2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Kocsis István feljelentést tett a BKV-szerződések miatt
A BKV vezérigazgatója feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen a menedzserszerződések kapcsán, különösen nagy vagyoni kárt okozó bűncselekmény gyanúja miatt. Kocsis István ezt a lépését szerdán sajtótájékoztatón jelentette be Budapesten. A BKV belső ellenőrzése szerdára készült el azzal a 400 oldalas vizsgálati anyaggal, amely annak a 96 volt vagy jelenlegi dolgozónak a foglalkoztatásával, bérével, premizálásával foglalkozik, aki menedzserszerződéssel volt a cégnél vagy 10 millió forintnál nagyobb összegű végkielégítést kapott. Kocsis István e vizsgálat nyomán tett feljelentést.
2009.09.30. 16:00
 
 
Nevetőrekord Szegeden
Szerdától a szegedi közgazdászhallgatók és oktatóik tartják a legtöbb együtt nevető ember magyarországi rekordját. A csúcsdöntéshez a nevetőjóga nyújtott segítséget a diákoknak és tanáraiknak. A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara idén ünnepli alapításának tizedik évfordulóját. A hallgatók elhatározták, hogy a születésnapot nem tortával, hanem jóízű együttnevetéssel ünneplik meg. A hangulat megalapozása érdekében a rendezvényre meghívták Bödőcs Tibor humoristát is, a rekorddöntéshez azonban kevés lett volna a stand up comedy poénjai kiváltotta nevetés. A tömeges rekordok esetében ugyanis a szabályok szerint a résztvevőknek legalább öt percen át kell végezniük ugyanazt a tevékenységet.
2009.09.30. 15:00
 
 
Dohányzás vagy nyílt láng okozhatta a miskolci paneltüzet augusztusban
A feltételezés szerint dohányzás vagy nyílt láng használata volt a kiváltó oka annak, hogy augusztus 15-én este tűz keletkezett egy panelházban Miskolcon. Ez azonban nem bizonyítható, így a szakemberek azt állapították meg, hogy a tűz keletkezésének oka ismeretlen - közölte a helyi tűzoltóság. A tűz a Középszer utca 20. szám alatti, VI. emeleti lakásban keletkezett, majd fölfelé terjedt tovább, a rendkívül nagy mennyiségű füst elárasztotta a VII. emeletet és a felsőbb szinteket. A tűzeset 3 emberéletet követelt, 12-en megsérültek. A megállapítások szerint a VII. emelet 1. számú lakásából az áldozatok a füst miatt nem tudtak kimenekülni - ismertették a szakemberek a tűzvizsgálat eredményét.
2009.09.30. 15:00
 
 
A Fiat megvonja a Chrysler autók összeszerelését a Magnától
Szakmai körökből származó információk szerint a Magna elveszíti a Chrysler autó-összeszerelő megrendeléseit, de továbbra is alkatrész beszállító marad. Sergio Marchionne, a Fiat vezérigazgatója, aki egyben a megvásárlás óta az amerikai Chryslert is vezeti, "házon belül" igyekszik megoldani a gyártást. A Fiat maga is versenyben volt a kanadai-osztrák Magna ellen az Opel megvásárlásáért, és a General Motors, valamint az Opel erős konkurenseként kívánja pozícionálni magát a jövőben is. Sergio Marchionne az eddig a Magna által gyártott Chrysler modelleket ezentúl egy nemrégiben megvásárolt és modernizálandó olaszországi üzemben kívánja tovább gyártani - írja a Wall Street Journal online kiadása.
2009.09.30. 14:38
 
 
A Sole-Mizo megveszi a Danone-tól marcali üzemét
A Sole-Mizo Zrt. a tervek szerint megvásárolja a Danone Kft. marcali - Túró Rudi gyártó - üzemét, amennyiben az üzletet a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) is jóváhagyja - erősítette meg Kiss Beáta, a Danone Kft. vállalati külső kapcsolatok igazgatója szerdán az MTI megkeresésére. A Napi Gazdaság szerdai számában írta meg, hogy értesülései szerint erre készül a két cég. Kiss Beáta elmondta: a Danone Kft. és a Sole-Mizo Zrt. vezetői szeptember 15-én találkoztak, és konzultációt kezdeményeztek a marcali üzem dolgozóit képviselő szakszervezettel, a helyi üzemi tanáccsal a gyár tervezett tulajdonos-váltása kapcsán.
2009.09.30. 14:11
 
 
Telt ház várható a szombati Újpest-Ferencváros mérkőzésen
Minden bizonnyal telt ház előtt rendezik meg szombaton a labdarúgó Soproni Liga egyik legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapását, az Újpest-Ferencváros mérkőzést. A lila-fehérek hivatalos honlapja szerint eddig mintegy 8500 belépőt értékesítettek, így valószínű, hogy a találkozóra minden jegy elkel, hiszen biztonsági okokból több szektort is lezárnak, ezért "csak" 11 ezren lehetnek majd a Szusza Ferenc Stadionban. Az már biztos, hogy a vendégszektorba elfogytak a belépők, ezért is próbáltak korábban FTC-drukkerek a hazai lelátórészekre jegyet váltani.
2009.09.30. 13:50
 
 
Nem áll le a munka a Margit hídon
Nem áll le a munka a Margit hídon, a kivitelező jelenleg is dolgozik, és várják a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól a jóváhagyott kiviteli terveket - közölte Temesi Attila, a Fővárosi Önkormányzat alosztályvezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Munka van bőven, a hídi munkálatok nem fognak leállni, a statikai számítások elkészültek, amelyeket jövő héten nyújtanak be a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz, így a hatóság október második felében kiadhatja a további munkálatokhoz szükséges, jóváhagyott kiviteli terveket - mondta az alosztályvezető a Margit híd pesti hídfőjénél. Hozzátette: a hídfőkre és a pillérekre már megvannak a kiviteli tervek.
2009.09.30. 13:00
 
 
Senior Szerda: 50 százalékos kedvezmény az 50 év felettieknek
Ötven százalékos kedvezményt kapnak éttermekben, szállodákban, különböző szolgáltatóknál - többek között optikusnál, fodrásznál, sőt koncertjegy vásárlásakor - az ötven év felettiek a Senior Szerdán október 7-én. A Torkos Csütörtök mintájára létrejött nonprofit akciót immár második alkalommal rendezik meg az október 1-jei Idősek Világnapja alkalmából a tavalyi több ezer résztvevő és a pozitív visszajelzések hatására. Az akció keretein belül az 50 év felettiek 50 százalék kedvezménnyel ehetnek egyes éttermekben, lakhatnak egyes szállodákban, amennyiben előzetesen helyet foglalnak október 7-re az akcióban résztvevő helyszíneken.
2009.09.30. 12:53
 
 
Sajtóértesülés szerint a Toyota is kiszállhat a Forma-1-ből
Japán médiaértesülések szerint a Toyota megfontolja, hogy továbbra is a Forma-1-ben maradjon-e, tekintettel a részvétel magas költségeire. "Olyan F1-re van szükségünk, ahol a versenyzéshez nem kell annyi pénz, mint eddig - mondta szerdán a Jomiuri napilapnak az istálló elnöke, Jamasina Tadasi. - Minden szempontból meg kell vizsgálnunk a feltételeket, mielőtt az autógyárral egyetértésben végleges döntést hozunk." A Toyota 2002-ben mutatkozott be önálló csapatként az autósport elitkategóriájában, s annak ellenére, hogy évente 300 millió dollárból gazdálkodik, futamot még nem sikerült nyernie, igaz, a pilóták a hét év alatt 12 alkalommal állhattak dobogóra.
2009.09.30. 12:48
 
 
Jegelték Polanski új filmjét
Roman Polanski letartóztatása bizonytalanná tette legújabb filmje, a The Ghost című politikai thriller befejezését. Jeff Berg, az Oscar-díjas filmrendező ügynöke szerint a produkció vágása már többé-kevésbé kész, de hátra vannak még az utómunkálatok olyan fázisai, mint a filmzene vagy a hangkeverés - jelentette a The Los Angeles Times keddi online kiadása. A Robert Harris regénye nyomán született The Ghost (A bértollnok) egy kitalált brit vezető politikusról szól, aki a hatalomból való távozása után felfogad egy írót, hogy vesse papírra emlékiratait.
2009.09.30. 12:45
 
 
Jövőre keddenként lesznek a válogatott labdarúgó-mérkőzések
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága úgy döntött, hogy jövőre változtatnak az eddigi gyakorlaton, és a hétközi válogatott összecsapásokat szerda helyett keddenként rendezik majd. A FIFA kedden véget ért riói ülésén arról is határoztak, hogy az új rendelkezést 2010 szeptemberében vezetik be, mielőtt a 2012-es Európa-bajnoki selejtezősorozat elkezdődne. A szövetség ezzel a döntéssel számos klub kérésének tett eleget, amelyek azért tartják jobbnak a keddi válogatott találkozókat, mert így futballistáik kipihentebben érkezhetnek vissza a hétvégi bajnoki fordulókra.
2009.09.30. 12:33
 
 
BL: Herczeg nem hibáztatja játékosait a pontrúgásokért
Bár kedden az Olympique Lyontól négygólos vereséget szenvedett a Debrecen a Puskás Ferenc Stadionban, második félidei játékával az edzők szerint ezúttal sem okozott csalódást szurkolóinak a Bajnokok Ligájában. Herczeg András és Claude Puel egyetértett abban, hogy a találkozót alapjaiban befolyásolta, hogy első kapura lövésükből betaláltak a franciák, majd negyedóra elteltével már kétgólos előnyben játszhattak. "Nagyon megfogta a csapatot a 3. percben kapott gól, majd tíz perccel később még egy következett, ettől kezdve pedig pontatlanná vált a játékunk, s a Lyon könnyedén érvényesíthette az akaratát" - mondta Herczeg András.
2009.09.30. 12:26
 
 
KSH: a GDP 0,6 százalékkal nőtt 2008-ban
Magyarország folyó áron számított bruttó hazai terméke (GDP) 2008-ban 26.543 milliárd forint volt, változatlan árakon számítva 0,6 százalékkal nőtt az előző évhez viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A folyó áron számolt GDP 77 milliárd forinttal kisebb a korábban publikált éves számnál, a változatlan áron számolt növekedés pedig megegyezik az első becsléssel. Az egy főre jutó bruttó hazai termék összege 2 millió 644 ezer forint volt, vásárlóerő-paritáson 15.742 euró, az EU-27 átlagának 63 százaléka.
2009.09.30. 12:17
 
 
IMF: 600 milliárd dollárral kevesebb a válság számláján
A tavasszal valószínűsített 4 ezer milliárd dollárnál kevesebb, összesen 3400 milliárd dollár leírására kényszerülhet a pénzügyi szektor a válság nyomán - áll a Nemzetközi Valutaalap (IMF) elemzésében. Pénzügyi stabilitási jelentésében az IMF azzal számol, hogy a 2007 és 2010 közötti időszakban 600 milliárd dollárral kevesebbet kell leírnia a bankoknak és más pénzintézeteknek világszerte a behajthatatlan hitelek és az elértéktelenedett értékpapírok miatt. A tavaszi és a mostani, őszi előrejelzés közti különbséget egyebek mellett az időközben beindult értékpapír-piaci korrekcióval indokolta a szervezet.
2009.09.30. 12:02
 
 
Elkészült az MSZP választási programjának alapja
Elkészült az MSZP választási programjának "értékvázlata". Az MTI birtokába került dokumentum szerint a szocialisták egyértelművé teszik, mi különbözteti meg őket a jobboldaltól; nem akarnak újabb rendszerváltást, de "modellkorrekciót" igen. A nyolcoldalas dokumentum szerint az MSZP négypontos modellkorrekciót szorgalmaz: újraértelmezné az állam szerepét, változatna a gazdaság szerkezetén, beindítaná a társadalmi mobilitást, és megszervezné a munka világán kívüli társadalmi önvédelmi mozgalmakat. Az MTI információi szerint az MSZP kedd esti elnökségi ülésén kapták meg a résztvevők Lendvai Ildikó pártelnöktől a programot, amelyet a testület jövő heti üléséig véleményezniük kell.
2009.09.30. 12:00
 
 
A német férfiak a legrosszabb szeretők
Szomorú nap virradt a német férfiakra, miután 15 ezer nő szavazata alapján őket választották a világ legrosszabb szeretőinek. Örülhetnek viszont a spanyolok, ugyanis őket tartják a műfaj legjobbjainak. A németek mögött az angol férfiak végeztek, őket a svédek követik - derült ki a felmérésből, amely szerint az angol szeretők "túl lassúak", a svédek pedig "túl gyorsan akarnak végezni" - olvasható a The Daily Telegraph internetes kiadásában.A megkérdezettek szerint a német férfiaknak kellemetlen testszaguk van, ez pedig sokat ront az összhatáson. Az angolokat az a vád érte, hogy a nőkre hagynak minden munkát, a svédek pedig túlságosan is gyorsan akarnak célba érni - fejtette ki a lap.
2009.09.30. 11:30
 
 
U20-as vb: Németh Krisztián nem játszhat Dél-Afrika ellen
Németh Krisztián szeretett volna játszani, ám a reggeli átmozgatás első perceiben kiderült, hogy nem léphet pályára a magyar válogatott szerdai, Dél-Afrika elleni második csoportmérkőzésén a 20 éven aluliak Egyiptomban zajló labdarúgó-világbajnokságán. Szilágyi György csapatorvos minimális részleges külső bokaszalag beszakadást diagnosztizált az AEK Athén csatáránál, s a kezeléseket azonnal elkezdték annak érdekében, hogy a szombati utolsó csoportmeccsen Németh bevethető legyen.
2009.09.30. 11:21
 
 
A háztartások nettó forinthitel-felvétele csökkent augusztusban
A háztartások nettó forinthitel-felvétele kismértékben csökkent augusztusban, és a devizahitelek esetében mérséklődő nettó törlesztést lehetett megfigyelni a szezonálisan kiigazított adatok szerint - közölte a jegybank a honlapján. A szezonálisan nem kiigazított állományi adatok szerint a háztartások forinthitel-állománya 16,4 milliárd forinttal, a devizahiteleké pedig 153,8 milliárd forinttal nőtt augusztusban.
2009.09.30. 11:16
 
 
Carla Bruni Beatles dalt énekel
Újra énekel a francia first lady: Carla Bruni az And I Love Her című Beatles balladát vitte lemezre Harry Connick Junior amerikai zenésszel - számolt be a Le Parisien című újság. A duett az amerikai énekes legújabb albumán jelenik meg, de a dalt októberben külön kislemezen is kiadják. Carla Bruni és Harry Connick Junior egy párizsi stúdióban vette fel a balladát. A francia elnök felesége bő egy éve jelentkezett új albumával, a Comme si de rien n'etait címet viselő lemezből azonban a vártnál kevesebbet adtak el. Még úgy is, hogy a francia kormány több ezret vásárolt belőle, hogy sajtok, borok és dugóhúzók társaságában ezzel reklámozzák Franciaországot külföldön.
2009.09.30. 10:21
 
 
Elindult a Szojuz TMA-16 űrhajó
Makszim Szurajev orosz és Geoffrey Williams amerikai űrhajós, továbbá a kanadai Guy Laliberté űrturista elindult szerdán a Szojuz TMA-16 űrhajó fedélzetén a bajkonuri űrrepülőtérről a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). Az űrhajó ezúttal az 1-es számú indítóállásról emelkedett a magasba, ahonnan 1961. április 12-én Jurij Gagarin, az első űrhajós is elindult. A Szojuz az indítás után kilenc perccel levált a hordozórakétáról, és rendben Föld körüli pályára állt. A Szojuz TMA-16 várhatóan október 2-án kapcsolódik az állomáshoz, és utasai egy hétig együtt dolgoznak a már ott lévő űrhajósokkal, majd október 11-én Gennagyij Padalka orosz és Michael Barrat amerikai űrhajós, továbbá Guy Laliberté, a nyolcadik űrturista visszaindul a Földre.
2009.09.30. 10:00
 
 
EU-jelentés a déloszét háborúról: Grúzia lőtt először
Grúzia adta le az első lövést a tavaly nyári dél-oszétiai háborúban - áll szerdai német lapértesülés szerint a grúz-orosz háborúról szóló, régóta várt európai uniós vizsgálati jelentésben. A jogszerűen Dél-Oszétiában állomásozó orosz csapatok elleni grúz támadással kezdődött a tavaly augusztusi fegyveres konfliktus - állapítja meg a dokumentum, amelyet a Heidi Tagliavini svájci diplomata vezette tényfeltáró testület állított össze. A testület tagjai több alkalommal jártak Tbilisziben és Moszkvában is, és mindkét helyen magas beosztású tisztségviselőkkel tárgyaltak. Beszéltek az amerikai külügyminisztérium és a Pentagon illetékeseivel is.
2009.09.30. 09:30
 
 
Egyszerűbb lesz üzletet nyitni októbertől
A kereskedelmi törvény június végi módosítása nyomán 2009. október elsejétől egyszerűsödik az üzletnyitás, így például nem kötik működési engedéllyel rendelkező üzlethez a kereskedelmi tevékenységet, hanem a kereskedő maga választhatja meg a kereskedési formát. A törvénymódosítás értelmében kereskedelmi tevékenységet nem csak működési engedéllyel rendelkező üzletben lehet végezni, és egyszerűsödik az eddigi engedélyezési eljárás is. A tevékenység formái a törvény szövege szerint a következők lehetnek: üzletben, mozgóbolt útján, vagy bevásárlóközpontban folytatott kereskedelmi tevékenység, ezenkívül vásáron vagy piacon folytatott kereskedelmi tevékenység, közterületi vagy közvetlen értékesítés, üzleten kívüli vagy csomagküldő kereskedelem.
2009.09.30. 09:00
 
 
Papírruhás menyasszony
A házassági papírhoz passzolóan papírruhában esküdött örök hűséget egy menyasszony Kínában. A ruhát legjobb barátja, egy esküvői ruhatervező készítette, aki unta már a hagyományos anyagokat. Igen terebélyes lett a menyasszonyi ruhaköltemény, szinte eposz, hat koszorúslány vitte az uszályt. A vőlegény elégedett volt, bár megjegyezte, hogy ha könnyekben tör ki, nem meri megérinteni - adta hírül a New Life Daily című kínai lap. A mennyasszony szerencséjére nem kezdett esni. A vőlegényen nem papíröltöny volt.
2009.09.30. 08:15
 
 
Óceániai földrengés: újabb cunamiriadó, tovább nő az áldozatok száma
Újabb cunamiriadót rendeltek el helyi idő szerint kedden a szamoai hatóságok a néhány órával korábbi pusztító szökőár után - közölte egy helyi lakos a francia hírügynökséggel. Közben a bekövetkezett szökőár halálos áldozatainak számbeli növekedéséről számoltak be különböző hivatalos források, de eltérő adatokat közöltek. Korábban már azt mondták, hogy a halottak száma a százat is elérheti. Az Egyesült Államokhoz tartozó, 65 ezer lakosú Amerikai Szamoán az áldozatok száma hivatalosan továbbra is 22, de Szamoán (az egykori Nyugat-Szamoán) 31 és 60 között adják meg a biztos halottak számát. Továbbra is több tucatnyi embert tartanak nyilván eltűntként a több mint 200 ezer lakosú országban.
2009.09.30. 08:00
 
Dublőrökkel helyettesítik magukat a dolgozó kijevi egyetemisták
Dublőröket küldenek maguk helyett az egyetemi előadásokra a munkavállaló kijevi diákok. Az utóbbi hetekben szokatlan hirdetések jelentek meg az ukrán álláshirdető internetes oldalakon. A hirdetéseket feladók olyan fiúkat vagy lányokat keresnek, akik pénzért vállalják egyetemi előadások látogatását és a jelenlét igazolását - írta egy kijevi napilap. Az újság utánajárt a hirdetéseknek, és megtudta, hogy azokat a tanulás mellett munkát vállaló kijevi egyetemisták adták fel. A lap által megkérdezett egyik hirdető diáklány elmondta, hogy egy kijevi egyetem nappali tagozatának ötödik évfolyamos hallgatója, és azért keres valakit, aki vállalná helyette a fontosabb előadások látogatását, mert nem akarja elveszíteni az állását.
2009.09.30. 07:25
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A mérsékléssel a benzin átlagára 288 forintra, míg a gázolajé 274 forintra esett. A társaság legutóbb három hete módosította a literenkénti árakat: akkor 4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát.
2009.09.30. 07:20
 
 
Legkorábban november 1-től módosulhat a KRESZ
Csúszik a KRESZ módosítása, az új szabályok leghamarabb november elején léphetnek hatályba - tudta meg az MTI. A módosítás több a gyalogosok és a kerékpárosok védelmét szolgáló változtatást tartalmaz. A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium korábban még úgy tervezte, hogy a közlekedési szabályok módosításai szeptember 1-én lépnek hatályba. Az MTI úgy tudja, az új KRESZ szabályok bevezetéséről még mindig tartanak az egyeztetések, a végleges változat néhány héten belül kerülhet a kormány elé, így viszont a hatálybalépés legkorábbi dátuma november 1. lehet.
2009.09.30. 07:00
 
 
BL: négy góllal kikapott a Debrecen a Lyontól a Puskás Stadionban
A Debrecen 4-0-ás vereséget szenvedett az Olympique Lyontól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 2. fordulójában kedden, a Puskás Ferenc Stadionban. A francia együttes hamar eldöntötte az összecsapást, hiszen Källström, Pjanic és Govou találataival már a félidőre háromgólos előnyre tett szert. A végeredményt Gomis állította be az 51. percben. Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló: DVSC-Olympique Lyon 0-4, Puskás Ferenc Stadion, 42 ezer néző, v.: Tom Henning Övrebo. A Debrecen így két mérkőzés után pont és rúgott gól nélkül áll a Liverpoolt, a Fiorentinát, és a Lyont felvonultató négyesben. A hajdúsági csapat a 3. fordulóban október 20-án a Fiorentinát fogadja.
2009.09.29. 22:40
 
 
Falvakat söpört el a szökőár a Csendes-óceán partjainál
Az új-zélandi rádió jelentése szerint a Szamoa-szigeteken több alacsonyan fekvő falut elpusztított helyi idő szerint szerda reggel az a szökőár, amely az Amerikai Szamoa partjainál észlelt 8,3-es erősségű földrengés nyomán keletkezett. A nagy erejű rengés nyomán cunamiriadót rendelt el a Csendes-óceáni Szökőár-előrejelző Központ több kis csendes-óceáni sziget mellett Új-Zéland partjaira is. A CNN amerikai hírtelevízió közlése szerint a térségben majdnem 3 méter magas hullámokat keltett a rengés, amelynek fészke 33 kilométer mélyen volt.
2009.09.29. 21:25
 
 
A törlesztőrészlet emelkedését többféle dokumentummal is igazolni lehet
A törlesztőrészlet emelkedését többféle dokumentummal is igazolhatják a nehéz helyzetben lévő adósok - hívja fel a figyelmet a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM). A krízishelyzetbe került személyek támogatásáról szóló kormányrendeletben foglaltak alapján támogatásra - többek között - az a személy jogosult, akinek a lakáscélú kölcsönszerződéséből eredő fizetési kötelezettsége a törlesztőrészlet 2008. szeptember havi összegéhez képest 20 százalékot elérő mértékben emelkedett. A törlesztőrészlet emelkedését a 2008. szeptember, valamint a kérelem benyújtását megelőző hónap tekintetében igazolni kell, ami többféle dokumentum segítségével történhet.
2009.09.29. 21:00
 
BL: Rudolf csak a kispadon kapott helyet
Rudolf Gergely bár felépült sérüléséből, Herczeg András klubmenedzser azonban úgy döntött - vélhetően a csatár hosszabb kihagyása miatt -, hogy csak a kispadon kap helyet a Puskás Ferenc Stadionban 20:45 órakor kezdődő, Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A csapatok az alábbi összeállításban kezdenek majd a norvég Tom Henning Övrebo sípjelére: DVSC: Vukasin Poleksic - Bodnár László, Komlósi Ádám, Fodor Marcell, Leandro - Szakály Péter - Czvitkovics Péter, Varga József, Kiss Zoltán, Laczkó Zsolt - Adamo Coulibaly. Olympique Lyon: Hugo Lloris - Anthony Réveillere, Cris, Jérémy Toulalan, Aly Cissokho - Francois Clerc, Miralem Pjanic, Jean Makoun, Kim Källström - Sidney Govou, Bafétimbi Gomis.
2009.09.29. 20:18
 
 
Obama népszerűségi mutatója 50 százalék körül áll
Barack Obama amerikai elnök népszerűségi mutatója 50 százalék körül áll, ami megfelel több korábbi elnök támogatottságának hivatalba lépésük évének őszén - állapította meg kedden a Politico hírportál. Obama népszerűségi mutatója januári beiktatásakor még jelentős mértékben meghaladta a 60 százalékot, majd hosszú nyári esést követően az érték 50 százalék körül stabilizálódni látszik. A mért értékek augusztus óta lényegében nem változtak. A Gallup legfrissebb kutatása szerint az elnök tevékenységét a népességnek pontosan a fele helyesli. A Rasmussen 48-52 százalékos népszerűséget mért az utóbbi hetekben, míg a Zogby internetes közvélemény-kutatónál Obama támogatottsága 49 százalékos.
2009.09.29. 20:05
 
 
Megállapodás-tervezet a kórházak és a kormányzat között
Megszületett a megállapodás-tervezet a kórházak szakmai szervezetei és a kormányzat között a keddi tárgyaláson. Az intézmények októberben megkapják a 4,5 milliárd forintot, ezen felül decemberben - a jövő évi költségvetés terhére - többletforráshoz jutnak. Azonban, hogy ez mekkora összeget jelent, egyelőre nem tudni - mondta Varga Ferenc, a Magyar Kórházszövetség elnöke. A megállapodás-tervezetben rögzítették azt is, hogy novembertől visszaállítják a teljesítményvolumen-korlátot, valamint az érdekképviseletek a megállapodásig felfüggesztik a korábban meghirdetett akciósorozatukat. A tervezetet október 7-én véglegesítik.
2009.09.29. 20:00
 
 
Rekorszámú jegy fogy elővételben a Michael Jackson-filmre
Észak-Amerikában már több száz teltházas előadást jeleztek, Japánban pedig már több mint egymillió dollárért váltottak jegyet a This Is It című Michael Jackson-filmre, amelyre vasárnap kezdték el elővételben árulni a belépőket. A nyáron elhunyt sztár londoni koncertturnéjának próbáiból összeállított zenés produkció október 28-án debütál a filmszínházakban, de úgy tűnik a rajongók már alig tudják kivárni a pillanatot. A filmet a High School Musical rendezője, Kenny Ortega jegyzi. A gyártó Sony Pictures adatai szerint Japánban az elővétel első napján több mint egymillió dollárért (185 millió forint) fogytak el a jegyek, de rekordot döntött az elővásárlás Londonban is, ahol több mint 30 ezer belépőre csaptak le a popkirály kedvelői.
2009.09.29. 19:34
 
 
Szerdára készül el a BKV jelentése a szerződések vizsgálatáról
Szerdára elkészül a BKV belső ellenőrzése által készített anyag arról, hogy a korábban feltárt szerződések közül melyek aggályosak és szükséges-e jogi lépések meghozatala. A cég belső ellenőrzési osztálya szeptember elején készített egy anyagot a felügyelőbizottság (fb) számára, amely azon dolgozókat gyűjtötte össze, akik menedzserszerződéssel dolgoztak, vagy dolgoznak a cégnél, illetve akik 10 millió forint feletti végkielégítést kaptak. A listán a 96 volt, vagy jelenlegi dolgozón kívül szerepelnek a fizetéssel, illetve az elbocsátott dolgozóknál a végkielégítéssel kapcsolatos adatok is.
2009.09.29. 19:10
 
 
Szerbia az idén benyújthatja EU-tagfelvételi kérelmét
Szerbia fontolóra vette, hogy még az idén benyújtja tagfelvételi kérelmét az Európai Unióhoz (EU), s a lépést a lehető legjobban akarja időzíteni - közölte kedden Boris Tadic szerb államfő. A kétnapos szlovéniai látogatáson tartózkodó politikus szlovén kollégájával, Danilo Türkkel folytatott megbeszélést, s az azt követő sajtóértekezleten elmondta: Belgrád gondosan tanulmányozza a csatlakozási kérelem idei benyújtásának lehetőségét, s a lépést akkor fogja megtenni, ha elérkezettnek látja rá az időt, és a válasz is kedvezőnek ígérkezik. "Az európai uniós csatlakozás Szerbia legfontosabb politikai érdeke, (...) ennek nincs alternatívája" - hangsúlyozta.
2009.09.29. 18:29
 
 
A Naftogaz szerint nem lesz gond az EU őszi-téli gázellátásával
Az EU országai hozzájutnak a szerződésben foglalt földgázhoz az őszi-téli időszakban - közölte a Naftogaz, amely nem lát semmi okot arra, hogy ne így történjen. Egyebek között ezt mondta kedden Oleh Dubina, az ukrán cég igazgatótanácsának elnöke Londonban. Dubina egy ukrán kormányküldöttség tagjaként tartózkodik a brit fővárosban, ahol tárgyalások folynak a Naftogaz szeptember végén lejáró 500 millió dolláros kötvényének átalakításáról. Oleh Dubina hangsúlyozta, az ukrajnai tározókban 25 milliárd köbméter földgáz van. Ez elegendő ahhoz, hogy a következő hónapokban Ukrajna teljesítse szerződésben vállalt kötelezettségeit.
2009.09.29. 18:28
 
 
Tiltakoznak New York államban a kötelező H1N1-oltás miatt
Tiltakoznak New York államban az egészségügyi dolgozók az ellen, hogy elrendelték körükben az új influenza elleni kötelező oltást - számolt be a keddi amerikai sajtó. Ez az egyetlen szövetségi állam, ahol ilyen értelmű döntést hoztak: arra az egészségügyi alkalmazottra, aki november 30-ig nem oltatja be magát a H1N1 vírustörzs elleni vakcinával, elbocsátás vár. A kötelező oltás ellen tiltakozó orvosok és nővérek azt hangoztatják: sérül személyi szabadságuk és a vakcina esetleges káros mellékhatásaitól is tartanak. Tiltakozásuknak az állam fővárosában, Albanyban is hangot kívánnak adni. Arra hivatkoznak, hogy a legutóbbi, 1976-os szövetségi szintű influenzaellenes oltási kampány több ember halálát okozta.
2009.09.29. 17:42
 
 
Engedélyezett az Európai Bizottság két, új influenza elleni oltóanyagot
Engedélyezte az Európai Bizottság kedden azoknak az új influenza elleni oltóanyagoknak a piacra dobását, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség (EMEA) múlt héten ajánlott elfogadásra. A brüsszeli döntés nyomán a GlaxoSmithKline cég Pandemrix, valamint a Novartis cég Focetria nevű oltóanyagai legkésőbb csütörtöktől hivatalos engedéllyel rendelkeznek forgalmazásra valamennyi uniós tagállamban. Ezzel rövidesen megkezdődhet az oltási program az EU összes országában. Az EMEA új gyógyszereket felügyelő szakértői bizottsága pénteken jelentette be, hogy zöld lámpát adott az első összeurópai szintű, új típusú, H1N1-influenza elleni vakcináknak.
2009.09.29. 17:28
 
USA Today: eljött az idő, hogy Polanski elnyerje méltó büntetését
Eljött végre az ideje annak, hogy Roman Polanski elnyerje méltó büntetését, hogy kiderüljön, az igazságnak nagyobb a súlya, mint annak, hogy valaki híresség - írta a keddi USA Today, a legnagyobb példányszámú amerikai napilap. Polanskinak kevés védője akadna, ha nem lenne híresség, bűne védhetetlen. Az ünnepelt filmrendező lelkén szörnyű bűncselekmény szárad: miután pezsgővel és nyugtató tablettával elkábított egy 13 éves lányt, megerőszakolta. Sztár státusának köszönhetően több mint három évtizeden át megúszta a büntetést.
2009.09.29. 17:27
 
 
A jövő évre felfüggesztik az egyházak 1+1 százalékos rendszerét
Jövőre, ideiglenesen felfüggesztik az 1+1 forint alapú egyházműködési finanszírozási rendszert - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő miután Bajnai Gordon és a kormányzat képviselői a Parlamentben egyeztettek a történelmi egyházak képviselőivel. Ez azt jelenti, hogy visszaáll a vatikáni szerződésben meghatározott mérték a 2010-es rendkívüli költségvetési évben: az adózók személyi jövedelemadójából (szja) felajánlott egy százalékok felével egészíti ki a kormány a büdzséből az egyházak működésére szánt keretet. Idén az 1+1 százalékos rendszer működött, azaz amennyit az adózó az egyházaknak adható egy százalékból felajánl, ugyannyit kapnak az egyházak a költségvetésből. A lépést a kormányszóvivő a nehéz gazdasági helyzettel indokolta.
2009.09.29. 17:05
 
 
Szlovákiának várhatóan vissza kell fizetnie az EU-támogatások egy részét
Az áttekinthetetlen és megkérdőjelezhető pályázatok miatt Szlovákiának várhatóan vissza kell fizetnie a múltban kapott európai uniós támogatások egy részét - jelentette kedden a TA3 szlovák hírtelevízió azzal a megjegyzéssel, hogy az értesülést a közbeszerzési hivatal és a pénzügyminisztérium is megerősítette. Egyelőre nem világos, hogy milyen összegekről van szó. Az Európai Unió átvilágító bizottságának különösen a szerződésekhez csatolt különféle kiegészítésekkel szemben voltak kifogásai, s ezeket a kiegészítő megállapodásokat többnyire nem ismerték el.
2009.09.29. 16:27
 
 
Sólyom László reméli, hogy újranyílik a sydneyi főkonzulátus
Sólyom László reményét fejezte ki kedden, hogy újra meg fog nyílni a sydneyi magyar főkonzulátus, amelynek bezárásáról a kormány döntött. A köztársasági elnök a helyi Royal Motor Jacht Clubban azon a vacsorán szólalt fel, amelyen az új-dél-walesi magyar szervezetek vezetői, magyar származású befolyásos üzletemberek vettek részt. Az elnök óriási félreértésnek és félremagyarázásnak nevezte, ha pártpolitikai szimpátia kifejezésének nyilvánítják azt a vasárnapi állásfoglalását, amelyben a főkonzulátus bezárása ellen foglalt állást.
2009.09.29. 16:08
 
 
Magyarországon biztos lesz a gázellátás egy újabb gázválság esetén is
Az, hogy lesz-e orosz-ukrán gázválság, Moszkvában dől el, várhatóan az ukrán elnökválasztás, 2010 január közepe után, de Magyarország ellátása a magyar gáztárolókból biztos lesz - mondták szakértők az Országgyűlés Nabucco földgázvezeték előkészítésének és megvalósításának folyamatát elősegítő eseti bizottság ülésén kedden Budapesten. Bayer Mihály magyar Nabucco nagykövet egy esetleges válságot kevéssé valószínűsít azért, mert szerinte Oroszország számára minden dollár számít a gazdasági válságban mérséklődő gázfogyasztás miatt.
2009.09.29. 16:07
 
 
Forma-1: Alonso évi 25 millióért átigazol a Ferrarihoz
A spanyol média kedden egybehangzóan állította, hogy a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso évi 25 millió euróért szerződik a Ferrarihoz, az átigazolást pedig csütörtökön, vagy legkésőbb pénteken jelentik be hivatalosan. A Renault spanyol versenyzője a sajtóinformációk szerint öt évre kötelezi el magát a maranellói istállónál, és a 2007-es vb-győztes finn Kimi Räikkönen helyére érkezik majd, aki visszatér korábbi kenyéradójához, a McLaren-Mercedeshez. A Marca című spanyol sportnapilap szerint Alonso kevesebbet keres majd a Ferrarinál, mint Räikkönen, de az is lehetséges, hogy nagyobb fizetésért, három évre szóló szerződést írnak majd alá a felek.
2009.09.29. 16:00
 
 
Századvég: javult a szocialisták megítélése
Némiképp javult a szocialista politikusok megítélése az elmúlt időszakban, de a fideszesekhez képest az MSZP reprezentánsai még így is népszerűtlenebbnek számítanak; a legnagyobb mértékben Bajnai Gordon miniszterelnök népszerűsége növekedett - derült ki a Századvég és a Forsense közös, az MTI-hez kedden eljuttatott felméréséből. A lista első hét helyén öt Fidesz-politikus van, rajtuk kívül csak a stabil második helyen álló köztársasági elnöknek, Sólyom Lászlónak és a harmadik helyre hosszú idő után visszatérő Szili Katalinnak sikerült az élbolyba kerülnie - írták. A felmérés szerint a népszerűségi lista utolsó öt helyét három SZDSZ-es, egy szocialista és egy jobbikos politikus foglalja el.
2009.09.29. 16:00
 
 
Fűszerpaprika ünnep lesz a hétvégén Szegeden
Október első hétvégéjére Csongrád Megyei Paprikasót szervezett Szegedre a Rendezvényház Nonprofit Kft. A rendezvényre ezreket várnak. A második paprikaünnep célja, hogy a magyar konyha máig legnépszerűbb fűszerére, illetve a növényt termelő gazdákra felhívja a figyelmet - mondta el a szervező intézmény ügyvezetője, Molnár Csaba a kedden tartott sajtótájékoztatón. A kulturális és szórakoztató programok péntek délután kezdődnek a Dugonics téren. A háromnapos fesztivál alatt kézműves- és kirakodó vásár is lesz, az ideiglenes piacon ismerkedhetnek, illetve vehetik meg a kiváló szegedi paprikát az érdeklődők.
2009.09.29. 15:29
 
 
Csütörtöktől jöhetnek a településőrök
Október 1-től településőröket alkalmazhatnak azok az önkormányzatok, ahol nincs közterület-felügyelet. A településőrök fizetését az állam biztosítja, ahogy két további közterület-felügyelőjét is ott, ahol már működik ez a szervezet. A kabinet célja, hogy létrejöjjön az európai értelemben vett önkormányzati rendészet. A településőrök - akiknek előírt ruházatban, felszereléssel kell dolgozniuk - tevékenységét az önkormányzatok irányítják, a bűnmegelőzésben együttműködnek majd a rendőrséggel, segíthetik a közterület-felügyelők munkáját. Nem lesz sem hatósági jogkörük, sem kényszerítő eszközük. Feladatuk elsősorban az lesz, hogy segítsék a hivatalos és közfeladatot ellátó személyeket.
2009.09.29. 15:00
 
 
Megkezdődött az új influenza elleni vakcinák kiszállítása
Magyarország a világon az első, ahol a lakosság 20 százalékát be lehet oltani október elejére - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő hétfői tájékoztatóján, az ÁNTSZ XI. kerületi kistérségi intézetében, ahol ekkor kezdődött meg az influenza elleni vakcinák kiszállítása. "Ez a járvány úgy közelít, mint egy nemzetközi gyorsvonat" - mondta a kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón Falus Ferenc országos tiszti főorvos. Ezen a héten 650 ezer új típusú influenza elleni vakcinát szállítanak ki az ÁNTSZ kistérségi központjaiba - közölte. Kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy a vakcinák elszállításáról a háziorvosoknak kell gondoskodniuk. Hozzátette: jövő héten megkezdődhetnek az oltások.
2009.09.29. 14:05
 
 
Újabb hatalmas gyémántra bukkantak Dél-Afrikában
Szokatlanul nagy és tiszta, 507 karátos gyémántra leltek Dél-Afrikában a Cullinan-bányában. A Petra Diamonds, a gyémántbányászattal foglalkozó vállalat adatai szerint a drágakőre szeptember 24-én bukkantak abban a híres bányában, ahol a világ eddig legnagyobb gyémántját is megtalálták. A vállalat keddi közleménye szerint az első vizsgálatok azt mutatják, hogy a gyémánt szokatlan színű és tisztaságú. Az eddig még név nélküli, 507 karátos drágakő a világon talált húsz legnagyobb minőségi nyersgyémánt közé tartozik.
2009.09.29. 13:35
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964[1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista