2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Egy éves a budapesti állatkert orrszarvúbébije
Lucernaszénából készült, sárgarépakrémmel díszített különleges születésnapi tortával köszöntötték fel szerdán a Fővárosi Állat- és Növénykert egy esztendeje született orrszarvúját, Lisimbát. A kicsinek már nem mondható, 800 kilogrammos szélesszájú orrszarvú anyjával, Luluval közösen fogyasztotta el a születésnapi tortát, amelynek "tésztája" lucernaszénából és réti szénából, "krémje" növényevő tápból készült, tetejére pedig cukormáz helyett sárgarépából kanyarították ki az egyes számot. Lisimba a második olyan orrszarvú a világon, aki mesterséges termékenyítés eredményeként született. Az első, Layla nevet kapott állat szintén Budapesten született 2007 januárjában - anyja szintén Lulu.
2009.10.21. 22:00
 
 
Stiglitz: az adócsökkentés a legkevésbé jó módszer a gazdasági válság ellen
Az adócsökkentés nem hatékony fegyver a válság elleni küzdelemben Joseph Stiglitz szerint. A Nobel-díjas amerikai közgazdász a budapesti Közép-európai Egyetemen (CEU) tartott előadása után újságírói kérdésre válaszolva elmondta: "válság közepette az adócsökkentés valószínűleg a legrosszabb formája a pénzköltésnek", mert nem serkenti a gazdaságot. Az adófizetőknél hagyott pénznek csak nagyjából a fele kerül bele a gazdaság véráramába, a másik felét félreteszik az emberek, pedig a kilábalás érdekében arra volna szükség, hogy vásároljanak, fogyasszanak - mondta Stiglitz.
2009.10.21. 22:00
 
 
Rasmussen aktívabb afganisztáni szerepre kívánja ösztönözni a NATO-tagokat
Aktívabb afganisztáni szerepvállalásra kívánja ösztönözni a NATO-tagállamait a védelmi miniszterek kétnapos pozsonyi informális találkozóján a szövetség főtitkára Anders Fogh Rasmussen. "Az emberek szeretnék már látni a fényt az alagút végén. Ez a fény nem más, mint a felelősség átadása az afgánok kezébe" - jelentette ki a NATO főtitkára abban az interjúban, amelyet szerdán este adott a közszolgálati Szlovák Televíziónak. Rasmussen abból az alkalomból érkezett szerdán délután Szlovákiába, hogy a szövetség védelmi miniszterei csütörtökön és pénteken informális találkozót tartanak Pozsonyban.
2009.10.21. 22:00
 
 
Sólyom László találkozott az osztrák államfővel
Heinz Fischer osztrák államfővel találkozott és látogatást tett a Magyar Otthonban szerdán Bécsben Sólyom László. A két államfő négyszemközti megbeszélését követően Sólyom László magyar újságíróknak elmondta, hogy a találkozón örömmel nyugtázták az osztrák-magyar viszony problémamentességét. Szó esett európai uniós témákról is, így például beszéltek a Lisszaboni Szerződés hatályba lépésével várható szervezeti változásokról. Sólyom ezután látogatást tett a bécsi Magyar Otthonban, ahol az ausztriai Magyar Szervezetek és Egyesületek Központi Szövetsége és a szövetség által létrehozott Bécsi Magyar Iskola működik.
2009.10.21. 21:30
 
 
BL: nyert a Manchester United Moszkvában
A Manchester United egy góllal győzött szerdán a CSZKA Moszkva otthonában, ezzel továbbra is százszázalékos a labdarúgó Bajnokok Ligája B csoportjában. Eredmény: Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló: CSZKA Moszkva (orosz)-Manchester United (angol) 0-1 (0-0). Gól: Valencia (86.).
2009.10.21. 21:00
 
Pincetűz miatt mentették a lakókat
Ablakon át egy csecsemőt is kimentettek a tűzoltók abból a fővárosi lakóépületből, amelynek pincéjében szerda délután tűz ütött ki. A VIII. kerületben. a Lujza utcai, kétemeletes ház bejáratánál a pinceszellőzőn a lángok is kicsaptak. A sűrű füst miatt a lakóknak el kellett hagyniuk a házat, többeket a tűzoltók mentőálarcban hoztak ki, egy csecsemőt pedig mózeskosárban a földszinti lakás utcára néző ablakán adtak ki. A körülbelül harminc négyzetméteren pusztító tüzet véglegesen két óra elteltével sikerült megfékezni. A lakók három és fél órára az utcára kényszerültek. Személyi sérülés nem történt - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2009.10.21. 19:47
 
 
Forma-1: egy héttel korábban lesz jövőre a Monacói Nagydíj
A várakozásoknak megfelelően az eredeti tervekhez képest egy héttel korábban rendezik meg jövőre a Forma-1-es Monacói Nagydíjat - az erről szóló döntést szerdán hozta nyilvánosságra a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) világtanácsa. A mogyoródi Magyar Nagydíj időpontja - augusztus 1. - nem változott. A monte-carlói versenyre május 23. helyett május 16-án kerül sor, így a csapatoknak - akik külön kérték ezt a módosítást - elég idejük lesz átköltözni a Török Nagydíjra, Isztambulba. A kanadai futam programba iktatása továbbra is kérdéses, a szervezőkkel folynak a tárgyalások. A 2010-es programot decemberben véglegesítik.
2009.10.21. 18:30
 
 
Egy napot vitázhatnak az új Ptk.-ról a jövő héten a képviselők
Jövő szerdán, időkeret nélkül tárgyalja újra a parlament a köztársasági elnök által az Országgyűlésnek megfontolásra visszaküldött polgári törvénykönyvet (Ptk.) - közölte Altorjai Anita az Országgyűlés sajtófőnöke. Elmondta: a jogszabályhoz előző nap lehet beadni a módosító indítványokat, amelyekről a tervek szerint november 3-án szavaz majd a Ház. A Ptk. zárószavazása leghamarabb november 9-én lehet - közölte Altorjai Anita. A köztársasági elnök október 13-én küldte vissza megfontolásra az Országgyűlésnek a Ptk-t., mert szerinte a törvény kiemelkedő jelentőségű, a mindennapi életben leggyakrabban alkalmazott jogszabály, ezért minden részletében különösen átgondoltnak, időtállónak kell lennie.
2009.10.21. 17:15
 
 
Afganisztánban maradnak a választásokat biztosító magyar katonák is
Miután november 7-re kiírták az afgán elnökválasztás második fordulóját, egyelőre az országban maradnak azok a katonák, köztük értelemszerűen az a negyven magyar is, akiket a választás lebonyolításának biztonsága érdekében erősítésként küldtek a NATO vezette afganisztáni nemzetközi erőhöz - közölte Kovács István magyar NATO-nagykövet. A választás első fordulója augusztus 20-án volt, és a tömeges csalásokról szóló bejelentések kivizsgálása után közzétett hivatalos eredmény értelmében Hamid Karzai elnök, bár a legtöbb voksot kapta, nem érte el a megválasztáshoz szükséges 50 százalékot, ezért második fordulót kell tartani.
2009.10.21. 16:45
 
 
Nem lesz különadó a köztulajdonban álló cégek vezetőinek fizetésére
Nem bocsátotta általános vitára a parlament költségvetési bizottsága azt az öt szocialista képviselő által jegyzett törvényjavaslatot, amely különadóval sújtotta volna a köztulajdonban lévő cégek alkalmazottainak, illetve vezetőinek keresetét, havi 2 millió forint felett. A javaslat úgy szólt, hogy a napi 66 ezer forintnál többet keresőkre, és csak 2010-ben és 2011-ben kell kivetni a különadót és annak járulékait. A különadó kulcsa 39% lett volna, a fizetésre kötelezett kör pedig az állami és önkormányzati vállalatok alkalmazottai és vezetői. A bizottság ülésén Horn Gábor (SZDSZ) alkotmányellenesnek nevezte a javaslatot, és közölte, hogy az országban mindössze 19 emberre vonatkozik. Ennyi személyre törvényt hozni pedig nevetséges - tette hozzá.
2009.10.21. 16:15
 
 
Farkas Ádám: a PSZÁF korlátozhatná a gyorskölcsönök THM-jét
Korlátozott rendeletalkotási jogkört is kapna a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), amelynek lehetősége lesz megtiltani a hitelintézetek jogsértő magatartását; a gyorskölcsönök THM-jét pedig korlátoznák - számolt be a kormány döntéséről, illetve a csütörtökön beterjesztendő törvényjavaslatról a PSZÁF elnöke a kormányszóvivői tájékoztatón. Erősödik a PSZÁF fogyasztóvédelmi funkciója is, így az ügyfelek panaszait hatósági eljárás keretében vizsgálja meg a felügyelet majd hoz döntést - magyarázta Farkas Ádám.
2009.10.21. 15:45
 
 
Minden ötödik csecsemő a védőoltások hiánya miatt veszti életét
Rekordszámban oltották be tavaly a csecsemőket: világszerte 106 millióan kapták meg az életüket veszélyeztető kórok elleni védőoltásokat, ám a kicsik közel ötöde továbbra sem kapja meg a kellő védettséget - jelentették be az illetékes nemzetközi egészségügyi szervezetek. Ahhoz, hogy a legszegényebb országokban élő csecsemők is megkaphassák az első évben javasolt teljes vakcinasort, további egymilliárd dollárra lenne szükség évente - állítja az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a UNICEF és a Világbank közös jelentése.
2009.10.21. 15:45
 
 
Megállapodástervezetet terjesztettek elő az iráni urániumdúsításról
Megállapodástervezetet terjesztettek szerdán az iráni urániumdúsításról tárgyaló négy ország küldöttsége elé Bécsben a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) égisze alatt - jelentette be a NAÜ főigazgatója. Mohamed el-Baradei reményét fejezte ki a két és fél napos tárgyalás végén, hogy péntekig jóváhagyják a megállapodást a négy ország fővárosaiban. Diplomáciai források szerint az Irán, Oroszország, Franciaország és az Egyesült Államok delegációja elé terjesztett tervezet értelmében a perzsa állam Oroszországba szállítaná gyengén dúsított uránkészletének nagy részét.
2009.10.21. 15:15
 
 
Az államfő visszaküldte a népszámlálásról szóló törvényt megfontolásra
Sólyom László köztársasági elnök nem írta alá, hanem megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek a 2011-es népszámlálásról szóló törvényt. Az államfő döntéséről levélben tájékoztatta Katona Bélát, az Országgyűlés elnökét. A köztársasági elnök nem értett egyet azzal, hogy az Országgyűlés által elfogadott törvény alapján a 2011. évi népszámlálás során nem gyűjtenének a termékenységre, az egészségi állapotra és fogyatékosságra, valamint a vallásra vonatkozó adatot, holott a korábbi, 2001-ben tartott népszavazáson valamennyi kérdéskör szerepelt.
2009.10.21. 15:00
 
 
Minden béren kívüli juttatás esetében csökkent a kedvezményezettek aránya
Minden béren kívüli juttatás esetében csökkent a kedvezményezettek aránya az idei harmadik negyedévben az előző év hasonló időszakához képest- közölte felmérése alapján a Merces bérinformációs portál. A leggyakrabban nyújtott béren kívüli juttatás, az utazási költségtérítés 2008. harmadik negyedévéhez képest 2009-re 14 százalékkal csökkent. Emellett idén 11 százalékkal kevesebb dolgozó kap ingyenes italellátást munkahelyén, mint egy évvel korábban, és 9 százalékkal csökkent a nyugdíjbiztosítási hozzájárulásban részesülők aránya is.
2009.10.21. 14:45
 
 
Varsó kész részt venni az új amerikai rakétavédelmi rendszerben
Lengyelország kész részt venni az Egyesült Államok módosított rakétavédelmi rendszerében - közölte Donald Tusk lengyel kormányfő Varsóban. "Lengyelország nagyon érdekesnek és fontosnak tartja az új rakétavédelmi stratégiát, és kész abban a megfelelő mértékben részt venni" - mondta a lengyel miniszterelnök, miután megbeszélést folytatott Joe Biden amerikai alelnökkel. Az Egyesült Államok, miután egy hónapja lemondott a Bush-kormányzat által kidolgozott közép-európai rakétapajzs tervéről, most arra készül, hogy nem állandó jelleggel Patriot típusú légvédelmi rendszert telepít jövőre Lengyelországba.
2009.10.21. 14:45
 
 
Moszkvai tenisztorna: Pennetta feladta Szávay ellen
Szávay Ágnes bejutott a moszkvai tenisztorna második fordulójába, miután a negyedik helyen kiemelt olasz Flavia Pennetta szerdán lábsérülés miatt feladta ellene a mérkőzést. A világranglistán 46. magyar 1 óra 5 percet tartózkodott a pályán, a találkozó 4:6, 3:0-ás állásnál szakadt félbe. A 20 éves Szávay a nyolcaddöntőben a hazai közönség előtt szereplő Vera Dusevinával találkozik.
2009.10.21. 14:30
 
 
Józsefvárosi választás: az LMP leadta az ajánlószelvényeket
Leadta a november 22-ei józsefvárosi polgármester-választáson induláshoz szükséges ajánlószelvényeket szerdán a Lehet Más a Politika (LMP) párt jelöltje, Kispál Gergely. Kispál Gergely, mielőtt átadta volna a VIII. kerületi választási irodának az összegyűjtött 1.263 ajánlószelvényt, azt mondta: egyes politikai vetélytársaik olyan eszközökhöz folyamodtak a szelvénygyűjtés során, amelyek nem legálisak. Ezért - mint kijelentette - felszólítja a jelölteket állító pártokat: nyilatkozzanak arról, hogy az ő ajánlószelvényeik is tiszta körülmények között kerültek hozzájuk.
2009.10.21. 14:15
 
 
Csökken a távhő díja Budapesten
Visszamenőleg október elsejétől 14,1 százalékkal csökken a fővárosban a távhő díja - jelentette be Demszky Gábor főpolgármester szerdán sajtótájékoztatón. Emlékeztetett arra: a múlt hónapban már tizedével csökkentették a díjat, így - a korábbi intézkedésekkel együtt - a távhő ára átlagosan 31 százalékkal alacsonyabb a januárinál, ami "versenyképessé teszi" ezt a fűtési módot. Demszky Gábor kitért arra is, hogy a távfűtés magas díja miatt mind a mai napig "a megszokottnál is alacsonyabb áron" kelnek el az e megoldással felszerelt lakások.
2009.10.21. 14:15
 
 
Magánszemélyeknek is utalt egyesületi pénzekből Zuschlag János
Zuschlag János a hozzá köthető szervezetetek pályázaton nyert pénzeiből egyes jelenlegi vádlottaknak és családtagjaiknak is utalt át különböző összegeke - mondta az egyik tanú a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó per szerdai tárgyalási napján. A bankszámlakivonatokból kiderült, hogy magánszemélyeknek különböző összegeket utaltak át, ezeket utóbb ő jelölte meg kölcsönként, mert a kivonat nem tartalmazta az átutalás jogcímét - vallotta a tanú, akit az elsőrendű vádlott a vádiratban szereplő egyesületek könyvelésének rendbetételére kért fel.
2009.10.21. 13:15
 
 
A Lisszaboni Szerződés cseh ratifikálását sürgették az EP-képviselők
Az Európai Unió reformjait kiteljesítő Lisszaboni Szerződés mielőbbi, feltételek nélküli cseh ratifikálását sürgette az Európai Parlament plenáris vitáján felszólaló képviselők többsége Strasbourgban. José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke és Cecilia Malmström, az uniós ügyekkel foglalkozó svéd miniszter a jövő heti állam- és kormányfői EU-találkozó kapcsán értésre adták, hogy az uniós "kormány" és a tagországokat képviselő tanács a ratifikálási folyamat sikeres befejezését feltételezve készül a következő időszakra, de a reformszerződés életbe lépéséhez kapcsolódó döntések csak a folyamat lezárta után hozhatók meg.
2009.10.21. 13:15
 
 
Blatter végigvinné a 6+5-ös szabályt
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke a Parlamentben egy sportdiplomáciai konferencián tartott beszédében elmondta: továbbra is bízik abban, hogy hamarosan bevezethetik az úgynevezett 6+5-ös szabályt, ugyanakkor az Európai Unió tartja magát ahhoz, hogy ez sértené a munkaerő szabad áramlására vonatkozó alapelvet. A 6+5-ös szabály azt jelentené, hogy minden csapatban egyszerre hat hazai játékosnak kell szerepelnie, s öt lehetne külföldi, azaz nem fordulhatna elő olyan, ami például az Arsenalnál többször is megtörtént, hogy a csapatban egyetlen hazai futballista sem volt a pályán. A szabály célja nem titkoltan egyfajta kiegyenlítődés a világ futballjában.
2009.10.21. 13:00
 
 
Megkezdődött az új vírus elleni oltóanyag kiszállítása a patikákba
Megkezdte az új influenzavírus elleni oltóanyag kiszállítását a patikákba az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (EKI) - mondta az EKI főigazgatója, Kárpáti Zsuzsanna szerdán az MTI-nek. A védőoltás gyógyszertári maximált ára 1930 forint lesz. A maximált ár azt jelenti, hogy ezen összegnél többért nem, csak kevesebbért árulhatja a patika a készítményt. Összesen kétmillió oltóanyag kerül majd a gyógyszertárakba, ezen felül négymillió adag térítésmentes vakcina a háziorvosokhoz. Mindenekelőtt a krónikus betegek, az egészségügyi dolgozók, a terhes nők és a két éven aluli gyermeket nevelők kaphatnak ingyen oltást. Az ingyenesen járó vakcinákat szeptember 29-én kezdték el kiszállítani.
2009.10.21. 12:45
 
 
Az MSZOSZ elnöke szerint differenciáltabb munkajogi szabályozás kell
Egy, a korábbinál differenciáltabb munkajogi szabályozást magában foglaló új Munka Törvénykönyvére van szükség - mondta Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke szerdán Budapesten konferencián. Pataky Péter szerint az 1992-ben hatályba lépett Munka Törvénykönyve helyett olyan új törvénykönyvre van szükség, amely egyszerre szabályozza a munkavállalók, valamint a kisvállalkozások, a nagyvállalatok és a szolgáltató szektor munkáltatóinak helyzetét. Éppen ezért igazi megoldás csak párbeszéd eredményeként születhet meg, hiszen sokszor egymásnak feszülő érdekek egyeztetéséről van szó - hangsúlyozta az MSZOSZ elnöke.
2009.10.21. 11:45
 
 
Ronaldo ötödik világbajnokságára készül
Jövő évi céljaként a dél-afrikai világbajnokságon való részvételt jelölte meg Ronaldo, a brazilok kétszeres aranylabdás futballsztárja. A 97-szeres válogatott játékos legutóbb a 2006-os világbajnokságon húzta magára a címeres mezt. Első vb-jén, 1994-ben éppen Dunga volt a nemzeti csapat kapitánya. Ami klubkarrierjét illeti, a kétszeres vb-aranyérmes Ronaldo leszögezte: a Corinthiansból kíván visszavonulni. Tavaly decemberben szerződött a Sao Pauló-i együtteshez, s azóta 31 mérkőzésen 19-szer volt eredményes.
2009.10.21. 11:00
 
 
Kevesebb EU-megfigyelő lesz az afganisztáni választás második fordulójában
A kitűzött időpont közelsége és a biztonsági helyzet miatt kevés választási megfigyelőt küld az Európai Unió Afganisztánba az elnökválasztás a november 7-ére kitűzött második fordulójára - derült ki a soros EU-elnök Svédország külügyminiszterének szerdai rádiónyilatkozatából. Carl Bildt - feltehetően az első fordulóban elkövetett tömeges csalásokra utalva - úgy véli, annak ellenére, hogy rövid idő áll rendelkezésre, a második fordulóra "jobban" meg kellene szervezni a választási folyamatot. Mint fogalmazott, az afgán állam alapjaiba vetett bizalom nélkül nem lehet megnyerni a tálib lázadók elleni harcot.
2009.10.21. 10:45
 
 
Vészjósló forgatókönyv az új típusú influenza terjedéséről Németországban
Valóságos horror forgatókönyvvel állt elő az új típusú influenza németországi terjedésével kapcsolatban az ország egyik legnevesebb járványügyi professzora. Adolf Windorfer, az alsó-szászországi tartományi egészségügyi intézet korábbi vezetője - aki jelenleg az Egészségügyi Világszervezet német tanácsadója - egy szerdai interjúban úgy vélekedett, hogy a H1N1 vírus Németországban az elkövetkező hónapokban 30 millió megbetegedést követelhet és a halottak száma elérheti akár a 35 ezret is. A professzor azt ajánlja a lakosságnak, mindenképp oltassa be magát a vírus ellen.
2009.10.21. 10:30
 
 
Népszabadság: kiperelnék a Mercedes-gyár alól a földet
Visszaköveteli az épülő Mercedes-gyár alóli földjeit az egykori tulajdonosok hét fős csoportja; a szerdán kezdődő per tárgya az ingatlanközvetítői sikerdíj mértéke, a szerződések semmissé tétele - írja a Népszabadság a szerdai számában. A lap emlékeztet: a Best Invest Projekt Hungária Kft. jó üzleti lehetőséget szimatolva évekkel ezelőtt kezdte meg a Kecskemétet délről elkerülő 54-es út melletti szántók opciós szerződéssel való lekötését. A zömében néhány hektáros parcellák egyenként nem sokat értek, egybefogva annál többet. A város a Best Invest Projekt Hungária Kft.-től 7,7 milliárd forintért vásárolta meg a 441 hektár földterületet, amit a közvetítő cég 170 tulajdonosnál kötött le.
2009.10.21. 09:15
 
 
Nem indulhat a Forma-1-es idényzárón a világbajnok ralis Loeb
Nem állhat rajthoz az idényzáró Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjon az ötszörös rali-világbajnok francia Sebastien Loeb, mert nem rendelkezik az induláshoz szükséges szuperlicenccel. A Citroen ralicsapat kedden jelentette be, hogy versenyzőjüknek a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nem adta meg az F1-es engedélyt. Korábbi sajtóhírek szerint a 35 éves ralis a Toro Rosso istálló egyik autóját vezette volna Abu-Dzabiban. Loeb csütörtöktől hatodik rali-világbajnoki címéért küzdhet Walesben, a vb-sorozat utolsó viadalán. A pontversenyt jelenleg a finn Mikko Hirvonen vezeti, a francia sztár egy ponttal lemaradva a második.
2009.10.21. 09:15
 
 
U2 koncert élőben az interneten
Élőben követhetik nyomon a rajongók a YouTube videomegosztó portálon a U2 vasárnapi pasadenai koncertjét - olvasható az ír zenekar hivatalos honlapján. A banda már régóta várta, hogy valóra váltson egy ilyen jelentőségű kezdeményezést - írta az együttes oldalán Paul McGuiness, a zenekar menedzsere. Mint hozzátette, általában a rajongóknak kell útra kelniük, ha látni akarják kedvenceiket, ezúttal azonban a U2 megy a követőihez. A kaliforniai koncert az utolsó előtti állomása lesz az együttes idei turnéjának, amelyet a zenekar a Live Nation koncertszervezővel együttműködve teljesített. A koncert Los Angeles-i idő szerint október 25-én este 20 óra 30 perckor kezdődik.
2009.10.21. 08:45
 
 
Németh Zsolt: meg kell állítani a szlovák nacionalista politikát
Németh Zsolt szerint a szlovák nyelvtörvény körüli vitában a nemzetközi közvélemény Magyarország mellett van; a szlovák nacionalista politika megállítása a feladat - az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a washingtoni Kossuth Házban tartott előadást helyi magyaroknak kedd este. A magyar nemzetpolitika kapcsán úgy foglalt állást: a Kárpát-mendencei magyarság jövője szempontjából az a legfontosabb, hogy "ha nem sikerül az autonómiát kiharcolni valamilyen formában a határon túli magyaroknak, akkor beolvadásra vannak kárhoztatva"; e téren nagyon komoly erőfeszítéseket kell tenni.
2009.10.21. 08:15
 
 
Négymillió gyufából készült az olajfúró torony
Több mint 4 millió gyufaszálból épített olajfúrótorony-modelljével kerül be egy brit férfi a Guinness rekordok könyvébe. David Reynolds, aki korábbi munkahelye, a Brent Bravo Északi-tengeren lévő olajfúróját építette fel szabadidejében, már épp arra gondolt, hogy feladja, és összerombolja művét, mert nem volt elég helye a befejezéshez. Ám ekkor segítséget kapott a swanwicki ipari múzeumtól, amely megfelelő kiállítási helyet kínált a ritkaságnak - számolt be róla a BBC hírszolgálata. A Guinness hitelesítette az elkészült modellt, s mint kiderült Reynolds nagyjából félmillió gyufaszállal vert rá egy korábbi gyufamodellező rekordjára.
2009.10.21. 08:00
 
 
Tavaly egy perccel többet tévéztünk
Tavaly egy perccel többet tévézett az átlagember, mint egy évvel korábban, de tízzel kevesebbet, mint 2004-ben - tudható meg a Magyarországi médiapiaci körkép 2008 című tanulmányból. A napi 260 perces átlag jelentős korosztályi különbségeket mutat: a 18-49 évesek 219, a 18-29 korosztály tagjai 175 percet töltöttek a képernyő előtt; az előbbi csoport esetében ez 20, utóbbinál 19 perces csökkenést jelent négy esztendő alatt - derül ki az ORTT Alkalmazott Kommunikációtudományi Intézete által kiadott munkából.
2009.10.21. 07:30
 
 
Szinte minden hangot képes utánozni egy kínai férfi
Két lábon járó "zajmanach" egy kínai férfi: szinte minden hangot képes utánozni a madárcsicsergéstől a lódobogáson át a felszálló repülőgépig. Képességét elsősorban annak tulajdonítja, hogy vékony a nyelve és könnyen tudja a szájában mozgatni, mindenféle alakzatba merevíteni. Tudománya apáról fiúra szállt, családjában száz évre visszavezethető a professzionális hangutánzás. A repertoár persze változott, a nagypapa még nem utánzott lökhajtásos repülőt. A családi staféta azonban megszakad: a férfinak nincs fia, lányait pedig nem érdekli a "hangoskodás".
2009.10.21. 07:30
 
 
Akár 500 település csatlakozhat a szociális kártya rendszeréhez
Az év végéig legalább 500 helyhatóság csatlakozhat a szociális kártya rendszeréhez, miután mintegy 650 önkormányzat tárgyal, 19 testület pedig már döntött a bevezetésről - írja a Népszava szerdai száma. A lapnak nyilatkozva Dózsa István, a Cafeteria-card Kft. ügyvezetője a monoki bevezetéssel kapcsolatban kijelentette: szinte semmi dolguk nem volt, a rendszer ugyanis már korábban kiépült a településen. Az ott üzemelő öt bolt mindegyike szerződött már egy nagy bankkal, azok POS-termináljai elfogadják a szociális kártyát is. Megjegyezte, hogy cégük az egész ország területén 19 ezer elfogadóhellyel áll kapcsolatban.
2009.10.21. 07:15
 
 
BL: Megszerezte első góljait, de kikapott a Debrecen a Fiorentinától
Megszerezte első góljait a labdarúgó Bajnokok Ligájának 3. fordulójában a Debrecen, de az olasz Fiorentina kedden 4-3-ra győzött a Puskás Ferenc Stadionban. Czvitkovics révén a Loki szerzett vezetést, de a vendégek a Mutu-Gilardino csatárkettős révén 20 perc alatt 3-1-re fordítottak. Rudolf nem sokkal később szépített, de Santana a szünetre visszaállította a kétgólos különbséget. A meccs hajrájában Coulibaly szorossá tette az eredményt, de egyenlíteni már nem sikerült. A csoportban a Debrecen 0 ponttal sereghajtó a kilencpontos Olympique Lyon, a hatpontos Fiorentina és a hárompontos Liverpool mögött. A hajdúságiak legközelebb november 4-én a Fiorentina vendégeként lépnek pályára a BL-ben.
2009.10.20. 23:00
 
 
Bajnai: jövőre sem lehet lazítani a költségvetési szigoron
Jövőre sem lehet lazítani a költségvetési szigoron, a 3,8 százalékos hiánycél Magyarország biztonságának az ára - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Bajnai kiemelte: az egyes bevételkiesést jelentő lépésekre, mint amilyen a távhőáfa csökkentése is, a szigorú költségvetés miatt van lehetőség, ezek egy részének fedezetét a tartalékokból finanszírozzák. A tartalékot azonban nem nullázták le, sőt a "szokásosnál" is többet képeztek. A miniszterelnök kérdésre válaszolva megismételte: tartja magát ahhoz, hogy csak egy évre vállalta a kormányfői feladatot, s ez számára - mint mondta - hitelességi kérdés is.
2009.10.20. 21:45
 
 
MSZP: alkalmas a vitára a Fidesz kettős állampolgárságra vonatkozó javaslata
Az MSZP testületei hivatalosan nem foglaltak még állást a Fidesz és a KDNP kettős állampolgárságra vonatkozó javaslatáról, de a párt szerint megvitatandó és továbbgondolandó az előterjesztés - mondta Juhász Ferenc elnökségi tag budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva. Az MSZP országos elnöksége nem foglalkozott az ellenzéki javaslattal, lévén, hogy annak benyújtása óta még nem ülésezett, s az MSZP-frakció sem tárgyalta az elképzelést - közölte a politikus. Hozzátette: "a parlamenti folyosón az többségi vélemény alakult ki, hogy ez egy megvitatásra és továbbgondolásra alkalmas papír".
2009.10.20. 21:30
 
 
A FIFA megalapította a Puskás Ferenc-díjat
Puskás Ferenc-díjat alapított a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), melynek elnöke, Joseph Blatter bejelentette, hogy az elismerést mindig a legszebb gólt szerző játékos veheti át a szervezet éves, zürichi gáláján. Az erről szóló szerződést Blatter és az Aranycsapat legendás játékosának özvegye írta alá kedden a szintén Puskás Ferencről elnevezett felcsúti futballakadémián tartott nemzetközi sajtótájékoztatón. A FIFA futballbizottsága, melynek Franz Beckenbauer az elnöke és korábbi világklasszis játékosok a tagjai, összeállít egy tízes listát, amelyre a szurkolók szavazhatnak november utolsó két hetében a FIFA hivatalos honlapján.
2009.10.20. 21:15
 
 
Feljelentést tett az önkormányzat a Pécsi Vízmű ellen
Büntetőfeljelentést tett a pécsi önkormányzat a rendőrségen ismeretlen tettes ellen a napokban, mert álláspontja szerint a korábbi vízszolgáltató, a francia érdekeltségű Pécsi Vízmű Zrt. tevékenységével összefüggésben fennáll a sikkasztás és a hűtlen kezelés gyanúja. Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere kedden, a baranyai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón a lépést indokolva azt mondta, hogy a Pécsi Vízmű gazdálkodása nem volt szabályszerű. A többségi tulajdonos pécsi önkormányzat elől eltitkolták az adósság jelentős részét, az nem 800 millió, hanem 1,5 milliárd forint.
2009.10.20. 20:00
 
 
Elrendelték a nyomozást a józsefvárosi vásárolt ajánlószelvények ügyében
Elrendelte kedden a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya a józsefvárosi vásárolt ajánlószelvények ügyében - tudta meg az MTI a BRFK szóvivőjétől. Tafferner Éva tájékoztatása szerint választás, népszavazás és népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény miatt ismeretlen tettes ellen indult az eljárás. Az ügy előzménye, hogy a köztévé A szólás szabadsága című műsora vasárnapi adásában egy rejtett kamerával készített riportban arról számoltak be, hogy a főváros VIII. kerületében novemberben sorra kerülő polgármester-választásra készülődve 45 darab ajánlószelvényt sikerült a riporternek vásárolnia egyenként ezer forintért.
2009.10.20. 19:30
 
 
Női EU-biztosok jelölését kéri Barroso a tagállamoktól
Női biztosok megfelelő számú jelölését kérte az Európai Unió tagországainak kormányfőitől José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke a témáról hozzájuk intézett levelében. A sajtóhoz is eljuttatott szövegben a következő bizottság vezetésével is megbízott Barroso úgy fogalmazott: jóllehet a jelölési folyamatot nem lehet hivatalosan elindítani az állam- és kormányfői tanács erre vonatkozó döntése előtt, már most fontosnak érzi felhívni a figyelmet az új bizottság - elsősorban nemi szempontból - kiegyensúlyozott összetételére. Arra kérte a kormányfőket, hogy a nemek egyenlőségét kezeljék "közös célként és együttes felelősségként".
2009.10.20. 19:00
 
 
Gary Moore gitáróriás először Budapesten
Napjaink egyik gitáróriása, Gary Moore pályafutása során először lép fel Budapesten!
2009.10.20. 18:29
 
Beryt nem bántják azért, mert meleg!
A köztudottan homoszexuális énekes egy divatbemutatón vallott arról, hogy miért nem szedi szét a bulvármédia élete és politikus férfi párja miatt. Sugár Bertalan szerint csak arról jelennek meg kelletlennek látszó címlapok, aki így is akarja. Egyébként a fiút sohasem bántották még mássága miatt, pedig sokszor lett volna rá alkalom.
2009.10.20. 18:25
 
Alkoholproblémái miatt tette le a piát a rocker
A Zanzibár együttes gitárosa őszintén vallott az internetes sztártévének az évekig tartó alkoholproblémáiról és arról, hogy a súlyos gond után már tizenhárom éve nem nyúlt pohárhoz. Sidlovics Gábor valószínűleg már öreg koráig csak szagolgatni fogja az alkoholt, nem úgy, mint az együttes énekese, Terecskei Rita.
2009.10.20. 18:23
 
Az Animáció Világnapja az Urániában
Október 28-a 2002. óta az Animáció Világnapja. Ebből az alkalomból változatos ingyenes programok kerülnek megrendezésre az Uránia Nemzeti Filmszínházban, 2009. október 28-án és 31-én.
2009.10.20. 18:17
 
 
Kosárlabda: Rátgéberék nyerték az első Szuperkupát
A Rátgéber László vezette Szpartak Moszkva nyerte meg kedden a női kosárlabdasport első Szuperkupáját, miután 33 ponttal legyőzte a vendég török Galatasarayt. Eredmény: Szpartak Moszkva (orosz)-Galatasaray (török) 92-59 (23-9, 27-14, 17-15, 25-21). Legjobb dobók: Jekabsone-Zogota 16, Korsztyin 14, Petrovic 13, McCarville 13, illetve Young 15, Vecerova 12, Perkins 11.
2009.10.20. 18:15
 
 
IMF: a mély magyar recesszió enyhülőben van
Úgy tűnik, a mély magyarországi recesszió enyhülőben van, a gazdaság 2011-ben várhatóan ismét növekedni fog - állapította meg a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden közzétett jelentésében. A gazdaság a várakozásoknak megfelelően erőteljesen zsugorodott 2009 első felében, de a jelek szerint a csökkenés enyhül - tartalmazza az IMF a tavaly novemberben nyújtott 16,7 milliárd dolláros hitelkeret harmadik, szeptemberi felülvizsgálati jelentése. A Valutaalap figyelmeztetett: Magyarországnak fel kell készülnie arra, hogy szükség esetén további intézkedéseket hozzon a 2009-es és 2010-es államháztartási hiánycél tartásához.
2009.10.20. 18:15
 
 
Segítség az önkormányzattól a fűtés nélkül lakásoknak Székesfehérváron
Székesfehérvár közgyűlése kedden - zárt ülésén - 7,5 millió forintot szavazott arra a célra, hogy elindulhasson a fűtés a Vásárhelyi lakótelep 330, fűtés nélkül maradt lakásában - jelentette be a város polgármestere. Warvasovszky Tihamér (MSZP, SZDSZ, Fehérvári Polgárok Egyesülete) elmondta: a képviselők a lakótelepen kialakult helyzetre való tekintettel döntöttek úgy, hogy az önkormányzat kifizeti a fűtést szolgáltató kft. tartozását a gázszolgáltatónak azért, hogy a fűtési rendszer ismét kapjon gázt. A képviselők felkérték az illetékes közgyűlési bizottságokat, hogy készítsenek elő olyan szerződéseket, amelyekben garanciák biztosítják, hogy hasonló helyzet ne fordulhasson elő.
2009.10.20. 18:15
 
Parlamenti fogadás a Világjátékok magyar sportolói tiszteletére
2009.10.20. 18:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946[1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista