2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Adóssága miatt elvesztheti képeit Annie Leibovitz fotóművész
Damoklész kardjaként függ Annie Leibovitz fotóművész feje fölött kedden lejáró 24 millió dolláros (4,5 milliárd forintos) adóssága: ha nem fizet, elveszítheti összes híres fotográfiája szerzői jogát. Az 59 esztendős fotóművész tavaly fordult a rövid lejáratú hiteleket nyújtó New York-i Art Capital Grouphoz (ACG) pénzügyei átmeneti elsimítására. Fedezetként munkáit és ingatlanjait ajánlotta fel. A pénzügyi csoport július végén perelte be a sztárfotóst a szerződés megszegéséért. Ha Leibovitz csődöt jelent, nemcsak három, a történelmi Greenwich Village-ben álló házát veszítheti el, hanem eddig készített minden fotója szerzői jogát is - írta a bbc.com hírportál.
2009.09.08. 11:18
 
 
Kóka: az SZDSZ-frakció meg akarja védeni az adócsökkentést
Szezonnyitó frakcióülést tart az SZDSZ képviselőcsoportja pénteken, ahol áttekintik, hogy hol áll az ország a válságkezelésben, s hogy milyen intézkedéseket tudnak támogatni a gazdasági növekedés beindítása érdekében, illetve a már elhatározott adócsökkentés védelmében - közölte Kóka János kedden az MTI-vel . A szabad demokraták frakcióvezetője kijelentette, hogy a hiánycél megtartása, a takarékos állami gazdálkodás mellett az adócsökkentés a legfontosabb lépés, hiszen amikor az európai növekedése beindul, a túladóztatás mérséklése tudja a legjobban segíteni a magyar vállalkozásokat a régiós versenyben.
2009.09.08. 11:00
 
 
KSH: 7,4%-kal csökkent a GDP a második negyedévben
A bruttó hazai termék (GDP) 2009. II. negyedévében - naptári hatás kiszűrésével - 7,4 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden a részletes adatai alapján. A kiigazítatlan adat szerint a GDP 7,5 százalékkal esett vissza. Az előző negyedévhez képest a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint a bruttó hazai termék 2 százalékkal csökkent a második negyedévben, míg az első negyedévben 2,6 százalékkal volt alacsonyabb a 2008 negyedik negyedévi GDP-nél. A 2009. második negyedév már az ötödik egymást követő, amikor a GDP csökkent. Az adatok 0,1 százalékponttal kedvezőbbek a KSH által augusztus 13-án közölt előzetes adatokkal.
2009.09.08. 10:00
 
 
Csak győzelemmel maradhat versenyben a vb-részvételért a magyar válogatott
A magyar labdarúgó-válogatott csak akkor maradhat reálisan versenyben a világbajnoki részvételért, ha szerdán legyőzi a portugálokat a Puskás Ferenc Stadionban. Erwin Koeman szövetségi kapitány csapata ugyan jelenleg a második, pótselejtezőt érő helyen áll a hatosában, de a svédektől szombaton elszenvedett vereség nyomán a skandinávokkal szemben egy, míg a portugálokkal szemben három pontra csökkent az előnye. Amennyiben a magyarok itthon tartják a 3 pontot, azaz a két csapat vetélkedésében először sikerül győzniük, értelemszerűen megőrzik pozíciójukat. Sőt, ez esetben a portugálok gyakorlatilag kiszállnak a versenyfutásból, hiszen két fordulóval a vége előtt hatpontos hátrányba kerülnek.
2009.09.08. 09:45
 
 
KSH: 19,4%-kal csökkent az ipari termelés júliusban
Az ipari termelés 2009 júliusában 19,4 százalékkal csökkent 2008 júliusához képest, míg 2009 júniushoz viszonyítva szezonálisan és munkanap-tényezővel kiigazítva 0,7 százalékkal csökkent - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előzetes adatok alapján kedden. A termelés volumene az év első hét hónapjában 22,1 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az ipari termelés 2009 júniusában éves összehasonlításban 18,8 százalékkal csökkent munkanaphatástól megtisztítva, míg májushoz képest szezonálisan és munkanap-tényezővel kiigazítva 1,7 százalékkal emelkedett a mutató.
2009.09.08. 09:15
 
 
Navracsics: súlyos örökség vár egy Fidesz-kormányra
Navracsics Tibor szerint egy esetleges Fidesz-kormány súlyos örökséget vesz majd át a jelenlegi kabinettől. A Fidesz frakcióvezetője az MTI-nek adott interjúban nem zárta ki, hogy az MSZP esetleg támogat majd fideszes javaslatokat az önkormányzatokat érintő költségvetési kérdésekben. Elismerte, a Fidesz arra készül, hogy egyfajta "cserét" hajtson végre az államigazgatásban. Navracsics Tibor elmondta, hogy a Fidesz-frakció nem készít alternatív költségvetést, annak ugyanis nincs értelme, hiszen úgyis leszavaznák a parlamentben. Közölte, a büdzsével kapcsolatban az eddigiekhez hasonló politikát folytatnak majd: a számukra fontos területekhez módosító indítványokat nyújtanak be.
2009.09.08. 09:00
 
Sokan rákban halnak meg az egykori 9/11-es mentőmunkások közül
Több mint nyolcszázan haltak meg - legalább 270-en rákban - azok közül a munkások közül, akik részt vettek a New York-i Világkereskedelmi Központ elleni 2001-es terrortámadás után a mentési és takarítási műveletekben - írta a New York Post című napilap. New York állam egészségügyi minisztériuma olyan elhunyt hatósági alkalmazottakról és önkéntesekről közölt statisztikát, akik a lerombolt ikertornyok mérgező anyagokkal telített helyén, a Ground Zerónál vagy a Fresh Kills szeméttelepen dolgoztak - utóbbinál terítették szét a felhőkarcolók romjait. A dokumentált halálesetek száma jelentősen nőtt tavaly szeptember óta, amikor még csak 94 rákos halálesetről lehetett tudni.
2009.09.08. 08:55
 
 
Fogai rendbetételére utasította egy leendő após leendő vejét
Fogai rendbetételére utasította egy leendő após leendő vejét, különben nem adja hozzá lányát. Az ara 56 éves apja fogorvos, és megdöbbent, amikor szembesült lánya választottjával, pontosabban a 32 esztendős férfi fogazatával. Kikötötte, hogy addig nincs esküvő, amíg vejjelöltje nem tömeti be összes lyukas fogát. Az apa ráadásul esztétikai fogigazításokat is megparancsolt. A leendő anyós - aki recepciósként dolgozik férje rendelőjében - osztja a véleményt. "A lányom párja aranyos pofa, de a fogai valóban borzalmasak. Ettől függetlenül is szeretem, de azt hiszem, hogy új fogazata megelégedésére szolgál majd, akárcsak nekünk, rokonainknak és barátainknak" - idézte az asszonyt az Ananova brit hírügynökség.
2009.09.08. 08:25
 
 
Washington és az ENSZ a választás felülvizsgálatát követeli az afgán elnöktől
Az afganisztáni elnökválasztás eredményének alapos felülvizsgálatára sürgette az Egyesült Államok és az ENSZ Hamid Karzai afgán elnököt a tömeges választási csalások gyanúja miatt - jelentette hétfő este az amerikai tömegtájékoztatás. A CNN hírtévé amerikai külügyminisztériumi forrásokra hivatkozó jelentése szerint Karl Eikenberry amerikai nagykövet és az ENSZ afganisztáni megbízottja hétfő este Kabulban tárgyalt Hamid Karzai elnökkel. A megbeszélésen a nyugatiak követelték, hogy a független választási bizottság alaposan járjon utána a választási csalásról szóló értesüléseknek, és csak ezután lehet tisztázni, hogy kell-e második fordulót tartani.
2009.09.08. 08:00
 
Öngyilkos merénylet a kabuli repülőtérnél
Öngyilkos merénylő autóba rejtett pokolgépet hozott működésbe kedd reggel a NATO katonai támaszpontja előtt, a kabuli nemzetközi repülőtérnél. A detonációban többen meghaltak. A belügyminisztérium közlése szerint legalább ketten életüket vesztették. Egy kereskedelmi televízió szerint afgán és külföldi katonák is vannak áldozatok között. Egy afgán tisztségviselő azt mondta, nincsenek polgári áldozatok, az egészségügyi minisztérium egyik tisztségviselője szerint azonban az egyik halálos áldozat civil. A rendőrség azt közölte, hogy egy külföldieket szállító gépkocsioszlop lehetett a merénylet célpontja. A kormányellenes tálib lázadók közölték: ők hajtották végre a támadást; az akcióban megsemmisítettek három terepjárót.
2009.09.08. 07:45
 
 
Felipe Massa sikeres plasztikai műtéten esett át
Sikeres plasztikai műtéten esett át hétfőn egy Sao Paulo-i kórházban Felipe Massa, aki súlyos balesetet szenvedett a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén - közölte a Forma-1-es Ferrari-csapat internetes oldalán. A Sao Paulo-i Albert Einstein kórházban végzett műtét közel négy és fél órán át tartott, és sikeres volt. A Ferrari közlése szerint Massa rövid ideig kórházban marad, majd hazamehet, és elkezdi a fizikai felkészülést (a versenyzésre). A Ferrari csapata azzal számol, hogy Massa a következő szezon rajtjánál már biztosan autóba ülhet. Massa a július 25-i mogyoródi időmérő edzésen szenvedett súlyos koponyasérülést, miután fejen találta a szintén brazil Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó.
2009.09.08. 07:35
 
 
Egy kutatás szerint drasztikus a válság hatása a hazai médiára
Drasztikus a gazdasági válság hatása a hazai médiafogyasztásra - áll a Magyarországi médiapiaci körkép 2008 című, az ORTT Alkalmazott Kommunikációtudományi Intézete által publikált kiadvány összegzésén. "2009-re egyértelmű csökkenést vár a piac, a különböző források a hirdetési piac 15-30 százalékos csökkenését jelzik" - áll az Incze Kinga által jegyzett anyagban, amely szerint tavaly még nagyjából stagnált a tévénézés mértéke, a rádióhallgatás lassú csökkenése pedig megállt, miközben tovább csökkent a nagy lefedettségű médiumok (azaz az országos televízió- és rádiócsatornák, a nagy példányszámú és olvasottságú lapok) súlya, ennek nyertesei pedig kisebb lefedettségű versenytársaik voltak.
2009.09.08. 07:30
 
 
Le Monde: Fillon francia kormányfő lehet Barroso utóda az EU-bizottság élén
Francois Fillon francia kormányfő lehet az Európai Bizottság következő elnöke, ha a portugál José Manuel Barrosónak nem sikerül elegendő támogatást szereznie az Európai Parlamentben - írta a francia Le Monde egy francia kormánytagra hivatkozva. A párizsi lap szerint abban az esetben válhat időszerűvé Fillon jelöltsége, ha az Európai Parlamentben októberre elhúzódik a Barroso újraválasztása körüli kötélhúzás vagy esetleg az írek az október 2-i népszavazáson ismét elutasítják az EU lisszaboni reformszerződését, mély intézményi válságba taszítva az integrációs szervezetet. A francia kormány nem cáfolta a Le Monde értesüléseit.
2009.09.08. 07:30
 
 
Ma fogadja Sólyom László Szili Katalint
Ma fogadja Sólyom László köztársasági elnök Szili Katalint, az Országgyűlés elnökét. Az Országgyűlés leköszönő elnöke az MTI kérdésére korábban elmondta, részben búcsúlátogatásra megy a köztársasági elnökhöz a Sándor-palotába, de áttekintik az őszi parlamenti ülésszakhoz kapcsolódó fontosabb kérdéseket is. Az MTI úgy tudja, a szocialista politikus egyenként elköszön mindegyik közjogi méltóságtól. Szili Katalin szeptember 14-én távozik a házelnöki posztról. Szándékát az MSZP július eleji kongresszusán jelentette be. Döntését azzal indokolta, hogy a baloldal újjáépítésében kíván részt venni.
2009.09.08. 07:00
 
 
Az IMF elégedett a magyar válságkezeléssel
Elégedett Magyarország makrogazdasági és pénzügypolitikájával az IMF, amely 2010. október 5-ig meghosszabbította a lehívható készenléti hitel lejáratát, tekintettel a választásokra és az új kormány hivatalba lépésére. Az elemzők szerint Németország kilátásai pozitívak a közeljövőre nézve a lakossági fogyasztást és az ipari termelést tekintve, és a nagy amerikai ipari vállalatok is optimistábbak a kilátásokat illetően. A Budapesten másfél hete vizsgálódó IMF-szakértők egyetértettek abban, hogy Magyarország gazdasági kilátásai stabilizálódtak, így nem változtak sem a GDP-re, sem az inflációra vonatkozó előrejelzések. James Morsink, az IMF delegációjának vezetője azt mondta, hogy a jövő évi költségvetésben megfelelő tartalék van a kockázatok kezelésére.
2009.09.07. 21:45
 
 
Új influenza: a háziorvos szerint megmutatta a vírus, mire képes
A csepeli iskolában történt tömeges H1N1 fertőzés is bizonyítja, hogy tényleg szükség lesz a lakosság 40-60 százalékának beoltására a vírus terjedésének lassítása érdekében - mondta az MTI-nek hétfőn Tamás Ferenc pilisvörösvári háziorvos, aki augusztus 14-től kezdődően elsőként oltott be több mint 200 önkéntest az Omninvest által gyártott új vakcinával. Tamás Ferenc elmondta, hogy a csepeli tömeges megbetegedés csak részben okozott meglepetést számára. A jelek szerint a H1N1 igen virulens, vagyis az új vírust ugyanolyan könnyen átadhatja a vírushordozó a vele érintkezőknek, mint ahogy a bárányhimlő kórokozója is pillanatok alatt megbetegítheti azt, aki még nem volt bárányhimlős.
2009.09.07. 21:00
 
 
Koeman: mentálisan nehéz felállni
Sok sérültet és egy hatalmas mentális sebet hagyott maga mögött a svédektől szombaton elszenvedett vereség, s egyértelműen utóbbiból nehezebb talpra állni - vélekedett a szerdai, portugálok elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Erwin Koeman. "A vasárnapi csapatértekezleten lezártuk azt a meccset, és most már kizárólag a portugálokra koncentrálunk. Ez egy teljesen más találkozó lesz, mivel riválisunk más futballt játszik, technikailag a legjobbat Európában. Szinte érthetetlen, hogy ilyen kerettel miként állhatnak ennyire hátul a csoportban, de ez is mutatja, csapatként nem funkcionálnak tökéletesen" - mondta a hétfő délutáni nyilvános edzést követő sajtótájékoztatón a holland szakvezető.
2009.09.07. 20:14
 
 
Gráf: Magyarország mindent megtesz a tejágazatért
Magyarország él minden olyan lépéssel, amelyet az európai uniós szabályok lehetővé tesznek a tejágazat átmeneti gondjainak megsegítésére - jelentette be Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter hétfői brüsszeli sajtótájékoztatóján, az EU-tagországok mezőgazdasági minisztereinek ülését követően. Az Európai Bizottság esetleges közös uniós intézkedésekre ezúttal is szerény elképzeléseket vázolt fel a témában - mondta a miniszter. Mint mondta, a találkozón egyebek között kifejtette, hogy a szarvasmarha-ágazat a magyar mezőgazdaság "nehézipara", ahol az elhalasztott döntések fél év alatt tragédiát okozhatnak, helyrehozataluk pedig 8-10 évet vehet igénybe.
2009.09.07. 20:04
 
 
Napokon belül egyeztet a kormányfő Horváth Csabával a BKV-ról
Az időpont-egyeztetések lezárultával, napokon belül áttekinti Bajnai Gordon miniszterelnök és a BKV-t szombat óta felügyelő szocialista Horváth Csaba főpolgármester-helyettes a csődközelben lévő cég működésével, állami támogatásával összefüggő kérdéseket. Horváth Csaba hétfőn az MTI-nek elmondta: először tárgyalási a munkamódszert tekintik át. Várhatóan a miniszterelnök kijelöli az ügy kormányzati szakértőit, felelőseit. A konkrét egyeztetések ugyanis mindkét oldalon szakértők bevonásával zajlanak majd. A BKV korábban jelezte, hogy 30 milliárd forint hitelt szeretne felvenni még ebben az évben. A cég adóssága jelenleg meghaladja a 80 milliárdot.
2009.09.07. 20:00
 
 
Megrekedtek a tárgyalások a NAÜ és Irán között
Megrekedtek a bizalom megerősítését célzó tárgyalások a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) és Irán között, de a NAÜ főigazgatója alaptalannak tartja azt az izraeli és francia vádat is, hogy bizonyíték van arra: Teherán titokban atomfegyver kifejlesztésén munkálkodik. Mohamed el-Baradeinek a szervezet kormányzótanácsa előtt hétfőn kifejtett véleménye akkor hangzott el, amikor a nyugati hatalmak meg akarják győzni Oroszországot és Kínát, hogy a korábbiaknál keményebb szankciókkal kell sújtani Iránt.
2009.09.07. 19:39
 
 
400. születésnapját ünnepli New York
Ágyúlövésekkel és egy történelmi hajóflotta útjával kezdődik kedden New Yorkban a város 400. születésnapját ünneplő egyhetes eseménysorozat; holland hajósok 1609. szeptember 11-én léptek először az őshonos lenape indiánok által Mannahatának nevezett szigetre. Az NY400 elnevezésű ünnepi hét alkalmából a hollandok partikat, felvonulásokat, koncerteket, továbbá kiállításokat és felolvasásokat rendeznek a nyolcmilliós metropoliszban. Még Vilmos-Sándor holland trónörökös és felesége, Máxima is a legnépesebb amerikai városba látogat.
2009.09.07. 19:29
 
 
Szili: Európai szinten is szóvá kell tenni a szlovák nyelvtörvényt
Nem megkerülhető, hogy Magyarország európai szinten is szóvá tegye a szlováki nyelvtörvény módosítását - nyilatkozta Szili Katalin hétfőn Kismartonban (Eisenstadt). Az Országgyűlés elnöke azután nyilatkozott a sajtónak, hogy kétoldalú megbeszélést folytatott Barbara Prammerrel, az osztrák nemzetgyűlés elnökével. Szili Katalin elmondta: a kétoldalú témák áttekintése mellett átadott egy tájékoztató anyagot Barbara Prammernek a szlovák nyelvtörvény módosításáról. A magyar házelnök örömének adott hangot, hogy - mint mondta - az Európai Bizottságban, az Európai Parlamentben és az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének elnökében is partnert talált arra, hogy európai szinten is foglalkozzanak a nyelvtörvény kérdésével.
2009.09.07. 19:00
 
Ted Sator lett a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya
Az észak-amerikai profiligában (NHL) is megfordult Ted Sator, az Alba Volán korábbi vezetőedzője lett a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya - döntött hétfői ülésén a hazai szövetség elnöksége. A szakember megbízatása a jövő áprilisi divízió I-es világbajnokság végéig szól. Sator elődje, Pat Cortina azért nem maradhatott, mert klubjától, a német másodosztályban szereplő EHC Münchentől nem tudna elszakadni a vb-felkészülésre.
2009.09.07. 17:50
 
Az államháztartás hiánya augusztusban 97,7 milliárd forint volt
Az államháztartás hiánya augusztusban 97,7 milliárd forint, így az első 8 hónapban 913,5 milliárd forint volt - közölte a Pénzügyminisztérium. Értékelésük szerint az adatok azt mutatják, hogy az államháztartás folyamatai alapvetően a tervezett, a prognózisban felvázolt pályának megfelelően alakultak. Az év nyolcadik hónapjában a vártnak megfelelően mindhárom alrendszerben mérsékelt hiány keletkezett. A központi költségvetésben 54,9 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapoknál 13,9 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjainál pedig 28,9 milliárd forintos deficittel zártak.
2009.09.07. 17:40
 
 
270 munkáltatóból 241 szabálytalanul tevékenykedett a Balatonnál
A 270 ellenőrzött munkáltatóból 241-nél tapasztaltak szabálytalanságot, ezt állapította meg az OMMF Dél-dunántúli Munkaügyi Felügyelősége a Balaton környékén végzett nyári ellenőrzések során - közölte az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) hétfőn. A szabálytalanságok 578 személyt érintettek az ellenőrzött 747 munkavállalóból. Jellemző volt a fekete foglalkoztatás - ez a szabálytalanság 102 munkáltatónál 251 munkavállalót érintett -, a munkaidő valamint a pihenőidő szabályainak megsértése, továbbá a munkabérre, bérpótlékra vonatkozó szabályok megszegése, illetve az alkalmi munkavállalói könyv hiányos kitöltése, kezelése és a munkaidő-nyilvántartás hiánya.
2009.09.07. 16:30
 
 
Matt Damon nagy örömmel hízott egy szerep kedvéért
Matt Damon nagyon élvezte, hogy egy szerep kedvéért 15 kilót kellett híznia; a színész mindent megevett, ami az útjába került. A 38 éves Damon a Steven Soderberg rendezésében készült The Informant című film miatt szedett fel jó néhány kilót. Filmbeli karaktere, a bizarr hazugságokkal operáló Mark ugyanis pocakos férfi. "Hízni a legegyszerűbb és a legjobb dolog a világon" - mondta a súlyfeleslegtől azóta már megszabaduló színész a velencei filmfesztiválon. Damon szerint az, hogy a főszerep kedvéért jócskán meg kellett híznia, évek óta a legnagyszerűbb volt, ami vele történt.
2009.09.07. 16:08
 
 
Az IMF meghosszabbította Magyarország hitelkeretének lejáratát
Az eredeti, 2010 márciusi határidő helyett októberig hívhatja le Magyarország az IMF-Világbank készenléti hitelének fel nem használt részleteit, a hitelkeretet biztosító nemzetközi szervezetek jóváhagyták a magyar fél kérését - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter hétfőn Budapesten. Oszkó Péter közölte: Magyarország számára már rendelkezésre áll a Világbank 1 milliárd eurós hitele is. A pénzügyminiszter az IMF-EU delegációjával közösen tartott sajtótájékoztatón ismertette: továbbra is 6,7 százalékos idei és 0,9 százalékos jövő évi gazdasági visszaesést prognosztizál a Pénzügyminisztérium, változatlan az államháztartási hiánycél is: 2009-re a GDP 3,9, jövőre 3,8 százaléka lesz.
2009.09.07. 15:30
 
 
Simor: 2010 második félévétől tartós árstabilitás várható
Az idén 4,5, jövőre 4,1 százalékos átlagos éves infláció várható, 2010 második felében csökkenhet az ütem a 3 százalékos cél alá, ebben egyetértés van Magyarország és a nemzetközi szervezetek megítélésében - ismertette Simor András jegybankelnök, az IMF és az EU delegációjával közösen tartott sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten. A gazdaságban nem látszik inflációs nyomás és a jövő év második félévtől a tartós árstabilitás feltételei biztosítottnak látszanak, akkor is, ha vannak kockázatok - mondta Simor András.
2009.09.07. 15:27
 
 
Harry herceg őszi programja: Chelsy visszaszerzése
Harry herceg, a brit uralkodó unokája az ősszel mindenképpen vissza szeretné csábítani egykori kedvesét, aki az év elején dobta. Az idén 25 éves Harry, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, a brit trón harmadik számú várományosa és a 23 éves Chelsy Davy, a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség januárban - a hivatalos változat szerint "közös megegyezéssel" - vetett véget az öt éve kezdődött románcnak. A sajtó mindazonáltal kiderítette, hogy Chelsynek elege lett Harry rendszeres éjszakai kicsapongásaiból és állandó távollétéből, és ő adta ki hercege útját.
2009.09.07. 15:06
 
 
Fidesz: Bajnai több rendőr helyett "üres dumával" nyugtatná az embereket
A Fidesz szerint a kormány több rendőr helyett "üres dumával" szeretné az embereket megnyugtatni - reagált a kormányfő szavaira hétfői sajtótájékoztatóján a Fidesz helyettes szóvivője. Bajnai Gordon rendőrtiszti főiskolán elmondott beszéde erőtlen, gyenge és semmitmondó volt - tette hozzá Cser-Palkovics András. Kijelentette, hogy a kormányfő kijelentései nem alkalmasak az emberek biztonságának garantálására, de a rendőri állomány egzisztenciális problémáinak megoldására sem. A miniszterelnök által bejelentett csomagról azt mondta, hogy pár százmillió forinttal csak eltakarni lehet a bajt, de a valódi problémákat nem lehet megoldani.
2009.09.07. 15:05
 
 
Atlétika: Annus Adrián nem versenyez többé, Fazekas edzője lesz
Annus Adrián, Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes kalapácsvető egészségügyi okok miatt nem folytatja pályafutását, s a jövőben korábbi csapattársa, a diszkoszvető Fazekas Róbert edzője lesz. Erről Pál T. Gábor, a két atléta sajtószóvivője tájékoztatta az MTI-t. "Tavalyi trombózisom után nyárra meglett a genetikai vizsgálat eredménye is. Kiderült, nem folytathatom az élsportot" - nyilatkozta az országos csúcstartó Annus. "Ennek ellenére, amikor Robi megkeresett, pár nap gondolkodási időt kértem, mert Vida József nekem is az edzőm volt. Sikeresen dolgoztunk együtt. Érzelmileg kellett tisztázni ezt a helyzetet. A feladatot végül elvállaltam."
2009.09.07. 14:45
 
 
Magyarországé marad a 4-es metrónak meg nem ítélt uniós támogatás
Nem vész el Magyarország számára az a 229 millió eurónyi európai uniós forrás, amelyet Brüsszel a közbeszerzéssel kapcsolatos problémák miatt nem utal át a 4-es metróra eredetileg kért 957,5 millió euróból - szögezte le az Európai Bizottság illetékes szóvivője hétfőn, megerősítve, hogy az uniós testület jóváhagyta a legutolsó magyar kérésben szereplő 728,5 millió eurót. Pawel Samecki regionális fejlesztési biztos szóvivője, Dennis Abbott az MTI érdeklődésére kiemelte, hogy az összeget más városi közlekedési beruházásokra felhasználhatja Magyarország a folyó költségvetési időszak végéig, 2013-ig.
2009.09.07. 14:06
 
 
A nemzetbiztonsági bizottság kedden tárgyal a romagyilkosságokról
Kedden hallgatja meg zárt ülésen az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága "a sorozatgyilkosságok sajtóban megjelent nemzetbiztonsági összefüggéseinek hátteréről" szóló tájékoztatást. Simicskó István, a testület KDNP-s elnöke a bizottsági ülést 12 órára hívta össze, az ülésnek a tájékoztató az egyetlen napirendi pontja. A bizottság összehívását Ficsor Ádám, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter kezdeményezte, hogy tájékoztatást adjon a romagyilkosságokkal összefüggésben készült, a világhálóra került - a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) állítólagos szerepéről készült - írásos anyaggal kapcsolatban.
2009.09.07. 14:00
 
 
Ahtisaari: kockán forog az EU szavahihetősége a török csatlakozási tárgyalásokon
A Nobel-békedíjas Martti Ahtisaari szerint az Európai Unió húzza az időt a Törökország csatlakozásáról folyó tárgyalásokon, s emiatt kockán forog megbízható partnerként élvezett híre. A finn politikus szerint újból lendületet kell adni a 2005-ben megkezdett felvételi tárgyalásoknak, hogy megmutassák az unió elkötelezettségét a párbeszéd mellett, szemben néhány tagország ellenkezésével. Az egykori finn elnök áll az úgynevezett Törökország Bizottság élén, amely volt kormányfőkből, külügyminiszterekből és vezető uniós tisztségviselőkből alakult független szakértői testület. Ez hétfőn adta ki második jelentését a török EU-csatlakozási kérelemről. A jelentést ismertetve állította Ahtisaari, hogy "Európa elveszti a szavahihetőségét, ha nem hagyja az eljárást haladni".
2009.09.07. 13:50
 
 
A szakminiszter szerint a sportköltségvetés jövőre 15 milliárdról indul
A magyar sportra 2009-ben jutó 15,1 milliárd forintnál nagyobb összeget lehet majd látni a 2010-es költségvetésben - jelentette ki Varga Zoltán önkormányzati miniszter. A sportért is felelős tárcavezető a hétfői sajtótájékoztatón leszögezte ugyanakkor, hogy konkrét számot nem mondhat, mivel a büdzsé ügyében a szerdai kormányülés dönt, majd pénteken terjeszti be javaslatát a Parlament elé. Varga a Nemzeti Sporttanács (NST) ülését követően, a tanács társelnökeként nyilatkozva úgy fogalmazott: olyan költségvetésre lehet számítani, amely további terhet nem ró a magyar sportra.
2009.09.07. 13:35
 
Magyar-portugál vb-selejtező: kedd délután érkezik a vendégek csapata
Kedden kora délután érkezik meg Budapestre, a szerdai Magyarország elleni világbajnoki selejtezőre a portugál labdarúgó-válogatott. A MLSZ hétfői tájékoztatása szerint a vendégek szövetségi kapitánya, Carlos Queiroz kedden 17:30 órakor a Puskás Ferenc Stadion Iharos termében tart sajtótájékoztatót, majd 18:30-tól a sajtó képviselői számára nyilvános edzést vezet játékosainak. A csoportban második magyar, illetve nagy meglepetésre csak negyedik portugál együttes mérkőzése szerdán 20:45 órakor kezdődik a Puskás Stadionban.
2009.09.07. 13:15
 
 
Romák tüntettek az edelényi polgármester ellen
Edelény polgármesterének a közéletből és a politikából való távozását követelte mintegy 400-500 roma hétfőn délelőtt az edelényi városháza előtt. A demonstrálók szerint Molnár Oszkár, aki egyúttal a Fidesz országgyűlési képviselője, a legutóbb nyilvánosságra került nyilatkozatával bebizonyította: nem méltó a képviselőségre, szélsőséges, rasszista kijelentéseket tett, megrágalmazta a cigány asszonyokat. Nem egyszerűen a cigányokat ért sérelem miatt tiltakoznak, hanem az országot, a demokráciát, a jogállamot ért sérelem miatt is - hívta fel a figyelmet Daróczi Ágnes, a Phralipe elnökhelyettese.
2009.09.07. 13:00
 
 
Medvegyev szeretné, ha a Gazprom nem módosítaná a gáz tranzitdíját
Dmitrij Medvegyev orosz elnök hétfőn azza vádolta Ukrajnát, hogy egyoldalúan változtatni akarja az orosz gáztranzit díjáról kötött megállapodást, egyúttal azt mondta a Gazprom vezérigazgatójának, hogy az eredeti megállapodás szerint járjon el, és ne állapodjon meg Ukrajnával a tranzitdíj módosításáról. "A januárban megkötött megállapodással összhangban kell cselekedni" - mondta az elnök. Múlt héten a Gazprom azt közölte, hogy várakozása szerint jövőre több mint 50 százalékkal nő az a tranzitdíj, amit a gázipari cég fizet Ukrajnának a területén Európába irányuló gázexport után.
2009.09.07. 12:37
 
 
Több mint 100 fogyasztói panasz érkezett a SkyEurope csődje miatt
Több mint 100 panasz érkezett a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségéhez (FEOSZ) a SkyEurope járatainak törlése miatt néhány nap alatt - közölte a FEOSZ hétfőn. A civil fogyasztóvédelmi egyesület közölte, hogy hétfőn levélben fordult a SkyEurope légitársasághoz, amelyben felhívta a szlovák székhelyű vállalkozás figyelmét a hatályos jogszabályok betartására, köztük a tájékoztatási, a jegyár-visszafizetési, és a kártalanítási kötelezettségre. Ha a SkyEurope továbbra sem tartja be a jogszabályi rendelkezéseket, úgy a FEOSZ minden lehetséges jogi lépést megtesz a fogyasztók érdekében - közölte a civil szervezet.
2009.09.07. 12:14
 
 
Csendes megemlékezés lesz Marian Cozma születésnapján Veszprémben
Csendes megemlékezést tart mécsesgyújtással Marian Cozma, a román válogatott kézilabdázója, az MKB Veszprém volt sportolója emlékére a helyi szurkolói klub kedden Veszprémben azon a helyszínen, ahol a fiatal sportoló élete tragikusan véget ért. Marian Cozma szeptember 8-án lenne 27. éves, s éppen hét hónappal ezelőtt, február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt - mondta Remport Csaba, a Veszprém Kézilabda Fan Club elnöke hétfőn az MTI-nek. Közlése szerint emlékező beszéd elhangzása nélkül, csendben, néma főhajtással, mécsesek, gyertyák gyújtásával, illetve virág elhelyezésével kívánnak emlékezni a veszprémi sportklub kiváló kézilabdázójára.
2009.09.07. 12:09
 
 
Bajnai Gordon tízpontos közbiztonsági csomagot jelentett be
Rend és biztonság néven tízpontos közbiztonsági intézkedéscsomagot jelentett be Bajnai Gordon miniszterelnök. A kormányfő a Rendőrtiszti Főiskola hétfői budapesti tanévnyitóján azt mondta, 2010-től szerződéses rendőrök állhatnak szolgálatba, ötven százalékkal több rendészeti főiskolást képeznek, így ezer rendőrrel lesz több az utcán. Az intézkedések között említette, hogy létrejön a településőrség, és hogy a kis értékű lopások ügyében is nyomozhat majd a rendőrség. Bajnai Gordon elmondta, megemelik a polgárőrség támogatását, segítik a roma fiatalok rendőrré válását, több pénz lesz térfigyelő kamerákra; 600 millió forinttal megerősítik a Nemzeti Nyomozó Irodát.
2009.09.07. 12:00
 
 
Hiller kiemelt támogatást javasol a legkiválóbb felsőoktatási intézményeknek
A legkiválóbb felsőoktatási intézmények, műhelyek kiemelt támogatására minőségalapú pályázati rendszer kialakítását kezdeményezte Hiller István. Az oktatási miniszter erről a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) tanévnyitó ünnepségén beszélt hétfőn a fővárosban. "Meg kell teremteni azokat a pénzügyi eszközöket, amelyek lehetővé teszik, hogy ezeket az intézményeket 3-5 évig kiemelten és preferáltan finanszírozzák" - mondta. Hozzátette: a pontos feltételrendszert a Magyar Rektori Konferenciával, a Felsőoktatási Kerekasztallal, szakmai és civil szervezetekkel, érdekvédelmi tömörülésekkel együtt kívánják kidolgozni. Azt is javasolta, hogy a BGF, mint az ország legnagyobb és egyik legjelentősebb főiskolája ebben a vitában vegyen részt.
2009.09.07. 11:45
 
 
Az emberi agy tevékenyen védi álmát a külső zajok ellen
Álmunk sínyli meg, ha odakint autók száguldoznak dübörögve, vagy a szomszédban bömböl a zene. Német kutatók most azonban kiderítették, hogy az emberi agy tevékenyen védi álmát a külső zajok ellen. Ha az alvó ember hallószerve olyan ingereket továbbít az agy felé, amelyek enyhén eltérnek a megszokott háttérzajtól, nem csupán a hallásért felelős kérgi területek normális reakciója marad el, hanem az agy többi területének intenzitását is "letekerik" ezek az ingerek - derül ki a müncheni Max Planck Pszichiátriai Intézet kutatásából, amelyet a Süddeutsche Zeitung című német lap internetes kiadása ismertetett.
2009.09.07. 11:41
 
 
Belehalt öngóljába egy cseh amatőr futballista
Röviddel öngólja után szívinfarktust kapott, majd meghalt a pályán egy cseh amatőr futballcsapat játékosa. Amikor a 31 éves labdarúgó a szombati meccs 9. percében a fejéhez kapott és térdre esett, a társai először azt gondolták, hogy néhány pillanattal korábban elkövetett hibája miatt bosszankodik. Gyorsan rájöttek azonban, hogy nagyobb a baj, s bár mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, nem jártak sikerrel. A Mlada Fronta Dnes című napilap információi szerint a játékos néhány éve egyszer már összeesett, mostanában azonban jó volt az egészségi állapota. "Szörnyű volt látni a letakart testet a kapu előtt" - idézte a Pravo című újság Knovíz település polgármesterét, az elhunyt ebben az együttesben szerepelt.
2009.09.07. 11:40
 
 
Liuzzi váltja Fisichellát a Force India Forma-1-es csapatnál
Az olasz Vitantonio Liuzzi váltja a Ferrarihoz távozott honfitárs Giancarlo Fisichellát a Force India csapatnál a Forma-1-es szezon hátralévő öt futamán - jelentették be hétfőn. A 36 éves Fisichella a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Felipe Massa helyét veszi át a Ferrarinál, amely a brazil pilóta pótlására eddig az olasz Luca Badoert alkalmazta, aki azonban nem tudott maradandót alkotni. Liuzzi eddig a silverstone-i központú Force India tesztpilótája volt, és utoljára 2007-ben szerepelt a Forma-1-ben, még a Toro Rosso színeiben. Legjobb eredménye a Kínai Nagydíjon elért hatodik helyezés volt.
2009.09.07. 11:31
 
 
Irán folytatja atomprogramját, nem tárgyal "elidegeníthetetlen" jogáról
Irán folytatja vitatott atomprogramját, és soha nem bocsátkozik tárgyalásokba az atomenergia felhasználására vonatkozó "elidegeníthetetlen" jogáról - jelentette ki hétfőn Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök. Barack Obama amerikai elnök korábban szeptember végéig adott időt Teheránnak arra, hogy elfogadja a vele nukleáris ügyekben tárgyaló hat nagyhatalom ajánlatát, és tárgyalásokat kezdjenek (az iszlám köztársaságnak nyújtandó) kereskedelmi kedvezményekről, amennyiben Irán beszünteti urándúsító tevékenységét. Ahmadinezsád mindazonáltal Teherán készségét hangoztatta arra, hogy "igazságos párbeszédet" folytasson az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagját és Németországot tömörítő 5+1 országcsoporttal.
2009.09.07. 11:25
 
 
Financial Times: a válság után gyorsulhat Európa gazdasági hanyatlása
A pénzügyi válság egyik - nem feltétlenül bekövetkező, de valószínű - hosszú távú következménye lesz Európa gyorsuló gazdasági hanyatlása, áll a Financial Times hétfőn közölt elemzésében, amely szerint a kelet-európai EU-tagállamok a könnyítést célzó szakértői javaslatok ellenére sem számíthatnak az euróövezeti csatlakozási feltételek rugalmasabbá tételére. A londoni gazdasági-politikai napilap szemleírója, Wolfgang Münchau kifejti: az európai hanyatlás alatt az életszínvonal várható hanyatlását érti. Az írás szerint az euróövezet valószínűleg fennmarad, ám "sorvadásnak indulhat" a növekedési potenciál és az életszínvonal csökkenése nyomán.
2009.09.07. 11:15
 
 
MOB: négy-öt aranyérem és 120 pont az elvárás Londonban
A Magyar Olimpiai Bizottság szerint négy-öt aranyérem, összesen 15 dobogós helyezés és 120 pont megszerzése a reális elvárás a 2012-es londoni olimpián. A MOB pénteki elnökségi ülésén elhangzott, hogy a szövetségi elvárások összegzése alapján hat sportág (birkózás, cselgáncs, kajak-kenu, úszás, vívás, vízilabda) vezetői terveznek aranyat, míg további négy szövetségben (atlétika, ökölvívás, sportlövészet, torna) gondolkodnak olimpiai éremben. A MOB által reálisnak vélt 4-5 első helyezés, 15 dobogó és 120 pont megszerzését 150-160 fős csapat vívhatja ki. Jelenleg 1064 sportoló tartozik az olimpiai kerethez, s ebből 338-an mondhatják magukat az A keretnél számításba vett versenyzőnek.
2009.09.07. 11:00
 
 
Szili az ET parlamenti közgyűlésének elnökével tárgyalt a nyelvtörvényről
Kész közvetíteni Magyarország és Szlovákia között a szlovák nyelvtörvény kérdéséről Lluís Maria de Puig, az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének elnöke - tájékoztatta telefonon az MTI-t Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, aki hétfőn Párizsban tárgyalt a spanyol politikussal. A megbeszélésen Puig hangoztatta, hogy Európa számára fontos kérdés a kisebbségek jogainak biztosítása. Hozzátette: át fogják tekinteni az ET parlamenti közgyűlésének eszközrendszerét, mit tehetnek a kérdésben. Továbbá elemzéseket végeznek arról, hogy a szlovák nyelvtörvény mennyiben felel meg az európai uniós jogszabályoknak.
2009.09.07. 11:00
 
 
Izrael több mint 400 új ciszjordániai lakás felépítését engedélyezte
Ehud Barak izraeli védelmi miniszter 455 új lakás felépítését engedélyezte a megszállt Ciszjordániában lévő zsidó telepeken és Kelet-Jeruzsálemben, ami ellentmondásos módon elvezethet a zsidó telepek bővítésének befagyasztását célzó amerikai követelés teljesítéséhez. Barak hivatala hétfőn közleményben tudatta, hogy a miniszter 366 új lakás építését engedélyezte, röviddel később azonban módosította a dokumentumot, 455-re növelve a jóváhagyott építési engedélyek számát. Ezek jegyzékéből kiderült, hogy az új lakásokat olyan megszállt palesztin területeken húznák fel, amelyeket Izrael a palesztinokkal kötendő bármilyen békeszerződésben meg akar tartani magának.
2009.09.07. 10:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983[1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista