2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Jövő év elején egy havival több forrást kapnak a kórházak
A jövő év elején egy havival több finanszírozást kapnak a kórházak - közölte az érdekképviseletekkel előző nap kötött megegyezésről a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón Székely Tamás egészségügyi miniszter. A tárcavezető arról beszélt: az egyezséggel megoldható, hogy a korábbi, három hónapos finanszírozásbeli csúszás kéthavira mérséklődjön. Az októberben kifizetendő 4,5 milliárd forint azonnali segítséget jelent az intézmények jelen gazdálkodási helyzetében - jegyezte meg, hozzátéve: decemberben további hatmilliárd forintot utalnak át az intézményeknek.
2009.10.08. 10:32
 
 
Halálra ítélték Iránban a választás utáni tüntetések egyik résztvevőjét
Halálra ítéltek Iránban egy férfit, aki részt vett a júniusi iráni elnökválasztást követő tüntetésekben - közölte egy reformista honlap. A Mowjcamp című honlap szerint Mohammad-Reza Ali-Zamanira hétfőn mondták ki a legsúlyosabb ítéletet. Ali-Zamani egy monarchistapárti csoport tagja, de nem tudni pontosan milyen vádak alapján ítélték el. A férfit korábban azon több mint száz ellenzéki közé sorolták, akiket azzal vádoltak a teheráni hatóságok, hogy ők szították az utcai zavargásokat a vitatott kimenetelű választást követően.
2009.10.08. 10:30
 
 
Mindenképpen megkapják bérüket a Pécsi Vízmű dolgozói
Amint az "objektív akadályok" elhárulnak, a Pécsi Vízmű Zrt. kifizeti a munkavállalók szeptemberi bérét - tájékoztatta közleményben a cég az MTI-t. Az új szolgáltató, a Tettye Forrásház Zrt. vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón azt közölte: ők fizetik ki az átvett dolgozók múlt havi bérét. "A Pécsi Vízmű Zrt. vezérigazgatója megkapta a fizetések átutalásához szükséges dokumentumokat, az alkalmazottaknak ma kellene megkapniuk járandóságukat. Ha a cég mégsem teljesít, a Tettye Forrásház hétfőn akár készpénzben is kifizeti azt az összesen mintegy 40-41 millió forintot, amely a társasághoz átkerült, a közművek üzemeltetését végző 340 alkalmazottnak jár" - mondta sajtótájékoztatón Winkler Tamás.
2009.10.08. 10:21
 
 
Meghalt az új vírus harmadik magyar áldozata
Meghalt az új típusú influenza harmadik magyarországi áldozata - jelentette be az egészségügyi miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón. Egy fiatal nő a harmadik áldozat, akit daganatos betegség miatt kezeltek; kemoterápiás és sugárkezelést kapott, ezért a különösen veszélyeztetett csoportba tartozott. A beteg az észak-alföldi régióban hunyt el - mondta a tárcavezető. A nő fertőzöttségére a múlt heti halálát követő boncolás során derült fény - tette hozzá Székely Tamás.
2009.10.08. 10:16
 
 
F1: Massa fogja leinteni a jövő heti Brazil Nagydíjat
A júliusi Magyar Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett brazil Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari pilótája inti le a jövő heti interlagosi futamot. A július 25-én a Hungaroringen életveszélyesen megsérült pilóta a vb-sorozat utolsó előtti futamán lengeti majd a kockás zászlót, s könnyen elképzelhető, hogy az idei világbajnokot is ő inti le, Jenson Buttonnak ugyanis már egy harmadik hely is biztos győzelmet jelentene jövő vasárnap Brazíliában. A tavalyi vb-pontverseny másodikja mogyoródi balesete után gyorsan gyógyult, a múlt héten már gokartozhatott. Csütörtökön pedig az is kiderült, hogy legkorábban jövő hétfőn már autóba is ülhet, és tesztelhet, amire hétfőn kapott engedélyt a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA).
2009.10.08. 10:15
 
 
Nem indul a választásokon az egészségügyi miniszter
Lemond képviselőjelöltségéről és nem indul a jövő évi parlamenti választásokon Székely Tamás egészségügyi miniszter - írja csütörtöki számában a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy Székely kedd este közölte döntését az MSZP monori elnökével. Székely úgy indokolt, hogy a minisztériumi munkája miatt nem látja annak garanciáját, hogy megfelelő módon részt tudna venni a kampányban, ezért visszalépett a jelöltségtől. Helyére a pártszervezet új embert keres, a hagyományiaknak megfelelően az országos politikai életben ismertebb személyt - mondta a lapnak Varga Jenő az MSZP monori elnöke.
2009.10.08. 10:10
 
 
Magosz: Oszkó mondja fel a sukorói szerződést
Budai Gyula szerint Oszkó Péter pénzügyminiszternek azonnali hatállyal fel kellene mondania a sukorói kaszinóberuházás szerződését és "nem kellene maszatolni". Ezt a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója közölte csütörtökön újságírókkal a Pénzügyminisztérium épülete előtt, közvetlenül a tárcavezetővel folytatandó egyeztetését megelőzően. A találkozót Oszkó Péter kezdeményezte azért, hogy Budai Gyula tárja elé a birtokában lévő bizonyítékokat, például Sukoróval kapcsolatban.
2009.10.08. 09:30
 
 
A lengyel elnök vasárnap írja alá a lisszaboni szerződést
Vasárnap írja alá a Lisszaboni Szerződést Lech Kaczynski lengyel elnök - közölte Varsóban az elnök nemzetbiztonsági irodájának vezetője. Az elnök ikertestvére, Jaroslaw Kaczysnki ellenzéki pártvezető cáfolta, hogy az államfő vasárnap aláírná a dokumentumot. Az elnök "vasárnap kora este fogja aláírni a szerződést, valószínűleg azután, hogy visszatért a Vatikánból" - mondta Aleksander Szczyglo csütörtökön, a TVN24 hírtelevíziónak nyilatkozva. "Ha Szczyglo tényleg ezt mondta, az azt jelenti, hogy félretájékoztatták. Tudomásom szerint (az aláírás) nem fog megtörténni vasárnap" - mondta Jaroslaw Kaczynski nem sokkal később sajtótájékoztatón.
2009.10.08. 09:27
 
 
Egy ausztrál szövetségi bíróság szerint kiadható Magyarországnak Zentai
A perthi szövetségi bíróság csütörtöki döntése szerint is kiadható Magyarországnak a 88 éves Charles Zentai (Zentai Károly), akit a magyar hatóságok azzal vádolnak, hogy 1944-ben Budapesten megölt egy zsidó fiatalembert - közölte honlapján az ABC ausztrál közszolgálati adó. Zentai, aki tagadja a vádat, négy és fél éve küzd a magyar kiadatási kérelem ellen. A szövetségi bíróság most úgy határozott - a korábbi bírói döntést fenntartva -, hogy a férfi kiadható Magyarországnak, mindamellett két hetet adott Zentainak és ügyvédeinek, ezalatt lehetőségük van még a felső bírósághoz fordulni. A bíróság döntése arról szól, hogy a vádlott kiadható, de hogy valóban kiadják-e, arról az ausztrál belügyminiszter mondhatja ki a végső szót.
2009.10.08. 09:26
 
 
Javult a külkereskedelmi mérleg augusztusban
A külkereskedelmi mérleg augusztusban 229 millió euró (61 milliárd forint) aktívumot mutatott, ami az egyenleg 360 millió eurós (90 milliárd forintos) javulását jelenti az előző év augusztusához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az előzetes adatokat. Az idén január-augusztusban a külkereskedelmi mérleg 2,812 milliárd euró (808 milliárd forint) aktívumot mutatott, az egyenleg 3,078 milliárd euróval (868 milliárd forinttal) javult a 2008. január-augusztusi 267 millió eurós (60 milliárd forintos) passzívumhoz viszonyítva.
2009.10.08. 09:08
 
 
Még nincs döntés a magyar EU biztos személyéről
Még nincs döntés arról, kit jelöl a miniszterelnök magyar uniós biztosnak - szögezte le az erre vonatkozó sajtóhírekre reagálva a kormányszóvivő csütörtökön reggel. Az MTI úgy tudja: Andor Lászlót a Kiss Péter vezette Baloldali Tömörülés ajánlotta a kormányfő figyelmébe. Szollár Domokos ezzel a szocialisták frakcióvezetőjének szerdai közlését erősítette meg, amelyben Mesterházy Attila az Inforádió aznapi értesülésével kapcsolatban az MTI-nek azt mondta: nem született döntés arról, hogy Andor Lászlót, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatóságának tagját jelöli az Európai Bizottság magyar tagjának Bajnai Gordon.
2009.10.08. 09:03
 
 
Ma lezárul a 2010-es költségvetés általános vitája a Házban
Folytatódik és a nap folyamán le is zárul a 2010. évi költségvetésről szóló törvényjavaslat és az Állami Számvevőszék ahhoz kapcsolódó véleményének általános vitája csütörtökön az Országgyűlésben. A jövő évi költségvetéshez péntek déli 12 óráig lehet módosító javaslatokat benyújtani. A büdzséjavaslat általános vitájára három ülésnap alatt 30 órás időkeret állt a honatyák rendelkezésére. A csütörtöki napirenden szerepel a fővárosi önkormányzat és a kerületi önkormányzatok közötti forrásmegosztásról szóló törvény módosításáról szóló szocialista előterjesztés általános vitájának lefolytatása is.
2009.10.08. 09:00
 
 
Kiss Péter nem pártkatonát látna az MSZP kormányfőjelöltjeként
Nem pártkatonát látna az MSZP kormányfőjelöltjeként Kiss Péter társadalompolitikai miniszter - erről az MSZP-s politikus csütörtök reggel beszélt az ATV reggeli Jam című műsorában. Arra a kérdésre, hogy párton belülről vagy kívülről érkező jelöltet tartana-e alkalmasnak, azt mondta: "én olyat szeretnék, akinek a hívó szava nem csak a politikai baloldalnak szól, aki azt joggal mondhatja, hogy a demokratikus politikai erők képviselője" akkor is, ha a neve mellett formálisan nincs kiírva több párt neve.
2009.10.08. 08:10
 
 
Vonzóbbá válhat a lízing az új Ptk. szabályai miatt
A lízinget is tartalmazó új polgári törvénykönyv (Ptk.) olyan rugalmas és alkalmazható szabályozást tesz lehetővé a lízingszerződéseknél, amely rögzíti az ágazat számára a legfontosabb alapfogalmakat, így az egységes szabályozás hozzájárulhat ahhoz, hogy a lízing előnyei széles lakossági és vállalkozói körhöz jussanak el - közölte a Magyar Lízingszövetség. A Ptk. egyértelműen szabályozza a lízing szerződés fő részeit: annak tárgyát, a vele járó hasznokat és terheket, a hibás teljesítésből eredő jogokat és a szerződés megszűnésének lehetőségeit.
2009.10.08. 08:02
 
 
További guantánamói foglyok állhatnak bíróság elé az Egyesült Államokban
A washingtoni kongresszusban megállapodás született demokrata és republikánus párti képviselők és szenátorok között arról, hogy a guantánamói fogolytáborból további bebörtönzöttek állhatnak bíróság elé az Egyesült Államokban, ezzel megkönnyítve Barack Obama elnök kormányának azt a törekvését, hogy bezárja a Kuba szigetén lévő tábort. A megállapodásban részt vevő kongresszusi tagok törvénytervezetet alkottak erről, amelyben 42,8 milliárd dollárt biztosítanának a megvalósításra a belbiztonsági minisztérium számára az idei pénzügyi évben.
2009.10.08. 07:59
 
 
A legnépszerűbb juttatások nem szűnnek meg
A szakértők szerint a vállalatok többsége dolgozóira hárítja a cafeteriaelemek január elsejétől növekvő adóterheit, azonban nem valószínű, hogy jelentősen változna a béren kívüli juttatások aránya a teljes kereseten belül - írja csütörtöki számában a Napi Gazdaság. Magyarországon a cégek 50 százaléka csak a továbbra is adómentes vagy a kedvezményes, 25 százalékos szja alá tartozó juttatási formákat kínálja majd dolgozóinak januártól - derült ki a Hewitt Humán Tanácsadó kft. legfrissebb felméréséből.
2009.10.08. 07:23
 
 
Kevesebb öröklési, több ingatlanilleték folyt be az idén
Alaposan visszaesett az öröklések száma és a befizetett örökösödési illeték mértéke is - számol be a Napi Gazdaság csütörtöki számában. Tavaly 97 ezer örökös fizetett 8,3 milliárd forintot, míg az idén, az első hat hónapban 35 ezer 200 illetékköteles öröklés volt, és ez 2,48 milliárdos befizetést jelentett. Az átlagos illetékbefizetés alapján bár csökkent az ingatlaneladások száma, de nagyobb értékű tranzakciók voltak. Tavaly egész évben 292,5 ezer ingatlanvétel után keletkezett illetékfizetési kötelezettsége a háztartásoknak, az idén azonban fél év alatt ennek csak a harmada, 99,5 ezer ügylet jött össze.
2009.10.08. 07:19
 
 
Ismét cunamiriadó volt a Csendes-óceán térségében
Lefújtak minden szökőárriadót és figyelmeztetést csütörtökön a Csendes-óceánon, mert a Vanuatu környékén történt három erős földrengés csak csekély tengerszint-emelkedést okozott. Egyelőre sehonnét nem jelentették, hogy emberéletben vagy anyagiakban esett volna kár. Helyi idő szerint csütörtök reggel 9:38 (közép-európai szerint 0:18) órakor 7,8-es erősségű rengés történt a délnyugat-csendes-óceáni Vanuatu egyik szigetétől, Santótól csaknem 300 kilométerrel északnyugatra, 33 kilométeres mélységben - jelentette az amerikai földrengéstani intézet (USGS).
2009.10.08. 07:06
 
 
Kanada intézkedésre kéri Magyarországot a menedékkérők miatt
A kanadai kormány felszólította Budapestet, hogy tegyen lépéseket a menedékkérők beáramlásának megállítására. A Canwest News Service kanadai hírügynökség jelentése szerint Magyarország felől menedékkérők váratlan hulláma öntötte el a kanadai repülőtereket, s a kanadai szövetségi kormány emiatt kérte intézkedésre a budapesti kormányt. Ottawa még nem tett lépéseket arra, hogy vízumkényszert vezessen be Magyarországgal szemben, miként azt Mexikó és Csehország esetében tette a nyáron. Ugyanakkor nem zárja ki ennek lehetőségét.
2009.10.07. 21:45
 
 
Bemutatták az Amazon e-könyv-olvasójának nemzetközi változatát
Az Amazon kézben tartható digitális könyve, pontosabban könyvleolvasója, az eddig csak az Egyesült Államokban forgalmazott Kindle a jövőben nemzetközivé válik: száz országban, így Kínában, Indiában és számos európai országban is le lehet majd tölteni a digitális könyvtárban tárolt írásműveket erre a leolvasóra. Az Amazon.com internetes kereskedelmi portál készülékére, a 2007-ben piacra dobott Kindle-ra már eddig is várakozáson felüli volt a kereslet. A digitális olvasók képernyőjén azonnal láthatóak a fogyasztók által online vásárolt és letöltött e-könyvek.
2009.10.07. 21:19
 
 
Indonéziában továbbra is igényt tartanak a magyar mentők munkájára
Egyes külföldi mentőcsapatok már távozóban vannak Indonéziából, de a magyar csoport munkájára még igényt tartanak a helyi hatóságok - mondta az MTI-nek Jackovics Péter, a kint dolgozó katasztrófaelhárítók vezetője. A magyar mentők szerdán azokra az elzárt településekre mentek ki, ahová még semmilyen segítség sem jutott el. Aznap is mobil orvosi ellátó pontot állítottak fel, ahol 32 embert sikerült ellátnia a két orvosból, ápolókból és asszisztensekből álló csapatnak. Nem csak a földrengés okozta sérüléseket, hanem közönséges betegségeket is kezelnek.
2009.10.07. 20:35
 
 
Megállapodtak a minisztériummal a kórházi szakmai szervezetek
Megegyezés született az Egészségügyi Minisztérium és a kórházi szakmai szervezetek között a kórházak finanszírozásáról - jelentette be az egyeztetést követően Székely Tamás egészségügyi miniszter. A megállapodás azon elvek mentén történt, amiben már az elmúlt héten sikerült megegyezni. Ennek lényege, hogy októberben és decemberben többletforráshoz juttatják a kórházakat és januárban életbe léptetik a finanszírozási csúszás csökkentését két hónapra - mondta Székely Tamás. Ez azt jelenti, hogy a novemberi teljesítményt januárban fizetik ki február helyett és februárban kifizetik a decemberi teljesítmény után járó díjat - tette hozzá.
2009.10.07. 19:25
 
 
Új tökrekord Amerikában
Egy pedagógus nyerte meg 782 kilós tökkel az Ohio-völgyi óriástök-termelők idei versenyét, amelyet Canfield településen tartottak. Christy Harp, a győztes Jackson Township-i (Ohio) tanítónő 16 kilóval javította meg az eddigi amerikai rekordot, amelyet egy Rhode Island-i termelő, Joe Jutras 2007-ben állított fel 766 kilós terményével. A Repository című helyi lap beszámolója szerint a múlt szombaton tartott verseny győztesét 2500 dollár jutalom illeti meg. Mivel nem tudni arról, hogy bárhol a világon ennél nagyobb tök termett volna, Christy Harp a világbajnoki címre is igényt tarthat.
2009.10.07. 18:19
 
 
Jövőre egy családban csak egy ember kaphat rendelkezésre állási támogatást
Megváltoznak jövőre a rendelkezésre állási támogatás (rát) szabályai: azokban a családokban, ahol két vagy több aktív, tartósan munkanélküli van, e támogatásra csak az egyikük lehet jogosult. A kormány döntését ismertetve Budai Bernadett kormányszóvivő leszögezte: az új szabályok csak azokra a családokra vonatkoznak, ahol két vagy több rát-ban részesülő személy van, ott ahol egy rát-os és egy szociális segélyen lévő van, jövőre nem változik semmi. Emlékeztetett: akkor részesülhet az aktív, tartósan munka nélküli személy rát-ban, ha számára nem tudnak sem közmunkát, sem valamilyen képzést biztosítani, ilyenkor ugyanis "rendelkezésre áll".
2009.10.07. 18:15
 
Gyengítette a magyar besorolást egy japán hitelminősítő
Gyengébb besorolást adott a befektetésre ajánlott közepes sávon belül a magyar szuverén devizaadósságra szerdán egy japán hitelminősítő és befektetői tanácsadó cég. A tokiói székhelyű, Rating and Investment Information, Inc. (R&I) nevű társaság "BBB plusz"-ról "BBB"-re módosította a magyar küladósságra - elsősorban az 1995-1996-ban kiadott, hosszú lejáratú jenkötvényekre - érvényes besorolását, amelyre ugyanakkor stabil kilátást állapított meg. A cég ehhez fűzött elemzése szerint "erősen valószínű", hogy Magyarország tartani tudja a 3,9 százalékos GDP-arányos idei államháztartási hiánycélt a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az EU pénzügyi segítéségéhez fűzött kondíciók teljesítésével.
2009.10.07. 17:53
 
 
A londoni Tower kormányzója lesz az egykori brit vezérkari főnök
A londoni Tower kormányzója lesz az augusztusban nyugdíjba vonult Richard Dannatt brit vezérkari főnök. A kinevezés hatalmas megtiszteltetést jelent, hiszen a Tower kormányzója nem csupán az egész komplexum hivatalos vezetője, de magát a királynőt is ő a képviseli a középkori épületegyüttesben. Dannatt akkor foglalja el hivatalosan a posztját, mikor átveszi a Temze partján fekvő erőd ezeréves aranykulcsát. A kinevezést élőben fogják közvetíteni a világhálón keresztül.
2009.10.07. 17:48
 
 
Vívó-vb: ezüstérmes a férfi párbajtőrcsapat
Ezüstérmet szerzett szerdán a magyar férfi párbajtőrcsapat a törökországi vívó-világbajnokságon. Az Imre Géza, Boczkó Gábor, Rédli András, Somfai Péter összeállítású - idén Európa-bajnok - együttes a döntőben 45-41-re kapott ki a címvédő, egyben olimpiai bajnok francia alakulattól. A magyarok az első fordulóban az üzbégek visszalépése miatt nem vívtak, a folytatásban viszont háromszor is győztek - sorrendben az észtek, a dél-koreaiak és a németek ellen -, amíg eljutottak a fináléig.
2009.10.07. 17:35
 
 
Székely Tamás feljelentést tett a H1N1-vakcináról szóló hamis állítások miatt
Székely Tamás egészségügyi miniszter szerdán ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a legfőbb ügyésznél az új influenza elleni vakcinával kapcsolatban az interneten és a sajtóban terjesztett hamis, alaptalan állítások miatt - közölte a szaktárca az MTI-vel. Az Egészségügyi Minisztérium álláspontja szerint "a légből kapott információk szándékos terjesztése megvalósíthatja a közveszéllyel fenyegetés, illetve a törvény vagy hatósági rendelkezés elleni izgatás bűncselekményét". Az egyre szélesebb körben terjedő "rémhírek" emellett elbizonytalanítják a lakosságot, ami végső soron a járvány elleni védekezés sikerét kockáztatja - írták.
2009.10.07. 17:27
 
 
Bajnai: Magyarország megmenekült a pénzügyi összeomlástól
Magyarország megmenekült a pénzügyi összeomlástól, és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) segítsége nélkül is boldogulhat, de még nincs biztonságban, és tartania kell magát a szigorú költségvetési politikához, hogy bevezethesse az eurót - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök szerdán a Reuters hírügynökségnek. A kormányfő szerint az euró bevezetésének előszobáját jelentő ERM-2 árfolyamrendszerhez való csatlakozásról csak akkor lehet tárgyalásokat kezdeni, amikor tartóssá válik a piaci stabilitás és már láthatóak a gazdasági fellendülés jelei.
2009.10.07. 17:10
 
 
Gül: Törökország elállhat az EU-csatlakozástól
A török államfő szerint hazája - a csatlakozási tárgyalások sikeres befejezése után - végső soron elállhat az Európai Unióba történő belépéstől. Abdullah Gül a Le Figaro című párizsi lapnak adott interjúban kifejtette: ha Törökország végrehajtja a Brüsszel által szorgalmazott és a csatlakozáshoz szükséges reformokat, úgy annak eredményeként egészen más ország lesz, mint ami ma. "Meglehet, hogy az a Törökország rácáfol a franciák és mások által táplált kételyekre. Vagy pedig a törökök döntenek úgy, hogy nem akarják Európát. talán a norvég utat választják" - fogalmazott az elnök.
2009.10.07. 17:02
 
 
Egy magát varázslónak nevező férfi azt állítja, Ronaldo bokasérülése az ő műve
Egy magát varázslónak nevező férfi azt állítja: az ő műve, hogy Cristiano Ronaldo bokasérülést szenvedett, és mindent el fog követni azért, hogy a portugál futballista karrierjét tönkretegye. A spanyol Pepe a szerdai portugál lapoknak azt mondta, amennyiben a Real Madrid sztárjátékosa pályára lép szombaton, a magyarok elleni világbajnoki selejtezőn, ő is ott lesz a lisszaboni stadion lelátóján és "tovább folytatja az elkezdett munkát". "Csak akkor hagyom abba, amikor kettétörik a pályafutása" - mondta az 57 éves férfi, aki elárulta: egy híres és gazdag nőtől kapta a megbízást Ronaldo tönkretételére.
2009.10.07. 16:56
 
 
Javasolja az új influenza elleni oltást az Alapellátási Intézet főigazgatója
Muszáj a lakosság minél nagyobb hányadát beoltani, különben előfordulhat, hogy 1-1,5 millió ember lesz egyszerre beteg - jelentette ki Balogh Sándor, az Országos Alapellátási Intézet (OALI) főigazgatója. A szakember "Az új influenza szakmai és gyakorlati ismeretei" című konferencia után az MTI-nek elmondta: A hagyományos influenzavírus ellen szezononként valamivel több mint 1 millióan oltatták be magukat Magyarországon, most ennek háromszorosára lenne szükség. A főigazgató hangsúlyozta: leginkább a fiatalokat és a krónikus betegeket kell oltani. Sőt, már féléves kortól adható. Nincs kockázat, ez mára már kiderült. A védettség 6-8 hét alatt alakul ki.
2009.10.07. 16:05
 
 
A magyar javaslatok segíthetnének az uniós tejválság megoldásában
Az Európai Unió tejpiaci gondjainak megoldásában segíthetne, ha - részben vagy egészben - elfogadnák a magyar javaslatokat - jelentette ki Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter szerdán Budapesten, a kormányszóvivői tájékoztatón. Az agrártárca irányítója közölte: a tejpiaci gondok orvoslására Magyarország szerint átmenetileg meg kellene emelni a tej exporttámogatását 50 százalékkal. Emellett szintén átmenetileg 50 százalékkal volna célszerű növelni az intervenciós árakat, valamint a kvótaalapú közvetlen támogatások mértékét.
2009.10.07. 15:17
 
 
Nem csökken jövőre a gyermekétkeztetési normatíva
Bajnai Gordon miniszterelnök és Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti frakcióvezetője megállapodott: jövőre nem fog csökkenni a gyermekétkeztetési normatíva - erről a frakcióvezető szerdán közleményben tájékoztatta az MTI-t. Mesterházy Attila közleménye szerint a kormány a nap folyamán hozott döntése értelmében azoknak a gyerekeknek, akik eddig is ingyenesen étkeztek a bölcsődében, az óvodában és az iskolában, jövőre is biztosítva lesz ez a lehetőség. Nem változik a kedvezményes étkeztetés rendszere sem - szögezte le a frakcióvezető.
2009.10.07. 15:00
 
 
A Duna TV közvetíti a magyar válogatott utolsó két vb-selejtezőjét
Eldőlt, hogy a Duna Televízió közvetíti élőben a magyar labdarúgó-válogatott utolsó két világbajnoki selejtezőjét, a szombati Portugália és a jövő szerdai Dánia ellenit. Erről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja számolt be. Az MLSZ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy azért esett a választás a csatornára, mert a határokon túl is óriási az érdeklődés a két találkozó iránt. A szövetség ezért közbenjárt a közvetítési jogokat birtokló Sportfive cégnél, hogy a Duna Televízió adhassa az összecsapásokat. A magyarok szombaton Lisszabonban 21:45 órakor lépnek pályára, négy nappal később Koppenhágában 20:45 órakor kezdődik a találkozó.
2009.10.07. 14:40
 
 
Forma-1: Kubica váltja Alonsót a Renault-nál
Robert Kubica, a Forma-1-es BMW-Sauber lengyel pilótája váltja jövőre a Renault-nál a spanyol Fernando Alonsót, aki 2010-ben a Ferrarinál folytatja pályafutását. Ezt a francia istálló jelentette be szerdán. Kubica 2006-ban szerződött a BMW-Sauberhez, s tavaly az első rajtkockából indulva megnyerte a Kanadai Nagydíjat. A 24 esztendős pilóta eddig 55 F1-es versenyen állt rajthoz, és egyetlen sikere mellett nyolcszor végzett dobogós helyen. A kétszeres világbajnok Alonso múlt szerdán írta alá három évre szóló megállapodását a Ferrarival.
2009.10.07. 14:33
 
 
Forma-1: Piquet Jr. a NASCAR-sorozatban tesztel
A Forma-1-et alapjaiban megrengető Renault-botrány kirobbantója, Nelson Piquet Jr. az észak-amerikai autós versenyszéria, a NASCAR egyik sorozatában tesztel jövő hétfőn. A brazil pilóta a kisméretű, platós teherautók futamában használatos járművel tréningezik majd az észak-carolinai Rockingham-pályán. A Forma-1 korábbi háromszoros világbajnokának a fiát augusztusban menesztette a Renault csapat. Majd ezt követően derült ki, hogy az istálló a tavalyi Szingapúri Nagydíjon szándékosan rendezte meg Piquet balesetét, így nyerhette meg a futamot a hátsó sorokból rajtolt csapattárs, Fernando Alonso.
2009.10.07. 14:24
 
 
Demonstrációt szerveznek a hivatásos tűzoltók szakszervezetei október 19-ére
Súlyosan veszélyezteti a tűzoltóságok működését a 2010-es költségvetés tervezete, ezért három tűzoltó-szakszervezet demonstrációt szervez október 19-ére a fővárosba - közölte a három szakszervezet szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságok Országos Szövetsége, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete és a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete szerdán megalakította demonstrációs bizottságát és október 19-re nagyszabású demonstrációra mozgósítja a szervezetükhöz tartozó több mint 9.000 tűzoltót.
2009.10.07. 14:18
 
 
Fischer: lesz cseh ratifikáció, de még nem tudni, mikor
Nem kérdéses, hogy a Cseh Köztársaság részéről is hivatalosan meg fog történni a lisszaboni szerződés ratifikációja, csak azt nem tudni egyelőre, hogy pontosan mikor - mondta Jan Fischer cseh miniszterelnök szerdán, Prágából hangösszeköttetéssel bekapcsolódva az EU vezetőinek brüsszeli sajtótájékoztatójába. Fischer repülőgéphiba miatt nem tudott Brüsszelbe utazni, de videokonferencián eszmecserét folytatott Fredrik Reinfeldt-tel, az EU soros elnökségét adó Svédország miniszterelnökével, José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével, valamint Jerzy Buzekkel, az Európai Parlament elnökével.
2009.10.07. 14:08
 
 
MSZP: még nincs döntés az uniós biztosjelöltről
Nem született döntés arról, hogy Andor Lászlót, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatóságának tagját jelöli az Európai Bizottság magyar tagjának Bajnai Gordon miniszterelnök - közölte Mesterházy Attila az MTI megkeresésére szerdán. Az MSZP parlamenti frakcióvezetője a sajtóból értesült arról, hogy a kormányfő Andor Lászlót jelölné az Európai Bizottság magyar tagjának. Az InfoRádió szerdai értesülése szólt így. A rádió értesülését Budai Bernadett kormányszóvivő nem kommentálta, csak annyit mondott, hogy Bajnai Gordon egy héten belül bejelenti Magyarország jelöltjét a biztosi posztra.
2009.10.07. 14:00
 
 
A MÁV felkészül a várható kormánydöntés végrehajtására
A MÁV megtette az előkészületeket az átalakításra várható kormánydöntés végrehajtására - mondta Andrási Miklós, MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója szerdán, háttérbeszélgetésen Budapesten. Hozzátette: az előkészületi lépések a személyszállításra és a vasúti infrastruktúra fókuszálnak, a kormányzati döntés megelőlegezése nélkül megpróbálnak üzleti terveket, variációkat készíteni ezekre a területekre. Átal László, a MÁV Zrt. portfólió-kezelési általános vezérigazgató-helyettese kiemelte: 2009-ben a MÁV pénzügyi helyzete rendezett, a 2010. esztendőben sok bizonytalansági tényező van, de ha a közszolgáltatási szerződést időben meg lehet kötni, akkor nem lesz gond.
2009.10.07. 13:48
 
 
VDSZSZ: bármikor elkezdődhet a vasutassztrájk
A sztrájktörvény értelmében bármikor munkabeszüntetést kezdhetnek a vasutas szakszervezetek, miután kedden lejárt az érdekképviseletek által közösen kezdeményezett kollektív munkaügyi vita egyeztetéseinek hetedik napja - hangoztatta szerdán kiadott közleményében a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete. A szakszervezetek azért kezdeményezett közösen kollektív munkaügyi vitát, mert elutasítják, hogy a kormány jövőre 40 milliárd forinttal csökkentse a vasút finanszírozását. Kifogásolják a helyközi közösségi közlekedés, közte a MÁV és a kedvezmények tervezett átalakítását is.
2009.10.07. 13:40
 
 
Ahmadinezsád: "előrelépés" történt a genfi tárgyalásokon
Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök szerint "építőek voltak és előrelépést jelentettek" azok a tárgyalások, amelyeket Irán és a hatok október 1-jén Genfben folytattak az iráni atomprogramról - olvasható az iráni állami televízió honlapján. "Remélem, hasonlóképpen előre tudunk lépni egy olyan építő együttműködés felé, amellyel megoldhatjuk a világ nagy problémáit" - mondta az államfő szerdán a minisztertanács üléséről távozóban. Az IRNA hírügynökség jelentése szerint Ahmadinezsád megemlítette, hogy "egyes országok" felajánlották 20 százalékosra dúsított urán szállítását Iránnak nukleáris fűtőanyag céljára.
2009.10.07. 13:40
 
 
0,2%-kal csökkent az euróövezet GDP-je
Az euróövezet 16 gazdaságának összterméke (GDP) 0,2 százalékkal csökkent az idei második negyedévben az év első három hónapjához képest - közölte az Eurostat szerdán. Az uniós statisztikai hivatal szerint éves összevetésben 4,8 százalékkal csökkent az euróövezeti GDP. Az adatok rosszabbak a vártnál, főként azért, mert a háztartások fogyasztása és a kereskedelem teljesítménye az előzetesen becsültnél szerényebb volt, közölte az Eurostat, amely korábban 0,1 százalékos negyedéves szintű, és 4,7 százalékos éves visszaesését valószínűsített.
2009.10.07. 13:30
 
 
Túlzott deficit miatti eljárást indít Brüsszel újabb kilenc EU-tagállam ellen
Újabb kilenc európai uniós tagállam, köztük Németország ellen indít eljárást az Európai Bizottság az államháztartási hiány túlzott mértéke miatt. A 27 uniós ország közül így már 20 ellen folyik majd eljárás a hiánynak a bruttó hazai termékhez (GDP) viszonyított 3 százalékosnál magasabb szintje miatt. Szerdán Németország mellett Ausztria, Belgium, Csehország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Szlovákia és Szlovénia kapott intést Brüsszeltől, jóllehet Joaquín Almunia pénzügyi biztos azt is jelezte: a bizottság továbbra is megérti, hogy a nemzetközi pénzügyi válság miatt támogatni kell a gazdaságot a tagországokban az élénkülés kezdetéig.
2009.10.07. 13:19
 
 
Erdei Tamás a bankszövetség új elnöke
A Magyar Bankszövetség testületi ülése Erdei Tamást, az MKB Bank elnök-vezérigazgatóját választotta a szervezet elnökévé szerdán - közölte a bankszövetség az MTI-vel. Erdei Tamás korábban több választási periódusban, közel 12 éven át volt a Magyar Bankszövetség elnöke, tavaly azonban már nem vállalta jelölését a következő hároméves időszakra. Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, akit 2008. április 25-én választották meg a bankszövetség elnökének három évre, 2009. szeptember 14-én lemondott posztjáról, azóta Patai Mihály alelnök, az UniCredit Bank vezérigazgatója látta el az elnöki feladatokat.
2009.10.07. 13:00
 
 
Törvényellenesen hallgatták ki Malina Hedviget bántalmazása után
Törvényellenesen hallgatták ki a rendőrök a szlovákiai magyar diáklányt, Malina Hedviget 2006. augusztusi megveretése után, mert sokkos állapota miatt nyugtatókat kapott, s erre a tényre kezelőorvosa is figyelmeztetett - írta az Új Szó szerdán. A rendőrök mégis kihallgatták - annak ellenére, hogy a kezelőorvos mindkét kórházban figyelmeztette őket. Malina Hedvig azután is szedett orvosságokat, hogy hazaengedték a kórházból. A 2006. szeptember 9-i kihallgatás idején nyugtatót, antidepresszánst és altatót is szedett még.
2009.10.07. 12:52
 
 
InfoRádió: Andor Lászlót jelölik EU-biztosnak
Andor Lászlót, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatóságának tagját jelöli az Európai Bizottság magyar tagjának Bajnai Gordon miniszterelnök - értesült az InfoRádió szerdán. A rádió értesülését Budai Bernadett kormányszóvivő nem kommentálta, csak annyit mondott, hogy Bajnai Gordon egy héten belül bejelenti Magyarország jelöltjét a biztosi posztra. Andor László 2005 óta Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatóságának tagja, Magyarországot képviselő igazgatója. A Magyar Tudományos Akadémia Nemzetközi Tanulmányok Bizottságának tagja, kandidátus. Tanít a Budapesti Corvinus Egyetemen is.
2009.10.07. 12:47
 
 
Aszály elleni stratégiát sürgetnek a tudósok
Aszály elleni stratégiát sürgetnek a hazai tudósok, úgy vélik, az Országgyűlésnek mielőbb határozatot kellene hoznia az aszály káros hatásait megelőző, a védekezést elősegítő program kidolgozására - hangzott el azon a tájékoztatón, melyet a klímaváltozás magyarországi hatásait kutató szakemberek találkozója előtt tartottak a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Karán szerdán. Jolánkai Márton, a Szent István Egyetem Mezőgazdaság és Környezettudományi Karának igazgatója szerint erre azért is szükség van, mert bár az éghajlatváltozás miatti felmelegedés, illetve szárazság következményei már ma is kézzel foghatóak, a jelenség kapcsán felmerülő problémák többségének Magyarország még csak az előszelét érzékeli.
2009.10.07. 12:42
 
 
Több mint 56 ezren vannak munka nélkül Szabolcsban
Ötvenhatezer fölé emelkedett a regisztrált álláskeresők száma Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ez közel húsz százalékkal magasabb az előző év azonos időszakinl - közölte Rezsőfi István, az Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központ általános főigazgató-helyettese egy pályaválasztási kiállítás sajtótájékoztatóján szerdán Nyíregyházán. A megyében az egyik legrosszabb mutatókkal Nyíregyháza rendelkezik, ahol 30-40 százalékkal emelkedett az álláskeresők száma tavaly óta. Szabolcs-Szatmár-Beregben, Jász-Nagykun-Szolnokban és Hajdú-Biharban jelenleg mintegy 120 ezren vannak munka nélkül, közülük mintegy 40 ezren tartósan munkanélküliek.
2009.10.07. 12:17
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958[1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista