2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Svájc is lekerült az adóparadicsomok listájáról
Svájc pénteken hivatalosan lekerült az adóparadicsomok úgynevezett szürke listájáról, miután együttműködik a Gazdasági Fejlesztési és Együttműködési Szervezet (OECD) szabályainak megfelelő adóügyi információcserében. Svájc pénteken már a párizsi székhelyű szervezet honlapján közölt úgynevezett fehér listán szerepelt, azon országok között, amelyek gyanús pénzügyi tranzakciók esetén készek együttműködni más országok hatóságaival. Ezzel az alpesi ország csatlakozott ahhoz a tíz országhoz, amely az OECD áprilisban közzétett szürke listájáról az elmúlt hónapokban átkerült a fehérre. Ausztriát és Monacót a hét elején vették át az együttműködő országok táborába.
2009.09.25. 17:07
 
 
Milliós kártérítés a 2006 őszi rendőri fellépés miatt
Milliós kártérítést ítélt meg első fokon, nem jogerősen a 2006 őszi fővárosi zavargásokkal kapcsolatos rendőri fellépés miatt a Kruchina fivéreknek a Fővárosi Bíróság pénteken. "A magánszemélyek által a Magyar Állam ellen kártalanítás miatt a Fővárosi Bíróság előtt indított eljárásban a bíróság a mai napon ítéletet hozott, melyben kötelezte az alperest, hogy a 13 napig tartó házi őrizetre figyelemmel, 15 nap alatt fizessen meg az I. rendű felperesnek 437.110 Ft-ot, a II. rendű felperesnek pedig 400.000 Ft-ot és ennek 2007.01.03-tól járó törvényes kamatát. Ezt meghaladóan a bíróság a felperesek keresetét elutasította. Az ítélet nem jogerős" - közölte a Főváros Bíróság sajtótitkársága az MTI érdeklődésére.
2009.09.25. 17:00
 
 
A magyar állami vezetők többet keresnek mint a szlovákok és csehek
A magyarországi állami szféra vezetőinek átlagbére, illetve jutalmai is magasabbak, mint szlovák és cseh kollégáiké, ugyanakkor a magánszférát is figyelembe véve a magyar menedzserek az utolsó helyen állnak - állapítja meg a Merces munkaerő-piaci vállalat. Az azonos szférákat tekintve a magyarországi állami szféra vezetőinek átlagjövedelme kevéssel megelőzi szlovák társaik 470 ezer forintos átlagbérét és mintegy 20 százalékkal meghaladja cseh kollégáik javadalmazását. Az éves jutalmakkal szintén a magyar állami tulajdonú cégek bánnak a legbőkezűbben, hiszen itt 1 millió 79 ezer forint az átlag, míg ez az összeg Csehországban 804 ezer forint, Szlovákiában pedig 553 ezer forint.
2009.09.25. 16:38
 
 
Villaügye miatt lemondásra szólította fel Oszkót a Fidesz
A Fidesz lemondásra szólította fel pénteken Oszkó Péter pénzügyminisztert épülő házának ügye miatt. Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: az elmúlt 20 év legveszélyesebb költségvetését benyújtó pénzügyminiszter több száz millió forintért épít villát tudatosan törvénysértő módon. A politikus véleménye szerint, ha egy tárcavezető tudatosan törvényt sért, nincs más hátra, le kell mondania, hivatalban maradása ugyanis annak nyílt beismerése lenne, hogy a kormány a törvények fölé helyezte magát.
2009.09.25. 16:00
 
 
Hamarabb kifizetik a tejtermelők jövő évi támogatását
Az uniós bizottság 9 hónapja képtelen olyan változtatásokat hozni, ami segítene a tejgazdálkodókon, ezért a magyar agrárkormányzat nem vár tovább, és október 16-a után előrehozza a jövőre esedékes támogatások kifizetését - jelentette ki Gráf József agrárminiszter pénteken, a III. Kaposvári Állattenyésztési Napokon. A tejtermelők megkapják teljes egészében azt a keretet is, ami a krízisalapból az ország rendelkezésére áll a piaci feszültségek kezelésére. Ez az előrehozott kifizetésekkel együtt literenként 22-24 forintos támogatást jelent - mondta a miniszter.
2009.09.25. 15:37
 
 
Jövőre húszezernél is kevesebb lakás épül Magyarországon
Az idén várhatóan 26 ezer lakás épül Magyarországon, de jövőre nem éri el az építés a 20 ezret, mivel az előkészítés ideje 1-1,5 év, és ez elmaradt - mondta Mádi László, a Fidesz otthonteremtési műhelyének vezetője pénteken a Magyar Ingatlan Szövetség rendezésében zajló konferencián, amelyet a Lakásvásárhoz kapcsolódva tartottak. Korábban a lakások vásárlói 3-5 százalékot tudtak lealkudni a vételárból, most 7-9 százalék közé esik az alku a Duna House adatai alapján - mondta Murányi Ákos, az ingatlanközvetítő hálózat elemzője. Magyarországon nem volt ingatlanpiaci "buborék", ennek ellenére itt is csökkennek a lakásárak a kereslet visszaesése miatt - fejtette ki Mádi.
2009.09.25. 15:20
 
 
Eddig ismeretlen Jackson-interjú került nyilvánosságra
Madonna szerelmes volt belé, ő azonban inkább Diana hercegnővel randevúzott volna, és meg tudta volna gyógyítani Hitler lelkét is - mindezt Michael Jackson árulta el magáról egy most előkerült hangfelvételen. A pop néhai királyával az Oxfordi Egyetemen tevékenykedő Shmuley Boteach rabbi készített összesen több mint harminc órányi interjút még nyolc éve. A beszélgetések rögzítéséhez és közléséhez az énekes hozzájárult, de a felvételek bizonyos személyes nézeteltérések, majd Jackson gyermekmolesztálási pere miatt csak most kerültek nyilvánosságra.
2009.09.25. 15:17
 
 
ÁSZ: kockázatokat hordoz a 2010-es büdzsé
Nemcsak a válság alakulása jelent kockázatot a következő évek várható gazdasági növekedésére, hanem a hazai társadalmi-gazdasági és alkalmazkodási tényezők is, közöttük a nagy ellátórendszerek helyzete - véli az Állami Számvevőszék a 2010-es büdzséről készített jelentésében. A számvevőszék honlapján közölt dokumentumban az ÁSZ megjegyzi, hogy a jövő évi költségvetési törvényjavaslat makropályája számos kockázatot hordoz. A számvevők kifogásolják egyebek között, hogy az előterjesztő egyes törvényi előírásokat ismét nem a költségvetési törvényjavaslat benyújtásakor, hanem később, a fejezeti indokoló kötetek részeként teljesíti.
2009.09.25. 15:00
 
 
BL: újabb szektorokat nyitnak meg a Debrecen-Lyon meccsre a Puskás Stadionban
Újabb szektorokat nyitnak meg a Puskás Stadionban a Debrecen keddi labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésére, így összesen hatszáz jegy értékesítését kezdték meg - közölte a klub illetékese pénteken. A debreceniek hivatalos honlapja pénteken adta hírül: a mérkőzésre minden jegy elkelt, de mivel a Lyon csapatát csak mintegy kétszáz szurkoló kíséri el Budapestre, a Puskás Stadion biztonsági zónája tolódik, így engedélyt kaptak újabb szektorok megnyitására. Az MTI-nek a klubtól kapott információi szerint így további hatszázan válthatnak jegyet a meccsre, egységesen 2500 forintos áron a DVSC-TEVA székházában.
2009.09.25. 14:36
 
 
F1, Szingapúri GP, 1. szabadedzés: Barrichello nyert
Rubens Barrichello, a Brawn GP pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki első szabadedzésén. A világbajnoki pontversenyben második brazil mögött listavezető csapattársa, Jenson Button végzett, míg a harmadik legjobb időt a Red Bull ausztrál versenyzője, Mark Webber autózta. A szabadedzés során a Renault francia pilótája, Romain Grosjean ugyanott szenvedett balesetet, ahol a tavalyi futamon elődje, a brazil Nelson Piquet Jr. Eredmény: 1. szabadedzés: 1. Barrichello (BrawnGP) 2. Button (brit, BrawnGP) 3. Webber (Red Bull) 4. Alonso (Renault) 5. Vettel (Red Bull) 6. Kovalainen (McLaren).
2009.09.25. 14:31
 
 
Meghalt Bujtor István
Elhunyt Bujtor István színművész. A veszprémi Petőfi Színház igazgatója pénteken 67 éves korában hunyt el az egyik budapesti kórházban - közölte Lasztovicza Jenő, a fenntartó Veszprém Megyei Önkormányzat elnöke. A veszprémi Petőfi Színház igazgatója tegnap még jobban volt, miután a veszprémi kórházból Budapestre szállították további rehabilitációra - mondta Lasztovicza Jenő. A színház saját halottjának tekinti Bujtor Istvánt. A színház sajtóreferense, Varga Róbert az MTI kérdésére elmondta: a hír mélyen megrázta a társulatot, a péntek esti előadás, a Régimódi történet azonban mégsem marad el, hiszen - ahogy fogalmazott - Bujtor István is biztosan így akarta volna. Az elhunyt igazgató temetéséről később intézkednek.
2009.09.25. 14:30
 
 
Készül a főváros az influenzajárványra
Az ősszel elkerülhetetlen influenzajárványra való felkészülés, valamint a jobb félni, mint megijedni elv jegyében kapott tájékoztatást pénteken a Fővárosi Védelmi Bizottság a H1N1 vírussal összefüggő kérdésekről - közölte Demszky Gábor a megbeszélés utáni sajtótájékoztatón. A főpolgármester - aki egyben a védelmi bizottság elnöke - elmondta, a megbeszélést azért tartották, hogy a járványnak ne legyen súlyosabb következménye. A védelmi bizottság számára fontos azonban ez a kérdés azért is, mert a fővárosi közszolgáltatók dolgozóinak egy része védőoltásra szorul majd - jegyezte meg.
2009.09.25. 14:00
 
Nem változtak az előrejelzések a legfrissebb konvergenciajelentésben
Az idén továbbra is 6,7 százalékos, 2010-ben 0,9 százalékos bruttó hazai termék (GDP) csökkenéssel számol a kormány legfrissebb konvergenciajelentése, megegyezően a májusi jelentéssel - közölte a Pénzügyminisztérium (PM) a honlapján. A kormány a 2009. szeptember 23-i ülésén hagyta jóvá a jelentést és szeptember 24-én nyújtotta be az Európai Bizottság és a Tanács részére. A költségvetési prognózis sem változott érdemben a májusi jelentéshez képest: az államháztartás eredményszemléletű (ESA) GDP arányos hiánya az idén 3,9 százalékot, 2010-ben 3,8 százalékot ér el.
2009.09.25. 13:58
 
 
Nem szívesen figyelmeztetik maszatos arcú főnökeiket a dolgozók
A dolgozók gyakran figyelmeztetik egyenrangú kollégáikat a kellemetlen szituációkra, mint például a lecsúszott slicc vagy a kellemetlen lehellet; feletteseikkel szemben azonban már ritkábban teszik ezt meg - derült ki egy közel 4500 amerikai dolgozót megkérdező amerikai kutatásból. A dolgozók kétharmada mondaná el egyenrangú kollégájának, hogy étel ragadt annak fogai közé vagy az arcára, de csak a felük tenné meg ugyanezt egy magasabb rangú személynek - áll a CareerBuilder.com internetes oldal számára készített tanulmányban. Ugyanez a helyzet a lecsúszott slicc esetében is.
2009.09.25. 13:35
 
 
Jövőre húszezernél is kevesebb lakás épül
Az idén várhatóan 26 ezer lakás épül Magyarországon, de jövőre nem éri el az építés a 20 ezret, mivel az előkészítés ideje 1-1,5 év, és ez elmaradt - mondta Mádi László, a Fidesz otthonteremtési műhelyének vezetője pénteken a Magyar Ingatlan Szövetség rendezésében zajló konferencián, amelyet a Lakásvásárhoz kapcsolódva tartottak. Korábban a lakások vásárlói 3-5 százalékot tudtak lealkudni a vételárból, most 7-9 százalék közé esik az alku a Duna House adatai alapján - mondta Murányi Ákos, az ingatlanközvetítő hálózat elemzője.
2009.09.25. 13:29
 
 
Bajnai: nincs vége a válságnak
Amíg a munkanélküliségi adatok nem javulnak, addig a válságnak nincs vége - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök a 47. Közgazdász-vándorgyűlésen pénteken Zalakaroson. A gazdaság ösztönzését még nem lehet abbahagyni - ezt javasolta a magyar kormány az Európai Unió G-20-as tanácskozásra induló képviselőinek - mondta a miniszterelnök, aki szerint "a legkisebb rosszat kell választani". A világ jelenlegi válságának következménye, hogy a vezető gazdasági hatalmak által most felhalmozott hiányokat finanszírozni kell, és az erre fordított összegek kiszorító hatást fejtenek ki - magyarázta Bajnai Gordon.
2009.09.25. 13:00
 
 
F1: Massa novemberben már gokartozik
Novemberben rajthoz áll a hazájában évente sorra kerülő gokartversenyen Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari brazil pilótája, miután sikeresen felépült a júliusi Magyar Nagydíjon elszenvedett életveszélyes sérüléséből. "Részt fogok venni az eseményen, mert ez az egyik legnagyobb autósportos buli az országban - mondta Massa. - A különböző sorozatok legjobb pilótái állnak itt rajthoz, és ott lesz Michael Schumacher és Barrichello is." A gokartversenyt november 27. és 29. között rendezik meg a dél-brazíliai Florianopolisban. Massa leghamarabb 2010 elején ülhet Forma-1-es autóba, addig az olasz Giancarlo Fisichella pótolja őt a maranellói alakulatnál.
2009.09.25. 12:43
 
 
Lezárják az M3-as autópálya egyik gödöllői felhajtóját
Szeptember 28-ától lezárják az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának Nyíregyháza irányába vezető felhajtó ágát - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. pénteken. Tovább folytatódnak az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának átépítési munkálatai, ezért szeptember 28-ától előreláthatólag december közepéig lezárják a Nyíregyháza irányába vezető felhajtó ágat - rögzíti a közlemény. Ebben az időszakban a Gödöllőnél Nyíregyháza felé felhajtani szándékozóknak alternatív útvonalként elsősorban a 3-as számú főút igénybevételével elérhető Bagi csomópontot javasolják a szakemberek. A terelőutat sárga színű táblák jelzik.
2009.09.25. 12:09
 
 
Az MTV felmondta a Nap-kelte szerződését
Azonnali hatállyal felmondta a Nap-kelte című reggeli műsorát készítő társasággal kötött szerződését a Magyar Televízió (MTV) - értesült több érintettől pénteken az MTI. A Nap-kelte egyelőre nem reagál a szerződésbontás hírére - közölte a műsor producere. Az MTI úgy tudja: a stáb készül a hétvégi adásokra. Eközben vita van a Magyar Televíziót (MTV) felügyelő kuratórium elnöke és helyettese között arról, hogy az MTV-nek joga volt-e felmondani a szerződést; a közmédium pénteken jelentette be, hogy a jövő héttől belső gyártásban készülő reggeli műsorral jelentkezik.
2009.09.25. 11:40
 
 
Látványosság lett az indonéz óriáscsecsemő
Kíváncsiskodók tömegét vonzotta pénteken a rekordsúllyal, 8,7 kilogrammal született indonéz csecsemő Kisaran városában. A kisfiú időközben nevet is kapott, Akbarnak hívják, ami arabul hatalmasat jelent. Akbar cukorbeteg anya gyermekeként született, a császármetszéssel végrehajtott szülés negyven percen át húzódott, mert a kisfiú súlya és mérete jócskán megnehezítette a műtétet. "Nagyon boldog vagyok, hogy a baba és az anyja is jól vannak" - mondta a büszke apa. "Remélem, megengedhetem magamnak, hogy megfelelően etessük, mert neki több tejre van szüksége mint más csecsemőknek" - tette hozzá a családfő.
2009.09.25. 11:01
 
 
Gyakran tévednek az új influenza gyorstesztjei
Az új típusú influenza gyorstesztjeit vizsgáló tanulmányban arra a következtetésre jutottak amerikai egészségügyi szakértők, hogy a tesztek ebben a szezonban nem érik meg a vesződséget, mert gyakran tévednek. A világjárványt okozó új típusú H1N1 influenzavírust a később laboratóriumi génvizsgálattal igazolt esetek kevesebb mint felénél (47 százalékánál) mutatta ki egy májusban használt gyorsteszt - állapította meg a most közzétett tanulmány. A amerikai betegségellenőrök már korábban figyelmeztették az orvosokat, hogy ne várjanak a H1N1-fertőzés laboratóriumi igazolására, mert a kezelés gyorsasága lényeges tényező, a tévesen negatív eredményt mutató gyorsteszt pedig úgysem zárja ki az influenzát.
2009.09.25. 10:51
 
 
Oszkó: Magyarország 2011-re a régió legstabilabb országa lesz
A régió legstabilabb országa lesz Magyarország 2011-re, a magyar uniós elnökség évére; az államháztartási hiány akkorra - a szakértők szerint is - 3 százalék alá esik - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter " A gazdasági válság és az Európai Unió" című konferencián, amelyet a Magyar Tudományos Akadémia rendezett. Hangsúlyozta, hogy ehhez folytatni kell a szigorú költségvetési politikát és fenn kell tartani a fiskális fegyelmet. Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke az elmúlt időszak nagy tanulságának nevezte, hogy az euró megmutatta igazi értékét. A válság kevésbé sújtotta ugyanis azokat az országokat, amelyekben már bevezették az európai közös pénzt.
2009.09.25. 10:45
 
 
Feldühítette Julia Roberts új filmjének forgatása az indiai falusiakat
Kivívta egy indiai falu lakosainak haragját Julia Roberts amerikai színésznő, jóllehet filmforgatásának idejére még gyermekeinek is hindi nevet választott, és felkeresett egy helyi szent embert. A közkedvelt sztár szeptember 18. óta tartózkodik az Újdelhitől 65 kilométerre lévő Pataudiban az Eat, Pray, Love című film külső felvételein. A forgatási munkálatok során háromszázötven biztonsági ember zárta le a település hindu templomát, ami kiváltotta a falusiak dühét, mert nem léphettek be az épületbe. "Nem akadályozhatják meg, hogy imádkozzunk, csak azért, mert itt van Julia Roberts!" - fakadt ki keserűen egyikük az Indian Express című napilapnak.
2009.09.25. 09:51
 
 
Nem függesztették fel a terézvárosi csendrendeletet
Nem módosította és nem is függesztette fel a VI. kerületi csendrendeletet a helyi képviselő-testület a csütörtöki, éjszakába nyúló ülésen - mondta el Hatvani Csaba (MSZP) alpolgármester az ülést követően. A Rabin László (SZDSZ) alpolgármester sürgősségi előterjesztése alapján benyújtott módosítások közül egyet sem fogadott el a képviselő-testület, így a rendelet továbbra is érvényben van. A helyi vendéglátó-ipari egységek csak engedély birtokában tarthatnak nyitva este 22 óra után.
2009.09.25. 09:35
 
 
Továbbra is támogatja az írek többsége az EU lisszaboni szerződését
Továbbra is támogatja az írek többsége az Európai Unió lisszaboni szerződését egy közvélemény-kutatás szerint. A legutóbbi felmérés óta ugyanakkor a bizonytalanok számának csökkenésével párhuzamosan nőtt a nemmel szavazók aránya. A TNS közvélemény-kutató intézet kedden és szerdán készített felmérése szerint 48 százalék szavazna igennel és 33 százalék nemmel az október 2-i népszavazáson, amelyen arról kell dönteniük az ír polgároknak, hogy támogatják-e a az EU döntéshozatali és intézményi rendszerét megreformáló lisszaboni szerződés írországi ratifikációját. Noha a legutóbbi felmérés óta hat százalékponttal csökkent, továbbra is igen magas - 19 százalék - a bizonytalanok aránya.
2009.09.25. 09:00
 
 
Megkezdődött a G20-as csúcs Pittsburgh-ben
Megkezdődött csütörtökön a világ legnagyobb fejlett, illetve fejlődő gazdaságait, valamint az Európai Uniót tömörítő G20-as csoport vezetőinek csúcsértekezlete az Egyesült Államok északkeleti részén lévő Pittsburgh városában. A kétnapos tanácskozást a pénzügyi válság következményeinek szentelik, s annak, hogy miként lehetne megakadályozni az ilyen krízisek újbóli kirobbanását. Az első eredmény a csúcstalálkozón, hogy öt százalékkal nagyobb szavazati jogot kapnak a Nemzetközi Valutaalapban (IMF) a súlyukhoz képest kisebb befolyással rendelkező országok a többségi szavazati joggal rendelkező fejlett államoktól.
2009.09.25. 08:15
 
 
Internetes árveréseken veszik esküvői ruháikat az olasz nők
A romantikus templomi esküvőiről ismert katolikus Olaszországban nemrég még szentnek számított az esküvői ruha, amelyet a "mammák" után legfeljebb csak lányaik viselhettek. Manapság azonban egyre több menyasszony tesz szert a fehér ruhára internetes liciteken. Az ötlet igen nagy siker lett, az internetes oldalak (például az eBay) több mint háromezer esküvői ruhát kínálnak a házasulandóknak. A ruhaköltemények ára 300 és 10 ezer euró (81 ezer és 2,7 millió forint) között mozog. Míg a világ a gazdasági válságot okolja, az olasz arák jóval gyakorlatiasabban látják a dolgot - ecsetelte az olasz média.
2009.09.25. 08:04
 
 
Pénteken rendkívüli ülést tart az ENSZ BT Honduras ügyében
Rendkívüli ülést tart pénteken az ENSZ Biztonsági Tanácsa Honduras ügyében - jelentette be a világszervezet egyik szóvivője. Az ülés összehívását Brazília kérte. A nyáron egy katonai puccsal megbuktatott, s külföldre vitt hondurasi elnök, Manuel Zelaya e hét hétfőjén - óriási meglepetésre - visszatért Hondurasba, s a brazil nagykövetségen keresett menedéket. Bár Zelaya utódja, Roberto Micheletti ezt követően a hatalomból kiszorított hondurasi elnök kiadatását követelte Brazíliától, kedd este már azt mondta, hogy "bárhol, bármikor" kész tárgyalóasztalhoz ülni elődjével, feltéve, ha ellenfele elfogadja, hogy november 29-én választásokat tartsanak a közép-amerikai országban.
2009.09.25. 07:47
 
 
F1: Kubica a botrány ellenére leszerződne a Renault-hoz
Robert Kubica, a Forma-1-es BMW-Sauber istálló versenyzője jövőre annak ellenére leszerződne a Renault-hoz, hogy a franciákat a tavalyi, Szingapúri Nagydíjon okozott szándékos baleset miatt hétfőn megbüntette a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). "Természetesen sokkal jobban érdekelt, hogy mi lesz ennek az ügynek a kimenetele, mint a korábbi botrányos esetekben - nyilatkozta a 24 esztendős lengyel az f1live.com internetes oldalnak. - Jövőre akár a Renault-hoz is mehetnék, ezért mindenképpen jó, hogy a büntetés ellenére is úgy döntöttek, maradnak az F1-ben. Persze egy kicsit megváltoztatja a helyzetet, hogy két meghatározó személyiség kiesett a csapatból."
2009.09.25. 07:39
 
 
Idén egy helybeli nyerte a savanyúkép vb-t Egremontban
Helybeli nyerte az idén a savanyúábrázat világbajnokságot. A viadalt Nagy-Britanniában, Egremont városában rendezik meg minden évben. A verseny története 1297-re nyúlik vissza, azaz 712 évre. A népi legendák szerint annyira savanyúak és keserűek voltak abban az esztendőben az almák, hogy az őszi terményvásárban mindenki csak fintorgott. Az idei bajnok Gordon Blacklock régi versenyző. 13 éve mindig indul a "pofaviziten", de most diadalmaskodott először. A tavalyi bajnok Tommy Mattinson - nem tudott részt venni az idei savanyúpofa-világbajnokságon - adta hírül a BBC hírszolgálata.
2009.09.25. 07:26
 
 
Hatszázhuszonöt programot kínálnak a szervezők a Kutatók Éjszakáján
Hatszázhuszonöt programot kínálnak a szervezők Magyarország húsz városában a Kutatók Éjszakáján - Budapest mellett Baja, Debrecen, Eger, Gödöllő, Győr, Kecskemét, Martonvásár, Miskolc Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Pécs, Piliscsaba, Sárospatak, Sopron, Szarvas, Szeged, Szombathely, Tatabánya és Veszprém ad otthont a rendezvényeknek. Az Európai Bizottság által támogatott rendezvény célja minél több embert megismertetni a tudomány hétköznapi nyelvre lefordított világával. Az idei Kutatók éjszakája a Kreativitás és Innováció Európai Évének kiemelt eseménye, így fővédnökét, Losonczi Áront, a fényáteresztő tégla felfedezőjét, az európai év magyar nagykövetei közül választották ki.
2009.09.25. 07:22
 
 
Pittsburgh-ben gumilövedékekkel és könnygázzal oszlatták a tüntetőket
A rendőrség könnyfakasztó gránátokat vetett be csütörtökön mintegy kétezer tüntető ellen Pittsburgh-ben, ahol a tizenkilenc legnagyobb fejlett és fejlődő gazdaságot, valamint az Európai Uniót tömörítő G20-csoport csúcstalálkozót tart. Egy szemtanú szerint a rendőrök később az egyik helyszínen gumilövedékeket is használtak a tüntetők ellen. A hatóságok nem engedélyezték ezt a G20-csoport elleni tüntetést, amelynek résztvevői az Arsenal parkból a csúcsértekezlet helyszínéül szolgáló konferenciaközpont elé indultak helyi idő szerint délután fél háromkor. A rendőrség ekkor könnygázzal próbálta feloszlatni a tüntetést.
2009.09.25. 07:12
 
 
Balázs Péter szlovák kollégájával egyeztetett New Yorkban
Balázs Péter külügyminiszter szlovák kollégájával egyeztetett csütörtökön New Yorkban a szécsényi kormányfői nyilatkozat végrehajtásáról. Balázs Péter baráti légkörben és nagyon konkrétan egyeztettek az éppen két hete elfogadott kormányfői nyilatkozat 11 pontjának végrehajtásáról. A felvázolt akcióterv konkrétumai között említette közös rendőrségi munkacsoport létrehozását, valamint a magas rangú látogatások jobb előkészítését. Utóbbi kapcsán úgy fogalmazott: szakértők fogják kidolgozni azokat a módszereket, hogyan lehet a látogatásokat sokkal jobban előkészíteni, "hogy soha többé ne fordulhasson elő olyan eset, amilyen előfordult".
2009.09.25. 06:58
 
 
Michael Jackson új száma október 12-től lesz hallható
Michael Jackson új száma október 12-én lesz hallható először a rádiókban; a This Is It című dalt tartalmazó kétlemezes album két héttel később jelenik meg. A This Is It október 26-i világ- és október 27-i amerikai megjelenését a Jackson mozifilm október 28-i bemutatása elé időzítette a Sony. A kiadó londoni szóvivője ugyanakkor cáfolta azokat a korábbi híreket, melyek szerint a poszthumusz dal külön is megvásárolható lesz. "Ez a dal csak még egyszer megerősíti, amit a világ már régóta tud, vagyis hogy Michael Isten legnagyobb ajándékainak egyike" - mondta John McClain, az album társproducere, a júniusban elhunyt Jackson hagyatékának egyik kezelője.
2009.09.24. 21:30
 
 
Netanjahu: Izrael békére törekszik a palesztinokkal
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő az ENSZ-közgyűlés általános vitájában közölte, hogy békére törekszik a palesztinokkal és reméli, hogy a világ összefog az iráni atomprogram jelentette fenyegetéssel szemben. Netanjahu csütörtöki felszólalásában a világszervezet előtt álló "legsürgetőbb kihívásnak" nevezte annak megakadályozását, hogy Irán nukleáris fegyvert állítson elő. A politikus egyúttal bírálta azt az ENSZ-jelentést, amely azzal vádolta Izraelt, hogy háborús bűnöket követett el a Gázai övezet ellen az év elején folytatott offenzívája során.
2009.09.24. 21:20
 
 
Vízjeget talált marsi kráterekben az űrszonda
Vízjeget észlelt a vörös bolygó körül keringő Mars Reconnaissance Orbiter szonda számos becsapódás okozta kráterben a bolygó északi-sarka és egyenlítője közötti félúton. Ez az első alkalom, hogy jeget találtak ennyire közel a felszínhez a bolygó délebbi területein. A NASA űrszondájának becslése szerint a talált vízjég 99 százalékos tisztaságú. A 2008-ban a Marsra érkező Phoenix amerikai űrszonda, amely robotkar segítségével gyűjtött mintákat a környezetéből, és saját minilaboratóriumában elemezte azokat, az egyik talajmintával jeget hozott a felszínre a bolygó északi-sarkvidékén. Tavaly a Reconnaissance Orbiter radar megfigyelései eltemetett jégmezők jelenlétére utaltak a vörös bolygón.
2009.09.24. 21:15
 
 
Bajnai: a külföldi befektetők a választások utáni helyzet miatt aggódnak
Bajnai Gordon miniszterelnök e heti New York-i látogatásának utolsó napján, csütörtökön az MTI-nek elmondta: befektető tárgyalópartnerei a legnagyobb kockázatnak Magyarország kapcsán azt látják, hogy a választások után megmarad-e az a következetes, takarékos, jövőépítő gazdálkodás, amelyet Magyarország elkezdett, vagy pedig a politika ígérgetés megint rossz pályára viszi az országot. "Ma mindenki elismeri a Magyarország által folytatott gazdaságpolitikát, és a legnagyobb kockázatnak a felelőtlen ígérgetést tartják, vagy a felpuhulást, a visszatérést az irracionális gazdaságpolitikához" - mondta a kormányfő.
2009.09.24. 21:15
 
 
Romagyilkosságok: újabb fegyverszakértői eredmények várhatók az ügyben
A szakértők hétvégére ígérték az újabb DNS-vizsgálati és fegyverszakértői vélemények elkészítését a romák ellen elkövetett támadások ügyében - közölte az ATV Egyenes beszéd című műsorában az országos rendőrfőkapitány. Bencze József azt mondta, hogy ezeknek a véleményeknek egyelőre a szóbeli részét ismerik. "Ettől még nyugodtabbak vagyunk" - tette hozzá, hangsúlyozva: meg kell várni, hogy ezeket leírják és a gyanúsítottak elé tárják. A főkapitány szerint ez újabb fordulatot hozhat az ügyben. A műsorvezető kérdésére közölte: azért nyugodtak, mert az újabb vizsgálatok igazolják a rendőrség teóriáját.
2009.09.24. 21:00
 
 
Foci, U20-as vb: megtartotta első edzését a magyar válogatott Egyiptomban
Csütörtök este megtartotta első egyiptomi edzését a magyar U20-as labdarúgó-válogatott, amely vasárnap kezdi meg világbajnoki szereplését. A magyar szövetség tájékoztatása szerint az eredetileg tervezetthez képest jelentősen változott a program, mert a tréningre biztosított pálya talaja nem volt megfelelő, de ennek ellenére kitűnő hangulatban zajlott az egyórás labdás és labda nélküli gyakorlatokból álló premier. Bazsánt József menedzsere eredményesen intézkedett telefonon: a pénteki két tréning más, a csapat reményei szerint sokkal jobb pályán lesz majd. A két sérülttel, Simon Andrással és Balajti Ádámmal a két masszőr külön foglalkozott, Németh Krisztián pedig alig fél óra után kapott felmentést a folytatás alól.
2009.09.24. 20:50
 
 
Birkózó-vb: Sastin Marianna bronzérmes
Sastin Marianna bronzérmet szerzett női 59 kg-ban a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján. A Csepel SC-Delta SE birkózója az elveszített elődöntő után a bronzmeccsen a vigaszágon feljutott amerikai Deanra Rixet győzte le három menetben. Sastin a magyar küldöttség első érmét szerezte a dániai vb-n.
2009.09.24. 20:35
 
 
Hatékony a magyar vakcina az új típusú influenza ellen
Hatékony a magyar vakcina az új típusú influenzavírus ellen - mondta Bujdosó László, a Nemzeti Pandémiás Bizottság elnöke Budapesten. Közölte: a felnőtteknél a tesztek befejeződtek, és biztosak abban, hogy az Országos Gyógyszerészeti Intézettől az oltóanyag megkapja a forgalomba hozatali engedélyt. Az oltóanyagból az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet raktárában már készleteztek, a gyártás és a klinikai tesztek párhuzamosan folytak - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy a védőoltások kiszállítása csak az érvényes forgalomba hozatali engedély birtokában lehetséges. A szakemberek azt valószínűsítik, hogy a jövő hét elején megkezdődhet a készítmény kiszállítása.
2009.09.24. 20:30
 
 
Klaus csak az alkotmánybírósági állásfoglalás után dönt a lisszaboni szerződésről
Václav Klaus megerősítette, hogy csak azután dönt a lisszaboni szerződés cseh ratifikációs okmányának aláírásáról, miután az alkotmánybíróság megvizsgálta a dokumentummal kapcsolatos újabb két beadványt - derült ki abból a levélből, amelyet a cseh államfő Alena Gajduskovának, a szenátus alelnökének írt. A levelet Klaus csütörtökön hozta nyilvánosságra honlapján. "Az Ön kollégáinak egy csoportja május 12-én fordult hozzám azzal, hogy panaszt terveznek benyújtani az alkotmánybírósághoz. Megkértek, hogy halasszam el a jogszabály aláírását, s várjam meg az alkotmánybírák álláspontját. Kérésüknek eleget tettem, ellenkező esetben megfosztanám őket törvényes jogaiktól" - írta Gajduskovának Klaus.
2009.09.24. 20:21
 
 
MSZP: kőkemény, de a családok gondjaira érzékeny lesz a jövő évi büdzsé
Az MSZP szerint a 2010-es költségvetés nem okozhat meglepetést senkinek: kőkemény lesz a válsággal szemben, de a lehető legérzékenyebb a magyar családok gondjaira. Nyakó István, a kormánypárt szóvivője csütörtökön az MTI-vel közölte: a Fidesz hazudik, amikor azt állítja, hogy ma lehet jó vagy rossz költségvetést csinálni, a jelenlegi helyzetben ugyanis csak egyféle költségvetés lehetséges, olyan, amely kivezeti a magyar gazdaságot a világgazdasági válságból. A szóvivő szerint amikor Orbán Viktor, a Fidesz elnöke megszólal a válságkezeléssel kapcsolatban, veszélyezteti az ország nemzetközi minősítését, a befektetők és az új munkahelyek pedig messzire elkerülik az országot.
2009.09.24. 20:00
 
 
Ünnepélyesen leleplezték Kubala László szobrát Barcelonában
Csütörtökön ünnepélyesen leleplezték Kubala Lászlónak, az FC Barcelona legendás játékosának két méter magas szobrát a Bajnokok Ligája-győztes labdarúgócsapat stadionja előtt. A spanyol lapok híradása szerint a Camp Nou Stadionban rendezett ünnepségen megjelent a katalán gárda teljes vezérkara, Joan Laporta elnökkel az élén. A magyar szövetség képviseletében két alelnök, Dunai Antal és Nemes Ferenc, valamint Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának elnöke is ott volt Montserrat García Rius alkotásának leleplezésén. Az avatásra azért került sor csütörtökön, mert ezen a napon volt a 100 ezer férőhelyes Camp Nou Stadion felépülésének 52. évfordulója.
2009.09.24. 19:05
 
 
Kiállítás és MTI-fotóalbum Törőcsik Mariról készült fényképekből
Törőcsik Mari Kossuth-díjas színészről készült színházi, film és magánéleti fotókból, Keleti Éva Prima Primissima díjas fotóművész munkáiból nyílik kiállítás hétfőn a fővárosi Symbol Art Galériában. Ebből az alkalomból bemutatják az MTI Törőcsik Mariról szóló fotóalbumát is. Keleti Éva - aki 1955-től 1976-ig a Magyar Fotó, majd jogutódja, az Magyar Távirati Iroda fotóriportere volt - szinte végigkísérte Törőcsik Mari művészi pályáját; a kiállítás anyagát az MTI fotóarchívumában található képekből válogatta. Mint a fotóművész az MTI-nek elmondta, élete csaknem háromnegyedét a színházban töltötte, és rengeteg színházi fotót talált a nemzeti hírügynökség archívumában; ezeket használta fel a kiállításon és az albumban is.
2009.09.24. 18:30
 
 
Borkai Zsolt a magyar tornasport halhatatlanja lett
Borkai Zsolt, az 1988-as szöuli olimpia lólengés aranyérmese bekerült a Magyar Tornasport Halhatatlanok Klubjába. A csütörtöki ünnepségen rajta kívül életmű kategóriában nevelőedzője, Röck Samu, valamint az Eb-második Csányi Rajmund, versenybíró kategóriában pedig Benkéné Balikó Györgyi lett tagja a sportág nagyjait felvonultató klubnak. Lett volna még egy beválasztott is, azonban Bordán Dezső nem vette át a díjat. A szövetség tájékoztatása szerint korábbi sérelmeire hivatkozott, amely szövetségi kapitányi teendőivel volt kapcsolatos. A szövetség vezetői most köszöntötték a világbajnoki harmadik Gál Róbertet, aki befejezte az aktív versenyzést.
2009.09.24. 18:15
 
 
Obama megköszönte Magyarországnak a guantánamói fogoly befogadását
Bajnai Gordon miniszterelnök kétszer is találkozott a napokban New Yorkban Barack Obama amerikai elnökkel, aki megköszönte Magyarországnak a guantánamói fogoly befogadását. "Köszönetet mondott Magyarország kiállásáért, azért, amit tettünk, például Guantánamo ügyében" - mondta a kormányfő csütörtökön az MTI-nek. "Nagyon impresszívnek nevezte azt, ami Magyarországon történik, nagyon világos véleménye van az elmúlt hónapok eseményeiről" - fogalmazott Bajnai Gordon, aki az ENSZ Közgyűlés ülésszakának alkalmából, illetve az amerikai elnök által adott előző esti fogadáson találkozott rövid időre Obamával.
2009.09.24. 18:00
 
 
Demszky péntekre összehívta a védelmi bizottságot az új influenza miatt
Péntekre hívta össze a Fővárosi Védelmi Bizottság rendkívüli ülését Demszky Gábor főpolgármester: a napirenden a H1N1-influenzajárványról szóló ÁNTSZ-tájékoztató szerepel, s foglalkoznak az esetleges tömeges megbetegedések megelőzésének lehetséges és szükséges útjaival is - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal csütörtökön az MTI-t. Az ülés részvevői - a polgári védelem, a rendőrség, a tűzoltóság, a mentőszolgálat, az ÁNTSZ és a fővárosi közüzemi társaságok vezetői - délelőtt 11.00 órakor kezdik a tanácskozást - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A zárt ülés után tájékoztatást adnak a döntésekről.
2009.09.24. 18:00
 
 
Michelle Obama háziasszonyszerepben Pittsburgh-ben
Új szerepben mutatkozik be Michelle Obama: az amerikai first lady először látja el egy nemzetközi találkozó háziasszonyának szerepét, amikor fogadja a G-20 tanácskozásra Pittsburgh-be érkező társait. Míg az állam-és kormányfők csütörtökön este és pénteken a világgazdasági válsággal kapcsolatos bajokon rágódnak, addig a feleségekre színes programok várnak. Michelle Obama végigkalauzolja Pittsburgh városán a vendégeit, de a kötelező látnivalók után saját érdeklődési köréből mutat be kiemelkedő látványosságokat a tanácskozásra érkező politikusok feleségeinek.
2009.09.24. 17:19
 
 
Patrióta liberális pártot szeretne az SZDSZ elnöke
A Szabad Demokraták Szövetségének (SZDSZ) egyik fontos törekvése, hogy a 2010-es évek Magyarországán egy "patrióta liberális pártot" hozzon létre - jelentette ki Retkes Attila pártelnök csütörtökön Szegeden. "Az SZDSZ vezetése szeretné világossá tenni, hogy a haza és haladás, a hazaszeretet és liberalizmus összetartozó fogalmak" - mondta a politikus azon a sajtótájékoztatón, melyen ismertette a párt A liberális magyarságpolitika tíz pontja című dokumentumát. Az SZDSZ kül- és nemzetpolitikai stratégiájának részét képező dokumentum szerint Magyarország és több szomszédjának uniós csatlakozása a nemzetpolitikai célok és eszközök újragondolását teszik szükségessé.
2009.09.24. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968[1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista