2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Forma-1: Raikkönen újra megerősítette, hogy jövőre szabadságra megy
Mindössze egy napig élt Kimi Raikkönen azon terve, hogy kihagyja a következő Forma-1-es idényt, menedzsere csütörtökön ugyanis már úgy nyilatkozott: a Brawn GP-t felvásárló Mercedes GP megfelelő ajánlata esetén a 2007-ben világbajnok pilóta ott lehet a 2010-es mezőnyben. Csütörtökön kora délután ugyanakkor maga Raikkönen cáfolta, hogy tárgyalna a Mercedesszel, és újra megerősítette, hogy jövőre szabadságra megy és ralizni akar. Steve Robertson az autosport.comnak korábban azt mondta: a finn pilóta már nem száz százalékig biztos abban, hogy jövőre pihenni akar.
2009.11.19. 13:45
 
 
Ewan McGregor Hollywood egyik legtúlfizetettebb sztárja
Will Ferrell és Ewan McGregor Hollywood legtúlfizetettebb sztárjai - derült ki a Forbes.com listájából. A szerdán közzétett felmérés azt vizsgálta, hogy vajon a színészek honoráriuma hogyan aránylott a filmjeik által termelt nyereséghez. Ez alapján Billy Bob Thonton, Tom Cruise és Jim Carrey szénája is rosszul áll.
2009.11.19. 13:45
 
 
Ingyen kapják a hajléktalanok a H1N1 elleni oltást
Ingyen kapják a hajléktalanok a H1N1 elleni oltást szerte az országban - közölte a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján. Korózs Lajos a Hajléktalanügyi Tanács ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón elmondta, már eddig is többszáz oltást adtak be a fedél nélkül élőknek. Közölte: jelenleg 7.360 éjjeli menedékhelyen várják a hajléktalanokat, és igény esetén további 1.200 helyet tudnak biztosítani a rászorulóknak.
2009.11.19. 13:30
 
 
Decemberben ismét sztrájk lehet Ferihegyen
Rövid sztrájk-sorozatra készül a Ferihegyi repülőtéren december második hetétől a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ), ha nem sikerül megállapodni a kollektív szerződésekről - közölte az érdekképviselet csütörtökön. A Budapest Airport (BA) szerint felelőtlenség a fenyegetés, és miután a szakszervezet néhány állítását hazugságnak tartja, jogi lépéseket fontolgat. A LESZ közleményében hangsúlyozza: napi rendszerességű tárgyalások során szeretnének megállapodni három repülőtéri cég - a Malév Ground Handling Zrt. (GH), a Budapest Airport Zrt. (BA) és a Repülőtéri Üzemanyag-Kiszolgáló Kft. (RÜK) vezetésével a kollektív szerződések újrakötéséről.
2009.11.19. 13:15
 
 
21 milló fontot kap Johnny Depp a kalózkodásért
Johnny Depp, a 46 éves sztár - aki a hóbortos Jack Sparrow kapitányt alakítja a Karib tenger kalózaiban - a negyedik epizódban ismét visszatér. Hatalmas napidíjával pedig bekerül Hollywood legjobban fizetett színészei közé, Tom Cruise, Mel Gibson és Tom Hanks mellé.
2009.11.19. 12:27
 
 
Jennifer Hudson játssza majd Nelson Mandela exfeleségét
Jennifer Hudson Oscar-díjas színésznő játssza Winnie Mandela dél-afrikai politikust a Winnie című életrajzi filmben. A film Nelson Mandela apartheidellenes szabadságharcos, későbbi elnök volt feleségének életét mutatja be. A forgatások május végén kezdődnek Dél-Afrikában - mondta el a Variety című amerikai lapnak Darrel J. Roodt rendező. Alapjául Anne Marie du Preez Bezdrob Winnie Mandela: A Life című könyve szolgált.
2009.11.19. 12:15
 
 
Az OECD rontotta az idei, és javította a jövő évi magyar GDP-előrejelzését
Lefelé módosította a Magyarország hazai össztermékének (GDP) idei alakulására vonatkozó előrejelzését csütörtökön megjelent elemzésében a nemzetközi Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD), 2010-re viszont a korábban becsültnél kisebb visszaesést valószínűsít. A júniusban jósolt 6,1 százalék helyett 6,9 százalékkal eshet vissza idén a magyar GDP, jövőre pedig 1 százalékos csökkenés várható éves szinten, a korábban jelzett 2,2 százalék helyett. 2011-ben már 3,1 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság, a külpiaci élénkülés és a javuló hitelfeltételek hatására - áll az OECD új elemzésében.
2009.11.19. 12:00
 
 
Megbírságolta a Pannont és a Vodafone-t a GVH
Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott a Pannon GSM Zrt. és a Vodafone Zrt., ezért a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Pannonra 15 millió, a Vodafone-ra pedig 10 millió forint bírságot szabott ki. A versenyhivatal csütörtöki közleménye szerint a két társaság mobilinternetes szolgáltatásait népszerűsítő reklámjaiban intenzív internetezésre bíztatta a fogyasztót, majd a felhívásnak megfelelő magatartást tanúsítókat az adatforgalom lassításával szankcionálta.
2009.11.19. 11:45
 
 
Beiktatták hivatalába az újraválasztott afgán elnököt
Beiktatták hivatalába csütörtökön az újraválasztott afgán elnököt, Hamid Karzait, aki tervezett nemzeti egységkormányába hívta beiktatási beszédében volt választási ellenfelét, Abdullah Abdullahot. A beiktatási szertartást a kabuli elnöki palotában tartották meg. A sajtó képviselői nem vehettek részt rajta, de az eseményt egyenesben közvetítette az afgán közszolgálati televízió. Karzainak a legfelsőbb bíróság elnöke előtt kellett letennie a hivatali esküt. Az ünnepségen mintegy 800 meghívott vett részt, köztük mintegy 40 ország 300 magas rangú képviselője. Köztük volt Hillary Clinton amerikai külügyminiszter, Aszif Ali Zardari pakisztáni elnök és David Miliband brit külügyminiszter is.
2009.11.19. 11:45
 
 
Obama: folynak az egyeztetések az Irán elleni szankciókról
Az Egyesült Államok megkezdte a konzultációkat szövetségeseivel arról, milyen következményei legyenek annak, hogy Irán nem adott érdemi választ az atomprogramjával kapcsolatos nyugati ajánlatra - közölte az amerikai elnök csütörtökön Szöulban. Barack Obama hozzátette, hogy Iránnak nem áll korlátlan idő a rendelkezésére. Arról nem beszélt, hogy Washington milyen jellegű büntetőintézkedéseket tervez. Mindazonáltal utalt arra, hogy még mindig fennáll az iráni nukleáris dosszié diplomáciai úton való megoldásának lehetősége.
2009.11.19. 11:45
 
Az NSSZ tovább nyitna a sportélet szereplői felé
Gödöllőn folytatódott az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága és a Nemzeti Sportszövetség közös rendezvénysorozata, a Sportszakember Továbbképzési Konferencia. A sorozat rendszeres témái mellett ezúttal a sportmenedzsment mai trendjeiről és a sporttudomány és sportgyakorlat kapcsolódásának legmodernebb lehetőségeiről esett szó.
2009.11.19. 11:36
 
Bochkor Gábor szeret két nővel...
A rádiós műsorvezető két nővel él együtt. Persze nincs szó arról, hogy megcsalná szerelmét, csupán kislányuk kapcsolódott be az életükbe, aminek Gábor nagyon örül. Az őszülő megmondó szerint teljes az összhang közte és párja közt: ugyanolyan értékek szerint nevelik a kicsit, bár apa mindig hamarabb beadja a derekát.
2009.11.19. 11:32
 
 
Kállai Ferenc előtt tiszteleg a Film, Színház, Muzsika sorozat 3. kötete
Kállai Ferenc Kossuth-díjas színművész pályafutását mutatja be a Magyar Távirati Iroda (MTI) Film, Színház, Muzsika című fotóalbum-sorozatának most megjelent harmadik kötete. Az album szerkesztője, Keleti Éva fotóművész mintegy 90 képet válogatott össze Kállai Ferenc hosszú életpályájáról. A 128 oldalas kötet Kállai Ferenc színpadi és filmes pályafutása mellett néhány fotó erejéig magánéletébe is bepillantást nyújt. A fotóalbumot november 23-án Szakonyi Károly mellett Vince Mátyás, az MTI elnöke, a kötet főszerkesztője mutatja be a Symbol Budapest átriumában, az esemény díszvendége - amennyiben egészségi állapota engedi - a 2000-ben a nemzet színészei közé választott Kállai Ferenc lesz.
2009.11.19. 11:30
 
 
Katona Béla: a NATO-nak új válaszokat kell adnia az új kihívásokra
A 60 éves NATO "szellemileg, fizikailag friss és erős", erre szükség is van, mert újabb és újabb kihívásokkal kell szembenéznie - jelentette ki Katona Béla az Országgyűlés elnöke csütörtökön a Parlamentben rendezett NATO-konferencián, amelyen részt vett Anders Fogh Rasmussen, az észak-atlanti szervezet főtitkára is. Katona Béla az új kihívások közé sorolta a nemzetközi terrorizmust, a fegyverkereskedelmet, a kábítószer- és embercsempészetet, az illegális migrációt, a korlátozott erőforrások megszerzéséért folyó harcot. Mint mondta, a NATO-nak új stratégiát kell kidolgoznia az új kihívásokra adandó válaszokkal.
2009.11.19. 11:30
 
 
Második körös költségvetési módosítókról szavaz a Ház hétfőn
Kétnapos ülést tart jövő héten az Országgyűlés, amelynek keretében hétfőn két órában szavaznak a 2010-es költségvetéshez benyújtott második körös módosító indítványokról a képviselők. Mandur László, az Országgyűlés szocialista alelnöke csütörtökön elmondta: több záróvita és zárószavazás lesz a jövő héten, például ismét voksolnak a 2011-es népszámlálásról szóló törvényről, amelyet a köztársasági elnök megfontolásra visszaküldött a parlamentnek.
2009.11.19. 11:15
 
 
Elmarad a tűzoltóparancsnokok tüntetése
Mégsem tartják meg a tűzoltóparancsnokok a jövő évi költségvetési javaslatban jelölt, a tűzoltóságokat érintő 1,4 milliárd forintos elvonás miatt korábban meghirdetett demonstrációjukat - közölte a tűzoltó szakszervezetek többségi döntését ismertető sajtótájékoztatón Bende Péter fővárosi tűzoltóparancsnok csütörtökön Budapesten. Mint mondta: a költségvetéssel kapcsolatos egyeztető tárgyalásokon olyan erős szembenállással találkoztak a kormányzat részéről, hogy nincs értelme demonstrációnak.
2009.11.19. 11:15
 
 
Eltörölték a halálbüntetést Oroszországban
A halálbüntetés Oroszországban nem alkalmazható január 1-je, a korábbi moratórium letelte után sem - így döntött csütörtökön az orosz alkotmánybíróság, amely külön sajtóközleményben hangsúlyozta: nem a halasztás meghosszabbításáról, hanem a halálbüntetés végleges betiltásáról van szó. A moratóriumot 1999-ben hirdette meg az alkotmánybíróság, mivel ez volt az egyik előfeltétele annak, hogy Oroszország csatlakozhasson az Európa Tanácshoz. Ez arra az időre szólt, amíg az ország egész területén biztosítani lehet az esküdtszéki tárgyalást minden olyan vádlottnak, akire bűncselekménye miatt a törvények értelmében kiszabható a halálbüntetés.
2009.11.19. 11:00
 
 
"Intelligens" szemüveg segít a bajban
Osztrák kutatók olyan szemüveget fejlesztettek ki, amely többek között megmutatja a tűzoltóknak, hogy merre keressék a veszélybe került embereket. A Spectacles elnevezésű funkcionális szemüveg, amelyet a Linzi Egyetem és a Silhouette International Rt. közösen dolgozott ki, számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Képes a kerékpáros pulzusszámát mérni, és mutatni neki az utat. Az operáló sebészt tájékoztatja a beteg légzéséről és véroxigénszintjéről. A vásárlóval pedig tudatja, hogy mennyi a tápértéke a polcon heverő csomag tésztának vagy joghurtnak. Az "intelligens" szemüveg belsejében miniatűr high-tech érzékelő-, kijelző-, számítógépes és kommunikációs rendszer található.
2009.11.19. 10:15
 
 
Újabb két embert vettek őrizetbe a sajóbábonyi események miatt
Újabb két embert, egy 19 és egy 26 éves férfit vett őrizetbe a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a hétvégi sajóbábonyi események miatt - mondta a rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön. Mindkettő ellen "felfegyverkezve, csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja" miatt indítottak eljárást. Szombaton lakossági fórumot tartott Sajóbábonyban a Jobbik, ezt követően vasárnap szabadultak el az indulatok a feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájába öltözöttek és a roma lakosság között.
2009.11.19. 10:15
 
 
Éjfélkor leálltak a régi, elindultak az új országos kereskedelmi rádiók
Kevéssel éjfél előtt elbúcsúzott hallgatóitól 12 év után a két eddigi országos kereskedelmi rádió, a Sláger és a Danubius, pár másodperccel éjfél után pedig az általuk addig használt frekvenciákat elnyerő NeoFM és Class FM kezdett műsort sugározni. A leálló rádiók elköszönéssel és a régi emlékek felelevenítésével töltötték az utolsó órákat; a Slágeren egész nap kívánságműsor szólt, az utolsó négy órában pedig a munkatársak kérhettek dalt. Legalább kétezren búcsúztatták a Danubiust a rádió székházánál; itt az utolsó óra a személyes megszólalásoké volt, a lekapcsolás után pedig együtt énekelték el a stáb tagjai és a rajongók a Locomotiv GT "Szól a rádió" című számát.
2009.11.19. 08:45
 
 
Nyilvános tender a volt kormányzati negyed hasznosítására
Nyilvános nemzetközi pályázaton választja ki az állam vagy a MÁV azt a befektetőt, aki a legjobb ajánlatot adja a Nyugati pályaudvar mögötti, a kormányzati negyedre szánt terület rehabilitációjára; a befektető 20-25 évre koncessziót kapna a hasznosításra és a vasúti létesítmények, berendezések fenntartására - írja a Világgazdaság a birtokába jutott megvalósítási javaslatra hivatkozva. A projekt összköltsége a javaslat szerint 990 millió euró, a pénzügyi forrásigénye pedig 1,089 milliárd euró. A lejárati idő után a létesítmények a MÁV tulajdonába kerülnének, a kereskedelmi építmények - raktárak, lakások, kulturális tömbök - a befektetőnél maradnának. A végső átadás a dokumentum szerint 2012 vége.
2009.11.19. 08:15
 
 
Napi Gazdaság: nehéz kezdet vár az új rádiókra
A csütörtökön indult új rádiók, a Class Fm és a NeoFM komoly diszkonttal értékesítheti reklámidejét, hiszen hallgatottsági adatok hiányában nem tudja alátámasztani az árképzését - idézi a Napi Gazdaság Kerti Attilát, a Maximize Budapest médiaügynökség ügyvezetőjét. A szakember szerint a frekvenciák használatára vonatkozó koncessziós jogok átrendeződése hosszú távon jót tehet a magyar rádiós piacnak, most azonban úgy tűnik, hogy a hirdetők inkább menekülnek. Szerinte sem a hirdetők, sem az ügynökségek nem készülhettek fel a jelenlegi helyzetre; a zökkenőmentes átálláshoz körülbelül fél évre lett volna szükség.
2009.11.19. 07:45
 
 
Munkakerülés miatt perlik Rod Stewartot
Az elmúlt években három alkalommal is lemondta koncertjeit, ezzel komoly anyagi károkat okozott megrendelőinek Rod Stewart, akit ezért most 3,3 millió dollárra (586 millió forint) perelt be egy jól menő ügyvédi iroda. A Glaser, Weil, Fink, Jacobs, Howard & Shapiro ügyvédi iroda kedden nyújtotta be keresetét Los Angelesben. A médiajogra szakosodott vállalkozásnak számtalan jól ismert ügyfele van, nemrég pedig az építész Frank Gehryt és a televíziós műsorvezető Bob Barkert képviselte sikerrel a bíróságon.
2009.11.19. 07:45
 
 
A férfiszoknyákat népszerűsíti Jean-Paul Gaultier
A szabadság érzését adja a szoknya a férfiaknak - áradozott a Stern hamburgi magazinnak Jean-Paul Gaultier francia divatdiktátor a női ruhadarabról, amely véleménye szerint egyre inkább divatba jön az erősebb nem képviselői körében. A divatcézár kijelentette: egy férfi számára szoknyát viselni, és alatta semmit, egy kicsit olyan, mint pucéran fürdeni. Emellett kijelentette: hiányoznak a divatvilágból az excentrikus karakterek. "Sok olyan emberrel találkozom a divatvilágban, akik a bemutatókon az első sorban ülnek, mégsem értenek meg a kreációkból semmit - csak azt tudják, melyik modellt szeretnék maguknak".
2009.11.19. 07:45
 
 
Megállapodtak az EU-miniszterek a jövő évi uniós költségvetésről
Megállapodtak az Európai Unió tagországainak szakminiszterei és az uniós intézmények tárgyalódelegációi a jövő évi uniós költségvetésről - jelentette be a szerdai találkozót követően a költségvetési ügyekért felelős európai bizottsági tag, Algirdas Semeta. Mint jelezte, a megállapodás szerinti kiadásösszeg megközelíti a 123 milliárd eurót. A költségvetés most véglegesített tervezete tartalmazza a két évig futó, összesen ötmilliárd eurós gazdaságélénkítési EU-program finanszírozási igényét, valamint 300 millió eurót elkülönít a tejágazat sürgős segítésére szolgáló intézkedésekre is. A költségvetésről az Európai Parlament mondja ki a végső szót decemberi plenáris ülésén.
2009.11.19. 07:15
 
 
A kormányszóvivő szerint a kormány feladata a befektetői bizalom erősítése
A válságkezelő kormány egyik legfontosabb feladata a külföldi befektetői bizalom erősítése az országban, és a Bajnai-kormány e téren is komoly sikereket tud felmutatni - mondta a kormányszóvivő az MTI-nek arra reagálva, hogy kilenc ország budapesti nagykövetsége közös nyilatkozatot tett közzé a befektetőket aggodalommal eltöltő magyarországi megnyilvánulások láttán. A nagykövetségek szerint a Magyarországra irányuló külföldi közvetlen befektetések túlnyomó része az általuk képviselt országokból származik, majd hozzátették, hogy befektetőik aggodalmát különösen a közszolgáltatások, a műsorszolgáltatás és az országos közlekedési infrastruktúra egyes területein megmutatkozó "nem transzparens" "megnyilvánulások" váltották ki.
2009.11.18. 21:45
 
 
Sztrájk lehet a BKV-nál decemberben
Sztrájkolhatnak a BKV-dolgozók decemberben, ha nem sikerül a cég anyagi problémáit megoldani, vagy nem sikerül megegyezni az év végén lejáró kollektív szerződésről - mondta szerdán Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke az MTI-nek. Információik szerint ha az állam nem adja meg a garanciát a 30 milliárd forintos hitelre, akkor január 8-án nem tudja a BKV a fizetéseket átutalni - közölte a szakszervezeti vezető, hozzátéve: a cég menedzsmentje ezt nem cáfolta.
2009.11.18. 21:15
 
 
Kikötött a Nemzetközi Űrállomáson az Atlantis
Az előre eltervezett program szerint szerdán kikötött a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) az Atlantis amerikai űrrepülőgép - jelentette be az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A csatlakozás közép-európai idő szerint este hat óra előtt néhány perccel történt. Az űrállomás az Ausztrália és Tasmánia közötti tengerszoros fölött repült a kikötéskor, amelyet a tervezettnél két perccel korábban hajtottak végre. Az Atlantis hat asztronautával hétfőn indult el a floridai Cape Canaveralon lévő Kennedy Űrközpontból. Rakterében főként nagyobb méretű alkatrészeket - valamivel több mint 12 tonna hasznos terhet - szállított a Föld körül mintegy 350 kilométeres magasságban keringő űrbázisra.
2009.11.18. 21:15
 
 
Fél évszázad után fedte fel férfiasságát Mary, az óriásteknős
Új nevet kapott a clevelandi állatkert óriásteknőse, miután egy rutinvizsgálat során 54 év elteltével váratlanul kiderült, hogy Mary valójában hím. Az állatkert szóvivője szerdán jelentette be, hogy a mintegy 180 kilogrammos, valahol 75 és 100 év közötti életkorú hüllő mostantól a férfiasabban hangzó Terry nevet viseli. Az Aldabra-teknősök nemét nehéz meghatározni, mert szaporítószerveik általában nem láthatók. Amikor a teknős 1955-ben az állatkertbe érkezett, laposabb páncélja, rövidebb farka és kisebb mérete miatt hitték nősténynek.
2009.11.18. 20:30
 
 
Dávid Ibolya: konzervatív fordulatra van szükség a politikában
Ahhoz, hogy Magyarország olyan gazdasági növekedést tudjon elérni, hogy ismét legyen mit elosztani, konzervatív fordulatra van szükség a politikában - hangoztatta szerdán Őriszentpéteren Dávid Ibolya, az MDF elnöke. "Egy olyan konzervatív fordulatra volna szükség, ahol a politikai oldalak a populizmus helyett, a józan realitás talaján, a megoldások mentén elkezdhetnének végre együttműködni egymással" - mondta. A megoldást mégiscsak az jelentené, ha az egészségügy, az oktatás, az önkormányzatok és az államigazgatás területén ésszerű reformokat hajtanának végre, de ilyet szavai szerint csak úgy lehet majd megvalósítani, ha abban az ország nagy része partner.
2009.11.18. 20:15
 
U21-es Eb-selejtező: bosnyák "szívesség" a magyar válogatottnak
A bosnyákok szerdán 2-1-re legyőzték az U21-es Európa-bajnoki selejtezőcsoportban a magyarok előtt élen álló walesieket, ezzel már Egervári Sándor csapata áll a legjobban a vesztett pontokat illetően. Kedden a másik nagy riválisnak számító olaszok négygólos győzelmet arattak Luxemburgban. A tíz csoportelső és a négy legjobb második helyezett jut tovább. A 14 csapat jövő októberben oda-visszavágóval dönti el, melyik hét gárda vehet részt a házigazda dánok mellett a kontinensviadalon. Ez a torna egyben olimpiai selejtező is lesz, az Eb négy legjobbja kvalifikálja magát a 2012-es londoni játékokra. A csoport állása: 1. Wales 13 pont/6 mérkőzés, 2. Magyarország 9/4, 3. Olaszország 7/5, 4. Bosznia-Hercegovina 4/4 (3-5), 5. Luxemburg 4/7 (2-15).
2009.11.18. 19:30
 
 
Az EP-elnök a kormány és a kisebbségek közti párbeszédről beszélt Pozsonyban
Az Európai Parlament (EP) elnöke felhívta a szlovák kormány figyelmét arra, hogy állandó párbeszédet kell folytatnia az országban élő nemzeti kisebbségekkel. Jerzy Buzek azt követően nyilatkozott, hogy szerdán Pozsonyban külön-külön találkozott Robert Fico kormányfővel és Dusan Caplovic kisebbségügyi kormányfő-helyettessel, akikkel a sokat vitatott szlovákiai államnyelvtörvényről is tárgyalt. Fico és Caplovic egyaránt azt állította: a nyelvtörvény nem irányul a kisebbségek ellen, s célja az, hogy egyensúlyt teremtsen az államnyelv és a kisebbségi nyelvek használata között a nyilvános érintkezésben a vegyesen lakott területeken. Ez a gyakorlatban Szlovákia magyarok lakta vidékeit jelenti.
2009.11.18. 19:00
 
 
Minden ötszázadik ember influenzagyanús
A betegszám dinamikusan emelkedik, az adatok szerint minden ötszázadik ember fordult eddig orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos a szerdai kormányszóvivői tájékoztató után, hozzátéve, azt ajánlják, hogy a munkahelyi Mikulás-ünnepségeket ne tartsák meg. Országos járvány van - mondta a tiszti főorvos -, az orvoshoz fordulók száma egy hét alatt 22 ezerre, 32 százalékkal nőtt az előző hetihez képest. A legtöbb megbetegedés Pest, Győr, Heves és Szabolcs megyében volt. Közölte azt is, van a betegek kezelésére megfelelő és elegendő mennyiségű gyógyszerkészlet a patikákban, és juttattak a kórházaknak is belőle.
2009.11.18. 18:45
 
 
FTC: Robinson lemondott, McCabe lett az új elnök
Kevin McCabe tulajdonos veszi át Terry Robinson helyét a Ferencváros labdarúgócsapatának elnöki posztján, miután utóbbi lemondott. Ez McCabe-nek a fővárosi klub által szerdán kiadott közleményéből derült ki. "A folytonosságot biztosítja Berki Krisztián vezérigazgató személye, aki a jövőben szakmai segítséget kap két elismert angol szakembertől, akiket a Sheffield United delegál a Ferencvároshoz" - olvasható a közleményben, amelyben a szigetországi üzletember egyúttal köszönetet mond a Robinson mellett távozó hat igazgatónak eddigi tevékenységükért.
2009.11.18. 18:30
 
Legkorábban 2011-ben mehet tőzsdére a K&H
Az Európai Bizottság szerdai döntése után - amellyel jóváhagyta a belga KBC Csoport átalakítási tervét - legkorábban 2011-ben képzelhető el, hogy a magyar leánybank, a K&H részvényeinek egy részét bevezessék a Budapesti Értéktőzsdére - mondta Marko Voljc, a bank vezérigazgatója az MTI-nek. A vezérigazgató szerint a részletekről még nagyon korai beszélni, annyi bizonyos, hogy az anyabank, a KBC továbbra is elkötelezett a közép-kelet-európai érdekeltségei mellett. Magyarországon is, ahogy fő piacain, a jövőben is a bank és biztosítás koncepció alapján fejleszti pénzintézeti tevékenységét.
2009.11.18. 18:30
 
 
Megan Fox gyönyörű, de vért kíván
A szépséges színésznőnek elege van az unalmas karakterekből, véres szerepekre vágyik.
2009.11.18. 18:11
 
 
Fidesz: nem megfelelően halad a lakosság beoltása
A Fidesz szerint noha Magyarország rendelkezik jó oltóanyaggal az új típusú influenzavírus ellen, úgy tűnik, hogy a bizalomhiány miatt a lakosság beoltása nem halad megfelelő tempóban. Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa ezt azután mondta, hogy az epidemiológiai központ szerdán bejelentette: elérte a járványos szintet az új influenzavírus okozta megbetegedések száma. A fideszes képviselő úgy vélekedett, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet "extraprofitja", amelyet az oltóanyag tárolásáért és szállításáért kap, illetve az emiatt megdrágult vakcina távol tartja az emberek egy részét az oltás beadatásától.
2009.11.18. 17:45
 
 
Még mindig Johnny Depp a legszexibb férfi
A "legszexibb élő férfinak" választotta Johnny Deppet az amerikai People magazin. Maga mögé utasítva a tavalyi év nyertesének kikiáltott Hugh Jackmant, a 46 éves amerikai színész immár másodszor vívta ki a People magazin rangos elismerését; Depp már a 2003-as évet is a világ legszexibb élő férfijaként nyugtázhatta. Kate Coyne, a People magazin vezető szerkesztője a CBS televízió The Early Show című műsorában elmondta, hogy Deppnek sikerült elérnie egy szinte "szimbolikus státuszt a szexualitás területén".
2009.11.18. 17:30
 
 
Előzetesbe helyezték a sajóbábonyi rongálással gyanúsított három férfit
Előzetes letartóztatásba helyezte a miskolci városi bíróság szerda délután azt a három férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy vasárnap megrongáltak egy járművet a Borsod megyei Sajóbábonyban. A döntés szerint a bíróság december 18-ig helyezte előzetes letartóztatásba a gyanúsítottakat. Indoklásként megemlítették, hogy mindhárom férfi esetében fennállhat a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a tanúk befolyásolása, esetleg megfélemlítése. Két gyanúsítottnál pedig a bűnismétlés veszélye is fennáll. A vizsgálat szerint felfegyverkezve, csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette, illetve rongálás vétsége miatt indítottak eljárást.
2009.11.18. 17:30
 
 
15 év után újra szülőföldjére látogatott Schwarzenegger
Tizenöt év után újra szülőhazájába, Ausztriába látogatott Arnold Schwarzenegger. Kalifornia kormányzója kedden este érkezett a Graz-Thalerhof repülőtérre, s még aznap este ellátogatott édesanyja sírjához. Másnap szülővárosába, Thal bei Grazba utazott, ahol segített elrendezni a bútorokat és dísztárgyakat egykori szülőházában, melyet éppen jelenleg alakítanak át múzeummá. A biedermeier stílusú házat Schwarzenegger egykori iskolatársa és barátja, Peter Urdl kezdeményezésére és irányítása alatt formálják emlékhellyé. Az egykori profi testépítő és híres filmszínész, ma vezető politikus Schwarzenegger egykori barátaival és helyi vezetőkkel is találkozott, s többek között egy hagyományos osztrák vacsorát is elköltött Grazban.
2009.11.18. 17:15
 
 
Világító baktériumok kutatják fel a szárazföldi aknákat
Skót egyetemisták úgy módosítottak genetikailag baktériumokat, hogy azok világítani kezdenek, mihelyt robbanószerrel kerülnek érintkezésbe. Az Edinburghi Egyetemen tanuló fejlesztők úgy képzelik el a világító mikrobák bevetését, hogy színtelen folyadékkal elegyítve fújnák ki őket az átvizsgálandó területre. Néhány óra elteltével zöldes fény jelezné az elásott aknák helyét. A mikrobák jóval gyorsabbnak bizonyulnának, mint például a genetikailag módosított növények, amelyek szintén színváltozással képesek elárulni robbanószerek jelenlétét - közölte a Die Welt című német lap internetes kiadása.
2009.11.18. 16:15
 
 
Obama: csúszik a guantánamói fogolytábor bezárásának határideje
Nem szab új határidőt a guantánamói fogolytábor bezárására Barack Obama amerikai elnök, de arra számít, hogy arra valamikor a jövő évben sor kerül. Az ázsiai körúton tartózkodó elnök a Fox News Channel hírtelevíziónak nyilatkozott szerdán. Az amerikai kormányzat már nem gondolja azt, hogy sikerül a létesítményt az elnök által hivatalba lépésekor kitűzött, 2010 januári határidőre bezárni. Obama hangoztatta nem csalódott, ráébredt ugyanakkor, hogy Washingtonban a dolgok lassabban történnek, mint azt gondolta. Hozzátette, a fogolytábor bezárása a kongresszus együttműködésétől függ.
2009.11.18. 15:45
 
 
Gyorsan nő a szélessávú internet hozzáférések száma az EU-ban
A nemzetközi gazdasági lassulás ellenére Európa internetes piaca továbbra is dinamikusan fejlődik, júliusban már az Európai Unió lakosságának 24 százaléka rendelkezett szélessávú hozzáféréssel - derül ki az Európai Bizottság szerdán kiadott statisztikájából. Tavaly júliusban a lefedettség 21,6 százalék volt. A szélessávú internetkapcsolatok egyre gyorsabbak is lesznek. A hozzáférések 80 százaléka rendelkezik másodpercenként legalább 2 megabites (Mbps) letöltési sebességgel, ami 5 százalékos növekedés a tavalyi évhez képest.
2009.11.18. 15:15
 
 
Januártól 4,1 százalékkal emelkedik a nyugdíj
Januártól 4,1 százalékkal emelkednek a nyugdíjak - közölte Herczog László szociális miniszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. Mint mondta, azért ennyi, mert ekkora inflációval számolt a kormány a jövő évre. A miniszter hangsúlyozta: a nyugdíjak 2010-ben megőrzik vásárlóértéküket. A mintegy 2,7 millió nyugdíjas átlagosan havi 3450 forinttal kap majd több nyugdíjat 2010-ben - közölte Herczog László. Tájékoztatása szerint az öregségi nyugdíj átlagosan 3.500, a rokkantsági nyugdíj 2.850, az özvegyi nyugdíj pedig 2.380 forinttal emelkedik majd januártól.
2009.11.18. 15:15
 
 
Felszállhat a kínai helikopterrel a társait kereső magyar hegymászó
Szerda reggel megérkezett a válasz Szecsuanból, hogy a magyar nagykövetség jegyzékben megfogalmazott kérésének eleget téve, az engedélyek birtokában - a keddi repülést követően - lehetőség nyílt a magyar hegymászó, Mécs László felszállására - közölte a pekingi magyar főkonzul. Így Mécs László részvételével végezhetnek légi felderítést azon a helyen, ahol a négy magyar hegymászó október 22-i vagy 23-i eltűnését valószínűsítik. Mécs László csütörtökön, a reggeli órákban utazik vissza Csengtuba, ahonnan a napokban - elsősorban az időjárási körülmények függvényében - fog felszállni a katonai kutató helikopter.
2009.11.18. 15:15
 
 
A királynő trónbeszédével megkezdődött a hivatalos brit parlamenti évad
Az évszázados monarchikus hagyományoknak megfelelően II. Erzsébet királynő törvényalkotási programismertető beszédével kezdődött szerdán a 2009-2010-es hivatalos brit parlamenti évad, az utolsó a jövő nyáron esedékes választások előtt. A vázlatos összefoglaló élén a várakozásoknak megfelelően az idén a gazdasági válsággal kapcsolatos jogszabályi tervek álltak. A néhány oldalas összefoglalót - mint mindig - a kormány állította össze, a királynő csak felolvasta, miután a lordkancellár tisztségét is betöltő igazságügy-miniszter, Jack Straw térdre ereszkedve átnyújtotta neki.
2009.11.18. 15:00
 
 
Tenisz: Szávay Dubajban javítana idei teljesítményén
Szávay Ágnes december 14-én még elindul egy 75 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán, Dubajban, mert így is szeretne javítani idei kedvezőtlen mérlegén. Erről a világranglistán jelenleg 40. magyar játékos beszélt szerdai, budapesti sajtókonferenciáján. A női teniszezők idei versenysorozata, a WTA Tour másfél hete fejeződött be, ezt követően már csak alacsonyabb kategóriájú viadalokat rendeznek.
2009.11.18. 15:00
 
 
Forma-1: Button megállapodott a McLarennel
Megállapodott a McLaren istállóval Jenson Button, a Forma-1-es sorozat idei világbajnoka - jelentette be szerdán a wokingi csapat. A közlemény szerint a 29 éves brit pilóta "több évre szóló" szerződést írt alá. "Jenson nem a pénz miatt döntött mellettünk, mert mi sem fizetünk neki többet, mint bármelyik másik istálló" - kommentálta a megállapodást Martin Whitmarsh csapatfőnök. A hírek szerint Button eddigi munkaadója, a Brawn GP - amely a következő szezonban már Mercedes GP néven indul - nem tudott megfelelni a versenyző anyagi elvárásainak.
2009.11.18. 14:30
 
 
Obama heteken belül bejelenti az afganisztáni csapaterősítést
Az amerikai elnök "heteken belül" bejelenti az afganisztáni csapaterősítésről hozott döntését. Barack Obama Kínából, a CNN amerikai hírtelevíziónak adott, szerdán adásba kerülő interjúban elmondta: "nagyon közel" van a döntés meghozatalához. Obama arról is beszélt, hogy nem akarja majdani utódjának örökül hagyni az afganisztáni konfliktust, és utalt arra, hogy egy "több évig elhúzódó megszállás" nem szolgálná az Egyesült Államok érdekeit.
2009.11.18. 14:30
 
Gazdálkodók demonstráltak az Alkotmánybíróság előtt
Tizenhét agrárszervezet szervezésében mintegy 250-300 gazdálkodó demonstrált szerdán az Alkotmánybíróság épülete előtt, mielőbbi döntést sürgetve az egységes mezőgazdasági támogatási rendszer (SPS) bevezetéséről és a működtetéséről szóló törvényről. A résztvevők dohányt égettek az épület előtt, kecskét, szamarat vittek a helyszínre, valamint egy lajhárbábut, ami a szervezők szerint az Ab lassúságát szimbolizálta. A tüntetők képviselői hangsúlyozták, hogy nem az Ab döntését kívánják befolyásolni, hanem azt akarják elérni, hogy mielőbb döntsön a testület. A szervező agrár érdekképviseleti és szakmai szervezetek megbízottai petíciót adtak át az Ab képviselőjének.
2009.11.18. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921[1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista