2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Forma-1, Brazil Nagydíj: Ecclestone még nem avatna világbajnokot
Bernie Ecclestone, a Forma-1 irányítója reméli, hogy csak a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjon dől el az idei világbajnoki cím sorsa, bár tudja, hogy Jenson Button nagy előnye miatt valószínűbb, hogy már vasárnap, Brazíliában véget ér a versenyfutás. A szezon utolsó előtti futamán a Brawn GP brit pilótájának elég a harmadik helyet elérnie, azaz hat pontot szereznie, hogy bebiztosítsa pályafutása első világbajnoki címét. Jelenleg 85 pontja van, második helyezett brazil csapattársa, Rubens Barrichello 71-gyel, a Red Bullt erősítő német Sebastian Vettel pedig 69-cel áll.
2009.10.15. 07:54
 
 
Mellnagyobbító CD visszafizetési garanciával
Hipnózissal tud mellett nagyobbítani egy brit férfi - legalábbis ezt állítja magáról. David Knight - aki rendszeresen fellép színpadokon hipnotikus mutatványaival - mellnövesztő CD-sorozatot dobott a piacra. Állítása szerint a lemezeken őt hallgatva 12 hét alatt szemmel láthatón és kézzel foghatón megmutatkozik az eredmény: a keblek nem csak nagyobbak lesznek, hanem feszesebbek is. Knight sikerrátáját 85 százalékosnak mondja. Ugyanakkor legfeljebb két számmal tud csak szellemi erővel mellet nagyobbítani - adta hírül a The Sun című brit lap. A hipnotizőr annyira biztos a dolgában, hogy visszafizetést garantált, ha CD-i sehogysem növesztik vevője mellét.
2009.10.15. 07:46
 
 
Vb-selejtezők: Dánia-Magyarország 0-1
A magyar labdarúgó-válogatott utolsó világbajnoki selejtezőmérkőzésén 1-0-ra győzött szerdán a már biztos csoportelső és így vb-résztvevő dánok otthonában. A magyarok Buzsáky Ákos 35. percben elért találatával közel 26 év után nyertek ismét a skandináv gárda ellen, míg vendégként legutóbb 1967-ben, azaz 42 esztendeje arattak sikert. Erwin Koeman csapata öt győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel, azaz 16 ponttal a negyedik helyen zárta a selejtezősorozatot Dánia, Portugália és Svédország mögött, illetve Albánia és Málta előtt. A dánoknak a szerdai volt az első vereségük ebben a kvalifikációs sorozatban.
2009.10.15. 07:18
 
 
Tilos a halott amerikai katonák fotózása Afganisztánban
Az amerikai hadsereg megtiltotta a sajtó számára a halott amerikai katonák fotózását vagy videózását Afganisztánban - közölte a sajtó működését figyelő Editor and Publisher folyóirat. A kiadvány felhívta a figyelmet: a hadsereg új szabályozása egyértelműen tiltja, hogy az újságírók fotókat és videófelvételeket készítsenek a harc közben elesett katonákról. A korábbi szabályozás még úgy szólt: a médiának nem tiltják meg a fotózást egy sor feltétel teljesülése esetén. A tengerentúli sajtó nagyon ritkán közöl felvételeket halott amerikai katonákról, de eddig sem az iraki, sem az afganisztáni háború során nem tiltották meg azok fotózását.
2009.10.15. 07:00
 
 
A román államfő gazdasági tapasztalatokkal rendelkező kormányfőt akar
Romániának olyan miniszterelnökre lenne szüksége, aki megfelelő gazdasági-pénzügyi tapasztalatokkal rendelkezik, otthonosan mozog a bankokhoz és a nemzetközi gazdasági és pénzügyi intézményekhez fűződő kapcsolatrendszerben - jelezte szerda este adott televíziós nyilatkozatában Traian Basescu. Az államfő szerint a jelenlegi politikai válságot csak olyan módon szabad leküzdeni, hogy az a gazdasági válságkezelés elsőbbséget élvező feladatainak a megoldását segítse elő. Leszögezte: bár nem utasította el a három ellenzéki párt javaslatát, miszerint Klaus Johannist, Nagyszeben polgármesterét bízza meg kormányalakítással, másfajta változatot tudna elképzelni a mostani helyzet rendezésére.
2009.10.14. 22:00
 
 
Bencze: egy évnél több is eltelhet a vádemelésig a romagyilkosságok ügyében
Egy év vagy annál is több idő telhet el, amíg vádat emelnek a romagyilkosságok gyanúsítottjai ellen az országos rendőrfőkapitány szerint, aki erről az MTI kérdésére beszélt szerdán Szentlőrincen. A rendőr altábornagy közölte: a rendőrségnek, illetve a Nemzeti Nyomozó Irodának az az érdeke, hogy az ügyet minden részletre kiterjedően felderítse, tisztázza a motívumokat, a cselekedetek pontos mozzanatait, pillanatait, minden érintettet utolérjen, ez pedig sok időt vesz igénybe. Bencze József hangsúlyozta, a gyanúsítottakkal szemben beismerő vallomásaik nélkül is elegendő megdönthetetlen bizonyíték áll rendelkezésre a vádemeléshez. A bizonyítékok zárt láncolatot alkotnak, az ügy vádképessé tehető.
2009.10.14. 21:00
 
 
Az MSZP budapesti párttanácsa is megerősítette a koalícióból való kilépést
A budapesti párttanács is megerősítette a fővárosi szocialisták koalícióból való kilépését. Burány Sándor, az MSZP fővárosi elnöke elmondta: a párttanács sajnálattal vette tudomásul, hogy az SZDSZ lényegében megszüntette a koalíciót az MSZP-vel, és helyette létrehozta a Fidesz-SZDSZ együttműködést. Ezért azt kérte a szocialista főpolgármester-helyettesektől, hogy november 20-ig köszönjenek le tisztségükről. A politikus véleménye szerint a főpolgármester-helyettesek távozásáig visszalévő majdnem egy hónap lehetőséget ad a leltár készítésére és a zökkenőmentes átadásra, valamint elegendő időt hagy Demszky Gábornak arra, hogy lebonyolítsa az egyeztetéseket az új főpolgármester-helyettesekkel.
2009.10.14. 20:00
 
 
Két nappal a H1N1-védőoltás beadása után halt meg egy nő
Két nappal az új védőoltás beadása után halt meg egy 64 éves miskolci asszony - írta szerdán a Népszabadság online kiadása. A lap információi szerint az ÁNTSZ helyi intézete hatósági boncolást rendelt el. Az asszony krónikus szívbetegségben, de nem halálos rendellenességben szenvedett. Egyelőre nem tudni, lehet-e összefüggés a beadott vakcina és a tragédia között, az azonban kizárható, hogy akut, toxikus hatás okozta az asszony halálát, az ugyanis azonnal az anyag beadását követően jelentkezett volna. A gyártó tudomása szerint ilyen esetet a világon még sehol sem regisztráltak.
2009.10.14. 19:50
 
 
Vb-selejtező: Gera egyelőre nem akar válogatott lenni
Gera Zoltán szerint adódhat olyan helyzet a távoli jövőben, hogy ő szerepel még a magyar labdarúgó-válogatottban, egyelőre azonban nem kíván játszani a nemzeti együttesben. A Fulham középpályása erről az után írt a www.pepsifoci.hu oldalon olvasható blogjában, hogy sem a kezdőben, sem a kispadon nem kapott helyet a dánok elleni, 20:45 órakor kezdődő világbajnoki selejtezőn. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a futballista Erwin Koeman szövetségi kapitány döntése nyomán bejelentette: a továbbiakban nem tekinti magát kerettagnak, s a legelső londoni járattal hazarepül.
2009.10.14. 19:46
 
 
Elfelejtett képek: kötet az MTI fotóarchívumának kincseiből
Öt legendás magyar fotográfusnak, Kálmán Katának, Langer Klárának, Reismann Mariannak, Sándor Zsuzsának és Vadas Ernőnek a Magyar Távirati Iroda archívumában található munkáiból válogat az Elfelejtett képek című kötet, amelyet szerdán mutattak be Szegeden. A könyv ötletét az MTI fotóarchívumának anyagából összeállított Kinyílt fiókok című tárlat adta: a kiállítás előkészítése során nagyon sok, az ötvenes évekből származó, értékes felvétel került elő, amelyek közül százat egy kötetben is szerettek volna bemutatni - mondta az album egyik szerkesztője, Keleti Éva fotóművész, aki az ötvenes években maga is együtt dolgozott az öt fotográfussal.
2009.10.14. 19:10
 
 
Ukrajna felújította a kőolaj tranzitját Európába
Ukrajna beindította a kőolaj tranzitját Európa felé szerdán késő délután - jelentette be az ukrán fűtőanyag- és energiaügyi miniszter. A Magyarországra is tartó Barátság vezetékben a nyomást - közép-európai idő szerint - 17.25-kor, a Lengyelországba tartó vezetékben 17 órakor kezdték el növelni. A vezetékekben azért áll le a kőolaj továbbítása, mert kedvezőtlen időjárás miatt megszakadt az áramellátás ukrán területen. Jurij Prodan ukrán fűtőanyag- és energiaügyi miniszter szerdán délután azt ígérte, hogy szerda éjfélig újraindul az olajszállítás Európa felé.
2009.10.14. 19:00
 
 
A Fidesz törvényjavaslatot nyújtott be a fővárosi előre hozott választásért
Törvényjavaslatot nyújtott be a Fidesz-KDNP a parlamentnek a fővárosi önkormányzat feloszlása érdekében, amelynek következménye egy előre hozott önkormányzati választás lenne a fővárosban szerdán. Az Országgyűlés honlapján olvasható - Kósa Lajos, Szijjártó Péter és Semjén Zsolt által jegyezett - indítvány azt javasolja, hogy a képviselő-testület a megbízatásának lejárta előtt név szerinti szavazással, minősített többségű döntéssel mondhassa ki a közgyűlés feloszlását. A javaslatot október 12-én, az MSZP országos elnökségének döntése előtt egy nappal készítette az ellenzéki frakciószövetség - legalábbis ez derül ki a dokumentumon található dátumból.
2009.10.14. 18:00
 
 
Putyin: túl korai újabb Irán-ellenes szankciókról beszélni
Az orosz miniszterelnök szerint túl korai még újabb szankciókról beszélni Irán esetében. A háromnapos pekingi látogatását záró sajtóértekezleten Vlagyimir Putyin kijelentette, hogy akkor lehet beszélni a következő lépésekről, ha elmaradnak a vitatott iráni atomprogramról folyó tárgyalások, vagy kudarccal végződnek. "Nincs értelme ijesztgetni az irániakat, meg kell állapodni, keresni kell a kompromisszumokat" - mondta Putyin, hozzátéve, hogy akkor kell a további lépéseken gondolkozni, ha nem sikerül dűlőre jutni Iránnal.
2009.10.14. 17:50
 
 
Évfordulós magyar jelenlét a frankfurti könyvvásáron
A magyar könyvkultúra rendkívüli tekintélyre tett szert Németországban az elmúlt több mint tíz évben, ezt tükrözi a magyar részvétel is a szerdán nyílt frankfurti nemzetközi könyvvásáron - nyilatkozta Zentai Péter László, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) igazgatója az MTI-nek. Mint elmondta, az ország 120 négyzetméter alapterületen mintegy 1000 könyvből álló válogatással van jelen. Ez az 1000 könyv egy egyéves magyar könyvtermés körülbelül 8 százaléka. A magyar jelenlét középpontjában idén vizuálisan is a kortárs magyar irodalom jelenik meg.
2009.10.14. 17:44
 
 
Herczog: mindenképpen szükség volt a nyugdíjrendszerben hozott intézkedéseknek
A nyugdíjrendszerben idén meghozott intézkedések a válságtól függetlenül is szükségesek voltak, egy részük azonnali megtakarítással járt, más részük hatása fokozatosan jelentkezik, és hosszú távon is érdemben mérsékli a nyugdíjkiadásokat - mondta Herczog László szociális és munkaügyi miniszter a szerdai pénztárkonferencián. Hozzátette: a rendszer hosszabb távú stabil működtetése azonban a következő évtizedekben további kiigazításokat igényel. A miniszter úgy vélte, károsak a nyugdíjrendszert érintő hosszú távú, csaknem két teljes generációt átfogó, ad hoc, nem egységes koncepció mentén történő beavatkozások.
2009.10.14. 17:26
 
 
EU: közepes kockázatú Magyarország államháztartásának fenntarthatósága
Közepes kockázatúként sorolta be Magyarországot az Európai Bizottság az államháztartás fenntarthatóságának szempontjából a témáról közzétett átfogó jelentésében. Az uniós végrehajtó testület azt állapította meg, hogy a növekvő államadósság valamennyi EU-tagországban veszélybe sodorhatja a szociális igények finanszírozását, ezért szükség van a munkaerő-piaci reformokra és az államháztartási hiány leszorítására a nemzetközi gazdasági válság idején is. Brüsszel 13 országot sorolt a magas kockázatú kategóriába: Nagy-Britanniát, Spanyolországot, Görögországot, Írországot, Lettországot, Hollandiát, Litvániát, Máltát, Romániát, Csehországot, Ciprust, Szlovákiát és Szlovéniát.
2009.10.14. 17:10
 
 
A Malév emelte legdinamikusabban éves utasforgalmát Európában
A Malév szeptemberre 13 százalékkal növelte éves utasforgalmát, ami a legdinamikusabb emelkedés az európai légitársaságok között - közölte a magyar vállalat az MTI-vel. A légitársaság közleményében hangsúlyozzák: a cég járatainak férőhely-kihasználtsága elérte a 80 százalékot, ezzel a tavalyi értéket is túlszárnyalta. A Malév gépeinek utasszáma április óta folyamatosan nő, és kiugróan magas Németországban, Olaszországban, valamint a Skandináv államokban és Angliában - olvasható a vállalat közleményében. Hozzáteszik: a cég a téli szezonban is további utasforgalom növelést célzott meg.
2009.10.14. 17:00
 
 
Magyarországon eddig 283 igazolt új influenzás eset
Magyarországon az új influenza felbukkanása óta 283 esetben igazolták az A/H1N1 vírus jelenlétét - mondta el az egészségügyi miniszter szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. Az elmúlt héten 16 ezer influenzaszerű megbetegedés volt, ez 12 százalékos növekedést jelent egy hét alatt. A jelentő orvosok által beküldött minták közül tizenegyben igazolódott az új vírus jelenléte - ismertette Székely Tamás. Elmondta: várhatóan a héten a gyermekeknek szánt oltóanyag is megkapja a forgalomba hozatali engedélyt, így a gyermekek oltása jövő héten elkezdődhet.
2009.10.14. 16:30
 
 
Lendvai: az MSZP programot készít a válságból való kitörést követő évekre
Az MSZP programot készít a válságból való kitörést követő évekre, nem hiteget rendszerváltással, de modellkorrekciót tart szükségesnek - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke a párt 2010-es választási programját ismertetve. Lendvai Ildikó szerdai budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte: a program fő kérdése, hogy milyen világot, milyen országot szeretnének a válság után, mik lehetnek Magyarország kitörési pontjai a régióban. Lendvai Ildikó úgy fogalmazott: választási programjuk kulcsszava a modellkorrekció. Szavai szerint nem kívánatos a rendszerváltás, de a működési modellen sok lényeges ponton változtatni kell.
2009.10.14. 16:15
 
 
Vb-selejtező: Gera Zoltán nem tekinti magát többé kerettagnak
Gera Zoltán sem a kezdőben, sem a kispadon nem kap helyet a dánok elleni szerda esti világbajnoki selejtezőre készülő magyar csapatban, a Fulham középpályása ezért bejelentette: a továbbiakban nem tekinti magát kerettagnak, s a legelső londoni járattal hazarepül. Erről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatta az MTI-t. A 62-szeres válogatott Gera jelezte: nem szeretne a lelátón ülni este a Parken Stadionban, és nem is kíván a dán fővárosban maradni. A 30 éves futballista 2002. február 13-án, Limasszolban, egy Svájc elleni barátságos mérkőzésen mutatkozott be a nemzeti tizenegyben, s eddig 18-szor volt eredményes.
2009.10.14. 16:00
 
 
Az MSZP nem támogatja a fővárosi közgyűlés feloszlatását
Az MSZP nem támogatja a fővárosi közgyűlés feloszlatását - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: szerinte a fideszes képviselők is tudják azt, hogy a következő önkormányzati választást megelőző évben nem lehet testületet feloszlatni és előrehozott választást tartani. Az MSZP működő Budapestet akar, de mint kiemelte, nem partnerek abban, hogy tovább folyjon az, ami a BKV és a közüzemű vállalatok körül folyik. Koalíciónak akkor van értelme, ha a koalíció a budapestiek érdekét szolgálja - mondta.
2009.10.14. 15:55
 
 
Pécsi vízmű: Szentlőrinc jegyzője elutasította a birtokvédelmi kérelmet
Érdemi vizsgálat nélkül elutasította Szentlőrinc jegyzője a Pécsi Vízmű Zrt.-nek a vízműépület elfoglalása kapcsán benyújtott birtokvédelmi kérelmét szerdán. Karakán Béla jegyző döntését az MTI-nek azzal indokolta, hogy a birtoklás joga körüli kérdés bírósági hatáskörbe tartozik, így a Pécsi Vízmű a szigetvári bírósághoz fordulhat jogorvoslatért. Hozzátette: tekintettel volt arra is, hogy olyan elhúzódó eljárásra lehetett volna számítani, amely sem a szembenálló feleknek, sem a vízműdolgozóknak, sem a fogyasztóknak nem érdekük. Az ügy előzménye, hogy a pécsi önkormányzat által megbízott biztonsági cég alkalmazottjai múlt hétfőn ellenőrzésük alá vonták a vízmű épületét, s kizárták a Pécsi Vízmű Zrt. vezetői körét.
2009.10.14. 15:47
 
 
Újra lesz Live Earth koncert
Jövő év áprilisában ismét megrendezik a Live Earth környezetvédelmi koncertsorozatot, ezúttal az ivóvízhez való hozzáférés biztosításának jegyében. Olyan személyiségek fémjelzik a programokat, mint Jessica Biel amerikai színésznő, Alexandra Cousteau - a híres kutató, Jacques Cousteau kapitány unokája - és Angelique Kidjo benini énekes. A szervezők elmondták, az esemény alkalmából világszerte - Buenos Airesben, Szingapúrban, Fokvárosban, Chicagóban, Hong Kongban, Londonban, Los Angelesben, Melbourne-ben, Mexikóvárosban, New Yorkban és Rio de Janeiróban - versenyeket, koncerteket és az ivóvíz védelmével kapcsolatos programokat rendeznek.
2009.10.14. 15:41
 
 
Meghosszabbították Budaházy György letartóztatását
Jövő év január 19-éig meghosszabbította a Pesti Központi Kerületi Bíróság a terrorcselekménnyel gyanúsított Budaházy György előzetes letartóztatását - tájékoztatott szerdán a Fővárosi Bíróság a honlapján. A közlemény szerint a végzés nem jogerős, mert azzal szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be. Budaházyval szemben a Központi Nyomozó Főügyészség folytat eljárást. A főügyészség szerint ugyanis Budaházy 2007 elején egy több személyből álló, Hunnia mozgalomnak nevezett csoportot hozott létre és vezetett azért, hogy országgyűlési képviselők elleni támadásokkal - őket megfélemlítve - befolyásolják a parlamenti döntéseket.
2009.10.14. 15:30
 
 
Demszky: az SZDSZ az MSZP nélkül is végigvinné a fővárosi programot
Az SZDSZ a fővárosi koalícióból kilépő szocialisták nélkül is megpróbálja végigvinni a három éve közösen felvállalt programot - mondta a liberális főpolgármester szerdán az MTI-nek adott interjújában. Demszky Gábor közölte: a jövőben moderátori szerepet akar vállalni a konszenzuskeresésben, és valamennyi közgyűlési frakció előtt nyitva lesz ajtaja az egyeztetésekhez. Megjegyezte, nyilvánvalóan az ellenzék sem akar egy lepusztult várost, üres kasszát átvenni, ezért nekik is alapvető érdekük a város működőképességének biztosítása, és egy elvárható minimumprogram teljesítése.
2009.10.14. 15:30
 
 
A digitális műsorszórásra való átállás megkerülhetetlen technológiai váltás
A digitális műsorszórásra átállás megkerülhetetlen technológiai váltás, emellett bővíti az audiovizuális szolgáltatások választékát, hatékonyabbá teszi a piaci versenyt, és a lakosság számára is érthetőbbé teszi az információs társadalmi létet - mondta Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) elnöke csütörtökön Budapesten egy konferencián. Hozzátette: ahhoz, hogy a digitális műsorszórásra átállás sikeres legyen, az állam, a fogyasztó és a szolgáltató együttműködése szükséges. Az elnök elmondta azt is, hogy Magyarországnak uniós kötelezettsége 2012-ig átállni a digitális műsorterjesztésre az analóg technológiáról.
2009.10.14. 15:17
 
 
Pozsony szerint Sólyom kitiltása összhangban volt a schengeni szabályokkal
Miroslav Lajcák meg van győződve arról, hogy Pozsony a magyar köztársasági elnök Szlovákia területére történő belépésének megtagadásakor teljes mértékben a hatályos szlovák törvényekkel és a schengeni szabályokkal összhangban járt el. "Teljes mértékben biztos vagyok ebben. Nyilvánvaló, hogy ez az állam (Szlovákia) nem tenne semmi olyat, ami jogellenes" - jelentette ki a szlovák külügyminiszter szerdán Pozsonyban. A szlovák diplomácia vezetője - újságírók kérdésére válaszolva - arra a magyar bejelentésre reagált, amely szerint Magyarország kötelezettségszegési eljárást indít az Európai Bizottságnál, amiért Sólyom Lászlót augusztus 21-én nem engedték be Szlovákiába.
2009.10.14. 15:11
 
 
Bajnai tudomásul vette az MSZP uniós biztosi jelöltekről szóló listáját
A miniszterelnök tudomásul vette, hogy az MSZP országos elnöksége öt személyt ajánl a figyelmébe az Európai Bizottság magyar biztosi posztjára - közölte a kormányszóvivő. Budai Bernadett elmondta: a kormányfő a listán szereplő személyek sorrendjét is tudomásul vette, és "a közeljövőben" megnevezi a jelöltjét. Azt nem mondta, hogy ez pontosan mikor történik meg. Az MSZP elnöksége kedden döntött arról, hogy sorrendben a következő politikusokat ajánlja a magyar EU-biztosi posztra: Veres Jánost, az MSZP frakcióvezető-helyettesét, Herczog Edit európai parlamenti képviselőt, Andor Lászlót, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatóságának tagját, Kovács László jelenlegi EU-biztost és Vadai Ágnest, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárát.
2009.10.14. 14:49
 
 
Megtartják a tűzoltók a demonstrációjukat
Nem tudtak megállapodni a tűzoltó szakszervezetek az illetékes minisztériummal, ezért megtartják az október 19-re meghirdetett demonstrációjukat. A tűzoltók azért vonulnak utcára, mert szerintük a 2010-es költségvetés tervezetében jelölt elvonások veszélybe sodorják működésüket. A Hivatásos Önkormányzati Tűzoltók Országos Szövetsége, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete és a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete által megalakított demonstrációs bizottság tagjai szerdai budapesti sajtótájékoztatóján közölték: jövőre 1,8 milliárd forintos elvonás érné a tűzoltóságokat. A több hónapnyi levélváltás során, a szerdai minisztériumi egyeztetésen nem közeledtek az álláspontok, ezért nem maradt más lehetőségük, csak a demonstráció.
2009.10.14. 14:30
 
 
Nagy-Britannia csapaterősítést hajt végre Afganisztában
Nagy-Britannia ötszáz fős katonai erősítést küld Afganisztánba, de csak abban az esetben, ha bizonyos alapfeltételek teljesülnek - közölte szerdán Gordon Brown brit kormányfő, aki a feltételek között említette a NATO-szövetségesek nagyobb szerepvállalását. Brown a londoni parlament alsóházában bejelentette: a tervezett erősítéssel 9500-ra nőne a brit kontingens létszáma. Közölte ugyanakkor azt is: a brit csapaterősítést a kormány csak akkor hagyja végleg jóvá, ha sikerül biztosítani a friss kontingens rendelkezésére álló megfelelő hadifelszerelést, és ha a többi NATO-szövetséges is "méltányos részt vállal" az afganisztáni hadműveletekben, egyebek mellett több katona kivezénylésével.
2009.10.14. 14:10
 
 
Klaus továbbra sem írja alá a Lisszaboni Szerződést
Václav Klaus cseh államfő továbbra sem szándékozik aláírni a Lisszaboni Szerződést. Klaus a Dmitrij Medvegyev orosz elnökkel tartott megbeszélés után Moszkvában újságírók előtt kijelentette: a szerződés aláírásához támasztott feltételei komolyak, s alaptalan feltételezni, hogy ezeket hirtelen, egyik napról a másikra elfelejtené. Hozzátette, hogy az EU vezetőivel kezdett konzultációi folytatódnak majd, s hogy Medvegyevnek is elmondta, "Prága - és nem csak Prága - miért tart az EU további integrációjától". További részletekbe azonban nem kívánt bocsátkozni.
2009.10.14. 13:37
 
 
Tarlós: mindenki mondjon le a Fővárosi Közgyűlésben
A Fidesz azt kezdeményezi: minden képviselő mondjon le a Fővárosi Közgyűlésben, hogy minél előbb új választást lehessen tartani; a közgyűlés feloszlathatósága érdekében törvénymódosítást is kezdeményeznek - jelentette be a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, miután az ellenzéki párt elnökségével tárgyalt. Tarlós István közölte: csak egy új választás teremthet tiszta helyzetet Budapesten. A Fidesz képviselői ezért fel is ajánlják lemondásukat - jelentette be, hozzátéve, hogy ha az MSZP komolyan gondolja a kedden elmondott szavait, akkor ezt az "üldözött majmok sebességével" követni és támogatni fogja. A fővárosi MSZP nem támogatja a közgyűlés feloszlatását.
2009.10.14. 13:30
 
 
F1: megszűnt a Williams istálló és a Toyota együttműködése
A Williams Forma-1-es istálló jövőre biztosan nem Toyota motorokkal versenyez majd a világbajnoki sorozatban, miután a japán autógyártóval kötött együttműködési megállapodást nem hosszabbította meg. Az idény korábbi szakaszában a csapat és a Toyota képviselői már aláírtak egy előzetes szerződést a folytatásról, azonban ezt közös megegyezéssel felbontották. A brit alakulat 2007 óta kölcsönzött erőforrásokat a japánoktól, azonban futamot nem sikerült nyernie. A hírek szerint a Williams 2010-ben valószínűleg a Cosworth vagy a Renault cég motorjait használja majd.
2009.10.14. 12:59
 
 
Mussolini brit ügynök volt
A brit titkosszolgálat (jól) fizetett ügynöke volt az I. világháború idején Benito Mussolini, Olaszország későbbi fasiszta vezére. A Cambridge-i Egyetem egyik történész professzora, Peter Martland által most előásott korabeli dokumentumokból kiderül, hogy a James Bond-filmekben is megörökített brit elhárítás, az MI5 1917-ben hatalmas összeget, heti száz fontot fizetett az akkoriban újságszerkesztőként tevékenykedő 34 éves Mussolininak. Ez ma hatezer fontos (1,72 millió forint) heti fizetésnek felelne meg. Mussolini cserébe vállalta, hogy befolyásos lapjában, a Milánóban kiadott Il Popolo d'Italiában folyamatos háborús propagandát közöl.
2009.10.14. 12:58
 
 
Kétoldalúnak és lezártnak tekintette eddig a Sólyom-ügyet a brüsszeli bizottság
Kétoldalúnak és lezártnak tekintette eddig Sólyom László köztársasági elnöki szlovákiai be nem engedésének ügyét az Európai Bizottság jogi és igazságügyi felelőse, Jacques Barrot. "Ez Magyarország és Szlovákia közötti probléma, ezt már elmagyaráztam a két ország hozzám látogató delegációjának" - fogalmazott a francia biztos. "Köztünk szólva azt gondoltam, hogy az incidens lezárult a két miniszterelnök közti párbeszéddel" - tette hozzá Barrot. A magyar kormány kedden jelentette be, hogy a brüsszeli bizottságtól kötelezettségszegési eljárást kért Szlovákia ellen, amiért Sólyom Lászlót augusztus 21-én nem engedték be az országba.
2009.10.14. 12:45
 
 
Leállt a szállítás a Barátság kőolajvezetéken
Műszaki problémák miatt leállt a szállítás a Magyarországot is ellátó Barátság kőolajvezetéken - jelentette szerdán a Ria Novosti orosz hírügynökség. Az üzemeltető Transneft tájékoztatása szerint az Ukrajna nyugati részén tomboló hóviharok miatt keletkezett áramellátási problémák következtében állt le a szállítás. A Mol Nyrt. az MTI-vel közölte: az ukránok éjjel tájékoztatták a társaságot arról, hogy kedd este fél hét körül leállt Barátság II kőolajvezeték szállítása Magyarország, Szlovákia és Csehország irányába. Az ukránok közölték azt is, hogy ha a műszaki probléma elhárul, akkor tájékoztatják a Molt arról is, mikor indul újra a szállítás. A Mol közölte, a szállítási kimaradás nincs hatással a finomításra, a társaság készletei több napra elegendők.
2009.10.14. 12:40
 
 
Négyszer annyit sírnak a nők, mint a férfiak
A férfiak kemény külseje érzékeny belsőt takar: ők is sírnak, mégpedig évente hat-tizenhét alkalommal - hangzott el a Német Szemorvos Társaság értekezletén szerdán Münchenben. Ezzel azonban nem tudják felülmúlni a nőket, a gyengébbik nem képviselőinek szemét ugyanis évente akár hatvannégy alkalommal is elfuthatja a könny. A vizsgálat eredményeit az orvosszervezet a Der Ophthalmologie nevű szaklapban is megjelentette. A kisfiúk és a kislányok tizenhárom éves korukig hasonló gyakorisággal sírnak, később azonban megváltoznak az arányok. A férfiak átlagosan 6-17 alkalommal, a nők 30-64 alkalommal engednek szabad folyást érzelmeiknek és könnycsatornáiknak évente.
2009.10.14. 12:35
 
 
Az Európai Néppárthoz fordul Molnár Oszkár ügye miatt az MSZP
Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője és a baloldali fiatalokat tömörítő Demokratikus Hálózat az Európai Néppárt állásfoglalását kéri Molnár Oszkár Edelény fideszes polgármestere ügyében. Török Zsolt szerdán Budapesten, a Fidesz Szentkirály utcai központi hivatala előtt tartott sajtótájékoztatón bejelentette: az Európai Néppárt állásfoglalását kérik, elfogadható-e, hogy a XXI. században az Európai Néppárt pártcsaládjához tartozó egyik szervezet országgyűlési képviselője "antiszemita, rasszista, homofób kijelentéseket tegyen".
2009.10.14. 12:30
 
Négymillió forint értékű kábítószert foglaltak le Nógrád megyében
Négymillió forint értékű, 4,5 liter mennyiségű ketamint foglaltak le a rendőrök Nógrád megyében egy hétfőn elfogott férfinál, aki ellen kábítószerrel való visszaélés miatt indítottak büntetőeljárást - mondta Némedi Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója szerdán sajtótájékoztatón. Ha bebizonyosodik, hogy a 49 éves rákóczibányai férfi el akarta adni az úgynevezett I-por előállítására alkalmas gyógyszert, életfogytiglani szabadságvesztést is kaphat - közölte. A részletekről a bűnügyi igazgató elmondta: a foglalkozás nélküli férfit hétfő este igazoltatták. Autója csomagtartójában 183 darab 25 milliméteres ampullát, valamint egy ketamin tartalmú humán gyógyszert találtak.
2009.10.14. 12:25
 
 
Michelle Obama babával játszhatnak az amerikai kislányok
Michelle Obamát mintázó babával játszhatnak jövő hónaptól az amerikai kislányok. Az igazi amerikai first ladyhez hasonlóan a baba karjait is fedetlenül hagyják a ruhák.A 15 centiméteres baba - amely 12,99 dollárért lesz kapható - teljessé teszi az Obama babacsaládot, Barack Obama államfőt és az elnöki pár két kislányát ugyanis már korábban megformázták. A Michelle babát gyártó Jailbreak Toys játékgyártó vállalat tájékoztatása szerint a cég hét hónapja kezdett el dolgozni a hatalmas népszerűségnek örvendő elnökfeleséget mintázó játék tervein, amikor az Egyesült Államok még a "mézesheteket töltötte" a Fehér Házba frissen beköltöző elnöki párral.
2009.10.14. 11:27
 
 
A súlyos, szövődményes H1N1 esetek fele egészséges embereket érintett
Az eddigi legnagyobb elemzés alapján a kórházi kezelésre szorult amerikai új influenzás betegek mintegy felének nem volt asztmája vagy más olyan krónikus állapota, amely a szakemberek szerint a H1N1-fertőzés miatti súlyos szövődmények kockázati tényezőjének számít. A betegségellenőrzési és -megelőzési központ (CDC) tíz amerikai államban H1N1-fertőzés miatt kórházban kezelt emberek adatait összesítette április és augusztus között. Megállapították, hogy a kórházi ápolásra szorult felnőttek 46 százaléka a fertőzés előtt egészséges volt.
2009.10.14. 11:25
 
 
Augusztusban negyedik hónapja nőtt az eurózóna ipari termelése
Az eurózóna 16 tagállamának ipari termelése sorban a negyedik hónapja javult augusztusban, alátámasztva a gazdasági fellendülés megindulását a térségben és az első pozitív negyedéves növekedési ütemet vetítve előre a harmadik negyedévre másfél éves csökkenés után. Augusztusban 0,9 százalékkal nőtt az eurózóna ipari termelése havi bázison és 15,4 százalékkal csökkent éves összehasonlításban. Az adat nagyjából megfelel a várakozásoknak: A Dow Jones hírügynökség által az elmúlt héten szakértők körében végzett felmérés átlagosan 1,1 százalékos havi növekedést és 15,4 százalékos éves visszaesést jelzett.
2009.10.14. 11:20
 
 
Borussia Dortmund: Hajnal Tamásra műtét vár, idén már nem játszhat
Sérülése miatt idén már nem számíthat Hajnal Tamásra a Borussia Dortmund labdarúgócsapata. A 28 éves magyar válogatott irányítónak elszakadt egy szalag a bokájában, és a német klub szerdai tájékoztatása szerint csütörtökön műtik meg Antwerpenben. Hajnal október 3-án, a Borussia Mönchengladbach elleni bajnokin sérült meg. Múlt hétfőn ugyan csatlakozott a válogatotthoz, de nem játszhatott szombaton a portugáliai világbajnoki selejtezőn, vasárnap pedig visszautazott Dortmundba.
2009.10.14. 11:05
 
 
Rubik-kocka bajnokság lesz a hétvégén
A két új Rubik játék, a Rubik Mirror Kocka és a Rubik 360 kirakása is szerepel a Rubik-kocka Magyar Nyílt Bajnokság versenyszámai között. A megmérettetést péntektől vasárnapig tartják a fővárosban a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban. Az érdeklődők versenyzőként és nézőként egyaránt részt vehetnek a mindenki számára nyitott versenyen, amelynek különlegessége, hogy a két új Rubik játékból itt rendeznek először versenyt a világon. A Rubik Stúdió és a Magyar Rubik-kocka Rajongói Klub szervezte bajnokság várhatóan két teremben zajlik majd, az előtérben pedig egyebek mellett kockaoktatáson vehet részt közönség.
2009.10.14. 11:04
 
 
Leesett az első hó Bánkúton
Leesett az első hó a Borsod megyei Bánkúton szerdára virradóra. A hó mennyisége igaz minimális, de néhány helyen - a háztetőkön, a növényzeten - jól kivehetően megmaradt. Bánkút a Bükk hegység központjában helyezkedik el, az ország egyik legmagasabb pontja, a Bálvány csúcs 956 méter magas. A Bükkben máshol is fehér lepel fogadta az ébredőket, például Bükkszentkereszten. A hó várhatóan nem marad meg, mert még a talaj is meleg, így gyorsan elolvad. A jövő hét közepétől pedig várhatóan melegszik majd az idő, az első hó csak egy kis ízelítő volt a télből.
2009.10.14. 10:20
 
 
Tömeges esküvő Dél-Koreában: több tízezer pár házasodott
Egy évtizede a legnagyobb tömeges esküvőt szervezte meg szerdán Szun Mjung Mun híres-hírhedt Egyesítő Egyháza Dél-Koreában, a ceremónián 40 ezren voltak érintettek. A menyasszonyok fehér fátylat és japán kimonót viseltek, a vőlegények pedig az egyház által szervezett tömeges esküvők hagyományaihoz illően vörös nyakkendőt kötöttek fekete öltönyükhöz. Az Egyesítő Egyház legutóbb 1999-ben tartott ilyen nagyszabású esküvőt, és elképzelhető, hogy jó darabig nem is kerül sor hasonló eseményre, mivel a szekta ellentmondásos alapítója, Mun már 89 éves.
2009.10.14. 10:01
 
 
Nem kommentálja Brüsszel a Sólyom-ügyben tett magyar bejelentést
Egyelőre nem kommentálja az Európai Bizottság azt a bejelentést, hogy Magyarország kötelezettségszegési eljárást kért Szlovákia ellen, amiért Sólyom László köztársasági elnököt augusztus 21-én nem engedték be az országba. A brüsszeli testület igazságügyi felelősének szóvivője az MTI érdeklődésére szerdán nem tudta megerősíteni, hogy a bizottság bármiféle megkeresést kapott Magyarországról, a sajtóhíreket pedig nem kívánta kommentálni. A kormányszóvivő közölte, az eljárás megindításával Magyarországnak az a célja, hogy az ügyet jogszerűen és megnyugtatóan zárja le annak érdekében, hogy hasonló incidensre a jövőben sehol Európában ne kerülhessen sor.
2009.10.14. 09:40
 
 
Orbán: Molnár Oszkár kijelentése kínos nekem
Orbán Viktor számára is kínos Molnár Oszkárnak, Edelény fideszes polgármesterének nagy visszhangot kiváltó, sokak által kirekesztőnek ítélt kijelentése; a Fidesz elnöke kedden, a tv2 Mokka című műsorában ennek kapcsán azt hangsúlyozta, minden képviselőtől elvárható, hogy megfontolja, milyen szavakat használ. Orbán Viktor közölte: azt várja Molnár Oszkártól, hogy tegye egyértelművé a gondolatait. Arra a felvetésre, hogy miért nem zárják ki Molnár Oszkárt, a pártelnök azt mondta, ha lenne rá okuk, ezt tennék, de a Fidesznek van egy pártalkotmánya, amely felsorolja, mely okok esetén lehet valakit kizárni.
2009.10.14. 09:10
 
 
Oszkó Péter: ez egy remek költségvetés
A pénzügyminiszter szerint "remek" a jövő évi költségvetés, és úgy véli, annak megítélésénél nem a politikai nyilatkozatokra, hanem a Költségvetési Tanács, az Állami Számvevőszék és a politikai erőtértől független külső elemzők véleményére kell figyelni. Oszkó Péter erről a tv2 Mokka című műsorában beszélt a költségvetést ért ellenzéki bírálatokra reagálva. Hangsúlyozta, hogy a büdzsé kiadási oldalán az ÁSZ nem lát különösebb kockázatot és a Költségvetési Tanács is csak 10 milliárdos ingadozásra hívta fel a figyelmet.
2009.10.14. 08:44
 
 
A Fidesz 450 milliárd forintot csoportosítana át a 2010-es büdzsében
A Fidesznek a 2010-es költségvetéshez benyújtott módosító javaslatai összesen 450 milliárd forintot "mozgatnak meg" - közölte az ellenzéki párt alelnöke. Varga Mihály elmondta: a Fidesz összesen több mint 1.370 módosító indítványt nyújtott be a jövő évi büdzsé tervezetéhez, ebből a központi módosító javaslatoknak 450 milliárd forintos az összhatása; ennyi pénzt csoportosítanának át főként a jövő évi tartalékok terhére az általuk preferált területekre.
2009.10.14. 08:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952[1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista