2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Feladta magát a Fülöp-szigeteki mészárlás fő gyanúsítottja
Feladta magát csütörtökön a minapi Fülöp-szigeteki véres leszámolás fő gyanúsítottja, az államfő egyik szövetségesének, a helyi tartományi kormányzónak a fia - jelentették be hivatalosan. A szigetország egyik déli tartományában, a Mindanao szigeti Maguindanaóban hétfőn több tucatnyi embert túszul ejtettek és meggyilkoltak egy rivális klánok közötti leszámolásban. A hatóságok eddig 57 áldozat holttestét találták meg. Feltehetőleg Maguindanao kormányzójának, Andal Ampatuannak azonos nevű fia - aki egyben Datu Unsay város polgármestere - áll a mészárlás hátterében. A hatóságok az ügyben vizsgálatot indítottak a városi rendőrség tagjai ellen is.
2009.11.26. 08:15
 
Nem az agy méretétől függ az intelligencia
Parányi rovarok is lehetnek olyan okosak, mint a sokkal nagyobb állatok, pedig agyuk legfeljebb akkora, mint a gombostű feje. Az agy mérete és az intelligencia közötti összefüggésre vonatkozó új vizsgálatok eredményeit a Current Biology közölte. Az élővilágban az agyszövet mérete szempontjából óriási különbségek vannak. A méhek agya csak egy milligramm, a bálnák agyának súlya átlagosan kilenc kiló. Ezzel arányos az idegsejtek száma is. A méhek agyában egymillió sejtnél is kevesebb található, a bálnák idegsejteinek száma meghaladja a 200 milliárdot. Az átlagos emberi agy 1,25-1,40 kilogramm, ez mintegy 85 milliárd idegsejtnek felel meg.
2009.11.26. 07:45
 
 
A hondurasi legfelsőbb bíróság támogatja Zelaya elmozdítását
A hondurasi legfelsőbb bíróság úgy döntött helyi idő szerint szerdán, hogy a hatalomból eltávolított Manuel Zelaya államfő jogszerűen nem térhet vissza a posztra - közölték bírósági forrásból. Ezzel nagyon csekélyre csökkent annak esélye, hogy a parlament visszahelyezi tisztségébe Zelayát. A kongresszus december 2-án szavaz erről. A bíróság nem hozta nyilvánosságra döntése indoklásának teljes szövegét, de egy bírósági forrás és az eljárást jól ismerő ügyvéd azt mondta, hogy a döntés - amely nem kötelező erejű, csak tanácsadó vélemény - illeszkedik azoknak a korábbi bírósági ítéleteknek a sorába, amelyek jogosnak ítélték meg Zelaya elmozdítását.
2009.11.26. 07:15
 
 
Január 1-jétől módosulnak a KRESZ-szabályok
Elfogadta a kormány a KRESZ módosítását, s ezzel több mint hatvan ponton változtatja meg a rendeletet. A közúti közlekedés szabályainak módosítása január 1-jétől lép hatályba. Az eredeti tervekhez képest több hónapot csúszik a KRESZ módosítása: eredetileg szeptembertől szerették volna elfogadni az új szabályelemeket. Az MTI birtokába került dokumentum szerint a változások elsősorban a védtelen közlekedők - a gyalogosok és a kerékpárosok - biztonságát javítja.
2009.11.25. 22:00
 
 
Házi őrizetbe kerülhet Roman Polanski
Egy svájci bíróság szerdán elfogadta Roman Polanski 4,5 millió dolláros (800 millió forintos) óvadékkérelmét, a rendező házi őrizetbe vételéhez azonban a svájci Igazságügyi Minisztérium jóváhagyása is szükséges. A bíróság döntése értelmében Polanskit svájci villájában tartanák őrizet alatt. A rendező abba is beleegyezett, hogy elektronikus követőeszközöket alkalmazzanak megfigyelésénél. A svájci Igazságügyi Minisztérium azonban bejelentette: Polanskinak börtönben kell maradnia, amíg el nem döntik, fellebbeznek-e a házi őrizetbe vétel ellen a legfelsőbb bíróságnál.
2009.11.25. 21:15
 
 
Obama megkegyelmezett első pulykájának
Barack Obama amerikai elnök megkegyelmezett első hálaadás napi pulykájának, a Bátorság névre hallgató 20 kilós szárnyasból nem lesz főfogás az ünnepi asztalon. Az Egyesült Államok elnöke a hagyományok szerint a november utolsó csütörtökére eső hálaadás alkalmából minden évben megkegyelmez egy pulykának. A tíz hónapja hivatalba lépett Obama ezzel első ízben gyakorolt elnöki kegyelmet. Obama a Fehér Ház északi oszlopcsarnokában állva, két lányával, Sashával és Maliával az oldalán kegyelmezett meg az állatnak.
2009.11.25. 21:15
 
 
Közel másfél Földnél jár a globális ökológiai lábnyom
Már közel másfél Földre lenne szükség ahhoz, hogy fenntartható módon kielégítse az emberiség bioszféra iránt támasztott igényeit - derül ki a Global Footprint Network legújabb jelentéséből. Az ökológiai lábnyom koncepcióját kidolgozó Mathis Wackernagel vezette nemzetközi kutató-tanácsadó cég jelentése a jelenleg rendelkezésre álló legfrissebb, 2006-os adatokon alapul. A szándékoltan a koppenhágai klímacsúcs előszobájában megjelentetett tanulmányból kiderül: az emberiség 44 százalékkal nagyobb mértékben használja a bioszférát természeti erőforrások kivonására és a szén-dioxid-kibocsátás elnyelésére, mint amennyit az fenntartható módon biztosítani tud.
2009.11.25. 21:00
 
 
Baradei: nem elfogadható az iráni uráncsere-ajánlat
A nyugati országok számára nem elfogadható az Irán területén történő uráncsere - közölte a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség főigazgatója. Mohamed el-Baradei Bécsben úgy nyilatkozott, hogy a Teherán által erre tett ajánlat azért nem fogadható el, mert nem csökkentené Irán dúsított uránkészletét, amelyet nukleáris fegyver előállításához elegendőnek - s így veszélyforrásnak - tartanak. Baradei elmondta azt is, hogy a NAÜ ellenőrei nem találtak bizonyítékot újabb titkos iráni atomlétesítmények létezésére; ám a közelmúltban Teherán által bejelentett ilyen létesítménynek önmagában véve nincs értelme sem polgári, sem katonai atomprogram számára, s így bizalmatlanság keletkezett.
2009.11.25. 20:30
 
 
Elfogadta az Európai Parlament az EU ötéves belügyi programját
Elfogadta az Európai Parlament az Európai Unió új ötéves programját a polgárok szabadságának és biztonságának előmozdítását szolgáló lépésekről. A 2010-2014 közötti időszakra szóló, úgynevezett Stockholmi Program az európai polgárok jogaival, a bevándorlással, a rendőrségi és igazságügyi együttműködéssel, a határőrizettel és a terrorizmus kérdéseivel foglalkozik. Megvalósítása során figyelemmel kell lenni a Lisszaboni Szerződés jövő heti életbe lépésével kötelező erejűvé váló uniós alapjogi chartára is, amely a kisebbséghez tartozók jogainak védelmét is tartalmazza.
2009.11.25. 20:30
 
Egy hét alatt 34 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel
Az előző héten 34.100-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, ami 55 százalékos növekedés az azt megelőző hét adataihoz képest - mondta az országos tiszti főorvos. Falus Ferenc közölte azt is, hogy 234 embert ápoltak kórházban ilyen tünetekkel. A múlt héten a szombathelyi Markusovszky Kórházban elhunyt beteggel együtt nyolcra emelkedett a H1N1 szövődményeiben elhunytak száma Magyarországon. A legtöbb megbetegedés a közép-magyarországi régióban volt. Jellemzően fiatalok kapják el a vírust; a betegek 36 százaléka volt 14 éven aluli, negyede 15-24 éves, ötöde 25-34 éves. Magyarországon eddig körülbelül 1,5 millióan kaptak védőoltást az új influenzavírus ellen.
2009.11.25. 20:15
 
 
Új amerikai közegészségügyi kampány a hálaadás ünnepe előtt
Új közegészségügyi tájékoztató kampány kezdődött a H1N1-vírus terjedése kapcsán az Egyesült Államokban a csütörtöki hálaadás ünnepe előtt, amikor hagyományosan sokan utaznak el pihenni, zsúfoltak a repülőterek és a bevásárlóközpontok, s évek óta mindig több az influenzás megbetegedés. A szövetségi Betegségmegelőzési Központ (CDC) vezetői aggódnak az ünnepi hétvége miatt, annak ellenére, hogy országosan visszaszorulni látszik a járvány. Az utóbbi hetekben kevesebb államban van járvány, és augusztus vége óta hétfőn fordult elő első ízben, hogy országosan egyetlen iskolát sem kellett bezárni az influenza miatt.
2009.11.25. 20:15
 
 
Jövő hét végén Magyarországra figyel a lovasvilág
Jövő péntektől vasárnapig a Papp László Sportarénában harmadszor rendezik meg a Lovas Világkupát, amelyen a fogathajtó és díjugrató Vk-viadal mellett a hagyományoknak megfelelően a showműsorok is jelentős szerephez jutnak. "Tizenöt nemzet képviselői érkeznek az eseményre és a hivatalos versenyeken 66 ezer euró pénzdíjat osztunk ki. Állandó vendégeink és a szakemberek véleménye szerint ez a rendezvény kizárólag a díjazás tekintetében marad el némiképp a nagy nyugat-európai viadaloktól" - mondta Lázár Vilmos, a Magyar Lovasszövetség elnöke a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban tartott szerdai sajtótájékoztatón.
2009.11.25. 19:30
 
 
Két év múlva visszatérhet Afrikába a Dakar-rali
Már 2011-ben visszatérhet Afrikába az autósport egyik klasszikus versenyének számító Dakar-rali. "Jövőre még ismét Argentínába és Chilébe megyünk, de természetesen nem feledkezünk meg Afrikáról" - jelentette ki kedden Etienne Lavigne versenyigazgató. "Több ötletünk van a fekete kontinens déli és keleti részét illetően 2011-re." A világ leghíresebb tereprali-viadala idén költözött Dél-Amerikába, miután eredeti helyszínén terrortámadások veszélye miatt lefújták. A tavalyi törlésről egy nappal a rajt előtt, január 4-én határoztak; a verseny 1979 óta íródó történelmében példátlan döntés azért született meg, mert nem lehetett garantálni a versenyzők és a kísérők testi épségét a nyolc mauritániai szakaszon.
2009.11.25. 19:15
 
 
Beckenbauer pénteken elköszön a Bayern München elnöki székétől
Szomorkodás nélkül hagyja ott pénteken a Bayern München labdarúgóklubjának elnöki székét Franz Beckenbauer, aki utódjaként Uli Hoeness klubmenedzserre számít. "Hoeness elnöksége nagyon jót tenne a klubnak" - fogalmazott Beckenbauer. "Nem lenne annyira aktív, mint eddig, de ebben a pozícióban sokkal aktívabb lenne, mint én voltam bármikor is." A játékosként és szakvezetőként is világbajnok 64 esztendős sportvezetőt 1994-ben választották elnöknek, vezetésével a bajor klub másfél évtized alatt nyolcszor lett bajnok a Bundesligában, hatszor nyerte meg a Német Kupát, s egy-egy Bajnokok Ligája-, UEFA Kupa- és Interkontinentális Kupa-sikert jegyzett.
2009.11.25. 19:15
 
 
Összeverekedett Tasnádi Péter két fia a Fővárosi Bíróságon
Két férfi összeverekedett szerdán a Fővárosi Bíróságon, a kiérkező rendőrök mentőt is hívtak - közölte a bíróság sajtótitkársága. A rendőrség nem indít eljárást az ügyben, mert a könnyű testi sértés magánvádas bűncselekmény. Az MTI úgy tudja, hogy Tasnádi Péter két fia, Péter és Tamás egy polgári peres eljárás tárgyalására érkezett a Fővárosi Bíróságra (FB), ahol a tárgyalóterem előterében összeszólalkoztak, majd összeverekedtek. A bíróság dolgozói értesítették az FB őrszolgálatát, amely aztán kihívta a rendőrséget. A rendőrök az esetről jegyzőkönyvet vettek fel, és mentőt hívtak, mivel mindkét férfi sérülésekre panaszkodott.
2009.11.25. 19:15
 
 
Lemond mandátumáról Lengyel Zoltán
Lengyel Zoltán független országgyűlési képviselő csütörtökön lemond képviselői mandátumáról. Lengyel Zoltán ezt azzal indokolta, hogy a Fővárosi Bíróság hétfőn rendőrök sérelmére elkövetett hivatalos személy elleni erőszak, könnyű testi sértés és becsületsértés miatt jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte. Közölte, lemondó levelét e-mailben elküldte Katona Bélának, az Országgyűlés elnökének és Géczi József Alajosnak, a mentelmi bizottság elnökének is. Hozzátette: csütörtökön levélben is feladja a lemondását.
2009.11.25. 18:15
 
 
Megkezdődött a mekkai zarándoklat
Kezdetét vette szerdán a mekkai zarándoklat; a szaúd-arábiai vallási eseményre idén árnyékot vet az újinfluenza járvány. A makulátlan tisztaságú, varrás nélküli zarándokruhába öltözött hívők - ki gyalog, ki busszal - végigjárják a Mekkát a Mína völgyével összekötő utat, és a völgyben töltik az éjszakát, majd másnap visszatérnek az Arafát-hegyre, más néven az Irgalmasság hegyére. A tavalyi 3 millióval szemben idén alig több mint 2 millióan vesznek részt az ötnapos rituálén, 1,6 millió külföldi és félmillió szaúdi hívő. Megfigyelők szerint egyértelműen az új vírustól való félelem miatt utaznak idén kevesebben Mekkába.
2009.11.25. 17:45
 
 
Nézőpont Intézet: Orbán Viktor megválasztását támogatnák a legtöbben
Az egyes pártok lehetséges kormányfőjelöltjei közül Orbán Viktor megválasztását támogatnák a legtöbben, Mesterházy Attilát pedig a legkevesebben - derült ki a Nézőpont Intézet novemberi, a Heti Válasz megbízásából készített felméréséből. A közvélemény-kutatás szerint a Fidesz növelte támogatottságát novemberben az előző havi eredményhez képest. Így az összes megkérdezett körében a Fidesz 39 százalékot ért el, az MSZP 10, a Jobbik 9 százalékon áll. A politikailag aktív szavazók között a Fidesz támogatottsága 48 százalékos, az MSZP 11 százalékot, a Jobbik 9 százalékot ért el.
2009.11.25. 17:30
 
Késnek a díjértesítők - hátha kimaradnak néhány ezren a váltólázból
A korábbi években az autósok már megszokhatták, hogy november második felében kapják kézhez biztosítójuktól hivatalos díjértesítőjüket. Az értesítésben az éppen aktuális biztosító arról tájékoztatta az autósokat, hogy ha nála maradnak, mennyit kell majd fizetniük következő évi kötelező biztosításukért.
2009.11.25. 17:24
 
 
Demszky: jövő januártól is megoldott a BKV finanszírozása
A kormány - a fővárossal együtt - a jövő év januárjától is meg fogja oldani a budapesti tömegközlekedés finanszírozását - közölte Demszky Gábor főpolgármester, miután csaknem két órán át egyeztetett Bajnai Gordon kormányfővel szerdán a Parlamentben. A kormányszóvivő azt mondta, hogy a BKV-nak átláthatóan kell működnie, Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint egy leköszönő főpolgármester és egy bukott kormány miniszterelnöke tárgyalt a semmiről.
2009.11.25. 17:15
 
 
Tárki: jelentősen vezet a Fidesz
Továbbra is jelentősen vezet a Fidesz a kormánypárttal szemben; a Fidesz nagy előnye mellett az MSZP támogatottsága továbbra is alacsony, a Jobbik pedig a parlamentbe jutáshoz szükséges küszöb felett van - derül ki a Tárki novemberben végzett közvélemény-kutatásából. A Fidesz támogatottsága a teljes felnőtt lakosság körében, az októberi eredménnyel megegyezően, ebben a hónapban is 39 százalék. Az MSZP tábora a teljes lakosság körében novemberben 11 százaléknyi (októberben szintén ez volt az arány).
2009.11.25. 17:00
 
 
Végzetesebbek az ablakok a madarakra, mint azt eddig gondolták
Évente több millió madár pusztul el Svájcban amiatt, hogy ablaküvegnek ütközik - derült ki madárvédők legújabb felméréséből. Az adatok ellentmondanak annak a korábbi amerikai tanulmánynak, amely szerint évente csupán 2-3 madár halálát okozza egy-egy épület. Az új felmérés szerint egy házra vetítve évente átlag 5-6 madár pusztul el annak következtében, hogy ablaknak csapódik. Az áldozatok között a legkisebb madaraktól a legnagyobbakig minden faj megtalálható: az ablaküvegnek való ütközés ugyanúgy megölheti a gyanútlanul repülő kis ökörszemeket, mint a tekintélyes méretű szajkókat.
2009.11.25. 16:30
 
 
Obama elutazik a koppenhágai klímacsúcsra
Barack Obama elutazik a decemberben Koppenhágában tartandó nemzetközi klímacsúcsra - közölte szerdán a washingtoni Fehér Ház, véget vetve ezzel a több hónapja folyó találgatásoknak, hogy az amerikai elnök személyesen is részt vesz-e a tanácskozáson. Sajtóértesülések szerint Obama jelen lesz a konferencia kezdetén, december 9-én, másnap viszont a norvégiai Oslóba utazik, hogy átvegye a Nobel-békedíjat. Obama a december 18-ig tartó klímacsúcs végére, amikor mintegy 65 állam- és kormányfő érkezése várható, nem utazik vissza Dániába.
2009.11.25. 16:15
 
 
Bundabotrány: a Fenerbahce-Honvéd mérkőzést vizsgálja az UEFA
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán bejelentette, hogy bundázás gyanúja miatt vizsgálja - többek között - a Fenerbahce-Budapest Honvéd Európa Liga selejtezős párharc július 30-i első, isztambuli mérkőzését (5-1). A találkozó kapcsán a magyar klub is gyanúba került - közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Bienerth Gusztáv, az MLSZ nemzetközi igazgatója a Magyar Rádiónak azt mondta: az UEFA saját ellenőrzésében hét mérkőzést vizsgál, köztük a Honvéd törökországi meccsét.
2009.11.25. 16:00
 
 
Lekapcsolódott az Atlantis a Nemzetközi Űrállomásról
Lekapcsolódott szerdán az Atlantis amerikai űrrepülőgép a Nemzetköz Űrállomásról (ISS) - közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. Az űrsikló november 16-án indult útjára hat asztronautával a floridai Kennedy Űrközpontból, majd két nappal később kötött ki a Föld körül átlagosan 350 kilométeres magasságban keringő űrbázison. Az Atlantis szerelő űrhajósai három alkalommal léptek ki a nyílt világűrbe, hogy szerkezeti elemeket, berendezéseket helyezzenek el és karbantartási munkákat végezzenek az ISS külső felületén. Az űrsikló a tervek szerint pénteken száll le Floridában, de immár hét asztronautával. Az alaplegénységgel tér haza Nicole Stott amerikai űrhajós, aki augusztusban érkezett az űrállomásra.
2009.11.25. 14:30
 
 
A zsíros, cukros ételek jótékony hatással vannak a kedélyállapotra
A zsíros és cukros ételek az agyban hasonló kémiai folyamatokat indítanak be, mint a kedélyállapot-javító gyógyszerek - állapította meg egy ausztrál tanulmány. A kutatás során fiatal patkányokat traumatizáltak, és a depressziós, ideges állatok egy csoportját zsíros falatokkal - sütivel, pástétommal - etették. A kísérlet eredményeképpen kiderült, hogy ebben a csoportban csökkent az állatok stresszszintje. Margaret Morris, a kutatócsoport egyik tagja szerint a kísérlet egyértelműen bizonyította, hogy ezek az ételek kedélyjavító hatásúak voltak. "A stressznek kitett állatok, amelyek ízletes, vagy ha úgy tetszik gyorsételt kaptak, nem tűntek többé idegesnek" - szögezte le az Új-Dél-Walesi Egyetem tudósa.
2009.11.25. 14:15
 
 
Olcsóbb lesz az állami karácsony
Idén 15 millió forinttal kevesebbet költ a kormány a Kossuth téri Ország Karácsonyára. Tavaly 57 millió forintot költött erre a kormány, most ez az összeg 42 millió forint lesz; a válság miatt spórol a kabinet - mondta a kormányszóvivő. Lesz kézműves vásár és Meseváros, utóbbi december 5. és 23. között, hétköznaponként 12 órától este 8 óráig lesz nyitva. A Mikulásház hétköznaponként 16-19 óra között várja az érdeklődőket, hétvégén pedig reggel 10 és este 8 óra között lesz nyitva. Szollár Domokos megjegyezte: a Mikulásházban lévő magyar Mikulást és a krampuszokat is beoltják a H1N1 vírus ellen.
2009.11.25. 14:15
 
 
Lekapcsolódott az Atlantis a Nemzetközi Űrállomásról
Lekapcsolódott az Atlantis amerikai űrrepülőgép a Nemzetköz Űrállomásról (ISS) szerdán - közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. Az űrsikló november 16-án indult útjára hat asztronautával a floridai Kennedy Űrközpontból, majd két nappal később kötött ki a Föld körül átlagosan 350 kilométeres magasságban keringő űrbázison. Az Atlantis szerelő űrhajósai három alkalommal léptek ki a nyílt világűrbe, hogy szerkezeti elemeket, berendezéseket helyezzenek el és karbantartási munkákat végezzenek az ISS külső felületén. Az űrsikló a tervek szerint pénteken száll le Floridában.
2009.11.25. 14:00
 
 
Nőtt a mobilinternezők száma októberben
A három magyarországi szolgáltató mobilinternet-előfizetéseinek száma októberben 803 ezerre emelkedett a szeptemberi 767 ezerről, ezen belül az aktív kártyák száma 627 ezerre nőtt az előző havi 605 ezerről - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szerdán. Az NHH mobilinternet gyorsjelentése szerint az év első tíz hónapjában 309 ezerrel bővült az előfizetői kör. Az összes előfizetőt tekintve a T-Mobile piaci részesedése októberben a szeptemberi 47,11 százalékról 46,70 százalékra, a Vodafoné 27,44 százalékról 26,61 százalékra csökkent, a Pannoné pedig 25,45 százalékról 26,69 százalékra emelkedett.
2009.11.25. 13:45
 
 
Bajnai Gordon az Egyesült Államokba utazik
Bajnai Gordon miniszterelnök jövő kedden Washingtonba utazik az amerikai kormányzat meghívására - közölte a kormányszóvivő. A kormányfő találkozik Joseph Bidennel, az Egyesült Államok alelnökével. Az utazás bejelentését követően Szollár Domokos egy kérdésre válaszolva nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a miniszterelnök találkozzon Barack Obama amerikai elnökkel. Mint mondta, az alelnökkel folytatandó megbeszélés a Fehér Házban lesz, így "sor kerülhet" Bajnai-Obama találkozóra. A magyar kormányfő washingtoni látogatásán munkamegbeszélést folytat Joseph Bidennel, az Egyesült Államok alelnökével, az amerikai kormány más vezetőivel, valamint több szenátorral és képviselővel is.
2009.11.25. 13:15
 
 
Fidesz: 100 milliót kapott Bárándy és Csiha ügyvédi irodája a János kórháztól
A Fidesz számításai szerint körülbelül 100 millió forintot "tett el" a fővárosi János kórházzal kötött szerződése nyomán a Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda, valamint a Csiha Judit és Társai Ügyvédi Iroda. Pesti Imre, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, ez az összeg - havi bontásban - 10-15 rezidensnek "az európai módon történő" fizetését biztosította volna. A fideszes politikus úgy fogalmazott: ezek alapján egyértelmű, hogy ahol a szocialista politikusok jelen vannak, ott "lenyúlás, alkalmatlanság és hazudozás" érhető tetten.
2009.11.25. 13:15
 
Caramel: nem vagyok celeb!
Több hazai híresség után, most az aranytorkú Megasztáros kikéri magának: Ő nem celeb, hanem zenész! Caramel ok nélkül nem szeret szerepelni a bulvárlapok hasábjain vagy oktalan tévéműsorokban annak ellenére, hogy tudja: ez létfontosságú az Ő munkájukban. Ki celeb és ki nem? Caramel véleménye a videóból kiderül!
2009.11.25. 12:40
 
Hajdú Péter: Ki a f*sz írt verset Katának?
Végvári Tibor verskiállításán találkoztunk Hajdú Péterrel és Sarka Katával, akik az internetes sztártévé riporterének rendkívül szórakoztató módon értékelték a kiállított verseket, és még egy kisebb családi vita is kialakult a videóban. Katának már írtak ugyanis verset, de ez a lovag nem Peti volt. Ejnye, ejnye!
2009.11.25. 12:39
 
 
Otthon Centrum: szigorodnak a hitelfeltételi kondíciók
Szigorodnak a hitelfelvételi kondíciók és a hitelközvetítői tevékenység szabályai is jövőre, így az Otthon Centrum Hitel Centere (OCHC) szerint még az idén érdemes kihasználni a kedvezőbb feltételek a lakásvásárlóknak. Adott ingatlanra maximálisan felvehető hitel forinthiteleknél a piaci érték maximum 75 százaléka, euróalapú hitelnél 60 százaléka, míg minden más devizanemnél, ideértve a svájci frank alapú hiteleket is, legfeljebb az ingatlan értékének 45 százaléka lehet. A tervezet szerint, euróalapú hitelkérelem esetén a hitelezhetőségi limit a forintban megállapított limit maximum 80 százaléka, míg minden más devizánál legfeljebb 60 százaléka lesz.
2009.11.25. 12:15
 
 
Putyin magánvacsorán látta vendégül Gyurcsányt
Vlagyimir Putyin orosz kormányfő szűk körű, magánjellegű vacsorán látta vendégül Gyurcsány Ferencet kedden este Moszkvában - erősítette meg a magyar politikus az MTI-nek szerdán. Előzőleg a két politikus és feleségeik együttlétéről készült fotó megjelent az orosz miniszterelnök honlapján. A volt kormányfő feleségével, Dobrev Klárával Putyin meghívására, de saját költségére tett magánlátogatáson tartózkodik Moszkvában. Gyurcsány rámutatott: 2002 után partneri kapcsolat alakult ki Oroszországgal - amiben jelentős szerepe volt Medgyessy Péternek és Putyinnak is -, továbbá Kínával. Ez a szocialista-liberális kormányok olyan teljesítménye, amely az ország érdekeit szolgálja, s amelyre építeni lehet.
2009.11.25. 12:00
 
 
A brit nők naponta átlagosan 36-szor gondolnak az öregedésre
A brit nők naponta átlagosan harminchatszor gondolnak az öregedésre - derült ki a brit ITV-tévécsatorna által végzett felmérés során. A tévécsatorna száz 35 és 70 év közötti hölgyet kért fel arra, hogy egy héten át egy speciális számlálót hordjon állandóan magával, s regisztrálja az összes, a külsejével, a korával kapcsolatban támadó negatív gondolatát - olvasható a The Daily Mail brit napilap online kiadásában. A résztvevőknek napi átlagban 36 negatív gondolata támadt, vagyis hetente 252. Voltak azonban az átlagot messze "túlteljesítő" rekorderek: közéjük tartozik egy 59 éves asszony, aki előfordult, hogy háromszázszor jelzett egy nap a "gondolatszámlálón". Egy hét leforgása alatt a hölgy 1400 negatív gondolatot gyűjtött össze.
2009.11.25. 11:45
 
 
Fidesz: 100 milliót kapott Bárándy és Csiha ügyvédi irodája a János kórháztól
A Fidesz számításai szerint körülbelül 100 millió forintot "tett el" a fővárosi János kórházzal kötött szerződése során a Bárándy és Társa Ügyvédi Iroda, valamint a Dr. Csiha Judit és Társa Ügyvédi Iroda. Pesti Imre, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján azt mondta, ez az összeg - havi bontásban - 10-15 rezidensnek "az európai módon történő" fizetését biztosította volna. A fideszes politikus úgy fogalmazott: ahol a szocialista politikusok jelen vannak, ott "lenyúlás, alkalmatlanság és hazudozás" érhető tetten. Elfogadhatatlan, hogy üzleti ügyek prédájává váljon az egészségügy - tette hozzá Pesti.
2009.11.25. 11:45
 
 
Egyelőre nem akar turnézni Robbie Williams
Robbie Williams fél, hogy visszaesik kábítószer-függőségébe, ezért egyelőre nem akar turnéra indulni. "Nincs tervbe véve egy, a legutóbbihoz hasonló koncertsorozat. Tudom, mit tesz velem, hová juttat, melyik rehabilitációs intézetben kötök ki. Lesz még turném, de nem a közeljövőben" - mondta Williams. A sztár, aki jelenleg épp Ausztráliában népszerűsíti új albumát, legutóbbi turnéját okolta azért, hogy végül elvonókúrára kényszerült, és három évre eltűnt a zenei életből. Ezalatt az idő alatt leginkább az UFO-k foglalkoztatták.
2009.11.25. 11:30
 
 
7%-kal csökkent az utasok száma a helyközi személyszállításban
A helyközi személyszállításban szállított utasok száma 7%-kal 481 millióra csökkent 2009 első három negyedévében az előző év azonos időszakához képest, ám a repülőgéppel és hajóval utazók száma a visszaesés ellenére is több mint három százalékkal haladja meg a tavaly azonos időszaki értéket - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A helyközi személyszállításban az utaskilométerben mért teljesítménye 6%-kal csökkent. Negyedéves összehasonlításban a harmadik negyedben 141,65 millióra csökkent a helyközi közlekedésben szállított utasok száma az előző negyedéves 165,75 millióról. A harmadik negyedévben így is 6,6 százalékos volt az elmaradás az előző év azonos időszakához képest, míg a második negyedévben ugyanez 8,6% volt.
2009.11.25. 11:30
 
Autójában hagyta kisfiát egy férfi, míg sztriptízbározott
Teherautójában magára hagyta ötéves fiát egy férfi az éj közepén az Egyesült Államokban, míg ő sztriptízbározott. A 39 éves apa némiképp gondoskodott fia szórakozásáról is: rajzfilmeket nézhetett a gyerek egy kis tévén. A férfi közben jól benyakalt, annyira, hogy amikor távozott a bárból, azt hitte, ellopták a kocsiját a fiával együtt. Telefonált a rendőrségnek, amely azonban őt vette őrizetbe. A kocsi megvolt, csak éppen az apa nem emlékezett rá, hogy hova parkolt, ezért nem találta. A rendőrök a gyermeket is magukkal vitték, az anyuka mehetett fiáért, férjéért az indianapolisi rendőrőrsre. A férfi ellen gyermek veszélyeztetése címén indult eljárás.
2009.11.25. 11:00
 
 
Bocsánatot kért a Google a Michelle Obamát ábrázoló sértő kép miatt
Bocsánatot kért a Google az amerikai elnök feleségéről készült sértő kép miatt, amely Michelle Obama nevére keresve az első helyen jelenik meg a képtalálatok között. A Google amerikai oldalán a keresési találatok fölött a "sértő keresési eredményekre" kattintva olvasható a szolgáltató közleménye, amelyben elmagyarázza, hogy a kifogásolt keresési eredmény milyen algoritmusok alapján került az első helyre, és azok tartalmáért nem vállalhat felelősséget. A keresési eredmények több ezer tényezőt figyelembe véve az oldalak népszerűségétől, illetve fontosságától változnak. A rangsort azonban még akkor sem változtatják meg, ha ezekben esetleg az érintettekre nézve sértő tartalmak jelennek meg.
2009.11.25. 10:45
 
 
9-9,5 ezer Opel-dolgozót bocsátana el Európában a GM
A General Motors az Opel tevékenységének szanálása okán 9.000-9.500 munkahelyet szüntet meg Európában, a termelési kapacitást pedig 20 százalékkal csökkenti - közölte Nick Reilly, a GM európai igazgatója Roland Koch (CDU) hesseni miniszterelnökkel folytatott megbeszélésén Wiesbadenben. Az Opel eisenachi és antwerpeni üzemének sorsáról csak a munkavállalók képviselőivel délután folytatott megbeszéléseket követően nyilatkozik Nick Reilly. A rüsselsheimi központban nagyjából annyi állás szűnik meg mint amennyit a Magna irányzott elő. A GM európai igazgatója pontos számot nem közölt. A Magna elképzelése szerint a 15 ezerből 1.000-2.000 munkahely szűnt volna meg a rüsselsheimi üzemben.
2009.11.25. 10:45
 
 
Romániai elnökválasztás: Basescu 1,29%-kal előzte meg Geoanát
A második mandátumra pályázó Traian Basescu jelenlegi román államfő végzett az első helyen a vasárnapi romániai elnökválasztáson, amelynek első fordulójában 1,29 százalékkal előzte meg a második helyezett szociáldemokrata Mircea Geoanát, de nem szerezte meg a győzelemhez szükséges többséget. A román Országos Választási Iroda a szavazatok teljes feldolgozása után, szerdán délelőtt közzé tett eredménye szerint a Demokrata Liberális Párt (PD-L) által támogatott Basescu a szavazatok 32,44 százalékát gyűjtötte össze, második lett Mircea Geoana, a Szociáldemokrata Párt (PSD) jelöltje, aki a voksok 31,15 százalékát kapta meg. Ők ketten mérik össze erejüket a decemberi 6-i második fordulóban.
2009.11.25. 10:45
 
 
Lassul a forgalom visszaesése a ferihegyi repülőtéren
Lassul a forgalom visszaesése a ferihegyi repülőtéren: az idén a harmadik negyedévben már stagnált az utasforgalom az egy évvel korábbihoz képest, a második negyedévi 3 százalékos csökkenés után - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal szerdán közzétett statisztikáiból. A július-szeptemberi időszakban mintegy 2,4 millió utas fordult meg a reptéren, a 27.600-at meghaladó járatszám csak 2 százalékkal maradt el a 2008 azonos időszakitól, a szállított áruk tömege azonban még 14 százalékkal volt alacsonyabb. Az áruszállítási teljesítmény visszaesése is lassult azonban, a második negyedévben még 30 százalék volt.
2009.11.25. 10:30
 
 
Az MNB szerint az államháztartási hiány idén 4% lehet
Az idei GDP arányos államháztartási hiány 4,0, jövőre 4,3 százalék lehet - áll a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán kiadott új inflációs jelentésében. Augusztusban az MNB 2009-re 4,1 százalékos, jövőre 3,7 százalékos államháztartási deficitet jelzett. A friss inflációs jelentés szerint, ha a jövő évre előirányzott, a GDP 0,6 százalékot megközelítő - kiadási jogcímet nem tartalmazó - tartalék előirányzat nagyobb részét nem költi el a költségvetés, akkor tartható a kormány és az IMF által is betervezett, GDP arányosan 3,8 százalékos eredményszemléletű deficit.
2009.11.25. 10:15
 
 
11,7%-kal csökkent a szállított áruk tömege a harmadik negyedévben
Kissé lassult a szállítási teljesítmények visszaesése az idén a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához képest, a szállított áruk tömege 11,7 százalékkal volt alacsonyabb, mint 2008 harmadik negyedévében, az első háromnegyedévi visszaesés azonban elérte a 13 százalékot - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. Az árutonna-kilométerben mért teljesítmény a harmadik negyedévben 7,6 százalékkal, az első háromnegyedévben 10 százalékkal esett vissza az előző év azonos időszakához képest.
2009.11.25. 10:00
 
 
Orbán: az MTV próbálja meg kihúzni a választásokig
Orbán Viktor szerint a Magyar Televízió (MTV) 1988-89-ben is "jól harcolt", ezért, bár oka lehetne rá, igazából nem aggódik a köztelevízió miatt; a Fidesz elnöke szerdán, az MTV Ma reggel című műsorában azt tanácsolta a közszolgálati televíziónak: húzzák ki a választásokig. A műsorvezető felvetése kapcsán - miszerint, ha még lesz tévéadás, amikor a választási kampány a tetőfokára hág - Orbán úgy fogalmazott: "ellenállásban maguk jók. Én jól emlékszem, '88-89-ben is jól harcoltak, tehát én a Magyar Televízió miatt - bár okom éppen lehetne rá a parlamenti döntés után - azért igazából nem aggódom". Régi szamizdatos civil kurázsit elővéve majd kihúzzák valahogy a választásokig - tette hozzá.
2009.11.25. 09:45
 
 
A BKV hitelfelvételének fedezete a Főgáz részvénycsomagja lenne
Molnár Csaba kancelláriaminiszter azt ajánlja Demszky Gábor főpolgármesternek, hogy vizsgálja meg a Pénzügyminisztériummal közösen a BKV-nak szükséges hitel fedezetét, ami - a Népszabadság információja szerint - a fővárosnak a Főgáz-ban lévő részvénytulajdona lenne. A lap a szerdai számában idézi a kancelláriaminiszternek Demszkyhez írt sorait, miszerint a kormány kész támogatni a budapesti közlekedési cég reorganizációját. A miniszter a levélben szóvá teszi: "miközben szaporodnak a BKV nehéz helyzetével kapcsolatos hírek, a szükséges lépések döntő része egyelőre nem, vagy csak részben valósult meg". A lap emlékeztet arra, hogy ez lenne az előfeltétele a kormány és a főváros fejlesztési és finanszírozási együttműködésének.
2009.11.25. 09:45
 
 
A Fülöp-szigeteki leszámolás fő gyanúsítottja az államfő egyik szövetségese
A Fülöp-szigeteki államfő egyik szövetségesét, a helyi tartományi kormányzó fiát tartják az ázsiai országban két napja elkövetett véres leszámolás fő gyanúsítottjának - közölte a rendőrség. A szigetország egyik déli tartományában, a Mindanao szigeti Maguindanaóban hétfőn több tucatnyi embert túszul ejtettek és meggyilkoltak egy rivális klánok közötti leszámolás során. A hatóságok folyamatosan újabb holttestekre bukkannak, eddig 52 áldozatot találtak. A rendőrségi nyomozás első eredményei szerint Maguindanao tartomány nagyhatalmú kormányzójának fia - aki Gloria Macapagal-Arroyo elnök pártjának tagja - állt annak a csoportnak az élén, amelynek fegyveresei magukkal hurcolták az áldozatokat.
2009.11.25. 09:30
 
 
Az Európai Bizottság figyelni fogja, miként hajtják végre a szlovák nyelvtörvényt
Az Európai Bizottság megkülönböztetett figyelemmel kíséri majd, miként hajtják végre a szlovák államnyelvről szóló törvényt - hangsúlyozta Leonard Orban, az EU többnyelvűségi kérdésekben illetékes biztosa kedd éjjel Strasbourgban, az Európai Parlamentnek (EP) a kisebbségi nyelvhasználatról folytatott plenáris vitájában. Gál Kinga fideszes EP-képviselő, aki az ugyancsak néppárti Bauer Edit szlovákiai magyar EP-képviselővel együtt kezdeményezte a vitát, sikerként könyvelte el, hogy az EP végre foglakozott a nemzeti és nyelvi kisebbségek nyelvhasználatának kérdésével, így a diszkriminatív szlovákiai nyelvtörvénnyel. Örömmel nyugtázta az Európai Bizottság képviselőjének egyértelmű állásfoglalását a kisebbségek nyelvi jogait illetően.
2009.11.25. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915[1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista