2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Bocsánatkérő és hálapénzt fizető rabló
Bocsánatot kért és 50 dollárt - 8500 forintot - küldött hálából egy bolti rabló az Egyesült Államokban az általa kifosztani akart üzlet tulajdonosának. Hálája oka, hogy a boltos nem jelentette fel, amikor ki akarta rabolni, sőt, adott neki kenyeret és még 40 dollárt, hogy ennivalót vehessen a férfi a családjának. Cserében azonban megígértette vele, hogy soha többé nem rabol. A névtelenségbe burkolódzó férfi a pénzhez mellékelt hálalevélben tudatta, hogy új munkája van, és még arra is kitért, hogy újabb gyermeke született.
2009.12.06. 08:45
 
 
Alpesi sí Vk: Lindsey Vonn duplázott Lake Louise-ban
A péntekihez hasonlóan a szombati lesiklást is az amerikai Lindsey Vonn nyerte a női alpesi sí Világkupa-sorozat kanadai versenyén, Lake Louise-ban. Eredmények: 1. Lindsey Vonn (amerikai) 1:50.06 p, 2. Maria Riesch (német) 1:50.41, 2. Emily Brydon (kanadai) 1:50.76. A szakági Vk állása 2 futam után (még 6 van hátra): 1. Vonn 200 pont, 2. Brydon és Riesch 140-140. Az összetett Vk állása 6 futam után (még 27 van hátra): 1. Riesch 316 pont, 2. Vonn 309, 3. Kathrin Zettel (osztrák) 220.
2009.12.06. 08:30
 
 
A bankok inkább adományoznak, mint ajándékoznak
A magyarországi kereskedelmi bankok inkább adományoznak a karácsonyi időszakban, mint ajándékot osztanak, a válság ellenére többen is azt erősítették meg, hogy a karitatív célra szánt költéseiket nem csökkentették az idén. A megkérdezettek közül a Raiffeisen Banknál elmondták: évek óta a karácsonyi ajándékozásra szánt keret jelentős részét fordítják adományozásra. Az ügyfeleknek adott ajándékok pedig jelképes értékűek. Idén a cipősdoboz akcióhoz kapcsolódóan - a Raiffesien Közösen program szervezésében - az ügyfelek vendégpapucsot tartalmazó cipősdobozt kapnak ajándékba, amit megtölthetnek olyan tárgyakkal, amelyek a gyermekotthonok lakóihoz jutnak el.
2009.12.06. 08:30
 
 
Egészségpénztári befizetésből olcsóbb az üdülés
Érdemes az üdülésre szánt pénzt az egészségkasszákban összegyűjteni, mert számos előnnyel jár. Magyarország világviszonylatban is nagyhatalomnak számít a gyógyvízellátottság területén: közel 1.300 gyógyforrás várja a felüdülni vágyókat. Egyre több hazai szállodalánc kínál az egészségpénztári keret terhére elszámolható szolgáltatásokat. Tavaly 409 ezren üdültek egészségügyi megfontolásból. Lehoczky László, a Stabilitás egészségügyi tagozatának vezetője szerint az egészségcentrumokban személyre szabott speciális kúrák segítik a gyógyulást és erősítik a megelőzés hatékonyságát, ezért az egészségpénztárak terhére elszámolható szolgáltatások közül elsőbbséget élveznek.
2009.12.06. 08:30
 
 
Tízmillió euróért rendelt buszokat Kínából a Volán
A kínai XIAMEN King Long United Automative Industry CO Ltd. nyerte a Volánbusz Zrt. hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos közbeszerzését, a buszgyár 60 járművet szállít nettó 9 millió 866 ezer euróért - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A felhívás két részből állt. Az első 20 darab kéttengelyes, alacsony belépésű szóló autóbuszra, és 40 darab háromtengelyes, alacsony belépésű szóló autóbuszra szólt. Az összesen 60 darab autóbusz ellenértéke nettó 9 millió 866 ezer euró lett. Három ajánlattevő közül lett nyertes a kínai XIAMEN King Long United Automative Industry CO Ltd.
2009.12.06. 08:15
 
 
Javasolják a BA és a BKV jogi igazgatóinak előzetes letartóztatását
A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) megerősítette, hogy az RRI nyomozói péntek este őrizetbe vették a Budapest Airport Zrt. (BA) és a BKV Zrt. jogi igazgatóját. A rendőrség kezdeményezi az őrizetbe vettek előzetes letartóztatását. Az RRI szóvivője szombaton késő délután közölte: az RRI nyomozást folytat a két jogi igazgató, valamint társaik - összesen öt fő ellen - vesztegetés és más bűncselekmények miatt. A Havaria Press értesülése szerint az egyik gyanúsított feltáró vallomást tett, ezt az RRI szóvivője nem erősítette meg. Az ügyről vasárnap adnak bővebb tájékoztatást.
2009.12.05. 22:00
 
 
Több mint százan haltak meg az orosz bárban keletkezett tűzben
Tűz pusztított szombatra virradó éjszaka az oroszországi Perm egyik szórakozóhelyén, a katasztrófa halálos áldozatainak száma meghaladja a százat, az ügyészség 109 halottról tud. A sebesültek száma 130 körül jár, közülük 88-an súlyosan megégtek. A Moszkvától 1200 kilométerre keletre, az Urál lábánál fekvő, 1,2 millió lakosú Permben, Oroszország hatodik legnagyobb városában a történelmi városközpontban lévő Sánta ló klubban tört ki a tűz éjjel egy óra körül, amikor az alkalmazottak és barátaik a szórakozóhely megnyitásának 8. évfordulóját ünnepelték.
2009.12.05. 22:00
 
 
Beoltották, mégis megbetegedett a H1N1 vírustól egy férfi
Megkapta a H1N1 elleni védőoltást, mégis megbetegedett a vírustól egy 29 éves férfi Debrecenben - értesült az RTL Klub Híradója szombaton. Kimutatták nála az újinfluenza vírusát, de egy baktérium is megtámadta a férfi szervezetét. Tüdőgyulladása van, egy ideig géppel kellett lélegeztetni, de már jobban van. A beteg másfél hónapja megkapta a H1N1 elleni védőoltást. Az RTL Híradónak nyilatkozó virológus szerint akár bele is halhatott volna a fertőzésbe, ha nincs beoltva.
2009.12.05. 20:15
 
 
Női kézilabda-vb: Győzelemmel kezdtek a magyarok
A magyar női kézilabda-válogatott 33-25-re nyert az esélytelenebb tunéziai csapat ellen a kínai világbajnokság szombati nyitófordulójában, Szocsouban. Az első félidőben csak a hajrában sikerült ellépni, 15-11-es magyar előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A folytatás sokkal jobban alakult, a kapuban Herr, támadásban pedig Tóth Tímea sziporkázott - összesen kilencszer volt eredményes -, így alakult ki a 33-25-ös végeredmény. Vasárnap a csoport leggyengébbje, a chilei együttes következik. Gólszerzők: Tóth T. 9/2, Vérten 5, Bulath 5, Bódi 3, Zácsik 2, Tóth K. 2, Orbán 2, Juhász 2, Szucsánszki 1, Szabó 1, Tomori 1, illetve Huildi 7, Cseba 5/1, Abdelhak 3, Dali 2, Tumi 2, Mszad 2, Ben Cseih 2, el-Gaui 1, Gerisszi 1
2009.12.05. 19:15
 
 
Figyelmeztető menetet szerveztek Londonban a klímaváltozás ellen
Londonban húszezren gyűltek össze szombaton délután, hogy egy a város központján átvonuló menettel ráirányítsák a figyelmet a hétfőn kezdődő klímaváltozási csúcstalálkozóra. A szervezők a menettel szeretnének nyomást gyakorolni a világ vezetőire, hogy a koppenhágai konferencián hozandó döntéseikkel előzzék meg a környezet veszélyes felmelegedését, kössenek olyan megállapodást, amely a lehető legnagyobb célt tűzi ki e területen a világ országai elé. A tüntetők először egy ökumenikus istentiszteleten vettek részt, majd a parlament felé vették útjukat. "Közel a vég" - figyelmeztettek felirataikon.
2009.12.05. 19:15
 
Melyik színnek milyen hatása van a lelkiállapotra?
A kék nyugtat, a vörös serkent - ez a színterápia két alaptétele. Kétezerötszáz esztendeje ismertek, hála a keleti bölcseknek. A színterápiát 1877-ben fedezte fel újra egy dán tudós. Jó pár évvel később amerikai pszichológusok tudományosan is bizonyították az egyes színárnyalatok lelkiállapotra gyakorolt hatását.
2009.12.05. 19:07
 
 
MSZP-választmány: eldőlt az országos lista első 20 helye
A MSZP választmánya is elfogadta az országos listát, így az elnökséggel közös javaslatot terjesztenek a jövő heti kongresszus elé. Az MTI információi szerint a zárt ülésen felvetődött, hogy Szili Katalin mégis kerüljön fel az országos listára, akár a tervezett posztjánál előrébb Gyurcsány Ferenc helyére, de az erre vonatkozó javaslatnak csak négy támogatója volt a teremben. A volt Házelnök még a felvetés előtt távozott a választmányi ülésről, és korábban elmondott beszédében megerősítette pénteki döntését, miszerint nem kíván szerepelni az MSZP országos listáján, mivel az nem tükrözi a megújulást és a változást. Így végül ténylegesen is bekerült a helyére Botka László, Csongrád megyei elnök.
2009.12.05. 17:45
 
 
Heidi Klum ismét hódít
A szépséges Heidi Klum épp bemutatja hajdani alakját, mialatt a legendás autó reklámját forgatják.
2009.12.05. 17:28
 
 
MOK: paradigmaváltásra van szükség az egészségügyben
Abszolút paradigmaváltásra van szükség az egészségügyben, annak filozófiájában egészség- és emberközpontúnak kell lennie - mondta Éger István, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke szombaton újságíróknak. A köztestület ez évi küldöttközgyűlése után tartott sajtótájékoztatón az elnök úgy fogalmazott, gyökeresen meg kell változtatni a jelenlegi rendszert, mert a változások nélkül nem lesznek stabil, kiszámítható viszonyok az ágazatban. Az átalakulásnak kormányokon átívelőnek kell lennie. Továbbá elengedhetetlen az orvosi életpálya-modell kialakítása és meg kell születnie egy, az orvosok jogállásáról szóló törvénynek - mondta Éger István.
2009.12.05. 17:15
 
 
Bajnai: eredményes volt a washingtoni út
Bajnai Gordon e heti washingtoni látogatása eredményes volt, nagyon sok, Magyarország szempontjából fontos témában sikerült konkrét ígéreteket kapni vagy megoldási utat találni. Erről maga a miniszterelnök beszélt magyar újságíróknak sajtóreggelin szombaton, hazautazása előtt néhány órával. Kifejtette: a konkrét kérdések mellett útjának másik célja az volt, hogy elmondja, "Magyarországnak most van egy sztorija, amely sok elemében pozitívan elmondható, ennek tudatosításával próbáltuk formálni a Magyarországról kialakult képet".
2009.12.05. 17:15
 
 
Kamerun a kiberbűnözés világbajnoka
A McAfee informatikai cég 27 millió honlapon végzett felmérése szerint a kameruni - vagy legalábbis a .cm kiterjesztésű - webhelyek jelentik a legnagyobb veszélyt a többi internetező számára. A McAfee által tesztelt .cm-es portálok több mint feléről derült ki, hogy kétes vagy éppenséggel bűnös tevékenységet folytatnak, például olyan rosszindulatú szoftvereket tartalmaznak, amelyek elősegítik a jelszó ellopását vagy a kéretlen üzenetek tömeges elindítását - jelentette a Le Messager című kameruni lap online kiadásában.
2009.12.05. 16:30
 
 
Obama-Medvegyev csúcstalálkozó lehet Prágában
Nem kizárt, hogy a jövő hét péntekén amerikai-orosz államfői csúcstalálkozó lesz Prágában - írta a szombati cseh sajtó diplomáciai értesülésekre hivatkozva. A közszolgálati cseh televízió úgy tudja: Barack Obama és Dmitrij Medvegyev megállapodást ír alá Prágában arról, hogy a felek a START-1 szerződés hatályának lejárta után is folytatni fogják tárgyalásaikat a hadászati támadófegyverek csökkentéséről és korlátozásáról. A Mladá Fronta Dnes című cseh napilap azt írta: Obama és Medvegyev bejelenti majd, hogy az Egyesült Államok és Oroszország közösen kívánja felépíteni a dél-csehországi Temelínbe tervezett két új atomerőmű-blokkot.
2009.12.05. 16:15
 
 
Letartóztatták a BKV és a Budapest Airport jogi igazgatóját
Sajtóértesülések szerint korrupciós ügy miatt őrizetbe vették a Budapest Airport (BA) és a BKV jogi igazgatóját. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülést, későbbre ígértek tájékoztatást. A cégeknél tudnak az ügyről, de részleteket ott sem közölnek. Az MTV Híradó értesülése szerint bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel, csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják a Budapest Airport és a BKV őrizetbe vett jogi igazgatóit. A BKV jogi igazgatóját - aki korábban a Budapest Airportnál dolgozott - pénteken este tetten érték, amint egy bevásárlóközpont parkolójában tízmillió forint vesztegetési pénzt vett át a BKV-val szerződésben álló egyik cég képviselőjétől.
2009.12.05. 15:15
 
 
Fokozott rendőri ellenőrzés a főváros V. kerületében
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség Budapest belvárosában a szombat délutánra a 2004 december 5-i, a kettős állampolgárságról tartott népszavazásra emlékező nagygyűlés miatt. Budapest rendőrfőkapitánya fokozott ellenőrzést rendelt el a főváros V. kerületének teljes területére szombaton 0 órától 24 óráig - közölte a rendőrség a honlapján szombaton.A közlemény szerint magánszemély jelentett be demonstrációt szombaton 15 órától 18 óráig az V. kerület Alkotmány utcában.
2009.12.05. 15:15
 
 
Szex és New York triplázik
Háromrészes lesz a Szex és New York moziváltozata, a két új részt egyszerre forgatják.
2009.12.05. 13:42
 
 
Hatástalanították a bombát a XI. kerületben
Hatástalanították a XI. kerületi Bocskai és Nagyszőlősi út kereszteződésében talált világháborús bombát, és feloldották a Bocskai út érintett szakaszának lezárását - mondta az MTI-nek az akciót vezető tűzszerész-parancsnok. Hajdú Gábor ezredes elmondta, hogy a bomba gyújtószerkezetét kiszerelték és a központi gyűjtőhelyre szállítják. A II. világháborús 50 kilogrammos német gyártmányú rombolóbomba miatt 200 méter sugarú körben mindenkit kitelepítettek. Összesen mintegy 500-600 embernek kellett elhagynia otthonát; az intézkedés 17 lépcsőházat érintett.
2009.12.05. 13:00
 
 
Nézze meg magát! Egészséges a bőre, szája, nyelve?
Állandóan fáradt, erőtlen, nem érzi jól magát? Gyakran egy pillantás is elég a tükörbe, hogy megállapítsa, mi az oka. Figyelje meg az arcát alaposan, mert a szem, a száj, a bőr és a nyelv is tanúskodik egészsége állapotáról.
2009.12.05. 12:54
 
 
Sólyom: sértően fogalmazták meg kifogásaikat a nagykövetségek
Sólyom László köztársasági elnök szerint sértő módon fogalmazta meg problémáit az a kilenc budapesti nagykövetség, amelyek november közepén közös nyilatkozatban hívták fel a figyelmet a magyarországi befektetői klímát negatívan befolyásoló tényezőkre. A magyar államfő Japánban tett látogatásának utolsó napján, szombaton Kiotóban magyar újságíróknak úgy fogalmazott: "nem arról van szó, hogy tagadnánk azt, hogy problémák vannak, de a probléma szóvá tételének ez a módja voltaképpen sértő az országra nézve".
2009.12.05. 11:30
 
Aromaterápiás arckezelés - csináld magad
Ez a kezelés mélyen tisztítja és fiatalítja a bőrt, illatszerboltban is vásárolhat olyan termékeket, amelyekben vannak illóolajok, de otthon is elkészítheti. Lehetséges, hogy egyszerre akarja kezelni a haját és a kezét.
2009.12.05. 11:13
 
 
Alpesi sí Vk: Lindsey Vonn nyerte a női lesiklást
Az összetettben kétszeres Vk-győztes amerikai Lindsey Vonn nyerte az alpesi síelők Világkupa-sorozatának női lesikló versenyét a hazaiak képviselője, Emily Brydon és a világbajnok német Maria Riesch előtt a kanadai Lake Louise-ban pénteken. A szakágban ez volt a szezonbeli első Vk-viadal. Eredmények: 1. Lindsey Vonn (amerikai) 1:26.13 p 2. Emily Brydon (kanadai) 1:26.65 3. Maria Riesch (német) 1:26.93. A szakági Vk állása 1 futam után (még 7 van hátra): 1. Vonn 100 pont, 2. Brydon 80, 3. Riesch 60. Az összetett Vk állása 5 futam után (még 28 van hátra): 1. Riesch 236 pont, 2. Kathrin Zettel (osztrák) 220, 3. Vonn 209.
2009.12.05. 10:45
 
 
Az internetfüggő tizenévesek önmagukra is veszélyesek
Az internetfüggő tizenéveseknél közel ötszöröse a veszélye annak, hogy önmagukra is veszélyt jelentenek - derülz ki egy kínai-ausztrál közös kutatás eredményéből. A vizsgálatban a dél-kínai Kuangtung tartományból 1618 13 és 18 év közötti fiatal vett részt, akiknél az olyan önveszélyes magatartást vizsgálták, mint a hajtépkedés vagy önmaguk csipkedése, égetése. A diákokat végül az internetfüggőség mértékére vonatkozó tesztekkel is vizsgálták. A felmérésből kiderült, hogy a diákok 10 százaléka mérsékelten, kevesebb mint 1 százalékuk viszont súlyos mértékben függ a világhálótól.
2009.12.05. 10:30
 
 
Egyre több kínai vásárol az interneten
Idén már 87 millió kínai vásárolt az interneten, ez 24 millióval jelent több vásárlót, mint tavaly - derült ki a Kínai Internet Információs Központ (CNNIC) felméréséből. A Beijing Times című lap által ismertetett jelentés szerint az internetes vásárlók javarésze a diákok és a dolgozók köréből, a 18 és 30 év közötti korosztályból kerül ki. A vásárlók átlagjövedelme 1000 és 3000 jüan (26 100-78 500 forint) között mozog. A kínai nők többet vásárolnak a világhálón a férfiaknál, a termékek közül pedig a ruhák és a háztartási áruk bizonyultak a legkelendőbbnek.
2009.12.05. 10:15
 
 
Már a régi peruiak is stresszesek voltak
A régi korok emberei nagyon stresszesek voltak - tárta fel egy minap megjelent tanulmány, amelynek szerzői meglepően magas stresszhormon szintet mutattak ki Kr.e. 550 és 1532 között élt peruiak hajmaradványiban. A Journal of Archeological Science című szaklapban megjelent publikációról a discovery.com online tudományos hírszolgálat számolt be. A vizsgált peruiak stessz-szintje ugyan átlagosan magasabb volt, mint a ma élő embereké, de a modern élet kényelme sem képes megszűntetni a stresszt, mivel a mi életünkben számos más nyomasztó dolog adódik.
2009.12.05. 10:15
 
 
Boksz: Balzsay kikapott, Bedák interkontinentális bajnok
Bedák Zsolt megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú interkontinentális címét, Balzsay Károlynak viszont ugyanez nem sikerült a nagyközépsúlyúak között, miután pontozásos vereséget szenvedett péntek éjszaka a söldeni ökölvívógálán. A 26 éves Bedák a fülöp-szigeteki Ramie Laput ellen lépett szorítóba, aki legutóbb 2002 májusában szenvedett vereséget. A mérkőzés sokáig kiegyensúlyozottnak tűnt, hat meneten keresztül nem bírtak egymással a felek, de a hetedikben - némiképp váratlanul - a magyar kiütötte riválisát. A 15. profi meccsét vívó bokszoló egy kemény balhoroggal tette harcképtelenné 40 éves riválisát, akit a mérkőzésvezető kiszámolt.
2009.12.05. 09:45
 
Az ideihez hasonló bevételt vár a költségvetés az MNV-től
Az idei 100 milliárd körüli összeghez hasonló, 101,4 milliárd forint bevételt irányoz elő az állami vagyon kezeléséből a jövő évi költségvetés, a vagyonnal kapcsolatos kiadások jövő évi előirányzata 81,4 milliárd forint. A 2010-es büdzsé mintegy 38 milliárd forintot vár értékesítésből és 63,5 milliárdot az állami vagyon hasznosításából. Az értékesítési bevételek döntő része, 34,5 milliárd forint ingatlanértékesítésből származik a tervek szerint.
2009.12.05. 09:45
 
 
Véradás nászajándékba
Meglepetést okozott a násznépnek egy angol pár, akik a hagyományos esküvői ajándékok helyett véradást kértek a rokonságtól. A 35 éves Daniel Cluffnak és vele egykorú feleségének, Jane-nek még sohasem volt szüksége vérátömlesztésre, viszont 18 éves koruktól kezdve lelkes véradónak számítanak, ezért jó ötletnek tartották, ha minél több embert buzdítanak véradásra. Az esküvőjükre meghívott 120 vendég közül végül 25-en egyeztek bele a véradásba.
2009.12.05. 09:15
 
 
Obama a klímacsúcs zárónapjára utazik Koppenhágába
Eredeti tervét megváltoztatva Barack Obama amerikai elnök nem december 9-én, hanem 18-án, a klímaváltozásról tartandó csúcstalálkozó zárónapjára utazik Koppenhágába; a döntést több európai vezető is üdvözölte. "Az elnök úgy ítéli meg, hogy az Egyesült Államok húzóereje kétségkívül hatékonyabb lesz, ha inkább a végén, 18-án, nem pedig 9-én vesz részt a koppenhágai csúcstalálkozón" - közölte Robert Gibbs fehér házi szóvivő. Obama, akit korábban többen bíráltak, amiért csak 9-én lesz jelen Koppenhágában, más vezetőkkel tárgyalva megváltoztatta a tervét.
2009.12.05. 09:15
 
 
A legjobb üzletkötőket díjazta a tőzsde
Az idén négy kategóriában díjazta az év legsikeresebb üzletkötőit a Budapesti Értéktőzsde. Az év azonnali üzletkötője Keresztesi Andrea, a KBC Securities munkatársa lett, aki a teljes részvénypiaci forgalom 6,7 százalékát bonyolította 2009-ben. Az év származékos üzletkötője címet Sárai György, a Buda-Cash Brókerház Zrt. kereskedője érdemelte ki, aki a származékos piac forgalmának közel 6,6 százalékát bonyolította. Az év devizapiaci üzletkötője Szolyka János, a Cashline Értékpapír Zrt. üzletkötője lett, ő bonyolította a BÉT határidős devizaforgalmának több mint 18 százalékát.
2009.12.05. 09:00
 
 
A pandalányok "szexi hangjukkal" csábítják el a hímeket
A nagy panda territoriális viselkedésű nőstényei revírjeik határait illatanyagokkal és ciripelő hangjukkal jelzik - egy amerikai kutató most azt is kiderítette, hogy hangfekvésük változik, ha termékeny stádiumba kerülnek. Benjamin Charlton, az atlantai állatkert kutatója a kínai Wolong panda-kutatóközpontban 14 nőstény hangját vette fel, és hasonlította össze hormonszintjükkel. A fogantatásra kész nőstények esetében a jellegzetes ciripelés hosszabban elnyúlt, valamivel mélyebb hangú volt és kevesebb felhangot, de annál több rezgést tartalmazott. Korábban egyedül az embernél mutatták már ki ezt a hatást: a nők termékeny napjaikon magasabb hangon beszélnek, mint egyébként
2009.12.05. 09:00
 
 
Az NFÜ hatszázmilliót költ az uniós források sajtójára
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség hatszázmillió forintot költ az uniós források sajtójára, a feladatra kiírt gyorsított meghívásos közbeszerzést a Mindshare Médiaügynökség Kft. nyerte. Az európai uniós fejlesztési források eredményes végrehajtását támogató médiavásárlásra és médiaügynökségi feladatok ellátására kiírt pályázat eredménye a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A felhívás szerint a feladatot legfeljebb nettó 600 millió forintért lehet elvállalni. A kiírásra két ajánlat érkezett, az értékelésnél az összességében előnyösebb - a Mindshare Médiaügynökség Kft.-é - lett a nyertes.
2009.12.05. 09:00
 
 
Versenyezteti a közútkezelőket a KKK
Versenyeztetéssel választja ki az M43 autópálya Szeged-Makó-Csanádpalota/Nagylak közötti szakaszainak közútkezelőjét a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK), amelyre eddig még nem volt példa. A KKK közleménye szerint a pályázat célja a versenyfeltételek megteremtése a közútkezelői tevékenység piacán. Az M43 az első autópálya, amely gyorsforgalmi kapcsolat kialakítását biztosítja Romániával, és a tranzitforgalom jelentős részét bonyolítja majd, így megépítése a kormány kiemelt beruházásai között szerepel.
2009.12.05. 08:45
 
 
Egekbe szökő ponthatár a felsőoktatásban
Jelentős mértékben átalakítja a felsőoktatási pontszámítási rendszert a legújabb tervek szerint Hiller István oktatási miniszter egy kormányrendelettel - írja a Magyar Nemzet szombati számában. A lap úgy tudja, a rendelet 2012-től 240 pontra emelné a felvételi minimumhatárt a mostani 160-ról, és növelné az emelt szintű vizsgák presztízsét, azokért a jelenlegi 40 helyett 50 pluszpont járna, így az elérhető maximumpontszám a jelenlegi 480-ról 500 pontra nőne. Ha a változtatást elfogadja a kabinet, akkor várhatóan elbukik a szocialista oktatáspolitikusok által kezdeményezett, a parlament előtt fekvő törvénymódosítási javaslat, amely minden felvételiző számára kötelezővé tenné az emelt szintű vizsgát.
2009.12.05. 08:15
 
 
Magyarország növeli katonai szerepvállalását Afganisztánban
Magyarország csatlakozik az Egyesült Államok új afganisztáni csapaterősítési stratégiájához, növeli katonai szerepvállalását az ázsiai országban - jelentette be Bajnai Gordon pénteken a washingtoni Fehér Házban, amikor fogadta őt Joe Biden amerikai alelnök, akivel másfél órás megbeszélést folytatott. Ez 60 százalékos bővítést jelent. A kormány a héten már egyeztetéseket kezdett a parlamenti pártokkal az ügyben, "tájékoztattam a köztársasági elnököt a szándékunkról" - mondta. Kifejtette, Magyarország katonai képességeihez illeszkedő felajánlásról van szó, "részt veszünk logisztikai, kiképzési, tréning műveletekben, támogatjuk az ottani választásokat".
2009.12.04. 22:00
 
 
Tizenkilencre nőtt az új vírus halálos áldozatainak száma
Tizenkilencre emelkedett az új influenzavírus szövődményeiben elhunytak száma; két magzatot sem tudtak megmenteni; több kórházban influenzarészleget jelöltek ki. Nőtt azonban az oltási kedv, egy hét alatt megközelítőleg ötvenezren oltatták be magukat a H1N1 vírus ellen. Falus Ferenc országos tiszti főorvos figyelmeztetett: ha a betegen influenzaszerű tüneteket észlel az orvos, a páciens lázas, nehéz légzése van, akkor azonnal meg kell kezdeni az antivirális kezelést. Ami azt jelenti, hogy az orvos felírja receptre a készítményt, amit a patikában kiadnak. Így kell eljárni a kismamák esetében is. Ha a várandós belázasodik, hat órán belül, de nem 48 óránál később el kell kezdeni a vírusellenes gyógyszeres kezelést.
2009.12.04. 21:45
 
Gregor Bernadett nem tűnt el!
A színésznő már egyre kevesebbet szerepel a médiában, de ennek ellenére nem nézi jó szemmel, hogy azt gondolják róla, hogy elveszett. Berni szerint akik csak a bulvársajtóból vagy a kereskedelmi tévékből tájékozódnak, azok valóban azt gondolhatják, hogy eltűnt, de ez nem így van! Attól, hogy a színésznő nem szerepel napi szinten képernyőn, még nagyon jól van, 14 éve színész és nagyon sok munkája van.
2009.12.04. 21:24
 
 
Hétnapos egyeztetés kezdődött Ferihegyen
Kevesebb mint huszonnégy órával a sztrájkbejelentést követően tárgyalóasztalhoz ültek a Budapest Airport (BA) képviselői a munkabeszüntetést kezdeményező Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ vezetővel). A LESZ csütörtökön délután tett sztrájkbejelentést a Budapest Airportnál. A BA sajtóközleménye ismerteti: képviselői azt kérték, hogy a szakszervezet ismertesse azokat a gazdasági számításokat, amelyek alapján az idei évre nem kevesebb, mint 10 százalékos béremelést követelnek, és ugyanilyen mértékű béremelést kérnek a jövő évre is. Ez két év alatt 20 százalékos béremelést jelentene, miközben az idén 4,5, jövőre pedig 4,1 százalékos inflációt jósol a Magyar Nemzeti Bank.
2009.12.04. 21:15
 
Nem kívánod a szexet?
Vannak időszakok az ember életében, amikor nem igényli a szexet, amikor csak ölelgetésre, simogatásra, cirógatásra vágyik.
2009.12.04. 20:26
 
 
Vb-2010: Mexikóval találkozik a házigazda a nyitómérkőzésen
A pénteki, fokvárosi sorsoláson eldőlt, hogy a házigazda dél-afrikai csapat a mexikói együttessel találkozik a jövő évi labdarúgó-világbajnokság június 11-i nyitómérkőzésén. Ebben a csoportban szerepel az írek elleni pótselejtezőt egy nagy botrányt kavart góllal eldöntő francia csapat, valamint a világbajnokságok történetének első győztese, az uruguayi válogatott is. A címvédő olaszok Új-Zélanddal, Paraguayjal és Szlovákiával kerültek azonos kvartettbe, míg az ötszörös győztes braziloknak várhatóan meg kell majd izzadniuk a továbbjutásért, mivel az elefántcsontparti, az észak-koreai, valamint a magyarokkal azonos selejtezőcsoportban szerepelt portugál gárdával csapnak majd össze.
2009.12.04. 20:00
 
 
Sok kellemetlenséget okozott a leállás a T-Mobile-nál
Hívásindítási problémák voltak pénteken a Magyar Telekom mobilhálózatában - elsősorban a hálózaton belül -, ami csak délutánra szűnt meg. Az MTI által megkérdezett vállalkozásoknál, a mentőknél és a tűzoltóknál, valamint a közszolgálati sajtónál nem okozott nagyobb problémát a leállás, inkább az egyéni előfizetőknél járt kényelmetlenséggel az üzemzavar. Az előfizetőket 10 lebeszélhető perccel kompenzálják. A T-Mobile előfizetői azt tapasztalták, hogy a hívott fél nem elérhető, mintha ki lenne kapcsolva, így sok esetben a hangposta jelentkezett be. Zavar volt az sms-ek továbbításában is.
2009.12.04. 19:45
 
 
Kepes átadta a Flores-interjút a bolíviai képviselőknek
Átadta a Magyarországon vizsgálódó két bolíviai parlamenti képviselőnek a korábban Eduardo Rózsa Flores-szel készített interjú spanyol nyelvre fordított szövegét Kepes András - közölte a televíziós személyiség jogi képviselője pénteken az MTI-vel. A nap folyamán találkoztak a két dél-amerikai honatyával, a beszélgetést kamerával rögzítették - mondta Papp Gábor, ez utóbbi lépést "egyfajta szükséges óvatosságnak" nevezve. Mint mondta, a beszélgetés során a magyar tévés kimerítően válaszolt a feltett kérdésekre, de eddig Magyarországon el nem hangzott újdonsággal nem szolgált a bolíviai képviselőknek.
2009.12.04. 19:15
 
Régi-új arcok tűnnek fel decemberben a Mokkában
Hamarosan új műsorvezetőkkel találkozhat a néző a Mokkában.
2009.12.04. 18:22
 
 
Szili Katalin nem lesz rajta az MSZP országos listáján
Nagyjából tízórás egyezetés után elkészítette az MSZP elnöksége a párt országos listájára vonatkozó javaslatát, amelyet szombaton vitat meg a választmány. A két meglepetés, hogy Szili Katalin saját kérésére nem szerepel a listán, Szilvásy György volt titokminiszter viszont rajta van, a 75. helyen. Az MTI úgy tudja, a lista készítői azzal számolnak, hogy innen még be lehet kerülni a parlamentbe. Az MTI információi szerint Szili Katalin azért utasította vissza a pártlista 5. helyét, mert szerinte az nem tükrözi a párt megújulását. Szerinte a lista elején több fiatalnak kellene lennie, az ő felvetése alapján kapta meg a helyét Botka László szegedi polgármester.
2009.12.04. 18:15
 
Félisten fehér köpenyben a Grace klinika sztárja
A jóképű Eric Dane-t Magyaországon még nem bámulták meg, hacsak az orvossorozat rajongók nem. Hiszen eddig legföljebb Jennifer Aniston tavalyi filmjében, a Marley meg én címűben láthattuk.
2009.12.04. 17:52
 
 
Bemutatták a 2010-es foci vb hivatalos labdáját
Pénteken bemutatták a jövő évi, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság hivatalos labdáját, amelyet Jabulani névre kereszteltek. A hivatalos prezentáción részt vett Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke, Franz Beckenbauer, a németek korábbi világbajnoka és David Beckham, az angol válogatott középpályása. A labdát az adidas gyártja, az elnevezés pedig zulu nyelven ünnepséget, ünneplést jelent. A Jabulani egy újonnan kifejlesztett bőrből készült, és nyolc különálló darabból van összevarrva.
2009.12.04. 17:45
 
 
Oszkó Péter: már látszik a pénzügyi stabilitás
A jelenlegi kormány már jelentős sikert ért el a pénzügyi stabilitás megteremtésében Magyarországon, amit a forint árfolyama és a jegybanki alapkamat szintje is egyértelműen jelez - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a Vállalkozók Napja gazdaságpolitikai fórumán pénteken Budapesten. A pénzügyminiszter úgy vélte, a pénzügyi stabilitás mellett - ami versenyképességi kérdés - a foglalkoztatási szint növelése a legsürgetőbb az ország számára. Rámutatott: a legfontosabb, hogy visszatérjen a befektetői bizalom Magyarország iránt, mivel a korábbi politika miatt az ország jelentősen eladósodott, gazdasági növekedésre viszont csak szerény mértékben volt képes, így nehezen finanszírozhatóvá vált.
2009.12.04. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906[1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista