2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Orbán: a kormány vonja vissza a költségvetést
A 2010-es költségvetési tervezet visszavonására szólította fel a kormányt pártja nevében Orbán Viktor a Fidesz pénteki budapesti politikai évadnyitóján. A rendezvényen Tarlós István arról beszélt, hogy Budapest vezetésének se koncepciója, se jövőképe nincsen, Kósa Lajos pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy az önkormányzatok már most is a végüket járják. Orbán Viktor beszédében hazug és felelőtlen irománynak nevezte a benyújtott büdzsétervezetet, amely szerinte az elmúlt húsz év legveszélyesebb büdzsétervezete, és olyan, mint "egy BKV-költségvetés" nagyban, és ugyanoda is vezet.
2009.09.11. 17:45
 
 
A kiadások egyharmada jut jóléti célokra a 2010-es büdzséből
A központi költségvetés 5.957 milliárd forint konszolidált funkcionális kiadásainak harmadát teszik ki a jóléti funkciók, ezt követi 23 százalékkal az állam működése, majd egyaránt 20-20 százalékkal az államadósság kezelés és a gazdasági funkciók következnek. A funkcionális kiadások öt nagy csoportra bonthatók, ezekből legnagyobb összeg 1.885 milliárd forinttal a jóléti kiadásoké, ez viszi el a teljes összeg 31,6 százalékát. Ez bomlik tovább oktatásra, egészségügyre, társadalombiztosításra, lakásügyre, végül pedig szórakoztató, kulturális és vallási tevékenységre. Az oktatásra jövőre 580 milliárd forint jut, ez 12 milliárddal kevesebb az idei előirányzatnál.
2009.09.11. 17:40
 
 
Felmérik a felesleges kórházi ágyakat
Országosan felmérik a kórházi ágyak kihasználtságát, és ha kell, kapacitásokat csoportosítanak át - mondta Székely Tamás egészségügyi miniszter pénteken. A 45 ezer aktív kórházi kapacitásból 4.200 ágy kihasználtsága elmarad az országos átlagtól, de 800 aktív ágyra viszont szükség van ott, ahol most ezekből hiány van - mondta a miniszter. A tárcavezető közölte: az OEP elkészítette javaslatát az új kapacitásokról, ezeket megküldi a regionális egészségügyi tanácsoknak (ret), a döntést pedig azok fogják meghozni. Ha a ret-ek nem tudnak döntést hozni, az ÁNTSZ mondja majd ki a végső szót.
2009.09.11. 17:17
 
 
Evezős Critical Mass lesz vasárnap a Dunán
Evezős demonstrációval, majd kerekasztal-beszélgetéssel szeretné felhívni a figyelmet a vízi tömegsport védelmére, valamint a biztonságos és kulturált vízi közlekedés feltételeinek megteremtésére az Evezős Critical Mass nevű rendezvénnyel a Levegő Munkacsoport vasárnap. A hajók és csónakok délelőtt vonulnak fel a Dunán. A gyülekező reggel 9 órakor lesz az Újpesti öböl bejáratánál a Nép-szigeten, a Budapesti Evezős Egyesület stégjénél. Pontban tíz órakor indulnak a résztvevők a Duna budai oldalán található Danubius Nemzeti Hajós Egylet stégjéhez. Fél tizenegykor az evezősök lapátemeléssel üdvözlik egymást.
2009.09.11. 17:14
 
 
Forma-1: Schumacher szerződést hosszabbított a Ferrarival
További három évig korábbi csapata, a Ferrari tanácsadója lesz Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnoka. A 40 éves Schumacher 2006-ban fejezte be pályafutását, azóta tanácsadóként dolgozik az olasz istállónál. Bár augusztusban felmerült, hogy a Magyar Nagydíjon megsérült brazil Felipe Massa helyére beugrik néhány futam erejéig, a visszatéréséből - orvosai tanácsára - végül nem lett semmi. "Tegnap megegyeztünk Luca di Montezemolo elnökkel, hogy meghosszabbítjuk az együttműködésünket" - közölte pénteken honlapján a németek legendás versenyzője, hozzátéve, hogy a jövőben az országúti autókkal foglalkozó részleg munkájában is jobban részt vesz.
2009.09.11. 16:52
 
 
Obama megkoszorúzta a 9/11-es emlékművet a Pentagon előtt
Barack Obama amerikai elnök a 2001. szeptember 11-i, Amerika elleni terrormerényletek nyolcadik évfordulóján, péntek reggel megkoszorúzta a 9/11-es emlékművet a Pentagon közelében. "Sohasem fogunk tétovázni az al-Kaida és szélsőséges szövetségesei felkutatásában (...) mindent megteszünk Amerika biztonsága érdekében" - jelentette ki. Az elnök és a first lady korábban egyperces néma főhajtással tisztelgett a támadások áldozatai előtt a Fehér Ház déli gyepén 8.46-kor. Nyolc éve ebben a percben csapódott a terroristák által eltérített négy repülőgép egyike a Világkereskedelmi Központ északi tornyába New Yorkban.
2009.09.11. 16:35
 
 
F1, Olasz Nagydíj, 2. szabadedzés: Sutil volt a leggyorsabb
A második pénteki szabadedzésen Adrian Sutil, a Force India pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Olasz Nagydíjon, Monzában. A német versenyző az egész napot tekintve is a leggyorsabb volt 1:23.924 perces eredményével. Mögötte a Renault két pilótája, a francia Romain Grosjean és a spanyol Fernando Alonso végzett a második, illetve harmadik helyen. A délelőtti gyakorláson leggyorsabb, vb-címvédő brit Lewis Hamilton ezúttal 11., a pontversenyben éllovas, szintén brit Jenson Button (Brawn GP) pedig 19. lett. 2. szabadedzés: 1. Sutil (Force India), 2. Grosjean (Renault), 3. Alonso (Renault), 4. Kovalainen (McLaren), 5. Kubica (BMW-Sauber), 6. Glock (Toyota).
2009.09.11. 15:59
 
 
MSZP: már megvan az egyéni képviselő-jelöltek 80 százaléka
A választási felkészülés során az MSZP már kijelölte az egyéni körzetekben induló országgyűlési képviselő-jelöltek 80 százalékát - jelentette be Lendvai Ildikó pénteken Egerben. Ugyanakkor a hónap végéig a helyi szervezetek valamennyi körzetben megválasztják a szocialista aspiráns személyét - közölte az MSZP elnöke, a párt Heves megyei tanácsának ülését megelőzően tartott sajtótájékoztatón. A képviselőjelöltek egyharmada új ember; velük szemben az volt a legfőbb követelmény, hogy rendelkezzenek valamilyen közéleti tapasztalattal - tette hozzá a politikus. Mint elmondta: a szocialista párt az előttük álló időszakban a kormányzás gyakorlása mellett bizonyítani kívánja baloldali elkötelezettségét is.
2009.09.11. 15:59
 
 
Oszkó átadta a 2010-es költségvetést a házelnöknek
Oszkó Péter pénzügyminiszter benyújtotta a parlamentnek a 2010-es költségvetés tervezetét pénteken. A pénzügyminiszter a szokásoknak megfelelően a vízibivalybőr táskában hozta el a jövő évi büdzsé egy példányát, amelyet Szili Katalin házelnöknek adott át a Parlament épületében. A jogszabálytervezet délután egy órától lesz hozzáférhető az Országgyűlés honlapján. A törvényjavaslat átvételét követően Szili Katalin kiemelte: a rendszerváltás óta először fordult elő, hogy ilyen korán készüljön el a kormány a költségvetéssel, amely benyújtásának jogszabályi határideje szeptember 30-a.
2009.09.11. 15:00
 
 
Cigány asszonyok feljelentették az edelényi polgármestert
Több száz cigány asszony rágalmazás alapos gyanúja miatt feljelentette Molnár Oszkárt (Fidesz), Edelény polgármesterét - közölte Káló Norbert, a szendrőládi cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettese az MTI-vel pénteken. Szendrőládi cigány asszonyok közül 254-en, a laki cigány asszonyok közül pedig 115-en tettek feljelentést rágalmazás miatt, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség főügyésze, Mészáros János vett át - tájékoztatta az MTI-t Káló Norbert. Elmondta: Bordás Géza, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke is feljelentette Molnár Oszkárt a magyarországi cigányságot ért sérelmek és rágalmazások miatt.
2009.09.11. 14:38
 
 
Kóka: érdemes volt támogatni a válságkezelő kormány megalakulását
Miután Bajnai Gordon beszámolt az SZDSZ-frakciónak az elmúlt öt hónap eredményeiről, a képviselőcsoport véleménye az, hogy érdemes volt öt hónappal ezelőtt támogatni a válságkezelő kormány felállását és a Reformszövetség gazdasági programját - mondta a liberálisok szezonnyitó frakcióülése után Kóka János. A frakcióvezető elmondta: a szabad demokraták megfogalmazták azt az igényt, hogy a kormány "tartson ki" a 17 százalékos, egykulcsos adó bevezetése mellett. Közös érdeknek nevezte, hogy 2009 telére legyen elfogadott költségvetés.
2009.09.11. 14:21
 
 
Új vírus: közösen figyelik a fejlett országok az oltóanyag hatásait
Egymással együttműködésben figyelni fogják a legfejlettebb iparú országok az új influenzavírus elleni oltóanyag biztonságát és hatását a szer piacra dobását követően is - szögezték le Brüsszelben kiadott közös nyilatkozatukban a G7 országcsoporthoz tartozó államok, az Európai Unió, valamint Mexikó magas rangú egészségügyi illetékesei pénteken. Az úgynevezett nemzetközi egészségbiztonsági kezdeményezés (GHSI) keretében az unió székhelyén tartott találkozón áttekintették az új vírus terjedésének jelenlegi helyzetét, illetve a védekezésben lehetséges további intézkedéseket.
2009.09.11. 14:18
 
 
Lemondták a bécsi Michael Jackson-emlékkoncertet
Elmarad a szeptember 26-ra tervezett bécsi Michael Jackson-emlékkoncert - jelentették be pénteken rendkívüli sajtótájékoztatón a szervezők. A legújabb elképzelések szerint 2010 júniusában, Londonban tartják meg a júniusban elhunyt Jackson munkássága előtt tisztelgő koncertet. Már szeptember eleje óta árulták a jegyeket, annak ellenére, hogy a World Media Awardsot képviselő Georg Kindel és "Jacko" fivére, Jermaine Jackson csak a héten jelentette be az első fellépők nevét. Azóta ketten, Chris Brown és Mary J. Blidge, visszaléptek, s a szervezők ígéretük ellenére nem tudtak megnevezni újabb közreműködőket.
2009.09.11. 14:17
 
 
Fodor Gábor visszaadta képviselői mandátumát
Fodor Gábor, az SZDSZ volt elnöke átadta Szili Katalin leköszönő házelnöknek parlamenti mandátumát pénteken. Fodor Gábor a házelnökkel folytatott megbeszélése után elmondta: szeptember 14-ei hatállyal mond le a mandátumáról és az ezzel kapcsolatos hivatalos iratokat adta át Szili Katalinnak. Döntése hátteréről szólva a liberális politikus közölte: számára vállalhatatlan, hogy ma Magyarországon nincs párbeszéd, együttműködés és összefogás sem, s bár hivatásától kell megválnia, "becsületbeli okok" miatt most nem tudja azt folytatni. Az MTI kérdésére azt mondta: nem lép ki az SZDSZ-ből.
2009.09.11. 14:00
 
 
Slota pártja az MKP és a Híd feloszlatását javasolja, ha elmennek a KMKF ülésére
Amennyiben a Magyar Koalíció Pártja (MKP) vagy a Híd-Most párt parlamenti képviselői pénteken Budapesten részt vesznek a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) ülésén, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) a főügyészséghez fordul és javasolni fogja e pártok feloszlatását, illetve az érintett képviselők mandátumának megsemmisítését - jelentette be pénteki pozsonyi sajtóértekezletén Ján Slota, az SNS elnöke. "Véleményünk szerint ez a cselekedet kimeríti a hazaárulás vádját" - mondta pozsonyi sajtóértekezletén a koalíciós párt elnöke. Aláhúzta, hogy a KMKF formálisan a magyar Országgyűlés egyik tanácsadó szerve.
2009.09.11. 13:51
 
 
Fidesz: a 2010-es költségvetés vesztesei a magyar emberek lesznek
A Fidesz szerint a jövő évi költségvetésnek, "az újabb brutális megszorításoknak" Magyarország, a magyar emberek egyértelműen vesztesei lesznek. Szijjártó Péter azután közölte ezt sajtótájékoztatóján, hogy a pénzügyminiszter pénteken benyújtotta a parlamentnek a 2010-es büdzsé tervezetét. A Fidesz elnöki stábjának vezetője szerint az eddig nyilvánosságra került információk alapján világos, hogy a kormány tovább halad a gyurcsányi úton, holott ez a rossz út, és a rossz irányba vezet, a kormány azonban mégis ezen megy tovább.
2009.09.11. 13:15
 
 
A V4-ek uniós szerepéről és a csoport bővítéséről tárgyaltak az államfők
A visegrádi országok (V4) Európai Unióban játszott szerepét és az országcsoport esetleges bővítésének kérdését vitatták meg pénteken a lengyel tengermelléki Sopotban a négy ország államfői, köztük Sólyom László magyar köztársasági elnök. A V4-ek államfőinek idei kétnapos csúcstalálkozója a gdyniai fogadási ceremónia után a sopoti Sofitel Grand Hotelben plenáris üléssel folytatódott. Sólyom László az ülés után a magyar sajtó jelen lévő képviselőinek nyilatkozva elmondta, hogy az összes elnököt rendkívül foglalkoztatja a német alkotmánybíróság döntése (a parlament uniós ügyekbe való beleszólási jogának erősítéséről), mindenki előadta a saját értelmezését.
2009.09.11. 13:00
 
 
Forma-1, Olasz Nagydíj: Hamilton nyerte az első szabadedzést
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes címvédő brit pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Olasz Nagydíj pénteki első szabadedzésén. A második helyen csapattársa, a finn Heikki Kovalainen végzett, míg a harmadik a német Adrian Sutil (Force India) lett. A Ferrarihoz múlt csütörtökön átszerződött Giancarlo Fisichella a nyolcadik időt autózta. 1. szabadedzés: 1. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:23.936 2. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:24.332 3. Adrian Sutil (német, Force India) 1:24.471 4. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:24.477 5. Nick Heidfeld (német, BMW-Sauber) 1:24.683 6. Sébastien Buemi (svájci, Toro Rosso) 1:24.703.
2009.09.11. 12:16
 
 
Az SZDSZ elnöke 6-7 százalékra számít a jövő évi választásokon
Retkes Attila a párt szezonnyitó frakcióülését követő sajtótájékoztatóján azt mondta, 6-7 százalékra számít a 2010-es választásokon. Az SZDSZ elnöke a frakció meghívására vett részt a pénteki ülésen, amely után úgy nyilatkozott, hogy együttműködésre és közös munkára hívta a képviselőcsoportot. "Ebbe néhányan intenzíven bekapcsolódtak" - tette hozzá. Elmondta, hogy az első napirendi pont stratégiai vita volt. A pártelnök tájékoztatást adott arról, hogy készül az SZDSZ 2014-ig tartó, ötéves politikai stratégiája, elkészítettek egy, az európai liberalizmus sikereit és kudarcait értékelő tanulmányt, valamint elvégeztek egy úgynevezett választói attitűdvizsgálatot.
2009.09.11. 12:03
 
 
Fidesz: súlyos, megalázó diplomáciai kudarc a Bajnai-Fico találkozó
Éles kritikával illette Németh Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője pénteken tartott sajtótájékoztatóján Bajnai Gordon magyar és Robert Fico szlovák kormányfő csütörtöki találkozóját és a két kormányfő által elfogadott 11 pontos nyilatkozat tartalmát. "Mindenképpen egy súlyos, megalázó diplomáciai kudarcnak tekinti a Fidesz a találkozót, illetőleg a közös nyilatkozatot, majd az azt követő sajtótájékoztatót" - fogalmazott az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke. Németh Zsolt többek között érthetetlennek nevezte azt is, hogy Bajnai Gordon "magára vállalta" a politikai felelőség egy jó részét.
2009.09.11. 12:00
 
 
Bodnár felfüggesztett börtönbüntetést kapott a halálos gázolás miatt
A Nyíregyházi Városi Bíróság bűnösnek találta Bodnár Lászlót, a Debrecen labdarúgóját halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében, és egy év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását egy évre felfüggesztette. Az MLSZ tájékoztatása szerint a válogatott hátvéd mellékbüntetésként 250 ezer forint pénzbüntetést kapott, illetve másfél évre eltiltották a közúti járművezetéstől. A büntetés kiszabásánál a bíróság figyelembe vette, hogy az áldozat ittas állapotban kerékpározott, és több KRESZ-szabályt is megsértett. Az ítéletet az ügyész, valamint Bodnár László és védői is tudomásul vették, így az a mai napon jogerőre emelkedett.
2009.09.11. 11:59
 
 
Erőszak vagy baleset okozza a fiatalok nagy részének halálát
Baleset, terhességi és szülési komplikációk, öngyilkosság, erőszak, az AIDS és a tuberkulózis a 10 és 24 év közötti fiatalok leggyakoribb haláloka világszerte - állítja egy pénteken nyilvánosságra hozott jelentés. A felmérés szerint 2,6 millió fiatal hal meg évente a 10-től 24 éves korosztályban, noha az esetek többsége elkerülhető lenne. A halálesetek 97 százaléka alacsony- vagy közepes jövedelmű országokban történt. Az adatok alapján minden eddiginél több fiatal él ma: az 1,8 milliárd tíz és 14 év közötti fiatal a világ teljes népességének mintegy 30 százalékát teszi ki.
2009.09.11. 11:54
 
 
F1: Alonso nem tudott Piquet szándékos balesetéről
Állítása szerint semmit sem tud arról Fernando Alonso, hogy istállója, a Renault vezetői tavaly Szingapúrban utasították volna csapattársát, Nelson Piquet Juniort: törje össze autóját az ő futamgyőzelme érdekében. "Nagyon nehéz megérteni, ami most zajlik" - nyilatkozta a kétszeres világbajnok spanyol Monzában, a vasárnapi Olasz Nagydíj helyszínén. "Nagyon meglepett a hír, nem is tudom elképzelni ezeket a dolgokat." A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) augusztus végén kezdeményezett vizsgálatot a szingapúri baleset miatt.
2009.09.11. 11:00
 
 
Bajnai: szeptember 11. a demokratikus világrend elleni támadás volt
A nyolc évvel ezelőtti "aljas támadással" nem csupán az Egyesült Államok, hanem az egész világ demokratikus rendje ellen követtek el merényletet a terroristák - írta a 2001. szeptember 11-ei amerikai terrortámadás évfordulóján, pénteken kiadott közleményében Bajnai Gordon miniszterelnök. "Gondolataink a több ezer ártatlan áldozattal és emlékező családtagjaikkal, szeretteikkel vannak ma is, és mindazokkal, akik azóta váltak a terrorizmus áldozataivá" - fogalmaz Bajnai.
2009.09.11. 11:00
 
 
Bajnai: jövőre érheti el az államháztartás a bevételi mélypontot
Jövőre is nehéz, takarékos évre kell számítani, hiszen az államháztartás bevételi oldala várhatóan ekkor éri el a válság alatti mélypontját - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a Gazdasági és Szociális Tanács (GSZT) pénteki plenáris ülésén a Parlamentben. Bajnai Gordon hangsúlyozta: a bevételkiesés mértéke indokolttá teszi az 1000 milliárd forintot meghaladó, két év alatt végrehajtott kiadáscsökkentési programot, hiszen a további eladósodás hibás politika lenne. A kormányfő kifejtette: a kormány célja az, hogy minél inkább függetleníteni tudja az országot a nemzetközi hitelpiaci ingadozásoktól, ez pedig alacsony költségvetési hiányt követel meg.
2009.09.11. 11:00
 
A pénzügyminiszter szerint a távhő áfája 5%-ra csökkenhet
A távhő áfája 5 százalékra csökkenhet, ha a jövő évi költségvetés tervezetében meglévő pénzügyi kereteket a szavazás során tartani lehet, és így erre megfelelő tartalék marad - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter. Minderről akkor nyilatkozott, mielőtt Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének átadta volna a jövő évi költségvetés tervezetét. A dokumentumból kiderül, hogy jövőre a legfontosabb kiadáscsökkentő lépések között a közösségi közlekedés 40 milliárd, az önkormányzatok támogatása bruttó 120, nettó 85 milliárd, míg a fejezetek támogatása 140 milliárd forint megtakarítással szerepel.
2009.09.11. 10:35
 
 
Oszkó: folytatni kell a szigorú költségvetési politikát
Ha az ország továbbra is fegyelmezett költségvetési politikát folytat, akkor jövőre megindulhat a gazdaság növekedése, és tartható lesz a 3,8 százalékos eredményszemléletű államháztartási hiány - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter pénteken Budapesten, mielőtt Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének átadta volna a jövő évi költségvetés tervezetét. A pénzügyminiszter méltatta a tárca és a kormány munkáját: úgy vélte, hogy az elmúlt időszak egyik legfegyelmezettebb és leggyorsabb költségvetési tervezésén vannak túl, az egyik legnehezebb pénzügyi, gazdálkodási időszakban.
2009.09.11. 10:00
 
 
Egereket lebegtettek amerikai kutatók
A NASA sugárhajtást vizsgáló laboratóriumában sikeresen lebegtettek egereket. A mutatvány célja, hogy a hosszú ideig kis gravitációs környezetben élő asztronauták csontvesztésének kezelésére megfelelő eljárásokat dolgozzanak ki. Yuanming Liu, a Sugárhajtású Laboratórium fizikusa csütörtökön egy interjúban elmondta, hogy az egereket egy szupravezető mágneses szimulációs készülékben lebegtették, amely homogén mágneses mező helyett gradienst alkalmazott.
2009.09.11. 10:00
 
 
Augusztusban 5%-os volt a 12 havi infláció
A fogyasztói árak 0,3 százalékkal csökkentek augusztusban az egy hónappal korábbihoz képest, és 5 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Az elemzők előzetesen 5,71 százalékos 12 havi inflációt vártak. A közlemény szerint az idén az első nyolc hónapban átlagosan 3,8 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában. Júliusban a fogyasztói árak 1,3 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 5,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet, miközben akkor az elemzők 6,1 százalékos éves inflációt és 2,4 százalékos havi fogyasztói áremelkedést vártak.
2009.09.11. 09:15
 
 
Új Szó: Bajnai szerint csak utólag lehet megmondani, hogy sikeres volt-e a találkozó
Bajnai Gordon szerint csak utólag lehet megmondani, hogy mennyire volt sikeres a csütörtöki magyar-szlovák kormányfői találkozó. "A múltban is többször próbáltunk javítani a két ország kapcsolatán, de sorra kudarcot vallottunk. Az viszont mindenképpen siker, hogy találtunk egy utat, amely remélhetőleg a megoldás irányába visz" - jelentette ki a miniszterelnök abban az interjúban, amelyet az Új Szó című pozsonyi magyar napilap közöl pénteken. Leszögezte: a Robert Fico szlovák kormányfővel folytatott tárgyalásán elsősorban a szlovákiai államnyelvtörvény-módosítás körüli problémákra keresett megoldást. Ezt szerinte az EBESZ kisebbségi főbiztosának ajánlásaiban lehet megtalálni.
2009.09.11. 09:10
 
 
Lendvai nem tud arról, hogy Kocsis kinevezését az MSZP kérte volna
Lendvai Ildikónak nincs tudomása arról, hogy Kocsis István az MSZP kérésére került volna a BKV élére egy évvel ezelőtt. Az MSZP elnökét az MTV Nap-kelte című műsorában pénteken azzal kapcsolatban kérdezték, hogy Demszky Gábor főpolgármester a Magyar Narancs című hetilapnak azt nyilatkozta, Kocsis kinevezése előtt a szocialistáktól jött az az üzenet, hogy csak ő lehet a cég vezetője. A riporterek utaltak arra, hogy Horn Gábor, az SZDSZ országgyűlési képviselője korábban azt mondta, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelölte és kérte Kocsis Istvánt a cég élére.
2009.09.11. 09:00
 
Hálaimája végzett egy osztrák férfival
Imái meghallgatásáért hálálkodó imádkozása okozta egy katolikus hívő halálát Ausztriában: agyonnyomta a ráboruló oltárkő. A 45 éves férfi beszorult egy liftbe, és megmeneküléséért imádkozni kezdett. Szinte azonnal ki is szabadították, ő pedig úgy vélte, imái találtak meghallgatásra, ezért azonnal a bécsi Weinhaus templomba sietett hálaimát mondani. Az oltár előtt térdepelt, amikor a négymázsás ősi kőtömb rázuhant. Azonnal meghalt. Holttestére csak másnap találtak rá misére igyekvő hívők. A rendőrség nyomozása szerint a mélyen vallásos férfi magához ölelte az oltárkövet tartó egyik pillért, amely kilazult és emiatt történt a baleset. A pilléren rajta voltak ujjlenyomatai - adta hírül az Ananova brit hírügynökség.
2009.09.11. 08:00
 
 
Ma nyújtja be a jövő évi költségvetés tervezetét a kormány az Országgyűlésnek
Oszkó Péter pénzügyminiszter ma délelőtt adja át Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének a 2010-es költségvetési javaslatot tartalmazó borjúbőr táskát. Szili Katalin csütörtökön közölte: a jövő évi büdzsé vitája pedig október 6-án kezdődik és ha a frakciók hozzájárulnak a házszabálytól való eltéréséhez, akkor az Állami Számvevőszék (ÁSZ) mellett most először a Költségvetési Tanács (KT) is véleményt mondhat a törvényjavaslatról. A tervek szerint a 2010-es költségvetés zárószavazását november 30-án tartja a parlament. A kormány szerdán fogadta el a tervezetet, amely igazodik a kabinet várakozásaihoz, miszerint az államháztartás hiánya 2010-ben a GDP 3,8 százalékára csökkenhet.
2009.09.11. 08:00
 
 
Tigris marcangolt szét egy állatkerti dolgozót Vietnamban
Átugrott egy több méter magas kerítést, és állatkerti dolgozókra támadt egy tigris csütörtökön Vietnamban. Egyik áldozata életét vesztette - mondta el az állatkert igazgatója. Az eset az indokínai ország déli részén, Dai Namban történt. A beszámoló szerint a vadállat átugrotta ketrecének öt méter magas kerítését - amelybe áramot vezettek -, és rátámadt két állatkerti dolgozóra, akik éppen fát ültettek. Egyiküket olyan súlyosan megsebesítette a nyakán és a fején, hogy a helyszínen meghalt. A tigris másik áldozata súlyos sérülésekkel túlélte a támadást. A nagymacskát befogták, és egy biztonságosabb ketrecben helyezték el.
2009.09.11. 07:40
 
 
Obama szeptember 11-ét a szolgálat és emlékezés napjává nyilvánította
Barack Obama amerikai elnök a hazafiság, egyben a szolgálat és emlékezés országos napjává nyilvánította szeptember 11-ét, az Amerika elleni 2001. évi terrormerényletek nyolcadik évfordulóján. Obama felszólította a szövetségi intézményeket, hogy eresszék félárbocra az amerikai zászlókat azoknak a tiszteletére, akik életüket vesztették a 2001. szeptember 11-i támadásokban. Egyúttal felhívta az amerikaiakat, hogy a hazafiság szellemében, az ártatlan áldozatok emlékére vegyenek részt valamilyen közösségi munkában, tartsanak megemlékezéseket, és péntek reggel 8.46-kor egy perc néma csönddel emlékezzenek a halottakra.
2009.09.11. 07:20
 
 
Tizenegy pontos nyilatkozatot fogadott el Bajnai és Fico Szécsényben
Tizenegy pontos közös nyilatkozatot fogadott el Bajnai Gordon magyar és Robert Fico szlovák kormányfő csütörtökön Szécsényben, a Forgách-kastélyban tartott találkozón. A nyilatkozat szerint Szlovákia kész az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosának ajánlása szerint módosítani az államnyelvtörvényt. A megállapodás kitér Sólyom László augusztus 21-ei, meghiúsult révkomáromi látogatására is. A két kormányfő - fenntartva az eset jogi aspektusaival kapcsolatos eltérő álláspontját - sajnálatát fejezte ki a látogatás "körülményei miatt". A magyar pártok közül csak az MSZP nyilatkozott pozitívan a találkozóról. A Fidesz és a KDNP kifejezetten eredménytelennek minősítette a megbeszélést.
2009.09.10. 21:30
 
 
Londoni elemzők szerint Magyarország lehet az első eurótag a térségben
Magyarország lehet az első euróövezeti tagállam a közép-európai hármak közül, mert itt van a legjobb esély arra, hogy az államháztartási hiány belátható időn belül a tűréshatár alá csökken, áll az egyik vezető londoni befektetési bankcsoport csütörtökön közölt elemzésében. A JP Morgan szerint a közép-európai gazdaságokat sújtó recesszió és a közfinanszírozási rendszerek állapotának ebből eredő romlása a helyi valutákra nehezedő leértékelődési nyomással együtt tovább csökkentette a hármak - Lengyelország, Csehország és Magyarország - hamaros euróövezeti belépésének esélyét.
2009.09.10. 20:30
 
 
Az európai nők kevés partnerrel is beérik
Az európai nők "fogyasztják el" a legkevesebb szexuális partnert életük során, az élen az ázsiai nők állnak - derült ki egy fogamzásgátlásról szóló nemzetközi felmérésből, amelyet csütörtökön tettek közzé a Rómában megtartott Európai Nőgyógyászati Társaság Kongresszusán. A kutatás - amelynek során 9600, 16 és 49 év közötti nőt kérdeztek meg - azt mutatta, hogy szexuális életük folyamán az európai nők váltanak legkevesebbszer partnert, átlagosan 10 kapcsolatuk van. A legaktívabbnak az ázsiai nők mutatkoznak, nekik átlagosan 14,3 partnerük van, őket 12 partnerrel a latin-amerikaiak, majd 11 kapcsolattal az észak-amerikaiak követik.
2009.09.10. 20:29
 
 
Fidesz: Fico felmosta a padlót Bajnaival
Kudarcnak nevezte a magyar és a szlovák miniszterelnök szécsényi találkozóját az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke csütörtökön Budapesten. Németh Zsolt szerint Robert Fico "felmosta a padlót" Bajnai Gordonnal. A politikus azért tartja kudarcnak a megbeszélést, mert a miniszterelnökök által elfogadott dokumentumban nem szerepel Szlovákia bocsánatkérése Sólyom László államfő "kitiltásáért", valamint az sem, hogy Magyarország a további együttműködés feltételének tekinti a szlovák államnyelvtörvény módosítását. A Fidesz a szöveget elemezni fogja, és pénteken fejti ki álláspontját részletesen a sajtó előtt - közölte az ellenzéki politikus.
2009.09.10. 20:05
 
 
Negyvenmillió közelébe emelkedett az amerikai szegények száma
Két és fél millió fővel, csaknem negyvenmillióra emelkedett tavaly a szegények száma az Egyesült Államokban a gazdaságot sújtó recesszió hatására - adta hírül csütörtökön közzétett jelentésében a washingtoni népszámlálási hivatal. Eszerint tavaly 39,8 millió amerikai állampolgár élt a szegénységi küszöb alatt, szemben az előző évi 37,3 millióval. Ez már közel áll ahhoz a szinthez, amelyet 1993-ban és 1960-ban mértek az Egyesült Államokban. A szegények tavaly a teljes amerikai társadalom 13,2 százalékát tették ki, szemben az előző évi 12,5 százalékkal. Az Egyesült Államokban a szegénységi küszöböt egy fő esetében évi 11 ezer dolláros, egy négytagú család esetében pedig évi 22 025 dolláros jövedelemnél húzták meg.
2009.09.10. 19:24
 
 
F1: Alonsónak szurkoló cég szponzorálja a Ferrarit
A konstruktőri világbajnoki címvédő Ferrari Forma-1-es csapata ötéves szponzorációs szerződést kötött csütörtökön a spanyol Santander bankkal, amely a kétszeres világbajnok Fernando Alonso átigazolását segítheti elő. Emilio Botin, a pénzintézet elnöke újságírói kérdésre elmondta: ő a cég vezető beosztású tisztségviselőit tudja kiválasztani, azt viszont, hogy ki ül a Ferrari F1-es autóiban, Luca di Montezemolo, a maranellóiak első embere dönti el. "Ma egy támogatói megegyezésről beszélgetünk" - mondta Montezemolo. "Kimi Räikkönen és Felipe Massa a Ferrari pilótái, és boldogok vagyunk, hogy csak jó híreket kapunk Felipe felépülésével kapcsolatban. Mindenesetre sok szerencsét kívánunk Fernandónak a monzai futamhoz."
2009.09.10. 19:19
 
 
Nem történt rendbontás Szécsényben
Negyed hét után ismét elcsendesedett Szécsény, a Nógrád megyei kisvárosban az élet visszaállt a régi kerékvágásba - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója csütörtök este. Robert Fico autókonvoja hat óra előtt öt perccel, Bajnai Gordoné negyedórával később hagyta el Szécsényt. Negyed hétkor feloldották a négy órától tartó útlezárást a belvárosban, az érdeklődők és a tüntetők is hazafelé indultak, és levonultak a helyszínről a készenléti rendőrök is. Szécsényben már csak a művelődési ház zsúfolt, mivel ott rendezték be a sajtóközpontot. A nap során nem történt rendbontás a városban.
2009.09.10. 18:50
 
 
Rekordot döntött az e-könyvek forgalma az Egyesült Államokban
Rekordot döntött az Egyesült Államokban az e-könyvek forgalma a nyáron - közölte az Amerikai Kiadók Szövetsége (AAP). Az elektronikus könyvek forgalma júniusban elérte a 12 millió dollárt, ez több mint 150 százalékos növekedés az egy évvel korábbi adathoz képest. Ugyancsak tekintélyes eladásokról számolnak be a kézben tartható digitális könyvolvasó készülékek gyártói. Az Amazon.com internetes kereskedelmi portál készülékére, a 2007-ben piacra dobott Kindle-ra is várakozáson felüli a kereslet. A digitális olvasók képernyőjén azonnal láthatóak a fogyasztók által online vásárolt és letöltött e-könyvek. A vékony, hordozható készülékeken több száz kötetet lehet tárolni. Egyes készülékek még fel is olvassák tulajdonosuknak a szöveget.
2009.09.10. 18:32
 
 
Berlusconi a szexbotrányok dacára sem mond le
Tagadta, hogy prostituáltakkal érintkezett, és a botrányok dacára sem mond le Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök. "Messze én vagyok a legjobb miniszterelnök az olasz történelem legutóbbi 150 évében" - jelentette ki Berlusconi csütörtökön a Szardínia és Korzika közt található La Maddalena szigeten, ahol José Luis Zapatero spanyol kormányfővel folytatott tárgyalást. A közös sajtótájékoztatón újságírók kérdéseire válaszolva Berlusconi kijelentette, hogy egy olyan személy áldozata, aki botrányt akart kavarni. Ezzel Patrizia D'Addarióra célzott, arra a prostituáltra, aki nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen a nő állítólag egy szerelmi légyott részleteit beszélte meg a miniszterelnökkel.
2009.09.10. 18:29
 
 
Felfüggesztették az MDF tagságát az Európai Néppártban
Az Európai Néppárt választmánya (Büro) csütörtöki brüsszeli ülésén az elnökség javaslatára felfüggesztette a Magyar Demokrata Fórum tagságát a néppártban - közölte Szijjártó Péter az MTI brüsszeli irodájával. A felfüggesztéssel egyidejűleg megindították az MDF-nek az Európai Néppártból való kizárására irányuló eljárást is - tette hozzá a Fidesz elnöki stábjának vezetője. A felfüggesztést azzal indokolták, hogy az MDF megválasztott képviselője az Európai Parlamentben, Bokros Lajos nem a kereszténydemokrata irányzatú néppárti frakcióhoz csatlakozott.
2009.09.10. 17:43
 
 
Marad a csendrendelet a Terézvárosban
Hosszas vita után, jogtechnikai okra hivatkozva mégsem függesztette fel a terézvárosi szórakozóhelyek nyitva tartását szabályozó rendeletet az önkormányzat képviselő-testülete - mondta Koltay András, a Broadway Egyesület jogi képviselője csütörtökön az MTI-nek. A képviselők szerint a jogszabály hatályát nem lehet felfüggeszteni, csak visszavonni lehetne. Az egyesület ügyvédje szerint azonban ez az ok "mondvacsinált". Mint mondta: az önkormányzat honlapján fent van a konkrét ígéret, hogy legkésőbb szeptember 10-én, a csütörtöki ülésen felfüggesztik a rendeletet. "Ez az ígéret nem teljesült, az önkormányzat nem tartotta be a szavát, teljesen bizonytalan helyzet állt elő" - mondta Koltay András.
2009.09.10. 17:35
 
 
Orbán: a következő kormánynak át kell csoportosítania az uniós támogatásokat
A következő magyar kormánynak át kell majd csoportosítania az uniós támogatásokat, elsősorban a termelés, a kis- és középvállalkozások támogatása irányába - mondta Orbán Viktor csütörtökön magyar újságíróknak Brüsszelben. A Fidesz elnöke szerint arra kell törekedni, hogy az EU-tól Magyarországnak járó támogatási összegek bekerüljenek a gazdaságba. "Ma az uniós támogatásokat rossz szerkezetben vesszük igénybe, és rossz hatékonysággal használjuk fel" - jelentette ki. "Nem a saját lábunkon állunk, hanem a külföldi hitelek zsinórján lógunk" - fogalmazott. Szerinte az EU-nak is érdeke, hogy a magyar gazdaság a saját lábára álljon, de ehhez át kell csoportosítani az uniós támogatásokat.
2009.09.10. 17:18
 
 
Megszületett a döntés: a Magna vásárolja meg az Opelt
Több hónapos alkudozás után a jelek szerint megoldódott az Opel sorsa. Az amerikai anyavállalat, a General Motors ugyanis csütörtök délután bejelentette, hogy kész eladni az Opel többségi részesedését a kanadai-osztrák Magna autóipari beszállító vállalatnak A hírt nem sokkal később Angela Merkel német kancellár is hivatalosan megerősítette, egyben reményét fejezte ki, hogy ezzel lehetővé válik az új kezdet a nagy hagyományokkal rendelkező, az országban mintegy 26 ezer alkalmazottat foglalkoztató német autógyár számára. A kancellár kijelentette, hogy rendkívül elégedett a döntéssel és örül annak. Emlékeztetett, hogy a német kormány kezdettől fogva ezt a megoldást támogatta.
2009.09.10. 16:24
 
 
Afganisztánban tömegesen érvénytelenítettek elnökválasztási szavazatokat
Afganisztánban az elnökválasztási panaszokat elbíráló bizottság tömegesen érvénytelenített szavazatokat a bizonyított csalás miatt, s ennek következtében második választási fordulóra kényszerülhet a nem hivatalosan már győztesnek tekintett Hamid Karzai elnök. A bizottság "nyilvánvaló és meggyőző bizonyítékokat talált a csalásra" - jelentették be Kabulban, és 83 szavazókörben megsemmisítették a szavazatokat. Az érintett körzetekben Karzai támogatói vannak többségben. A voksok 91,6 százalékának összeszámlálása alapján Karzai a szavazatok 54,1 százalékát kapta. Ha a bizottság elegendő szavazatot semmisít meg, ez az arány 50 százalék alá süllyedhet, ami kikényszeríti a második fordulót. Panasz mintegy 650 választóhelyiségből érkezett.
2009.09.10. 16:06
 
 
Feljelentik a romák az edelényi polgármestert
Feljelentik a romák Molnár Oszkár fideszes országgyűlési képviselőt, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Edelény polgármesterét - közölte Káló Norbert, a szendrőládi cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettese az MTI-vel csütörtökön. Rágalmazás vétségének alapos gyanúja miatt tesznek feljelentést az edelényi polgármester ellen pénteken a megyei főügyészségen szendrőládi és laki cigány asszonyok - mondta Káló Norbert. Molnár Oszkár korábban egy önkormányzati ülésen azt mondta: Szendrőládon és Lakon a roma nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek - gyógyszert szednek be, gumikalapáccsal ütik a hasukat - azért, hogy emelt szintű családi pótlékot kaphassanak.
2009.09.10. 16:01
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980[1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista