2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Debreczeni Zitát megerőszakolták, eladták és megölték
A gyönyörű modell már nem szeretnem színésznő lenni, de korábban több ilyen jellegű válogatáson is járt már, sőt kétszer kamera elé is állhatott. Mindkét filmben tragikus vége lett az általa eljátszott karakterének: az egyikben megölték, a másikban pedig megerőszakolták és eladták. A rövidre sikeredett színészi pályafutása ellenére Zita imádja a filmeket: legutóbb például a Twilightot nézte meg barátnőivel.
2009.11.23. 19:45
 
 
Orbán: az 50 százalékos parlamenti többség elérése a reális
Orbán Viktor szerint az 50 százalékos parlamenti többség elérése a reális a Fidesz számára, míg a kétharmadot irreálisnak tartja. A Fidesz elnöke ezt hétfőn mondta a Parlamentben. Arra a kérdésre, hogy a két vasárnapi időközi választás eredménye - mind Csornán, mind Józsefvárosban kétharmadnál nagyobb arányban nyert a Fidesz-KDNP-s jelölt - megváltoztatta-e azt a véleményét, hogy csodaszámba menne a kétharmad elérése, Orbán Viktor kifejtette: a kétharmados célkitűzés irreális, "ellenkezik a józan ésszel" és a realitásokkal.
2009.11.23. 19:15
 
 
Karácsonyi H1N1-etikett
Az új influenza bizony a karácsonyi etikettet is megváltoztatta: kézfogás helyett jobb az arcra adott puszi, a fagyöngy alatt lopott csók előtt pedig érdemes engedélyt kérni - javasolták brit etikettszakértők. A karácsonyi ünnepségek és összejövetelek közeledtével a járványügyi szempontoknak megfelelő H1N1-etikett lép életbe, amelynek legfontosabb pontjait az etikett világában jártas brit Debrett's kiadó vette számba. Elsőként az ünnepségeken részvevők megfontoltságára hívták fel a figyelmet. Amennyiben valaki nem érzi magát teljesen jól, jobb, ha háttérbe húzódik és onnan kíséri figyelemmel az összejövetelt, de még jobb, ha kimenti magát, és hazamegy, semmint hogy kockáztassa a vírus terjesztését.
2009.11.23. 19:00
 
 
Vádhatóság előtt több brit képviselő költségtérítési ügye
Ügyészségi eljárás indult hétfőn annak eldöntésére, hogy vádat lehet-e emelni brit parlamenti képviselők ellen az idén kirobbant költségtérítési botrány miatt. A Scotland Yard közölte: négy alsó- és felsőházi képviselő ügyének aktáit adta át a vádhatóságnak, de "néhány további esetben" még folyik a vizsgálat. A négy képviselőt a rendőrség nem nevezte meg, de utalt arra, hogy lakáshitel-elszámolásokkal kapcsolatos vizsgálatok iratait továbbította az ügyészségre.
2009.11.23. 19:00
 
 
Elvonták az MTV-től a maradék céltámogatást is
Jövőre az ideinél 9,4 milliárd forinttal kevesebből gazdálkodhat a Magyar Televízió (MTV), mivel a köztévé 2010-ben egyáltalán nem kap céltámogatást. Az Országgyűlés 190 igen, 151 nem szavazat és 12 tartózkodás mellett elfogadta Jánosi György (MSZP) a kormány által is támogatott javaslatát, amely elvonta az MTV 2,4 milliárd forintos, a közalapítványhoz rendelt támogatását, és azt a Hungária Televízió Közalapítványhoz, azaz a Duna Televízióhoz rendelte. Így az MTV jövőre nem kap egy fillér céltámogatást sem, mert az idei 9,4 milliárd forintos támogatással szemben a jövő évi büdzsé már csak ezt a 2,4 milliárdot tartalmazta.
2009.11.23. 18:30
 
 
Elfogadta az Országgyűlés a költségvetési módosító indítványokat
Közel 10 milliárd forintot mozgattak meg a minisztériumi fejezeteken belül a szocialista, a kormány által támogatott módosító indítványok. A parlament 201 igen, 5 nem szavazat mellett, 149 tartózkodással elfogadta a 2010-es költségvetéshez benyújtott, a kormány által támogatott "második körös" módosító indítványokat. A kabinet nem támogatott egyetlen Fidesz-KDNP javaslatot sem, az SZDSZ indítványi közül pedig csupán hármat.
2009.11.23. 18:15
 
 
Vasúti munkaügyi vita: négy szakszervezet megállapodott a kormánnyal
Megállapodott a négy vasutas reprezentatív szakszervezet a kormánnyal a hétfői kollektív munkaügyi vitában - tájékoztatták az érintettek az MTI-t. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) nem részese a megállapodásnak, képviselői még a tárgyalás közben elmentek a helyszínről, mert nem tartották érdeminek az egyeztetést. A keret-megállapodáshoz kapcsolódó vállalati megállapodások egyebek között tartalmazzák, hogy a vasúti szárnyvonalak szüneteltetése miatt felszabaduló munkaerő esetében a vállalatok nem fognak egyetlen vasutasnak sem felmondani.
2009.11.23. 17:45
 
 
Továbbra is lélegeztetőgépen van a H1N1-el kezelt kismama Szegeden
Továbbra is lélegeztetőgépen van az a kismama, akit az új influenza és annak szövődményei miatt már hetek óta kezelnek a Szegedi Tudományegyetem Belgyógyászati Klinikájának intenzív osztályán. A beteg továbbra is súlyos állapotban van, de reményt keltő, hogy nem fordult rosszabbra az állapota - mondta Rudas László, a klinika professzora. Tájékoztatása szerint rendkívül súlyos vírusos tüdőgyulladás lépett fel a páciensnél, ennek következtében elpusztult a légzőhám nagy része. Most már nem az a cél, hogy a vírus eltűnjön a szervezetéből, hanem hogy a légzőfelület regenerálódjon. A gyógyulási folyamat, és ezzel együtt a lélegeztetés várhatóan még hetekig eltart.
2009.11.23. 17:45
 
 
Berlusconit választotta az év rocksztárjának a Rolling Stone magazin
Silvio Berlusconi olasz miniszterelnököt választotta "az év rocksztárjának" a Rolling Stone című magazin olasz kiadása, azzal indokolva a kitüntető címet, hogy a politikus "életstílusa méltó a legnagyobb rocksztáréhoz". A magazin decemberi kiadásának címlapját az idén nyáron sorozatos magánéleti botrányokba keveredett Berlusconi mosolygós fényképe díszíti, a háttérben az olasz nemzeti lobogó látható. Carlo Antonelli, a Rolling Stone olaszországi kiadásának főszerkesztője hétfőn közleményben tudatta: a szerkesztőség egyhangúlag választotta meg a 73 éves politikust, médiacézárt az év rocksztárjának életstílusáért, amelyet szerinte a rock and roll szavakkal pontosan le sem lehet írni.
2009.11.23. 17:45
 
 
Kedden dönt miniszterelnök-jelöltjéről az MSZP
Az MSZP országos elnöksége a megyei elnökökkel és a párt országos választási bizottságával kedden a tervek szerint közös ajánlást tesz a választmánynak a miniszterelnök-jelöltre - tudta meg hétfőn az MTI. Várhatóan a testületek elfogadják a szűk vezetés által kormányfőjelöltnek ajánlott Mesterházy Attila parlamenti frakcióvezetőt. Több vezető szocialista politikus is felhívta az MTI figyelmét arra, hogy el kívánják kerülni a többes jelölést, de nem lehet kizárni, hogy más neve is felmerülhet, ám végül Mesterházy Attila - aki vállalja a felkérést - megszerezheti a szükséges támogatást.
2009.11.23. 17:45
 
Küszöbön áll Salit tizedes és radikális palesztinok fogolycseréje
Magas rangú Hamász delegáció kezd hétfőn tárgyalásokat Kairóban, feltehetően az Izraelben bebörtönzött radikális palesztinok és a Hamász fogságában lévő izraeli katona cseréjéről. A jelek szerint még ezen a héten kiszabadulhat a három és fél éve elhurcolt izraeli katona, Gilád Salit. Az események azt követően gyorsultak fel, hogy vasárnap Egyiptomban tárgyalt Simon Peresz izraeli államfő. A kiszivárgott hírek szerint Salitért az izraeli hatóságok 1450 palesztin militáns kiengedését tervezik.
2009.11.23. 17:15
 
 
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Lengyel Zoltánt
Rendőrök sérelmére elkövetett hivatalos személy elleni erőszak, könnyű testi sértés és becsületsértés miatt jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte Lengyel Zoltán független országgyűlési képviselőt a Fővárosi Bíróság hétfőn. Lengyel Zoltánt 2007 júliusában egy közúti ellenőrzés során a fővárosban igazoltatni próbálták a rendőrök, ám a képviselőnél nem voltak iratok, nem volt együttműködő, ezért a rendőrök előállították a kapitányságra, eközben az egyik rendőr megsérült.
2009.11.23. 16:45
 
 
Idén 6,7 százalékkal, jövőre 0,6 százalékkal csökken a GDP
Az idei 6,7 százalékról jövőre 0,6 százalékra lassul jövőre a GDP-visszaesés üteme, az infláció idén 4,2 százalék, 2010-ben 3,9 százalék lesz - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a hétfői tájékoztatón. Jövőre a maginfláció 3 százalékra csökken - közölte az elnök. Simor András azt is elmondta, hogy az idei költségvetési hiány minimálisan meghaladhatja a kormány által tervezett szintet. A jövő évben, ha a tartalékokat felhasználják, akkor is a tervezett felett lehet a deficit.
2009.11.23. 15:45
 
 
Phelps csak második az Év úszója-szavazáson
Csak második lett hazájában az Év úszója-szavazáson Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok sztárja. A 24 éves versenyző öt aranyérmet nyert nyáron a római világbajnokságon, eggyel többet, mint a voksoláson őt megelőző Ryan Lochte. A római fővárosban Phelps egyik presztízsszámában, a 200 gyorson kikapott a német Paul Biedermanntól. Az év női úszója a magyar származású Rebecca Soni lett az Egyesült Államokban.
2009.11.23. 15:15
 
 
Brazil lány lett Miss Earth
Brazil lányt, a 20 éves Larissa Ramost választották Miss Földdé a Fülöp-szigeteken; a szépségversenyen 80 ország képviseltette magát. A Miss Föld idei győztese Manausból, az Amazonas vidékéről származik. A szépségverseny második helyezettje, egyben a Miss Levegő cím nyertese a fülöp-szigeteki Santra Seifert lett, míg a harmadik hely és a vele járó Miss Víz cím a 22 éves venezuelai Jessica Barbozának jutott. Miss Tűzzé egy 20 éves spanyol diáklányt, Alejandra Echevarríát választották.
2009.11.23. 15:00
 
 
Romániai választások: Basescu 32,74, Geoana 30,16 százalékon áll
Traian Basescu, a Demokrata Liberális Párt (PDL) jelöltje 32,74, Mircea Geoana, a Szociáldemokrata Párt (PSD) jelöltje pedig 30,16 százalékot kapott a romániai elnökválasztások első fordulójában a hétfő délutáni részleges adatok szerint, amelyek a szavazókörzetek 85,88 százalékának eredményeit tükrözik. A Központi Választási Iroda (BEC) bejelentése szerint a harmadik helyen továbbra is Crin Antonescu, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) jelöltje áll 20,24 százalékkal. Corneliu Vadim Tudor, a Nagy-Románia Párt (PRM) jelöltje 5,47, Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) jelöltje pedig 4,33 százalékon áll.
2009.11.23. 14:45
 
 
A válság kezdete óta 4 millió munkahely veszett el az EU-ban
A nemzetközi gazdasági válság kezdete óta több mint 4 millió munkahellyel zsugorodott a foglalkoztatás az Európai Unióban, azzal együtt is, hogy a hatást valamennyivel csillapította a rövidített munkaidő és más módszerek alkalmazása. Ezt állapította meg egyebek között az Európai Bizottság a foglalkoztatás uniós helyzetéről szóló éves jelentésében, amelyet hétfőn hozott nyilvánosságra Brüsszelben. A jelentés szerint a válság javarészt visszafordította a 2000 óta elért foglalkoztatás-növekedést, a legkedvezőtlenebb helyzetbe a férfiak, a fiatalok, az alacsony képzettségűek és a határozott idejű szerződéssel foglalkoztatottak kerültek.
2009.11.23. 14:45
 
 
Észtország 2011-ben bevezetheti az eurót
Észtország már 2011-ben bevezetheti az eurót - mondta egy hétfőn megjelent interjúban Joaquín Almunia, a gazdasági és monetáris ügyekért felelős európai biztos. A Profil című osztrák hírmagazinnak Almunia úgy nyilatkozott, hogy 2010-ben nem tervezik az euróövezet bővítését, 2011-ben pedig "egyetlen lehetséges pályázó van, mégpedig Észtország." Almunia szerint a balti állam "nagyot haladt előre a csatlakozási előírások teljesítésében. Ha továbbra is jól alakulnak a folyamatok, akkor 2010 júniusában zöld utat adhatunk a 17. tagnak a csatlakozáshoz".
2009.11.23. 14:30
 
 
Bundabotrány: berendelte az UEFA a nemzeti szövetségeket
Nyoni központjába rendelte az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a megvesztegetési botrányban érintett országok, köztük Magyarország nemzeti szövetségeinek képviselőit - vált ismertté hétfő délután Berlinben. Az erről szóló hírt Theo Zwanziger, a német szövetség elnöke is megerősítette. Az UEFA által összehívott rendkívüli találkozóra értesülések szerint szerdán 11 órakor kerül sor. A találkozón az érintett országok szövetségeit - köztük az MLSZ-t - tájékoztatják a bochumi államügyészség által a megvesztegetési botrányban eddig folytatott vizsgálatokról és ezzel kapcsolatban a további teendőkről tárgyalnak.
2009.11.23. 14:30
 
 
Olvad az Antarktisz keleti jégtakarója is
Az Antarktisz keleti részének jégtakaróján is tapasztalható az eddig csak a hatodik földrész nyugati részén megfigyelt olvadás - tűnik ki egy tanulmányból, amely a Nature Geoscience című szaklapban jelent meg a hét végén. A sarki jégsapkák óriási vízmennyiséget tárolnak jég formájában. Grönland (409 ezer négyzetkilométer) jégtakarójának teljes elolvadása mintegy hét méterrel növelné meg a tengerek szintjét, az Antarktisz (13 millió 200 ezer négyzetkilométer) jegének elolvadása viszont már több mint 70 méteres vízszintemelkedéssel járna.
2009.11.23. 14:30
 
 
MSZP: példa nélküli juttatásokat kapott Szijjártó Péter
Az MSZP szerint a magyar önkormányzati rendszerben példa nélküli, hogy Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője győri önkormányzati képviselőként irodát kapott az önkormányzattól a városházán, és még az önkormányzat egyik szolgálati autóját is használhatta. Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta: nem volt még arra példa, hogy önkormányzati képviselő önálló infrastruktúrával rendelkező irodát kapjon egy városházán, és használhassa az önkormányzat szolgálati autóját.
2009.11.23. 14:30
 
 
Kötelező testnevelés elhízott végzős egyetemisták számára
Kötelező testnevelést írt elő a Pennsylvania-állambeli Lincoln Egyetem vezetősége a túlsúlyos és elhízott végzős hallgatók számára, akik a kurzus nélkül nem kaphatnak diplomát. A hagyományosan az afro-amerikai közösség egyetemének számító intézmény illetékesei azzal indokolták a döntést, hogy az Egyesült Államokban igen magas az elhízottak és a cukorbetegek számaránya, különösen igaz ez a fekete közösség esetében. Az egyetemen a testtömegindex (BMI) alapján döntik el, hogy részt kell-e venni a végzősöknek a fitness kurzuson vagy sem.
2009.11.23. 14:15
 
 
Az MNB 50 bázisponttal csökkentette az alapkamatot
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa a várakozásoknak megfelelően 50 bázisponttal 6,5 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot hétfői ülésén. Az alapkamat 2006 júliusa óta nem volt ilyen alacsony. Elemzők az idén még egy további, ugyancsak 50 bázispontos monetáris lazításra, és így év végén 6 százalékos alapkamatra számítanak. A megkérdezettek szerint jövőre az év elején még egy kamatvágás valószínű, az így kialakuló 5,5 százalékos alapkamat pedig várhatóan hosszabb távon fennmarad.
2009.11.23. 14:15
 
 
Formálisan nem döntött a költségvetés támogatásáról az SZDSZ
Az SZDSZ parlamenti frakciója formálisan még nem döntött a költségvetés támogatásról - mondta el hétfői, a kormányfővel közös sajtótájékoztatóján Kóka János. Bajnai Gordon hétfőn a liberális országgyűlési képviselőcsoport vendége volt. A liberális frakcióvezető hozzátette, hogy nem hangzott el elutasító vélemény a megbeszélésen. Bajnai Gordon a megbeszélésről azt mondta: "arra kértem őket, amiről biztosítottak is", hogy támogassák a jövő héten a költségvetést a zárószavazáson. A kormányfő megjegyezte, hogy végigbeszélték a költségvetés részleteit, és úgy látja: a legtöbb részletkérdésben is megállapodtak.
2009.11.23. 14:00
 
 
Összesen 14 embert állítottak elő a gárdaegyenruhások közül
Összesen 14 embert állítottak elő vasárnap délután a budapesti Kosztolányi Dezső téren gyülekező gárdaegyenruhások közül; 3 ember ellen büntetőeljárást, 10 ellen szabálysértési eljárást indítottak, egyikükről pedig kiderült, hogy bírósági körözés van érvényben vele szemben - közölte hétfőn a BRFK. A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint a 3 büntetőügy egyesülési joggal visszaélés vétsége miatt indult. Mint az érintettekről írták, "ők voltak azok, akik a gárdistákat vezényelték, irányították". Tíz emberrel szemben feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvétel és jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt indult szabálysértési eljárás.
2009.11.23. 13:45
 
 
Fidesz: a költségvetés arra vár, hogy valaki visszavonja
Varga Mihály szerint a 2010-es költségvetés arra vár, hogy valaki visszavonja. A Fidesz alelnöke sajtótájékoztatóján a Parlamentben azt mondta: reméli, hogy ebben közre tudnak majd működni. A büdzsét át kell dolgozni, más szempontok szerint kell felépíteni, "olyan költségvetésre van szükség, amely hozzájárul a stabil, kiszámítható növekedéshez, a munkahelyek teremtéséhez" - mondta Varga Mihály. A 2010-es büdzséhez benyújtott "második körös" módosító indítványokról, amelyekről hétfőn szavaz az Országgyűlés, közölte: döntő többségüket az MSZP nem támogatja, vagyis nem fognak átmenni, és így nem javítják a meglévő költségvetést.
2009.11.23. 13:45
 
 
A borz lett az év állata Németországban
A borzot választotta a 2010. év vadon élő állatává a német vadak védelmén őrködő szervezet (SDWI). A menyétfélék családjába tartozó borz (Meles meles) ragadozó állat, Európa nagy részén, valamint Közép- és Kelet-Ázsia erdős területein honos. A 60-90 centiméter hosszú és 9-12 kilogramm testtömegű állat elsősorban éjszaka mozog, emiatt ritkán kerül ember szeme elé, mivel a nappali időszakot föld alatt ásott üregében, a számos járatot tartalmazó "borzvárban" tölti. Ragadozó fogazata ellenére mindenevő; kedveli a gyümölcsöket, de szívesen fogyaszt rovarokat, csigákat, apró gerinces állatokat is. Téli álmot alszik. Fiatalon fogságba kerülve könnyen megszelídül, gazdájához ragaszkodóvá válik.
2009.11.23. 13:30
 
 
Daily Telegraph: ellenséges viszony a brit és az amerikai erők között Irakban
Ellenséges viszony alakult Irakban a háború elején a magas rangú amerikai és brit parancsnokok között - derül ki titkos londoni kormányzati dokumentumokból, amelyeket kiszivárogtattak a Daily Telegraphnak a napilap hétfői száma szerint. J.K. Tanner ezredes, az iraki brit erők vezérkari főnöke úgy jellemezte amerikai kollégáit, mint "Mars-lakók gyülekezetét", olyan parancsnokokét, "akiktől idegen a párbeszéd". "Annak ellenére, hogy kapcsolatunk mindig különleges volt (a történelem során), úgy gondolom, (az amerikaiak) nem bántak velünk másképp, mint a portugálokkal" - mondta. Az iraki brit erők főparancsnoka, Andrew Stewart vezérőrnagy pedig így vallott: "nagyon sok időt kellett azzal töltenie, hogy kikerülje amerikai feletteseinek utasításait".
2009.11.23. 13:30
 
 
Corriere della Sera: Obama kilátástalan harcot folytat az egészségügyi reformért
Az amerikai elnök kilátástalannak tűnő harcot folytat az egészségügyi reform elfogadásáért - írta hétfői kommentárjában a Corriere della Sera című olasz lap. A konzervatív milánói újság szerint "nehéz karácsony" vár Barack Obamára, mert az elnök csak szakaszgyőzelmet aratott az egészségügyi reform körüli kötélhúzásban azzal, hogy a hét végén a szenátus megszavazta, hogy megkezdődjön a vita a reformtervezetről. Az újság szerint a "történelmi győzelem" ellenére - hogy egyáltalán sikerült elérni a téma napirendre vételét - szinte teljesen kilátástalannak tűnik Obama helyzete, hiszen még a Demokrata Párt is megosztott az egészségügyi reform több elemével kapcsolatban; ilyen például az abortusz kérdése.
2009.11.23. 13:30
 
 
F1: Nico Rosberg aláírt a Mercedeshez
A múlt héten a Brawn GP-ből alakult Mercedes istállónál folytatja Forma-1-es pályafutását Nico Rosberg. A világbajnok finn Keke Rosberg fia - aki az elmúlt négy szezont a Williamsnél töltötte - 1955 óta az első német a csillagos márka volánja mögött. A 24 éves pilóta eddigi 70 futamán még nem nyert, egyszer lett második, illetve harmadik. Ross Brawn csapatfőnök délelőtt cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a Forma-1-től 2006-ban hétszeres világbajnokként elbúcsúzott Michael Schumacher a Mercedes GP-nél térne vissza.
2009.11.23. 13:15
 
 
Csökken a gázolaj ára szerdán
A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal csökkenti szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A Mol a múlt héten 3 forinttal mérsékelte mindkét üzemanyag árát. A mostani csökkentéssel a gázolaj átlagára 282 forintra esik, a benziné 298 forint marad. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. Az elemzők piaci folyamatokkal magyarázzák a csökkentést.
2009.11.23. 12:30
 
 
Szonda Ipsos: Sólyom és Orbán a legnépszerűbb
Sólyom László köztársasági elnök és Orbán Viktor, a Fidesz elnöke vezeti a politikusok népszerűségi listáját a Szonda Ipsos novemberben készült felmérése szerint, amelynek eredményét hétfői számában közölte a Népszabadság. A november 2-9. között, 1500 felnőtt megkérdezésével zajlott felmérés szerint ismét csökkent a politikusok népszerűsége, többségüknek már 30 pont alatti a rokonszenvmutatója. Kiemelkedik a listán Sólyom László (47 pont) és Orbán Viktor (46 pont), 9-10 pont előnyük van a harmadik helyen álló Szili Katalinnal szemben, aki egyébként a legnépszerűbb kormánypárti politikus.
2009.11.23. 12:15
 
 
Michael Jackson és Taylor Swift tarolt az Amerikai Zenei Díj-gálán
Posztumusz elnyert négy díjával Michael Jackson egyedülálló az American Music Awards történetében, ám az idei díjátadó nagy nyertese mégis Taylor Swift countryénekes lett, aki öt elismerést vehetett át, köztük az év legkedveltebb előadóművészéét is. Vasárnap este a pop-rock, valamint a soul, rhythm and blues kategóriában nevezték az év legkedveltebb férfi előadóművészének Michael Jacksont. Number Ones című 2033-as válogatáslemeze szintén díjat kapott mindkét zenei kategóriában. A néhai sztár díjait testvére, Jermaine vette át, aki csillogó fehér kesztyűt viselve emlékeztetett fivérére.
2009.11.23. 12:15
 
 
A gazdasági válság miatt virágzik a hajkereskedelem
A válság miatt egyre több spanyol nő adja el a haját, hogy a hó végéig kihúzza valahogy. Ebből sok olyan kereskedő húz hasznot, aki természetes hajat exportál parókákhoz és hajhosszabbításhoz. Az ár 50 és 150 euró (13,5-27 ezer forint) között mozog. Minél hosszabb és súlyosabb a haj, annál többet hoz a konyhára. A szabályok szigorúak: az eladott hajtincseknek el kell érniük a 40 centiméteres hosszúságot és soha nem érhette őket hajfesték.
2009.11.23. 12:00
 
 
Józsefvárosi választás: Kocsis szerint a közbiztonság megerősítése az első feladat
Józsefváros közbiztonságának megerősítését nevezte az első számú feladatnak Kocsis Máté, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként vasárnap megnyerte az időközi polgármester-választást Budapest VIII. kerületében. Kocsis Máté hétfői fővárosi sajtótájékoztatóján kijelentette: új időszámítás kezdődik "Budapest szívében". Ahogyan a választás éjszakáján is fogalmazott, hétfőn is hangsúlyozta: vasárnap Józsefvárosban véget ért egy korszak, ugyanis a rendszerváltás óta még soha nem volt jobboldali polgármestere a kerületnek.
2009.11.23. 12:00
 
 
Egyre kevesebbet költenek a háztartások karácsonykor
Évről-évre kevesebbet költenek a háztartások a karácsonyi szezonban: míg 2006-ban 25 százalékkal költöttek többet az év utolsó hónapjában, mint egy átlagos hónapban, addig 2007-ben ez a szám 20 százalék volt, 2008-ban pedig 16 százalék. A GfK Hungária Piackutató Intézet felmérése szerint a háztartások napi fogyasztási cikk beszerzéseiből rendszerint kiemelkedően magas arány jut decemberre, azonban az elmúlt három évben ez az arány egyre inkább csökken. Ehhez hozzájárultak a 2006 negyedik negyedévétől bevezetett megszorító intézkedések is, illetve a 2008 októberében kirobbanó gazdasági világválság.
2009.11.23. 11:45
 
 
Sok építőipari cég jut csődbe, de újak lépnek a helyükbe
Idén október végéig összesen 2.785 építőipari cég felszámolását jelentették a cégbíróságok, ez 23,5 százalékkal több, mint tavaly október végén, ugyanakkor nő az új cégek száma is - közölte az Opten céginformációs szolgáltató. Októberben több mint 300 építőipari céggel szemben indítottak felszámolási eljárást a hitelezők, miközben tavaly év elején havonta jellemzően 200-230 cég ment tönkre az ágazatban. Az Opten becslése szerint a növekedés üteme tovább lassul a következő hónapokban, de magas szinten stabilizálódik a felszámolásra jutó cégek száma.
2009.11.23. 11:45
 
 
Még egymillió kgfb váltásra számítanak az idei kampányban
A netrisk.hu internetes biztosítási alkusz számítása szerint eddig 320 ezren váltottak online biztosítót a november elejétől tartó kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban, de a hátralévő bő egy hét alatt a teljes szám elérheti az egymilliót, ugyanerre lehet következtetni a másik online alkusz, a biztositas.hu közleményéből is. Hétfőn utolsó hetébe lépett a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási kampány - decemberben még lehet új szerződéseket kötni, ám csak azoknak, akik november végéig felmondják a meglévő biztosításukat.
2009.11.23. 11:30
 
 
Brawn szerint Michael Schumacher nem tér vissza
Ross Brawn csapatfőnök cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a Forma-1-től 2006-ban hétszeres világbajnokként elbúcsúzott Michael Schumacher a nemrég megalakult Mercedes GP-nél térne vissza. "Csakugyan kísért a sajtóban a hír, de nincs semmi alapja" - közölte hétfőn a brit vezető. "Az újságírók összeeszkábáltak egy álmot, de Schumacher nem vágyik újabb karrierre, még nálunk sem." Egy vasárnapi értesülés szerint a januárban 41 éves német sztár tárgyalásokat folytatott a Mercedes GP vezetőivel. A Dieter Zetsche Daimler-elnökkel és Norbert Haug sportigazgatóval történt találkozó tényét Willi Weber menedzser és Eddie Jordan, a német sztár korábbi csapatfőnöke is megerősítette.
2009.11.23. 11:15
 
 
Női kézilabda-vb: tizenhatan maradtak a magyar keretben
Tizenhat játékos készül hétfőtől a december 5-én kezdődő kínai női kézilabda-világbajnokságra Telkiben. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a múlt heti Pannon Kupa után a ferencvárosi Balogh Barbarának és a debreceni Bogdanovic Annamáriának köszönte meg a munkát azzal a feltétellel, hogy mindketten tovább dolgoznak klubjaikban. A kéztörést szenvedett Vincze Melinda helyett a debreceni Juhász Gabriella csatlakozott hétfőn a többiekhez, míg a bokáját fájlaló Kovacsics Anikó könnyített munkát végez.
2009.11.23. 11:15
 
 
Romániai elnökválasztás: Basescu vezet a részeredmények szerint
Az első hivatalos részeredmények szerint is Traian Basescu és Mircea Geoana kerül be a romániai elnökválasztások második fordulójába, a parlament átalakításáról szóló népszavazás pedig érvényesnek bizonyult. Az Országos Választási Iroda (BEC) hétfőn reggel tette közzé az első részleges eredményeket, amelyek egyelőre a szavazókörzetek 48,41 százalékának a voksait összesítik. Ezek szerint a Demokrata Liberális Párt (PD-L) támogatásával indult jelenlegi államfő 32,84 százalékot ért el, a második helyen Mircea Geoana, a Szociáldemokrata Párt (PSD) jelöltje végzett 29,17 százalékkal. A harmadik helyen Crin Antonescu, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) jelöltje áll, aki 20,78 százalékos eredményével kiesett a versenyből.
2009.11.23. 10:00
 
 
KSH: csökkent a kiskereskedelemi forgalom
A kiskereskedelmi üzletek változatlan áron számítva - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2009 első kilenc hónapjában 4,4, szeptemberben 7,3 százalékkal kisebb forgalmat értek el, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal hétfőn. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint 2009. szeptemberben a kiskereskedelmi eladások volumene 0,5 százalékkal mérséklődött az előző havihoz képest. A folyó áron számított forgalom kilenc hónap alatt 211 milliárd forinttal volt kevesebb az egy évvel korábbinál.
2009.11.23. 09:45
 
 
Vas Népe: Demján szerint az országot a válság mentette meg a csődtől
Ha nem jön a világválság, meglehet becsődöl az ország, Magyarországot a válság mentette meg a teljes összeomlástól - idézte Demján Sándor nagyvállalkozót hétfői számában a Vas Népe. Demján Sándor szerint megijedt a világ, s hogy ne legyen államcsőd, kinyílt az IMF bukszája, és hozzáférhetővé váltak az uniós források. A kormány ügyesen tárgyalt és ezzel megmentették az országot - mondta a lapnak. Hozzátette: most azon kell dolgozni, hogy visszafizessük a pénzt, ehhez azonban termelni kell és reformok szükségesek. Úgy vélte, másfél millió ember közvetlen termelőmunkájára lenne szükség ahhoz, hogy Magyarország ne legyen válságban, most azonban mindössze félmillió ember végez tényleges fizikai munkát.
2009.11.23. 09:45
 
 
Bajnai ma találkozik a közös nyilatkozatot kiadó budapesti nagykövetekkel
Ma délután találkozik Bajnai Gordon miniszterelnök azzal a kilenc nagykövettel, akik szerdán közös nyilatkozatban hívták fel a figyelmet a magyarországi befektetői klímát negatívan befolyásoló tényezők veszélyeire. A konzultációt azután kezdeményezte a kormányfő, hogy a nagykövetek közleményükben aggodalmuknak adtak hangot több "nem transzparens" viselkedéssel kapcsolatban a közszolgáltatások, műsorszolgáltatások és az országos közlekedési infrastruktúra egyes területein. A miniszterelnök azért kezdeményezte a személyes találkozót, hogy a nagyköveteknek személyesen is legyen lehetőségük kifejteni aggályaikat.
2009.11.23. 08:45
 
 
Hűtlenségi DNS-text Mexikóban
Több laboratórium kínálja Mexikóban DNS-tesztek elvégzését azoknak, akik kételkednének hitvesük hűségében. Ha valaki attól tart, hogy házasságtörés áldozata lett, elhozhat hozzánk egy intim ruhadarabot, lepedőt, használt rágógumit, sperma- vagy nyálmaradványokat, szőrt vagy hajszálat - mondta Jorge Guillen, az egyik laboratórium igazgatója. A teszt révén megállapítható, hogy a "mintákon" talált DNS az "ügyfélé", vagy esetleg valaki másé. Az eljárás négy-hat napig tart és 200-500 dollárba (36-90 ezer forint) kerül Guillen szerint. Mexikóban a magáncélú DNS-tesztek készítését nem tiltja a törvény.
2009.11.23. 08:30
 
 
Romániai elnökválasztás: második forduló dönt Basescu és Geoana között
Traian Basescu jelenlegi államfő, a Demokrata Liberális Párt (PD-L) és Mircea Geoana, a Szociáldemokrata Párt (PSD) jelöltje mérkőzik meg egymással a romániai elnökválasztások második fordulójában, miután a vasárnapi első fordulóban az exit-poll eredmények szerint ők kapták a legtöbb szavazatot, Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) jelöltje pedig 3,3 és 4,9 százalék közötti aránnyal végzett. Az urnazárás pillanatában négy különböző exit-poll felmérésnek is közzétették az eredményit, mindegyik szerint Basescu került az első, Geoana pedig a második helyre. Basescu számára az említett felmérések 33,2 33,72, 34,1, illetve 32,8 százalékot mutatattak ki, Geoana 30,3, 30,9, 31,44, illetve 31,7 százalékot ért el.
2009.11.23. 07:45
 
 
F1: december elejéig eldől a Forma-1-es Brit Nagydíj sorsa
December 9-ig eldől, hogy Nagy-Britannia házigazdája lesz-e jövőre Forma-1-es futamnak. Ezt az autós gyorsasági világbajnokságot irányító Bernie Ecclestone mondta a BBC rádiónak. "Ha addig az időpontig nincs szerződés, nem lesz angliai verseny" - jelentette ki. Az eredeti tervek szerint a következő szezonban a Donington Park lett volna a szigetországi futam helyszíne, a szervezők azonban nem tudták az anyagi hátteret biztosítani, így felmerült, hogy ismét a hagyományos pályán, Silverstone-ban legyen a viadal. Az egyeztetések még tartanak. A brit üzletember azt mondta: a Forma-1-es bizottság következő ülésén akár olyan döntés is születhet, hogy a Brit Nagydíjat törlik a jövő évi versenynaptárból.
2009.11.23. 07:30
 
 
Kocsis Mátét (Fidesz-KDNP) választották Józsefváros polgármesterének
Kocsis Mátét, a Fidesz és a KDNP jelöltjét választották a VIII. kerületi választópolgárok Józsefváros polgármesterének a vasárnapi időközi választáson. Kocsis Mátéra a választópolgárok 67 százaléka szavazott, összesen 9.218 választópolgár. Komássy Ákosra, az MSZP jelöltjére a voksolók 17 százaléka (2331 szavazat) voksolt. Takács Gáborra, az SZDSZ jelöltjére 1122 szavazatot adtak le, ez valamivel több mint a voksok 8 százaléka. Kispál Gergelyre, az LMP jelöltjére 1079-en szavaztak, ez valamivel kevesebb mint 8 százalék. Kocsis Máté szerint vasárnap Józsefvárosban sok szempontból véget ért egy korszak, hiszen a rendszerváltás óta még soha nem volt jobboldali polgármestere a VIII. kerületnek.
2009.11.22. 22:00
 
 
Szijjártó: az embereknek elegük van a Gyurcsány-Bajnai-korszakból
Szijjártó Péter szerint vasárnap a választópolgárok Csornán és a Józsefvárosban is újra a hatalom tudtára adták: elegük van az állandó hazudozásból, az ország tönkretételéből és a Gyurcsány-Bajnai-korszakból. A Fidesz elnöki stábjának vezetője ezt azután mondta a fővárosi Polgárok Házában, hogy a józsefvárosi polgármester-választást és a csornai országgyűlési képviselő-választást is a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte. Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: meggyőződésük, hogy a sok helyi változásból fog összeállni végül az a nagy változás, amelyre "most már az egész ország vágyik".
2009.11.22. 22:00
 
 
Érvényes a csornai választás, a Fidesz jelöltje győzött
Érvényes volt a vasárnap tartott időközi országgyűlési képviselő-választás Csornán, ahol a Fidesz-KDNP jelöltje, Gyopáros Alpár győzött 79,71 százalékos szavazati aránnyal. A részvétel 25,19 százalékos volt, vagyis éppen hogy megvolt az érvényességhez szükséges legalább 25 százalékos részvétel - tájékoztatta a választókerületi választási iroda vezetője az MTI-t. Döbrössy Adrienn elmondta: az ötven települést lefedő csornai és környéki időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulójában a választásra jogosultak 25,19 százaléka, 11.373 választópolgár adta le szavazatát.
2009.11.22. 21:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917[1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista