahívásáról - erről Demszky Gábor javaslatára csütörtökön egyhangú szavazással döntött a testület. A főpolgármester felhívta a figyelmet arra, hogy a BKV-nál kipattant botrányos ügyek megrendítették a közbizalmat, amit az átláthatóbb társasági és önkormányzati működéssel lehet helyreállítani. A két SZDSZ-es és két MDF-es képviselő hasonló jellegű javaslata beépült a főpolgármester előterjesztésébe, a többi indítványukat, például a kiemelt fejlesztések bizottságának megszüntetésére vonatkozót visszavonták.
2009.08.27. 13:45
 
 
Elhunyt Szergej Mihalkov, a szovjet és az orosz himnusz szövegírója
Elhunyt Szergej Mihalkov orosz költő csütörtökön, életének 97. évében Moszkvában. Mihalkov eredetileg gyermekverseivel vált népszerűvé, majd Sztálin megbízásából ő írta a szovjet himnusz szövegét. Később abból Sztálin halála után "kiírta" a diktátort, még később, amikor Vlagyimir Putyin államfőként visszaállította a Szovjetunió széthullása után Borisz Jelcin elnök által elvetett himnuszt, Mihalkov írta annak a szövegét is. A sztálini időkben a Szovjet Írók Szövetségének elnöke volt. Szergej Mihalkovot mai generációk azonban elsősorban Nyikita Mihalkov Oscar-díjas orosz filmrendező és Andrej Koncsalovszkij főleg Amerikában dolgozó filmrendező apjaként ismerték.
2009.08.27. 13:14
 
 
A mexikói Ciudad Juarez a világ legveszélyesebb városa
A mexikói-amerikai határon fekvő Ciudad Juarez a világ legveszélyesebb városa, megelőzve a venezuelai fővárost, Caracast és az amerikai New Orleanst - vált ismertté egy szerdán közzétett jelentésből. A 1,4 millió lakosú mexikói városban, amely az amerikai Texas államban lévő El Pasóval szemben terül el a határ másik oldalán, 2008-ban 130 gyilkosságot követtek el 100 ezer lakosra kivetítve, Caracasban 96-ot, New Orleansban pedig 95-öt. Egy közbiztonsággal foglalkozó mexikói civil szervezet (CCSP) által összeállított dokumentum szerint az iraki főváros, Bagdad, ahol még most is háború folyik "csak" 10. a listán - 40 gyilkosság jut százezer lakosra.
2009.08.27. 13:02
 
 
A DVSC tulajdonosa még nem tudja, mire költik a milliárdokat
Szima Gábor, a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa egyelőre nem tudja, mire költik azt az 1,9 milliárd forintot, amelyet a klub kap azért, mert bejutott a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeibe. "Már többen kérdezték ezt tőlem az elmúlt napokban, de most is azt tudom mondani, hogy erről csak később szeretnék nyilatkozni" - mondta az MTI-nek Szima a csapat csütörtöki edzésén. A Loki elsőszámú vezetője hozzátette: sok minden függ attól is, hogy a csütörtök esti sorsoláson kiket kap ellenfélül a Debrecen. Debrecenben lenne helye a pénznek, hiszen az új stadion esetleges felépítése mellett a klub az utánpótlás-bázisát is erősítené. A szurkolók inkább előbbit látnák szívesebben most.
2009.08.27. 12:37
 
 
8-10 százalékos termelés visszaesés várható a mezőgazdaságban
Az idén 8-10 százalékos lehet a mezőgazdasági termelés visszaesése a múlt évhez képest - mondta Szabó Márton, a Kopint-Tárki vezető kutatója csütörtökön Budapesten, az agrárium helyzetét és kilátásai elemző Agrármonitor idei második számát bemutató sajtótájékoztatón. A vezető kutató jelezte: az ágazati hozzáadott érték előreláthatólag a termelésnél nagyobb arányban csökken, 10-15 százalékkal tavalyhoz viszonyítva. Hozzátette: a belföldi élelmiszerpiac harmadik éve tartó zsugorodása az idei év első felében sem állt meg, sőt némileg fel is gyorsult, 2009 első félévében 2,6 százalék volt az előző év hasonló időszakához viszonyítva.
2009.08.27. 12:22
 
 
Év végére 10 százalék feletti munkanélküliséget várnak az elemzők
Két hónapi csökkenés után újra nőtt a munkanélküliség május-júliusban, aminek az elemzők szerint elsősorban szezonális okai vannak, de év végére már két számjegyű rátát jósolnak a romló makrogazdasági környezet miatt. Barta György, a CIB Bank Zrt. vezető elemzője kifejtette: nyár elején az építőiparban, idegenforgalomban és a mezőgazdaságban mindig nő a munkaerő iránti kereslet, amit mutat az is, hogy míg február-áprilisban 13 havi csúcsra, 9,9 százalékra szökött fel a munkanélküliségi ráta, addig április-júniusban 9,6 százalékra csökkent.
2009.08.27. 12:00
 
 
A netezők többsége ma már nő
Ma már a nők adják a hazai internetezők többségét - derül ki a Sanoma Budapest Zrt. által csütörtökön kiadott közleményből, amely szerint körülbelül kétmillió nő internetezik rendszeresen Magyarországon. A médiacég tájékoztatása szerint tavalyelőtt a világhálón böngészők 48, az idei év első negyedében viszont már 53 százalékát adták a nők, akik a férfiaknál nemcsak gyakrabban, de hosszabban is lépnek fel az információs szupersztrádára. Az élen a városi nők állnak, ők adják a világhálót használók 85 százalékát, ami közel húsz százalékkal haladja meg lakosságon belüli arányukat.
2009.08.27. 11:52
 
 
Jelentősen nőtt az online és a külföldi bankkártya-használat
Jelentősen nőtt az elmúlt években az internetes és a külföldi bankkártya-használat népszerűsége Magyarországon a MasterCard 2009-es felmérése szerint - mondta a kártyatársaság Magyarországért, Horvátországért és Szlovéniáért felelős üzleti igazgatója. A kutatás eredményei szerint a megkérdezett kártyabirtokosok 8 százaléka vásárol az interneten, szemben a négy évvel ezelőtti 1-2 százalékkal. Hasonló volt a növekedés a külföldi kártyahasználat terén is: míg 2005-ben csak 6 százalék mondta, hogy utazáskor előveszi kártyáját, addig 2009-ben már 15 százalék volt ez az arány - emelte ki Gauder Milán.
2009.08.27. 11:41
 
 
Megindulhat az eurózóna gazdaságának szerény fellendülése
Elkezdődhet az eurózóna gazdaságának szerény fellendülése az amerikai Conference Board által készített összetett index szerint, amely júliusban 1,6 százalékkal, 97,4 pontra emelkedett. Egy hónappal korábban az emelkedés 1,4 százalékos, májusban pedig 1,8 százalékos volt. Jean-Claude Manini, a kutatóintézet vezető közgazdásza azt mondta: az adatok szerint a Franciaországban és Németországban tapasztalt enyhe gazdasági növekedés kiterjedhet az egész eurózónára. Hozzátette azonban, hogy a jelenlegi gazdasági húzóerők továbbra is gyengék, így korai lenne kijelenteni, hogy az eurózónában hamarosan fenntartható fellendülés indul el.
2009.08.27. 11:31
 
 
4,5 milliárd forintból 30 ezer férőhelyes stadion épülhet Debrecenben
Már az idén elkezdik egy új debreceni labdarúgó-stadion tervezését, és az építkezés jövő tavasszal kezdődhetne - jelentette be Kósa Lajos polgármester a Debreceni Városi Televízióban. A fideszes politikus elmondta, minimum 4,5 milliárd forintból, 15 vagy 30 ezer fő befogadására alkalmas stadion épülne Debrecenben, ha a kormány úgy dönt, hogy támogatja a beruházást. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a TV2-nek úgy nyilatkozott, ha pártja megnyeri a jövő évi választásokat, abban az esetben megépül a pálya.
2009.08.27. 11:26
 
 
Brazíliában haltak meg a legtöbben az új influenzában
A brazil egészségügyi minisztérium szerdán nyilvánosságra hozott legfrissebb adatai szerint 557-re emelkedett a dél-amerikai országban az új típusú influenza következtében meghaltak száma, ami azt jelenti, hogy a világon eddig Brazíliában oltotta ki a legtöbb ember életét a halálos kór. Brazília ezzel - a mostanáig ismert adatok alapján - az Egyesült Államok elé került. Az észak-amerikai országban az augusztus 20-ig rögzített regisztrációk szerint 552-en haltak meg a járványban. A brazil egészségügyi hatóságok felhívták a figyelmet arra is, hogy az egy főre eső halálos áldozatok számát tekintve a 190 millió lakosú Brazília a hetedik helyen áll.
2009.08.27. 11:00
 
 
A Toyota közel százezer autót hív vissza az Egyesült Államokban
Közel százezer - pontosan 96.700 - autót hív vissza a japán Toyota az Egyesült Államokban, a fékrendszerrel kapcsolatos problémák miatt. A visszahívás a Toyota Corolla, Corolla Matrix és a Scion xD modellekre vonatkozik. A világ jelenleg vezető autógyártója a visszahívást azzal indokolta, hogy rendkívül alacsony hőmérsékleten jegesedhet a fékrendszer, és ez csökkentheti a fékerőt. A Toyota 77,8 milliárd jenes veszteséget jelentett adó után a pénzügyi éve júniussal zárult első negyedéről. Egy évvel korábban 353,7 milliárd jen adózott eredménye volt a csoportnak.
2009.08.27. 10:14
 
Súlyos alvásmegvonást alkalmazott a CIA egy fogva tartottnál 2007-ben
Hat napon keresztül súlyos alvásmegvonást alkalmaztak a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) munkatársai 2007 második felében egy terrorizmus gyanújával fogva tartott őrizetessel szemben az amerikai kormányzat jogászainak külön engedélyével - derült ki a héten közzétett belső CIA-jelentésből. A leírás szerint a foglyot felemelt karral megbilincselték, a falhoz láncolták, és arra kényszerítették, hogy napokig álljon egy cellában. A férfira pelenkát húztak, hogy folyamatosan megláncolva tarthassák és ne kelljen a vallatást megszakítani. A foglyot folyamatos megfigyelés alatt tartották, és amint észlelték, hogy kezd elaludni, megrántották a testére erősített láncokat, hogy felébresszék.
2009.08.27. 10:10
 
 
Emelkedett a munkanélküliség május-júliusban
Az áprilisi-júniusi enyhe csökkenés után emelkedett a munkanélküliség 2009 május-júliusában: a vizsgált időszakban a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 millió 811 ezer, a munkanélkülieké 407 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 9,7 százalékot tett ki - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. Az idén április-júniusban a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 millió 797 ezer, a munkanélkülieké 402 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 9,6 százalékot tett ki. Március-májusban a munkanélküliségi ráta 9,8 százalék, február-áprilisban 9,9, január-márciusban 9,7 százalék volt.
2009.08.27. 09:02
 
 
Autóbontókat bírságolt a Zöldkommandó
Július végéig 187,5 tonna hulladék miatt mintegy 22,3 millió forint bírságot szabott ki a Zöldkommandó az autóbontókban - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium csütörtökön. A Zöldkommandó akciósorozatban júliusban összesen 42 telephelyet ellenőriztek a zöldhatóságok, 18 esetben volt szükség intézkedésre. Az ellenőrzések kapcsán bírság kiszabása további 12 esetben várható. Az ellenőrzésekben számos esetben részt vett a közlekedési hatóság, a rendőrség, az APEH, a VPOP, illetve az önkormányzatok is. Magyarországon évente mintegy 120-130 ezer roncsautó keletkezik, ennek azonban csak kevesebb, mint a fele kerül regisztrált autóbontóba.
2009.08.27. 08:40
 
 
Nemet mond a kormány a BKV újabb hitelfelvételére
Nemet mond a kormány a BKV-nak: nem adnak garanciát a 78 milliárdos adóssággal küzdő közlekedési vállalat újabb, 30 milliárdos hitelfelvételére - mondta a csütörtöki Blikknek Bajnai Gordon miniszterelnök. "Tárgyalni csak olyan önkormányzati vállalatokkal tudunk, amelyek rendet tesznek és tartanak a házuk táján. Ez nemcsak a BKV-re vagy Budapestre, de minden önkormányzatra vonatkozik. Meg kell teremteni a felelős gazdálkodás feltételeit, és csak utána lehet beszélni bármilyen támogatásról" - jelentette ki Bajnai Gordon, aki szerint a kormány mindenhol véget fog vetni a botrányos végkielégítések gyakorlatának.
2009.08.27. 08:05
 
 
Öngyilkos bolygót fedeztek fel csillagászok
Hatalmas "öngyilkos" bolygót fedeztek fel csillagászok; a Jupiternél tízszer nagyobb bolygó a Naprendszeren kívül van, mintegy 325 fényévre Földünktől. A furcsa, izzó bolygó olyan közel van csillagához és olyan nagy, hogy hatalmas plazmahullámokat idéz elő a csillagon. Ezek az erős hullámok elgörbítik a bolygó csillag körüli pályáját. Ennek az eredménye egy "haláltangó", amelynek során a bolygó spirálisan hullik majd bele a csillagba. Ez a halál azonban még hosszú lesz. A felfedezőiről WASP-18b-nek elnevezett exobolygó - Naprendszeren kívüli bolygó - valószínűleg még millió évekig élhet - közölte felfedezője, Coel Hellier, az angliai Keele-i Egyetem asztrofizikusa.
2009.08.27. 08:03
 
 
Akár száz évig is élhetünk nemsokára
Amerikai kutatók olyan gyógyszert tesztelnek embereken, amely 25 évvel meghosszabbítaná mindenki életét. Férgeknél, egereknél és az élesztőgombánál bevált a szer. Eredmények a következő hónapokban várhatók. Az új gyógyszercsoport nem csak minimalizálja a krónikus megbetegedések megjelenését, hanem jó pár évvel meg is növeli az élettartamot. A Harvard Orvosi Iskola által kifejlesztett "csodaszer" egy elsősorban a piros szőlőben előforduló növényi anyagon, a reszveratrolon alapul. Erős antioxidáns lévén véd a szív- és érrendszeri megbetegedésektől, megelőzi a rákot, és csökkenti a gyulladást a krónikus gyulladással járó betegségekben.
2009.08.27. 07:57
 
 
MNV: teljesíthető a 100 milliárd forinton felüli bevételi terv
Az első félévi adatok alapján teljesíthetőnek látszik a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) 2009. évi mintegy 106 milliárd forintos bevételi terve - nyilatkozta Kamarás Miklós, az MNV vezérigazgatója, a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) tagja az MTI-nek. A részben, vagy 100 százalékban állami tulajdonú társaságoktól az MNV a 2008. évi eredményből 56,6 milliárd forint osztalékbevételt könyvelhet el a költségvetési törvényben előirányzott 48,3 milliárd forinttal szemben. Igaz, a Magyar Villamos Művek Zrt. közel 38 milliárd forint osztalékának mintegy felét még nem fizette ki az MVM, mert egy darab részvénnyel rendelkező részvényes megtámadta a döntést.
2009.08.27. 07:39
 
 
Kumin: Magyarországnak elégtételt kell kapnia Sólyom megsértése miatt
A Sólyom Lászlót augusztus 21-én ért sérelemmel a Magyar Köztársaság olyan sértést kapott a szlovák féltől, ami miatt elégtételt kell kapnia - mondta Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főosztályvezetője szerdán a Magyar Televízió Az este című műsorában. Az elégtételnek a minimumfeltétele az, hogy a szlovák fél magyarázatot ad, s megnevezi, hogy kik a felelősök, kik tévedtek - fogalmazott a főosztályvezető. Kumin Ferenc felhívta a figyelmet arra: az augusztus 21-i szoboravatáson ott voltak a Szlovák Köztársaság képviselői, hiszen, mint mondta, ott volt a szlovákiai Komárom város polgármestere, képviselőtestülete, valamint a szlovák parlament képviselői is.
2009.08.27. 07:02
 
 
Új vírus: 160 háziorvos nyilatkozatot íratna alá a magukat beoltatókkal
Két hét alatt eddig több mint 160 háziorvos csatlakozott Keszthelyi Gyula tardi háziorvos kezdeményezéséhez, aki jogi nyilatkozatot íratna alá azokkal, akik be szeretnék magukat oltatni az új típusú influenza elleni védőoltással. A páciensekkel termékfelelősséggel kapcsolatos nyilatkozatot szeretnének aláíratni az orvosok. A polgári jog szerint az, aki szolgáltat, nem zárhatja ki a saját felelősségét. A szolgáltatást önként igénybe vevő beteg azonban tehet olyan jognyilatkozatot, amelyben eláll a szolgáltatóval szembeni kártérítési követelés jogától, ha az oltás következtében egészségkárosodás, szövődmény következik be, feltéve ha az oltást végző személy a szakma szabályai szerint járt el.
2009.08.26. 21:50
 
 
A Margit híd felújítása alatt sűrűbben járnak a térségben a BKV járművei
A Margit híd felújítása alatt szeptembertől sűrűbben járnak majd a térségben a BKV járművei - erről szerdán délután a BKV paraméterkönyvének, összmenetrendjének módosításával döntött a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottsága. Napközben és a délutáni csúcsidőszakban sűrűbben közlekedik a kettes metró, a reggeli csúcsban azonban ez nem lehetséges, az Örs vezér téri állomás fordító kapacitása miatt. A 4-6-os villamosok tanítási időben maximális kapacitással járnak majd, amit az öreg Ganz csuklós járművek újbóli közlekedtetésével érnek el. Növelik a szentendrei HÉV kapacitását, és sűrítik a 17-es villamost, a 11-es buszt és a 76-os trolibuszt is.
2009.08.26. 21:00
 
 
Csirkéket alakítana dinoszauruszokká egy kanadai tudós
A több millió éve kihalt hüllők nyomában töltött évek után egy kanadai tudós csirkeembriókkal mutatná be, hogy képes dinoszauruszok létrehozására. Hans Larsson, a montreali McGill Egyetem kutatója olyan, a dinoszauruszoknál megtalálható jellegzetességeket kíván előállítani, amelyek több millió évvel ezelőtt tűntek el a madarakból. A kutató úgy véli, hogy a csirke embrionális fejlődése során bizonyos "genetikai kapcsolók" átállításával képes lesz létrehozni a dinoszauruszok anatómiáját. Jóllehet a kutatás még csak kezdeti szakaszban tart, elképzelhető, hogy a tojásokból egyszer majd történelem előtti állatok bújnak elő.
2009.08.26. 20:01
 
 
Bajnai "pofátlanságnak" tartja a végkielégítési ügyeket
"Pofátlanságnak" nevezte Bajnai Gordon az utóbbi hetekben kirobbant végkielégítési ügyeket az RTL Klub híradójának nyilatkozva szerdán. A miniszterelnök azt mondta, ne forduljon a kormányhoz önkormányzat vagy önkormányzati, állami vállalat támogatásért, segélyért, mindaddig, amíg a saját háza táján rendet nem tesz. Hozzátette, többnyire olyan társaságokról van szó, amelyek veszteségesen működnek, támogatással vagy közpénzzel maradnak talpon, ezért a kormány olyan intézkedést kezdeményez, amely a jövőben korlátozza ezeket a végkielégítéseket. Emellett előírják, hogy a jövőben nyilvánosságra kell hozni az önkormányzati vagy állami társaságok vezetőinek fizetését és végkielégítési feltételeit.
2009.08.26. 20:00
 
 
Megkezdődött Budapesten a soros konzultáció az IMF-fel
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége megérkezett Budapestre, és szerdán megkezdődött a Magyarország következő hitelrészletének lehívását megelőző szokásos konzultáció, közölte az MTI-vel Irina Ivascsenko, az IMF budapesti állandó irodájának a vezetője. Irina Ivascsenko a most kezdődő tárgyalások témájáról részleteket nem kívánt elárulni, csak annyit mondott, hogy amint az eddigi negyedéves konzultációk során, most is a költségvetésben és a pénzügyi szektorban bekövetkezett fejleményekről és tervekről lesz szó. Magyarország tavaly ősszel jóváhagyott, összesen mintegy 11,7 milliárd eurós IMF készenléti hiteléből eddig három részletben mintegy 8,6 milliárd eurót hívott le.
2009.08.26. 19:13
 
 
Egervári kijelölte bő keretét az U20-as vb-re
Az U20-as labdarúgó-válogatott élére egy hete kinevezett Egervári Sándor kihirdette bő keretét a szeptember 24-én kezdődő egyiptomi világbajnokságra. A magyar szövetség honlapja szerint a listán szerepel két, a Liverpooltól kedden kölcsönadott játékos is: a következő idényt az AEK Athénnál töltő Németh Krisztián és a Cordobához került Simon András. A harmincas keret szeptember elején szűkül 21 fősre. A magyar csapat a csoportmeccsek során szeptember 27-én Honduras ellen mutatkozik be, majd 30-án a Dél-afrikai Köztársaság, október 3-án pedig az Egyesült Arab Emírségek együttesével találkozik a vb-n.
2009.08.26. 18:44
 
 
A francia elnök atomprogramja miatt is bírálta Iránt
A francia elnök bírálta az iráni vezetőket a vitatott elnökválasztás miatti tiltakozások kezelése és Teherán atomprogramja miatt, egyúttal a közel-keleti békefolyamat fellendítését ígérte szerdán a francia nagykövetek éves értekezletén. Nicolas Sarkozy a francia diplomáciai stratégiát felvázoló beszédében nyitva hagyta annak lehetőségét, hogy Iránt újabb súlyos szankciókkal büntetik, ha folytatja vitatott atomprogramját. Egyúttal arra buzdította a többi országot, hogy Franciaország példáját követve korlátozzák a bankároknak fizetett jutalmakat, megelőzendő, hogy ez utóbbiak ismét olyan kockázatokat vállaljanak, amelyek erősítették a pénzügyi világválságot.
2009.08.26. 18:31
 
 
Új vírus: hamarosan megkezdődik a lakossági tájékoztatás
Hamarosan megkezdődik a lakosság tájékoztatása az új influenzavírussal kapcsolatosban, közben folynak az oltóanyag humánklinikai vizsgálatai - mondta el az egészségügyi miniszter az Országgyűlés egészségügyi bizottságának szerdai rendkívüli ülésén. Székely Tamás beszámolt arról is, hogy az oltóanyag kiszállításának ütemtervei is elkészültek. Amennyiben befejeződnek a klinikai vizsgálatok, várhatóan októberben a tervezett mennyiség - négymillió adag - fele raktárba kerülhet - tette hozzá. Kiemelte: egy hét, 10 nap múlva derülhet ki, hogy hatásos-e az oltóanyag.
2009.08.26. 18:30
 
 
Nyugtalanság az unióban a magyar-szlovák viszály miatt
Kezdenek nyugtalankodni az Európai Unió vezetői az újra feléledt magyar-szlovák viszály miatt - írta a Le Soir című belga lap a pénteki diplomáciai incidensről szóló szerdai cikkében. A szerző megfogalmazása szerint miután Sólyom László magyar köztársasági elnököt nem engedték be Szlovákiába, a két szomszéd ország viszonyában ismét "feltámadt a nacionalizmus rossz szele". A cikk leírja az eset hátterét, körülményeit és az elhangzott politikai reagálásokat. Kiemeli egyebek közt azt a tényt is, hogy a 2004-ben EU-taggá vált Szlovákia és Magyarország immár az akadálytalan utazást lehetővé tevő schengeni övezethez is tartozik.
2009.08.26. 18:00
 
 
A rendőrség szerint éjjel-nappal vigyáznak a tatárszentgyörgyiekre
Cáfolta a rendőrség Tatárszentgyörgy polgármesterének azon állítását, miszerint a korábbi ígéretekkel ellentétben nemhogy megerősített rendőri szolgálatot, de még rendőrt sem biztosítanak a településen élők védelmére. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán azt mondta az MTI-nek: noha Berente Imréné, Tatárszentgyörgy polgármestere augusztus 25-én a faluban forrongó indulatokra hivatkozva a rendőri védelem hiányát tette szóvá, valójában folyamatos a járőrözés a településen. A szóvivő közölte: a dabasi rendőrkapitányság állományából több hete minden éjjel két rendőrt vezényelnek Tatárszentgyörgy utcáira.
2009.08.26. 17:30
 
Uszonyos- és búvárúszó vb: Kanyó Dénes aranyérmével zárt a csapat
Kanyó Dénes aranyérmet szerzett a szentpétervári uszonyos- és búvárúszó világbajnokság zárónapján. A Szegedi Muréna versenyzője szerdán 200 méteres felszíni úszásban diadalmaskodott. A tajvani Világjátékokon 400 méteren bronzérmet szerzett sportoló ebben a számban negyedik lett az olimpián kívüli sportágak júliusi világeseményén. Jól teljesített Károlyi Csilla is, aki negyedik lett 50 méteres uszonyos gyorsúszásban. A magyar csapat négy arany- és egy bronzéremmel zárta a világbajnokságot, amelyet Ludvigh Zoltán szövetségi kapitány a Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálatának adott értékelésében minden idők egyik legjobb szerepléseként jellemzett.
2009.08.26. 17:24
 
 
Cselgáncs-vb: Ungvári Miklós harmadszor vb-bronzérmes
A 66 kg-os Ungvári Miklós pályafutása során a harmadik világbajnoki bronzérmét nyerte a rotterdami cselgáncsos seregszemle szerdai nyitónapján. Az MTK-Erzsébetváros kétszeres Európa-bajnoka - miután gigászi csatában, bírói döntéssel alulmaradt a spanyol Sugoi Uriartéval vívott elődöntőben - a román Dan Fasie-val találkozott. A 22 éves ellenfél eddig csak korosztályos viadalokon bizonyított: a dobogó mindhárom fokára felállt már junior Eb-ken, illetve tavaly megnyerte a rendőrök dzsúdós világbajnokságát.
2009.08.26. 16:37
 
 
Nézőpont Intézet: jelentősen csökkent a Jobbik népszerűsége
Június óta kimutathatóan csökkent a Jobbik támogatóinak tábora a Nézőpont Intézet által a múlt héten, ezer ember telefonos megkérdezésével készített kutatásának eredménye szerint. A júniusi európai parlamenti választás után a teljes népesség körében még 9 százalékot mértek, a nyár végére azonban 5 százalékra csökkent a radikális párt híveinek aránya. Ugyancsak figyelemre méltó tény, hogy az MSZP támogatottsága tartósan tíz százalék alá csökkent: augusztusban százból nyolcan szimpatizáltak a kormánypárttal. Az adatsor szerint száz megkérdezett közül a Fideszre 37-en, az MSZP-re 8-an, a Jobbikra 5-en szavaznának, az SZDSZ, az MDF és a Lehet Más a Politika egy-egy százalékos támogatottsággal számolhat.
2009.08.26. 16:30
 
 
Görög-török kibékülést akar a NATO-főtitkár
Görögországba és Törökországba utazik Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár, hogy rábírja Athént és Ankarát nézeteltéréseik elsimítására, mert azok nehezítik a NATO-EU kapcsolatok olajozottabbá tételét. Az észak-atlanti szervezetnek mindkét ország tagja, az EU-nak azonban csak a görögök. Ankara úgy látja, hogy Athén igyekszik akadályozni az unióhoz való török közeledést, a görögök viszont területi szuverenitásuk megsértéseként értelmeznek olyan eseteket, amikor török katonai repülőgépek az Égei-tenger bizonyos területei fölött repülnek át. A nemzetközi jogi vita arról folyik, hogy mely ország parti tengerének kell tekinteni a török partokhoz közel fekvő görög szigetek körüli vizeket.
2009.08.26. 16:13
 
 
Nőtt Karzai előnye az afgán elnökválasztáson
A kiértékelt szavazatok számának növekedésével párhuzamosan megugrott Hamid Karzai hivatalban lévő afgán államfő előnye fő vetélytársával, Abdullah Abdullah volt külügyminiszterrel szemben. A választási bizottság szerdai részadatai szerint országosan a szavazatok 17 százalékát számolták össze, s ezekből Karzai 44,8 százalékot, Abdullah 35,1 százalékot tudhat a magáénak. Előző nap még nagyjából fej-fej mellett haladtak. A tét az, hogy ha valamelyik jelölt összesítve elnyeri a szavazatok több mint felét, akkor nem kell második fordulót tartani az elnökválasztáson. Karzai most látszólag közel került ehhez, de a kiértékelés nagyja még hátra van.
2009.08.26. 15:59
 
 
Szlovák nagykövet: a nyelvtörvény nem zárja ki az anyanyelv használatát
Peter Weiss, a Szlovák Köztársaság budapesti nagykövete szerint az országában meghozott, az államnyelvről szóló törvény nem zárta ki a magyar nyelv használatát. A nagykövet írásban válaszolt Babák Mihálynak, a szlovák nemzetiségek által is lakott Szarvas város polgármesterének arra a korábbi levelére, amelyben azt írta a nagykövetnek, hogy szerinte az új szlovák nyelvtörvény gyakorlatilag kizárja a magyar nyelv használatát Szlovákiában. A nagykövet szerint "semmilyen esetben sem lesz korlátozva az anyanyelv használata a magánszférában és a szlovák szabályok továbbra is garantálni fogják a magyar nyelv használatát a vegyes lakosságú területeken".
2009.08.26. 15:46
 
 
Cselgáncs-vb: Ungvári bírói döntéssel kikapott az elődöntőben
A 66 kg-os Ungvári Miklós bírói döntéssel kikapott az elődöntőben a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szerdai nyitónapján. Az MTK-Erzsébetváros kétszeres Európa-bajnoka ötödik meccsén a spanyol Sugoi Uriartéval nézett farkasszemet, akivel még sosem találkozott tétmérkőzésen. A rendes játékidőben nem történt értékelhető akció, viszont csak úgy záporoztak az intések: 3-3 figyelmeztetéssel mindkét versenyző neve mellett vazaari állt az 5 perc végén. A bíró a háromperces hosszabbításban is kiosztott egy-egy intést, majd a hajrában a kétszeres vb-bronzérmes magyar mutatott be egy szép dobást - sajnos már a tatamin kívül.
2009.08.26. 15:41
 
 
Valószínűleg egy ember követte el a szlovák nagykövetség elleni támadást
A térfigyelő kamera felvétele szerint egy ember követhette el a Molotov-koktélos támadást a szlovák nagykövetség budapesti épülete ellen; a rendőrség közveszély-okozás miatt nyomoz. A kedd esti Debrecen-Levszki Szófia labdarúgó-mérkőzés után nagy tömeg közlekedett a szlovák nagykövetség előtt. A rendőrök 23 óra 40 percig tartózkodtak a követség épületénél. Az elkövető megvárta, amíg elmennek és utána dobott Molotov-koktélt az épületre. A térfigyelő kamerán egy ember látszik, a felvételeket még elemzik - közölte a rendőrség szerda délután sajtótájékoztatón. Kár nem keletkezett.
2009.08.26. 15:30
 
 
A kormány nem tárgyalt a MÁV-ról
A kormány nem tárgyalt a közösségi közlekedés átalakításáról - közölte kérdésre válaszolva a kormányszóvivő a szerdai tájékoztatón. Szollár Domokos kiemelte: nem tud olyan dokumentumról, amely tartalmazza, hogy hol, milyen vasútvonalakat zár be a MÁV. Hangsúlyozta: a közösségi közlekedés átalakítása éppen fordított logika alapján történik majd. Mint mondta, az erről szóló koncepció kedden készült el, ehhez alakítják majd ki a menetrendet. Hozzátette: a közösségi közeledésben valóban sok párhuzamosság van, és egy-egy útvonalon meg kell találni a lehető legolcsóbb, jó szolgáltatást. Ez leghamarabb októberre készülhet el - vélekedett.
2009.08.26. 15:07
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993[1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista