2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Button: jót tenne a Forma-1-nek, ha Schumacher visszatérne
Az idén világbajnok Jenson Button szerint nagyon jót tenne a Forma-1-nek, ha a hétszeres világbajnok Michael Schumacher ismét a volán mögé ülne, és versenyezne. "A legjobbakkal szeretném összemérni a tudásomat, és Michaelnél alig akadt jobb pilóta az F1-ben" - nyilatkozta a News of the World hasábjain a brit versenyző. A Mercedes szombaton cáfolta azt a sajtóértesülést, mely szerint jövőre pilótaként alkalmazná Schumachert. Az idén vb-első Brawn GP-ből alakult istálló spekulációnak minősítette a Focus magazin hírét, amely arról szólt, hogy a német sztár 2010-ben 3,5 millió eurós fizetésért a Mercedes alkalmazásában versenyezne.
2009.12.14. 07:45
 
 
Obama: egy éven belül kiderül, hogy működik-e az afganisztáni csapaterősítés
Egy éven belül kiderül, hogy az afganisztáni csapaterősítés meghozta-e az eredményt; ha nem, akkor új megközelítést kell kialakítani - mondta Barack Obama amerikai elnök egy vasárnap sugárzott tévéinterjúban. 2010 decemberére világossá kell válnia, hogy a csapaterősítés stratégiája működik-e. Ha az ajánlott megközelítés nem eredményes, akkor változtatni kell majd rajta - mondta Obama a CBS csatornának. Obama két hónappal hivatalba lépése után, márciusban rendelt el először csapaterősítést Afganisztánban, és az új stratégia értelmében most 100 ezer fősre készül növelni az amerikai kontingens létszámát az ázsiai országban.
2009.12.14. 07:30
 
 
Berlusconit megütötte egy fiatal férfi Milánóban
Silvio Berlusconi olasz miniszterelnököt vérző szájjal tuszkolták gépkocsijába a testőrei, miután egy férfi arcon dobta egy kis szoborral egy milánói téren vasárnap este. A kormányfőnek eltört az orra, felszakadt az alsó ajka, amelyet össze kellett varrni, és két foga is megsérült - közölte Alberto Zangrillo, az olasz kormányfő orvosa. Berlusconit a helyi San Raffaele kórházban kezelik, sérüléseiből 15 napon belül gyógyulhat fel. Az elkövető, a 42 éves Massimo Tartaglia a milánói dóm kicsinyített, fém talapzaton álló másával dobta arcon két méterről a kormányfőt, aki éppen autogramokat osztogatott egy választási nagygyűlés, a márciusi önkormányzati választások kampányindítója után.
2009.12.14. 07:15
 
 
23 milliárd forint plusztámogatáshoz jut a BKV
Elhárul a közvetlen csődveszély a BKV-nál, miután - a Népszava információi szerint - a kormány és a főváros fő vonalaiban megegyezett a cégnek nyújtandó "mentőövről". A lap hétfői száma szerint 2010-ben 23 milliárd forint plusztámogatáshoz jut a BKV három részletben. A pénzt nem hitelként, hanem a költségvetésből kapja a BKV, és a 23 milliárdból ötöt a főváros ad - írja saját információkra hivatkozva a napilap. Cserébe a kormány garanciákat követel. A kormánygaranciák közé tartozik egy etikai kódex kidolgozása, valamint a szakszervezetekkel kötött és év végén lejáró kollektív szerződés olyan átdolgozása, amely már jövőre megtakarításokat hoz.
2009.12.14. 07:00
 
 
Hétfőn dönt az Országgyűlés a korrupció elleni csomagról
A korrupció elleni csomagról, a banki ügyfelek biztonságának növeléséről, illetve pénzügyi felügyeleti rendszer megerősítéséről dönt az Országgyűlés hétfőn - közölte a kormányszóvivő. Szollár Domokos felhívta a figyelmet arra: hétfőn születik döntés a Közbeszerzési és Közérdekvédelmi Hivatalról szóló, a tisztességes eljárás védelméről, valamint az ezzel összefüggő törvények módosításáról. Mint mondta, a törvénycsomag a közélet átláthatóbbá tételét, a közpénzek felhasználásának nyomon követhetőségét, valamint a közintézmények iránti bizalom erősítését szolgálja.
2009.12.13. 22:00
 
 
Obama: a nagybankok nem tanultak a válságból
Barack Obama amerikai elnök szerint az év végén ismét nagy vezetői prémiumokat kifizető Wall Street-i nagybankok nem tanultak a válságból, nem fogják fel, miért dühösek rájuk az emberek. Obama a CBS televízióban vasárnap sugárzott interjúban azt mondta: szerinte több bank csak azért téríti meg az államnak a tavaly nyújtott szövetségi segélyeket, hogy vezetőiknek szabadon kifizethessék a több millió dolláros prémiumokat. "Nem azért lettem elnök, hogy a dúsgazdag Wall Street-i bankároknak segédkezet nyújtsak" - jelentette ki.
2009.12.13. 19:45
 
 
Fidesz: fizessen a kormányzat még az idén a kórházaknak 6 milliárdot
Fizesse ki a kormány a kórházaknak még az idén azt a 6 milliárd forintot, amit megígért nekik korábban egy alku során - szólította fel Pesti Imre, a Fidesz országgyűlési képviselője a kormányt. Az ellenzéki politikus emlékeztetett arra, hogy a kórházak eredetileg 25 milliárd forintot kértek ahhoz, hogy működőképesek maradjanak, ám ezt nem kapták meg. A kormányzat ugyanakkor ígéretet tett arra, hogy 10 milliárdot megkapnak a kórházak abból a 10 és fél milliárdból, amelyet korábban zároltak tőlük. A kormány időközben novemberben 4 milliárdot kifizetett - mint kiderült, nem ebből a keretből, hanem máshonnan spórolt meg erre a célra -, de 6 milliárddal továbbra is adós maradt.
2009.12.13. 19:30
 
 
A pszichiátriai ellátás javítását sürgeti az ombudsman
Sürgős intézkedést vár az egészségügyi minisztertől, valamint a kormánytól Szabó Máté a pszichiátriai ellátás területén tapasztalt hiányosságok, alkotmányos visszásságok felszámolása érdekében. Az ombudsman megállapította, hogy a pszichiátriai ellátás valamennyi területén jelentős a kapacitáscsökkenés, illetve a kapacitáshiány. A hiányosságok közé sorolta, hogy a rehabilitációs ágyak alacsony száma akadályozza a folyamatos és hosszú távú utókezelést, e nélkül pedig nő a visszaesés veszélye a betegeknél. Nem megoldott az agresszív magatartású, önmagukra vagy másokra veszélyt jelentő pszichiátriai betegek elhelyezése és kezelése sem.
2009.12.13. 19:30
 
 
Orosz nagykövet: számunkra normális, hogy Orbán és Putyin találkozik
Orbán Viktor nem a folyosón, hanem félórás, négyszemközti megbeszélésen találkozott a közelmúltban Putyin orosz kormányfővel - olvasható a Népszabadság online kiadásában az új orosz nagykövettel készített interjúban. Alekszandr Tolkacs kifejtette: Orbán és Putyin konstruktív, érdekes, négyszemközti eszmecserét folytatott, ez mintegy félóráig tartott, és nem a folyosón találkoztak. A kérdésre, hogy miért kellett ennyit várni a találkozó tényének elismerésével, a nagykövet azt válaszolta: minket nem kérdeztek, amikor kérdeztek, válaszoltunk.
2009.12.13. 18:15
 
 
Miniszteri szintre emelkednek a tárgyalások Koppenhágában
Sorra érkeznek a környezetvédelemért felelős miniszterek és államtitkárok a világ minden részéből Koppenhágába, hogy részt vegyenek az 12 napos ENSZ klímakonferencia második, vasárnap indult döntő szakaszában. Vasárnap a Ban Ki Mun, az ENSZ főtitkára is megérkezett a dán fővárosba. A repülőtéren adott első nyilatkozata szerint "óvatos optimizmussal" várja a "második félidőt". Az MTI információi szerint a magyar delegációt vasárnaptól Faragó Tibor környezet és klímapolitikai szakállamtitkár vezeti, Szabó Imre, a környezetvédelmi és vízügyi tárca vezetője pedig kedden, december 15-én kapcsolódik be a tárgyalásokba.
2009.12.13. 17:45
 
 
Tovább emelkedett a permi tűzvész áldozatainak száma
A permi tűz áldozatainak száma vasárnap 146-ra emelkedett, a kórházban kezelt több mint nyolcvan sérült mintegy harmadának az állapota súlyos, életveszélyes. Permben az emberek az orosz szokásoknak megfelelően vasárnap, a katasztrófát követő kilencedik napon virágokat vittek a december 5-re virradó éjszaka kigyulladt Sánta ló klubhoz és gyertyákat gyújtottak a helyszínen. A virágok és gyertyák között az áldozatok fényképét helyezték el. A város ortodox templomaiban vasárnap gyászistentiszteleteket tartottak a halottak emlékére.
2009.12.13. 17:15
 
 
Megkezdődött a sztrájk Ferihegyen
Megkezdődött a Malév földi kiszolgáló cégénél, a Malév GH-nál meghirdetett munkabeszüntetés Ferihegyen 15.30 órakor. A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) sztrájkja vasárnap 20.30-ig tart. Terebesi Péter, a szakszervezet elnökségi tagja azt mondta: 100 százalékot megközelítő támogatottságra számítanak az érintett területeken. Hozzátette: azt szeretnék demonstrálni, hogy a Malév GH-nál dolgozók egységesen elutasítják a társaságnál bevezetett megszorító intézkedéseket. A sztrájk ellenére egyelőre akadálytalan a forgalom a repülőtéren.
2009.12.13. 17:15
 
 
Rövidpályás úszó-Eb: Verrasztó Evelyn második 200 m gyorson
Verrasztó Evelyn a második helyen végzett 200 méteres gyorsúszásban, az isztambuli rövidpályás Európa-bajnokságon. A 200 m vegyesen aranyat, 100-on ezüstöt kiérdemelt magyar úszókiválóság újabb ezüstjét 1:52.61 perces nagy magyar csúccsal szerezte meg, az 1:51.17-es világrekorddal győztes olasz Federica Pellegrini mögött. Az előző országos csúcsot is a Jövő SC versenyzője tartotta: jelesül vasárnap délelőtt csapott a célba 1:53.86-os, az ebben a számban eleve az eddigi legjobb magyar eredményt jelentő idővel.
2009.12.13. 17:00
 
 
Rövidpályás úszó-Eb: Gyurta Dániel világcsúccsal aranyérmes 200 m mellen
Gyurta Dániel 2:00.67 perces világcsúccsal nyert 200 méteres mellúszásban az isztambuli rövidpályás Európa-bajnokságon. A 100 m mellen a nyitónapon Eb-ezüstérmes magyar klasszis versenyző - 2006 és 2007 után - pályafutása harmadik rövidpályás kontinenselsőségét szerezte a hosszabbik távon a török városban. 25 méteres medencében övé a 21. magyar Európa-bajnoki arany. A szám eddigi világcsúcsa 2:01.98 perc volt, amit az ausztrál Christian Sprenger úszott idén augusztusban.
2009.12.13. 17:00
 
 
Elhunyt az 50-csillagos amerikai zászló atyja
Hatvanhét éves korában elhunyt Robert G. Heft, az 50-csillagos amerikai lobogó megtervezője és első elkészítője. Heft 1958-ban, egy középiskolai történelemfeladatként készítette a zászlót. Anyja Singer varrógépén 12 órán át dolgozott a megvarrásán. Dwight D. Eisenhower a fiú tervezte zászlóval váltotta fel 1960-ban az addig 48 csillagot tartalmazó amerikai nemzeti lobogót. Az amerikai zászló jelenleg is érvényes változatának atyja szombaton, a Michigan állambeli Seginaw-ban hunyt el.
2009.12.13. 17:00
 
 
Rövidpályás úszó- Eb: Jakabos Zsuzsanna bronzérmes 400 vegyesen
Jakabos Zsuzsanna bronzérmet szerzett 400 m vegyesen az úszók isztambuli rövidpályás Európa-bajnokságán. A magyar versenyző a táv első felében még vezetett, aztán leggyengébb úszásnemében, mellen visszaesett, remek hajrával azonban a harmadik helyet meg tudta szerezni, méghozzá 4:28.46 perces nagyszerű új országos csúccsal. A régi rekordot Hosszú Katinka tartotta 2007. december 16. óta, 4:32.10-zel.
2009.12.13. 16:45
 
 
Merkel feltételekhez köti az uniós klímavédelmi vállalásokat
Az Európai Unió csak akkor hajlandó 30 százalékkal visszafogni az üvegházhatású gázkibocsátást, ha más országok is hasonló erőfeszítéséket tesznek - jelentette ki egy lapinterjúban a német kancellár. Angela Merkel a Bild am Sonntag című lapban megjelent interjúban hangsúlyozta: "Nem fogjuk megengedni azt, hogy Németország és más európai országok konkrét lépéseket tegyenek a klímavédelem érdekében, és közben mások ne tegyenek semmit." A kancellár emlékeztetett: a 2007 első féléves német uniós elnökség idején a tagállamok kötelezettséget vállaltak arra, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátását 2020-ig 20 százalékkal csökkentik az 1990-es szinthez képest.
2009.12.13. 15:00
 
 
Női kézilabda-vb: Döntetlen Dél-Korea ellen
Az első félidőben szenzációsan játszó magyar női kézilabda-válogatott 28-28-as döntetlent játszott a dél-koreai csapattal a kínai világbajnokság középdöntőjének vasárnapi játéknapján. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány alakulata az első 30 után 17-11-re vezetett, a folytatásban viszont rengeteget hibázott. A magyarok két vereséggel és két döntetlennel állnak. Az utolsó középdöntős meccset kedden rendezik, amikor is közép-európai idő szerint 10:15 órakor a házigazda kínai együttes lesz az ellenfél.
2009.12.13. 14:45
 
 
A helyére emelték Európa legnagyobb bakdaruját a Margit hídon
A helyére emelték vasárnapra virradó éjjel a budapesti Margit hídon Európa legnagyobb bakdaruját, amellyel az acél pályalemezeket szerelik be a helyükre a dunai átkelő rekonstrukciója során. A daru beemelése éjjel negyed kettőkor kezdődött és négy órakor fejeződött be. Tóth Kata, a felújítást végző Mh 2009 konzorcium szóvivője az éjszakai munkálatok közben elmondta: Magyarországon most alkalmaznak először ilyen technológiát hídrekonstrukció során. A szerkezet teherbírása 16 tonna, magassága 10 méter, két lába közti távolság pedig a normál 6-7 méter helyett meghaladja a 17 métert.
2009.12.13. 14:45
 
 
Liz Taylor távollétében nyitották meg a sztár ékszerboltját
Betegség miatt távol maradt saját Beverly Hills-i ékszerüzletének hét végi megnyitójáról Liz Taylor. A vendégsereg már három órája várt szombaton a 77 éves dívára az előkelő Luxury Jewels ékszerboltban, amikor szóvivője bejelentette, hogy a hollywoodi színészlegenda influenzás lett, és nem is jön el. Liz Taylor telefonon nem volt elérhető, s nem adott magáról hírt a Twitteren, kedvenc közösségi portálján sem. A USA Today című lapban pénteken megjelent interjújában a filmcsillag elmondta, hogy már nagyon elege van az egészségi állapotával kapcsolatos találgatásokból.
2009.12.13. 14:45
 
 
Alpesi sí Vk: francia siker Aréban, két Riesch a dobogón
A francia Sandrine Aubert nyerte a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának vasárnapi műlesikló versenyét a svédországi Aréban. A pályafutása harmadik Vk-sikerét arató, 27 éves győztes mögött a német Riesch nővérek - Maria és Susanne - végeztek a második, illetve harmadik helyen. Maria második helyével átvette a vezetést összetettben. Eredmények: női műlesiklás: 1. Sandrine Aubert (francia) 1:43.24 p (53.22 mp/50.02 mp), 2. Maria Riesch (német) 1:43.69 (52.62/51.07), 3. Susanne Riesch (német) 1:44.20 (54.16/50.04).
2009.12.13. 14:30
 
 
Saját mobilt dobhat piacra a Google
Mobiltelefont készül piacra dobni saját márkaneve alatt a Google - írta hétvégi számában a The Wall Street Journal (WSJ). A New York-i gazdasági lap szerint az internetes keresőszolgáltatással indult és 11 év alatt óriáscéggé növekedett amerikai társaság jövőre kíván belépni a mobilkészülékek piacára, az Egyesült Államokban. Az első Google-modell neve Nexus One, gyártója a tajvani HTC, és a cég közreműködésével kifejlesztett Android operációs rendszer egy új verziója fut majd rajta.
2009.12.13. 14:30
 
 
Megszülte 19. gyermekét az amerikai Michelle Duggar
Huszonegytagúra szaporodott a televíziós valóságshowban is szereplő híres amerikai nagycsalád a hét végén, miután a 42 éves Michelle Duggar három hónappal idő előtt világra hozta 19. gyermekét, egy kislányt. A kis Josie Brooklyn péntekre virradóra jött világra, mindössze 623 grammos súllyal, de állapota stabil. Az orvosok császármetszést alkalmaztak, mivel az anya epekőbántalmakra panaszkodott. Michelle Duggar legutóbb tavaly decemberben hozott világra gyermeket, ugyancsak kislányt. Duggarék októberben nagyszülők is lettek, mert legidősebb gyermekük, a 21 éves Joshua családjában megszületett az első gyermek, egy kislány, Mackynzie Renee Duggar.
2009.12.13. 14:30
 
 
Bezárt a bécsi Déli pályaudvar
Az utolsó személyvonat is kigördült a bécsi Déli pályaudvarról (Südbahnhof), vasárnaptól ideiglenesen másik vasútállomás veszi át az eddig Magyarország felé is összeköttetést biztosító állomás feladatait. A bécsi főpályaudvar építése miatt 2012 végéig a szintén bécsi Meidling pályaudvar bonyolítja le mindazt a vasúti forgalmat, amely korábban a Déli Pályaudvaron zajlott. A változtatás belföldi és nemzetközi járatokat egyaránt érint. Vasárnaptól három évig nyugati mellett a Meidling pályaudvaron is megállnak a Münchenből, Salzburgból és Linzből Budapestre közlekedő railjet járatok.
2009.12.13. 14:15
 
 
Generációs ugrás a brit trónutódlásban?
Unokájára, Vilmos hercegre készül átruházni hivatalos kötelezettségeinek jelentős részét a brit uralkodó - írta az egyik vezető vasárnapi brit bulvárlap, amely szerint a terv ismét felveti a "generációs ugrás" hivatalosan rendre cáfolt lehetőségét a trónutódlásban. II. Erzsébet királynő után fia, Károly walesi herceg következne a brit uralkodók sorában. A Mail on Sunday azonban egy bizalmas pénzügyminisztériumi leirat birtokába jutott, amelyben nyíltan az áll, hogy "Ő Királyi Fensége Vilmos herceg a jövő évtől ideje jelentős részét várhatóan hivatalos programok teljesítésével tölti ... ehhez meg kell teremteni a szükséges anyagi hátteret".
2009.12.13. 14:00
 
 
Újra jár a Belgrád-Szarajevó expressz
Közel 18 év után vasárnap először ismét expresszvonat indult a Belgrád-Szarajevó vasútvonalon. A balkáni háborúk kitörése óta az első közvetlen járat vasárnap délelőtt indult Belgrádból. A szerb fővárosból nyolc óra alatt ér a közel 500 kilométerre fekvő Szarajevóba, Bosznia és Hercegovina fővárosába. A szerelvény három kocsiból áll, egyet a szerb, egyet a boszniai szerb vasúttársaság, egyet pedig a szarajevói vasúti hivatal biztosít.
2009.12.13. 13:30
 
 
A tervezettnél jobb évet zár a Szerencsejáték Zrt.
Az előzetes adatok szerint a Szerencsejáték Zrt. kicsit több mint 150 milliárd forint bevétellel és 5-6 milliárd forint nyereséggel zárja a 2009. évet, míg a terv 140 milliárd forint bevétel és 2,4 milliárd adózás előtti nyereség volt - közölte Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. (SZRt) szóvivője. A költségvetési befizetés az előzetes adatok szerint eléri az 52 milliárd forintot, ez valamivel elmarad a 2008. évi közel 60 milliárd forinttól. A jövő éven az ideihez hasonló eredményekre számít a Szerencsejáték Zrt.
2009.12.13. 13:30
 
 
Több magyart is előállítottak a koppenhágai klímavédelmi demonstráción
Több magyart is előállítottak a koppenhágai klímavédelmi tömegdemonstráción, de vasárnap már csaknem mindenkit szabad lábra helyeztek az előző nap előállított közel ezer ember közül, és a dán rendőrség bocsánatot kért a tüntetőkkel szemben alkalmazott eljárásért. A dán fővárosban szombaton több tízezren követeltek határozott lépéseket az éghajlatváltozás ellen az ENSZ klímakonferencia résztvevőitől. A demonstráción történt rendbontások során 968 személyt, köztük több magyart állítottak elő. A rendőrség közleménye szerint 13 fő kivételével valamennyit szabadlábra helyezték; konkrét bűncselekmény gyanúja pedig csupán három személlyel kapcsolatban merült fel.
2009.12.13. 12:15
 
 
Tizenkét embert ölt meg egy ámokfutó Kínában
Tizenkét embert ölt meg egy dühöngő férfi, majd felgyújtott hat faházat, mígnem elfogták a dél-Kínai Hunan tartományban - közölte a rendőrség. Rendőrök és katonák együttesen tudták csak elfogni és megfékezni a 34 éves Liu Aj-pinget, aki egy domb tetejére menekült Jinsanpaj faluban. A halottak között van az apja és több más hozzátartozója, ketten súlyos sebesüléseket szenvedtek a vadászfegyvertől, amellyel a férfi lövöldözött rájuk. A vándormunkás Liu korábban már állt pszichiátriai kezelés alatt.
2009.12.13. 11:45
 
 
Rövidpályás úszó-Eb: öt magyar csúcs, Gyurta az élen
Remek délelőttöt zártak a magyar úszók az isztambuli rövidpályás Európa-bajnokság vasárnapi befejező napján: 13-an szálltak vízbe, heten jutottak tovább, öten országos csúcccsal. Gyurta Dániel 200 m mellen a legjobb idővel került be a döntőbe, ahová Molnár Ákos is követte őt. Magyar rekorddal tagja a 10-es mezőnynek Verrasztó Evelyn, aki 200 m gyorson, és Szepesi Nikolett, aki 200 m háton lett ugyancsak második a teljes matinés rangsorban. Jakabos Zsuzsanna 400 m vegyesen csúcsközeli teljesítménnyel 4-ként, Cseh László 200 m gyorson országos rekorddal, 7-ként lett finalista.
2009.12.13. 11:30
 
 
Eddig 75 ezren látták a Hermelines hölgyet a Szépművészetiben
Több mint hetvenötezer látogatója volt eddig a Szépművészeti Múzeumban október végén nyílt Botticellitől Tizianóig című kiállításnak. A látogatói igényekhez alkalmazkodva a kiállítás karácsonytól a tárlat bezárásáig hétfőnként is megtekinthető, január 4-éig pedig egy órával tovább, 19 óráig fogadja a látogatókat. Január 4. után csak pénteken és szombaton látható este 7-ig a tárlat. A kiállítás emblematikus műve a világ egyik leghíresebb és legértékesebb festménye, Leonardo da Vinci Hölgy hermelinnel című alkotása, amelyet a képnek otthont adó krakkói Czartoryski Múzeum mellett Európában csupán olasz múzeumokban láthatott eddig a nagyközönség.
2009.12.13. 11:15
 
 
Brown "együttes erőfeszítéseket" sürget Afganisztánban
Az afgán hadsereg és az országban állomásozó külföldi csapatok "együttes erőfeszítéseit" sürgette vasárnap a brit kormányfő, aki a hajnali órákban érkezett váratlan látogatásra a közép-ázsiai országba. Hamid Karzai afgán elnökkel Kandahárban tartott közös sajtóértekezletén Gordon Brown kijelentette: csak az afgán kormányerők és a szövetséges haderők együttes erőfeszítései révén lehet legyőzni a tálib lázadókat és megakadályozni, hogy az al-Kaida terrorszervezet mozgástérhez jusson Afganisztánban.
2009.12.13. 10:30
 
 
Boksz: Vitalij Klicsko ismét megvédte nehézsúlyú övét
Vitalij Klicsko egyhangú pontozással legyőzte szombaton az amerikai Kevin Johnsont Bernben, ezzel idén harmadszor is megvédte nehézsúlyú világbajnoki címét a Boksz Világtanácsnál (WBC). A 38 éves ukrán öklöző 41. profi meccsén a 39. sikerét aratta, nála nyolc esztendővel fiatalabb kihívója pedig 24. összecsapásán először maradt alul. Utóbbit ugyanakkor vigasztalhatja, hogy mind a 12 menetet végig bírta, ez rajta kívül korábban csak a német Timo Hoffmann-nak sikerült Klicsko ellen. A világbajnok márciusban a kubai születésű Juan Carlos Gomez, szeptemberben pedig a mexikói származású amerikai Chris Arreola ellen védte meg övét.
2009.12.13. 09:45
 
 
Veszélyesnek vélt nyolcvannégy éves csuklyás nő
Veszélyesnek ítéltek egy 84 éves nőt Nagy-Britanniában egy bevásárlóközpontban, mert kapucni volt a fején. Az idős nő nem rablási szándékkal húzta fejére a csuklyát, hanem az ömlő eső és a heves szél elleni védelmül, ami elég nyilvánvaló volt, mégis hozzálépett egy biztonsági őr, és figyelmeztette, hogy nem tesz eleget a "csuklyátlansági" előírásnak. Az őr annak ellenére figyelmeztette a nőt, hogy vele volt - ugyancsak 84 éves - bottal járó férje, ami tovább erősítette annak valószínűségét, hogy kora révén sem lehet túl veszélyes a kapucnis kétszeres dédanya.
2009.12.13. 09:15
 
 
Luca Toni az Internazionaléban folytathatja
Olasz lapértesülés szerint Luca Toni, a Bayern München labdarúgója hazatér és az Internazionale csapatában folytatja a pályafutását. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a 32 esztendős csatár januárban cserében érkezik Milánóba és a szezon végéig marad. Helyette két futballistát is kapnak a bajorok: a hondurasi David Suazo és a brazil Alessandro Faiolhe Amantino Mancini érkezik Münchenbe. Más lapértesülések szerint Toni, aki mindenképpen szeretne hazatérni, az AS Roma együttesével is tárgyal. Az olasz támadó szerződése 2011-ben jár le a Bayernnél.
2009.12.13. 09:00
 
Referenciakamathoz kötött ingatlanhiteleket kínál az OTP
Referenciakamathoz kötött forint és euró alapú, piaci kamatozású lakás- és jelzálog típusú hitelek is elérhetőek lesznek hétfőtől az OTP Banknál - közölte Illés Zoltán, a bank ügyvezető igazgatója. A legnagyobb hazai bank lakossági igazgatóságának vezetője elmondta: az új hitelfajták bevezetésével az a pénzintézet szándéka, hogy ügyfelei számára még inkább kiszámítható és ellenőrizhető törlesztőrészletű kölcsönöket tegyen elérhetővé. Ez a szándék összhangban van a bank által az elsők között aláírt és hamarosan érvénybe lépő Magatartási Kódexben foglalt elvekkel is.
2009.12.13. 09:00
 
 
Osztrák koprodukciós film nyerte az Európai Filmdíjat
Az osztrák Michael Haneke A fehér szalag (Das weisse Band) című filmje nyerte az Európai Filmdíjat szombaton éjszaka. A csaknem két és fél órás fekete-fehér dráma az első világháború kitörése előtt egy észak-németországi kis faluban játszódik, és annak középpontjában a gyermeknevelés módszereiből fakadó erőszak áll. Az osztrák filmrendező valósággal tarolt, a díjak közül Haneke ugyanis a legjobb európai rendezőnek, illetve a legjobb forgatókönyvírónak járó díjat is megkapta. Az osztrák-német-francia-olasz koprodukciós film májusban már Arany Pálmát nyert a 62. Cannes-i Filmfesztiválon.
2009.12.13. 09:00
 
 
A pénzügyminiszter szerint jók az ország középtávú kilátásai
Kifejezetten jónak tartja Magyarország középtávú kilátásait Oszkó Péter, aki szerint a válság után a magyar gazdaság versenyképesebb lehet régiós társainál. A pénzügyminiszter kifejtette: a meglóduló globális gazdasági növekedés, az emelkedő világpiaci kereslet képes magával ragadni a kis, nyitott gazdaságokat. Hogy ez mennyire érvényesül, attól is függ, hogy milyen eredményeket ér el az ország a versenyképességi és az adóssággal összefüggő "teszteken". A már meghozott, az adóátalakítás és a foglalkoztatás visszaesésének lassítására szolgáló programoknak köszönhetően Magyarország lehet a visegrádi országok közül a legversenyképesebb 2010-től - mondta.
2009.12.13. 08:15
 
 
Gibraltári hölgy nyerte az idei Miss World szépségversenyt
Gibraltár legszebb hölgyét választották a Miss World szépségverseny győztesének Johannesburgban. A Nagy-Britanniához tartozó területet képviselő, 22 éves Kaiane Aldorino 111 vetélytársát győzte le a versenyben. Második helyen Mexikó, harmadik helyen pedig a Dél-afrikai Köztársaság szépségkirálynője végzett. A világ minden tájáról érkezett szépségkirálynők a megmérettetés előtt egy hónapot töltöttek felkészüléssel a dél-afrikai országban, ahol az elmúlt években már több alkalommal rendezték meg a Miss World döntőjét. Legközelebb, 2010-ben Vietnamban választják meg a világ legszebb hölgyét. Az Ibériai-félsziget déli csücskén található Gibraltár szépe még soha nem végzett első helyen Miss World versenyen.
2009.12.12. 22:15
 
 
Pénzváltással foglalkozott a XVIII. kerületi gyilkosság áldozata
Pénzváltó volt az az arab származású férfi, akit csütörtökön a főváros XVIII. kerületében öltek meg, több millió forintot vettek el tőle - hangzott el a TV2 szombat esti hírműsorában. A férfi felesége a Tények című műsorban azt mondta, férje már magatehetetlenül feküdt a földön, amikor fejbe lőtték. A férfira két bukósisakot viselő ember támadt rá, egyikőjük egy lövést adott le a dulakodás közben. Az áldozat a helyszínen belehalt sérüléseibe, a támadók robogóval távoztak a tetthelyről. A Csontváry Kosztka Tivadar utcában elkövetett gyilkossággal összefüggésben négy embert gyanúsított meg a Budapesti Nyomozó Ügyészség, egyikük a bűncselekmény elkövetésekor a BRFK X. kerületi kapitányságának állományába tartozó hivatásos rendőr volt.
2009.12.12. 22:15
 
 
Politológusok szerint időleges kompromisszum született az MSZP-kongresszuson
Az MTI által megkérdezett politológusok szerint időleges kompromisszum született az MSZP kongresszusán, de a párton belüli erőviszonyokat átrajzolhatja a közeledő országgyűlési választások eredménye. Juhász Attila, a Political Capital (PC) elemzője szerint úgy látszik, kompromisszummal sikerült lezárni a párt hónapok óta tartó belső konfliktusait, legalábbis a miniszterelnök-jelöltről és a jelöltlistáról szóló szavazások eredménye ezt igazolja. Mráz Ágoston, a Nézőpont Intézet munkatársa az MTI érdeklődésére elmondta: a szocialista pártban szemmel láthatóan kialakult egy kompromisszum Mesterházy személye körül, de csak a tavaszi választásokig.
2009.12.12. 22:15
 
 
Dzurinda egyeztetésre hívja a szlovák ellenzéki pártokat
Egyeztetésre hívta meg a szlovák ellenzéki pártokat a Mikulás Dzurinda vezette Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU). "Baráti és építő hangulatban elbeszélgetünk" - jelentette ki a volt kormányfő pártja országos tanácsának szombati ülése után Pozsonyban. A hat ellenzéki párt találkozójára december 15-én, kedden kerül sor a szlovák parlament történelmi épületében. Az SDKU-n kívül a találkozóra meghívást kapott a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH), a Magyar Koalíció Pártja (MKP), a Híd, a Szabadság és Szolidaritás (SaS) és a Polgári Konzervatív Párt (OKS).
2009.12.12. 21:30
 
 
Rendőri bántalmazás miatt tett feljelentést egy roma férfi Hevesben
Rendőri bántalmazás miatt tett feljelentést egy roma fiatalember, akit az egri kórházban ápolnak - közölte Magyar Elemér ügyvéd az MTI-vel. A jogvédőnek romaszervezetek képviselői azt a tájékoztatást adták, hogy a 30 év körüli sértett péntek este Heves településen - saját bevallása szerint is ittas állapotban - hazafelé tartott, amikor megállt mellette egy rendőrautó, kiszálltak belőle a rendőrök és bántalmaztak, ütötték, rúgták. A fiatalember azt állította, hogy egy kis kaliberű pisztollyal még fejbe is lőtték, majd a település határában egy tónál kidobták a járműből.
2009.12.12. 21:15
 
Premier League: az Aston Villa legyőzte a Man. United csapatát
Az Aston Villa nagy meglepetésre mindhárom pontot elhozta a címvédő Manchester United otthonából az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján. A Vörös Ördögök ebben a szezonban először kaptak ki otthon, a birminghamiek pedig - akik sikerüknek köszönhetően a harmadik helyre léptek elő a tabellán - 1983 óta először tudták bajnokin "bevenni" az Old Traffordot. Eredmény: Manchester United-Aston Villa 0-1 (0-1). Gól: Agbonlahor (21.). Az állás: 1. Chelsea 16 40-13 37 pont, 2. Manchester United 16 34-14 34, 3. Aston Villa 16 26-14 29, 4. Arsenal 14 38-18 28, 5. Tottenham Hotspur 16 35-22 27, 6. Manchester City 15 29-21 26, 7. FC Liverpool 15 31-20 24, 8. Birmingham City 16 16-16 24.
2009.12.12. 21:00
 
 
Hanukaünnepség: gyertyagyújtás Budapesten
Vannak olyan alkalmak, amikor az emberek kinyújtják egymás felé a kezüket, hogy kifejezzék a másik iránti tiszteletüket - mondta Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára a hanuka ünnepélyes gyertyagyújtásán Budapesten. Akik ma a sötétséget választják, lépjenek ki a fényre, és ünnepeljenek együtt. Sokan sötétségben élnek, mert "a kényszer, a szükség, a félelem szorítja össze szívüket", mások pedig azért élnek sötétségben, mert "az ostobaság elhiteti velük", hogy a másik hagyománya, élete, a más nemzetiség, a más népcsoport veszélyezteti a hagyományukat - mutatott rá az államtitkár.
2009.12.12. 20:45
 
Elsüllyedt egy Izraelbe tartó teherhajó, 11 ukrán matróz eltűnt
Elsüllyedt egy Izraelbe tartó teherhajó szombaton a libanoni partoktól mintegy 80 kilométerre, a 12 tagú ukrán legénység 11 tagja eltűnt. Az izraeli hadsereg közlése szerint a Görögországból induló, Salla-2 nevű török vízi jármű az észak-izraeli Haifa kikötőjébe tartott, amikor a viharos Földközi-tengeren felborult és elsüllyedt. Bűncselekményre nem gyanakszanak - tette hozzá a hadsereg szóvivője. Az izraeli haditengerészet mentőhelikoptereket és búvárokat küldött a helyszínre az eltűntek felkutatására, a kutató akcióban az ENSZ libanoni békefenntartó erejének (UNIFIL) a hajói is részt vesznek.
2009.12.12. 19:00
 
Bombabiztos szeméttárolók kerülnek a prágai metróaluljárókba
Nyolc év után most bombabiztos szeméttárolók kerülnek vissza a prágai metróaluljárókba, ahonnan egykor a terrortámadásoktól való félelem miatt távolították el az összes hulladékgyűjtőt. A 2001. szeptember 11-én történt New York-i terrortámadás után döntöttek úgy Prágában, hogy biztonsági okokból, a metróhálózat összes állomásáról eltávolítják a szeméttárolókat. Ondrey Peceny, a cseh közlekedési hatóság szóvivője azonban pénteken elmondta, hogy jövő év február végéig összesen kilencven darab, Izraelben készített szemetest fognak visszahelyezni az aluljárókba. A prágai városi tanács 7,8 millió koronát (82,5 millió forint) költött a tárolókra.
2009.12.12. 18:45
 
 
Fidesz: az MSZP és az MDF is a múlt embereit kínálja
Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője ezt a szocialisták kongresszusán, valamint a demokrata fórum országos választmányának ülésén hozott döntésekre reagálva mondta. Mint fogalmazott, szombaton visszavonhatatlanul bebizonyosodott, hogy Magyarország előtt két út áll: a múlté és a jövőé. A múlt a megszorítások, a mély válság útja, míg a jövő a kilábalás, a növekedés, a munkahelyteremtés útja - fűzte hozzá. A politikus szerint az MSZP szombaton olyan listát állított, amelyen a múlt emberei találhatóak meg.
2009.12.12. 18:15
 
 
Klímacsúcs: legalább 30 ezer ember tüntetett Koppenhágában
Mintegy 300 fekete ruhába öltözött fiatal téglákat dobált és kirakatokat tört be szombaton Koppenhágában, miközben zajlott a dán fővárosban tanácskozó klímacsúcs résztvevőit cselekvésre buzdító tüntetés - jelentette az AFP francia hírügynökség. A rendőrök azonnal közbeléptek, többeket a földre tepertek és előállítottak. A rendbontók igyekeztek öt-hat fős csoportokra oszlani és ismét csatlakozni a tüntetők menetéhez, ahonnan kiváltak. A rendőrség szerint 30 ezer, a szervezők szerint mintegy 100 ezer ember vonult fel Koppenhága utcáin, határozott lépéseket követelve a klímacsúcson tárgyalóktól a globális felmelegedés megfékezésére.
2009.12.12. 18:00
 
 
Bokros Lajos az MDF miniszterelnök-jelöltje
Több mint 90%-os többséggel Bokros Lajost választotta meg miniszterelnök-jelöltnek a Magyar Demokrata Fórum országos választmánya - közölte a párt. Az eredmény 61 igen, 1 nem szavazattal, 5 tartózkodás mellett született meg - olvasható a közleményben, amely rámutat: ez a szavazás is mutatja a párt egységét és az ország érdekében elindítandó reformok iránti elkötelezettségét. Bokrost - akit a közlemény a magyar konzervatív tábor miniszterelnök-jelöltjeként említ - az MDF Orbán Viktor kihívójának tekinti. Mint írják: ő az a személyiség, aki mögé fel tud sorakozni minden olyan választó, aki szerint az elmúlt 8 év kormányzása elvesztegetett idő volt, s most "józan, normális, konzervatív gazdaságpolitikai fordulatra" van szükség.
2009.12.12. 17:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898[1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista