2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Paul McCartney az év dalszerzője
Paul McCartney kapta az év dalszerzője díjat az Amerikai Zeneszerzők, Szerzők és Kiadók Társaságának (ASCAP) 29. díjátadó gáláján Londonban. Az év dala a Viva la vida lett a Coldplaytől és Phil Collins is begyűjtött egy díjat az In The Air Tonight című számáért. Az ünnepeltek között szerepelt Calvin Harris, a The Ting Tings, Steve Booker, a Eurythmics és Dido is - jelentette a BBC online hírszolgálata. Az ACSAP díjait a brit Előadói Jogok Társaságának (Performing Rights Society) tagjai kaphatják, akiknek számai az amerikai toplistákon szerepelnek.
2009.10.16. 10:19
 
 
Megkezdődnek az őszi érettségik, több mint 15 ezer diák vizsgázik
Ma megkezdődnek az őszi érettségik: több mint 15 és fél ezer diák összesen 18.225 vizsgát tesz emelt és középszinten. Az írásbeli érettségi vizsgák október 30-áig tartanak 158 intézményben. Ezt követően november 11. és 16. között tartják az emelt szintű szóbeli vizsgákat, majd november 19. és 27. között a középszintű szóbeliket. Az őszi vizsgákon több mint 15 és fél ezren adnak számot tudásukról, mintegy 1100-al többen, mint tavaly ősszel. A diákok összesen 18.225 vizsgát tesznek le, a vizsgák száma 1300-zal magasabb az egy évvel korábbinál.
2009.10.16. 09:20
 
 
A MÁV elnök-vezérigazgatója szerint nem áll meg a vasút
Felelős tulajdonos kezében a vasút nem kerülhet a tönk szélére, az utasoknak pedig nem kell tartaniuk a vonatok leállásától - nyilatkozta a MÁV elnök-vezérigazgatója a Népszabadságban. Andrási Miklós az interjúban elmondta: csődről nincs szó. A MÁV mindaddig működőképes marad, amíg a személyszállítási szolgáltatásokat megrendelő költségvetés pontosan fizeti a számlát. Erről szólt az a közlekedési miniszternek címzett levél is, amelynek tartalmát a sajtóban elferdítették, és ami alapján a vasút januári csődjéről kezdtek beszélni - tette hozzá.
2009.10.16. 08:15
 
 
Naponta húszszor káromkodják el magukat a mexikói felnőttek
Naponta áltagosan húsz alkalommal káromkodják el magukat a mexikói felnőttek, így az országban összesen 1,3 milliárd szitkozódás hangzik el. Mindez egy felmérésből derült ki, melynek kérdezői nem faggatták ki a teljes lakosságot, csupán ezer embert káromkodási "szokásaikról". Az így nyert adatok szerint minden tizedik mexikói nem szitkozódik - vagy legalábbis ezt állítja magáról. A szegényebb rétegek a tehetősebbeknél kevésbé mocskosszájúak. Ami a földrajzi megoszlást illeti: az indiánokban "gazdagabb" déli országrészben kevesebb a káromkodás, mint az északiban.
2009.10.16. 07:43
 
 
Írországban lezárult a Lisszaboni Szerződés ratifikációja
Az ír államfő aláírta csütörtökön a Lisszaboni Szerződés ratifikációját lehetővé tevő alkotmány-kiegészítést, s ezzel Írországban hivatalosan is lezárult az Európai Unió intézményrendszerét megreformáló dokumentum megerősítése - közölte az államfői hivatal. Mary McAleese két héttel az írországi népszavazás után látta el kézjegyével az ír alkotmány vonatkozó, 28. kiegészítését. Az október 2-án tartott megismételt referendumon az írek meggyőző - kétharmados - többsége az EU-szerződés elfogadása mellett szavazott.
2009.10.16. 07:39
 
 
Inkább krokodil, mint férj
Férje és egy krokodil közül a krokodilt választotta egy asszony Ausztráliában, mire a férfi elvált tőle. Az 52 éves nő úgy tartja, hogy a férjek tudnak gondoskodni magukról, ám 13 éves "ölkrokodilja" nem. Az állatot 1996 óta gondozza otthonában, valaki a ház küszöbére tette, akár egy elhagyott csecsemőt. Johnie, a hüllő szabadon mászkálhat, és gyakran együtt alszik a nő 15 éves fiával, afféle "öcs". Melyről kiderült, hogy húg. A krokodiloknál ugyanis elég sokára lehet csak észlelni szabad szemmel, hogy milyen neműek.
2009.10.16. 07:36
 
 
Takarékbank: az utolsó negyedévben élénkülhet a magyar gazdaság
A költségvetési megszorítások és a visszaeső fogyasztás miatt lassú a kilábalás a válságból Magyarországon, az idei év végére 5,7 százalékos, éves átlagban 4,2 százalékos inflációra számítanak a Takarékbank elemzői. A pénzintézet elemzése szerint a kedvező globális befektetői hangulat további kamatcsökkentéseket tesz lehetővé, forinterősödés esetén már jövőre csökkenhet az államadósság. Az idei év végére 262-265 forint, 2010 végére 253 forint lehet egy euró. A munkaerőpiac mélypontja 2010 tavaszára várható az országban - állítják az elemzők.
2009.10.16. 07:28
 
 
Világgazdaság: lejtmenetben a konzervipar
Drasztikus árzuhanást hozott a hazai zöldség-gyümölcstermelők és feldolgozók számára a telített világpiac, és rövid távon nem látnak reményre okot a konzervipar szereplői - írja elemzésében a Világgazdaság. Az élelmiszerfogyasztáson belül már most is nagyobb arányú a csökkenés a feldolgozott termékek körében, és úgy vélik, a tartós munkanélküliség növekedése következtében a 2010-es év még nagyobb visszaesést hozhat a hazai piacon. A termékeik négyötödét exportáló konzervgyártók számára a forint árfolyamának gyengülése sem hozott komolyabb fellendülést az elmúlt időszakban, mivel a magyar forrásból származó alapanyag csak költségeik kisebb hányadát teszi ki.
2009.10.16. 07:21
 
 
Bíróság elé állíthatók guantánamói foglyoknak az Egyesült Államokban
Engedélyezte az amerikai törvényhozás alsóháza a belbiztonsági minisztérium költségvetésének elfogadása keretében, hogy a guantánamói börtöntáborban fogva tartott terroristagyanús őrizeteseket az Egyesült Államokban bíróság elé állítsák. A döntés elhárít egy akadályt Barack Obama demokrata párti amerikai elnök azon törekvése elől, hogy felszámolja a külföldi bírálatok célpontjává vált tábort. Az engedélyt még a felsőháznak is jóvá kell hagynia, s Obama aláírásával emelkedhet törvényerőre.
2009.10.16. 07:06
 
 
Bajnai Gordon: fél év alatt előbbre jutottunk, mint gondoltam
Bajnai Gordon a kormányzás átvételekor nem várta, hogy fél év alatt ennyi mindent el tud érni az ország. A miniszterelnök annak kapcsán nyilatkozott az MTI-nek, hogy hat hónapja állt fel az általa vezetett kabinet. "A meghozott intézkedések között sok olyan van, amelyek jellemzően csak később fordulnak termőre, lassabban mutatkoznak meg az eredményeik, de azt tapasztalom, hogy hamarabb sikerült visszaszereznünk a bizalmat és messzebbre jutottunk a válságból kivezető úton, mint azt fél éve reméltem" - összegezte a kormányfő.
2009.10.16. 06:58
 
 
Az amerikai kormány sok nagybanktól visszakéri a segélyeket
Az amerikai kormány azt akarja, hogy a megerősödött helyzetű nagybankok fizessék vissza az államnak azt a sok tucat milliárd dollárnyi segélyt, amelyet a tavaly őszi hitelválság óta életben maradásuk érdekében kaptak - értesült a The New York Times. A pénzügyminisztérium vezetői úgy látják: a kisegített pénzintézetek közül több már elég erős ahhoz, hogy a tőkepiacról, magánbefektetők pénzéből tőkeemelést hajtson végre.Júniusban tíz nagy bank 70 milliárd dollárt fizetett vissza a szövetségi kormánynak, amely azonban meg van győződve arról, hogy további vezető bankok is képesek a segélyek visszatérítésére.
2009.10.15. 21:55
 
 
Kovács László akár a miniszterelnök-jelöltséget is fontolóra venné
Kovács László szívesen vállalna szerepet az MSZP-ben, ha haza kellene térnie és akár a miniszterelnök-jelöltséget is komolyan fontolóra venné. Az uniós biztos erről a Világgazdaság Online-nak adott nyilatkozatában beszélt csütörtökön. A politikus úgy fogalmazott, ha mást jelölnek a biztosi helyére, akkor mindenképpen olyan szerepre vállalkozna, hogy nagy befolyást gyakorolhasson a szocialista párt választási eredményeire és akár a közvélemény-kutatásokban előre jelzettnél jobb eredményhez segítse a pártot.
2009.10.15. 21:00
 
 
Női kézilabda Eb-selejtező: magyar győzelem a csehek ellen
Győzelemmel kezdte szereplését a magyar női kézilabda-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Mátéfi Eszter csapata csütörtökön 24-20-ra verte Csehország legjobbjait. Eredmény: 2. csoport, 1. forduló: Magyarország-Csehország 24-20 (13-9). A fontos két pont begyűjtése után vasárnap Azerbajdzsánban lép pályára a magyar együttes. A csoport másik mérkőzésén: Svédország-Azerbajdzsán 31-11 (13-6). A kvartettből az első két helyezett jut ki a 2010. december 7. és 19. között sorra kerülő dán-norvég közös rendezésű Eb-re.
2009.10.15. 20:53
 
 
Több Európai országban szokatlanul télies az október
Németországban hidegrekordokat döntött meg a rendkívül zord időjárás, Csehországban helyenként 40-50 centiméternyi hó hullott, Lengyelországban pedig már négy emberrel végzett a hideg vagy a vihar. Az utóbbi két országban áram- és fűtéskimaradás is keseríti százezrek életét. A délnyugat-németországi Fekete-erdőben csütörtökön hajnalban mínusz 10,6 fokot mértek. Ilyen hidegre Németországban ebben az időszakban az emberek még soha nem ébredtek. Az eddigi - október közepi - rekordot az 1992-ben mért mínusz 10 fok jelentette.
2009.10.15. 20:00
 
 
Navracsics Tibor szerint a gazdagoké a jövő évi költségvetés
A jövő évi költségvetés a gazdagok költségvetése Navracsics Tibor szerint. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője csütörtökön Pécsett tartott sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy új büdzsé készül, ha pártja jövőre győz az országgyűlési választásokon. "Bár a költségvetés még formálódik, az alapadatokból már látni lehet, hogy a kormány azoknak kíván életesélyt nyújtani, akik tehetősek, vannak tartalékaik, túl tudják élni e nehéz időket. Mindazoknak pedig, akik bármilyen segítségre szorulnak, kissé reménytelen lesz a helyzetük 2010-ben" - mondta. Megjegyezte: a számok láttán alapos a gyanú, hogy a kormány nem egész évre, hanem a választásokig, azaz csupán négy hónapra tervezett költségvetést.
2009.10.15. 19:00
 
 
Forgalmazható a gyerekeknek készített, új influenza elleni oltóanyag
Megkapta a forgalomba hozatali engedélyt a 3-18 éves korosztálynak készített, új típusú influenza elleni oltóanyag - jelentette be az egészségügyi miniszter csütörtökön Budapesten. A gyártó benyújtotta az Országos Gyógyszerészeti Intézethez (OGYI) azokat az eredményeket, amelyek alapján az alkalmazási előirat kiterjeszthetővé vált a 3-18 éves korosztályra - tette hozzá. Szepezdi Zsuzsanna, az intézet főigazgatója közölte: súlyos mellékhatás nem fordult elő a klinikai vizsgálatok során. Elmondta azt is, hogy amióta a felnőtteket beoltják, az intézethez öt esetben érkezett bejelentés mellékhatásokról.
2009.10.15. 18:00
 
 
Robinho (Man. City) szívesen játszana a Barcelonában
Robinho, a Manchester City labdarúgócsapatának brazil válogatott csatára szívesen futballozna a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonában. "Természetesen nagyon jó lenne a Barcelonában játszani - mondta Robinho az El Mundo Deportivo című napilapnak adott interjújában. - Hihetetlenül jó csapatuk van. Tudom, hogy mire képesek, mert korábban szerepeltem már ellenük. De most csak otthon, a Playstationön játszhatom ellenük." A 25 esztendős támadó alig több mint egy évet töltött eddig a manchesteri klubnál, s ebben az idényben bokasérülése miatt csak három alkalommal lépett pályára.
2009.10.15. 17:50
 
 
Sajtóértesülés szerint a FIFA-hoz fordult a Hannover Huszti átigazolása miatt
A Hannover 96 csapata a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) fordult, mert a magyar válogatott Huszti Szabolcs átigazolásáért járó hárommillió eurós összegből eddig csak kétmilliót kapott meg a szentpétervári Zenittől. A Bild című német napilap csütörtöki számában megjelent írás szerint a két klub 2009 januárjában abban állapodott meg, hogy az orosz egyesület három részletben utalja át a Husztiért járó pénzösszeget, azonban eddig csak az első két részlet érkezett meg a hannoveriek számlájára. Martin Kind klubigazgató arról tájékoztatta az újságot, hogy az egyesület a fizetési késedelem miatt bevonta az ügybe a FIFA-t is.
2009.10.15. 17:17
 
 
Havel élesen bírálja Klaust a Lisszaboni Szerződés elutasítása miatt
Václav Klaus elnök álláspontja a Lisszaboni Szerződésről nagyon felelőtlen és veszélyes - mondta csütörtökön a cseh államfői posztot korábban betöltő Václav Havel. Havel annak kapcsán nyilatkozott, hogy Klaus elutasította a cseh törvényhozás által már jóváhagyott európai uniós reformszerződés ratifikációs okmányának aláírását, s a ratifikációs folyamat utolsónak maradt szereplőjeként egy Csehországra vonatkozó mentességi követeléssel állt elő. A volt cseh államfő szerint álláspontjával Klaus kárt okozott az országnak, érvei pedig idejétmúltak és nem meggyőzőek. Havel hozzátette, ennek ellenére meggyőződése, hogy a Lisszaboni Szerződést ratifikálni fogják az év végéig.
2009.10.15. 17:00
 
 
Bajnai szerint korai lenne még uniós biztost jelölni
Korai lenne hivatalosan uniós biztost jelölni a Lisszaboni Szerződés hatályba lépése előtt - mondta Bajnai Gordon csütörtökön egy sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva. Lelassult a szerződés ratifikációja, így nem indulhat el a jelölés folyamata sem - válaszolta a miniszterelnök az ausztriai Kismartonban tartott osztrák-magyar együttes kormányülés után arra a kérdésre, hogy lehet-e már tudni, kit jelöl Magyarország az Európai Bizottságba. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a jelenlegi, Nizzai Szerződés alapján vagy a még hatályba nem lépett Lisszaboni Szerződés alapján választják-e a bizottságot.
2009.10.15. 17:00
 
 
Eltűnik az északi-sarki jégsapka 20-30 éven belül
Az északi-sarki jégsapka 20-30 éven belül nyaranta teljesen eltűnik majd egy kutatócsoport szerint, amely az Északi-sarki jégtakarót tanulmányozta ez év tavaszán. A szakemberek szerint egy évtizeden belül a melegebb hónapokban valószínűleg hosszabb ideig szinte jégmentes lesz a térség. A felmérés sötét képet fest a jégolvadással kapcsolatban, mert az "sokkal gyorsabban történik, mint gondoltuk". "Ha az északi jégsapka elmozdul, nagyon más és sokkal melegebb világban találjuk magunkat" - hangoztatta Martin Sommerkorn, a Természetvédelmi Világalap (WWF) nemzetközi sarkkutatási programjának klímaváltozási tanácsadója.
2009.10.15. 16:32
 
 
Újabb bűncselekményeket csatoltak a Budaházy-csoport aktájához
Egyesítette a nyomozó főügyészség a több Molotov-koktélos támadás kapcsán korábban a Nemzeti Nyomozó Irodánál indult ügyet a Budaházy-csoport terrorcselekmény miatt indult nyomozásával, így a Csintalan Sándor, a Hollán Ernő utcai jegyiroda, az SZDSZ XI. kerületi irodaháza és az MSZP kispesti székháza elleni támadást is a csoporttal összefüggésben vizsgálják - tájékoztatta az MTI-t a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön. A nyomozás új eleme, hogy Budaházy Györgyöt újabb bűncselekménnyel, emberölés előkészületével gyanúsította meg az ügyészség, illetve négy újabb gyanúsítottat a bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezett.
2009.10.15. 16:30
 
 
Felrobbantottak egy XIX. században épült bányaépületet Pécsett
Felrobbantották a mecseki kőszénbányászat egyik jelképének számító szénosztályozó épületét csütörtökön Pécsett. Helyén a tervek szerint kómaközpontot hoz létre a terület tulajdonosa. Földesi Tamás robbantásvezető a helyszínen újságíróknak elmondta, hogy a művelet úgy ment végbe, ahogy eltervezték: az épület egy szempillantás alatt, oldalára dőlve omlott össze, közelében hatalmas porfelhő kerekedett. Megjegyezte ugyanakkor, hogy munkájuk nem volt egyszerű. A XIX. században épült negyven méter magas, életveszélyessé vált szénosztályozó bontásának eredetileg gépi erővel láttak neki a munkások, a robbantási szakembereket akkor hívták, amikor ez nem vezetett eredményre.
2009.10.15. 15:45
 
 
Újabb haláleset az új vírussal összefüggésben
Meghalt egy felnőtt férfi, akinek a szervezetében kimutatták az új influenzavírust - jelentette be az egészségügyi miniszter csütörtökön Budapesten. A 47 éves férfi - aki kórházban halt meg - a negyedik áldozat Magyarországon - mondta Székely Tamás. Tájékoztatása szerint a betegnek felső légúti, bakteriális és vírusos fertőzésből kiindult tüdőgyulladása volt, ami a halálát okozta. A férfit tüdőgyulladással kezelték a kórházban, a boncolást követő vizsgálat igazolta szervezetében a A/H1N1 vírust. A miniszter előző napi, szerdai sajtótájékoztatóján azt közölte, hogy Magyarországon az új típusú influenza felbukkanása óta 283 esetben igazolták az A/H1N1 vírus jelenlétét.
2009.10.15. 15:30
 
 
GfK: visszaesett az alkoholmentes italok forgalma
Visszaesett az alkoholmentes italok forgalma a belföldi piacon az első félévben: 10 százalékkal kevesebb alkoholmentes hideg italt vásároltak a háztartások, mint az előző év azonos időszakában - derül ki a GfK Hungária piackutató és az Agrár Európa Tanácsadó Kft. közös tanulmányából. Az idei első félévben a magyar háztartások által vásárolt alkoholmentes hideg italok 37 százaléka volt kereskedelmi márkás termék. Jellemző az is, hogy a fogyasztók a természetes, valamint az egzotikus alapanyagokat keresik, illetve egyre inkább figyelembe vesznek bizonyos környezetvédelmi szempontokat - olvasható a GfK közleményében.
2009.10.15. 15:25
 
 
Újabb tíz hónapot csúszik a 4-es metró kivitelezése
Újabb tíz hónapot csúszik a 4-es metró kivitelezése, miután az alagútfúrást végző Bamco konzorcium az eredetileg tervezett 22 hét helyett csak 50 hét alatt tudja megépíteni az alagutat a Baross térig - közölte Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója csütörtökön Budapesten. A DBR ütemező csapata beépítette az új munkaütemtervet, így a budai oldali késedelmekkel együtt az eredetileg 2011 utolsó negyedévére tervezett próbaüzem reálisan már csak 2012 őszén kezdődhet - mondta Klados Gusztáv az épülő Kálvin téri állomáson, ahova csütörtökön érkezett meg a déli alagútfúró pajzs.
2009.10.15. 15:00
 
 
Pert nyert Kövér és Demeter Szilvásyval és a MeH-hel szemben első fokon
Megsértette Kövér László és Demeter Ervin fideszes politikusok jó hírnévhez fűződő jogát Szilvásy György volt titokminiszter, mikor a felperesek UD Zrt.-vel kapcsolatos elítélendő tevékenységéről nyilatkozott - mondta ki nem jogerős ítéletében a Fővárosi Bíróság csütörtökön. Szilvásy György egy éve több televíziós és rádiós nyilatkozatában azt a valós tényt, hogy a két fideszes politikus kapcsolatot tartott az UD Zrt. vezetőjével, illetve hogy a cég tevékenysége kapcsán büntetőeljárások indultak, abban a hamis színben tüntette fel, hogy Kövér és Demeter megengedhetetlen, tilalmas magatartást tanúsított - állapította meg az elsőfokú bíróság.
2009.10.15. 14:30
 
 
A lakosságnak 1,3 és 6,2 százalék között emelkedik az áram ára
Szolgáltatónként eltérően 1,3 és 6,2 százalék közötti mértékben nő az áram végfelhasználói ára november 1-jén a lakosságot, a kisfogyasztókat és a közintézményeket ellátó egyetemes szolgáltatói körben - közölte a Magyar Energia Hivatal (MEH) a honlapján. Az E.ON szolgáltatónál 6,2 százalék, a Démásznál 3,9 százalék, az Émásznál 1,3 százalék és az Elműnél 2,4 százalék lesz az áremelés átlagos mértéke. Az egyes szolgáltatók között eltérő árakat a területi sajátosságok indokolják. Az átlagos fogyasztású háztartásokban van, ahol az átlagnál kisebb, máshol kicsit magasabb az áremelés mértéke.
2009.10.15. 14:00
 
 
A Lisszaboni Szerződés aláírását szorgalmazta az osztrák és a magyar kormányfő
A Lisszaboni Szerződés aláírását szorgalmazta az osztrák és a magyar miniszterelnök Eisenstadtban, a harmadik osztrák-magyar együttes kormányülés után tartott sajtótájékoztatón. A gazdasági válság miatt is fontos, hogy biztosított legyen az Európai Unió hatékony működése - hangsúlyozta Werner Faymann és Bajnai Gordon. Az osztrák kancellár kijelentette: a szerződésre vonatkozó további követelések "nem mehetnek az emberi jogok vagy az elüldözöttek jogainak a rovására".
2009.10.15. 13:32
 
 
Lassú emelkedés kezdődhet az autóértékesítésben Magyarországon
A magyarországi autóértékesítések lassú emelkedésének kezdetére számít szeptemberben a Magyarországi Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) az augusztusban mért mélypont után. Erdélyi Péter, a szervezet társelnöke csütörtökön sajtótájékoztatón elmondta: 2009-ben várhatóan 65 ezer személygépkocsit helyeznek forgalomba az országban, ami becsléseik szerint jövőre 75 ezerre bővülhet. Az elmúlt három évben Magyarországon mintegy 200 ezer autót értékesítettek évente, ami a hasonló országokkal összevetve mintegy 60 százalékkal több, mint amennyit a lakosság és a vállalatok fizetőképes kereslete biztosított volna.
2009.10.15. 13:30
 
 
Stagnál a munkanélküliség Észak-Magyarországon
Szeptemberben alig változott a regisztrált állásnélküliek száma az észak-magyarországi régióban augusztushoz képest, összességében 107,5 ezer munkanélkülit tartottak nyilván, 416-tal többet mint egy hónappal korábban - olvasható ki a szeptemberi adatokból, amelyeket csütörtökön tett közzé a regionális munkaügyi központ. A régió három megyéje közül továbbra is Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a legtöbb a nyilvántartott munkanélküli, számuk elérte a 68,2 ezret. Hevesben 20,7 ezer, míg Nógrád megyében 18,6 ezer volt az álláskeresők száma szeptemberben.
2009.10.15. 13:21
 
 
A tavalyinál több ellenőrzést végzett az APEH
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) az első háromnegyedévben 228 ezer ellenőrzést végzett, 9 ezerrel többet, mint tavaly szeptember végéig, ami megfelel a kitűzött céloknak - mondta Szikora János elnök. Az ellenőrzések során az APEH 354 milliárd forint nettó adókülönbözetet állapított meg, ami némileg alatta marad a tavalyi 376 milliárd forintnak. Az elnök ezt azzal magyarázta, hogy a múlt évben volt néhány kiemelkedő egyedi megállapítás. A vétségek miatt szeptember végéig 250 milliárd forint bírságot szabott ki az adóhivatal, 15 milliárddal többet, mint a tavalyi hasonló időszakban.
2009.10.15. 13:14
 
 
Távozik a MÁV vezérigazgatója
A korábbinál operatívabb vezetést várnak el a MÁV-tól, ezért szűnik meg a kettős vezetés és kerültek új tagok az igazgatóságba - válaszolta Antali Károly az MTI kérdésre csütörtökön. A közösségi közlekedésért felelős kormánybiztos azt követően mondta ezt, hogy a Közlekedési Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) csütörtökön bejelentette: Heinczinger István vezérigazgató munkaviszonya közös megegyezéssel megszűnik 2009. november 15-i hatállyal, feladatait pedig Andrási Miklós elnök-vezérigazgató veszi át. Heinczinger István az MTI megkeresésére nem kívánt nyilatkozni távozásának okairól.
2009.10.15. 13:00
 
Kökény: a kormány prioritásnak tekinti az egészségügyet
Miközben Pesti Imre "forráshiányt vizionál", a kormány a gazdasági válság ellenére is prioritásnak tekinti az egészségügyet - reagált az MTI-nek csütörtökön a fideszes Pesti Imre sajtótájékoztatóján elhangzottakra Kökény Mihály. A szocialista képviselő emlékeztetett arra, hogy a jövő évi egészségügyi költségvetés már a kórházi megállapodás előtt is tartalmazott növekményt. Hozzátette, hogy a megállapodás után - egy javuló foglalkoztatást és ennek járulékait feltételezve - az egészségügy 38 milliárd forint többlethez jutott. Elmondta, hogy ezt a hétfői egészségügyi bizottsági ülésen meg is vitatták, és az erről szóló módosító indítványt be is nyújtották a parlamentnek.
2009.10.15. 12:25
 
Magyar-osztrák együttes kormányülés kezdődött Kismartonban
Együttes ülést kezdett csütörtökön az ausztriai Kismartonban (Eisenstadt) a magyar és az osztrák kormány. Az ülést megnyitva a két miniszterelnök - Bajnai Gordon és Werner Faymann - országaik közötti jó kapcsolatot méltatta. Bajnai Gordon hangsúlyozta: a helyszínválasztás jól tükrözi a számos történelmi szálat, amely a két országot összeköti. Európában példaértékű a két ország közötti jószomszédi kapcsolat - mondta. A szoros gazdasági együttműködésről szólva kiemelte: az osztrák bankok jelentős szerepet vállalnak Magyarországon.
2009.10.15. 12:10
 
 
Alkotmánybírósághoz fordult az ombudsman a sztrájktörvény miatt
Alkotmánybírósághoz fordult az ombudsman, mert a két évtizede megalkotott sztrájktörvény elavult, súlyos hiányosságai vannak, és ez hátrányosan érinti a munkaadók és munkavállalók közti konfliktusokban közvetlenül nem érintett állampolgárok széles körét. Erről Szabó Máté számolt be budapesti sajtótájékoztatóján csütörtökön. Tisztázni kell, mikor lehet sztrájkot indítani, mert az állampolgárok szempontjából jogbizonytalanságot okoz az a helyzet, ha például nem tudják, hogy milyen tömegközlekedési eszközzel juthatnak el munkahelyükre, iskolájukba vagy akár az orvoshoz - magyarázta a szakember.
2009.10.15. 11:42
 
 
Fidesz: 2010 második felében biztosan összeomlik az egészségügy
A Fidesz szerint a következő év második felében biztosan össze fog omlani a teljes magyar egészségügy. Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa ezt a véleményt azzal indokolta, hogy a kormányt nem érdekli, mi történik a választások után, mi történik 2010-ben a magyar egészségüggyel, a kabinet ugyanis az "utánam a vízözön" politikáját folytatja. Ha idén a tervezettnél 15-20-szor magasabb lesz az egészségügyi költségvetés hiánya - több mint 100 milliárd forint -, akkor vajon mi várható 2010-ben? - tette fel a kérdést a képviselő.
2009.10.15. 11:32
 
 
Az idősebbek némileg védettek a H1N1 vírus ellen
Azoknál az embereknél, akiknek a szervezete fertőzés vagy oltás formájában találkozott már a szezonális influenza vírusával, kialakult egyfajta immunitás, amely védi őket az új típusú influenza ellen - közölték amerikai kutatók. Elmondták, hogy a pandémiás H1N1 vírusban megtalálhatók korábbi vírustörzsek darabjai, amelyekkel a hatvan év feletti emberek találkozhattak évtizedekkel ezelőtt, így "alvó" immunsejtekkel rendelkeznek, amelyek védik őket.
2009.10.15. 11:30
 
 
Novemberben az EP plenáris ülésén vitáznak a szlovák nyelvtörvényről
Novemberben plenáris ülésen folytat vitát az Európai Parlament a szlovák államnyelvtörvényről - tudta meg az MTI Gál Kinga fideszes EP-képviselőtől csütörtökön. A testület az Európai Bizottsághoz intézett képviselői kérdés és azzal egybekötött vita formájában tárgyalja majd a témát. Gál Kinga és a szlovákiai magyar Bauer Edit a kérdésben a kisebbség hátrányos megkülönböztetése, illetve a kisebbségi anyanyelvhasználat hátrányos helyzetbe kerülése címén kéri a brüsszeli bizottság állásfoglalását.
2009.10.15. 11:26
 
 
Polanski a börtönből fejezi be a The Ghostot
Roman Polanski zürichi börtönéből fejezi be a februári Berlinaléra szánt The Ghost című filmjét - közölte Robert Harris, a politikai thriller forgatókönyvírója. Harris a The Times brit napilapnak elmondta, a rendező ugyan valószínűleg nem telefonálhat, de kommunikálni azért tud, így cellájából is irányítja a produkció utómunkálatait. Többek között rendelkezett már a filmzenével kapcsolatban is. Az író szerint más kérdés, hogy mit gondolnak majd az emberek a filmről.
2009.10.15. 11:15
 
 
Fidesz: 2010 második felében biztosan összeomlik az egészségügy
A Fidesz szerint a következő év második felében össze fog omlani a teljes magyar egészségügy. Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa ezt a véleményt azzal indokolta, hogy a kormányt nem érdekli, mi történik a választások után, mi történik 2010-ben a magyar egészségüggyel. Ha idén a tervezettnél 15-20-szor magasabb lesz az egészségügyi költségvetés hiánya, akkor vajon mi várható 2010-ben? - tette fel a kérdést a képviselő. Rámutatott: ha a jövőre tervezett 50 milliárd forintos hiány a tízszeresére növekszik, akkor a következő év első néhány hónapja után összeomlik a teljes magyar egészségügyi ellátás.
2009.10.15. 11:15
 
 
Megérkezett Brüsszelbe a magyar kormány levele a Sólyom-ügyről
Megkapta az Európai Bizottság azt a levelet, amelyben a magyar kormány kötelezettségszegési eljárás indítását kéri Szlovákia ellen, amiért Sólyom László köztársasági elnököt augusztus 21-én nem engedték be az országba. A bizottság egy illetékese az MTI érdeklődésére csütörtökön elmondta: a levél megérkezett, a bizottság elemzi a tényeket, és "megfelelő időben" válaszolni fog rá. Amennyiben a jogsértés gyanúja megerősödik, a testület megteszi a szükséges lépéseket - tette hozzá a forrás. A kötelezettségszegési eljárás akár az Európai Bíróságon is végződhet, és több évig eltarthat.
2009.10.15. 11:12
 
 
Október 26-án kezdődik Karadzic pere
Október 26-án kezdi meg a hágai Nemzetközi Törvényszék a háborús és emberiesség elleni bűncselekményekkel, valamint népirtással vádolt Radovan Karadzic volt boszniai szerb vezető perét - jelentették be csütörtökön Hágában. "A per október 26-án reggel 9 órakor kezdődik az 1. tárgyalóteremben" - közölte O Gon Kvon bíró, az ügyet tárgyaló bírói testület elnöke. A 2-3 évesre tervezett per eredetileg 19-én nyílt volna meg, majd 21-ére, most pedig 26-ára halasztották. A 64 éves Karadzicot tavaly júliusban fogták el Belgrádban, 13 évi bujkálás után. Az 1992-1995-ös boszniai háború idején elkövetett bűncselekményekkel vádolják.
2009.10.15. 11:00
 
 
Kövér: remélem, hogy volt miniszterek is bíróság elé állnak majd
Kövér László bízik abban, hogy a Fidesz kormányra kerülése után kezdődő elszámoltatások következtében volt miniszterek is bíróság elé állnak majd. A Fidesz országos választmányának elnöke az MTI-nek adott interjújában leszögezte: pártja jelenlegi előnye az MSZP számára már ledolgozhatatlan. Kifejtette: ha a Fidesz kormányra kerül, mindenképpen el kell számoltatnia az MSZP-t, hiszen az, hogy az ország "ilyen mélységbe zuhant", nem maradhat következmények nélkül.
2009.10.15. 10:20
 
 
A több háj, kevesebb aggyal jár
Tudományos felvételekkel bizonyították, hogy a túlsúlyos emberek agya feltűnően kicsi, és valószínűleg emiatt nagyobb az esélyük a leépülésre. A világ számos klinikáján vizsgálták meg magspintomográfban a jelentkezőket, mérték meg agyukat, és hasonlították össze testsúlyukkal. Az eredmények mindenütt ugyanúgy alakultak. Minél többet nyom egy ember, annál könnyebb az agya. A túlsúlyosak agyának bizonyos kulcsterületei a karcsúbb egyénekéhez képest négy százalékkal kisebbnek bizonyultak, a kórosan elhízottak esetében pedig kétszer ekkora volt a méretcsökkenés - írta a Der Spiegel című német lap internetes kiadása.
2009.10.15. 10:17
 
 
Vb-selejtezők: Babos is búcsúzik a válogatottól
A dánok elleni szerdai világbajnoki selejtezőn védett utoljára a magyar labdarúgó-válogatottban Babos Gábor, a 34 éves kapus remek teljesítménnyel zárta pályafutását a nemzeti csapatban, számos bravúrt mutatott be Koppenhágában az 1-0-ra megnyert mérkőzésen. "Már korábban megbeszéltem a kapitánnyal, hogy ha kijutunk a vb-re, akkor az pályafutásom megkoronázása lesz, sajnos nem sikerült, így most jött el a búcsú ideje. Kívánok az egész csapatnak sok sikert" - idézte a 26-szoros válogatott Babos szavait a magyar szövetség honlapja. A kapust Erwin Koeman szövetségi kapitány négy év szünet után hívta meg a válogatottba.
2009.10.15. 09:51
 
 
Több mint százan írták már alá a Banki Magatartási Kódexet
Alig egy hónap alatt több mint száz pénzügyi intézmény fogadta el a Banki Magatartási Kódexet, amely a hitelező pénzügyi szervezetek lakossági ügyfeleikkel szembeni tisztességes magatartásáról szól - közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF). A december elsején hatályba lépő kódexet szeptember 16-án írta alá a kormány 13 bankkal és a pénzügyi felügyelettel. Bajnai Gordon miniszterelnök az aláírás után elmondta, hogy a kódex védelmet ad az ügyfeleknek a bankok természetesen létrejövő, egyoldalú erőfölényével szemben, és kiszámítható, kiegyensúlyozott viszonyt teremt az ügyfél és a hitelező között.
2009.10.15. 09:39
 
 
Gyurcsányt és Mesterházyt is kihallgatják a Zuschlag-perben
Elrendelte a bíróság Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila, Szilvásy György, Benedek András, Jánosi György és Keszthelyi András tanúkihallgatását a Zuschlag-per csütörtöki tárgyalási napján Kecskeméten. A bíróság ezzel elfogadta az ügyészségnek a keddi tárgyaláson tett indítványát. Fodor Endre tanácsvezető bíró szerint a szeptemberben és októberben lefolytatott bizonyítási eljárás indokolja, hogy ezeket a személyeket, akiknek vélhetően tudomásuk is van a vád tárgyává tett cselekményről, legalább is annak egy részéről, indokolt kihallgatni. A bíró bejelentette: a kihallgatásokra még november folyamán sor kerül.
2009.10.15. 09:15
 
 
Ötvenezerrel kevesebb bankár a Cityben
Tavaly és az idén összesen közel 50 ezer állás veszett oda a londoni City pénzügyi központjában, és várhatóan csak a 2020-as évtized elejére éri el ismét a citybeli foglalkoztatottak száma a legutóbbi csúcspontot - áll az egyik vezető londoni gazdaságelemző és előrejelző cég friss prognózisában. A Centre for Economics and Business Research (CEBR), amely rendszeres prognózisokat tesz közzé a citybeli foglalkoztatási kilátásokról, legújabb becslésében azzal számol, hogy a 2008-ban elvesztett 30 ezer "City típusú" nagybani befektetési banki munkakör után az idén további csaknem 19 ezer bankári és pénzügyi szolgáltatói állás szűnik meg a brit főváros bankközpontjában.
2009.10.15. 08:20
 
 
Mégsincs svéd nőváros
Nincs svéd nőváros, melynek lakói férfiakat vernek és kényszerleszbikusak - ezt sulykolják svéd turisztikai illetékesek Kínában. Az ázsiai országban ugyanis elterjedt a hír, hogy van ilyen "férfiatlan" település, 25 ezer nő lakja, neve Chako Paul City. A kínai sajtó szerint 1820-ban alapították a települést férfigyűlölő özvegyasszonyok Svédország északi részén egy erdő közepén. Lakói testi vágyaik kielégítése végett egymásra fanyalodtak, ennek ellenére félholtra vernek minden férfit, aki megkísérel betérni a városba. A verést a városkapuknál őrködő szőke amazonoktól lehet kapni. A légből kapott várost annyira komolyan vette sok kínai férfi, hogy Svédország kénytelen volt hivatalosan is közölni: nincs ilyen települése és soha nem is volt.
2009.10.15. 08:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951[1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista