2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Josipovic és Bandic jutott a horvát elnökválasztás második fordulójába
Ivo Josipovic ellenzéki szociáldemokrata jelölt és Milan Bandic, Zágráb polgármestere mérkőzik meg a horvát elnökválasztás második fordulójában, miután a voksolás vasárnapi első fordulójában egyikük sem szerezte meg a győzelemhez szükséges abszolút többséget - közölte az országos választási iroda a szavazatok csaknem teljes összeszámlálása alapján. A hivatalos adatok szerint a baloldali Josipovic a voksok 32,44, míg ellenfele, a populizmussal vádolt, befolyásos Bandic pedig a 14,84 százalékát szerezte meg. Ez az eredmény szinte hajszálpontosan megfelel az urnazárást közvetlenül követő felméréseknek. A második fordulót várhatóan január 10-én tartják meg.
2009.12.28. 09:00
 
 
Készen áll a spanyol
Magyarország csak 2011-ben veszi át az Európai Unió Miniszteri Tanácsának soros elnöki tisztét, de már 2010 elejétől részt vesz az elnökség tevékenységében annak a triónak a tagjaként, amelyben egymással együttműködve végzik el a feladatokat. A Népszava részletes összeállítást közöl a Magyarország mellett Spanyolország és Belgium részvételével alakult csoport munkájáról. A trión belül a Miniszteri Tanács ügyeinek viteléért a soros elnök viseli a fő felelősséget, de a teendőket megosztja a másik két tagállammal.
2009.12.28. 08:30
 
 
Kövér László szerint a Fidesz két tűz közé kerül a következő Országgyűlésben
A Fidesz két tűz közé kerül a jövendő Országgyűlésben, a szocialisták és a Jobbik közé - nyilatkozta a Magyar Nemzet hétfői számában Kövér László, a párt országos választmányának elnöke. Kövér László szerint már most látszik "egy látens munkamegosztás" a szocialisták és a Jobbik között: ha az egyik nem, akkor a másik megpróbálja erkölcsi értelemben ellehetetleníteni a jelöltjeiket és az egész pártvezetést. "Az ehhez való muníciót az MSZP fogja adni, mert rájöttek, hogy a saját médiájuk vagy a kocsmai suttogó propaganda helyett hitelesebb, ha jobbról érkezik a rágalom" - jelentette ki a az ellenzéki politikus.
2009.12.28. 08:15
 
 
Újabb incidens történt a Delta-Northwest detroiti járatán
Újabb incidens borzolta a kedélyeket vasárnap a Delta-Northwest amerikai légitársaság Amszterdamból Detroitba tartó járatán, vagyis azon a járaton, amelyet karácsony első napján egy nigériai fiatalember fel akart robbantani. A CNN beszámolója szerint megint csak egy nigériai utas okozott bonyodalmat azzal, hogy miután több mint egy órát töltött el a mosdóban, magáról megfeledkezve üvöltözött nem sokkal a leszállás előtt. A gép kapitánya rendkívüli intézkedéseket kért a detroiti légikikötő biztonsági szerveitől, amelyek ennek eleget is tettek. A gép 255 utassal a fedélzetén rendben leszállt, a dühöngő férfit pedig őrizetbe vették.
2009.12.28. 08:15
 
 
Tizenöt halálos áldozata van az iráni összecsapásoknak
Több mint tizenöt ember halt meg a vasárnapi teheráni zavargásokban, közülük ötöt "terroristacsoportok" öltek meg, legalább tíz másik személy pedig "forradalomellenes csoportokhoz" tartozott - jelentette hétfőn az iráni állami televízió a tájékoztatási minisztert idézve. Mehdi Karubi ellenzéki vezető bírálta hétfőn az ország hatóságait amiatt, hogy a biztonsági erők az előző napi összetűzésekben megöltek ártatlan embereket - jelentette a Dzsarasz című reformer honlap. "Oda jutott ez a vallási rendszer, hogy ártatlan emberek megölésére ad utasítást az ásúra szent ünnepén" - olvasható Karubi közleményében.
2009.12.28. 08:00
 
 
Vajda Attila elégedett, mert minden versenyről éremmel tért haza
Bár sokan csalódásként élték meg az idei szereplését, Vajda Attila, a tavalyi pekingi olimpia első magyar aranyérmese elégedett a 2009-es esztendővel. Vajda 500-on és 1000 m-en is megnyerte a június eleji, szegedi Világkupát, majd a június végi, brandenburgi Európa-bajnokságon a hosszabb távon aranyérmes, a rövidebben pedig ötödik lett. Augusztusban aztán következett a kanadai vb, ahol egy kilométeren címvédőként csak a nyolcadik helyen végzett, 500-on pedig még döntőbe sem került, tizedikként zárt. A váltóval szerzett ezüstérme volt az egyetlen dobogós helyezése Dartmouth-ban.
2009.12.28. 07:45
 
 
A szökésben lévő Farkas Péter nem tanúsított ellenállást
Ellenállás nélkül adta meg magát Farkas Péter az andorrai rendőröknek, amikor december 26-án éjszaka őrizetbe vették egy szállodában - közölte Robert Guirao-Bailen, az andorrai rendőrség nemzetközi együttműködési csoportjának vezetője. Az MTI-nek vasárnap telefonon adott nyilatkozatában Robert Guirao-Bailen azt is elmondta, hogy a körözött magyar sportolót a szállodai szobájában vették őrizetbe. Farkas Péter a bujkálása alatt is folyamatosan tartotta a kapcsolatot az ügyvédjével - közölte az RTL Klub híradója este. Pelle Andrea - Farkas Péter ügyvédje - ezt a hírműsorban meg is erősítette. Az ügyfélnek joga van ahhoz, hogy az ügyvédjével kapcsolatban maradjon - tette hozzá.
2009.12.27. 22:00
 
 
Újabb heves összecsapások tüntetők és rendőrök között Teheránban
Szemtanúk szerint vasárnap is folytatódtak és terjednek az előző nap kezdődött heves összecsapások Teherán központjában ellenzéki tüntetők és a biztonsági erők között; a rendőrök tüzet nyitottak. Az összetűzésekben legkevesebb öt tüntető meghalt, több mint háromszázat őrizetbe vettek. A francia külügyminisztérium és a Fehér Ház elítélte a békés tüntetők elleni erőszakot. A rendőrök könnygázt és paprikasprayt is bevetettek a Mahmúd Ahmadinezsád elnök kormányzatával szemben állók ellen, azok pedig felgyújtottak szemeteskukákat és egy rendőrségi motorkerékpárt. Összecsapásokat jelentettek Iszfahánból és Nadzsafábádból is.
2009.12.27. 21:15
 
 
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el a Bodrognál
A Bodrog teljes magyarországi szakaszán elrendelték az elsőfokú árvízvédelmi riasztást vasárnap délután. A Sajó - amelyen harmadfokú az árvízvédelmi készültség - 353 centiméteres vízállással tetőzött a Borsod megyei Sajószentpéternél, este hat órára viszont már három centit apadt a víz szintje - mondta az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) árvízvédelmi osztályának vezetője. A Tarna áradása kapcsán elmondta, hogy a már bekövetkezett tetőzések óta folyamatos az apadás, azonban a másodfokú készültséget a magas vízállások miatt továbbra is fenntartja a vízügyi igazgatóság.
2009.12.27. 21:00
 
 
Josipovic és Bandic mérkőzik meg a horvát választás második fordulójában
Ivo Josipovic ellenzéki szociáldemokrata jelölt és Milan Bandic, Zágráb polgármestere mérkőzik meg a horvát elnökválasztás második fordulójában - derült ki a vasárnapi első forduló után közzétett exit poll adatokból. A szavazóhelyiségekből távozó választópolgárok megkérdezésén alapuló felmérést a Nova TV tévécsatorna hozta nyilvánosságra. A HRT közszolgálati televízió honlapján is ismertetett, tízezer választó megkérdezésén alapuló felmérés szerint Josipovic a leadott voksok 32,7 százalékát, a populizmussal vádolt, befolyásos Bandic pedig a 14,1 százalékát szerezte meg.
2009.12.27. 20:00
 
 
Autósport: Loeb a bajnokok bajnoka Franciaországban
A sorozatban hatodszor ralivilágbajnok Sébastien Loeböt választotta a bajnokok bajnokává Franciaországban a L,Equipe című sportlap. A pilóta ezt megelőzően 2007-ben is kiérdemelte a címet, míg tavaly az úszó Alain Bernard teljesítményét értékelték a legtöbbre. Idén Loeb mögött az egyformán vb-győztes férfi kézilabda-válogatott és a plusz 100 kg-os súlycsoportban versenyző, cselgáncsozó Teddy Riner végzett a második, illetve harmadik helyen. A lap Loebbel együtt navigátorát, a monacói Daniel Elenát is díjazta.
2009.12.27. 19:45
 
 
A pápa szegényekkel ebédelt egy római népkonyhán
Szegényekkel együtt ebédelt egy római népkonyhán vasárnap XVI. Benedek pápa, aki első ízben hagyta el Vatikánvárost azóta, hogy néhány nappal korábban a karácsonyi misén egy nő elsodorta. A katolikus egyházfő a Szent Egyed (Sant'Egidio) világi katolikus közösség által működtetett népkonyhát kereste fel. A pápa megsimogatta néhány gyermek kezét és a jelek szerint semmit sem változtatott szokásain, jóllehet a csütörtöki incidens óta megszigorították a védelmét szolgáló intézkedéseket: az egyházfő a népkonyhára is jelentős biztonsági kísérettel érkezett.
2009.12.27. 18:45
 
Rendőrök vezették el a repülőgépről Donald Trump dühöngő exfeleségét
Rendőrökkel vezettették el egy indulásra kész repülőgépről szombaton a floridai Palm Beach repülőterén Ivana Trumpot, Donald Trump amerikai milliárdos első exfeleségét, mert nagyon felbosszantotta magát az ülések közt szaladgáló és hangoskodó gyerekek miatt. Hatósági közlések szerint Ivana Trump fennhangon szidalmazta a kölyköket, s amikor a repülőgép személyzete megpróbálta lecsillapítani, csak még jobban feldühödött. Mivel önként nem volt hajlandó távozni, rendőrökkel vezettették el, s a New Yorkba induló gép nélküle szállt fel. Vádemelés nem történt az ügyben.
2009.12.27. 18:30
 
 
Megmenekültek a 700 méter mélyen rekedt barlangászok
Halálfélelemben töltött napok után épen és egészségesen, saját erejéből jutott a felszínre vasárnap Franciaországban három barlangkutató, aki 700 méteres mélységben rekedt egy föld alatti folyó váratlan áradása miatt. Egy hétfős barlangászcsoport a karácsonyi ünnepeket kihasználva akarta feltérképezni a Pireneusokban, a La Pierre Saint-Martin hegységben lévő Romy-barlangot, de nem számoltak a váratlan olvadással, amely egy föld alatt vízfolyást megduzzasztva hármójukat elzárta szerdán a külvilágtól hétszáz méteres mélységben.
2009.12.27. 18:30
 
 
Jégkorong Winter Classic: hosszabbításban nyert az FTC
A remekül hajrázó Ferencváros hosszabbítás után legyőzte a vendég Újpestet a jégkorong ob I első nyitottpályás, úgynevezett Winter Classic-mérkőzésén. A Kisstadionban rendezett vasárnapi találkozón a zöld-fehérek 18 mp-cel a vége előtt egyenlítettek, aztán a "hirtelen halálban" megszerezték a győzelmet. A Winter Classicot csaknem négyezren tekintették meg, a lefújásig rendbontás nem történt, csak néhány petárda, hógolyó és az olykor-olykor felhangzó mocskolódó rigmusok jelezték, hogy a két tábor nem igazán szívleli egymást. Eredmény: FTC-Triotrend - Újpest 2-1 (0-1, 0-0, 1-0, 1-0) - hosszabbítás után.
2009.12.27. 18:00
 
 
Premier League: Arsenal-siker a rangadón
Az Arsenal hazai pályán háromgólos győzelmet aratott az Aston Villa felett az angol labdarúgó Premier League 19. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén. A jelenlegi sorozatban meggyőzően szereplő Aston Villa a második félidő közepéig tartotta magát, akkor azonban a csereként beállt Cesc Fabregas szabadrúgásból előnyhöz juttatta a londoniakat, akik aztán a folytatásban kihasználták helyzeti előnyüket, s újabb két találattal biztossá tették győzelmüket. Az Aston Villa november eleje óta először kapott ki a bajnokságban. Eredmények: Arsenal-Aston Villa 3-0 (0-0), gól: Fabregas (65., 81.), Diaby (91.).
2009.12.27. 17:45
 
 
Újabb árhullámok indulhatnak el a folyókon
A jelenlegi árhullámok után újabbak kialakulását valószínűsítik a Tiszán és mellékfolyóin a hidrológiai és hidrometeorológiai előrejelzések, amelyeket az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) tett közzé honlapján vasárnap. Az elmúlt 24 órában a folyók vízgyűjtőterületein nem hullott számottevő csapadék, átmeneti szünet után a hét közepétől azonban ismét csapadékos időre számíthatunk. Egy nyugat-európai ciklon előoldalán több hullámban nedves és enyhe levegő érkezik, s szerdától a hétvégéig többfelé és több alkalommal várható eső, zápor.
2009.12.27. 17:30
 
 
Blanka Vlasic és Ivica Kostelic 2009 legjobb horvát sportolói
A vasárnapi eredményhirdetés szerint az atléta Blanka Vlasic és az alpesi síző Ivica Kostelic lett 2009 legjobb horvát sportolója 400 sportújságíró szavazatai alapján. A 26 éves Vlasic augusztusban, Berlinben sikerrel védte meg világbajnoki címét női magasugrásban, míg a férfiaknál a 30 esztendős Kostelic azzal érdemelte ki a legtöbb voksot, hogy negyedik lett az elmúlt szezon összetett Világkupa-versenyében, míg a műlesikló Vk-sorozatban a második helyen zárt.
2009.12.27. 17:15
 
 
Szombat éjszaka, egy andorrai hotelben fogták el Farkas Pétert
Egy andorrai hotelben fogta el a helyi rendőrség a tavaly november óta szökésben levő Farkas Péter olimpiai bajnokot december 26-án éjszaka - erősítette meg vasárnapi sajtótájékoztatóján Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány az MTI értesülését. A vezérőrnagy ismertetése szerint Farkas Péter - aki öccse jogosítványával igazolta magát - jelenleg kiadatási letartóztatásban van. Tóth Gábor nem kívánt becslésekbe bocsátkozni arról, hogy mikor hozhatják haza az elítélt sportolót, csak annyit mondott, hogy szerinte "rövid időn belül". Szólt arról is, hogy körülbelül egy hónapja szerzett tudomást a rendőrség arról, hogy Spanyolországban tartózkodik a körözött sportoló.
2009.12.27. 16:30
 
Tényleg az igazi
Tudjuk, megérkezett a nagy Ő. Van humora, udvarias, és nem kapcsolja ki a tévét, ha a Micsoda nő! megy. Többnyire már a zsigereinkben érezzük, hogy jól választottunk partnert vagy jobb lesz továbbállni. A bizonytalankodók számára van tíz ismérvünk. Meglétünk egyenként is jót jelent, de együttesen biztosan jelzik, minden rendben van. Ha mind a tíz pont teljesül, az a főnyeremény.
2009.12.27. 15:44
 
 
MOZI: 51-es bolygó
Valami ismeretlen közelít a bolygójukhoz... Az ember! Animált kaland a Shrek 1 és 2 forgatókönyvírójától. Az 51-es bolygó zöld lakósai megszokott életüket élik.
2009.12.27. 15:37
 
 
KÖNYV: A tűz leányai
Kétezer évvel ezelőtt a rómaiak megszállják Britanniát, és a hercegnő, aki az egyik legbefolyásosabb törzs, a Briganti Szövetség trónjának várományosa, azzal szembesül, hogy a félelmetes ellenség egyre közelebb kerül népéhez. Cartimandua világát a kezdetektől a viszály és a szerelmi fellángolás, a bosszú és a megtorlás uralja.
2009.12.27. 15:27
 
 
Bladerunnaz NYE - DJ Storm (Metalheadz - UK)
A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy Goldie. Storm emellett a patinás Metalheadz kiadó alapító tagja lett. A Kemistry & Storm párosé a megtiszteltetés, hogy a minden stílusban ismert és elismert K7 DJ Kicks és ArtCore sorozatokban mixalbumuk jelent meg, ami a mai napig mérvadó és időtálló alapmű. A duó diadalmenete 1999-ben szakadt meg, amikor Kemistry autóbalesetben elhunyt.
2009.12.27. 15:26
 
 
Japánról röviden
Japánt négy nagyobb sziget (Honsú, Hokkaido, Kjúsú és Sikoku) és több ezer apróbb sziget alkotja, mely szigetvilág 3000 km hosszan kanyarog az orosz fennhatóság alatt álló Szahalin-sziget és Tajvan közt. Az ázsiai kontinenstől keletre, a Csendes-óceán északnyugati részén található. Japánnak 127 millió lakosa van, melynek többsége a főváros, Tokió és Kjúsú közötti csendes-óceáni partszakaszon él.
2009.12.27. 15:23
 
 
Hotel Menthol
Ki ne emlékezne a '80-as évek legendás HUNGÁRIA együttesére, a házibulihangulatot teremtő, életvidám rock and roll dalaikra, és a Hotel Menthol című lemezre?
2009.12.27. 15:22
 
 
Tutanhamon kincse
A kiállításon a tárgyakat abban a formában pillantják meg először a nézők, ahogy anno, Howard Carter egy gyertya pislákoló fényénél először látta meg azt a sírt és kincseit, ami később minden idők egyik legfantasztikusabb régészeti feltárása lett. A kalandfilmbe illő történet katarzisa egy fantasztikus, egyedülálló lelet, amelynek eredeti tárgyai jelenleg féltve őrzött műkincsként pihennek Egyiptomban, a Kairói Múzeumban. A leletegyüttesről neves, nemzetközi egyiptológus csapat folyamatos ellenőrzése mellett készített múzeumi replikák alkotják a kiállítást.
2009.12.27. 15:19
 
 
Debreceni Jégszobrász (Ice Art) Show
A hideg, fagyos idő ellenére is bátran merészkedjenek ki az utcára és látogassanak el a Baltazár térre, ahol immár negyedik alkalommal ügyes kezű művészek szebbnél-szebb figurákat faragnak a jégtömbökből.
2009.12.27. 15:17
 
 
Csaknem száz ember került kórházba az ünnepek alatt a H1N1 miatt
Csaknem száz embert kellett kórházba vinni az ünnepek alatt a H1N1-vírus miatt kialakult újinfluenza miatt - hangzott el az MR1-Kossuth Rádióban vasárnap. Falus Ferenc országos tiszti főorvos elmondta: a vírus, illetve a szövődmények miatt több mint tíz ember került intenzív osztályra. December 25-én és 26-án összesen 94-en kerültek kórházba, közülük tizenegyen szorultak gépi lélegeztetésre. Közölte: noha karácsonyra bezárták az oltópontokat és azok ugyancsak zárva lesznek az új év első napjaiban, a két ünnep között az oltópontokon is és a háziorvosoknál is megkaphatják a vakcinát a veszélyeztetettek.
2009.12.27. 15:15
 
 
A válság ellenére folytatódnak a megaprojektek Dubajban
A fizetésképtelenséggel fenyegető adósságválság ellenére folytatódnak a megaprojektek Dubajban; január 4-én felavatják a világ legmagasabb épületét és egy újabb mesterséges szigetcsoportot is építenek a Perzsa-öbölben. A novemberben adósság-törlesztési haladékért folyamadott Dubai World állami fejlesztési társaság a világ nyolcadik csodájaként is emlegetett, tavaly átadott Pálmasziget (Palm Jumeriah) után még nagyobb szabású vállalkozásba kezdett. Az újabb mesterséges szigetcsoport neve egyszerűen A világ (The World), és több mint 300 kisebb-nagyobb szigetből áll, amelyek partvonalai a bolygó földrészeinek és országainak körvonalait rajzolják meg, mint egy világtérkép.
2009.12.27. 15:00
 
 
Elfogták Farkas Pétert Andorrában
Elfogták Farkas Péter szökésben lévő olimpiai bajnokot Andorrában - értesült az MTI vasárnap. Az MTI információi szerint a rendőrség hónapok óta tudja, hogy Farkas Péter az Ibériai-félszigeten bujkál. Farkas Pétert december 12-én, távollétében jogerősen hét év fegyházra ítélte Fővárosi Bíróság kábítószerrel való visszaélés miatt. Barcelona birkózó bajnoka, testvére és egy harmadik társuk több mint fél évtizede marihuána előállítására szolgáló növényt termesztett egy XVII. kerületi ingatlanon. A volt sportoló tavaly november óta van szökésben, az elsőfokú bírósági ítélet kihirdetésekor tartott szünet után nem ment vissza a terembe.
2009.12.27. 15:00
 
 
A kormányszóvivő szerint Bajnai a gazdasági válság kezelésével törődik
Magyarország élén olyan miniszterelnök áll, akinek legfőbb célja nem az, hogy "zavaros, egymásnak ellentmondó" ígéretekkel próbáljon meg hatalomra jutni, hanem az, hogy kivezesse az országot a gazdasági válságból - közölte a kormányszóvivő az MTI-vel vasárnap Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője interjújára reagálva. Hangsúlyozta: a Bajnai-kormány az elmúlt nyolc hónapban ezzel a szikár és kérlelhetetlen hozzáállással megmentette az országot a gazdasági és szociális vészhelyzettől. Egyensúlyban vannak az ország pénzügyei, stabil a forint, bíznak bennünk a külföldiek - hívta fel a figyelmet.
2009.12.27. 14:30
 
 
Fokozott rendőri ellenőrzés Budapest több kerületében
Fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el a főváros több kerületében a budapesti rendőrfőkapitány vasárnapra - olvasható a rendőrség honlapján. A vasárnap éjfélig tartó ellenőrzés keretében - a IV., VII., VIII., IX., X. és XIV. kerületben - a rendőrség igazoltathat, átvizsgálhatja az emberek ruháját és a járműveket. A honlap tájékoztatása szerint a rendőrök lefoglalhatják a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat, illetve megtilthatják, hogy ezeket rendezvényekre bevigyék. A fokozott ellenőrzés célja a közbiztonságot veszélyeztető cselekmények, események megelőzése, megakadályozása - áll a rendőrség honlapjára vasárnap kikerült közleményben.
2009.12.27. 14:00
 
 
Húsz gömbölyűfejű delfin pusztult el az új-zélandi tengerparton
Gömbölyűfejű delfinek tucatjai sodródtak partra vasárnap Új-Zélandon; a tengeri emlősök közül 43-at sikerült visszatuszkolni a tengerbe, 20 állat azonban elpusztult. Strandolók százai segítettek a természetvédelmi őröknek nedvesen tartani, majd a tengerbe visszajuttatni a Coromandel-félsziget egyik öblében ismeretlen okból partra vetődött ceteket. Napnyugta után a hatóságok éjszakai járőrözésbe kezdtek, megakadályozandó, hogy a delfinek esetleg újra a szárazföld felé ússzanak. A gömbölyűfejű delfinek közepes méretű cetfélének számítanak 4-8 méteres hosszúságukkal és 3 tonnát elérő súlyukkal.
2009.12.27. 13:45
 
 
Lapértesülés szerint a Real Madrid Bruno Alvest szeretné Pepe helyére
A Real Madrid Bruno Alvessel, az FC Porto futballistájával kívánja helyettesíteni a védelemből súlyos sérüléssel hónapokra kidőlt portugál válogatott légiósát, Pepét. A pótlás lehetőségét a lisszaboni sportlap, az A Bola vetette fel vasárnapi kiadásában. A spanyol királyi gárdának sürgősen szüksége van a hátsó alakzatban keletkezett hiány eltüntetésére, s ezért állítólag kész akár 30 millió euró közeli összeget is áldozni Alves leszerződtetésére a téli átigazolási időszakban. Még akkor is, ha amúgy a védő a Bajnokok Ligájában nem léphetne pályára a fővárosiak színeiben. Pepe legkorábban márciusban kezdheti újra a játékot.
2009.12.27. 13:15
 
 
Továbbra is harmadfokú a készültség a Sajón, másodfokú a riasztás a Tarnán
Továbbra is harmadfokú a készültség a Sajón és másodfokú a riasztás a Tarnán - mondta az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) árvízvédelmi osztályának vezetője vasárnap. Csont Csaba a részletek kapcsán közölte: az igazgatóság működési területén az összes készültségben lévő szakasz hossza 215 kilométer, amelyből 68 kilométeren van harmadfok, míg 147 kilométeren másodfokú az árvízvédelmi készültség. A Sajó a tetőzés óta vasárnap reggel 7 óráig 31 centit apadt a határszelvényben, de a középső és az alsó szakaszon tovább folytatódott az intenzív áradás - tette hozzá.
2009.12.27. 13:15
 
 
Horvátországban megkezdődtek az elnökválasztások
Horvátországban megkezdődtek vasárnap az elnökválasztások. Az államfői tisztség megszerzéséért 12 jelölt verseng. A szociáldemokraták jelöltjét, Ivo Josipovic 52 éves jogászprofesszort, zeneszerzőt tartják a legesélyesebbnek. A politikában újoncnak számító, karizmát nélkülöző jogászprofesszor legnagyobb riválisa Zágráb populizmussal vádolt, befolyásos polgármestere, Milan Bandic - akit nemrég zártak ki a Horvátországi Szociáldemokrata Pártból (SDP) -, illetve Nadan Vidosevic dúsgazdag üzletember, a kormányzó konzervatív Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) egykori tagja.
2009.12.27. 12:45
 
Kirabolták a Viva Tv sztárjait!
Nem indult túl jól Timó és Ada karácsonya, ugyanis feltörték a zenetévé sztárjainak az autóját és kirabolták őket. A rabló Ada sporttáskáját vitte el a kocsiból néhány ruhával és az ikrek karácsonyi ajándékaival. A fiatal pár nagy bosszankodás közepette nekilátott a pótajándékok beszerzésének, ami miatt - saját bevallása szerint -, Timó baromira pipa!
2009.12.27. 12:37
 
 
Kártérítést kér a Sberbank a kútba esett Opel-üzlet miatt a General Motors-tól
Kártérítést kér a Sberbank orosz bank a General Motors (GM) amerikai autóipari társaságtól az Opel meghiúsult átvétele kapcsán felmerült költségek miatt. Az orosz állami bank igazgatója, German Gref egy hét végi interjúban elmondta: részletes kimutatást állítottak össze az Opel autógyár megvételének előkészületeire fordított kiadásokról, és a listát elküldték a GM-nek. Egyelőre "önkéntes alapon" várnak költségtérítést az amerikai cégtől, de ha nem sikerül megállapodni, akkor bírósághoz fordulnak - mondta Gref a Westi egy orosz tévécsatornának.
2009.12.27. 12:15
 
Feszes mellet akarok! Mit tegyek?
Mint már mondtuk, csodaszerek nincsenek, de azért van néhány dolog, amit megtehetünk a mellek érdekében.
2009.12.27. 11:29
 
Az úszás az egész testet formálja
Intenzív és rendszeres úszás esetén főleg a hát, a mell, a has, a fenék és a láb élvezi az ebből a mozgásból származó előnyöket.
2009.12.27. 10:31
 
 
Vádat emeltek a Delta-Northwest légi járat merénylője ellen
Vádat emeltek szombaton az amerikai hatóságok az ellen a nigériai férfi ellen, aki pénteken kísérletet tett az amerikai Delta-Northwest légitársaság egyik utasszállító repülőgépének a felrobbantására. A vizsgálat megállapítása szerint a nigériai pentaeritrit-tetranitrátot (PETN) akart a robbantáshoz használni. Ez a salétromsavészter, amelyet széles körben használnak az iparban és a hadászatban, nagy robbanóerejű. A fiatalember apja már hónapokkal ezelőtt figyelmeztette az Egyesült Államok nigériai nagykövetségét, hogy fiát szélsőséges tanok fertőzhették meg, és terrortámadásokra készülhet.
2009.12.27. 10:00
 
 
A Magyar Villamos Művek erős cég marad a Mavirral
Erős, versenyképes, stabil nyereséget termelő vállalat marad a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) azzal, hogy törvénymódosítás eredményeként az MVM csoporthoz tartozó Mavirnak nem kell eladnia a hálózatát, független rendszerirányítóként a cégcsoport része marad - nyilatkozta Mártha Imre, az MVM vezérigazgatója. Az Európai Unió harmadik energiacsomagja szorítja arra az integrált energia társaságokat, hogy adják el szállító hálózatukat, darabolják szét hálózati és rendszerirányító társaságra, vagy pedig maradhat integrált a társaság, de a korábbinál szigorúbb "együttélési" szabályokkal. A törvénymódosítás a Mavir esetében a harmadik megoldást jelöli ki: független átviteli hálózat-üzemeltető lesz.
2009.12.27. 09:45
 
 
Mit ettek Stonehenge építői?
Újabb expedíció indul Stonehenge kőkorszaki sziklaköréhez, hogy kiderítse, miként és mivel táplálkoztak azok az emberek, akik több mint négyezer éve felépítették, és feltehetően vallási rítusokra használták a rejtélyes építményt. A Stonehenge Riverside Project elnevezésű vállalkozás keretében a régészcsoport már végzett kutatásokat a helyszínen. Mint azt az archeologica.com portál jelentette, ezúttal is Mike Parker Pearson professzor, a Sheffieldi Egyetem tanára vezeti a kutatást, amelynek összefoglaló címe Stonehenge élelmezése (Feeding Stonehenge) lesz. A tudósok a helyszínen található szerves maradványokat, például a tehéncsontokat és a növényi anyagokat fogják tanulmányozni.
2009.12.27. 09:45
 
 
Forma-1: Schumacher kora nem hátrány a Mercedes motorsport elnöke szerint
Norbert Haug, a Mercedes motorsport elnöke szerint egyáltalán nem jelent majd hátrányt a Forma-1-be visszatérő Michael Schumacher számára, hogy már elmúlt negyvenesztendős. "A Forma-1 nem tízpróba. Nálunk ezer próba van" - vélekedett Haug. "Úgy gondolom, Michael minden olyan fontos és nélkülözhetetlen tulajdonsággal rendelkezik, amely elengedhetetlen a sikeres szerepléshez." A hétszeres világbajnok német pilóta, aki 251. vb-futamát kezdi meg március 14-én a Bahreini Nagydíjon, utoljára 2006. október 22-én a brazil GP-n versenyzett az F1-ben.
2009.12.27. 09:00
 
 
Csökken a kereslet a szórakoztató elektronikai termékek iránt Magyarországon
Magyarországon két éve csökken a kereslet a szórakoztató elektronikai termékek iránt, az idén a visszaesés elérheti a 30-40 százalékot is, fellendülés csak a jövő év második felében, nyártól várható, részben a foci világbajnokság miatt, amikor az átlagnál mindig jóval több televíziót vesznek a háztartások. Stark István, a Panasonic South-East Europe Kft. vezérigazgatója elmondta: a magyar piacra nemcsak a válság hatott negatívan, hanem az is, hogy a nyáron 5 százalékponttal megemelték az áfát. Stark István elmondta: a Balkánon áprilistól számítva még az idén is 10 százalékkal több bevétele volt a Panasonicnak, mint egy évvel korábban.
2009.12.27. 09:00
 
 
Nagy erőkkel folyik a Paksi Atomerőmű bővítésének előkészítése
Nagy erőkkel folyik a Paksi Atomerőmű bővítésének előkészítése; a projekt hét munkacsoportjában több mint száz ember dolgozik; az engedélyezési eljárás - mely éveket vesz igénybe - 2010 első negyedévében elkezdődhet. A Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. vezérigazgatója, Mártha Imre elmondta: nagy erőkkel dolgoznak az atomerőmű bővítésén. Az e célra létrehozott Lévai Projekt keretében több mint 100 ember foglalkozik ezzel. A tervek szerint szakmai, vagy pénzügyi befektetőt vonnak be, de a törvényi szabályozásnak megfelelően csak kisebbségi részesedéssel.
2009.12.27. 08:45
 
 
Navracsics: teljesen széthullott a kormányzati politika
Navracsics Tibor szerint teljesen széthullott a kormányzati politika az elmúlt félévben. A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője az MTI-nek adott év végi interjújában kijelentette: árnyékkormányuk nem lesz, és támogatják, hogy április 11-én legyen az országgyűlési választások első fordulója. Az őszi politikai szezont értékelve Navracsics Tibor kifejtette: jelenleg olyan kormányfő áll az ország élén, aki nem tekinti politikai céljának, hogy a vezetésével választási győzelmet arasson a kormánypárt, hiszen Bajnai Gordon miniszterelnök többször is egyértelművé tette, a maga részéről nem kíván a választásokon indulni.
2009.12.27. 08:15
 
 
Januártól nő a földgáz ára, csökken a távhőé
Számos termék és szolgáltatás ára változik január elsejével, így nő a földgáz, és egyes szolgáltatóknál az áram ára, azonban kevesebbet kell majd fizetni az új évben a távhőért, és az ingatlanok utáni illeték is csökken. A földgáz végfelhasználói ára átlagosan négy százalékkal emelkedik 2010. január 1-jén a lakosságot, a kisfogyasztókat és a közüzemeket ellátó úgynevezett egyetemes szolgáltatói körben. Januártól az áfakulcs változása miatt csökken a távhő ára, ami 650 ezer lakást érint. Mérséklődik az ingatlanok után fizetendő illeték: 4 millió forint forgalmi érték fölött 6 százalékról 4 százalékra esik, míg a 4 millió forint alatti ingatlanok után továbbra is 2 százalékot kell befizetni.
2009.12.26. 22:00
 
 
Hat órán át tetőzött a Sajó Sajópüspökinél
Hat órán át tetőzött a Sajó a Borsod megyei Sajópüspökinél, a szombaton mért 338 centiméteres vízállás 62 centiméterrel maradt el az eddigi legnagyobb, 1974-es árvíz szintjétől - mondta az MTI-nek az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság árvízvédelmi osztályvezetője. A folyó felső szakaszán megkezdődött a nagyon lassú apadás, míg a Sajó közép- és alsó szakaszán intenzíven árad. A Tarna folyón szombaton hajnalban 355 centiméteres vízállást mértek, ezután a folyó alsóbb szakaszán a tarnamérai vízmércén indult meg az ütemes áradás, ahol jelenleg a folyó tetőzés közeli állapotban van - 336 centiméterrel -, míg az alsóbb szakaszokon továbbra is áradó tendencia érvényesül.
2009.12.26. 21:45
 
 
Megpróbált felrobbantani egy nigériai utas egy amerikai repülőgépet
Megpróbálta felrobbantani egy nigériai utas a Delta-Northwest Airlines amerikai légitársaság Amszterdamból Detroitba tartó járatát pénteken, de a robbanószerkezet felmondta a szolgálatot - közölték amerikai nemzetbiztonsági tisztviselők. Egy fehér házi tisztviselő szerint terrortámadási kísérlet történt. A hírek szerint egy nigériai illetőségű férfi közvetlenül landolás előtt próbálta meggyújtani a nála levő robbanóanyagokat. Az utasok azonban észrevették és leteperték. A 278 utast szállító gép végül rendben leszállt a detroiti repülőtéren. Az Airbus 330-as típusú gép Nigériában szállt fel, megállt Amszterdamban, és ezt követően indult Detroit felé. A nigériai férfit őrizetbe vették.
2009.12.26. 21:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886[1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista