2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Oszkó: a jövő évnél korábban nem változnak a devizahitelezés szabályai
Oszkó Péter szerint nem szabad olyan szabályozást elfogadni, amely teljesen megöli a lakossági hitelezést, de az sem folytatható, amit az ország az elmúlt években csinált, a devizahitelezés újraszabályozása a jövő évnél korábban semmiképpen sem képzelhető el. A pénzügyminiszter vasárnap este az m1 "A szólás szabadsága" című műsorában a Magyar Nemzeti Bank devizahitelezést korlátozó javaslatáról úgy vélekedett: a felvetés jogos, még ha az időzítés nem a legideálisabb is. A miniszter elmondta: a javaslatcsomagnak van olyan része, ami logikus, akár időszerű is lehet, és annak jövőbeni garanciáját biztosítja, hogy ne legyen túlzott az eladósodás.
2009.10.12. 09:20
 
 
Washington többet vár a következő afgán elnöktől
Bárki lesz a nyár végén megtartott afganisztáni elnökválasztás győztese, Washington azt várja tőle, hogy jóval többet tegyen az ország problémáinak megoldásáért - jelentette ki Hillary Clinton hétfőn a BBC brit hírtelevíziónak adott nyilatkozatában. A Londonban tartózkodó amerikai külügyminiszter szerint a következő afgán vezetőnek jobb viszonyt kell létesítenie az Egyesült Államokkal, a hadsereggel és az afgán néppel is. Clinton egyértelműnek mondta, hogy ha az afganisztáni elnökválasztás vitatott eredményei végül Hamid Karzai újraválasztását eredményezik, úgy "új viszonynak kell kialakulnia közte és az afgán nép között.
2009.10.12. 09:06
 
 
Csökkentek a mezőgazdasági termelői árak augusztusban
Az agrártermékek termelőiár-szintje 2009 augusztusában 11,8 százalékkal csökkent, ezen belül a növényi termékek árszínvonala 16,4, az élő állatok és állati termékeké 4 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az idén január-augusztusban az agrártermékek termelőiár-szintje 19,9 százalékkal esett vissza, ami a növényi termékek árszínvonalának 28,1 százalékos, valamint az élő állatok és állati termékek árainak 3,6 százalékos csökkenéséből adódott.
2009.10.12. 09:01
 
 
Lyukacsosság a hosszú dinoszaurusznyak titka
A nagytestű növényevő dinoszauruszok rafinált csont- és izomfelépítésük révén tudták stabilan megtartani akár tíz méter hosszú nyakukat - számoltak be svájci és német őslénykutatók. A nyaki csigolyák egyedülálló szerkezete lehetővé tette, hogy a csontok belsejét levegő töltse ki, ami könnyebbé tette a nyakat. A szauropodák nyaki és háti csigolyáit a mai madarakéihoz hasonlóan levegővel teli szövet vette körül. A levegőbuborékok még a csigolyák belsejébe is behatoltak, lyukacsossá téve a csontokat.
2009.10.12. 08:58
 
 
Női tenisz-világranglista: Czink maradt a 40., Szávay a 46. helyen
Az ezen a héten Oszakában szereplő Czink Melinda maradt a 40., míg Szávay Ágnes a 46. helyen a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján. A női versenyeket szervező WTA honlapja szerint az élen változás történt, az eddigi második amerikai Serena Williams került az első helyre, megelőzve az orosz Dinara Szafinát. A vasárnap Pekingben diadalmaskodó orosz Szvetlana Kuznyecova a 6.-ról feljött a 4. helyre, míg a fináléban legyőzött lengyel Agnieszka Radwanska már a tizedik.
2009.10.12. 08:27
 
 
Eredménytelen az amerikai különmegbízott közel-keleti békemissziója
Az izraeli-palesztin béketárgyalások felújítására vonatkozó megállapodás nélkül ért véget vasárnap George Mitchell amerikai különmegbízott újabb közel-keleti békemissziója. A megbízott emiatt kézzelfogható eredmény nélkül tér vissza Washingtonba. Mitchell csütörtökön kezdett újabb közvetítésbe az izraeli-palesztin béketárgyalások mielőbbi felújítása érdekében. Azóta, hogy januárban megkapta megbízatását, a 76 éves volt szenátor már kilencszer járt Izraelben és a palesztin területeken. Minden alkalommal ugyanazokba az akadályokba ütközött: az izraeli miniszterelnök nem hajlandó leállítani a zsidó telepek építkezéseit, az arab országok pedig vonakodnak az Izraellel való megbékéléstől.
2009.10.12. 08:20
 
 
Lajcák: Budapest olyan jogköröket igényel magának, amelyekre nem jogosult
A szlovák külügyminiszter szerint a magyar politikai képviselet egy része olyan jogkört igényel magának a szomszédos országokban élő magyar kisebbségek ügyében, amilyenekkel csak az európai intézmények rendelkeznek. Szerinte erre jó példa Sólyom László magyar köztársasági elnök augusztus 20-i ünnepi beszéde, amelyben egy mondatban négy országot támadott meg. "Szlovákiát a nyelvtörvényért, Ukrajnát az oktatási törvényért, Romániát a magyar hivatalnokok állítólagos elbocsátásáért és Szerbiát azért, mert a Vajdaságnak nincs autonómiája" - mondta a szlovák diplomácia vezetője.
2009.10.12. 07:24
 
 
Gyárfás Tamás: jobb lett volna korábban távozni a Napkeltéből
Jobb lett volna még akkor elmenni, amikor Aczélt, Bánót, Oroszt, Pallagit távozásra kényszerítette a Magyar Televízió vezetősége - mondta a Napkelte producere a Népszabadság hétfői számában. Gyárfás Tamás elmondta: nehéz megmagyarázni, hogy ugyanannak a Süveges Gergőnek, Betlen Jánosnak, Jegyes Tóth Krisztinának, akinek az Angol utcában nem álltak rendelkezésre a jobboldali politikusok, a Kunigunda utcában igen. A Napkelte producere a korábban távozásra kényszerített műsorvezetők kapcsán úgy fogalmazott hogy "belátom, ... hogy jobb lett volna velük együtt távoznunk. Akkor nincs diktátum, ránk erőszakolt műsorvezető állomány, nincs jogellenes szerződésbontás - de műsor sincs."
2009.10.12. 07:01
 
 
Orbán Viktor ragaszkodik a kétszáz tagúnál kisebb parlamenthez
Orbán Viktor ragaszkodik ahhoz, hogy kétszáz főnél kisebb létszámú legyen a parlament; a Fidesz elnöke erről a tv2 Napló című műsorában vasárnap sugárzott riportban beszélt. A tévéstáb Orbán Viktor felcsúti házában csütörtökön forgatott, amikor a pártelnök mások mellett Lázár Jánost, Hódmezővásárhely polgármesterét látta vendégül a kamerák előtt. A Fidesz elnöke a beszélgetés során azt is elmondta: közölte pártja képviselő-jelöltjeivel, hogy a következő kormányban nem lesz sem MSZP-s, sem jobbikos. Arra a riporteri kérdésre, hogy szándéka szerint olyan elsöprő győzelmet aratnak, hogy nem lesz szükség koalícióra, Orbán Viktor úgy válaszolt: "hát hogyne".
2009.10.11. 21:50
 
 
Több ezer ember részvételével melegfelvonulás kezdődött Washingtonban
Több ezren vonultak fel a melegek jogainak védelméért vasárnap Washingtonban. Az Egyesült Államok legnagyobb melegszervezete, a Human Rights Campaign (HRC) felhívására összegyűlt tömeg a Fehér Háztól az amerikai törvényhozásnak otthont adó Capitoliumig vonult. A felvonulók egyik fő követelése, hogy vessenek véget a melegek katonai szolgálatára vonatkozó korlátozásoknak. Barack Obama elnök a vasárnapi megmozdulás előestéjén a HRC vacsoráján megígérte: megszünteti a "ne kérdezd, ne mondd" elvet, amely alapján a másságukat nyíltan vállalók nem szolgálhatnak az amerikai hadseregben. Konkrét időpontot vagy részleteket azonban nem említett.
2009.10.11. 21:00
 
 
Harmadik felszállásakor zuhant le a sárkányrepülő szombaton
Két aznapi sikeres felszállás után a harmadiknál zuhant le és vesztette életét egy sárkányrepülő szombaton a zalaegerszegi repülőtéren - közölte a Közlekedésbiztonsági Szervezet vasárnap. Szemtanúk elmondása szerint a harmadik - autóvontatásos - felszállás során a sárkányrepülő a szükséges magasságot elérte, ám eddig tisztázatlan okból nem történt meg időben a sárkányrepülő leoldása a vontatókötélről - írta Bajkó Erika kommunikációs vezető. A rendőrség további vizsgálatra lefoglalta a vontatáshoz használt eszközöket, a vontatóautót, a vontatókötelet, valamint az autó, illetve a sárkányrepülő kioldószerkezetét - olvasható a közleményben.
2009.10.11. 20:00
 
 
A török miniszterelnök szerint Örményországnak ki kell vonulnia Karabahból
Az évszázados török-örmény ellenségességnek véget vető zürichi egyezmény másnapján, vasárnap Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök felszólította Örményországot, hogy vonuljon ki a vitatott Karabah enklávéból, mert amíg ez meg nem történik, a megállapodás nem léphet érvénybe. A muzulmán Azerbajdzsán területéhez tartozó, de nagyrészt örmények lakta Karabahért Örményország és Azerbajdzsán 1988 és 1994 között véres háborút vívott, amit 1994-ben tűzszünettel zártak le, de békeszerződést azóta sem kötöttek. A kormányfői nyilatkozat Ankara abbéli kísérletének tűnik, hogy megnyugtassa szoros szövetségesét, Azerbajdzsánt.
2009.10.11. 18:30
 
 
Eladták Michael Jackson világító kesztyűjét
Átszámítva 13 millió forintért (70 800 dollár) adták el egy Los Angeles-i árverésen azt a "világító" kesztyűt, amelyet Michael Jackson Victory elnevezésű 1984-es turnéja során viselt. Közel 20 millió forintért (106 200 dollár) kelt el a Martin D-28-as gitár, amelyen Elvis Presley utolsó Las Vegas-i koncertjén játszott. A szórakoztatóipari ereklyék hétvégi árverése együttesen 5 millió dollárt hozott a Profiles in History cégnek. Nem sajnálták a pénzt a vevők arra az ostorra sem, amellyel Harrison Ford csapkodott az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag című filmben: 56 050 dollárt (több mint 10 millió forintot) adtak érte.
2009.10.11. 18:17
 
 
Kállai László petíciót adott át az államfő képviselőjének
Átadta Kállai László, a Jászsági Roma Polgárjogi Szervezet vezetője a Köztársasági Elnöki Hivatal munkatársának azt a petíciót, amelyet egyheti gyaloglással vasárnapra hozott Jászladányból a budapesti Hősök terére, majd rendőri biztosítás mellett, a Sándor-palotához vonulva nyújtott át Sólyom László államfő képviselőjének. A Jöjj és Lásd! elnevezésű akció keretében Kállai László, néhány aktivistával és szimpatizánssal azért kelt útra Jászladányból, hogy így demonstráljanak a romákat érintő hátrányos megkülönböztetés ellen, amely - szerintük - tapasztalható a közoktatásban, az igazságszolgáltatásban, az egészségügyben, a médiában, és számos egyéb területen.
2009.10.11. 17:20
 
Miss Hajléktalan Belgiumban
Miss Hajléktalant választottak Belgiumban - jelentette vasárnap a Belga nevű belga hírügynökség. A fedél nélküliek számára most első ízben lebonyolított szépségverseny győztese - nomen est omen - az 58 éves Thérese Van Belle. Az utolsó bejelentett lakhelye szerint a Schaerbeek nevű brüsszeli városrészből való nő jutalma: egy év ingyenes lakhatási lehetőség biztosítása. A hajléktalan nők számára kiírt szépségversenyt az Artefix közhasznú társaság szervezte. Mint a lebonyolítást irányító Aline Duportail elmondta, a versengési lehetőséggel egyben növelni kívánták a hajléktalanok öntudatát és önértékelését.
2009.10.11. 16:48
 
 
MSZP: különbség van az elbocsátások és a bejelentett létszámleépítések között
Tukacs István szerint a csoportos létszámleépítéseket bejelentő munkahelyek döntő többsége részesül munkahelymegtartó támogatásban, hiszen a bejelentést épp azért tette meg a munkáltató, hogy megpályázhassa az ilyen támogatásokat; a szocialista politikus az MTI-nek vasárnap nyilatkozva hangsúlyozta: különbséget kell tenni a tényleges elbocsátások és a bejelentett létszámleépítések között. Tukacs István mindezt annak kapcsán mondta az MTI-nek, hogy a Fidesz szerint újabb sokkoló munkanélküliségi adatok bizonyítják: a Bajnai-kormány tevékenysége nemcsak alkalmatlan a válság kezelésére, de súlyos károkat is okoz Magyarországnak.
2009.10.11. 16:20
 
 
Tenisz, Peking: Kuznyecova a női győztes
A hatodik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova nyerte a nők versenyét a pekingi keménypályás tenisztornán, miután a vasárnapi döntőben két szettben legyőzte a lengyel Agnieszka Radwanskát. A 24 éves játékos idei harmadik, pályafutása 12. végső sikerét aratta WTA-viadalon. Eredmények: nők (4,5 millió dollár összdíjazás): döntő: Kuznyecova (orosz, 6.)-A. Radwanska (lengyel, 12.) 6:2, 6:4.
2009.10.11. 15:17
 
 
Csökkent a belföldi turizmus az idei első félévben
Az idei év első felében a magyar lakosság 21 százaléka tett legalább egy alkalommal többnapos belföldi utazást, ez 3 százalékponttal alacsonyabb, mint egy évvel korábban - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai Tükör című kiadványából. Az utazók az előző évinél 17 százalékkal kevesebbet, 96 milliárd forintot költöttek el. Szálláshely-szolgáltatásokra 29 milliárd, vendéglátó-szolgáltatások és élelmiszerek vásárlására 25 milliárd, közlekedésre 22 milliárd forint jutott. A turisztikai fogyasztás 35 százaléka a budapestiektől származott, 28 százaléka a Balaton régióban valósult meg.
2009.10.11. 15:15
 
 
Az ENSZ misszióvezetője szerint csalások történtek az afganisztáni választásokon
Jelentős csalások történtek az Afganisztánban augusztus 20-án megtartott elnökválasztásokon - közölte Kai Eide, az ENSZ afganisztáni misszióvezetője vasárnap Kabulban. A norvég diplomata újságírók előtt volt helyettesének, Peter Galbraithnak azokra a vádjaira reagált, amelyek szerint nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni a választási csalásokról szerzett információit. Eide közölte azt is, hogy addig, amíg nem fejeződik be a szavazatok újraszámlálása, csak feltételezésekbe lehet bocsátkozni a meghamisított szavazatok számáról. Eide szerint valós az az állítás, hogy bizonyos számú szavazóhelyen délen és délkeleten jelentős csalások történtek, de csak ott.
2009.10.11. 14:44
 
 
Az orosz gazdaság visszaesése éves szinten elérheti a 8,5 százalékot
Az orosz gazdaság idei visszaesése várhatóan felülmúlja a legborúlátóbb előrejelzéseket is, és éves szinten elérheti a 8,5 százalékot - jelentette ki Dmitrij Medvegyev orosz államfő. Beismerte, hogy a gazdasági válság sokkal súlyosabb hatással volt az orosz gazdaságra, mint azt a szakértők jósolták, de a legrosszabbat sikerült elkerülni. Medvegyev Kirill Klejmjonovval, az orosz központi televízió tájékoztató műsorainak igazgatójával folytatott beszélgetését vasárnap este közvetíti az adó, de vasárnap délelőtt már közreadott belőle részleteket. Medvegyev úgy vélte, égetően szükséges az orosz gazdaság korszerűsítése, s 10-15 év alatt meg is valósítható.
2009.10.11. 14:40
 
 
Novemberben kezdődik a H1N1 influenza elleni oltás Csehországban
Novemberben kezdődik az új vírusú influenza elleni oltás Csehországban - közölte a cseh egészségügyi tárca vasárnap. A prágai minisztérium szerint november közepén 500 ezer H1N1 vírustörzs elleni oltóanyagot kap Csehország, amellyel elsősorban a krónikus betegségben szenvedőket, az egészségügyi dolgozókat és a válságstruktúrákban dolgozókat oltják be. A tárca részletes programot dolgozott ki, amelyet hétfőn a kormány elé terjesztenek. Az illetékesek már kijelölték az egyes körzeti orvosokat, akik az oltás végezni fogják. Hosszabb távon a cseh álam a lakosság mintegy 20 százalékának a beoltásával számol.
2009.10.11. 14:18
 
 
Egyedül indul a jövő évi választáson a Lehet Más a Politika
Semmilyen választási együttműködést nem tart elképzelhetőnek a jelenlegi parlamenti, vagy a bejutásra esélyes pártokkal Schiffer András, az egy évvel ezelőtt alakult, Lehet Más a Politika (LMP) elnevezésű párt szóvivője, aki szerint 2014 után, akár kormánypárt is lehet az LMP. Schiffer András kiemelte: az Országgyűlésben négy év alatt olyan párttá kívánják növelni az LMP-t, amelyik képes lesz arra, hogy 2014 után új alternatívát nyújtson. Ha bekerülnek 2010-ben az Országgyűlésbe, kísérletet tesznek arra, hogy helyreállítsák a demokratikus jogállam tekintélyét, visszaállítsák a politika becsületét.
2009.10.11. 14:10
 
 
Tenisz, Peking: Djokovic nyert a férfiaknál
A második helyen kiemelt szerb Novak Djokovic nyerte a férfiak versenyét a pekingi keménypályás tenisztornán, miután a vasárnapi, esőszünettel tarkított döntőben két szettben legyőzte a horvát Marin Cilicet. A 22 éves játékos idei harmadik, pályafutása 14. végső sikerét aratta ATP-viadalon. Eredmény: férfiak (3,3 millió dollár összdíjazás): döntő: Djokovic (szerb, 2.)-Cilic (horvát, 8.) 6:2, 7:6 (7-4).
2009.10.11. 14:01
 
 
Az Európai Bizottság kötelezővé tenné az energiafelhasználás csökkentését
Az Európai Bizottság azt tervezi, hogy kötelezővé teszi a tagországok számára az energiafelhasználás meghatározott mértékű csökkentését az Europolitique internetes lap értesülése szerint. Az Európai Unió tagországai tavaly decemberben abban állapodtak meg, hogy 2020-ig az 1990. évihez képest 20 százalékkal csökkentik az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, 20 százalékkal mérséklik a megújítható energia arányát a termelésben, és ugyancsak 20 százalékkal csökkentik az energia felhasználását. A CO2 kibocsátásra, illetve a megújítható energia részarányára vonatkozó vállalás betartása kötelező a tagországok számára, a felhasználás csökkentésére vonatkozó ígéret azonban nem.
2009.10.11. 13:50
 
 
Vb-selejtezők: Hajnal sérülése miatt nem léphet pályára Dániában
Hajnal Tamás vasárnap reggel hazautazott Lisszabonból Dortmundba, miután véglegessé vált: sérülése annyira makacsnak bizonyul, hogy biztosan nem léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott utolsó, szerdai világbajnoki selejtezőjén, Dániában. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint ez a döntés azután született meg, hogy a játékos egyeztette saját álláspontját és az egészségügyi stáb véleményét Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal. Vasárnap kora délután edzést tart a szakember, majd hétfőn délelőtt repül Koppenhágába a csapat, ahol nem sokkal az érkezés után sor kerül az első helyszíni tréningre is.
2009.10.11. 13:46
 
 
Meghalt Stephen Gately, a Boyzone énekese
Meghalt Stephen Gately, a Boyzone, a népszerű ír fiúegyüttes énekese. Értesülések szerint az énekest szállodai szobájában találták holtan egy átmulatott éjszaka után. A Boyzone szűkszavú vasárnapi közleménye szerint a halál váratlanul következett be szombaton a spanyolországi Mallorca szigetén, ahol 33 éves énekes és színész szabadságát töltötte. A spanyol rendőrség szerint a halál oka ismeretlen, bűncselekményre utaló jel nincs. Gately volt a legfiatalabb tagja az 1993-ban újsághirdetés útján összetoborzott Boyzone-nak, amely az 1990-es években több mint tízmillió lemezt adott el. Legnagyobb sikereik közé a Words és a No Matter What című dalok tartoztak.
2009.10.11. 13:38
 
 
Turistaözön a kínai Három-szorosnál
A világ legnagyobb vízerőművét, a Három-szorost, mintegy 88 ezer turista kereste fel a kínai nemzeti ünnephez és az őszközép ünnepéhez kapcsolódó egyhetes szabadság időszakában. A Jangce folyón található hatalmas erőmű és gát a térség kedvelt turisztiki célpontja lett, s a múlt héten rekord számban mászták meg - tudatta Hszü Ting, az erőmű marketing menedzsere, aki beszámolt arról is, hogy szeptemberig összesen 820 ezer érdeklődőt fogadtak. A szakember becslése szerint ezt az évet 1 millió 150 ezres látogatottsággal fogják zárni.
2009.10.11. 12:51
 
 
Vízilabda Euroliga: csoportelsőként továbbjutó a Honvéd
Harmadik mérkőzését is megnyerve tökéletes mérleggel zárt, és csoportelsőként jutott tovább marseille-i selejtezőnégyesből a Honvéd férfi vízilabdacsapata az Euroligában. Az első számú kontinentális sorozat franciaországi kvalifikációs tornáján vasárnap a házigazdák együttesét verte a magyar bajnoki bronzérmes öt góllal. Eredmény: CN Marseille (francia) - Domino Honvéd 8-13 (4-4, 1-2, 2-4, 1-3). A Honvédra az első körös siker után újabb selejtező vár: a hétfői sorsolást követően derül ki, hogy hol és kikkel csatázik majd az október 23. és 25. között esedékes, 2. kvalifikációs fordulóban.
2009.10.11. 12:44
 
 
Soros György klímavédelmi kezdeményezést jelentett be
Soros György egymilliárd dollárt készül "zöld technológiákba", megújítható energiaforrásokba fektetni. Hétvégi, koppenhágai sajtóértekezletén a magyar származású amerikai üzletember új kezdeményezést is bejelentett, amelynek keretében tíz éven át évi 10 millió dollárral támogatja a klímavédelmet. "A globális felmelegedés politikai probléma" - vélekedett. Mint mondta, a klímavédelem tudományos háttere már világos, a világ vezetőinek politikai akarata a probléma megoldására viszont kevésbé az. Elmondta: klímavédelmi befektetéseiben a jövedelmező lehetőségeket keresi, de ahhoz is ragaszkodik, hogy ezek a befektetések valós hozzájárulást jelentsenek a klímaváltozás problémájának megoldásához.
2009.10.11. 12:00
 
 
Forma-1: Glock nem indulhat a Brazil Nagydíjon
Nem indulhat a jövő heti Forma-1-es Brazil Nagydíjon a Toyota német pilótája, Timo Glock, aki a múlt heti, szuzukai futam időmérőjén balesetet szenvedett. A 27 éves versenyző a célegyenes előtt, mintegy 200 km/órás sebességgel a gumifalba csapódott, és helikopterrel szállították kórházba. A lábszárán keletkezett mély seb miatt orvosai nem engedték elindulni a másnapi viadalon. Bár a hét elején még úgy nyilatkozott, hogy néhány nap múlva teljesen rendben lesz, csapata vasárnapi közlése szerint közben kiderült, hogy a háta is megsérült az ütközés során, így nem lehet ott Interlagosban. Glockot a japán Kobajasi Kamui helyettesíti majd Brazíliában.
2009.10.11. 11:50
 
 
Asztalitenisz Vk: Tóth három vereséggel búcsúzott
Mindkét vasárnapi mérkőzését elvesztette, így három vereséggel búcsúzott a kínai Kuangcsuban zajló, 150 ezer dollár összdíjazású női asztalitenisz Világkupán Tóth Krisztina. A nemzetközi szövetség honlapja alapján a viadal egyetlen magyar résztvevője a dél-koreai Kim Kjung Ahtól elszenvedett szombati 4-1-es kudarc után a folytatásban a hongkongi Tie Janától (Tie Yana) 4-2-re, a szingapúri Feng Tian-vejtől (Feng Tianwei) pedig nagy csatában, 4-3-ra kapott ki. Tóth így csoportjában az utolsó helyen zárt és szerepléséért 2000 dollárt kapott. A négyesből az első kettő jut a negyeddöntőbe, a finálét hétfőn rendezik, a győztes 45 ezer dollárral gazdagodik.
2009.10.11. 11:34
 
 
Visszaérkezett a Földre a Szojuz TMA-14
Visszaérkezett a Földre Gennagyij Padalka orosz és Michael Barratt amerikai űrhajós, valamint a kanadai Guy Laliberté űrturista vasárnap reggel a Szojuz TMA-14 űrhajó feldélzetén: a leszálló egység Kazahsztánban, Arkalik város közelében ért földet, s mindhárom űrutas állapota normális - jelentették be a Repülésirányító Központban (CUP). A visszaérkezett űrhajósok még vasárnap Moszkvába repülnek, s a tervek szerint a Moszkva melletti Csillagvárosban kedden számolnak be benyomásaikról sajtóértekezleten.
2009.10.11. 11:00
 
 
Az amerikai különmegbízott Jeruzsálemben folytatja közel-keleti békemisszióját
Ismét Jeruzsálemben tárgyal vasárnap kora délután Barack Obama amerikai elnök különmegbízottja, George Mitchell: Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel és Ehud Barak védelmi miniszterrel találkozik. Előzőleg, pénteken már megbeszélést folytatott az izraeli miniszterelnökkel, valamint Mahmúd Abbász palesztin elnökkel, szombaton pedig Szalám Fajjád kormányfővel, majd Kairóba vette útját, hogy ott Ahmed Abul Geit egyiptomi külügyminiszterrel és Omar Szuleimán hírszerzőfőnökkel találkozzon. Még aznap este találkozott Szuleimánnal, aki közvetít a Hamász palesztin iszlamista szervezet és Izrael, valamint a Hamász és a Palesztin Hatóság között.
2009.10.11. 10:57
 
 
Sok a csoportos létszámleépítés a válság miatt
Az idei év első kilenc hónapjában összesen 32.800 dolgozót érintő csoportos létszám-leépítési bejelentés érkezett a munkaügyi központokhoz, ez pedig több mint kétszeres - 224 százalékos - növekedés az előző év azonos időszakához képest, amikor 14.600 ember leépítéséről döntöttek a munkaadók - derül ki az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) honlapján közölt szeptemberi munkaerőpiaci adatokból. Az év hátralevő részében éves bázison várhatóan már nem lesz ilyen nagy különbség a leépíteni kívánt munkavállalók számában - prognosztizálja anyagában az ÁFSZ.
2009.10.11. 10:00
 
 
Tenisz, Tokió: Tsonga nyerte a tornát
A második helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga nyerte az 1,2 millió dollár összdíjazású, tokiói keménypályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két sima szettben legyőzte az orosz Mihail Juzsnijt. A világranglistán hetedik Tsonga idei harmadik, pályafutása ötödik végső sikerét aratta ATP-viadalon. A döntőben: Tsonga (francia, 2.)-Juzsnij (orosz) 6:3, 6:3.
2009.10.11. 09:36
 
 
A Le Figaro szerint kalóz DVD-ket készíttetett az Elysée-palota
Nagy sikert aratott az Elysée-palotában az a dokumentumfilm, amelyet a France 5 televízió készített nyáron Nicolas Sarkozy elnökről. Olyannyira, hogy augusztus végén a filmet tartalmazó DVD mintegy négyszáz példányát kiosztották a nagyköveti konferencián, nyilván abból a célból, hogy annak alapján ismertessék a diplomaták a fogadó országban a francia államfő tevékenységét. A dicséretes akcióba azonban - jelentette a Le Canard Enchainé című francia szatírikus lap alapján a Le Figaro - kis hiba csúszott: a kiosztott anyag jogilag "kalózfelvételnek" minősül.
2009.10.11. 09:13
 
 
Két törvényjavaslatról is szavaz az Országgyűlés hétfőn
Két, a köztársasági elnök által a parlamentnek visszaküldött törvényjavaslatról is szavaz az Országgyűlés hétfőn, kétnapos ülésének első napján. Az egyik az úgynevezett élelmiszerkódex. A mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek vonatkozásában a beszállítókkal szemben alkalmazott tisztességtelen forgalmazói magatartás tilalmáról szóló javaslatot a négy parlamenti párt és a függetlenek közösen jegyezték, és teljes konszenzussal fogadták el az Országgyűlésben június 29-én. Az államfő a jogszabályt azért nem írta alá, mert szerinte az előkészítetlen, átgondolatlan, szövege jogi ellentmondásokkal terhelt, kitűzött céljai elérésére pedig nagy valószínűséggel alkalmatlan.
2009.10.11. 09:00
 
 
A büdös, kövér, köhögős utas a legnépszerűtlenebb
Győzött a papírforma: a légi utas ülésszomszédok népszerűtlenségi toplistáján a büdösek, a tüsszentők és a kövérek végeztek az élbolyban. Egy amerikai utazási ügynökség internetes felmérésének eredményeként született a rangsor. Az 1600 amerikai és kanadai megkérdezett fele a kellemetlen szagúakat tette az első helyre, 35 százalékot kaptak a köhögő-tüsszögők, míg a szimplán kövérek 15 százalékot. A válaszolók kétharmada ülése háttámlájának rugdosását tartja a legnagyobb illetlenségnek, utána a hangos beszéd következik, majd a káromkodás. 44 százalék szerint a kövéreknek két helyet kellene adni, de egy jegy áráért, 39 százalék úgy véli, fizessenek pótdíjat érte.
2009.10.11. 08:46
 
 
Meztelen kerti sorozattáncos
Meztelen kerti sorozattáncos férfit keres a rendőrség az Egyesült Államokban. A meglehetősen kövérkés illető családi házak hátsó kertjébe mászik be pucéran, majd táncra perdül, aztán amikor úgy érzi, elég, elrohan. Arcát mindig elfedi tánc közben, így biztonsági kamerák felvételei alapján nem azonosítható. Van, hogy a tánc helyett inkább megmártózik a kerti medencében. Dallasban "kertészkedik", és már négy éve, de eddig nem kezdtek komolyan nyomozni utána. Most viszont igen, mert a rendőrség attól tart, hogy nagyobb baj is történhet.
2009.10.11. 08:43
 
 
GVH: a valódi verseny csak indokoltan változtatna az áram árán
A valódi verseny az áramfogyasztóknak jobb szolgáltatást és alacsonyabb árakat hozna, illetve ha emelkedne is az ár, az csak a valóban indokolt mértékű lenne - ismertette a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) álláspontját az árampiac jelenlegi helyzetével kapcsolatban az MTI-hez eljuttatott közleményben. A GVH úgy véli, a piacot torzító jelenségek felszámolása eredményezne valódi versenyt. A versenyhivatal a GVH Versenykultúra Központjának támogatásával készült tanulmány kapcsán tette közzé álláspontját.
2009.10.11. 08:19
 
VB-selejtezők : Portugália - Magyarország 3-0
A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 3-0-ra kikapott Portugália csapatától világbajnoki selejtezőmérkőzésen. Erwin Koeman együttesének ezzel csupán matematikai esélye maradt a pótselejtezőt érő második hely megszerzésére. Ehhez a szerdai utolsó játéknapon nyernie kellene Dániában, míg Svédország saját közönsége előtt nem győzhet Albánia ellen, Portugáliának pedig hazai pályán ki kellene kapnia Máltától, ráadásul a hármas holtversenyből csak a legjobb gólkülönbségű csapat játszhatna a vb-részvételért.
2009.10.11. 00:14
 
U20-as vb: Costa Rica jutott utolsóként az elődöntőbe
Costa Rica-Egyesült Arab Emírségek 2-1, így Costa Rica utolsóként jutott az elődöntőbe a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán, miután a hosszabbításban gólt szerezve szombaton legyőzte 2-1-re az Egyesült Arab Emírségek magyarok csoportjából továbbjutott gárdáját.
2009.10.10. 23:06
 
 
Elvitték a kétmilliárdot az ötös lottón
Egy öttalálatos szelvény van az e heti ötös lottón, vagyis elvitték a kétmilliárd forintos nyereményt - közölte Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője szombaton este az MTI-vel. Elmondta: az öttalálatos nyeremény pontos összegét még számolják, hiszen ez attól is függ, hogy a héten hány játékot játszottak az ötös lottón. A szóvivő szerint az összeg biztosan eléri a 2 milliárd 160 millió forintot. Minden idők legnagyobb öttalálatos nyereménye 2003 novemberében volt, amelyre 5 milliárd 92 millió forintot fizetett ki a Szerencsejáték Zrt.
2009.10.10. 21:42
 
 
Öngyilkosságot kísérelt meg Lengyel Zoltán országgyűlési képviselő
Öngyilkosságot kísérelt meg Lengyel Zoltán független országgyűlési képviselő, a politikust rövid kórházi kezelés után már hazaengedték. A képviselő a stop.hu értesülését az MTI-nek nyilatkozva is megerősítette szombaton este, azonban gyengeségére hivatkozva azt kérte, hogy Herényi Károlyt (MDF) kérdezze a történtekről. A volt fideszes, később az MDF frakcióba ülő, jelenleg független országgyűlési képviselő pénteken kísérelt meg öngyilkosságot. A politikus nyugtatókkal próbálta megölni magát, ám felesége rátalált és hívta a mentőket - írta az internetes portál. Herényi Károly azt mondta: Lengyel Zoltán már túl van az életveszélyen.
2009.10.10. 20:20
 
 
Gati: Magyarországon nincs beszélő viszony a politikai ellenfelek között
Charles Gati washingtoni politológus szerint Magyarországot az juttatta az élenjáró európai országok közül a sereghajtók közé, hogy nincs beszélő viszony a politikai ellenfelek között. A magyar származású amerikai politológus ezt abban az interjúban fejtette ki, amelyet az Amerikai Magyar Népszava Szabadságnak, a legnagyobb magyar nyelvű amerikai lapnak adott. Gati a politikai párbeszéd hiánya kapcsán elmondta: "az egyik oldal - most különösen a szélsőjobb - feltételezi, hogy a másik oldal nem szolgálja Magyarország érdekeit, csak a saját érdekeit (...) így a politikai ellenfélből ellenség lett, ezért minden legális és néha nem legális eszközt is felhasznál arra, hogy a másik oldalt megsemmisítse".
2009.10.10. 19:44
 
 
Amerikai és brit intézmények vezetik az egyetemek világranglistáját
Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia vezeti továbbra is az egyetemek nemzetközi ranglistáját, de Ázsia több hellyel erőlépett a Times Higher Education című brit felsőoktatási szakfolyóirat éves besorolása alapján. Továbbra is a Harvard Egyetem áll az első helyen, az amerikai intézményt a Londontól északkeletre fekvő Cambridge egyeteme követi a szakfolyóirat által hatodik ízben összeállított ranglista szerint. Az amerikai Yale a harmadik, megelőzve két londoni intézményt, az University Colleget-ot és az Imperial College-ot. Az utóbbi holtversenyben áll az ötödik helyen az Oxford Egyetemmel.
2009.10.10. 19:35
 
 
Budapesti Gála: Cash legyőzte Noah-t, ezzel döntős
Elsőként Pat Cash jutott be a vasárnapi döntőbe a Tennis Classics elnevezésű viadalon, miután szombaton két játszmában nyert Yannick Noah ellen. A Papp László Sportarénában zajló látványos tornán, amelyen a 80-as, 90-es évek talán legkiválóbb teniszcsillagai lépnek pályára, a két zseniális teniszező mulattatta is a szépszámú publikumot, és tudása legjavából ugyancsak adott, nem is kevés ízelítőt. A másik döntős helyért a hatszoros Grand Slam-győztes svéd Stefan Edberg és a francia Henri Leconte küzd meg.
2009.10.10. 18:04
 
 
Lezuhant és szörnyethalt egy sárkányrepülő Zalaegerszegen
Lezuhant és szörnyethalt egy sárkányrepülő szombaton délután a zalaegerszegi repülőtéren - értesült az MTI. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyelete megerősítette az információt, hozzátéve, hogy egyelőre zajlik a helyszínelés. Az MTI a helyszínen úgy értesült a repülőtér üzemeltetőitől, hogy a 30 éves fiatalember sárkánya felvontatás közben zuhant vissza. A szemtanúk szerint mintegy 300 méteres magasságból, vélhetően műszaki hiba miatt nem tudott leoldani a vontatókötélről.
2009.10.10. 18:00
 
 
Vb-selejtezők: Elefántcsontpart csapata is utazhat Dél-Afrikába
Elefántcsontpart válogatottja kvalifikálta magát a jövő évi, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra, miután szombaton 1-1-et játszott a sereghajtó Malawi otthonában az afrikai selejtezők E csoportjában, s így már biztos, hogy az élen végez. A Didier Drogba vezette elefántcsontpartiak - akik 2006 után másodszor lehetnek ott a vb-n - a rendező dél-afrikaiak, valamint a ghánaiak után a harmadik biztos résztvevők Afrikából. Eredmények: Afrika, 5. forduló: C csoport: Zambia-Egyiptom 0-1 (0-0), E csoport: Malawi-Elefántcsontpart 1-1 (0-0).
2009.10.10. 16:55
 
 
Egy Madeleine McCannhez hasonlító kislányt fotóztak le Svédországban
Madeleine McCann vagy a hasonmása tekint le egy fotóról, amely nemrég készült Svédországban, és amelynek nyilvánosságra kerülése óta a rendőrség is keresi a képen látható gyermeket. A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap közölt egy fotót, amely a leírás szerint augusztusban készült Stockholmban, egy autókiállításon. A fényképen látható, rózsaszín ruhát és azonos színű sapkát, valamint fülbevalót viselő, mosolygó kislány megdöbbentő módon hasonlít ahhoz a nemrég közzétett, számítógépes "öregítő" eljárással alkotott portréhoz, amely azt ábrázolja, hogy Madeleine miként nézhet ki most, hatévesen.
2009.10.10. 16:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955[1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista