2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
OÉT: megkezdődött a kétoldalú egyeztetés
Nagy valószínűséggel az utolsó felvonásához érkeztek a 2010. évi keresetajánlási tárgyalások az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki plenáris ülésén, miután a munkaadók és a szakszervezetek képviselői 11 óra után szünetet kértek, majd elvonultak a kétoldalú egyeztetésre. A pénteki plenáris ülésen új nyilvános javaslat nem hangzott el sem a bérajánlás mértékéről, sem a minimális bér illetve a garantált bérminimum összegéről. Korábban a szakszervezetek a jelenlegi 71.500 forintos minimálbért 76.000 forintra kívánták emelni, de a munkaadók erre nem adtak konkrét választ.
2009.11.27. 13:30
 
 
Forma-1: megmenekült a Sauber
Megmenekült a Sauber Forma-1-es csapat, miután az eddigi többségi tulajdonos BMW megállapodást kötött Peter Sauber üzletemberrel, és ezzel párhuzamosan elvetette azt a tervét, hogy a Qadbak befektetési cégnek adja el a részesedését. A BMW autógyár július végén jelentette be, hogy kivonul a Forma-1-ből, és mostanáig úgy volt, hogy a Qadbaknek adja át a részesedését. A pénteken közzétett csütörtöki megállapodás szerint azonban Peter Sauber csapatfőnök veheti át a BMW tulajdoni hányadát, így a csapat elvileg ott lehet a jövő évi rajtnál.
2009.11.27. 13:15
 
 
A NAÜ elítélő határozatot hozott Irán ellen
Elítélő határozatot hozott Irán ellen pénteken a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) kormányzó tanácsa az iszlám köztársaság atomprogramja miatt - közölték diplomáciai források. A 35 tagú testület 34 jelenlevő tagja közül 25-en igennel, hárman nemmel szavaztak az iráni atomprogrammal foglalkozó hat hatalom - az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagja és Németország - határozati javaslatára. A tartózkodók száma hat volt.
2009.11.27. 12:30
 
 
Javultak a gazdasági várakozások az eurózónában
Az előrejelzéseket is meghaladva javultak az eurózónában a gazdaság általános alakulására vonatkozó várakozások novemberben. Az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat havonta készülő, pénteken ismertetett felmérése szerint az eurózóna 16 országában az index nyolcadik hónapja emelkedett, novemberben, 88,8 pont lett az októberi 86,1 pont után. Az elemzők 88,0 pontot vártak. Az index javulását elsősorban az ipari ágazat optimizmusa okozta.
2009.11.27. 12:15
 
 
Szonda Ipsos: a többség a romák és nem romák viszonyának további romlásától tart
A Szonda Ipsos felmérése szerint a megkérdezettek többsége a roma és nem roma lakosság közötti viszony további romlásától tart, és nem látja azt a politikai erőt, amely kezelni tudná ezt a problémát; a közvélemény-kutató cég elemzése a FN.hu-n jelent meg pénteken. Sajóbábonyban november 15-én, a Jobbik lakossági fórumának másnapján összetűzésbe kerültek helyi lakosok és a magukat a - bíróság által jogerősen feloszlatott - Magyar Gárda tagjainak valló emberek. A 800 ember telefonos megkérdezésén alapuló kutatásból kiderült, hogy a lakosság fele (51 százaléka) pesszimista, úgy látja, hogy a romák és a nem romák viszonya romlani fog a következő időszakban.
2009.11.27. 12:15
 
Nő a sztrájkveszély Ferihegyen
Nő a ferihegyi sztrájk veszélye a LESZ szerint, miután kilenc nappal a szakszervezet által szabott határidő lejárta előtt nem közeledtek az álláspontok a kollektív szerződések ügyében egyik érintett reptéri vállalatnál sem - áll a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) közleményében. Az érdekképviselet felháborító zsarolásnak tartja, hogy a Budapest Airport közkapcsolatokért felelős igazgatója, Hardy Mihály félreérthetetlen körlevelében üzente meg a cégcsoport dolgozóinak: a cég a jövő évi, eleve csökkentett értékű cafeteria-juttatásokat csak abban az esetben szavatolja, ha a vállalatnál nem lesz munkabeszüntetés.
2009.11.27. 11:30
 
 
Pécsi lövöldözés: a gyanúsított megtagadta a vallomást
Megtagadta a vallomástételt kihallgatásakor a csütörtöki pécsi lövöldözés gyanúsítottja. Bojtor Bernadett, a pécsi rendőrkapitányság szóvivője pénteken az MTI-nek elmondta: az elkövetőt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A tanúkihallgatások az éjjel is folytak. A szóvivő hozzátette: a sérültek állapotában nincs változás. A pécsi Tudományegyetemen egy 23 éves hallgató csütörtök délben maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát, életveszélyesen megsebesített egy másik, 19 éves fiatalembert, továbbá a lövöldözésben súlyos sérülést szenvedett egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő. A gyilkost húsz percen belül elfogták.
2009.11.27. 11:15
 
 
Pécsi lövöldözés: felébresztették az altatásból az életveszélyes sérültet
Felébresztették az altatásból rövid időre a pécsi lövöldözés életveszélyes sérültjét péntek reggel. Győrffy Zoltán, a Pécsi Tudományegyetem szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az orvosok néhány szót tudtak váltani a 19 éves fiatalemberrel, aki hétórás műtéten van túl. A szóvivő beszámolt arról, hogy a hallgató testét öt lövés érte, súlyos hasi és a bélrendszerét érintő sérülései is vannak, egy lövedék közvetlenül a gerince mellé fúródott. Hozzátette, hogy a másik két sérült állapota kielégítő, ők is korházban vannak.
2009.11.27. 11:15
 
 
Elhunyt Melis György operaénekes
Elhunyt Melis György operaénekes, a magyar operajátszás egyik legnagyobb alakja; a Kossuth-díjas művészt, a Magyar Állami Operaház örökös tagját 86 esztendősen, péntek hajnalban érte a halál - tájékoztatta Várkonyi Judit, a Magyar Állami Operaház megbízott sajtófőnöke az MTI-t. Melis György dalszínházi tagságának 60. évfordulója tiszteletére három héttel ezelőtt rendeztek ünnepséget a Magyar Állami Operaházban; a gyengélkedő művész ezen már nem tudott részt venni. Az operaénekes alakításaihoz fűződött a ház történetének csaknem fele: 68 szerepet énekelt el, köztük a Kékszakállú herceget, Háry Jánost, Falstaffot, Gianni Schicchit, Don Giovannit és a Bánk bán Tiborcát.
2009.11.27. 10:30
 
 
APEH: közeleg az eva bejelentkezési határidő
Az újonnan bejelentkezők 2009. december 1. és 21. között dönthetnek arról, hogy 2010-ben az egyszerűsített vállalkozói adóval (eva) adóznak - közölte az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) pénteken az MTI-vel. A leendő evások a székhely szerint illetékes APEH regionális igazgatóságon jelentkezhetnek be, az erre a célra rendszeresített adatbejelentő lapon. A bejelentkezésre, illetve a kijelentkezésre szolgáló adatalapok péntektől letölthetőek az APEH honlapjáról, valamint 2009. november 30-tól kaphatóak a kereskedelmi forgalomban.
2009.11.27. 10:30
 
 
Szlovákia nem változtat a kisebbségi nyelvhasználat gyakorlatán
Szlovákia nem kíván változtatni azon a gyakorlaton, hogy a hivatali kisebbségi nyelvhasználat csak azokon a településeken lehetséges, ahol a kisebbségi lakosság aránya meghaladja a 20 százalékot - írja az Új Szó című szlovákiai magyar lap pénteken. A kisebbségi nyelvhasználat lehetőségeinek a bővítését az Európa Tanács (ET) múlt héten nyilvánosságra hozott jelentése ajánlotta Szlovákiának. Az újság ennek kapcsán Dusan Caplovic, a kisebbségi ügyekért felelős kormányfő-helyettes véleményére volt kíváncsi. A kormányfő-helyettes a dokumentumra reagálva azt írta a szerkesztőségnek: nem lát okot arra, hogy Szlovákia változtasson az eddigi joggyakorlaton.
2009.11.27. 09:45
 
 
Ma újabb oltópontok nyílnak országszerte
Újabb oltópontok nyílnak ma országszerte, ezekkel és a múlt héten létesített központokkal együtt kétszáz helyen lehet térítés ellenében megkapni a H1N1 vírus elleni védőoltást. Az oltóanyagért és a beadásért továbbra is háromezer forintot kell fizetni. Az oltópontok hálózatába péntektől bekapcsolódnak a szakrendelők is, ám ezek nyitva tartása igazodni fog az adott szakellátó rendelési idejéhez. Az oltópontokon azokat várják, akik nem tartoznak a térítésmentes, veszélyeztetett csoportokba, ők továbbra is a háziorvosuknál, iskolaorvosoknál ingyenesen kapják meg a védőoltást. A kórházakban és az ÁNTSZ-kirendeltségeken üzemelő oltópontok továbbra is hétköznap reggel 8 és este 20 óra között várják az oltásért jelentkezőket.
2009.11.27. 09:15
 
Benzinkutas kutya
Benzinkutas kutya szolgál egy üzemanyagtöltő-állomásnál az Egyesült Államokban, de nem őrző-védő szolgálatban, hanem pultosként. Az eb a kúthálózat egyenpólójában feszít és még névkitűzője is van: Cody áll rajta. A kutya meg két lábon a pult mögött, a vevők pedig igencsak meghökkennek, amikor ember helyett ebbel szembesülnek. Codynak nagy sikere van, senkit sem bánt, a gyerekek imádják. Gazdája öt hónappal állította műszakba, Cody azóta is állandóan reggeles. A kutas tapasztalatai alapján a kutya látványa - trikója, kitűzője - még az ideges vevőket is derűsebb kedvre hangolja.
2009.11.27. 08:30
 
 
Tenisz, Mesterek Kupája: Federer és Del Potro jutott az elődöntőbe
Roger Federer és Juan Martin Del Potro jutott be az elődöntőbe az A csoportból a férfi teniszezők évzáró viadalán, a 3,35 millió euró összdíjazású Mesterek Kupáján, Londonban. A torna csütörtök esti mérkőzésén az idei US Openen győztes argentin játékos három szettben verte világelső svájci riválisát. Mindketten két győzelemmel fejezték be a csoportküzdelmeket csakúgy, mint a brit Andy Murray, ráadásul a szettek tekintetében is azonosan zártak, a sorrend így a megnyert és elvesztett játékok alapján alakult ki.
2009.11.27. 08:15
 
 
Főzni tört be egy férfi
Főzni tört be egy férfi az Egyesült Államokban egy lakásba. Amikor a tulajdonos - egy nő - hazaért, meglepve látta, hogy egy vadidegen sürgölődik a konyhájában. Mikor megkérdezte tőle, hogy ugyan mit művel, a férfi közölte, hogy a nagynénje lakásában van, csak a nagynéni épp nincs otthon, de megengedte neki, hogy bármikor használhatja lakását. A valódi tulajdonos rendőröket hívott, akik szintén meglepődtek, hogy megérkezésükkor a betörő még mindig a konyhában főzött, és nem "hozott", hanem talált alapanyagokból. A 29 éves férfi, akkor már evett is, bár még csak az első fogásnál tartott.
2009.11.27. 07:30
 
 
Kitűzték Budaházy egyik büntetőügyét és a Magyar Gárda perét az LB-n
December 3-án tart nyilvános ülést a Legfelsőbb Bíróság (LB) a Budaházy György ellen, az Erzsébet híd lezárása miatt indult büntetőper felülvizsgálati eljárásában, december 15-ére pedig a Magyar Gárda feloszlatásának ügyét tűzték ki. A sajtó munkatársai mindkét nyilvános ülésen csak előzetes regisztrációval vehetnek részt - tudatta honlapján a Legfelsőbb Bíróság. Az Erzsébet híd forgalmát 2002-ben egy hétköznap reggel leállított személygépkocsikkal akasztotta meg néhány tucatnyi demonstráló. A Fővárosi Bíróság a híd lezárása ügyében egy éve közérdekű üzem megzavarásának kísérlete miatt harminc nap közérdekű munkára ítélte jogerősen Budaházy Györgyöt és öt társát.
2009.11.27. 07:30
 
 
A hallgató beilleszkedési zavara állhat a pécsi lövöldözés hátterében
Nagy valószínűséggel korábbi beilleszkedési zavar állhat annak hátterében, hogy egy 23 éves hallgató maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát és többeket megsebesített csütörtökön a Pécsi Tudományegyetemen - mondta Korontos Zoltán, Pécs rendőrkapitánya az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Minderre - mint mondta - a tanúkihallgatáson elhangzottak utalnak. Korontos Zoltán közölte: a legutóbbi információk szerint az elkövető zörgéssel, kopogással zavarta az órát, ezért kiküldték. Valószínűleg szó nélkül távozott a teremből, majd rövid időn belül visszatért és lövöldözni kezdett.
2009.11.26. 22:00
 
 
Dubaj miatt ismét felerősödtek a pesszimista hangok a világpiacokon
Ismét felerősödtek a pesszimista hangok a világpiacokon, miután Dubaj bejelentette: fél évi hitelezői türelmet kér legnagyobb állami vállalata, a Dubai World számára. Dubaj bruttó szuverén adósságállománya becslések szerint 80 milliárd dollár, ebből 22 milliárd dollárral az állami holdingként működő Dubai World tartozik. Elemzői vélemények szerint a cégnek kért törlesztési halasztás sokkolta a piacokat, annak ellenére is, hogy a dubaji gazdaság korábbi fő pillérének tekintett helyi ingatlanfejlesztési ágazat gyakorlatilag már tavaly összeomlott.
2009.11.26. 21:15
 
 
Draskovics: el kell gondolkodni a fegyvertartási szabályokon
El kell gondolkodni azon, hogy elég szigorúak-e a fegyvertartási szabályok Magyarországon - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter csütörtökön a Pécsi Tudományegyetem szenátusának ülésén, miután Hiller István oktatási miniszterrel és Páva Zsolt (Fidesz) pécsi polgármesterrel együtt a helyszínen tájékozódott az intézményben történt lövöldözésről. Draskovics Tibor kiemelte: nem terrorista akció történt, a történtek más bűncselekménnyel nem függnek össze, az elkövető valamilyen személyes ok miatt lövöldözött.
2009.11.26. 20:15
 
 
Irán elkobozta Sirin Ebadi Nobel-békedíját
Az iráni hatóságok elkobozták Sirin Ebadi Nobel-békedíját, amelyet az ügyvédnő 2003-ban kapott az emberi jogok és a demokrácia népszerűsítéséért - jelentette be csütörtökön a norvég kormány. A közlés szerint a külügyminisztériumba kérették Irán oslói ügyvivőjét, hogy tiltakozásukat fejezzék ki. Jonas Gahr Störe norvég külügyminiszter kabinetje szerint Sirin Ebadi Nobel-békedíját, valamint más tárgyait egy banki széfből vitték el.
2009.11.26. 19:45
 
 
Az Egyesült Államok a világ harmadik legkövérebb országa
Az Egyesült Államok a világ harmadik legkövérebb országa, és az első tíz közé hízta magát Nagy-Britannia, Németország, Izrael és Horvátország is - olvasható a GlobalPost amerikai hírügynökség jelentésében. A szakemberek globális elhízási járványt emlegetnek, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint a világon minden harmadik felnőtt túlsúlyos és minden tizedik kövér. A WHO előrejelzése szerint 2015-re az elhízott felnőtt népesség száma el fogja érni a 2,3 milliárdot, ez Kína, Európa és az Egyesült Államok együttes lakosságának felel meg.
2009.11.26. 19:15
 
 
A NATO erősebb afganisztáni szerepvállalását sürgette a szövetség főtitkára
A NATO erőteljesebb afganisztáni szerepvállalását sürgette az atlanti szövetség főtitkára, aki szerint az Egyesült Államok európai szövetségeseinek is több katonát kell küldeniük az ázsiai országba. Anders Fogh Rasmussen Berlinben folytatott tárgyalásokat mindenekelőtt Angela Merkel kancellárral. Sajtóértekezletén hangsúlyozta: a NATO afganisztáni küldetése csak akkor érhet véget, ha az afgánok képesek lesznek gondoskodni saját biztonságukról. "Minél többet vállalunk most, mindez annál gyorsabban valósulhat meg" - szögezte le a főtitkár.
2009.11.26. 18:30
 
 
Vizsgálóbizottság alakult a BKV-s szabálytalanságok kivizsgálására
A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülés egyhangúlag, tartózkodás és ellenszavazat nélkül úgy döntött, vizsgálóbizottságot alakítanak a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására. Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője és Bagdy Gábor, a KDNP frakcióvezetője a BKV Zrt.-nél kitudódott, a közlekedési céget érintő szabálytalanságok munkajogi, polgári jogi és esetleges büntetőjogi vonatkozásainak kivizsgálására javasolta a bizottság felállítását. Az előterjesztés szerint az eseti vizsgálóbizottságba a Fidesz és az MSZP 3-3, az SZDSZ 2, az MDF és a KDNP 1-1 tagot delegál, a testület elnökét a legnagyobb ellenzéki frakció, alelnökét az MSZP adja.
2009.11.26. 18:15
 
 
Saját fegyverével lövöldözött a pécsi egyetemi hallgató
Lövöldöztek a Pécsi Tudományegyetem (PTE) egyik épületében délelőtt. A PTE szóvivője közölte, az esetnek halálos áldozata is van. A vizsgálat eddigi adatai szerint az elkövető gyógyszerészhallgató mintegy húsz társával együtt laborgyakorlaton vett részt a biofizikai intézetben, egyszer csak felállt és kiment, majd saját fegyverével tért vissza, egy 9 milliméteres Parabellum lőfegyverrel és lövöldözni kezdett. Még vizsgálják, hogy a tettes hány lövést adott le, de a Parabellum tárjába 15 lőszer fér. Az elkövető négy embert talált el, közülük egy 19 éves fiú a helyszínen meghalt. A további három sérült között van egy másik, 19 éves fiú, aki jelenleg életveszélyes állapotban van, továbbá súlyosan megsérült egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő.
2009.11.26. 17:30
 
 
Berlusconi felesége 3,5 millió eurós tartásdíjat követel
Rózsák háborúja Olaszországban: Silvio Berlusconi olasz kormányfő válófélben lévő felesége 3,5 millió eurós havi tartásdíjat követel milliárdos férjétől - számolt be csütörtökön a Corriere della Sera című napilap. Veronica Lario évente 43 millió eurót akar látni férjétől, mert ebből az összegből tudná fenntartani jelenlegi életszínvonalát. A botrányai miatt szorult helyzetbe került 73 éves Berlusconi ezzel szemben mindössze 200 ezer, legfeljebb azonban 300 ezer eurós tartásdíjat hajlandó fizetni - értesült a lap, amely azt is tudni véli, hogy a kormányfő eddig már 70 millió eurót fizetett a házasságból született három gyerek után.
2009.11.26. 17:00
 
 
Svájci házában töltheti a háziőrizetet Roman Polanski
A svájci igazságügyi minisztérium csütörtökön beleegyezett abba, hogy Roman Polanski filmrendezőt házi őrizetbe helyezzék. A francia és lengyel állampolgársággal is rendelkező művészt a lehető leghamarabb átszállítják alpesi házába - derült ki a tárca közleményéből. Polanskit 4,5 millió dolláros óvadék fejében helyezik szabadlábra, a rendezőt elektromos nyomkövető karkötő viselésére kötelezik. A 76 éves Oscar-díjas rendező szeptemberben került rács mögé egy nemzetközi elfogatóparancs alapján, amelyet az Egyesült Államok bocsátott ki ellene. A liliomtiprással vádolt Polanski harminc éve szökött meg az igazságszolgáltatás elől.
2009.11.26. 16:45
 
 
Kimutatták a H1N1 vírust egy Debrecenben elhunyt nőnél
Kimutatták az új típusú influenza vírusát annál a nyíregyházi nőnél, aki vasárnap hunyt el Debrecenben, a halál oka azonban nem ismert - mondta a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma Kórházhigiénés és Infekciókontroll Tanszékének vezetője. Orosi Piroska tájékoztatása szerint a nyíregyházi kórház sürgősségi osztályáról tüdőgyulladás gyanújával került hozzájuk a 65 éves nő, aki korábban vesetranszplantáción esett át. A nőnél felmerült az új típusú influenza gyanúja, ami az elvégzett vizsgálatok során be is igazolódott. A nő ezután antivirális kezelést kapott, ennek ellenére vasárnap meghalt - mondta.
2009.11.26. 16:30
 
 
Sztrájkbizottság alakul az MTV-ben
Sztrájkbizottság létrehozásáról döntött a Magyar Televízió (MTV) dolgozóinak három reprezentatív érdekképviselete csütörtökön - erősítette meg az MTI értesülését csütörtökön a vállalat üzemi tanácsának elnöke. Kapuvári Gábor közlése szerint a Magyar Televízió Gyártásvezetői Szakszervezete, a Televíziós Dolgozók Szakszervezete és a Televíziós Műsorkészítők Érdekvédelmi Szövetsége az 1650 dolgozó mintegy egyharmadát tömöríti.
2009.11.26. 16:15
 
 
Összeül a nemzetbiztonsági bizottság Omninvest ügyben
Simicskó István jövő hétfőre összehívta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát, hogy a képviselők tájékoztatást kaphassanak arról, a kormány milyen nemzetbiztonsági eszközöket vett igénybe a H1N1 vírus elleni oltóanyagot gyártó cég hátterének megismerésére. A bizottság KDNP-s elnöke azt mondta: szeretnék, ha a közvélemény elé kerülne, hogy kik állnak a cég mögött és kikhez kerül az oltóanyagokért befolyt pénz.
2009.11.26. 15:15
 
 
Nem emelkednek a BKV tarifái januártól
A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki döntése értelmében nem emelkednek januártól a BKV tarifái; a díjakat az idei szinten hagyó, Lakos Imre (SZDSZ) képviselő által jegyzett javaslatot 58 képviselő támogatta, és csak párttársa, Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes ellenezte. Az eredeti, a városvezetőség által beterjesztett javaslat 4 százalékos, inflációkövető emelést tartott volna indokoltnak. Eszerint a például a vonaljegyért 320 forintot kellett volna fizetni a jelenlegi 300 forint helyett, míg a 30 napos normál bérlet ára 9.400-ról 9.800 forintra emelkedett volna.
2009.11.26. 14:15
 
 
Nagyobb védelmet igyekszik biztosítani az EU a nyaralóknak
A repülőjegyet, hotelszobát, autókölcsönzést is magában foglaló nyaralási ajánlatcsomagokat lekötő turisták számára biztosabb pénzügyi védelmet jelenthet azon tervek megvalósítása, amelyeket az Európai Bizottság jelentett be csütörtökön. Meglena Kuneva fogyasztóvédelmi biztos elmondta: az "uniós kormány" a szervezett utazási formákról szóló 1990-es EU-jogszabályban biztosított alapszintű (elsősorban a tájékoztatásra, az elvárt színvonal alatti szolgáltatások miatti kárfelelősségre és a fizetésképtelenség esetére vonatkozó) védelem kiterjesztését kezdeményezi az említett programcsomagokra, amelyeket immár az uniós fogyasztók 23 százaléka vesz igénybe (nagy részük ráadásul tévesen úgy gondolva, hogy a védelem ezekre máris kiterjed).
2009.11.26. 14:15
 
 
Sakk Világkupa: Polgár Judit a legjobb 32 között
Polgár Judit bejutott a harmadik fordulóba, azaz a legjobb 32 közé az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló sakk Világkupán, miután a második kör csütörtöki rájátszásában legyőzte román ellenfelét, Liviu-Dieter Nisipeanut. A viadal honlapja szerint - miután a keddi és szerdai, klasszikus időbeosztású parti egyformán döntetlennel végződött - a ráadás rapid mérkőzések során előbb a rivális vezette a világos bábukat és itt is remiben állapodtak meg a felek, majd a magyar nagymester világossal győzött, így összesítésben 2,5-1,5-tel lépett tovább.
2009.11.26. 14:00
 
 
Oprah az ünnepek alkalmából a Fehér Házba látogat műsorával
A Fehér Házban készít műsort karácsony előtt Oprah Winfrey, aki az adásban az elnökkel és a first ladyvel is beszélget majd. Az amerikai tévé királynőjének tartott Oprah a karácsonyi különkiadásban a Fehér Házat is körbejárja, és beszámol az épületben zajló ünnepi készülődésről. A beszélgetős műsorban az elnökválasztás óta először készít interjút Barack Obamával. A műsorvezető korábban sohasem kampányolt, de Obama jelöltségét mindvégig támogatta, tavaly novemberben ott volt Chicagóban győzelmének kihirdetésekor és részt vett az elnök januári beiktatásán is.
2009.11.26. 13:45
 
 
Romániában is megkezdték a lakosság oltását a H1N1 ellen
Romániában megkezdték az influenza új típusa elleni vakcina szétosztását, az első 250 ezer adagot a fertőző gócpontnak számító Bukarestbe és a kelet-romániai moldovai megyékbe juttatják el. A román vakcinát a bukaresti Cantacuzino immunológiai intézetben gyártották. A védőoltást már jóval korábban előállították, viszont tesztelése elhúzódott, így csak november végén kezdődhetett meg a vakcina eljuttatása a lakossághoz. Az első, negyedmillió adaggal elsősorban az orvosokat, valamint a nemzetbiztonság szempontjából alapvető fontosságú intézmények dolgozóit oltják be.
2009.11.26. 13:45
 
 
PwC: sokkoló mértéket öltött Magyarországon a korrupció
A korrupció a leggyakoribb visszaélés fajta a magyar üzleti életben, amelynek 81 százalékos előfordulási aránya jócskán meghaladja a közép-európai és világátlagot is - olvasható a PricewaterhouseCoopers (PwC) csütörtökön publikált felmérésében. Fekete Miklós, a PwC szakértője a társaság budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a magyar cégek 30 százaléka vált gazdasági bűncselekmény áldozatává az elmúlt 12 hónapban, ebből származó pénzügyi veszteségük pedig átlagosan 18 millió forintra rúgott. A nemzetközi könyvvizsgáló cég az ezer legnagyobb magyarországi vállalathoz jutatta el kérdőívét, amelyre 53 társaság válaszolt.
2009.11.26. 13:00
 
 
Még nincs döntés, de 15 százalékos emelés várható a közlekedési tarifáknál
A helyközi közösségi közlekedés tarifaemeléséről még nem született döntés, folynak az egyeztetések, a jelenlegi állás szerint átlagosan 15 százalékos emelés várható - mondta Antali Károly kormánybiztos csütörtökön a Magyar Közlekedés 2009 konferencián, Budapesten. Megjegyezte, hogy az átlagosan 15 százalékos tarifaemelés a különböző jegyeket, bérleteket eltérő mértékben érintené, az utasok többsége 10 százalékos árnövekedést érzékelne. Az MTI kérdésre válaszolva közölte: az új tarifa alkalmazása a költségvetés elfogadásától számítva 8 hét múlva várható.
2009.11.26. 12:45
 
 
Fidesz: a kormány törvénysértő módon használta fel a kvótakereskedelmi bevételt
A Fidesz szerint a kormány törvénysértő módon, szabálytalanul, a költségvetési lyukak "tömködésére" használta fel az első kvótakereskedésből származó 29 milliárd forintot. Ezt Bencsik János fideszes országgyűlési képviselő mondta sajtótájékoztatón. Hozzátette: a kormány felelőtlenül és hanyagul gazdálkodik a magyar emberek vagyonával. Mint mondta, több európai országgal és Japánnal is megállapodást kötött szándéknyilatkozat formájában Magyarország arról, hogy a kvótakereskedés keretében hazánktól vásárolják meg azt a kvótát, amely a saját gazdaságuk működőképességéhez fontos.
2009.11.26. 12:15
 
 
Visszahívta a közműcégekből fb-tagjait a Fidesz és a KDNP
Visszahívta felügyelőbizottsági tagjait a főváros közüzemi gazdasági társaságaiból - BKV, vízművek, csatornázási művek, Főtáv - a Fidesz és a KDNP; az erről szóló előterjesztést a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén két tartózkodás mellett, egyhangúlag fogadták el a képviselők. A delegálás, illetve a delegáltak visszahívása a frakciók joga, az ezzel kapcsolatos döntést most is vita és ellenszavazat nélkül hozta meg a testület. Tarlós István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője a Fővárosi Közgyűlés október 29-ei ülésén jelentette be, hogy visszahívják minden fővárosi cég felügyelőbizottságából az általuk delegált tagokat.
2009.11.26. 12:15
 
 
Vancouver 2010: eddig már 12-szer kialudt az olimpiai láng
Meggyújtása óta már 12-szer kialudt a jövő februári, vancouveri téli olimpia lángja. "Nehéz dolgunk van az ország északi területein, néhol mínusz 37 fok és jeges szélvihar vár bennünket - ismerte el szerdán Jim Richards, a staféta főszervezője. - Aggodalomra ugyanakkor semmi ok, mindig van nálunk négy tartalék fáklya, amelyek szintén a görögországi Olümpiából származnak." A gyártó cég amúgy mínusz 40 fokig és 50 km/órás szélig vállal felelősséget az ötkarikás jelképért. A láng a múlt hónapban, Victoriában kezdte meg 106 napig tartó, 45 ezer kilométeres kanadai útját, amely belföldi távrekord a játékok történetében.
2009.11.26. 12:00
 
 
Századvég-Forsense: stabil Fidesz-fölény
A Századvég és a Forsense novemberi közvélemény-kutatása szerint csaknem háromszoros a különbség a Fidesz és az MSZP támogatottsága között; a kormánypárté tíz százalék alá esett - derül ki a felmérésből. A választásra jogosultak kevesebb mint fele (47 százaléka) tudja/árulja el, hogy melyik pártra szavazna. A Fidesz továbbra is tartja jelentős, majdnem háromszoros előnyét az MSZP-vel szemben: a legnagyobb ellenzéki párt támogatottsága 26 százalékos, az MSZP szavazóinak aránya 9 százalékra zsugorodott. A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz 59 százalékot ért el, az MSZP 20-at, a Jobbik 12-t, az LMP es az MDF 3-3 százalékot, az SZDSZ pedig 1 százalékot.
2009.11.26. 11:30
 
 
Kényszermunka krokodilbántalmazásért
Krokodilbántalmazásért ítéltek két év börtönre és kényszermunkára két férfit Bangladesben. A krokodil ráadásul áldott állapotban volt. A hüllőket védik a bangladesi törvények, bántalmazóik, gyilkosaik akár 5 év börtönt is kaphatnak. A szóban forgó krokodil turistalátványosság volt, mintegy húsz társával együtt egy tóban. A két férfi jegyszedőként dolgozott a parton és "látványmesterként": bambuszrudakkal rendre verte az állatokat, ha azok nem mutatkoztak, hogy felbukkanjanak és a turisták ne csalódjanak. A szóban forgó hüllő az ütlegtől fél szemére megvakult és egyéb súlyos sebeket is kapott. A turistacsalogató tónál, amely egy iszlám szentély mellett fekszik, az utóbbi évtizedben vagy 5 krokodilt vertek agyon.
2009.11.26. 11:30
 
 
Hivatali visszaéléssel gyanúsítják a terézvárosi jegyzőt
Felbujtóként elkövetett hivatali visszaéléssel gyanúsította meg a terézvárosi jegyzőt és az egyik alpolgármestert a Budapesti Nyomozó Ügyészség a kerületi közterület-felügyelet vezetője ellen, kerékbilincsek fizetés nélküli leszerelése miatt folyó eljárásban. A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint H. Csabát azzal gyanúsítják: július 22-én rávette a terézvárosi közterület-felügyelet vezetőjét arra, hogy hivatali helyzetével visszaélve egy, a kerületben szabálytalanul parkoló autóról a kerékbilincset költségek megfizetése nélkül szereltesse le. Az MTI információi szerint a gyanúsított Hatvani Csaba, a kerület vagyongazdálkodásért, városüzemeltetésért és közbiztonságért felelős alpolgármestere.
2009.11.26. 11:15
 
 
Hivatalosan is átadták az Országház Duna-parti homlokzatát
Hivatalosan is átadták az Országház megújult Duna-parti homlokzatát; az ünnepségen részt vett Katona Béla, az Országgyűlés elnöke és a pártok képviselői is. A több mint 20 éven át folyó kivitelezési munkákra 11,2 milliárd forintot fordítottak. Bakos Emil, az Országgyűlés gazdasági igazgatója az átadási ünnepségen emlékeztetett: a Parlament külső homlokzatának felújítása még a múlt század elején megkezdődött, hiszen alig épült meg, a rossz minőségű kövek miatt ez szükségessé vált. A kezdetekkor az elmállott köveket egyedileg cserélték ki, de a '70-es évektől már szükség volt a kövek teljes cseréjére, ekkor újultak meg a Kossuth tér felőli homlokzatok - fejtette ki.
2009.11.26. 11:15
 
 
Medián: alig változott a pártok támogatottsága
Októberről novemberre alig történt változás a pártok támogatottságában, legfeljebb annyi, hogy folytatódott a Fidesz szavazótáborának lassú lemorzsolódása - derült ki a Medián novemberi közvélemény-kutatásából, amelyet a Heti Világgazdaság (HVG) számára készített. Az 1200 fő személyes megkérdezésével november 6. és 10. között készített felmérés a HVG csütörtöki számában jelent meg. A cikk szerint májusban, az EP-választási kampány finisében még a teljes népesség 48 százaléka szavazott volna a Fideszre, azóta kisebb hullámzásokkal tarkítva lassan mérséklődött a támogatottsága, november elejére 43 százalékra.
2009.11.26. 10:30
 
 
Ne vásárolj semmit! napot tart a Tudatos Vásárlók Egyesülete
Ne vásárolj semmit! napot tart a Tudatos Vásárlók Egyesülete pénteken Budapesten. A civil szervezet a karácsony előtti túlzott, ésszerűséget mellőző vásárlási láz ellen kíván fellépni, mely jelentős környezeti és társadalmi károkat okoz. Az egyesület a Nyugati-téren "nejlonfát" állít fel, melyre mindenki felakaszthatja vásárlásból visszamaradt nejlonzacskóját. A részvevők "nem vásárlásukért" cserébe egyedi tervezésű tudatos vásárló vászontáskát kapnak ajándékba.
2009.11.26. 10:15
 
 
Újabb csúcsra, 10,4 százalékra nőtt a munkanélküliség
Tovább nőtt a munkanélküliség augusztus-októberben, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtöki jelentése szerint a ráta 10,4 százalék volt, magasabb mint a 13 éves csúcsot jelentő július-szeptemberi 10,3 százalék. Az adat az egy évvel korábbit 2,7 százalékponttal haladja meg. Ennél magasabb munkanélküliségi rátát 1996 első negyedévében mért a KSH, akkor 10,5 százalék volt az állástalanok aránya. Az idén augusztus-októberben a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 millió 789 ezer, a munkanélkülieké 440 ezer fő volt. A 25-54 évesek, az úgynevezett legjobb munkavállalási korúak munkanélküliségi rátája 9,4 százalék volt, 2,4 százalékponttal magasabb, mint egy évvel korábban.
2009.11.26. 10:15
 
 
New York Times: Obama tízezer fős afganisztáni csapaterősítést kér a NATO-tól
Az Egyesült Államok amerikai sajtóértesülés szerint arról igyekszik meggyőzni NATO-szövetségeseit, hogy tízezer fővel növeljék Afganisztánban állomásozó katonáik számát. Az európai NATO-tagállamok azonban a jelek szerint legfeljebb ötezer fős csapaterősítésre hajlandók - írta csütörtöki számában a The New York Times amerikai kormányzati és NATO-forrásokra hivatkozva. Az újság szerint Németország és Franciaország visszariadt attól, hogy további katonákat küldjön egy olyan háborúba, amelynek ennyire csekély a támogatottsága a választók körében. Az utóbbi néhány hónapban Nagy-Britanniában is visszaesett az afganisztáni küldetés támogatottsága, Hollandiában és Kanadában pedig már a kivonulási tervekről folyik a vita.
2009.11.26. 09:45
 
 
Mától szigorúbban büntetnek nyilvános rendezvényen a gárdaegyenruha miatt
Mától ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a bíróság által feloszlatott szervezet működésében a feloszlatás után részt vesz, illetve aki az adott szervezet formaruháját nyilvános rendezvényen viseli. A Magyar Közlönyben múlt szerdán jelent meg a szabálysértésről szóló kormányrendelet módosítása, amely a jelenleginél egyértelműbben tiltja és szigorúbban szankcionálja a feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvételt. A rendelet a kihirdetését követő nyolcadik napon, ma lép hatályba. A Jobbik múlt pénteken jelentette be, hogy alkotmánybírósági felülvizsgálatot kér a módosított jogszabály miatt.
2009.11.26. 09:30
 
 
BL: nyert a Bayern, döntetlen Milánóban
Nyert, és így életben tartotta továbbjutási reményeit a Bayern München a labdarúgó Bajnokok Ligája 5. fordulójának szerdai játéknapján. A német együttes a vendég Maccabi Haifát verte egy góllal, ezzel csökkentette hátrányát a már biztosan nyolcaddöntős Girondins Bordeaux otthonában vereséget szenvedett Juventusszal szemben. Eredmények: A csoport: Girondins Bordeaux (francia)-Juventus (olasz) 2-0, Bayern München (német)-Maccabi Haifa (izraeli) 1-0, B csoport: Manchester United (angol)-Besiktas (török) 0-1. C csoport: Real Madrid (spanyol)-FC Zürich (svájci) 1-0, AC Milan (olasz)-Olympique Marseille (francia) 1-1, D csoport: FC Porto (portugál)-Chelsea (angol) 0-1, APOEL Nicosia (ciprusi)-Atlético Madrid (spanyol) 1-1.
2009.11.26. 08:15
 
 
Megállapodás Magyarország és az USA között a volt guantánamói fogoly befogadásáról
Elfogadta szerdán a kormány a guantánamói fogoly magyarországi befogadásáról szóló, a magyar és az amerikai kormány közötti megállapodást - tudta meg az MTI csütörtökön. Juhász Gábor, a polgári titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter ezt megerősítette az MTI-nek. Elmondta: a megállapodás megteremtette a jogi kereteit annak, hogy bármikor Magyarországra jöhessen a volt fogoly, aki - mint fogalmazott - természetesen most még nincs hazánkban. Hozzátette: a rendeletet akkor lehetett elfogadni, amikor Magyarország már fel van készülve az érkezésére és megteremtette az ehhez szükséges feltételeket.
2009.11.26. 08:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914[1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista