2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Lajcák: nem lesz egyszerű a Fico-Bajnai tárgyalás
Miroslav Lajcák szerint nem lesz egyszerű a szlovák és a magyar miniszterelnök, Robert Fico és Bajnai Gordon tárgyalása, mert mindkét fél sok mindent akar közölni a másikkal. "A fontos azonban az, hogy a tárgyalásokat az ügyek előmozdítása céljával, vagy a másik fél megbántása céljával vezetik-e. Ez esetben úgy látom, hogy a pozitív hozzáállás az uralkodó" - nyilatkozott a szlovák külügyminiszter szerdán Pozsonyban a kormány ülése után. A korábbi bejelentés szerint Bajnai és Fico szeptember 10-én, Magyarországon találkozik. Lajcák a normális, építő szellemű és józan párbeszéd folyatását, valamint a szlovák-magyar feszültség enyhülését várja a találkozótól.
2009.09.02. 15:00
 
 
Basescu: Románia a mezőgazdasági biztosi posztot akarja megszerezni
Románia a mezőgazdasági biztosi széket szeretné megszerezni az Európai Bizottságban, de egyéb változatot is "tartalékol" - erősítette meg szerdán Bukarestben Traian Basescu. A román államfő a diplomaták éves értekezletén emlékeztetett: a mezőgazdasági biztos posztjáról már január 12-én beszélt az Európai Bizottság elnökével Brüsszelben. Megállapította: ez a tisztség rendkívül fontos az uniós mezőgazdasági politikáról 2010-ben kezdődő tárgyalások szempontjából. Az előző napon Dan Nica miniszterelnök-helyettes bejelentette: a koalíciós pártok egyetértenek abban, hogy a megszerzendő mezőgazdasági biztosi posztra a független Dacian Ciolost, a tavaly év végén leköszönt Tariceanu-kormány volt mezőgazdasági miniszterét javasolják.
2009.09.02. 14:35
 
 
Válságban vannak a tanácsadó cégek is
Messze alulteljesített az idén a tanácsadó cégek többsége a tavalyi év hasonló időszakához képest, ennek azonban nem csak a válság az oka, szerepet játszik benne az internetes tanácsadók számának növekedése, a piac átrendeződése is - véli Wolf Gábor, a Marketing Commando szakértője közleményében. Minden hagyományos szegmensben visszaesett a tanácsadói szolgáltatások és termékek megrendelési volumene, még a nagyvállalati szektor felé szolgáltató cégek esetében is. Valójában több piaci folyamat együttesen játszik szerepet abban, hogy a tanácsadói szektort az átlagosnál jobban érinti a válság - állapítja meg.
2009.09.02. 14:18
 
 
AIDS-es tűvel szúrta meg játék közben társát egy ukrán óvodás
HIV-vírussal fertőzött vért tartalmazó injekciós tűvel szúrt meg egy hároméves kislányt orvost játszó társa a közép-ukrajnai Csernyigov egyik óvodájában. A gyerekek az óvoda udvarán játszottak, amikor az egyik kisfiú egy eldobott injekciós tűre lett figyelmes a kerítés túloldalán, elérhető közelségben. Kinyúlt érte, majd játék közben megszúrta vele az egyik kislányt - jelentette szerdán a lembergi (lvivi) zik.com.ua internetes hírportál. A helyi AIDS-központban azonnal elkezdték a megszúrt kislány gyógyszeres kezelését. Az ügyben indult ügyészségi vizsgálat során kiderült, hogy az óvoda melletti terület drogosok találkozóhelye, s a környéken rengeteg a szanaszét dobált, feltehetően szintén fertőzött injekciós tű.
2009.09.02. 14:13
 
 
Londoni elemzők szerint a lengyel gazdaság "Európa fénylő pontja"
A lengyel gazdaság "a fénylő pont" nem csupán Közép-Kelet-Európában, de egész Európában, és globálisan is azon néhány gazdaság közé tartozik, amelyeknek sikerült elkerülniük a recessziót - áll az egyik vezető londoni makroelemző csoport szerdán kiadott helyzetértékelésében, amely szerint Magyarországon "túl későn" kezdődött a pénzügypolitikai ösztönzés a jövő évi fellendüléshez. A londoni Lombard Street Research gazdaságelemző ház szerint Lengyelország teljesítményét különösen figyelemreméltóvá teszi, hogy a lengyel gazdaság a nettó export hozzájárulása nélkül ért el negyedéves összevetésű növekedést az idei második negyedben.
2009.09.02. 14:02
 
 
Lajcák: mindkét országnak ártott a révkomáromi incidens
Mindkét országnak ártott a révkomáromi incidens - nyilatkozta a szlovák külügyminiszter az osztrák Kurier szerdai számában megjelent interjúban. Mélységes bizalmatlanság él Szlovákia és Magyarország között, de át kell hidalni ezt a bizalmatlanságot, és új minőséget kell elérni a párbeszédben - mondta Miroslav Lajcák. A miniszter szerint a régi emlékek erős érzelmeket váltanak ki, így volt ez legutóbb Sólyom László látogatásakor is. A látogatást Szlovákiában pökhendinek és az állammal szemben tiszteletlennek tekintették. Az eredmény: mindkét ország tekintélyén csorba esett az EU-ban. "Magunknak ártottunk" - tette hozzá.
2009.09.02. 14:00
 
 
Közös uniós letelepítési programot javasol az Európai Bizottság
A menekültek védelme érdekében közös uniós letelepítési program kidolgozására tett javaslatot szerdán az Európai Bizottság. A program célja az lenne, hogy szorosabbá tegye az uniós tagállamok közötti politikai és gyakorlati együttműködést a harmadik országokból az uniós tagállamokba érkező menekültek letelepítésében. A menekülteket az úgynevezett "első menedék" unión kívüli országából egy uniós ország területére szállítanák, ahol új életet kezdhetnének, és állandó védelemben részesülhetnének. A világ menekültjeinek nagy többsége az Európai Uniótól igen távoli térségekben talál először menedéket. Ezek a származási országukkal akár azonos, vagy azzal szomszédos afrikai, ázsiai és közel-keleti régiók.
2009.09.02. 13:30
 
 
EU: világszinten is össze kell hangolni a válságból kivezető stratégiát
Össze kell hangolni az egyes országoknak a nemzetközi gazdasági válságból kivezető stratégiáit európai uniós szinten és annál szélesebb körben, világszinten is - jelentette ki Joaquín Almunia, az Európai Bizottság pénzügyi felelőse szerdán Brüsszelben. A belga fővárosban az EU-tagországok pénzügyminiszterei tartottak kötetlen megbeszélést, hogy előkészítsék a nemzetközi pénzügyi rendszer reformjáról a közeljövőben sorra kerülő nemzetközi egyeztetéseket, köztük a három hét múlva esedékes csúcstalálkozót a legfejlettebb iparú, illetve a vezető feltörekvő országokat, valamint nemzetközi szervezeteket magában foglaló G20 csoport keretében.
2009.09.02. 13:28
 
APEH: felére csökkent a vállalkozások nyeresége
A kettős könyvvezetést folytató vállalkozások 2.629,6 milliárd forint adózás előtti nyereséget értek el 2008-ban, alig több mint felét az előző évinek az APEH társasági adóbevallásokból készített gyorsjelentése szerint. Mogyorósiné Gábor Hajnalka elnökhelyettes az adóhatóság szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a vállalkozások a gazdasági válság hatásait költségracionalizálással próbálták kivédeni, de az üzemi eredmény jelentős, 39,1 százalékos növekedése sem tudta ellensúlyozni a pénzügyi és rendkívüli eredmény jelentős, több mint 3.328 milliárd forintos csökkenését. Miközben minden vállalati kategóriában csökkent az adózás előtti nyereség, nagyon jelentősen növekedett a veszteség tömege.
2009.09.02. 13:15
 
 
Orbán Viktor: mély és erős változás kell
Orbán Viktor szerint az ősszel a legizgalmasabb az lesz, hogy sikerül-e felkészülnie a Fidesznek a rá váró feladatokra, és az emberek támogatnak-e egy mély és erős változást a következő év elejétől; a legnagyobb ellenzéki párt elnöke erről saját honlapjára szerdán feltett, családi körben felvett videón beszél. Orbán Viktor saját kertjében, hússütés közben azt mondta, hogy nehéz lesz az ősz a kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt, amely az országot gyakorlatilag csődbe juttatta; szerinte a legfontosabb kérdés az, hogy a Fidesz képes lesz-e mély és erős változásokat elérni.
2009.09.02. 13:00
 
 
ÁSZ: javult a költségvetés végrehajtása
A korábbi évekhez képest technikai szempontból javult a 2008. évi költségvetés végrehajtása, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő hibái pedig kijavíthatók - összegezte a két témában a parlamentnek benyújtott Állami Számvevőszéki ellenőrzést Kovács Árpád a szervezet elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Tájékoztatása szerint a költségvetés kiadásainak 92 százalékát, a bevételeket 100 százalékban ellenőrizték, és a végrehajtást nem gazdaságpolitikai szempontból, hanem az elszámolástechnika alapján vizsgálták. Megállapították, hogy az állam működése szempontjából garanciát jelentő szervezetek, az APEH, az Államadósság Kezelő Központ és az Államkincstár a nemzetközi színvonalnak megfelelően működött.
2009.09.02. 12:41
 
 
Iszinbajeváé az idei Asztúria Hercege-díj
Jelena Iszinbajeva érdemelte ki idén az Asztúria Hercege-díjat, a legmagasabb spanyol sportkitüntetést. A rúdugrás orosz világelsője az augusztus közepi, berlini vb-n érvényes kísérlet nélkül kiesett, múlt hét pénteken viszont saját világcsúcsát megjavítva, 5,07 méterrel végzett az élen a zürichi Golden League-viadalon. Ez volt pályafutása 27. világrekordja. A 27 éves, kétszeres olimpiai és világbajnok Iszinbajeva, akire 20-an szavaztak az ítészek közül, Marta Domínguezt, a 9 voksot kiérdemelt spanyol atlétát, a 3000 méteres női akadályfutás friss vb-aranyérmesét megelőzve diadalmaskodott.
2009.09.02. 12:34
 
 
Szeptember 9 és 13 között lesz a BNV
Összesen 14 ország 470 kiállítója mutatkozik be a 113. Budapesti Nemzetközi Vásáron, amelyet szeptember 9-13. között rendez meg a Hungexpo Zrt. - közölte a vásárszervező cég szerdán. Tájékoztatásuk szerint a megújult vásárközpont az őszi szezont teltházzal kezdi, 20.400 négyzetméterén tekinthető majd meg a fogyasztási cikk kiállítás. Az otthonteremtés vásárán ebben az évben több kapcsolódó kiállítást is tartanak, öt tematikus nappal várják a látogatókat. A Tér Forma Design - az otthon témájú kiállítások legújabb tagja -, Magyarország legnagyobb bútoripari, belsőépítészeti, lakberendezési és design kiállítása a szervezők szerint.
2009.09.02. 12:05
 
 
Új illetményrendszert akar a BKV vezérigazgatója
Új illetményrendszert akar bevezetni a BKV-nál a fővárosi közlekedési cég vezérigazgatója; Kocsis István az Országgyűlés költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottsága ellenőrző albizottságának szerdai ülésén azt mondta, hogy az új struktúrát már ősszel be lehetne vezetni. Az országgyűlési albizottság a BKV-támogatások felhasználása témájában, valamint az ismertté vált végkielégítési ügyekben hallgatta meg a zrt. elnök-vezérigazgatóját. Kocsis István elmondta, változtatna a jelenlegi illetményrendszeren, valamint a kollektív szerződésen, amely szerint az alapbér mellett garantált prémiumot, teljesítményfüggő prémiumot, jutalmat, valamint korábban titoktartási pénzt is kaphattak a cégnél.
2009.09.02. 12:00
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország a 47. helyen áll
Négy helyet rontott augusztusi pozícióján, így a 47. Magyarország a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján, melynek élén továbbra is a Konföderációs Kupa-győztes brazilok állnak. A FIFA honlapja alapján a magyarok szombati vb-selejtezős ellenfele, Svédország a 41., míg Portugália, amely szerdán találkozik Erwin Koeman gárdájával Budapesten, a 17. helyen áll. A legfrissebb FIFA-ranglista (zárójelben a múlt havi állás): 1. ( 1.) Brazília 1604 pont 2. ( 2.) Spanyolország 1588 3. ( 3.) Hollandia 1376 4. ( 4.) Németország és (5.) Olaszország 1186-118. 6. ( 6.) Oroszország 1129 7. ( 7.) Anglia 1127 8. ( 8.) Argentína 1113 9. (10.) Horvátország 1101 10. ( 9.) Franciaország 1040.
2009.09.02. 11:42
 
 
A KDNP ismét benyújtja a szabad vasárnapról szóló törvényjavaslatot
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ősszel ismét benyújtja a szabad vasárnapról szóló törvényjavaslatát - mondta Harrach Péter, a párt alelnöke szerdán az MTI kérdésére. A kereszténydemokrata politikus egy nemzetközi áruházlánc egyik fővárosi üzlete előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a munkavállalók és családok érdekét szeretnék szolgálni kezdeményezésükkel. Hozzátette: az alkalmazottak sokszor a multinacionális cégek profitéhségének vannak kiszolgáltatva, és gyakran kénytelenek vasárnap is dolgozni.
2009.09.02. 11:18
 
Az euróövezet gazdasága 0,1 százalékkal zsugorodott
Az euróövezet gazdasága 0,1 százalékkal zsugorodott a második negyedévben az elsőhöz képest - közölte szerdán az unió statisztikai hivatala, az Eurostat. Az adat megegyezik az előzetesen közölttel. Az előző év második negyedévéhez viszonyítva a csökkenés mértéke 4,7 százalék volt, míg az előzetesen közölt adat 4,6 százalékos visszaesést mutatott. A most publikált adatok megegyeznek az elemzői várakozásokkal.
2009.09.02. 11:12
 
 
Vlagyimir Klicsko jövő év márciusában bokszol Chambers ellen
A nehézsúlyú bokszvilágbajnok Vlagyimir Klicsko december 12-e helyett a jövő év márciusában verekszik meg amerikai kihívójával, Eddie Chambersszel. Az új dátumot, amelyet még ez után tesznek "naprakésszé", az ukrán óriás jelentette be a profi ökölvívásra szakosodott egyik hírportálnak, kézműtétjével magyarázva az ez évre tervezett meccs elhalasztását. Az ifjabbik Klicsko fivér, aki a Nemzetközi Bokszföderációnál (IBF) és a Boksz Világszervezetnél (WBO) ül a királykategória trónján, egyszersmind cáfolta, hogy a televíziós tévéközvetítés körüli pénzügyi nehézségek miatt került volna át a vb-öveiért kiírt ütközet 2010-re.
2009.09.02. 11:10
 
 
Januárra 6,8 százalékos inflációt vár az Ecostat
A következő hónapokban az inflációs ráta lassú emelkedése várható, 2010 januárjában a fogyasztói árak várhatóan 6,8 százalékkal lesznek magasabbak az egy évvel korábbinál az Ecostat előrejelzése szerint. A kutatóintézet Mikroszkóp jelentése januárban az ipari termelés 2,4 százalékos bővülésével számol, a szezonálisan és munkanaphatástól tisztított index szerint. A jelentés emlékeztet, hogy az ipari termelés 2008 decemberében esett vissza drasztikusan, ezért 2009 decemberétől lényegesen alacsonyabb bázishoz viszonyul az ipari termelés teljesítménye, így az éves indexek fokozatosan a pozitív tartományba kerülhetnek.
2009.09.02. 11:09
 
 
Nagy erejű földrengés Indonéziában, cunamiriadót rendeltek el
Nagy erejű földrengés rázta meg szerdán az indonéziai Jáva sziget déli partvidékét, legkevesebb hét ember halálát és több tucat ember sérülését okozva. A hatóságok előbb szőkőárriadót rendeltek el, majd kisvártatva lefújták azt. Az amerikai földtani intézet első becslésében 7,4 erősségűre tette a földrengést, majd 7,0-s fokozatra módosította az adatot. Az indonéziai szeizmológiai intézet 7,3-as fokozatot mért. A földmozgás központja a nyugat-jávai Tasikmalaya városától 142 kilométerrel délnyugatra volt, közel 50 kilométer mélységben. Károkról érkeztek hírek az epicentrum közelében fekvő Tasikmalayából, illetve a közeli nagyvárosból, Bandungból.
2009.09.02. 11:00
 
 
Gyengül a forint, 275 forint felett az euró árfolyama
Gyengül a forint: az eurót szerdán délelőtt fél tízkor 276,27 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben, szemben a kedd délután fél ötkor tartott 273,17 forinttal. A globális deviza kereskedelem amerikai szakaszában az európaihoz képest lényegesen illikvid piacon az euró árfolyama egészen 277 forintig kilendült. A gyengülés mögött a veszteségbe fordult amerikai tőzsdeindexek miatt tartózkodóbbá vált befektetői magatartás, a visszafogottabb kockázatvállalási hajlandóság állt. A kereskedők szerint a 275 forintos határ áttörésével új célárfolyam tűnhet fel 285 forintos euró árfolyam környékén, akár pár héten belül is, amennyiben fennmarad a mostanában tapasztalható napi egy százalék körüli változékonyság.
2009.09.02. 10:00
 
 
Bajnai: nem Magyarország provokálta ki a magyar-szlovák feszültséget
Nem vezet sehová az acsarkodás, a teljesíthetetlen igények bejelentése egyik oldalról sem, Magyarországnak egyértelműen az a szándéka, hogy a két ország viszonyában kialakult feszültség enyhüljön - nyilatkozta Bajnai Gordon a magyar-szlovák viszonyról az Észak-Magyarországnak. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megjelenő napilap szerdai számában a miniszterelnök elmondta: nem Magyarország provokálta ki ezeket a feszültségeket, "hiszen nem mi fogadtunk el nyelvtörvényt, nem tiltottunk ki Magyarországról vezető szlovák politikusokat."
2009.09.02. 10:00
 
 
5,3 százalékkal csökkent a szlovák GDP
A szlovák gazdaság reálértékben 5,3 százalékkal csökkent a második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest. Az adat megegyezik a szlovák statisztikai hivatal által korábban közölt gyorsbecsléssel. Az elemzők ennél rosszabb, 6,1 százalékos mérséklődést vártak.
2009.09.02. 09:30
 
 
Javult a külkereskedelmi mérleg az első félévben
Az első félévben a külkereskedelmi mérleg 2,055 milliárd euró (606 milliárd forint) többletet mutatott, 1,766 milliárd euróval (534 milliárd forinttal) javult az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A részletes adatok kismértékben elmaradnak az augusztus elején közölt előzetes számoktól, akkor a KSH január-júniusra valamivel nagyobb, 2,08 milliárd eurós (610,2 milliárd forintos) többletet közölt. Az idén az első félévben a kivitel volumene 20, a behozatalé 25 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól. 2008. első félévében a külkereskedelmi mérleg többlete 288 millió euró (72 milliárd forint) volt.
2009.09.02. 09:06
 
 
Tenisz, US Open: Czink hajnalban játszik a címvédő S. Williamsszel
Czink Melinda magyar idő szerint csütörtök hajnali 2:30 órakor lép pályára a címvédő Serena Williams ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyesének második fordulójában. A tét a 32 közé jutás, a találkozó egyértelmű esélyese a hazai közönség előtt szereplő világsztár. A két játékos eddig egyszer, az idei stanfordi torna nyolcaddöntőjében találkozott egymással, július 30-án Williams 6:3, 7:6-ra nyert. A szerdai programban a női párosok nyitókörében az egyesben már búcsúzott Szávay Ágnes a francia Virginie Razzano oldalán csatázik a Shenay Perry, Lisa Raymond amerikai kettőssel. A győztes duó bejut a 32 közé.
2009.09.02. 09:05
 
 
Időközi választás lehet Józsefvárosban
Hamarosan időközi polgármester-választást írhatnak ki a főváros VIII. kerületében a polgármesteri posztra, a Népszava értesülései szerint ugyanis Csécsei Béla független polgármester akár már szerdán bejelentheti lemondását a tisztségéről. Csécsei ötödik ciklusát tölti a Józsefváros élén, bár nem a rendszerváltás óta folyamatosan; először 1993 februárjában választották polgármesterré a kerületben - ismerteti a lap szerdai száma. A napilap információi szerint az SZDSZ pénteken szólította fel lemondásra, hétfő délig adva haladékot a polgármesternek a döntésre. Csécsei ugyan független, ám eddig SZDSZ-es volt, csak idén július közepén, Retkes Attila elnökké választása után lépett ki a pártból.
2009.09.02. 09:00
 
 
Líbia legfőbb vezetője gépkocsit "formatervezett"
Líbiában bemutatták a The Rocket - Rakéta - prototípusának két példányát: egy gépkocsiról van szó, amelynek formatervét a hivatalos bejelentés szerint maga Moammer el-Kadhafi, az ország legfőbb vezetője készítette, és a projekt illetékesei szerint "az autóipar jövőjét képviseli". A két prototípust az Afrikai Egységszervezet Tripoliban tartott ülésének befejeztével, hétfőn prezentálták a líbiai fővárosban, ahová azért hívták össze a földrész vezetőit a líbiai vezető születésnapjának előestéjén, hogy "megoldásokat keressenek az Afrikát gyötrő konfliktusokra". Az 5,5 méter hosszú és 1,87 méter széles jármű súlya 1860 kiló. 230 lóerős motorral rendelkezik.
2009.09.02. 08:58
 
 
Befejeződött a Discovery két űrhajósának az űrsétája
Befejeződött szerdán a Discovery űrrepülőgép két amerikai űrhajósának sétája a világűrben, amely nem volt teljesen problémamentes. Danny Olivas és Nicole Stott űrséta közben több mint fél órára elvesztette a kapcsolatot a földi irányítással. Harminchárom percig kommunikáció nélkül dolgoztak a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) kívül. A kapcsolat egy heves vihar miatt szakadt meg. A NASA hírmagyarázója szerint a műszaki hiba nem veszélyeztette az asztronauták életét. A hat és fél órás űrséta legfontosabb feladata az volt, hogy leválasszanak az ISS egyik tartógerendájáról egy elhasznált ammóniatartályt, amelynek helyére egy következő űrsétán helyeznek el újat.
2009.09.02. 08:16
 
 
Befejeződött a vizsgálat a romagyilkosságokról szóló állítólagos dokumentumról
Befejeződött a Nemzetbiztonsági Hivatal belső vizsgálata az internetre felkerült, a romaügy gyanúsítottjairól szóló állítólagos dokumentum ügyében. A Népszava úgy tudja, hogy a vizsgálat eredményeit jelenleg a titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter, illetve a Nemzetbiztonsági Iroda elemzi. A napilap szerdai száma szerint elvben néhány napon belül tájékoztatják is a közvéleményt az eredményekről, ám biztosan nem túl részletesen. Az ugyanis nem közölhető, hogy az iratokban megjelenő információkból mi volt pontosan államtitok.
2009.09.02. 08:00
 
 
"Bandaháború" majmokkal: fejen vizelték az államfőt
Fejen vizelte Zambia elnökét egy majom, mire az államfő elrendelte, hogy költöztessék el az összes majmot hivatali rezidenciájáról és annak környékéről. Rupiah Banda eddig vagy 200 majom társaságát élvezhette elnöki palotájának kertjében, de a levizelést igencsak zokon vette. Nem adta vissza, ám a majmok evakuálását kérte egy botanikai kerttől. A majmok ellen indított "Bandaháború" során eddig 61 majmot fogtak be "emberséges" módon és lakoltattak ki a Lusaka melletti parkba. Az érintett majmok számára sorsfordító vizelés két hónapja "folyt".
2009.09.02. 07:58
 
 
Helikopterrel "levezetett" részeg pilóta
Mentőhelikopterrel vezettek le a földre Németországban egy kisrepülőt, mert annak pilótája túl részeg volt ahhoz, hogy megtalálja a repülőteret. A légiirányítók azután küldték fel a helikoptert, hogy a következőt hallották rádiójukon a pilótától: "Hova a kénköves pokolba tűntél el te torony?!" Utána dalolás jött, majd egy anyósvicc. Mint kiderült, a 65 éves amatőr pilóta már felszállás előtt ivott sört-bort, aztán a gépen néhány koktélt is felszolgált magának. Két óra múlva elolvasni sem tudta az instrukciókat. Ráadásul elég messze kereste a repteret, 80 kilométerrel odébb.
2009.09.02. 07:51
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A Mol egy hete bruttó 4 forinttal emelte a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benzin ára akkor nem változott. A mostani lépéssel a gázolaj átlagára 282 forintra csökken, míg a benzin átlagára 300 forintra esik. A kutaknál 10-30 forintos eltérést is tapasztalhatnak az autósok.
2009.09.02. 07:21
 
 
Oszkó: a következő kormány hívhatja le az IMF-hitel következő részleteit
A kormány jelenleg arról tárgyal a Nemzetközi Valutalappal (IMF), hogy ne az eredeti határidőben kelljen lehívni a készenléti hitelkeret következő összegeit, hanem későbbi időszakban lehessen ugyanezt megtenni - erről Oszkó Péter beszélt a Magyar Televízió Az Este című műsorában kedden. A pénzügyminiszter Varga Mihály fideszes-alelnökkel együtt vett részt a műsorban. Az ellenzéki politikus azt mondta: a készülő költségvetés elsősorban az IMF-megállapodásnak akar eleget tenni, azért, hogy a kormány még 2010 áprilisáig a rendelkezésre álló keretösszeget le tudja hívni.
2009.09.02. 07:00
 
 
Nem zárnak be a vendéglők 22 óra után a VI. kerületben
A kedden hatályba lépett "csendrendelet" ellenére nem zárnak be este 22 óra után a VI. kerületi vendéglők és szórakozóhelyek - közölte az üzemeltetőket tömörítő Vendéglátóipari és Kereskedelmi Üzletek Érdekvédelmi Egyesülete. A közlemény szerint azért nem zárnak be, mert a civilek és az önkormányzat között létrejött megállapodás szerint: szeptember 1. és szeptember 10. között nem hajtják végre a rendeletet, az üzletek az eddig megszokott módon és ideig tartanak nyitva ebben az időszakban is. A megállapodás szerint "a testület szeptember 10-i üléséig terjedő időszakban megoldást talál arra, hogy a rendelet végrehajtása milyen módon halasztható az egyeztetett változat elfogadásáig".
2009.09.01. 21:45
 
 
Obama népszerűsége 45 százalékra süllyedt
Barack Obama amerikai elnök népszerűsége az eddigi legalacsonyabb szintre, 45 százalékra süllyedt a valószínű szavazók körében a Rasmussen közvélemény-kutató intézet kedden közzétett adatai szerint. A Rasmussen friss telefonos felmérése szerint a válaszolók 30 százaléka határozottan támogatja Obama elnöki működését, további 15 százalék csak kisebb mértékben. Az elnöki tevékenységét erősen ellenzők aránya 41 százalékos, ezenfelül 12 százalék mondja azt, hogy kevésbé, de helyteleníti Obama működését. Obama támogatottsága augusztusban esett először 50 százalék alá ennél az intézetnél.
2009.09.01. 21:12
 
 
H1N1: elkerülendő a kézfogás és ölelés egy amerikai iskolai körzetben
A H1N1 vírus újabb, várhatóan az őszi iskolakezdéssel beköszöntő hulláma elleni védekezésül a diákok közötti mindennemű testi érintkezés elkerülését rendelték el egy amerikai iskolai körzetben. A New York állambeli Long Islanden, a Glen Cove iskolai körzet vezetője bejelentette: a diákok nem érinthetik meg egymás, kerülniük kell a kézfogást és egymás megölelését. Az Egyesült Államokban a továbbra is sertésinfluenzaként emlegetett új vírustörzs veszélyei kapcsán kongatják a vészharangot. Az amerikai elnök melletti egészségügyi tanácsadói testület egy hete arra hívta fel a figyelmet: akár 90 ezer halálos áldozata is lehet az új influenzahullámnak, 2 millióan kerülhetnek kórházba.
2009.09.01. 20:45
 
 
Hazaengedték a kórházból a Kislétán meglőtt kislányt
Hazaengedték a kórházból azt a 13 éves kislányt, akit édesanyjával együtt még augusztus 3-ra virradó éjjel ért orvtámadás Kislétán - közölte Pénzes Sándor, a település polgármestere. A súlyosan sérült kislány négyhetes gyógykezelést követően hétfőn délután hagyta el a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórházat - mondta az önkormányzati vezető. Hozzátette: a gyermek, akit a támadásban meghalt édesanyja egyedül nevelt, a nagymamájához került. A nagymama a kislány nagynénjével együtt kijelölt gyámként gondoskodik a gyermekről. A polgármester szerint Kislétán nyugalom van azóta, hogy elfogták a romák elleni támadássorozat gyanúsítottjait. Ugyanakkor a rendőri jelenlét továbbra is nagy a településen.
2009.09.01. 19:45
 
 
Több 10 ezer állás szűnik meg az EU pénzügyi szektorában
Az idén és jövőre még több tízezer állás szűnhet meg az EU pénzügyi szolgáltatási szektorában, de 2011-től kilábalás kezdődhet, és 2013-ig már több új munkahely létesül az ágazatban, mint amennyi az idén és jövőre megszűnik. A londoni City pénzügyi központjának irányító testülete által kedden kiadott éves jelentése szerint az idén 84 ezer, jövőre ötezer állás szűnik meg a 27 tagú Európai Unió pénzügyi szektorában, amely tavaly átlagosan 1,359 millió főt foglalkoztatott. A City of London Corporation megbízásából készült idei jelentés szerint Magyarország az uniós pénzügyi szolgáltatási piacon 0,1 százalékos, a piacvezető Nagy-Britannia ugyanakkor több mint 36 százalékos súllyal van jelen.
2009.09.01. 19:42
 
 
Elhunyt a világ legidősebb kutyája
Elhunyt a világ legidősebb kutyája - a New York-i "illetőségű" drótszőrű tacskó 21 éves volt, vagyis 147, átszámítva emberi életévre. A Chanel névre hallgató tacskót hathetes korában vette magához egy állatmenhelyről gazdája, aki akkor egy németországi katonai támaszponton szolgált. A kutya kilenc évig "állomásozott" Németországban, majd hazatért az Egyesült Államokba. Chanel a kutyatáp mellett a sült csirkét sem vetette meg, de leginkább a csokoládét kedvelte, noha e csemege a közfelfogás szerint igen káros az ebek egészségére.
2009.09.01. 19:39
 
 
Rövidesen távozik a polgári titkosszolgálatokat irányító miniszter
Szeptember elsejei hatállyal távozott hivatalából Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója, szeptember 14-én pedig Ficsor Ádám, a polgári titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter is megválik posztjától. Ficsor Ádámot idén április 16-i hatállyal nevezte ki polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszternek a kormányfő, miután elődje, Szilvásy György lemondott posztjáról. Ficsor Ádám augusztus elejei nyilatkozatában távozását az MSZP választási kampányában vállalt feladatával indokolta. Ficsor Ádám akkor elmondta: Lendvai Ildikó pártelnök felkérte arra, hogy érdemben vegyen részt az MSZP választási kampányában, amelyben a jelöltállítással, a képviselőjelöltek felkészítésével foglalkozik majd.
2009.09.01. 18:45
 
 
Tüntetés a szlovák nagykövetség előtt a nyelvtörvény ellen
A szeptember elsejével életbe lépett szlovák nyelvtörvény ellen tartott tiltakozó demonstrációt a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a budapesti Szlovák Nagykövetség épülete előtt. A megmozdulás szervezői a rendelkezés eltörlését követelő petíciót adtak át Szlovákia budapesti nagykövetének. A tüntetés szónokai arról beszéltek, hogy Szlovákia állami nyelvi cenzúrát vezet be, ha a szabad nyelvhasználatba beleszól. Közfelkiáltással elfogadtak egy olyan tiltakozó nyilatkozatot, amelyben azt követelik a szlovák parlamenttől, hogy törölje el az államnyelvtörvényt, és alkossanak egy kisebbségi törvényt, valamint vessenek véget a Szlovákiában tapasztalható magyargyűlöletnek és magyarveréseknek.
2009.09.01. 17:46
 
 
Tejstopról dönthetnek az uniós termelők
Európai uniós méretű sztrájkról dönthetnek a tejtermelők, ha a tagországok mezőgazdasági minisztereinek jövő heti találkozóján nem születnek számukra kedvező döntések - jelentették be a termelők képviselői Brüsszelben. Az ágazatban tevékenykedők tavasz óta szinte folyamatosan tartanak tiltakozó akciókat, amelyeken egyebek között a tejkvóták emelésének lassítását, a termelők hathatós uniós segítését sürgetik a csökkenő felvásárlási árak miatt. Mint szövetségük elnöke, Romuald Schaber fogalmazott, megítélésük szerint az uniós tejpolitika teljes egészében elhibázottnak bizonyult. A jövő heti miniszteri ülés után a gazdák rendkívüli találkozót tartanak, és azon határoznak arról, sztrájkba lépnek-e, vagy sem.
2009.09.01. 17:12
 
Körülvitorlázta Nagy-Britanniát egy mozgássérült nő
Körülvitorlázta Nagy-Britanniát egy majdnem teljesen mozgásképtelen angol nő - a 37 éves Hilary Lister egyedül tette meg a negyvennapos utat. A hajósnak felcsapó Lister egy ritka betegség miatt tizenegy éves kora óta nyaktól lefelé teljesen béna. A vitorlást három "szalmaszál" segítségével, szájával kormányozta. A három vékony szál nyomásérzékeny kapcsolókkal állt összeköttetésben, amelyek a hajó mozgását szabályozták. Az angol nő Plymouthban bontott vitorlát májusban. Később légzési problémák miatt meg kellett szakítania útját - kórházban is ápolták -, végül azonban negyven tengeren töltött nap után sikeresen befutott a doveri kikötőbe.
2009.09.01. 17:10
 
 
Fidesz: a jobboldal a saját lábára állítja az országot
A jobboldal képes arra, hogy a kormányváltás után a saját lábára állítsa Magyarországot a külföldi hitelekből és segélyekből való vegetálás helyett - ezt Orbán Viktor Fidesz-elnök mondta Sólyom László köztársasági elnöknek délelőtti találkozójukon. Ez gyakorlatilag a jobboldal programja - közölte Szijjártó Péter aki Orbán Viktornak az államfő előtt elmondott álláspontját ismertette. Mint fogalmazott, Orbán Viktor szerint Magyarország helyzete ma rendkívül súlyos, és a magyar gazdaság gyakorlatilag a csőd állapotában van, hiszen folyamatosan növekszik a munkanélküliség, egyre több a vállalati csőd és nő az államadósság.
2009.09.01. 16:35
 
 
Foci: év végéig eltiltották a Szombathely vezetőedzőjét
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága első fokon év végéig eltiltotta Csertői Aurélt, a Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzőjét. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be. A szakembert azért büntették meg, mert augusztus 23-án a Videoton elleni bajnoki mérkőzésen a televíziós felvételek alapján megrúgta Bódog Tamást, a vendégek másodedzőjét, aki átment ellenfele technikai zónájába. A fegyelmi bizottság Bódogot is eltiltotta október 31-ig, mivel ő robbantotta ki a konfliktust. A Haladás csak a határozat kézhezvétele után dönt, hogy fellebbez-e.
2009.09.01. 16:29
 
 
Obama vacsorát ad a ramadán tiszteletére
Barack Obama amerikai elnök kedd este vacsorát ad a muzulmán szent böjti hónap, a ramadán tiszteletére a Fehér Házban. Az egyhetes massachusettsi vakációjáról Washingtonba visszatért elnök nemcsak az iszlám naptár kilencedik hónapját, a ramadánt kívánja ünnepelni, hanem az amerikai muzulmánoknak az Egyesült Államok életében játszott előremutató szerepét is. A Fehér Ház közlése szerint Obama ezzel újabb lépést tesz a világ másfél milliárd muzulmánja felé. Az amerikai elnök csaknem két hete, a ramadán kezdetén a Fehér Házból küldött videoüzenetében megerősítette: elkötelezte magát amellett, hogy új korszak kezdődjön az Egyesült Államok és a muzulmán világ között.
2009.09.01. 16:23
 
 
Ukrajna és Oroszország rendezte gázvitáját
Oroszország és Ukrajna rendezte minden, a gázellátással kapcsolatos vitáját - közölte az ukrán kormányfő. Julija Tyimosenko ezt azután jelentette be, hogy a lengyelországi Sopotban tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnökkel. A két kormányfő elmondta: Ukrajnának csak azt a gázt kell kifizetnie, amit ténylegesen felhasznált. Putyin hozzátette: a globális pénzügyi válság érezteti a hatását Ukrajna és Oroszország gazdaságában. Ezért ezt figyelembe kell venni a két ország közötti elszámolásban, és a gázszállításban. Tyimosenko hozzátette: amíg ennyire bonyolult a gazdasági helyzet, Ukrajna csak az általa ténylegesen felhasznált gáz árát fizeti ki.
2009.09.01. 16:21
 
 
A nők számára egészségtelen a fiatal szerető
A nők számára egészségtelen a fiatal szerető - állapította meg a Max Planck Intézet. Minél idősebb egy nő partneréhez viszonyítva, az elhalálozás kockázata annál magasabb. Ha például élettársa hét-kilenc évvel fiatalabb, a nő esetében a kockázat 20 százalékkal magasabb, mint a hasonló korú partnerek esetében. Azaz a nők számára a fiatalabb partner inkább koporsószög, mint éltető forrás. Ennek egyik lehetséges oka a tanulmány szerint az, hogy a fiatalabb partnerekkel rendelkező nőket különcként kezelik, és mindez az érintett számára fokozottabb stresszel jár. A túl sok stressz pedig ismeretesen megrövidíti az életet.
2009.09.01. 16:02
 
 
Megtalálták a Föld leghidegebb, legszárazabb és legnyugalmasabb pontját
Az Antarktiszon találták meg amerikai és ausztrál kutatók a Föld leghidegebb, legszárazabb és egyben a legnyugalmasabb pontját, ahol optimálisak a feltételek egy csillagászati obszervatórium működése számára. A kutatók műholdfelvételek, földi állomások és klímamodellek adatai alapján igyekeztek értékelni a csillagászati megfigyeléseket befolyásoló tényezőket: a felhőtakarót, hőmérsékletet, a levegő páratartalmát, szélsebességet, légköri turbulenciát - olvasható a LiveScience című tudományos hírportálon. Mindeme tényezők elemzése után a tudósok arra a következtetésre jutottak, miszerint a legmegfelelőbb az asztronómiai megfigyelésekre az Antarktiszi-fennsík 4053 méter magasságú úgynevezett "A-gerince".
2009.09.01. 15:47
 
 
Élesen kritizálja az ÁSZ az MNV tevékenységét
Erősen kritizálja az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) 2008. évi működését az erről szóló, kedden publikált jelentésében; az MNV azonban vitatja a számvevők megállapításait. Az ÁSZ egyebek mellett kifogásolja, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács döntési jogköre csak részben érvényesülhetett. "A különböző kormányzati akarat-megnyilvánulásoknak megfelelően döntéseket odáztak el, vontak vissza, függesztettek fel, míg másokról rendelkeztek, majd felhagytak megvalósításukkal". Az MNV nem ért egyet az állami tulajdonú társaságok vagyonkezelésével kapcsolatos általános számvevőszéki megállapításokkal - olvasható a dokumentumban.
2009.09.01. 15:32
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988[1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista