2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Obama kapta a Nobel-békedíjat
Barack Obama amerikai elnöknek ítélték oda az idei Nobel-békedíjat - jelentették be pénteken Oslóban. A norvég Nobel-békedíj Bizottság indoklása szerint a 2009 januárjában hivatalba lépett amerikai elnöknek "a nemzetközi diplomácia megerősítéséért és a népek közötti együttműködés elősegítéséért tett erőfeszítéseit" ismerték el a kitüntetéssel. Obama amerikai elnökként "új légkört teremtett a nemzetközi politikában. A multilaterális diplomácia ismét központi szerepet kapott, és hangsúlyosabbá vált az ENSZ, illetve más nemzetközi szervezetek munkája" - mondta a bizottság elnöke. A testület különösen nagyra értékelte Obamának a nukleáris leszerelés előmozdítása érdekében végzett tevékenységét.
2009.10.09. 11:05
 
 
Öt perc alatt elkelt Al Capone búvóhelye
Öt perc alatt elkelt Al Capone egykori wisconsini búvóhelye, méghozzá a kikiáltási árért, 2,6 millió dollárért (félmilliárd forintért). Bár többen is szerették volna megvenni, az aukción csupán egy bank pályázott ennyi pénzért az ingatlanra. Az árverés kissé a vadnyugatot idézte: Wisconsin állam érintett megyéjének seriffje vezette, az érdeklődők pedig Hayward városka városházának lépcsőjén ácsorogva licitálhattak - volna. A pénzért jókora birtok jár: 165 hektáros, bár kicsit "vizes". A területhez tartozik egy 15 hektáros tó is.
2009.10.09. 11:01
 
Pokolgépes merénylet Pakisztánban: 42 halott
Pokolgépes merényletet követtek el pénteken az északnyugat-pakisztáni Pesavar egy zsúfolt piacánál; a terrorcselekménynek legkevesebb 42 halottja és száznál több sebesültje van - közölte a helyszínen Zahir Ali Sah tartományi egészségügyi miniszter. A rendőrség szerint egy tüzérségi lőszerekkel megrakott mikrobuszt robbantottak fel a híres Haibár bazár melletti úton. A városi rendőrfőnök, Liakat Ali Hán azt közölte, hogy a támadást egy öngyilkos merénylő hajtotta végre. Tévériportok képei egy oldalára dőlt autóbusz roncsait mutatták, egy szemtanú szerint a detonáció a levegőbe dobta a buszt. Több személyautó is szétroncsolódott.
2009.10.09. 11:00
 
 
Bajnai Gordon megkezdte tárgyalását a brit miniszterelnökkel
Hivatalos megbeszélést kezdett péntek délelőtt Londonban a brit kormányfővel Bajnai Gordon. Gordon Brown a Downing Street-i miniszterelnöki hivatalban fogadta a magyar kormányfőt. Bajnai Gordon egynapos látogatáson tartózkodik a brit fővárosban, programjában szerepel két előadás is. Az egyiket Magyarországgal foglalkozó citybeli elemzőknek tartja, a másikat a neves londoni gazdaságtudományi egyetem, a London School of Economics hallgatóinak.
2009.10.09. 11:00
 
 
Újra a színpadon az Aerosmith
Újra a színpadon az Aerosmith - a legendás rockegyüttes alig két hónappal azután tér vissza, hogy le kellett állítani észak-amerikai turnéjukat, mert az énekes Steven Taylor válltörést szenvedett, amikor leesett a színpadról. A bostoni székhelyű együttes jövő héten az amerikai szoftveróriás, az Oracle rendezvényén lép fel San Franciscóban. "Az Aerosmith telitalálat" - nyilatkozta a társaság szóvivője, Karen Tillman. A 61 éves Tyler augusztus 5-én, egy dél-dakotai motorostalálkozón tartott koncert közben esett le a pódiumról. Bal válla eltört, fejét húsz öltéssel varrták össze.
2009.10.09. 10:44
 
 
A Gazprom szerint ismét gondok lehetnek a gázszállítással
A Gazprom nem zárja ki annak lehetőségét, hogy ismét fennakadások lesznek a társaság európai földgázszállításaiban az Ukrajnával fennálló nézeteltérések miatt. A Gazprom vezérigazgató-helyettese, Alekszandr Medvegyev a Buenos Airesben zajló nemzetközi gázkonferencián kijelentette: "Nem tudunk 100 százalékos garanciát adni arra, hogy nem ismétlődik meg a 2005-es és a 2009-es helyzet", amikor komoly fennakadások voltak az európai szállításokban a gázárvita miatt.
2009.10.09. 10:40
 
 
Megkezdődött a költségvetést megalapozó törvények vitája
A vezérszónoki felszólalásokkal megkezdődött a 2010-es költségvetést megalapozó törvényjavaslat vitája pénteken a Parlamentben. Kovács Tibor (MSZP) szerint a javaslat több törvényt is jobbító szándékkal pontosít, Babák Mihály (Fidesz) azonban úgy látja: ezek a törvények nem alapoznak meg semmit. Kovács Tibor felszólalásában kifejtette: a javaslat 41 törvény módosítását kezdeményezi, de ezek többsége egy-egy szavas, vagy mondatos módosítás. A javaslatok pontosítják az ellenőrzéssel kapcsolatos lehetőségeket, lehetővé teszik a közpénzfelhasználás átláthatóbbá tételét és új cafeteria rendszert vezetnek be.
2009.10.09. 10:00
 
 
Sikeres volt Elizabeth Taylor szívműtéte
"Mintha új szívet kaptam volna" - twitterezte Elizabeth Taylor szívműtéte után, amely mikroblogüzenete szerint "tökéletesen sikerült". A 77 esztendős díva csütörtökön számolt be egészségi állapotáról Twitter-mikroblogján, amelynek több mint 150 ezres olvasótábora van. A színésznő öt éve esett át egy szívszélhűdésen, a hátával is komoly gondjai vannak és jóindulatú agydaganattal operálták. Az utóbbi időben ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, akkor is többnyire kerekesszékben jelenik meg. Taylor kedden jelentette be a Twitteren, hogy különleges műtéti eljárással operálják meg a szívét, hogy biztosítsák a jó véráramlást. Rajongóinak írt csütörtöki twitterében megköszönte, hogy imádkoztak érte, és jó szívvel gondoltak rá.
2009.10.09. 09:15
 
 
Jacques Rogge-ot újraválasztották a NOB elnökének
A várakozásnak megfelelően újraválasztotta Jacques Rogge-ot elnöknek a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), amelynek koppenhágai kongresszusán a 93 szavazásra jogosult tagból pénteken 88 adta le voksát a belga sportdiplomatára. A szervezetet 2001 óta irányító, 67 éves Rogge volt az egyedüli jelölt a tisztségre, így közfelkiáltással választhatták volna újra, ám ő maga kérte a szavazást, hogy lássa, mekkora a támogatottsága. A sportvezető a szabályok szerint a jövőben többször nem jelöltetheti magát a posztra, azaz utolsó ciklusát kezdi meg, mely 2013-ban jár le.
2009.10.09. 09:10
 
 
Kényszerleszállást hajtott végre egy Malév-gép Salzburgban
Kényszerleszállást hajtott végre a Malév egy Budapest-Genf járata csütörtök este Salzburgban mintegy harminc utassal a fedélzetén - jelentette az ORF internetes oldalán. Senki nem sérült meg, az utasokat környékbeli szállodákban helyezték el éjszakára - állt a köztelevízió salzburgi szerkesztőségének pénteki cikkében. A Dash 8-400-as típusú repülőgép bal hajtóművének meghibásodása miatt szállt le az osztrák városban, röviddel este hét óra után. Valószínűleg csak kisebb meghibásodásról van szó. Az utasok várhatóan még pénteken továbbutazhatnak, erről további információkat a Malév ügyfélszolgálata tud adni.
2009.10.09. 09:00
 
 
Nyugati diplomatákkal találkozhatott Aung Szú Kji
Nyugati diplomatákkal találkozhatott pénteken Aung Szan Szú Kji mianmari ellenzéki vezető - közölték diplomáciai források. Az értesülések szerint a házi őrizetben fogva tartott Nobel-békedíjas polgárjogi aktivista Mianmarban dolgozó amerikai, ausztrál és brit diplomatákkal kezdett megbeszélést a kormány egyik vendégházában. A megbeszélésen az ázsiai ország ellen bevezetett nemzetközi szankciókról van szó. Az amerikai nagykövetség közleménye szerint a három nyugat ország külképviseleteinek a vezetői kaptak meghívást a találkozóra.
2009.10.09. 08:04
 
 
Lezárult a vizsgálat Sukoró-ügyben
A Népszabadság információi szerint lezárult a sukorói telekcsere miatt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél kezdeményezett pénzügyminisztériumi vizsgálat, amely nem állapított meg szabálytalanságot. A lap úgy tudja, a telekértékeket is helybenhagyták, és az anyagról már tárgyalt is a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács, amely elfogadta a főbb megállapításokat. A határozatot megküldték a PM-nek.
2009.10.09. 08:00
 
 
Keresik az ország legjobb libareceptjét
A közelgő Márton napi rendezvények előfutáraként az ország 19 múzeuma és tájháza keresi az ország legjobb libareceptjét. A zsűri által a legfinomabbnak ítélt receptek alapján az ételeket elkészítik a szentendrei Skanzenben a Szent Márton Újborfesztivál és Libatoron. A Márton napi hétvégét megelőzően hirdették meg a Márton Napi Libato(u)r-ra jelentkező 19 kulturális intézményben a Keressük az ország legjobb libareceptjét! versenyt. A kezdeményezés apropója, hogy az akcióban részt vevő múzeumok és tájházak többsége november 7-én és 8-án tartja Márton napi rendezvényét, hiszen ebben az évben november 11-e éppen a hét közepére, szerdára esik.
2009.10.09. 07:55
 
 
Új vírus: a mexikói betegek száma egyre gyorsabban nő
Az új típusú influenza betegeinek száma Mexikóban most gyorsabban nő, mint tavaszi járványkezdetkor - közölte az egészségügyi miniszter. Míg áprilisban naponta átlagosan 411 ember betegedett meg, szeptember elején 610. A betegséget eddig összesen 36 ezer 593 ember kapta el. A H1N1 vírus halálos áldozatainak száma 248-ra nőtt az országban, amelyben áprilisban elkezdődött a járvány. Ezzel az adattal Mexikó a negyedik helyen áll a világon Brazília, az Egyesült Államok és Argentína után. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb adatai szerint bizonyíthatóan ebben a betegségben a világon összesen 4108 ember vesztette életét.
2009.10.09. 07:51
 
 
Saját Rock Band játékot szeretne a U2
Megirigyelte a U2 együttes a The Beatles: Rock Band játék sikerét, és a tagok úgy döntöttek: ők is szeretnének egy ilyet magukról. Adam Clayton, az együttes basszusgitárosa a USA Today napilapnak elmondta, hogy most már ők is belátják, mennyire illik a U2 a népszerű zenés játéksorozathoz. Nem mindig gondolták azért így: korábban zavarta az együttes tagjait, hogy a Rock Bandben mennyire elnagyoltak, karikatúraszerűek az együttesekről mintázott figurák, illetve mennyire tökéletlen a virtuális zenélés közben animációjuk, mozgásuk. Azonban a The Beatles: Rock Band akkora átütő sikert aratott, illetve olyan szép bevételt hozott, hogy ezt már a U2 sem hagyhatta figyelmen kívül.
2009.10.09. 07:47
 
 
Több mint 90 áldozata van a Fülöp-szigeteki földcsuszamlásoknak
A Parma tájfun esői által okozott több földcsuszamlásnak összesen több mint 90 halálos áldozata van a Fülöp-szigetek északi, hegyvidéki részén - közölték pénteken a helyi hatóságok. Benguet tartomány öt városában volt földcsuszamlás csütörtökön és pénteken, és ezekben 69 ember halt meg. Baguio hegyi üdülővárosban 17 ember halt meg, amikor számos házat elsodortak a sárlavinák. Egy harmadik helyen öt halálos áldozatot követelt a természeti katasztrófa, de ez a szám súlyosbodhat, mert 32 embert eltűntként tartanak nyilván.
2009.10.09. 07:41
 
 
Új őrület Kaliforniában a tonna donna táncklub
Egyre felkapottabb a "tonna donna táncklub" Kaliforniában. Ez a világon az első olyan szórakozóhely, mely kifejezetten túlsúlyos nőkre szakosodott, ám nem fogyókúra-receptcserére gyűlnek össze tagjai - bár arra is -, hanem önfeledt szórakozásra, kacagásra - magukon is. Az első fecske Long Beachen van, de sikere akkora, hogy a minap nyílt egy második Phoenixben, Arizonában. Lisa Marie Garbo az egész kezdeményezője, vezetője és tulajdonosa már a harmadik klubot tervezi, az a texasi Dallasban nyílik majd. Klubját bírálatok is érik, mondván, hízásra buzdít. Garbo ezt cáfolja, a tagok fogyóznak.
2009.10.09. 07:37
 
 
Hétfőig kell befizetni a harmadik negyedévi eva előleget
Az egyszerűsített vállalkozói körbe (eva) tartozóknak október 12-ig, hétfőig kell befizetniük a harmadik negyedév utáni adóelőleget, bevételük 25 százalékát. Augusztus végéig 82,4 milliárd forint eva bevételt könyvelt el az adóhivatal, ami csaknem azonos a tavalyi megfelelő összeggel (81,9 milliárd forint). Az év egészére az eva előirányzata 172,9 milliárd forint, 2008-ban a büdzsébe 166,5 milliárd forintot fizettek be az evások. Az idén júliusban, a második negyedév után a költségvetésbe 36,3 milliárd forint eva folyt be.
2009.10.09. 07:23
 
 
JP Morgan: most jobbak a magyar euróesélyek, mint egy éve
Magyarországnak most jobbak az eurócsatlakozási kilátásai, mint a Lehman Brothers nagybank tavaly őszi bukása előtt, tekintettel a forint összeomlásának elkerülése végett azóta végrehajtott alapvető adó- és jóléti reformokra - áll a JP Morgan új, átfogó elemzésében, amely szerint kormányváltás esetén is jó eséllyel folytatódna a felelős költségvetési politika. A JP Morgan figyelemreméltónak nevezi a Magyarországon elkezdett szerkezeti reformokat. Ezek a cég alapeseti forgatókönyvének megvalósulása esetén lehetővé teszik, hogy Magyarország előbb vezesse be az eurót, mint Lengyelország és Csehország - írták a ház szakértői.
2009.10.09. 07:08
 
 
A brit Konzervatív Párt fájdalmas megszorításokat vezetne be
Fájdalmas kiigazító intézkedéseket helyezett kilátásba a brit konzervatívok választási győzelme esetére David Cameron, a párt vezetője, aki a manchesteri tory kongresszust bezáró csütörtöki felszólalásában Gordon Brown munkáspárti kormányát tette felelőssé a brit gazdaság válságos állapotáért. Cameron a több mint egyórás beszédben kijelentette: nincsenek illúziói; ha a Konzervatív Párt jövő tavasszal kormányra kerül, megszorításokat kell bevezetnie a közkiadásokban, és ezek "fájni fognak". Hozzátette: a közelgő választások előtt sem ígér semmi olyasmit, amit nem tud teljesíteni.
2009.10.08. 21:50
 
 
A decemberi úszó Eb-n debütálnak az új rajtkövek
A decemberi rövidpályás úszó Európa-bajnokságon mutatkoznak be a legújabb generációs rajtkövek. A francia szövetség csütörtöki bejelentése szerint ezek jobb elrugaszkodási lehetőséget nyújtanak a versenyzőknek, előre dőlnek, és öt fokozatban állíthatók. A tavalyi olimpián és az idei, római vb-n még nem engedélyezték az új rajtkövek használatát. A rövidpályás Eb-nek Isztambul ad otthont december 10. és 13. között.
2009.10.08. 21:16
 
 
Oszkó: a kormány a távhő áfáját az alsó áfakulcsba szeretné tenni
A kormány álláspontja egyértelmű: a távhő áfáját az alsó áfakulcsba szeretné tenni - közölte Oszkó Péter az MTI-vel, reggeli nyilatkozatáról pedig azt mondta, félreérthetően fogalmazott. Oszkó Péter csütörtökön reggel egy más témában tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy veszélybe került a távhő áfájának jövő évi csökkentése. Ezt azzal indokolta, hogy a kórházaknak átcsoportosított pluszforrás olyan tartalékokat érint, amelyeket a távhő áfa-csökkentésére különítettek el.
2009.10.08. 20:30
 
 
Kaczynski szombaton írja alá a Lisszaboni Szerződés ratifikációs okmányát
Szombaton írja alá a Lisszaboni Szerződés ratifikációs okmányát Lech Kaczynski lengyel államfő - jelentette be csütörtökön az elnöki hivatal vezetője. Wladyslaw Stasiak közölte, hogy a köztársasági elnöki palotában szombaton délben látja el kézjegyével a dokumentumot Lech Kaczynski. Az ünnepségen jelen lesz José Manuel Barroso, az Európai Bizottság vezetője és Jerzy Buzek, az Európai Parlament lengyel elnöke is. Aleksander Szczyglo, az elnök nemzetbiztonsági irodájának vezetője korábban azt közölte, hogy az államfő vasárnap írja alá a dokumentumot. Az elnök egyik tanácsadója, majd Lech Kaczynski ikertestvére, Jaroslaw Kaczynski ellenzéki pártvezető is cáfolta ezt a bejelentést.
2009.10.08. 19:34
 
 
Nem voltak influenzás tünetei a vírus harmadik magyar áldozatának
Nem voltak influenzás tünetei annak a fiatal nőnek, aki a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumának (DEOEC) klinikáján halt meg, és szervezetében kimutatták az új típusú influenzavírust. A DEOEC Kórházhigiéne és Infekciókontrol tanszékének vezetője az MTI-nek csütörtökön elmondta: a hölgy végső stádiumban lévő daganatos beteg volt, a H1N1 vírust szervezetében a kórbonctani vizsgálatok során mutatták ki. A klinikán ez volt a második eset, amikor H1N1-gyel fertőződött beteggel volt dolguk; júliusban egy ötéves kisfiúnál mutatták ki a vírust, de ő a szakszerű kezelések következtében meggyógyult.
2009.10.08. 19:30
 
 
Cannavaro, az olasz válogatott hátvédje fennakadt a doppingvizsgálaton
Fennakadt a doppingvizsgálaton Fabia Cannavaro, a Juventus és a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott hátvédje. A klub csütörtöki bejelentése szerint a 129-szeres válogatott játékos vizeletében kortizont mutattak ki. A tiltólistás szer egy darázscsípés kezelése során kerülhetett a szervezetébe. Az olasz doppingügyekben eljáró olimpiai bizottság illetékese, Ettore Torri megindította az eljárást. A 36 esztendős Cannavaro - aki 2006-ban kiérdemelte az Aranylabdát - eltiltás miatt eleve nem játszhatott volna az írek elleni, szombati világbajnoki selejtezőn, de tagja a Ciprus elleni, szerdai találkozóra készülő keretnek.
2009.10.08. 19:28
 
 
Robbanószereket és lőszereket semmisítettek meg Letenye közelében
Robbanóanyagot és lőszereket találtak csütörtökön délután egy olasz rendszámú autóban az M70-es autóúton; a robbanószereket a letenyei határátkelő közelében megsemmisítették, az autóban ülő két férfit őrizetbe vették - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A vám- és pénzügyőrség munkatársai közúti ellenőrzés során állították meg kora este az olasz rendszámú gépkocsit, benne két férfival. A kocsiban talált lőszerek és robbanóanyagok azon részét, amely nem szállítható, a készenléti rendőrség tűzszerészei a közelben felrobbantották, a többit lefoglalták.
2009.10.08. 19:09
 
 
Vádat emeltek Kolompár Orbán és öt társa ellen
A Kecskeméti Városi Ügyészség vádat emelt Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke és öt társa ellen, akiket jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével, valamint az Európai Közösségek pénzügyi érdekeinek megsértésével gyanúsítanak - közölte Szabó Ferenc megyei főügyészhelyettes. A gyanúsítottak az Európai Unió foglalkoztatási programját segítő pályázat révén a közösségi költségvetésből 109,1 millió forintot, a hazai költségvetésből 36,4 millió forintot, összesen 145,5 millió forintot szereztek meg jogosulatlanul, további 76,5 millió forintot kíséreltek megszerezni.
2009.10.08. 18:03
 
 
A cseh elnök újabb feltételeket támaszt a Lisszaboni Szerződés aláírásához
Újabb feltételeket támasztott a Lisszaboni Szerződés aláírásához a cseh államfő - jelentette be Stockholban Fredrik Reinfeldt svéd miniszterelnök azt követően, hogy - az Európai Unió soros elnökségét adó Svédország képviseletében - telefonon megbeszélést folytatott Václav Klausszal. Klaus kétmondatos lábjegyzetet szeretne fűzni az alapvető jogokat megfogalmazó Chartához. A Lisszaboni Szerződés az európai uniós döntéshozatal felgyorsítására hivatott; az igenlő ír népszavazás után hatályba lépéséhez a lengyelen kívül már csak a cseh ratifikáció hiányzik.
2009.10.08. 17:59
 
 
Férfi kézilabda Eb-2014: magyar-horvát és dán kandidálás
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) csütörtöki tájékoztatása szerint az október 7-i határidőig a magyar-horvát közös pályázat mellett Dánia nyújtotta be jelentkezését a 2014-es férfi Európa-bajnokság megrendezésére. A rendezési szándékát előzetesen jelző Franciaország végül nem kandidál. 2010 őszén az EHF kongresszus vagy az EHF végrehajtó bizottsága dönt a rendezési jog odaítéléséről a két pályázó fél között.
2009.10.08. 17:57
 
 
Bajnai: a következő kormánynak józan gazdálkodási politikát kell folytatnia
Bárki is alakít kormányt jövőre Magyarországon, ragaszkodnia kell ahhoz, hogy az állam egy egészséges, a józan észen alapuló gazdálkodást folytasson - jelentette ki Bajnai Gordon csütörtökön Frankfurtban, magyar újságírók előtt. A kormányfő a német nagyvállalatok vezetőivel folytatott megbeszélései után úgy látta: most mindenkinek az a legfőbb aggodalma, hogy mi lesz a megkezdett reformok sorsa.
2009.10.08. 17:13
 
 
Webber folytatja Az Operaház fantomját
Andrew Lloyd Webber színpadra állítja Az Operaház fantomja című hatalmas sikerű musicaljének folytatását: a Love Never Dies (A szerelem örökké él) című művet márciusban mutatják be Londonban. A történet tíz évvel azután kezdődik, hogy a fantom eltűnt a párizsi operaházból. A musical második részében az Atlanti-óceán túloldalán, Coney Islanden kísért a híres brooklyni vidámparkban. Webber elmondása szerint azért tartotta fontosnak a folytatás megírását, mivel az első rész befejezését már unalmasnak érezte.
2009.10.08. 17:02
 
 
Megdőlt a budapesti melegrekord
Megdőlt a budapesti melegrekord, 28,5 Celsius fokot mértek Újpesten csütörtökön; az eddigi csúcsot 1942-ben mérték a fővárosban, akkor 27,2 fokig kúszott fel a hőmérő higanyszála - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-nek. Az országos rekord is majdnem megdőlt, Kiskunhalason 29,7 Celsius fokot mértek, ami csak egy tized fokkal kevesebb, mint amit 1935-ben, Szegeden mértek.
2009.10.08. 17:00
 
 
Hónig Péter: haladéktalanul változtatni kell a közösségi közlekedésen
Haladéktalanul változtatni kell a közösségi közlekedésen a hatékony működés érdekében - mondta Hónig Péter közlekedési miniszter csütörtökön a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) szakmai rendezvényén. Utalt arra, hogy jövőre a közösségi közlekedésben volumencsökkenés várható, a vasút esetében ez elérheti a 8 milliárd forintot is. Elmondta, hogy 37 mellékvonalat vizsgálnak, de döntés még nem született ezek sorsáról.
2009.10.08. 16:46
 
 
Az önkormányzatok a "veszélyes költségvetés" ellen tüntetnek szombaton
Az egészségügyi gondokról, a gyermekétkeztetésről, a kistelepülések problémáiról és a fogyatékkal élők nehézségeiről is szólni fog a jövő évi "veszélyes költségvetés" elleni önkormányzati tüntetés, amelyet fideszes önkormányzati vezetők hirdettek meg szombatra a fővárosi Kossuth Lajos térre - közölte Pápa fideszes polgármestere. Kovács Zoltán, aki egyben a Fidesz-frakció önkormányzati kabinetjének vezetője, elmondta: kérik, hogy a demonstrációra - amelyhez csatlakozott a Munkástanácsok Országos Szövetsége és több más civil szervezet is - településtáblával, valamint zászlóval érkezzenek a résztvevők.
2009.10.08. 15:50
 
 
Vb-selejtező: megérkezett Lisszabonba a magyar válogatott
Kora délután megérkezett Lisszabonba a magyar labdarúgó-válogatott, amely szombaton, közép-európai idő szerint 21:45 órától játszik világbajnoki selejtezőmérkőzést Portugáliával. A magyar szövetség honlapja szerint 25 fokos meleg és napos idő fogadta Erwin Koeman szakvezető együttesét a mintegy négyórás repülőút után. A holland szakember csütörtök 19 órától vezényel edzést játékosainak. A helyiek felfokozott várakozását jelzi, hogy számos televíziós stáb és újságírók hada várta a magyarokat a landolást követően. A Fény Stadionjában sorra kerülő összecsapás mindkét gárda számára döntő jelentőségű, az egyformán 13 ponttal álló csapatoknak ugyanis kizárólag győzelemmel marad esélyük a pótselejtezőt érő 2. hely megszerzésére.
2009.10.08. 15:40
 
 
Vívó-vb: bronzérmes a férfi kardcsapat
Bronzérmet szerzett a magyar válogatott a törökországi vívó-világbajnokság csütörtöki férfi kard csapatversenyében. A Decsi Tamás, Szilágyi Áron, Lontay Balázs, Iliász Nikolász négyes a helyosztón az orosz alakulat ellen nyert, mégpedig 45-44-re. Az idén Európa-bajnoki negyedik magyar együttes, amely háromnegyed részben meggyezik a vb-címvédő kvartettel - Nemcsik Zsolt helyén most Iliász Nikolász szerepelt -, a dél-koreaiak és a fehéroroszok legyőzése után az elődöntőben kikapott a románoktól, így vívhatott a harmadik helyért.
2009.10.08. 15:30
 
 
Alzheimer-kórral küzd a fizikai Nobel-díjas Kao
A fizikai Nobel-díj egyik idei kitüntetettje, a 75 éves Charles Kao Alzheimer-kór miatti enyhe demenciával él. Díja egy részét idősekkel és Alzheimer-kóros emberekkel foglalkozó jótékonysági szervezeteknek szánja. Kao elmondta, nehezére esett kutatótársai felvetésére reagálni, miszerint a stockholmi bizottság túl sokáig várt alapvető eredményeinek elismerésével. A távközlést és kommunikációt forradalmasító optikai szálak tökéletesítése terén elért eredményeiért díjazott, sanghaji születésű fizikus a KTSF26 nevű kínai nyelvű televíziós csatornának nyilatkozott.
2009.10.08. 15:13
 
 
A Manchester United vezeti a klubvilágranglistát, a Debrecen a 86.
Továbbra is az angol bajnok Manchester United vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját, amelyen a Debrecen öt helyet javított előző pozíciójához képest (86.). A hajdúságiakkal azonos Bajnokok Ligája csoportban szereplő Liverpool a 9., az Olympique Lyon a 14., a Fiorentina pedig a 41. helyen áll. A Debrecen legközelebb október 20-án az olaszokkal találkozik a legrangosabb európai kupasorozatban.
2009.10.08. 14:55
 
 
Fidesz: alkukat kényszerít a kormány a legelesettebbek képviselőire
A Fidesz szerint a kormány visszaél hatalmával, amikor alkukat kényszerít olyan szervezetekre, amelyek a legelesettebb embereket képviselik. Szijjártó Péter erről a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón elhangzottakra reagálva beszélt, hozzátéve: ez tisztességtelen, cinikus magatartás. A Fidesz elnöki stábjának vezetője budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: az egészségügyben "a kormány által kikényszerített alku" azzal a veszéllyel jár, hogy a jövő év első néhány hónapja után össze fog dőlni az egészségügyi ellátás a pénzhiány miatt, hiszen már most a 2010-es költségvetés terhére zajlik az "alkudozás".
2009.10.08. 14:30
 
 
A csukcsföldi sámánok Abramovics gyerekéért dobolnak
A csukcsföldi sámánok a terület legdélibb pontján összegyűlve Roman Abramovics, a Londonban élő milliárdos születendő gyermekének egészségéért végeztek védelmező rítusokat. Abramovics élete egy csukcsföldi árvaházban indult, és jó ideje a világ leggazdagabb emberei között tartják számon, továbbá egyebek között a londoni Chelsea labdarúgóklub tulajdonosaként és a világ legnagyobb és legszebb luxusjachtjainak gyűjtőjeként is ismert. A szó szoros értelmében számolatlanul költötte szülőföldjére a dollármilliókat - saját elmondása szerint vagy 200-300 millió dollárt -, s amikor rájött, hogy pénze a helyi hivatalnokok kezén elszivárog, megválasztatta magát kormányzónak.
2009.10.08. 14:29
 
 
Nem változtatott az irányadó kamaton az EKB
Nem változtatott az irányadó kamat 1 százalékos szintjén az Európai Központ Bank (EKB) csütörtöki kamatdöntő ülésén. A döntés megfelel az elemzői várakozásoknak. Az EKB kormányzó tanácsa utoljára május 7-én változtatta meg az alapkamatot, akkor 25 bázisponttal 1 százalékra csökkentette.
2009.10.08. 13:55
 
 
Herta Müller az irodalmi Nobel-díj idei kitüntetettje
Herta Müller romániai születésű német írónő az idei irodalmi Nobel-díj kitüntetettje - jelentették be csütörtökön Stockholmban. A svéd tudományos akadémia többek között azt emelte ki indoklásában, hogy az író "a költészet tömörségével és a próza tárgyilagosságával" rajzolta meg "az otthontalanság tájképét". Az 56 esztendős Herta Müllert az elmúlt napokban már - az izraeli Ámosz Ozzal együtt - lehetséges díjazottként emlegették. A 10 millió svéd korona (1,4 millió dollár) pénzdíjjal járó kitüntetést, amelyet Alfred Nobel svéd iparmágnás alapított, 1901 óta ítélik oda minden évben. A kitüntetést december 10-én adják át a svéd fővárosban.
2009.10.08. 13:30
 
 
A nemzeti kisebbségekről is tárgyalt a magyar és a szlovén államfő
A szlovéniai magyar, illetve magyarországi szlovén kisebbség helyzetéről, a két ország villany- és gázvezetékeinek összekapcsolásáról, valamint a környezetvédelemről tárgyalt a szlovén és a magyar államfő csütörtökön a szlovéniai Brdóban. Sólyom László és Danilo Türk a közös sajtótájékoztatón a kisebbségek kapcsán hangsúlyozták, hogy szükség van a határ menti területek fejlesztésére. A magyar államfő szlovén kollégája meghívására csütörtökön érkezett kétnapos állami látogatásra Szlovéniába. Sólyom a brdói várban előbb négyszemközti megbeszélést folytatott Danilo Türkkel, majd a két államfő plenáris tárgyaláson vett részt.
2009.10.08. 13:20
 
 
Három vezetőnek nincs feladatköre a BKV-nál
A BKV felügyelőbizottsága (fb) bekérte a cég három üzemeltetési vezetőjének a munkaszerződését, akik feladatkör nélkül dolgoznak és kapnak fizetést, illetve prémiumokat - közölte Vitézy Dávid, az fb Fidesz által delegált tagja. Drajkó Imre, Drégeli István és Bársony László 2007-ben, az Antal Attila nevéhez fűződő szervezeti átalakításkor kapták meg a posztot, azóta a szervezeti és működési szabályzat szerint nincs feladatkörük - mondta Vitézy. A BKV honlapján lévő fizetési táblázat szerint mindhárom vezető bruttó 972 ezer forintot keres havonta, és 110 százalékos prémiumra, elbocsátásuk esetén pedig 14+3 havi prémiumra jogosultak.
2009.10.08. 12:30
 
 
Németországban is halálos áldozatot követelt az új vírus
Németországban is halálos áldozatot követelt az új típusú influenza; egy 36 éves nőt vitt el a betegség - közölte csütörtökön az esseni egyetemi klinika. A haláleset majdnem két hete, szeptember 25-én történt. Azóta kiterjedt vizsgálatokat folytattak le, hogy minden kétséget kizáróan megállapítsák a halál okát. A közvetlen ok az volt, hogy a nő tüdeje és ezzel egyidejűleg több más szerve felmondta a szolgálatot. A H1N1 vírus "ajtót nyitott" más kórokozóknak, amelyek fertőzést okoztak.
2009.10.08. 12:07
 
 
Egységesítenék a hordozható kütyük tartozékait
Környezetvédelmi és gazdaságossági okok miatt a mobiltelefonok csatlakozóira elfogadott közös szabványokat minden hordozható kommunikációs eszközre kiterjesztenék - jelentette be a nemzetközi mobiltelefon-ipari szövetség (Cellular Telephone Industries Association, CTIA). Az iparági szövetség szerint a mobiltelefonoknál idén februárban egységes szabvánnyá vált 3,5 milliméteres fülhallgató kimenetet és a készülékek töltésére, adatforgalomra, illetve a kihangosítók kezelésére rendszeresített micro-USB adaptereket a laptopokra, valamint a netbookokra is kiterjesztenék.
2009.10.08. 11:28
 
 
Oszkó: veszélyben a távhő áfájának csökkentése
Veszélybe került a távhő áfájának jövő évi csökkentése - közölte Oszkó Péter csütörtökön Budapesten. A kórházaknak átcsoportosított pluszforrás olyan tartalékokat érint, amelyeket a távhő áfa-csökkentésére különítettek el - mondta a pénzügyminiszter sajtótájékoztatón. "Ha a távhőáfa-csökkentést meg akarjuk csinálni, akkor dolgoznunk kell még azon, hogy ez milyen intézkedések eredményeként" tehető meg - fogalmazott.
2009.10.08. 11:27
 
 
A jegybankelnök szerint most kell szigorítani a devizahitelezést
Most kell szigorítani a devizahitelezést annak érdekében, hogy a két-három év múlva ismét bővülő likviditás nyomán ne ismétlődjön meg a magyar devizahitelesek vesszőfutása - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke csütörtökön, az MKB Bank által szervezett budapesti konferencián. A jegybank elemző és javaslattevő szerepének megerősítése mellett olyan pénzügyi szabályozó csomagra van szükség, amely a kiépült pénzügyi kockázatokat, így a devizaállományét mérsékelné, s ebben lehet szerepe a devizahitelek szigorításának - jelentette ki az MNB elnöke.
2009.10.08. 11:09
 
 
A MOB 14-18 fős csapattal számol a 2010-es téli olimpiára
A jelenlegi helyzet alapján 14-18 versenyző alkothatja a jövő februári, vancouveri téli olimpián résztvevő magyar csapatot - hangzott el a Magyar Olimpiai Bizottság sajtótájékoztatóján. Kovács Tamás, a MOB sportigazgatója elmondta, hogy Sebestyén Júlia műkorcsolyázó, Tagscherer Zoltán sífutó, valamint a Hoffman Nóra, Makszim Zavozin jégtánckettős már megszerezte a vancouveri induláshoz szükséges kvótát, míg alpesi síben Berecz Anna tekinthető már biztos résztvevőnek, snowboardban pedig Harmath Rózsának van kijutási esélye. A jégtánckettős esetében egyelőre kérdéses, hogy Zavozin megkapja-e időben a magyar állampolgárságot, de a kérelmet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség már benyújtotta az illetékes hivatalnak.
2009.10.08. 11:05
 
 
Jövő kedden tárgyalja a mentelmi bizottság Dávid és Herényi ügyét
Jövő keddre összehívta a parlament mentelmi bizottságának ülését a bizottság elnöke, amelyen a testület megfogalmazza ajánlását Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi jogának felfüggesztése vagy fenntartása kapcsán. Géczi József Alajos, a testület szocialista elnöke csütörtökön az MTI-vel közölte: a bizottsághoz megérkezett a legfőbb ügyész levele, amelyben Kovács Tamás "udvariasan", de továbbra is elhárította, hogy a bizottságnak iratokat küldjön. A mentelmi bizottság így az eredeti átirat alapján foglalkozik a két MDF-es politikus ügyével - tette hozzá a bizottság elnöke.
2009.10.08. 11:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957[1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista