2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Kormányülés a Mount Everesten
A világ legmagasabb hegyén, a Mount Everesten tart novemberben kormányülést a nepáli kabinet, hogy ezzel hívja fel a figyelmet az éghajlatváltozás jelentette problémákra. A miniszterelnök és kabinetjének tagjai az egyik magaslati táborba repülnek, hogy ott tartsák meg az ülést - közölte az erdők és a termőtalaj megóvásáért felelős miniszter. A tanácskozással - amelyre 5300 méter magasságban kerül sor - Nepál gleccsereinek olvadására, a 8848 méteres Csomolungma emelkedőit borító szennyeződésekre és a himalájai tavak kiáradásának veszélyére akarják felhívni a figyelmet. Az utóbbi végzetes következménnyel járna a hegylánc ormai között fekvő falvak lakóira nézve.
2009.11.03. 09:30
 
 
Sarah Jessica Parker és Forest Whitaker adnak tanácsot Obamának
A Szex és New York filmsorozat sztárja, Sarah Jessica Parker és az Oscar-díjas Forest Whitaker fognak tanácsot adni más hollywoodi hírességek mellett Barack Obama amerikai elnöknek művészeti és kulturális kérdésekben. Az elnök által újonnan létrehozott "művészeti és humán tudományok bizottsága" - amelynek a first lady, Michelle Obama a tiszteletbeli elnöke - a művészeti és humán tudományos oktatás kérdéseivel, kulturális diplomáciával foglalkozik majd. Ugyancsak feladatai közé tartozik a gazdaság felélénkítése a művészetek révén és különleges események szervezésével.
2009.11.03. 09:15
 
 
Magyarország adóparadicsom a tagországok között
Magyarország nevezhető leginkább adóparadicsomnak az új EU-tagállamok közül - írja a Világgazdaság. A pénzügyi élet átláthatóságáért küzdő Tax Justice Network tanulmánya alapján azonban a régi tagállamok közül több is Magyarország előtt van a listán. Az elemzés tucatnyi mutató alapján közli a világ hatvan adóparadicsomának rangsorát. Ezen Magyarország a 22. A rossz minősítés oka az, hogy a pénzügyi átláthatóság tizenkét vizsgált mutatója közül kilencben könnyűnek találtatott a magyar szabályozás.
2009.11.03. 09:00
 
 
Karzai: jobb volna megtartani a második fordulót
Hamid Karzai afgán elnök kijelentette kedden, hogy az ország szempontjából jobb volna megtartani az elnökválasztás második fordulóját. A tálib lázadók eközben saját sikerüknek tartják a választási forduló eltörlését. Karzai beszédében azt mondta: szeretné, ha kormányában az ország "minden része" képviseltetné magát. A tálibok nem sokkal a beszéd előtt kiadott közleményük szerint azzal érték el a második forduló eltörlését, hogy támadással fenyegettek meg mindenkit, aki részt vesz a voksolásban vagy annak megrendezésében.
2009.11.03. 08:45
 
 
Népszava: volt vezetőit perli a BKV
Meghaladhatja a 100 millió forintot az az összeg, amelyet a BKV a munkaügyi bíróságon követel vissza 31, többségében vezető beosztásban foglalkoztatott, az elmúlt években közös megegyezéssel távozott egykori dolgozójától - értesült a Népszava. A lap keddi számában Sziebert György, a társaság jogi igazgatója azt mondta: a belső vizsgálat által feltárt esetekben jogászaik szerint a "jó erkölcsbe ütköző" kifizetések történtek, mert a megállapodások jelentős többletjuttatást tettek lehetővé a BKV kárára és a munkavállalók javára.
2009.11.03. 08:15
 
 
Karadzic kedden megjelenik hágai bírái előtt
Kedden megjelenik hágai bírái előtt Radovan Karadzic volt boszniai szerb vezető, akinek pere eddig távollétében zajlott a Nemzetközi Törvényszéken. A hétfői törvényszéki bejelentést egy levelében Karadzic maga is megerősítette, közölve, hogy részt vesz a negyedik eljárási napon. Az egyebek között szarajevói és srebrenicai népirtással vádolt Karadzic a múlt héten kezdődött per eddigi tárgyalási napjain nem jelent meg személyesen, tiltakozásul az ellen, hogy nem adtak helyt kérésének, amelyben több hónapos haladékot kért védelmének előkészítésére.
2009.11.03. 07:30
 
 
Népszava: van elég hazai gáztartalék
Megfelelő mennyiségű a gázkészlet a magyarországi kereskedelmi és a stratégiai tározókban ahhoz, hogy az import leállása esetén is zavartalan maradjon a gázellátás - írja a Népszava. A napokban befejeződik a hazai kereskedelmi gáztárolók feltöltése. Így a betárolt gázmennyiség eléri majd a 3,7 milliárd köbmétert. A fejlesztések következtében a tárolókból naponta kivehető maximális gázmennyiség a korábbi, napi 51 millió köbméterről napi 55 millió köbméterre nőtt.
2009.11.03. 07:15
 
 
Kevesebb embert érnek el a napilapok, mint korábban
Kevesebb embert értek el tavaly az országos napilapok, mint három évvel korábban - tudható meg a Magyarországi médiapiaci körkép 2008 című kiadványból. Egyetlen országos napilap mondhat magáénak egymilliónál több olvasót; a 2005 júliusa és decembere között 986 ezren forgatták a Blikket, a múlt év második felében viszont 1,025 millió volt ez az adat. Emelkedést mellettük csak a Nemzeti Sport és a Világgazdaság könyvelhetett el; előbbi 288 ezerről 311 ezerre növelte olvasótáborát a tavalyi év második felére, míg az utóbbi a 2005 utolsó hat hónapjában mért 28 ezerről 30 ezerre bővítette közönségét.
2009.11.03. 07:15
 
 
Költségvetés 2010: reggel 9-től este 9-ig szavaznak kedden a képviselők
Várhatóan reggel kilenctől este kilencig szavaz kedden a parlament a 2010-es költségvetéshez benyújtott, a főszámokat érintő módosító indítványokról és a főszámokról. A büdzséhez első körben 1513 módosító javaslat érkezett, amelynek több mint 95 százalékát a Fidesz nyújtotta be. A képviselők először egy csomagban a kormány által támogatott módosító indítványokról döntenek, majd ezután külön-külön, egyesével voksolnak azokról a javaslatokról, amelyeket a frakciók "kikérnek". Az MTI úgy tudja, a házbizottság hétfői, rendkívüli ülésén megállapodtak arról, hogy egy-egy frakcióvezető legfeljebb hat módosító indítványról kérhet külön szavazást. A Fidesz és a KDNP várhatóan élni fog ezzel a lehetőséggel.
2009.11.02. 22:15
 
 
Ukrajnában hetvenre emelkedett a járvány halálos áldozatainak száma
Az ukrán egészségügyi minisztérium hétfő este közzétett adatai szerint az országban hetvenre emelkedett a fertőzés következtében elhunytak száma, legtöbben Lemberg megyében haltak meg a két hete kezdődött járványban. A főként Ukrajna nyugati megyéiben terjedő heveny légúti fertőzés, továbbá a szezonális és az új típusú influenza szövődményei Lemberg megyében 30, Ternopil megyében 16, Ivano-Frankivszk megyében 12, Csernyivci megyében öt, Voliny, Rivne és Kárpátalja megyékben két-két Hmelnickij megyében pedig egy emberéletet követeltek.
2009.11.02. 21:30
 
 
Eltűnhet a Kilimandzsáró hava
Az éghajlatváltozás miatt már húsz éven belül elveszítheti hósapkáját Afrika legmagasabb hegye, a Kilimandzsáró - derül ki az amerikai tudományos akadémia folyóiratának (PNAS) internetes oldalán hétfőn közölt tanulmányból. Az Ohiói Állami Egyetem kutatói már régóta figyelemmel kísérik a Tanzánia területén fekvő hegy gleccserének visszahúzódását, s megállapították, hogy a jégmező az elmúlt években láthatóan kisebb lett. A szakértők az emelkedő hőmérsékleteknek, a csökkenő mennyiségű csapadéknak és a csekély mértékű felhőzetnek tulajdonítják a jég visszahúzódását.
2009.11.02. 21:15
 
 
Az amerikaiak többsége kivár Obamával kapcsolatban
Az amerikaiak többsége várakozó álláspontra helyezkedett Barack Obama elnök tevékenységének megítélése kapcsán - állapította meg friss felmérésében a USA Today című lap. Az újság Obama elnökké választásának első évfordulója alkalmából térképezte fel a közvéleményt. Az egyik idézett jellemző vélemény szerint Obama több időt érdemel - még korai ítéletet alkotni arról, hogy teljesíti-e ígéreteit -, de nem sokkal többet. Az amerikaiak jelentős része tisztában van azzal, hogy a jelenlegi nehézségek, főleg a gazdasági válság miatti megélhetési gondok az Obama előtti időszakban gyökereznek. Amerika ezért egyelőre türelmes, a kérdés az, hogy meddig?
2009.11.02. 21:15
 
 
Elfogadta a parlament az új Ptk. módosító indítványait
A Fidesz is megszavazta az államfő által az Országgyűlésnek visszaküldött új polgári törvénykönyv (Ptk.) kormány által támogatott módosító indítványait hétfőn. A zárószavazást egy hét múlva tartja a parlament. Sólyom László köztársasági elnök nem írta alá és nem hirdette ki az új Ptk.-t, hanem október 13-án megfontolásra visszaküldte a törvényhozásnak. A szocialisták az államfő álláspontjával összhangban változtattak az alapítványokkal, a joggal való visszaéléssel, a belátási képesség hiányával, a testvérnek testvér vér szerinti leszármazottjával kötött házasságával, a társasházi tulajdonnal, az ingatlan-nyilvántartással és a haszonélvezeti jog megváltásával kapcsolatos szabályokon.
2009.11.02. 20:30
 
 
Obama: a munkaerőpiac még hetekig-hónapokig szűkülni fog
Barack Obama elnök hétfőn figyelmeztetett, hogy újabb munkahelyek fognak megszűnni az elkövetkező hetekben-hónapokban, ugyanakkor hangsúlyozta, januári beiktatása óta jelentősen javult a gazdaság állapota az Egyesült Államokban. Obama gazdasági tanácsadóival való megbeszélése előtt a Fehér Házban arról beszélt: lehangolónak tartja, milyen gyors ütemben folytatódik a munkahelyek megszűnése. Azt mondta, a munkaerőpiacon nem várható javulás hamar.
2009.11.02. 20:15
 
 
Belga-magyar barátságos mérkőzés: Koeman kijelölte a bő keretet
Kijelölte a Belgium ellen jövő szombaton, Gentben sorra kerülő barátságos mérkőzésre készülő bő keretet Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A csapatban 23 futballista kapott helyet egyelőre, a holland szakember várhatóan vasárnap dönt arról, hogy kik lesznek azok, akik elutazhatnak az év utolsó válogatott találkozójára. Varga József, a Debrecen középpályása nem szerepel a bő keretben, mert a belga-magyar összecsapás előtt egy nappal rendezik meg Győrben a magyar-olasz U21-es Európa-bajnoki selejtezőt.
2009.11.02. 19:45
 
Mégsem szűkül jövőre az üdülési csekk igénybe vehetőségi köre
Jövőre mégsem szűkül az üdülési csekk igénybe vehetőségi köre, sőt, a csekk egy újabb jogcím alapján a művelődés területein is felhasználható lesz. A parlament ezt támogató döntését az egyéni vállalkozókkal és a megtakarítások ösztönzésével is összefüggő törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványokról szavazva hozták meg hétfőn. A még nyáron elfogadott adótörvények szerint 2010-től csak üdülésre és művelődésre lehetett volna felhasználni az üdülési csekket, ezzel a mai hat jogcím kettőre szűkült volna.
2009.11.02. 19:45
 
 
Olaszországban már kezelik a Facebook-függőséget
Felvette a harcot a Facebook-függőséggel szemben egy olasz klinika; az Agostino Gemelli kórház olyan internetfüggőségben szenvedő betegeknek kínál kezelést, akik szinte egy percet sem bírnak ki anélkül, hogy szemmel ne tartanák virtuális kapcsolataikat. Az intézményben kezeltek még a nyaralásuk ideje alatt sem képesek két óránál több időt eltölteni Facebook-profiljuk ellenőrizése nélkül - számolt be Federic Tonioni pszichiáter a Corriere della Sera című milánói napilapnak. "Olyan emberekről van szó, akik a kábítószeresekhez hasonlóan teljesen a számítógéptől függenek, és egész éjszaka az interneten szörföznek".
2009.11.02. 19:30
 
 
Bejelentették Beckham érkezését Milánóban
Az AC Milan vezetői hétfő este megegyeztek a Los Angeles Galaxy képviselőivel, így David Beckham, az angolok korábbi csapatkapitánya januárban kölcsönbe érkezik az olasz futballklubhoz. Az amerikai bajnokság szünetében Beckham tavaly is Milánóban játszott, akkor 18 mérkőzésen két gólt lőtt. A 34 éves sztár mindenképpen szeretne egy európai élcsapatban szerepelni a jövő évi, dél-afrikai világbajnokság előtt, hogy megtartsa helyét az angol nemzeti csapatban, és ott lehessen a vb-n.
2009.11.02. 19:15
 
 
Bajnai is tovább egyeztetne a MÁV átalakításáról
Bajnai Gordon miniszterelnök szerint a MÁV átalakításának ügyével is foglalkozni kell a költségvetési módosító indítványok keddi szavazása után. Az MTI úgy tudja, erről a kormányfő az MSZP-frakció hétfő délelőtti ülésén beszélt. Egy szocialista képviselő levélben jelezte, jelenlegi formájában nem tudja támogatni az átalakítást. Az MTI információi szerint Bajnai Gordon a képviselőcsoport ülésén nyitóbeszédében szól erről, megemlítve azt, hogy a 2010-es büdzsé módosító indítványairól történő szavazás után még több kérdésről kell egyeztetni.
2009.11.02. 19:15
 
 
Nincs megállapodás a vasúti munkaügyi vitában
Nem született megállapodás hétfőn a kormány és az öt reprezentatív vasutas szakszervezet között a kollektív munkaügyi vitán. A Vasutasok Szakszervezete, a Mozdonyvezetők Szakszervezete, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete, a Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete, a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete azért kezdeményezett közösen kollektív munkaügyi vitát a kormánynál, mert elutasítják, hogy a kormány jövőre 40 milliárd forinttal csökkentse a vasút finanszírozását, kifogásolják a helyközi közösségi közlekedés, köztük a MÁV tervezett átalakítását, az elbocsátásokkal járó mellékvonalak bezárását.
2009.11.02. 19:00
 
 
Felfedezték a karcsúságért felelős gént
A bonni egyetem kutatói egy eddig ismeretlen, karcsúságot okozó gént fedeztek fel muslincákban. Azok a lárvák, amelyekben hibás az örökítőanyag, nem tudnak zsírt raktározni, így elveszítik teljes zsírkészletüket - mutattak rá a tudósok. A The EMBO Journal nevű szaklap legújabb számában megjelent tanulmány szerint az emlősök is rendelkeznek az újonnan felfedezett örökítőanyaghoz hasonló szerkezetű génnel, amely remélhetőleg hasonló szerepet játszik az energia-anyagcserében. A kutatók reményei szerint ez alapján olyan készítményt tudnak majd előállítani, amely megfelelő eszköz lehet az elhízás és a túlsúly ellen.
2009.11.02. 19:00
 
 
Elfogadták a jövő évi költségvetést megalapozó törvénycsomagot
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a 2010-es költségvetést megalapozó törvénycsomagot. A képviselők a kétharmados támogatást igénylő rendelkezéseket 356 igen és három nem szavazattal fogadták el. Ezek a részek a bírák jogállásáról, valamint az Állami Számvevőszékről szóló törvényt módosítják. Az egyszerű többséget igénylő részeket 196 igen, 162 nem szavazattal és egy tartózkodás mellett hagyta jóvá az Országgyűlés. A törvénycsomag 41 törvényt módosít, megteremti a családi napközi és a családi gyermekfelügyelet (bölcsőde-óvoda) intézményét. A családi napköziben legfeljebb 5, a gyermekfelügyelet keretében pedig 3 gyermek gondozható.
2009.11.02. 19:00
 
 
Putyin felszólította az EU-t: segítsen Ukrajnának kifizetni az orosz gázt
Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök felszólította hétfőn az Európai Uniót, hogy hitelekkel segítsen Ukrajnának kifizetni az orosz gázszállítások ellenértékét. "Európa segíthet hitelek formájában. Mi már adtunk 2,5 milliárdot, ők is odavethetnek legalább egy milliárdocskát. Pénzük van, csak ne garasoskodjanak, fizessenek egy keveset" - mondta Putyin Lars Lokke Rasmussen dán kormányfővel tartott találkozóját követően újságírók előtt Moszkvában. Putyin ezzel arra célzott, hogy Oroszország már korábban előre kifizette Ukrajnának a gáz tranzitdíját 2010 első negyedéig 2,5 milliárd dollár értékben, és ezzel gyakorlatilag jelentős gazdasági segítséget nyújtott.
2009.11.02. 18:45
 
 
A férfias keresztnevű nők sikeresebbek a jogi pályán
Sikeresebb ügyvédek és bírók a férfias keresztnevű nők, mint a hagyományosabb nevet viselő pályatársaik - derült ki egy amerikai tanulmányból. A dél-karolinai Clemson Egyetem kutatói által készített tanulmány - amely a név férfias csengése és a személy jogi pályán elért sikere közti összefüggést vizsgálta - hipotézisek és különböző számítások alkalmazásával megállapította, hogy a Cameron nevű hölgyekből háromszor, a Bruce nevű nőkből pedig ötször olyan gyakran lesznek bírók, mint például a Sue nevű pályatársaikból.
2009.11.02. 18:45
 
 
Clinton szerint nem változott Obama politikája a zsidó telepek ügyében
Az amerikai külügyminiszter szerint nem változott meg az Obama-kormányzatnak a megszállt palesztin területek zsidó betelepítéséről kialakított elítélő politikája. Hillary Clinton ezt Marokkóban hangsúlyozta hétfőn, az arab államok aggodalmaira válaszolva. "Az egymást követő, mind demokrata, mind republikánus párti amerikai kormányok ellenezték Izrael telepítési politikáját. Ez tény, és az Obama-kormányzat álláspontja a telepekről világos, egyértelmű, és nem változott. Amint az elnök sokszor kimondta, az Egyesült Államok nem fogadja el törvényesnek az izraeli telepítések folytatását" - jelentette ki a külügyminiszter Marrákesben.
2009.11.02. 18:30
 
 
Az MLSZ versenybizottsága azt javasolja, hogy a Diósgyőré legyen a 3 pont
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága 0-3-as végeredménnyel írta jóvá a szombati Ferencváros-Diósgyőr bajnoki mérkőzést, amely szurkolói rendbontás miatt a 64. percben félbeszakadt. Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke azt mondta, hogy hivatalos döntés még nincs, ám a keddi fegyelmi bizottsági ülésen várhatóan elfogadják a versenybizottság azon állásfoglalását. A szombati meccs a 64. percben szakadt félbe, miután a ferencvárosi szurkolók egy csoportja megpróbált bemászni a pályára, illetve átjutni a vendégszektorba. Negyedórás várakozás után folytatódott a játék, de később, amikor petárdák hullottak a pályára, a bíró lefújta a találkozót.
2009.11.02. 18:30
 
 
Már egyéves kortól beadható az új vírus elleni oltás
Már egyéves kortól beadható az új influenzavírus elleni védőoltás - jelentette be az egészségügyi miniszter hétfőn Budapesten. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet megadta az új vírus elleni vakcina forgalomba hozatali engedélyét úgy, hogy az oltás már egyéves kortól beadható. Hat hónapos kor alattiak esetében azért nem engedélyezték az oltást, mert nem volt ilyen korú gyermeken klinikai vizsgálat. Székely Tamás elmondta azt is, megváltoztatták a prioritási listát annyiban, hogy az egészen piciket úgy próbálják védeni, hogy a közvetlen családtagokat, a velük egy háztartásban élőket beoltják.
2009.11.02. 18:15
 
 
Átlagos a forgalom a budapesti temetőkben halottak napján
Egy átlagos napnak megfelelő volt a forgalom hétfőn, a budapesti temetőkben halottak napján - mondta Pénzes Kristóf, a Budapesti Temetkezési Intézet sajtóreferense hétfőn az MTI-nek. Hétfőn is ugyanúgy csak délelőtt lehetett a temetőkbe autóval behajtani, mint az elmúlt napokban, délután pedig csak mozgássérült-igazolvánnyal. A hétfő különösen nyugodtan telt, például az Új köztemetőben is csak egy kaput kellett kinyitni, halottak napjához képest elenyésző volt a forgalom. Halottak napján az elhunytakra emlékezőket meghosszabbított nyitva tartással, reggel 7 órától este 8 óráig várják a tizenöt fővárosi köztemetőben.
2009.11.02. 17:30
 
 
Rossz hangulatban jobban ítélünk és pontosabb az emlékezetünk
Rossz hangulatban jobban ítélünk, pontosabb az emlékezetünk és kevésbé vagyunk rászedhetők - derül ki egy frissen közölt ausztrál kutatásból. "Míg a vidám hangulat kedvez a kreativitásnak, a rugalmasságnak, az együttműködésnek, és a gyors ítéleteknek, addig a borús kedv hatására figyelmesebb, óvatosabb lesz a gondolkodásunk, és jobban figyelünk a külső világra" - összegzi a kutatása eredményét Joseph Forgas, a Új-Dél-Walesi Egyetem pszichológia professzora. Az Australian Science Journal című tudományos folyóirat november-decemberi számában megjelenő kutatás szerint a szomorúság az információ-feldolgozás olyan módjait serkenti, amelyek jobban megfelelnek a kritikusabb, nehezebb szituációknak.
2009.11.02. 17:15
 
 
Szerdán kezdődik a marosvásárhelyi rövidfilmes fesztivál
Spanyolország a díszvendége a Marosvásárhelyen szerdán kezdődő és vasárnapig tartó 17. Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztiválnak - írja a Krónika című kolozsvári napilap hétfői számában. A fesztivál előválogató zsűrije 18 ország 618 filmjéből választotta ki azt az 54-et, amely részt vesz a versenyen; van köztük olyan alkotás is, amelyet már több nemzetközi díjjal jutalmaztak. Az induló filmeket nemzetközi zsűri értékeli majd, amelynek tagja két magyarországi filmrendező, Lugossy László és Szász János is. Versenyen kívül vetítik a február elején Veszprémben megölt román kézilabdázóról, Marian Cozmáról szóló Szíven szúrt ország című filmet.
2009.11.02. 16:45
 
 
A szaktárca azt kéri, minél többen oltassák be magukat az új vírus ellen
Az Egészségügyi Minisztérium azt kéri, hogy minél többen oltassák be magukat az új influenzavírus elleni védőoltással. A tárca hétfői közleményében emlékeztet arra, hogy az oltás beadásától számított 10-14 nap múlva alakul ki a védettség a betegség ellen. A minisztérium közölte azt is, hogy Magyarországon még nincs járvány, azonban a környező, szomszédos országokban egyre gyorsabban terjed az új típusú influenza. A magyarországi adatok szerint az október 19-25. között mintegy 15 százalékkal kevesebben, 14.200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, mint egy héttel korábban.
2009.11.02. 16:15
 
 
Elindult a biztosítóváltás az idei kgfb kampányban
Az internetes alkuszok 120 ezer kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kalkulációja alapján az Allianz, az Uniqa és a Köbe biztosítók a legolcsóbbak, a legtöbb új szerződést az Allianz, a Uniqa és az Aegon kötötte - közölte a netrisk.hu, illetve a biztositas.hu. A legtöbb ügyfél eddig az Allianz Biztosítót hagyta el, de a szaldója így is pozitív, míg legkevesebben az Uniqa-tól távoztak. A biztositas.hu adatai szerint a náluk szerződők 29 százaléka az Allianz biztosítót választotta, míg az elhagyók 18 százaléka jutott e biztosítóra. Az Aegon aránya: 18 százalék új szerződő és 6 százalék elhagyó. Az Uniqa biztosítóra az új szerződők 14 százaléka, míg az elhagyók 3 százaléka jut.
2009.11.02. 15:45
 
 
Látogatási tilalmat vezettek be Románia összes kórházában az új vírus miatt
Látogatási tilalmat vezettek be Románia összes kórházában a kormány által létrehozott járványügyi válságstáb hétfői döntése alapján. Adrian Streinu Cercel egészségügyi államtitkár bejelentette: azért van szükség erre a radikális intézkedésre, mert a H1N1 vírus példa nélküli gyorsasággal terjed az országban. Az elmúlt egy hét alatt 174 új megbetegedés történt, így a fertőzöttek száma 555-re emelkedett. A fertőzöttek száma ugyanakkor óráról órára növekszik. Eddig három iskolát zártak be a járvány megjelenése miatt, mégpedig Bukarestben, Jászvásáron és Filiasban. Az államtitkár megnyugtatta ugyanakkor a közvéleményt, hogy Romániában még nem volt halálos eset az új vírus miatt.
2009.11.02. 15:45
 
 
Kárpátalján több mint hétezer influenzaszerű megbetegedést regisztráltak
Kárpátalján hétfőre meghaladta a hétezret azoknak a betegeknek a száma, akik heveny felső légúti fertőzéssel és influenzás tünetekkel fordultak orvoshoz, az elmúlt nap folyamán közel kétezerrel nőtt a betegek száma a régióban. A kárpátaljai egészségügyi főosztály legfrissebb adatai szerint a Magyarországgal szomszédos ukrajnai megyében 7,1 ezer a heveny felső légúti fertőzésben és influenzában megbetegedettek száma, akik közül 345-öt kezelnek kórházakban. Vasárnap 1754 új beteg fordult orvoshoz a régióban - áll a közleményben.
2009.11.02. 15:15
 
 
Eddig 120 képviselőjelöltet hallgatott meg Orbán Viktor Felcsúton
Mintegy 120 képviselőjelöltet hallgatott meg Orbán Viktor Fidesz-elnök az elmúlt hét végéig - mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője hétfőn az MTI érdeklődésére. A pártelnök "rendkívül szoros nemzetközi és belföldi programjai ennyit tettek lehetővé" - közölte Szijjártó Péter, utalva arra, hogy az ősz elején még november első felére tervezték az egyeztetések befejezését. Hozzátette: az egyéni képviselőjelöltek meghallgatásával várhatóan november végén, december elején végez majd Orbán Viktor.
2009.11.02. 14:45
 
 
Esélyes a belga miniszterelnök az uniós elnöki posztra
Esélyesnek tartják az Európai Unió kormányfői tanácsának elnöki posztjára Herman Van Rompuy belga miniszterelnököt belga lapok és uniós diplomaták hétfői közlése szerint. Brüsszeli sajtójelentések szerint a flamand politikus személyét mind a 27 EU-tagországban elfogadják, ellentétben az eddig felröppent nevekkel. Van Rompuy szóvivője azonban nem kívánta kommentálni az értesüléseket, míg a sajtóból az is kiderül, hogy a miniszterelnök - aki már hazája kormányának élére is jóformán kényszerből került ez év elején - elsődleges feladatának a kiújult flamand-vallon feszültség enyhítését tartja, és nem számol más megbízatással.
2009.11.02. 14:45
 
 
Négypárti egyeztetést kezdeményez az MSZP az állampolgársági törvényről
Négypárti egyeztetést kezdeményez az MSZP a Fidesz-KDNP által benyújtott, a magyar állampolgárságról szóló törvényjavaslatról. Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője a képviselőcsoport hétfői ülését követően bejelentette: a szocialisták egyeztetésre hívják a parlamenti frakcióval rendelkező képviselőcsoportok vezetőit, mert a szocialisták is szeretnék elmondani a véleményüket. A szocialisták továbbra sem támogatják az SZDSZ indítványát arról, hogy parlamenti bizottság vizsgálja a rádiófrekvenciák ügyét - közölte a frakcióvezető, hozzátéve: az ORTT-t, mint független testületet nem ellenőrizheti a parlament; meg kell várni, hogy esetleges bírósági eljárásában milyen döntést születik.
2009.11.02. 14:15
 
 
Bajnai: az MSZP-frakció támogatja a költségvetést
Az MSZP-frakció támogatja a 2010-es költségvetést - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök azt követően, hogy hétfőn részt vett a szocialista képviselőcsoport ülésén. A kormányfő azt mondta: egyértelmű, hogy a költségvetést támogatja az MSZP-frakció, hiszen ez kell ahhoz, hogy Magyarország elinduljon a stabilitás, a növekedés útján. A miniszterelnök szerint nincs olyan módosító indítvány, amely a kormányt kompromisszumra kényszerítené, az elmúlt három hónapban több ügyben meg tudtak állapodni; példaként a gyermekétkeztetést és az oktatást emelte ki.
2009.11.02. 14:15
 
 
A Man. United áll a klubvilágranglista élén, a Debrecen a 98.
Továbbra is az angol bajnok Manchester United vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját, amelyen a Debrecen 12 helyet rontott előző pozíciójához képest, így jelenleg a 98. A hajdúságiakkal azonos Bajnokok Ligája csoportban szereplő Liverpool a 18., az Olympique Lyon a 16., a Fiorentina pedig a 44. helyen áll. A Debrecen legközelebb szerdán, Firenzében az olaszokkal találkozik a legrangosabb európai kupasorozatban. A legfrissebb klub-világranglista (zárójelben az előző helyezés): 1. (1.) Man. United (angol) 326 pont, 2. (2.) Barcelona (spanyol) 298, 3. (6.) Sahtyor Donyeck (ukrán) 293, 4. (3.) Chelsea (angol) 283, 5. (7.) Hamburger SV (német) 274
2009.11.02. 14:00
 
 
Tévézhetnek a szöuli taxisok vezetés közben
Védelmébe vette a vezetés közben tévét néző taxisofőröket egy bíróság Dél-Koreában: eltörölt egy 100 ezer forintos bírságot. Szöul önkormányzata tavaly helyi rendeletben tiltotta meg a taxisok tévézését, amely a műholdas helyzet-meghatározók (GPS-ek) képernyőivel folyik. A rendőrség statisztikája szerint tavaly kétszáz balesetben játszott szerepet a tévézés, két ember halálát és 351 sérülését okozva.
2009.11.02. 13:45
 
Kiosztották a Magyar Minőség Háza Díj elismeréseket
Tizennégy cég nyerte el az idén a Magyar Minőség Háza Díjat, az elismeréseket a hétfőn kezdődött Magyar Minőség Hét keretében adták át Budapesten. A Magyar Minőség Társaság és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság pályázatának célja a hazai forgalmazású, kiemelkedő minőségű termékek és szolgáltatások elismerése. Szűcs András, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szakmai főtanácsadója hangsúlyozta, hogy az idén kiemelten vizsgálják az ár- és egységár feltüntetést, valamint a veszélyes termékek forgalomból kivonását. A ellenőrzési programban prioritást kap a gyermek- és fiatalkorúak, az idősek védelme.
2009.11.02. 13:45
 
 
Forma-1: Barrichello és Hülkenberg lesznek a Williams pilótái
A brazil Rubens Barrichello és az újonc német Nico Hülkenberg lesz jövőre a Williams Forma-1-es csapat két pilótája. A 284 versennyel a világbajnoki sorozat legtapasztaltabbjának számító Barrichello a mostani évadban az istállók között győztes Brawn GP-vel lett harmadik. Társa 2009-ben a GP2-sorozat bajnoka volt, szintén újoncként. A 2009-es szezonban a Williams a német Nico Rosberggel és a japán Nakadzsima Kazukival lett hetedik a konstruktőrök között.
2009.11.02. 13:15
 
 
Törölték az afganisztáni elnökválasztás második fordulóját
Az afganisztáni választási bizottság hétfőn úgy döntött, hogy nem tartják meg az elnökválasztás hét végére kitűzött második fordulóját és Hamid Karzai hivatalban lévő elnököt nyilvánította győztesnek. Karzai elnök és Abdullah Abdullah volt külügyminiszter jutott be az elnökválasztás második fordulójába, de utóbbi a hét végén bejelentette, hogy nem vesz részt a szombati megméretésen, mert - mint mondta - a voksolás feltehetően nem lesz szabad és tisztességes. Tömeges csalások árnyékolták be az elnökválasztás augusztus 20-i első fordulóját; a leadott szavazatokból csaknem egymilliót érvénytelenítettek az afgán hatóságok a visszaélések miatt.
2009.11.02. 13:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Czink 38., Szávay 42.
Az ezen a héten Balin szereplő Czink Melinda a 38., míg Szávay Ágnes a 42. helyen áll a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján. Női világranglista: 1. (2.) Serena Williams (amerikai) 9075 pont, 2. (1.) Dinara Szafina (orosz) 7800, 3. (3.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 6141, 4. (4.) Caroline Wozniacki (dán) 5875, 5. (5.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 5585, 6. (7.) Venus Williams (amerikai) 5126, 7. (6.) Viktorija Azarenka (fehérorosz) 4820, 8. (8.) Jelena Jankovic (szerb) 3965, ...14. (14.) Marija Sarapova (orosz) 2820, ...38. (39.) Czink Melinda 1507, ...42. (42.) Szávay Ágnes 1451, ...168. (175.) Marosi Katalin 334, ...231. (233.) Arn Gréta 220.
2009.11.02. 12:30
 
 
Új influenza elleni védőoltási kampány indul az óvodákban és iskolákban
Új influenza elleni védőoltási kampány indul novemberben az általános iskolákban és az óvodákban a 14 éven aluli gyermekek és a dolgozók beoltására. Az egészségügyi és az oktatási miniszter az intézményvezetőkhöz intézett levelében azt kérte: támogassák, hogy minél hamarabb és minél többen kaphassák meg a védőoltást. "A világjárványt okozó influenza magyarországi terjedésére" hivatkozó, az oktatási tárca honlapján hétfőn közzétett levél szerint az oltást az ÁNTSZ szervezi és felügyeli, annak beadásához gyerekek esetében a szülő engedélye szükséges.
2009.11.02. 12:15
 
 
Magyar Kupa: Újpest-Videoton a négy közé jutásért
A bajnokság első és második helyezettje, a Videoton és az Újpest egymással került szembe a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, a nemzeti szövetség (MLSZ) székházában tartott hétfői sorsolás szerint. A négy párharc közül egyértelműen kiemelkedik a fehérváriak és az újpestiek randevúja, ám szintén izgalmas csata várható a bajnoki címvédő Debrecennek az MTK-val vívandó találkozóin is. A kupa legutóbbi győztese, a bajnokságban gyengélkedő Budapest Honvéd a Győrrel került egy párba, a legkönnyebb dolga pedig - papíron - a Zalaegerszegnek van, mely a legjobb nyolc egyedüli nem élvonalbeli csapatát, a Szigetszentmiklóst kapta ellenfélnek.
2009.11.02. 12:00
 
 
Libaszépség- és énekverseny a sóstói skanzenben
Libaszépség- és énekversenyt, bájgúnár és buta liba viadalt, valamint hordólovaglást és lopós borszállítást is rendeznek a szombati Márton-napi vigasságon a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdői Múzeumfaluban - közölte Páll István, az intézmény vezetője. A nyírségi skanzenben - más szabadtéri múzeumokhoz hasonlóan - november 7-én 10.00 órától tartják a lúdhoz és az új borhoz kapcsolódó gasztronómiai bemutatót és kóstolót, illetve a tréfás vetélkedőket. Az igazgató kiemelte: az érkező látogatókat már a kapuban borral, libatepertővel és libazsíros kenyérrel fogadják, majd ebédre tepsiben sült libahúst, ludaskását, liba zúzapörköltet kínálnak. A desszertként felszolgált ludas sütemények között természetesen ott lesz a lúdláb torta is.
2009.11.02. 12:00
 
 
A brit külügyminiszter Moszkvában tárgyalt
Az orosz-brit kapcsolatokban megvan a fejlődés minden lehetősége, noha a korábbi problémák továbbra is fennállnak - vélekedett hétfőn Moszkvában Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. David Miliband vasárnap érkezett kétnapos látogatásra Moszkvába, ahol még aznap, majd hétfőn újra tárgyalt Lavrovval. Személyében öt év óta először jár brit külügyminiszter Moszkvában, a feszült kétoldalú kapcsolatok közepette. Az orosz diplomácia vezetője a két találkozó után újságíróknak elsősorban a gazdasági kapcsolatok fejlődési lehetőségeit emelte ki, s bejelentette, hogy november 5-én Londonban tartják a brit-orosz kereskedelmi és beruházási kormányközi bizottság következő ülését.
2009.11.02. 12:00
 
 
Kislánya született Mel Gibsonnak orosz barátnőjétől
Állítólag megszületett Mel Gibson filmszínész és Oksana Grigorieva orosz előadóművész kislánya, bár az internetes jelentést eddig még nem erősítette meg a sztár környezete. A RadarOnline.com portál értesülése szerint a baba pénteken jött világra, néhány héttel korábban a vártnál. Az 53 esztendős Gibson májusban árulta el, hogy gyermeket vár a barátnője. A filmsztár három éve külön él feleségétől, Robyntól, aki idén áprilisban válókeresetet nyújtott be ellene. A házaspárnak hét közös gyermeke van.
2009.11.02. 11:15
 
 
Húszezer pont alá esett a BUX
Húszezer pont alá esett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX. Hétfőn 10.40 órakor a mutató 19.987,16 ponton állt, 2,85 százalékkal, 585,57 ponttal alacsonyabban a pénteki zárásnál. Az indexet az OTP húzta le. A bankpapír 5.000 forint felé araszol, kora délelőtt 5.100 forint körül mozgott az árfolyama, a pénteki záróárhoz képest több mint négy százalékot veszített az értékéből. A BUX utoljára október 5-én járt 20 ezer pont alatt, akkor 19.784,48 ponton zárt és a napi minimuma 19.668,96 pont volt. Azóta 21 ezer pont fölött is volt a mutató.
2009.11.02. 11:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936[1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista