2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Felméri az EU a tagországok H1N1 elleni oltóanyag-tartalékát
Felméri az Európai Bizottság hamarosan, hogy az egyes európai uniós tagországok sürgős esetben mekkora tartalékokat tudnak mozgósítani az új influenzavírus (H1N1) elleni oltóanyagból - jelentette be kedden az EU-t elnöklő Svédország és Andrulla Vasziliu egészségügyi biztos. Több országban fölös mennyiségre számítanak a megrendelt szérumból, miután kiderült, hogy sok esetben nem duplán kell oltani, hanem egyszeri dózis is elegendő. Hollandia például pontosan kétszer annyi vakcinát (34 millió dózist) rendelt, mint amekkora a lakossága, de máris bejelentette, hogy ennek több mint a fele fölösleges lesz.
2009.12.02. 01:00
 
Lemond a General Motors vezérigazgatója
Lemond a General Motors vezérigazgatói tisztségéről Fritz Henderson - jelentette kedden a CNBC amerikai hírtelevízió, röviddel az amerikai autógyártó cég Detroitba tervezett sajtóértekezlete előtt. A vállalat a keddi sajtótájékoztatón közölte: átmenetileg Ed Whitacre elnök látja el a vezérigazgatói feladatokat. A cég nemzetközi pályázatot tervez kiírni az elnöki és a vezérigazgatói tisztség betöltésére. Whitacre a sajtótájékoztatón rövid közleményt olvasott fel, amelyben bejelentette, hogy átmeneti időre átveszi Henderson munkáját. Az 51 éves Henderson Rick Wagonert váltotta a tisztségben március 29-én, aki az Obama-kormányzat nyomására távozott a General Motors éléről.
2009.12.02. 00:45
 
Magyarországon egy guantánamói fogoly
Az Egyesült Államok kormánya kedden hivatalosan bejelentette, hogy átszállított egy guantánamói foglyot Magyarországra; Juhász Gábor titokminiszter azt közölte: a hét éven át raboskodó férfi érkezését és majdani tartózkodási helyét nem hozzák nyilvánosságra a fogoly és az ország biztonsága érdekében. A washingtoni igazságügyi minisztérium keddi közleménye szerint a ciszjordániai származású rabot hétfőn késő éjszaka szállították el a guantánamói fogolytáborból, és juttatták el a magyar kormány hatáskörébe. A minisztérium közölte: a fogoly személyazonosságát Washington a magyar kormány kérésére nem közli; Budapest biztonsági és személyiségi jogi indokok alapján kért titoktartást.
2009.12.02. 00:30
 
 
Megduplázódott a HIV-fertőzöttek száma Európában
Több mint duplájára nőtt a 2000-ben mért adatokhoz képest az új HIV-fertőzöttek száma Európában - derült ki az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) az AIDS világnapja alkalmából kedden nyilvánosságra hozott éves jelentéséből. Az elmúlt egy évben csaknem 51 600 embernél diagnosztizálták újonnan a fertőzést. A negyvenhárom országban mért megbízható adatok alapján az egymillió lakosra jutó fertőzöttek száma 44-ről 89 főre emelkedett. Az újonnan fertőzöttek csaknem fele Európa keleti részén él, ahol az egymillió főre jutó HIV-fertőzöttek száma eléri a 179-et: ez a nyugat-európai átlag kétszerese és a közép-európai átlag tízszerese.
2009.12.02. 00:30
 
 
Túlértékelt az euró a zóna pénzügyminiszterei szerint
Túlértékeltnek minősítették az euró jelenlegi árfolyamát az unió közös pénzét használó országok pénzügyminiszterei keddi találkozójukon - jelentette be az ülést követő késő esti sajtótájékoztatón Jean-Claude Juncker, a csoport elnöke. Hozzátette, hogy ez a véleménye a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) is, amelynek európai igazgatója részt vett a megbeszélésen. Tárgyaltak a miniszterek a dubaji adósságproblémákról is, és úgy vélték, nem fenyeget a veszély, hogy annak hullámai súlyos zavarokat okoznak az európai piacokon.
2009.12.02. 00:15
 
 
CNN: Obama három éven belül be akarja fejezni az afgán háborút
Barack Obama amerikai elnök három éven belül be akarja fejezni az afganisztáni háborút - jelentette a CNN kedden kormányzati forrásokra hivatkozva. A hírtelevízió ezt néhány órával azelőtt közölte, hogy az elnök a West Point katonai akadémián országos televíziós beszédben ismerteti, milyen Afganisztán-stratégiát választ. A CNN értesülése szerint az Obama-kormány 30 ezer új katonát küld az ázsiai országba, a csapatokat az elkövetkező fél év során fogják telepíteni.
2009.12.01. 19:45
 
 
Másfél év felfüggesztett börtönt kapott Benedek Fülöp
Nem jogerősen másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte hivatali visszaélés miatt a Heves Megyei Bíróság Benedek Fülöpöt, az agrártárca volt szakállamtitkárát, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgató-helyettesét kedden. Mellékbüntetésként a bíróság 3 millió forint pénzbüntetéssel sújtotta a vádlottat. Az ügy előzménye egy 202 hektáros, pákozdi ingatlan művelésből való, a jogszabályok megsértésével történt kivonása miatt indult el. A törvénysértő határozatot 2006 decemberében hozta a székesfehérvári földhivatal, a vádhatóság szerint az akkor még az agrártárca szakállamtitkáraként dolgozó Benedek Fülöp jogellenes befolyására.
2009.12.01. 19:30
 
 
Tizenhatra nőtt az új vírus magyarországi áldozatainak száma
Eddig 1,7 millióan kaptak az új influenzavírus elleni védőoltásból; a betegségen 50-70 ezren estek át; közben már tizenhatra nőtt azok száma, akiknek halála összefüggésbe hozható az új vírussal. Kedden meghalt egy 24 éves fiatalember a zalaegerszegi kórházban, az új vírus támadta meg a szervezetét - közölte az országos tiszti főorvos kedd este. Az egészséges fiatalembernél súlyos tüdőgyulladás alakult ki, egy hétig lélegeztető gépen volt, azonban a vírus megtámadta a veséjét. Ő a 16. áldozat Magyarországon, akinek halála összefügghet az új influenzavírussal. Falus Ferenc országos tiszti főorvos keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, "tűrhetetlen, hogy egy gyógyítható, megelőzhető betegséget nem előzünk meg."
2009.12.01. 19:15
 
 
Politikai vita alakult ki az Omninvest tulajdonosi hátteréről
Ellenzéki képviselők az új vírus elleni vakcinát gyártó cég tulajdonosi hátterét firtatták kedden az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának zárt ülése után, a szocialisták szerint viszont nem ez a lényeges, hanem az, hogy az oltóanyagot biztonságos körülmények között gyártják és szállítják-e. Az Omninvest nem kívánt érdemben reagálni a vitára, mondván: nem szakmai kérdésről van szó, hanem belpolitikai csatározásról. Simicskó István, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának KDNP-s elnöke a testület zárt ülése után azt mondta: a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) tájékoztatása szerint az Omninvest tulajdonosi hátterének 2 százaléka ismert, 98 százalékát pedig "homály fedi".
2009.12.01. 18:45
 
 
Az Egyesült Államok eljuttatta a guantánamói foglyot Magyarországra
Az Egyesült Államok kormánya kedden hivatalosan bejelentette, hogy átszállított egy guantánamói foglyot Magyarországra; Washington köszönetet mondott a befogadásért a magyar kormánynak. A washingtoni igazságügyi minisztérium közleménye szerint a ciszjordániai származású rabot hétfőn késő éjszaka szállították el a guantánamói fogolytáborból, és juttatták el a magyar kormány hatáskörébe. "Az Egyesült Államok köszönetet mond Magyarország kormányának azért, hogy segítséget nyújt Obama elnök azon utasításának végrehajtásához, amely a Guantánamo-öbölbeli börtön bezárását célozza" - olvasható a hivatalos közleményben.
2009.12.01. 18:15
 
 
Eddig 1,7 millióan kaptak új vírus elleni védőoltást Magyarországon
Eddig 1,7 millióan kaptak az új influenzavírus elleni védőoltást Magyarországon; azok számát, akik átestek a betegségen, 50-70 ezerre becsülik - mondta el Falus Ferenc országos tiszti főorvos kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. Gál János, a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikájának igazgatója a kedd reggel elhunyt kismamával kapcsolatban elmondta, az elvégzett vizsgálatok igazolták szervezetében az új vírust, ami a súlyos tüdőgyulladást, majd a halálát okozó vese- és szívelégtelenséget okozta. Hozzátette: a 21 éves nő hathónapos magzatát sem sikerült megmenteni.
2009.12.01. 17:15
 
 
Úton van Magyarországra egy guantánamói fogoly
Úton van Magyarországra egy guantánamói fogoly, egy másik pedig kedden hajnalban Franciaországba érkezett hírügynökségi jelentések szerint. A magyar kormány november 25-én fogadta el a guántanamói fogoly magyarországi befogadásáról szóló, a magyar és az amerikai kormány közötti megállapodást. A kormányrendelet rögzíti, hogy az amerikai védelmi minisztérium ellenőrzése alatt álló Guantanamo-öbölbeli fogolytáborból egy korábbi fogva tartottat Magyarország fogad be.
2009.12.01. 17:15
 
 
73.500 forint lesz a minimálbér január 1-től
A jelenlegi 71.500 forint helyett 2010. január 1-től 73.500 forintos minimálbérről, 89.500 forintos garantált szakmunkás bérminimumról és a nettó keresetek reálértékének megőrzéséről állapodtak meg az Országos Érdekegyeztető Tanács keddi plenáris ülésén. Kompromisszumos megállapodás született - jelentette be délután fél négy után néhány perccel Csizmár Gábor, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára. A minimálbér a jelenlegi 71.500 forintról 2010. január 1-től 73.500 forintra, a garantált szakmunkás bérminimum pedig 87.500 forintról 89.500 forintra emelkedik. Emellett a nettó keresetek jövőre megőrzik reálértéküket - mondta.
2009.12.01. 16:45
 
 
Bundabotrány: kilencpontos az MLSZ intézkedési programja
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetősége kilenc pontban határozta meg a bundabotránnyal kapcsolatos elsődleges intézkedéseket. A szervezet keddi sajtótájékoztatóján többek között elhangzott: Helmeczy László alelnök felkérte a Nemzeti Nyomozó Irodát és az Igazságügyi Minisztérium államtitkárát, hogy a bűncselekmények felderítésében járjanak el. Helmeczy elmondta: ismeretlen tettesek ellen háromoldalas büntető feljelentést tettek, amelyben több mérkőzés is szerepel, ezek közül kettő olyan, amelyet sárga, illetve piros jelzéssel illetett az európai szövetség (UEFA) úgynevezett monitoring rendszere.
2009.12.01. 16:45
 
 
Erősödött a forint a bankközi devizapiacon
Erősödött a forint kedden a bankközi devizapiacon: az eurót délután 4 órakor 272,40 forinton jegyezték, szemben a hétfő délutáni 273,95 forintos árfolyammal. A dollárt délután 180,60 forinton jegyezték 1,5081 dolláros euró árfolyam mellett, a hétfő délutáni 182,55 forint és 1,502 euró/dollár árfolyam után. Kereskedők szerint kicsit javult a befektetői hangulat a nemzetközi piacokon, ez hatott a forint és a régió devizáinak árfolyamára is. A dubaji adósság átütemezési hír keltette válság miatt hétfőn késő este még "megrángatták" a forintot, de azóta csillapodott a hangulat, ami erősítette kissé az árfolyamot.
2009.12.01. 16:45
 
 
Negyedével kevesebb jut lakástámogatásra jövőre, mint idén
Lakástámogatásokra negyedével kevesebbet tartalmaz a parlament által hétfőn elfogadott jövő évi költségvetés az idei előirányzatnál, a tervezett összeg 147 milliárd 257 millió forint erre a célra. Sem a törvény, sem a benyújtáskori változathoz fűzött indoklás nem tartalmazza a bő 147 milliárd forint részletezését. Az indoklás mindössze annyit mond, hogy az összeg magában foglalja az idei ősztől újra indított támogatást, vagyis azt, hogy a 35 év alatti fiatalok és a 45 év alatti többgyermekes családok továbbra is kapnak a lakáshiteleikhez támogatást. Emellett a támogatás magába foglalja a korábbi évek kamattámogatásaiból mostanra jutó részt, valamint a még abból az időből járó adókedvezményt is.
2009.12.01. 16:15
 
 
OÉT: a minimálbér 73.500 forintra emelkedhet
A munkaadók és a munkavállalók is 73.500 forintos minimálbért javasoltak 2010-re a jelenlegi 71.500 forint helyett, a javaslat 3,9 százalékos infláció mellett megőrzi a minimálbér reálértékét - hangzott el az Országos Érdekegyeztető Tanács keddi plenáris ülésén. A bértárgyalásoknál összefüggnek a tételek, és csak akkor születhet megállapodás a minimálbérről, ha a többi kérdésben is létrejön az egyezség - mondta Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének elnöke, aki szerint a munkavállalók számára elfogadható a minimálbér reálértékének megőrzése, de a szakmunkás bérminimumról tovább kell tárgyalni.
2009.12.01. 15:30
 
 
Hivatalba lépett a NAÜ új főigazgatója
Hivatalba lépett kedden a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) új főigazgatója, Amano Jukija. A japán diplomata a tizenkét év után posztjáról távozó, Nobel-békedíjas Mohamed el-Baradeitől vette át a nukleáris energia békés célú felhasználásán őrködő szakosított ENSZ-intézmény vezetését. Az elődjével ellentétben inkább technokrata, mint politikus személyiségnek tartott Amano - mint azt első munkanapján tartott rövid beszédében maga is megjegyezte - viharos időkben kerül a szervezet élére. "Sok nehéz feladat és kihívás áll előttünk, de szeretnék megtenni mindent, ami tőlem telik" - jelentette ki.
2009.12.01. 15:30
 
 
Simicskó: az NBH nem ismeri az Omninvest hátterét
A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) tájékoztatása szerint az új típusú influenzavírus elleni oltóanyagot gyártó cég, az Omninvest tulajdonosi hátterének 2 százaléka ismert, 98 százalékát pedig "homály fedi" - mondta Simicskó István, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának KDNP-s elnöke azután, hogy a testület keddi ülésén az NBH főigazgatójától tájékozódtak az ügyben. Simicskó sajtótájékoztatóján kifejtette: annyit tudni, hogy a 98%-os többségi tulajdonosi hányad egy Cipruson bejegyzett cég kezében van. Ezen a ciprusi címen egy ingatlanügynök neve szerepel, és több magyar cég tulajdonosa is be van oda jegyezve, többek között a Wallis egyik érdekcsoportjához tartozó cég neve - tette hozzá.
2009.12.01. 15:15
 
 
GfK: nőtt a kereslet az olcsó termékek iránt
Nőtt a kereslet az olcsó termékek iránt a harmadik negyedévben, amikor a háztartások 1,3 százalékkal alacsonyabb értékben vásároltak a napi fogyasztási cikkekből, mint egy évvel korábban - közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet kedden az MTI-vel. Amíg azonban az idei év első két negyedévében a háztartások inkább a megvásárolt napi fogyasztási cikkek mennyiségén próbáltak spórolni, addig a harmadik negyedévben az olcsóbb termékeket kezdték el keresni, gyakran a kereskedelmi láncok nevével fémjelzett, úgynevezett sajátmárkás termékeket, vagy a velük árban versenyképes kisebb presztízsű gyártói márkákat. A GfK szerint a trendszerű változások alapvetően a hitelválságra vezethetőek vissza.
2009.12.01. 15:00
 
 
Az eljárás megszüntetését sürgette Demjanjuk ügyvédje
A náci háborús bűncselekményekkel vádolt John (Ivan) Demjanjuk ügyében folyó bírósági eljárás beszüntetését sürgette kedden a vádlott ügyvédje. Az ukrán származású 89 éves férfi a müncheni ügyészség hivatalos vádirata szerint 1943 márciusa és szeptembere között a sobibóri (Lengyelország) náci haláltábor őreként legkevesebb 27 900 zsidó fogoly megölésében segédkezett. Demjanjuk ügyvédei már a hétfőn kezdődött müncheni per első napján elfogultsági indítványt nyújtottak be a bíróság ellen, amit a védelem a második napon egy sor beadvánnyal ismét megerősített.
2009.12.01. 15:00
 
 
Oszkó: jövőre nő a reálbér, csökken az adócentralizáció
Jövőre 39,4 százalékra - két év alatt majdnem 1 százalékponttal - csökken az adócentralizáció, és emelkednek a reálbérek - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a kormányszóvivői tájékoztatón. A pénzügyminiszter kiemelte: az eddigi költségvetési konszolidáció az egyensúly megteremtését szolgálta, a jövő évi költségvetéssel már az egyensúly fenntartása, a versenyképesség javítása a cél. Jövőre még zsugorodik a gazdaság: 0,6 százalékkal, az idei 6,7 százalékos visszaesés után - tette hozzá. Oszkó közölte: a kormány a költségvetés jövő évi finanszírozásában a forint alapú állampapírok kibocsátására helyezi a hangsúlyt, mivel az IMF-EU hitelkeret eddigi igénybevételével a devizafinanszírozás került előtérbe.
2009.12.01. 14:30
 
 
Az MDF a Nemzeti Csúcs összehívását kéri a kormányfőtől
A nemzeti csúcs összehívását kezdeményezi az MDF a miniszterelnöknél. Az MDF a költségvetés elfogadása után arra kéri Bajnai Gordon kormányfőt, hogy hívja össze a nemzeti csúcsot - mondta Dávid Ibolya. Az MDF elnöke szerint azért van szükség arra, hogy újra egy asztalhoz üljenek a politikusok, a munkaadók, a munkavállalók valamint a gazdasági és a pénzügyi világ szereplői, mert 2010 választási év lesz és az elmúlt időszakban ezek az esztendők mindig komoly gazdasági problémákat és nehézségeket okoztak. Azt mondta: a gazdasági élet, a pénzügyi világ és a közélet szereplőinek azért kell leülniük egy asztalhoz, hogy ne ismétlődhessen meg az a túllicitálás, "amelynek évről évre tanúi voltunk".
2009.12.01. 14:15
 
Dundika a dohányzók ellensége
A modell egyáltalán nem bírja a füstöt, és ennek hangot is ad! Dundika pszichésen nem szereti a dohányfüstöt, de ez nem csak szellemi, hanem testi gondokat is okoz neki: a hangszálainak egyáltalán nem tesz jót, ha dohányosok közt múlatja az időt. A gyönyörű lány már évek óta énekesnek készül, így egyáltalán nem ötül neki, ha a füst miatt totálisan bereked.
2009.12.01. 13:51
 
Forrai Gábor harmadik lett Dabason
Forrai Gábor harmadik lett a European Touring Series elnevezésű modellautó versenysorozat magyarországi futamán. Kategóriájában, a Pro-Stock-ban a dobogó legfelső fokára a német Alexander Stocker állhatott fel, a második a japán Yukijiro Umino lett. A leggyorsabb autók Modified kategóriáját a 2009-es világbajnok, Marc Rheinard nyerte, a második Teemo Leino és a harmadik helyezett svéd Viktor Wilck előtt.
2009.12.01. 13:49
 
 
Átadták Közép- és Kelet-Európa legnagyobb földgáztárorólját Zsanán
Átadták Közép- és Kelet-Európa legnagyobb földgáztárorólját Zsanán kedden. A német E.ON csoport 35 milliárd forintos beruházásával bővítették ki a zsanai földgáztárolót, amelynek tároló kapacitása meghaladja a 2,1 milliárd köbmétert. A létesítményt Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter és Hans-Peter Floren, az E.ON Gas Storage GmbH vezérigazgatója adta át. A regionális kereskedelmi földgáztároló üzleti alapon létesült, azért a beruházás költsége nem terheli a gáz fogyasztói árát. A gáztároló a német cég kereskedelmi tárolója, amelybe akkor vásárol gázt, amikor olcsóbban tud venni a piacon, és ahonnan, akkor értékesít, amikor a gáz ára emelkedik - mondta Hónig.
2009.12.01. 13:45
 
 
Üdvözlik az uniós intézmények a Lisszaboni Szerződés életbe lépését
Új korszak kezdeteként méltatta az Európai Unió új reformszerződésének, a Lisszaboni Szerződésnek az életbe lépését kedden az EU soros elnökségét adó Svédország. December elseje az első napja egy hatékonyabb, korszerűbb és demokratikusabb uniónak - szögezte le az elnökségi honlapon közzétett nyilatkozatában Fredrik Reinfeldt svéd miniszterelnök. Hozzátette, mindennek legfőbb haszonélvezői az uniós tagországok lakói lesznek. Brüsszelben kiadott közleményében az elnökség megállapítja, hogy a tagországok meghozták az ezzel kapcsolatos hivatalos döntéseket, így az uniós elnök és külügyi főképviselő formális kinevezését, valamint bevezették a tagállamok kormányait képviselő tanács új működési szabályait.
2009.12.01. 13:45
 
Brasch Bence folyamatosan kimerült!
A Csillag Születik aranytorkú énekese hétről-hétre jobban teljesít a tehetségkutató műsorban, ami rengeteg energiáját elveszi. Minden nap énektanárhoz és próbákra jár, aztán amikor hazaérne, rajongók százainak leveleire válaszol, de ezt a fiatal fiú egyáltalán nem bánja. Brasch Bence szerint mindannyian ugyanannyira esélyesek a győzelemre, de nincs olyan akitől jobban tartana, mint a többiektől.
2009.12.01. 13:44
 
Vezető a szervezetben
Elgondolkozott már azon, miért fontos a vezetők képzése egy szervezet számára? Milyen lehetőségek vannak a vezetők fejlesztésére? Milyen tulajdonságokkal és készségekkel rendelkezik egy jó vezető? Az AIESEC Budapesti Corvinus egyetemi irodájának a Common Purpose Magyarország szakmai támogatásával megvalósuló konferenciája ezen kérdések közös megválaszolására teremt lehetőséget.
2009.12.01. 13:39
 
 
MOZI: Avatar
A távoli jövőben játszódó filmben, a főhős, a háborús veterán a Pandora nevű bolygóra utazik. A bolygó lakói, a Na'vik az emberhez hasonló faj - de nyelvük és kultúrájuk tökéletesen különbözik a miénktől.
2009.12.01. 13:34
 
 
KÖNYV: A tiltott nő
Verena, a csinos és fiatal svájci nő egy angliai nyelvtanfolyamon ismerkedik meg Hálid bin Szultán ar-Rásiddal, és azonnal beleszeret a tüzes pillantású arab srácba, aki a tanfolyam végeztével visszautazik Amerikába. Egy végzetszerű dubai nyaraláson azonban ismét találkoznak, és újult erővel lobban lángra szerelmük. Verena csak ekkor tudja meg, hogy a férfi nagy tekintélyű sejk, az emirátus egyik leggazdagabb családjának sarja. Kezdetét veszi egy tizenkét éven át tartó viharos szerelem, amelyben Hálid szembeszáll családja akaratával, a társadalom elvárásaival és a hagyományok kényszerítő erejével, hogy megtartsa élete szerelmét, de vajon feladja-e mindazt, amit a sors kegyeltjeként kaphatna: pénzt, sikert, üzleti birodalmat?
2009.12.01. 13:30
 
 
Navracsics: szakmailag és a jövő szempontjából is veszélyes a büdzsé
Navracsics Tibor szerint szakmai szempontból és a jövő szempontjából is veszélyes a hétfőn elfogadott 2010-es költségvetés. A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: akármilyen színezetű kormány kerül is hatalomra a választások után, valószínűleg a jelenleginél is nehezebb szociális helyzetben lévő országot fog megkapni, és ennek a kabinetnek kell majd megoldania a jövő év közepén, hogy egy új költségvetéssel valahogyan megpróbálja kivezetni a válságból Magyarországot.
2009.12.01. 13:00
 
 
Stabilan 9,8 százalékos a munkanélküliség az euróövezetben
Októberben is 11 éves csúcson, stabilan 9,8 százalékon maradt a munkanélküliség az euróövezetben. Bár a ráta szeptemberhez képest nem változott, a munkanélküliek száma 134 ezerrel, 15,567 millióra nőtt, és ezzel 1998 decembere óta a legtöbben voltak állás nélkül az eurózónában. Az elemzők is 9,8 százalékos munkanélküliséget vártak. Az unió egészében ugyanakkor a munkanélküliek aránya 9,3 százalékra emelkedett a szeptemberi 9,2 százalékról. Ez 22,51 millió állástalant jelentett, 258 ezerrel többet mint az előző hónapban. Az egy évvel ezelőttihez képest októberben 3,1 millióval többen voltak munka nélkül az euróövezetben, és 5 millióval az unió egészében.
2009.12.01. 13:00
 
 
Elemzők fekete karácsonyra számítanak a kiskereskedelemben
Szegényebb lesz az idei karácsony a tavalyinál, a kiskereskedelem továbbra is recesszióban van, kiutat az online kiskereskedelem jelenthet - vélik az Equilor Befektetési Zrt. elemzői. A magyar kiskereskedelmi üzletek eladási forgalma 2009 első kilenc hónapjában összesen 4,4 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakában mérttől, ami a szakértők szerint nem sok jót ígér az év utolsó hónapjaira. Várakozások szerint az ünnepi szezon forgalma enyhe mértékben csökkenhet, illetve jobb esetben legfeljebb stagnálhat.
2009.12.01. 12:15
 
Kiszel Tünde késelt a szülinapján
A szőke naptárceleb bár nem árulta el, hogy mennyi idős is valójában, mégis méretes stábbal ünnepelte születésnapját, amit természetesen idén is naptárbemutató bulival kötött össze. Tünde ahogy meglátta a rózsaszín tortáját, egyből belevágott egy jókora kést, amitől először mindenki visszahőkölt, de aztán jóízűen elfogyasztották a sztárok és a sajtó képviselői.
2009.12.01. 12:14
 
Megkezdődött a koszovói függetlenséggel kapcsolatos meghallgatás
Megkezdődött Hágában a Nemzetközi Bíróságon kedden az a meghallgatás, amelyen Koszovó tavaly egyoldalúan kikiáltott függetlenségével kapcsolatban ismertetik álláspontjukat az ENSZ egyes tagországai. Az első felszólaló Szerbia képviselője, Dusan Batakovic párizsi nagykövet volt, aki megerősítette: hazája szerint a déli tartomány függetlenségének kinyilvánítása ellentmond a nemzetközi jogi előírásoknak. A főleg albánok lakta Koszovó függetlenségét eddig a világ 63 országa ismerte el.
2009.12.01. 11:45
 
 
Magas sarkú cipőt visel Katie Holmes kislánya
Katie Holmes egyáltalán nem ellenzi, hogy három éves kislánya, Suri magas sarkú cipőt viseljen. Az elmúlt hónapokban Katie Holmes és Tom Cruise kislánya sokat volt látható magas sarkú cipőben. Ez az amerikai médiában kritikusok nemtetszését váltotta ki, mondván: ilyen lábbeli nem való a gyerekeknek. Az amerikai színésznő egy hétfői televíziós interjú során mesélte el, hogy Suri, mint minden kislány, imádja anyukája cipőit. Holmes megvédte a sokat vitatott lábbelit is és elmondta: olyan tánccipőre bukkant, amelynek kissé magasabb sarka a kisgyerekeknek is megfelelő.
2009.12.01. 11:30
 
 
Oszkó Péter: stabilizálja az országot a költségvetés
A költségvetés elfogadásával a kormány egy biztonságos, stabilizált országot hagy maga után, hiszen a büdzsé nagy tartalékokkal rendelkezik - fejtette ki Oszkó Péter pénzügyminiszter a Magyar Televízióban. Oszkó Péter elmondta, hogy az állami cégekkel, például a MÁV-val és a BKV-val kapcsolatban évtizedes problémákat kell megoldani. Ezzel a költségvetéssel elérhető, hogy olyan pályára álljanak ezek a cégek, amelynek nyomán elkezdődik adósságállományuk csökkenése és fenntartható növekedésük.
2009.12.01. 11:15
 
 
Életbe lépett a Lisszaboni Szerződés
Életbe lépett kedden az Európai Unió Lisszaboni Szerződése, amely hivatalos indoklása szerint "biztosítani fogja a szükséges jogi keretet és eszközöket ahhoz, hogy a kibővített unió meg tudjon felelni a jövő kihívásainak, és válasszal szolgáljon a polgárok által megfogalmazott igényekre". A szerződés korszerűsíti a 27 tagállamot tömörítő unió döntéshozatali mechanizmusát, és kötelezővé teszi a tagállamok számára az alapvető jogokról szóló EU-charta elfogadását és alkalmazását (utóbbi alól három ország felmentést kapott). Az eddigi féléves soros elnökségek rendszere átalakul, létrejön az unió elnöki posztja.
2009.12.01. 11:00
 
 
Sólyom: a kulturális és az oktatási kapcsolatokat is fejlesztjük Dél-Koreával
A gazdasági kapcsolatok bővítése mellett az oktatási és a kulturális együttműködés fejlesztéséről beszélt Sólyom László köztársasági elnök Ri Mjong Bakkal, a Koreai Köztársaság államfőjével kedden Szöulban. Sólyom a találkozó után magyar újságíróknak elmondta: Dél-Korea bővíteni akarja a gazdasági kapcsolatait, új beruházásokat akar megvalósítani Magyarországon. Hozzátette: a gazdasági kapcsolatok fejlesztése mellett a dél-koreaiak szeretnék, ha egyre több diák tanulhatna Magyarországon, és egyetértenek azzal, hogy Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemnek kihelyezett kara legyen Dél-Korában. A tervek között szerepel egy koreai kulturális intézet megnyitása is Budapesten - közölte Sólyom László.
2009.12.01. 10:45
 
 
Pénzügyminisztérium: csak bíróság dönthet a sukorói telekcsere ügyében
A sukorói telekcsere ügyében a vagyonkezelő volt vezérigazgatóját már nem lehet felelősségre vonni, más személyeknél pedig nem tartja megalapozottnak a munkajogi felelősségre vonást a Pénzügyminisztérium - közölte a tárca, miután lezárult a sukorói telekcsere ügyében indított, és többször meghosszabbított vizsgálat. Hozzáteszik: a különböző független értékbecslők által készített értékmeghatározások között olyan nagyfokú ellentmondás áll fenn, hogy ebben a kérdésben csak bíróság hivatott állást foglalni. A vizsgálat meghosszabbítását azzal indokolta a tárca, hogy figyelembe lehessen venni az újabb fejleményeket, amilyen a Központi Nyomozó Főügyészségen beszerzett igazságügyi szakértői vélemény.
2009.12.01. 10:30
 
 
Meghalt az új típusú influenza gyanújával Budapesten kezelt kismama
Meghalt kedd reggel az a hat hónapos terhes kismama, akit az új típusú influenza gyanújával csütörtök óta kezeltek különleges eljárással Budapesten, a Semmelweis Egyetemen - közölte az intézmény. Az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikán fekvő másik kismama állapota továbbra is súlyos, életveszélyes - olvasható az egyetem rövid közleményében. Egyik várandós nő sem oltatta be magát a H1N1 vírus ellen.
2009.12.01. 10:15
 
 
Bolíviai ellenzéki képviselők vizsgálódnak szerdától Magyarországon
Bolíviai ellenzéki képviselők vizsgálódnak Európában a Rózsa Flores Eduardo vezette állítólagos terrorista csoport kapcsolatai ügyében, Írország után szerdától Magyarországon - jelentették be La Pazban hivatalosan. Az Evo Morales elnökkel szemben álló Podemos (Szociális Demokratikus Erő) képviselőcsoport közleményben tudatta, hogy képviselőik - Bernardo Montenegro és Pablo Banegas - már Dublinban tartózkodnak, ahol az ír parlament jogi, emberi jogi és külügyi bizottsági képviselőivel folytatnak konzultációkat. Emellett tárgyalnak a dublini kormány képviselőivel, az áprilisi bolíviai kommandósakcióban agyonlőtt ír Michael Martin Dwyer családjával is.
2009.12.01. 10:15
 
 
Pulykákban találtak H1N1 vírust azt Egyesült Államokban
Pulykákban találtak H1N1 vírust Virginia szövetségi államban egy baromfitelepen, ez volt az első eset, hogy az új vírus pulykákat fertőzött meg az Egyesült Államokban - közölte a mezőgazdasági minisztérium. A vírus már előfordult Kaliforniában sertésekben, három házimacskában, háziállatként tartott vadászgörényekben és gepárdban. Az agrártárca tájékoztatása szerint Kanadában és Chilében már találtak H1N1 vírussal fertőzött pulykákat. A tárca feltételezi, hogy a pulykákat egy influenzás tünetekkel betegszabadságra küldött dolgozó fertőzhette meg mesterséges megtermékenyítés közben, az érintett dolgozó ugyanis a mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó csapatban dolgozott.
2009.12.01. 09:30
 
 
Lionel Messi nyerte az Aranylabdát
Lionel Messi, az FC Barcelona argentin játékosa nyerte a France Football magazin által alapított Aranylabdát, a futballvilág egyik legnagyobb presztízsű elismerését. A 22 éves Messi az első argentin aranylabdás. A voksoláson - amelyen 96 újságíró adhatta le szavazatát - a második helyen a portugál Cristiano Ronaldo, a Manchester United majd a Real Madrid játékosa, a harmadikon pedig Xavi, az FC Barcelona spanyol labdarúgója végzett.
2009.12.01. 09:00
 
 
Bajnai: ez most nem a nagy hitelfelvételek időszaka
A miniszterelnök azt javasolja mindenkinek, hogy legyen óvatos a karácsony előtti hitelfelvétellel. Bajnai Gordon a MR1 Kossuth Rádió 180 perc című adásában kedd reggel úgy fogalmazott: ez most nem a nagy hitelfelvételek időszaka. Éppen azt kellene megtanulnunk ebből a válságból, hogy nem szabad tovább nyújtózkodnunk, mint ameddig a takarónk ér - tette hozzá a kormányfő. Bajnai arra a kérdésre, mi az, amivel a legkevésbé elégedett a költségvetésben, úgy válaszolt: szerette volna, ha az oktatás bizonyos területeire egy kicsit több pénz jutott volna, de - mint mondta - az elmúlt hónapokban meghozott intézkedéseknek és az elfogadott költségvetésnek köszönhetően "majd jut egy év múlva".
2009.12.01. 08:15
 
 
Forma-1: egyelőre nincs biztos csapata Jarno Trullinak
Egyelőre nincs biztos csapata Jarno Trulli Forma-1-es pilótának. Trulli az idén még a Toyota versenyautóját vezette, ám a japán óriáscég bejelentette, hogy kiszáll a száguldó cirkuszból. A 36 éves - már veteránnak számító - olasz pilóta a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, elképzelhető, hogy az észak-amerikai NASCAR-sorozatban, a Michael Waltrip Racingben folytatja, ám még nem tett le a Forma-1-ről sem. "A helyzet rohamosan változik, bármelyik nap eldőlhet, hol folytatom jövőre" - nyilatkozta az olasz versenyző.
2009.12.01. 08:00
 
 
A Dubai World átütemezi adósságát
A Dubai World holding keddre virradó éjszaka bejelentette, hogy átütemezi mintegy 26 milliárd dollárnyi adósságát. A közlemény szerint az átütemezés kizárólag a Nakheel World és a Limitless World cégekre vonatkozik, nem pedig más vállalatokra, így a világon a harmadik legnagyobb kikötőüzemeltetőre, a DP Worldra vagy a cégcsoport külföldi befektetéseit ellenőrző Isitithmar World and Portsra, amelyeknek "stabil a pénzügyi helyzetük". A holding közleménye szerint az átütemezést több szakaszban hajtják végre. Az átütemezés által érintett adósság a közlemény szerint mintegy 26 milliárd dollár, amelyből 6 milliárdot tesznek ki a Nakheel iszlám kötvényei, a sukukok.
2009.12.01. 07:30
 
 
Nem változnak a kampányfinanszírozás szabályai
Nem kapta meg a kétharmados támogatást, ezért a parlament nem fogadta el pártfinanszírozás átláthatóságáról szóló törvényjavaslatot, így a jövő évi országgyűlési választási kampány a jelenlegi szabályok szerint zajlik majd. E szerint a pártok egy képviselőjelöltjükre legfeljebb egymillió forintot költhetnek a kampányban 2010-ben is. A javaslat átalakította volna a kampányfinanszírozást. Bevezette volna többek közt, hogy a kampány költségeinek fedezésére külön számlát, úgynevezett kampányszámlát kellett volna nyitni. A bankszámlák kivonatait az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a nyilvánosság számára is hozzáférhetővé tette volna.
2009.11.30. 22:15
 
 
Elfogadta a költségvetést az Országgyűlés
Elfogadta az Országgyűlés a 2010-es költségvetést, amely jövőre 3,8 százalékos hiánnyal, 0,6 százalékos GDP-csökkenéssel és 3,9 százalékos inflációval számol. Az Országgyűlés 201 igen és 179 nem szavazat mellett fogadta el a jövő évi büdzsét. Egy szocialista képviselő, Warvasovszky Tihamér, négy szabad demokrata, 13 független képviselő, valamint a Fidesz-KDNP frakciószövetség összes jelenlévő tagja szavazott nemmel. A büdzsé elfogadását 187 szocialista és 13 szabad demokrata képviselő, valamint a független Császár Antal támogatta. A büdzsé 2010-ben 12.662,680 milliárd forint bevétellel, 13.533,026 milliárd forint kiadás mellett 870.346,2 millió forint hiánnyal számol.
2009.11.30. 22:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910[1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista